Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast"

Transcriptie

1 Kerstmenu A Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast Bereidingswijze 1 ste gang Mousse van witvis met bospeen, dragon en rivierkreeftjes en een saus van remoulade en appel. Leg de mousse op het bord. Doe de remouladesaus om het gerecht en verdeel de rivierkreeftjes over het bord. Paté van rundersucade met Seranoham, auberginekaviaar en een salade van aardappel, prei en truffel. Leg de paté in het midden van het bord. Maak het bord verder op met de rest van de garnering. Bereidingswijze 2 de gang Gegrilde diamanthaas met stamppot van aardappel en pastinaak, seizoensgroenten en de en saus van hachee. Voorverwarm de oven op 160 graden. Zet de groenten en het stamppotje ongeveer 15 minuten in de oven. Schep alles om de 10 minuten even om zodat het homogeen warm wordt. Om het vlees medium te bereiden moet u de entrecote ongeveer 8 minuten( voor een dikkere haas evt 2 minuten langer) in de oven zetten. Wenst u het vlees liever medium rare verkort de baktijd dan met 2 minuten. Wenst u het vlees well done dan de baktijd 3 minuten verlengen. Verwarm ondertussen in een pannetje de saus. Breng het vlees op smaak met peper en zout als het op het bord ligt. Stoofpot van wild met stamppot van aardappel met pastinaak, seizoensgroenten en een saus van kruidkoek. Voorverwarm de oven op 160 graden en zet de wildstoof, het stamppotje en de seizoensgroenten gedurende 20 minuten in de oven. Schep alles om de 10 minuten even om zodat het homogeen warm wordt. Schep op het midden van het bord een lepel stoof. Schep er het stamppotje en groenten naast. Bereidingswijze 3 de gang Sluit het kerstdiner af met het nagerecht. Haal deze ongeveer een half uur van tevoren uit de koelkast alvorens deze te serveren.

2 Kerstmenu B Bereidingswijze 1 ste gang Drie bereidingen van zalm (gravad lax, gerookt en een frisse salade) met komkommer, radijs en grote kapperappeltjes en een mayonaise van limoen, knoflook en dille. Schik de 3 bereidingen van zalm op het bord. Garneer het bord met de komkommer, radijs en kapperappeltjes verder af. Druppel de mayonaise rondom het gerecht. Carpaccio van herten biekstuk met bospaddenstoelen, bietjes en een vinaigrette van sjalot, bieslook en balsamicoazijn. de carpaccio. Verdeel de overige ingrediënten over de rest van de carpaccio. Bereidingswijze 2 de gang Zacht gegaarde parelhoen met een gratin van knolselderij, aardappelkastanjepuree, seizoensgroenten, en een jus van dadel/vijgenazijn. Voorverwarm de oven op 160 graden. De eend is al gaar en wordt verder in de oven verwarmd. Plaats als eerste de gratin in de oven ongeveer 25 minuten. Vervolgens na 10 minuten de groenten en de kastanjepuree. De parelhoen wordt de laatste 10 minuten ook in de oven geplaatst. Verwarm ondertussen de saus in een pannetje. Schep ge groenten, de puree in het midden van het bord. Snijd de parelhoen in tweeën en leg deze op naast de groenten en de puree. Plaats vervolgens de gratin op het bord. Giet vervolgens de saus over de eend. Runderentrecote met gratin van knolselderij, aardappelkastanjepuree en seizoensgroenten en een jus van rode port en sjalot. Voorverwarm de oven op 160 graden. Plaats als eerste de gratin in de oven ongeveer 25 minuten. Vervolgens na 10 minuten de groenten en de kastanjepuree. Om het vlees medium te bereiden moet u de entrecote de laatste ongeveer 7 minuten in de oven zetten. Wenst u het vlees liever medium rare verkort de baktijd dan met 2 minuten. Wenst u het vlees well done dan de baktijd 3 minuten verlengen. Verwarm ondertussen in een pannetje de saus. Breng het vlees op smaak met peper en zout als het op het bord ligt. Bereidingswijze 3 de gang Sluit het kerstdiner af met het nagerecht. Haal deze ongeveer een half uur van tevoren uit de koelkast alvorens deze te serveren.

3 Vegetarisch menu Bereidingswijze vegetarisch voorgerecht Salade van aardappel, prei en truffel met aubergine. Sla de folieeflappen open en leg een bord op het bakje keer het bord met bakje om en verwijder het bakje en daarna de folie. Maak de sla aan met de dressing leg de sla naast het taartje en garneer het gerecht af met de overige garnituur. Bereidingswijze vegetarisch hoofdgerecht Gevulde portobello met Roquefort, gratin van knolselderij, seizoensgroenten en een saus van paddenstoelen. Voorverwarm de oven op 160 graden. Plaats de portobello en de gratin in de oven gedurende 25 minuten. De groenten na 10 minuten erbij plaatsen. Verwarm in een pannetje de saus. Leg de portobello in het midden van het bord en leg en gratin en de groenten ernaast. Schenk vervolgens de saus op het bord.

4 Kindermenu Bereidingswijze Kindermenu 1 e gang Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, salsa van tomaat en rucola sla. de carpaccio Verdeel de overige ingrediënten over de rest van de carpac 2 e gang Klein biefstukje met ovenaardappels en haricots verts met pancetta Voorverwarm de oven op 160 graden. Plaats de ovenaardappels, de haricots verts 15 minuten in de oven. Om het biefstukje medium te bakken zet u het 10 minuten in de oven. Verleng de baktijd wanneer het minder rood gegeten gaat worden. Breng het vlees op smaak met peper en zout als het op het bord ligt. 3 e gang Sluit het kerstdiner af met het nagerecht. Extra Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, salsa van tomaat en rucola sla. de carpaccio Verdeel de overige ingrediënten over de rest van de carpaccio. Quiche Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder de kartonnenbodem en bak de quiche vervolgens 25 minuten af.

5 À la carte gerechten Bereidingswijze tussengerecht Heldere bouillon van wild met een garnituur van hertensucade en tuinkruiden. Verwarm de bouillon in een pannetje en leg de hertensucade in een soepkom of bord. Schenk daarna de bouillon op de sucade. Bereidingswijze voorgerechten Mousse van witvis met bospeen, dragon en rivierkreeftjes en een saus van remoulade en appel. Leg de mousse op het bord. Doe de remouladesaus om het gerecht en verdeel de rivierkreeftjes over het bord. Paté van rundersucade met Seranoham, auberginekaviaar en een salade van aardappel, prei en truffel. Leg de paté in het midden van het bord. Maak het bord verder op met de rest van de garnering. Drie bereidingen van zalm (gravad lax, gerookt en een frisse salade) met komkommer, radijs en grote kapperappeltjes en een mayonaise van limoen, knoflook en dille. Schik de 3 bereidingen van zalm op het bord. Garneer het bord met de komkommer, radijs en kapperappeltjes verder af. Druppel de mayonaise rondom het gerecht. Carpaccio van herten biekstuk met bospaddenstoelen, bietjes en een vinaigrette van sjalot, bieslook en balsamicoazijn. de carpaccio. Verdeel de overige ingrediënten over de rest van de carpaccio.

