Hoi, mijn naam is Cherryl!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoi, mijn naam is Cherryl!"

Transcriptie

1

2 Hoi, mijn naam is Cherryl! Wat fijn zeg dat jij mijn 3 stappen methode gaat volgen! Ik hoop echt dat je er alles uit zal halen wat je eruit kan en wilt halen Meer energie voor jezelf en de mensen die jij echt graag in je leven wilt. Meer ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en de energie om hier aan te werken. Hoe mooi is dit nu voor jou? Op de volgende bladzijde ga ik daar verder op in, maar het leek me leuk om mezelf alvast aan jou voor te stellen! Ik ben. Cherryl, 36 jaar en woon samen met vriendlief Oscar in Utrecht. Ondanks mijn beperkte en beschermde jeugd, waarin ik mijzelf maar nauwelijks kon ontwikkelen, merkte ik toch al heel vroeg dat ik het leuk vond én vind om anderen te helpen en te ondersteunen. Ik herinnerde me nog niet zo lang geleden dat ik dit al in groep 3 deed voor klasgenootjes! Ik begon eerst met een economische studie, maar algauw merkte ik dat ik een sociale richting op wilde gaan Ik ben toen Maatschappelijk Werk & Studieverlening gaan studeren. Dit wás het gewoon, ik slaagde dan ook met flying colours en heb mezelf ook nog eens écht heel goed leren kennen. Trots en zo blij met deze keuze! Ik ben ook door gaan studeren, want de drang om méér voor mensen te kunnen betekenen, bleef. Hier bleek onbewust mijn passie voor coaching al te liggen: het werd de studie Docent Omgangskunde. Maar na 3 jaar nekte een burn-out mij en zag ik het niet meer zo zitten om in een drukke, chaotische onderwijsbaan vast te komen zitten. Maar dat coachen dat begeleiden van anderen, die drang en die passie, die bleven maar hangen. Zodoende kwam ik op de studie Life Coach en ik merkte bij de eerste pagina s al dat ik het in de positieve zin jammer vond dat ik hier niet eerder voor had gekozen!!! Maar ergens is dat ook gewoon goed geweest. Met inmiddels een flinke dosis aan levenservaring en de overduidelijke ontdekking dat in het coachen van anderen mijn passie en mijn drijfveren liggen, is dit nu wat ik met alle liefde en positiviteit doe: ik coach jou graag in het vergroten van jouw bewustzijn richting het maken en wáármaken van jouw eigen, bewuste keuzes in life! Tijdens jouw reis herkennen en erkennen we jouw belemmeringen en onzekerheden en gaan we ervoor om dit om te draaien naar meer eerlijk, openheid, realiteit en positiviteit YES!!!

3 Waarom déze confrontatie Met wie heb jij allemaal zoal contact? Wie heb jij in jouw adressenboekjes staan, in die oude of digitale adressenlijsten? En wat verzamel je dan aan contactgegevens van iemand Adressen, telefoonnummers, adressen, facebookpagina s, Instagramprofielen wat nog meer? Met wie ben je nu eigenlijk allemaal in contact en waarom wil je dit allemaal wel? Tegenwoordig is het zo makkelijk om contact te maken met iemand en blijf je verbonden via zoveel kanalen. Er gaat vaak onbewust zo ontzettend veel aandacht naar uit. Het lijkt normaal, het lijkt leuk of juist belangrijk, maar het kan zoveel energie van je vragen, het vreet soms zoveel energie op. Al die mensen... Wie zijn deze mensen, mensen uit jouw omgeving? Mensen van vroeger? Voor wie blijf jij allemaal bereikbaar, voor wie houd je dit allemaal in de gaten, voor wie is dit nu werkelijk belangrijk? En, wat haal je hier nu werkelijk uit? Wat levert het je op? Ben je het niet een beetje zat aan het worden om je steeds met anderen bezig te houden en dat je maar weinig tot geen energie voor jezelf hebt? De gemiddelde persoon is hier niet altijd bewust mee bezig. Toch kan het juist ook het geval zijn dat je er wél een soort van vaag (of heel goed!) van bewust bent, maar: je hebt geen tijd of geen zin in verandering of een vage angst voor die confrontatie, waarom je er zo mee bezig bent, je durft je onzekerheden niet verder te onderzoeken Hier ga jij nu wél mee aan de slag, omdat jij nu eindelijk wilt gaan voor Meer bewustwording & inzicht in naar wie jouw energie naartoe mag gaan Meer energie voor de fijne & belangrijke mensen in jouw leven Meer tijd voor jezelf & jouw ontwikkeling Meer vrijheid in het maken van jouw bewuste keuzes Jij gaat voor meer energie, meer zekerheid, meer bewustwording, meer tijd voor jezelf en die mensen aan wie jij zelf werkelijke aandacht wilt geven. En ik help jou daar graag bij!

