Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge"

Transcriptie

1

2 Disclaimer Met alle kennis, zorg, aandacht en liefde is dit e-book voor jou voorbereid opdat jij het beste en mooiste resultaat behaalt. Ten allen tijde is het jouw keuze en verantwoordelijkheid om dit e- book te gebruiken en toe te passen op jouw ontwikkeling. Houd er daarom ook rekening mee dat een proces voor de een sneller te doorlopen is dan voor de ander. Indien er een ontevreden resultaat uit volgt, ben ik hier niet voor aansprakelijk te stellen. Op alle informatie en opdrachten geldt een copyrightregel en is eigendom van Cherryl Challenges. Er mag dan ook niets uit dit e-book worden gekopieerd, digitaal of fysiek worden verspreid of anderzijds openbaar worden gemaakt zonder nadrukkelijke toestemming van mij.

3 Ik ben Cherryl, jouw Zelfbewustzijn-Coach Ik stel me graag even aan je voor! Ik ben Cherryl, 36 jaar en woon samen met vriendlief Oscar in Utrecht. Mijn drive, mijn passie om er voor mensen te zijn en hen vooruit te helpen naar een hoger niveau stamt al vanuit mijn jeugd. Met een omweg via economische studies heb ik uiteindelijk mijn weg gevonden: met een studie- en ervaringsachtergrond in Maatschappelijk Werk & Dienstverlening, Docent Omgangskunde en Life Coach geef ik eindelijk mijn passie een waardig podium. Ook mijn kwaliteiten, mijn mooiste krachten komen nu eindelijk 100% tot hun recht. In alle eerlijkheid had ik eerst nog gedacht dat het docentschap echt mijn job for life zou zijn. Jongeren & volwassenen helpen op het MBO naar meer zelfstandigheid en zekerheid! Helaas brak een (zware) burn-out dit droombeeld. Toch bleef de drang naar het coachen en iemand begeleiden en YES, met de studie Life Coach maakte ik het plaatje eindelijk rond, want ik kan nu zelfs zoveel meer mensen coachen zoals ik dat het liefst wel en het beste kan: Als jouw Zelfbewustzijn-Coach coach ik jou graag in het vergroten van jouw bewustzijn richting het maken en wáármaken van jouw eigen, bewuste keuzes in life! Krachtiger, realistischer en positiever jouw leven leiden Het werken aan en het ontwikkelen van meer waardering voor jezelf vormt daar een belangrijk onderdeel van. En jouw persoonlijke challenge, jouw reis, start jij hier YES!!!

4 Met de Boost your Selfworth Challenge ga jij in feite jouw eigen persoonlijke Challenge aan, jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge. Want jij gaat zelf, in je eentje en voor jezelf, aan de hand van enkele cruciale onderwerpen werken aan jouw zelfwaarde. Om dit terug te halen uit de hoeken van jouw basis, het fundament van het jou-zijn. Om je krachtiger en meer jezelf te voelen. Om te voelen dat je zoveel waard bent. Om dit in te gaan zien en te voelen ondanks dat je er nog over twijfelt. Om die basis van het jou-zijn te versterken en te voelen dat jij: Meer gaat geloven in jezelf Meer gaat vertrouwen in jezelf Vaker voor jezelf kan kiezen door JA te zeggen tegen Nee Met de combinatie van dit e-book, het actie (e-)book, de video s en coaching word je op diverse manieren gemotiveerd én uitgedaagd om het eerlijke, waardevolle en het positieve uit jezelf te halen. Let s start your journey!

5 Jouw voorbereiding op jouw persoonlijke Challenge Ik raad je aan om in ieder geval je actieboek uit te printen. En werkt het misschien wel net zo prettig, print dan ook dit opdrachtenboek uit. Doet je internetverbinding het niet, dan kan je alsnog met de opdrachten verder. Naast het doornemen van deze voorbereiding, heb je per dag een coaching, een video en enkele opdrachten om te doen. Mijn uitgangspunt is dat dit minstens een half uur per dag duurt. Mijn tip: Jij bepaalt zelf of je meteen begint zodra je de eerste mails ontvangt of dat je dit inplant. Je weet dat je er minimaal een half uur per dag voor gaat inplannen. Je kan er voor kiezen om elke dag iets te doen of enkele dagen tussen de Challengedagen te laten. Je kan dus 1 week over jouw Challenge doen of enkele weken/maanden. Mijn tip: laat maximaal 3 dagen tussen elke Challenge dag(deel) zitten. En herhaal waar mogelijk de opdrachten. In het actieboek kan jij je mindmap maken, je antwoorden noteren en uitweiden over wat er zoal door jou heen gaat. Ook vind je achterin een extra notitieblad. Mijn tip: indien je te weinig ruimte hebt om je krabbels te noteren, kan je dit blad uitprinten zo vaak als dat jij wilt. Vragen kun je me altijd stellen. Dit kan per , maar zit je eenmaal in de besloten Facebookgroep, dan kan dat ook daar, wellicht hebben andere deelnemers hier ook iets aan. Let s start your journey!

