Baroniestraat 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Baroniestraat 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k."

Transcriptie

1 Neem eens een kijkje in.. Baroniestraat 22 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 189 m² Inhoud: circa 360 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: ,00 k.k. Molenstraat Baarle-Hertog T I - E vrmakelaars@gmail.com

2 Baarle-Nassau / Hertog De gemeenschap Baarle bestaat uit de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau en de Belgische gemeente Baarle-Hertog en ligt midden in de denkbeeldige driehoek tussen de Nederlandse steden Breda; Tilburg en de Belgische stad Turnhout. Baarle ligt niet precies op de grens van Nederland en België en het is ook niet zo dat het dorp door de rijksgrens in twee is opgedeeld. In Baarle is sprake van een enclavesituatie. Een enclave is een gebied dat tot een land behoort, maar geheel omgeven is door het grondgebied van een ander land. De situatie in Baarle is uniek, er is geen sprake van één enclave: het zijn er dertig in totaal. Royale middenwoning gelegen in een kindvriendelijke omgeving nabij een groenrijk speelplein. De woning beschikt over een voor- en achtertuin met een aangebouwde stenen berging. Indeling Begane grond De hal/entree is voorzien van een tegelvloer en met behang afgewerkte wanden. De hal is verder voorzien van de meterkast, een bergkast met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, het geheel betegelde toilet met vrij-hangende closetpot en hoekfonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is tevens de half open keuken bereikbaar. De half open keuken van circa 10 m² is voorzien van een laminaatvloer en gedeeltelijk betegelde wanden. De keuken beschikt verder over een keukenblok in hoekopstelling en de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en een vaatwasser-aansluiting. De keuken is tevens voorzien van de trapkast met bergplanken. Vanuit de keuken is de woonkamer toegankelijk. De doorzonwoonkamer heeft een oppervlakte van circa 24 m² en is voorzien van een laminaatvloer en met behang afgewerkte wanden. De woonkamer is verder voorzien van de thermostaat en een elektrisch bedienbaar rolluik.

3 Baarle-Nassau De Nederlandse gemeente Baarle-Nassau omvat het gebied waarin al de 22 Belgische enclaves liggen. Daarnaast behoren ook de 8 Nederlandse enclaves in de gemeente Baarle-Hertog tot haar grondgebied. Van die enclaves liggen er 7 (ook subenclaves genoemd) in de twee grootste Belgische enclaves en 1 enclave in het kerkdorp Zondereigen. Uniek is de ligging van Castelré. Als een schiereiland ligt het in België, omdat het met een smalle strook verbonden is met de rest van het grondgebied van Baarle-Nassau is er geen sprake van een enclave. Toch is het gebied uniek, de bewoners kunnen hier spreken van hun Belgische noorderburen. De gemeente Baarle-Nassau heeft een oppervlakte van 7641 hectare en ongeveer 6500 inwoners. De aangebouwde tuinkamer is voorzien van een laminaatvloer en gestuukte wanden. Vanuit de tuinkamer zijn de aangebouwde berging en de achtertuin te bereiken. Eerste verdieping De eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking en spuitwerk wandafwerking. Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers, de badkamer en middels een vaste trap de tweede verdieping bereikbaar. De slaapkamer aan de achterzijde van circa 10 m² is verder voorzien van een tvaansluiting. De grote slaapkamer aan de voorzijde heeft een oppervlakte van circa 11 m². De derde slaapkamer is ook aan de voorzijde van de woning gelegen en is circa 1,25 x 2,20 m.

4 Adres te Baarle-Nassau Bouwjaar: 1968 Dubbel glas: grotendeels Inhoud: circa 360 m³ Ligging achtertuin: oosten Perceel: 189 m² Aanvaarding: in overleg Kadaster: Baarle-Nassau C 3222 Woonoppervlakte: circa 120 m² Vraagprijs: ,- k.k. De geheel betegelde badkamer van circa 6 m² is voorzien van whirlpool ligbad, vaste wastafel met spiegel, vrijhangend toilet en een designradiator. Tweede verdieping Door middel van een vaste dichte trap is de tweede verdieping bereikbaar, welke verdeeld is in een voorzolder en zolderslaapkamer. De gehele tweede verdieping is voorzien van vloerbedekking en met behang afgewerkte wanden. De voorzolder beschikt verder over bergruimte met de opstelling van de cv-combiketel (Vaillant, 2014). De zolderslaapkamer van circa 11 m² is verder voorzien van een dakraam. Het dak van de woning is volledig geïsoleerd. Tuin De woning beschikt over een voor- en achtertuin. De voortuin is gedeeltelijk betegeld en voorzien van vaste beplanting. De op het oosten gelegen achtertuin is verder voorzien van betegeling, terras, gazon, vaste groene beplanting, stenen berging en de eigen achterom. Algemeen - Middenwoning gelegen in een kindvriendelijke omgeving nabij een groenrijk speelplein. - De woning beschikt aan de voorzijde over rolluiken (grotendeels elektrisch bedienbaar). - De gevels en het dak zijn volledig geïsoleerd. - De woning is in 2006 gemoderniseerd.