6 Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast Bereidingswijze hoofdgerechten Gegrilde diamanthaas met stamppot van aardappel en pastinaak, seizoensgroenten en de en saus van hachee. Voorverwarm de oven op 160 graden. Zet de groenten en het stamppotje ongeveer 15 minuten in de oven. Schep alles om de 10 minuten even om zodat het homogeen warm wordt. Om het vlees medium te bereiden moet u de entrecote ongeveer 8 minuten( voor een dikkere haas evt 2 minuten langer) in de oven zetten. Wenst u het vlees liever medium rare verkort de baktijd dan met 2 minuten. Wenst u het vlees well done dan de baktijd 3 minuten verlengen. Verwarm ondertussen in een pannetje de saus. Breng het vlees op smaak met peper en zout als het op het bord ligt. Stoofpot van wild met stamppot van aardappel met pastinaak, seizoensgroenten en een saus van kruidkoek. Voorverwarm de oven op 160 graden en zet de wildstoof, het stamppotje en de seizoensgroenten gedurende 20 minuten in de oven. Schep alles om de 10 minuten even om zodat het homogeen warm wordt. Schep op het midden van het bord een lepel stoof. Schep er het stamppotje en groenten naast. Zacht gegaarde parelhoen met een gratin van knolselderij, aardappelkastanjepuree, seizoensgroenten, en een jus van dadel/vijgenazijn. Voorverwarm de oven op 160 graden. De eend is al gaar en wordt verder in de oven verwarmd. Plaats als eerste de gratin in de oven ongeveer 25 minuten. Vervolgens na 10 minuten de groenten en de kastanjepuree. De parelhoen wordt de laatste 10 minuten ook in de oven geplaatst. Verwarm ondertussen de saus in een pannetje. Schep ge groenten, de puree in het midden van het bord. Snijd de parelhoen in tweeën en leg deze op naast de groenten en de puree. Plaats vervolgens de gratin op het bord. Giet vervolgens de saus over de eend. Runderentrecote met gratin van knolselderij, aardappelkastanjepuree en seizoensgroenten en een jus van rode port en sjalot. Voorverwarm de oven op 160 graden. Plaats als eerste de gratin in de oven ongeveer 25 minuten. Vervolgens na 10 minuten de groenten en de kastanjepuree. Om het vlees medium te bereiden moet u de entrecote de laatste ongeveer 7 minuten in de oven zetten. Wenst u het vlees liever medium rare verkort de baktijd dan met 2 minuten. Wenst u het vlees well done dan de baktijd 3 minuten verlengen. Verwarm ondertussen in een pannetje de saus. Breng het vlees op smaak met peper en zout als het op het bord ligt.

Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast

Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast Kerstmenu A Bereidingswijze 1 ste gang Mousse van forel met een crème van mierikswortel en zoetzure groenten. Leg de zoetzure groenten in het midden het bord. Daarop de mousse van forel zetten. Doe vervolgens

Nadere informatie

Haal alle terrines en de hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast

Haal alle terrines en de hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast Kerstmenu A Haal alle terrines en de hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast Bereidingswijze 1 ste gang Rundersukade, gepofte pompoen, Amsterdams zuur en winterse salade De rundersukade

Nadere informatie

Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast

Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast Kerstmenu A Haal alle hoofdgerechten ongeveer een uur van te voren uit de koelkast Bereidingswijze 1 ste gang Marbré van sukade met Pata Negra ham, frisse knolsalade en een compote van vijgen. Haal de

Nadere informatie

Bestellijst kerst 2018

Bestellijst kerst 2018 Bestellijst kerst 2018 Luxe 3-gangen menu s De menu s zijn uit te breiden met gerechten van de à la carte lijst. Menu A ( 30,00 p.p.) Mousse van forel met een crème van mierikswortel en zoetzure groenten

Nadere informatie

Parkhotel verrassingsmenu. Begeleidend wijnarrangement

Parkhotel verrassingsmenu. Begeleidend wijnarrangement Parkhotel verrassingsmenu 4 gangen verrassingsmenu Amuse voorgerecht tussengerecht hoofdgerecht dessert of kaas 35,50 5 gangen verrassingsmenu Amuse voorgerecht tussengerecht spoom hoofdgerecht dessert

Nadere informatie

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 27+28

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 27+28 SUGARCHALLENGE! LARGE programma Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s Dag 27+28 Dag 27 Ontbijt: broodje geitenkaas 1 portie roggebrood, crackers of zuurdesembrood (of glutenvrij; kastanjecrackers

Nadere informatie

BEREIDING VAN HET. Kerst. Thuismenu

BEREIDING VAN HET. Kerst. Thuismenu BEREIDING VAN HET Kerst Thuismenu Geachte gast, Hartelijk dank voor uw kerstbestelling. Onze chef kok Daniël van de Kant en zijn keukenbrigade hebben uw gerechten met uiterste zorg bereid en verpakt. Wij

Nadere informatie

LUNCHGERECHTEN. STADSE SOEP 3,95 /5,95 Geserveerd in een glas / geserveerd in een bord.

LUNCHGERECHTEN. STADSE SOEP 3,95 /5,95 Geserveerd in een glas / geserveerd in een bord. LUNCHGERECHTEN SOEP STADSE SOEP 3,95 /5,95 Geserveerd in een glas / geserveerd in een bord. SOEP VAN POMODORITOMAAT 3,95 /5,95 Geserveerd in een glas / geserveerd in een bord. BROOD U KUNT KIEZEN UIT:

Nadere informatie

De Stad 3-gangen menu voor 19,50

De Stad 3-gangen menu voor 19,50 De Stad 3-gangen menu voor 19,50 Het principe is eenvoudig; een 3-gangen keuzemenu tegen een vaste prijs. Het voorgerecht is een keuze uit meerdere soorten soep, geserveerd in een glas. Het hoofdgerecht

Nadere informatie

LUNCHGERECHTEN. TONIJNSALADE Huisgemaakt tonijnsalade, kappertjes en cherrytomaat. 6,95