4 Voorbereiding En, ben je er klaar voor?? Om jou echt zo goed mogelijk, gericht en met focus te laten starten, geef ik je graag handige tips mee om je start goed voor te bereiden en je gehele proces te laten slagen. Gebruik het extra notitieblad uit het Actieboek om aantekeningen te maken. TIP 1: TIP 2: TIP 3: TIP 4: TIP 5: TIP 6: Blok (minimaal) 1 uur voor tip 2 tot en met 4 in je agenda. Welke dag/datum met welk tijdstip wordt het? Verzamel en maak een overzicht van ál je sociale contacten. Adressenboekjes, losse frutsels, digitaal aangemaakte overzichten. Gebruik het extra notitieblad voor aantekeningen. Blok (minimaal) 2 uur in je agenda om aan STAP 1 tot en met 3 te werken. Blader door de module en jouw gegevens om een indruk te krijgen van de hoeveelheid. Het kan zijn dat je merkt of aanvoelt dat je meer tijd nodig zal hebben. Zodra je dit merkt, blok je direct minimaal 2 uur extra in je agenda. Verdeel eventueel de verzamelde gegevens in 2 of 4 blokken van ieder minimaal 1 uur in je agenda. Print in ieder geval het Actieboek uit voor de notitieblaadjes om er aantekeningen op te maken! Het kan zijn dat je bepaalde notitiebladen extra wilt uitprinten zodat je extra notities kan maken. Het gaat er niet om dat je dit meteen perfect doet, je zet nu echte starten voor jezelf en voor meer energie! En nu Ga je aan de slag met STAP 1!

5 STAP 1: Ga ál je gegevens langs Je gaat nu van start met STAP 1: Ga ál je gegevens langs. Deze stap staat in het teken van ál die gegevens die je hebt verzameld tijdens je voorbereiding. Heb je je adressenboekje? Heb je jouw overzicht van social media accounts, losse sociale contacten op papiertjes? Je digitaal verzamelde gegevens? Heb je hier aantekeningen bij gemaakt op je notitieblad, pak deze er dan ook bij. Had je ergens al meteen de kriebels van? Bijvoorbeeld van dat ene oud adressenboekje waar je lang niet naar omkeek. Of die losse papiertjes of digitale aantekeningen met namen en bijbehorende gegevens. Dan begin je hiermee. Organiseer het zodanig zodat je het met het meest vervelende gaat beginnen! Dat kan je ook noteren op je notitieblad uit het Actieboek. In welke categorie kan jij de namen en gegevens uit jouw overzicht uit STAP 1 onderverdelen? Categorie Meer energie & positiviteit. Bij welke namen en/of gegevens voel jij je: Enthousiast Fijn Gewaardeerd Positief - Gewild Warm worden Vrolijk Vol energie raken Categorie Hier twijfel ik bij, ik weet het niet. Bij welke namen en/of gegevens voel jij je: Twijfels over wat je met deze persoon/gegevens aan moet / Dat je je afvraagt of je een gesprek moet aanknopen Categorie Minder energie & meer negativiteit. Bij welke gegevens ervaar jij: Teleurgesteld Boos Onzichtbaar Kleiner worden Verward Onzekerheid Steeds meer energieloos Vul alles in op het volgende notitieblad. Hiermee maak je het overzichtelijk. Dit zal je ook helpen bij STAP 2 en STAP 3. Ben je klaar voor STAP 2? Ga voor de zekerheid eerst nog eens langs je lijstje voordat je verder gaat met de volgende stap

6 Stap 2: Sta er bij stil Je bent er, je bent nu bij STAP 2: Sta er bij stil. Yessss, je hebt die eerste stap genomen in die confrontatie met jouw adressenlijst. Daar mag je jezelf echt een flinke schouderklop voor geven! Want het is heel goed mogelijk dat je hebt moeten concluderen dat sommige (of vele) contacten best lastig zijn om te hebben. Of dat ze veel tijd en/of energie van je vragen. En wat goed dat je dit toch bent aangegaan en de namen in de verschillende 3 categorieën hebt onderverdeeld. Hoe lang was je hiermee bezig? Minder dan 2 uur of had je er toch meer tijd voor nodig? Pas dan je afspraken met jezelf aan en blok dan nog minimaal 2 uur extra in je agenda. Met deze 2 e stap ga je bewust stilstaan bij wat de uitkomst van STAP 1 tot nu toe is. Hoe was het nu voor jou? Hoe voelde het? Bij het doornemen van de vragen, schrijf je alvast kort wat inzichten op. In je Actieboek ga je er uitgebreider op in: Wat vertellen jouw overzicht en aantekeningen jou?... Zijn er namen en zaken die jou verbazen? Zo ja, welke?... Heb je je er erg geconfronteerd mee gevoeld? Wat voelde je zoal?.. Voel je al wat te ondernemen acties opborrelen? Zoals?.. Wat houd jou nog tegen om iets te ondernemen, af te sluiten, op te pakken?. En hierna Ga je aan de slag met STAP 3!

