Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken"

Transcriptie

1 Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken 13 oktober 2016 Aanwezig namens het bestuur: Frank Hand (Voorzitter), Ron Laan (secretaris), Trudie Besseling (penningmeester), Timo Groot (vice voorzitter), Jeroen Bleeker (commissie Jeugdvoetbal), Afwezig met afbericht: Marijke Laan-Groot (commissie Handbal), Peter Bakker (wedstrijdsecretaris), Piet Portegies. Verder aanwezig ter vergadering 26 leden onder wie enkele ereleden. 1. Opening Om uur, met enige vertraging, opent Frank Hand als voorzitter de vergadering. Helaas is de opkomst van de leden beperkt maar de wel aanwezige leden worden hartelijk welkom geheten. Het nieuwe elan in de vereniging is niet terug te vinden op de ledenvergadering en dat is jammer. Maar de voorzitter brengt naar voren dat hij weet dat bij veel andere verenigingen de opkomst zelfs minimaal is, dus het is niet een typisch Valken-verschijnsel. Toch zal het bestuur nadenken over de formule; wellicht moet de ledenvergadering naar de vrijdagavond in combinatie met iets anders verplaatst worden om de aantrekkingskracht te vergroten. 2. Ingekomen stukken en mededelingen Secretaris Ron Laan geeft aan dat er geen ingekomen stukken en mededelingen zijn, maar somt wel de doorgegeven afberichten op. 3. Verslag algemene ledenvergadering 1 oktober 2015 De notulen van de vorige jaarvergadering op 1 oktober 2015 worden ongewijzigd vastgesteld. 4. Bestuurlijk jaarverslag secretaris Secretaris Ron Laan zet op hoofdlijnen uiteen waar het algemeen bestuur zich in het seizoen mee heeft bezig gehouden. Het bestuur functioneert goed, met name omdat alle posities binnen het bestuur zijn vervuld. Het bestuur heeft in het afgelopen seizoen zes keer vergaderd. Daarnaast wordt veel gedaan in diverse bestuurscommissies. Verwezen wordt naar het bestuurlijk jaarverslag. Vooral de voorbereiding en realisatie van het nieuwe handbalveld vroeg veel bestuurlijke aandacht. In samenwerking met vele vrijwilligers buiten het bestuur is dit project prima geslaagd. In verband met het handbalveld is het bovendien ook gelukt het sponsorbestand behoorlijk uit te breiden.

2 5. Jaarverslag commissie jeugdvoetbal Jeroen Bleeker doet verslag van het seizoen 2015/2016 als voorzitter van de commissie jeugdvoetbal. De aandacht ging uit naar gedragsregels, een trainingsdraaiboek en het jeugdvoetbalopleidingsplan. Het gaat erom dat er verbetering wordt bereikt op het voetbaltechnische vlak, maar bovenal dat de jeugdspelers plezier in het voetbal hebben. Een sterke verbetering is de aansturing door een groep van ouders (handbal/voetbal) van de kantine op de zaterdag. Er zijn nog wel enkele hiaten in het trainersbestand en bij de coördinatie voor de jongste jeugdteams. 6. Jaarverslag commissie seniorenvoetbal/wedstrijdsecretariaat In afwezigheid van Peter Bakker laat Frank Hand weten dat het bij de seniorenteams goed gaat, met uitzondering van de veteranen waar men met een tekort aan spelers kampt. Er is tevredenheid over de samenwerking met trainer Martin Glim en de voorzitter verzoekt de spelers om respectvol met de scheidsrechters om te gaan. Van de clubscheidsrechters krijgt het bestuur te horen dat het gedrag richting scheidsrechter vaak wel erg kritisch is, en dat kan beter. De terreindienstinvulling behoeft aandacht omdat Jaap Sjerps op zijn leeftijd dit niet allemaal alleen aankan. 7. Jaarverslag commissie handbal Wendy Dekker spreekt van een bewogen jaar bij de afdeling handbal met de komst van het nieuwe veld, alle acties eromheen en de overgang naar rood/groene wedstrijdtenues. De commissie is iedereen dankbaar die aan de realisatie van het handbalveld heeft meegewerkt. De bestuurlijke invulling van de handbalcommissie is versterkt met leden uit de selectie en dat is een goede zaak. Bestuurlijk ging aandacht uit naar de nieuwe speelwijze bij de jongste jeugd en er zijn vijf nieuwe scheidsrechters bijgekomen. Ook dat is goed, maar verdere aanvulling is nog wel nodig. Met applaus voor het gerealiseerde handbalveld wordt dit onderdeel van de vergadering afgesloten. 8. Jaarrekening 2015/2016 Voorzitter Frank Hand bespreekt de verschillende financiële jaarstukken, die door penningmeester Trudie Besseling in samenwerking met Jos Dalmulder als externe hulp zijn opgesteld. De penningmeester heeft het weer druk gehad met de vereniging. Maar liefst 800 boekingen! De financiële ontwikkelingen zijn ronduit positief, al is het wel zo dat het jaar sterk onder invloed staat van incidentele gebeurtenissen bij de geldwervingsacties rond het nieuwe handbalveld. Bovendien is een positief resultaat vereist om de jaarlijkse aflossing aan de obligatiehouders te kunnen doen. Deze

