Vraagprijs ,- kosten koper

Vergelijkbare documenten
Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Alsemlaan 15, te Waalre

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Dotterbeemd 7, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Morgenster 3, te Maarheeze

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Victordal 35, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Koperteutwei 7, te Valkenswaard

Ekenrooisestraat 17, te Waalre

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Mr. C. Goselingstraat 120, te Best

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Bakkerstraat 80, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Karel Mollenstraat Noord 31, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 20, te Valkenswaard

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Wikke 13, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Victordal 31, te Valkenswaard

Luikerweg 45, te Valkenswaard

Karel Mollenstraat Zuid 102, te Valkenswaard

Tweeling 5, te Valkenswaard

Bruggerdijk 11, te Valkenswaard

Irislaan 32, te Valkenswaard

Boterpotplein 22a-, te Valkenswaard

Beelmanstraat 11, te Valkenswaard

Bruggerdijk 11, te Borkel en Schaft

Vraagprijs ,- kosten koper

Karel Doormanlaan 4 te Breda

Meerkoethof 11 - Dongen

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN

Recreatieperceel met schuilhut Poterseind, te Valkenswaard

Bloemenblauwtje 27 te Breda

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Oranjeboomstraat 42 te Breda

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

Lombok 13 te Valkenswaard

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

Plonderijen 33, Reusel

Klarenbeemden 20 te HELMOND-BRANDEVOORT

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Schout Appelslaan 19. Nuenen

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Pattonstraat 2-d - Dongen

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

Mirabelweg 62 te Eindhoven

Pastoor Vroonhovenstraat 6 te Valkenswaard

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

Lupineweide 4 - Dongen

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert

Prijs: ,-- k.k.

LIJSTERBES 36, BEST, 5682 GA VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- kosten koper

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 38

Te Koop. Tigrisdreef GS Utrecht

Dommelseweg 24-b te Valkenswaard

De Breel 10 te Valkenswaard

Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP. Sille AJ GEMERT Vraagprijs: k.k.

Lage Ham 96 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Molenstraat 125 C Helmond

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Transcriptie:

Vraagprijs 259.000,- kosten koper Bouwjaar : 1975 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 134 m² Inhoud : circa 365 m³ Perceel : circa 259 m² Kamers : 5 Ligging : Luyksgestel Aanvaarding : In overleg

Omschrijving Tweekapper Deze keurig afgewerkte, ruime tweekapper met uitbouw en overkapping ligt op een gunstige plek, centraal in kerkdorp Luyksgestel. De woning heeft maar liefst 134 m² woonoppervlakte, een moderne en luxe woonkeuken, ruime woonkamer, 4 slaapkamers en een inpandige garage. De woning is gelegen aan een rustige doodlopende straat met verschillende parkeerplaatsen op eigen terrein, ligt nabije dagelijkse voorzieningen, uitvalswegen en op enkele autominuten van Bergeijk en Lommel. Begane grond: Via de oprit is de entree te bereiken. Hal met meterkast en toegang tot toilet, trapopgang, trapkast en woonkamer. De begane grond is volledig voorzien van stucwerk wanden en plafonds. Ruime half betegelde moderne toiletruimte voorzien van een hangcloset.

Woonkamer De ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door grote raampartij aan de voorzijde en is voorzien van een houtenvloer, een gashaard en verschillende spots.

Keuken De open keuken is gelegen in de uitbouw en is voorzien van een luxe keuken inrichting. Er zijn verschillende lades en kastjes, een composieten werkblad welke door loopt in een bar. Er is een 5- pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en combi magnetron/oven. Vanuit de keuken is er een fraaie uitkijk over de achtertuin en deze is tevens toegankelijk met openslaande deuren. Bijkeuken/achteringang voorzien van kastenwand en aansluitingen voor wasapparatuur. Vanuit deze ruimte is er een deur naar de keuken en naar de garage.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de tweede verdieping. Slaapkamers - De ouderslaapkamer (circa 13m²) bevindt zich aan de achterzijde. - Slaapkamer 2 (circa 12,4 m²) bevindt zich aan de voorzijde. - Slaapkamer 3 (circa 6 m²) bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een inbouwkast.

Badkamer Volledig betegeld badkamer met ligbad en vaste wastafel. Tweede verdieping: De tweede verdieping is voorzien van een voorzolder en een vierde slaapkamer. De hele verdieping is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk plafonds en een dakvenster.

Buiten: Grotendeels bestraatte voortuin waar 3 auto s op eigen terrein kunnen staan. Fraai aangelegde achtertuin, grotendeels verhard met verschillende bloemenperkjes. Overkapte zithoek met spots. Een stenen berging en een overdekte fietsenstalling. De tuin is aan de achterkant ontsloten middels een poort. De gehele tuin biedt veel privacy en is op het zuiden gelegen. Garage Inpandige garage met openslaande deuren aan de voorzijde en een vliering met vlizotrap. Op de vliering hangt de cv-ketel (Remeha bouwjaar 2014, lease en onderhoudscontract voor 27/maand).

Bijzonderheden Rustig gelegen ruime tweekapper nabij verschillende voorzieningen; De woning is goed onderhouden met een nieuw met pannen gedekt dak; Grotendeels voorzien van dubbel glas en houten kozijnen; Drie ruime slaapkamers en een kleinere kamer; Grote uitbouw met leefkeuken en overdekte zithoek; Inpandige garage, berging en achterom; Gelegen nabij basisschool, supermarkt en op loopafstand van het centrum; Bouwjaar circa 1975; Inhoud circa 365 m³; Perceel oppervlakte 259 m²; Woonoppervlakte circa 134 m²; Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris.

Woningplattegrond Begane grond

Eerste verdieping Tweede verdieping

Stadsplattegrond

Kadastrale kaart

Algemene informatie: Bezichtiging Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats na afspraak via ons kantoor. Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 040-7114924. Een bezichtiging is voor zowel de verkoper als de aspirant koper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als wij binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een eerste reactie mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren. Bij een positief resultaat bestaat de mogelijkheid om een tweede bezichtiging in te plannen. Documentatie Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste zorg nauwkeurig samengesteld om u zo goed en compleet mogelijk te informeren. Voor het verkrijgen van de juiste en volledige gegevens zijn wij grotendeels afhankelijk van derden. Wij, noch de verkoper, aanvaarden dienaangaande enige vorm van aansprakelijkheid ten aanzien van de verstrekte informatie. Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een bieding gelijk aan de gestelde vraagprijs doet dan ook niet direct een koopovereenkomst tot stand komen. Bankgarantie / waarborgsom Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Mocht u in het bezit zijn van een eigen woning en voornemens zijn uw woning via bemiddeling van een makelaarskantoor te verkopen, kunnen wij geheel vrijblijvend een waardebepaling verzorgen, daarnaast willen wij u graag inlichten over de mogelijkheden van bemiddeling door ons makelaarskantoor bij de verkoop van uw woning.

Web: www.vanwijk-makelaardij.nl info@vanwijk-makelaardij.nl Social: facebook.com/vanwijkvastgoedmakelaardij VanWijkVM vanwijkmakelaardij Van Wijk Vastgoed & Makelaardij Bakkerstraat 4, 5554 EE Valkenswaard Telefoon: 040-7114924