LUNCHGERECHTEN. TONIJNSALADE Huisgemaakt tonijnsalade, kappertjes en cherrytomaat. 6,95 LUNCHGERECHTEN SOEP STADSE SOEP Geserveerd in een glas 3,95 Geserveerd in een bord 5,95 SOEP VAN POMODORI TOMAAT Geserveerd in een glas 3,95 Geserveerd in een bord 5,95 BROOD U KUNT KIEZEN UIT Licht, donker,

Nadere informatie

LUNCHGERECHTEN. TONIJNSALADE Huisgemaakt tonijnsalade, kappertjes en cherrytomaat. 6,95

LUNCHGERECHTEN. TONIJNSALADE Huisgemaakt tonijnsalade, kappertjes en cherrytomaat. 6,95 LUNCHGERECHTEN SOEP STADSE SOEP Geserveerd in een glas 3,95 Geserveerd in een bord 5,95 SOEP VAN POMODORI TOMAAT Geserveerd in een glas 3,95 Geserveerd in een bord 5,95 BROOD U KUNT KIEZEN UIT Licht, donker,

Nadere informatie

KERST MENU VOORGERECHTEN

KERST MENU VOORGERECHTEN VOORGERECHTEN Taartje van gerookte forel Taartje van gerookte forel met een salade van o.a. wakame, edame boontjes, appel en radijs met een frisse citroen mayonaise Carré van gerookte eendenfilet Carré

Nadere informatie

bospaddenstoelensoep

bospaddenstoelensoep bospaddenstoelensoep * VOORBEREIDEN (dag voor het kerstdiner): * Week de gedroogde paddenstoelen 15 minuten in water. * Snipper de ui en pers of snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in kleine

Nadere informatie

Voorgerechten & Soepen & Brood

Voorgerechten & Soepen & Brood Bestelformulier traiteur gerechten uit eigen Studio Voorgerechten & Soepen & Brood 01 Roomzachte wild paté met gekonfijte rode uitjes en preiselberen compote. 02 Vers gerookte eendenfilet met eendenlever

Nadere informatie

Lunchkaart. Broodjes koud. Broodjes warm. Sandwiches. Soepen. Carpaccio 9,50. Tonijnsalade 8,50. Oude kaas 9,50. Brie en mosterddressing 7,50

Lunchkaart. Broodjes koud. Broodjes warm. Sandwiches. Soepen. Carpaccio 9,50. Tonijnsalade 8,50. Oude kaas 9,50. Brie en mosterddressing 7,50 Lunchkaart Op loop afstand van de meest prachtige kerk in Den Bosch vind u De Bossche Eetkaemer met een verrassende lunchkaart. In ons restaurant of op het terras kunnen wij u altijd een passende ambiance

Nadere informatie

LUNCHGERECHTEN. TOREN VAN TONIJN Huisgemaakt tonijnsalade, kappertjes en cherrytomaat. 8,95

LUNCHGERECHTEN. TOREN VAN TONIJN Huisgemaakt tonijnsalade, kappertjes en cherrytomaat. 8,95 LUNCHGERECHTEN SOEP STADSE SOEP Geserveerd in een glas 3,95 Geserveerd in een bord 5,95 SOEP VAN POMODORI TOMAAT Geserveerd in een glas 3,95 Geserveerd in een bord 5,95 BROOD U KUNT KIEZEN UIT Licht, donker,

Nadere informatie

Lekker eten met weinig koolhydraten

Lekker eten met weinig koolhydraten Lekker eten met weinig koolhydraten Groentenrolletjes Geroosterde 1 courgette 1 rode paprika 2 eetlepels olijfolie enkele takjes peterselie 100 gram roomkaas 2 teentjes knoflook 8 sneetjes Atkins koolhydraat

Nadere informatie

vanaf 2 personen p.p. van gemarineerde Aubergine, Artisjok, Tomaat, Paprika en Olijven, Tappenade en Brood met of zonder Kruidenboter

vanaf 2 personen p.p. van gemarineerde Aubergine, Artisjok, Tomaat, Paprika en Olijven, Tappenade en Brood met of zonder Kruidenboter + Voor bij de Borrel Mandje Brood 4,95 met Kruidenboter of Tapenade Gemarineerde Olijven 4,35 met zongedroogde Tomaten Proeverij vanaf 2 personen p.p. van gemarineerde Aubergine, Artisjok, Tomaat, Paprika

Nadere informatie

Amuse Gouds mini-kaassoepje

Amuse Gouds mini-kaassoepje * Amuse Gouds mini-kaassoepje *** Carpaccio van runderhaas Bedekt met spek-croquantines, gemalen peper, rucola, honing-mosterd dressing, Pecorino Romano en vers gesneden bieslook ***** Varkenshaas medaillons

Nadere informatie

RECEPTEN HUMPHREY FRIDT

RECEPTEN HUMPHREY FRIDT 10 KOOLHYDRAATARME RECEPTEN HUMPHREY FRIDT 1. BIEFSTUK MET SALADE > 120 gram biefstuk > 3 handjes ijsbergsla > 1 handje rucola sla > 2 radijsjes > 1 bosui > 1 eetlepel magere yoghurt > 1 theelepel tuinkruiden

Nadere informatie

Voorgerechten. Tussengerechten. Hoofdgerechten. Dessert

Voorgerechten. Tussengerechten. Hoofdgerechten. Dessert Chefs menu 1 3 gangen 31,50 per persoon 4 gangen 36,50 per persoon Voorgerechten Vegetarisch, vis- en vleesgerecht van de chef Tussengerechten Kreeftensoep tartaar van gamba Courgettesoep Hollandse garnaal

Nadere informatie

Kookworkshop MONIQUE VAN WESSUM AFSLANKCOACH VAN WESSUM AFSLANKCOACH MONIQUE

Kookworkshop MONIQUE VAN WESSUM AFSLANKCOACH VAN WESSUM AFSLANKCOACH MONIQUE Kookworkshop Regelmatig organiseer ik voor mijn klanten een kookworkshop om ze laten zien en proeven hoe lekker en gevarieerd je kunt blijven eten en toch kunt afvallen. Hierbij een impressie van de vorige

Nadere informatie

Herberg, Brasserie de Bongerd

Herberg, Brasserie de Bongerd Herberg, Brasserie de Bongerd U kunt bij ons terecht voor o.a. Overnachtingen Ontbijt, brunch, lunch, diner, Diversen Work shops Feesten en partijen, vergaderingen Of gewoon voor een lekker kopje koffie

Nadere informatie

Kerst bij Hotel Breda Princeville

Kerst bij Hotel Breda Princeville Kerst bij Hotel Breda Princeville Breng de feestdagen gezellig door bij Hotel Breda Princeville Ook dit jaar kunt u weer heerlijk komen genieten met uw familie en vrienden tijdens de feestdagen. Tijdens

Nadere informatie

De ravioli en het ijs laat u in de vriezer!!