7 STAP 3: Van plan tot actie! Ben je klaar voor STAP 3? Nu is het moment gekomen om vanuit jouw voorbereiding en jouw bewuste overzicht tot ACTIE over te gaan! En je hebt al zoveel goede, mooie en belangrijke stappen ondernomen. Je mag echt supertrots op jezelf zijn! En met deze 3 e stap mag en gá jij dat ook veel meer zijn: trots op hoe jij voor jezelf aan de slag bent gegaan. Het kan zijn dat je bij het doornemen van deze actievolle stap twijfels en onzekerheden ervaart. Het kan op zich geen kwaad om beide stappen nog eens door te nemen, maar houd het bij één keer want hier gaat het juist om: om die acties, die zinvolle veranderingen voor jou teweeg zullen brengen. In deze 3 e stap ga jij in 4 rondes jouw acties en confrontatiemomenten bewust, met zorg en actiegericht oppakken. In het Actieboek noteer jij per ronde je acties, bevindingen, conclusies en alles wat er nog in je opkomt. SUCCES!!! RONDE 1: RONDE 2: RONDE 3: RONDE 4: Alle namen en gegevens verwijderen waar je écht niets meer- bij voelt. Is het je gelukt? Can I get a YES from you? Waar heb je nog twijfels bij? Check STAP 1 en je overzicht. De confrontatie ronde Plan de komende maand in met wie je wanneer een gesprek gaat voeren of een naartoe wilt sturen. Om af te tasten of jij er nog iets zinvols in ziet. En eventueel ook om te begrijpen waarom het contact is zoals het is. De tussenfase Hoe is ronde 2 verlopen? Zijn er namen en gegevens die je kan verwijderen of die je gaat bewaren? De definitieve ronde De namen en gegevens van de mensen bij je een goed gevoel had of hebt. Hoe is het contact, wil je hier acties op ondernemen? ZO JA, plan ook hier acties voor in!

8 Wat er ná STAP 3 komt YESSSSS, je hebt alle drie de stappen doorlopen, opgepakt, aangepakt!!! YES, wat heb je nu eigenlijk wel niet gedaan, wat heb je nu al wel niet bereikt? Voel je al meer energie door je lijf stromen? Tijdens STAP 1 heb je een overzicht gemaakt van al jouw contacten en bijbehorende gegevens. Je hebt hiermee ook een start gemaakt met wat deze informatie nu eigenlijk zoal in jou oproept. Je denkt aan dingen die vroeger zijn gebeurd, fijne of nare dingen die zijn gezegd, woorden die juist uitgesproken hadden moeten worden, hoe iemand nu eigenlijk tegen je doet, wat je er nu echt van vindt. En het allerbelangrijkste: wat levert dit je nu op, wat doet het met jou? Krijg je er energie van of word je er juist moe van? Tijdens STAP 2 ben je hier ook dieper op ingegaan. Met de vragen die ik jou heb meegegeven, ben je in feite de namen, jouw adressenlijst, eens écht goed gaan evalueren en erop gaan reflecteren. En met deze bevindingen ben je doorgestroomd naar STAP 3. Die stap waarmee je écht actie hebt ondernomen, confrontatie- en ook fijne contactmomenten hebt gepland én bent aangegaan. En je hebt het een en ander af kunnen sluiten Misschien besef je het al, misschien nog niet echt, maar je bent echt een heel proces doorgegaan. Je bent écht eens gaan kijken naar waar (of specifieker gezegd: naar wie) jouw tijd en energie naartoe gaat, maar ook wie het op lijkt te vreten zonder dat je je het echt besefte. Of misschien besefte je het al wel, maar heb je jezelf nu echt met je neus op de feiten gedrukt en ben je de confrontatie aangaan. En ik heb het al gezegd, ik vind echt heel erg KNAP van JOU! De kans is zeker aanwezig dat dit proces nog niet is afgerond. Zeker wanneer je zo n confrontatie als deze voor het eerst bent aangegaan, kan het behoorlijk confronterend zijn. Daarom geef ik je DE BESTE TIP die ik je op dit punt in jouw proces kan meegeven: Over 2 weken loop je AL je gegevens, de stappen en jouw aantekeningen en krabbels weer langs!!! En daarna weer over 1 maand. Herhaal en doorloop alle stappen en vul zonodig je notitiebladen aan. Komen hier nieuwe confrontatie of contactmomenten uit? Dat geeft niet, het is alleen maar goed, want je gaat ze weer of alsnog aan. Want dit is JOUW proces. Wees trots op jezelf!

9 Cherryl Challenges gratis links Heb jij interesse of ook behoefte aan meer zinvolle richtlijnen voor meer bewustwording, energie, rust en vrijheid in jouw leven? Dan geef ik je graag de basis van de Tien Gouden Richtlijnen mee. Per Gouden Richtlijn heb ik enkele vragen voor jou genoteerd waar jij direct mee aan de slag kan. Nummer 6 ga jij herkennen Ga voor die bewustwording in jouw leven! Ga naar Soms helpt een praktisch actieplan jou vooruit om actie te ondernemen. Je denkt erover na om iets te doen of je voelt iets onderhuids sidderen (een gevoel, een gedachte), maar je beseft nog niet wat je er mee moet. Met deze Checklist Triggers wordt het jou al gauw duidelijk dat je wel of nog niet iets moet doen met dat sidderende gevoel of datgene waar je al langer aan lijkt te denken. Met de Checklist heb je er ook een korte, krachtige actieplan bij die jij kan gaan gebruiken om jouw keuzes om te zetten in acties én resultaten: Ga naar En voor extra aanmoediging, motivatie en inspiratie kan je gerust naar mijn YouTube kanaal: Heb je een van bovenstaande zaken gedownload? Dan is de afspeellijst 20 manieren om jouw bewuste keuze te gaan maken en door te zetten zonder meer aan te raden! Ik houd je graag op de hoogte via Facebook of mijn website En heb je vragen of wil je jouw verhaal, belemmeringen, uitdagingen met mij delen, schroom niet om mij via een privébericht op Facebook of via te benaderen. Ik help, ondersteun en coach je graag!