3 aflossing geschiedt buiten de winst- en verliesrekening om, waardoor de club per jaar ,-- moet overhouden om af te lossen aan de obligatiehouders. Frank Hand benoemt diverse uitgaven die voor het seizoen 2016/2017 nog op stapel staan, ook als het gaat om de financiële afwikkeling met de gemeente terzake van het handbalveld. Er moeten nog scoreborden komen bij het voetbalveld en handbalveld, een buitenterras en de fietsenstalling moet worden uitgebreid. Positief is de verlaging van het totaalbedrag aan vrijwilligersvergoeding, zodat de pro deo inzet voor de vereniging de overhand heeft en de verlaging van de energiekosten. Ook de kantine draait best goed, al kan hier nog een impuls komen van een goed functionerende kantinecommissie. Memorabel is dat de afgelopen zondag, 9 oktober 2016 met vele handbalwedstrijden en voetbalwedstrijden een historisch hoge omzet opleverde voor een normale zondag. Als alle inkomsten en uitgaven worden gefilterd voor wat betreft het incidentele karakter van de inkomsten en uitgaven die met het handbalveld van doen hebben, dan is het resultaat min of meer in overeenstemming met de begroting. 9. Begroting 2016/2017 Frank Hand presenteert de begroting 2016/2017, die voorziet in een positief resultaat. Het is bovendien gunstig dat de afdeling handbal met de reclameborden en de verdere sponsoring niet, zoals in het verleden, verlieslatend is, maar ook als afdeling een financieel goed beeld oplevert. De voorzitter benoemt ook de integratie tussen handbal en voetbal die naar de opvatting van het bestuur sterk is verbeterd en nog vele kansen biedt. De financiële stukken roepen verder geen vragen op bij de leden. Voorzitter Frank Hand laat nog weten dat het bestuur voor dit jaar de contributiebedragen gelijk heeft gehouden aan het vorige seizoen. Weliswaar staat het het bestuur vrij de contributies te indexeren maar gelet op de bijdrage van de leden bij de handbalacties en de financiële resultaten was het passend om de contributies een keer niet te verhogen. 10. Verslag kascommissie en benoeming kascommissie Namens de kascommissie hebben Nienke Koster en Corina Ruiter, die beiden niet aanwezig konden zijn, schriftelijk laten weten dat hun onderzoek de conclusie heeft dat de financiële huishouding van de vereniging zorgvuldig is.