De ravioli en het ijs laat u in de vriezer!! Nogmaals dank je wel voor het bestellen van het Hortus Kerstmenu. In deze handleiding zullen we uit de doeken doen hoe je ons 5-gangen diner probleemloos, op tijd en mooi gepresenteerd op tafel tovert.

Nadere informatie

Gebakken Coquilles met appel en kerrie. Ingrediënten voor 16 personen;

Gebakken Coquilles met appel en kerrie. Ingrediënten voor 16 personen; Gebakken Coquilles met appel en kerrie 16 Coquilles 2 goudreinetten boter 1 sjalot 1 teen knoflook 2 dl witte wijn suiker en kaneelpoeder 2 dl slagroom kerriepoeder Bereidingswijze; Haal het harde stukje

Nadere informatie

KOOK mee. Voorgerecht, 4 personen / 15 min

KOOK mee. Voorgerecht, 4 personen / 15 min Pompoensoep met geroosterde pompoenpitten en pompoenpitolie Voorgerecht, 4 personen / 15 min - 1 ui - ½ cm gember - 1 dl olijfolie - 2 laurier blaadjes - 1 teen knoflook - 1 kilo pompoen - 2 l groentebouillon

Nadere informatie

Brasserie - Restaurant De Belvertshoeve

Brasserie - Restaurant De Belvertshoeve Brasserie - Restaurant De Belvertshoeve Menukaart Herfst 2013 Menu Belvertshoeve 3-gangen menu 24,50 4-gangen menu 27,50 Met het menu Belvertshoeve weet u zeker dat u een goede keuze maakt. In dit menu

Nadere informatie

consumptief-horeca CSPE BB 2015

consumptief-horeca CSPE BB 2015 consumptief-horeca CSPE BB 2015 bijlage 1 variant b menu b Amuse van gerookte eendenborst *** Runderconsommé met tapenade, boter, olijfolie en brood *** Gepocheerde victoriabaars met dillesaus gestoofde

Nadere informatie

Dinerkaart. Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood. Stoer, , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust,

Dinerkaart. Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood. Stoer, , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Dinerkaart Van 17:30 tot 20:00 uur Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, meijel, borrel, vis, trabant, koffie, wifi, snorfiets, Josper, vlees, puur, terras, eerlijk, de zwaan, swingtrike, houtskool,

Nadere informatie

Salade met gebakken lams haas met Mediterrane dressing. Ingrediënten voor de dressing;

Salade met gebakken lams haas met Mediterrane dressing. Ingrediënten voor de dressing; Salade met gebakken lams haas met Mediterrane dressing. Ingrediënten voor de dressing; 2,5 dl olijf olie. 1 fijn gesnipperde rode ui. 2 fijn gesneden teentjes knoflook. 1/2 blikje maïs korrels. lepel gehakte

Nadere informatie

Voorgerechten. *Heeft u een allergie? Meld het ons. **Wij accepteren betalingen alleen á contant en/of Pin (Maestro)

Voorgerechten. *Heeft u een allergie? Meld het ons. **Wij accepteren betalingen alleen á contant en/of Pin (Maestro) Voorgerechten Rund Old Amsterdam Mediterrane tapenade 10,00 Huisgemarineerde rundercarpaccio met mediterrane tapenade, rucola, pijnboompitten en koekje van Old Amsterdam Kabeljauw Hollandse garnalen Pompoen

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Gebakken snoekbaars met een crème van trompet de la mort. Snoekbaars schoonmaken en verdelen in gelijke stukken met de huid.

Gebakken snoekbaars met een crème van trompet de la mort. Snoekbaars schoonmaken en verdelen in gelijke stukken met de huid. Gebakken snoekbaars met een crème van trompet de la mort. Snoekbaars schoonmaken en verdelen in gelijke stukken met de huid. Ingrediënten voor de trompet saus. 3 dl vis fond 250 gram trompet de la mort

Nadere informatie

Rillette van eend met uienmarmelade en een zoet zuur 9,75. Rauwe gemarineerde zalm met Zweeds brood en een dressing van 10,50

Rillette van eend met uienmarmelade en een zoet zuur 9,75. Rauwe gemarineerde zalm met Zweeds brood en een dressing van 10,50 Koude voorgerechten Salade van buffelmozzarella, basilicum pommedori, olijven, 9,25 kappertjes, en een vinaigrette van oude aceto Rillette van eend met uienmarmelade en een zoet zuur 9,75 van uitjes en

Nadere informatie

Feestdagenarrangementen Kerst 2014 bij De 3 Gebroeders

Feestdagenarrangementen Kerst 2014 bij De 3 Gebroeders Feestdagenarrangementen Kerst 2014 bij De 3 Gebroeders De Feestdagen staan weer voor de deur, tijdens deze dagen kunt u bij ons ongedwongen komen genieten van een diner of een feestelijke brunch. Bent

Nadere informatie

Taartje van zalm op een bedje van komkommer met kruidensaus

Taartje van zalm op een bedje van komkommer met kruidensaus Taartje van zalm op een bedje van komkommer met kruidensaus Ingrediënten: (10 personen) Zalmtartaar: 100 gr verse zalm 100 gr gerookte zalm 1 st kleine sjalot 50 gr crème Fraîche Druppels tabasco/peper

Nadere informatie

Koude voorgerechten. Torentje van gerookte makreel, avocado en appel geserveerd met veldsla en dressing van voorjaarsuitjes 9,50

Koude voorgerechten. Torentje van gerookte makreel, avocado en appel geserveerd met veldsla en dressing van voorjaarsuitjes 9,50 Koude voorgerechten Salade van Romeinse sla met reepjes gerookte parelhoenfilet, uitgebakken spekjes, knoflookcroutons, schilfers van Parmezaanse kaas en Caesardressing 10,50 Torentje van gerookte makreel,

Nadere informatie

Gemarineerde makreel met tomaten mousse. Ingrediënten;(tomaten mousse)

Gemarineerde makreel met tomaten mousse. Ingrediënten;(tomaten mousse) Gemarineerde makreel met tomaten mousse. Ingrediënten;(tomaten mousse) 5 dl tomaten sap geconsenteerd. 3 dl half geslagen slagroom. Peper en zout Fijn gesneden bieslook Tabasco Wodka 6 blaadjes gelatine.

Nadere informatie

Kerst 2017 Bistro Bar D n Truffel

Kerst 2017 Bistro Bar D n Truffel Kerst 2017 Bistro Bar D n Truffel Fijn dat U de kerst in onze bistro wilt vieren. Dit jaar heeft de keuken weer een fantastisch menu samengesteld. Maar u kunt ook kiezen van de kerst a la carte kaart.

