RAADHUISPLEIN 50 - BEST

Vergelijkbare documenten
WILLEM VAN HORNESTRAAT 32 - EINDHOVEN

PATER R.D. KLOEGSTRAAT 23 - BEST

WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST

JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

PARKWACHTERS 34 - BEST

MAX HAVELAARWEG HOOGVLIET ROTTERDAM

J.H. DE ROOYSTRAAT 6 - BEST

ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST

DRS. J.L. MOONENSTRAAT 5 - BEST

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

MICHIEL DE RUIJTERSTRAAT 68 - BEST

MR. T.J. VERSCHUURSTRAAT 18 - BEST

POSTELSE HOEFLAAN 22 A - TILBURG

HEUBERGERSTRAAT 79 - TILBURG

SCHOENMAKERSSTRAAT 1 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

MARTIN LUTHER KINGLAAN 37 - GOIRLE

LALOSTRAAT 10 - EINDHOVEN

POTGIETERSTRAAT 5 - TILBURG

BAARLE HERTOGLAAN 50 - EINDHOVEN

PROF. TITUS BRANDSMASTR 5 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN

SCHANS 19 - EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

PIET HEINSHOF 12 - BEST

OLIVIER VAN NOORTSTRAAT 34 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

JOHANNES HEERSTRAAT 16 - BEST

BEEMDHEUVEL 12 - BEST

TOLHUIS NIJMEGEN

KOOPSOM ,- K.K.

DENNENDREEF 5 - BOXTEL

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

NIEUWSTRAAT 39 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

FRANS HALSSTRAAT 48 - BEST

GAREEL 19 - VELDHOVEN

LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND

KUILTJESHEI 20 - BEST

ESSCHEWEG 10 L - VUGHT

NAALDHEUVEL 11 - BEST

GOORSEDIJK 50 - MIERLO

WILLEM BARENDSZSTRAAT 16 - BEST

EINDHOVENSEWEG 15 - SON EN BREUGEL

KOOPSOM ,- K.K.

VAN KINSBERGENSTRAAT 11 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

GRASKLOKJE BEST

KOOPSOM ,- K.K.

LANGESTEEG 7 - GIETHOORN

J.J. VERBEETENSTRAAT 3 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

THEO DOBBESTRAAT 13 - BEST

WATERLINIE EINDHOVEN

DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

KOOPSOM ,- K.K.

TOLHUIS NIJMEGEN

KOOPSOM ,- K.K.

KUSTERSSTRAAT 27 - GILZE

KOOPSOM ,- K.K.

Luikerweg 45, te Valkenswaard

GRONINGENLAAN 115, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

KOOPSOM ,- K.K.

Mariënburg 11, Gemert

VOGELHEI 23, BEST, 5685 GR VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

KOOPSOM ,- K.K.

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Oogstvelden 26, Best

KOOPSOM ,- K.K.

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Kosterhof 37, Waalre

Geldropseweg Eindhoven

Vraagprijs ,- k.k.

Van Sonsbeeckstraat 2C 6417 XV Heerlen

Gerretsonlaan 62 Eindhoven

St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught

SINT WALFRIEDSTRAAT 5 TE SINT WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 230 m². Woonoppervlakte : ca. 113 m².

SLACHTHUISSTRAAT 39 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS WILLEN WONEN IN EEN MODERN APPARTEMENTENCOMPLEX NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

Karel Mollenstraat Zuid 102, te Valkenswaard

DONGEN Rosariopark 82

Vraagprijs ,= k.k.

THORBECKESTRAAT 45 TE OUDENBOSCH : ,00 v.o.n. Perceels oppervlakte : ca. 122 m². Woonoppervlakte : ca. 106 m².

KERKSTRAAT 17, BEST, 5684 GW VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

TE KOOP. Mariënburg LX GEMERT Vraagprijs: k.k.

Victordal 31, te Valkenswaard

MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) Achter de Cattentoren 57, Roermond

Transcriptie:

RAADHUISPLEIN 50 - BEST Op centrum locatie gelegen 3 kamer appartement met een loggia op zonzijde. Via de hoofdentree komt u in het portaal met brievenbussen en videofooninstallatie. Hal met traphuis en toegang tot lift. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping waar u via de galerij bij de entree komt van de woning. Hal met de meterkast, toiletruimte, interne berging en stookruimte. Ruime living met loopdeur naar loggia op zonzijde gelegen. Open keuken met keukeninrichting in hoekopstelling. 2 slaapkamers. Deels betegelde badkamer. In het souterrain bevind zich de berging en eigen parkeerplaats. Het complex is gelegen op zeer korte afstand van diverse goede voorzieningen als het winkelcentrum van Best, scholen, recreatie, NS station, Eindhoven Airport en uitvalswegen als de A2, A58 en A50. Bent u op zoek naar gelijkvloers wonen in het centrum van het gezellige Best? Kom dan snel een kijkje nemen in dit goed ingedeelde appartement. KOOPSOM 209.000,- K.K.

ETAGES BEGANE GROND: SOUTERRAIN: Eigen parkeerplaats en berging in afgesloten parkeerkelder. BEGANE GROND: Tochtportaal met de brievenbussen en bel/intercominstallatie. Hal met toegang tot trappenhuis en lift. 2E VERDIEPING: Overdekte entree. Hal met videofoon installatie en afgewerkt met spuitwerk wanden en spuitwerk plafond. Stookruimte met de opstelling HR c.v. Combiketel van Ferroli (2017). Meterkast met de gasmeter, elektrameter en groepenkast voorzien van 5 groepen en aardlekschakelaars. Interne berging met legplanken. Deels betegelde toiletruimte met fonteintje en toiletblok. Woonkamer afgewerkt met granol wanden en spuitwerk plafond. Open keuken met keukeninrichting in u opstelling voorzien van diverse laden en kastjes, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en rvs spoelbak. Loggia (4.00 x 1.30 meter) afgewerkt met een tegelvloer. Slaapkamer 1 afgewerkt met granol wanden en spuitwerk plafond. Slaapkamer 2 afgewerkt met granol wanden en spuitwerk plafond. Deels betegelde badkamer voorzien ligbad, wastafel, douche en aansluiting tbv wasapparatuur. ALGEMEEN: * Het betreft hier een mooi appartementen complex met een afgesloten parkeerkelder en een actieve VVE. * De service kosten bedragen 120,- per maand. * Energiezuinig doordat het complex is geïsoleerd middels vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en dubbele beglazing. * HR c.v. Combiketel van Ferroli (2017). * Loggia is gelegen op de zuid/west zijde waardoor er veel zonlicht gedurende de dag binnen valt.

KENMERKEN Koopsom 209.000,- k.k. Soort Appartement Type Galerijflat Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers) Inhoud 200 m 3 Perceeloppervlakte 0 m 2 Woonoppervlakte 70 m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1983 Ligging Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk Tuin Geen tuin Garage Parkeerkelder Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas Verwarming c.v. ketel LOCATIE Raadhuisplein 50 5683 EC Best

BIJLAGE BIJ BROCHURE Contactgegevens: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Van der Heijden Makelaardij Spoorstraat 1 5684 AA Best Tel. 0499-335858 Fax. 0499-391305 www.vanderheijdenmakelaardij.nl info@vanderheijdenmakelaardij.nl Ons kantoor is 6 volle dagen per week van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend. Bankgarantie: Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper na het tot stand komen van de overeenkomst, op korte termijn een waarborgsom zal storten op het rekeningnr. van de door koper bepaalde notaris voor een bedrag van 10% van de koopsom. De waarborgsom kan door een bankgarantie van een Nederlandse Bankinstelling worden vervangen. Koopakte: Tenzij anders vermeld zal de koopakte door Van der Heijden Makelaardij conform model koopakte, opgesteld door de NVM, Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis worden opgemaakt. Bij een verzoek tot het opnemen van een ontbindende voorwaarde in verband met het verkrijgen van een hypotheek, kan een financiële toets bij onze hypotheekadviseur door onze opdrachtgever als verplicht worden gesteld. De koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand als koper en verkoper een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Hypotheken en verzekeringen: Hypotheken en verzekeringen bestaan uit een woud aan regels en mogelijkheden. Van der Heijden Makelaardij zorgt ervoor dat u door die bomen het bos blijft zien. Onze ervaren, erkende en gediplomeerde hypotheek- en assurantieadviseurs garanderen u een betrouwbaar advies. Door samenwerking met vele banken, fondsen en maatschappijen kunnen we u niet alleen financieel de beste hypotheken en verzekeringen bieden, maar ook garanderen dat de voorwaarden uitstekend zijn. Uiteraard is alles precies op maat: de hypotheek en verzekering die bij u past. Gratis waardebepaling: Als u besloten heeft uw huis te verkopen, kan Van der Heijden Makelaardij u veel zorgen uit handen nemen. Het begint met een vrijblijvend gesprek en een betrouwbare gratis waardebepaling van uw woning. Daarna regelen wij in overleg met u goede publiciteit, begeleiding van bezichtigingen, onderhandelingen, een adequate koopakte en overdracht bij de notaris. Dit alles op basis van no cure no pay: wordt uw huis niet verkocht, dan hoeft u ons niets te betalen. Bij de verkoop maken wij gebruik van het landelijk netwerk van 3600 NVM-makelaars en van de grootste huizensite op internet. Het voorafgaande in deze brochure is informatief en geen concreet aanbod waaraan u rechten zou kunnen ontlenen.