KEMPENSE GASTVRIJHEID IN CORSENDONK DE LINDE!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KEMPENSE GASTVRIJHEID IN CORSENDONK DE LINDE!"

Transcriptie

1 F e e s t g i d s 1

2 F e e s t g i d s 2 KEMPENSE GASTVRIJHEID IN CORSENDONK DE LINDE! Corsendonk De Linde is gelegen in Retie, een groene gemeente in het oosten van de Antwerpse Kempen. Meer bepaald in het hartje van de driehoek Geel, Turnhout en Mol. Dankzij deze goede ligging kunnen u en uw groep snel en efficiënt de locatie bereiken. Ons groot aanbod aan zalen kunnen ervoor zorgen dat u de nodige privacy heeft en zelf de aankleding verder kunt bepalen bij eventuele thema s. Dit kan vanaf 25 tot personen. Laat u zelf en uw genodigden verwennen, de Corsendonk keukenbrigade zal al zijn beste culinaire bagage naar boven halen en u laten genieten van heerlijke hoogstandjes. In deze feestgids vindt u alvast enkele suggesties van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Deze feestgids is enkel een rode draad aangezien wij voor heel veel ideeën open staan! Daarom willen wij u zeker persoonlijk uitnodigen voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse waar we dan ook samen deze gids overlopen! Zodat er geen misverstanden zijn. Aangezien een all-in formule bij ons ook een echte all-in is! Na, en/of tussen het tafelen door, kunt u en de groep naar onze speeltuin, een partijtje minigolven, petanquen, pingpongen of een animatie naar keuze via B-Animated regelen. B-Animated zorgt samen met u voor een leuke toets om naast tafelen ook een unieke sfeer te brengen aan de bijeenkomst. Zowel voor volwassenen als kinderen zorgen zij voor de nodige animatie. Onze ruime parking zorgt voor de nodige tijdswinst en een vlot onthaal bij de aanvang. De parking is gratis en er is genoeg plaats voorzien voor autobussen. Voor u overgaat tot een menu- of buffetkeuze vragen wij u ook onze algemene voorwaarden aan het einde van deze gids door te nemen. Op die manier kunnen wij u naast een heerlijk ook een eerlijk feest garanderen! Graag nodigen wij u uit tot een persoonlijk gesprek om zo met u uw wensen af te toetsen. U kan ons contacteren op het nummer 014/ of via info.delinde@corsendonkhotels.com. Met dank voor uw interesse en tot binnenkort in Corsendonk De Linde! Tom Minnen Chef Kok Corsendonk Hotels minnen@corsendonkhotels.com Fatos Bajraktari Maître d hôtel Corsendonk De Linde bajraktari@corsendonkhotels.com Sabrina Bevers Coördinator Corsendonk De Linde bevers@corsendonkhotels.com

3 F e e s t g i d s 3 Zaalopties en reserveringen U kan steeds vrijblijvend een optie plaatsen voor uw feest. Deze optie blijft 10 dagen geldig, na deze tijd contacteren wij u teneinde uw beslissing te kennen omtrent de keuze van de locatie voor het evenement. Bij de toezegging van het feest vragen wij om een voorschot te betalen van 1000 en een 2de voorschot van 50% op de gereserveerde waarde 1 maand voor aanvang van het feest. Het resterende saldo dient binnen de 30 dagen na ontvangst van het factuur voldaan te zijn. Capaciteit van de zalen (afhankelijk van de tafelschikking) Zalen Diner zonder Diner met Receptie dansvloer dansvloer Anemoon Anemoon 1 25 n.v.t. 30 Anemoon 2 25 n.v.t. 30 Anemoon + 1 of Anemoon Begonia Begonia Begonia Begonia Begonia Begonia Clematis Edelweiss Edelweiss Edelweiss Edelweiss of Edelweiss Freesia 1, 2, 3 & 4 n.v.t. n.v.t. 4 x 30 Sluitingsuur Het eind uur van een all-formule is bepaald op u, indien u daarna nog een uur verder wenst te gaan, verrekenen wij de dranken per consumptie. Bewaring van geschenken Wij stellen graag een ruimte ter beschikking om uw geschenken te bewaren, wij nemen echter geen enkele verantwoordelijkheid in geval van schade of diefstal en adviseren u om waardevolle voorwerpen direct mee te nemen of te bewaren in de kluis op uw kamer.

4 F e e s t g i d s 4 Aantal genodigden Graag vernemen wij 10 dagen voor aanvang van het feest het exacte aantal genodigden. U kan nog tot 7 dagen voor aanvang het aantal genodigden wijzigen zonder meerprijs met een maximum van 10 % van het totaal aantal genodigden. Voor de definitieve organisatie baseren wij ons op het aantal dat wij 3 dagen voor aanvang hebben doorgekregen. Overnachten Indien u de mogelijkheid wil bieden om uw gasten te laten overnachten in één van onze hotelkamers, bieden wij u voor een privéfeest graag onze speciale reductieprijs aan van 80,00 per koppel incl. ontbijtbuffet. Extra genodigden voor het dansfeest Het is mogelijk om extra personen uit te nodigen die enkel deelnemen aan het dansfeest na het diner. De prijzen hiervoor kan u terugvinden in het overzicht van onze drankenforfaits. Kortingen kinderen op menu of een all-in formule Kinderen genieten van volgende kortingen : Jonger dan 3 jaar: gratis 3 12 jaar: 50 % korting Dranken per consumptie blijven dezelfde prijzen, ook op hapjes zijn geen kinderprijzen. Inbegrepen in de prijs Onze prijzen zijn inclusief B.T.W., bediening, zaalhuur, en standaard decoratie. Zelftapformule Indien u opteert voor de zelftapformule, zorgt u zelf voor de verdeling van de dranken. U ontvangt een korting van 25% op de totale som van de geconsumeerde dranken. Corsendonk De Linde zorgt voor de begin en eindtelling samen met de verantwoordelijke van het feest ter plaatse. Beide partijen ondertekenen de getelde stock zodat deze later zonder problemen door gefactureerd kunnen worden. Eigen dranken zijn niet toegelaten. Aankleding zaal en tafelschikking Wij voorzien een standaard aankleding van de zaal, tafellinnen, linnen servetten, menukaarten en een klein bloemstuk op tafel. U bent vrij om eventueel zelf te zorgen voor speciale bloemstukken of extra versieringen. Indien u zelf decoratie aanbrengt in de zaal verzoeken wij u vriendelijk om deze achteraf terug op te ruimen of te verwijderen. Let ook steeds er op dat er geen schade kan gebracht worden aan onze wanden, vloer, toog,. Een podium kan voorzien worden mits een supplement. Naargelang het aantal genodigden, de mogelijkheden en uiteraard ook rekening houdend met uw wensen, gebeurt de tafelschikking steeds in overleg.

5 F e e s t g i d s 5 Pakket deluxe Wenst u graag net dat tikkeltje meer? Wanneer u kiest voor het pakket deluxe voorzien wij grote 5-armige kandelaars, stoelhoezen en een groter bloemstuk op iedere tafel. Wij brengen hiervoor 10,00 per persoon extra in rekening. ( 5,00 voor de stoelhoes & 5,00 voor de extra bloemen). Dit bedrag wordt integraal uitgegeven aan extra decoratie en aankleding van de zaal.

6 F e e s t g i d s 6 Uw ceremonie in Corsendonk De Linde Indien u opteert om ook de viering of ceremonie te laten doorgaan in 1 van onze Corsendonk hotels, zorgen wij graag voor een ruimte met aangepaste opstelling en geluidsversterking met CD. Hiervoor rekenen wij 250,00 voor 50 personen, in deze prijs zit een geluidsinstallatie, microfoon, boxen en spreekgestoelte bij inbegrepen. Per bijkomende stoel vragen we 1,00. Deze prijs is exclusief (bloemen) decoratie. Kapel aan Corsendonk De Linde Bij Corsendonk De Linde heeft u de unieke kans om in de kapel, gelegen op het domein bij De Linde, een viering te houden! Fotoreportages Het ganse domein staat ter beschikking voor het maken van fotoreportages. U bent vrij van fotograaf, wij kunnen u ook onze huisfotograaf aanbevelen! Vraag naar zijn prijzen en contactgegevens.

7 F e e s t g i d s 7 SUITE PAKKET Wenst u voor aanvang van het feest met de familie nog even te ontspannen? Dan kunnen we u volgend suitebuffet aanbieden: - Een tasje soep met een broodje - Assortiment van broodjes met luxe beleg, waaronder brie, gerookte zalm, vleeswaren en kaas - Mini -croissants met boter en confituur - Cake en assortiment van mini-koffiekoekjes - Mand met vers fruit - Assortiment van yoghurt - Graankoek of reep - Vers appelsap van de lokale fruitboer - Koffie / thee en sinaasappelsap, pompelmoessap, multivruchtensap Prijs per persoon: 12.50

8 F e e s t g i d s 8 RECEPTIEVOORSTELLEN Heeft u genodigden die niet deelnemen aan het avondfeest? Wij bieden u een aantal mogelijke receptieformules om s namiddags deze personen te ontvangen op de receptie. RECEPTIE t Lindenboompje vanaf 30 personen Duur Hapjes: Drank: : 2 uur Koud - Lepelhapje met een mousse van gerookte forel - Kleine cocktail met grijze Noordzeegarnalen - Mediterraanse frisheid Warm - Warm mini-croissantje met ham en kaas - Gefruit scampistaartje in een knapperig korstje - Mini-kopje met soep - Cava en fruitsap (andere dranken op aanvraag) Prijs per persoon: Formule met cava: 21,00 Formule met champagne: 31,00 Enkel te reserveren in combinatie met een avondfeest U bent vrij om van hapjes te verwisselen, in dezelfde prijscategorie. In deze feestgids kan u nog een lijstje vinden (pagina 12) met andere hapjes, indien u hier uw keuze niet terug kan vinden, aarzel niet om onze Chef kok achter extra ideeën te vragen!

9 F e e s t g i d s 9 RECEPTIE Viane s Troefkaart vanaf 30 personen Duur Hapjes: Drank: : 2 ½ uur Koud - Mediterraanse frisheid - Tartaar van zalm - Lepelhapje met een mousse van forel Warm - Quiche van spek en prei - Gefruit scampistaartje in een knapperig korstje - Gebakken coquille op een bedje van rucola, Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaten - Gratiné van focaccia met pesto, Gandaham en mozarella - Cava en fruitsap (andere dranken op aanvraag) Prijs per persoon: Formule met cava: 26,00 Formule met champagne: 36,00 Enkel te reserveren in combinatie met een avondfeest U bent vrij om van hapjes te verwisselen in dezelfde prijscategorie. In deze feestgids kan u nog een lijstje vinden (pagina 12) met andere hapjes, indien u hier uw keuze niet terug kan vinden, aarzel niet om onze Chef kok achter extra ideeën te vragen!

10 F e e s t g i d s 10 RECEPTIE Corsendonks paardje vanaf 50 personen Duur Hapjes : Drank: : 2 ½ uur Alle hapjes worden telkens op een bordje geserveerd. - Tartaar van zalm, rode ui en dille in een schelp gebracht - Ganzenleverterrine met krententoast op een spiegel van rode portgelei - Mini-leeuwenmokje met een consommé madrilène - Gebakken scampi in een lookroomsausje en risotto - Feuilleté met een ragout van kalfszwezerik - Huisgemaakte sorbet - Gestoomde griet op een bedje van preisnippers en groene curry - Soiréegebakje met een tasje koffie - Cava en fruitsap (andere dranken op aanvraag) Prijs per persoon: Formule met cava: 39,00 Formule met Champagne: 49,00 U bent vrij om van hapjes te verwisselen in dezelfde prijscategorie. In deze feestgids kan u nog een lijstje vinden (pagina 12) met andere hapjes, indien u hier uw keuze niet terug kan vinden, aarzel niet om onze Chef kok achter extra ideeën te vragen!

11 F e e s t g i d s 11 ALL-IN AVONDFEEST FORMULE Vanaf 18.00u tot 04.00u Wij kiezen bij de Corsendonk groep graag voor een duidelijk en transparant prijsbeleid. U kunt op basis van de inhoud van onze all-in formule zelf uw avondfeest samenstellen in samenspraak met onze chef-kok en feestverantwoordelijke. Inhoud: Welkomstaperitief: Wij serveren gedurende 1 uur volgende dranken: Cava Fruitsap Andere dranken op aanvraag Het is mogelijk om het welkomstaperitief uit te breiden met een aantal hapjes. Een overzicht hiervan vindt u verderop in onze feestgids op pagina 12. Diner (keuze te maken uit de lijst): 3- of 4-gangendiner (aantal gangen afhankelijk van keuze gerechten) Koud en warm buffet BBQ buffet Tijdens het diner serveren wij onze banketwijnen en staan er flessen water op tafel, eventuele andere dranken zijn op verzoek te verkrijgen. De details en inhoud van het diner worden bepaald in overleg met onze chef-kok die steeds rekening zal houden met seizoensgebonden producten. Dessertenbuffet: Ons desserten buffet wordt steeds geserveerd met pronkgebak of ijstaart (beide met vuurwerk) en wordt verder aangevuld met een ruim assortiment van andere zoete afsluiters dewelke in overleg met onze chef-kok vastgelegd worden. Het koffie en thee buffet staan eveneens ter beschikking gedurende het dessert. Dansfeest (tot 04.00u): Tijdens het dansfeest worden alle dranken geschonken met uitzondering van sterke dranken. De all-in formule loopt over een tijdspanne van max. 10 uur. U kan zelf bepalen hoe laat u wenst te starten. Prijs per persoon: 70,00 per persoon Deze formule is exclusief de stoelhoes. Indien u deze wenst, kan dit aan 5,00 per persoon. Indien u formule Deluxe wenst, rekenen we 10,00 extra per persoon.

12 F e e s t g i d s 12 SUPPLEMENTAIRE HAPJES BIJ HET WELKOMSTAPERITIEF Koude hapjes (prijzen zijn per persoon) - Mini boterhammetjes met gerookte zalm en kruidenboter 1,50 - Lepelhapje met mousse van gerookte forel 1,50 - Rauwkostenpalletje met dipsaus 2,00 - Kleine cocktail met grijze Noordzeegarnalen 2,00 - Carpaccio van mals rundvlees 2,00 - Krententoastje met ganzenleverterrine 2,80 - Tartaar van tonijn 2,80 - Duo van Corsendonk kaas en salami 4,00 - Slaatje van King Crab en pistachenootjes 4,00-3 open belegde broodjes (3 soorten beleg) 5,00 Warme hapjes (prijzen zijn per persoon) - Mini worstenbroodje 1,25 - Gemarineerde mini kippendrumsticks 1,25 - Kroketje van Corsendonk kaas 1,75 - Mini loempia 1,40 - Quiche van gerookt spek en prei 1,40 - Mini-croissant met ham en kaas 1,50 - Mini-kopje met soep 1,50 - Gefruit scampistaartje in een knapperig korstje 1,80 - Gratiné van focaccia, pesto, Gandaham en mozarella 1,80 - Gebakken coquille op een bedje van rucola, Parmezaanse 4,00 kaas en zongedroogde tomaten Koffiehapjes (prijzen zijn per persoon) - Assortiment koekjes en pralines 3,00 - Indien gewenst kan u de receptie afsluiten met een tasje koffie 5,50 en een luxe assortiment van mignardises Op hapjes gelden geen kinderprijzen.

13 F e e s t g i d s 13 FORMULE 1: ONZE BUFFETFORMULES vanaf 30 personen U heeft de keuze uit onderstaande gerechten. In de formule zijn 8 koude gerechten en 4 warme gerechten voorzien. Voor andere gerechten kan u ons uiteraard steeds contacteren en geven wij graag advies. KOUDE BUFFETGERECHTEN (8 keuzes) - Zalm Belle Vue - Mousse van kreeft in combinatie van Casa Gonzaga - Waaiertje van gerookte forel en makreel met z n garnituren - Reuze schelp gevuld met Noorse gemarineerde haring - Salade van Hollandse haring met appel en dille - Reuze tonijnsalade - Cocktail van grijze garnalen - Gevulde eitje met tuinkruiden - Gandaham met meloen en portgelei - Paté met een chutney van rode uien - Terrine van pladijs en gerookte heilbot - Runderscarpaccio met Pijnboompitjes en zongedroogde tomaatjes Met supplement: - Duetje van rosbief en kalfsgebraad 1.00 p.p. - Gerookte zalm & paling 1.00 p.p. - Viltello Tonato 1.00 p.p. - Vers gesneden tartaar van Tonijn 3.00 p.p. - Vers gesneden tartaar van Zalm 2.00 p.p. - ½ canner kreeft Belle Vue 9.50 p.p. WARME BUFFETGERECHTEN (4 keuzes) Visgerechten - Scampi's met een saus naar keuze - Kabeljauwhaas met een grove Pommery mosterdsaus - Zalm met champignons, tijm en witte wijn - Zeebaars op Toscaanse wijze - Pangasiusrolletjes - Wonderbaarlijke visvangst (vispan) Met supplement: - Gebakken Lotte (zeeduivel) met een zachte currysaus 3.50 p.p.

14 F e e s t g i d s 14 Vleesgerechten - Parelhoenfilet met oesterzwammen - Stoverij van lam met Corsendonk Paterbier - Varkenshaasje op grootmoeders wijze - Gentse waterzooi - Stoverij van Vlaams konijn - Vegetarische quiche met geitenkaas en pijnboompitten Met supplement: - Rijkelijk gevulde vol-au-vent met kalfszwezerik 2.20 p.p. - Nootjes van springbok Grand Veneur 2.20 p.p. - Gebakken ossenhaas, wordt geserveerd op de grill in de zaal 2.20 p.p. Bij deze gerechten voorzien wij standaard aangepaste aardappel- en groenten garnituren.

15 F e e s t g i d s 15 FORMULE 2: BBQ FORMULE vanaf 20 personen Barbecuebuffetten verzorgen wij enkel vanaf de maand april t.e.m. eind september, voor gezelschappen vanaf 20 betalende personen. Het barbecue buffet verzorgen wij naargelang het weer binnen of buiten, wij beschikken over een bbq met afzuigkap waardoor wij ook binnen kunnen bbqen. U heeft de keuze uit onderstaande voorstellen. In de formule zijn 5 stukken vlees/ vis per persoon voorzien. Vlees: - BBQ worst - steak - gemarineerd varkenslapje - kipsaté - speklap - parelhoenfilet - gemarineerd varkenslapje - gemarineerd kalflapje - merquez Met supplement: - lamsfilet met Rozemarijn 4.00 p.p. Vis: - zalmhaasje in papillote Met supplement: - gamba s 2.00 p.p. - tonijnmoot besprenkeld met olijfolie en provencaalse kruiden 4.00 p.p. - halve kreeft 8.00 p.p. Bij deze barbecues formules verzien wij steeds: - warme provencaalse aardappeltjes - Koud buffet bestaande uit : gemengde salade, tomaten, komkommerschijfjes, radijsstaafjes, salade met appeltjes en rozijnen, salade van witte kool en geraspte worteltjes, mais, aardappelsalade, blokjes feta kaas, koude pasta salade koude sausen, brood en boter. Al onze vleesproducten met uitzondering van het lamsvlees komen van hoeveslagerij de Wolkenhoeve, een van onze streekproducenten om trots op te zijn.

16 F e e s t g i d s 16 Inhoud van het dessertenbuffet: DESSERTENBUFFET verschillende porseleinen potjes opgevuld met o.a. - Witte en bruine chocolademousse - Panna cotta volgens seizoen - Rijstpap van verse hoevemelk met saffraan - Tiramisu verder is het buffet aangevuld met o.a. - Pronkgebak met vuurwerk of een ijstaart - Verse vruchtensalade - Vruchtenbavarois volgens seizoen - Vanille- en chocolade-ijs Supplementen die bij het desserten buffet kunnen zijn: - Javanais en miserable 2.00 p.p. - Een toren van romige soesjes met chocolade 2.50 p.p. - Een weelderige fruitmand 1.50 p.p. - Crème brûlée 1.25 p.p. - Warme appeltaart 2.20 p.p. - Fijn dessertgebak van onze huispatissier; 4.00 p.p. assortiment van bavarois, mousses, chocoladegebak en fruittaartjes Een dessertenbuffet is steeds vergezeld van een pronkgebak (bruidstaart) Hier hebben wij onderstaande mogelijkheden voor: Huisbakker Onze huisbakker kan voor u een klassieke biscuit met fruit en slagroom maken. Dit is een vlakke taart met een persoonlijk opschrift of logo. Indien u liever kleine gebakjes wenst in plaats van 1 grote taart kan dit ook. Ijstaarten Voor ijstaarten werken wij samen met Het Ijsmanneke Zei kunnen taarten maken in allerlei vormen, kleuren, enz... Hieronder enkel creaties

17 F e e s t g i d s 17 Indien u voor een ECHTE amerikaanse bruidstaart wenst te gaan kunnen wij u een adres geven van Ann Steyaert, zij kan DE taart van uw dromen ontwerpen & maken! Wondermooie taarten tot in het kleinste detail uitwerkt! Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan vast, als u voor een taart van An Steyart kiest geven wij u 2.00 per persoon korting op de formule. U kan dan een taart bij Ann Steyaert bestellen en deze via haar afrekenen. Prijzen bij Ann Steyaert starten vanaf 7.50 per persoon. Ann Steyaert thuis-gastronomie@telenet.be 0496/

18 F e e s t g i d s 18 FORMULE 3: GERECHTEN AAN TAFEL GESERVEERD U heeft de keuze uit volgende voorstellen. In de all-in prijs is een 4-gangendiner voorzien. Bespreking van het menu gebeurt steeds in samenspraak met de chef-kok. Wij bieden u steeds een proefdiner voor 2 personen aan. KOUDE VOORGERECHTEN - Salade met een mousse van gerookte forel en limoendressing - Tartaar van verse zalm, rode ui en dille op een bedje van knapperige sla - Slaatje met in fruitjenever gemarineerde appelpartjes en gebakken spekjes geblust met balsamico - Mousse van kreeft in combinatie met Gandaham - Knapperige salade met gerookte eendenborst en sinaasappeldressing - Carpaccio van Sint-Jakobshartjes met een bieslookdressing - Timbaaltje van gerookte zalm gevuld met Noordzeegarnalen op een spiegel van zalmeitjes - Terrine van ganzenlever met kruiden en een gelei van porto en cognac SOEPEN - Romig soepje van kampernoelies met bieslooksnippers - Paprikavelouté verfijnd met een scheutje oude Port - Fluweelzacht soepje van wortel verfijnd met Maredsous - Spinazieroomsoepje met een garnituur van gerookte forel - Zacht currysoepje met een garnituur van prei en gerookte zalm - Visvelouté met een garnituur van venkel en een tintje Pernod - Romig soepje van knolselder met scampistaartjes en dille - Cappuccino van zandkrabbetjes geparfumeerd met Armagnac - Madrileense consommé met oesterzwammen en lente-uitjes onder korstgebak

19 F e e s t g i d s 19 WARME TUSSENGERECHTEN - Stoofpotje van Noordzeevis, zeevruchten en spinazie onder bladerdeegkorst - Gesauteerde zalm op een bedje van risotto omgeven door extra vierge witte truffelolie - Gebakken kwartelfilet op een bedje van soja en een jus van lavendelhoning - Het beste van kabeljauw onder een Corsendonk kaaskorst - Gebakken griet met Toscaanse tappenade en tomatencoulis - Gestoomde zeeduivel op een ratatouille van Zuiderse groenten - Gezalmde zeetongfilet met een garnaalsaus - Bladerdeegtaartje met kalfszwezerikken, kippenballetjes in een gevogeltevelouté afgewerkt met seizoenstruffels - Gegratineerde ½ kreeft Thermidor SORBET mits supplement van Huisgemaakte vruchtensorbet volgens seizoen HOOFDGERECHTEN - Gesauteerd varkenshaasje met een sausje van sjalotjes, spekjes en champignons - Speenvarkenkoteletjes in een dragonsaus verfijnd met graanmosterd - Gemarineerde lamsnootjes in een jus van look en rozemarijn - Gebraden kalfsoester in een jus van oude Madeira - Trilogie van lams-, runds- en varkenshaasje met zachtgroene peper - Suprême van parelhoen op z n Provençaals met een jus van oude Port - Gebraden springbokfilet met oesterzwammen in demi-glace KAASBORDJE - Gegratineerde Brie op een met Accaciahoning gevulde appel - Gevarieerd kaasbordje na het hoofdgerecht NAGERECHTEN of DESSERTENBUFFET - Gevulde peer overgoten met chocoladecouverture omgeven door een rambozencoulis - Profiteroles op een spiegel van praliné en een scheutje Amaretto - Tartaar van ananas met verse kaas en Cointreau - Soepje van rode vruchten en woudvruchtencoulis met vanille-ijs - Sabayon van Marsala en Grand Marnier met vers fruit - Geglaceerde appel op krokante bodem van marsepein en kaneelijs - Duetje van chocolade met Engelse room - Pronkgebak met vuurwerk - IJstaart met vuurwerk - Grand Dessert Corsendonk

20 F e e s t g i d s 20 ALL-IN DRANKENFORMULE Enkel voor het dansfeest Indien u extra avondgasten enkel op het dansfeest wil laten deelnemen is onderstaande drankenformule van toepassing. Dit geldt van 22u00 04u00. Welkomstaperitief: Wij verwelkomen de late gasten ook met een aperitief: - Cava - Fruitsap - Andere dranken op aanvraag Het is mogelijk om het welkomstaperitief uit te breiden met een aantal hapjes, een overzicht hiervan vindt u verderop in onze feestgids (pagina 12). Dranken tijdens het dansfeest: Tijdens het dansfeest serveren wij alle dranken met uitzondering van sterke dranken. Extra genodigden voor het dansfeest Het aantal extra personen op het dansfeest wordt echter gelimiteerd tot maximaal 15% van het aantal genodigden die deelgenomen hebben aan de diner. Prijs per persoon: DESSERTEN BUFFET VOOR DE LAATKOMERS Indien u de laatkomers ook wil laten deelnemen aan het dessertenbuffet rekenen wij hiervoor 9.50 per persoon.

21 F e e s t g i d s 21 EEN KLEINE HAP IN DE VROEGE UURTJES? Dan kan u misschien uit onderstaande mogelijkheden een keuze maken. Soepbuffet U kan 2 van de onderstaande soepen uitkiezen voor een soepbuffetje. Soepbuffetjes worden steeds geserveerd met vers afgebakken harde en zachte broodjes. - Romig soepje van kampernoelies met bieslooksnippers - Paprikavelouté verfijnd met een scheutje oude Port - Fluweelzacht soepje van wortel verfijnd met Maredsous - Spinazieroomsoepje met een garnituur van gerookte forel - Zacht currysoepje met een garnituur van prei en gerookte zalm - Visvelouté met een garnituur van venkel en een tintje Pernod - Romig soepje van knolselder met scampistaartjes en dille - Madrileense consommé met oesterzwammen en lente-uitjes - Cappuccino van zandkrabbetjes geparfumeerd met Armagnac Prijs per persoon: 5.00 Kaasbuffet Assortiment van minstens 10 soorten kazen & verschillende soorten brood. Prijs per persoon: Belegde broodjes Belegde broodjes, 3 stuks per persoon, keuze uit verschillende soorten charcuterie zoals o.a. - Prepare - Kip Curry - Kaas met mosterd - Brie - Prijs per persoon: 5.00 Gefrituurde hapjes Mix van frituurhapjes Prijs per persoon: 4.75

22 F e e s t g i d s 22 BABYBORREL ALL IN FORMULE Dranken tussen 14u00 17u00 Wij serveren gedurende 3 uur volgende dranken: Cava Fruitsap Andere dranken op aanvraag Geserveerde hapjes 3 open belegde broodjes (3 soorten beleg) per persoon Mini kopje soep per persoon Bittergarnituur à volonté Prijs per persoon: ZELFTAPFORMULE MET HAPJES Dranken in zelftap U zorgt zelf voor de verdeling van de drankjes en krijgt hierbij een korting van 25% op de geconsumeerde dranken. Er wordt gewerkt met een begin- eindstocktelling, waar nadien de dranken op het factuur worden toegevoegd. Geserveerde hapjes (maximum 3 uur) 3 open belegde broodjes (3 soorten beleg) per persoon Mini kopje soep per persoon Bittergarnituur à volonté U kan ook de formule aanvullen met verschillende extra hapjes. U vindt de keuze hierin op pagina 12. Prijs per persoon: 11.00

23 F e e s t g i d s 23 ALL-IN COMMUNIE FORMULE Wij kiezen bij de Corsendonk groep graag voor een duidelijk en transparant prijsbeleid. U kunt op basis van de inhoud van onze all-in formule zelf uw avondfeest samenstellen in samenspraak met onze chef-kok en feestverantwoordelijke. Corsendonk De Linde in de uitgelezen locatie om een communiefeest te geven! Het vakantiecentrum ligt in een park waar uw kinderen kunnen genieten van onze speeltuin, een partijtje minigolf, petanquen of pingpongen. Ook bieden wij gratis een spingkasteel aan (op basis van beschikbaarheid). U bent natuurlijk vrij om bvb zelf voor extra animatie te zorgen bvb clowns, enz... Inhoud: Dranken tijdens het welkomstaperitief: Wij serveren gedurende 1 uur volgende dranken: Cava Fruitsap Andere dranken op aanvraag Frisdrankenbuffetje voor de kids 5 aperitiefhapjes uit te kiezen met onze Chef kok Diner of lunch (keuze te maken uit de lijst): 3 of 4 gangen (aantal gangen afhankelijk van keuze gerechten) Koud en warm buffet BBQ buffet Voor de kinderen kunnen wij indien gewenst een kids buffetje maken. Tijdens het diner serveren wij onze banketwijnen en staan er flessen water op tafel, eventuele andere dranken zijn op verzoek te verkrijgen. Voor de kinderen voorzien wij allerlei frisdranken. Dessertenbuffet: Ons desserten buffet wordt steeds geserveerd met een ijslam met vuurwerk en wordt verder aangevuld met een ruim assortiment van andere zoete afsluiters dewelke in overleg met onze chef-kok vastgelegd worden. Het koffie en thee buffet staan eveneens ter beschikking gedurende het dessert. Wij serveren Mokka koffie met versnaperingen na of tijdens het desserten buffet. Na borrelen: Na het eetfestijn kan u met uw gezelschap nog wat na borrelen, alle dranken geschonken, met uitzondering van sterke dranken, zijn inclusief. De all-in formule loopt over een tijdspanne van max. 10 uur. U kan zelf bepalen hoe laat u wenst te starten. Prijs per persoon: Deze formule is exclusief de stoelhoes. Indien u deze wenst, kan dit aan 5.00 per persoon. Indien u formule Deluxe wenst, rekenen we extra per persoon.