Nadere informatie

Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011. Aardappelgerecht(februari)... 1. Natte preipot(april)... 2

Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011. Aardappelgerecht(februari)... 1. Natte preipot(april)... 2 Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011 Aardappelgerecht(februari)... 1 Natte preipot(april)... 2 Courgettesoep(mei)... 3 Rabarber met een variatie(juli-augustus)... 4 Meloensalade(september)...

Nadere informatie

Catering Het Gemak Voor uw gemak. Rundvlees salade met rauwe ham en meloen. Zalmsalade met o.a. zalm, paling, garnalen en makreel.

Catering Het Gemak Voor uw gemak. Rundvlees salade met rauwe ham en meloen. Zalmsalade met o.a. zalm, paling, garnalen en makreel. Koud en warm buffet ( het gemak ) Rundvlees salade met rauwe ham en meloen. Zalmsalade met o.a. zalm, paling, garnalen en makreel. Rauwkost salade met kruidendressing Minibroodjes. Kruidenboter en tapenade.

Nadere informatie

Maandag. Ontbijt: 1 volkoren beschuit met halvarine 1 keer halva jam 1 volkoren boterham met halvarine 1 keer 20+ smeerkaas met plakjes komkommer

Maandag. Ontbijt: 1 volkoren beschuit met halvarine 1 keer halva jam 1 volkoren boterham met halvarine 1 keer 20+ smeerkaas met plakjes komkommer Weekmenu 48 Maandag 1 volkoren beschuit met halvarine 1 keer halva jam 1 volkoren boterham met halvarine 1 keer 20+ smeerkaas met plakjes komkommer 1 appel 2 volkoren boterhammen 1 keer philadelphia light

Nadere informatie

In deze menukaart vind u alle mogelijkheden wat betreft uw culinaire invulling van deze avond.

In deze menukaart vind u alle mogelijkheden wat betreft uw culinaire invulling van deze avond. In deze menukaart vind u alle mogelijkheden wat betreft uw culinaire invulling van deze avond. Geniet van onze heerlijke gerechten. Maak gebruik van onze Bites en Oesters tijdens het aperitief. U kunt

Nadere informatie

Kerstmenu RECEPTEN. borrel & brunch

Kerstmenu RECEPTEN. borrel & brunch Kerstmenu borrel & brunch Ingrediënten (10 personen): Wortelsoepje Italiaans in een glaasje borrelhapje 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij 400 g winterwortels 1 el olijfolie 500 ml bouillon

Nadere informatie

Voorgerecht voor 6 personen: zuid-indiase kip-kerriesoep

Voorgerecht voor 6 personen: zuid-indiase kip-kerriesoep Voorgerecht voor 6 personen: zuid-indiase kip-kerriesoep 750 gram kipfilet in reepjes gesneden 1,3 liter water 4 theelepels kerriepoeder 2 theelepels kurkuma 4 kruidnagels 3 uien, in repen gesneden 3 wortels,

Nadere informatie

STARTERS TAPENADES ENSALADA - SALADES SOPA - SOEP

STARTERS TAPENADES ENSALADA - SALADES SOPA - SOEP STARTERS TAPENADES 1. AIOLI 4,00 Geserveerd met brood 3. FETAKAAS TAPENADE 4,00 Combinatie van feta en Spaanse pepers, geserveerd met brood 4. YOGHURT DIP 4,00 Met komkommer, mint en knlook, geserveerd

Nadere informatie

2 sneetjes uit de oven met tomaat, ham, kaas en bieslook 5,80 Tosti ham en kaas 3,50 Tosti kaas en tomaat 3,50

2 sneetjes uit de oven met tomaat, ham, kaas en bieslook 5,80 Tosti ham en kaas 3,50 Tosti kaas en tomaat 3,50 Lunch (wordt geserveerd van 12:00 tot 17:00 uur) BROOD Ciabatta met roergebakken fricandeau, ui, paprika en ketjap 6,80 Ciabatta met seranoham, rucola, tomatentapenade en cashewnoten 6,80 Focaccia met

Nadere informatie

Italiaans torentje: Veldkost # 24 Pagina 1

Italiaans torentje: Veldkost # 24 Pagina 1 Italiaans torentje: ½ komkommer 2 tomaten 8 plakjes mozzarella 4 plakjes geroosterde paprika 4 sneetjes brood ½ eetlepel basilicumpesto 2 eetlepels olijfolie 4-8 blaadjes verse basilicum 4 cherrytomaatjes

Nadere informatie

The Taste of Cooking: Hert

The Taste of Cooking: Hert The Taste of Cooking: Hert Ingrediënten 4 personen ca 3 uur Vlees Paté van hert met specerijen, paddenstoelen en trompette moussaise Paté van hert 250 g gemalen hertenpoulet 200 g gemalen vers vet spek

Nadere informatie

Vegetarische gerechten van Gery Mulder

Vegetarische gerechten van Gery Mulder Vegetarische gerechten van Gery Mulder Tomaten preisoep... 1 Zuuurkoolschotel, een echt wintergerecht... 2 Aardappelgerecht... 3 Rabarber met een variatie... 5 Natte preipot... 6 Tomaten preisoep Benodigd:

Nadere informatie

consumptief-horeca CSPE BB 2015

consumptief-horeca CSPE BB 2015 consumptief-horeca CSPE BB 2015 bijlage 1 variant a menu a Amuse van gerookte eendenborst *** Lamsconsommé met tapenade, boter, olijfolie en brood *** Gepocheerde zalmfilet met bieslooksaus gestoofde spinazie

Nadere informatie

Taartje van Hollandse garnalen met avocado en tomaten dressing.

Taartje van Hollandse garnalen met avocado en tomaten dressing. Taartje van Hollandse garnalen met avocado en tomaten dressing. Nodig voor dressing; ½ in blokjes gesneden tomaat pp. zonder vel. ½ eetlepel dragon azijn 3 eetlepels olijf olie. 1 eetlepel Fijn gesneden

Nadere informatie

KERSTMENU 2015. Nagerecht Grand dessert of Internationaal kaasplateau

KERSTMENU 2015. Nagerecht Grand dessert of Internationaal kaasplateau Gezien onze ervaringen met de drukte in de afgelopen jaren kunt u bij ons kiezen uit 2 aanvangstijden voor het kerstdiner. De eerste shift is vanaf 16.30 tot 19.30 uur. Deze shift is in het bijzonder geschikt

Nadere informatie

vanaf 2 personen p.p. van gemarineerde Aubergine, Artisjok, Tomaat, Paprika en Olijven, Tappenade en Brood met of zonder Kruidenboter

vanaf 2 personen p.p. van gemarineerde Aubergine, Artisjok, Tomaat, Paprika en Olijven, Tappenade en Brood met of zonder Kruidenboter + Voor bij de Borrel + ----------------- -------- Mandje Brood 4,95 met Kruidenboter of Tapenade Gemarineerde Olijven 4,35 met zongedroogde Tomaten Proeverij vanaf 2 personen p.p. van gemarineerde Aubergine,

Nadere informatie

lunchmenu (tot 14:30u) lunchkaart (tot 17:00u)

lunchmenu (tot 14:30u) lunchkaart (tot 17:00u) menukaart lunchmenu (tot 14:30u) Verrassings-lunchmenu Wilt u uitgebreid eten en genieten van verrassende gerechten, kies dan eens voor ons driegangenmenu (voorgerecht, hoofdgerecht en koffie of thee)

Nadere informatie

Amuse Tartaartje van Schotse zalm op bordje met kruidensausje. Voorgerecht Pasta met pittige tomatensaus

Amuse Tartaartje van Schotse zalm op bordje met kruidensausje. Voorgerecht Pasta met pittige tomatensaus Amuse Tartaartje van Schotse zalm op bordje met kruidensausje Voorgerecht Pasta met pittige tomatensaus Hoofdgerecht Kipfilet met kerriesaus Stampotje van andijvie Dessert Mangoparfait Frambozencoulis

Nadere informatie

Aspergemenu 3-gangen menu 27,50 met bijpassende wijnen 34,50. Voorgerecht Zalm Gravad Lax met asperges met Chardonnay of Erpse Aspergesoep

Aspergemenu 3-gangen menu 27,50 met bijpassende wijnen 34,50. Voorgerecht Zalm Gravad Lax met asperges met Chardonnay of Erpse Aspergesoep Menu s Aspergemenu 3-gangen menu 27,50 met bijpassende wijnen 34,50 Voorgerecht Zalm Gravad Lax met asperges met Chardonnay of Erpse Aspergesoep Hoofdgerecht Asperges op z n Brabants met ham met Pinot

Nadere informatie

TAPENADES ENSALADA - SALADES SOPA - SOEP

TAPENADES ENSALADA - SALADES SOPA - SOEP TAPENADES 1. AIOLI 4,00 Geserveerd met brood 3. FETAKAAS TAPENADE 4,00 Combinatie van feta en Spaanse pepers, geserveerd met brood 4. YOGHURT DIP MET KOMKOMMER, MINT EN KNOFLOOK 4,00 Geserveerd met brood

Nadere informatie

Diner. Onze gerechten kunnen allergenen bevatten Heeft u een allergie? Meld het ons

Diner. Onze gerechten kunnen allergenen bevatten Heeft u een allergie? Meld het ons Diner Diner (17.00-21.00 uur) Voorgerechten Broodplankje diverse soorten brood en smeersels voor 2 personen 9,50 Carpaccio van rund met balsamico dressing, oude kaas, pijnboompitten en sla 10,50 Gerookte

Nadere informatie

menu Laat u verassen door onze keuken brigade of stel zelf uw menu samen uit onze voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten en nagerechten.

menu Laat u verassen door onze keuken brigade of stel zelf uw menu samen uit onze voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten en nagerechten. menu Laat u verassen door onze keuken brigade of stel zelf uw menu samen uit onze voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten en nagerechten. DRIEGANGEN VERRASSINGSMENU 35 VIERGANGEN VERRASSINGSMENU

Nadere informatie

vanaf 2 personen p.p. van gemarineerde Aubergine, Artisjok, Tomaat, Paprika en Olijven, Tappenade en Brood met of zonder Kruidenboter

vanaf 2 personen p.p. van gemarineerde Aubergine, Artisjok, Tomaat, Paprika en Olijven, Tappenade en Brood met of zonder Kruidenboter + Voor bij de Borrel Mandje Brood 4,95 met Kruidenboter of Tapenade Gemarineerde Olijven 4,35 met zongedroogde Tomaten Proeverij vanaf 2 personen p.p. van gemarineerde Aubergine, Artisjok, Tomaat, Paprika

Nadere informatie

Menukaart. Eet smakelijk!

Menukaart. Eet smakelijk! Menukaart Het is Lente! Heerlijke verse voorjaarsproducten zijn weer volop verkrijgbaar en verwerkt in onze menukaart. Natuurlijk hebben de asperges een prominente plek gekregen! Onze menukaart is met

Nadere informatie

MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU

MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU - MENU VOORGERECHTEN VOORGERECHTEN Carpaccio van het rund

Nadere informatie

Diner: Sla Wraps. Ingrediënten:

Diner: Sla Wraps. Ingrediënten: Diner: Sla Wraps 1 wortel (geraspt) 1 pastinaak (geraspt) ½ knolraap (geraspt) 1 rode biet (geraspt) 1 kop ijsberg sla (geraspt) 3 theelepels olijfolie ½ theelepel komijn 1/8 theelepel mosterdzaadjes slablad

Nadere informatie

Kerst met de Foodsisters

Kerst met de Foodsisters Kerst met de Foodsisters Wij houden van de kerst. Lekker even een paar dagen niet werken, maar heerlijk samen zijn met de familie. Wij hebben voor jullie een mooi, gezond, maar ook gemakkelijk te bereiden

Nadere informatie

Geachte gast, Welkom bij Restaurant Savarin.

Geachte gast, Welkom bij Restaurant Savarin. Geachte gast, Welkom bij Restaurant Savarin. Naast gastronomisch genieten hechten wij ook waarde aan het milieu en biologische ingrediënten. Voor u ligt onze menukaart waarop u diverse symbolen zult aantreffen.

Nadere informatie

Welkom bij kerstdiner.nl - xmascatering. Inhoudsopgave. Bij alle voorgerechten serveren wij: - salade - sjalottendressing - bruschetta

Welkom bij kerstdiner.nl - xmascatering. Inhoudsopgave. Bij alle voorgerechten serveren wij: - salade - sjalottendressing - bruschetta Bereiding en advies Genieten tijdens de kerst Inhoudsopgave Welkom bij kerstdiner.nl - xmascatering De voorgerechten Gerookte geitenkaas 3 Lichtgerookte rundercarpaccio 3 Gerookte VOC zalm 4 Gerookte ganzenborst

Nadere informatie

Smaaktocht der lage landen

Smaaktocht der lage landen Smaaktocht der lage landen De smaaktocht is geïnspireerd op producten van eigen bodem. Het menu bestaat uit 4-gangen (twaalf gerechten) en wordt per persoon geserveerd 32,95 p.p. Alle gerechten bestaan

Nadere informatie

Lunch Kaart. Soep. Van de Kip. Boerenbrood Ruim belegd met. Salades. Paddenstoelensoep 4,75 Geparfumeerd met truffel

Lunch Kaart. Soep. Van de Kip. Boerenbrood Ruim belegd met. Salades. Paddenstoelensoep 4,75 Geparfumeerd met truffel Lunch Kaart Soep Paddenstoelensoep 4,75 Geparfumeerd met truffel Mosterdsoep 4,75 Met spekjes en lente-ui Tomatensoep 4,25 Met groene kruiden Runderbouillon 4,50 Met gerookte eendenborst Van de Kip Boerenomelet

Nadere informatie

Namens al onze medewerkers wensen we u een smakelijke maaltijd en fijne avond toe!

Namens al onze medewerkers wensen we u een smakelijke maaltijd en fijne avond toe! Waarom Brasserie Groene Buren? Met een knipoog naar het gezegde het gras is altijd groener bij de buren, heet onze Brasserie Groene Buren. Wij willen de buren zijn waar iedereen zich thuis voelt, dus zijn

Nadere informatie

Voorgerechten. Gamba s 9,50 Aan een spies geserveerd op een frisse salade met aïoli

Voorgerechten. Gamba s 9,50 Aan een spies geserveerd op een frisse salade met aïoli Voorgerechten Brood met smeersels 5,50 Wit en bruin brood met kruidenboter, pesto en tapenade Gamba s 9,50 Aan een spies geserveerd op een frisse salade met aïoli Carpaccio 10,50 Van weiderund met truffelmayonaise,

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Voorgerechten. A la Carte kaart. CARPACCIO RUND 10,50 Carpaccio van rund met balsamico dressing, Parmezaan en pijnboompitten

Voorgerechten. A la Carte kaart. CARPACCIO RUND 10,50 Carpaccio van rund met balsamico dressing, Parmezaan en pijnboompitten A la Carte kaart Voorgerechten CARPACCIO RUND 10,50 Carpaccio van rund met balsamico dressing, Parmezaan en pijnboompitten POMMODORISOEP 5,75 Crème van verse tomaten met huisgemaakte pesto CHEVRE 9,75

Nadere informatie

Bruine bonen soep met Hollandse keukenstroop

Bruine bonen soep met Hollandse keukenstroop Bruine bonen soep met Hollandse keukenstroop 1 liter kippenbouillon 1 ui 1 prei 150 gram spekblokjes 1 el tomatenpuree ½ kilo bruine bonen Bereidingswijze: Snijd de ui en prei fijn. Bak de ui en prei in

Nadere informatie

Carpaccio van ossenhaas 11,50 Carpaccio van ossenhaas met rucola, padanoschilfers en zongedroogde tomaatjes Met eendenleverkrullen (meerprijs 4,00)

Carpaccio van ossenhaas 11,50 Carpaccio van ossenhaas met rucola, padanoschilfers en zongedroogde tomaatjes Met eendenleverkrullen (meerprijs 4,00) Voorgerechten Torentje van gerookte zalm 12,75 Een torentje van gerookte zalm gevuld met een frisse aardappelsalade en Hollandse garnaaltjes Salade van gebraden kalfsmuis 12,00 Salade van zacht gegaarde

Nadere informatie

VOORGERECHTEN. Onze basis is de echte authentieke Ceasarsalade. Romeinsla, croutons, spekjes, Goudse opleg en dressing. Kies zelf uw topping:

VOORGERECHTEN. Onze basis is de echte authentieke Ceasarsalade. Romeinsla, croutons, spekjes, Goudse opleg en dressing. Kies zelf uw topping: VOORGERECHTEN Maaltijdsalades Onze basis is de echte authentieke Ceasarsalade Romeinsla, croutons, spekjes, Goudse opleg en dressing Groot 14,50 Klein 9,50 Kies zelf uw topping: Selectie van Hollandse

Nadere informatie

Recepturen. 2. Salade van Ravioli con Funghi Porcini en avocado

Recepturen. 2. Salade van Ravioli con Funghi Porcini en avocado Recepturen 1. Pot au feu van lam met jonge groenten 1.5 l Knorr Professional Bouillon Vlees 0,8 kg 1 kg lamsfilet 20 st witte peper 0.6 kg voorjaarsgroente 25 g platte peterselie Zeezout Bereid de vleesbouillon

Nadere informatie

Taartje van zalm op een bedje van komkommer met kruidensaus

Taartje van zalm op een bedje van komkommer met kruidensaus Taartje van zalm op een bedje van komkommer met kruidensaus Ingrediënten: (10 personen) Zalmtartaar: 100 gr verse zalm 100 gr gerookte zalm 1 st kleine sjalot 50 gr crème Fraîche Druppels tabasco/peper

Nadere informatie

Lunchkaart. Pasteitje gevuld met huisgemaakte wildragout, bospaddenstoelen en salade

Lunchkaart. Pasteitje gevuld met huisgemaakte wildragout, bospaddenstoelen en salade Lunchkaart Specialiteiten Pastei 8.95 Pasteitje gevuld met huisgemaakte wildragout, bospaddenstoelen en salade Wildkroketten 8.95 Wildkroketten op boerenbrood, geserveerd met salade en truffelmayonaise

Nadere informatie

Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes

Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes 1 Kippenbouten met limoen en gebakken krieltjes Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd (min): 15 Bereidingstijd (min): 55 4 kippenbouten 4.5 eetlepels Vloeibare boter 750 g voorgekookte krielaardappeltjes

Nadere informatie

Menu kaart. Welkom bij Grand Café t Centrum

Menu kaart. Welkom bij Grand Café t Centrum Menu kaart Welkom bij Grand Café t Centrum Om uw gerecht helemaal te kunnen maken zoals u wenst, hebben wij gekozen om al onze hoofdgerechten te serveren zonder bijgerechten. Aan u de vrijheid om er naar

Nadere informatie

consumptief-horeca CSPE BB 2016 deze bijlage pas uitdelen bij aanvang van opdracht 2

consumptief-horeca CSPE BB 2016 deze bijlage pas uitdelen bij aanvang van opdracht 2 consumptief-horeca CSPE BB 2016 bijlage 1 variant b deze bijlage pas uitdelen bij aanvang van opdracht 2 menu b Lepelamuse met Noordzeegarnalen en komkommer *** Cocktail van groene asperges en pastrami

Nadere informatie

Groene asperges met roodloof en cantharellen

Groene asperges met roodloof en cantharellen Groene asperges met roodloof en cantharellen o 3 stronkjes roodloof o 2 el. olijfolie o 200 gr. cantharellen of shii-take in stukken o ½ el. honing o 500 gr. heel kleine groene asperges (korenaren) of

Nadere informatie

Met limoen gemarineerde zalm en gemarineerde asperges. Ingredienten voor gemarineerde asperges;

Met limoen gemarineerde zalm en gemarineerde asperges. Ingredienten voor gemarineerde asperges; Met limoen gemarineerde zalm en gemarineerde asperges. Ingredienten voor gemarineerde asperges; Beet gaar gekookte asperges(1pp) 3 eetlepel Olijf olie 2 eetlepel Gehakte kruiden Citroen sap van ½ citroen

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Stel uw 3 gangen menu samen uit onderstaande gerechten voor 19,75

Stel uw 3 gangen menu samen uit onderstaande gerechten voor 19,75 Stel uw 3 gangen menu samen uit onderstaande gerechten voor 19,75 Op maandag en dinsdag 17,75. VOORGERECHTEN Carpaccio: van rund met truffelmayonaise en Parmezaansekaas. Antipasti di Mare : serranoham,

Nadere informatie

Voorgerechten, Soepen en Brood uit eigen keuken.

Voorgerechten, Soepen en Brood uit eigen keuken. Kerst traiteur gerechten 2015. Bestelformulier: Tel: 077-4747358 www.kookstudio@hermanmaessen.nl 01 Voorgerechten, Soepen en Brood uit eigen keuken. Dun gesneden kalfsfilet met een zachte tonijn crème.

Nadere informatie

Menu MENU November oktober

Menu MENU November oktober Menu MENU November oktober AMUSE Cheese cake van geitenkaas met rode biet en foccacia VOORGERECHT Gegrilde zalm met salade van cous cous en een hartige klestkop TUSSENGERECHT Soep van pompoen met garnituur

Nadere informatie

Diner. Onze gerechten kunnen allergenen bevatten Heeft u een allergie? Meld het ons

Diner. Onze gerechten kunnen allergenen bevatten Heeft u een allergie? Meld het ons Diner Diner (17.00-21.00 uur) Voorgerechten Broodplankje 9,50 diverse soorten brood en smeersels voor twee personen Carpaccio van rund 10,50 met truffelmayonaise, oude kaas, pijnboompitten en sla Escargots

Nadere informatie

KWB KOOKAVOND. De Lochting 09/03/2015

KWB KOOKAVOND. De Lochting 09/03/2015 KWB KOOKAVOND De Lochting 09/03/2015 KWB KOOKAVOND Koen Verledens Scampi met pasta in tomatensaus Preisoep met gedroogde ham Varkenshaasje met gorgonzolasaus Tarte Tatin met vanilleijs KWB KOOKAVOND KWB

Nadere informatie

Vegetarische gerechten uit de ANBO Nieuwsbrief 2010 door Gery Mulder

Vegetarische gerechten uit de ANBO Nieuwsbrief 2010 door Gery Mulder Vegetarische gerechten uit de ANBO Nieuwsbrief 2010 door Gery Mulder Bietjes, maar dan anders(juni)... 1 Stampot ijsbergsla(juli-augustus)... 2 Salade met feta Afscheid van de zomer (september)... 3 Herfstsoepje(oktober)...

Nadere informatie

!!!!! verrassende patapasrecepten

!!!!! verrassende patapasrecepten 10 verrassende patapasrecepten Geplette aardappel gepaneerd in groene kruiden ())#*+*,"#-)&"& 5 kleine, bloemige aardappelen 250 g filet van gerookte forel 1/2 ui 50 g kruidenkaas 40 g boter 2 el groene

Nadere informatie

INLEIDING. Lies. Laat je inspireren en verruim je kookhorizon. Veel kookplezier en smulgenot!

INLEIDING. Lies. Laat je inspireren en verruim je kookhorizon. Veel kookplezier en smulgenot! INLEIDING Tegenwoordig is er aan kookboeken en recepten geen gebrek, wel integendeel. Zowel in winkels als op het internet slaan ze je ermee om de oren. Maar hoe kan je tussen al die informatie datgene

Nadere informatie

Zalm Steur Gerookte en gemarineerde zalm, ei, mosterd, limoen, wasabi, wakame, sla, kruiden en kaviaar 15,00

Zalm Steur Gerookte en gemarineerde zalm, ei, mosterd, limoen, wasabi, wakame, sla, kruiden en kaviaar 15,00 Helder en/of Gebonden Lichte crème van Zwolse mosterd met honing Heldere bouillon van os met filet welke gaart in de bouillon 12,50 De Tuin Ecologische groenten, kruiden en gefrituurde bospaddenstoelen

Nadere informatie

Hapjes en voorgerechten

Hapjes en voorgerechten Hapjes en voorgerechten dagelijks van 12:00 22:00 uur* Brood (v) 2,25 hummus / tapenade / aioli per stuk te bestellen bij het brood 1,25 2 keer brood met triodip compleet 6,75 Crudités (v) 3,75 komkommer

Nadere informatie

Suikervrije dagmenu s

Suikervrije dagmenu s Dag 17 1 portie schapenfeta in blokjes (of zuivelvrij: kipfilet) ½ tomaat in plakjes salade van komkommer, sla, uitje, vers fruit olijfolie 2 sneetjes roggeknäckebröd of roggebrood (of glutenvrije crackers)

Nadere informatie

Kookles voor mannen 2015

Kookles voor mannen 2015 Kookles voor mannen 2015 Kir Ingrediënten 15 ml crème de cassis of crème de framboise 120 ml droge witte wijn Bereiding Schenk de crème in een flûteglas Voeg de wijn toe Niet roeren, de crème blijft op

Nadere informatie

Lunchkaart tot uur

Lunchkaart tot uur Lunchkaart tot 17.00 uur = vegetarisch gerecht = vegetarisch mogelijk Broodplankje Broodplankje breekbroodjes / kruidenboter / pesto / aïoli 5,00 Soepen Toscaanse tomatensoep 5,50 Soep van de dag vraag

Nadere informatie

Kerstdiner. kersttips. kerstdiner. hoe maak je de borden mooi op? handige. hoofd- en nagerechten. van koks Ruud & Myron

Kerstdiner. kersttips. kerstdiner. hoe maak je de borden mooi op? handige. hoofd- en nagerechten. van koks Ruud & Myron Kerstdiner be stap-voor-stap bereiding van het kerstdiner hoe maak je de borden mooi op? handige kersttips van koks Ruud & Myron receptenkaarten van alle voorgerechten hoofd- en nagerechten Kerstdiner

Nadere informatie