10 Copyright Cherryl Challenges 2017 Met zorg, liefde en aandacht heb ik mijn 3 stappen methode voor jou ontworpen voor het creëren van meer energie in jouw leven. Ik heb er al mijn nodige en nuttige kennis, opgedane inzichten en ervaringen in verwerkt, zodat jij hier een zo realistisch, actiegericht en positief mogelijke feeling mee krijgt. Ik gun het jou zo van harte om meer bewustzijn te creëren, over wie jij bent, wat jij kan en wil, wat jij wilt durven. Om jouw eigen, bewuste keuzes te maken en steeds meer vrijheid te gaan voelen in wat jij wilt doen, wat jou goed zal doen om te zijn wie jij bent. Na de 3 stappen te hebben doorlopen en acties hebt ondernomen, zal jij meer energie en rust ervaren en met meer kracht en positiviteit jouw leven verder leiden. De gegevens die ik van jou heb, zijn en blijven vertrouwelijk. Andersom geldt hetzelfde: alles van dit e-book en het Actieboek, alles wat ik jou aanbied, blijft ook vertrouwelijk. Het mag niet zonder mijn toestemming gedeeld worden met anderen, via e- mail, via social media of op andere wijze. Het is wel toegestaan om anderen te informeren over het bestaan van dit e-book en het Actieboek en uiteraard ook dat je mijn 3 stappen methode hebt doorlopen. Wellicht heeft een ander er iets aan! En ik help die persoon er ook graag verder mee. Je kan hem of haar vertellen dat ik te bereiken ben via of via Facebook Liefs, Cherryl

Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge

Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge Disclaimer Met alle kennis, zorg, aandacht en liefde is dit e-book voor jou voorbereid opdat jij het beste en mooiste resultaat behaalt. Ten allen tijde is het jouw keuze en verantwoordelijkheid om dit

Nadere informatie

Copyright. Disclaimer

Copyright. Disclaimer Copyright Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit werkboek mag worden gekopieerd, verveelvoudigd, naar derden toe worden toegespeeld en/ of per post, via social media op welke manier dan ook worden verspreid

Nadere informatie

"Vvffffff... even wat stof wegblazen... hoppa, je doelen zijn weer in zicht!"

Vvffffff... even wat stof wegblazen... hoppa, je doelen zijn weer in zicht! "Vvffffff... even wat stof wegblazen... hoppa, je doelen zijn weer in zicht!" Heey lieve jij, Onlangs realiseerde ik me dat ik altijd zo met ontwikkeling bezig ben, maar dat het me focussen op het ene

Nadere informatie

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges Disclaimer Met alle kennis, zorg, aandacht en liefde is dit e-book voor jou voorbereid opdat jij het beste en mooiste resultaat behaalt. Ten allen tijde is het jouw keuze en verantwoordelijkheid om dit

Nadere informatie

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges Disclaimer Met alle kennis, zorg, aandacht en liefde is dit e-book voor jou voorbereid opdat jij het beste en mooiste resultaat behaalt. Ten allen tijde is het jouw keuze en verantwoordelijkheid om dit

Nadere informatie

1. Leer jezelf kennen 2. Sta bewust stil bij je gedachten 3. Voel bewust je gevoelens 4. Verzorg bewust je lichaam 5. Ga de confrontatie met jezelf

1. Leer jezelf kennen 2. Sta bewust stil bij je gedachten 3. Voel bewust je gevoelens 4. Verzorg bewust je lichaam 5. Ga de confrontatie met jezelf 1. Leer jezelf kennen. Sta bewust stil bij je gedachten 3. Voel bewust je gevoelens 4. Verzorg bewust je lichaam 5. Ga de confrontatie met jezelf aan 6. Ga de confrontatie met de ander aan 7. Zeg elke

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges 1 Disclaimer Met alle kennis, zorg, aandacht en liefde is dit e-book voor jou voorbereid opdat jij het beste en mooiste resultaat behaalt. Ten allen tijde is het jouw keuze en verantwoordelijkheid om dit

Nadere informatie

Cherryl Abdoelkariem KvK nr BTW nr. NL B01 IBAN NL98KNAB

Cherryl Abdoelkariem KvK nr BTW nr. NL B01 IBAN NL98KNAB Disclaimer Dit werkboek is ontstaan vanuit het webinar 7 veelgemaakte fouten die jouw energielevel verpesten. Ten allen tijde is het jouw keuze en verantwoordelijkheid om dit e-book te gebruiken en toe

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens!

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens! Introductie Hoi dapper mens! Hoe tof dat je de gratis tips hebt gedownload! In dit document geef ik een aantal tips die mij persoonlijk veel geholpen hebben. Ik ben af gaat over jezelf accepteren en dat

Nadere informatie

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching KIES VOOR JEZELF Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching 1 WIE IS DAFNE? Een paar jaar geleden had ik een goede baan bij een vijfsterrenhotel in Amsterdam,

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete 21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen An Verstraete 92% van je concurrenten moet dit nog ontdekken In dit E-boek beschrijf ik de ontdekkingen die ik doe in mijn zoektocht naar succes. Bloem, boter, een

Nadere informatie

1. Inzichten en actiepunten Schrijf tijdens de training inzichten en actiepunten op. Noteer ze hier.

1. Inzichten en actiepunten Schrijf tijdens de training inzichten en actiepunten op. Noteer ze hier. Werkboek en Persoonlijk actieplan Een training heeft alleen effect als je er in de praktijk mee aan de slag gaat. Het werkboek en persoonlijk actieplan kunnen je daarmee helpen. 1. Inzichten en actiepunten

Nadere informatie

Werkboek faith-methode Module 2, Attention ATTENTION. 1 de faith-methode Online Werkboek Module 2, ATTENTION

Werkboek faith-methode Module 2, Attention ATTENTION. 1 de faith-methode Online Werkboek Module 2, ATTENTION ATTENTION 1 de faith-methode Online Werkboek Module 2, ATTENTION Dit is het tweede werkboek de van faith-methode online. Je hebt net het filmpje gezien over aandacht. Waar gaat jouw aandacht eigenlijk

Nadere informatie

DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben.

DRIE GOUDEN TIPS om Nee te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. Chantal Smeets 1 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 3 2. INLEIDING... 4 3. DRIE GOUDEN TIPS...

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo APQ-vragenlijst 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid en wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

Werkboek bij e-book Hoe wordt je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens? Hoe word je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens

Werkboek bij e-book Hoe wordt je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens? Hoe word je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens Werkboek bij het e-book Hoe word je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens (om te printen en in te vullen!) Tip: het bestand is opgemaakt in A5 (stel je printer in op twee pagina s per vel!).

Nadere informatie

4 VRAGEN. Inleiding. Vaak helpt het om je gedachten op papier te zetten.

4 VRAGEN. Inleiding. Vaak helpt het om je gedachten op papier te zetten. Inleiding Je loopt al een tijdje met iets in je hoofd dat je zou willen doen, bereiken of waar je juist van af wilt. Je blijft maar in cirkeltjes draaien en je komt er niet uit. DE ALLEREERSTE STAP IS

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld APQ-vragenlijst 28 maart 2018 Bea Voorbeeld Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT 3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT Thea van Bodegraven-Boonstra Maart 2016 Voorwoord Wat kun je verwachten in dit e-book? Als er iemand in jouw gezin last

Nadere informatie

5 gouden tips voor meer zelfvertrouwen

5 gouden tips voor meer zelfvertrouwen Logo with tekst.pdf 5 gouden tips voor meer zelfvertrouwen Korte intro Deze tips komen uit de mindfullness en coachingopleiding die ik heb gevolgd. Ik heb gekozen voor niet teveel tips, anders wordt het

Nadere informatie

Ik ben BANG. oefenboekje om te leren omgaan met angst. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson

Ik ben BANG. oefenboekje om te leren omgaan met angst. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson Ik ben BANG oefenboekje om te leren omgaan met angst Steef Oskarsson Bang Bang is een emotie. Net als blij, bedroefd en boos. Iedereen is wel eens bang. Sommige mensen zijn vaak bang, sommigen niet. Iedereen

Nadere informatie

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK Succesvol zijn wie je bent Monique Dekker, juni 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 Waarom dit e-book?... 2 Wie ben ik?... 2 2. Weet wie je bent en waar je voor staat....

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent.

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent. Ik weet zeker dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je praktijk/ bedrijf en dat je daardoor nog veel meer waarde vanuit plezier kan leveren aan je klanten. Als je

Nadere informatie

Module 7. Oefening 22

Module 7. Oefening 22 Module 7 Volgende sleutels uit deel II van het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: Sleutel 9: Jij bent machtig. Blz. 64 Sleutel 10: Je bent hier en nu aanwezig Blz. 68 Sleutel 11, B: Wat

Nadere informatie

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU.

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU. Vandaag ga je beginnen met een negativiteitsdetox, voor de rest van de tijd dat je met deze modules bezig bent. Door social media en tijdschriften en de gewone media krijg je mega veel beelden van hoe

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress Verantwoordelijkheid ontwikkelen Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress 1 Inhoud Inleiding 3 A Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf 4 - Goede afspraken maken - Stel

Nadere informatie

E-book Coachpraktijk Irene Bex

E-book Coachpraktijk Irene Bex E-book Coachpraktijk Irene Bex In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stresscoach, NLP coach en trainer.

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

mensen met hersenletsel

mensen met hersenletsel Tips van en voor mensen met hersenletsel Leven met hersenletsel op de lange termijn Introductie Dit boekje is gemaakt met de tips van mensen met hersenletsel die deelnamen aan een onderzoek naar de zorg

Nadere informatie

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN Vijf daagse Experience WERKBOEK Hartelijk welkom bij De Ontwikkel Cirkel en onze Experience Omdat JIJ Het Waard Bent! Wij zijn Linda en Annemiek en wij

Nadere informatie

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman Waarom dit e-book? Hoe lang droom jij er al van om nieuwe stappen voor jezelf te zetten? Je bent een leergierig en staat als vrouw middenin

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

In tien weken vaardig in Verbindende Communicatie Hoe? Zo!

In tien weken vaardig in Verbindende Communicatie Hoe? Zo! In tien weken vaardig in Verbindende Communicatie Hoe? Zo! Geef tien weken bijzondere aandacht aan Verbindende Communicatie met behulp van onderstaande oefeningen. Bespreek je ervaringen in een buddygroepje.

Nadere informatie

6.2.1 Dealen met afleiding onderweg

6.2.1 Dealen met afleiding onderweg Stap 6: Deel 2 6.2.1 Dealen met afleiding onderweg In het tweede deel van jullie experiment ga je verder met het ondernemen van ACTies die je met de anderen hebt afgesproken te doen. Daarnaast krijg je

Nadere informatie

Hoe vind ik mijn droombaan?

Hoe vind ik mijn droombaan? Hoe vind ik mijn droombaan? Denk eens aan een collega of vriend van je die in jou ogen een droombaan heeft. Hij is niet alleen goed in zijn werk, maar geniet er ook elke dag met volle teugen van. Anderen

Nadere informatie

Werkboek faith-methode Module 3, Inspiration INSPIRATION. 1 de faith-methode Online Werkboek Module 3, INSPIRATION

Werkboek faith-methode Module 3, Inspiration INSPIRATION. 1 de faith-methode Online Werkboek Module 3, INSPIRATION INSPIRATION 1 de faith-methode Online Werkboek Module 3, INSPIRATION Dit is het derde werkboek van de faith-methode online. Je hebt net het filmpje gezien over inspiratie. Iets wat je erg kan helpen om

Nadere informatie

Seksualiteit: Grenzen en Wensen

Seksualiteit: Grenzen en Wensen IJBURGCOLLEGE.NL Seksualiteit: Grenzen en Wensen Leerlingen handleiding Michiel Kroon Lieve leerling, Het is belangrijk om op een open en goede manier over seks te kunnen praten. De lessenserie die in

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: ,

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: , Een leven vol geluk en balans Stress, piekeren... het vreet energie Neem je geluk NU in eigen hand Balans lijkt lastiger dan ooit Ø 69% van de vrouwen heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden

Nadere informatie

Het kompas: Missie geeft je richting, passie geeft je de drive!

Het kompas: Missie geeft je richting, passie geeft je de drive! Het kompas: Missie geeft je richting, passie geeft je de drive! Je staat op een kruispunt in je leven; Je zit in een veranderproces (persoonlijk of zakelijk) en wilt hier op een krachtige wijze doorheen;

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

Training Een GROOTS leven

Training Een GROOTS leven Training Een GROOTS leven Inleiding Je mag nu al trots op jezelf zijn. Trots, omdat je de eerste stap hebt gezet naar een grootster leven. Je bent de meeste van jouw onzekerheden wel voorbij en je bent

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 9 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

Persoonlijk Ontwikkelplan Fase 2 - het praktijktraject Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige

Persoonlijk Ontwikkelplan Fase 2 - het praktijktraject Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige Persoonlijk Ontwikkelplan Fase 2 - het praktijktraject Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige Inhoud 2e Fase persoonlijk ontwikkelplan het praktijktraject... 3 Leerdoel... 3 Droom... 3 Naar de praktijk...

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Inleiding Wat zijn overtuigingen eigenlijk? De meest eenvoudige omschrijving die voor mij werkt is: een overtuiging is een gedachte die vaak gedacht is en daardoor

Nadere informatie

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken!

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken! WELKOM!!!!! Wat gaan we doen deze week? Hoe haal je het aller meeste uit deze week? Hoe kun je de content het beste tot je nemen? Tot wanneer kun je alles terug kijken? Mijn missie Een wereld creëren met

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

De schittermethode: In 7 stappen vanuit jouw talenten en eigenaarschap schitteren in je droombaan met meer focus, meer succes en meer werkplezier

De schittermethode: In 7 stappen vanuit jouw talenten en eigenaarschap schitteren in je droombaan met meer focus, meer succes en meer werkplezier Beste lezer, Leuk dat je mijn Schittermethode e-book hebt gedownload. Je hebt de eerste actie genomen naar persoonlijke en professionele groei met meer focus, meer succes en meer werkplezier. Ik ben Wendy

Nadere informatie

Succescirkel van Werkgeluk

Succescirkel van Werkgeluk Succescirkel van Werkgeluk Ken jezelf en je succesfactoren! Zodat je je eigen werkgeluk en dat van anderen positief kunt beïnvloeden www.kristadewolff.nl Over Goed dat je het ebook hebt gedownload. Wat

Nadere informatie

Weet wat je kan Samenvatting op kaarten

Weet wat je kan Samenvatting op kaarten Samenvatting op kaarten 16 kaarten met samenvattingen van de inhoud van de module, psychoeducatie over een Lichte verstandelijke Beperking (LVB) voor cliënten en hun naasten. De kaarten 1 14 volgen de

Nadere informatie

Stap 6. Stap 6: Deel 1. Changes only take place through action Dalai Lama. Wat ga je doen?

Stap 6. Stap 6: Deel 1. Changes only take place through action Dalai Lama. Wat ga je doen? Stap 6. Changes only take place through action Dalai Lama Wat ga je doen? Jullie hebben een ACTiePlan voor het experiment gemaakt. Dat betekent dat je een nieuwe rol en andere ACTies gaat uitproberen dan

Nadere informatie

LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE

LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE 1 Ontwikkel jezelf liefdevol met video in 9 dagen 2 DAG 1: ZICHTBAARHEID Maak een korte video waarin je jezelf voorstelt. Woei! Gelijk aan de slag Neem een kort moment voor

Nadere informatie

voorwoord VOORBEELDPAGINA S Bestelnr De ander en ik

voorwoord VOORBEELDPAGINA S Bestelnr De ander en ik voorwoord Dit werkboek gaat over de omgang met andere mensen. We bespreken hoe jij met anderen kunt omgaan. Bijvoorbeeld hoe je problemen oplost, omgaat met pesten, gevoelens en vriendschappen en hoe je