6 DAG 1 Begin bij het begin Opdracht 1: 1e brainstorm ronde + mindmap 'zelfwaardering Pak je actieboek erbij en teken een cirkel in het midden onder Dag 1, opdracht 1. In de cirkel noteer je het kernwoord 'zelfwaardering (jouw selfworth ). Je gaat nu een brainstormsessie met jezelf aan: Welke woorden associeer jij met zelfwaardering? Noteer deze woorden om die cirkel heen en verbind ze met een lijntje of pijltje met het woord 'zelfwaardering'. Zo ontwikkel je een mindmap. Ik noem dit ook wel een spin met spinnenpootjes. Check de video (zie link onderaan) voor een persoonlijk voorbeeld op wit papier. Jij kan dit in je actieboek doen. Opdracht 2: 2e brainstormronde + aanvulling mindmap/spin Je gaat opnieuw een brainstormsessie met jezelf aan. Wat waardeer jij van jezelf? Of: wat zou jij in jezelf willen waarderen, maar wat lukt daar nog niet van? Noteer ook deze woorden (of zinnen) in het actieboek. Hoeveel 'spinnenpootjes' heb je nu? Link naar video dag 1:

7 DAG 2 Geloof in jezelf Opdracht 1 Toen geloofde ik niet in mezelf Benoem in je actieboek 3 situaties waarin jij niet in jezelf hebt geloofd. En beschrijf per situatie waarom je best wél in jezelf had mogen geloven. Duurt dit best lang voor je? Beschrijf het dan in ieder geval van 1 situatie en maak de opdracht op een later moment af. Opdracht 2 Waarom mag jij sowieso in jezelf geloven? Weten dat jij HET waard bent, maar om dat te ervaren, moet je toch in jezelf kunnen geloven. Beschrijf minimaal 3 redenen waarom jij sowieso in jezelf mag gaan geloven. En echt ook het waarom. Heb je in opdracht 1 al beschreven waarom je wél in jezelf had mogen geloven? Zo ja, vul dat hier aan. Zo nee, begin het toch maar op te schrijven! Opdracht 3 Aanvulling spinnenpootjes Heb je woorden opgeschreven die nog niet terugkomen in jouw 'spin'? Noteer ze er gerust bij. Link naar video dag 2:

8 DAG 3 Vertrouw op - jezelf Opdracht 1 Wat vertelt jouw GUT instinct jou? Wat vertelt jouw GUT instinct jou, als het je lukt om je twijfels en onzekerheden 1 minuutje weg te denken? In je actieboek ga je in op het volgende: > Ik heb nodig... > Dit wil ik (kunnen)... > Dit wil ik uitproberen... > En... (wat vertelt jouw gut instinct jou nog meer?) Opdracht 2 Waar ga jij de komende tijd aandacht aan geven? Kies nu minimaal één onderwerp uit wat jij de komende tijd actieve aandacht gaat geven. Wat heeft er dringend aandacht nodig? Waar kan en wíl jij dit jaar nog aandacht aan geven? Brainstorm ook lekker door met het HOE. Hoe je hier verder actieve aandacht aan gaat geven. Noteer dit ook in je actieboek! Opdracht 3 Aanvulling in je mindmap Je weet wel, spinnenpootjes aan die 'body' verbinden Link naar video dag 3:

9 DAG 4 Zeg JA tegen Nee Opdracht 1 Gut instinct en jouw grenzen Wat vertelt jouw gut instinct jou over jouw grenzen? Benoem en beschrijf in je actieboek in ieder geval 3 grenzen die je bij jezelf hebt ontdekt. De grenzen die jij nodig hebt om alles van dag 3 in actie te kunnen brengen. De grenzen die jij zal gaan (leren) aangeven. Jij hebt die JA verdient, JA voor jezelf., JA voor wat jij wilt kunnen en durven. Lees de -coaching van dag 4 er extra op na wanneer je dit als lastig of zelfs onmogelijk ervaart. Jij verdient het om JA tegen jezelf te kunnen zeggen! Opdracht 2 Nieuwe spinnenpootjes? Zijn er weer woorden die je als spinnenpootjes aan je mindmap, jouw body van zelfwaardering kan verbinden? ~ Vanaf nu ga je de mindmap als jouw body van zelfwaardering zien ~ Dus geen spin of mindmap meer, maar jouw basis, jouw body Link naar video dag 4:

10 DAG 5 Back to basic Opdracht 1 Check je spinnenpootjes en vul ze desnoods nog eens aan Ik ben zo benieuwd hoeveel spinnenpootjes je tot nu toe hebt verzameld...! Opdracht 2 Benoem weer eens 3 (of meer!!!!) waardevolle aspecten Benoem 3 of meer waardevolle aspecten uit jouw uitwerkingen (mindmap of andere uitwerkingen). Bedenk of dit echt aspecten zijn waarvan jijzelf vindt dat jij ze meer mag gaan waarderen van jezelf en schrijf dan op: ( ) ga ik meer van mezelf waarderen, omdat... ( ) ga ik meer van mezelf waarderen, omdat... ( ) ga ik meer van mezelf waarderen, omdat... Tip: het kan een houding of gedragskenmerk zijn. Het kan een karaktereigenschap zijn. Het kan een ervaring zijn waar jij iets waardevols hebt geleerd (wat jou eigen-ik waardevoller maakt). Enz. TIP: probeer er ook meer dan 3 te noteren. Want jij bent zoveel meer waard dan 3 aspecten. Check je sterke body van zelfwaardering met al die spinnenpootjes! Link naar video dag 5:

11 DAG 5 Back to basic Opdracht 3 Jouw body van zelfwaardering in collage Deze opdracht valt onder dag 5, maar buiten het minimale half uur dat je er voor hebt ingepland. En je kan er voor kiezen om dit morgen of in ieder geval spoedig te doen (plan het dan alsnog in): Schrijf jouw waardevolle aspecten nog eens op 1 los vel op. Maar besteed hier op een andere manier aandacht aan. Denk dan aan verschillende kleuren, blader in tijdschriften, kijk op het internet rond, zoek plaatjes en/of quotes op. En dit alles knip je of print je dan uit en plak je op jouw vel: jouw creatieve versie van jouw body van zelfwaardering. Maak er iets levendigs van. Maak er zodanig iets van dat jij er thuis naar kan kijken en dat het je keer op keer de zelfwaardering door jou laat stromen. Het mooie is dat je hier altijd nog meer en nog meer aan kan toevoegen WOW, jouw body van zelfwaardering zal blijven groeien! Link naar video dag 5:

12 Einde Boost your Selfworth Challenge YES, YOU did it! Voor jezelf!!! <3 Ik zou het helemaal geweldig vinden wanneer jij de volgende vragen voor mij beantwoordt en stuurt naar 1. Hoe heb je de Boost your Selfworth Challenge ervaren? 2. In hoeverre merk je het verschil bij jezelf? 3. Wat waardeer jij nu -meer- van jezelf? 4. Waar heb jij nog behoefte aan op het gebied van zelfwaardering? 5. Wat wil jij dat ik nog meer ga doen op dit gebied? 6. Waar heb je nog meer behoefte aan buiten de Challenge om? 7. Wat vond je fijn aan mijn manier van coachen? 8. Heb je nog overige tops & tips aangaande de Challenge en hoe ik het vorm heb gegeven? 9. Zou jij deze Boost your Selfworth Challenge kunnen aanraden aan andere mensen? (Zo ja, stuur ze gerust naar mij door! )

13 Einde Boost your Selfworth Challenge En zet 'em op he, vergeet je mindmap, je body van zelfwaardering met al die sterke spinnenpootjes niet, houd dit er regelmatig bij, op z'n minst totdat jouw zelfwaardering werkelijk een plek heeft in je hoofd en hart...! Merk je een keer dat het toch weer meer tegen lijkt te gaan zitten, besef dan dat dit een proces is en ga gerust opnieuw de onderwerpen langs: jouw basis, het geloven en vertrouwen in jezelf, het JA tegen Nee kunnen zeggen. Of bekijk de video s, dan hoor je me erover praten. Het vervelende van je kwetsbaar, je onzeker voelen, is dat het gewoonweg niet altijd fijn aanvoelt. Maarrrr.. Je zit dan wel heel dicht bij jezelf en wat is dat toch mooi om zo dicht bij jezelf te zitten, om zo jezelf te kunnen zien, jezelf te mogen en durven te zijn. En met jouw hernieuwde dosis zelfwaardering gaat dit zoveel mooier en fijner aanvoelen. En dan is jouw kwetsbaarheid ineens niet meer zo heel erg, het maakt jou namelijk zo ontzettend kráchtig. En die onzekerheid? Die slaat steeds meer in om in kracht, zekerheid en positiviteit. Ik vind jou een PRACHTMENS! Liefs, Cherryl

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges 1 Disclaimer Met alle kennis, zorg, aandacht en liefde is dit e-book voor jou voorbereid opdat jij het beste en mooiste resultaat behaalt. Ten allen tijde is het jouw keuze en verantwoordelijkheid om dit

Nadere informatie

Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge

Jouw persoonlijke Boost your Selfworth Challenge Disclaimer Met alle kennis, zorg, aandacht en liefde is dit e-book voor jou voorbereid opdat jij het beste en mooiste resultaat behaalt. Ten allen tijde is het jouw keuze en verantwoordelijkheid om dit

Nadere informatie

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges Disclaimer Met alle kennis, zorg, aandacht en liefde is dit e-book voor jou voorbereid opdat jij het beste en mooiste resultaat behaalt. Ten allen tijde is het jouw keuze en verantwoordelijkheid om dit

Nadere informatie

Copyright. Disclaimer

Copyright. Disclaimer Copyright Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit werkboek mag worden gekopieerd, verveelvoudigd, naar derden toe worden toegespeeld en/ of per post, via social media op welke manier dan ook worden verspreid

Nadere informatie

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges Disclaimer Met alle kennis, zorg, aandacht en liefde is dit e-book voor jou voorbereid opdat jij het beste en mooiste resultaat behaalt. Ten allen tijde is het jouw keuze en verantwoordelijkheid om dit

Nadere informatie

Hoi, mijn naam is Cherryl!

Hoi, mijn naam is Cherryl! Hoi, mijn naam is Cherryl! Wat fijn zeg dat jij mijn 3 stappen methode gaat volgen! Ik hoop echt dat je er alles uit zal halen wat je eruit kan en wilt halen Meer energie voor jezelf en de mensen die jij

Nadere informatie

Cherryl Abdoelkariem KvK nr BTW nr. NL B01 IBAN NL98KNAB

Cherryl Abdoelkariem KvK nr BTW nr. NL B01 IBAN NL98KNAB Disclaimer Dit werkboek is ontstaan vanuit het webinar 7 veelgemaakte fouten die jouw energielevel verpesten. Ten allen tijde is het jouw keuze en verantwoordelijkheid om dit e-book te gebruiken en toe

Nadere informatie

1. Leer jezelf kennen 2. Sta bewust stil bij je gedachten 3. Voel bewust je gevoelens 4. Verzorg bewust je lichaam 5. Ga de confrontatie met jezelf

1. Leer jezelf kennen 2. Sta bewust stil bij je gedachten 3. Voel bewust je gevoelens 4. Verzorg bewust je lichaam 5. Ga de confrontatie met jezelf 1. Leer jezelf kennen. Sta bewust stil bij je gedachten 3. Voel bewust je gevoelens 4. Verzorg bewust je lichaam 5. Ga de confrontatie met jezelf aan 6. Ga de confrontatie met de ander aan 7. Zeg elke

Nadere informatie

"Vvffffff... even wat stof wegblazen... hoppa, je doelen zijn weer in zicht!"

