portal gebruikershandleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "portal gebruikershandleiding"

Transcriptie

1 portal gebruikershandleiding

2 Inhoudsopgave 1. Aan de slag Wat is de net10 portal? Aanmelden als net10 partner Inloggen Startpagina Mijn account Mijn account Een krediet account aanvragen Mijn account Gebruikersbeheer Mijn account Een nieuwe gebruiker aanmaken Mijn account Mijn wachtwoord wijzigen 2. Hoe maak ik een offerte Offerte wizard Onderdelenlijst 3. Hoe bestel ik net10 producten Een bestelling plaatsen Bestaande bestellingen bekijken Een bestelling annuleren 4. Hoe retourneer ik net10 producten Een nieuwe retourzending aanvragen Bestaande retourzendingen bekijken 5. FAQ's Veel gestelde vragen 6. Meer informatie Contact opnemen

3 Welkom bij de net10 portal

4 Aan de slag Wat is de net10 portal? De net10 portal is uw communicatieportal met Paxton en uw one-stop-shop voor alle net10 producten. Dit document helpt u van start te gaan met de net10 portal. Ondervindt hoe u zich kunt aanmelden als net10 partner, gebruikers kunt beheren, bestellingen kunt plaatsen en nog veel meer. Daarnaast leggen wij u uit waar u terecht kunt voor meer ondersteuning in het geval u daar behoefte aan heeft. Aanmelden als net10 partner Ga naar en u krijgt het onderstaande scherm te zien. Begin met het selecteren van uw taal. Als u zich wil aanmelden als net10 partner, moet u uw gegevens invullen in het aanmeldingsformulier en uzelf instellen als beheerder. Vul hier een geldig adres in, omdat dit adres uw inlognaam is en gebruikt wordt om contact met u op te nemen. Stel een wachtwoord in en bewaar deze. Nadat u zich heeft geregistreerd ontvangt u een mail ter bevestiging. Als uw gegevens door een Paxton medewerker zijn goedgekeurd kunt u inloggen in de net10 portal. Klik hier om u te registreren

5 Inloggen Log in via met uw adres en wachtwoord en selecteer de taal. Bent u uw wachtwoord vergeten? Volg de instructies op het scherm om uw wachtwoord te herstellen. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met onze technische support afdeling op Voer uw inloggegevens hier in Startpagina Lees het laatste net10 nieuws en bekijk uw meest recente offertes en bestellingen die u hebt geplaatst in een gemakkelijk overzicht. Uw bedrijfsnaam en logo Navigatie menu net10 webnieuws Uw offertes en bestellingen Grafisch overzicht van uw offertes en bestellingen

6 Mijn account In dit onderdeel worden de gegevens van uw bedrijf weergegeven en u kunt hier uw bedrijfslogo uploaden. Met de knop Logo uploaden kunt u uw bedrijfslogo uploaden, dit wordt standaard op al uw offertes weergegeven. Wanneer u uw bedrijfslogo uploadt, dient u ervoor te zorgen dat het bestand niet groter is dan 5MB. U kunt de portal gebruiken om offertes te maken voor uw klanten. Deze kunnen gemaakt worden in een PDF-formaat of als CSVbestand.* Met de knop Algemene informatie toevoegen kunt u uw bedrijfsinformatie of leveringsvoorwaaden toevoegen, deze informatie wordt ook getoond in alle offertes die u maakt. Ook heeft u hier de mogelijkheid om de geldigheidsduur van uw offerte te vermelden. Gebruik deze knop om uw bedrijfslogo te uploaden Gebruik deze knop om algemene informatie toe te voegen Deze algemene informatie wordt op alle offertes weergegeven Mijn account Een krediet account aanvragen U moet een krediet account aanvragen voordat u bestellingen kunt plaatsen. Vul de vereiste velden in, waaronder de Naam van de contactpersoon financiële administratie, het BTW-nummer en het gevraagd Krediet. U ontvangt een waarin wordt bevestigd wanneer uw krediet account is goedgekeurd. Na goedkeuring kunt u net10 producten bestellen. Nadat uw krediet account is goedgekeurd, wordt hier het kredietbedrag weergegeven dat u ter beschikking heeft. U kunt een wijziging aanvragen in uw betalingsvoorwaarden en kredietlimiet door op de knop kredietwijziging te klikken. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van onze logistieke dienstverlener. Gebruik deze knop om een wijziging voor uw krediet aan te vragen *Een CSV-bestand is een gemakkelijk te downloaden spreadsheet-bestand, waarin u offertes kunt bewerken en beheren.

7 Mijn account Gebruikersbeheer Met Gebruikersbeheer kunt u uw portalgebruikers beheren en bepalen tot welke onderdelen van de net10 portal ze toegang hebben. Geef bevoegdheden aan de portalgebruikers door op de knop Gebruikers bewerken te klikken onderaan het scherm Mijn account. Hier kunt u portalgebruikers aanmaken, verwijderen en de bevoegdheden bewerken. Gebruik deze knop om gebruikers te bewerken U kunt uw huidige portalgebruikers weergegeven in de tabel op het scherm. Gebruik deze knop om een een nieuwe gebruiker aan te maken Mijn account Een nieuwe gebruiker aanmaken U gebruikt de knop Nieuwe aanmaken om een nieuwe gebruiker aan te maken. U kunt ze de benodigde bevoegdheden geven met de keuzevakjes aan de rechterkant van het scherm. Zie het voorbeeld hieronder van een gebruiker die offertes kan maken, maar geen gebruikers of bestellingen kan bewerken. Stel bevoegdheden voor gebruikers hier in Mijn account Mijn wachtwoord wijzigen Voer uw gegevens in in de daarvoor bestemde velden om uw wachtwoord te wijzigen.

8 Hoe maak ik een offerte - Offerte wizard Ga naar het scherm Offertes in het navigatie menu en klik op Nieuwe aanmaken. Het volgende bericht wordt weergegeven: Met de Wizard offerte aanvraag kunt u professionele offertes maken door uw offerte stap voor stap op te bouwen. U kunt ook een offerte maken vanuit een Onderdelenlijst, in dat geval selecteert u de producten die u nodig heeft uit de volledige lijst. Hieronder ziet u een grafische weergave van de Offerte wizard. Voer de naam van uw klant in bovenaan in het scherm. Voer de systeemopbouw van de locatie in, bijvoorbeeld het aantal gebouwen en de vereisten, door in ieder vakje te selecteren hoeveel units u nodig hebt. Hier kunt u de gebouwen ook een naam geven. Voeg de apparaten toe met betrekking tot de structuur van ieder gebouw. Een apparaat is een fysiek product dat wordt bestuurd door net10. U kunt de configuratie voor iedere deur kopiëren door de knop Kopiëren configuratie te gebruiken. Ook kunt u de afzonderlijke apparaten, zoals deuren, ook een naam geven.

9 Maak de opzet voor uw systeem, de net10 server, kaarten / tags en controllers. Op dit moment kunt u de belangrijkste items selecteren die vereist zijn voor uw systeem, maar u heeft hier ook de mogelijkheid om accessoires en bekabeling voor de installatie toe te voegen. De lijst met door u geselecteerde items wordt hierna weergegeven op het scherm als onderdelenlijst. Een extra regel toevoegen waarin u extra informatie kunt invoeren voor uw offerte. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor de installatiekosten, onderhoudskosten of korting.

10 U hebt nu een professionele offerte die u aan uw klanten kunt aanbieden. Als alternatief kunt u ook een CSV-bestand maken en de informatie exporteren naar uw eigen bestandsindeling. Gebruik deze knop om een opmerking aan de offerte toe te voegen PDF knop CSV knop Exporteer uw offerte naar een PDF- of CSV-bestand met de betreffende knoppen, u kunt dit daarna naar uw klanten verzenden. U kunt uw offertes ook afdrukken met verschillende specifieke details, bijvoorbeeld met een volledig uitgewerkte lijst of één bedrag, en met of zonder BTW. Wist u dat...? i U een persoonlijk bericht voor uw klant kunt toevoegen aan uw offerte met de knop Opmerking aan offerte toevoegen. Klik op OK wanneer u gereed bent.

11 Hoe maak ik een offerte - Onderdelenlijst In plaats van de Offerte wizard kunt u ook de Onderdelenlijst selecteren. U kunt uw bestelling maken met behulp van de onderdelenlijst, inclusief artikelnummers. Voer bovenin het scherm de naam van uw klant in en selecteer het aantal benodigde producten. Klik vervolgens op Doorgaan. Hier ziet u het onderdeel Offerte afdrukken in het scherm Onderdelenlijst. U heeft de mogelijkheid om te selecteren hoe u de prijs wilt weergeven - een volledig uitgewerkte lijst, één bedrag, met of zonder BTW.

12 Klik hier om op te slaan en om te zetten naar bestelling Klik hier om als offerte op te slaan U kunt uw offerte hier Opslaan en hem later weer openen. U kunt ook Opslaan en omzetten naar bestelling om uw bestelling direct bij Paxton te plaatsen. i Wist u dat...? U al uw offertes kunt bekijken door op het tabblad Offertes te klikken. Ook kunt u met behulp van het kalenderpictogram uw zoekopdracht verfijnen. Open een afzonderlijke offerte om de lijst met opgenomen onderdelen te bekijken.

13 Hoe bestel ik net10 producten? Een bestelling plaatsen Nadat u op Omzetten naar bestelling heeft geklikt, komt u in het tabblad Bestellingen in het menu. Met deze stappen doorloopt u het proces van bevestigen en afronden van uw bestelling. Hier kunt u uw afleveradres of het gewenste afleveradres invoeren, en tevens de gewenste leverdatum selecteren. Geef de order een uniek (order)nummer welke een combinatie kan zijn van letters en cijfers, tot maximaal 250 karakters. Dit kan het bestaande bestelnummer zijn van uw klant of een nummer dat u zelf maakt. Hierdoor kunt u eenvoudig uw orders monitoren en beheren.

14 Voordat u op Bestelling plaatsen klikt, dient u de algemene voorwaarden van onze logistieke partners te lezen en te accepteren. U kunt op de link klikken om deze te lezen. Nadat u op Bestelling plaatsen heeft geklikt, ontvangt u een melding waarmee wordt bevestigd dat het plaatsen van uw bestelling is geslaagd.

15 Bestaande bestellingen bekijken Op het tabblad Bestellingen kunt u uw lijst met geplaatste bestellingen op datum bekijken en uw bevestigde bestellingen monitoren. Gebruik de kalender om bestaande bestellingen binnen een bepaalde periode weer te geven. U kunt de status van uw bestellingen zien door met uw muis over het vergrootglaspictogram te bewegen welke zich rechts in het overzicht van uw bestellingen bevind (zoals te zien is op de afbeelding hieronder). Klik op het pictogram om een samenvatting van iedere bestelling te laten zien. Bestellingen kunnen alleen worden geannuleerd wanneer het vergrootglas de status 'In behandeling' weergeeft. Nadat de status van uw bestelling 'Verzonden' is, kan deze niet meer geannuleerd worden. Beweeg uw muis over het kopje status voor de voortgang van uw bestelling Een bestelling annuleren Wanneer bestellingen nog in behandeling zijn kunt u ze annuleren. Wanneer u op de knop Bestelling annuleren klikt, wordt uw bestelling met onmiddellijke ingang geannuleerd. Wanneer u de order op een later tijdstip opnieuw wilt plaatsen, kunt u geannuleerde bestellingen terugvinden op het tabblad Offertes in het menu.

16 Hoe stuur ik net10 producten retour? Een nieuwe retourzending aanvragen Klik op Retourzendingen in het menu. Hier kunt u uw retourzending aanvragen en vervangende producten bestellen. Klik op Een nieuwe retourzending aanvragen. In dit scherm kunt u uw retourzending aanvragen. Voer het aantal in, selecteer het product en reden voor retourzending Vink aan als u alle producten die u terugstuurt wilt vervangen door andere Het product wordt toegevoegd aan uw retourzending Voer uw retour referentienummer in Als alle producten die u retour wilt sturen ingevuld zijn, klikt u op retourzending laten ophalen U klikt op het aantal, selecteert het product dat u terugstuurt in de vervolgkeuzelijst en voer de reden voor de retourzending in. Klik op Toevoegen, het product wordt nu toegevoegd aan uw retourzending. Voer uw retour referentienummer in en voeg eventuele opmerkingen toe, bijvoorbeeld bestelling per abuis geplaatst. Als u alle producten die u terugstuurt wilt vervangen door andere, vinkt u Bestelling plaatsen voor vervangende producten aan. Wanneer u de afzonderlijke items wilt vervangen, moet u hiervoor een aparte retour aanvraag maken. Klik nu op Retourzending laten ophalen. Voer de gegevens in van de retourzending, inclusief datum en tijdvak, en controleer het adres waar de retourzending opgehaald dient te worden. Onderaan het scherm kunt u speciale instructies toevoegen voor het ophalen. Klik op Retourzending bevestigen om het proces af te ronden, u ziet nu een bevestigingsbericht Aanvragen retourzending is geslaagd. Uw retourzending wordt direct verwerkt. Bestaande retourzendingen bekijken Navigeer naar Retourzendingen in het menu en u kunt een lijst met uw voorgaande retourzendingen bekijken. Gebruik het kalenderpictogram om bestaande retourzendingen binnen een bepaalde periode weer te geven.

17 ??? Veel gestelde vragen Hoe lang duurt het voordat ik mijn net10 producten ontvang nadat ze zijn besteld? Als u een bestelling plaatst voor uur, dan ontvangt u uw producten de volgende werkdag. Als u een bestelling plaatst na uur, dan kunt u uw producten binnen twee werkdagen verwachten. Is er een maximum aan het aantal keren dat ik een wijziging kan aanvragen voor mijn kredietvoorwaarden? Er is geen limiet voor het aantal keren dat u kredietwijzigingen kunt aanvragen. Is er een maximum aantal gebruikers dat ik kan toevoegen aan mijn gebruikersbeheer? Er is geen limiet voor het aantal gebruikers dat u aan het systeem kunt toevoegen. Wat doe ik als mijn internetverbinding wordt verbroken terwijl ik halverwege het aanvragen van een offerte of plaatsen van een bestelling ben? Uw offerte wordt helaas niet opgeslagen wanneer de verbinding gedurende langere tijd wordt verbroken en u moet het proces opnieuw opstarten. Kan ik ook telefonisch of op een andere manier bestellingen plaatsen? U kunt alleen via de net10 portal bestellen. Worden er kosten in rekening gebracht als ik een bestelling annuleer? Nee, voor het annuleren van een bestelling worden geen kosten in rekening gebracht. U moet er echter rekening mee houden dat u bestellingen alleen kunt annuleren wanneer de status ervan 'In behandeling' is. Alle bestellingen worden de volgende dag geleverd wanneer ze voor uur worden geplaatst. U kunt ongewenste bestelling eenvoudig gratis terugsturen met behulp van de optie retourzendingen. Is er een maximum voor het aantal retourzendingen binnen een bepaalde periode? Er is geen limiet voor het aantal retourzendingen binnen een bepaalde periode. Alle Paxton producten hebben een garantieperiode van 5 jaar. Producten van andere fabrikanten vallen onder de garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant. Hoe lang duurt het voordat mijn vervangende items worden geleverd? U ontvang een bericht met een specifieke leveringsdatum - wanneer u uw bestelling voor uur plaatst, ontvangt u uw vervangende items de volgende werkdag. Hoe lang duurt het voordat ik een bevestigingsmail krijg wanneer ik vervangende producten bestel? U ontvangt een bevestiging via zodra de producten zijn verzonden. Als u uw vervangende producten voor uur bestelt, ontvangt u de producten de volgende werkdag.

18 Meer informatie Contact opnemen Ga naar het tabblad Contact in de net10 portal om contact op te nemen met de technische support afdeling van Paxton. Hier kunt u vijf dagen per week van maandag tot en met vrijdag van 8:30-17:00 uur terecht met al uw vragen over net10. Ook kunt u uw opmerkingen naar ons toesturen via het feedback-formulier. U kunt contact opnemen met onze technische support afdeling van net10 via: net10-support@paxton-benelux.com Telefoon Benelux: Training Meld u aan voor een gratis training door u in te schrijven via onze website We horen graag van u.

19 Paxton Paxton Benelux Korte Huifakkerstraat PS Breda Nederland 21/7/2015

Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order

Hoe PO Omzetten gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1 / 7 Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1. Log in op uw OB10-account 2. Selecteer rij "Aanvaard" - Op de homepage van uw OB10-account, onder "Samenvatting van mijn

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Rabo OmniKassa Downloadsite Versie 2.0 januari 2012

Gebruikshandleiding Rabo OmniKassa Downloadsite Versie 2.0 januari 2012 Gebruikshandleiding Rabo OmniKassa Downloadsite GEBRUIKSHANDLEIDING RABO OMNIKASSA DOWNLOADSITE Pagina 1/13 Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. VERBINDING... 4 2.1 INLOG PAGINA... 4 2.2 PROCEDURE BIJ EERSTE

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik een bestaande gebruiker(s) van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 4 Hoofdstuk 3 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Dropshipments. Gebruikershandleiding. Beekman B.V. Weegschaalstraat BE Apeldoorn The Netherlands

Dropshipments. Gebruikershandleiding. Beekman B.V. Weegschaalstraat BE Apeldoorn The Netherlands Dropshipments Gebruikershandleiding NOVEMBER 2016 Inhoud I. Inleiding... 3 II. Nieuwe dropshipment aanmaken... 4 Afleveradres... 4 Optionele instellingen... 6 Afzenderadres... 6 III. Producten toevoegen...