Nadere informatie

Leiderschap over geld

Leiderschap over geld Leiderschap over geld Wat is leiderschap over geld? Is dat weten hoeveel je uitgeeft en niet over je inkomsten heen gaat? Is dit zoveel bezuinigen dat je overhoudt en later alsnog kan uitgeven? Is dit

Nadere informatie

Assertiviteit. e-book

Assertiviteit. e-book Assertiviteit e-book Opkomen voor jezelf Welkom in dit E-book. We willen je informeren over het onderwerp: opkomen voor jezelf. Hierin komt naar voren hoe je dat makkelijker kunt maken voor jezelf. Hoe

Nadere informatie

STAP 1 WAT WIL JIJ ÉCHT? ...

STAP 1 WAT WIL JIJ ÉCHT? ... STAP 1 WAT WIL JIJ ÉCHT?... Welkom bij stap 1, in deze allereerste module gaan we een begin maken met het ontdekken van wat je écht wilt. Je gaat je dromen en wensen in kaart brengen, die in verbinding

Nadere informatie

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht?

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht? Module 2 Volgende hoofdstukken uit het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: - Deel II, de 40 sleutels! Sleutel 1, blz. 21: Je bént bewustzijn! (Lees de opdracht reeds in het begin van de

Nadere informatie

Veel succes met het in kaart brengen van wat voor jou belangrijk is om plezier in je werk te hebben en optimaal te kunnen presteren!

Veel succes met het in kaart brengen van wat voor jou belangrijk is om plezier in je werk te hebben en optimaal te kunnen presteren! Inleiding Voor je ligt het werkboekje Passie & Plezier = Presteren. We bieden je dit graag aan omdat de Talenten Generator gelooft dat werken met passie en plezier betere prestaties oplevert waardoor jouw

Nadere informatie

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. INLEIDING 4 2.1. INLEIDING... 4 2.2. WAAROM EN VOOR WIE?... 5 3. 3 GOUDEN TIPS.. 6 3.1. WEES AARDIG VOOR JE SPIEGELBEELD 6 3.2. VERZAMEL

Nadere informatie

Succesvol Veranderen 1

Succesvol Veranderen 1 Succesvol Veranderen 1 CPO netwerk Utrecht, 22 mei 2017 2 Succesvol veranderen Zonder beweging verandert niets! Succesvol veranderen vraagt om het nemen van de juiste stappen. Succesvol veranderen is in

Nadere informatie

Energieburn-outs komen maar al te vaak voor

Energieburn-outs komen maar al te vaak voor Voor introverte mensen zijn energie en balans belangrijke begrippen. Vaak is het ook iets waar we mee worstelen. De balans tussen activiteiten die energie vreten en activiteiten die energie opleveren,

Nadere informatie

Hoe werkt het? Wat heb je nodig? Disclaimer.

Hoe werkt het? Wat heb je nodig? Disclaimer. Hoi! Wat ontzettend leuk dat je mee doet aan de Jouw Lichaam. Jouw Genot. 5 daagse! Ik ben blij dat je mij de kans geeft om jou te helpen meer genot tussen de lakens voor jezelf te creëren. Zodat jij echt

Nadere informatie

Cursus DE MACHTIGE MINDSET

Cursus DE MACHTIGE MINDSET Cursus DE MACHTIGE MINDSET Gelukkig worden, begint met de vraag: Wat houdt mij tegen? Neale D. Walsch Inleiding Je mag nu al trots op jezelf zijn. Trots, omdat je de eerste stap hebt gezet om gelukkiger

Nadere informatie

Leren als een expert!

Leren als een expert! Leren als een expert! Welk vak vind jij lastig? Wiskunde, of juist Frans? Ken je iemand die heel goed is in dat vak? En heb je wel eens aan diegene gevraagd hoe hij/zij voor dat vak leert? Als je dat weet,

Nadere informatie

Breek vrij uit je Gedachten-Gevangenis

Breek vrij uit je Gedachten-Gevangenis Bedankt voor het downloaden van dit E-book. Mijn naam is Erna Zuidhoek. Ik zie het als mij missie om jou te helpen het beste uit je leven te halen en vrij te breken uit oordelen, beperkende gedachten,

Nadere informatie

Re-Job E-Book Take-Off

Re-Job E-Book Take-Off Re-Job E-Book Take-Off re-job 3. TAKE OFF 3.1 Ik en mijn talent Stel je eens voor: Je rijdt door een willekeurige straat en één van de voortuinen springt je in het oog. De schoonheid, de bloemen, de geuren

Nadere informatie

januari 2018 De herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken Mooie herinneringen potje maken:

januari 2018 De herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken Mooie herinneringen potje maken: januari 2018 Mooie herinneringen potje maken: Maak samen met je kinderen een mooi potje of doosje. Schilder, versier Stop er een memo blokje in en maak er een potlood aan vast. Alle mooie momenten van

Nadere informatie

Solo Jump Movement sessie

Solo Jump Movement sessie Solo Jump Movement sessie Jij hebt het in je! Wij geloven dat je alle antwoorden op alle vragen met je meedraagt. Als je een Jump doet, openbaar je die antwoorden aan jezelf en ontdek je wat jouw volgende

Nadere informatie

De eerste stap naar geluk in je leven

De eerste stap naar geluk in je leven De eerste stap naar geluk in je leven Is dit e-book wat voor mij? Ben jij overwerkt of voel je dat jouw grens bijna bereikt is? Heb jij idealen en geloof jij nauwelijks dat het nog mogelijk is om jouw

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken.

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. ü Yes ü No ü Yes ü No Krijg een contstante stroom klanten en verhoog je inkomen ü No Auteurs

Nadere informatie

Aan de slag met de Werk Ster!

Aan de slag met de Werk Ster! Aan de slag met de Werk Ster! Werk Ster Copyright EgberinkDeWinter 2013-2014 Werk Ster Stappen naar werk De Werk Ster helpt je duidelijk te krijgen waar jij op dit moment staat op weg naar werk. Je krijgt

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

Ik ben BOOS. oefenboekje om te leren omgaan met boosheid. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson

Ik ben BOOS. oefenboekje om te leren omgaan met boosheid. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson Ik ben BOOS oefenboekje om te leren omgaan met boosheid Steef Oskarsson Boos Boos is een emotie. Net als blij, bedroefd en bang. Iedereen is wel eens boos. Sommige mensen zijn vaak boos, sommigen niet.

Nadere informatie

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander Werkboek Creëer je leukste leven Met Laura & Alexander Copyright 2017 - www.humanconnectionacademy.nl Week 1 - Week van het begin van de rest van jouw leven Hoi, je hebt onze kick-off video gezien. Je

Nadere informatie

De paradijsvogelcoach, wie is dat?

De paradijsvogelcoach, wie is dat? De paradijsvogelcoach, wie is dat? Inmiddels al een aantal jaren geleden voelde ik me vaak gespannen en onrustig, op zoek naar mezelf. Ik had een goed leven: een gezin, een goede baan en genoeg geld om

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

Een boek schrijven voor dummy s

Een boek schrijven voor dummy s Mijn School Een boek schrijven voor dummy s Een how to guide voor vrij schrijven Sander Mulder 4-9-2017 Voorwoord: dit boek is een simpele stap voor stap gids die je alle ins en outs van het schrijven

Nadere informatie

Teksten uit het script van Hertha, verder geen nieuws. Zie onderaan dit document. A3 papieren en stiften/pennen voor de afsluiting.

Teksten uit het script van Hertha, verder geen nieuws. Zie onderaan dit document. A3 papieren en stiften/pennen voor de afsluiting. Lesidee: Inwisselbaarheid: wat zou jij doen? Stel.. Jij bent Hertha (een Joods meisje) of Teun (een jonge Nederlandse, niet Joodse bewaker) en je bent verliefd. Hoe goed of hoe fout kun je zijn in zo n

Nadere informatie

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ?

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? Hoe zie jij jezelf in 2020? Hoe zi et jouw leven er uit i n 2020? Ben j e da n vaardi g gen oeg om a ll e ver an d er i ngen bij te benen? Je ei gen keuzes d aar in te m aken

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Breng je. Talent kaart

Breng je. Talent kaart 2 Breng je Talent kaart 3 Inhoud 6 7 9 23 33 37 39 47 57 65 67 80 Inleiding Even iets anders Ontdekken Dromen Doen! Even iets anders Waardenkaarten Talentenkaarten Voorwaardenkaarten Even iets anders Notities

Nadere informatie

Studiekeuzebegeleiding bij Intermijn Individueel

Studiekeuzebegeleiding bij Intermijn Individueel Studiekeuzebegeleiding bij Intermijn Individueel Ontdek welke studie écht bij je past Intermijn is een studiekeuzeorganisatie met een duidelijke visie als het gaat om kiezen: kiezen moet je leren. Een

Nadere informatie

3 Top Tips Minder irritatie Meer tevredenheid - Blijer met jezelf

3 Top Tips Minder irritatie Meer tevredenheid - Blijer met jezelf 3 Top Tips Minder irritatie Meer tevredenheid - Blijer met jezelf Vanwaar deze tips? Tijdens mijn groepstrainingen en de individuele coachingsgesprekken kom ik nogal eens tegen dat mensen vastlopen en

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Zonder dieet lekkerder in je vel!

Zonder dieet lekkerder in je vel! Zonder dieet lekkerder in je vel! Vijf vragen en vijf stappen om te ontdekken hoe je jouw eetpatroon kunt veranderen en succesvol kunt afvallen. Overgewicht neemt ernstige vormen aan, veel volwassenen

Nadere informatie

3 gouden tips voor meer balans

3 gouden tips voor meer balans 3 gouden tips voor meer balans Succesvol in Balans Tips voor balans Pagina 1 van 16 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

Wat je voelt is wat je denkt! De theorie van het rationeel denken

Wat je voelt is wat je denkt! De theorie van het rationeel denken Wat je voelt is wat je denkt! De theorie van het rationeel denken Mensen zoeken hulp omdat ze overhoop liggen met zichzelf of met anderen. Dit kan zich op verschillende manieren uiten. Sommige mensen worden

Nadere informatie

E-BOOK 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES. kinderen en Emoties 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES

E-BOOK 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES. kinderen en Emoties 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES E-BOOK 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES VOORWOORD In 2016 schreef ik de Gids over emoties bij kids 80 praktische tips. Mijn kennis en ervaring blijft zich echter door ontwikkelen. Daarom deel ik

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie