Notulen Wijkvergadering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen Wijkvergadering"

Transcriptie

1 Notulen Wijkvergadering Datum: 1 februari 2011 Nr: 179 Aanwezig: Rob, Nico R, Carla, Sandra, Mohammed, Mieke, Helena (notulen bij afwezigheid Ton) Afgemeld: Nico v E, Daniëlle, Willy Gast: Mw. Jacqueline.Kuipers (Meerwaarde). Marjolein Steffens-van de Water (HAP) 0. Opening Rob opent de vergadering om 19:30 Meerwaarde brengt extra agenda punt in: OKI Ton Spaargaren heeft laten weten te stoppen met de wijkraad. 1. Vorige Notulen - Acceptatie De notulen van 4 januari 2010 worden goedgekeurd met een kleine aanpassing. Naar aanleiding van actiepunten: Wateroverlast Helena geeft aan dat tijdens de aanleg van Venneperhout reeds vragen aan de gemeente gesteld zijn m.b.t. een stijging van het waterpeil. Er zijn toen metingen gedaan, althans dat is wat de gemeente toen meldde. Wat was het waterpeil toen en wat is het nu? Snoeien van Essen op Vronen Sandra geeft aan dat de Essen op Vronen afgeschreven zijn en niet meer voorkomen op de bomenlijst van de gemeente. Hierdoor worden de Essen niet meer onderhouden. Rob zal dit verder onderzoeken. Project Vronen Carla geeft aan dat Rachid (van Ymere) gemeld heeft, dat het opknappen van de schuurtjes voorlopig niet zal plaatsvinden Door de vertraging is het eerder toegezegde budget van ca ,= verdampt en moet opnieuw aangevraagd worden, er is weinig kans dat het budget er alsnog komt. De huurwoningen zijn gecontroleerd en gerepareerd waar nodig was m.b.t. de gasleidingen en het wateroverlast. Carla weet te melden dat de kruipruimtes volgespoten zijn met pur en vraagt zich af hoe de leidingen in dat geval goed gecontroleerd kunnen worden. Huiseigenaren zijn zelf verantwoordelijk en worden binnenkort door de gemeente aangeschreven. De gemeente gaat aan de slag m.b.t de drainage. Dit wordt echter geen blokdrainage maar een hoekdrainage. Werkgroep Jeugd De Opening van het nieuwe wijkgebouw kan vertraagd worden en 1 augustus is waarschijnlijk niet haalbaar. Er is hierover een meeting geweest waar Rob Hoogendoorn en Bert den Elzen voor waren uitgenodigd. De wethouder is boos over de vertraging daar er afspraken zijn gemaakt. Project Manager is Frits Floon. De vertraging heeft direct invloed op de te organiseren activiteiten voor de jeugd. Het OC gaat per 1 oktober dicht. Ook voor de opening van het nieuwe OC worden activiteiten gepland. Wijkbudget aanvragen voor de opening wijkgebouw is hierdoor praktisch niet mogelijk. De Meerwaarde medewerkers moeten een werkplan maken voor de jeugd en ½ februari inleveren. Indien mogelijk kunnen Sandra en Mohammed nog wat input hiervoor geven.

2 Er moet een plan gemaakt worden van wat de wijkraad wil voor de Jeugd van Linquenda. Ook moet de wijkraad samen komen met de dorpsraad & de wijkraad Getsewoud en het Jeugdbeleid goed doornemen en bepalen waar samenwerking mogelijk is en wat er specifiek voor de wijk Linquenda van belang is. Rob geeft aan dat Willy zich weer een stuk beter voelt en hoopt snel weer met de Jeugd aan de slag te gaan. Bert den Elzen organiseerde van alles voor het wijkgebouw zoals de cola disco, maar werkt bij Meerwaarde en zit niet in de wijkraad. Meerwaarde biedt aan om te helpen maar geeft duidelijk aan geen uitvoerder te zijn maar beheerder van het wijkgebouw. Bewonersavond De vragenlijst is bij het S.C. Jos Bontekoe. Wachten is op antwoord. Aangezien er veel vragen zijn, verwacht de wijkraad geen antwoord binnen de afgesproken 6 weken. Rob zal deze maand contact opnemen met Jos hierover. Geluidshinder-Poll / Verbreding N207 Helena vraagt zich af waarom de dorps & wijkraad Linquenda nog niet over zijn gegaan op publicatie. Zij zal dit i.i.g. bij de dorpsraad aankaarten. De WRL is er voor om het artikel te plaatsen en door te sturen naar het Witte Weekblad. Erf afscheiding - schuttingbeleid Rob heeft de inspraak geformuleerd, voorgelezen. Helena was ook aanwezig. De inspraak zal ook op de website geplaatst worden. De hele sessie is gefilmd en terug te vinden op de site van de Haarlemmermeer. Algemeen kan gezegd worden dat als de gemeente doet wat ze heeft toegezegd de wijkraad daar een goed gevoel bij heeft. Wel moeten we de uitvoering ervan in de gaten houden. De rechtzaken dienen in Februari. Zuid-West rand Linquenda Onderhoud wordt gepleegd door ISS. Nog steeds geen reactie ontvangen van mevr. Van Diemen. Budgetten zijn nog niet aangevraagd. Vrijwilligersavond Afgesproken wordt dat deze begin maart zal plaats vinden. Helena zal een mail rondsturen voor de laatste details. Strooibeleid Helena geeft aan dat ze vanuit de wijkraad een advies wil sturen naar de gemeente, echter omdat dit het hele dorp aangaat wil ze dit ook aan de dorpsraad en de wijkraad Getsewoud voorleggen. Aangezien Wethouder Steffe Bak een addendum maakt op het strooibeleid is het zeker gepast om dat zo snel mogelijk te doen zodat de wethouder de adviezen kan meenemen. Moet verstuurd worden aan B & W en de Raadsgriffie voor het einde van de maand. Helena zal eerst een brief ter goedkeuring aan de wijkraad voorleggen voordat ze deze doorstuurt naar de dorpsraad en de wijkraad Getsewoud. Kerstbomen actie Was een goede actie en veel dank aan Bert den Elzen (MeerWaarde). Het NOS-Jeugd journaal heeft gefilmd en dit kan eventueel opnieuw bekeken worden middels uitzending gemist op de website van de NOS. De ervaring was dat het eigenlijk te vroeg (10u tot 14u) op de dag was. Volgend keer in de middag. 2. Mededelingen Windmolens in H meer Rob is naar de bijeenkomst geweest, en geeft aan dat er een excursie georganiseerd wordt. Helena wil mee. Er is een stichting gestart voor het Windmolenpark Zuid.

3 Hebben toestemming voor 3 zoekgebieden waar burgers en wijkraden in mee kunnen denken. De beslissing zal uiteindelijk democratisch genomen worden. Enkele voorwaarden - 20 tot 40 MegaWatt opleveren, moet duurzame energie & technologie zijn. HAP wil graag de plaatsing weten. Voortgang wijkgebouw Zie eerder werkgroep Jeugd. Nieuwe Secretaris Ton Spaargaren heeft aangegeven te stoppen met de wijkraad wegens belangrijke persoonlijke prioriteiten. Unaniem wordt Helena de Wolf benoemd tot Secretaris. Helena geeft aan dat zij i.i.g. de komende maanden zich zal inzetten voor de secretaris functie en in Juni evalueert. Zij geeft aan i.i.g. het dagelijks bestuur zo goed mogelijk te vervullen en het secretariaat opnieuw zal opzetten zodat dit overdraagbaar is. Zij vraagt om de dossiers die her en der verspreid zijn. 3. Ingekomen stukken Geen 4. OKI Ouder Kind Inloop opgezet door Meerwaarde. De brochure ervoor wordt uitgedeeld. De wijkraad wordt gevraagd of zij geïnteresseerd is in een OKI voor het nieuwe wijkgebouw Linquenda. Meerwaarde werkt aan een werkprogramma van eisen. In het OC is een OKI voor ouders en kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Hier kunnen ouders met kind contacten leggen. Inge Prins is kinderwerker van Meerwaarde. De peuterspeelzaal de Heksenketel, blijft in het scholencomplex aan de Kalslagerring. Een OKI draait op vrijwilligers. Materialen en dgl. kunnen via een fonds aangevraagd worden, dat doet Meerwaarde. De WRL zal zich hier nog wat meer in verdiepen, maar in eerste instantie staat de WRL er positief tegenover, al zal het werven van vrijwilligers niet makkelijk zijn. Ook is er al veel aanwezig in Linquenda en het OC op zeer korte afstand. Naast de peuterspeelzaal, is er Jeugdland en ook de knutselclub in de directe nabijheid. 5. Structuur wijkraad Een eerste organigram wordt besproken. Voor de structuur van de wijkraad vraagt Helena of iedereen zijn/haar contacten met de verschillende instanties verder inzichtelijk wil maken. Ook is het belangrijk dat er een agenda komt waar alle vergaderingen waar de WRL aan deel neemt, beschikbaar komt. Nieuwe leden zijn zeer welkom aangezien de wijk Linquenda na 30 jaar op de nominatie staat voor groot onderhoud. Mensen die willen/kunnen assisteren binnen een bepaald project, maar niet direct lid willen worden van de wijkraad zijn ook welkom als de portefeuillehouder daar behoefte aan heeft. 6. Rondvraag Helena vraagt wanneer het hondenbeleid op de agenda komt. Zij wil Denise Abbas uitnodigen om het beleid te bespreken. Wordt nagevraagd. Helena vraagt hoe om te gaan met subsidie aanvragen binnen de wijkraad. Helaas is Nico van Es niet aanwezig en blijft de vraag onbeantwoord. M.b.t. de wijkbudgetten zal de wijkraad deze verzamelen en allen tegelijk indienen. Volgende vergadering; 1 maart 2011 om uur in het O.C.

4 Actielijst Nr Actie Datum in Wie Status D.D Gereed 1. Wateroverlast 2-nov-10 Nico R/Helena Onderzoek Wacht op antwoord Jos Bontekoe Extra Lid werven voor Wateroverlast Status waterpeil navragen m.b.t. aanleg Venneperhout 2.a Snoeien van Essen op Vronen Rob/Sandra De Essen zouden zijn afgeschreven, moeten wel op de snoei lijst - navragen status Rob 2.b Project Vronen 2-nov-10 Rob/Carla Speelplaats OK Bankjes extra aanvragen wijkbudget 2.c Project Vronen Pilot wateroverlast 9-nov-10 Helena/Carla Documentatie Pilot project Vronen opvragen bij de gemeente 3 Werkgroep Jeugd 4-jan-11 Danielle Sandra Mohammed Willy Contact opnemen met Meerwaarde mbt organiseren activiteiten / Jeugdbeleid Nedersticht uitnodigen? 4. Opening Wijkgebouw 1-feb-11 Allen Inzage nodig financiele kosten gebruik wijkgebouw. Met Meerwaarde activiteiten opzetten voor de opening 5. Probleem plastic inzameling Aug 2010 Rob Klachten doorsturen en bespreken met Service Center N.V. 6 Geluidshinder Poll 2-nov-10 Helena/Rob Dorpsraad publicatie afwachten. Onderzoek mogelijkheden Poll. Deelname VGL Rob 7. Windmolenpark H meer Zuid 1-feb-10 Rob 3 zoekgebieden aangewezen. Meerdere sessies zijn belegd. Excursie 8. Verbreding N207 2-dec-10 Helena Onderzoek starten naar mogelijkheid geluidsmetingen Wemmingen/Breem 9. Zuid-West rand Linquenda 2-nov-10 Rob/Mieke/He lena/grgr dorpsraad Advies van de wijkraad verstuurd. Status opvragen bij mevr. Van Diemen Jan e kwartaal 2011 starten 17 feb mrt 2011 Juli 2011 Aug/sept 2011 Proef loopt Tot 2012 mrt 2011? Doorlopend? 2013/2014 doorlopend? 2012/2015