24 F e e s t g i d s 24 ANDERE COMMUNIEFEESTFORMULES Corsendonk De Linde in de uitgelezen locatie om een communiefeest te geven! Het vakantiecentrum ligt in een park waar uw kinderen kunnen genieten van onze speeltuin, een partijtje minigolf, petanquen of pingpongen. Ook bieden wij gratis een spingkasteel aan (op basis van beschikbaarheid). U bent natuurlijk vrij om bvb zelf voor extra animatie te zorgen bvb clowns, enz... Communiebuffet Minimum 20 personen met een duur van 2.5 uur. - Tomatenroomsoep met balletjes - Varkenshaasje met peperroomsaus - Pangasiusrolletjes met witte wijn saus - Vol-au-vent - Curryworsten en kippenboutjes - Frietjes en krokketen - Diverse rauwkosten: Sla, tomaten, wortelen, komkommer, rode kool, maïs en eitjes - Diverse sauzen: mayonaise, ketchup, thousand island dressing - Ijslammetje Communie Menu Minimum 20 personen met een duur van 2.5 uur. Prijs per persoon: Salade van gerookte eendenborst en balsamicosiroop - Tomatenroomsoep met balletjes - Varkenshaasje met champignonroomsaus op een bedje van warme seizoensgroenten en een aardappelgarnituur - Ijslammetje Prijs per persoon: 34.50

25 F e e s t g i d s 25 All-IN GALA ARRANGEMENT Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw volgend gala? Dan heeft Corsendonk De Linde voor u de ideale formule om heerlijk te feesten in de groene Kempen. Inhoud van onze galabal formule: - Overnachting met ontbijt - Vanaf 18.00u: Welkomstaperitief met Cava en jus d orange - Vanaf 19.30u: Start 3-gangendiner Banketwijnen, waters op tafel - Vanaf 23.00u tot 04.00u dansfeest Inclusief alle dranken met uitzondering van sterke drank In de Linde hebben wij 56 dubbel kamers. Wij beschikken ook over 23 duplex kamers waar u met 5 personen in kan logeren, op deze manier kunnen wij u nog een goedkopere All-in prijs voorstellen! Indien onze kamers in Corsendonk De Linde niet voldoende zouden zijn kunnen wij steeds samenwerken met onze zuster hotels, Corsendonk Viane in Turnhout & Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout. Wij zullen hiervoor vervoer regelen en de kosten hiervan nemen wij op ons! Prijs per persoon: Vrijdag: Zaterdag: Bovenstaande prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer Toeslag sinlge: (per kamer / per nacht) Voorwaarde: Dit arrangement kan enkel geboekt worden op vrijdag, zaterdag, zon en feestdagen en tijdens Belgische schoolvakanties

26 F e e s t g i d s 26 ANDERE FORMULES Buffetten BUFFET DE LINDE RESTAURANTPRIJS : 25,00 pp > vanaf 20 personen (met overnachting : 21,50 pp) ANDERE ZAAL PRIJS: 35,00 pp > vanaf 30 personen (met overnachting : 31,50 pp) KOUD VOORGERECHTENBUFFET : + Verse dagsoep met brood - gerookte zalm en makreel - duo van rosbief en gebraad - uitgebreide saladebar: - gemengde salade + tomaten - komkommerschijfjes + radijs - koude pastasalade en aardappelsalade - salade met appeltjes en rozijntjes - salade van witte kool en geraspte worteltjes - Feta kaas + olijfjes en koude sausjes - broodjesassortiment en boter U kunt ook het voorgerecht uitbreiden, per supplement wordt er 2 euro per persoon bijgerekend: - Kleine cocktails met grijze garnalen - Plakjes rundsfilet met Parmezaan en Balsamico - gerookte eendenborst WARM HOOFDGERECHTENBUFFET : - Scampi's met een zacht romige currysaus of - gebakken zalmfilet ( indien alle twee gewenst 3 pp supplement. ) Varkenshaasje op grootmoeders wijze (spek, ajuintjes en champignons) of - Stoverij van lam met Corsendonks Patersbier ( indien alle twee gewenst 3 pp supplement. ) Bij deze gerechten voorzien wij ook een aardappelgerecht. DESSERTENBUFFET: - Chocolademousse, ijsjes, verse vruchtensalade, rijstpap - Biscuit met slagroom en vers fruit ( indien gewenst 3.75 pp supplement. ) KOFFIE, THEE en KARAFFEN WATER inbegrepen.

27 F e e s t g i d s 27 KEMPENS BUFFET Verras uw gasten met de echte klassiekers uit de belgische keuken. Minimum 30 personen met een duur van 2.5 uur. - Verse soep - Boerenpaté met uienconfituur - Tomaat garnaal - Vlaams stoofvlees - Gebakken meerval met boter en kappertjes - Kempense frikadellen met krieken - Frieten en puree - Diverse rauwkosten: Sla, tomaten, wortelen, komkommer, rode kool, maïs en eitjes - Diverse sauzen: mayonaise, ketchup, Thousand Island Dressing - Assortiment broodjes - Gele rijstpap met bruine suiker Prijs per persoon: RETIES BUFFET Minimum 30 personen met een duur van 2.5 uur. - Zalm Belle Vue - Waaier van gerookte forel en makreel met hun garnituren - Baby tomaat gevuld met grijze garnalen - Duet van rosbief en kalfsgebraad - Paté met een chutney van rode uien - Gevulde eitjes - Zwarte woudham met galia meloen - Diverse rauwkosten: Sla, tomaten, wortelen, komkommer, rode kool, maïs en eitjes - Diverse sauzen: mayonaise, ketchup, Thousand Island Dressing - Aardappelsalade - Creoolse rijst - Assortiment broodjes met boter Dit buffet wordt gecombineerd met 2 warme vis- en 2 warme vleesgerechten naar keuze uit pagina 13 en 14, ook incl. ons dessertenbuffet. Prijs per persoon: 40.50

28 F e e s t g i d s 28 CORSENDONKS BUFFET Minimum 30 personen met een duur van 2.5 uur. - Zalm Belle Vue - Waaier van gerookte forel, makreel en paling met hun garnituren - Baby tomaat gevuld met grijze garnalen - Reuze schelp gevuld met noorse gemarineerde haring - Duet van rosbief en kalfsgebraad - Gerookte eendeborst met bergappelsienen - Gevulde eitjes - Gandaham met meloen en portgelei - Diverse rauwkosten: Sla, tomaten, wortelen, komkommer, rode kool, maïs en eitjes - Diverse sauzen: Mayonaise, ketchup, thousand island dressing - Aardappelsalade - Creoolse rijst - Assortiment broodjes met boter Dit buffet wordt gecombineerd met 2 warme vis- en 2 warme vleesgerechten naar keuze uit pagina 13 en 14, ook incl. ons dessertenbuffet. Prijs per persoon: Menu s MENU DE LINDE - Salade van grijze garnalen - Tomatenroomsoep met balletjes - Varkenshaasje met champignonroomsaus, warme seizoensgroenten en aardappelgarnituur - Dame Blanche Prijs per persoon: MENU CORSENDONK - Salade van eendenborstfilet met een balsamicosiroop - Gegratineerde kabeljauw met een Corsendonkse kaassaus - Varkenshaasje met champignonroomsaus, warme seizoensgroenten en aardappelgarnituur - Dessertenparade Corsendonk Prijs per persoon: 39.50

29 F e e s t g i d s 29 Algemene verkoopsvoorwaarden Corsendonk Hotels 1. Algemeen Deze verkoopsvoorwaarden maken altijd integraal en ontegensprekelijk deel uit van elke schriftelijke bevestigde overeenkomst tussen de cliënt en Corsendonk Hotels, hetzij per brief, hetzij per fax of Bevestigingen De reservering is pas definitief als dit contract door de cliënt voor akkoord is ondertekend, in het bezit is van Corsendonk Hotels en de gevraagde voorschotten en/of waarborgsommen betaald zijn. De ondertekenaar van dit contract garandeert door zijn ondertekening dat hij hiertoe bevoegd is. Wijzigingen en toevoegingen zijn slechts geldig indien deze schriftelijk en door beide partijen ondertekend zijn. 3. Voorschot en waarborg Het is het hotel toegelaten de cliënt een voorschot en/of waarborgsom te vragen. Indien de gevraagde voorschotten en/of waarborgsommen niet betaald zijn binnen de gestelde termijn zal het evenementencontract van rechtswege, zonder ingebrekestelling, als éénzijdig verbroken gelden ten laste van de klant. 4. Wijziging van aantal deelnemers / annulatie van een gereserveerd evenement door de cliënt. 4.1 Elke wijziging van het aantal deelnemers van een gereserveerd evenement moet schriftelijk worden medegedeeld aan het hotel, meer dan 2 dagen voor aanvang indien de wijziging niet groter is dan 20% van het oorspronkelijk aantal deelnemers, meer dan 15 dagen voor aanvang indien de wijziging groter is dan 20% van het oorspronkelijk aantal deelnemers Bij een wijziging van het aantal deelnemers dat niet overeenkomstig art werd meegedeeld, zal het oorspronkelijk aantal geboekte deelnemers of het actueel aanwezige aantal worden aangerekend, afhankelijk van welk aantal het grootste is Volledige annulatie kan enkel per aangetekend schrijven. De datum van ontvangst van dit schrijven geldt als annulatiedatum en wordt geacht te zijn ontvangen 3 werkdagen na postdatum van verzending Bij volledige annulatie van een gereserveerd evenement, meer dan 30 dagen voor aanvang, wordt 20% van het totale bedrag van het evenementencontract aangerekend als annulatiekosten Bij volledige annulatie van een gereserveerd evenement, meer dan 15 dagen voor aanvang, wordt 40% van het totale bedrag van het evenementencontract aangerekend als annulatiekosten Bij volledige annulatie van een gereserveerd evenement, minder dan 15 dagen voor aanvang, wordt 80% van het totale bedrag van het evenementencontract aangerekend als annulatiekosten. 5. Extra kosten 5.1. Alle maaltijden, dranken of andere diensten die niet in de overeenkomst vermeld staan worden door het hotel aan de cliënt aangerekend, tenzij het hotel schriftelijk op de hoogte werd gebracht dat deze kosten individueel met de deelnemers moesten afgerekend worden. 6. Bezetting en vrijmaking van de kamers 6.1. Behoudens andersluidende contractuele bepalingen moeten de kamers dewelke gereserveerd zijn voor een cliënt beschikbaar zijn om uur en de kamers van de cliënten die het hotel verlaten moeten vrijgemaakt zijn voor uur. 7. Verantwoordelijkheden 7.1. De cliënt zal het hotel verzekeren tegen iedere eis tot schadevergoeding door derden ingeval deze schade werd toegebracht door de deelnemer(s) van zijn evenement De cliënt is eveneens aansprakelijk voor elke schade toegebracht aan het hotel of zijn personeel, door de deelnemer(s) van haar evenement Het hotel zal enkel de reisbagage van de deelnemers in bewaring nemen van bij het betrekken van de kamer tot uur de dag van vertrek. Materiaal bestemd voor seminaries, presentaties, exposities of andere evenementen en/of voertuigen van de cliënt, worden nooit in bewaring genomen De cliënt en de contractant zijn solidair verantwoordelijk ten aanzien van de hotelhouder voor elke schade veroorzaakt aan personen, het gebouw, het meubilair of de uitrusting van het hotel en de plaatsen dewelke toegankelijk zijn voor het publiek. 8. Klachten 8.1. Klachten betreffende de geleverde dienstverrichtingen kunnen niet aanvaard worden wanneer zij niet schriftelijk bij de hotelhouder toekomen binnen de zeven dagen na de levering. 9. Betaling 9.1. Al onze facturen zijn contant betaalbaar op ons adres, zonder korting. In geval dat de factuur niet betaald wordt op de vervaldag zal, van rechtswege en zonder voorafgaande ingebrekestelling, het bedrag van de factuur verhoogd worden met enerzijds een forfaitaire schadevergoeding ten bedrage van 10% van het factuurbedrag, met een minimum van 62 euro, en anderzijds met verwijlinteresten van 1% per maand en dit vanaf de factuurdatum tot aan de datum van volledige vereffening van de factuur. 9.2.Elke hotelrekening die het voorwerp uitmaakt van een prijsvermindering, een teruggave of een commissie, toegestaan door de hotelhouder vervalt ingeval van niet-betaling van de rekening op de vervaldag. 10. Rechtspraak Elke betwisting aangaande onze facturen valt onder de bevoegdheid van de rechtbanken van Turnhout. De Belgische wetgeving is van toepassing.

30 F e e s t g i d s 30

K o f f i e t a f e l s 0

K o f f i e t a f e l s 0 K o f f i e t a f e l s 0 K o f f i e t a f e l s 1 Corsendonk De Linde Je bent erop uit! Corsendonk De Linde is gelegen in het groene Retie. Met haar ruime zalen, speeltuin, minigolf en tennisveld, palend

Nadere informatie

K o f f i e t a f e l s 0

K o f f i e t a f e l s 0 K o f f i e t a f e l s 0 K o f f i e t a f e l s 1 Corsendonk Viane In het hart van de Antwerpse Kempen! Hotel Corsendonk Viane is gelegen in het hartje van Turnhout, op wandelafstand van de Grote Markt.

Nadere informatie

K o f f i e t a f e l s 0

K o f f i e t a f e l s 0 K o f f i e t a f e l s 0 K o f f i e t a f e l s 1 Priorij Corsendonk Waar heden en verleden elkaar ontmoeten De Priorij van Corsendonk is gelegen in een middeleeuws kader temidden van de stille Kempen,

Nadere informatie

Inhoudstafel - Feestgids 2015

Inhoudstafel - Feestgids 2015 Feestgids 2 Inhoudstafel - Feestgids 2015 Zaalopties en reserveringen... p.3 Capaciteit van de zalen... p.3 Sluitingsuur... p.4 Bewaring van geschenken... p.4 Aantal genodigden... p.4 Overnachten... p.4

Nadere informatie

K o f f i e t a f e l s 0

K o f f i e t a f e l s 0 K o f f i e t a f e l s 0 K o f f i e t a f e l s 1 Priorij Corsendonk Waar heden en verleden elkaar ontmoeten De Priorij van Corsendonk is gelegen in een middeleeuws kader te midden van de stille Kempen,

Nadere informatie

Kerst en Oudjaar 2015-2016

Kerst en Oudjaar 2015-2016 Kerst en Oudjaar 2015-2016 0474/102523 1 Beste klant, Om jullie ook met de feestdagen dagverse en huisbereide producten te kunnen blijven serveren, worden de keuzemogelijkheden tijdens deze periode wat

Nadere informatie

- - 0,90 - - RECEPTIEHAPJES. BUFFETTEN (vanaf 15 personen)

- - 0,90 - - RECEPTIEHAPJES. BUFFETTEN (vanaf 15 personen) RECEPTIEHAPJES KOUD Mini broodje met diverse salades 0,80 Mini broodje luxe beleg (grijze garnaalsalade, geitenkaas/spek/honing, ) 0,90 Kaasschoteltje (4 kazen, een stukje brood, afgewerkt met noten en

Nadere informatie

Feestbrochure In de Wandeling Peggerstraat Halle-Zoersel Tel.: Fax.:

Feestbrochure In de Wandeling Peggerstraat Halle-Zoersel Tel.: Fax.: Feestbrochure 2015 In de Wandeling Peggerstraat 58-2980 Halle-Zoersel Tel.: 03 383 13 72 - Fax.: 03 385 10 77 E-mail: indewandeling@skynet.be Uw reservatie per mail is geldig als u van ons een leesbevestiging

Nadere informatie

Traiteur Folder Kerst & Oudejaar 2011-2012. Heistraat 66 9190 Stekene T.: 03/779 80 34 F.: 03/789 36 65 straffekost@telenet.be

Traiteur Folder Kerst & Oudejaar 2011-2012. Heistraat 66 9190 Stekene T.: 03/779 80 34 F.: 03/789 36 65 straffekost@telenet.be Traiteur Folder Kerst & Oudejaar 2011-2012 Heistraat 66 9190 Stekene T.: 03/779 80 34 F.: 03/789 36 65 straffekost@telenet.be Kerst Traiteur Menu Enkel met Kerst verkrijgbaar Trio van warme hapjes Proeverijen

Nadere informatie

Catering formules. Sportkaffee Peerdsbos. Sporthoreca bvba. Prijzen inclusief de respectievelijke btw tarieven en geldig vanaf 01/09/2015

Catering formules. Sportkaffee Peerdsbos. Sporthoreca bvba. Prijzen inclusief de respectievelijke btw tarieven en geldig vanaf 01/09/2015 Catering formules Sportkaffee Peerdsbos Sporthoreca bvba Prijzen inclusief de respectievelijke btw tarieven en geldig vanaf 01/09/2015 Meer informatie? mail naar sporthoreca@icloid.com info@sporthoreca.be

Nadere informatie

Catalogus taverne kattenbroek

Catalogus taverne kattenbroek Catalogus taverne kattenbroek 2 Voorwoord Culinaire service Eco & Hygiëne Gerechten Catering voor, tijdens of na uw sportactiviteit? Taverne Kattenbroek biedt mogelijkheden aan voor zowel particulieren

Nadere informatie

RECEPTIE DEGUSTATIE KOFFIESTOP MIDDAGMAAL BUFFET BBQ-FORMULE WALKING DINNER FEESTMENU ROUWMAALTIJD

RECEPTIE DEGUSTATIE KOFFIESTOP MIDDAGMAAL BUFFET BBQ-FORMULE WALKING DINNER FEESTMENU ROUWMAALTIJD B A N K E T K A A R T ST.JEF oude kaasmakerij Passendale s Graventafelstraat 48 8980 Zonnebeke mail@stjef.be RECEPTIE p3 DEGUSTATIE p4 KOFFIESTOP p5 MIDDAGMAAL p6 BUFFET p7 BBQFORMULE p9 WALKING DINNER

Nadere informatie

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 Koude Buffetten 2015 In deze menuboek geven we verschillende mogelijkheden voor koude

Nadere informatie

www.feestzaalhoornaert.be

www.feestzaalhoornaert.be Communiefeest 2013 FEESTZAAL HOORNAERT, KACHTEMSPLEIN 13, 8870 IZEGEM TEL 051/30.17.45 info@feestzaalhoornaert.be Receptie Cava Vinya Pau 15,50 / fles Vin mousseux Veuve Delalande 15,00 / fles Champagne

Nadere informatie

AFHAALGERECHTEN EINDEJAARSFEESTEN 2014-2015

AFHAALGERECHTEN EINDEJAARSFEESTEN 2014-2015 AFHAALGERECHTEN EINDEJAARSFEESTEN Om teleurstellingen te voorkomen Slechts 1 advies : BESTEL TIJDIG www.gastrokado.be - - Stationswal 4 < 3960 Bree Tel. 089 46 63 56 APERITIEFHAPJES Quiche Lorraine (ca.

Nadere informatie

Bedankt voor uw interesse in het organiseren van uw Arabisch feest bij Corsendonk hotels!

Bedankt voor uw interesse in het organiseren van uw Arabisch feest bij Corsendonk hotels! A r a b i s c h e F e e s t en 1 Beste klant, Bedankt voor uw interesse in het organiseren van uw Arabisch feest bij Corsendonk hotels! Corsendonk hotels wordt als hotelgroep meer en meer geconfronteerd

Nadere informatie

Buffetten. Koud warm buffet deluxe

Buffetten. Koud warm buffet deluxe Buffetten Lunch buffet o 2 soorten soep o Rauwkostsalade o Diverse soorten luxe broodjes o Diverse soorten vleeswaren o 2 soorten kaas o Roerei o Koffie, thee, jus d orange, melk en karnemelk o Fruit Salade

Nadere informatie

Hapjes voor bij het aperitief. Koude voorgerechten. Soepen. Warme voorgerechten

Hapjes voor bij het aperitief. Koude voorgerechten. Soepen. Warme voorgerechten Hapjes voor bij het aperitief - Aperitiefschotel 5 soorten koude hapjes 6,50-12 stuks bladerdeeghapjes 7,50-20 stuks warme hapjes om te frituren 6,95 Koude voorgerechten - Gerookte zalm, heilbot, forel,

Nadere informatie

Iets te vieren? Wij maken het onvergetelijk!

Iets te vieren? Wij maken het onvergetelijk! Iets te vieren? Wij maken het onvergetelijk! Als u zeker wil weten dat uw feest, bijeenkomst of evenement slaagt...kom dan naar Restaurant The Beacon. Al uw prive,-en zakelijke feesten zijn bij ons in

Nadere informatie

food lekker bij de koffie Koffie met Gebak... 5,00 Koffie met 3 Dessertglaasjes... 7,90 Chocolademousse... 8,50 Dame Blanche...

food lekker bij de koffie Koffie met Gebak... 5,00 Koffie met 3 Dessertglaasjes... 7,90 Chocolademousse... 8,50 Dame Blanche... lekker bij de koffie Koffie met Gebak... 5,00 Koffie met 3 Dessertglaasjes... 7,90 Chocolademousse... 8,50 Dame Blanche... 9,00 Chocolademoelleux / gezouten Caramel... 10,50 food Peer / Vanille / Chocolade...

Nadere informatie

Voorgerechten. Koude voorgerechten: Warme voorgerechten:

Voorgerechten. Koude voorgerechten: Warme voorgerechten: Voorgerechten Koude voorgerechten: Pastasalade 3.80 Kipcoctail 4.00 Meloen met gerookte ham 6.00 Tomaat/mozzarella 6.00 Tomaat crevette 6.20 Garnaalcocktail 6.20 Salade met gerookte vis 11.00 Carpaccio

Nadere informatie

Buffetvoorstellen. (vanaf 40 personen)

Buffetvoorstellen. (vanaf 40 personen) Buffetvoorstellen (vanaf 40 personen) Vindt u een feest met bediening aan tafel te formeel of te stijf? Kiest u liever zelf wat er allemaal op uw bord terecht komt en hoeveel? Dan zijn de buffetvoorstellen

Nadere informatie

OMGEVING Corsendonk Viane. OVERNACHTEN in Corsendonk Viane

OMGEVING Corsendonk Viane. OVERNACHTEN in Corsendonk Viane Meeting guide Inhoudsopgave Omgeving Corsendonk Viane 3 Overnachten in Corsendonk Viane 3 Onze vergaderzalen en capaciteiten 4 Vergaderarrangementen 5 Lunch en diner + after meetingborrel 7 Teambuilding:

Nadere informatie

Soepen: Voorgerechten:

Soepen: Voorgerechten: Soepen: Tomatensoep met balletjes 6.00 Vissoep van de chef 8.00 Voorgerechten: Bordje Warme Tapas 16.00 Rijkelijk gevulde artisanale grijze garnaalkroketten de lux 12.00 Artisanale Kaaskroketten(Parmezaan

Nadere informatie

FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS

FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een babyborrel, een familiefeest of groepsevent voor jouw vereniging? Kids Adventure biedt naast speelplezier voor de

Nadere informatie

Kerst en Oudjaar

Kerst en Oudjaar Kerst en Oudjaar 2016-2017 0474/102523 1 Beste klant, Om jullie ook met de feestdagen dagverse en huisbereide producten te kunnen blijven serveren, worden de keuzemogelijkheden tijdens deze periode wat

Nadere informatie

ONZE BUFFETTEN IN AFHALING

ONZE BUFFETTEN IN AFHALING ONZE BUFFETTEN IN AFHALING De koude buffetten (vanaf 12 personen) Koud Buffet Klassiek : 19,95 Zalm in Belle-vue Perziken met tonijn Duo van haring Cocktail van roze garnalen Ronde van salami Pastasalade

Nadere informatie

Maak gebruik van ons 3 of 4 gangen keuzemenu

Maak gebruik van ons 3 of 4 gangen keuzemenu Maak gebruik van ons 3 of 4 gangen keuzemenu voor sommige gerechten geldt een meerprijs, deze staat achter het gerecht vermeld tussen haakjesoor Voor sommige gerechten geldt een meerprijs, deze staan bij

Nadere informatie

(MINI-) GASTRONOMISCH MENU. Twee bereidingen van zalm /*/ Wilde eend in een sausje van rode wijn gebakken ganzenlever en jonagold /*/

(MINI-) GASTRONOMISCH MENU. Twee bereidingen van zalm /*/ Wilde eend in een sausje van rode wijn gebakken ganzenlever en jonagold /*/ (MINI-) GASTRONOMISCH MENU Twee bereidingen van zalm /*/ Wilde eend in een sausje van rode wijn gebakken ganzenlever en jonagold /*/ Kreeft verpakt in bladerdeeg mousseline tuinkruiden Verfrissing van

Nadere informatie

Feestruimtes. Onze formules

Feestruimtes. Onze formules Feestruimtes Eetcafé Hoeve Ter Kerst is dé geknipte locatie voor al jouw feesten! Wij hebben twee ruimtes ter beschikking: De veranda - Volledig aparte ruimte met privé-terras en omheinde speeltuin - Eten

Nadere informatie

Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s.

Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s. Beste, Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s. U vindt deze hier onderaan. Wij hopen dat deze u mag bevallen en kijken alvast uit om u te mogen verwelkomen.

Nadere informatie

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 Babyborrels 2015 An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 In deze menuboek geven we een heleboel mogelijkheden om een hapje aan

Nadere informatie

FEESTGIDS corsendonkhotels.com. HOTEL CORSENDONK Korte Vianenstraat Turnhout Belgium T +32 (0)

FEESTGIDS corsendonkhotels.com. HOTEL CORSENDONK Korte Vianenstraat Turnhout Belgium T +32 (0) FEESTGIDS 2017 Hotel Meetings Conferences Banquets Teambuilding Adventure HOTEL CORSENDONK - VIANE - Korte Vianenstraat 2 2300 Turnhout Belgium T +32 (0)14 88 96 00 info.viane@corsendonkhotels.com corsendonkhotels.com

Nadere informatie

Aperitieven. Koude voorgerechten

Aperitieven. Koude voorgerechten Aperitieven Schuimwijn Cava Kirr Sangria Aperitief van het huis 10,00 15,00 1 15,00 15,00 Hapje koud per stuk (krabsla, préparé ) Hapje warm per stuk (worstenbroodje, miniloempia ) Uitgelezen aperitiefhapje

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Supplement Cava aan 28 per aangebroken fles. Supplement Pommery Champagne aan 65 per aangebroken fles. Formule inclusief 2 hapjes (keuze van de chef)

Supplement Cava aan 28 per aangebroken fles. Supplement Pommery Champagne aan 65 per aangebroken fles. Formule inclusief 2 hapjes (keuze van de chef) All-in Buffet 47,50 p.p. Ontvangst met witte wijn, rode wijn, tapbieren (Blonde leffe, leffe bruin, stella), jus d orange, Sangria wit en rood (seizoen), frisdranken (cola, cola light, cola zero, ice tea,

Nadere informatie

EETCAFE Feestzaal voor 30 personen

EETCAFE Feestzaal voor 30 personen EETCAFE Feestzaal voor 30 personen Kuringersteenweg 413 3511 Kuringen tel. 011/85.09.85 - fax 011/85.09.86 Algemene inlichtingen Wij beschikken over één feestzaal voor max. 30 personen. De reservatie van

Nadere informatie

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten.

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Buffetten algemeen De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Gezelschappen tot 30 personen kunnen een keuze maken uit de à la carte kaart. Voor grotere gezelschappen adviseren wij te

Nadere informatie

DRINKS EN RECEPTIES DRINK. 2 drankjes p.p. 5,00. Duvel, Vedett, Bell-pils Witte / rode wijn Cava Frisdranken Fruitsap Koffie

DRINKS EN RECEPTIES DRINK. 2 drankjes p.p. 5,00. Duvel, Vedett, Bell-pils Witte / rode wijn Cava Frisdranken Fruitsap Koffie DRINKS EN RECEPTIES DRINK 2 drankjes p.p. 5,00 Duvel, Vedett, Bell-pils Witte / rode wijn Cava Frisdranken Fruitsap Koffie Aparte ruimte aan het buffet wordt voorzien. RECEPTIE incl. champagne 1 uur 08,00

Nadere informatie

Reserveren is verplicht, barbecueën kan al vanaf 4 personen en onze lopende buffetten zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

Reserveren is verplicht, barbecueën kan al vanaf 4 personen en onze lopende buffetten zijn beschikbaar vanaf 10 personen. DINERMOGELIJKHEDEN Lasergame Kerkrade biedt vele mogelijkheden. Zo is het ideaal voor het organiseren van een feest, receptie of vergadering. Maar ook voor het verzorgen van een lopend buffet of een smakelijke

Nadere informatie

15-16. Feest folder CLAUS. Aartselaar

15-16. Feest folder CLAUS. Aartselaar 15-16 Feest folder CLAUS Aartselaar Aperitiefhapjes Assortiment paritiefphapjes (6st.) 7,00 / 6 st.» pizza» kaashoorntje» videe» videegarnaal» worstenbrood» st. jacobsschelp Mini kippenboutje Tapasballetjes

Nadere informatie

Eric De Koekelaere Ommegangstraat 3 9660 Brakel

Eric De Koekelaere Ommegangstraat 3 9660 Brakel Eric De Koekelaere Ommegangstraat 3 9660 Brakel Tel 055 42 39 21 Fax 055 42 55 92 e-mail dekoekelaere.eric@belgacom.net Open Dinsdag tot en met vrijdag 8 u tot 12.30u - 13.30 u tot 18.30 u zaterdag 8 u

Nadere informatie

Voorstellen brunch

Voorstellen brunch Oud-Dorpsstraat 38 2990 Loenhout Tel. 03 669 77 79 www.schalienhuis.be info@schalienhuis.be Voorstellen brunch - 2014 Voor groepen vanaf 20 personen 1 Brunch in t Schaliënhuis - Voor groepen vanaf 15 personen

Nadere informatie

Folder Buffetten Verrassingsbroden. Alsembergsesteenweg 617 1653 Dworp Tel 02/311.77.76. email: info@bakkerijdeneyer.be www.bakkerijdeneyer.

Folder Buffetten Verrassingsbroden. Alsembergsesteenweg 617 1653 Dworp Tel 02/311.77.76. email: info@bakkerijdeneyer.be www.bakkerijdeneyer. Folder Buffetten Verrassingsbroden Alsembergsesteenweg 617 1653 Dworp Tel 02/311.77.76 email: info@bakkerijdeneyer.be www.bakkerijdeneyer.be Aperitiefbordje 40 10-12 pers. -Salami blokjes -Blokjes kop

Nadere informatie

Lunchkaart. Club sandwich met gerookte kip, ei, spek, roomkaas en mosterd, geserveerd met frietjes 11,50

Lunchkaart. Club sandwich met gerookte kip, ei, spek, roomkaas en mosterd, geserveerd met frietjes 11,50 Lunchkaart Club sandwich met gerookte kip, ei, spek, roomkaas en mosterd, geserveerd met frietjes 11,50 Indonesisch Naanbrood uit de oven belegd met scampi s, geitenkaas en tomaten salsa 12,75 Tosti uit

Nadere informatie

Kerst en Oudjaar

Kerst en Oudjaar Kerst en Oudjaar 2017-2018 0474 10 25 23 1 Beste klant, Om jullie ook met de feestdagen dagverse en huisbereide producten te kunnen blijven serveren, worden de keuzemogelijkheden tijdens deze periode wat

Nadere informatie

Kerst - en eindejaars menu s

Kerst - en eindejaars menu s Kerst - en eindejaars menu s 2018-2019 TRAITEUR ROBBY KEMPISCHE STEENWEG 540 3500 HASSELT TEL./FAX. 011 21 12 94 WWW.TRAITEURROBBY.BE 2 Menu s Prijs in euro per persoon Menu 1 27,00 Noordzeegarnaal - pareltomaat

Nadere informatie

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis!

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! 0113-649729 www.tropicalzoo.nl Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! Binnenkort jarig? iets anders feestelijks te vieren? En geen zin om u uit te sloven in de keuken of om uw feestje buiten de deur te vieren?

Nadere informatie

Beringersteenweg 10 3550 Heusden-Zolder 011/74 63 56 www.mint-dining-lounge.be mint@telenet.be

Beringersteenweg 10 3550 Heusden-Zolder 011/74 63 56 www.mint-dining-lounge.be mint@telenet.be Feestformules Beringersteenweg 10 3550 Heusden-Zolder 011/74 63 56 www.mint-dining-lounge.be mint@telenet.be Beste klant, Laat me toe ons concept voor te stellen. Mint Dining & Lounge is een nieuw, eigentijds

Nadere informatie

MEENEEMGERECHTEN ZOMER Beschikbaar tot eind september Onvergetelijk en zorgeloos thuis vieren.

MEENEEMGERECHTEN ZOMER Beschikbaar tot eind september Onvergetelijk en zorgeloos thuis vieren. MEENEEMGERECHTEN ZOMER 2017 Beschikbaar tot eind september 2017 Onvergetelijk en zorgeloos thuis vieren. Hoe werkt het? Feesten zijn er om samen met vrienden en familie te genieten. Breng je die momenten

Nadere informatie

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax:

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax: De Lindehoeve Rottekade 31-32 2661 JN Bergschenhoek Tel./Fax: 010-5218881 www.restaurant-delindehoeve.nl Genieten van een lunch, diner, buffet of een kopje koffie in een sfeervolle omgeving. De Lindehoeve

Nadere informatie

MEENEEMGERECHTEN VOOR JA AR & ZOMER Beschikbaar tot eind juli Onvergetelijk en zorgeloos thuis vieren.

MEENEEMGERECHTEN VOOR JA AR & ZOMER Beschikbaar tot eind juli Onvergetelijk en zorgeloos thuis vieren. MEENEEMGERECHTEN VOOR JA AR & ZOMER 2017 Beschikbaar tot eind juli 2017 Onvergetelijk en zorgeloos thuis vieren. Hoe werkt het? Feesten zijn er om samen met vrienden en familie te genieten. Breng je die

Nadere informatie

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg.

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. ARRANGEMENTEN Ontvangsten Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. * Koffie of thee 1,70 * Koffie of thee met een stuk echte Limburgse

Nadere informatie

food lekker bij de koffie Koffie met Gebak... 5,00 Koffie met 3 Dessertglaasjes... 7,90 Hazelnootmousse... 9,50 Dame Blanche...

food lekker bij de koffie Koffie met Gebak... 5,00 Koffie met 3 Dessertglaasjes... 7,90 Hazelnootmousse... 9,50 Dame Blanche... lekker bij de koffie Koffie met Gebak... 5,00 Koffie met 3 Dessertglaasjes... 7,90 Hazelnootmousse... 9,50 Dame Blanche... 9,00 Chocolademoelleux / gezouten Caramel... 10,50 food Mousse Marsepein / Mandarijn

Nadere informatie

Eindejaarfolder 2016

Eindejaarfolder 2016 www.traiteurmarkey.be Eindejaarfolder 2016 Aperitiefhapjes Mini Quiche Lorraine ( prei & spek) 0.95 Mini Quiche met brie, kruidenspek en walnoot 0.95 Gemarineerde kippenboutjes 0,95 Croque met kruidenspek,

Nadere informatie

food Borrelhapjes euro

food Borrelhapjes euro food Borrelhapjes Portie kaas 4,75 Portie salami 4,75 Portie salami en kaas 7,75 Portie olijven 4,25 Portie gemengd koud 9,50 Italiaans tapa bordje 12,50 Portie bitterballen 5,75 Portie mini loempia s

Nadere informatie

Prijslijst 2018 De prijzen of samenstelling kunnen ter alle tijden worden aangepast.

Prijslijst 2018 De prijzen of samenstelling kunnen ter alle tijden worden aangepast. 1 Menu aan tafel geserveerd: Aperitief met hapjes van de chef Voorgerecht Soep Hoofdgerecht Dessert Koffie 3 gangen menu aan: 58 ( Soep Hoofdgerecht Dessert ) Drankarrangement: 3 uren 3 gangen menu aan:

Nadere informatie

Traiteur Tip Top Eindejaarsbrochure

Traiteur Tip Top Eindejaarsbrochure 2015-2016 Traiteur Tip Top Eindejaarsbrochure Kreglingerstraat 35, 2100 Deurne Tel.: 03 324 93 29 E-mail: info@traiteurtiptop.be www.traiteurtiptop.be Eindejaarsmenu's 2015-2016 Koude buffetten: Buffet

Nadere informatie

Voorstellen buffet

Voorstellen buffet Oud-Dorpsstraat 38 2990 Loenhout Tel. 03 669 77 79 www.schalienhuis.be info@schalienhuis.be Voorstellen buffet - 2016 Voor groepen vanaf 20 personen Drank Dranken à la carte Alle bestelde dranken worden

Nadere informatie

HET ZOMERHUIS ALGEMENE INFORMATIE FEESTMAALTIJDEN KEUZEMOGELIJKHEDEN:

HET ZOMERHUIS ALGEMENE INFORMATIE FEESTMAALTIJDEN KEUZEMOGELIJKHEDEN: F E E S T Z A A L HET ZOMERHUIS ALGEMENE INFORMATIE MINIMUM AANTAL PERSONEN PER FEEST: 22 VOLWASSENEN PRIJZEN ZWEMBAD EN ZAAL INBEGREPEN APERITIEF, WIJNEN EN ANDERE DRANKEN WORDEN APART BIJGEREKEND DUUR

Nadere informatie

CATERINGVOORSTELLEN MEETING LUNCH STAFF MEETINGS SUPPLIER MEETINGS INTERNAL MEETINGS

CATERINGVOORSTELLEN MEETING LUNCH STAFF MEETINGS SUPPLIER MEETINGS INTERNAL MEETINGS CATERINGVOORSTELLEN MEETING LUNCH STAFF MEETINGS SUPPLIER MEETINGS INTERNAL MEETINGS VANAF 1 JANUARI 2015 (Prijzen excl. BTW) 1. BROODJESMANDEN 8,50 pp We voorzien een mand met luxueus belegde gesloten

Nadere informatie

Feestbrochure. Brasserie MaNo BVBA Karekiet 1 2970 Schilde 03/385.39.66 www.brasseriemano.be info@brasseriemano.be

Feestbrochure. Brasserie MaNo BVBA Karekiet 1 2970 Schilde 03/385.39.66 www.brasseriemano.be info@brasseriemano.be Feestbrochure Brasserie MaNo BVBA Karekiet 1 2970 Schilde 03/385.39.66 www.brasseriemano.be info@brasseriemano.be ONTBIJTBUFFET Minimum 15 personen 20,00 p.p. all-in gedurende 2 uur Glaasje fruitsap Koffie

Nadere informatie

COMMUNIE & LENTEFEESTEN

COMMUNIE & LENTEFEESTEN Hombroekstraat 19A 3730 Hoeselt BTW BE 0597.340.494 0498 / 65 75 17 (Maverick) 0473 / 35 16 91 (Patrick) Aanbod Communie & Lentefeesten Hapjes 2 Koud buffet 1 ( vanaf 15 personen ) 3 Luxe koud buffet (

Nadere informatie

Broodjes. De geit: Waldkorn met geitenkaas, zongedroogde tomaten en rucola afgemaakt met pijnboompitten en honing 6.50

Broodjes. De geit: Waldkorn met geitenkaas, zongedroogde tomaten en rucola afgemaakt met pijnboompitten en honing 6.50 Broodjes De geit: Waldkorn met geitenkaas, zongedroogde tomaten en rucola afgemaakt met pijnboompitten en honing Gezond broodje: broodje belegd met jong belegen kaas, ham, verschillende soorten rauwkost,

Nadere informatie

Welkom in Debie stroo

Welkom in Debie stroo Welkom in Debie stroo Openingsuren : van 11.30u tot 14.00u en 18.00u tot 22.00u* *Vrijdag en zaterdag tot 23u Keuken open van 11.30u tot 13.45u en 18u tot 21u* *Vrijdag en zaterdag tot 22u Enkel telefonische

Nadere informatie

Formules voor bedrijven en groepen. De Zwarte Hond. Heikantstraat Kalmthout

Formules voor bedrijven en groepen. De Zwarte Hond. Heikantstraat Kalmthout Formules voor bedrijven en groepen De Zwarte Hond Heikantstraat 169 2920 Kalmthout 1. en contactgegevens 2. Vergaderruimtes 3. Koffietafel 4. Continentaal ontbijt 5. Soep en broodjesbuffet 6. lunch 7.

Nadere informatie

COMMUNIE & LENTEFEESTEN

COMMUNIE & LENTEFEESTEN COMMUNIE & LENTEFEESTEN Hombroekstraat 19A 3730 Hoeselt BTW BE 0597.340.494 0498 / 65 75 17 (Maverick) 0473 / 35 16 91 (Patrick) Aanbod Communie & Lentefeesten Hapjes 2 Koud buffet 1 ( vanaf 15 personen

Nadere informatie

De Canadees Groepstarieven

De Canadees Groepstarieven De Canadees Groepstarieven Ontbijten (vanaf 20 betalende pers. tem 200pers., vanaf 9.30u) Trio van mini ontbijtkoekjes + koffie /thee naar believen (croissant met confituur, ronde suisse, chocoladekoek)

Nadere informatie

Feest Brochure. Finesse Sil & Sandy. Klasse Clubslager - Traiteur

Feest Brochure. Finesse Sil & Sandy. Klasse Clubslager - Traiteur Feest Brochure Klasse Clubslager - Traiteur Finesse Sil & Sandy Bezoek: Krijgsbaan 91 9140 Temse Bel: 03/ 771.52.42 Mail: finesse@klasseslager.be Surf: www.finessetemse.be Aperitiefhapjes Warm: Apéro kippenbout

Nadere informatie

BP CATERING & EVENTS VOOR EEN FEESTELIJK KERST- OF NIEUWJAARSMENU. *Eindejaarsfolder

BP CATERING & EVENTS VOOR EEN FEESTELIJK KERST- OF NIEUWJAARSMENU. *Eindejaarsfolder BP CATERING & EVENTS VOOR EEN FEESTELIJK KERST- OF NIEUWJAARSMENU *Eindejaarsfolder 2014 *Verrassingsbroden BELEGDE MINI-SANDWICHES met garnituur 0.95 / st. BELEGDE MINI-BROODJES malse broodjes wit en

Nadere informatie

Feestruimtes. Onze formules 2018

Feestruimtes. Onze formules 2018 Feestruimtes Eetcafé Hoeve Ter Kerst is dé geknipte locatie voor al jouw feesten! Wij hebben twee ruimtes ter beschikking: De veranda - Volledig aparte ruimte met privé-terras en omheinde speeltuin - Eten

Nadere informatie

Amuse Gouds mini-kaassoepje

Amuse Gouds mini-kaassoepje * Amuse Gouds mini-kaassoepje *** Carpaccio van runderhaas Bedekt met spek-croquantines, gemalen peper, rucola, honing-mosterd dressing, Pecorino Romano en vers gesneden bieslook ***** Varkenshaas medaillons

Nadere informatie

Fingerfood (verkrijgbaar van 11.00-17.00 en van 21.00-22.00) Snacks (Verkrijgbaar tot 17.00) Soepen

Fingerfood (verkrijgbaar van 11.00-17.00 en van 21.00-22.00) Snacks (Verkrijgbaar tot 17.00) Soepen Fingerfood (verkrijgbaar van 11.00-17.00 en van 21.00-22.00) Portie Kaas 5,00 Portie Salami 5,00 Portie Olijven 5,00 Portie koud gemengd 10,00 Bitterballen (10st) 6,00 Miniloempia's (10st) 7,00 Calamares

Nadere informatie

Koffie/thee naar believen met assortiment koffiekoeken 12.00 /p

Koffie/thee naar believen met assortiment koffiekoeken 12.00 /p Ontbijt Koffie/thee naar believen met assortiment koffiekoeken 12.00 /p Uitgebreid ontbijt Ontbijtbuffet met vers fruitsap, assortiment mini broodjes19.00 /p croissants,chocoladekoek, koffiekoek, kaiserbroodjes

Nadere informatie

Feestfolder Jelle Janssens Voortkapelseweg Noorderwijk

Feestfolder Jelle Janssens Voortkapelseweg Noorderwijk Feestfolder 2018-2019 Voortkapelseweg 42 2200 Noorderwijk Aperitiefhapjes: -Parmaham met meloen 2 -Wrap met kip en mango 2 -Wildpaté met veenbessen 2 -Kruidig worstenbroodje 2 -Terrine van ganzenlever,

Nadere informatie

Buffet arrangementen Grandcafé Eemland

Buffet arrangementen Grandcafé Eemland Buffet arrangementen Grandcafé Eemland Wilt u een groter gezelschap uitnodigen om bij Grandcafé Eemland te komen eten? Vanzelfsprekend zijn wij u graag van dienst met het samenstellen van een buffet of

Nadere informatie

Folder Traiteurdienst. Feestverzorging. Bepoo BVBA

Folder Traiteurdienst. Feestverzorging. Bepoo BVBA Folder Traiteurdienst Feestverzorging Bepoo BVBA Koud buffet: 24,50 per persoon Meesterlijke ham met asperges Gevuld eitje Gevulde perzik met tonijn Gerookte zalm, gerookte forel Kippenboutjes met appelmoes

Nadere informatie

Aperitieven. Koude voorgerechten

Aperitieven. Koude voorgerechten Aperitieven Schuimwijn Cava Kirr Sangria Aperitief van het huis Sherry Porto Toastje koud per stuk (krabsla, préparé ) Toastje warm per stuk (worstenbroodje, miniloempia ) Uitgelezen aperitiefhapje (scampi,

Nadere informatie

MENU AAN TAFEL. Menu 1 : 47,00 per persoon** Voorgerecht

MENU AAN TAFEL. Menu 1 : 47,00 per persoon** Voorgerecht MENU AAN TAFEL Menu 1 : 47,00 per persoon** Scampi s Gebakken scampi s met een risotto van boschampignons en bladpeterselie Seranoham 15 maanden gerijpt Salade met seranoham, zongedroogde tomaten en Parmezaan

Nadere informatie

Stel uw 3 gangen menu samen uit onderstaande gerechten voor 19,75

Stel uw 3 gangen menu samen uit onderstaande gerechten voor 19,75 Stel uw 3 gangen menu samen uit onderstaande gerechten voor 19,75 Op maandag en dinsdag 17,75. VOORGERECHTEN Carpaccio: van rund met truffelmayonaise en Parmezaansekaas. Antipasti di Mare : serranoham,

Nadere informatie

Voorgerechten. Heerlijk Italiaans voorgerecht (zie omschrijving) 9,75. A la Carte kaart

Voorgerechten. Heerlijk Italiaans voorgerecht (zie omschrijving) 9,75. A la Carte kaart A la Carte kaart Voorgerechten CARPACCIO RUND 10,75 Carpaccio van rund met balsamico dressing, Parmezaanse kaas en pijnboompitten FRANSE UIENSOEP 7,25 Rijk gevulde uiensoep met kaascrouton LOEMPIA & FETA

Nadere informatie

EINDEJAARSFOLDER MANGE-TOUT

EINDEJAARSFOLDER MANGE-TOUT HAPJES Trio van koude hapjes 6,00 Parels van meloen met ham Gerookte zalm met zure room en crumble van ui Praline van seizoenspaté met maanzaad SOEPEN EINDEJAARSFOLDER MANGE-TOUT 2017-2018 Tomatenroomsoep

Nadere informatie

Chef s broodje: Italiaans bol boordevol gevuld met pittig gekruid gehakt paprika, rode ui en rucola

Chef s broodje: Italiaans bol boordevol gevuld met pittig gekruid gehakt paprika, rode ui en rucola Broodjes De geit: Waldkorn met geitenkaas, zongedroogde tomaten en rucola afgemaakt met pijnboompitten en honing Gezond broodje: broodje belegd met jong belegen kaas, ham, verschillende soorten rauwkost,

Nadere informatie

Bistro de Bron. Een ruim assortiment aan feestelijke hapjes. Wij verzorgen ook uw catering op locatie

Bistro de Bron. Een ruim assortiment aan feestelijke hapjes. Wij verzorgen ook uw catering op locatie Bistro de Bron Wij kunnen ook voor groepen en partijen interessante arrangementen voor zowel lunch als diner geheel verzorgen bij Bistro de Bron, maar ook op locatie. Hieronder enkele opties, echter is

Nadere informatie

Welkom in t Gasthuis!

Welkom in t Gasthuis! Welkom in t Gasthuis! Frederik en Kirsten Openingsuren van de keuken van 11.30 tot 14.30 uur van 17.30 tot 21.00 uur vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur * Uitzonderingen staan aangegeven in de menukaart.

Nadere informatie

Eat Right by Den Appel: Traiteurgerechten

Eat Right by Den Appel: Traiteurgerechten Eat Right by Den Appel: Traiteurgerechten Naam: Aantal personen: Adres: Tel: Email: Dag afhalen: Extra info: Extra Openingsuren: Zon 23/12: Ma 24/12 en 31/12 10u - 14u 8u - 15u Hapjes per portie Mini videe

Nadere informatie

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat Herenthout Tel: 014/

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat Herenthout  Tel: 014/ Koude Buffetten 2017 An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 In deze menuboek geven we verschillende mogelijkheden voor koude

Nadere informatie

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito. Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl Ontvangst - Lunch exito heeft de mogelijkheid om tijdens

Nadere informatie

food nagerechten Lekker bij de Koffie Gebak... 4,00 3 Dessertglaasjes... 6,30 Nagerechten Chocolademousse... 9,50 Dame Blanche...

food nagerechten Lekker bij de Koffie Gebak... 4,00 3 Dessertglaasjes... 6,30 Nagerechten Chocolademousse... 9,50 Dame Blanche... nagerechten Lekker bij de Koffie Gebak... 4,00 3 Dessertglaasjes... 6,30 Nagerechten Chocolademousse... 9,50 Dame Blanche... 9,00 Chocolademoelleux / gezouten Caramel... 10,50 Wortelcake / Hangop... 8,50

Nadere informatie

DINNER VOORGERECHTEN. Garnalen cocktail. Carpaccio. Nacho s. Trio van zalm. Gamba spies. Mini spareribs. Calamaris Geserveerd met een knoflooksaus.

DINNER VOORGERECHTEN. Garnalen cocktail. Carpaccio. Nacho s. Trio van zalm. Gamba spies. Mini spareribs. Calamaris Geserveerd met een knoflooksaus. VOORGERECHTEN Carpaccio Traditionele runderhaas carpaccio met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en een truffel mayonaise. Trio van zalm Rolletje zalm met garnalen en kruidenkaas, zalm uit de oven en een

Nadere informatie

Koud- en warm buffet I

Koud- en warm buffet I Koud- en warm buffet I Rundvleessalade Vleeswaren assortiment Gevulde eieren Diverse fijngesneden slasoorten met passende dressing Kipsaté met pindasaus Gehaktballetjes in zoetzure pikante saus Varkenshaas

Nadere informatie

Keurslager. Van Damme. grimbergen. Feestfolder. Onze kaart voor een geslaagd eindejaar 2013-2014

Keurslager. Van Damme. grimbergen. Feestfolder. Onze kaart voor een geslaagd eindejaar 2013-2014 Keurslager Van Damme grimbergen Feestfolder Onze kaart voor een geslaagd eindejaar 2013-2014 Aperitiefhapjes Ovenhapjes assortiment gevulde hapjes om op te warmen in de oven Lepelhapjes en aperitiefglaasjes

Nadere informatie

0491/

0491/ Traiteur Cooking@Location Uw feest is onze zorg! 0491/23.25.11 www.cookingatlocation.be Traiteur Cooking@Location Traiteur Cooking@Location verzorgt zowel grote als kleine feesten, of het nu gaat om een

Nadere informatie

Aanbieding. 3 of 4 gangen keuzemenu

Aanbieding. 3 of 4 gangen keuzemenu Aanbieding (Deze aanbieding is niet geldig in kombinatie met andere acties) 3 of 4 gangen keuzemenu Voor sommige gerechten geldt een meerprijs, deze staan bij het gerecht vermeld tussen haakjes 3 gangen

Nadere informatie

Geschiedenis. Alle prijzen zijn inclusief BTW

Geschiedenis. Alle prijzen zijn inclusief BTW Geschiedenis De geschiedenis van de priorij van Corsendonk begint bij Maria van Gelre, dochter van hertog Jan de 3de van Brabant, en tevens dame van Turnhout Zij verrichtte goed werk voor de gemeenschap

Nadere informatie

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax:

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax: De Lindehoeve Rottekade 31-32 2661 JN Bergschenhoek Tel./Fax: 010-5218881 www.restaurant-delindehoeve.nl Genieten van een lunch, diner, buffet of een kopje koffie in een sfeervolle omgeving. De Lindehoeve

Nadere informatie

Straffe. Kerst & Oudejaar 2012-2013. Kost SPIJSHUIS TRAITEUR FOLDER

Straffe. Kerst & Oudejaar 2012-2013. Kost SPIJSHUIS TRAITEUR FOLDER Straffe Kost SPIJSHUIS TRAITEUR FOLDER Kerst & Oudejaar 2012-2013 Heistraat 66 l 9190 Stekene l T +32 (0)3 779 80 34 straffekost@telenet.be l www.straffekost.be KERST TRAITEUR MENU Enkel met Kerst verkrijgbaar

Nadere informatie

Traiteurfolder VOOR UW KERST EN EINDEJAARS DINER

Traiteurfolder VOOR UW KERST EN EINDEJAARS DINER Traiteurfolder VOOR UW KERST EN EINDEJAARS DINER Beste Klant Wij wensen U van harte een aangenaam en deugdoend eindejaar, en wij danken U voor het vertrouwen dat U ook tijdens het voorbije jaar in ons

Nadere informatie

Oud-Dorpsstraat Loenhout Tel VOORSTELLEN Menu geserveerd aan tafel

Oud-Dorpsstraat Loenhout Tel VOORSTELLEN Menu geserveerd aan tafel Oud-Dorpsstraat 38 2990 Loenhout Tel. 03 669 77 79 www.schalienhuis.be info@schalienhuis.be VOORSTELLEN 2017 Menu geserveerd aan tafel DRINKEN All-in formule Gedurende 4 uur All-in formule 1 Cava of fruitsap

Nadere informatie

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven. Brochure Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.nl Welkom Uw bruiloftsfeest moet iets onvergetelijks worden, iets

Nadere informatie