Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast"

Transcriptie

1 Kerstmenu A Bereidingswijze 1 ste gang Mousse van forel met een crème van mierikswortel en zoetzure groenten. Leg de zoetzure groenten in het midden het bord. Daarop de mousse van forel zetten. Doe vervolgens de crème van mierikswortel met een lepel om het gerecht. Bereidingswijze 2 de gang Langzaam gegaarde parelhoen met zuurkoolrolletjes, aardappelmousseline en cepessaus. Voorverwarm de oven op 160 graden. De parelhoen is al gaar. Pak een koekenpan en verwarm deze. Bak de parelhoen op de vetkant in de pan. Als het vet een kleur heeft is deze goed. Dit duurt niet te lang. Verwarm ondertussen de jus in een pannetje. Verwarm de zuurkool en de mousseline in de oven. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Zet de laatste 5 minuten de parelhoen erbij. Leg de zuurkool en de mousseline in het midden van het bord. Snijd de parelhoen in tweeën en leg deze op naast de zuurkool en mousseline. Schep vervolgens wat van de cepessaus over de parelhoen. Bereidingswijze 3 de gang Sluit het kerstdiner af met het nagerecht. Haal deze ongeveer een half uur van tevoren uit de alvorens deze te serveren.

2 Kerstmenu B Bereidingswijze 1 ste gang Vol au vent met gekonfijte eend, paddenstoelen en garnituur. Verwarm de oven voor op 160 graden. Plaats het bladerdeegbakje voor 10 minuten in de oven. Verwarm ondertussen de ragout van gekonfijte eend in een pannetje. Pas op blijf roeren tijdens het verwarmen! Als alles klaar is, plaatst u het bladerdeegbakje op het bord en vult dit met de ragout. Vervolgens garneert u het geheel af met de paddenstoelen. Bereidingswijze 2 de gang Runderentrecote met hasselback aardappelen, geroosterde vergeten groenten en een jus van sjalot. Voorverwarm de oven op 160 graden. Plaats de hasselback aardappelen en geroosterde vergeten groenten voor 15 minuten de groenten. Om het vlees medium te bereiden moet u de entrecote de laatste ongeveer 7 minuten in de oven zetten. Wenst u het vlees liever medium rare verkort de baktijd dan met 2 minuten. Wenst u het vlees well done dan de baktijd 3 minuten verlengen. Laat het vlees nadat het uit de oven komt nog ongeveer 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. Eventueel kunt u het vlees ook verwarmen in de koekenpan op midden hoogvuur.. Bak het vlees dan nog 2 minuten aan elke kant voor medium rare, 3 minuten aan elke kant voor rose en 4 minuten aan elke kant voor well done. Ook hierna het vlees ongeveer 5 minuten laten rusten. Verwarm de saus in een pannetje. Trancheer het vlees (schuine stukken) en leg dit op het bord. Schep er de groenten bij en de hasselback aardappelen. Maak het geheel af met een schepje jus. Rest van de jus eventueel in een sauskom. Bereidingswijze 3 de gang Sluit het kerstdiner af met het nagerecht. Haal deze ongeveer een half uur van tevoren uit de alvorens deze te serveren.

3 Vegetarisch menu Bereidingswijze vegetarisch voorgerecht Carpaccio van biet met dadel/vijgdessing, geitenkaas en rucola Laat de carpaccio op kamertemperatuur komen en breng het op smaak met peper en zout. Maak de rucola aan met de dressing. Leg vervolgens de rucola in het midden van de carpaccio Verdeel daarna de geitenkaas over de rest van de carpaccio. Bereidingswijze vegetarisch hoofdgerecht Rouleau van kool, wortel, knolselderij met aardappelmousseline en wortelsaus. Voorverwarm de oven op 160 graden. De rouleau afdekken met aluminiumfolie al vorens u hem in de oven plaatst. Plaats de rouleau en de mousseline in de oven gedurende 15 minuten. Verwarm in een pannetje de saus. Schep de mousseline in het midden van het bord en drapeer de rouleau er mooi op. Schenk vervolgens wat wortelsaus over de rouleau. Bereidingswijze 3 de gang Sluit het kerstdiner af met het nagerecht. Haal deze ongeveer een half uur van tevoren uit de alvorens deze te serveren.

4 Voorgerechten Bereidingswijze voorgerechten Mousse van forel met een crème van mierikswortel en zoetzure groenten. Leg de zoetzure groenten in het midden het bord. Daarop de mousse van forel zetten. Doe vervolgens de crème van mierikswortel met een lepel om het gerecht. Vol au vent met gekonfijte eend, paddenstoelen en garnituur. Verwarm de oven voor op 160 graden. Plaats het bladerdeegbakje voor 10 minuten in de oven. Verwarm ondertussen de ragout van gekonfijte eend in een pannetje. Pas op blijf roeren tijdens het verwarmen! Als alles klaar is, plaatst u het bladerdeegbakje op het bord en vult dit met de ragout. Vervolgens garneert u het geheel af met de paddenstoelen Carpaccio van biet met dadel/vijgdessing, geitenkaas en rucola Laat de carpaccio op kamertemperatuur komen en breng het op smaak met peper en zout. Maak de rucola aan met de dressing. Leg vervolgens de rucola in het midden van de carpaccio Verdeel daarna de geitenkaas over de rest van de carpaccio. Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, salsa van tomaat en rucola sla. Laat de carpaccio op kamertemperatuur komen en breng het op smaak met peper en zout. Maak de rucola aan met de dressing. Leg vervolgens de rucola in het midden van de carpaccio verdeel de overige ingrediënten over de rest van de carpaccio. Carpaccio van zalm met citroen mayonaise, gefrituurde kappertjes en fris zure dressing. Maak de rucola aan met de dressing. Leg vervolgens de rucola in het midden van de carpaccio. Verdeel de overige ingrediënten over de rest van de carpaccio. Tussengerecht Bereidingswijze tussengerecht Knolselderijsoep met knoflookcroutons Verwarm de soep in een pannetje. Zodra de soep warm is schenkt u hem in een bord en doet u de Parmezaanse kaas met peterselie op de soep en vervolgens de knoflook croutons.