Nadere informatie

Bestellen is nu nog makkelijker.

Bestellen is nu nog makkelijker. Inloggen gebruikers Inloggen bij ExpressOrder Open uw browser. Ga naar www.staplesadvantage.nl. Log linksboven in voor ExpressOrder. 4 Voer uw e-mailadres of gebruikersnaam in. Voer uw wachtwoord in. 6

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Welkom op de website van Hulshoff Voorraadbeheer. Onderliggende gebruikershandleiding is van toepassing op het bestellen van gebruikt meubilair, via de webapplicatie, uit de centrale

Nadere informatie

Eenvoudig en snel bestellen

Eenvoudig en snel bestellen Eenvoudig en snel bestellen Handleiding webshop Inhoud 1. Inloggen blz. 3 1. Menu overzicht blz. 4 2. Bestellen blz. 6 1. Navigeren door categorieën blz. 6 2. Zoekbalk blz. 7 3. Bestellen op SKU blz. 8

Nadere informatie

Inloggen. Klik op Inloggen, geef vervolgens uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord in.

Inloggen. Klik op Inloggen, geef vervolgens uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord in. Inloggen Klik op Inloggen, geef vervolgens uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord in. Catalogus bekijken Boven in de taakbalk klikt u op Catalogus, U kunt zowel de afbeeldingen als het linker keuzemenu

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Online bestellen bij Langerak de Jong

Online bestellen bij Langerak de Jong Online bestellen bij Langerak de Jong www.langerakdejong.nl Augustus 2015 Inhoudsopgave online bestellen bij Langerak de Jong 1. Aanmelden voor online bestellen... 3 2. Inloggen... 5 3. De bestelsite...

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Bi-LINK Version 1.0

Gebruikershandleiding Bi-LINK Version 1.0 Gebruikershandleiding Bi-LINK Version 1.0 (1) INSTALLEREN (2) GEGEVENS UPLOADEN (3) GEGEVENS BEKIJKEN (4) EEN PARAMETER MAKEN (5) EEN PARAMETER BEWERKEN (6) DEELNEMEN AAN EEN PROGRAMMA (7) WERKEN MET UW

Nadere informatie

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders Handleiding Internet bestel Horesca Smulders 1 Inloggen: Om in te kunnen loggen hebt u een inlogcode nodig. Deze kunt u aanvragen/wordt verstrekt door Horesca Smulders. Toets in de adresbalk van uw internetbrowser

Nadere informatie

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen. Inhoudsopgave Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.... 3 Registreren... 3 Inloggen... 6 Mijn gegevens aanpassen.... 7 Het bestellen van boodschappen.... 8 1. De zoekfunctie.... 9 2. Ons assortiment....

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8 Handleiding Inhoud: 1 Inleiding... 2 2 Inloggen... 3 3 Dashboard (beginpagina)... 4 4 Offertes... 6 4.1 Een offerte goedkeuren... 8 5 Facturen... 9 5.1 Factuur betalen met ideal... 11 6 Drukproeven...

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

MijnOffice365 Beheerdershandleiding.

MijnOffice365 Beheerdershandleiding. MijnOffice365 Beheerdershandleiding. Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. 1504046-2662 Inhoud. Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com.

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com. Handleiding VB24 In deze handleiding staat de uitleg van alle functies van VBH24. Om deze handleiding voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken vindt u hieronder een inhoudsopgave. Inloggen... 2 Navigatiemenu....

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015 Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015...Controleer uw gegevens Standmedewerkers 2014 registreren voor PROVADA 2015 Foto s uploaden en status PROVADA Afsprakenmodule aanpassen Nieuwe standmedewerkers

Nadere informatie

HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN

HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN Geachte relatie, Bijgaand vindt u de handleiding bestellijsten. In deze handleiding gaan wij dieper in op het beheren en gebruiken van meerdere bestellijsten, het kopiëren

Nadere informatie

DocuSign -handleiding voor SAP

DocuSign -handleiding voor SAP DocuSign -handleiding voor SAP Inhoud 1. DocuSign -handleiding voor SAP... 2 2. Ontvangst van de e-mailmelding... 2 3. Document ondertekenen... 3 4. Andere opties... 4 4.1 Later voltooien... 4 4.2 Afdrukken

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Handleiding King Webshop

Handleiding King Webshop Handleiding King Webshop 1 Welkom op de webshop van King Nederland We heten u van harte welkom op de webshop van King Nederland, totaalleverancier van hygiëneproducten, schoonmaak\artikelen, tableware,

Nadere informatie

Back-up maken. BankingTools Cashflow v4.2

Back-up maken. BankingTools Cashflow v4.2 BankingTools Cashflow v4.2 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie meerdere pagina s per vel

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Procedure ParaBench instellen en gebruiken.

