De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen."

Transcriptie

1 Conceptverslag Algemene Ledenvergadering R.K.s.v.R.C.D. 24 oktober Opening en mededelingen De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen. 2. Agenda eventuele aanvullingen ledenvergadering De definitieve agenda wordt tijdens de vergadering vastgesteld. Aan de agenda wordt onder het punt wvttk op voorstel van Sander van der Zee (voorzitter bestuur RCD) toegevoegd: - toelichting ontwikkelingen sportpark 3. Ingekomen stukken voor de ALV - verslag van de kascommissie d.d 24 oktober Vaststellen notulen ledenvergadering maandag 26 oktober De notulen worden ongewijzigd vastgesteld onder dankzegging aan Ad Wevers die het verslag van de ALV van maandag 26 oktober 2015 opstelde. 5. Beleid veilig sportbeleid RCD - Benoemen Vertrouwenscontactpersoon Onderdeel van een veilig sportbeleid is het benoemen van een vertrouwenscontactpersoon. Het bestuur heeft het voornemen twee vertrouwenscontactpersonen te benoemen. Jan Schipper (portefeuille Jeugd, bestuur RCD) geeft een toelichting op het voorgenomen veilig sportbeleid van RCD waarvan een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) deel uitmaakt. Het aanvragen van een VOG is geïnitieerd door de jeugdcommissie. Het bestuur heeft in aansluiting op deze ontwikkeling een breder beleid voor een veilig sportbeleid uitgewerkt. Dit bredere perspectief ziet in eerste instantie op een velig sportbeleid voor leden onder de 18 jaar van de voetbaltak. Op den duur zal er ook beleid ontwikkeld worden op het gebied van bredere sociale veiligheid zowel voor de senioren als de junioren. Het beleid richt zich op alle betrokkenen bij RCD: sporters, leden, ouders, begeleiders en vrijwilligers. Vormgeven aan het beleid betekent ook het aanstellen van Vertrouwens Contact Personen (VCP). Hiermee wordt geborgd dat vertrouwelijk met incidenten kan worden omgegaan. Voor het afhandelen van incidenten is een stappenplan opgesteld. Er zijn twee vertrouwenscontactpersonen bereid gevonden: Margo van Es en Eelco Horvers.

2 Zowel Margo van Es als Eelco Horvers stellen zich voor. Margo van Es heeft twee zoons bij RCD (in E en D). Margo is van huis orthopedagoog en werkzaam als HR functionaris. Daarom is ze bekend met de functie van VCP. Samen met Eelco wil zij helpen om het beleid voor een veilig sportklimaat verder vorm te geven. Eelco Horvers is vroeger bij RCD lid geweest. Eelco is bekend met de functie. De afgelopen 7 jaar heeft hij de functie van vertrouwenspersoon voor de gemeente vervuld. Hij onderstreept het belang van de functie en werkt graag mee aan de uitwerking van het beleid. Na de voorstelronde worden de VCP s officieel benoemd in hun functie. De leden zullen, op passende wijze per leeftijdsgroep, geïnformeerd worden over het beleid veilig sportbeleid en de rol van de VCP s. 6. Bespreken en vaststellen Jaarverslag Janneke van Kersen (secretaris bestuur RCD) geeft een toelichting op het jaarverslag. Voor het eerst bestaat het jaarverslag uit drie delen: een algemeen deel, een deel met verslagen van de commissies en verschillende sporttakken van RCD en een cijferoverzicht. Alle commissies worden hartelijk bedankt voor de bijdrage die zij leverden aan het jaarverslag. Het bestuur legde in het jaarverslag de volgende wensen voor de toekomst neer: a. Een positieve ontwikkeling van de vereniging zowel in sportieve prestaties als ledenaantallen bij de verschillende afdelingen b. Blijvend positief resultaat voor het eerste elftal en een promotie voor het tweede elftal c. Veel sportplezier voor alle beoefenaars van de verschillende takken van sport d. Ontwikkeling van spel- en sportbeleid en een gezond en veilig sportklimaat waaronder het vrijwilligersbeleid en scheidsrechterbeleid e. Een financieel gezonde organisatie die investeringen in de toekomst van de vereniging mogelijk maakt f. Een bijdrage aan de ontwikkeling van het sportpark die de groei van de vereniging faciliteert. Het jaarverslag werd na de bespreking vastgesteld. 7. Bespreken en vaststellen van het jaarverslag van de penningmeester over Agendapunt 7 tot en met 9 worden samengenomen. Jacquot Odijk (penningmeester bestuur RCD) geeft een toelichting op het financieel reilen en zeilen van de vereniging. Achtereenvolgens worden besproken:

3 de balans, de staat van baten en lasten, voorstel kascommissie en vervolgens contributieverhoging en voorstel om inkomsten club te verhogen. De balans laat een positief resutlaat zien. Voor het komend seizoen ligt de begroting hoger omdat de vereniging groeit. Het bestuur wil deze ontwikkeling graag ondersteunen met bijvoorbeeld trainersopleidingen en budget voor het opleiden van scheidsrechters. Er zijn geen vragen, daarom wordt overgegaan naar het verslag van de kascommissie. De kascommissie geeft aan dat de balans, sluitend met een positief eigen vermogen en de positief sluitende resultaatrekening akkoord worden bevonden. Daarmee wordt door de kascommissie décharge verleend aan het bestuur. 8. Bespreken en vaststellen van de balans per 30 juni 2015 en de winst & verliesrekening over het boekjaar Zie punt 7. van de agenda 9. Verslag van de kascommissie over het boekjaar Zie punt 7. van de agenda 10. Voorstel contributieverhoging (stemming) Het bestuur stelt per 1 januari 2017 een contributieverhoging voor. Jacquot Odijklicht toe dat de voorgestelde contributieverhoging noodzakelijk is om de groei van de vereniging te ondersteunen en de club ook een rooskleurige toekomst te kunnen bezorgen. De verhoging betreft verhoging van de contributie voor de afdeling voetbal: - pupillen gaan van 9,00 naar 9,50 per maand - junioren van 11 naar 11,75 - senioren van 15 naar 16 Barry Pennock vraagt waar de omvang van de verhoging op gebaseerd is. Sander van der Zee licht toe dat het om 6,7% gaat. Met de nieuwe voorgestelde contributie komt RCD in vergelijking met andere clubs in de middenmoot uit. De laatste verhoging is in oktober 2014 geweest. Walter Fortuin vraagt naar de contributieverhoging voor rustende leden. Deze zullen niet meegenomen worden bij de verhoging. Jacquot Odijk licht vervolgens de verdere plannen voor het vergroten van de inkomsten van de vereniging toe. - Naast de contributieverhoging zal ingezet worden op het vergroten van de omzet van de bar. Daarom wordt er een nieuw kassasysteem aangeschft. - Aan de leden zal worden gevraagd om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de inkomsten via sponsoring voor de club door de eigen omgeving daarop aan te spreken. Zo kan het goede werk dat de sponsorcommissie doet versterkt worden. Wout van de Berg vraagt wat de bedoeling is van het kassasystem en of cash betalen mogelijk blijft.

4 Jacquot licht toe dat de betaling en afrekening geautomatiseerd wordt ook zal voorraadbeheer mogelijk zijn. Dat sluit niet uit dat er geen gebruik meer gemaakt van kan worden aanbiedingen. In eerste instantie wordt in de voetbalkanitine begonnen met het systeem. Later wordt het systeem wellicht ook bij tennis uitgerold. Ad Smulders vraagt of het niet duur is om het systeem in tweede instantie nog uit te breiden in plaats van het gelijk aan te schaffen voor de hele vereniging. Jacquot Odijk licht toe dat de verschillende mogelijkheden nog onderzocht worden. Arno de Grauw vraagt of het systeem makkelijk te bedienen is. Jacquot Odijk kan die vraag bevestigend beantwoorden. Gerrit Roubos vraagt of er voor het tennisclubhuis een pinapparaat beschikbaar kan komen. Sander van der Zee antwoordt dat die mogelijkheid onderzocht zal worden. Na stemming over het voorstel voor contributieverhoging wordt het voorstel unaniem aangenomen. Er zijn geen tegenstemmers. 11. Bespreken en vaststellen van de begroting voor het boekjaar Het voorstel voor contributieverhoging is aangenomen. Dat maakt het mogelijk om de begroting voor ongewijzigd vast te stellen. 12. Verkiezen kascommissie (stemming) Anton Nusteling, Barry Schipper en Luc Niemans worden voorgesteld als nieuwe leden van de kascommissie. Dit voorstel wordt overgenomen door de ledenvergadering na stemming voor akkoord. 13. WvTTK Sander van der Zee geeft een toelichting op de ontwikkelingen rond het sportpark. Het sportpark aan de Krommedijk staan veranderingen te wachten. Deze veranderingen hangen samen met de (mogelijke) verbouwing van FC Dordrecht, waar in december een beslissing over genomen wordt en de komst van OMC. Voor de verhuizing van deze vereniging heeft de gemeente een reservering gemaakt die ingezet wordt voor OMC in overleg met de overige huurders van het sportpark aan de Krommedijk. Uit gesprekken met de gemeente is gebleken dat er aandacht is voor de uitbreiding van de trainingsaccomodatie. 14. Rondvraag Van de rondvraag wordt door vijf leden gebruik gemaakt; - Arno de Grauw die aandacht vraagt voor het correct opstellen van overlijdensadvertenties. Sander van der Zee geeft aan dat het bestuur daar op zal letten.. - Jan van de Westen: vraagt of de ledenvergadering om 21.00u kan beginnen. Sander van der Zee geeft aan dat de vroege planning nu was bedacht om meer leden in staat te stellen om deel te nemen.

5 - Barry Pennock vraagt een avond te kiezen voor de ALV waarop niet getraind wordt. Sander van der Zee antwoordt dat die mogelijkheid bezien zal worden. - Wout van de Berg vraagt waar het scorebord dat omgewaaid is is gebleven. Sander van der Zee geeft aan dat dit scorebord om financiele redenen niet teruggeplaatst is. - Wout van de Berg vraagt aandacht voor moedwillige vernielingen bij de club zoals de barkruk die kapot werd gemaakt waar de dader zich nog niet van meldde. Sander van der Zee geeft aan de oproep voor melden door de de dader te ondersteunen. - Marcel Maarschalkerweerd vraagt aandacht voor de staat van onderhoud van het clubhuis en biedt aan om een bijdrage te leveren. Jacquot Odijk geeft aan dat er in de begroting een reservering is opgenomen voor meerjarig onderhoud. Er zal eerst inzicht verworven worden in wat nodig is. Naar aanleiding daarvan wordt een plan opgesteld. - Ank Laros vraagt waarom het chalet niet meer gebruikt mag worden voor activiteiten. Sander van der Zee geeft aan dat het cahlet voor verenigingsgerelateerde activiteiten gebruikt mag worden. - Ank Laros en Ad Smulders stellen respectievelijk de prijs en de kwaliteit van de koffie aan de orde. Sander van der Zee geeft aan dat het verlagen van de koffieprijs de vereniging te veel geld zou kosten. - Ten slotte bedankt Koos Horvers het bestuur namens de ALV voor het afgelopen jaar. Sander van der Zee sluit de vergadering onder dankzegging aan alle aanwezigen.

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl Notulen van de Algemene Leden Vergadering van FC op 18 november 2013. 1. Opening & inleiding vergadering door de voorzitter. Hans van Collenburg opent de vergadering met een woord van welkom voor alle

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Verslag ALV 11 april 2011

Verslag ALV 11 april 2011 Verslag ALV 11 april 2011 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. Het benodigde quorum is aanwezig. De vergaderpunten worden aan de hand van slides toegelicht. 2. Vaststelling

Nadere informatie

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Notulen Algemene ledenvergadering van 09-11-2013 Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Aanwezig bestuur: Henk Dibbets (voorzitter), Dorus de

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Aanwezig vanuit het bestuur: Camiel Aarts (Voorzitter) Anja Bekkers (Secretaris & Communicatie, Verslag) Victor Sanders (Penningmeester) Robert Wijdeveld (Technische Commissie) Rob van den Berg (Activiteiten)

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Noord- Scharwoude, 26 november 2014 Verslag/notulen 1 Opening Voorzitter opent de vergadering en meldt de personen die zich hebben afgemeld.

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering vv Beuningse Boys 2014-2015

Algemene ledenvergadering vv Beuningse Boys 2014-2015 Algemene ledenvergadering vv Beuningse Boys 2014-2015 Datum: 19 november 2014 Aanwezig: Bestuur: Joep Bernards (voorzitter), Marij Bekkema (secretaris), Arno Daals (penningmeester), Geert Benders (bestuurslid

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

Willebrordus Demos Sportvereniging KvK.nr: 40280237

Willebrordus Demos Sportvereniging KvK.nr: 40280237 Willebrordus Demos Sportvereniging KvK.nr: 40280237 Opgericht 1 november 1919 Postbank: 29.62.560 Sportpark Paradijs (Haagse Beemden) ABN AMRO: 52.07.58.552 Postbus 8739, 4820 BA Breda www.wds19.nl MEMO

Nadere informatie

Bestuursvergadering TV Meerburg. Concept verslag

Bestuursvergadering TV Meerburg. Concept verslag Bestuursvergadering TV Meerburg Maandag 12 november 2012, vanaf 20.00 uur, in de bestuurskamer clubhuis. Voorzitter Bestuur Gasten Afwezig : Marcel van Dalen : Carolina de Wild, Cora de Fey, Oscar Meijrink

Nadere informatie

Pilaster VvE Beheer B.V. - uw VvE beheerder op internet. (PTWQ)

Pilaster VvE Beheer B.V. - uw VvE beheerder op internet. (PTWQ) pagina 1 van 5 16-002 - Pootlaan, Huibert (86/244), gevestigd te Alkmaar Besluiten 15 juni 2010 Vaststellen notulen algemene ledenvergadering 30 juni, 27 augustus en 22 september 2009. Benoeming bestuur

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter

1. Opening Voorzitter VV Bergambacht 1. Opening Voorzitter In Memoriam Herman van Buren (Lid van verdienste) Jan van der Hek (Erevoorzitter, Lid van verdienste). Robin Stam A G E N D A 1. Opening door de voorzitter 2. Notulen

Nadere informatie

VOORLOPIGE NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TV BORGER. Woensdag 14 februari 2018

VOORLOPIGE NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TV BORGER. Woensdag 14 februari 2018 VOORLOPIGE NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TV BORGER Aanwezig: Woensdag 14 februari 2018 Bestuur: E. Kleef, G. van t Klooster, E. Jongejan, B. Beijering, P. Langeveld. Leden: A. Ringers, B. Kalfsbeek,

Nadere informatie

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014)

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20:09. Er zijn 30 leden aanwezig. Het bestuur is aanwezig met uitzondering van Randolph.

Nadere informatie

Bestuursplan v.v. O.F.B.

Bestuursplan v.v. O.F.B. AANLEIDING Om een vereniging te kunnen leiden is er een plan nodig. In dit bestuursplan leggen we vast welke taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden er horen bij de bestuursleden, commissies en overige

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm.

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 2. Ingekomen mededelingen en afmeldingen Aanwezig 42 leden, Afmeldingen 9 leden: Leon Diepstraten,

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL

BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL BEDANKT! AGENDA ALV 8-1 1. Opening en mededelingen Vaststellen agenda (2), ingekomen stukken (3), notulen (4) 5. Jaarverslagen 2018 Bestuur (5a) & commissies (5b)

Nadere informatie

Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017

Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017 Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017 Aanwezig: John van Herk (voorzitter), Menno Hooghuis (secretaris), Anne-Marie Scheffers (penningmeester), Jan Bloo (Technische Commissie), Jacco

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering november 2014 Geachte leden, Namens het bestuur van svdio nodig ik jullie uit voor een Algemene Ledenvergadering op woensdag 17 december 2014 om 20.30 uur in Grand Café Rest. De Burgemeester op de Markt,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Dinsdag 2 juni 2015

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Dinsdag 2 juni 2015 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Dinsdag 2 juni 2015 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad 7,

Nadere informatie

Leusder Voetbalvereniging Roda 46. Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018

Leusder Voetbalvereniging Roda 46. Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018 Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018 Het Algemeen Bestuur van Roda 46 nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 2 november 2018. Agenda 1. Opening De voorzitter, Onno

Nadere informatie

Ledenvergadering LAC Frisia 1883

Ledenvergadering LAC Frisia 1883 L.A.C. Frisia 1883 Ledenvergadering LAC Frisia 1883 Maandag 12 december 2016 Agenda: 1. Opening L.A.C. Frisia 1883 2. Ingekomen stukken 3. Notulen van de Algemene ledenvergadering d.d. juni 2016 4. Jaarverslag

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering DOS Kampen

Notulen Algemene Ledenvergadering DOS Kampen DOS Kampen Bezoekadres: Sportpark De Maten, De Maten 8 Correspondentieadres: Postbus 172 8260 AD KAMPEN Tel. Secretariaat 038-3313900 E-mail Website secretaris@doskampen.nl www.doskampen.nl Notulen Algemene

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Locatie Aanwezig Afwezig met kennisgeving Verslag : Kantine Voetbalvereniging Monnickendam : leden : Cees Zonneveld,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op maandag 24 juni 2019 om 16:30 uur

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1 T.C. Skinlo Algemene Leden Vergadering 1 maart 2016 Opening 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV 12 november 2015 4. Jaarverslagen bestuursleden 5. Goedkeuring

Nadere informatie

Inhoudsopgave : 7. Verslag kascommissie Jennifer Aalbers en Judith de Vries

Inhoudsopgave : 7. Verslag kascommissie Jennifer Aalbers en Judith de Vries Inhoudsopgave : 1. Opening door de voorzitter ( ALV 2015 2016 ). 2. Mededelingen 3. Notulen algemene ledenvergadering 2014-2015 4. Jaarverslagen commissies 5. Financiële stukken 2014 2015 6. Balans 7.

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 1 juni 2018 om 16:00 uur

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december 2013 Agenda 1. Opening en vaststellen agenda 2. Vaststellen notulen ALV 23 november 2012 3. Mededelingen en ingekomen stukken 4.

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering zaterdag 10 oktober 2015

Agenda algemene ledenvergadering zaterdag 10 oktober 2015 Agenda algemene ledenvergadering zaterdag 10 oktober 2015 1. Opening door de voorzitter 2. Opgave rondvraag Aanvang, 17.30 uur Locatie, Clubhuis 3. Ingekomen berichten en mededelingen van het bestuur 4.

Nadere informatie

Rijswijksche Hockey Club. Algemene Ledenvergadering

Rijswijksche Hockey Club. Algemene Ledenvergadering Rijswijksche Hockey Club Algemene Ledenvergadering 13 september 2011 Relevante financiële detail gegevens zijn bewust uit deze publieke presentatie weggelaten 1 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen

Nadere informatie

Notulen ALV CCN Nijmegen 30 augustus 2018

Notulen ALV CCN Nijmegen 30 augustus 2018 Notulen ALV CCN Nijmegen 30 augustus 2018 Aanwezig, 11 personen om 20.00 uur 1. Opening: Afmeldingen 27 personen en aanwezig 11 personen. Vraag van Piet, waarom staan de notulen van afgelopen ALV niet

Nadere informatie

Op vrijdag 1 juni 2018 vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging de Jonge Balie te Gelderland plaats.

Op vrijdag 1 juni 2018 vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging de Jonge Balie te Gelderland plaats. Aan de leden van Vereniging De Jonge Balie te Gelderland mr. L.C.M. Veerbeek Tel: 06 55856130 secretaris.jongebalie@pvdb.nl www.jongebaliegelderland.nl Nijmegen, 16 mei 2018 Betreft: Oproeping algemene

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Groep VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1. Opening De

Nadere informatie

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016.

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Opening: Voorzitter John van den Broek opent om 10.30 uur deze vergadering, met een welkomstwoord aan alle aanwezigen. Hij stelt de huidige bestuursleden

Nadere informatie

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 1. Opening door de voorzitter Welkom, voordat we beginnen met de agendavaststelling kijken we naar een filmpje over FreerunXtra. 2. Vaststellen agenda

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 2011. vrijdag 28 januari

Algemene ledenvergadering 2011. vrijdag 28 januari Algemene ledenvergadering 2011 vrijdag 28 januari agenda Opening en Mededelingen Verslag ALV 19 januari 2010 Terugblik op 2010 Financieel verslag Verslag kascommissie 2009/2010 Vaststellen contributie

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken

Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken 6 oktober 2017 Aanwezig namens het bestuur: Frank Hand (Voorzitter), Timo Groot (vice voorzitter), Ron Laan (secretaris), Trudie Besseling (penningmeester), Jeroen

Nadere informatie

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur.

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 647 (97,59 procent) Aanwezig Patrizia Wohnmodul Beheer II B.V. VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof

Nadere informatie

Agenda ledenvergadering 2017

Agenda ledenvergadering 2017 Agenda ledenvergadering 2017 1. Opening en welkom 2. Behandeling ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV van 29 februari 2016 4. IntroducFe KNTB app 5. LED verlichfng 6. Onderzoek all-inn pakket jeugd

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

SGO zal komend sportseizoen het beleidsplan actualiseren en is voornemens een aanvraag in te dienen voor het project Sportdorp Grolloo.

SGO zal komend sportseizoen het beleidsplan actualiseren en is voornemens een aanvraag in te dienen voor het project Sportdorp Grolloo. De voorzitter opent de vergadering en vraagt de aanwezigen de presentielijst in te vullen. De koffie wordt aangeboden door de supportersvereniging en na afloop biedt SGO nog een borrel aan. De agenda wordt

Nadere informatie

TC de Helze Algemene Ledenvergadering Datum 8 februari 2017

TC de Helze Algemene Ledenvergadering Datum 8 februari 2017 TC de Helze Algemene Ledenvergadering 2017 Datum 8 februari 2017 Locatie t Graviljoen Tijd 20:30 uur Agenda TC de Helze 8 februari 2017 Agendapunten: Verslag ALV 3 februari 2016 Bestuursmutaties Jaarcijfers

Nadere informatie

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering Jaarverslag 2012 Algemene Ledenvergadering 21 maart 2013 Agenda 1. Goedkeuring verslag ALV 2012 2. Jaarverslag 2012 3. Financiën ië 2012 4. Begroting 2011 5. Planning 2013 6. Samenstelling bestuur 7. Stumico

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar:

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar: Agenda Algemene Ledenvergadering Nederlandse Vereniging Wenen vrijdag 23.03.2018, 19:00-20:00 Flanagan s Irish Pub, Schwarzenbergstraße 1-3, 1010 Wenen 1. Opening Aanwezig: 28 leden. Volgens de statuten

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering en staat stil bij de ernstige ziekte van dhr. Pierre Henssen.

De voorzitter opent de vergadering en staat stil bij de ernstige ziekte van dhr. Pierre Henssen. Concept verslag algemene ledenvergadering AV Unitas 24 mei 2011 1. Opening door de voorzitter, mededelingen en vaststellen agenda: De voorzitter opent de vergadering en staat stil bij de ernstige ziekte

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING Woensdag 22 april uur Nenijto

ALGEMENE LEDENVERGADERING Woensdag 22 april uur Nenijto ALGEMENE LEDENVERGADERING Woensdag 22 april 2015 20.00 22.00 uur Nenijto 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom op de 96 e Algemene Leden vergadering. Allereerst staan wij

Nadere informatie

Afmeldingen: de heren Van der Berg, Hazenoot en Honsbeek.

Afmeldingen: de heren Van der Berg, Hazenoot en Honsbeek. CONCEPT VERSLAG ALV 15 DECEMBER 2016 1. Opening, mededelingen en vaststelling agenda & ingekomen stukken De voorzitter opent de vergadering met een speciaal welkom aan de leden van verdienste. De voorzitter

Nadere informatie

Jaarrekening 2014 V.L.T.V.

Jaarrekening 2014 V.L.T.V. Vinkeveen, 28 januari 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3. Hoofdstukken: 1. Balans per 31 december 2014 4. 2. Winst- en verliesrekening over 2014 5. 3. Toelichting 5. 3.1 Algemene toelichting 5. 3.2 Toelichting

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2014

Financieel Jaarverslag 2014 Financieel Jaarverslag 2. Voorwoord 3. Balans Activa 4. Balans Passiva 5. Toelichting op de balans 6. Investeringen en afschrijvingen 7. Exploitatierekening baten 8. Exploitatierekening lasten 9. Begroting

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 24 oktober 2016

Notulen Algemene Leden Vergadering 24 oktober 2016 Notulen Algemene Leden Vergadering 24 oktober 2016 1. Opening en mededelingen. De voorzitter (dhr. J. v.d. Nieuwenhuijzen) heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden, de

Nadere informatie

7 maart welkom bij de ALV!

7 maart welkom bij de ALV! 7 maart 2019 welkom bij de ALV! App je m al? Nog beter worden? Schrijf je in vóór 10 maart! Zie de mail van 14 februari of ga naar https://tennisdriebergen.nl/ Help de tenniswereld verduurzamen! Breng

Nadere informatie

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom.

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom. Bijzondere Ledenvergadering 29 mei 2018 Tijdstip: 20.30 uur Locatie: t Sporthuis Agenda: 1. Opening van de bijeenkomst 2. Financiën, begroting seizoen 2018/2019 3. Contributie seizoen 2018/2019 4. Samenstelling

Nadere informatie

Notulen ALV donderdag 20 juni 2019

Notulen ALV donderdag 20 juni 2019 Notulen ALV donderdag 20 juni 2019 Locatie Tijd Aanwezig Afmeldingen : Clubhuis VMHC Spitsbergen : 19.00 uur : Petra van Brakel, Geraldine Septer, Marc Koopmans en alle aanwezigen vermeld op de presentielijst

Nadere informatie

Maandag 23 november Kort verslag

Maandag 23 november Kort verslag Maandag 23 november 2015 Kort verslag Algemene Ledenvergadering Op maandagavond 23 november 2015 woonden circa 40 leden de ledenvergadering bij. Evenals bij de laatste vergaderingen was de opkomst van

Nadere informatie

Speeltuin de Bras. Aanwezig Juan Zondervan (voorzitter van de vergadering) Margo van de Merwe. Gosia Zertka

Speeltuin de Bras. Aanwezig Juan Zondervan (voorzitter van de vergadering) Margo van de Merwe. Gosia Zertka biedt sinds 1996 de wijk Vrijenban en omgeving in Delft een veilige, schone, beheerde en gratis toegankelijke speelomgeving en zet zich in voor versterking van het saamhorigheidsgevoel in de wijk. Verslag

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Programma uur Ontvangst met koffie/thee + cake uur Korte uitleg over De Wenum Hoeve en rondleiding. 21.

Programma uur Ontvangst met koffie/thee + cake uur Korte uitleg over De Wenum Hoeve en rondleiding. 21. Donderdag 19 april aanstaande organiseert Plattelands Jongeren Gelderland (PJG) de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Voor deze avond nodigen wij de bestuurders van alle verenigingen die lid zijn

Nadere informatie

Maandag 21 november 2016

Maandag 21 november 2016 Maandag 21 november 2016 Agenda 1. Opening, mededelingen 2. Vaststellen verslag vergadering 20 juni 2016 3. Bestuursverkiezingen 4. Financieel Jaarverslag 2015-2016 5. Algemeen Jaarverslag 2015-2016 6.

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering van de Oudervereniging van de Michaelschool 26 september 2018 Michaël School Kerklaan 33 De Bilt

Notulen Algemene ledenvergadering van de Oudervereniging van de Michaelschool 26 september 2018 Michaël School Kerklaan 33 De Bilt Notulen Algemene ledenvergadering van de Oudervereniging van de Michaelschool 26 september 2018 Michaël School Kerklaan 33 De Bilt 1. Opening De voorzitter opent om 20.15 uur de vergadering. De aanwezigen

Nadere informatie

rugbyfootballclub gouda

rugbyfootballclub gouda Notulen Algemene Ledenvergadering RFC Gouda 10 september 2014 Aanwezige leden/ouders/vertegenwoordigers: Bestuur (P.W. van den Bovenkamp, B. Denley, G.J. Mooij, B. Onneweer, N Ansinger), H.P. Voorhoeve,

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering 15 november 2013

Notulen ledenvergadering 15 november 2013 Notulen ledenvergadering 15 november 2013 Aanwezig Groen is aanwezig Rood is afwezig (Voorzitter) (Secretaris) (Penningmeester) Jo Ijpelaar John Kemmeren Jannie van Gestel Martijn Claassen Gerrit Klijs

Nadere informatie

Koninklijk Instituut Van Ingenieurs

Koninklijk Instituut Van Ingenieurs Regio Noord Regio Noord ALV 2019 Agenda 1. Opening 2. Vaststellen agenda 3. Notulen vorige vergadering 4. Ingekomen stukken 5. Leden 6. Financiën 7. Activiteiten 8. Samenstelling bestuur 9. Rondvraag 10.Sluiting

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering 21 Maart :00 uur (Lokatie: SDK)

Verslag Algemene Ledenvergadering 21 Maart :00 uur (Lokatie: SDK) Verslag Algemene Ledenvergadering 21 Maart 2012 20:00 uur (Lokatie: SDK) Aanwezig: Stanley Marks Krijn Mostert Ruben Suriel Natasja Ordelmans Menno ter Bals Iwan Jonker Machtigingen: Carine Bergan (Krijn

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering AV Start 78. Donderdag 25 maart 2010

Algemene Ledenvergadering AV Start 78. Donderdag 25 maart 2010 Algemene Ledenvergadering AV Start 78 Donderdag 25 maart 2010 Agenda 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Verslag algemene ledenvergadering 2009 4. Uitreiking prestatiebekers --- run for

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering 25 november 2010

Notulen algemene ledenvergadering 25 november 2010 1 Notulen algemene ledenvergadering 25 november 2010 1. Opening en voorwoord Jaap Wijnker opent de vergadering en zit in plaats van Hans Burghard de vergadering voor. Hans Burghard is verhinderd. 2. Vaststelling

Nadere informatie

Jaarplan Bestuur Groningen Atletiek 2017

Jaarplan Bestuur Groningen Atletiek 2017 Jaarplan Bestuur Groningen Atletiek 2017 Inhoudsopgave Inleiding 2 Blz. 1. Verstevigen vereniging structuur 3 2. Werken aan de visie en missie 3. Versterken vereniging- ledengroei 4. Verbeteren kwaliteit

Nadere informatie

Welkom. Algemene Leden Vergadering De Vereniging Activia zijn wij samen

Welkom. Algemene Leden Vergadering De Vereniging Activia zijn wij samen Welkom Algemene Leden Vergadering 2018 De Vereniging Activia zijn wij samen Agenda: Opening Eventuele binnengekomen stukken en afmeldingen Notulen jaarvergadering d.d. 10 november 2017 Jaarverslagen Bestuursverkiezing

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

www.ehbomiddelburg.nl

www.ehbomiddelburg.nl KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN Programma Herhalingslessen Seizoen 2014 2015 www.ehbomiddelburg.nl EHBO afdeling Middelburg Secretariaat: Bianca Wiessner Nieuwe Vlissingseweg

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie