Bremakker te Baarle-Hertog. Koopprijs vanaf: ,00 k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bremakker te Baarle-Hertog. Koopprijs vanaf: ,00 k.k."

Transcriptie

1 Neem eens een kijkje in.. Bremakker te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: van ca. 460 m² tot ca. 600 m² Aanvaarding: in overleg Koopprijs vanaf: ,00 k.k. Molenstraat Baarle-Hertog T I - E vrmakelaars@gmail.com

2 Baarle-Nassau / Hertog De gemeenschap Baarle bestaat uit de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau en de Belgische gemeente Baarle-Hertog en ligt midden in de denkbeeldige driehoek tussen de Nederlandse steden Breda; Tilburg en de Belgische stad Turnhout. Baarle ligt niet precies op de grens van Nederland en België en het is ook niet zo dat het dorp door de rijksgrens in twee is opgedeeld. In Baarle is sprake van een enclavesituatie. Een enclave is een gebied dat tot een land behoort, maar geheel omgeven is door het grondgebied van een ander land. De situatie in Baarle is uniek, er is geen sprake van één enclave: het zijn er dertig in totaal. Een 7-tal bouwkavels met een oppervlakte van circa 460 m² tot circa 600 m². De bouwkavels zijn gelegen op een mooie en rustige locatie in een kindvriendelijke woonwijk. Deze bouwkavels zijn voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw. De belendingen bestaan met name uit vrijstaande woningen. De percelen zijn gelegen op Belgisch en Nederlands grondgebied. De plaats van de voordeur bepaald in welke gemeente u woont. De plaats van de voordeur bij deze woningen is gelegen op Belgisch grondgebied. U komt dus te wonen in de gemeente Baarle-Hertog 1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING De bebouwingsvoorschriften: 1.1. Bestemming hoofdgebouw(en) 1.1.a. Hoofdbestemming hoofdgebouw(en) Enkel eengezinswoningen worden toegelaten met inbegrip van zorgwonen. 1.1.b. Nevenbestemming hoofdgebouw(en) Enkel functies, complementair aan het wonen, zoals kantoorfunctie, vrij beroep, handel, dienstverlening en ambacht zijn toegelaten, mits aan alle van de volgende vereisten voldaan is: 1. de woonfunctie blijft behouden als hoofdfunctie; 2. de complementaire functie beslaat een geringere oppervlakte dan de woonfunctie met een totale maximale vloeroppervlakte van 100 m² Bestemming bijgebouw(en) Bergplaatsen en hokken waarvan de gezamenlijke oppervlakte 75 m² niet overschrijdt op te richten na of gelijktijdig met het hoofdgebouw Bestemming niet bebouwd gedeelte Private tuinen. 2. VOORSCHRIFTEN GEBOUWEN 2.1. Voorschriften hoofdgebouw(en) 2.1.a. Typologie Vrijstaande bebouwing. Op het verkavelingsplan wordt de zone voor het hoofdgebouw vastgesteld: 17 meter diep en 9 meter breed bij een perceelbreedte van 15 meter en bij een perceelbreedte van 16 meter of meer de breedte van het bouwperceel minus 6 meter. 2.1.b. Inplanting Op het verkavelingsplan wordt de zone voor het hoofdgebouw vastgesteld op 17 meter diepte vanaf de voorgevelbouwlijn die gelegen is op 6 meter uit de rooilijn. De voorgevelbreedte is maximum 9 meter bij een kavelbreedte van 15 meter, bij een kavelbreedte van 16 meter of meer, de breedte van het bouwperceel minus 6 meter. De voorgevel dient ingeplant te worden op de voorgevelbouwlijn. De voorgevelbreedte bedraagt minimum 6 meter en maximum zoals hiervoor is aangegeven.

3 Baarle-Hertog De Belgische gemeente Baarle-Hertog bestaat uit 22 enclaves plus 4 gebieden die volledig in België liggen. De 22 enclaves zijn geheel omgeven door grondgebied van de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau. De 4 andere gebieden, waarvan Zondereigen de grootste is, grenzen aan Baarle-Nassau en aan één of meerdere Belgische gemeenten. De gemeente Baarle-Hertog heeft een oppervlakte van 748 hectare en ongeveer 2250 inwoners. De vrijstaande zijgevel van een kopgebouw moet ingeplant worden op minimaal 3 meter afstand van de zijgrens van het perceel binnen de bouwstrook aangeduid op het plan. 2.1.c Bouwvolume GABARIT: Bouwhoogte gemeten van het trottoirniveau tot de bovenkant van de kroonlijst: voorgevel maximaal 6 meter. Overige gevels: - Tot op een diepte van 9 meter: zelfde als die van de voorgevel. - Eventuele overige diepte: maximum 3,50 meter. - De maximale hoogte mag 10,50 meter bedragen. 2.1.d Verschijningsvorm DAKVORM - ofwel plat dak - ofwel schuin dak 45 - dakkapellen: max. 1/3 van de gevelbreedte met een maximumhoogte van de helft van het hoofdgebouw. MATERIALEN 1. voor de gevels: gevelbaksteen of baksteen geverfd in een lichte kleur of sierbepleistering, eventueel te combineren met hout, metaal of natuursteen op voorwaarde dat deze toegevoegde materialen enkel een decoratieve functie hebben. 2. voor bedekking: alle materialen toegestaan met uitzondering van riet. (kleur: zwart of antraciet-donkergrijs). Zonnepanelen zijn toegelaten over het gehele dakvlak Voorschriften bijgebouw(en) 2.2.a. Autogarages in de bouwvrije stroken Behoudens andersluidende bepalingen in de volgende artikelen mag in de bouwvrije zijtuinstrook of binnen de eerste 10 meter van de strook voor binnenplaatsen en tuinen een autogarage gekoppeld worden opgericht die, voorzover niet anders op het plan aangeduid, voldoet aan de volgende voorwaarden: a. Plaatsing: 1. in de zijtuinstrook - de voorgevel op ten minste 5 meter uit de voorgevelbouwlijn; de achtergevel maximaal op de achtergevelbouwlijn van de aanpalende bouwstrook. - een zijgevel op de perceelgrens. 2. in de strook voor binnenplaatsen en tuinen - voorgevel binnen de eerste 10 meter van de strook voor binnenplaatsen en tuinen. - maximumbreedte 3 meter; maximumdiepte 6 meter. - een zijgevel op de perceelgrens. b. Bouwhoogte: Gemeten van het trottoirniveau tot de bovenkant van de kroonlijst: 3 meter. c. Gevelmaterialen - gevels zichtbaar vanaf de openbare weg: rode gevelsteen. - overige gevels: baksteen. d. Dakvorm: plat dak.

4 Noot: De oprichten van een dergelijke autogarage kan, indien niet op het plan voorzien, slechts worden toegestaan op voorwaarde dat: 1. de plaatsing op de perceelgrens van afzonderlijke bijgebouwen op het perceel is toegelaten ingevolge de voorschriften vervat in de volgende artikelen. 2. door de aanvrager en door de eigenaar van het aanpalende perceel, op de zijgrens waarvan de autogarage zal worden opgericht, ondertekende verklaring wordt voorgelegd waaruit blijkt: - dat hij kennis heeft van het bouwplan van de aanvrager; - dat het hem bekend is dat aan hem of zijn rechtverkrijgende, de verplichting zal worden opgelegd tot plaatsing op dezelfde bouwlijn van een autobergplaats of afsluitingsmuur met poort uitgevoerd in hetzelfde gevelmateriaal Voorschriften duurzaam bouwen en kwaliteitsaspecten Alle verhardingen dienen te gebeuren met waterdoorlatende materialen of materialen toegepast met een brede voeg. Waterdichte vlakken zijn enkel voor de verhardingen van de terrassen toegelaten (max. 30 m²) mits ze afwateren naar de tuin en mits een onmiddellijke bezinking mogelijk is. 3. NIET BEBOUWD GEDEELTE 3.1. reliëfwijzigingen Reliëfwijzigingen worden niet toegestaan Inrichtingselementen Het niet bebouwde gedeelte van het perceel dient als tuin aangelegd te worden, met uitzondering van verhardingen ten behoeve van bijgebouwen. PRIJSLIJST Lotnummer Oppervlakte Koopprijs Lot 2 459,67 m² ,00 k.k. Lot 3 488,90 m² ,00 k.k. Lot 4 495,18 m² ,00 k.k. Lot 5 494,19 m² ,00 k.k. Lot 6 493,19 m² ,00 k.k. Lot 7 492,20 m² ,00 k.k. Lot 8 602,16 m² ,00 k.k.

5 Molenstraat Baarle-Hertog T vrmakelaars@gmail.com openingstijden: maandag tot en met vrijdag: 09:00 17:30 of op afspraak buiten deze tijden REACTIE Zowel de eigenaar van de woning als wij zijn benieuwd naar uw reactie. Wij zullen dan ook, indien wij geen reactie ontvangen hebben, circa een week na het toesturen van deze brochure contact met u opnemen om geheel vrijblijvend te informeren naar uw reactie en of u nog vragen heeft naar aanleiding van deze brochure. BEZICHTIGING VAN DE WONING Bezichtiging van de woning vindt uitsluitend plaats na afspraak via ons kantoor. Wij maken dan ook graag vrijblijvend een afspraak met u om de woning te bezichtigen. Ook hier stellen wij het zeer op prijs om binnen een week na de bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de eigenaar hierover kunnen informeren. Indien u verdere belangstelling heeft in deze woning. VRIJBLIJVENDE INSCHRIJVING Indien u op de hoogte wenst te worden gehouden van ons woningaanbod, kunt u via onze website het woonwensenformulier invullen. Door uw woonwensen op het woonwensenformulier kenbaar te maken, wordt u vrijblijvend opgenomen in ons woonwensenbestand. Vervolgens wordt u automatisch in kennis gesteld van ons woningaanbod dat voldoet aan uw woonwensen. VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING Als u momenteel een koopwoning of -appartement bezit is het goed om te weten wat de waarde daarvan is. Van Rooij Makelaardij beschikt over meer dan voldoende kennis en ervaring in de woningmarkt om tijdens een bezoek aan uw woning vast te stellen wat uw woning tijdens een verkooptraject kan opbrengen. Wij maken graag een afspraak met u om een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw koopwoning of -appartement te doen. Deze documentatie is door ons met zorg voor u samengesteld. Echter, wijk kunnen niet instaan voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden. Deze documentatie is slechts bedoeld om u een indruk te geven van de woning/appartement waardoor u kunt besluiten tot een bezichtiging en/of het uitbrengen van een bod. Aan deze brochure en de inhoud daarvan kunnen dan ook geen rechten ontleend worden.

6 VERKAVELINGSPLAN ALLE MATEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD AAN DEZE TEKENING KUNT U GEEN RECHTEN ONTLENEN

Chaamseweg 32 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Chaamseweg 32 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Chaamseweg 32 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 670 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 159.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Molenstraat 66 bus 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Molenstraat 66 bus 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Molenstraat 66 bus 3 te Baarle-Hertog Oppervlakte appartement: 85 m² Oppervlakte terras: 19 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 189.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

BESTEMMING HOOFDGEBOUW, BIJGEBOUW, NIET-BEBOUWD GEDEELTE. eengezinswoningen, met inbegrip van zorgwoningen worden toegelaten.

BESTEMMING HOOFDGEBOUW, BIJGEBOUW, NIET-BEBOUWD GEDEELTE. eengezinswoningen, met inbegrip van zorgwoningen worden toegelaten. STEDENBOUWKUNDIGE EN (DOOR DE GEMEENTELIJKE OMGEVINGSAMBTENAAR AANGEPASTE VERSIE) OMGEVINGSVERGUNNING 201800250 VERKAVELEN VAN GRONDEN VAN ZAND LIGGING AANVRAAG: ELSSCHOT 12 (LOT 1 ) en ELSSCHOT 14 (LOT

Nadere informatie

Heimolen 6 B97 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Heimolen 6 B97 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Heimolen 6 B97 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 688 m² Oppervlakte recreatiewoning: circa 50 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 55.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Artikel 3 - PLAATSEN BESTEMD VOOR GEKOPPELDE EN VRIJSTAANDE BEBOUWING

Artikel 3 - PLAATSEN BESTEMD VOOR GEKOPPELDE EN VRIJSTAANDE BEBOUWING Artikel 3 - PLAATSEN BESTEMD VOOR GEKOPPELDE EN VRIJSTAANDE BEBOUWING Hoofdstuk 1 - Bebouwingsvoorschriften. 3.01. STROOK VOOR HOOFDGEBOUWEN: 1. PROFIEL: 2. BESTEMMING: Eengezinshuizen. 3. BEBOUWINGSWIJZE:

Nadere informatie

Oosteinde 12 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Oosteinde 12 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Oosteinde 12 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 335 m² Inhoud woonhuis: circa 425 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 275.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T

Nadere informatie

Frederikstraat 13 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Frederikstraat 13 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Frederikstraat 13 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 159 m² Inhoud: circa 500 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 235.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014

Nadere informatie

Kapelstraat 29 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Kapelstraat 29 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Kapelstraat 29 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: circa 550 m² Inhoud: circa 355 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 185.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014

Nadere informatie

Oordeelstraat 10 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Oordeelstraat 10 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Oordeelstraat 10 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: circa 2.000 m² Inhoud: circa 985 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 399.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Voske 21 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Voske 21 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Voske 21 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 22.480 m² Inhoud: circa 840 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 575.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00

Nadere informatie

Gierlestraat 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Gierlestraat 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Gierlestraat 3 te Baarle-Hertog bestaande uit: Goed onderhouden woning op perceel van 921 m² Bouwperceel van 946 m² voor de bouw van vrijstaande woning Bouwperceel van 3.788 m² voor de bouw van een bedrijfshal

Nadere informatie

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Tommel 24 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.029 m² Inhoud: circa 920 m³ (inclusief garage) Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 495.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Julianahof 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Julianahof 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Julianahof 22 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 310 m² Inhoud: circa 390 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 247.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00

Nadere informatie

Generaal Maczeklaan 37 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Generaal Maczeklaan 37 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Generaal Maczeklaan 37 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 291 m² Inhoud: circa 425 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 219.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T

Nadere informatie

Chaamseweg 28 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Chaamseweg 28 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Chaamseweg 28 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.323 m² Inhoud: circa 460 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 345.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Beverdam 2 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Beverdam 2 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Beverdam 2 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 190 m² Inhoud: circa 435 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 250.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69

Nadere informatie

Chaamseweg 35 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Chaamseweg 35 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Chaamseweg 35 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.026 m² Inhoud: circa 690 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 498.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Desiree Geeraertstraat 16 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Desiree Geeraertstraat 16 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Desiree Geeraertstraat 16 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 340 m² Inhoud: circa 420 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 289.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING VIJVERSTRAAT (1-3) TE MECHELEN. 1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1.1. BESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) 1.1.A. HOOFDBESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN)

Nadere informatie

Gemeente Hemiksem. Verkaveling voor woningbouw. Heiligstraat Gemeenteplaats. Dossier HEM205. Stedenbouwkundige voorschriften

Gemeente Hemiksem. Verkaveling voor woningbouw. Heiligstraat Gemeenteplaats. Dossier HEM205. Stedenbouwkundige voorschriften Gemeente Hemiksem Verkaveling voor woningbouw Heiligstraat Gemeenteplaats 1 ste afdeling sectie A, 107v(deel), 107t(deel), 107y(deel), 108a(deel) Dossier HEM205 Stedenbouwkundige voorschriften Opdrachtgevend

Nadere informatie

1.1. TERMINOLOGIE 1.2. INTERPRETATIE VAN DE STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN 1.3. AFWIJKING VAN DE STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN

1.1. TERMINOLOGIE 1.2. INTERPRETATIE VAN DE STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN 1.3. AFWIJKING VAN DE STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN ARTIKEL 1 ALGEMENE BEPALINGEN 1.1. TERMINOLOGIE Voor de toepassing van de onderhavige voorschriften wordt verstaan onder: 1. Halfopen bebouwing: bebouwingswijze waarbij het hoofdgebouw slechts één gemene

Nadere informatie

Gemeente TURNHOUT VERKAVELING VOOR WONINGBOUW. van grond gelegen: Tramstraat z/n. Sectie P - Nummer 245 B5. Stedenbouwkundige Voorschriften

Gemeente TURNHOUT VERKAVELING VOOR WONINGBOUW. van grond gelegen: Tramstraat z/n. Sectie P - Nummer 245 B5. Stedenbouwkundige Voorschriften A 2, Provincie Antwerpen Gemeente TURNHOUT VERKAVELING VOOR WONINGBOUW van grond gelegen: Tramstraat z/n Sectie P - Nummer 245 B5 Stedenbouwkundige Voorschriften AANGEPAST DOOR STAD TURNHOUT 1/6 t STEDENBOUWKUNDIGE

Nadere informatie

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ AANVRAAG VAN EEN VERKAVELINGSVERGUNNING voor kavel 1 van het voorgelegd ontwerp Gemeente 2290 VORSELAAR, Sectie G, nrs.: 16/K, 16/L, 16/P2 Hildering 1 Keizershofstraat

Nadere informatie

Zondereigen 1b te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Zondereigen 1b te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Zondereigen 1b te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.314 m² Inhoud: circa 1.300 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 745.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

VERKAVELING VOOR WONINGBOUW

VERKAVELING VOOR WONINGBOUW Provincie Antwerpen Gemeente Berlaar VERKAVELING VOOR WONINGBOUW van grond gelegen Havikstraat kadastraal gekend sectie D nr. 275/e en 276/p2 Ontwerp van stedenbouwkundige voorschriften Artikel 01.1 :

Nadere informatie

TE KOOP. Oosteinde 14 te Baarle-Hertog. Perceeloppervlakte: 501 m² Inhoud: circa 600 m³ Aanvaarding: in overleg. Vraagprijs: ,00 k.k.

TE KOOP. Oosteinde 14 te Baarle-Hertog. Perceeloppervlakte: 501 m² Inhoud: circa 600 m³ Aanvaarding: in overleg. Vraagprijs: ,00 k.k. TE KOOP Oosteinde 14 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 501 m² Inhoud: circa 600 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 287.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

VERKAVELING VOOR WONINGBOUW

VERKAVELING VOOR WONINGBOUW Provincie Antwerpen CENTRUM Gemeente STABROEK VERKAVELING VOOR WONINGBOUW Van grond gelegen Abtsdreef - Dorpsstraat Sectie B, diverse nummers Stedenbouwkundige voorschriften (118/024(1)) Gevoegd bij het

Nadere informatie

BIJLAGE AANVRAAG VERKAVELINGVERGUNNING: Vergunning Dossier nr ; intern nr. 871

BIJLAGE AANVRAAG VERKAVELINGVERGUNNING: Vergunning Dossier nr ; intern nr. 871 Pagina 1 van 6 Van den Vonder Marcel BVBA Landmeter-Expert LAN 04 1075 Erkend Vastgoedmakelaar B.I.V.206045 Kantoor: 2235 Hulshout Grote Baan 134 Kantoor: 2220 Heist-op-den-Berg 26 dec. 2013 Leopoldlei

Nadere informatie

GOEDGEKEURDE VERKAVELINGVERGUNNING: NR. V 2013/05 VAN 03/09/2013

GOEDGEKEURDE VERKAVELINGVERGUNNING: NR. V 2013/05 VAN 03/09/2013 Pagina 1 van 6 Van den Vonder Marcel BVBA Landmeter-Expert LAN 04 1075 Erkend Vastgoedmakelaar B.I.V.206045 Kantoor: 2235 Hulshout Grote Baan 134 Kantoor: 2220 Heist-op-den-Berg 21 mei 2013 Leopoldlei

Nadere informatie

Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: 212.500,00 k.k.

Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: 212.500,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 158 m² Inhoud: circa 280 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 212.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VAN EEN' VERKAVELING voor kavels 1 en 2

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VAN EEN' VERKAVELING voor kavels 1 en 2 Gehecht aan de akte verleden voor notaris Marie-Ghislaine Brosens te Beerse op.ali.~, 1 Repertoriumnummer 9_611-5-)5- STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VAN EEN' VERKAVELING voor kavels 1

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN:

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN: Pagina 1 van 6 Van den Vonder Marcel BVBA Landmeter-Expert LAN 04 1075 Erkend Vastgoedmakelaar B.I.V.206045 Kantoor: 2235 Hulshout Grote Baan 134 Kantoor: 2220 Heist-op-den-Berg 8 febr. 2011 Leopoldlei

Nadere informatie

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN VERKAVELINGSVERGUNNING V0647 d.d. 26.09.2014 1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1.1. BESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) 1.1.A. HOOFDBESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) Voorzieningen voor een inwonende

Nadere informatie

Gemeente Niel. Verkaveling voor woningbouw. van gronden gelegen te Niel. Verkaveling omgeving Keizerstraat. Dossier NIE210

Gemeente Niel. Verkaveling voor woningbouw. van gronden gelegen te Niel. Verkaveling omgeving Keizerstraat. Dossier NIE210 Gemeente Niel Verkaveling voor woningbouw van gronden gelegen te Niel Verkaveling omgeving Keizerstraat Dossier NIE210 Stedenbouwkundige voorschriften 5.00/11030/830062.1 Gevoegd bij de vergunning met

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN HORENDE BIJ DE AANVRAAG VOOR DE VERKAVELINGSVERGUNNING

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN HORENDE BIJ DE AANVRAAG VOOR DE VERKAVELINGSVERGUNNING STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN HORENDE BIJ DE AANVRAAG VOOR DE VERKAVELINGSVERGUNNING 1. ALGEMEEN Alle werken en handelingen waarvoor geen stedenbouwkundige vergunning nodig is, en in onderstaande voorschriften

Nadere informatie

bestaande stedenbouwkundige voorschriften verkaveling Lochtenberg 1/11

bestaande stedenbouwkundige voorschriften verkaveling Lochtenberg 1/11 ARTIKEL 1 ALGEMENE BEPALINGEN 1.1. TERMINOLOGIE Voor de toepassing van de onderhavige voorschriften wordt verstaan onder: 1. Aaneengesloten gebouw: gebouw waarvan de beide zijgevels op de perceelgrens

Nadere informatie

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING 1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1.1. BESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) 1.1.A. HOOFDBESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) Er zijn meer dan voldoende

Nadere informatie

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN OMGEVINGSVERGUNNING VOOR HET VERKAVELEN VAN GRONDEN 1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1.1. BESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) 1.1.A. HOOFDBESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN)

Nadere informatie

BIJLAGE AANVRAAG WIJZIGING VERKAVELINGSVERGUNNING:

BIJLAGE AANVRAAG WIJZIGING VERKAVELINGSVERGUNNING: Pagina 1 van 6 Van den Vonder Marcel BVBA Landmeter-Expert LAN 04 1075 Erkend Vastgoedmakelaar B.I.V.206045 Kantoor: 2235 Hulshout Grote Baan 134 Kantoor: 2220 Heist-op-den-Berg 12 dec. 2014 Leopoldlei

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs: ,- k.k. Neem eens een kijkje in de.. Bredaseweg 31 te Baarle-Nassau Perceel: circa 14.515 m 2 Inhoud: circa 710 m 3 Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 790.000,- k.k. Molenstraat 22 2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

BIJLAGE AANVRAAG VERKAVELINGVERGUNNING:

BIJLAGE AANVRAAG VERKAVELINGVERGUNNING: Pagina 1 van 6 Van den Vonder Marcel BVBA Landmeter-Expert LAN 04 1075 Erkend Vastgoedmakelaar B.I.V.206045 Kantoor: 2235 Hulshout Grote Baan 134 Kantoor: 2220 Heist-op-den-Berg 12 juli 2016 Leopoldlei

Nadere informatie

Maaijkantsestraat 4 te Ulicoten. Vraagprijs: ,00 k.k.

Maaijkantsestraat 4 te Ulicoten. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Maaijkantsestraat 4 te Ulicoten Perceeloppervlakte: 8.586 m² Inhoud: circa 1.010 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 498.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014

Nadere informatie

Baroniestraat 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Baroniestraat 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Baroniestraat 22 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 189 m² Inhoud: circa 360 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 199.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

BIJLAGE AANVRAAG WIJZIGING VAN VERKAVELINGVERGUNNING:

BIJLAGE AANVRAAG WIJZIGING VAN VERKAVELINGVERGUNNING: Pagina 1 van 6 Van den Vonder Marcel BVBA Landmeter-Expert LAN 04 1075 Erkend Vastgoedmakelaar B.I.V.206045 Kantoor: 2235 Hulshout Grote Baan 134 Kantoor: 2220 Heist-op-den-Berg 3 maart 2015 Leopoldlei

Nadere informatie

Brasschaat De Prolistraat_Deel 1. antwerpen. Brasschaat. Verkaveling voor woningbouw. De Prolistraat nr januari 2017.

Brasschaat De Prolistraat_Deel 1. antwerpen. Brasschaat. Verkaveling voor woningbouw. De Prolistraat nr januari 2017. Verkavelingsaanvraag provincie gemeente antwerpen Brasschaat Verkaveling voor woningbouw Van gronden gelegen te Kadastrale gegevens datum De Prolistraat nr. 5-11 1 e afdeling sectie H nrs. 12/02C 15 januari

Nadere informatie

Stedenbouwkundige voorschriften

Stedenbouwkundige voorschriften Stedenbouwkundige voorschriften Lot 1-2 Toelichting bij stedenbouwkundig voorschrift Verordenend stedenbouwkundig voorschrift Strook voor de gebouwen Inplanting zoals aangeduid op het verkavelingsontwerp.

Nadere informatie

Geel. Provincie Antwerpen. Stad Geel VERKAVELING VOOR WONINGBOUW. Je komt er, ie Will er. van grond gelegen: Dennenstraat

Geel. Provincie Antwerpen. Stad Geel VERKAVELING VOOR WONINGBOUW. Je komt er, ie Will er. van grond gelegen: Dennenstraat VERGUND EXEMPLAAR Provincie Antwerpen Geel Je komt er, ie Will er Stad Geel VERKAVELING VOOR WONINGBOUW van grond gelegen: Dennenstraat kadastergegevens: afdeling 3, sectie K, nrs. 920E6, 920R7, 921B2,

Nadere informatie

VOORGAAND ARTIKEL - ALGEMENE BEPALINGEN TERMINOLOGIE Voor de toepassing van deze voorschriften wordt verstaan onder :

VOORGAAND ARTIKEL - ALGEMENE BEPALINGEN TERMINOLOGIE Voor de toepassing van deze voorschriften wordt verstaan onder : VOORGAAND ARTIKEL - ALGEMENE BEPALINGEN 0.01 - TERMINOLOGIE Voor de toepassing van deze voorschriften wordt verstaan onder : 1) aaneengesloten gebouw : gebouw waarvan de beide zijgevels op de perceelsgrens

Nadere informatie

Laar 3 te Weelde. Vraagprijs: ,00 k.k.

Laar 3 te Weelde. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Laar 3 te Weelde Perceeloppervlakte: 972 m² Inhoud: circa 850 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 445.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

BIJLAGE AANVRAAG VERKAVELINGVERGUNNING:

BIJLAGE AANVRAAG VERKAVELINGVERGUNNING: Pagina 1 van 7 Van den Vonder Marcel BVBA Landmeter-Expert LAN 04 1075 Erkend Vastgoedmakelaar B.I.V.206045 Kantoor: 2235 Hulshout Grote Baan 134 Kantoor: 2220 Heist-op-den-Berg 28 nov. 2014 Leopoldlei

Nadere informatie

AANVRAAG VERKAVELINGSVERGUNNING: Stad MECHELEN Geerdegemdries 3 e afdeling Sectie E - Nr. 768 T 3

AANVRAAG VERKAVELINGSVERGUNNING: Stad MECHELEN Geerdegemdries 3 e afdeling Sectie E - Nr. 768 T 3 AANVRAAG VERKAVELINGSVERGUNNING: Stad MECHELEN Geerdegemdries 3 e afdeling Sectie E - Nr. 768 T 3 Het verkavelingsvoorstel voorziet in het creëren van 5 bouwloten bestemd voor gesloten bebouwing en 2 bouwloten

Nadere informatie

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1.1. BESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) 1.1.A. HOOFDBESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN)

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1.1. BESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) 1.1.A. HOOFDBESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN bij de aanvraag voor een verkavelingsvergunning door Michel De Vreese voor gronden te Oosterzele, afd. 1, sie B, nr.789 E /deel 1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1.1. BESTEMMING

Nadere informatie

Steenweg Weelde 74 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k.

Steenweg Weelde 74 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Steenweg Weelde 74 te Poppel Perceeloppervlakte: 1.694 m² Inhoud: circa 660 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 459.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00

Nadere informatie

Gemeente Hemiksem. Verkaveling voor woningbouw. Steenbakkerijstraat. Dossier HEM204. Stedenbouwkundige voorschriften

Gemeente Hemiksem. Verkaveling voor woningbouw. Steenbakkerijstraat. Dossier HEM204. Stedenbouwkundige voorschriften Gemeente Hemiksem Verkaveling voor woningbouw Steenbakkerijstraat Dossier HEM204 Stedenbouwkundige voorschriften Opdrachtgevend bestuur: Gemeentebestuur van Hemiksem Provincie Gemeente Opdrachtgever Ontwerper

Nadere informatie

VERKAVELING VOOR WONINGBOUW

VERKAVELING VOOR WONINGBOUW / ~;,f~vincie Antwerpen Gemeente BALEN VERKAVELING VOOR WONINGBOUW van grond gelegen: Berg- Waterstraat Mdeling 1 - Sectie D - Nummers 72, 73b, 73c, 75a, 76d, 801, 81b, 82b, 82c, 82d, 83a, 84a, 85b, 85c,

Nadere informatie

3. STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING

3. STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING 3. STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING 1 ZONE VOOR BEBOUWING (open) 1.1 HOOFDBESTEMMING Er wordt geopteerd voor open bebouwing met een logische ruimtelijke inplanting.

Nadere informatie

Tilburgseweg 6 bus 1 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k.

Tilburgseweg 6 bus 1 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Tilburgseweg 6 bus 1 te Poppel Woonoppervlakte: circa 125 m² Inhoud: circa 350 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 249.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

BESTEMMING HOOFDGEBOUW, BIJGEBOUW, NIET-BEBOUWD GEDEELTE GEBOUWTYPE HOOFDGEBOUW. Geen toelichting noodzakelijk.

BESTEMMING HOOFDGEBOUW, BIJGEBOUW, NIET-BEBOUWD GEDEELTE GEBOUWTYPE HOOFDGEBOUW. Geen toelichting noodzakelijk. STEDENBOUWKUNDIGE EN (DOOR DE GEMEENTELIJKE OMGEVINGSAMBTENAAR AANGEPASTE VERSIE) OMGEVINGSVERGUNNING 201800142 VERKAVELEN VAN GRONDEN STUDIEBUREAU VERHAERT, KASTEELSTRAAT 9 te 2280 GROBBENDONK LIGGING

Nadere informatie

Oordeelsestraat 7 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Oordeelsestraat 7 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Oordeelsestraat 7 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: circa 725 m² Inhoud: circa 690 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 359.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

MOTIVATIENOTA BETREFFENDE DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING HASSELT 16 e AFDELING SECTIE B nr. 162V

MOTIVATIENOTA BETREFFENDE DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING HASSELT 16 e AFDELING SECTIE B nr. 162V MOTIVATIENOTA BETREFFENDE DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING HASSELT 16 e AFDELING SECTIE B nr. 162V A. VOORWERP VAN DE AANVRAAG Verkavelingsaanvraag voor 2 nieuwe bouwkavels in half-open bebouwing

Nadere informatie

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSWIJZIGING De Gemeentelijke Stedenbouwkundige Verordening vastgesteld door de gemeenteraad op 26.06.2012 is van toepassing. 1. VOORSCHRIFTEN

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN HORENDE BIJ DE AANVRAAG VOOR DE VERKAVELINGSVERGUNNING

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN HORENDE BIJ DE AANVRAAG VOOR DE VERKAVELINGSVERGUNNING STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN HORENDE BIJ DE AANVRAAG VOOR DE VERKAVELINGSVERGUNNING 1. ALGEMEEN Alle werken en handelingen waarvoor geen stedenbouwkundige vergunning nodig is, en in onderstaande voorschriften

Nadere informatie

1 VOORSCHRIFTEN BESTEMMING

1 VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1 VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1.1 BESTEMMING KAVELS De bestemming volgens het gewestplan is determinerend. De kavelindeling en de grenzen van de verkaveling worden strikt bepaald zoals voorgesteld op het

Nadere informatie

VERKAVELING VOOR WONINGBOUW. Van grond gelegen: Molenakkers STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN 130/003(1)

VERKAVELING VOOR WONINGBOUW. Van grond gelegen: Molenakkers STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN 130/003(1) Provincie Antwerpen Gemeente Vosselaar VERKAVELING VOOR WONINGBOUW Van grond gelegen: Molenakkers Sectie B, nr, diversen STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN Gevoegd bij het advies van de gemachtigde ambtenaar

Nadere informatie

Gemeente Oud-Heverlee Reigersstraat ZN 5e afdeling - Sectie A Nummer 243G/deel & 237L/deel

Gemeente Oud-Heverlee Reigersstraat ZN 5e afdeling - Sectie A Nummer 243G/deel & 237L/deel VERKAVELINGSAANVRAAG: Gemeente Oud-Heverlee Reigersstraat ZN 5e afdeling - Sectie A Nummer 243G/deel & 237L/deel Het voorstel voorziet in het bouwen van 4 ééngezinswoningen, bestemd voor halfopen bebouwing

Nadere informatie

9. STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN

9. STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN 9. STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN 1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1.1. BESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) 1.1.A. HOOFDBESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) Gelet op de bestaande woonvormen in de onmiddellijke omgeving, de ligging

Nadere informatie

Koningsstraat 39 te Weelde

Koningsstraat 39 te Weelde Koningsstraat 39 te Weelde Perceeloppervlakte: 3.359 m² Inhoud: circa 1.200 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 798.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Gemeente Zandhoven Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Disselbraak Stedenbouwkundige voorschriften Dossier ZAN168

Gemeente Zandhoven Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Disselbraak Stedenbouwkundige voorschriften Dossier ZAN168 Gemeente Zandhoven Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Disselbraak Stedenbouwkundige voorschriften Dossier ZAN168 Opdrachtgevend bestuur: Gemeentebestuur van Zandhoven september 2015 Provincie: Gemeente

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING 1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1.1. BESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) 1.1.A. HOOFDBESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) Er zijn meer dan voldoende

Nadere informatie

BPA TERMINOLOGIE Voor de toepassing van de onderhavige voorschriften wordt verstaan onder :

BPA TERMINOLOGIE Voor de toepassing van de onderhavige voorschriften wordt verstaan onder : VOORAFGAAND ARTIKEL - ALGEMENE BEPALINGEN Art.0-6 0.01. TERMINOLOGIE Voor de toepassing van de onderhavige voorschriften wordt verstaan onder : 1 Aaneengesloten gebouw Gebouw waarvan de beide zijgevels

Nadere informatie

Gemeente Westerlo Verkaveling Zoerle Parwijs

Gemeente Westerlo Verkaveling Zoerle Parwijs PROVINCIE ANTWERPEN 63 35010 GEMEENTE WESTERLO VERKAVELING TE ZOERLE PARWIJS Percelen 3 e Afdeling Sectie A nrs. 351a, 352h, 342, 343d deel. STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN DEEL 1 ALGEMEENHEDEN 1.1 Ruimtelijke

Nadere informatie

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1 STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSWIJZIGING VAN EEN GOEDGEKEURDE, NIET-VERVALLEN VERKAVELING DD. 24/01/1964 NOOT: 1. De voorschriften van de oorspronkelijke verkaveling

Nadere informatie

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING Ter plaatse : GENK, De Hutten, 5de afdeling, sectie F, perceel nr. 1344S50 1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1.1. BESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN)

Nadere informatie

Voor de toepassing van de onderhavige voorschriften wordt verstaan onder :

Voor de toepassing van de onderhavige voorschriften wordt verstaan onder : 0.1. TERMINOLOGIE Voor de toepassing van de onderhavige voorschriften wordt verstaan onder : 1 AANEENGESLOTEN GEBOUW Gebouw waarvan de beide zijgevels op de perceelsgrens zijn geplaatst. 2 ACHTERGEVELBOUWLIJN

Nadere informatie

0.01 TERMINOLOGIE Voor de toepassing van onderhavige voorschriften wordt verstaan onder:

0.01 TERMINOLOGIE Voor de toepassing van onderhavige voorschriften wordt verstaan onder: VOORAFGAAND ARTIKEL - ALGEMENE BEPALINGEN 0.01 TERMINOLOGIE Voor de toepassing van onderhavige voorschriften wordt verstaan onder: 1 Aaneengesloten gebouw : gebouw waarvan de beide zijgevels op de perceelsgrens

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING GEMEENTE VOSSELAAR BEERSEBAAN Artikel Typologie Bladzijde

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING GEMEENTE VOSSELAAR BEERSEBAAN Artikel Typologie Bladzijde STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING GEMEENTE VOSSELAAR BEERSEBAAN 130 319.2 Artikel Typologie Bladzijde Artikel 1 Vrijstaande bebouwing 2 Loten 1, 2, 12, 13,

Nadere informatie

BPA20(2)4. BPA20 (2) 4 (Adegemstraat en omgeving) 1

BPA20(2)4. BPA20 (2) 4 (Adegemstraat en omgeving) 1 0.01. TERMINOLOGIE Voor de toepassing van de onderhavige voorschriften wordt verstaan onder : 1 Aaneengesloten gebouw Gebouw waarvan de beide zijgevels op de perceelgrens zijn geplaatst. 2 Achtergevelbouwlijn

Nadere informatie

STAD ANTWERPEN DISTRICT BERENDRECHT Provincie Antwerpen Arrondissement Antwerpen

STAD ANTWERPEN DISTRICT BERENDRECHT Provincie Antwerpen Arrondissement Antwerpen STAD ANTWERPEN DISTRICT BERENDRECHT Provincie Antwerpen Arrondissement Antwerpen VERKAVELING VOOR WONINGBOUW van grond gelegen langs de Dorpsstraat Sectie B delen van nrs.186/r en 186/s MOTIVATIENOTA &

Nadere informatie

20(3) TERMINOLOGIE Voor de toepassing van de onderhavige voorschriften wordt verstaan onder :

20(3) TERMINOLOGIE Voor de toepassing van de onderhavige voorschriften wordt verstaan onder : VOORAFGAAND ARTIKEL - ALGEMENE BEPALINGEN Art.0-6 0.01. TERMINOLOGIE Voor de toepassing van de onderhavige voorschriften wordt verstaan onder : 1 Aaneengesloten gebouw Gebouw waarvan de beide zijgevels

Nadere informatie

-1_. ff" ming van. 1 groene parkeerplaats naast de oprit.

-1_. ff ming van. 1 groene parkeerplaats naast de oprit. -1_ STEDENBQUWKUNENGE VQORSCHR FTEN B J DE AANVRAAG VOQR EEN VERKAVEL NGSVERGUNN NG VUUR GRUNDEN GELEGEN TE ANZEGEM - KASTER, KASTERSTRAAT. Gezien en 90edgekeurd door ff" ming van Deseøfé - --2-a~-ME+-za-w----»

Nadere informatie

BPA5 1HEFFEN TERMINOLOGIE Voor de toepassing van onderhavige voorschriften wordt verstaan onder :

BPA5 1HEFFEN TERMINOLOGIE Voor de toepassing van onderhavige voorschriften wordt verstaan onder : VOORAFGAAND ARTIKEL - ALGEMENE BEPALINGEN 0.01. TERMINOLOGIE Voor de toepassing van onderhavige voorschriften wordt verstaan onder : 1 Achtergevelbouwlijn Grens tussen de bouwstrook en de strook voor (binnenplaatsen

Nadere informatie

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING i STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING VK CAYEPOLDER 9e-Li NIELAAN 4 1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1.1. BESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) 1.1.A. HOOFDBESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN)

Nadere informatie

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING VRG1T.M1M- XMPLAM J STDNBOUWKUNDIG VOORSCHRIFTN BIJ D AANVRMG VOOR N VRKAVLINGSVRGUNNING (Bescheiden last op de loten 4 en 15-18) 1. VOORSCHRIFTN BSTMMING Begrippen en definities: De begrippen en definities

Nadere informatie

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING NV ZUIDERPARK AMERSVELDESTRAAT-SPOORWEG KORTEMARK 1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1.1. BESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) 1.1.A. HOOFDBESTEMMING

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING 1 / 7

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING 1 / 7 STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING Provincie Arrondissement Gemeente/Stad Verkaveling VLAAMS-BRABANT HALLE-VILVOORDE GRIMBERGEN MEERSTRAAT 1 / 7 1. Voorschriften

Nadere informatie

COLOFON. Opdracht: RUP Le Lis. Opdrachtgever: Gemeentebestuur Hamme Marktplein 1 B-9220 Hamme. Opdrachthouder: SORESMA nv Britselei Antwerpen

COLOFON. Opdracht: RUP Le Lis. Opdrachtgever: Gemeentebestuur Hamme Marktplein 1 B-9220 Hamme. Opdrachthouder: SORESMA nv Britselei Antwerpen RUP Le Lis Verordenend deel Stedenbouwkundige voorschriften GEMEENTE HAMME COLOFON Opdracht: RUP Le Lis Opdrachtgever: Gemeentebestuur Hamme Marktplein 1 B-9220 Hamme Opdrachthouder: SORESMA nv Britselei

Nadere informatie

1.1.A. HOOFDBESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN)

1.1.A. HOOFDBESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) VERKAVELINGSVOORSCHRIFTEN Dossier nr : 1781 / aantal kavels : 1 Gemeente : Hasselt Aanvrager : BLOKKEN Camiel & DELBROEK Jozef 1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING 1.1. BESTEMMING HOOFDGEBOUW(EN) 1.1.A. HOOFDBESTEMMING

Nadere informatie

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE WIJZIGING VAN VERKAVELINGSVERGUNNING GEMEENTE HAM DOSSIERNR. GEMEENTE: V1985/00016 EN 3581V1973/00124 AANVRAGER: LANDMETER-EXPERT Johan Caerts I.N.V. Gilbert Deckers-Christine

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BETREFFENDE KAVELS 1 TOT EN MET 14

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BETREFFENDE KAVELS 1 TOT EN MET 14 Bijlage 3 Verkaveling VICHTE Waregemstraat STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BETREFFENDE KAVELS 1 TOT EN MET 14 Bij onduidelijkheden of tegenstrijdigheden hebben de grafische voorstellingen op het verkavelingsplan

Nadere informatie

VERKAVELING WERKEN (KORTEMARK) Hogestraat 17. Verkavelaar: Rommel Paul & Rommel Lieve. Motivatienota Stedenbouwkundige voorschriften

VERKAVELING WERKEN (KORTEMARK) Hogestraat 17. Verkavelaar: Rommel Paul & Rommel Lieve. Motivatienota Stedenbouwkundige voorschriften Landmeetkantoor Decoster bvba Vinkensveldstraat 16, 8480 ICHTEGEM Tel 0476/42.65.51 - Fax 051/625.707 Web www.landmeterdecoster.be E-mail: info@landmeterdecoster.be VERKAVELING WERKEN (KORTEMARK) Hogestraat

Nadere informatie

BPA TERMINOLOGIE Voor de toepassing van de onderhavige voorschriften wordt verstaan onder:

BPA TERMINOLOGIE Voor de toepassing van de onderhavige voorschriften wordt verstaan onder: 0.01. TERMINOLOGIE Voor de toepassing van de onderhavige voorschriften wordt verstaan onder: 1 Aaneengesloten gebouw Gebouw waarvan de beide zijgevels op de perceelgrens zijn geplaatst. 2 Achtergevelbouwlijn

Nadere informatie

Klein Ravels 65 te Ravels. Vraagprijs: ,00 k.k.

Klein Ravels 65 te Ravels. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Klein Ravels 65 te Ravels Perceeloppervlakte: 1.235 m² Inhoud: circa 780 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 335.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69

Nadere informatie

BIJLAGE AANVRAAG WIJZIGING VAN VERKAVELINGVERGUNNING: Goedgekeurd op

BIJLAGE AANVRAAG WIJZIGING VAN VERKAVELINGVERGUNNING: Goedgekeurd op Pagina 1 van 8 Van den Vonder Marcel BVBA Landmeter-Expert LAN 04 1075 Erkend Vastgoedmakelaar B.I.V.206045 Kantoor: 2235 Hulshout Grote Baan 134 Kantoor: 2220 Heist-op-den-Berg Leopoldlei 3A Kantoor:

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING 1. ALGEMENE BEPALINGEN 2. BIJZONDERE BEPALINGEN

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING 1. ALGEMENE BEPALINGEN 2. BIJZONDERE BEPALINGEN STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING 1. ALGEMENE BEPALINGEN 1.1. RUIMTELIJKE UITGANGSPUNTEN 1.1.1. De voorgestelde werken moeten optimaal geïntegreerd worden

Nadere informatie

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING

1. VOORSCHRIFTEN BESTEMMING STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN BIJ DE AANVRAAG VOOR EEN VERKAVELINGSVERGUNNING OP NAAM VAN VANCRONENBURG : percelen 3 de Afd. Sie F nrs. 162m-vdeel (lot 1 voor open bebouwing) Dossiernummer gemeente :

Nadere informatie

SIEDENBOLWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN. BOORTMEERBEEK 1 afd., SCHOOLSTRAAT 7, SectieE Nrs.99/L2&99/M2 1. VOORSCRRIFTEN BESTEMMENG

SIEDENBOLWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN. BOORTMEERBEEK 1 afd., SCHOOLSTRAAT 7, SectieE Nrs.99/L2&99/M2 1. VOORSCRRIFTEN BESTEMMENG 1/5 BETREFFENDE EEN PERCEEL GELEGEN: Er zijn meer dan voldoende voorzieningen Lot 1: één ééngezinswoning, eventueel met een zorgwoning, Verkeersgenererende activiteiten (lees handel) zijn hier ongewenst.

Nadere informatie

Gemeente Stabroek Verkaveling voor woningbouw RUP Schoem. Stedenbouwkundige voorschriften Dossier STA205

Gemeente Stabroek Verkaveling voor woningbouw RUP Schoem. Stedenbouwkundige voorschriften Dossier STA205 Gemeente Stabroek Verkaveling voor woningbouw RUP Schoem Stedenbouwkundige voorschriften Dossier STA205 Opdrachtgevend bestuur: Gemeentebestuur van Stabroek December 2017 Provincie: Gemeente Opdrachtgever:

Nadere informatie

GOEDGEKEURDE STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN volgens vergunning nr. V/W036/1 goedgekeurd op 22/05/2017

GOEDGEKEURDE STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN volgens vergunning nr. V/W036/1 goedgekeurd op 22/05/2017 GOEDGEKEURDE STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN volgens vergunning nr. V/W036/1 goedgekeurd op 22/05/2017 1. Bestemmingsvoorschriften 1.1. Hoofdbestemming Bouwen van ééngezinswoningen 1.2. Nevenbestemming

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN 1.VOORSCHRIFTEN EN BESTEMMING HOOFDGEBOUW. 1.1 Bestemming hoofdgebouw

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN 1.VOORSCHRIFTEN EN BESTEMMING HOOFDGEBOUW. 1.1 Bestemming hoofdgebouw Eigendom Vennootschap MAFAR, Louizalaan 149/24, 1050 Brussel. gevolmachtigde : NV. Select Bouw, Iepersestraat 181-185, 8800 Roeselare. BPA nr 1- Dorpskom, gedeeltelijke wijziging E. VK plan dd. 30. 10.

Nadere informatie

GOEDGEKEURDE STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN Volgens vergunning nr. V/LE38/1 dd. 09/11/2016 Inclusief opmerkingen technische dienst

GOEDGEKEURDE STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN Volgens vergunning nr. V/LE38/1 dd. 09/11/2016 Inclusief opmerkingen technische dienst GOEDGEKEURDE Volgens vergunning nr. V/LE38/1 dd. 09/11/2016 Inclusief opmerkingen technische dienst 1. VOORSCHRIFTEN EN BESTEMMING HOOFDGEBOUW 1.1. Bestemming hoofdgebouw 1.1.1. Hoofdbestemming Autostelplaats:

Nadere informatie