5 In de koopovereenkomst worden onderstaande artikelen opgenomen: Notariskeuze De keuze van de notaris is voorbehouden aan de koper, echter met de volgende restricties: 1. De kosten die een door koper geselecteerde notaris in rekening brengt voor het verkrijgen van de toezegging tot royement en daadwerkelijke doorhaling van de hypotheek van verkoper die het bedrag van 185,- inclusief BTW en kadasterkosten (per door te halen hypotheek) te boven gaan, komen voor rekening van de koper. 2. Indien de notaris andere ongebruikelijke kosten (administratiekosten, dossierkosten, etc.) aan verkoper doorberekent, komen deze ook voor rekening van de koper. Opschortende voorwaarde Tevens dient er een ontbindende voorwaarde van vijf weken ten behoeve van verkoper te worden opgenomen, inhoudende dat de koopovereenkomst door verkoper kan worden ontbonden indien de hypotheekhouder geen medewerking verleent aan verkoop en royement van de hypotheek. Asbestclausule In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. In het geval deze worden verwijderd dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid in en/of de verwijdering van asbest uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien. Ouderdomsclausule. Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroe rende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins nietbeantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

6 Molenstraat Baarle-Hertog T vrmakelaars@gmail.com openingstijden: maandag tot en met vrijdag: 09:00 17:30 of op afspraak buiten deze tijden REACTIE Zowel de eigenaar van de woning of het appartement als wij zijn benieuwd naar uw reactie. Wij zullen dan ook, indien wij geen reactie ontvangen hebben, circa een week na het toesturen van deze brochure contact met u opnemen om geheel vrijblijvend te informeren naar uw reactie en of u nog vragen heeft naar aanleiding van deze brochure. BEZICHTIGING VAN DE WONING Bezichtiging van de woning of het appartement vindt uitsluitend plaats na afspraak via ons kantoor. Wij maken dan ook graag vrijblijvend een afspraak met u om de woning te bezichtigen. Ook hier stellen wij het zeer op prijs om binnen een week na de bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de eigenaar hierover kunnen informeren. Indien u verdere belangstelling heeft in deze woning of dit appartement vernemen wij dat graag. VRIJBLIJVENDE INSCHRIJVING Indien u op de hoogte wenst te worden gehouden van ons woningaanbod, kunt u via onze website het woonwensenformulier invullen. Door uw woonwensen op het woonwensenformulier kenbaar te maken, wordt u vrijblijvend opgenomen in ons woonwensenbestand. Vervolgens wordt u automatisch in kennis gesteld van ons woningaanbod dat voldoet aan uw woonwensen. VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING Als u momenteel een koopwoning of -appartement bezit is het goed om te weten wat de waarde daarvan is. Van Rooij Makelaardij beschikt over meer dan voldoende kennis en ervaring in de woningmarkt om tijdens een bezoek aan uw woning vast te stellen wat uw woning tijdens een verkooptraject kan opbrengen. Wij maken graag een afspraak met u om een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw koopwoning of -appartement te doen. Deze documentatie is door ons met zorg voor u samengesteld. Echter, wij kunnen niet instaan voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden. Deze documentatie is slechts bedoeld om u een indruk te geven van de woning/appartement waardoor u kunt besluiten over te gaan tot een bezichtiging en/of het uitbrengen van een bod. Aan deze brochure en de inhoud daarvan kunnen dan ook geen rechten ontleend worden.

7 BEGANE GROND ALLE MATEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD AAN DEZE TEKENING KUNT U GEEN RECHTEN ONTLENEN

8 EERSTE VERDIEPING ALLE MATEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD AAN DEZE TEKENING KUNT U GEEN RECHTEN ONTLENEN

9 DOORSNEDE ALLE MATEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD AAN DEZE TEKENING KUNT U GEEN RECHTEN ONTLENEN

Beverdam 2 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Beverdam 2 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Beverdam 2 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 190 m² Inhoud: circa 435 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 250.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69

Nadere informatie

Desiree Geeraertstraat 16 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Desiree Geeraertstraat 16 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Desiree Geeraertstraat 16 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 340 m² Inhoud: circa 420 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 289.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Julianahof 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Julianahof 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Julianahof 22 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 310 m² Inhoud: circa 390 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 247.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00

Nadere informatie

Generaal Maczeklaan 37 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Generaal Maczeklaan 37 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Generaal Maczeklaan 37 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 291 m² Inhoud: circa 425 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 219.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T

