BAARLE HERTOGLAAN 50 - EINDHOVEN

Vergelijkbare documenten
KOOPSOM ,- K.K.

PARKWACHTERS 34 - BEST

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST

HEUBERGERSTRAAT 79 - TILBURG

JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST

J.H. DE ROOYSTRAAT 6 - BEST

MR. T.J. VERSCHUURSTRAAT 18 - BEST

LALOSTRAAT 10 - EINDHOVEN

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

KOOPSOM ,- K.K.

MAX HAVELAARWEG HOOGVLIET ROTTERDAM

DRS. J.L. MOONENSTRAAT 5 - BEST

OLIVIER VAN NOORTSTRAAT 34 - BEST

PROF. TITUS BRANDSMASTR 5 - BEST

JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST

PATER R.D. KLOEGSTRAAT 23 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

POTGIETERSTRAAT 5 - TILBURG

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

BEEMDHEUVEL 12 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

MICHIEL DE RUIJTERSTRAAT 68 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

RAADHUISPLEIN 50 - BEST

MARTIN LUTHER KINGLAAN 37 - GOIRLE

PIET HEINSHOF 12 - BEST

SCHOENMAKERSSTRAAT 1 - BEST

WILLEM VAN HORNESTRAAT 32 - EINDHOVEN

ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN

POSTELSE HOEFLAAN 22 A - TILBURG

SCHANS 19 - EINDHOVEN

TOLHUIS NIJMEGEN

JOHANNES HEERSTRAAT 16 - BEST

NAALDHEUVEL 11 - BEST

LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND

NIEUWSTRAAT 39 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

GOORSEDIJK 50 - MIERLO

GAREEL 19 - VELDHOVEN

FRANS HALSSTRAAT 48 - BEST

DENNENDREEF 5 - BOXTEL

KUILTJESHEI 20 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

VAN KINSBERGENSTRAAT 11 - BEST

WILLEM BARENDSZSTRAAT 16 - BEST

EINDHOVENSEWEG 15 - SON EN BREUGEL

GRASKLOKJE BEST

J.J. VERBEETENSTRAAT 3 - BEST

ESSCHEWEG 10 L - VUGHT

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

Oogstvelden 26, Best

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

LANGESTEEG 7 - GIETHOORN

TOLHUIS NIJMEGEN

KOOPSOM ,- K.K.

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Vraagprijs ,- kosten koper

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

WATERLINIE EINDHOVEN

Victordal 31, te Valkenswaard

KOOPSOM ,- K.K.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Karel Doormanlaan 4 te Breda

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

Heraultlaan 27 - Eindhoven

KOOPSOM ,- K.K.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Fransebaan 548, Eindhoven

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

Gerretsonlaan 62 Eindhoven

PROF. R. REGOUTSTRAAT 59 - BEST

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

Lekstraat 2 te HELMOND

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe Te koop

THEO DOBBESTRAAT 13 - BEST

KUSTERSSTRAAT 27 - GILZE

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

Ekkerstraat 27 - Eindhoven

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier.

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN

Scheldestraat ER BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Transcriptie:

BAARLE HERTOGLAAN 50 - EINDHOVEN Op gewilde woonlocatie gelegen royale tussenwoning met een mooie interne afwerking en op ruim perceel gelegen. De woning betreedt u via de overdekte entree; hal met meterkast, toegang tot toiletruimte en trapkast; ruime living met mooie lichte tegelvloer voorzien van vloerverwarming; open keuken met eigentijdse luxe keukeninrichting in u-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur; fraai aangelegde achtertuin met afsluitbare achterom en tevens toegang tot berging; op de 1e verdieping treft u de 3 slaapkamers en moderne complete badkamer; de 2e verdieping is via een vaste trap te bereiken waar u treft de overloop; utiliteit ruimte; bergkamer en toegang tot de 2 zolderkamers. De woning is gelegen op korte afstand van veel zeer goede voorzieningen als scholen, winkelcentra, recreatie en belangrijke uitvalswegen als de A2, A50 en A58. Kom dus snel kijken naar deze instapklare en verbouwde woning met een goed gekozen indeling. KOOPSOM 264.500,- K.K.

ETAGES BEGANE GROND Overdekte entree met hardhouten voordeur. Hal afgewerkt met lichte tegelvloer, spachtelputz wanden en pleisterwerk plafond. Meterkast met de watermeter, gasmeter, elektrameter en elektrakast voorzien van diverse groepen en aardlekschakelaars. Trapkast met legplanken. Modern betegelde toiletruimte met fonteintje en zwevend closet met muurspoeling. Ruime living (8.25 x 3.97 meter) afgewerkt met een mooie grote vloertegel voorzien van vloerverwarming, spachtelputz wanden en fijn schuurwerk plafond. Open keuken met een keukeninrichting in u-opstelling voorzien van diverse laden en kasten, combi oven/magnetron, koelkast met vriesvak, Siemens vaatwasmachine, rvs spoelbak, 5 pits gaskookplaat en rvs afzuigkap. 1E VERDIEPING Via trapopgang vanuit hal te bereiken overloop. Slaapkamer 1 aan voorzijde afgewerkt met een muurkast en afgewerkt een laminaatvloer, spachtelputz wanden en pleisterwerk plafond. Slaapkamer 2 aan voorzijde met een LG airco unit. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, pleisterwerk wanden en pleisterwerk plafond. Slaapkamer 3 aan achterzijde met dubbele kasten wand, vast t.v. meubel en LG airco unit. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en fijn schuurwerk plafond. Moderne eigentijdse geheel betegelde badkamer met een separate douche cabine, zwevend closet, ligbad en badmeubel met wastafel. 2E VERDIEPING Via vaste trap op overloop te bereiken. Overloop. Bergkamer 1 met dakvenster. Utiliteit kamer met opstelling HR c.v. combiketel en aansluiting t.b.v. wasapparatuur. Zolderkamer 1 met bergruimte onder de schuinte van de kap, Velux dakvenster, de kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en plafond met inbouwverlichting. Zolderkamer 2 met mogelijkheid tot 5e slaapkamer (door het plaatsen van een radiator) met bergkast onder de schuinte van de kap, Velux dakvenster, de kamer is afgewerkt met een laminaatvloer en structuur wanden. BUITEN: Voortuin (8.00 x 6.50 meter) aangelegd met gazon, sierbestrating en beplanting. Achtertuin (10.29 x 6.55 meter) met buitenkraantje, overkapte afsluitbare achterom en de tuin is aangelegd met sierbestrating, gazon en beplanting. Berging (3.75 x 2.23 meter) voorzien van elektra. ALGEMEEN: * De woning is voorzien van aluminium ramen, -deuren en -kozijnen voorzien van dubbele beglazing. Op de tweede verdieping zijn 2 Velux dakvensters geplaatst met dubbele beglazing. * Gelegen in de woonwijk Tempel (Woensel) nabij het mooie Henri Dunantpark.

* De 2 grote slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van een comfortabele LG airco unit. * Airport Eindhoven gelegen op circa 12 minuten met de auto.

KENMERKEN Koopsom 264.500,- k.k. Soort Eengezinswoning Type Tussenwoning Aantal kamers 6 (waarvan 5 slaapkamers) Inhoud 435 m 3 Perceeloppervlakte 185 m 2 Woonoppervlakte 133 m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1968 Ligging Aan rustige weg, in woonwijk Tuin Achtertuin, voortuin Garage Geen garage Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas Verwarming C.v.-ketel LOCATIE Baarle Hertoglaan 50 5628 PR Eindhoven

FOTO S

FOTO S

FOTO S

FOTO S

FOTO S

BIJLAGE BIJ BROCHURE Contactgegevens: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Van der Heijden Makelaardij Spoorstraat 1 5684 AA Best Tel. 0499-335858 Fax. 0499-391305 www.vanderheijdenmakelaardij.nl info@vanderheijdenmakelaardij.nl Ons kantoor is 6 volle dagen per week van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend. Bankgarantie: Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper na het tot stand komen van de overeenkomst, op korte termijn een waarborgsom zal storten op het rekeningnr. van de door koper bepaalde notaris voor een bedrag van 10% van de koopsom. De waarborgsom kan door een bankgarantie van een Nederlandse Bankinstelling worden vervangen. Koopakte: Tenzij anders vermeld zal de koopakte door Van der Heijden Makelaardij conform model koopakte, opgesteld door de NVM, Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis worden opgemaakt. Bij een verzoek tot het opnemen van een ontbindende voorwaarde in verband met het verkrijgen van een hypotheek, kan een financiële toets bij onze hypotheekadviseur door onze opdrachtgever als verplicht worden gesteld. De koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand als koper en verkoper een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Hypotheken en verzekeringen: Hypotheken en verzekeringen bestaan uit een woud aan regels en mogelijkheden. Van der Heijden Makelaardij zorgt ervoor dat u door die bomen het bos blijft zien. Onze ervaren, erkende en gediplomeerde hypotheek- en assurantieadviseurs garanderen u een betrouwbaar advies. Door samenwerking met vele banken, fondsen en maatschappijen kunnen we u niet alleen financieel de beste hypotheken en verzekeringen bieden, maar ook garanderen dat de voorwaarden uitstekend zijn. Uiteraard is alles precies op maat: de hypotheek en verzekering die bij u past. Gratis waardebepaling: Als u besloten heeft uw huis te verkopen, kan Van der Heijden Makelaardij u veel zorgen uit handen nemen. Het begint met een vrijblijvend gesprek en een betrouwbare gratis waardebepaling van uw woning. Daarna regelen wij in overleg met u goede publiciteit, begeleiding van bezichtigingen, onderhandelingen, een adequate koopakte en overdracht bij de notaris. Dit alles op basis van no cure no pay: wordt uw huis niet verkocht, dan hoeft u ons niets te betalen. Bij de verkoop maken wij gebruik van het landelijk netwerk van 3600 NVM-makelaars en van de grootste huizensite op internet. Het voorafgaande in deze brochure is informatief en geen concreet aanbod waaraan u rechten zou kunnen ontlenen.