4 Corina Ruiter blijft nog een jaar lid van de kascommissie. Martine Groot-Rood treedt toe tot de commissie en Rinske Groot wordt verkozen tot reservelid. Na de presentatie van de kascommissie, worden, met decharge voor het bestuur en de penningmeester ten aanzien van het boekjaar 2015/2016, de jaarrekening en de begroting door de ledenvergadering vastgesteld. 11. Verkiezing bestuursleden Het bestuurlid (en vice-voorzitter) Timo Groot is aftredend, maar tegelijkertijd herkiesbaar. Wendy Dekker-Boots neemt al langere tijd deel aan het bestuur, maar wordt tijdens de vergadering ook formeel in deze rol verkiesbaar besteld. Onder applaus wordt Timo Groot herkozen en Wendy Dekker gekozen. Frank Hand dankt de ledenvergadering, mede namens de andere leden van het bestuur, voor het vertrouwen. 12. Rondvraag Joris Groot doet navraag naar de nieuwe spelvorm bij de voetbaljeugd. Jeroen Bleeker legt de ontwikkelingen, vooralsnog met een pilotkarakter, uit. Bij De Valken voldoet de Champions League al aan het principe dat de jeugd met kleinere teams tegen elkaar speelt en op een kleiner veld. Peter Vriend legt de vergadering voor dat de loopgroep van de maandagavond voortaan onderdeel van de vereniging zou kunnen zijn. Ron Laan antwoordt dat dit inderdaad gaat gebeuren. Dat betekent dat de leden van de loopgroep ook lid van SV De Valken worden en hun contributie via de vereniging wordt betaald. Dat levert dus een aantal extra leden op en de gang van zaken is ook overigens zorgvuldig geregeld. Het bestuur is wel voornemens om hierin aanleiding te zien de statuten te moderniseren, omdat de statuten niet geheel zijn toegeschreven op zo n loopgroep, al past de activiteit wel geheel in de statutaire doelstelling van de vereniging. Het gaat meer om ondergeschikte juridische punten, maar eigentijdse Statuten zouden een goede zaak zijn. Jan Koster vraagt naar de uitbreidingsplannen voor de fietsenstalling en de bestedingen van de gelden die bij de handbalveldacties zijn binnengehaald. Ook Jeen Kersten stelt een vraag over de komst van een scorebord bij het voetbalveld.

5 Timo Groot somt alle bestedingen op, gerealiseerd of nog te realiseren: de bijdrage van EUR aan de Gemeente volgens afspraak, aanpassing fietsenstalling door het hekwerk richting de ballenvanger te verplaatsen en zodoende extra ruimte te creëren, dugouts bij voetbalveld en handbalveld, scoreborden voetbalveld en handbalveld, verplaatsing lichtmast van oude handbalveld naar trainingsveld, een buitenterras met buitenmeubilair, enkele vuilnisbakken, etcetera. Jan Koster doet navraag naar beleid voetballen op het handbalveld. Frank Hand legt uit dat het de bedoeling is dat er niet gevoetbald wordt op het handbalveld. De doelen en de reclameboarding zijn daarop niet berekend. Met elkaar moeten we dit goed in de gaten houden en de jeugd verwijzen naar de vele plekken op het Valken-terrein waar wel gevoetbald kan worden. Niels Timmer vraagt naar de mogelijkheden voor een extra trainer voor de selectie op de dinsdagavond en een fysiotherapeut. Frank Hand laat weten dat hiervoor budget is, maar dat de zoektocht tot dusverre nooit is geslaagd. Het bestuur houdt zich aanbevolen voor suggesties en zou ook graag zien dat er een contactpersoon vanuit de selectie richting het bestuur is. In het verleden heeft die constructie altijd goed gewerkt qua communicatie. Jeen Kersten vraagt of de reclameboarding bij het handbalveld nog wordt uitgebreid. Ron Laan legt uit dat de insteek is: de commercie in dienst van het voetbal en handbal en niet andersom. Dat betekent dat de aandacht nu weer wordt gericht op de nog beschikbare plekken bij het voetbalveld. Jan Koster vraagt of de verdere aankleding van het clubgebouw, bijvoorbeeld in de kleedkamergang, nog onder de aandacht is. Ron Laan zegt dat dit zeker de bedoeling is. 13. Sluiting Frank Hand sluit als voorzitter om uur de vergadering met dank aan de aanwezige leden voor hun belangstelling. Het bestuur heeft veel plezier in SV De Valken en bovendien veel vertrouwen in het seizoen 2016/2017.

Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken

Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken 6 oktober 2017 Aanwezig namens het bestuur: Frank Hand (Voorzitter), Timo Groot (vice voorzitter), Ron Laan (secretaris), Trudie Besseling (penningmeester), Jeroen

Nadere informatie

Verder aanwezig ter vergadering 60 leden onder wie enige ereleden. Ook was er een afbericht van Koos Keuning en Mark Dop.

Verder aanwezig ter vergadering 60 leden onder wie enige ereleden. Ook was er een afbericht van Koos Keuning en Mark Dop. Algemene Ledenvergadering s.v. De Valken 23 oktober 2014 Aanwezig namens het bestuur: Frank Hand (Voorzitter), Ron Laan (secretaris), Trudie Besseling (penningmeester), Timo Groot (vice voorzitter), Guus

Nadere informatie

Secretaris Ron Laan geeft aan dat er geen ingekomen stukken en mededelingen zijn.

Secretaris Ron Laan geeft aan dat er geen ingekomen stukken en mededelingen zijn. Algemene Ledenvergadering s.v. De Valken 1 november 2013 Aanwezig namens het bestuur: Frank Hand (Voorzitter), Ron Laan (secretaris), Trudie Besseling (penningmeester), Timo Groot (vice voorzitter), Peter

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Maandag 21 november 2016

Maandag 21 november 2016 Maandag 21 november 2016 Agenda 1. Opening, mededelingen 2. Vaststellen verslag vergadering 20 juni 2016 3. Bestuursverkiezingen 4. Financieel Jaarverslag 2015-2016 5. Algemeen Jaarverslag 2015-2016 6.

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 30 november Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering.

Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 30 november Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering. Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 30 november 2015 Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering. In Memoriam Er is een minuut stilte voor de overleden leden.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Locatie Aanwezig Afwezig met kennisgeving Verslag : Kantine Voetbalvereniging Monnickendam : leden : Cees Zonneveld,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING DORPSGEMEEN- SCHAP OUD ADE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING DORPSGEMEEN- SCHAP OUD ADE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING DORPSGEMEEN- SCHAP OUD ADE Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement behoort bij de statuten van de te Oud-Ade (gemeente Kaag en Braassem) gevestigde vereniging Dorpsgemeenschap

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm.

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 2. Ingekomen mededelingen en afmeldingen Aanwezig 42 leden, Afmeldingen 9 leden: Leon Diepstraten,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Agenda Opening en mededelingen Goedkeuring notulen van 12 november 2013 Jaarverslag 2013 Verslag Kascommissie/Verkiezing Vaststellen jaarrekening 2013 en begroting

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom.

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING 2012 Datum: 24 oktober 2012. Locatie: Kantine Voetbalvereniging Zeddam Aanwezig: 18 leden inclusief de leden van het bestuur. Notulist: Petra Bieleveldt Afmeldingen: Bennie

Nadere informatie

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar:

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar: Agenda Algemene Ledenvergadering Nederlandse Vereniging Wenen vrijdag 23.03.2018, 19:00-20:00 Flanagan s Irish Pub, Schwarzenbergstraße 1-3, 1010 Wenen 1. Opening Aanwezig: 28 leden. Volgens de statuten

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 Datum: 28-09-2017 Tijdstip: 21.15 22.15 uur Opgesteld door Monique Plaats: t Geertman Grashof Aanwezig: Afgemeld: Zie presentielijst Martin Mulder

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom bij deze ALV (noot secretaris: 22 leden incl. het bestuur hebben

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober Aanvang uur

Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober Aanvang uur Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober 2014. Aanvang 20.00 uur 1. Opening ( Ap) Voorzitter Ap opent vergadering en heet aanwezigen welkom. 2. Notulen vorige ALV Geen notulen besproken

Nadere informatie

Welkom. Algemene Leden Vergadering De Vereniging Activia zijn wij samen

Welkom. Algemene Leden Vergadering De Vereniging Activia zijn wij samen Welkom Algemene Leden Vergadering 2018 De Vereniging Activia zijn wij samen Agenda: Opening Eventuele binnengekomen stukken en afmeldingen Notulen jaarvergadering d.d. 10 november 2017 Jaarverslagen Bestuursverkiezing

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de RKSV Graaf Willem II VAC, gehouden op donderdag 21 mei 2015 in het clubgebouw op de Roggewoning

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de RKSV Graaf Willem II VAC, gehouden op donderdag 21 mei 2015 in het clubgebouw op de Roggewoning Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de RKSV Graaf Willem II VAC, gehouden op donderdag 21 mei 2015 in het clubgebouw op de Roggewoning De agenda voor de algemene ledenvergadering luidt: 1. Opening

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 28 november 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 28 november 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 28 november 2016 Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering. Henry Reijnders heeft afgemeld wegens gezondheid redenen

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl Notulen van de Algemene Leden Vergadering van FC op 18 november 2013. 1. Opening & inleiding vergadering door de voorzitter. Hans van Collenburg opent de vergadering met een woord van welkom voor alle

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 1. Opening Voorzitter Harm Jan Danker opent om 20.04 uur de algemene leden vergadering van de vv Peize en heet de aanwezige leden hartelijk welkom.

Nadere informatie

Uitnodiging. Aanvang 20.30 uur in de kantine van het sportcomplex De Wilskracht aan de Pr. Irenestraat.

Uitnodiging. Aanvang 20.30 uur in de kantine van het sportcomplex De Wilskracht aan de Pr. Irenestraat. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering v.v. D.W.O.W. op donderdag 24 september 2015 Aanvang 20.30 uur in de kantine van het sportcomplex De Wilskracht aan de Pr. Irenestraat. AGENDA 1. Opening door de voorzitter.

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws

V.V.W. Seniorennieuws 1 Aftrap 19 sept. nr: 4 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Dinsdag 25 november 2014 aanvang 20.00 uur

Dinsdag 25 november 2014 aanvang 20.00 uur ALGEMENE LEDENVERGADERING VVM Deze wordt in de kantine van ons clubgebouw gehouden op: Dinsdag 25 november 2014 aanvang 20.00 uur Voor de goede orde delen wij u mede, dat conform artikel 16 van de Statuten

Nadere informatie

BESPREKINGSVERSLAG ALV 28 MAART 2012

BESPREKINGSVERSLAG ALV 28 MAART 2012 Plaats en datum: Breda, 28 maart 2012 Onderwerp: Opgesteld door: Algemene Ledenvergadering Petra Kwerreveld Opgesteld de dato: 2 april 2012 Aanwezigen: Afwezigen: Kopie aan: BESPREKINGSVERSLAG ALV 28 MAART

Nadere informatie

Notulen Buitengewone ledenvergadering vv Kapelle 23 februari 2015 V.V. "KAPELLE"

Notulen Buitengewone ledenvergadering vv Kapelle 23 februari 2015 V.V. KAPELLE Secretariaat: Jip en Janneke 29 4421 TG Kapelle tel. 06-24 54 15 60 e-mail: secretaris@vvkapelle.nl V.V. "KAPELLE" Uitnodiging voor het bijwonen van een Buitengewone Ledenvergadering welke gehouden wordt

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING DONDERDAG 22 APRIL 2010 20.00 UUR LOKATIE: CLUBGEBOUW HERMES. Status verslag: definitief

VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING DONDERDAG 22 APRIL 2010 20.00 UUR LOKATIE: CLUBGEBOUW HERMES. Status verslag: definitief VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING DONDERDAG 22 APRIL 2010 20.00 UUR LOKATIE: CLUBGEBOUW HERMES Status verslag: definitief Aanwezig: dhr J. Rietveld (Voorzitter), mw. I. Molijn- van Hoepen (Penningmeester),

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen.

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen. Notulen Algemene Leden Vergadering 2016 Datum: 23 februari 2016 Plaats: Wetsus aan de Oostergoweg 7 te Leeuwarden Aanwezigen: Zie bijlage 1 MKA.: Verzendlijst: Curt van Oss Alle aan- en afwezigen Verslag

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van 21 juni 2018 in t Hanenhuus.

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van 21 juni 2018 in t Hanenhuus. CONCEPT Notulen van de Algemene Ledenvergadering van 21 juni 2018 in t Hanenhuus. 1. Opening. Jan van Andel opent de vergadering en heet de leden welkom. Hoge opkomst (de presentielijst is door 36 leden

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Vrijdag 26 september 2013 Kantine Sporthal Interweij, aanvang 19:45 uur (de koffie staat klaar!) Agenda

Algemene Ledenvergadering Vrijdag 26 september 2013 Kantine Sporthal Interweij, aanvang 19:45 uur (de koffie staat klaar!) Agenda Algemene Ledenvergadering Vrijdag 26 september 2013 Kantine Sporthal Interweij, aanvang 19:45 uur (de koffie staat klaar!) Agenda 1. Opening 2. Notulen ALV d.d. 26 september 2013 (bijgevoegd) 3. Jaarverslagen,

Nadere informatie

1. Openen, mededelingen, vaststellen agenda

1. Openen, mededelingen, vaststellen agenda Notulen algemene ledenvergadering Algemeen Datum: dinsdag 2 oktober 2012 Locatie: Tijd: Notulist: Aanwezig: Afwezig: Basisschool de Klimop Mr. Treubstraat 3 2982 VN Ridderkerk 19.45 21.30 uur S. Oudijn

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststelling notulen ALV 20 april 2010 4. Bezetting en vacatures cies & bestuur 2010-2011 5. Begroting & contributies

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag Financieel jaarverslag 2016-2017 Inhoudsopgave H.1 Jaarverslag penningmeester H.2 Rekening van baten en lasten H.3 Begroting 2017-2018 H.4 Kascommissie 1. Jaarverslag penningmeester Het financieel jaarverslag

Nadere informatie

Verslag ALV 11 april 2011

Verslag ALV 11 april 2011 Verslag ALV 11 april 2011 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. Het benodigde quorum is aanwezig. De vergaderpunten worden aan de hand van slides toegelicht. 2. Vaststelling

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 1. opening en welkom door de voorzitter, Jan Wijnia 2. vaststellen van de agenda 3. notulen ALV 24 november 2016 4. mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 1 juni 2018 om 16:00 uur

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Ondernemersvereniging MKB Duiven

Huishoudelijk reglement van Ondernemersvereniging MKB Duiven Huishoudelijk reglement van Ondernemersvereniging MKB Duiven Artikel 1 Begripsbepalingen In de regeling wordt verstaan onder: a. Statuten Statuten oprichting van de vereniging d.d. 15 oktober 1998 gewijzigde

Nadere informatie

LEDENVERGADERING 2004.

LEDENVERGADERING 2004. Windesheim, 25 november 2004 LEDENVERGADERING 2004. Aanwezig: 5 bestuursleden + 33 leden Afwezig met kennisgeving: Leden: Erik Bredewold, Rein van Lohuizen, André Frijlink en Freddy Biesemaat 1. OPENING:

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen.

De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen. Conceptverslag Algemene Ledenvergadering R.K.s.v.R.C.D. 24 oktober 2016 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen. 2. Agenda eventuele aanvullingen ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

Artikel 1. De vereniging draagt de naam: Historische Vereniging "Oud Wassenaer" en is gevestigd te Wassenaar.

Artikel 1. De vereniging draagt de naam: Historische Vereniging Oud Wassenaer en is gevestigd te Wassenaar. Statuten Statuten (laatstelijk gewijzigd in 1984) Naam en Zetel Artikel 1. De vereniging draagt de naam: Historische Vereniging "Oud Wassenaer" en is gevestigd te Wassenaar. Doel Artikel 2. De vereniging

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015

Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015 Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015 Agenda (1) 1. Opening, vaststelling agenda en mededelingen 2. Notulen vergadering 6 oktober 2014 3. Jaarverslag seizoen 2014/2015 en vooruitblik

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV Het bestuur van tafeltennisvereniging Rapidity nodigt u hierbij uit om de Algemene Ledenvergadering van Rapidity bij te wonen die zal worden gehouden in het clubgebouw aan het Kuenenplein 1, 1944 RK Beverwijk

Nadere informatie

U allen wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene ledenvergadering Sport Vereniging Marknesse.

U allen wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene ledenvergadering Sport Vereniging Marknesse. U allen wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene ledenvergadering Sport Vereniging Marknesse. Op maandag 18 november 2013 om 20.00 uur in Sport- en Faciliteitencentrum de Punt aan de Emmeloordseweg

Nadere informatie

Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen.

Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen. Notulen Algemene Ledenvergadering gehouden op 12-december 2014 Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen. 1. Opening

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering november 2014 Geachte leden, Namens het bestuur van svdio nodig ik jullie uit voor een Algemene Ledenvergadering op woensdag 17 december 2014 om 20.30 uur in Grand Café Rest. De Burgemeester op de Markt,

Nadere informatie

TOGB 23, 121, 2650 AC

TOGB 23, 121, 2650 AC ALV TOGB handbal SV TOGB Sportpark Het Hoge Land Hoge Land 23, Berkel en Rodenrijs Postbus 121, 2650 AC Berkel en Rodenrijs Ons Clubhuis 010 511 20 06 12 mei 2015 T O G B 1. Opening vergadering 2. Ingekomen

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016.

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. ALGEMEEN Artikel 1. Dit huishoudelijk reglement geeft nadere regels zoals aangegeven in artikel 17 van de statuten d.d. 6 oktober 2016. LIDMAATSCHAP Artikel 2. 1. Een

Nadere informatie

Leusder Voetbalvereniging Roda 46. Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018

Leusder Voetbalvereniging Roda 46. Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018 Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018 Het Algemeen Bestuur van Roda 46 nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 2 november 2018. Agenda 1. Opening De voorzitter, Onno

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. Dinsdag 12 april uur

Algemene Ledenvergadering. Dinsdag 12 april uur Algemene Ledenvergadering Dinsdag 12 april 2016 19.30 uur AGENDA 1. Opening door de (vice-)voorzitter 2. Bestuursmededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststellen notulen ALV 2015 4. Behandeling jaarverslag

Nadere informatie

AGENDA LEDENVERGADERING 2016

AGENDA LEDENVERGADERING 2016 AGENDA LEDENVERGADERING 2016 Het bestuur van LSVV nodigt alle leden uit tot deelname aan de algemene ledenvergadering van 2016 welke zal worden gehouden in de kantine van LSVV op vrijdag 30 september 2016,

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter

1. Opening Voorzitter VV Bergambacht 1. Opening Voorzitter In Memoriam Herman van Buren (Lid van verdienste) Jan van der Hek (Erevoorzitter, Lid van verdienste). Robin Stam A G E N D A 1. Opening door de voorzitter 2. Notulen

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Aanwezig vanuit het bestuur: Camiel Aarts (Voorzitter) Anja Bekkers (Secretaris & Communicatie, Verslag) Victor Sanders (Penningmeester) Robert Wijdeveld (Technische Commissie) Rob van den Berg (Activiteiten)

Nadere informatie

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS Laatst wijziging vastgesteld bij ledenvergadering dd 31 maart 2017 1 Artikel 1 DE LEDEN Artikel 2 Artikel 3

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 13 november 2017

Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 13 november 2017 Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 13 november 2017 Opening: De vergadering wordt door de voorzitter geopend en vraagt om 1 minuut stilte voor Tiny van Geenen die in maart 2017 is overleden. Verslag

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Donderdag 19 juni 2017 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad

Nadere informatie

Concept notulen Algemene Leden Vergadering RKVV Wilhelmina seizoen

Concept notulen Algemene Leden Vergadering RKVV Wilhelmina seizoen Concept notulen Algemene Leden Vergadering RKVV Wilhelmina seizoen 2015-2016 Woensdag 16 november 2016 41 leden aanwezig 1. Ingekomen stukken en inventarisatie rondvraag Voorzitter Bob van Veen opent de

Nadere informatie

UITNODIGING JAARVERGADERING

UITNODIGING JAARVERGADERING UITNODIGING JAARVERGADERING 23 november 2015 om 20.00 uur in kantine SV Mariënheem 1. Opening door vice- voorzitter 2. Vaststellen van de agenda en mededelingen 3. Notulen jaarvergadering november 2014,

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Jaarrekening 2018 VLTV

Jaarrekening 2018 VLTV Jaarrekening 2018 VLTV Vinkeveen, 22 januari 2019 Inhoudsopgave Inleiding 3. Hoofdstukken: 1. Balans per 31 december 2018 4. 2. Winst & verliesrekening over 2018 5. 3. Toelichting 5. 3.1 Algemene toelichting

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo.

Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo. 1 Doorlopende tekst van de statuten van Volleybalvereniging Gemini Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo. www.berkelstede.nl Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt

Nadere informatie

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 1. OPENING Abe de Jong (voorzitter) opent om 20.00 uur de vergadering en heet allen welkom, en wel in het bijzonder erelid Klaas van

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Locatie: Helperborg tijdstip aanvang: 19.30 uur. Stukken half uur voor aanvang ter inzage Aanwezig: 33 leden inclusief bestuur Afmeldingen:

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal.

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Datum : 24 november 2017. Locatie : Sportkantine Espel. Aanwezig Bestuur : Riny Balk/ Adri van Dun/Jeroen Muller/ Marcel de Ronde/Nicoline Poels/

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

2. Ingekomen stukken en mededelingen Er zijn geen ingekomen stukken en mededelingen.

2. Ingekomen stukken en mededelingen Er zijn geen ingekomen stukken en mededelingen. ALGEMENE LEDENVERGADERING ZP TEXEL 2016 DATUM: DONDERDAG 13 OKTOBER 2016 AANVANG: 20:00 UUR LOCATIE: KOPGROEP BIBLIOTHEEK TEXEL, DRIJVERSTRAAT 7, DEN BURG AANWEZIG: Alex de Haan, Peter Bancken, Vivianne

Nadere informatie

Raymond Lampen (48), voorzitter

Raymond Lampen (48), voorzitter Aangenaam 1 November 20, 2018 2 Raymond & Saestum Ik ben op mijn zesde lid geworden van Saestum en heb altijd gekeept. Mijn opa, vader en moeder hebben een Saestum verleden en dus was het logisch dat ik

Nadere informatie