5 10. Erf afscheiding - schuttingenbeleid 9-dec-10 Helena/Rob Proef Rechtzaken in Februari volgen. Dec Strooibeleid 4-jan-11 Helena Advies formuleren en ter goedkeuring naar wijkraad sturen. Bespreken tijdens Dorpsraad vergadering. Advies naar B&W sturen. Wordt geamendeerd 12 Huiskamer gesprekken Burgemeester 4-jan-11 Rob Uitnodiging verstuurd. Afwachten acceptatie. 1 e ½ Jaarverslag 4-jan-11 Rob Jaarverslag afmaken n.a.v. input leden 14 Vrijwilligersavond 4-jan-11 Rob/Helena Reserveren & Uitnodiging sturen 15. Wijkbudget 4-jan-11 Allen Voorstellen indienen om in aanmerking te komen voor wijkbudgetten 1-mar Wijkdeelinspectie Allen Permanent, bel Iedereen bekijkt en meldt schriftelijk aan Rob overhangend groen Doorlopend

Notulen Wijkvergadering

Notulen Wijkvergadering Notulen Wijkvergadering Datum: 1 maart 2011 Nr: 180 Aanwezig: Rob (notulen), Nico R, Carla, Sandra, Mohammed, Mieke, Helena, Danielle, Willy Afgemeld: Nico v E, Gasten: Geen 0. Opening Rob opent de vergadering

Nadere informatie

Notulen Wijkvergadering

Notulen Wijkvergadering Notulen Wijkvergadering Datum: 1 nov Nr 187 Aanwezig: Willy, Mieke, Sandra (deels), Nico van Es,Nico R, Mohammed, Rob (notulen), Daniëlle (deels) Afgemeld Carla, Gast: Marjolein Steffens (deels) 1 Vorige

Nadere informatie

Datum: 13-maart 2012 Nr: 191 Aanwezig: Rob, Nico, Sandra, Willy, Mieke, Carla, Mohammed, Ed, Agnes en Danielle (notulen). Afwezig: Gast: Jacqueline,

Datum: 13-maart 2012 Nr: 191 Aanwezig: Rob, Nico, Sandra, Willy, Mieke, Carla, Mohammed, Ed, Agnes en Danielle (notulen). Afwezig: Gast: Jacqueline, Notulen Wijkvergadering Datum: 13-maart 2012 Nr: 191 Aanwezig: Rob, Nico, Sandra, Willy, Mieke, Carla, Mohammed, Ed, Agnes en Danielle (notulen). Afwezig: Gast: Jacqueline, 1.Vorige Notulen: Het volgende

Nadere informatie

Datum: 5 juni 201219.30 Nr. 194 Aanwezig: Rob, Agnes, Mohammed, Willy, Sandra, Ed, Nico, Danielle (notulen) Afgemeld: Carla

Datum: 5 juni 201219.30 Nr. 194 Aanwezig: Rob, Agnes, Mohammed, Willy, Sandra, Ed, Nico, Danielle (notulen) Afgemeld: Carla Datum: 5 juni 201219.30 Nr. 194 Aanwezig: Rob, Agnes, Mohammed, Willy, Sandra, Ed, Nico, Danielle (notulen) Afgemeld: Carla 1.Vorige Notulen: Aangepast in de vorig notulen moet worden: -Bankje op Vronen

Nadere informatie

Datum: 1 april 2014 Nr.: 212 Aanwezig: Rob, Ed, Sandra, Willy, Carla, Nico en Agnes (notulen) Afwezig: Mohammed Gast: Marjolein Steffens

Datum: 1 april 2014 Nr.: 212 Aanwezig: Rob, Ed, Sandra, Willy, Carla, Nico en Agnes (notulen) Afwezig: Mohammed Gast: Marjolein Steffens Datum: 1 april 2014 Nr.: 212 Aanwezig: Rob, Ed, Sandra, Willy, Carla, Nico en Agnes (notulen) Afwezig: Mohammed Gast: Marjolein Steffens 1. Concept notulen vergadering 4 maart 2014: Notulen worden goedgekeurd

Nadere informatie

Rob opent de vergadering. Heet iedereen welkom en Piet van Sprang in het bijzonder. Hij stelt een voorstelronde voor.

Rob opent de vergadering. Heet iedereen welkom en Piet van Sprang in het bijzonder. Hij stelt een voorstelronde voor. Datum: 3 november 2015 Nr.: 224 Aanwezig: Rob, Nico, Joop, Carla en Agnes (notulen) Afwezig: Willemijn en Moh Gast: Piet van Sprang (voorzitter ANBO) Rob opent de vergadering. Heet iedereen welkom en Piet

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Aanwezig: Dhr. H. Vrieze Mw. H. Sijm-Wissink Mw. F. Fikry Mw. J. Honselaar Mw. F. Troost Mw. E. Singer Dhr. F. Kummer Dhr.

Nadere informatie

Notulen van de 19 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op 9 september 2009

Notulen van de 19 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op 9 september 2009 Notulen van de 19 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op 9 september 2009 Aanwezig: dhr.p.k.blanksma (secretaris), dhr.b.boersma, mw.p.van Driesum, M. Folkerts (voorzitter), dhr.t.a.m.louwe,

Nadere informatie

Verslag oudercommissie 12 juni 2014

Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Metagegevens Leden (aanwezig) Ouder Ouder Ouder John Menge (voorzitter) Jolanda van Weeren (notulist) Monica da Silva Fabeiro (penningmeester) Leden (afwezig) Ouder

Nadere informatie

notulen 3e MR vergadering schooljaar (definitief; website)

notulen 3e MR vergadering schooljaar (definitief; website) datum: 11-01-2018 tijd: 19.30 uur plaats: CBS De Vrijenburg notulen 3e MR vergadering schooljaar 2017 2018 (definitief; website) aanwezig: afwezig: notulist: Leonie Kasten (secretaris, pg), Margreeth Barendregt

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 27 januari 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 27 januari 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 27 januari 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. J. Honselaar Mw. F. Fikry Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer

Nadere informatie

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk.

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk. Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief Datum vergadering: 4 september 2007 Aanvang: 20:00 uur Locatie: KBC, kamer 1 Aanwezig: Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VERGADERING DD. 10 NOVEMBER

NOTULEN VAN DE VERGADERING DD. 10 NOVEMBER NOTULEN VAN DE VERGADERING DD. 10 NOVEMBER 2016 Aanwezig : Marlies Burm (voorzitter), Otto Vosveld (secretaris), Kees de Kooning (penningmeester/vice-voorzitter), Nadya Gromyko, Marc van Mol, Eugene Verstraeten

Nadere informatie

De status van de acties van zowel de algemene ledenvergadering als de bestuursvergadering zijn bijgevoegd op pagina 3 en 4.

De status van de acties van zowel de algemene ledenvergadering als de bestuursvergadering zijn bijgevoegd op pagina 3 en 4. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 06 november 2014 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Ankie Lambermont

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Datum: 16-Juni-2015 Tijd: 20:00 22:30 Onderwerp: MR Vergadering obs De Vuurtoren Locatie West Aanwezig: Naam Aanwezig Afwezig

Nadere informatie

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal Medezeggenschapsraad Notulen MR vergadering Aanwezig Notulist Gast : Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal : Maatman :

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Hans Hofs, Anita Derksen, Ellen van Hierden, Anita Gerritsen, Susan Dikker, Carlo Heuveling,

Nadere informatie

BURGERPARTICIPATIERAAD Wmo Grave Secretariaat: Els van Koolwijk Tijmlaan PE Grave

BURGERPARTICIPATIERAAD Wmo Grave Secretariaat: Els van Koolwijk Tijmlaan PE Grave BURGERPARTICIPATIERAAD Wmo Grave Secretariaat: Els van Koolwijk Tijmlaan 17 5361 PE Grave E-mail: els_vankoolwijk@hotmail.com Definitieve notulen van de vergadering van de Burgerparticipatieraad Wmo Grave

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Notulen Adviesraad Sociaal Domein 26 juni 2018

Notulen Adviesraad Sociaal Domein 26 juni 2018 Notulen Adviesraad Sociaal Domein 26 juni 2018 Verslag : Overleg Adviesraad Sociaal Domein, overleg 2018-02. Datum : 26-06-2018. Aanwezig : Ed Balkenende (secretaris /notulist), Yvonne Somers. kandidaatsleden:

Nadere informatie

STICHTING KINDERVAKANTIEWERK TILBURG. Algemeen tijdschema

STICHTING KINDERVAKANTIEWERK TILBURG. Algemeen tijdschema van activiteiten van de stichting Kindervakantiewerk Tilburg en de aangesloten afdelingen. (incl. algemeen vergaderschema) publicatie: 01-03 uitgave: 4 datum: april 2018 bestand: 01-03.docx Microsoft

Nadere informatie

Aanwezig: mevrouw Graven (Ria), de heer Statema (Bert), mevrouw Vrolijks (Dorien), mevrouw White-Roga (Jovanka) en mevrouw Willems (Christine)

Aanwezig: mevrouw Graven (Ria), de heer Statema (Bert), mevrouw Vrolijks (Dorien), mevrouw White-Roga (Jovanka) en mevrouw Willems (Christine) Verslag Bijeenkomst : Cliëntenraad Beuningen Datum : 21 januari 2019 Tijd : 19.30-21.00 uur Locatie : kamer 17 Voorzitter : Jan Revenberg Notulist : Thea Verduijn-Otten Kenmerk : INT19.0103 Kenmerkcode

Nadere informatie

Datum: 28 augustus Rolf de Folter (voorzitter), Mineke Boon, Wim van Krimpen, Bram Schep, Harry Struik en Monica Tanis (leden) Aanwezig

Datum: 28 augustus Rolf de Folter (voorzitter), Mineke Boon, Wim van Krimpen, Bram Schep, Harry Struik en Monica Tanis (leden) Aanwezig DEEFFIINIITTIIEEFF VEERSSLLAG VEERGADEERIING WMO ADVIIEESSRAAD Datum: 28 augustus 2017 Aanwezig Te gast Rolf de Folter (voorzitter), Mineke Boon, Wim van Krimpen, Bram Schep, Harry Struik en Monica Tanis

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

Ineke van Dijk (secretaris)

Ineke van Dijk (secretaris) Concept Verslag Maatschappelijke Ondersteuning en Zorg Verslag van Participatieraad Haarlemmermeer beleids- en praktijkvleugel Vergaderdatum 5 maart 2018 Aanwezig Afwezig met kennisgeving Afwezig zonder

Nadere informatie

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst 16 oktober 2014, Kroeten Aanwezig: Kroeten: Masja de Pender (LL), Audrey Dankers (LL) Helga Spelt (VZ, OL) Jaimy Sormani (OL) Groene Hil: Carin Smit (OL) Anjo Schaerlaeckens(LL), Ellen Schellekens (LL)

Nadere informatie

Dorpsraad Lieshout. Verslag vergadering 25 januari :30 uur

Dorpsraad Lieshout. Verslag vergadering 25 januari :30 uur Verslag vergadering 25 januari 2012 19:30 uur Aanwezig: Penningmeester B. Jansen, H. Bevers, C. Verbakel, N. Mollet, D. van den Heuvel, Secretaris M. Hubrechsen, Voorzitter J. Segboer, J. Nijland (later

Nadere informatie

(Concept) Verslag overleg Cliëntenraad Langedijk, nummer 7 31 augustus 2016

(Concept) Verslag overleg Cliëntenraad Langedijk, nummer 7 31 augustus 2016 (Concept) Verslag overleg Cliëntenraad Langedijk, nummer 7 31 augustus 2016 Aanwezig: Nico Wester (NW) interim-voorzitter Cora Soetens (), secretaris Dick Commandeur (DC) lid Arie de Graaf (AdG), lid namens

Nadere informatie

1. Opening: Barbara opent vijf over half 8 en verwelkomt de nieuwe leden Silvia B. en Nicole.

1. Opening: Barbara opent vijf over half 8 en verwelkomt de nieuwe leden Silvia B. en Nicole. Notulen MR vergadering 30 oktober 2017 Aanwezig: Barbara, Silvia, Nicole, Marc, Sylvia, Marijke, Ilse Afwezig: Kim, Patrick, Tess Aanwezig vanuit Directie: Ine Aanwezig vanuit GMR: niemand 1. Opening:

Nadere informatie

Denktank duurzaamheid

Denktank duurzaamheid Denktank duurzaamheid Vergadering d.d. 21 mei 2014 Aanwezig M.T.A. Hegger, wethouder duurzaamheid gemeente Purmerend (voorzitter a.i.) W. Wildschut, bestuurslid Milieudefensie Purmerend G. de Man, directeur

Nadere informatie

Publiek/Gasten : Hans van Hoenselaar, Sanne van der Drift, Carin Wüstefeld

Publiek/Gasten : Hans van Hoenselaar, Sanne van der Drift, Carin Wüstefeld Verslag van de vergadering van de Participatieraad (PR) van de Gemeente Overbetuwe d.d. 1 februari 2019 tijd: 9:30 12:00 uur in het Gemeentehuis te Elst Aanwezig: Leden: Roel Keuken (voorzitter), Gerrit

Nadere informatie

Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert

Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Aanwezig: Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert Afwezig: René, Marieke Agenda 1 Opening Spreekuur voor gast om situatie brede

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.);

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.); NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best

Nadere informatie

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 9 mei 2017 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 9 mei 2017 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse 1 Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 9 mei 2017 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwerp er of afzender Onderwerp Aanwezig:, L. van Winkelhof, B. de Graaf,

Nadere informatie

Hans geeft aan in principe niet bij het inloopspreekuur aanwezig te zijn. Hij zal elke vergadering om 20:30 aanschuiven.

Hans geeft aan in principe niet bij het inloopspreekuur aanwezig te zijn. Hij zal elke vergadering om 20:30 aanschuiven. NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best 12 januari

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen ouderraad vergadering Maandag 5 september, 19.45 uur Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Janine de Keijzer Bianca Hameete Corrie v/d Winden Mirelle

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING GEHOUDEN OP 1 DECEMBER 2010.

VERSLAG VAN DE VERGADERING GEHOUDEN OP 1 DECEMBER 2010. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

De leden van de gemeenteraad van Haarlemmermeer \gm Overzicht Terugkoppeling fietstocht met de raad in Nieuw-Vennep op 21 september 2013

De leden van de gemeenteraad van Haarlemmermeer \gm Overzicht Terugkoppeling fietstocht met de raad in Nieuw-Vennep op 21 september 2013 gemeente Haarlemmermeer De leden van de gemeenteraad van Haarlemmermeer Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: E. Previnaireweg 19 Nieuw-Vennep Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon

Nadere informatie

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast,

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast, Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: 22 januari 2015 Aanwezig: (voorzitter), Archie (penningmeester), Frauke (secretaris), Susan, Yolanda, Melanie, Patricia, Christian, Nicole (bestuursleden),

Nadere informatie

AGENDA VERGADERING OUDERCOMMISSIE HET NGB

AGENDA VERGADERING OUDERCOMMISSIE HET NGB AGENDA VERGADERING OUDERCOMMISSIE HET NGB Datum vergadering: 30 Oktober 2013 Plaats: de Pijl te Naaldwijk Aanvangstijd: 19.30 uur Einde: 21.00 uur 1. Opening / Welkom 2. Vorige notulen 3. Mededelingen

Nadere informatie

Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 23 januari 2016 Aanwezig: Ivan Louer (IL, voorzitter), Jan Snoek (JS, penningmeester), Max de Groot (MdG,

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 25 september 2013

Notulen MR vergadering 25 september 2013 Notulen MR vergadering 25 september 2013 Opening Ronald opent de vergadering om 19.15 uur en heet allen welkom. Aanwezigen: Mary Ann, Ronald, Rianne, Bo, Edwin, Noortje, Mieke en René Afwezig: Gemma is

Nadere informatie

Verslag vergadering van de Adviesraad Sociaal Domein Gemeente Oldebroek Datum: 6 maart 2018

Verslag vergadering van de Adviesraad Sociaal Domein Gemeente Oldebroek Datum: 6 maart 2018 Verslag vergadering van de Adviesraad Sociaal Domein Gemeente Oldebroek Datum: 6 maart 2018 Aanwezig: Afwezig: Gemeente: Notulist: dhr. Jos Flipsen (vice voorzitter), dhr. Peter Everloo (secretaris), dhr.

Nadere informatie

Het Kompas, Kofschipstraat 11, 1826 CG Alkmaar, 072-5614660

Het Kompas, Kofschipstraat 11, 1826 CG Alkmaar, 072-5614660 Het Kompas, Kofschipstraat 11, 1826 CG Alkmaar, 072-5614660 Notulen vergadering MR 9 september 2015 Aanwezig namens de ouders: Idema, Carola Nieborg ( voorzitter), Esther Oudes Aanwezig namens de leerkrachten:

Nadere informatie

Aanwezig: Bewoners: M. v.d. Werk, A. Prins, T. Buikema, A. Blaak, J. Poland, B. Koning, J. Holtjer, D. Top (gedeelte van de vergadering)

Aanwezig: Bewoners: M. v.d. Werk, A. Prins, T. Buikema, A. Blaak, J. Poland, B. Koning, J. Holtjer, D. Top (gedeelte van de vergadering) V E R S L A G Wijkraad Parkwijk d.d. 22 januari 2015 Margrietlaan 1a 9503 KA Stadskanaal Email: parkwijk@stadskanaalportaal.nl Aanwezig: Bewoners: M. v.d. Werk, A. Prins, T. Buikema, A. Blaak, J. Poland,

Nadere informatie

Uitnodiging. 1) Opening. 2) Mededelingen Mw. Gooijer heeft gemeld afwezig te zijn en haar reactie vooraf door te geven.

Uitnodiging. 1) Opening. 2) Mededelingen Mw. Gooijer heeft gemeld afwezig te zijn en haar reactie vooraf door te geven. Griffie Torenhove kamer 7.19 Martinus Nijhofflaan 2 Delft Behandeld door Anja van den Berg Telefoon 015 260 2416 Fax - afmvdberg@delft.nl Aan Werkgroep enquêteverzoek Telefoon 14015 Fax 015 260 24 29 Internet

Nadere informatie

Graag Gerrit nog toevoegen bij de aanwezige leden, met deze toevoeging wordt het verslag goedgekeurd. De actielijst wordt bijgewerkt.

Graag Gerrit nog toevoegen bij de aanwezige leden, met deze toevoeging wordt het verslag goedgekeurd. De actielijst wordt bijgewerkt. Notulen Adviesraad Wmo ABvergadering 12 september 2016 Aanwezige leden: A.s. leden: Afwezig m.k.: Gasten: Voorzitter: Notulist: Aggie Zeinstra, Gerrit Haakma, Gonnie van Dieren, Hannie van der Heide, Luit

Nadere informatie

OVERLEGVERGADERING RAAD VAN BESTUUR EN OR

OVERLEGVERGADERING RAAD VAN BESTUUR EN OR 1 OVERLEGVERGADERING RAAD VAN BESTUUR EN OR NOTULEN Vastgesteld d.d. 25 juni 2014 Vergaderdatum 21 mei 2014 Vergaderplaats Service Center, Middelburg Aanwezig: dames Bakhuizen, Van den Dorpel, Van Haasteren,

Nadere informatie

Notulen Oudercommissie BSO De Singel

Notulen Oudercommissie BSO De Singel Notulen Oudercommissie BSO De Singel Datum vergadering: dinsdag 15 februari 2011 Aanwezig: Esmee Kansil, Marloes Boter - de Vries, Barry Rats, Christianne van den Dungen, Anouk de Bont (notulen) Afwezig:

Nadere informatie

Afwezig Dhr. Arne Breunesse Ouder Revius Doorn ABr Actie

Afwezig Dhr. Arne Breunesse Ouder Revius Doorn ABr Actie Vergadering GMR-vergadering 2019-02 Datum Maandag 11 maart 2019 Plaats CCZ, Zeist Aanwezig Namens Code Dhr. Esse van den Burg (vz) Revius Doorn EB Dhr. Arnoud Bosse Christelijk Lyceum Zeist AB Mw. Jolanda

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 3 SEPTEMBER 2009.

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 3 SEPTEMBER 2009. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 21-09-2017 Datum verslaglegging 23-09-2017 Inhoud Agenda MR vergadering...2 MR besluiten...2 Actiepuntenlijst MR...5 Acties doorgezet

Nadere informatie

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren.

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 9 september 2015 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Sanserai

Nadere informatie

MR: Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten

MR: Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten Montessori Basisschool Roermond Bijeenkomst 9maart 2017 vergadering Aanwezigen: : Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten Managementteam: Frits Hoff(directeur), Ton Vromen

Nadere informatie

Afwezig:Marielle Aendenroomer (met kennisgeving), OV De Bezige Bijtjes (met kennisgeving)

Afwezig:Marielle Aendenroomer (met kennisgeving), OV De Bezige Bijtjes (met kennisgeving) Montessori Basisschool Roermond Bijeenkomst 10 november 2016 vergadering Aanwezigen: : Chantal Tubee, Geerten van Eldik, Carlien Schouten G: Els Breukers (eerste deel) Directie: Frits Hoff SOMOR: Arjen

Nadere informatie

Gemeentelijke Rekenkamer Nijmegen

Gemeentelijke Rekenkamer Nijmegen Gemeentelijke Rekenkamer Nijmegen Vergadering / project Gemeentelijke Rekenkamer Vergaderstuk nummer 76/ 17 januari 2007 Aanwezig Dhr. P. Breukers (lid Rekenkamer) Dhr. L. Dolmans (voorzitter Rekenkamer)

Nadere informatie

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst 5 februari 2015, Kroeten Aanwezig: Kroeten: Helga Spelt (VZ, OL), Jaimy Sormani (OL) Audrey Dankers (LL) Groene Hil: Ellen Schellekens (LL), Vicky de Jaeger (OL), Lucy de Schepper(OL) MT: Joost Matthee

Nadere informatie

Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016

Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016 Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016 Aanwezig: Afwezig: Notuliste: Theo Maris (Voorzitter), Jan Moojen (TPE), Hans Oudshoorn (WSE), Nico Waalkes (Stadsherstel),

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Participatieraad (PR) van de Gemeente Overbetuwe d.d. 2 februari 2018, uur in de Commissiekamer te Elst

Verslag van de vergadering van de Participatieraad (PR) van de Gemeente Overbetuwe d.d. 2 februari 2018, uur in de Commissiekamer te Elst Verslag van de vergadering van de Participatieraad (PR) van de Gemeente Overbetuwe d.d. 2 februari 2018, 9.30 11.30 uur in de Commissiekamer te Elst Aanwezig: Leden: Marja van Galen, Arie Hoogerbrugge,

Nadere informatie

Notulen Aanwezig: J. Gelsing, J. Venne, A. Kertzman,, B.v. Vugt, J.Claassens, L.v.d.Wegen, D.d. Vlaming, R.v.Dijk, W.

Notulen Aanwezig: J. Gelsing, J. Venne, A. Kertzman,, B.v. Vugt, J.Claassens, L.v.d.Wegen, D.d. Vlaming, R.v.Dijk, W. Notulen 25-09-2017 Aanwezig: J. Gelsing, J. Venne, A. Kertzman,, B.v. Vugt, J.Claassens, L.v.d.Wegen, D.d. Vlaming, R.v.Dijk, W. Steenkist Afwezig met kennisgeving: J.v.Dijk Aanwezig namens directie: K.v.Giessel,

Nadere informatie

Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron

Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron Notulen: 1092018 Status: Vastgesteld Aanwezig: Marius (Bestuurder), Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron Vooroverleg:

Nadere informatie

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.!

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.! Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen. Aanwezig: Dick van Zanten (voorzitter), Vincent Stapper (secretaris), Hanney Plugge,

Nadere informatie

CONCEPT-NOTULEN COMMISSIE SENIORENCONVENT. Datum vergadering : 10 juni 2004

CONCEPT-NOTULEN COMMISSIE SENIORENCONVENT. Datum vergadering : 10 juni 2004 CONCEPT-NOTULEN COMMISSIE SENIORENCONVENT Datum vergadering : 10 juni 2004 Tijdstip : 19.00 uur Aanwezig voorzitter : mevr. J.A. Ie/de heer J.M. Janssen notulist : mevr. W. van de Laar leden : de heer

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst Notulen vergadering d.d. 30 oktober 2013 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Afwezig Inge Zuurendonk Afwezig Tineke Snel

Nadere informatie

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan.

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan. Notulen MR vergadering Datum: 12 september 2016 Aanwezig André Baardwijk a.w.baardwijk@delagewaard.nl Karin van den Berg k.vandenberg@csgdewaard.nl Esther van Efferen e.vanefferen@cedgroep.nl Helma Heesterman

Nadere informatie

2.0 Ingekomen stukken: Adviesaanvraag onderzoek onderbenutting Wmo begeleiding

2.0 Ingekomen stukken: Adviesaanvraag onderzoek onderbenutting Wmo begeleiding Notulen vergadering WMO-Raad d.d. 08-03-2017 Aanwezig: Monique van de Meerendonk (vz), Dik Buitenhuis, Wim de Jonge, Ineke Lodder, Dim Beljaars, Jacqueline van der Stokker Afwezig: Marianne van Wilgenburg

Nadere informatie

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015 Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Maandag 26 oktober 2015 Aanwezig: Afwezig: Agenda René, Hans, Marieke, Harald, Hans L, Robert Jack, Jochem, Suzanne 1 Opening 2 Mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist)

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist) Notulen MR deelraad Kaap vergadering Locatie: Kaap Datum: donderdag 7 november 2013 Aanvang: 19.00 Einde: 21.20 Aanwezig: Kramer (voorzitter), ten Vergert, Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Hurst (notulist)

Nadere informatie

Voorafgaand aan de vergadering krijgen wij van bouwbureau De Kievit een presentatie van de plannen voor het project Tiensteen.

Voorafgaand aan de vergadering krijgen wij van bouwbureau De Kievit een presentatie van de plannen voor het project Tiensteen. Notulen dorpsraadsvergadering van 29 september 2011 Aanwezig: 4 leden Afwezig m.k.: 1 lid Gasten: 3 gasten Notuliste: AK ----------000---------- Voorafgaand aan de vergadering krijgen wij van bouwbureau

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 15 JANUARI 2001 OM 20.00 UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 15 JANUARI 2001 OM 20.00 UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 15 JANUARI 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Mw.

Nadere informatie

Verslag vergadering van de Adviesraad Sociaal Domein Gemeente Oldebroek Datum: 5 september 2017

Verslag vergadering van de Adviesraad Sociaal Domein Gemeente Oldebroek Datum: 5 september 2017 Verslag vergadering van de Adviesraad Sociaal Domein Gemeente Oldebroek Datum: 5 september Aanwezig: Afwezig: Gemeente: Notulist: dhr. Reint Scholten (voorzitter), dhr. Jos Flipsen (vice voorzitter), dhr.

Nadere informatie

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 7 mei 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid, Jan Snoek

Nadere informatie

MR-Nutsschool Zorgvliet/onderdeel van Lucas

MR-Nutsschool Zorgvliet/onderdeel van Lucas MR-Nutsschool Zorgvliet/onderdeel van Lucas VERSLAG Vergadering: Medenzeggenschapsraad Nutsschool Zorgvliet Datum: Donderdag 25 september 2014 Tijd: 19.00-21.00 uur Plaats: School Aanwezig: Peter Molog,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 1 december 2011.

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 1 december 2011. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl Secretariaat: Previnaireweg 3 1759 GW Callantsoog VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 1

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Notulen MR-vergadering Datum: 18 september 2013 1. Welkom Aanwezig zijn Carola, Hanneke, Ronald,,, Anke, Suzanne en Tiny. Suzanne zal per 1 mei Tiny opvolgen in de MR en wil zich graag ook in deze taak

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 16 JANUARI 2012

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 16 JANUARI 2012 NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 16 JANUARI 2012 Aanwezig Afwezig : *de heren P. Brugman (voorz.), H. Wiedijk (secr.), dhr. J. Kerkman (pnnm.), T. Timmermans (vice-voorz.), F.

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 maart 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 maart 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 maart 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Stichting VHAN. Reglement Wetenschapscommissie

Stichting VHAN. Reglement Wetenschapscommissie Stichting VHAN Reglement Wetenschapscommissie Aangepaste versie januari 2015 Inhoudsopgave 1. Begripsbepalingen 2. Taakopdracht 3. Samenstelling commissie, benoeming en zittingsduur 4. Werkwijze en besluitvorming

Nadere informatie

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke Notulen OR vergadering 7 september 2015 Aanwezig: Afwezig: Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke niemand 01. Opening Monique opent de vergadering om 20:30.

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Afwezig: Gast: Anita Gerritsen, Rene Derksen, Hans Hofs, Marian Trommelen Ellen van Hierden,

Nadere informatie

Saltoschool de Bergen Schouwbroekseweg 7 5616 NV Eindhoven telefoon 040-2528883. Verslag Medezeggenschapsraad 22-09- 2014

Saltoschool de Bergen Schouwbroekseweg 7 5616 NV Eindhoven telefoon 040-2528883. Verslag Medezeggenschapsraad 22-09- 2014 Saltoschool de Bergen Schouwbroekseweg 7 5616 NV Eindhoven telefoon 040-2528883 Verslag Medezeggenschapsraad 22-09- 2014 Aanwezig: Maurice Driessens (Directie) Geert van den Eertwegh (PMR) Jacqueline Goedegebure

Nadere informatie

Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp

Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Dinsdag 13 december 2016 Aanwezig: Suzanne, Jack, René, Jochem, Hans W, Bram, Robert Afwezig: Hans L., Marieke Agenda 1 Opening 2 Notulen 22 november 2016 3 Mededelingen/ingekomen

Nadere informatie

NOTULEN MR 22 SEPTEMBER :00 UUR OVERLAAT WAALWIJK

NOTULEN MR 22 SEPTEMBER :00 UUR OVERLAAT WAALWIJK NOTULEN MR 22 SEPTEMBER 2015 19:00 UUR OVERLAAT WAALWIJK VERGADERING BELEGD DOOR TYPE VERGADERING ORGANISATOR NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN AFWEZIGEN Ghislaine MR-vergadering Ghislaine Ad Ghislaine LAA,

Nadere informatie

Verslag Wmo-raad vergadering Lochem d.d. 11 mei werkgroepen Wmo, Basismobiliteit

Verslag Wmo-raad vergadering Lochem d.d. 11 mei werkgroepen Wmo, Basismobiliteit Verslag Wmo-raad vergadering Lochem d.d. 11 mei 2016 Aanwezig: Alize van Engelen, Secretaris Corry Giesen, 2 de secretaris Dinie Roeterdink, Penningmeester Ella Boere Dineke van Es Eric Hendriks Alie Hebing

Nadere informatie

Stichting Dorpsraad Warder. Akte van oprichting d.d K.v.K nummer

Stichting Dorpsraad Warder. Akte van oprichting d.d K.v.K nummer Stichting Dorpsraad Warder Akte van oprichting d.d.13102005 K.v.K nummer 372121037 Secretariaat : Warder 98, 1473 PE Warder Email : info@dorpsraadwarder.nl Openbare vergadering Dorpsraad Warder, 27 januari

Nadere informatie

a. Notulen De notulen worden zonder aanpassingen goedgekeurd.

a. Notulen De notulen worden zonder aanpassingen goedgekeurd. Vergaderdatum Aanwezig : 7 januari 2015-VLOC om 20:00 uur : Nadine Groot (NG) Rinus van Arnhem (RA) Diane Timmer (DT) Ansjeliek Buskermolen Afwezig : Melanie Witte (MW) Frida Bos (FB) 1. Notulen/Actielijst

Nadere informatie

Afwezig m.k.: Ashley Timmer-Gerdsen (secretaris), Joan Boersma, Anton Siedenburg

Afwezig m.k.: Ashley Timmer-Gerdsen (secretaris), Joan Boersma, Anton Siedenburg Aanwezig: Verslag van de vergadering van de Participatieraad (PR) van de Gemeente Overbetuwe d.d. 4 januari 2019 tijd: 14.00 16.30 uur in Het Wapen van Elst te Elst Leden: Roel Keuken (voorzitter), Gerrit

Nadere informatie

Notulen en actielijst Overleg- en MR vergadering november 2018

Notulen en actielijst Overleg- en MR vergadering november 2018 Notulen en actielijst Overleg- en MR vergadering november 2018 Datum: 27 november 2018 Locatie: De Knotwilg (Moerbeihof) Tijd: 19.30 uur Voorzitter: Margreet van der Leeden Deelnemers: MR leden De Knotwilg

Nadere informatie

Notulen Wijkvergadering

Notulen Wijkvergadering Datum: 10 mei 2016 Nr.: 229 Aanwezig: Rob, Willemijn, Marian, Joop, Nico, Moh, Carla, en Agnes (notulen) Gast: Piet van Sprang en om 20.00 uur schoof Bert den Elzen aan We begonnen met een kop koffie met

Nadere informatie

Verslag vergadering Sportraad 21 januari 2019 Locatie: Vredehoflaan 950, Vlissingen

Verslag vergadering Sportraad 21 januari 2019 Locatie: Vredehoflaan 950, Vlissingen Verslag vergadering Sportraad 21 januari 2019 Locatie: Vredehoflaan 950, Vlissingen Aanwezig Sportraad: de heer A. Stroo (voorzitter), de heer P. Huser (secretaris), de heer H. van Rooijen (lid), de heer

Nadere informatie

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst 15 januari 2014 1. Opening Anjo opent de vergadering. 2. Aanwezig Kroeten: Pender (LL) Jaimy Sormani (OL), Helga Spelt (OL), Audrey Dankers (LL), Masja de Groene

Nadere informatie

NOTULEN 19 APRIL :30 21:00

NOTULEN 19 APRIL :30 21:00 NOTULEN 19 APRIL 2018 19:30 21:00 19:30 VOORZITTER OPENT DE VERGADERING AANWEZIG Igor Martin (voorzitter), Ester den Otter (notulist), Martin Romeijn, Perre v. Beek, Hans Nuhn, Jeroen Verhoeven, Sander

Nadere informatie

1. Opening en vaststelling agenda Joke Jansen is bij een informatieavond als vertegenwoordiging van de p-raad.

1. Opening en vaststelling agenda Joke Jansen is bij een informatieavond als vertegenwoordiging van de p-raad. PARTICIPATIERAAD Kort verslag P-raad aan : Leden participatieraad van : Elly Werkman datum : 1 juni 2015 aanwezig : Han van Oosterbos, Lidia Verstege, Elly Geurts, Carla Stapelbroek, Theo Beeftink, Fred

Nadere informatie

Notulen KCR vergadering

Notulen KCR vergadering Notulen vergadering Datum: 16-01-2017 Aanvang: 19:30 uur Eindtijd: uur 22:00 uur Aanwezig: Wim Dekkers), Sandra Smink, Mieke van Lierop, Ineke Duisters, Anne Klumpkens, Remco van Lokven, Maartje van de

Nadere informatie

Notulen vergadering M.R.

Notulen vergadering M.R. Notulen vergadering M.R. NOTULEN MR Vergaderdatum: 10-11-2016 Tijd: 19.30 uur Vergaderlocatie: Lerarenkamer BS St. Bavo Voorzitter: Yvonne Frijters Secretaris: Kees Frijters Mathijssen Notulist: Mandy

Nadere informatie

STICHTING DORPSRAAD BIERVLIET Braakmanlaan AA Biervliet tel: kvk reg.no:

STICHTING DORPSRAAD BIERVLIET Braakmanlaan AA Biervliet tel: kvk reg.no: Braakmanlaan 36 4521 AA Biervliet tel: 0115-694561 w.verstraeten@hetnet.nl kvk reg.no: 22061809 VERSLAG DORPSRAADVERGADERING BIERVLIET OP DINSDAG 11 FEBRUARI 2014 Aanwezig: De heer Johan de Reu(vz),mevr.

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink N Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële Commissie

Nadere informatie

Detacheringen & Jobcoaching Groenvoorziening Werken op Locatie Productie

Detacheringen & Jobcoaching Groenvoorziening Werken op Locatie Productie VERSLAG van de op 15 februari 2018 in Zoetermeer gehouden openbare vergadering van het Algemeen Bestuur van de Dienst Sociale Werkvoorziening Rijswijk en omstreken Aanwezig de leden: de heer B.D. Lugthart,

Nadere informatie