Haaften, Bernhardstraat 17

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Haaften, Bernhardstraat 17"

Transcriptie

1 Haaften, Bernhardstraat 17 Vrijstaand wonen op m² grond Privédomein met veel privacy op slechts 500 meter van de dorpskern Op een magnifieke locatie omgeven door bomen en groen staat dit zeer royale karakteristieke woonhuis met garage (circa 50 m²) op een ruim perceel van m². Het huis is oorspronkelijk gebouwd in 1926, maar vanaf 1993 gemoderniseerd en geoptimaliseerd. De royale inhoud bedraagt 650 m³ en het woonoppervlak telt 215 m². Voorzien van dakisolatie, vloerisolatie (begane grond en verdieping) en dubbel glas. De zonnepanelen zorgen daarbij voor een lage energierekening. Op het perceel vindt u een royaal bestraat erf, een heerlijke tuin, een moestuin met kas en een grote boomgaard. De boomgaard is gedraineerd en eventueel om te vormen naar weiland, zodat het houden van paarden of kleinvee tot de mogelijkheden behoort. Vraagprijs ,-- k.k.

2 Haaften Haaften is een echt dijkdorp gelegen in een uniek gebied aan de rand van de Betuwe. Vanaf de kronkelige Waalbandijk heeft u panoramische vergezichten over het schilderachtige rivierenlandschap, dat gekenmerkt wordt door idyllische dijkhuizen, statige boerderijen en grillig gevormde fruitbomen. Langs de dijk torent korenmolen "De Blauwe Reiger" als een markant punt boven Haaften uit. Haaften is een dorp met geschiedenis. De ruïne van de toren van kasteel Goudenstein herinnert nog aan vervlogen tijden. Haaften is één van de dorpen van de gemeente Neerijnen en heeft circa inwoners. Het is een welvarend dorp met veel voorzieningen, waar het plezierig wonen is. Het centrum van het gezellige dorp heeft diverse winkels waaronder een moderne supermarkt, een warme bakker en een weekmarkt. Daarnaast is er een rijk verenigingsleven en een gloednieuw dorpshuis. Haaften heeft zowel een openbare- als een christelijke basisschool, en regiostad Zaltbommel bevindt zich op fietsafstand. Mede door de centrale ligging in Nederland is Haaften een geliefd dorp. De snelwegen A15 en A2 bereikt u in enkele minuten rijden. Meer informatie over Haaften vindt u op internet op en

3 Indeling U komt binnen in de ruime en lichte ontvangsthal. Op de vloer treft u stijlvolle tegels van Turks hardsteen aan. Dit zorgt in combinatie met de vloerverwarming voor een optimaal wooncomfort. Deze vloerafwerking is doorgevoerd in alle woon- en leefvertrekken van de begane grond, waardoor een mooie eenheid is ontstaan. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkeuken. De moderne woonkeuken biedt een surplus aan ruimte. De heldere lichtinval wordt aangenaam gereflecteerd op de gladde stuukwerk wanden. De kwalitatief hoogwaardige Poggenpohl keukenopstelling heeft een moderne uitstraling en een hardstenen werkblad. Deze keukenopstelling bestaat uit twee delen, te weten een werkopstelling en een kastenopstelling. De U-vormige werkopstelling is uitgerust met een professioneel kookgedeelte, bestaande uit een 4-pits inductiekookplaat, een japanse bakplaat (teppan yaki), een inductiewok, een oven met zeer uitgebreide functies en een krachtige plafondafzuigunit (op afstand bedienbaar). Daarnaast beschikt u over een vaatwasmachine, een koelkast en diverse praktische laden en kastruimten. De 2 de opstelling is volledig ingericht met kasten. Mooi detail is dat aan beide keukenopstellingen een massief houten eetbar is bevestigd, waaraan u plaats kunt nemen.

4 De keuken staat in open verbinding met het kantoor-/werkgedeelte, de living en de trapopgang. Tevens vindt u hier de toegang tot de toiletruimte, de badkamer en de zijentree naar het buitenterras. Hierdoor is er een dynamische woonbeleving ontstaan. Kortom, een écht familiehuis met de keuken als het kloppend hart. Het kantoor- c.q. werkgedeelte biedt een surplus aan ruimte en is thans ingericht met een bureauopstelling en diverse archiefkasten. In de zijgevel is een raam aanwezig. De toiletruimte is ingericht met een staand toilet, fontein en ontluchtingsraam. De keurige badkamer is uitgevoerd met een douchegelegenheid met mozaïektegelvloer, een wastafel met planchet en spiegel, een designradiator alsmede een ontluchtingsraam. De riante living heeft een oppervlak van maar liefst 42 m² en is gelegen aan de voorzijde van het huis. Als gevolg van de royale raampartijen profiteert u van een sublieme lichtinval en een heerlijke betrokkenheid met buiten. U kijkt uit op de royale leeftuin, die wordt omzoomd door hoge en veelal groenblijvende bomen.

5 Teruggekomen in de ontvangsthal bereikt u het achterhuis met openslaande tuindeuren. Deze ruimte beschikt over een eigen toilet met wandcloset en fontein. Aangrenzend vindt u een bergruimte. Deze twee ruimtes zouden samen bijvoorbeeld geschikt zijn voor de functie praktijk of kantoor aan huis. U beschikt dan over een wachtruimte met toilet en een aparte praktijkruimte. U zou de tussenwand ook nog weg kunnen halen, waardoor één royaal vertrek ontstaat. In de bergruimte vindt u thans de Nefit HR-combiketel, de wasmachine-/drogeraansluiting en de omvormers van de zonnepanelen.

6 Verdieping De wit geschilderde open trapopgang brengt u naar de royale U-vormige overloop. Prettig is de aanwezigheid van een Velux-dakvenster direct bovenaan de trapopgang. Aan de overloop grenzen maar liefst 5 slaapkamers, een bergkast en de badkamer. Het fraaie lijnenspel van de mansarde kap ziet u terug in alle vertrekken. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt met gladde stuukwerk wanden en met hout betimmerde dakvlakken en plafonds. De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het huis. Op de vloer liggen massieve larixhouten delen. In de achtergevel zijn 2 ramen aanwezig. De 2 de slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van het huis. Op de vloer ligt tapijt en in de achtergevel is een raam aanwezig. Slaapkamer 3 is gelegen aan de zijgevel. Op de vloer ligt tapijt en de dakkapel zorgt voor extra ruimtebeleving en veel licht. Slaapkamer 4 is gelegen aan de voorzijde. Op de vloer ligt laminaat en de dakkapel zorgt in combinatie met het raam in de voorgevel voor een prettige lichtinval.

7 Slaapkamer 5 is eveneens gelegen aan de voorzijde. Op de vloer ligt laminaat en in de voorgevel is een hoog raam aanwezig. Ter plaatse van het rookkanaal is hier een inventief rooster geplaatst, waardoor deze kamer verwarmd wordt met de restwarmte van het rookkanaal. De comfortabele badkamer is geheel betegeld en het dakvlak en plafond is bekleed met kunststof. Het Velux-venster van kunststof zorgt voor licht en ventilatie. De inrichting bestaat uit een ligbad met whirlpool en jetstreams, een wastafel met planchet en spiegel, een bidet en een toilet. De verwarming wordt verzorgd door de vloerverwarming en de radiator aan de wand. De ruime bergkast biedt tenslotte veel praktische opbergruimte. Zolder Boven de verdieping is een praktische bergzolder aanwezig, die is opgedeeld in drie compartimenten.

8 Buiten en Tuin Het perceel is bereikbaar via de Crobseweg. Via de brede oprit met afsluitbaar toegangshek bereikt u het royale bestrate erf, waar u meerdere auto s kunt parkeren. Dit erf loopt door in een pad naar de royale garage. De garage is in 1995 gebouwd met betonelementen en aan de buitenzijde betimmerd met hout. Het zadeldak is geïsoleerd en gedekt met damwandprofiel. Aan de opritzijde van de schuur bevindt zich een flinke carport c.q. overkapping. In de zijgevel bevinden zich een drietal geïsoleerde sectionaal garagedeuren, die elektrisch te openen zijn. Aan de linkerzijde van de schuur ligt de boomgaard. Hier is eveneens een flinke overkapping aanwezig. Hier zou u een magnifieke veranda kunnen creëren. Deze garage was voorheen in gebruik als paardenverblijf en kan vanzelfsprekend ook naar dit gebruik teruggebracht worden. De royale boomgaard is ingericht met sparren voor de kerstboomverkoop. Vanzelfsprekend zou het omvormen tot weiland ook tot de mogelijkheden kunnen behoren. Drainage is aanwezig.

9 Uw eigen groenten en fruit kunt u telen in de royale moestuin met kas. Daarnaast vindt u op diverse plaatsen langs de garage en het huis druiven. Aan de voorzijde van het huis ligt een riante leeftuin met een heerlijk terras. Grotendeels ingericht met gras en omzoomd door een weelderige begroeiing van bomen en struiken, waardoor u profiteert van optimale privacy. Speels element is het muurtje, dat geïnspireerd is op de mozaïekkunst van Gaudi.

10 Algemeen De verwarming wordt verzorgd door de Nefit HR-combiketel (1993). 40 zonnepanelen aanwezig met een opbrengst van circa kilowatt per jaar. In 1993 is de gehele kap geïsoleerd en zowel de begane grond vloer als de verdiepingsvloer zijn geïsoleerd. Geheel voorzien van dubbel glas. In 1993 is de elektrische installatie vernieuwd. De Pluspunten - Prettige indeling en heerlijke royale leefruimtes Mogelijkheid voor praktijk of kantoor aan huis Maar liefst 5 slaapkamers Energiezuinig door de aanwezigheid van zonnepanelen Zeer ruim bestraat erf met parkeermogelijkheid voor meerdere auto s Ruime garage met carport en 3 elektrisch te openen sectionaaldeuren Heerlijke leeftuin met optimale privacy Royale boomgaard, die eenvoudig om te vormen is naar weiland Gunstig gelegen ten opzichte van autosnelwegen A2 en A15

11 Afmetingen Gebruiksoppervlakte wonen : 215 m² Gebruiksoppervlakte interne bergruimtes : 0 m² Gebruiksoppervlakte externe bergruimtes : 50 m² Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimten : 0 m² Energielabel C Perceel gezien vanaf de Crobseweg Straatbeeld Bernhardstraat Bezoek aan de woning Een bezoek aan deze woning is altijd vrijblijvend. Door het bezichtigen van de woning krijgt u de juiste indruk. Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van de woning en is hiermee een uitnodiging tot onderhandelen. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als circa maten.

12 Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

13 Begane grond 3D

14 Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

15 Verdieping 3D

16

17

18

Haaften, Brederodestraat 2

Haaften, Brederodestraat 2 Haaften, Brederodestraat 2 2/1-kapwoning met garage Uitdagend huis met verrassend diepe tuin! Een dynamische 2/1-kapwoning met garage en heerlijke tuin op 379 m² grond. Rustig gelegen aan een doodlopende

Nadere informatie

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6 Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6 Vrijstaand huis met garage Huis met potentie! In een geliefde straat middenin Haaften staat dit vrijstaande woonhuis met oprit en in spouw gebouwde garage op een ruim

Nadere informatie

Haaften, Brouwerskamp 21

Haaften, Brouwerskamp 21 Haaften, Brouwerskamp 21 Royale hoekwoning met carport Prettig wonen in een rustige woonomgeving Op een aantrekkelijke woonlocatie staat deze ruime hoekwoning met oprit, carport, berging en tuin op 234

Nadere informatie

Haaften, Emmastraat 9

Haaften, Emmastraat 9 Haaften, Emmastraat 9 Vrijstaande semi-bungalow met royale schuur Landelijk wonen in ruimte en privacy! Aan het einde van de Emmastraat, op steenworp afstand van de dijk staat deze magnifieke semi-bungalow

Nadere informatie

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden!

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden! Haaften, Graskamp 29 Charmante half vrijstaande woning met zeer royale schuur Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden! In een aantrekkelijke woonomgeving nabij de dorpskern staat deze half vrijstaande

Nadere informatie

Haaften, Goudensteinstraat 33

Haaften, Goudensteinstraat 33 Haaften, Goudensteinstraat 33 Magnifieke eengezinswoning Sfeervol wonen nabij de dorpskern! Op loopafstand van winkels en voorzieningen staat deze leuke middenwoning met extra royale berging en zonnige

Nadere informatie

Haaften, Bernhardstraat 28

Haaften, Bernhardstraat 28 Haaften, Bernhardstraat 28 Aantrekkelijke 2/1-kapwoning met garage en carport Formidabel wonen in dit totaal gemoderniseerde woonhuis! Op uitstekende locatie nabij scholen en winkels staat deze 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Haaften, Kruithof 1. Vrije bouwkavel van 415 m². Vraagprijs ,-- v.o.n. Bouwkavel op uitstekende locatie

Haaften, Kruithof 1. Vrije bouwkavel van 415 m². Vraagprijs ,-- v.o.n. Bouwkavel op uitstekende locatie Haaften, Kruithof 1 Vrije bouwkavel van 415 m² Bouwkavel op uitstekende locatie Op een magnifieke woonlocatie aan de rand van het dorp ligt deze magnifieke bouwkavel van 415 m². De kans om uw droomhuis

Nadere informatie

Haaften, Goudensteinstraat 42

Haaften, Goudensteinstraat 42 Haaften, Goudensteinstraat 42 Grondig gemoderniseerde middenwoning met berging en tuin Instapklaar up-to-date huis! Op een mooie locatie in de dorpskern op loopafstand van de winkels staat deze aantrekkelijke

Nadere informatie

Haaften, Dreef 18a. Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging. Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef!

Haaften, Dreef 18a. Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging. Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef! Haaften, Dreef 18a Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef! Dit tweekamerappartement is gelegen aan de voorzijde van appartementengebouw

Nadere informatie

Haaften, Enggraaf 29. Vrijstaand huis met werkplaats en veel bergruimte. Modern wonen in dit dynamische huis!

Haaften, Enggraaf 29. Vrijstaand huis met werkplaats en veel bergruimte. Modern wonen in dit dynamische huis! Haaften, Enggraaf 29 Vrijstaand huis met werkplaats en veel bergruimte Modern wonen in dit dynamische huis! Op een ruime locatie net buiten de kern van Haaften staat dit royale gemoderniseerde woonhuis

Nadere informatie

Haaften, Emmastraat 10

Haaften, Emmastraat 10 Haaften, Emmastraat 10 Karakteristieke 2/1-kapwoning met garage en grote schuur Charmant wonen op een schitterende locatie! Op een prachtige locatie staat dit karakteristieke woonhuis met garage en riante

Nadere informatie

Haaften, Dreef 16. Stijlvol appartement - type maisonnette - met balkon en berging. Perfect gestileerd appartement!

Haaften, Dreef 16. Stijlvol appartement - type maisonnette - met balkon en berging. Perfect gestileerd appartement! Haaften, Dreef 16 Stijlvol appartement - type maisonnette - met balkon en berging Perfect gestileerd appartement! Magnifiek tweekamerappartement met balkon en panoramisch uitzicht op de prachtige Dreef.

Nadere informatie

Haaften, Stadsland 17

Haaften, Stadsland 17 Haaften, Stadsland 17 Royale eengezinswoning Aantrekkelijk wonen in een modern huis! In een jonge woonomgeving staat deze onder opvallende architectuur gebouwde middenwoning met berging en tuin op 133

Nadere informatie

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie!

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie! Vuren, Lindelaan 2 Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie! In een rustige woonomgeving nabij de dorpskern staat deze royale 2/1- kapwoning met vrijstaande garage,

Nadere informatie

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9 Herwijnen, Lijsterbeslaan 9 Ruime eengezinswoning Sfeervol wonen in een comfortabel woonhuis! In een rustige woonomgeving nabij scholen en speelvoorzieningen staat deze aantrekkelijke middenwoning met

Nadere informatie

Hellouw, Karel Doormanstraat 66

Hellouw, Karel Doormanstraat 66 Hellouw, Karel Doormanstraat 66 Hoekwoning met berging Instapklare eengezinswoning Op een rustige woonlocatie staat deze dynamische hoekwoning met berging en tuin op een perceel van 108 m². Het huis is

Nadere informatie

Haaften, Van Drielekamp 4

Haaften, Van Drielekamp 4 Haaften, Van Drielekamp 4 Aantrekkelijke eengezinswoning met een modern interieur Ruim en comfortabel wonen in een rustige woonomgeving! In een vriendelijk opgezette woonomgeving aan een groen plantsoen

Nadere informatie

Hellouw, Waalbandijk 79-81

Hellouw, Waalbandijk 79-81 Hellouw, Waalbandijk 79-81 Markant dijkhuis met twee wooneenheden Magnifiek wonen aan de dijk! Open Kijkdagen: Donderdag 21 juni van 18.00 20.00 uur Vrijdag 29 juni van 16.00 18.00 uur Zaterdag 30 juni

Nadere informatie

Haaften, Dohnastraat 3

Haaften, Dohnastraat 3 Haaften, Dohnastraat 3 Up-to-date middenwoning Sfeervol wonen in een verkeersluwe straat Ruime en sfeervol uitgevoerde middenwoning met berging op 137 m² grond. Gelegen aan het einde van een doodlopende

Nadere informatie

Haaften, Graskamp 16. Gemoderniseerde 2/1-kapwoning met grote garage. Vraagprijs ,-- k.k.

Haaften, Graskamp 16. Gemoderniseerde 2/1-kapwoning met grote garage. Vraagprijs ,-- k.k. Haaften, Graskamp 16 Gemoderniseerde 2/1-kapwoning met grote garage Stijlvol wonen in een rustige woonomgeving nabij de dijk! Op een rustige locatie aan het einde van de Graskamp staat deze magnifieke

Nadere informatie

Hellouw, Karel Doormanstraat 70

Hellouw, Karel Doormanstraat 70 Hellouw, Karel Doormanstraat 70 Middenwoning met berging Up-to-date eengezinswoning Op een rustige woonlocatie staat deze aantrekkelijke eengezinswoning met berging en tuin op een perceel van 90 m². Het

Nadere informatie

Haaften, Buitenweg 17

Haaften, Buitenweg 17 Haaften, Buitenweg 17 Riant vrijstaand woonhuis met garage Royaal wonen in charme en sfeer! Op een rustige woonlocatie aan de geliefde Buitenweg staat dit karakteristieke vrijstaande woonhuis met garage

Nadere informatie

Tuil, Wilhelminastraat 29

Tuil, Wilhelminastraat 29 Tuil, Wilhelminastraat 29 Royale 2/1-kapwoning met garage Comfortabel wonen op vrij gelegen locatie! Aan de rand van het dorp met vrij uitzicht over grasland en fruitbomen staat deze royale 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Bergambacht, Vuurdoorn 1

Bergambacht, Vuurdoorn 1 Bergambacht, Vuurdoorn 1 Halfvrijstaande levensloopbestendige patiobungalow Stijlvol wonen met modern design en luxe!! Op loopafstand van de dorpskern en in de nabijheid van diverse openbare voorzieningen

Nadere informatie

Herwijnen, Achterweg 19

Herwijnen, Achterweg 19 Herwijnen, Achterweg 19 Herenhuis in authentieke stijl Sfeervol wonen op een ruim perceel! Op een aantrekkelijke locatie in de dorpskern van Herwijnen staat dit karakteristieke vrijstaande herenhuis met

Nadere informatie

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 34

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 34 Haaften, Dutry van Haeftenstraat 34 Vrijstaande woning met garage Comfortabel wonen in rust en privacy! In een rustige woonomgeving staat dit vrijstaande woonhuis met garage op een ruim perceel van 583

Nadere informatie

Haaften, Graskamp 25. Karakteristieke jaren 30 2/1-kapwoning met garage. Sfeervol wonen nabij de dorpskern

Haaften, Graskamp 25. Karakteristieke jaren 30 2/1-kapwoning met garage. Sfeervol wonen nabij de dorpskern Haaften, Graskamp 25 Karakteristieke jaren 30 2/1-kapwoning met garage Sfeervol wonen nabij de dorpskern Op een sfeervolle woonlocatie nabij de dorpskern staat deze aantrekkelijke 2/1-kapwoning met royale

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

Tuil, Tuilseveldweg 2

Tuil, Tuilseveldweg 2 Tuil, Tuilseveldweg 2 Extra ruime hoekwoning Magnifiek wonen in moderne luxe! In de geliefde woonwijk Klingelenberg staat deze royale hoekwoning met berging en tuin op een perceel van 200 m². Het huis

Nadere informatie

Herwijnen, Breede Kampen 52

Herwijnen, Breede Kampen 52 Herwijnen, Breede Kampen 52 Royale 2/1-kapwoning met verlengde garage en tuinberging Ideaal wonen met vrijheid aan de achterzijde! Op een sublieme woonlocatie op steenworp afstand van winkelvoorzieningen

Nadere informatie

Wonen aan de rand van het dorp. Alphensebaan 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3.

Wonen aan de rand van het dorp. Alphensebaan 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3. Wonen aan de rand van het dorp Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3.000 m² Aan de rand van Chaam met uitzicht over de landerijen en nabij alle voorzieningen staat

Nadere informatie

TE KOOP. Meidoornstraat 12 te Maarheeze

TE KOOP. Meidoornstraat 12 te Maarheeze Meidoornstraat 12 - Maarheeze De Meidoornstraat is een mooie rustige straat gelegen in een groene omgeving, grenzend aan een wandelbos. De straat kenmerkt zich door het autoluwe karakter en de diversiteit

Nadere informatie

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k. PRINSENWEG 3 ELST 599.000 k.k. www.prinsenweg3.nl Prinsenweg 3, Elst Op zoek naar een royale VRIJSTAANDE WONING met bijna 200m² woonoppervlak, extra veel buitenruimte en een (multifunctioneel) VRIJSTAAND

Nadere informatie

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze Willem-Alexanderlaan 27 - Maarheeze De Willem-Alexanderlaan is een mooie, brede en groene laan. Gelegen in een rustige ruim opgezette wijk met groen- en speelvoorzieningen. De ligging, met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

Herwijnen, Zworrelstraat 66

Herwijnen, Zworrelstraat 66 Herwijnen, Zworrelstraat 66 Keurige 2/1-kapwoning Royaal wonen voor een zeer aantrekkelijke prijs! Op loopafstand van de winkels en voorzieningen staat deze royale 2/1-kapwoning met berging op een perceel

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

Loverenbeemd 12 Baarle-Nassau

Loverenbeemd 12 Baarle-Nassau Gevoel van ruimte, comfortabele vertrekken & een tuin die uitnodigt tot buitenleven In het plan Loveren aan de rand van Baarle-Nassau staat deze vrijstaande woning In het plan Loveren aan de rand van Baarle-Nassau

Nadere informatie

Haaften, Hoge Hof 40. Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte. Wonen en werken in een rustige woonomgeving!

Haaften, Hoge Hof 40. Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte. Wonen en werken in een rustige woonomgeving! Haaften, Hoge Hof 40 Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte Wonen en werken in een rustige woonomgeving! In een ruim opgezette en rustige woonomgeving staat deze praktische hoekwoning met twee

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

Beckershagen 28 Chaam

Beckershagen 28 Chaam Wonen in een geliefde straat aan de rand van Chaam 2-onder-1 kapwoning met 5 slaapkamers en een garage Met de deur in huis vallen Deze uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage staat aan de rand van het

Nadere informatie

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17 Herwijnen, Lijsterbeslaan 17 Ruime tussenwoning met zonnige tuin Aantrekkelijk wonen in een ruim huis! Op een leuke locatie aan de Lijsterbeslaan staat deze magnifieke tussenwoning met berging en tuin

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

HAVER 1 SINT-OEDENRODE

HAVER 1 SINT-OEDENRODE HAVER 1 SINT-OEDENRODE 399.000 k.k. www.haver1.nl Haver 1, Sint-Oedenrode Twee-onder-een-kap woning met garage en onder architectuur aangelegde achtertuin in de rustige wijk Cathalijne Kenmerken: Perceelgrootte:

Nadere informatie

Herwijnen, Meerenburg 38

Herwijnen, Meerenburg 38 Herwijnen, Meerenburg 38 Opvallend ruime eengezinswoning Royaal wonen op een leuke woonlocatie! Een eengezinswoning die opvallend ruim en praktisch is voor zijn klasse. De inhoud bedraagt 360 m³ en het

Nadere informatie

Tuil, Havenstraat 9. Royaal vrijstaand woonhuis met garage. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in luxe en sfeer!

Tuil, Havenstraat 9. Royaal vrijstaand woonhuis met garage. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in luxe en sfeer! Tuil, Havenstraat 9 Royaal vrijstaand woonhuis met garage Magnifiek wonen in luxe en sfeer! Op een mooie woonlocatie aan een breed opgezette straat staat dit royale vrijstaande huis met ruime oprit en

Nadere informatie

Gorpeind 5 Baarle-Nassau

Gorpeind 5 Baarle-Nassau Kom achterom en laat je verrassen Een hoogwaardig afgewerkte woning op ruim perceel met veel privacy Veel rust, ruimte en privacy.. Bij deze woning zie je aan de voorzijde werkelijk niet wat zich daar

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

Hellouw, De Hoenderkampen 5

Hellouw, De Hoenderkampen 5 Hellouw, De Hoenderkampen 5 Opvallend royale en luxe uitgevoerde 2/1 kapwoning Modern wonen aan de rand van het dorp Op een bevoorrechte locatie aan de rand van het dorp staat deze uiterst royale 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Tuil, Wilhelminastraat 29

Tuil, Wilhelminastraat 29 Tuil, Wilhelminastraat 29 Royale 2/1-kapwoning met garage Magnifiek wonen met veel vrijheid! Op een aantrekkelijk locatie met vrij uitzicht over grasland en fruitbomen staat deze royale 2/1-kapwoning met

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout 5 redenen waarom u deze woning gezien moet hebben: 1. Vrijstaande jaren 30 woning met authentieke

Nadere informatie

Herwijnen, Achterweg 31 a

Herwijnen, Achterweg 31 a Herwijnen, Achterweg 31 a Winkelpand met bovenwoning en separate opslagruimte Middenin het centrum van Herwijnen staat dit royale winkel- c.q. kantoorpand met bovenwoning, separate opslagruimte en een

Nadere informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie Parklaan 13 Waalre PARKLAAN 13, WAALRE OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES IN WAALRE, TEN MIDDEN VAN DE BOSSEN IN VILLAWIJK LISSEVEN LIGT AAN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE MODERNE, VRIJSTAANDE VILLA MET EIGEN OPRIT

Nadere informatie

Haaften, Brouwerskamp 22

Haaften, Brouwerskamp 22 Haaften, Brouwerskamp 22 Royale 2/1-kapwoning met garage Comfortabel wonen met veel luxe! In een aantrekkelijke woonomgeving staat deze luxe uitgevoerde 2/1-kapwoning met in spouw gebouwde garage en tuin

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Finisterelaan 26 5627 TD Eindhoven 475.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 475.000 k.k. Postcode 5627 TD Ligging Aan

Nadere informatie

OLDEHOVE Molenstraat 16

OLDEHOVE Molenstraat 16 OLDEHOVE Molenstraat 16 Vraagprijs: 435.000 kosten koper Omschrijving OLDEHOVE - Molenstraat 16 Sfeervol herenhuis gelegen in het dorp Oldehove. In circa 1890 is hier aan de Molenstraat dit prachtige karakteristieke

Nadere informatie

Urkhovenseweg 101 Eindhoven

Urkhovenseweg 101 Eindhoven Urkhovenseweg 101 Eindhoven URKHOVENSEWEG 101 - EINDHOVEN OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN EINDHOVEN, IN EEN LANDELIJKE OMGEVING GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET ROYALE GARAGE (CA. 40 M2). DIT VRIJSTAAND

Nadere informatie

Herwijnen, Mijnliefflaan 16

Herwijnen, Mijnliefflaan 16 Herwijnen, Mijnliefflaan 16 Stijlvolle 2/1-kapwoning Modern wonen in luxe en comfort! Op een rustige woonlocatie in de geliefde woonwijk Herwijnen-Oost staat deze bijzonder aantrekkelijke 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Op fraaie locatie nabij sportpark gelegen, royaal vrijstaand woonhuis met grote vrijstaande garage en keurig aangelegde tuin.

Op fraaie locatie nabij sportpark gelegen, royaal vrijstaand woonhuis met grote vrijstaande garage en keurig aangelegde tuin. Uden, Boekelsedijk 7 Op fraaie locatie nabij sportpark gelegen, royaal vrijstaand woonhuis met grote vrijstaande garage en keurig aangelegde tuin. Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 787 m 2 Inhoud woonhuis:

Nadere informatie

het Korink 30 Rossum 04 juli 2016 Vraagprijs: ,-- k.k.

het Korink 30 Rossum 04 juli 2016 Vraagprijs: ,-- k.k. het Korink 30 Rossum 04 juli 2016 Vraagprijs: 598.000,-- k.k. Exterieur het Korink 30 Rossum 598.000,-- k.k. Blad 2 van 14 Interieur het Korink 30 Rossum 598.000,-- k.k. Blad 3 van 14 Interieur het Korink

Nadere informatie

Aantal kamers: 5. Aantal slaapkamers: 3. Ligging: rustig, nabij parken, speeltuintjes, scholen en winkels.

Aantal kamers: 5. Aantal slaapkamers: 3. Ligging: rustig, nabij parken, speeltuintjes, scholen en winkels. Vraagprijs: 319.000,= k.k. Uitstekend onderhouden, riante twee onder een kap woning met dubbele oprit, inpandige garage, kantoor- c.q. praktijkruimte met wachtkamer, royale woonkamer, moderne open keuken,

Nadere informatie

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Johan Van Oldenbarneveltlaan HC Etten-Leur. Kuijpers Makelaardij B.V.

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Johan Van Oldenbarneveltlaan HC Etten-Leur. Kuijpers Makelaardij B.V. Kuijpers Makelaardij B.V. TE KOOP Johan Van Oldenbarneveltlaan 75 4871HC Etten-Leur Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek 0168-407320 info@mathekuijpers.nl kuijpersmakelaardij.nl 279.000

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Tuil, Het Veer 5. Opvallend stijlvol herenhuis. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in moderne luxe en comfort

Tuil, Het Veer 5. Opvallend stijlvol herenhuis. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in moderne luxe en comfort Tuil, Het Veer 5 Opvallend stijlvol herenhuis Magnifiek wonen in moderne luxe en comfort In de jonge woonwijk Klingelenberg staat dit royale geschakelde woonhuis met oprit, berging en tuin op 199 m² grond.

Nadere informatie

2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel. Akkerstraat 2 Gilze. 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp

2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel. Akkerstraat 2 Gilze. 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp 2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp Met de deur in huis vallen Deze ruime 2-onder-1 kapwoning met garage en carport staat aan de rand

Nadere informatie

Loverenbeemd 14 Baarle-Nassau

Loverenbeemd 14 Baarle-Nassau Riante, comfortabele vertrekken & een tuin die uitnodigt tot buitenleven In het plan Loveren aan de rand van Baarle-Nassau staat deze vrijstaande woning In het plan Loveren aan de rand van Baarle-Nassau

Nadere informatie

ZUIDKADE 30 DRACHTEN k.k.

ZUIDKADE 30 DRACHTEN k.k. ZUIDKADE 30 DRACHTEN 595.000 k.k. www.zuidkade30.nl Omschrijving Uniek en bijzonder! Dit karakteristieke herenhuis met meer ruimte dan de voorzijde doet vermoeden is gelegen op een perceel van 1.100 m2.

Nadere informatie

Herwijnen, Boutlaan 20

Herwijnen, Boutlaan 20 Herwijnen, Boutlaan 20 3-kamerappartement op de zuidzijde Luxueus wonen met panoramisch uitzicht en privé parkeerplaats! Dit aantrekkelijke 3-kamerappartement met groot balkon is gelegen op de tweede woonlaag

Nadere informatie

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 595.000,-- k.k. Omschrijving Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Gelegen aan één van de mooiste lanen in Driebergen ligt deze royale, karakteristieke

Nadere informatie

Zesmorgen 23 te HETEREN

Zesmorgen 23 te HETEREN Zesmorgen 23 te HETEREN Vraagprijs 395.000 k.k. Omschrijving: IN EEN RUSTIGE GROENE ZEER GEWILDE WOONSTRAAT GELEGEN GOED ONDERHOUDEN VOLLEDIG VRIJSTAAND ***UITGEBOUWD*** ROYAAL WOONHUIS MET ZONNIGE TUIN

Nadere informatie

Wielingen 6 - Brielle Vraagprijs 595.000,= k.k. Omschrijving Vrijstaande villa met garage op een fraaie locatie in de geliefde wijk Nieuwland. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en is afgewerkt

Nadere informatie

TORENSTRAAT 13 GASSEL. Vraagprijs ,= k.k.

TORENSTRAAT 13 GASSEL. Vraagprijs ,= k.k. TORENSTRAAT 13 GASSEL Vraagprijs 415.000,= k.k. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Op fraaie rustige locatie aan de rand van het dorp Gassel gelegen ONDER ARCHITECTUUR GERENOVEERDE MODERNE VRIJSTAANDE WONING

Nadere informatie

Opijnen, Polingstraat 13

Opijnen, Polingstraat 13 Opijnen, Polingstraat 13 Levensloopbestendig huis met garage Subliem woonhuis met optimaal wooncomfort! Op loopafstand van de dijk en de rivier de Waal staat dit geschakelde huis uit 2005 met garage en

Nadere informatie

OOST WEST EN MIDDELBEERS Oranjestr. 42

OOST WEST EN MIDDELBEERS Oranjestr. 42 OOST WEST EN MIDDELBEERS Oranjestr. 42 Met liefde onderhouden, gemoderniseerde woonboerderij met carport, schuur, 4 slk s alsmede een aparte kamer annex kantoor op de begane grond VRAAGPRIJS 475.000 K.K.

Nadere informatie

Vrijstaande woning met royale, dubbele garage op een groot perceel. Woonkamer Keuken Garage

Vrijstaande woning met royale, dubbele garage op een groot perceel. Woonkamer Keuken Garage Waal Lekdijk 77 Vrijstaande woning met royale, dubbele garage op een groot perceel Woonkamer Keuken Garage Bel voor een afspraak kantoor Alblasserdam: Oud-Alblas: T. T. 0184-691773 078-6918111 E. E. oudalblas@kooyman.com

Nadere informatie

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN HEERENWEG 46 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg46.nl Heerenweg 46, Barsingerhorn Landelijk, exclusief, karakteristiek en sfeervol wonen! Dit monumentale vrijstaande jaren 30 woonhuis ligt op een

Nadere informatie

Herwijnen, Berkenlaan 7a

Herwijnen, Berkenlaan 7a Herwijnen, Berkenlaan 7a Royaal vrijstaand inpandige garage woonhuis met Aantrekkelijk wonen in ruimte en privacy! In een rustige woonomgeving staat deze vrijstaande woning met inpandige garage op een

Nadere informatie

Panheelstraat 13, 6845 MC Arnhem

Panheelstraat 13, 6845 MC Arnhem Panheelstraat 13, 6845 MC Arnhem Bieden vanaf 290.000,- k.k. Omschrijving Op een uitstekende locatie gelegen, uitgebouwd helft van een dubbel woonhuis met een aangebouwde stenen berging (voorheen garage).

Nadere informatie

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven Rijnstraat 57- Eindhoven Het kerkdorp Acht is een bijzondere wijk in de gemeente Eindhoven. Met de charme en sfeer van een Brabant dorps, de allure van een villawijk en het gemak van alle stadse voorzieningen

Nadere informatie

LiVastGO Makelaardij Langeweg 19b 3245 KE Sommelsdijk Telefoon:

LiVastGO Makelaardij Langeweg 19b 3245 KE Sommelsdijk Telefoon: LiVastGO Makelaardij Langeweg 19b 3245 KE Sommelsdijk Telefoon: 0187-849228 www.livastgo.nl. Beschrijving: Inhoud: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: 335 m3 135 m2 289 m2 Gun jezelf bewegingsvrijheid.

Nadere informatie

Oost West en Middelbeers Huijgevoort 10. Riant gelegen vrijstaande woonboerderij met zwembad en bijgebouwen.

Oost West en Middelbeers Huijgevoort 10. Riant gelegen vrijstaande woonboerderij met zwembad en bijgebouwen. Oost West en Middelbeers Huijgevoort 10 Riant gelegen vrijstaande woonboerderij met zwembad en bijgebouwen. VRAAGPRIJS 500.000 K.K. PERCEELOPPERVLAKTE 5500 M 2 INHOUD ± 850 M 3 BOUWJAAR 1946 AANVAARDING

Nadere informatie

ROTE VRIJSTAANDE VILLA MET UITNODIGENDE PRIJSSTELLING IN EEN BOSACHTIGE OMGEVING IN EINDHOVEN ZUID! Robuust, hoogwaardig gerenoveerd en luxe

ROTE VRIJSTAANDE VILLA MET UITNODIGENDE PRIJSSTELLING IN EEN BOSACHTIGE OMGEVING IN EINDHOVEN ZUID! Robuust, hoogwaardig gerenoveerd en luxe ROTE VRIJSTAANDE VILLA MET UITNODIGENDE PRIJSSTELLING IN EEN BOSACHTIGE OMGEVING IN EINDHOVEN ZUID! Robuust, hoogwaardig gerenoveerd en luxe afgewerkt, vrijstaand woonhuis met royale inpandige garage op

Nadere informatie

ENTER Reggestraat 55. vraagprijs k.k

ENTER Reggestraat 55. vraagprijs k.k ENTER Reggestraat 55 vraagprijs 549.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 950 m³ Woonoppervlakte: 225 m² Perceeloppervlakte: 793 m² Bouwjaar: 1974 Een unieke woonbeleving

Nadere informatie

Gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk. Sporkehout 14 Alphen

Gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk. Sporkehout 14 Alphen Gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk Sporkehout 14 Alphen Stijlvolle vrijstaande woning in rustige straat Deze stijlvolle woning zal je bij binnenkomst direct verrassen. Op de begane grond

Nadere informatie

Wonen, werken en ontspannen. Loverenbeemd 4 Baarle-Nassau

Wonen, werken en ontspannen. Loverenbeemd 4 Baarle-Nassau Wonen, werken en ontspannen Loverenbeemd 4 Baarle-Nassau Een heerlijke plek om thuis te komen Een riante woning waar wonen, werken en ontspanning naadloos in elkaar overgaan. In het plan Loveren aan de

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Toterfout 23. : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 205 m2

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Toterfout 23. : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 205 m2 TE KOOP Adres : Toterfout 23 Postcode : 5507RD Woonplaats : Veldhoven Type : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca. 1988 Woonoppervlak : ca. 205 m2 Inhoud : ca. 800 m3 Perceel : 10110 m2 Vraagprijs: 740.000,-

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

T E K O O P Willem de Zwijgerstraat 48 Budel

T E K O O P Willem de Zwijgerstraat 48 Budel Willem de Zwijgerstraat 48 - Budel De Willem de Zwijgerstraat verbindt de dorpskern met de randweg van Budel. De straat kenmerkt zich door de gevarieerde bebouwing met zowel vooroorlogse woonboerderijen

Nadere informatie

T E K O O P Molenheide 14 Soerendonk

T E K O O P Molenheide 14 Soerendonk Molenheide 14 - Soerendonk De Molenheide is de doorgaande weg in de dorpskern van het gezellige Soerendonk. In het dorp bevinden zich een voorziening voor dagelijkse boodschappen, diverse horecagelegenheden,

Nadere informatie

Kantoorruimte/kinderkamer Separate ruimte, voorzien van dubbele openslaande glasdeuren, gesitueerd aan de voorzijde van de woning.

Kantoorruimte/kinderkamer Separate ruimte, voorzien van dubbele openslaande glasdeuren, gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Omschrijving PRACHTOBJECT IN MISSCHIEN WEL DE MOOISTE STRAAT VAN VALKENSWAARD! Karakteristiek, gemoderniseerd en hoogwaardig afgewerkt, vrijstaand landhuis met royale inpandige garage op een markant perceel

Nadere informatie

Rijweg 30 te Waardenburg

Rijweg 30 te Waardenburg Rijweg 30 te Waardenburg Vraagprijs 399.000,-- k.k. Kenmerken & Locatie Vraagprijs 399.000,-- k.k. Bouwjaar ca. 1912 Soort woning Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Inhoud woning ca. 500 m³ vrijstaande

Nadere informatie

Herwijnen, Breede Kampen 36

Herwijnen, Breede Kampen 36 Herwijnen, Breede Kampen 36 Keurige 2/1-kapwoning met garage Royaal wonen in een stijlvol uitgevoerde woning! Op een rustige woonlocatie staat deze 2/1-kapwoning met royale garage op een perceel van 203

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 28 2987 EN Ridderkerk 519.500 k.k. Waterland 28 - Ridderkerk Vraagprijs: 519.500 k.k. Riante 2-onder-1 kapwoning in jaren 30 stijl met oprit, aanpandige garage en aantrekkelijke ligging aan het

Nadere informatie

Dorpsstraat 90a Chaam

Dorpsstraat 90a Chaam Instapklare 2-onder-1 kapwoning met een garage en ruime tuin 2-onder-1 kapwoning op loopafstand van de voorzieningen Instapklaar en op loopafstand van de voorzieningen Op loopafstand van alle dagelijkse

Nadere informatie

K.K. W F DE BOERSTRAAT RT DE WILP. - Luxe vrijstaande woning. - Mooie strakke veranda. - Kavel 448 m². - Luxe keuken en badkamer

K.K. W F DE BOERSTRAAT RT DE WILP. - Luxe vrijstaande woning. - Mooie strakke veranda. - Kavel 448 m². - Luxe keuken en badkamer W F DE BOERSTRAAT 32 9367 RT DE WILP 349.000 K.K. - Luxe vrijstaande woning - Mooie strakke veranda - Kavel 448 m² - Luxe keuken en badkamer - Terras aan het water INLEIDING W F DE BOERSTRAAT 32, 9367

Nadere informatie