Teleservice. Wat is het & hoe werkt het?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Teleservice. Wat is het & hoe werkt het?"

Transcriptie

1 Teleservice Wat is het & hoe werkt het?

2 Inhoud 1. INLEIDING 2. WAT IS TELESERVICE? 3. DE MARKT VOOR TELESERVICE 4. RISICO VAN NIET BEANTWOORDE GESPREKKEN 5. WIE GEBUIKT TELESERVICE? 6. HOE WERKT TELESERVICE? 7. DIENSTEN VAN TELESERVICE 8. MEER WETEN?

3 1. Inleiding Uit onderzoek blijkt dat de telefonische bereikbaarheid van bedrijven en organisaties in Nederland onder de maat is. Dat betekent dat relaties afhaken op voor u belangrijke momenten, bijvoorbeeld bij het doorgeven van een storing, het plaatsen van een bestelling, het maken van een reservering of een vraag over uw dienst- en serviceverlening. Uw relaties storen zich aan het feit dat ze niemand aan de telefoon krijgen en kiezen daarom al snel voor een alternatief: uw concurrent. Door een slechte bereikbaarheid verliest u niet alleen relaties, maar laat u bovendien een onprofessionele indruk achter. Uw telefonische bereikbaarheid is daarom van het grootste belang. U heeft tenslotte maar één kans voor het maken van een eerste indruk. Daarom is het verstandig om u te onderscheiden met optimale bereikbaarheid. Moeilijk is dat niet. U maakt simpelweg gebruik van de diensten van Teleservice. Daarmee verhoogt u bovendien uw efficiency: omdat u of uw medewerkers niet steeds de telefoon hoeven te beantwoorden, kan iedereen zich op zijn of haar kerntaken richten. 2. Wat is Teleservice? Teleservice is één van de diensten op het gebied van telefonische bereikbaarheid. Uw organisatie kan zich onderscheiden van uw concurrenten door een perfecte telefonische dienstverlening aan klanten. Teleservice is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar en neemt alle telefoontjes aan met uw bedrijfsnaam. De medewerkers geven antwoord op vragen van uw relaties, noteren bestellingen of coördineren storingsmeldingen naar uw servicemonteurs. Om uw servicemonteurs niet onnodig te belasten, filteren de medewerkers van Teleservice de inkomende storingsmeldingen op urgentie. Van alle afgehandelde meldingen ontvangt u een gespreksrapportage. Dit alles gebeurt aan de hand van een vooraf overeengekomen protocol. Dit protocol is flexibel en voldoet daardoor steeds aan uw specifieke wensen. 3. De markt voor Teleservice Nederland telt in het jaar 2012 zo n bedrijven en organisaties. Het aantal bedrijven en organisatie dat gebruik maakt van Teleservice schommelt rond de één procent. Het gaat hierbij dus om ongeveer bedrijven en organisaties die hun telefonische bereikbaarheid 100% kunnen garanderen. Conclusie is dat 99% van de bedrijven en organisaties zelf hun telefoon aanneemt en de telefoon niet beantwoordt op de momenten dat hier geen mogelijkheid voor is.

4 4. Risico van niet beantwoorde gesprekken Stelt u zich eens voor dat u op internet op zoek bent naar een bepaalde dienst of specifiek product. Via de zoekmachine krijgt u een overzicht van de bedrijven en organisaties die de dienst of het product waarnaar u op zoek bent kunnen leveren. U leest het één en ander over de producten en/of dienstverlening, heeft een vraag en besluit daarom het bedrijf in kwestie te bellen. Er neemt niemand op. U probeert het nogmaals. Wederom staat niemand u te woord. Wat doet u dan? Inderdaad; u kijkt op de site van het volgende bedrijf of u daar het antwoord op uw vraag kunt vinden. Bedrijf A is dus een potentiële koper kwijtgeraakt aan de concurrent. Dat had u kunnen voorkomen door uw telefoon te laten beantwoorden door Teleservice. Is de dienst duur? Integendeel! Voor nog geen 1,- per dag bent u al verzekerd van optimale bereikbaarheid. 5. Wie gebruikt Teleservice? Teleservice wordt ingezet door bedrijven en organisaties in de meest uiteenlopende branches. Ook de omvang van de bedrijven en organisaties die gebruik maken van Teleservice verschillen, net als de redenen waarom ze een beroep doen op deze dienstverlening. Denk daarbij aan ZZP'ers en freelancers die vanzelfsprekend geen offerteaanvraag of opdracht willen missen. Of een installatiebedrijf dat de calamiteiten van de avonden, nachten en weekenden wil afvangen. De dierenarts of de uitvaartondernemer die 24/7 bereikbaar moet zijn. De grotere bedrijven en organisaties met een eigen contactcenter die met het oog op de overflow een betrouwbare partner zoeken. Ook webshops die telefonisch bereikbaar willen zijn voor het aannemen van bestellingen maken op grote schaal gebruik van Teleservice. 6. Hoe werkt Teleservice? Direct aan de slag met een uniek telefoonnummer Wanneer u kiest voor Teleservice, kunt u er binnen één werkdag na aanmelding van gebruikmaken. U ontvangt dan een uniek telefoonnummer waarnaar u uw telefoon snel en eenvoudig kunt doorschakelen. De telefonistes zien wanneer het gesprek binnenkomt direct uw wensen en beantwoorden de binnenkomende telefoontjes geheel volgens uw instructies. Eenvoudig doorschakelen Afhankelijk van uw provider en eventuele telefooncentrale, kunt u uw telefoon op verschillende manieren naar Teleservice doorverbinden. Zo kunt u ervoor kiezen uw telefoon door te schakelen bij geen gehoor, ziekte van uw telefoniste, of u laat Teleservice uw overflow afvangen bij (te) lange wachttijden. Er zijn tal van mogelijkheden die Teleservice graag met u doorneemt. Orders invoeren en afspraken inplannen Desgewenst kunnen de medewerkers van Teleservice ook in uw back-office systemen inloggen om orders of afspraken in te voeren en bestelgegevens in te zien. Uw klanten ervaren het gesprek alsof zij daadwerkelijk met uw bedrijf in contact zijn.

5 Heldere rapportage Van ieder gesprek dat Teleservice aanneemt, ontvangt u een terugkoppeling via sms, e- mail of fax. Zo bent u altijd op de hoogte van het aantal en soort gesprekken die Teleservice voor u afhandelt. 1 week op proef De beste manier om de flexibiliteit en efficiency van Teleservice te ervaren, is doen. Daarom bieden wij u de eerste week onze dienst GRATIS aan om het geheel vrijblijvend uit te proberen. Na deze proefperiode evalueren wij de diensten met u en adviseren wij u over het te kiezen abonnement op basis van het aantal gesprekken dat wij ontvangen hebben en voor u voeren. 7. Diensten van Teleservice Telefoonbeantwoording: Altijd bereikbaar voor uw klant Als ondernemer vindt u het vervelend als u de telefoon niet kunt opnemen. Wij begrijpen als geen ander dat die telefoon altijd beantwoord moet worden. Als u en uw medewerkers het druk hebben, kan het voorkomen dat een telefoontje onbeantwoord blijft. U vindt dat onacceptabel? Met onze Teleservice bent u altijd bereikbaar voor klanten. Ook wanneer u en uw medewerkers niet in de gelegenheid zijn de telefoon op te nemen. Niet alleen tijdens kantooruren, maar desgewenst ook s nachts, in de weekeinden en tijdens feestdagen. Storingsdienst en calamiteitenopvang: 24 uur per dag, 7 dagen per week Wanneer u een bedrijf heeft dat 24 uur per dag bereikbaar moet zijn voor storingen en calamiteiten, gaat dit vaak ten koste van uw nachtrust. Teleservice neemt u dit graag uit handen, zodat u zich nog een keer zonder zorgen kunt omdraaien. Medewerk(st)ers van Teleservice behandelen 24 uur per dag uw binnenkomende storingsmeldingen en reparatieverzoeken. Volgens uw instructies bepalen ze de urgentie van een melding. Wanneer er direct actie is vereist, nemen zij met u of de op dat

6 moment verantwoordelijke contact op. Reparatieverzoeken en minder dringende zaken worden vastgelegd in uw back-office systeem, zodat ze later in behandeling genomen kunnen worden. Bij plotselinge pieken kunt u Teleservice inschakelen als vangnet voor de telefonische overloop. Zo ben u ook bij calamiteiten dag en nacht optimaal bereikbaar. Klantenservice en helpdesk: Professioneel uitbesteden U wilt voor uw klanten optimaal bereikbaar zijn. Met altijd de beste service. Maar bij drukte of ondercapaciteit schiet dat er wel eens bij in. Dan is het fijn om uw klantenservice uit te besteden. Alleen tijdens piekuren of 24 uur per dag; dat maakt niet uit. Teleservice neemt al uw telefoontjes in behandeling. En waar snelle actie nodig is, verbinden de telefonistes de gesprekken direct door met u of met uw medewerkers. Reserveringen- en orderverwerking: Mis geen telefoontje meer! Als u niet optimaal bereikbaar bent, bestaat de kans dat u die klant mist die nu net een order of reservering wil plaatsen. Of die order of reservering groot of klein is; ieder gemist telefoongesprek is een gemiste kans. Met reserveringen- en orderverwerking door Teleservice behoort dat tot het verleden. Teleservice zorgt ervoor dat uw telefoon altijd wordt beantwoord. Tijdens piekmomenten, maar ook na kantoortijd. Met reserveringen- en orderverwerking door Teleservice verruimt u uw openingstijden. Als de telefoon gaat, weet u één ding zeker: Teleservice neemt m altijd voor u op. En als Teleservice toegang heeft tot uw reserveringen- en orderverwerkingssysteem, zien zij direct of bepaalde producten of diensten beschikbaar zijn. Zo staat Teleservice uw klanten altijd correct en klantvriendelijk te woord. afhandeling Inkomende vragen van (potentiële) klanten vragen veel van uw tijd. Niet alleen binnenkomende telefoongesprekken, maar ook informatieaanvragen en adreswijzigingen die u op uw info@mailbox ontvangt. De diensten van Teleservice gaan verder dan telefoonopvang. Ook de opvang en verwerking van verkeer, eventueel 24 uur per dag, wordt door Teleservice verzorgd. Zo verzekert u zich ervan dat uw klanten binnen de afgesproken termijn een correct antwoord ontvangen. Adreswijzigingen kan Teleservice direct voor u doorvoeren; informatieaanvragen worden volgens uw instructie opgevolgd. 8. Meer weten? Mocht u naar aanleiding van deze whitepaper meer willen weten over de mogelijkheden en het kostenplaatje van Teleservice, dan vertellen wij u in een persoonlijk gesprek graag meer. U kunt ons telefonisch bereiken op Wij zijn u graag van dienst.

telefoonaanname.nl Waarmee kan ik u van dienst zijn?

telefoonaanname.nl Waarmee kan ik u van dienst zijn? telefoonaanname.nl Waarmee kan ik u van dienst zijn? Onze naam zegt het al: wij verzorgen telefoonaanname met uw bedrijfsnaam. Met ruim twintig jaar ervaring op dit vlak, zijn wij toonaangevend op het

Nadere informatie

telefoonaanname.nl altijd een oplossing voor uw telefoonverkeer

telefoonaanname.nl altijd een oplossing voor uw telefoonverkeer telefoonaanname.nl altijd een oplossing voor uw telefoonverkeer TELEFOONAANNAME.NL Met ruim twintig jaar ervaring is telefoonaanname.nl toonaangevend op het gebied van de aanname, verwerking en terugkoppeling

Nadere informatie

Hier wordt. hard. gewerkt

Hier wordt. hard. gewerkt Hier wordt hard gewerkt U bent altijd bereikbaar! Volledige webintegratie Interswitch is web-enabled. Dit betekent dat wij direct gegevens op uw webapplicatie kunnen invoeren. Zo kunnen wij orders in uw

Nadere informatie

Heeft u speciale wensen voor uw telefoonbeantwoording, laat het ons weten, zeer waarschijnlijk dat wij u daarin tegemoet kunnen komen.

Heeft u speciale wensen voor uw telefoonbeantwoording, laat het ons weten, zeer waarschijnlijk dat wij u daarin tegemoet kunnen komen. Telefoonservice U heeft Case Support zeker al eens aan de telefoon gehad, zonder dat u dat wist. Dat is de kracht van Case Support, op een persoonlijke manier de telefoon van een ander bedrijf aannemen,

Nadere informatie

En wat kunnen wij voor u doen?

En wat kunnen wij voor u doen? En wat kunnen wij voor u doen? Afspraken over de Brummense dienstverlening En wat kunnen wij voor u doen? Servicenormen Gemeente Brummen "En wat kunnen wij voor u doen"? Kenmerk : INT14.2537 Versiedatum

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

Toonaangevend in services

Toonaangevend in services De juiste receptionistes, telefonistes en servicedeskmedewerkers Toonaangevend in services De juiste mensen op de juiste plek Trigion Services biedt al ruim 20 jaar oplossingen als het gaat om de invulling

Nadere informatie

Telefonische dienstverlening: De klant aan het woord

Telefonische dienstverlening: De klant aan het woord Telefonische dienstverlening: De klant aan het woord NMKG themabijeenkomst Gemeentelijk Callcenter Donderdag 15 maart 2007 te Houten Sergio van Keulen TNS NIPO Commerce Inhoud Even voorstellen Wat vindt

Nadere informatie

White Paper telefonische bereikbaarheid in de Zorg

White Paper telefonische bereikbaarheid in de Zorg Quality Support BV Wagenhoeve 57 3992 PB Houten Postbus 279 3990 GB HOUTEN T 030 63 522 75 K.v.K. Utrecht nr. 30192231 NL75ABNA0630730458 White Paper telefonische bereikbaarheid in de Zorg Een goede organisatie

Nadere informatie

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Telefonisch niet meer bereikbaar door een storing in de telefooncentrale? Daar sta je als bedrijf niet vaak bij stil. Het is

Nadere informatie

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad Wij hebben 2.151.023 lagers voor u op voorraad Inhoud Nooit zonder lagers 03. Introductie. 04. De voordelen van ABF Bearings. 06. Kwaliteitscontroles bij alle lagers. 08. Een breed assortiment op voorraad.

Nadere informatie

Handleiding. ZeelandNet Digitale Telefonie

Handleiding. ZeelandNet Digitale Telefonie Handleiding ZeelandNet Digitale Telefonie Let op: Om de genoemde diensten te activeren, dient uw telefoontoestel in de toonstand te staan. U kunt dit zien aan de stand van de schakelaar op de zij- of onderkant

Nadere informatie

PROEFABBONEMENT. Karin van der Lee. Team Millennium Antwoordservice B.V. Bijlagen: 6 pagina s

PROEFABBONEMENT. Karin van der Lee. Team Millennium Antwoordservice B.V. Bijlagen: 6 pagina s PROEFABBONEMENT Allereerst hartelijk dank voor uw in Millennium Antwoordservice Indien u direct na het lezen van onze informatie overtuigd bent van onze kwaliteiten en rwaarde kunt u gebruik maken van

Nadere informatie

Telefoonservice voor optimale bereikbaarheid

Telefoonservice voor optimale bereikbaarheid Telefoonservice voor optimale bereikbaarheid Zeg vaarwel tegen gemiste oproepen en verwelkom professioneel klantcontact. Met telefoonservice van BizziPhone loop je nooit meer een klant mis! 5 redenen waarom

Nadere informatie

beleid: juli 2006, versie: 2014

beleid: juli 2006, versie: 2014 Zorgeloos huren beleid: juli 2006, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens die

Nadere informatie

CNE Communicatie Server

CNE Communicatie Server CNE Communicatie Server Gebruikershandleiding Versie 1.2 (februari 2012) Inleiding De CCS (CNE Communicatie Server) is een zeer uitgebreide VOIP telefooncentrale op basis van het open-source pakket Asterisk,

Nadere informatie

soc ia telecom Snelstart Handleiding Mitel 6867i bureautoestel 10 augustus 2015 Versie 1.0

soc ia telecom Snelstart Handleiding Mitel 6867i bureautoestel 10 augustus 2015 Versie 1.0 soc ia telecom Snelstart Handleiding Mitel 6867i bureautoestel 0 augustus 205 Versie.0 Inhoud. Aan de slag 3 2. Aan- en afmelden 4 2. Aanmelden 4 2.2 Afmelden 4 2.3 Controleren of u bent aangemeld 4 3.

Nadere informatie

Wordt ú al geholpen?

Wordt ú al geholpen? Wordt ú al geholpen? Serviceafspraken van de gemeente Beuningen Wordt ú al geholpen? U wilt snel en goed geholpen worden. En u wilt kunnen rekenen op betrouwbare en foutloze producten en diensten. We doen

Nadere informatie

Kubion & Unexus verbinden mensen

Kubion & Unexus verbinden mensen Kubion & Unexus verbinden mensen een reparatieverzoek kijk eens, indienen gaat eenvoudig zeg. we kunneninloggen bij de woningcorporatie. wat kunnen we hier veel nalezen, inzien en regelen. erg handig.

Nadere informatie

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen.

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. Uw telecom-kosten altijd in de hand met OSCS vanaf 4,95 OSCS is dé oplossing voor bedrijven

Nadere informatie

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v.

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. De naam achter 30 jaar ICT specialisme EQUA gelooft in kennis, focus en specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1984 doen wij daarom

Nadere informatie

Hoe de gemeente Ommen u van dienst is

Hoe de gemeente Ommen u van dienst is Hoe de gemeente Ommen u van dienst is Optimale dienstverlening Tegenwoordig kunt u de gemeente Ommen op veel verschillende manieren benaderen. Naast een telefoontje, brief of bezoek aan de balie kunt u

Nadere informatie

Groene Kruis Personenalarmering

Groene Kruis Personenalarmering Groene Kruis Personenalarmering U woont zelfstandig. Dat is een fijn gevoel, uw eigen keuzes kunnen maken en uw leven leiden zoals u dat zelf wilt. Maar soms zit een ongeluk in een klein hoekje. Stel,

Nadere informatie

Starten met Skype voor Bedrijven

Starten met Skype voor Bedrijven Handleiding Skype voor Bedrijven (SvB) Starten met Skype voor Bedrijven Opstarten Skype voor Bedrijven draait lokaal. De eerste keer moet je Skype voor Bedrijven handmatig opstarten via het Startmenu.

Nadere informatie

Geïntegreerde Xelion Softphone

Geïntegreerde Xelion Softphone Xelion 6 is VoIP telefooncentrale die standaard een volledig scala aan functies heeft om de klantcontacten van een organisatie optimaal af te handelen. Agents kunnen overal en altijd snel en productief

Nadere informatie

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT WAT IS VOIP? VoIP is een afkorting voor Voice over Internet Protocol. Dit houdt in dat je belt via een internetverbinding. Deze manier van telefoneren heeft een aantal grote

Nadere informatie

Bijlage 1. Compatibele IP toestellen

Bijlage 1. Compatibele IP toestellen Bijlage 1. Compatibele IP toestellen Merk Model Soort toestel Cisco SPA 301G Bureautelefoon Cisco SPA 303G Bureautelefoon Cisco SPA 501G Bureautelefoon Cisco SPA 502G Bureautelefoon Cisco SPA 512G Bureautelefoon

Nadere informatie

Yes Mobiel+ Mobiel Kantoor Beheer Tool Handleiding

Yes Mobiel+ Mobiel Kantoor Beheer Tool Handleiding Yes Mobiel+ Mobiel Kantoor Beheer Tool Handleiding UITSLUITEND VOOR INTERN GEBRUIK Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Introductie 3 Uw telefooncentrale instellen 3 o Nummerplan 3 Tabblad algemeen 4 o Weergave

Nadere informatie

Functieprofiel: Medewerker Front Office Functiecode: 0604

Functieprofiel: Medewerker Front Office Functiecode: 0604 Functieprofiel: Medewerker Front Office Functiecode: 0604 Doel Aannemen en (mede)uitvoeren van klantvraag en/of bemiddelen tussen klant en relevante derden, conform de klantvraag en binnen bestaande afspraken

Nadere informatie

AlarmServiceCentrale, telefoondiensten en tal van extra s. Altijd iemand die waakt over uw mensen, gebouwen en installaties

AlarmServiceCentrale, telefoondiensten en tal van extra s. Altijd iemand die waakt over uw mensen, gebouwen en installaties AlarmServiceCentrale, telefoondiensten en tal van extra s Altijd iemand die waakt over uw mensen, gebouwen en installaties Een veilig gevoel dat er iemand actie onderneemt als dat nodig is Laat uw waardevolle

Nadere informatie

5 tips voor betere klantenservice

5 tips voor betere klantenservice 5 tips voor betere klantenservice 5 tips voor betere klantenservice Het geheim van goede service is bereikbaarheid overal en altijd Hoe ziet volgens u een contact center er uit? Denkt u ook direct aan

Nadere informatie

Kwaliteitshandvest gemeente Tholen. Wat mag u van de gemeente verwachten?

Kwaliteitshandvest gemeente Tholen. Wat mag u van de gemeente verwachten? Kwaliteitshandvest gemeente Tholen Wat mag u van de gemeente verwachten? 1 Kwaliteitshandvest gemeente Tholen Inhoudsopgave Voorwoord 5 Telefonische bereikbaarheid 7 Baliecontacten 9 Colofon Gemeente Tholen

Nadere informatie

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over.

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Supersnel internet en de cloud hebben onze manier

Nadere informatie

Basis Visio Service op Maat. Voorbeeld Telefoonscript Antwoordservice Nederland. Onze diensten hebben de volgende eigenschappen:

Basis Visio Service op Maat. Voorbeeld Telefoonscript Antwoordservice Nederland. Onze diensten hebben de volgende eigenschappen: Voorbeeld Telefoonscript kan met haar maatwerk workflow editor elke complexiteit aan. Dit betekent echter niet dat voor elke klant ook alle functionaliteit nodig is. Daarom bieden wij verschillende diensten

Nadere informatie

Handleiding Telefonie

Handleiding Telefonie Handleiding Telefonie Welkom Van harte welkom bij Telefonie van Ziggo. Met deze gebruikershandleiding leggen wij u stap voor stap de handige extra diensten van telefonie van Ziggo uit. Wij adviseren u

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

Nadere informatie

Handleiding ZeelandNet Digitale Telefonie

Handleiding ZeelandNet Digitale Telefonie Handleiding ZeelandNet Digitale Telefonie Inhoudsopgave Algemeen... 2 Telefoniefuncties Voicemail... 4 Doorschakelen... 7 Wisselgesprek... 8 Nummerweergave... 10 Nummerherkenning...11 Nummerblokkering...12

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

Raadsmededeling. Datum: Van: het college van burgemeester en wethouders Aan:

Raadsmededeling. Datum: Van: het college van burgemeester en wethouders Aan: Raadsmededeling Datum: 16-6-2005 Van: het college van burgemeester en wethouders Aan: de raad van de gemeente Roosendaal Kopie aan: College van B&W Onderwerp: Telefonisch bereikbaarheidsonderzoek Inleiding

Nadere informatie

Ik vertel graag wat we voor u kunnen doen. Jolande, medewerkster Ardanta

Ik vertel graag wat we voor u kunnen doen. Jolande, medewerkster Ardanta Ik vertel graag wat we voor u kunnen doen. Jolande, medewerkster Ardanta Welke informatie vindt u in deze brochure? 4 Waar staan we voor? 7 Onze belofte. 8 Hoe maken we onze belofte waar? 11 Hoe wij werken.

Nadere informatie

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo.

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Payrolling Human resources Salarisadministratie tentoo.nl Ondernemers zijn altijd op zoek naar de ideale voorwaarden voor succes. Steeds meer werk gevers kiezen

Nadere informatie

Telefoonwijzer. Handvat voor verbetering van telefonische dienstverlening door de overheid

Telefoonwijzer. Handvat voor verbetering van telefonische dienstverlening door de overheid Telefoonwijzer Handvat voor verbetering van telefonische dienstverlening door de overheid Bellen is één van de belangrijkste manieren voor mensen om in contact te komen met de overheid. Maar telefonisch

Nadere informatie

Heeft u een klacht De stappen

Heeft u een klacht De stappen Heeft u een klacht De stappen Klachtenafhandeling bij De medewerkers van doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ondanks onze inspanningen kan het toch voorkomen dat u niet helemaal

Nadere informatie

Groene Kruis Personenalarmering

Groene Kruis Personenalarmering Groene Kruis Personenalarmering U woont zelfstandig. Dat is een fijn gevoel, uw eigen keuzes kunnen maken en uw leven leiden zoals u dat zelf wilt. Maar soms zit een ongeluk in een klein hoekje. Stel,

Nadere informatie

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Wat is SwyxWare? SwyxWare is de perfecte communicatieoplossing

Nadere informatie

Servicenormen gemeente Korendijk

Servicenormen gemeente Korendijk KNDK/2010/4238 Servicenormen gemeente Korendijk Algemeen 1. Indien degene met wie u telefonisch contact zoekt op dat moment niet telefonisch bereikbaar is, bieden wij u altijd aan om u terug te bellen

Nadere informatie

Regiovervoer Midden-Brabant

Regiovervoer Midden-Brabant Nieuwsbrief December 2018 Regiovervoer Midden-Brabant Feestdagen Nieuwe tarieven 2019 Betalen in de taxi Puntbestemmingen Wie bepaalt de route? Passcan OV advies Nieuwsbrief per mail ontvangen Vrijwillige

Nadere informatie

Als er een probleem is met uw levering.

Als er een probleem is met uw levering. Als er een probleem is met uw levering. Het kan helaas voorkomen dat er een probleem is uw levering. Dat is uiteraard vervelend en moet worden opgelost. Door u keuze voor SAFE kunt u gebruik maken van

Nadere informatie

Handleiding Telefonie

Handleiding Telefonie Handleiding Telefonie Welkom Van harte welkom bij Telefonie van Ziggo. Met deze gebruikershandleiding leggen wij u stap voor stap de handige extra diensten van telefonie van Ziggo uit. Wij adviseren u

Nadere informatie

Aanmeldformulier Personenalarmering Kies uw vorm van Personenalarmering (a.u.b. één keuze aanvinken)

Aanmeldformulier Personenalarmering Kies uw vorm van Personenalarmering (a.u.b. één keuze aanvinken) Aanmeldformulier Personenalarmering Kies uw vorm van Personenalarmering (a.u.b. één keuze aanvinken) Abonnement Sociale Personenalarmering Per maand 22,50 Abonnement Professionele Personenalarmering Per

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Voicemail

Handleiding Vodafone Voicemail Handleiding Vodafone Voicemail Inhoudsopgave Uw voicemail in gebruik nemen 3 Gebruik van Vodafone Voicemail 4 Ontvangen en beluisteren van berichten 4 Wat kost Vodafone Voicemail? 5 Voicemail in het buitenland

Nadere informatie

Dordrecht neemt haar klanten serieus

Dordrecht neemt haar klanten serieus Dordrecht neemt haar klanten serieus De gemeente Dordrecht neemt haar klanten serieus. Of het nu gaat om het aanvragen van een rijbewijs, een bouwvergunning of een uitkering: de gemeente Dordrecht wil

Nadere informatie

Welkom bij Teleservice Connect Mobile

Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile Inhoud Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile 3 Buitenland 10 2 Met 4 stappen klaar voor gebruik Snel starten Over voicemail 4

Nadere informatie

Over Uw Telefoniste..3. Intake formulier..4. Bijlage I Overeenkomst...6. Bijlage II Tarievenlijst uw Telefoniste 7

Over Uw Telefoniste..3. Intake formulier..4. Bijlage I Overeenkomst...6. Bijlage II Tarievenlijst uw Telefoniste 7 Uw Telefoniste Informatiepakket Contactgegevens Uw Telefoniste 1817 DA ALKMAAR Telefoonnummer: 0800-2878663 Faxnummer: 072-5821051 Havinghastraat 27 Voor meer informatie: www.uwtelefoniste.nl Het informatie

Nadere informatie

voizxl features en mogelijkheden

voizxl features en mogelijkheden voizxl features en mogelijkheden Wachtrij De wachtrij is een intelligente wachtrij waarin diverse zaken kunnen worden ingesteld en die kan worden voorzien van eigen wachtmuziek, meldingen over het aantal

Nadere informatie

Hoe de gemeente Hardenberg u van dienst is

Hoe de gemeente Hardenberg u van dienst is Hoe de gemeente Hardenberg u van dienst is Kwaliteit is de norm Kwaliteit, dat is wat wij willen leveren. Natuurlijk, het is een mooi begrip en ook normaal. Maar wat betekent kwaliteit eigenlijk. Immers,

Nadere informatie

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding Zakelijk Hosted Bellen Gebruikershandleiding Per mei 2015 Inhoudsopgave 1. Eerste keer inloggen 4 2. Inloggen 4 3. Instellingen aanpassen 5 Doorschakelingen 5 Voicemail 6 Verkort kiezen 7 4. Belgegevens

Nadere informatie

Competentiegerichte functiebeschrijving Administratief medewerk(st)er Onthaal. Administratief medewerk(st)er onthaal Burger- en welzijnszaken/onthaal

Competentiegerichte functiebeschrijving Administratief medewerk(st)er Onthaal. Administratief medewerk(st)er onthaal Burger- en welzijnszaken/onthaal Competentiegerichte functiebeschrijving Administratief medewerk(st)er Onthaal 1. Identificatiegegevens: Functiebenaming: Sector/Dienst: Niveau/weddeschaal: Categorie (duid aan) Administratief medewerk(st)er

Nadere informatie

Welkom bij Sité Woondiensten

Welkom bij Sité Woondiensten Welkom bij Sité Woondiensten 1 Huren bij Sité Vanaf vandaag huurt u uw woning, parkeerplaats of standplaats bij Sité. U krijgt met Sité een nieuwe verhuurder, verder wijzigt er voor u eigenlijk niets!

Nadere informatie

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning.

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning. Online Boekhouden Online boekhouden is ideaal als u overal en altiid inzicht wilt in uw administratie. De rapportage die u krijgt bevat niet meer gegevens die drie maanden oud zijn. Het geeft u de kans

Nadere informatie

Aanmeldformulier Personenalarmering

Aanmeldformulier Personenalarmering Aanmeldformulier Personenalarmering Naam M/V Adres Postcode Woonplaats Email Kies uw vorm van Personenalarmering (a.u.b. één keuze aanvinken) 1. Sociale Personenalarmering (mantelzorgers) 2. Professionele

Nadere informatie

Wij spreken jou graag op een correcte manier aan. Wij willen graag dat de door jou aangevraagde informatie op het juiste adres geleverd wordt.

Wij spreken jou graag op een correcte manier aan. Wij willen graag dat de door jou aangevraagde informatie op het juiste adres geleverd wordt. Privacystatement Graag maken wij je er op attent dat wij de persoonsgegevens die je ons verstrekt verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met jou te sluiten en uit

Nadere informatie

EDITIE 1 DIENSTBESCHRIJVING

EDITIE 1 DIENSTBESCHRIJVING EDITIE 1 DIENSTBESCHRIJVING INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. OVERZICHT VOIP IN DE CLOUD MOBILE ABONNEMENTEN... 4 2.1. Alle VOIP in de Cloud Mobile varianten vrij combineerbaar... 4 2.2. Altijd onbeperkt

Nadere informatie

Herstel Service. Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:...

Herstel Service. Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:... Herstel Service Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:... Inhoud HERSTEL SERVICE... 3 INLEIDING HERSTEL SERVICE... 3

Nadere informatie

oktober 2012 Servicenormen Wat mag u van de gemeente verwachten?

oktober 2012 Servicenormen Wat mag u van de gemeente verwachten? oktober 2012 Servicenormen Wat mag u van de gemeente verwachten? Contact Voorwoord Adres Slotjesveld 1 4902 ZP Oosterhout Postadres Postbus 10150 4900 GB Oosterhout Telefoonnummer 14 0162 Internet www.oosterhout.nl

Nadere informatie

Service Level Agreement Basic. Magento Basic en Business Basic ixl Hosting B.V.

Service Level Agreement Basic. Magento Basic en Business Basic ixl Hosting B.V. Service Level Agreement Basic Magento Basic en Business Basic ixl Hosting B.V. Inhoudsopgave 1 Inleiding Blz. 3 2 Definities Blz. 3 3 Overeenkomst Blz. 4 4 Service levels / ondersteuning Blz. 4 4.1 Meldingen

Nadere informatie

GTS-Online Helpdesk Service Level Agreement (SLA)

GTS-Online Helpdesk Service Level Agreement (SLA) GTS-Online Helpdesk Service Level Agreement (SLA) Versie 1.1 November 2014 Inhoudsopgave Algemeen... 1 Service Level GTS-Online helpdesk... 1 Kostenstructuur Helpdesk... 1 Beschrijving en tarieven Helpdesk...

Nadere informatie

Bezoekadres Raadhuisplein CP WOUDRICHEM. Postadres Postbus ZG WOUDRICHEM

Bezoekadres Raadhuisplein CP WOUDRICHEM. Postadres Postbus ZG WOUDRICHEM GEMEENTE WOUDRICHEM Bezoekadres Raadhuisplein 1 4285 CP WOUDRICHEM Postadres Postbus 6 4285 ZG WOUDRICHEM Telefoon (0183) 308100 Telefoon meldpunt (0183) 308100?? Net als verderop in het document Fax (0183)

Nadere informatie

Contract Zakelijk Telefonie

Contract Zakelijk Telefonie Contract Zakelijk Telefonie Bedrijfsnaam... Kamer van Koophandel nummer... Leveringsadres... Postcode... Plaatsnaam... Telefoonnummer... Tekenbevoegde persoon... Functie... E-mailadres... Telefoonnummer...

Nadere informatie

Welkom bij SecuritasHome - Slim en veilig wonen

Welkom bij SecuritasHome - Slim en veilig wonen Welkom bij SecuritasHome - Welkom bij SecuritasHome powered by Welkom bij SecuritasHome Van harte gefeliciteerd met uw SecuritasHome pakket! Deze is, net als de alarminstallatie van ruim 100.000 andere

Nadere informatie

Xelion Phone System. Zo wil iederéén bellen

Xelion Phone System. Zo wil iederéén bellen Xelion Phone System Zo wil iederéén bellen Ultramoderne telefooncentrale met ultiem gebruiksgemak Xelion Phone System is een ultramoderne VoIP-telefooncentrale van Nederlandse bodem die met passie en

Nadere informatie

Toen wij zelf op zoek gingen naar een antwoord service merkten wij hoe slecht de dienstverlening is en dat telefoonbeantwoording (te) duur is.

Toen wij zelf op zoek gingen naar een antwoord service merkten wij hoe slecht de dienstverlening is en dat telefoonbeantwoording (te) duur is. Samenwerking! Het is eigenlijk heel eenvoudig ontstaan; wij zijn zelf ondernemers die opzoek waren naar een fatsoenlijk antwoord service voor onze telefoon. Alle aanbieders waren niet meer van deze tijd!

Nadere informatie

Unexus Connect. Flexibele telecommunicatie-oplossing met focus op mobiliteit, telefonie en klantenservice. Eén oplossing, vele voordelen

Unexus Connect. Flexibele telecommunicatie-oplossing met focus op mobiliteit, telefonie en klantenservice. Eén oplossing, vele voordelen Unexus Connect Flexibele telecommunicatie-oplossing met focus op mobiliteit, telefonie en klantenservice Unexus Connect is een Communicatie as a Service (CaaS) dienst en biedt standaard telefonie, contactcenter,

Nadere informatie

Vragen en antwoorden. Meer weten? Lees verder...

Vragen en antwoorden. Meer weten? Lees verder... Vragen en antwoorden Meer weten? Lees verder... Inhoudsopgave 1. Wat is de bedoeling van het nieuwe afhaalcentrum? 2. Wat of wie zijn de Buren? 3. Wat zijn de voordelen? 4. Hoe werkt het? 4.1 Toestemming

Nadere informatie

Service & Onderhoud abonnement CV ketel

Service & Onderhoud abonnement CV ketel Service & Onderhoud abonnement CV ketel Met een service & onderhoud abonnement van van der Bij bent u verzekerd van een optimaal comfort in uw woning. Onderhoud aan uw CVketel zorgt voor een perfect werkende

Nadere informatie

Huren bij Actium. Algemene informatie over het huren van woonruimte

Huren bij Actium. Algemene informatie over het huren van woonruimte Huren bij Actium Algemene informatie over het huren van woonruimte U gaat een woning huren bij Actium. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning! In deze brochure hebben wij de belangrijkste informatie

Nadere informatie

KLACHTENPROTOCOL OXFAM NOVIB

KLACHTENPROTOCOL OXFAM NOVIB KLACHTENPROTOCOL OXFAM NOVIB Unit Public Engagement 1 1. ALGEMEEN DOELSTELLINGEN Dit is een protocol voor het omgaan met alle klachten die bij de afdeling Informatie en Service van Oxfam Novib binnenkomen.

Nadere informatie

Even het Medisch acceptatieproces bij de Overlijdensrisicoverzekering.

Even het Medisch acceptatieproces bij de Overlijdensrisicoverzekering. Even het Medisch acceptatieproces bij de Overlijdensrisicoverzekering. Uitleg en inzicht . In deze digitale folder leest u wat u kunt verwachten bij ons medisch acceptatieproces. Hoe zorgt u ervoor dat

Nadere informatie

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo.

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Payrolling Human resources Salarisadministratie tentoo.nl U bent er voor uw medewerkers. Wij zijn er voor u. De diensten van Tentoo Payrolling Salarisadministratie

Nadere informatie

Service Level Agreement BRONZE. Voor Business en Reseller Hosting

Service Level Agreement BRONZE. Voor Business en Reseller Hosting Service Level Agreement BRONZE Voor Business en Reseller Hosting 1 Inhoud 1. Inleiding 2. Definities 3. Overeenkomst 4. Service Level Agreement BRONZE 4.1. Meldingen 4.2. Prioriteit Niveaus 4.3. Afhandeling

Nadere informatie

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand PC-Score introduceert: DÉ TOTAALOPLOSSING VOOR ONDERNEMERS Storingsdienst, netwerkbeheer, antivirus, onderhoud en hulp op afstand. Veilig en snel! Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd

Nadere informatie

Zorgeloos wonen bij SallandWonen

Zorgeloos wonen bij SallandWonen Zorgeloos wonen bij SallandWonen 100% wonen Reparatieverzoeken en onderhoudsservice Duidelijke afspraken en snelle service Onze woningen verkeren in goede staat. Toch kunnen reparaties nodig zijn. SallandWonen

Nadere informatie

seconden* Gemiddelde wachttijd (na keuzemenu) 97% % Aantal mutaties. Verlof algemeen IKAP Personeelsdossier

seconden* Gemiddelde wachttijd (na keuzemenu) 97% % Aantal mutaties. Verlof algemeen IKAP Personeelsdossier 1 Overzicht juni 2017 13.875 17 seconden* 2.427 Aantal telefoontjes Gemiddelde wachttijd (na keuzemenu) Aantal vragen per e-mail 97% 12.218 98% Percentage vragen beantwoord binnen 5 werkdagen Aantal mutaties

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Hajnadi Klimaattechniek BV Service Coördinator Printdatum 17-09-2012

Functiebeschrijving. Hajnadi Klimaattechniek BV Service Coördinator Printdatum 17-09-2012 Bedrijf Hajnadi Klimaattechniek BV Functie Service Coördinator Printdatum 17-09-2012 Functiebeschrijving Functiekenmerken Taken kennis en vaardigheden Opleidingsmogelijkheden bij functie Functiekenmerken

Nadere informatie

ALARMCENTRALE ALARMOPVOLGING VIDEO TRACK & TRACE TELESERVICE. Uw partner in veiligheid

ALARMCENTRALE ALARMOPVOLGING VIDEO TRACK & TRACE TELESERVICE. Uw partner in veiligheid ALARMCENTRALE ALARMOPVOLGING VIDEO TRACK & TRACE TELESERVICE Uw partner in veiligheid SMC AlarmCentrale heeft ruim 30 jaar ervaring in meldkamerdienstverlening. In die periode zijn wij uitgegroeid tot

Nadere informatie

Toestelhandleiding IP Businessmanager

Toestelhandleiding IP Businessmanager Toestelhandleiding IP Businessmanager Inhoudsopgave 1 1 Inleiding 2 2 Functionaliteiten en faciliteiten 3 2.1 Inloggen 3 2.2 Uitloggen 3 2.3 Bellen 3 2.4 Doorschakelen (Follow me) 4 2.4.1 Onvoorwaardelijke

Nadere informatie

dean mobile dean one the business provider for mobile, internet and voice

dean mobile dean one the business provider for mobile, internet and voice dean mobile dean one the business provider for mobile, internet and voice meet dean mobile klantenservice dean one Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met de klantenservice van dean one. Wij zijn

Nadere informatie

Om uw smartcard volledig te activeren dient u onderstaande handeling uit te voeren.

Om uw smartcard volledig te activeren dient u onderstaande handeling uit te voeren. Handleiding refreshen smartcard Om uw smartcard volledig te activeren dient u onderstaande handeling uit te voeren. Ga naar https://smartcard.deltaapps.nl Hier kunt u inloggen met uw gebruikersnaam(grevelingenpolder)

Nadere informatie

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl Dé Business Provider Yes Telecom Your Business Provider. Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden,

Nadere informatie

businesscase T-Mobile

businesscase T-Mobile businesscase T-Mobile T-Mobile, klantenservice in een turbulente markt Als ergens de hectiek van de telecommarkt merkbaar is, dan is het wel op het contactcenter van T-Mobile. Om mee te kunnen veren met

Nadere informatie

Uw Flexibel Directie Pensioen in de praktijk. Praktische informatie bij uw pensioen

Uw Flexibel Directie Pensioen in de praktijk. Praktische informatie bij uw pensioen Uw Flexibel Directie Pensioen in de praktijk. Praktische informatie bij uw pensioen Inhoud Welkom! 3 Contact met Apeldoorn. 4 Veranderingen in uw persoonlijke situatie. 6 Beleggingen en uw Flexibel Directie

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement S.L.A. Hiermee bent u verzekerd van goed onderhoud en support. Geluid Licht Visueel Klundert Audiovisueel S.L.A.. Klundert Audiovisueel Klundert Audiovisueel is specialist op het

Nadere informatie

Bruker Textiel verkoopvoorwaarden

Bruker Textiel verkoopvoorwaarden Bruker Textiel verkoopvoorwaarden Deze Bruker Textiel verkoopvoorwaarden zijn op al uw aankopen van toepassing. Indien u online bij ons een aankoop doet, zijn mogelijk andere voorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

Altijd en overal bellen en gebeld worden KPN Teletolk. Ook als u een auditieve beperking of spraakbeperking heeft

Altijd en overal bellen en gebeld worden KPN Teletolk. Ook als u een auditieve beperking of spraakbeperking heeft Altijd en overal bellen en gebeld worden KPN Teletolk Ook als u een auditieve beperking of spraakbeperking heeft Snel starten 1. Download bij een van de aanbieders de Total Conversationsoftware op uw smartphone,

Nadere informatie

Instructie hoofdbedientoestel ( advanced met of zonder keymodule) Doelgroep Telefonistes en zij die regelmatig met het hoofdbedientoestel werken.

Instructie hoofdbedientoestel ( advanced met of zonder keymodule) Doelgroep Telefonistes en zij die regelmatig met het hoofdbedientoestel werken. Instructie hoofdbedientoestel ( advanced met of zonder keymodule) Doelgroep Telefonistes en zij die regelmatig met het hoofdbedientoestel werken. De cursist bedient het hoofdtoestel efficiënt door training

Nadere informatie

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen VOOR DE SCHERMEN Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen Voor de schermen Wat wij áchter de schermen voor u kunnen betekenen, begint vóór de schermen. Hoe kunnen wij uw organisatie helpen om efficiënter,

Nadere informatie

Alles onder controle. Gebruikershandleiding Alarmcentrale. Alarmcentrale: Meer informatie vindt u op alarmcontrol.nl.

Alles onder controle. Gebruikershandleiding Alarmcentrale. Alarmcentrale: Meer informatie vindt u op alarmcontrol.nl. Alles onder controle Gebruikershandleiding Alarmcentrale Alarmcentrale: 0165-555 554. Meer informatie vindt u op alarmcontrol.nl. Alarm Control Nederland Alarm Control Nederland (ACN) zorgt al jaren voor

Nadere informatie

Mitel MKB Bereikbaarheidsconcept

Mitel MKB Bereikbaarheidsconcept Mitel MKB Bereikbaarheidsconcept Betere bereikbaarheid, lagere kosten Goed en voordelig persoonlijk bereikbaar door: één persoonlijk nummer, voor uw vaste, mobiele en thuiswerktoestel slimme doorschakelingen,

Nadere informatie