Nadere informatie

Frederikstraat 13 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Frederikstraat 13 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Frederikstraat 13 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 159 m² Inhoud: circa 500 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 235.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014

Nadere informatie

Voske 21 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Voske 21 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Voske 21 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 22.480 m² Inhoud: circa 840 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 575.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00

Nadere informatie

Chaamseweg 35 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Chaamseweg 35 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Chaamseweg 35 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.026 m² Inhoud: circa 690 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 498.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Molenstraat 66 bus 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Molenstraat 66 bus 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Molenstraat 66 bus 3 te Baarle-Hertog Oppervlakte appartement: 85 m² Oppervlakte terras: 19 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 189.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Kapelstraat 29 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Kapelstraat 29 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Kapelstraat 29 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: circa 550 m² Inhoud: circa 355 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 185.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014

Nadere informatie

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Tommel 24 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.029 m² Inhoud: circa 920 m³ (inclusief garage) Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 495.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Chaamseweg 28 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Chaamseweg 28 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Chaamseweg 28 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.323 m² Inhoud: circa 460 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 345.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Heimolen 6 B97 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Heimolen 6 B97 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Heimolen 6 B97 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 688 m² Oppervlakte recreatiewoning: circa 50 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 55.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Oordeelstraat 10 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Oordeelstraat 10 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Oordeelstraat 10 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: circa 2.000 m² Inhoud: circa 985 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 399.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: 212.500,00 k.k.

Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: 212.500,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 158 m² Inhoud: circa 280 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 212.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T

Nadere informatie

Gierlestraat 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Gierlestraat 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Gierlestraat 3 te Baarle-Hertog bestaande uit: Goed onderhouden woning op perceel van 921 m² Bouwperceel van 946 m² voor de bouw van vrijstaande woning Bouwperceel van 3.788 m² voor de bouw van een bedrijfshal

Nadere informatie

Chaamseweg 32 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Chaamseweg 32 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Chaamseweg 32 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 670 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 159.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Oosteinde 12 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Oosteinde 12 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Oosteinde 12 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 335 m² Inhoud woonhuis: circa 425 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 275.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T

Nadere informatie

TE KOOP. Oosteinde 14 te Baarle-Hertog. Perceeloppervlakte: 501 m² Inhoud: circa 600 m³ Aanvaarding: in overleg. Vraagprijs: ,00 k.k.

TE KOOP. Oosteinde 14 te Baarle-Hertog. Perceeloppervlakte: 501 m² Inhoud: circa 600 m³ Aanvaarding: in overleg. Vraagprijs: ,00 k.k. TE KOOP Oosteinde 14 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 501 m² Inhoud: circa 600 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 287.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs: ,- k.k. Neem eens een kijkje in de.. Bredaseweg 31 te Baarle-Nassau Perceel: circa 14.515 m 2 Inhoud: circa 710 m 3 Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 790.000,- k.k. Molenstraat 22 2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Oordeelsestraat 7 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Oordeelsestraat 7 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Oordeelsestraat 7 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: circa 725 m² Inhoud: circa 690 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 359.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Maaijkantsestraat 4 te Ulicoten. Vraagprijs: ,00 k.k.

Maaijkantsestraat 4 te Ulicoten. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Maaijkantsestraat 4 te Ulicoten Perceeloppervlakte: 8.586 m² Inhoud: circa 1.010 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 498.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014

Nadere informatie

Laar 3 te Weelde. Vraagprijs: ,00 k.k.

Laar 3 te Weelde. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Laar 3 te Weelde Perceeloppervlakte: 972 m² Inhoud: circa 850 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 445.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Klein Ravels 65 te Ravels. Vraagprijs: ,00 k.k.

Klein Ravels 65 te Ravels. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Klein Ravels 65 te Ravels Perceeloppervlakte: 1.235 m² Inhoud: circa 780 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 335.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69

Nadere informatie

Steenweg Weelde 74 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k.

Steenweg Weelde 74 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Steenweg Weelde 74 te Poppel Perceeloppervlakte: 1.694 m² Inhoud: circa 660 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 459.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00

Nadere informatie

Zondereigen 1b te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Zondereigen 1b te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Zondereigen 1b te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.314 m² Inhoud: circa 1.300 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 745.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Tilburgseweg 6 bus 1 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k.

Tilburgseweg 6 bus 1 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Tilburgseweg 6 bus 1 te Poppel Woonoppervlakte: circa 125 m² Inhoud: circa 350 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 249.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Koningsstraat 39 te Weelde

Koningsstraat 39 te Weelde Koningsstraat 39 te Weelde Perceeloppervlakte: 3.359 m² Inhoud: circa 1.200 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 798.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Erg ruime en lichte eengezinswoning!