Procedure ParaBench instellen en gebruiken. Procedure ParaBench instellen en gebruiken. Inleiding In samenwerking met Magistro en de Praktijk Index komt Intramed met een nieuwe benchmark applicatie ParaBench. Benchmarken is het vergelijken van gegevens

Nadere informatie

Ooievaarspas.nl. Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving

Ooievaarspas.nl. Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving Ooievaarspas.nl Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving Versie 1.4 29-04-2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Voor u start 3 1.2 Verantwoordelijkheid 3 1.3 Vragen 3 2. Toegang 4 2.1 Inloggen 4 2.2

Nadere informatie

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Version: 3.1.1 1. Inloggen op leaseplan.be 3 2. Aanmelden op My LeasePlan en Internet Quotations 4 3. Een bestuurdersprofiel aanmaken en beheren 4 3.1

Nadere informatie

Tekst. Direct Connect. Gebruikershandleiding versie 1.2 2015 1

Tekst. Direct Connect. Gebruikershandleiding versie 1.2 2015 1 Tekst Direct Connect Gebruikershandleiding versie 1.2 2015 1 1 Inhoudsopgave Inloggen Orders invoeren Orders bekijken Offertes maken Overig 3 4-10 11-13 14-19 20-23 2 Tekst Inloggen Welkom bij DirectConnect

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

Manager. Doro Experience. voor Doro PhoneEasy 740. Nederlands

Manager. Doro Experience. voor Doro PhoneEasy 740. Nederlands Doro Experience voor Doro PhoneEasy 740 Nederlands Manager Inleiding Gebruik Doro Experience Manager om toepassingen op een Doro Experience -apparaat te installeren en te beheren met behulp van elk type

Nadere informatie

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Wat is het leerplein? als

Nadere informatie

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1 1 Inleiding Om de Webshop goed te kunnen beheren is het noodzakelijk dat u kennis heeft van een aantal componenten. Door alle handelingen die nodig zijn te beschrijven wordt u in staat gesteld het beheer

Nadere informatie

Handleiding ATA-Nederland

Handleiding ATA-Nederland Handleiding ATA-Nederland Inhoudsopagve 1. Start 1 1.1. Toegang tot ATA-Nederland en Aanmelding 1 2. Carnet-ATA aanvragen 3 2.1. Inloggen in ATA-Nederland 3 2.2. Nieuw Carnet-ATA aanvragen 4 2.2.1 Stap

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds

Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds Wanneer u op www.filmfonds.nl bij een van de verschillende programma s op Aanvraag starten klikt, wordt u doorgeleid naar onderstaande inlogpagina https://aanvragen.filmfonds.nl/register/.

Nadere informatie

A. Registreren Aan de slag met The Greeneyes.com. Dit kan nadat u zich heeft geregistreerd op de site. Het registreren is gratis, dit gaat als volgt:

A. Registreren Aan de slag met The Greeneyes.com. Dit kan nadat u zich heeft geregistreerd op de site. Het registreren is gratis, dit gaat als volgt: A. Registreren Aan de slag met The Greeneyes.com. Dit kan nadat u zich heeft geregistreerd op de site. Het registreren is gratis, dit gaat als volgt:. Klik op de site www.thegreeneyes.com op de link aanmelden

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

Handleiding digitale opdrachtbon

Handleiding digitale opdrachtbon Handleiding digitale opdrachtbon U kunt vanaf heden rechtstreeks vanaf uw computer digitaal een printopdracht sturen naar de vernieuwde Reproservice in Amersfoort. Dit document helpt u stap voor stap door

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Dropshipments. Gebruikershandleiding. Beekman B.V. Weegschaalstraat BE Apeldoorn The Netherlands

Dropshipments. Gebruikershandleiding. Beekman B.V. Weegschaalstraat BE Apeldoorn The Netherlands Beekman B.V. Weegschaalstraat 15 7324 BE Apeldoorn The Netherlands T +31 (0)55 5381100 E verkoop@beekman.nl www.beekman.nl IBAN NL83 ABNA 0595 9172 08 BIC ABNANL2A KvK Zutphen 59398043 BTW NL853460449B01

Nadere informatie

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Versie 3 http://evaluatie.q-keurmerk.nl/ 1 Inhoudsopgave 1. Als aanbieder registreren... 3 2. Inloggen... 4 3. Cursus laten evalueren... 5 1. Inloggen als aanbieder

Nadere informatie

Handleiding VO-MBO 2013. Handleiding Intergrip

Handleiding VO-MBO 2013. Handleiding Intergrip Handleiding VO-MBO 2013 Handleiding Intergrip Auteur: Helpdesk Intergrip Auteur: Helpdesk Intergrip Contact: 0318-86 00 52 / supervisor@intergrip.nl Contact: 0318-86 00 52 / supervisor@intergrip.nl Versiedatum:

Nadere informatie

Nieuwe website Zoeken Snel bestellen Check out Account-/gebruikersbeheer

Nieuwe website Zoeken Snel bestellen Check out Account-/gebruikersbeheer Nieuwe website Zoeken 2 Snel bestellen 6 Check out 7 Check out Afwijkend afleveradres 9 Check out Licentie-informatie 10 Check out - ideal betalingen 11 Account-/gebruikersbeheer 12 Accountbeheer websitegebruiker

Nadere informatie

Introductie WoonTotaal Silver

Introductie WoonTotaal Silver Introductie WoonTotaal Silver Wanneer uw registratie is goedgekeurd door Holland Haag, heeft u een email bericht ontvangen met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze gegevens kunt u inloggen

Nadere informatie

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm.

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos. Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Inloggen Op de website van de NX Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Je ziet nu het inlogscherm van Cyclos: Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Hier vul je

Nadere informatie

BUS HANDELMIJ STERK IN A-MERKEN HANDLEIDING WEBSHOP WWW.BUS.NL UW PARTNER IN TECHNIEK

BUS HANDELMIJ STERK IN A-MERKEN HANDLEIDING WEBSHOP WWW.BUS.NL UW PARTNER IN TECHNIEK BUS HANDELMIJ STERK IN A-MERKEN HANDLEIDING WEBSHOP UW PARTNER IN TECHNIEK Handleiding Webshop : inloggen 1 2 Als u naar de webshop gaat van Bus Handelmij krijgt u het scherm zoals hier boven is afgebeeld.

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014 Handleiding Billingportal Telefonie Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 3 GESPREKSDETAILS... 5 3.1 TOTALEN... 5 3.2 DETAILS... 6 4 FACTURATIE... 7 5 MOBIEL (INDIEN

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

e-boekhouden.nl Handleiding voor accountants

e-boekhouden.nl Handleiding voor accountants e-boekhouden.nl Handleiding voor accountants Deze handleiding is bedoeld voor accountants met een abonnement op e-boekhouden.nl. Er zijn aparte handleidingen beschikbaar voor: Boekhouden Factureren Ledenadministratie

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

Inschrijven via My.ORWEJA.nl - 1

Inschrijven via My.ORWEJA.nl - 1 Inschrijven via My.ORWEJA.nl Online inschrijven voor wedstrijden is vanaf 2013 mogelijk via Orweja.nl en My.ORWEJA.nl; het online wedstrijdenregistratiesysteem van ORWEJA. Voordat u zich kunt inschrijven

Nadere informatie

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Allereerst hartelijk dank voor uw aanmelding voor de bestelwebsite van Top Bakkers B.V. In deze handleiding informeren wij u graag over de werking

Nadere informatie

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina Inhoudsopgave Inloggen... 3 Startpagina... 3 Artikel zoeken... 5 Nieuw Order... 5 Bestelpatronen... 6 Bestelpatronen - invullen... 6 Bestelpatronen - beheer... 6 Bestelpatronen overzicht... 7 Orders...

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 5 Hoofdstuk 3 Mijn dossier...

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

Handleiding mijn.svro.nl

Handleiding mijn.svro.nl Handleiding mijn.svro.nl SVRO biedt de mogelijkheid om uw zorgplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u nodig: - Computer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1 123OPSLAAN.NL Gebruikershandleiding Pagina 1 Inhoudsopgave Welkom bij 123OPSLAAN.NL... 3 Dashboard... 4 Dozen bestellen.... 6 Dozen uploaden.... 6 Dozen laten ophalen.... 8 Dozen terug leveren.... 8 Dozen

Nadere informatie

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0 voor zorginstellingen Versie 2: 5 juni 2018 Inhoud 1 Inloggen indien u nieuw bent op het portal... 2 2 Inloggen indien u zich in tijdvak 1 al geregistreerd heeft... 6 3

Nadere informatie

Een factuur of kredietnota aanmaken. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Een factuur of kredietnota aanmaken. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Een factuur of kredietnota aanmaken Hallo, deze video is gemaakt om te laten zien hoe gemakkelijk het is om via het Tungsten Network-portaal facturen of kredietnota's in te dienen. Klik op de startpagina

Nadere informatie

Handleiding online orders

Handleiding online orders Handleiding online orders Versie 2.0 11-09-2011 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1 Gebruikersnaam...3 1.2 Wachtwoord...3 1.3 Ik heb nog geen account...3 1.4 Inloggegevens vergeten...4 1.5 Openingstijden online...4

Nadere informatie

Handleiding Faxdiensten

Handleiding Faxdiensten Handleiding Faxdiensten Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 12 Nummer: 1018 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Beheer E-Fax IN- en E-Fax OUT-diensten... 4 3. E-Fax-overzicht...

Nadere informatie

Instructie OASE. Datum: 23-6-2015

Instructie OASE. Datum: 23-6-2015 Instructie Inleiding Gemeenten en cursusinstellingen kunnen online kandidaten aanmelden voor het centraal inburgeringsexamen. Daarvoor kunt u gebruik maken van het Online Aanmeld Systeem Examens (). is

Nadere informatie

Handleiding mijn.siloah.nl

Handleiding mijn.siloah.nl Handleiding mijn.siloah.nl Siloah biedt de mogelijkheid om uw begeleidingsplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u

Nadere informatie

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.nl en TradCom.nl ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Zoeken naar en bestellen van producten

Nadere informatie

Handleiding Magister voor ouders

Handleiding Magister voor ouders Handleiding Magister voor ouders Voor onze schooladministratie maken wij gebruik van het programma Magister. Dit programma stelt ook leerlingen en ouders in staat om via internet de basisgegevens en de

Nadere informatie

SNEL AAN DE SLAG MET OFFICE DEPOT ONLINE

SNEL AAN DE SLAG MET OFFICE DEPOT ONLINE SNEL AAN DE SLAG MET OFFICE DEPOT ONLINE WELKOM BIJ OFFICE DEPOT ONLINE Deze verkorte handleiding is een handig hulpmiddel om u snel bekend te maken met de meest gebruikte functionaliteiten van Office

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

Handleiding Fotopagina

Handleiding Fotopagina Handleiding Fotopagina Leden van de Vrienden van de Pyreneese berghond kunnen een album aanmaken op onze fotopagina. Per lid/gezin is één album van maximaal 250 foto's beschikbaar. Deze handleiding bestaat

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (ipad) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel

Nadere informatie

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Inhoudsopgave Account aanmaken voor het aanvragen van Vierjarige subsidie 2017-2020... 2 Het aanvraagformulier openen...

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW.

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. 1. Registreren 2. Nieuw wachtwoord 3. Contract overzicht 4. Object overzicht 5. Orders 6. Facturen 7. Gegevens 8. Storing melden 9. Afspraak wijzigen 1. Registreren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 6 3. De module HR Self Service... 7 4. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 5. Het afhandelen van openstaande taken...

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

HANDLEIDING TITEL. Voor OFFERTEPROGRAMMATUUR WAGENPARK. het regelen van (kleine) schadegevallen AUGUSTUS 2013

HANDLEIDING TITEL. Voor OFFERTEPROGRAMMATUUR WAGENPARK. het regelen van (kleine) schadegevallen AUGUSTUS 2013 TITEL HANDLEIDING Voor het regelen van (kleine) schadegevallen AUGUSTUS 2013 INHOUDSOPGAVE 1 MOGELIJKHEDEN 1 2 INLOGGEN 1 3 ALGEMENE LEGENDA 1 4 STAPPENPLAN: OFFERTE AANVRAGEN 2 5 OPNIEUW OPENSTELLEN AAN

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Ifective Service Portaal

Gebruikershandleiding Ifective Service Portaal Gebruikershandleiding Ifective Service Portaal Versie: 2.1 Ifective Koekoeksweg 3 8084 GN t Harde Tel.: (0525) 637212 fax: (0525) 653444 email: servicedesk@ifective.nl website: www.ifective.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien.

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien. Aanmelden Ga naar onze website www.vanoirschot.be Klik op Inloggen. Geef uw klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens zijn door ons aan u per mail verstrekt. Vergeet niet de vakjes profiel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie