Brochure. Saxen Weimarlaan 42hs. vraagprijs ,- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Brochure. Saxen Weimarlaan 42hs. vraagprijs ,- k.k."

Transcriptie

1 Brochure Saxen Weimarlaan 42hs vraagprijs ,- k.k.

2 Op een toplocatie bij het Vondelpark in Oud-Zuid, bieden wij dit gemoderniseerde appartement op de begane grond aan. De woning van 109 m2 ligt op eigen grond en heeft een zeer ruime tuin van 76 m2 op het zuidwesten met veranda en tuinhuis. Verder zijn er uitbreidingsmogelijkheden voor het maken van een uitbouw en/of een volledig souterrain onder de woning, waarmee een woonoppervlakte tot ca. 200 m2 gecreëerd zou kunnen worden. Kijk voor de beste indruk op onze website (makelaarinamsterdam.nl). Hier vindt u de virtuele 3D tour. Locatie De geliefde Willemsparkbuurt is rustig, maar tegelijkertijd ook op een steenworp afstand van vele cafés, restaurants, supermarkten en specialiteitenwinkels. De ingang van het Vondelpark (bij de kinderspeeltuin van de gezellige Vondeltuin ) ligt op 1 minuut loopafstand. Naast de meerdere terrassen die veel gezelligheid bieden in de zomer, ontbreekt het ook niet aan cultuur: het Concertgebouw en de vele musea rondom het Museumplein liggen op 5 minuten fietsen. De locatie is goed ontsloten: zowel richting centrum, als naar buiten Amsterdam. Via drie mogelijke routes (S106, S107 en S108) bent u binnen 5 minuten met de auto op de ringweg rondom Amsterdam. Op Schiphol bent u in 15 minuten met de auto, of in 20 minuten met de bus. In deze rustige buurt is er ruim voldoende parkeerplaats. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen, waarvoor momenteel geen wachttijd is. Appartement De woning is zeer ruim opgezet met een plafondhoogte van ca. 3 meter en een breedte van bijna 9 meter. Deze opzet geeft veel licht, en heeft een zeer efficiënte indeling mogelijk gemaakt, waardoor de woning ruim aanvoelt. De afgelopen jaren is de woning onder architectuur gemoderniseerd met ontwerpen van de talentvolle architect Laurens de Boer. Het resultaat is een prachtig appartement, waarbij moderne onderdelen stijlvol gecombineerd zijn met klassieke elementen. De woning is ook voorzien van dubbele beglazing (HR++ glas in 2015 aan de voorkant geplaatst, en in 2018 aan de achterkant) en ten dele vloerisolatie. Entree en hal Aan de voorkant van de woning heeft u een geveltuintje met zitbankje, waar u bijvoorbeeld s ochtends heerlijk in de zon kunt ontbijten. U betreedt de woning middels uw eigen entree, voorzien van video-intercom. Via het voorportaal komt u in de ruime hal, die open naar de keuken is en deuren heeft naar de woonkamer, eetkamer, twee slaapkamers, badkamer en het apart toilet. In de hal staat een design-kast, die samen met de open keuken door de architect als een geheel is ontworpen. Naast style-icoon functioneert de kast als garderobe (uitgevoerd met walnotenhout) en handige opslag voor onder andere schoenen.

3 Keuken Als u vanuit het voorportaal recht door de hal loopt, komt u in de open keuken, die samen met de eetkamer (en grote slaapkamer) aan de tuin grenzen. De keuken is in 2013 door een meubelmaker gebouwd naar het ontwerp van de architect. Naast de bijzondere vormgeving en het gebruik van kwalitatieve materialen, heeft de keuken degelijke inbouwapparatuur van Miele en Bosch, en een Quooker (kokendwaterkraan). Er is ruim voldoende plaats voor opslag door twee apothekerskasten (elektrisch te openen) en door de extra rij kasten, die dankzij het hoge plafond gerealiseerd kon worden. Souterrain Vanuit de keuken komt u middels een trap naar de slaapkamer in het souterrain (met direct daglicht). Deze ruimte is in 2018 verbouwd en heeft door het verhoogde plafond (2,40m), het raam en het daklicht extra veel lichtinval. Door de aanwezigheid van een wateraansluiting en afvoer (met pomp) kan hier eventueel ook een wasbak en/of wasmachine en droger worden aangesloten. In een goed geïsoleerde kast bevindt zich hier ook de CV-ketel (Remeha Calenta uit 2013). Eetkamer en woonkamer De open keuken is direct verbonden aan de eetkamer. Het keukeneiland vormt de grens tussen de moderne keuken en de eetkamer in authentieke stijl. Een houten vloer in combinatie met gerenoveerde ornamenten en en-suite kasten met schuifdeur geven de eetkamer en woonkamer een klassieke uitstraling. Beide kamers hebben een inbouwgashaard (Faber) met een natuurstenen schouw. Vanuit de eetkamer heeft u een zichtlijn over de volledige breedte van de achtergevel van het appartement, gecreëerd door de open keuken en de opening naar de slaapkamer. Deze opzet geeft een ruimtelijk effect met uitzicht over de brede tuin, en laat veel licht de woning intreden. Tuin, tuinhuis en veranda Via de keukendeur of de openslaande harmonicadeuren in de eetkamer, komt u in de tuin. De voor Amsterdamse begrippen buitengewoon ruime tuin (76 m2) ligt op het zuidwesten. In de zomer is er zon vanaf het einde van de ochtend tot laat in de middag. Drie lampen verlichten de tuin s avonds. Achter in de tuin bevindt zich het bijgebouw en de veranda (nog in originele stijl). Het bijgebouw is elektrisch verwarmd en heeft aansluitingen en een afvoer voor bijvoorbeeld een tuinslang, wasmachine en/of droger. Onder hetzelfde dak bevindt zich ook een charmante veranda met extra zithoek, ideaal om het hele jaar door van de tuin te genieten. Slaapkamers Naast de slaapkamer in het souterrain, heeft de woning twee slaapkamers op de begane grond. Deze beide slaapkamers zijn direct bereikbaar via de centrale hal. De kamer aan de voorkant kijkt uit op de rustige Saxen-Weimarlaan, en heeft dankzij de hoge ramen veel lichtinval. Hierdoor zou deze kamer ook goed als kantoor of hobbykamer benut kunnen worden. Aan de achterkant bevindt zich een grotere slaapkamer met recent vernieuwde eikenhouten vloer en chique glazen balustrade. De kamer grenst direct aan de tuin, en heeft door de verhoogde ligging een mooi uitzicht op de tuin.

4 Badkamer en WC Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot de badkamer en het separate toilet. Beide zijn in 2016 geheel gerenoveerd naar ontwerp van de architect. De badkamer beschikt over een inloopdouche met aparte handdouche, ligbad en een designmeubel met dubbele wastafel en verwarmbare spiegel. Zowel de badkamer als het toilet zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen: eikenhouten op maat gemaakte kasten, bad en wastafel van solid surface, en geborstelde RVS kranen. Verder is in beide ruimtes vloerverwarming aangebracht, die aangesloten is op het CV-systeem. Uitbreidingsmogelijkheden Het appartement biedt drie mogelijkheden voor uitbreiding 1. Het uitbouwen van de woning aan de achterzijde: Door de diepe tuin van ca. 8 meter, zou de volledige wettige vergunningsvrije uitbouwdiepte van 4 meter benut kunnen worden. Hierdoor kan een extra woonoppervlakte van ca. 35 m2 gecreëerd worden. 2. Het creëren van een volledig souterrain onder de woning (vergunningsplichtig, maar al bij meerdere woningen in de straat uitgevoerd). Vanwege de verhoogde ligging (50cm) van het appartement ten opzichte van het straatniveau kan dan in combinatie met een aantal koekoeks en een plafondhoogte van 2,60m een zeer hoogwaardige en lichte woonlaag toegevoegd worden. Dit biedt dan bijvoorbeeld ruimte aan bijvoorbeeld vier extra slaapkamers, een grote tweede badkamer en een wasruimte/ opslag. In combinatie met een uitbouw is een totale woonoppervlakte van ca. 200m2 op deze manier mogelijk. 3. Het vergroten van het tuinhuis: Dit zou meer gebruiksoppervlakte creëren op relatief eenvoudige wijze.

5

6

7

8

9

10

11

12

13 Type: appartement begane grond Bouwjaar: 1911 Ligging: in Willemsparkbuurt, rustige straat, nabij Vondelpark Buiten: tuin van bijna 80m2 Bijzonderheden onder architectuur gebouwd. Hoge mate van afwerking Oppervlakte ca. 108,25 m² Inhoud: ca. 396 m³ Tuin: ca. 76 m² Kenmerken Onderhoud binnen: Onderhoud buiten: uitstekend goed Kamers: 5 Slaapkamers: 3 Badkamers: 1 Toilet: 1 (separaat) Berging: schuur van 10 m² Eigendomssituatie: Parkeren: Isolatie eigen grond middels vergunning, momenteel geen wachttijd dubbel glas deels vloerisloatie Verwarming: Remaha Calenta uit 2013 Energie certificaat: - Funderingscode: - Vraag prijs: Levering: ,- k.k. in overleg Deze brochure is met de grootste zorg samengesteld. Alle belangrijke zaken hebben wij voor u verzameld en kenbaar gemaakt. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Afmetingen van de plattegrond kan afwijken. Wij adviseren u om alle documenten op de te vragen en alles goed te controleren.

14 Makelaar in Amsterdam is een makelaarskantoor gerund door Hadewij en Micha. Hadewij neemt de fotografie voor haar rekening en Micha verzorgt de bezichtigingen en het gehele ver- en aankoopproces. Doordat wij alle kennis in huis hebben en op een efficiënte wijze werken, kunnen wij eerlijke tarieven hanteren. Makelaar in Amsterdam is: Duidelijk en transparant Volledige service Uitgebreid verkooppakket Vaste tarieven voor al onze diensten Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op: Makelaar in Amsterdam Olympiaplein AE Amsterdam Bezichtigingen zijn ook mogelijk buiten de kantoortijden.

Brochure. Gloriantstraat 4-1. vraagprijs ,- k.k.

Brochure. Gloriantstraat 4-1. vraagprijs ,- k.k. Brochure Gloriantstraat 4-1 vraagprijs 299.000,- k.k. Heerlijk licht drie kamer appartement van 56m2, met twee balkons, ruime berging en afgekochte erfpacht tot 2064. Gelegen in een rustige straat om de

Nadere informatie

Brochure. 1e Oosterstraat 2H. vraagprijs ,- k.k.

Brochure. 1e Oosterstraat 2H. vraagprijs ,- k.k. Brochure 1e Oosterstraat 2H vraagprijs 225.000,- k.k. Op de hoek van de Havenstraat en 1e Oosterstraat ligt op de bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex dit verzorgde 3 kamer topappartement.

Nadere informatie

Brochure. Albert Cuypstraat 156d. vraagprijs ,- k.k.

Brochure. Albert Cuypstraat 156d. vraagprijs ,- k.k. Brochure Albert Cuypstraat 156d vraagprijs 390.000,- k.k. Midden in één van de meeste geliefde wijken van Amsterdam in de Pijp op de Albert Cuyp, bevindt zich dit ruime en lichte appartement van 72m2,

Nadere informatie

Brochure. Heemstedestraat vraagprijs ,- k.k.

Brochure. Heemstedestraat vraagprijs ,- k.k. Brochure Heemstedestraat 58-1 vraagprijs 335.000,- k.k. Wat een geweldig appartement! Een heerlijk zonnige woonkamer met erker, twee goede slaapkamers, een fraaie complete keuken, ruim balkon, berging

Nadere informatie

Informatie Brochure. Bloys van Treslongstraat 6-2. vraagprijs ,- k.k.

Informatie Brochure. Bloys van Treslongstraat 6-2. vraagprijs ,- k.k. Informatie Brochure Bloys van Treslongstraat 6-2 vraagprijs 275.000,- k.k. Fijn ingedeeld en zeer licht hoek-appartement met vrij uitzicht, een heerlijke woonkeuken en ruim balkon op een gewilde locatie

Nadere informatie

Informatie Brochure. IJzerhof ,- k.k.

Informatie Brochure. IJzerhof ,- k.k. Informatie Brochure IJzerhof 1 400.000,- k.k. Nu te koop! Een geweldig hoekhuis met veel woonruimte en verschillende mogelijkheden! Deze lichte woning met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 142m2

Nadere informatie

DR DIRK BAKKERLAAN 53 BLOEMENDAAL 1.295.000 k.k. www.drdirkbakkerlaan53.nl Dr Dirk Bakkerlaan 53, Bloemendaal Een fantastisch en volledig gerenoveerde halfvrijstaande, rietgedekte villa. De prachtige stijlkenmerken

Nadere informatie

Pijlhovestraat 19, Enschede

Pijlhovestraat 19, Enschede Pijlhovestraat 19, Enschede Kenmerken Overdracht Vraagprijs 192.500 k.k. Aangeboden sinds 27-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom 19.250 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

SCHUTTERSWEG 59 APELDOORN 459.500 k.k. www.schuttersweg59.nl Schuttersweg 59, Apeldoorn Geheel gemoderniseerde (met behoud van de authentieke details) jaren 30 twee-onder-1- kap woning van het brede type

Nadere informatie

ACACIASTRAAT 3 NIJMEGEN 189.000 k.k. www.acaciastraat3.nl Omschrijving Nijmegen-Oost wordt zo geliefd door tal van redenen, waardoor zoveel mensen juist hier willen wonen. Stijlvol wonen in authentieke

Nadere informatie

ZEEBURGERDIJK 68HS AMSTERDAM 450.000 k.k. www.zeeburgerdijk68hs.nl Zeeburgerdijk 68hs, Amsterdam Charmant, ruim en licht dubbel benedenhuis (103 m²). De woning is verdeeld over de begane grond en het souterrain

Nadere informatie

Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin!

Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin! Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin! Oostdijk 219, 3261 KE Oud-Beijerland Deze dijkwoning met klein plaatsje aan de voorzijde en tuin met berging aan de achterzijde is gebouwd begin 1900

Nadere informatie

wonen een herenhuis Van Breestraat 73 (maar liefst vijf woonlagen!)

wonen een herenhuis Van Breestraat 73 (maar liefst vijf woonlagen!) In wonen een herenhuis m e t a u t h e n t i e k e d e t a i l s e n e e n a c h t e r t u i n i n d e a a n t r e k k e l i j k e Co n c e r t g e b o u w b u u r t! Van Breestraat 73 (maar liefst vijf

Nadere informatie

Marie Curielaan 48, Utrecht

Marie Curielaan 48, Utrecht Marie Curielaan 48, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 186.500 k.k. Aangeboden sinds 03-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3039 LT Rotterdam Vraagprijs 489.500,- k.k. Omschrijving Een goed onderhouden 5/6-kamerappartement met riante achtertuin, gelegen op het mooiste stukje van de Statensingel!

Nadere informatie

TE KOOP Kribbestraat 55 II te Amsterdam Vraagprijs: k.k.

TE KOOP Kribbestraat 55 II te Amsterdam Vraagprijs: k.k. TE KOOP Kribbestraat 55 II te Amsterdam Vraagprijs: 600.000.-- k.k. In de Rivierenbuurt op 5 minuten fietsafstand van De Pijp bieden wij aan een karakteristieke, volledig gerenoveerde en zeer strak afgewerkte

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3026 HG Rotterdam Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Deze dubbele 6-kamer benedenwoning zit boordevol originele details zoals glas in lood, paneeldeuren, originele

Nadere informatie

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Middenlaan 10 - Doorn Vraagprijs 735.000,-- k.k. Omschrijving Middenlaan 10 - Doorn EEN GEZELLIGE MODERNE FAMILIEWONING DIE U VAN BINNEN GEZIEN MOET HEBBEN. Deze onder architectuur, uiterst solide

Nadere informatie

Amer 40 - Brielle Vraagprijs 439.000,= k.k. Website: Omschrijving Bent u op zoek naar een verrassend ruime geschakelde 2 onder 1 kapwoning gelegen aan de rand van de Brielse Vesting? Aan de achterzijde

Nadere informatie

Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE)

Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE) Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE) Kenmerken Overdracht Vraagprijs 429.000 k.k. Aangeboden sinds 29-07-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3039 LL Rotterdam Vraagprijs 499.500,- k.k. Omschrijving Een goed onderhouden 4/5 kamerappartement met riante vooren achtertuin gelegen op het mooiste stukje van de

Nadere informatie

Informatie Brochure. Wilhelminastraat ,- k.k.

Informatie Brochure. Wilhelminastraat ,- k.k. Informatie Brochure Wilhelminastraat 83 450.000,- k.k. Omschrijving: Vlak over de grens met Watergraafsmeer, in de oude kern van Diemen staat deze zeer gewilde woning te koop met een heerlijke tuin op

Nadere informatie

ESWEG 30 ZUIDLAREN k.k.

ESWEG 30 ZUIDLAREN k.k. ESWEG 30 ZUIDLAREN 495.000 k.k. www.esweg30.nl Esweg 30, Zuidlaren Deze unieke vrijstaande woonboerderij met 5 slaapkamers (bouwjaar 1910) is gelegen in het centrum van Zuidlaren en in het bezit van zonnepanelen,

Nadere informatie

DUURSTEDELAAN 61 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

DUURSTEDELAAN 61 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // DUURSTEDELAAN 61 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES DUURSTEDELAAN 61 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 325.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 85M2 INHOUD CIRCA 306M3 BOUWJAAR 0

Nadere informatie

MOLENAKKERS 35 ANNEN 385.000 k.k. www.molenakkers35.nl Omschrijving Deze karakteristieke en fraai verbouwde "hoofdmeesterswoning" met 5 slaapkamers, aangebouwde garage/ schuurruimte en een nieuwe vrijstaande

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3037 CB Rotterdam Vraagprijs 172.500,- k.k. Omschrijving Aan een leuk pleintje gelegen zeer netjes onderhouden 2-kamer appartement op de begane grond met een heerlijke

Nadere informatie

Karakteristiek en statig herenhuis met een personenlift in de Concertgebouwbuurt.

Karakteristiek en statig herenhuis met een personenlift in de Concertgebouwbuurt. Karakteristiek en statig herenhuis met een personenlift in de Concertgebouwbuurt. Jacob Obrechtstraat 17 te Amsterdam Eerste indruk: Een prachtig herenhuis bestaande uit vier woonlagen en een souterrain

Nadere informatie

wonen Riant Ja c o b Ob r e c h t s t r a a t in een driedubbel benedenhuis in chique Amsterdam Oud-Zuid w o o n l a g e n )

wonen Riant Ja c o b Ob r e c h t s t r a a t in een driedubbel benedenhuis in chique Amsterdam Oud-Zuid w o o n l a g e n ) Riant wonen in een driedubbel benedenhuis in chique Amsterdam Oud-Zuid Ja c o b Ob r e c h t s t r a a t 71-h u i s (3 w o o n l a g e n ) Straathof Makelaars o.g. info@straathofmakelaars.nl 020-6757466

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. JOHANNES VERMEERSTRAAT 79-HS Riant en goed onderhouden dubbel benedenhuis in statig herenhuis met zonnige diepe tuin, hoge plafonds en een nieuwe fundering. Circa 184m2 woonoppervlakte verdeeld over een

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3039 PL Rotterdam Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een leuke benedenwoning waar de huidige eigenaar veel liefde en energie in heeft gestoken? Dan

Nadere informatie

Roerstraat hs 1078 LM Amsterdam k.k.

Roerstraat hs 1078 LM Amsterdam k.k. TE KOOP Roerstraat 115-117hs 1078 LM Amsterdam 1.275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.275.000 k.k. Postcode 1078 LM Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Benedenwoning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure De Boskant 3 - Leersum Vraagprijs 679.000,-- k.k. Omschrijving De Boskant 3 - Leersum VRIJSTAANDE VILLA MET DUBBELE GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 975 m², prachtig gelegen in een doodlopend laantje.

Nadere informatie

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) ,

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) , Brochure De Kikvors 1 - Leersum Vraagprijs 850.000,-- k.k. Omschrijving De Kikvors 1 - Leersum VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ AAN DE RAND VAN LEERSUM Verscholen in een bosrijke omgeving met uitzicht over de

Nadere informatie

Heerlijk wonen in Amsterdam. AMSTERDAM Dintelstraat 56 II

Heerlijk wonen in Amsterdam. AMSTERDAM Dintelstraat 56 II Heerlijk wonen in Amsterdam AMSTERDAM Dintelstraat 56 II Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 1930 Soort: bovenwoning Kamers: 3 Inhoud: 375 m³ Woonoppervlakte: 94 m² Perceeloppervlakte: 0 m² Overige inpandige

Nadere informatie

Da Costakade 2 huis, 1052 SJ Amsterdam

Da Costakade 2 huis, 1052 SJ Amsterdam Da Costakade 2 huis, 1052 SJ Amsterdam Vraagprijs 1.095.000,00 kosten koper Tel Makelaars Omschrijving Da Costakade 2 huis, 1052 SJ Amsterdam Zeer fraai gelegen dubbel benedenhuis van bijna 150m2 met tuin

Nadere informatie

JOHANNES VERHULSTSTRAAT

JOHANNES VERHULSTSTRAAT A M S T E R D A M OBJECTINFORMATIE TE KOOP JOHANNES VERHULSTSTRAAT 189-hs Boomsma & Bruinsma Makelaars Van Breestraat 107 HS 1071 ZJ AMSTERDAM Tel: 020-6733103 E-mail: info@bbmakelaars.nl Website: www.bbmakelaars.nl

Nadere informatie

PADANGSTRAAT 10 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

PADANGSTRAAT 10 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // PADANGSTRAAT 10 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES PADANGSTRAAT 10 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 375.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 112M2 INHOUD CIRCA 435M3 BOUWJAAR 1910

Nadere informatie

Koningin Wilhelminaweg , Gouda

Koningin Wilhelminaweg , Gouda Koningin Wilhelminaweg 203-199, Gouda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 249.000 k.k. Aangeboden sinds 17-08-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat 234, Alphen aan den Rijn

Prins Hendrikstraat 234, Alphen aan den Rijn Prins Hendrikstraat 234, Alphen aan den Rijn Kenmerken Overdracht Vraagprijs 270.000 k.k. Aangeboden sinds 09-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Zaalbergstraat 28 2405 XB Alphen Aan Den Rijn 299.000 k.k. KENMERKEN Prijs 299.000 k.k. Postcode 2405 XB Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noord, 604 769cm Woonruimte

Nadere informatie

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Te koop Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Authentiek en klassiek wonen, maar de luxe van nu? Kom kijken en laat u verrassen

Nadere informatie

LAUWERECHT 129 UTRECHT

LAUWERECHT 129 UTRECHT LAUWERECHT 129 UTRECHT www.lauwerecht129.nl Lauwerecht 129, Utrecht Onverwacht groot en sfeervol huis (circa 180 m²) in een leuke, gezellige buurt op loopafstand van het centrum. Het huis is in de afgelopen

Nadere informatie

Dovenetelhof 1, Houten

Dovenetelhof 1, Houten Dovenetelhof 1, Houten Kenmerken Overdracht Vraagprijs 435.000 k.k. Aangeboden sinds 21-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Nassaukade 308-III Amsterdam

Nassaukade 308-III Amsterdam HEERLIJK WONEN IN EEN LICHT RUIM STIJLVOL APPARTEMENT IN OUD-WEST Nassaukade 308-III Amsterdam Vraagprijs woning 385.000,- kosten koper TEL: 06 54790224 / 06 22410924 NASSAUKADE308@GMAIL.COM NASSAUKADE308.WORDPRESS.COM

Nadere informatie

In de Betouwstraat 5A, Nijmegen

In de Betouwstraat 5A, Nijmegen In de Betouwstraat 5A, Nijmegen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.000 k.k. Aangeboden sinds 03-05-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Herenhuis in de Concertgebouwbuurt met een personenlift!

Herenhuis in de Concertgebouwbuurt met een personenlift! Herenhuis in de Concertgebouwbuurt met een personenlift! Jacob Obrechtstraat 17 te Amsterdam Eerste indruk: Een prachtig herenhuis met een totale vloeroppervlakte van ca. 281 m² en bestaande uit vier verdiepingen

Nadere informatie

Standerdmolen 19, Gemert

Standerdmolen 19, Gemert Standerdmolen 19, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 10-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond!

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond! Villex Wonen B.V. TE KOOP Kromme Zandweg 74 Rotterdam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs: 499.500,- k.k. Sfeervolle vrijstaande

Nadere informatie

Het Patronaat 2, Aarle-Rixtel

Het Patronaat 2, Aarle-Rixtel Het Patronaat 2, Aarle-Rixtel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 232.500 k.k. Aangeboden sinds 10-12-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Vraagprijs 439.000,- k.k. Omschrijving Op uitstekende locatie in de wijk Westerpark gelegen twee onder een kapwoning met diepe garage en een royale oprit met de mogelijkheid

Nadere informatie

DE HOGHE WEIJDT 34 HEILOO 399.000 k.k. www.dehogheweijdt34.nl De Hoghe Weijdt 34, Heiloo Perfecte plek hoor! Deze aan zij- en achterkant uitgebouwde hoekwoning met garage is nu te koop! Uitstekend gesitueerd

Nadere informatie

Hoofdstraat 144, Kaatsheuvel

Hoofdstraat 144, Kaatsheuvel Hoofdstraat 144, Kaatsheuvel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 07-03-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Collierstraat 37, Almere

Collierstraat 37, Almere Collierstraat 37, Almere Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 07-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek Kenmerken Overdracht Vraagprijs 265.000 k.k. Aangeboden sinds 29-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Schenkeldijk 22, 3291 ER Strijen Deze woning met verbouwde garage en royale tuin is gebouwd in 1994 en is gelegen op een perceel

Nadere informatie

Watermunt 17, Schaijk

Watermunt 17, Schaijk Watermunt 17, Schaijk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 379.000 k.k. Aangeboden sinds 31-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

Patersweg GC Hoensbroek

Patersweg GC Hoensbroek Patersweg 18 6431 GC Hoensbroek Vraagprijs: 274.000,- k.k. Omschrijving Uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis met uitbouw, garage, berging en tuin met zwembad. De woning is voorzien van een luxe moderne

Nadere informatie

NOORDER STATIONSWEG 7 BLOEMENDAAL 1.095.000 k.k. www.noorderstationsweg7.nl Noorder Stationsweg 7, Bloemendaal STATIGE HALF-VRIJSTAANDE VILLA GELEGEN IN HARTJE BLOEMENDAAL, VILLAPARK HARTENLUST Deze karakteristieke

Nadere informatie

Laan van Loevestein 44 te Nieuw-Vennep

Laan van Loevestein 44 te Nieuw-Vennep Laan van Loevestein 44 te Nieuw-Vennep Ruime hoekwoning met uitbouw en garage! Koophuis Makelaars Nieuw-Vennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. VOCweg 33, Lelystad Kenmerken Overdracht Vraagprijs 285.000 k.k. Aangeboden sinds 12-07-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

KEIZERSGRACHT 76 AMSTERDAM 2.495.000 k.k. www.keizersgracht76.nl Keizersgracht 76, Amsterdam Geheel grachtenpand aan de Keizersgracht. Luxe en zeer smaakvol gerenoveerd. Turn-key oplevering. Prachtig rijksmonument

Nadere informatie

HULWEG 26 HUIZEN k.k.

HULWEG 26 HUIZEN k.k. HULWEG 26 HUIZEN 205.000 k.k. www.hulweg26.nl Plattegronden Plattegronden 3D Kadaster Lijst van zaken Omschrijving Karakteristiek vissershuis met historische uitstraling en zonnige tuin. Vlakbij

Nadere informatie

Te Koop. Pansierstraat EG Den Haag. Herenhuis, Tussenwoning 183m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Pansierstraat EG Den Haag. Herenhuis, Tussenwoning 183m². Vraagprijs k.k. Te Koop Pansierstraat 3 2584 EG Den Haag Herenhuis, Tussenwoning 183m² Vraagprijs 695.000 k.k. Vraagprijs 695.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort woonhuis Herenhuis, Tussenwoning

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3039 HN Rotterdam Vraagprijs 350.000,- k.k. Omschrijving In het leukste gedeelte van Blijdorp gelegen, netjes onderhouden 5-kamerbenedenwoning met heerlijke tuin op

Nadere informatie

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k. BONNERDIJK 8 GIETEN 595.000 k.k. www.bonnerdijk8.nl Omschrijving Gerenoveerde woonboerderij met twee volledige woningen, paardenstallen, buitenbak en weilanden. Geschikt voor dubbele bewoning (familie,

Nadere informatie

VAN TUYLL VAN SEROOSKERKENWEG 58-1 AMSTERDAM 385.000 k.k. www.vantuyllvanserooskerkenweg58-1.nl Omschrijving OPEN HUIS maandag 21 november van 9 uur tot 11 uur EERDER BEZICHTIGEN OP AFSPRAAK IS MOGELIJK

Nadere informatie

WOLKENDEK 16 DE MEERN

WOLKENDEK 16 DE MEERN WOLKENDEK 16 DE MEERN 399.000 k.k. www.wolkendek16.nl Omschrijving Deze zeer goed onderhouden, uitgebouwde en strak afgewerkte 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de rustige woonwijk 't Weer. De woning biedt

Nadere informatie

SAXENBURGERDWARSSTRAAT 13-2 AMSTERDAM 550.000 k.k. www.saxenburgerdwarsstraat13-2.nl Omschrijving OPEN HUIS vrijdag 27 januari van 11.00 uur tot 13.00 uur Uniek gelegen, licht en zeer courant ingedeeld

Nadere informatie

Noorderhavenkade 48 A, 3038 XK Rotterdam

Noorderhavenkade 48 A, 3038 XK Rotterdam Noorderhavenkade 48 A, 3038 XK Rotterdam Vraagprijs 199.500,00 kosten koper Omschrijving Noorderhavenkade 48 A, 3038 XK Rotterdam In de populaire wijk Blijdorp gelegen, zeer netjes onderhouden 2 voorheen

Nadere informatie

Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt!

Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt! Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt! Johannes Verhulststraat 126-huis te Amsterdam Eerste indruk: Een werkelijk schitterend benedenhuis van ca. 245 m² met unieke uitbouw en

Nadere informatie

Te Koop. Groenewegje LN Den Haag. Beneden + bovenwoning, Appartement, 102m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Groenewegje LN Den Haag. Beneden + bovenwoning, Appartement, 102m². Vraagprijs k.k. Te Koop Groenewegje 72 2515 LN Den Haag Beneden + bovenwoning, Appartement, 102m² Vraagprijs 375.000 k.k. Vraagprijs 375.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Beneden +

Nadere informatie

JULIANALAAN 59 OVERVEEN 1.099.000 k.k. www.julianalaan59.nl Julianalaan 59, Overveen Karakteristiek half vrijstaand herenhuis, bouwjaar 1924, met aangebouwde garage. De woning beschikt over een diepe voor-

Nadere informatie

Sloterkade HE Amsterdam k.k.

Sloterkade HE Amsterdam k.k. TE KOOP Sloterkade 31 1058 HE Amsterdam 2.400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 2.400.000 k.k. Postcode 1058 HE Ligging Aan water, Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarwater Woningtype

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Korenmijt 1, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 285.000 k.k. Aangeboden sinds 14-11-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

Royaal appartement naast het Vondelpark

Royaal appartement naast het Vondelpark Royaal appartement naast het Vondelpark Saxen-Weimarlaan 32-3 Amsterdam www.saxen-weimarlaan32-3.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 1911 in overleg 1.150.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning

Nadere informatie

van der Fuyckstraat 118 - Brielle Vraagprijs 139.000,= k.k. Omschrijving In een hofje te Brielle in de rustige kindvriendelijke wijk Rugge vindt u deze leuke woning. De grote raampartijen zowel aan de

Nadere informatie

Een heerlijk thuis met ruime tuin in één van de mooiste straten van de Hoofddorppleinbuurt!

Een heerlijk thuis met ruime tuin in één van de mooiste straten van de Hoofddorppleinbuurt! Een heerlijk thuis met ruime tuin in één van de mooiste straten van de Hoofddorppleinbuurt! Leimuidenstraat 31-huis in Amsterdam Algemeen: Een aangenaam benedenhuis van circa 69 m² (NEN-2580). Er is een

Nadere informatie

Boschdijk 954, Eindhoven

Boschdijk 954, Eindhoven Boschdijk 954, Eindhoven Algemene informatie Straat: Boschdijk 954 Postcode: 5627AD Stad: Eindhoven Perceeloppervlakte: 528 m 2 Woonoppervlakte: 160 m 2 Volume: 650 m 3 Bouwjaar: 1935 Type: Twee onder-een-kap

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3039 LT Rotterdam Vraagprijs 519.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een lichte woning met ruimte en een tuin? Dan is deze 6-kamerbenedenwoning absoluut het bekijken

Nadere informatie

Bongerdstraat 4, Maasbracht

Bongerdstraat 4, Maasbracht Bongerdstraat 4, Maasbracht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 245.000 k.k. Aangeboden sinds 28-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k. VOORWEG 40 HOOGVLIET 184.500 k.k. www.voorweg40.nl Omschrijving Sfeervolle en zeer goed onderhouden ééngezinswoning met royale dakopbouw en keurig aangelegde tuin, gelegen in de wijk "Nieuw Engeland" op

Nadere informatie

Oude Rijnzichtweg 15 - OEGSTGEEST

Oude Rijnzichtweg 15 - OEGSTGEEST Oude Rijnzichtweg 15 - OEGSTGEEST 429.000,- k.k. Oude Rijnzichtweg 15 - OEGSTGEEST KARAKTERISTIEKE JAREN '20 HOEKWONING (ca. 102m²/310m³) met aparte aan de achtertuin grenzende werkruimte/ atelier (ca.

Nadere informatie

KAPELSTRAAT 42 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

KAPELSTRAAT 42 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // KAPELSTRAAT 42 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES KAPELSTRAAT 42 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 500.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 110M2 INHOUD CIRCA 368M3 BOUWJAAR 0 AANVAARDING

Nadere informatie

Krugerstraat 23 Bis 3531 AM UTRECHT (LOMBOK)

Krugerstraat 23 Bis 3531 AM UTRECHT (LOMBOK) Krugerstraat 23 Bis - UTRECHT Krugerstraat 23 Bis 3531 AM UTRECHT (LOMBOK) VERKOCHT 100m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Om de hoek van

Nadere informatie

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 Droomhuistilburg.nl TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 LICHT EN COMFORTABEL APPARTEMENT IN TILBURG-WEST. INSTAPKLAAR MET SCHITTEREND UITZICHT OP BREDE GROENSTROOK. EEN ABSOLUTE BUITENKANS! DEZE LICHTE EN ZONNIGE

Nadere informatie

Lichte riante woning in één van de mooiste straten van Oud-Zuid!

Lichte riante woning in één van de mooiste straten van Oud-Zuid! Lichte riante woning in één van de mooiste straten van Oud-Zuid! Frans van Mierisstraat 54-III & IV in Amsterdam Frans van Mierisstraat 54-III & IV Veel lichtinval, ruimtelijk, zowel intern als extern

Nadere informatie

TE KOOP. Van Aerssenstraat JV Den Haag k.k.

TE KOOP. Van Aerssenstraat JV Den Haag k.k. TE KOOP Van Aerssenstraat 192 2582 JV Den Haag 524.500 k.k. KENMERKEN Prijs 524.500 k.k. Postcode 2582 JV Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Benedenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 700 930cm Woonruimte

Nadere informatie

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k.

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k. Tjaskerlaan 33 3052 HM Rotterdam 515.000 k.k. Tjaskerlaan 33 - Rotterdam Vraagprijs: 515.000 k.k. Zeer sfeervolle en geheel luxe verbouwde jaren 30 HOEKWONING met erker, riante woonkamer en-suite, luxe

Nadere informatie

Augustuslaan 56, Beuningen Gld

Augustuslaan 56, Beuningen Gld Augustuslaan 56, Beuningen Gld Kenmerken Overdracht Vraagprijs 425.000 k.k. Aangeboden sinds 25-04-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Te Koop. Bleijenburg VC Den Haag. Bovenwoning, Dubbel bovenhuis, 146m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Bleijenburg VC Den Haag. Bovenwoning, Dubbel bovenhuis, 146m². Vraagprijs k.k. Te Koop Bleijenburg 9 2511 VC Den Haag Bovenwoning, Dubbel bovenhuis, 146m² Vraagprijs 549.000 k.k. Vraagprijs 549.000 k.k. Status Onder bod Beschikbaar per per direct Soort appartement Bovenwoning, Dubbel

Nadere informatie

Te Koop. Spaarwaterhof RS Den Haag. Maisonnette, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Spaarwaterhof RS Den Haag. Maisonnette, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k. Te Koop Spaarwaterhof 17 2593 RS Den Haag Maisonnette, Appartement, 85m² Vraagprijs 315.000 k.k. Vraagprijs 315.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Maisonnette, Appartement

Nadere informatie

Lichtstraat 516, Eindhoven

Lichtstraat 516, Eindhoven Lichtstraat 516, Eindhoven Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.350 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 05-02-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 1.350 Totale servicekosten

Nadere informatie

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k. Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam 399.000 k.k. Cleyburchstraat 3-b - Rotterdam Vraagprijs: 399.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige royale DUBBELE BOVENWONING met een DAKTERRAS met schitterend vrij

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3033 GM Rotterdam Vraagprijs 439.500,- k.k. Omschrijving Een zeer goed onderhouden 6-kamer appartement gelegen op de 2e en 3e verdieping. Het appartement ligt op loopafstand

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Kipakkers 42, Peize Kenmerken Overdracht Vraagprijs 410.000 k.k. Aangeboden sinds 13-06-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

HARTENLUSTLAAN 13 BLOEMENDAAL 1.525.000 k.k. www.hartenlustlaan13.nl Hartenlustlaan 13, Bloemendaal Op een top locatie, midden in de gezellige dorpskern van Bloemendaal is de markante villa Blomstergarden

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

M.A. de Ruyterstraat 5, 3572 XM Utrecht

M.A. de Ruyterstraat 5, 3572 XM Utrecht M.A. de Ruyterstraat 5, 3572 XM Utrecht Vraagprijs 600.000,- k.k. Omschrijving Michiel Adriaensen de Ruyter (1607-1676) is een zeeheld van weleer én de naamgever van één van de leukste en gezelligste straten

Nadere informatie