Erg ruime en lichte eengezinswoning! Erg ruime en lichte eengezinswoning! Koog aan de Zaan, Eendrachtstraat 8 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Op een leuke plek in een gezellige straat vindt u deze heerlijke

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

Zaandam, Brielse Meer 23

Zaandam, Brielse Meer 23 Zaandam, Brielse Meer 23 Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ons nieuwe aanbod! twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars

Nadere informatie

Leuke kluswoning gelegen in een zijstraat van de Prins Hendrikkade!

Leuke kluswoning gelegen in een zijstraat van de Prins Hendrikkade! Leuke kluswoning gelegen in een zijstraat van de Prins Hendrikkade! Zaandam, Ganzenwerfstraat 25 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Midden in de stad, een jaren '30 woning en

Nadere informatie

Martin Luther Kinglaan 80 te GOIRLE

Martin Luther Kinglaan 80 te GOIRLE Inhoud: 360 m³ Woonoppervlakte: 115 m² Externe bergruimte: 6 m² Bouwjaar: 1973 Perceel: 184 m² VRAAGPRIJS: 244.500,00 k.k. Martin Luther Kinglaan 80 te GOIRLE Aan een fraaie brede woonstraat in de gewilde

Nadere informatie

Wat een ruimte! Zaandam, Ds. Martin Luther Kingweg 215

Wat een ruimte! Zaandam, Ds. Martin Luther Kingweg 215 Wat een ruimte! Zaandam, Ds. Martin Luther Kingweg 215 Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ons nieuwe aanbod! twitter.com/bertvanvulpen

Nadere informatie

Purmerend, Portelstraat 40

Purmerend, Portelstraat 40 Purmerend, Portelstraat 40 Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ons nieuwe aanbod! twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Lombartsstraat 4 te DIESSEN Inhoud: 540 m³ Woonoppervlakte: 154 m² Overige inpandige ruimte: 12 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 1960 Perceel: 507 m² VRAAGPRIJS: 349.000,00 k.k. Lombartsstraat 4 te DIESSEN Op een goede locatie

Nadere informatie

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Verrassend ruime en keurig afgewerkte tussenwoning met berging, eigen achterom, vier slaapkamers, moderne keuken en nette badkamer.

Nadere informatie

Mooi centraal gelegen eengezinswoning in zeer kindvriendelijke omgeving!

Mooi centraal gelegen eengezinswoning in zeer kindvriendelijke omgeving! Mooi centraal gelegen eengezinswoning in zeer kindvriendelijke omgeving! Zaandam, Zuidervaart 51 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Mooi centraal gelegen is deze eengezinswoning

Nadere informatie

Goed onderhouden semi-bungalow in het gewilde "Witte Dorp" in Assendelft!

Goed onderhouden semi-bungalow in het gewilde Witte Dorp in Assendelft! Goed onderhouden semi-bungalow in het gewilde "Witte Dorp" in Assendelft! Assendelft, Pastoor Van Gervenstraat 11 Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte

Nadere informatie

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,- Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs 184.500,- Kenmerken Vraagprijs : 184.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud : 315 m 3 Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Geertruida Hoeve 21, 2804 HS Gouda

Geertruida Hoeve 21, 2804 HS Gouda Geertruida Hoeve 21, 2804 HS Gouda Vraagprijs 239.500,00 kosten koper Omschrijving Goed onderhouden, ruime eengezinswoning gelegen aan rustig plein in groene, kindvriendelijke woonomgeving aan de rand

Nadere informatie

Lodewijk van Deysseldreef 37 te Goirle

Lodewijk van Deysseldreef 37 te Goirle Inhoud: 360 m³ Woonoppervlakte: 122 m² Externe bergruimte: 6 m² Bouwjaar: 1988 Perceel: 141 m² VRAAGPRIJS: 239.500,00 k.k. Lodewijk van Deysseldreef 37 te Goirle Aan een ruim opgezet plein met speeltoestellen

Nadere informatie

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs 189.000,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs 189.000,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging. Hof 53 - Dongen Vraagprijs 189.000,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103 BD DONGEN

Nadere informatie

Veenendaalstraat 41 Tilburg

Veenendaalstraat 41 Tilburg Veenendaalstraat 41 Tilburg Tilburg, Veenendaalstraat 41 ( Koolhoven ) Een prachtige eindwoning in de jaren 30 stijl met riant perceel, een prachtige keuken, 3 slaapkamers en de mogelijkheid om op zolder

Nadere informatie

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Lindestraat 22, te Valkenswaard Lindestraat 22, te Valkenswaard Vraagprijs 215.000,- kosten koper Bouwjaar : 1955 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 100 m² Inhoud : circa 360 m³ Perceel : circa 170 m² Kamers : 5 Ligging

Nadere informatie

Zonnedauw 16 te GOIRLE

Zonnedauw 16 te GOIRLE Inhoud: 359 m³ Woonoppervlakte: 110 m² Externe bergruimte: 12 m² Bouwjaar: 1984 Perceel: 117 m² VRAAGPRIJS: 239.500,00 k.k. Zonnedauw 16 te GOIRLE Strak afgewerkte uitgebouwde woning met prachtige keuken,

Nadere informatie

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Vraagprijs 205.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : 89 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding : In

Nadere informatie

Lupineweide 4 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen Lupineweide 4 - Dongen Vraagprijs 275.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en serre, fraai gelegen op een rustige locatie in een doodlopende straat nabij een plantsoen. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

AANVAARDING IN OVERLEG

AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP In centrum van Nuenen (van Gogh Village) gelegen uitgebouwde tussenwoning met fraai aangelegde voor- en achtertuin en grote hobbyschuur. Oosterbosch Makelaardij Postbus 1445 5602 BK Eindhoven Grimselpas

Nadere informatie

's-gravenbroekseweg Reeuwijk

's-gravenbroekseweg Reeuwijk Vraagprijs 935.000,-- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 935.000,-- k.k. Soort : Herenhuis Type : 2-onder-1-kapwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 2 slaapkamers) Inhoud : 466 m 3 Perceeloppervlakte : 730 m 2 Woonoppervlakte

Nadere informatie

Een buitengewoon aantrekkelijke tussenwoning!

Een buitengewoon aantrekkelijke tussenwoning! Een buitengewoon aantrekkelijke tussenwoning! Zaandam, Snekermeer 21 Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ons nieuwe aanbod!

Nadere informatie

Breda Baliendijk 57. Ruime en goed onderhouden tussenwoning in de wijk Doornbos. Richtprijs , - k.k.

Breda Baliendijk 57. Ruime en goed onderhouden tussenwoning in de wijk Doornbos. Richtprijs , - k.k. Breda Baliendijk 57 Ruime en goed onderhouden tussenwoning in de wijk Doornbos Richtprijs 215.000, - k.k. Deze goed onderhouden tussenwoning met berging beschikt over een royale doorzonwoonkamer, 3 slaapkamers

Nadere informatie

De Tongelreep 19 te GOIRLE

De Tongelreep 19 te GOIRLE Inhoud: 415 m³ Woonoppervlakte: 107 m² Overige inpandige ruimte: 21 m² Externe bergruimte: 13 m² Bouwjaar: 1980 Perceel: 152 m² VRAAGPRIJS: 224.500,00 k.k. De Tongelreep 19 te GOIRLE In een gewild deel

Nadere informatie

Leharstraat 24 - Dongen

Leharstraat 24 - Dongen Leharstraat 24 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Zeer ruime hoekwoning met zij-aanbouw (grote woonkamer van circa 55 m²), 5 slaapkamers, geïsoleerde garage met vliering en carport. Van den Bosch makelaars

Nadere informatie

J.A. Thijmlaan 18 te Goirle

J.A. Thijmlaan 18 te Goirle Inhoud: 407 m³ Woonoppervlakte: 118 m² Overige inpandige ruimte: 21 m² Bouwjaar: 1986 Perceel: 234 m² VRAAGPRIJS: 345.000,00 k.k. J.A. Thijmlaan 18 te Goirle Aan brede woonstraat in gewilde woonwijk Groote

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 289.000,- kosten koper Bouwjaar : 1970 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 148 m² Perceel oppervlakte : circa 368 m² Inhoud : circa 420m³ (exclusief garage) Kamers : 7 Ligging :

Nadere informatie

Meerkoethof 11 - Dongen

Meerkoethof 11 - Dongen Meerkoethof 11 - Dongen Vraagprijs 315.000,- k.k. Zeer ruime moderne twee-onder-één-kap-woning met garage, carport en werkelijk ideaal gelegen in de wijk plan Biezen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Baronielaan 82 te GOIRLE

Baronielaan 82 te GOIRLE Inhoud: 320 m³ Woonoppervlakte: 102 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 1982 Perceel: 132 m² VRAAGPRIJS: 217.500,00 k.k. Baronielaan 82 te GOIRLE Aan brede, doorgaande laan in "De Hellen" gesitueerde,

Nadere informatie

Gans 13. 2381 KA Zoeterwoude. Vraagprijs: 217.000 k.k. Rijnhart Wonen. woonoppervlakte 116 m2 perceeloppervlakte 615 m2 3 slaapkamers te koop

Gans 13. 2381 KA Zoeterwoude. Vraagprijs: 217.000 k.k. Rijnhart Wonen. woonoppervlakte 116 m2 perceeloppervlakte 615 m2 3 slaapkamers te koop Gans 13 2381 KA Zoeterwoude woonoppervlakte 116 m2 perceeloppervlakte 615 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 217.000 k.k. Rijnhart Wonen verkoop@rijnhartwonen.nl 071-581 11 85 www.rijnhartwonen.nl Kenmerken

Nadere informatie

Bremakker te Baarle-Hertog. Koopprijs vanaf: ,00 k.k.

Bremakker te Baarle-Hertog. Koopprijs vanaf: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Bremakker te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: van ca. 460 m² tot ca. 600 m² Aanvaarding: in overleg Koopprijs vanaf: 143.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Weegbree 1 te GOIRLE. Inhoud: 400 m³. Woonoppervlakte: 123 m². Externe bergruimte: 8 m². Bouwjaar: Perceel: 144 m². VRAAGPRIJS: ,00 k.k.

Weegbree 1 te GOIRLE. Inhoud: 400 m³. Woonoppervlakte: 123 m². Externe bergruimte: 8 m². Bouwjaar: Perceel: 144 m². VRAAGPRIJS: ,00 k.k. Inhoud: 400 m³ Woonoppervlakte: 123 m² Externe bergruimte: 8 m² Bouwjaar: 1984 Perceel: 144 m² VRAAGPRIJS: 229.000,00 k.k. Weegbree 1 te GOIRLE Op een rustige woonlocatie aan verkeersluw woonerf in woonwijk

Nadere informatie

Ruimte, ruimte, ruimte, dat is wat deze fraaie drive-in woning te bieden heeft!

Ruimte, ruimte, ruimte, dat is wat deze fraaie drive-in woning te bieden heeft! Ruimte, ruimte, ruimte, dat is wat deze fraaie drive-in woning te bieden heeft! Zaandam, Rode Zee 41 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Ruimte, ruimte, ruimte, dat is wat deze

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1953 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 92 m² Inhoud : circa 350 m³ Perceel : circa 195 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding

Nadere informatie

Haya van Someren-Downerstraat 14, 6836 RE Arnhem

Haya van Someren-Downerstraat 14, 6836 RE Arnhem Haya van Someren-Downerstraat 14, 6836 RE Arnhem Vraagprijs 164.500,- k.k. Omschrijving Mooie, goed onderhouden tussenwoning met een ruime woonkamer, een open inbouwkeuken, drie ruime slaapkamers, keurig

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1962 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 400 m³ Perceel : circa 175 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT Aan achterzijde volledig vrij gelegen, over de volle breedte uitgebouwd en in de afgelopen jaren smaakvol gemoderniseerd woonhuis met berging aan vooren achterzijde,

Nadere informatie

JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST

JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST In mooie brede woonstraat gelegen ruim opgezette tussenwoning met een goed gekozen indeling. U betreedt de woning via de entree; voorportaal met meterkast en toiletruimte;

Nadere informatie

KERKENKAMPSTRAAT BL HERTEN

KERKENKAMPSTRAAT BL HERTEN KERKENKAMPSTRAAT 6 6049BL HERTEN VRAAGPRIJS 245.000 K.K. W ilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Aan een groenplantsoen, nabij

Nadere informatie

Osingastate 6, Almelo

Osingastate 6, Almelo Namens onze opdrachtgevers mogen wij u dit zeer leuke en keurig onderhouden woonhuis met garage aanbieden, in de directe nabijheid van alle voorzieningen. Ruime, verzorgde staat van onderhoud, een mooie

Nadere informatie

Meijelaan 31. 2352 AN Leiderdorp. Vraagprijs: 179.000 k.k. Rijnhart Wonen. woonoppervlakte 72 m2 perceeloppervlakte 120 m2 3 slaapkamers te koop

Meijelaan 31. 2352 AN Leiderdorp. Vraagprijs: 179.000 k.k. Rijnhart Wonen. woonoppervlakte 72 m2 perceeloppervlakte 120 m2 3 slaapkamers te koop Meijelaan 31 2352 AN Leiderdorp woonoppervlakte 72 m2 perceeloppervlakte 120 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 179.000 k.k. Rijnhart Wonen verkoop@rijnhartwonen.nl 071-581 11 85 www.rijnhartwonen.nl

Nadere informatie

Paulus Potterstraat 2 Vinkel

Paulus Potterstraat 2 Vinkel Paulus Potterstraat 2 Vinkel Deze royale, vrijstaande woning is gelegen op een hoekperceel en heeft een vrijstaande garage. Het geheel ligt in het centrum van het dorp in een ruim opgezette straat op loopafstand

Nadere informatie

Den Brem 69 te GOIRLE. Inhoud: 370 m³. Woonoppervlakte: 127 m². Externe bergruimte: 6 m². Bouwjaar: 1981. Perceel: 132 m². VRAAGPRIJS: 214.500,00 k.k.

Den Brem 69 te GOIRLE. Inhoud: 370 m³. Woonoppervlakte: 127 m². Externe bergruimte: 6 m². Bouwjaar: 1981. Perceel: 132 m². VRAAGPRIJS: 214.500,00 k.k. Inhoud: 370 m³ Woonoppervlakte: 127 m² Externe bergruimte: 6 m² Bouwjaar: 1981 Perceel: 132 m² VRAAGPRIJS: 214.500,00 k.k. Den Brem 69 te GOIRLE Recent gemoderniseerde eindwoning met voortuin, op het zuidoosten

Nadere informatie

Karel Doormanlaan 4 te Breda

Karel Doormanlaan 4 te Breda Op een gewilde locatie in de wijk Boeimeer gelegen, goed onderhouden tussenwoning met garage en circa 12 meter diepe achtertuin op het zuiden met berging en achterom. De woning is gelegen aan een ruim

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 250.000,- kosten koper Bouwjaar : 1983 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 107 m² Inhoud : circa 405 m³ Perceel : circa 230 m² Kamers : 5 Ligging : Dommelen, Schepelweijen Aanvaarding

Nadere informatie

DONGEN Harmonieplein 5

DONGEN Harmonieplein 5 DONGEN Harmonieplein 5 Op rustige locatie, pal tegen het centrum, gelegen hoekwoning met carport (garage), 4 slaapkamers en moderne keuken en badkamer. Perceel : 126 m² Inhoud : circa 360 m³ Bouwjaar :

Nadere informatie

Weteringlaan 222 te TILBURG

Weteringlaan 222 te TILBURG Inhoud: 350 m³ Woonoppervlakte: 105 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 30 m² Externe bergruimte: 6 m² Bouwjaar: 1980 Perceel: 162 m² VRAAGPRIJS: 279.000,00 k.k. Weteringlaan 222 te TILBURG Op een fraaie locatie

Nadere informatie

Dordrecht Rembrandtlaan 1 Vraagprijs 138.000,- k.k.

Dordrecht Rembrandtlaan 1 Vraagprijs 138.000,- k.k. Dordrecht Rembrandtlaan 1 Vraagprijs 138.000,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Rembrandtlaan 1 - Dordrecht Hoekwoning, garage, vrije ligging Zoekt u deze kenmerken bij een woning! Aan de rand van Dordrecht

Nadere informatie

DONGEN Kapucijnenstraat 16

DONGEN Kapucijnenstraat 16 DONGEN Kapucijnenstraat 16 Rustig gelegen hoekwoning met een serre (tuinkamer), zeer ruime berging, grote tuin en vrij uitzicht aan de voorzijde. Perceel : 249 m² Inhoud : circa 331 m³ Bouwjaar : 1961

Nadere informatie

Gronsveldstraat 36, 6845 HJ Arnhem

Gronsveldstraat 36, 6845 HJ Arnhem Gronsveldstraat 36, 6845 HJ Arnhem Bieden vanaf 190.000,- k.k. Omschrijving Ruime, goed onderhouden gezinswoning, gelegen op een hoek. Deze woning heeft een ruime woonkamer, open (inbouw)keuken, 4 grote

Nadere informatie

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven Vraagprijs 230.000,- kosten koper Bouwjaar : 1933 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 370 m³ Perceel : circa 147 m² Kamers : 4

Nadere informatie

Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard

Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard Vraagprijs 239.000,- kosten koper Fraai afgewerkte en over de volledige breedte uitgebouwde tussenwoning met maar liefst 4 slaapkamers en een ruime garage met berging

Nadere informatie

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Vraagprijs 219.500,- kosten koper Fraai afgewerkte en recent gerenoveerde tussenwoning met twee ruime slaapkamers en een royale badkamer in een aantrekkelijke woonomgeving.

Nadere informatie

Julianastraat 33. 160.000 k.k. 4661 JP Halsteren. Stadlander. woonoppervlakte 80 m2. perceeloppervlakte 323 m2. 2 slaapkamers.

Julianastraat 33. 160.000 k.k. 4661 JP Halsteren. Stadlander. woonoppervlakte 80 m2. perceeloppervlakte 323 m2. 2 slaapkamers. Julianastraat 33 4661 JP Halsteren woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 323 m2 2 slaapkamers te koop 160.000 k.k. Stadlander verkoop@stadlander.nl 088-562 60 03 www.stadlander.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer Julianalaan 25 - 's Gravenmoer Vraagprijs 275.000,- k.k. Twee-onder-een-kap woning gelegen op riant perceel aan prachtige laan in 's Gravenmoer, voorzien van 4 slaapkamers, ruime bijkeuken, oprit geschikt

Nadere informatie

Ruime 2-onder-1 kapwoning in een populaire wijk in Chaam. Withagen 59 Chaam. 2-onder-1 kapwoning op ruim perceel van 422 m²

Ruime 2-onder-1 kapwoning in een populaire wijk in Chaam. Withagen 59 Chaam. 2-onder-1 kapwoning op ruim perceel van 422 m² Ruime 2-onder-1 kapwoning in een populaire wijk in Chaam 2-onder-1 kapwoning op ruim perceel van 422 m² Veel ruimte Deze ruime 2-onder-1 kapwoning met garage staat op een mooie en rustige locatie aan de

Nadere informatie

Sprang-Capelle, Grutto 18

Sprang-Capelle, Grutto 18 Sprang-Capelle, Grutto 18 Vrijstaande woning met garage en eigen oprit, voorzien van een ruime leefruimte op de begane grond met semi-open woonkeuken. Gelegen nabij het prettige centrum van Sprang-Capelle

Nadere informatie

Zwijndrecht. Aalbersestraat 16. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Zwijndrecht. Aalbersestraat 16. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Zwijndrecht Aalbersestraat 16 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Correct onderhouden 6-kamer hoekwoning, gelegen in de gewilde woonwijk

Nadere informatie

Wielewaallaan EW Leiderdorp. Vraagprijs: k.k. Rijnhart Wonen. woonoppervlakte 92 m2 perceeloppervlakte 253 m2 3 slaapkamers te koop

Wielewaallaan EW Leiderdorp. Vraagprijs: k.k. Rijnhart Wonen. woonoppervlakte 92 m2 perceeloppervlakte 253 m2 3 slaapkamers te koop Wielewaallaan 26 2352 EW Leiderdorp woonoppervlakte 92 m2 perceeloppervlakte 253 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 229.000 k.k. Rijnhart Wonen verkoop@rijnhartwonen.nl 071-581 11 85 www.rijnhartwonen.nl

Nadere informatie

Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier.

Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier. Adres:

Nadere informatie

Mr. C. Goselingstraat 120, te Best

Mr. C. Goselingstraat 120, te Best Mr. C. Goselingstraat 120, te Best Vraagprijs 184.000,- kosten koper Keurige tussenwoning met uitbouw op groot perceel met ruime achterom voorzien van overdekte parkeerplaats gelegen aan een rustige woonstraat

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Aardheuvel 5 Best Vraagprijs 319.500,= k.k. Een uitstekend onderhouden twee-onder-één kapwoning met garage en een nette tuin op het noordoosten. De woning is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk

Nadere informatie

LIGUSTERPARK 35 / SEGHWAERT / WIJK

LIGUSTERPARK 35 / SEGHWAERT / WIJK TE_KOOP ZOETERMEER Vraagprijs: 175.000,= k.k. Bouwjaar 1980 Woonoppervlakte 102 m² Perceeloppervlakte 114 m² Inhoud 300 m³ Aanvaarding In overleg In de groene wijk Seghwaert gelegen vijfkamer woning met

Nadere informatie

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN Fraaie gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning, nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen, met berging en zonnige achtertuin, gelegen nabij uitvalswegen en winkelcentrum

Nadere informatie

Pannenschuurplein 9 Oisterwijk

Pannenschuurplein 9 Oisterwijk vraagprijs 239.500 k.k. Appeldoorn Van Erven Makelaars Lisstraat 1 5062 HD OISTERWIJK t. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Omschrijving Deze verrassend ruime, instapklare

Nadere informatie

Annie Mankes-Zernikestraat 15, 6836 RC Arnhem

Annie Mankes-Zernikestraat 15, 6836 RC Arnhem Annie Mankes-Zernikestraat 15, 6836 RC Arnhem Vraagprijs 164.500,- k.k. Omschrijving Comfortabele, goed onderhouden tussenwoning met een ruime woonkamer, een moderne inbouwkeuken en drie ruime slaapkamers.

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Zuidelijke Steijnkade 19 - Gouda

Zuidelijke Steijnkade 19 - Gouda Vraagprijs 174.500,-- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 174.500,-- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 2 slaapkamers) Inhoud : 340 m 3 Perceeloppervlakte : 141 m 2 Woonoppervlakte

Nadere informatie

Anjerstraat 3 - Dongen

Anjerstraat 3 - Dongen Anjerstraat 3 - Dongen Vraagprijs 209.000,- k.k. Ruime tussenwoning met grote garage, 4 slaapkamers, luxe badkamer en uitgebouwd aan de achterzijde. Perfect onderhouden, instapklare woning. Van den Bosch

Nadere informatie

Paardenbloem 36, 6665 HE Driel

Paardenbloem 36, 6665 HE Driel Paardenbloem 36, 6665 HE Driel Vraagprijs 248.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een goed onderhouden woning met lekker veel leefruimte? Dan is dit huis zeker iets voor u! Deze mooie, goed onderhouden

Nadere informatie