Vvffffff... even wat stof wegblazen... hoppa, je doelen zijn weer in zicht! "Vvffffff... even wat stof wegblazen... hoppa, je doelen zijn weer in zicht!" Heey lieve jij, Onlangs realiseerde ik me dat ik altijd zo met ontwikkeling bezig ben, maar dat het me focussen op het ene

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

Lesbrief: Bewust sociaal Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen?

Lesbrief: Bewust sociaal Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Lesbrief: Bewust sociaal Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Zonder dat we het door hebben worden we steeds asocialer. Dit

Nadere informatie

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching KIES VOOR JEZELF Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching 1 WIE IS DAFNE? Een paar jaar geleden had ik een goede baan bij een vijfsterrenhotel in Amsterdam,

Nadere informatie

Lekker In Je Vel Plan

Lekker In Je Vel Plan Lekker In Je Vel Plan Meer mensen gezond Ken je iemand die ook plezier zou kunnen hebben van deze tijdelijk gratis cursus? Dan is het een goed idee om het te delen met anderen. Doe het meteen, het kost

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Wijs & Eigen. Magazine. Wijs en eigen. Koffer vol geluk. Eigenwijze feiten. Special Edition N Achter de schermen

Wijs & Eigen. Magazine. Wijs en eigen. Koffer vol geluk. Eigenwijze feiten.  Special Edition N Achter de schermen Wijs & Eigen Magazine Wijs en eigen Achter de schermen Koffer vol geluk In 6 stappen een relatie met jezelf beginnen! Eigenwijze feiten Dingen die jij niet wilt horen, maar wel écht wilt weten! Special

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Persoonlijk Ontwikkelplan Fase 2 - het praktijktraject Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige

Persoonlijk Ontwikkelplan Fase 2 - het praktijktraject Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige Persoonlijk Ontwikkelplan Fase 2 - het praktijktraject Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige Inhoud 2e Fase persoonlijk ontwikkelplan het praktijktraject... 3 Leerdoel... 3 Droom... 3 Naar de praktijk...

Nadere informatie

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. INLEIDING 4 2.1. INLEIDING... 4 2.2. WAAROM EN VOOR WIE?... 5 3. 3 GOUDEN TIPS.. 6 3.1. WEES AARDIG VOOR JE SPIEGELBEELD 6 3.2. VERZAMEL

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben.

DRIE GOUDEN TIPS om Nee te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. Chantal Smeets 1 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 3 2. INLEIDING... 4 3. DRIE GOUDEN TIPS...

Nadere informatie

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken - 2 - Weer huiswerk? Nee, deze keer geen huiswerk, maar een boekje óver huiswerk! Wij (de meesters en juffrouws) horen jullie wel eens mopperen als je huiswerk opkrijgt.

Nadere informatie

Wanneer je de opdracht klaar hebt, stop je het werkblad in je werkmap of vraag je je docent. Noteer jouw score in je Elektronisch Logboek.

Wanneer je de opdracht klaar hebt, stop je het werkblad in je werkmap of vraag je je docent. Noteer jouw score in je Elektronisch Logboek. Dag 1 Opdracht 1 Geef jezelf een cijfer Je kunt op verschillende manieren over jezelf denken. Het beeld dat je van jezelf hebt, noemen we het zelfbeeld. Het zelfbeeld heeft te maken met hoe je jezelf ziet

Nadere informatie

1. Inzichten en actiepunten Schrijf tijdens de training inzichten en actiepunten op. Noteer ze hier.

1. Inzichten en actiepunten Schrijf tijdens de training inzichten en actiepunten op. Noteer ze hier. Werkboek en Persoonlijk actieplan Een training heeft alleen effect als je er in de praktijk mee aan de slag gaat. Het werkboek en persoonlijk actieplan kunnen je daarmee helpen. 1. Inzichten en actiepunten

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress Verantwoordelijkheid ontwikkelen Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress 1 Inhoud Inleiding 3 A Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf 4 - Goede afspraken maken - Stel

Nadere informatie

Voor wie is dit E-book bedoeld?

Voor wie is dit E-book bedoeld? Voor wie is dit E-book bedoeld? Heb je het gevoel dat je vastzit, maar je weet niet wat je moet veranderen om je weer goed te voelen? Verlang jij naar een baan waar je energie van krijgt in plaats van

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Laat Je Rela)e Niet Stuklopen

Laat Je Rela)e Niet Stuklopen Laat Je Rela)e Niet Stuklopen Door Robbert Raas www.stop-jaloezie.com Voorwoord Dit compacte e-book is geschreven als hulp bij de eerste stap naar een leven zonder vervelende jaloezie. Op stop-jaloezie.com

Nadere informatie

@copyright 2016 Kim Binda Horizon 2016 Kim Binda Horizon Coaching

@copyright 2016 Kim Binda Horizon 2016 Kim Binda Horizon Coaching @copyright 2016 Kim Binda Horizon Coaching @copyright 2016 Kim Binda Horizon Coaching Ik ben ook onzeker: Ik ben net zoals jij. Ik ken het gevoel van onzekerheid al te goed. Ik baal er ook van als ik weer

Nadere informatie

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: ,

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: , Een leven vol geluk en balans Stress, piekeren... het vreet energie Neem je geluk NU in eigen hand Balans lijkt lastiger dan ooit Ø 69% van de vrouwen heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden

Nadere informatie

DE 5 STAPPEN DIE JE HELPEN EEN SUCCES- VOLLER LEVEN TE CREËREN!

DE 5 STAPPEN DIE JE HELPEN EEN SUCCES- VOLLER LEVEN TE CREËREN! DE 5 STAPPEN DIE JE HELPEN EEN SUCCES- VOLLER LEVEN TE CREËREN! Zou je meer voldoening uit je leven willen halen? Hoe sta je er sowieso op dit moment in? Hoe voel jij je? Waar zou je naartoe willen? Waarom

Nadere informatie

Voor jezelf? Les 1 Welkom!

Voor jezelf? Les 1 Welkom! Voor jezelf? Les 1 Welkom! Welkom! Dit is de cursus Voor jezelf? Wil je voor jezelf beginnen? Droom je ervan een eigen bedrijfje te starten? Zou je dit ook kunnen? In deze cursus ga je dit onderzoeken.

Nadere informatie

Hoe maak ik een werkstuk?

Hoe maak ik een werkstuk? Hoe maak ik een werkstuk? Stap 1: Onderwerp en vraag Voordat je kunt beginnen met het maken van een werkstuk, moet je natuurlijk een onderwerp kiezen. Als je een onderwerp hebt gekozen ga je bedenken wat

Nadere informatie

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse en ook: wil ik werken, of door naar een (passende) hbo-opleiding? Optie 1: Een vraag die ieder mens zich vroeg of laat stelt: wat wil

Nadere informatie

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 2. Afleren. Dag 11. NEE zeggen tegen je beperkende overtuigingen. Met onderstaande oefening ga je NEE leren zeggen tegen overtuigingen die je beperken. Dit klinkt kinderlijk simpel maar herinner

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan Gezinskaraktercoach gespecialiseerd in de ontwikkelingsfase van 9-jarige kinderen die over veel meer gaat dan 9-jarige kinderen #Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan In dit e-book krijg je van mij

Nadere informatie

Hoe werkt het? Wat heb je nodig? Disclaimer.

Hoe werkt het? Wat heb je nodig? Disclaimer. Hoi! Wat ontzettend leuk dat je mee doet aan de Jouw Lichaam. Jouw Genot. 5 daagse! Ik ben blij dat je mij de kans geeft om jou te helpen meer genot tussen de lakens voor jezelf te creëren. Zodat jij echt

Nadere informatie

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN Vijf daagse Experience WERKBOEK Hartelijk welkom bij De Ontwikkel Cirkel en onze Experience Omdat JIJ Het Waard Bent! Wij zijn Linda en Annemiek en wij

Nadere informatie

E-book Coachpraktijk Irene Bex

E-book Coachpraktijk Irene Bex E-book Coachpraktijk Irene Bex In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stresscoach, NLP coach en trainer.

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Om de regie over je leven (terug) te pakken!

Om de regie over je leven (terug) te pakken! Om de regie over je leven (terug) te pakken! Wil jij meer energie over houden, de vrijheid hebben om zelf te kiezen hoe je leven eruit ziet en weer zin hebben in wat je doet? Blijf dan lezen!!! NB Om de

Nadere informatie

Hoe vind ik mijn droombaan?

Hoe vind ik mijn droombaan? Hoe vind ik mijn droombaan? Denk eens aan een collega of vriend van je die in jou ogen een droombaan heeft. Hij is niet alleen goed in zijn werk, maar geniet er ook elke dag met volle teugen van. Anderen

Nadere informatie

Hoe overleef jij... je beste vriend(in)? Deze acties horen bij aflevering 3 Hoe overleef ik... je beste vriend(in)?

Hoe overleef jij... je beste vriend(in)? Deze acties horen bij aflevering 3 Hoe overleef ik... je beste vriend(in)? ACTIES Hoe overleef jij... je beste vriend(in)? Deze acties horen bij aflevering 3 Hoe overleef ik... je beste vriend(in)? De vriendschapstest waar Sascha Rosa toe dwingt verloopt niet zo best. Op het

Nadere informatie

Red met jouw klas de wereld! Handleiding van het digitale educatiepakket bij de voorstelling: Wij redden de wereld

Red met jouw klas de wereld! Handleiding van het digitale educatiepakket bij de voorstelling: Wij redden de wereld Red met jouw klas de wereld! Handleiding van het digitale educatiepakket bij de voorstelling: Wij redden de wereld Kom op, trek je jas aan. 't Is tijd dat er een stap wordt gezet. In regen en zonnestralen.

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete 21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen An Verstraete 92% van je concurrenten moet dit nog ontdekken In dit E-boek beschrijf ik de ontdekkingen die ik doe in mijn zoektocht naar succes. Bloem, boter, een

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent.

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent. Ik weet zeker dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je praktijk/ bedrijf en dat je daardoor nog veel meer waarde vanuit plezier kan leveren aan je klanten. Als je

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven: het Jeugdjournaalfilmpje bekijken

Waarom ga je schrijven: het Jeugdjournaalfilmpje bekijken Les 1: Je eigen vredesspreuk bedenken Waarom ga je schrijven: het Jeugdjournaalfilmpje bekijken Bekijk met de klas het Jeugdjournaalfilmpje op www.nieuwsbegrip.nl. Let er vooral op wat vrede precies betekent.

Nadere informatie

Cursus DE MACHTIGE MINDSET

Cursus DE MACHTIGE MINDSET Cursus DE MACHTIGE MINDSET Gelukkig worden, begint met de vraag: Wat houdt mij tegen? Neale D. Walsch Inleiding Je mag nu al trots op jezelf zijn. Trots, omdat je de eerste stap hebt gezet om gelukkiger

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven: het Jeugdjournaalfilmpje bekijken

Waarom ga je schrijven: het Jeugdjournaalfilmpje bekijken Les 1: Je eigen vredesspreuk bedenken Waarom ga je schrijven: het Jeugdjournaalfilmpje bekijken Bekijk met de klas het Jeugdjournaalfilmpje op www.nieuwsbegrip.nl. Let er vooral op wat vrede precies betekent.

Nadere informatie

- Waarschuwing- dit is een pittige les!

- Waarschuwing- dit is een pittige les! - Waarschuwing- dit is een pittige les! Herken je de volgende situatie: Je vraagt aan je partner (heb je deze niet denk dan even terug aan de tijd dat je deze wel had) of hij de vuilniszak wilt buiten

Nadere informatie

Seksualiteit: Grenzen en Wensen

Seksualiteit: Grenzen en Wensen IJBURGCOLLEGE.NL Seksualiteit: Grenzen en Wensen Leerlingen handleiding Michiel Kroon Lieve leerling, Het is belangrijk om op een open en goede manier over seks te kunnen praten. De lessenserie die in

Nadere informatie

Ik ben waardevol challenge

Ik ben waardevol challenge 26 t/m 30 juni 2017 Ik ben waardevol challenge Commit Happiness In deze pdf vind je alle opdrachten bij elkaar. Dag 1 Waarom wil je je waardevol voelen? Ik wil je vandaag laten stilstaan bij de redenen

Nadere informatie

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Klinkt simpel natuurlijk! Maar het is echt heel lastig om je passie te ontdekken en er achter te komen wat echt bij je past wanneer je je leeg of ongelukkig voelt. Je wilt

Nadere informatie

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges Cover Disclaimer Met alle kennis, zorg, aandacht en liefde zijn de teksten voor dit e- book voor jou samengesteld en is dit e-book verder vormgegeven ten voordele van jouw ontwikkeling. Ten allen tijde

Nadere informatie

FOLLOW YOUR SUN LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / Missie: ieder kind straalt!

FOLLOW YOUR SUN LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / Missie: ieder kind straalt! LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / 2019 Follow your Sun biedt 10 wekelijkse lessen van 1.5 uur waarin kinderen hun talenten en die van hun klasgenoten ontdekken en leren te gebruiken. Tijdens de

Nadere informatie

30 Vragen voor. Meer Helderheid. Gemaakt voor de Getting Started Toolbox door Marcel Lagerwerf

30 Vragen voor. Meer Helderheid. Gemaakt voor de Getting Started Toolbox door Marcel Lagerwerf 30 Vragen voor Meer Helderheid Gemaakt voor de Getting Started Toolbox door Marcel Lagerwerf Om te weten wat je het liefste wilt doen in het leven is het belangrijk dat je jezelf beter leert kennen dan

Nadere informatie

Nu nog beter... Toegepaste kunst Kunst BV

Nu nog beter... Toegepaste kunst Kunst BV Nu nog beter... Toegepaste kunst Kunst BV H4 ~ periode B Toegepaste vormgeving Autonome kunst Inleiding INLEIDING In de eerste periode ben je vooral bezig geweest met het onderzoeken van vormen, materialen

Nadere informatie

Stap 6. Stap 6: Deel 1. Changes only take place through action Dalai Lama. Wat ga je doen?

Stap 6. Stap 6: Deel 1. Changes only take place through action Dalai Lama. Wat ga je doen? Stap 6. Changes only take place through action Dalai Lama Wat ga je doen? Jullie hebben een ACTiePlan voor het experiment gemaakt. Dat betekent dat je een nieuwe rol en andere ACTies gaat uitproberen dan

Nadere informatie

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma BE HAPPY 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma Alle rechten voorbehouden. Geen deel van dit boek mag worden gereproduceerd op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

Ga eens even bij jezelf na waarom je dit programma bent gaan volgen: wil je weg van iets of wil je ergens naartoe?

Ga eens even bij jezelf na waarom je dit programma bent gaan volgen: wil je weg van iets of wil je ergens naartoe? Je bent waarschijnlijk begonnen met Het VoedingsKompas vanuit het verlangen om iets te veranderen in je leven. Misschien wil je alleen maar méér energie, misschien wil je af van enkele lichamelijke klachten

Nadere informatie

Lesbrief: Motivatieplan Thema: Mens & Dienstverlenen aan het werk

Lesbrief: Motivatieplan Thema: Mens & Dienstverlenen aan het werk Lesbrief: Motivatieplan Thema: Mens & Dienstverlenen aan het werk Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Dienstverlenen is niet zomaar helpen, je hebt een doel.

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

Werkblad Mijn talenten en werk - kwaliteitenreflectie

Werkblad Mijn talenten en werk - kwaliteitenreflectie Werkblad Mijn talenten en werk - kwaliteitenreflectie Doel: Je onderzoekt hoe jij jouw talenten kunt inzetten in je werk (nu en later). Je gaat een activiteit buiten school onderzoeken. Dit kan zijn: a.

Nadere informatie

D O E L E N W E R K B O E K W W W. D A I L Y L E A R N I N G O N L I N E. C O M

D O E L E N W E R K B O E K W W W. D A I L Y L E A R N I N G O N L I N E. C O M W E R K B O E K W W W. D A I L Y L E A R N I N G O N L I N E. C O M Voorwoord In de opdrachten van les 2 ga je aan de slag met jouw doelen. Met je waarom en levensmissie ga je concrete doelen stellen voor

Nadere informatie

Flowdagboek voor de Intuïtie challenge

Flowdagboek voor de Intuïtie challenge Flowdagboek voor de Intuïtie challenge MANIFESTyourlight.nl Dit is je flowdagboek voor de Intuïtie challenge Vul het in op het moment van de dag dat je intuïtie vertelt dat je dat moet doen. Als je schrijft

Nadere informatie

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

Vergeet niet achterin deze opdracht de tips voor lay-out te bekijken!

Vergeet niet achterin deze opdracht de tips voor lay-out te bekijken! De film Bridge of Terabithia is een film die past binnen het thema pesten. Je hebt de film bekeken en vooraf werd de afspraak gemaakt dat je er een filmverslag van gaat maken. Deze opdracht helpt je op

Nadere informatie

Lesbrief: Lekker ontspannen? Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen?

Lesbrief: Lekker ontspannen? Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Lesbrief: Lekker ontspannen? Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Niks is fijner dan je prettig en ontspannen voelen. Dit

Nadere informatie

VRIENDSCHAP EN RELATIES

VRIENDSCHAP EN RELATIES VRIENDSCHAP EN VRIENDSCHAP Als je in de puberteit komt, wordt vriendschap belangrijk. Je vrienden kies je zelf uit. Er zijn mensen die één boezemvriend of één hartsvriendin hebben. Andere mensen hebben

Nadere informatie

Werkboek Inkijk Exemplaar. Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf!

Werkboek Inkijk Exemplaar. Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf! Werkboek Inkijk Exemplaar Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf! Inleiding Voordat jullie beginnen Ik zal mij eerst even kort voorstellen: ik ben Maaike en Ziezo! is mijn eigen kindercoach praktijk.

Nadere informatie

AFVALPLAN. Je plan bevat de volgende onderdelen: Je voor- en nadelen van afvallen Je waarom. Je doelen Je als/dan-plannen Je Evaluatie

AFVALPLAN. Je plan bevat de volgende onderdelen: Je voor- en nadelen van afvallen Je waarom. Je doelen Je als/dan-plannen Je Evaluatie AFVALPLAN Hoe je moet afvallen weet je waarschijnlijk wel. Minder eten, meer bewegen en gezonder eten. Maar hoe ga je dat bereiken? In dit afvalplan vind je de stappen om je kans op succes zo groot mogelijk

Nadere informatie

Werkblad ster - kwaliteitenreflectie

Werkblad ster - kwaliteitenreflectie Werkblad ster - kwaliteitenreflectie Je ontdekt waar je goed en minder goed in bent. Zet je naam in het midden van de ster. a. In welke vakken ben jij een ster? Zet de vakken bij de punten van de ster.

Nadere informatie

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Schrijf in 4 stappen jouw unieke profieltekst (en plaats m op LinkedIn en je website) In dit stappenplan leer je: - Hoe je een klik krijgt

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

Loopbaangericht gesprek voeren. Dag 2. Juni 2016 Loopbaangerichte dialoog

Loopbaangericht gesprek voeren. Dag 2. Juni 2016 Loopbaangerichte dialoog Loopbaangericht gesprek voeren Dag 2 Warming up! Pak je telefoon, laptop of tablet. Herhalen: 5 loopbaancompetenties Waarom loopbaangerichte gesprekken? begin bij Helicon zelfsturing eigen verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Cosis Begeleid Leren

Cosis Begeleid Leren Vaardigheidslessen: Hulp bij studeren Om met succes een opleiding te kunnen volgen is het voor jongeren belangrijk dat ze over een aantal specifieke vaardigheden beschikken. Daarom hebben we een cursus

Nadere informatie

MIJN KRABBELS GEBRUIKERSHANDLEIDING. Naam: Leeftijd: Speciale kenmerken van mezelf:

MIJN KRABBELS GEBRUIKERSHANDLEIDING. Naam: Leeftijd: Speciale kenmerken van mezelf: MIJN KRABBELS Dit schrift is van jou en gaat gevuld worden met alles wat je: - belangrijk vindt om op te schrijven; - wilt tekenen, schetsen of duidelijk wilt maken met een plaatje; - graag wilt onthouden

Nadere informatie

Spreekbeurt, en werkstuk

Spreekbeurt, en werkstuk Spreekbeurt, krantenkring en werkstuk Dit boekje is van: Datum spreekbeurt Datum krantenkring Inleverdatum werkstukken Werkstuk 1: 11 november 2015 Werkstuk 2: 6 april 2016 Bewaar dit goed! Hoe bereid

Nadere informatie

4 VRAGEN. Inleiding. Vaak helpt het om je gedachten op papier te zetten.

4 VRAGEN. Inleiding. Vaak helpt het om je gedachten op papier te zetten. Inleiding Je loopt al een tijdje met iets in je hoofd dat je zou willen doen, bereiken of waar je juist van af wilt. Je blijft maar in cirkeltjes draaien en je komt er niet uit. DE ALLEREERSTE STAP IS

Nadere informatie

Tijdens de video- hometraining worden verschillende begrippen gebruikt. In de bijlage geven we een korte omschrijving van deze begrippen.

Tijdens de video- hometraining worden verschillende begrippen gebruikt. In de bijlage geven we een korte omschrijving van deze begrippen. Bijlage 11 Voorbeeld informatie VHT: Bouwstenen voor geslaagd contact Informatie Video - hometraining Belangrijke begrippen initiatieven herkennen volgen ontvangstbevestiging beurt verdelen leidinggeven

Nadere informatie

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK Succesvol zijn wie je bent Monique Dekker, juni 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 Waarom dit e-book?... 2 Wie ben ik?... 2 2. Weet wie je bent en waar je voor staat....

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 4 Eigenwaarde Inhoud 2 1. Hoe zit het met je gevoel van eigenwaarde? 3 2. Welke talenten van jezelf ken je al? 4 3. Verborgen talenten & bewondering 6 4. Verborgen talenten & feedback

Nadere informatie

3 shortcuts naar meer klanten en omzet

3 shortcuts naar meer klanten en omzet 3 shortcuts naar meer klanten en omzet WERKBOEK Ellen Westerhout & Andrea Bakker 2017 @ Copyright De Kunst van Klanten 3 shortcuts naar meer klanten en omzet Superleuk dat je meedoet! Je maakt een start

Nadere informatie

Jouw gratis weggever maken

Jouw gratis weggever maken a Jouw gratis weggever maken Deel waardevolle kennis en help meer mensen. Cliënten aantrekken met e-mailmarketing Opdracht 1: Onderwerp en opzet van jouw gratis weggever Vul antwoord in op de onderstaande

Nadere informatie

Keuzespecialist voor #workingmoms (35+) die meer voldoening in hun leven willen

Keuzespecialist voor #workingmoms (35+) die meer voldoening in hun leven willen In dit e-book krijg je van mij de meest effectieve en onderschatte tool die onmisbaar is in de voorspoedige ontwikkeling van ieder kind, mens en professional en ik geef je 3 redenen waarom dat zo is. Ik

Nadere informatie

Bijeenkomst over geloofsopvoeding Communiceren met je puber Deze bijeenkomst sluit aan bij Moments, magazine voor ouders van jongeren van 12-18 jaar

Bijeenkomst over geloofsopvoeding Communiceren met je puber Deze bijeenkomst sluit aan bij Moments, magazine voor ouders van jongeren van 12-18 jaar DOELSTELLINGEN Ouders zijn zich ervan bewust dat je altijd en overal communiceert Ouders wisselen ervaringen met elkaar uit over hoe de communicatie met hun pubers verloopt Ouders verwerven meer inzicht

Nadere informatie

E-BOOK 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES. kinderen en Emoties 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES

E-BOOK 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES. kinderen en Emoties 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES E-BOOK 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES VOORWOORD In 2016 schreef ik de Gids over emoties bij kids 80 praktische tips. Mijn kennis en ervaring blijft zich echter door ontwikkelen. Daarom deel ik

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen week 17 20 april 2015 - Schrijfopdrachten niveau A, les 1 Les 1: Een overtuigende tekst schrijven Beantwoord deze vragen: Een mooie manier om te herdenken 1. Waarom is het volgens jou belangrijk om de

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

Bijeenkomst over geloofsopvoeding Moeilijke kindervragen

Bijeenkomst over geloofsopvoeding Moeilijke kindervragen DOELSTELLINGEN De ouders hebben ervaren dat hun kind niet het enige is dat moeilijke vragen stelt en dat zij elkaar kunnen ondersteunen in de omgang hiermee. De ouders kunnen met hun kind in gesprek gaan

Nadere informatie

E- book. 5 werkvormen met post- its. LaCretio ondersteunt trainers met het geven en ontwikkelen van hun training!

E- book. 5 werkvormen met post- its. LaCretio ondersteunt trainers met het geven en ontwikkelen van hun training! E- book 5 werkvormen met post- its LaCretio ondersteunt trainers met het geven en ontwikkelen van hun training! Inleiding Post- its, ze zijn er in allerlei verschillende kleuren, maten en merken. Ik heb

Nadere informatie

COACHFRIEND PRO. Werkboek. (voeg hier je profielfoto toe)

COACHFRIEND PRO. Werkboek. (voeg hier je profielfoto toe) COACHFRIEND PRO Werkboek (voeg hier je profielfoto toe) Van : Email : Mobiel : Skype/Lync : Leeftijd : Beroep : Opleiding: (Kruis je keuze aan) Universitair/ HBO/ MBO Dit document is vertrouwelijk en mag

Nadere informatie

LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE

LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE 1 Ontwikkel jezelf liefdevol met video in 9 dagen 2 DAG 1: ZICHTBAARHEID Maak een korte video waarin je jezelf voorstelt. Woei! Gelijk aan de slag Neem een kort moment voor

Nadere informatie

Werkboek bij e-book Hoe wordt je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens? Hoe word je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens

Werkboek bij e-book Hoe wordt je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens? Hoe word je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens Werkboek bij het e-book Hoe word je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens (om te printen en in te vullen!) Tip: het bestand is opgemaakt in A5 (stel je printer in op twee pagina s per vel!).

Nadere informatie