5 Hoofdgerechten Bereidingswijze hoofdgerechten Langzaam gegaarde parelhoen met zuurkoolrolletjes, aardappelmousseline en cepessaus. Voorverwarm de oven op 160 graden. De parelhoen is al gaar. Pak een koekenpan en verwarm deze. Bak de parelhoen op de vetkant in de pan. Als het vet een kleur heeft is deze goed. Dit duurt niet te lang. Verwarm ondertussen de jus in een pannetje. Verwarm de zuurkool en de mousseline in de oven. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Zet de laatste 5 minuten de parelhoen erbij. Leg de zuurkool en de mousseline in het midden van het bord. Snijd de parelhoen in tweeën en leg deze op naast de zuurkool en mousseline. Schep vervolgens wat van de cepessaus over de parelhoen. Runderentrecote met hasselback aardappelen, geroosterde vergeten groenten en een jus van sjalot. Voorverwarm de oven op 160 graden. Plaats de hasselback aardappelen en geroosterde vergeten groenten voor 15 minuten de groenten. Om het vlees medium te bereiden moet u de entrecote de laatste ongeveer 7 minuten in de oven zetten. Wenst u het vlees liever medium rare verkort de baktijd dan met 2 minuten. Wenst u het vlees well done dan de baktijd 3 minuten verlengen. Laat het vlees nadat het uit de oven komt nog ongeveer 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. Eventueel kunt u het vlees ook verwarmen in de koekenpan op midden hoogvuur.. Bak het vlees dan nog 2 minuten aan elke kant voor medium rare, 3 minuten aan elke kant voor rose en 4 minuten aan elke kant voor well done. Ook hierna het vlees ongeveer 5 minuten laten rusten. Verwarm de saus in een pannetje. Trancheer het vlees (schuine stukken) en leg dit op het bord. Schep er de groenten bij en de hasselback aardappelen. Maak het geheel af met een schepje jus. Rest van de jus eventueel in een sauskom.

6 Hoofdgerechten Bereidingswijze hoofdgerechten Gegrilde diamanthaas met hasselback aardappels en geroosterde vergeten groenten en een jus van dadel/vijgenjus. Voorverwarm de oven op 160 graden. Zet de groenten en hasselback aardappels ongeveer 15 minuten in de oven. Schep de groenten na 10 minuten even om zodat het homogeen warm worden. Om het vlees medium te bereiden moet u de diamanthaas ongeveer 8 minuten in de oven zetten. Wenst u het vlees liever medium rare verkort de baktijd dan met 2 minuten. Wenst u het vlees well done dan de baktijd 3 minuten verlengen. Laat het vlees nadat het uit de oven komt nog ongeveer 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. Eventueel kunt u het vlees ook verwarmen in de koekenpan op midden hoogvuur.. Bak het vlees dan nog 2 minuten aan elke kant voor medium rare, 3 minuten aan elke kant voor rose en 4 minuten aan elke kant voor well done. Ook hierna het vlees ongeveer 5 minuten laten rusten. Verwarm ondertussen in een pannetje de saus. Trancheer het vlees (schuine stukken) en leg dit op het bord. Schep er de groenten bij en de hasselback aardappelen. Maak het geheel af met een schepje jus. Rest van de jus eventueel in een sauskom. Hachée van wild met aardappelmousseline en rode kool. Voorverwarm de oven op 160 graden en zet de hachée, de mousseline en de rode kool gedurende ongeveer 15 minuten in de oven. Schep alles na 10 minuten even om zodat het homogeen warm wordt. Schep op het midden van het bord een lepel hachée. Schep er de mousseline en rode kool naast.

Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast

Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast Kerstmenu A Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast Bereidingswijze 1 ste gang Marbré van sukade met Pata Negra ham, frisse knolsalade en een compote van vijgen. Haal de

Nadere informatie

Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast

Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast Kerstmenu A Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast Bereidingswijze 1 ste gang Mousse van witvis met bospeen, dragon en rivierkreeftjes en een saus van remoulade en appel.

Nadere informatie

Bestellijst kerst 2018

Bestellijst kerst 2018 Bestellijst kerst 2018 Luxe 3-gangen menu s De menu s zijn uit te breiden met gerechten van de à la carte lijst. Menu A ( 30,00 p.p.) Mousse van forel met een crème van mierikswortel en zoetzure groenten

Nadere informatie

Haal alle terrines en de hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast

Haal alle terrines en de hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast Kerstmenu A Haal alle terrines en de hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast Bereidingswijze 1 ste gang Rundersukade, gepofte pompoen, Amsterdams zuur en winterse salade De rundersukade

Nadere informatie

Lekker eten met weinig koolhydraten

Lekker eten met weinig koolhydraten Lekker eten met weinig koolhydraten Groentenrolletjes Geroosterde 1 courgette 1 rode paprika 2 eetlepels olijfolie enkele takjes peterselie 100 gram roomkaas 2 teentjes knoflook 8 sneetjes Atkins koolhydraat

Nadere informatie

LUNCHGERECHTEN. STADSE SOEP 3,95 /5,95 Geserveerd in een glas / geserveerd in een bord.

LUNCHGERECHTEN. STADSE SOEP 3,95 /5,95 Geserveerd in een glas / geserveerd in een bord. LUNCHGERECHTEN SOEP STADSE SOEP 3,95 /5,95 Geserveerd in een glas / geserveerd in een bord. SOEP VAN POMODORITOMAAT 3,95 /5,95 Geserveerd in een glas / geserveerd in een bord. BROOD U KUNT KIEZEN UIT:

Nadere informatie

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 27+28

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 27+28 SUGARCHALLENGE! LARGE programma Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s Dag 27+28 Dag 27 Ontbijt: broodje geitenkaas 1 portie roggebrood, crackers of zuurdesembrood (of glutenvrij; kastanjecrackers

Nadere informatie

LUNCHGERECHTEN. TONIJNSALADE Huisgemaakt tonijnsalade, kappertjes en cherrytomaat. 6,95

LUNCHGERECHTEN. TONIJNSALADE Huisgemaakt tonijnsalade, kappertjes en cherrytomaat. 6,95 LUNCHGERECHTEN SOEP STADSE SOEP Geserveerd in een glas 3,95 Geserveerd in een bord 5,95 SOEP VAN POMODORI TOMAAT Geserveerd in een glas 3,95 Geserveerd in een bord 5,95 BROOD U KUNT KIEZEN UIT Licht, donker,

Nadere informatie

LUNCHGERECHTEN. TONIJNSALADE Huisgemaakt tonijnsalade, kappertjes en cherrytomaat. 6,95

LUNCHGERECHTEN. TONIJNSALADE Huisgemaakt tonijnsalade, kappertjes en cherrytomaat. 6,95 LUNCHGERECHTEN SOEP STADSE SOEP Geserveerd in een glas 3,95 Geserveerd in een bord 5,95 SOEP VAN POMODORI TOMAAT Geserveerd in een glas 3,95 Geserveerd in een bord 5,95 BROOD U KUNT KIEZEN UIT Licht, donker,

Nadere informatie

Twee dagdelen 25,00 euro p.p. incl wijn, water of sap. Nodig 10 vrienden uit voor een gezellige kookworkshop.

Twee dagdelen 25,00 euro p.p. incl wijn, water of sap. Nodig 10 vrienden uit voor een gezellige kookworkshop. Workshop samen koken TTF Duur: Kosten: Verkoopprijs Twee dagdelen 9,50 p.p. incl wijn water of sap. 25,00 euro p.p. incl wijn, water of sap. Nodig 10 vrienden uit voor een gezellige kookworkshop. Start

Nadere informatie

Gebakken Coquilles met appel en kerrie. Ingrediënten voor 16 personen;

Gebakken Coquilles met appel en kerrie. Ingrediënten voor 16 personen; Gebakken Coquilles met appel en kerrie 16 Coquilles 2 goudreinetten boter 1 sjalot 1 teen knoflook 2 dl witte wijn suiker en kaneelpoeder 2 dl slagroom kerriepoeder Bereidingswijze; Haal het harde stukje

Nadere informatie

menu Laat u verassen door onze keuken brigade of stel zelf uw menu samen uit onze voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten en nagerechten.

menu Laat u verassen door onze keuken brigade of stel zelf uw menu samen uit onze voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten en nagerechten. menu Laat u verassen door onze keuken brigade of stel zelf uw menu samen uit onze voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten en nagerechten. DRIEGANGEN VERRASSINGSMENU 35 VIERGANGEN VERRASSINGSMENU

Nadere informatie

MAREILLE S KERSTRECEPT

MAREILLE S KERSTRECEPT MAREILLE S KERSTRECEPT MENU Voorgerecht Salade met geitenkaas en vijgen Bijgerecht Groene asperges met spek Hoofdgerecht Kip uit de oven met rozemarijn Bijgerecht Gegrilde pompoen, zoete aardappel en roseval

Nadere informatie

Voorgerechten Curry van zoete aardappel en rozijn met quinoa, naanbrood en yoghurtdip. Tussengerechten Romige paddenstoelensoep met pancetta

Voorgerechten Curry van zoete aardappel en rozijn met quinoa, naanbrood en yoghurtdip. Tussengerechten Romige paddenstoelensoep met pancetta Menuvoorstel 1 3 gangen 33,50 per persoon 4 gangen 38,50 per persoon Gerookte botervis, knolselderijsalade met grove mosterd, peterselie en olie van peterselie Rouleau van parelhoen met hazelnoot, crème

Nadere informatie

Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes

Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes 1 Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd (min): 15 Bereidingstijd (min): 55 4 kippenbouten 4.5 eetlepels Vloeibare boter 750 g voorgekookte krielaardappeltjes

Nadere informatie

Voorgerechten. Hoofdgerechten

Voorgerechten. Hoofdgerechten Menuvoorstel 21,50 per persoon Soep naar keuze, tomatensoep, runderbouillon of mosterdsoep Etagères gevuld met; Luxe belegde broodjes Diverse sandwiches Hartige quiche Dessert Petit grand dessert, een

Nadere informatie

LUNCHGERECHTEN. TOREN VAN TONIJN Huisgemaakt tonijnsalade, kappertjes en cherrytomaat. 8,95

LUNCHGERECHTEN. TOREN VAN TONIJN Huisgemaakt tonijnsalade, kappertjes en cherrytomaat. 8,95 LUNCHGERECHTEN SOEP STADSE SOEP Geserveerd in een glas 3,95 Geserveerd in een bord 5,95 SOEP VAN POMODORI TOMAAT Geserveerd in een glas 3,95 Geserveerd in een bord 5,95 BROOD U KUNT KIEZEN UIT Licht, donker,

Nadere informatie

Hamermolen Buffet Assortiment

Hamermolen Buffet Assortiment Hamermolen Buffet Assortiment Italiaans Anti Pasti Buffet Spaans Tapas Buffet Stoere Betonnen Tafel Maaltijd Puur Hollands Buffet Dessertbuffet Voor elk buffet geldt dat we veel gebruik maken van lokale

Nadere informatie

Hemels menu mei Rundercarpaccio **** Zoete aardappelfriet Zuurkoolballen Beenham in honing-mosterdsaus **** Warme banaan uit de oven

Hemels menu mei Rundercarpaccio **** Zoete aardappelfriet Zuurkoolballen Beenham in honing-mosterdsaus **** Warme banaan uit de oven Hemels menu mei 2019 Rundercarpaccio **** Zoete aardappelfriet Zuurkoolballen Beenham in honing-mosterdsaus **** Warme banaan uit de oven Rundercarpaccio (2 pers.) 200 gr rundercarpaccio Pijnboompitten

Nadere informatie

1. Je schilt een kg kruimige aardappels en deze snijd je in kleine stukken.

1. Je schilt een kg kruimige aardappels en deze snijd je in kleine stukken. Aardappelpuree : Ingrediënten 1 kg kruimige aardappels 150 ml melk 25 g boter nootmuskaat Aardappelpuree : Bereidingswijze 1. Je schilt een kg kruimige aardappels en deze snijd je in kleine stukken. 2.

Nadere informatie

Specialiteit van de chef 9.95 Huisgerookte zalm op elzenhout/creme van yuzu/salade roseval/ pinklady/toastjes van brioche brood

Specialiteit van de chef 9.95 Huisgerookte zalm op elzenhout/creme van yuzu/salade roseval/ pinklady/toastjes van brioche brood Voorgerechten Specialiteit van de chef 9.95 Huisgerookte zalm op elzenhout/creme van yuzu/salade roseval/ pinklady/toastjes van brioche brood Oosters trio 12.95 Takaki van tonijn/tartaar van verse zalm/gamba

Nadere informatie

Symfonie van Domy. 4 seizoenen in de keuken

Symfonie van Domy. 4 seizoenen in de keuken Symfonie van Domy 4 seizoenen in de keuken Symfonie van Domy 4 seizoenen in de keuken Dominique Lucquedey Schrijver:Dominique Lucquedey Coverontwerp: Recepten van Domy ISBN: 9789402141313 www.receptenvandomy.nl

Nadere informatie

Amuse Tartaartje van Schotse zalm op bordje met kruidensausje. Voorgerecht Pasta met pittige tomatensaus

Amuse Tartaartje van Schotse zalm op bordje met kruidensausje. Voorgerecht Pasta met pittige tomatensaus Amuse Tartaartje van Schotse zalm op bordje met kruidensausje Voorgerecht Pasta met pittige tomatensaus Hoofdgerecht Kipfilet met kerriesaus Stampotje van andijvie Dessert Mangoparfait Frambozencoulis

Nadere informatie

KOOK mee. Voorgerecht, 4 personen / 15 min

KOOK mee. Voorgerecht, 4 personen / 15 min Pompoensoep met geroosterde pompoenpitten en pompoenpitolie Voorgerecht, 4 personen / 15 min - 1 ui - ½ cm gember - 1 dl olijfolie - 2 laurier blaadjes - 1 teen knoflook - 1 kilo pompoen - 2 l groentebouillon

Nadere informatie

Brasserie - Restaurant De Belvertshoeve

Brasserie - Restaurant De Belvertshoeve Brasserie - Restaurant De Belvertshoeve Menukaart Herfst 2013 Menu Belvertshoeve 3-gangen menu 24,50 4-gangen menu 27,50 Met het menu Belvertshoeve weet u zeker dat u een goede keuze maakt. In dit menu

Nadere informatie

10 koolhydraararme Kerstrecepten

10 koolhydraararme Kerstrecepten 10 koolhydraararme Kerstrecepten Voorgerecht: Tonijntartaar met kappertjes en sojasaus Bereidingstijd: 15 min. Porties: 2 Koolhydraten per portie: 3 gram 150 g verse tonijn in kleine blokjes gesneden 2

Nadere informatie

Voorgerechten. Tussengerechten. Hoofdgerechten. Dessert

Voorgerechten. Tussengerechten. Hoofdgerechten. Dessert Chefs menu 1 3 gangen 31,50 per persoon 4 gangen 36,50 per persoon Voorgerechten Vegetarisch, vis- en vleesgerecht van de chef Tussengerechten Kreeftensoep tartaar van gamba Courgettesoep Hollandse garnaal

Nadere informatie

De Stad 3-gangen menu voor 19,50

De Stad 3-gangen menu voor 19,50 De Stad 3-gangen menu voor 19,50 Het principe is eenvoudig; een 3-gangen keuzemenu tegen een vaste prijs. Het voorgerecht is een keuze uit meerdere soorten soep, geserveerd in een glas. Het hoofdgerecht

Nadere informatie

Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes

Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes 1 Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd (min): 15 Bereidingstijd (min): 55 4 enkele kipfilets zout peper 1 ui Boter - Vloeibaar 1 glas witte wijn 0.5 blokje

Nadere informatie

Voorgerechten. Carpaccio van runderhaas rucolapesto / Manchego kaas / gepofte wilde tomaatjes van Mijnboer / geroosterde pijnboompitjes 12,00

Voorgerechten. Carpaccio van runderhaas rucolapesto / Manchego kaas / gepofte wilde tomaatjes van Mijnboer / geroosterde pijnboompitjes 12,00 Voorgerechten Carpaccio van runderhaas rucolapesto / Manchego kaas / gepofte wilde tomaatjes van Mijnboer / geroosterde pijnboompitjes Country stijl salade reepjes langzaam op onze Big green egg gegaarde

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Toets 1 uitstroom. Kok basis. Naam student Klas

Toets 1 uitstroom. Kok basis. Naam student Klas Toets 1 uitstroom Kok basis Naam student Klas Uitleg toets Tijdens deze toets ga je twee gangen bereiden, een voorgerecht en een hoofdgerecht. Je krijgt de receptuur en het stappenplan, maar je moet zelf

Nadere informatie

NierNieuws Kerstmenu 2012

NierNieuws Kerstmenu 2012 NierNieuws Kerstmenu 2012 Winterprei in wittewijnsaus met een knapperig kaaslaagje ====== Tomatenrisotto met buffelmozzarella op een bedje van rucola ====== Exotische sinaasappeljelly met kardemom Alle

Nadere informatie

Parkhotel verrassingsmenu. Begeleidend wijnarrangement

Parkhotel verrassingsmenu. Begeleidend wijnarrangement Parkhotel verrassingsmenu 4 gangen verrassingsmenu Amuse voorgerecht tussengerecht hoofdgerecht dessert of kaas 35,50 5 gangen verrassingsmenu Amuse voorgerecht tussengerecht spoom hoofdgerecht dessert

Nadere informatie

Dinerkaart. Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood. Stoer, , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust,

Dinerkaart. Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood. Stoer, , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Dinerkaart Van 17:30 tot 20:00 uur Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, meijel, borrel, vis, trabant, koffie, wifi, snorfiets, Josper, vlees, puur, terras, eerlijk, de zwaan, swingtrike, houtskool,

Nadere informatie

STARTERS TAPENADES ENSALADA - SALADES SOPA - SOEP

STARTERS TAPENADES ENSALADA - SALADES SOPA - SOEP STARTERS TAPENADES 1. AIOLI 4,00 Geserveerd met brood 3. FETAKAAS TAPENADE 4,00 Combinatie van feta en Spaanse pepers, geserveerd met brood 4. YOGHURT DIP 4,00 Met komkommer, mint en knlook, geserveerd

Nadere informatie

profielvak horeca, bakkerij en recreatie CSPE GL 2017 onderdeel C

profielvak horeca, bakkerij en recreatie CSPE GL 2017 onderdeel C profielvak horeca, bakkerij en recreatie CSPE GL 2017 onderdeel C bijlage 1 opdracht 1 en 3 GP-1800-f-17-1-C-b1 1 / 6 lees verder Frisse Amerikaanse salade met saus naar keuze *** Kabeljauwfilet met pomodori

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Dinerkaart Brasserie Hof ter Duinen Doorlopend de gehele dag te bestellen

Dinerkaart Brasserie Hof ter Duinen Doorlopend de gehele dag te bestellen Dinerkaart Brasserie Hof ter Duinen Doorlopend de gehele dag te bestellen Mandje stokbrood 6,50 Vers afgebakken stokbrood geserveerd met Aioli. Voorgerechten Carpaccio met truffeldressing 11,50 Carpaccio

Nadere informatie

Buffetten Restaurant Klein Hartenstein

Buffetten Restaurant Klein Hartenstein Buffetten Restaurant Klein Hartenstein Italiaans buffet - Grissini - Italiaans brood met tapenade - Carpaccio met rucola, pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas - Pasta salade met ansjovis

Nadere informatie

Pittige paprika-tomatensoep. voor- of lunchgerecht 4 personen bereidingstijd: 30 minuten. Ingrediënten

Pittige paprika-tomatensoep. voor- of lunchgerecht 4 personen bereidingstijd: 30 minuten. Ingrediënten Pittige paprika-tomatensoep voor- of bereidingstijd: 30 minuten 2 teentjes knoflook 750 gram zoete kerstomaatjes (of andere rijpe tomaten in stukjes) 6 eetlepels olijfolie 2 kleine rode uien 1 grote rode

Nadere informatie

Vijgen met gorgonzola en dadels met serranoham en Parmezaanse kaas

Vijgen met gorgonzola en dadels met serranoham en Parmezaanse kaas Vijgen met gorgonzola en dadels met serranoham en Parmezaanse kaas 5 vijgen 200 gram gorgonzola 10 dadels 5 dunne plakjes serannoham 100 gram parmezaan Zout & peper Bereidingswijze vijgen: Verwarm de oven

Nadere informatie

KOOLHYDRAATARM 10AFSLANK RECEPTEN

KOOLHYDRAATARM 10AFSLANK RECEPTEN KOOLHYDRAATARM 10AFSLANK RECEPTEN Alsjeblieft, hierbij ontvang je mijn favoriete koolhydraatarme gerechten. Alle recepten zijn voor 1 persoon. Onder elk recept vind je de voedingswaarden voor elk recept,

Nadere informatie

Salade met gebakken lams haas met Mediterrane dressing. Ingrediënten voor de dressing;

Salade met gebakken lams haas met Mediterrane dressing. Ingrediënten voor de dressing; Salade met gebakken lams haas met Mediterrane dressing. Ingrediënten voor de dressing; 2,5 dl olijf olie. 1 fijn gesnipperde rode ui. 2 fijn gesneden teentjes knoflook. 1/2 blikje maïs korrels. lepel gehakte

Nadere informatie

Ambachtelijke broodjes

Ambachtelijke broodjes Ambachtelijke broodjes Beenham, geserveerd met speciale dressing en frisse komkommer en tomaat. Kipfilet, gegrild en dun gesneden met spekjes en taugé salade. Gezond, ham, kaas, ei, salade aangemaakt met

Nadere informatie

Voorgerecht voor 6 personen: zuid-indiase kip-kerriesoep

Voorgerecht voor 6 personen: zuid-indiase kip-kerriesoep Voorgerecht voor 6 personen: zuid-indiase kip-kerriesoep 750 gram kipfilet in reepjes gesneden 1,3 liter water 4 theelepels kerriepoeder 2 theelepels kurkuma 4 kruidnagels 3 uien, in repen gesneden 3 wortels,

Nadere informatie

Met limoen gemarineerde zalm en gemarineerde asperges. Ingredienten voor gemarineerde asperges;

Met limoen gemarineerde zalm en gemarineerde asperges. Ingredienten voor gemarineerde asperges; Met limoen gemarineerde zalm en gemarineerde asperges. Ingredienten voor gemarineerde asperges; Beet gaar gekookte asperges(1pp) 3 eetlepel Olijf olie 2 eetlepel Gehakte kruiden Citroen sap van ½ citroen

Nadere informatie

8 personen. Het menu. Op de huid gebakken zeebaars met gemarineerde rodekool, knapperige walnoten en notenmayonaise ***

8 personen. Het menu. Op de huid gebakken zeebaars met gemarineerde rodekool, knapperige walnoten en notenmayonaise *** 8 personen Het menu Op de huid gebakken zeebaars met gemarineerde rodekool, knapperige walnoten en notenmayonaise *** Gebakken hertenbiefstuk gemarineerd in kaneel en mosterd met peer in honing, gebakken

Nadere informatie

15 personen. Menu: Gegratineerde geitenkaas met pijnboompitten, croutons, sherrytomaten, bieslook en aangemaakte sla ***

15 personen. Menu: Gegratineerde geitenkaas met pijnboompitten, croutons, sherrytomaten, bieslook en aangemaakte sla *** 15 personen Menu: Gegratineerde geitenkaas met pijnboompitten, croutons, sherrytomaten, bieslook en aangemaakte sla *** Gebakken wijting op een puree van aardappel en bieslook en een bearnaisesaus ***

Nadere informatie

BEREIDING VAN HET. Kerst. Thuismenu

BEREIDING VAN HET. Kerst. Thuismenu BEREIDING VAN HET Kerst Thuismenu Geachte gast, Hartelijk dank voor uw kerstbestelling. Onze chef kok Daniël van de Kant en zijn keukenbrigade hebben uw gerechten met uiterste zorg bereid en verpakt. Wij

Nadere informatie

Carpaccio van mozzarella met gemarineerde groentemix en een pesto dressing 9,85. Turkse kalkoen wrap 9,95

Carpaccio van mozzarella met gemarineerde groentemix en een pesto dressing 9,85. Turkse kalkoen wrap 9,95 MENUKAART MENU VOORGERECHTEN Carpaccio van mozzarella met gemarineerde groentemix en een pesto dressing 9,85 Turkse kalkoen wrap 9,95 Rolmops van makreel met een sesam biscuit 10,85 Rundercarpaccio van

Nadere informatie

KOUDE VOORGERECHTEN HUISGEMAAKTE SOEPEN 13,25

KOUDE VOORGERECHTEN HUISGEMAAKTE SOEPEN 13,25 KOUDE VOORGERECHTEN Gerookte Heilbotfilet Geserveerd met gebakken coquille St. Jacques / sausje van vanille / parfum van kerrie Carpaccio di Rapa Rossa Dungesneden biologische rode biet / wilde rucola

Nadere informatie

Welkom bij kerstdiner.nl - xmascatering. Inhoudsopgave. Bij alle voorgerechten serveren wij: - salade - sjalottendressing - bruschetta

Welkom bij kerstdiner.nl - xmascatering. Inhoudsopgave. Bij alle voorgerechten serveren wij: - salade - sjalottendressing - bruschetta Bereiding en advies Genieten tijdens de kerst Inhoudsopgave Welkom bij kerstdiner.nl - xmascatering De voorgerechten Gerookte geitenkaas 3 Lichtgerookte rundercarpaccio 3 Gerookte VOC zalm 4 Gerookte ganzenborst

Nadere informatie

Vergeten recepten. Ideeën en inspiratie. www.weekvandesmaak.be

Vergeten recepten. Ideeën en inspiratie. www.weekvandesmaak.be Vergeten recepten Ideeën en inspiratie www.weekvandesmaak.be SOEP VAN PASTINAAK EN WORTEL MET GEKRUIDE YOGHURT Benodigdheden (voor 6 personen) 1 ui 625 g pastinaak 500 g wortelen kippenbouillon 90 g gewone

Nadere informatie

Lunchkaart. Club sandwich met gerookte kip, ei, spek, roomkaas en mosterd, geserveerd met frietjes 11,50

Lunchkaart. Club sandwich met gerookte kip, ei, spek, roomkaas en mosterd, geserveerd met frietjes 11,50 Lunchkaart Club sandwich met gerookte kip, ei, spek, roomkaas en mosterd, geserveerd met frietjes 11,50 Indonesisch Naanbrood uit de oven belegd met scampi s, geitenkaas en tomaten salsa 12,75 Tosti uit

Nadere informatie

Kerstmenu RECEPTEN. borrel & brunch

Kerstmenu RECEPTEN. borrel & brunch Kerstmenu borrel & brunch Ingrediënten (10 personen): Wortelsoepje Italiaans in een glaasje borrelhapje 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij 400 g winterwortels 1 el olijfolie 500 ml bouillon

Nadere informatie

Rudolph van Veen. Rudolph kookt. Hét basiskookboek voor iedereen

Rudolph van Veen. Rudolph kookt. Hét basiskookboek voor iedereen Rudolph van Veen Rudolph kookt Hét basiskookboek voor iedereen Voorwoord Of koken nu je hobby is of niet, iedereen wil graag lekker eten. En lekker eten klaarmaken hoeft echt niet moeilijk te zijn! Goede,

Nadere informatie

Reuzen garnaal met salsa van avocado. Ingrediënten avocado salsa

Reuzen garnaal met salsa van avocado. Ingrediënten avocado salsa Reuzen garnaal met salsa van avocado Ingrediënten avocado salsa In blokjes gesneden tomaat met vel In kleine blokjes gesneden rode ui Iets koriander fijn gesneden Citroensap Fijn gesneden appel In blokjes

Nadere informatie

Kerstrecept 500 kcal, vlees Biefstuk met pittige mierikswortelsaus 4 personen, 232 kcal per persoon

Kerstrecept 500 kcal, vlees Biefstuk met pittige mierikswortelsaus 4 personen, 232 kcal per persoon Kerstrecept 500 kcal, vlees Biefstuk met pittige mierikswortelsaus 4 personen, 232 kcal per persoon 500 gram biefstuk in 4 porties 4 eetlepel Griekse yoghurt volvet 4 eetlepel geraspte mierikswortel (potje)

Nadere informatie

NierNieuws Kerstmenu 2016

NierNieuws Kerstmenu 2016 NierNieuws Kerstmenu 2016 Voorgerecht: Bruschetta met doperwtjespuree 1 ciabatta 4 el olijfolie 1 teentje knoflook 1 handje geroosterde amandelen (ongezouten) 150 g doperwtjes uit de diepvries 1 handje

Nadere informatie

Koude voorgerechten. Torentje van gerookte makreel, avocado en appel geserveerd met veldsla en dressing van voorjaarsuitjes 9,50

Koude voorgerechten. Torentje van gerookte makreel, avocado en appel geserveerd met veldsla en dressing van voorjaarsuitjes 9,50 Koude voorgerechten Salade van Romeinse sla met reepjes gerookte parelhoenfilet, uitgebakken spekjes, knoflookcroutons, schilfers van Parmezaanse kaas en Caesardressing 10,50 Torentje van gerookte makreel,

Nadere informatie

Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011. Aardappelgerecht(februari)... 1. Natte preipot(april)... 2

Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011. Aardappelgerecht(februari)... 1. Natte preipot(april)... 2 Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011 Aardappelgerecht(februari)... 1 Natte preipot(april)... 2 Courgettesoep(mei)... 3 Rabarber met een variatie(juli-augustus)... 4 Meloensalade(september)...

Nadere informatie

In deze menukaart vind u alle mogelijkheden wat betreft uw culinaire invulling van deze avond.

In deze menukaart vind u alle mogelijkheden wat betreft uw culinaire invulling van deze avond. In deze menukaart vind u alle mogelijkheden wat betreft uw culinaire invulling van deze avond. Geniet van onze heerlijke gerechten. Maak gebruik van onze Bites en Oesters tijdens het aperitief. U kunt

Nadere informatie

Gebakken snoekbaars met een crème van trompet de la mort. Snoekbaars schoonmaken en verdelen in gelijke stukken met de huid.

Gebakken snoekbaars met een crème van trompet de la mort. Snoekbaars schoonmaken en verdelen in gelijke stukken met de huid. Gebakken snoekbaars met een crème van trompet de la mort. Snoekbaars schoonmaken en verdelen in gelijke stukken met de huid. Ingrediënten voor de trompet saus. 3 dl vis fond 250 gram trompet de la mort

Nadere informatie

Namens al onze medewerkers wensen we u een smakelijke maaltijd en fijne avond toe!

Namens al onze medewerkers wensen we u een smakelijke maaltijd en fijne avond toe! Waarom Brasserie Groene Buren? Met een knipoog naar het gezegde het gras is altijd groener bij de buren, heet onze Brasserie Groene Buren. Wij willen de buren zijn waar iedereen zich thuis voelt, dus zijn

Nadere informatie

Lunchkaart. Broodjes koud. Broodjes warm. Sandwiches. Soepen. Carpaccio 9,50. Tonijnsalade 8,50. Oude kaas 9,50. Brie en mosterddressing 7,50

Lunchkaart. Broodjes koud. Broodjes warm. Sandwiches. Soepen. Carpaccio 9,50. Tonijnsalade 8,50. Oude kaas 9,50. Brie en mosterddressing 7,50 Lunchkaart Op loop afstand van de meest prachtige kerk in Den Bosch vind u De Bossche Eetkaemer met een verrassende lunchkaart. In ons restaurant of op het terras kunnen wij u altijd een passende ambiance

Nadere informatie

The Taste of Cooking: Landhoen

The Taste of Cooking: Landhoen The Taste of Cooking: Landhoen Ingrediënten 4 personen ca 1 uur en 20 minuten Gevogelte Farce van dijstuk 1 kippenbout 1 'haasje van de kipfilet 20 ml kippenglace 1 ei 40 ml slagroom zeezout versgemalen

Nadere informatie

Menu 20 November 2014. Voorgerecht. Soep. Hoofdschotel. Dessert

Menu 20 November 2014. Voorgerecht. Soep. Hoofdschotel. Dessert Voorgerecht Torentje van ananas en gerookte eendenborst Soep Uienvelouté met spekjes en geitenkaas Hoofdschotel Paddenstoelenrisotto, pastinaakcrème en hazelnoten Dessert Crêpes Suzette Smakelijk Voorgerecht

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Geachte gasten, Wij vinden het fijn dat u er bent, wensen u een heel aangenaam verblijf en natuurlijk smakelijk eten!

Geachte gasten, Wij vinden het fijn dat u er bent, wensen u een heel aangenaam verblijf en natuurlijk smakelijk eten! Geachte gasten, Wij heten u van harte welkom op Sportlandgoed! Op ons landgoed worden traditionele streekgebonden producten verwerkt in (h)eerlijke gerechten. Er is voor ieder wat wils; van authentieke

Nadere informatie

Diner. Onze gerechten kunnen allergenen bevatten Heeft u een allergie? Meld het ons

Diner. Onze gerechten kunnen allergenen bevatten Heeft u een allergie? Meld het ons Diner Diner (17.00-21.00 uur) Voorgerechten Broodplankje 9,50 diverse soorten brood en smeersels voor twee personen Carpaccio van rund 10,50 met truffelmayonaise, oude kaas, pijnboompitten en sla Escargots

Nadere informatie

personal training small group training voedingsadvies lifestyle coaching Marco Meuwese:

personal training small group training voedingsadvies lifestyle coaching Marco Meuwese: kerst MENU VERANTWOORD GENIETEN fvoorgerecht SALADE GEROOSTERDE WORTEL EN KIKKERERWTEN Gezonde start van het Kerstdiner: Geroosterde kikkererwten met paprikakruiden en curried bospenen uit de oven f 16

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant!

Beste KOOK-OOK klant! Beste KOOK-OOK klant! Vaak krijg ik vragen over het bewaren van vlees. Biologisch vlees is anders dan vlees uit de supermarkt omdat er geen chemische kleur-, geur- en smaakstoffen in verwerkt wordt. De

Nadere informatie

Tortilla s met gerookte makreel

Tortilla s met gerookte makreel Beste KOOK-OOK klant! De recepten van KOOK-OOK worden samen gesteld met producten die zo min mogelijk bewerkt zijn. Een groot gedeelte van ons voedsel dat verkrijgbaar is in de supermarkt, komt uit een

Nadere informatie

Kookworkshop MONIQUE VAN WESSUM AFSLANKCOACH VAN WESSUM AFSLANKCOACH MONIQUE

Kookworkshop MONIQUE VAN WESSUM AFSLANKCOACH VAN WESSUM AFSLANKCOACH MONIQUE Kookworkshop Regelmatig organiseer ik voor mijn klanten een kookworkshop om ze laten zien en proeven hoe lekker en gevarieerd je kunt blijven eten en toch kunt afvallen. Hierbij een impressie van de vorige

Nadere informatie

WIJS Receptenboek. Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen

WIJS Receptenboek. Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen WIJS Receptenboek Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen 1-11-2017 Hanzehogeschool in samenwerking met WIJS Femke Postma en Anouk Martini Rob Vogel Recept 1 : Aardbeien gember limonade met

Nadere informatie

Qlivino BBQ 2010 15 juni

Qlivino BBQ 2010 15 juni Qlivino BBQ 2010 15 juni Menu Knoflookgamba s alla Sjaak met tomatenrisotto (Gamba s in knoflook verder geen flauwekul net als Sjaak) Souvlaki met lachanosalata (Souvlaki van varkenshaas met ztarziki en

Nadere informatie

bospaddenstoelensoep

bospaddenstoelensoep bospaddenstoelensoep * VOORBEREIDEN (dag voor het kerstdiner): * Week de gedroogde paddenstoelen 15 minuten in water. * Snipper de ui en pers of snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in kleine

Nadere informatie

12 personen. Menu: Gegratineerde geitenkaas met pijnboompitten, croutons, sherrytomaten, bieslook en aangemaakte sla ***

12 personen. Menu: Gegratineerde geitenkaas met pijnboompitten, croutons, sherrytomaten, bieslook en aangemaakte sla *** 12 personen Menu: Gegratineerde geitenkaas met pijnboompitten, croutons, sherrytomaten, bieslook en aangemaakte sla *** Gebakken wijting op een puree van aardappel en bieslook en een bearnaisesaus ***

Nadere informatie

Sandwiches. Al onze sandwiches worden geserveerd op wit of bruin brood. Rivium 8,50. Carpaccio 8,50. Huisgerookte zalm 7,50.

Sandwiches. Al onze sandwiches worden geserveerd op wit of bruin brood. Rivium 8,50. Carpaccio 8,50. Huisgerookte zalm 7,50. Sandwiches Al onze sandwiches worden geserveerd op wit of bruin brood. Rivium 8,50 licht geroosterd oerbrood met ossenhaasreepjes en ketjapsaus. Carpaccio 8,50 licht geroosterd oerbrood met carpaccio,

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant!

Beste KOOK-OOK klant! Beste KOOK-OOK klant! Waarom maakt KOOK-OOK gebruik van biologisch vlees? Naast dat het dier een beter leven heeft gehad, is de samenstelling van biologisch vlees veel beter voor onze gezondheid. Biologisch

Nadere informatie

Voorgerechten & Soepen & Brood

Voorgerechten & Soepen & Brood Bestelformulier traiteur gerechten uit eigen Studio Voorgerechten & Soepen & Brood 01 Roomzachte wild paté met gekonfijte rode uitjes en preiselberen compote. 02 Vers gerookte eendenfilet met eendenlever

Nadere informatie

Piemonte. Antipasti Paprika s met bagna caoda Pollo Tonnato. Primo: Risotto met pompoen en kaassaus. Secondo: Gestoofde kip met paddestoelen

Piemonte. Antipasti Paprika s met bagna caoda Pollo Tonnato. Primo: Risotto met pompoen en kaassaus. Secondo: Gestoofde kip met paddestoelen Piemonte Antipasti Paprika s met bagna caoda Pollo Tonnato Primo: Risotto met pompoen en kaassaus Secondo: Gestoofde kip met paddestoelen Dolci: Panna cotta met vruchtensaus Baci di dama www.martijnpostma.nl

Nadere informatie

Menu april WimWolfs. Menu april Amuse Bietensoep. Voorgerecht Pizza van tonijn mediterraan

Menu april WimWolfs.  Menu april Amuse Bietensoep. Voorgerecht Pizza van tonijn mediterraan WimWolfs http://www.wimwolfs.nl Menu april 2014 Menu april 2014 Amuse Bietensoep Voorgerecht Pizza van tonijn mediterraan Hoofdgerecht Lams kotelet met ratatouille en saus met knoflook Nagerecht Tiramisu

Nadere informatie

Menu 98. Brickdeegje met Grieks gehakt. Knolseldersoep met roggebrood met ham en paté. Wildzwijnmedaillons met gepofte appel

Menu 98. Brickdeegje met Grieks gehakt. Knolseldersoep met roggebrood met ham en paté. Wildzwijnmedaillons met gepofte appel Menu 98. Brickdeegje met Grieks gehakt Knolseldersoep met roggebrood met ham en paté Wildzwijnmedaillons met gepofte appel Salade van peren met crème van mascarpone met groene peper en pastis : 30 minuten

Nadere informatie

Voorgerechten. Broodplankje met diverse smeersels 6,50. Carpaccio met rucola, pijnboompitten, truffelmayonaise en oude kaas 9,95

Voorgerechten. Broodplankje met diverse smeersels 6,50. Carpaccio met rucola, pijnboompitten, truffelmayonaise en oude kaas 9,95 Voorgerechten Broodplankje met diverse smeersels 6,50 Carpaccio met rucola, pijnboompitten, truffelmayonaise en oude kaas 9,95 Trio van paté met chutney van peer en streaky bacon 8,75 Salade van bospaddenstoelen

Nadere informatie

HelloFresh Kerstmenu 2014

HelloFresh Kerstmenu 2014 HelloFresh Kerstmenu 0 Romige bospaddenstoelensoep met handgemaakt desembrood Kalfsentrecôte met gesmoorde sjalotjes, risotto, frisse salade en koolrabifrietjes Panna cotta met stoofpeertjes Aan de slag

Nadere informatie

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016!

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! ZwARte BoNeNSoEP Met PuLLeD PoRK Zoete aardappel is lekker en gezond. Een zoete aardappel is een knol en behoort, in tegenstelling

Nadere informatie

Lunch Kaart. Soep. Van de Kip. Boerenbrood Ruim belegd met. Salades. Paddenstoelensoep 4,75 Geparfumeerd met truffel

Lunch Kaart. Soep. Van de Kip. Boerenbrood Ruim belegd met. Salades. Paddenstoelensoep 4,75 Geparfumeerd met truffel Lunch Kaart Soep Paddenstoelensoep 4,75 Geparfumeerd met truffel Mosterdsoep 4,75 Met spekjes en lente-ui Tomatensoep 4,25 Met groene kruiden Runderbouillon 4,50 Met gerookte eendenborst Van de Kip Boerenomelet

Nadere informatie

PRIVATE DINING. (8 55 personen) 3 GANGEN 4 GANGEN 7 GANGEN BUFFET WALKING DINER

PRIVATE DINING. (8 55 personen) 3 GANGEN 4 GANGEN 7 GANGEN BUFFET WALKING DINER PRIVATE DINING (8 55 personen) 3 GANGEN 4 GANGEN 7 GANGEN BUFFET WALKING DINER MENU 3 OF 4 GANGEN EASY 33 / 39 Zijn jullie met meer dan 20 personen? Dan horen we graag minimaal 3 dagen voorafgaand aan

Nadere informatie

Bij de koffie. Borrelen & snacken. Bitterballen 7,00. Bittergarnituur 7,00. Breekbrood met boter 3,50. Plankje gezellig 7,50.

Bij de koffie. Borrelen & snacken. Bitterballen 7,00. Bittergarnituur 7,00. Breekbrood met boter 3,50. Plankje gezellig 7,50. Borrelen & snacken Bitterballen 7,00 10 Bitterballen met mosterd Bittergarnituur 7,00 10 Gemengde snacks met mayonaise en curry Breekbrood met boter 3,50 4 Stukjes breekbrood met boter en aioli Plankje

Nadere informatie

Lid Cuisine Culinaire Nederland (CCN), Afd. Amsterdam MENU JANUARI 2013 GARNALEN MET GROENE MANGO-SALADE GEROOKT BIETENSOEPJE MET COQUILLES

Lid Cuisine Culinaire Nederland (CCN), Afd. Amsterdam MENU JANUARI 2013 GARNALEN MET GROENE MANGO-SALADE GEROOKT BIETENSOEPJE MET COQUILLES Lid Cuisine Culinaire Nederland (CCN), Afd. Amsterdam MENU JANUARI 2013 GARNALEN MET GROENE MANGO-SALADE GEROOKT BIETENSOEPJE MET COQUILLES LAMSKOTELETJES MET MINT VAN DE BIG GREEN EGG TARTE TATIN MET

Nadere informatie

Pasta salade. Ingrediënten: (4 personen) Dressing 1 theelepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel honing olijfolie of zonnebloemolie

Pasta salade. Ingrediënten: (4 personen) Dressing 1 theelepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel honing olijfolie of zonnebloemolie Pasta salade Ingrediënten: (4 personen) Dressing 1 theelepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel honing olijfolie of zonnebloemolie 175 gram pasta, bv. schelpjes macaroni 150 gram sperziebonen

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

VOORGERECHTEN SOEP VAN DE DAG 2, 50 /5, 90. Geserveerd in een glas / geserveerd in een bord CARPACCIO 9, 90

VOORGERECHTEN SOEP VAN DE DAG 2, 50 /5, 90. Geserveerd in een glas / geserveerd in een bord CARPACCIO 9, 90 VOORGERECHTEN SOEP SOEP VAN DE DAG 2, 50 /5, 90 Geserveerd in een glas / geserveerd in een bord VLEES CARPACCIO 9, 90 Entrecote, peper, parmezaan, truffelmayonaise, Taggia olijven VITELLO TONNATO 9, 90

Nadere informatie

Namens al onze medewerkers wensen we u een smakelijke maaltijd en fijne avond toe!

Namens al onze medewerkers wensen we u een smakelijke maaltijd en fijne avond toe! Waarom Brasserie Groene Buren? Met een knipoog naar het gezegde het gras is altijd groener bij de buren, heet onze Brasserie Groene Buren. Wij willen de buren zijn waar iedereen zich thuis voelt, dus zijn

Nadere informatie

Diner. Onze gerechten kunnen allergenen bevatten Heeft u een allergie? Meld het ons

Diner. Onze gerechten kunnen allergenen bevatten Heeft u een allergie? Meld het ons Diner Diner (17.00-21.00 uur) Voorgerechten Broodplankje diverse soorten brood en smeersels voor 2 personen 9,50 Carpaccio van rund met balsamico dressing, oude kaas, pijnboompitten en sla 10,50 Gerookte

Nadere informatie

Lunch. Lunch. Soepen. Goulashsoep 12,50 Paprika, bruine bonen, rundvlees, tomaat en tijm

Lunch. Lunch. Soepen. Goulashsoep 12,50 Paprika, bruine bonen, rundvlees, tomaat en tijm Soepen Goulashsoep 12,50 Paprika, bruine bonen, rundvlees, tomaat en tijm Soep van gele tomaten 9,00 Gerookte gele tomaten, basillicum en crème fraîche Soep van de dag 9,50 Wekelijks wisselende soep met

Nadere informatie

Salade met gerookte rib-eye geserveerd met Caponata. Ingrediënten;

Salade met gerookte rib-eye geserveerd met Caponata. Ingrediënten; Salade met gerookte rib-eye geserveerd met Caponata. Aubergine Ui Bleekselderij Tomaten Olijven Kappertjes Pijnboompitjes Aceto balsamico. (blanke) Bospeen P&Z Bereiden; - maak de groenten schoon en snijd

Nadere informatie

Bij de koffie. Borrelen & snacken uur uur. Bitterballen 7,00. Bittergarnituur 7,00. Breekbrood met boter 3,50. Plankje gezellig 7,50

Bij de koffie. Borrelen & snacken uur uur. Bitterballen 7,00. Bittergarnituur 7,00. Breekbrood met boter 3,50. Plankje gezellig 7,50 Borrelen & snacken 10.00 uur 21.00 uur Bitterballen 7,00 10 Bitterballen met mosterd Bittergarnituur 7,00 10 Gemengde snacks met mayonaise en curry Breekbrood met boter 3,50 4 Stukjes breekbrood met boter

Nadere informatie