De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor bedrijven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor bedrijven"

Transcriptie

1 De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor bedrijven

2 2 Inhoudstafel - Beheerder worden van de groep van uw bedrijf - Subgroepen aanmaken binnen uw bedrijfsgroep - Subgroepen beheren - Personen toevoegen aan uw subgroepen - Uitdaging maken tussen de subgroepen - Gegevens van uw groepen opvragen - FAQ

3 3 Beheerder worden van de groep van uw bedrijf

4 4 Bij inschrijving voor No steps no glory heeft u de gegevens van de persoon die beheerder wil worden doorgegeven. Van zodra deze persoon lid is van de groep van uw bedrijf, zal VIGeZ deze persoon beheerder maken. Zorg er dus voor dat deze persoon eerst lid wordt van de groep. Dat doe je als volgt:

5 5 1. Open de rubriek Groepen. 2. Klik op Aansluiten bij een groep. 3. Selecteer No steps no glory.

6 6 4. Druk op Toetreden tot deze groep naast de groepsnaam van jouw bedrijf. Vind je jouw bedrijf niet onmiddellijk terug, typ dan (een deel van) de groepsnaam in het zoekveld.

7 6. Aanvaard dat uw gegevens voor de andere groepsleden zichtbaar zullen zijn. 7

8 7. Uw aanvraag is verzonden naar de beheerder van de groep Zodra de groepsbeheerder uw aanvraag goedkeurt, verschijnt deze melding in de rubriek Berichten.

9 9 Subgroepen aanmaken binnen uw bedrijfsgroep

10 10 1. Open de rubriek Groepen. 2. Klik op Een nieuwe groep aanmaken.

11 11 3. Vul de gegevens van de groep in. 4. Duid aan of je mee wil stappen in de groep, of enkel beheerder wil zijn zonder dat je stappen meetellen. 5. Afhankelijk van de soort groep die u gekozen hebt, wordt bijkomende informatie gevraagd. 6. Druk op Registreer deze groep nadat alle gegevens ingevuld zijn.

12 12 7. De groep is nu aangemaakt en staat in de lijst Groepen onder mijn beheer. Indien u ook mee stapt in de groep, dan verschijnt de groep ook in de lijst van Mijn huidige groepen. 8. Open de nieuwe groep door op de naam te klikken. BELANGRIJK: de groep is nu aangemaakt, maar deze moet nog een deelgroep (of subgroep) worden van de groep van uw bedrijf! Dit doe je als volgt:

13 9. Druk onder de rubriek Acties op Aansluiten bij een andere groep 13

14 Selecteer No steps no glory. 11. Druk op Toetreden tot deze groep naast de groepsnaam van jouw bedrijf. Vind je jouw bedrijf niet onmiddellijk terug, typ dan (een deel van) de groepsnaam in het zoekveld.

15 12. Aanvaard dat de gegevens voor de groep zichtbaar zullen zijn voor de leden van de groep van uw bedrijf. 15

16 Zodra de beheerder van de groep van uw bedrijf uw aanvraag goedkeurt, verschijnt deze melding in de rubriek Berichten. U kan zelf beheerder zijn van de groep van uw bedrijf (zie vanaf slide 3), en anders zal VIGeZ de aanvraag van subgroep goedkeuren. De nieuwe groep is nu subgroep van uw bedrijfsgroep.

17 Subgroepen beheren 17

18 1. Op de groepspagina kan u de gegevens van de groep volgen. 18 Groepsleden die geen stappen ingeven brengen het groepsgemiddelde niet omlaag. De stappen worden niet meegeteld als nulwaarde. 2. Onder de rubriek Acties kan u: A. De groep beheren B. De groep verwijderen C. Aansluiten bij een andere groep D. Een uitdaging aangaan

19 A. De groep beheren Op het beheerscherm van de groep kan u: - Groepsgegevens aanpassen - Uitdagingen bekijken - Leden bekijken - Leden verwijderen: dit kan voorkomen bij foutieve toelating tot de groep - Iemand anders (mede)beheerder maken. - Subgroepen bekijken 19

20 B. De groep verwijderen 20 Druk enkel Ja als u zeker bent dat u de groep en alle bijhorende uitdagingen wil verwijderen. C. Aansluiten bij een groep Zie slide 13 tot 17

21 D. Een uitdaging aangaan 21 Volg dezelfde stappen als beschreven in onderstaande rubriek Uitdaging maken tussen subgroepen

22 22 Personen toevoegen aan uw subgroepen

23 1. Druk op de groepspagina op de knop Een persoon uitnodigen. 23

24 24 2. Ga naar de rubriek Persoon zoeken. Vul in het zoekveld de naam in van personen naar keuze die reeds online geregistreerd zijn. 3. Druk op Toevoegen. 4. Een aanvraag wordt verstuurd naar de persoon. Als deze persoon reeds een vriend is: - Ga naar de rubriek Mijn vrienden : - Druk op Toevoegen.

25 25 Uitdaging maken tussen de subgroepen

26 26 1. Open de rubriek Uitdagingen. 2. Klik op Nieuwe uitdaging kiezen. 3. Vink het vakje In groep of tegen andere groep(en) aan, en kies uit de lijst 1 van de subgroepen die de uitdaging zullen aangaan.

27 27 4. Vink het vakje Ja aan om tegen andere groep(en) te stappen. Er verschijnt een lijst met de andere subgroepen waartegen de gekozen groep kan strijden. Vink aan welke groepen deelnemen aan de uitdaging. v Let op: enkel subgroepen van éénzelfde hoofdgroep kunnen elkaar uitdagen. Dus als hier geen lijst met groepen verschijnt wil dit zeggen dat de gekozen groep geen subgroep is van een andere groep, of dat er geen andere subgroepen bestaan.

28 28 5. Vink Time challenge aan 6. Geef de uitdaging een naam en vul de gewenste duur van de uitdaging in. 7. Vul de datum in wanneer de uitdaging automatisch gestart moet worden. Als u hier geen datum invult, dan kan u de uitdaging later nog manueel starten op het detail-scherm van de uitdaging. 8. Druk op Opslaan.

29 9. Maak uw route aan door mijlpalen toe te voegen. Druk op Mijlpaal toevoegen. 29

30 Geef de Naam en Beschrijving van uw eerste mijlpaal (vertrekpunt) in. 11. Plaats het ballonnetje op de exacte locatie op de kaart. Het kaartje kan ingezoomd worden. De groene cirkel geeft aan hoever uw groep kan stappen binnen de opgegeven tijdslimiet volgens het groepsniveau. 12. Druk op Mijlpaal opslaan om deze eerste mijlpaal te bewaren.

31 Druk op Mijlpaal toevoegen en maak een tweede mijlpaal aan op dezelfde manier als de eerste mijlpaal. Als u het ballonnetje op de kaart versleept, kan u aflezen hoeveel dagen de groep er ongeveer zal over doen om die mijlpaal te bereiken. 14. Herhaal dit totdat alle mijlpalen zijn aangemaakt.

32 11. Druk op Alle wijziging opslaan om de volledige route op te slaan. 32

33 12. Ga terug naar uw vorige uitdaging om de nieuwe uitdaging te bekijken. 33

34 Druk Start deze challenge om de uitdaging te starten indien u geen startdatum heeft ingegeven bij de aanmaak van de uitdaging. 14. Druk Pas route aan als u nog wijzigingen wilt aanbrengen. Dit kan ook nog tijdens de uitdaging.

35 Hebt u een foutieve uitdaging gemaakt, of is de uitdaging afgelopen, dan kan deze verwijderd worden via de pagina van de uitdaging met de knop Verwijder deze uitdaging. 35

36 36 Als de uitdaging gestart is, dan kan u deze opvolgen: - Ofwel via rubriek Uitdagingen Mijn uitdagingen - Ofwel via de groepspagina bij de rubrieg Uitdagingen Hebben de subgroepen die tegen elkaar strijden een verschillende aantal leden, dan blijft de uitdaging eerlijk. De ranking wordt namelijk gebaseerd op het gemiddeld aantal stappen van de groep, niet op het totaal aantal stappen.

37 37 Themaroute: Toeristische reis door een land of werelddeel. De route is voorzien van aantrekkelijke beschrijvingen en foto's die u ontvangt als u een mijlpaal bereikt hebt. Themaroutes duren +/- 28 dagen. Is enkel mogelijk in een groep van max 10 personen en niet tegen andere groepen. Vrije route: Het is een uitdaging waarbij u zelf de route die u wilt stappen uitstippelt op de wereldkaart. U kan ook zelf de tijdsperiode van de uitdaging kiezen. Is mogelijk met onbeperkt aantal personen in groep en ook met groepen tegen elkaar. Time challenge: Een uitdaging tegen de tijd die u zelf uitstippelt op de wereldkaart. Stap samen met de groep zo ver mogelijk binnen de gekozen tijd. Is mogelijk met onbeperkt aantal personen in groep en is aan te raden bij uitdagingen tegen andere groepen. Om een themaroute of vrije route te kunnen starten moeten alle groepsleden gedurende de laatste maand minstens 4 weekdagen en 1 weekenddag stappen hebben geregistreerd.

38 38 Gegevens van uw groepen opvragen

39 39 1. Druk op Groepsrapporten. 2. Druk op Resultatenfiche.

40 40 3. Geef de periode in van wanneer u de gegevens wilt opvragen. Indien u alle gegevens wilt opvragen sinds aanmaak van de groep, laat deze 2 vakken dan leeg. 4. Vink aan van welke groep(en) of subgroep(en) u de gegevens wil opvragen. 5. Vink alle optionele velden aan indien u alle gegevens wil kennen.

41 6. Kies het soort rapport: - Resultaten van de geselecteerde organisatie(s) = alle waarden van de aangeduide groepen (de waarden van de leden van de subgroepen zitten hier mee in vervat) - Resultaten van de suborganisatie(s) van de geselecteerde organisatie(s) = alle waarden van de subgroep(en) van de aangeduide groep(en) worden apart weergegeven - Resultaten per individu - behorende tot de geselecteerde organisatie(s) = alle waarden per individu uit de aangeduide groep(en) Druk op Kies

42 8. De opgevraagde data verschijnen in een Excel-bestand. Dit kan u opslaan of afdrukken. 42

43 FAQ 43

44 Waar moet ik op letten bij het aanmaken van een subgroep? Zie Subgroepen aanmaken binnen uw bedrijfsgroep 44 Er zijn groepsleden die geen stappen ingeven. Brengen zij het groepsgemiddelde naar beneden? Nee, hun stappen worden niet meegeteld als nulwaarde. Kan iemand anders beheerder worden van een groep? Ja, de huidige beheerder kan dit aanpassen in de ledenlijst op het beheerscherm van de groep. Er zit iemand foutief in de groep. Kan deze persoon uit de groep verwijderd worden? Ja, de beheerder kan de persoon verwijderen via de ledenlijst op het beheerscherm van de groep

45 Hoe krijg ik leden in mijn groep? Mail sturen naar mogelijke leden en nauwkeurig toelichten hoe ze lid worden. Als ze al lid zijn van de tool, dan kan het ook op deze manier. 45 Ik heb een foute groep gemaakt. Wat moet ik doen? U kan de gegevens van de groep aanpassen in beheerscherm van de groep, of u kan de groep verwijderen en opnieuw beginnen. Ik wil een uitdaging maken tussen verschillende groepen. Hoe begin ik hier aan? Start een uitdaging tegen andere groepen via de rubriek Uitdagingen Mijn subgroepen hebben niet hetzelfde aantal leden, is de competitie dan eerlijk? Ja, de ranking is gebaseerd op gemiddeld aantal stappen van de groep

46 Ik kan een persoon niet verwijderen uit de groep Als het niet lukt om een persoon te verwijderen, dan zal deze persoon lid zijn van een subgroep en dient u deze daar te verwijderen. 46 Ik wil een uitdaging maken tussen groepen, maar die groepen zijn nog geen subgroep van elkaar. Laat de bestaande groepen aansluiten onder een hoofdgroep (of maak die groep eerst aan). Ik wil een themaroute of vrije route starten met mijn groep maar dat lukt niet. Om deze routes te starten moeten alle groepsleden gedurende de laatste maand minstens 4 weekdagen en 1 weekenddag stappen hebben geregistreerd. Hoe kan ik mijn groepsleden aanmoedigen te stappen. Door een rapport op te vragen hebt u alle mailadressen en kan u versturen

47 Mijn groep is bezig met een time challenge maar de route is volledig afgelegd en de tijd is nog niet om. De beheerder kan de time challenge verlengen tijdens de uitdaging. 47 Ik wil alle resultaten van mijn groep kennen. De groepsbeheerder kan een rapport oproepen in Excel waarin alle info van de groep en/of groepsleden staat Ik wil zelf niet meestappen in de groep die ik beheer Wanneer u een groep aanmaakt kan u kiezen of uw stappen meetellen voor de groep of niet Hoe kan ik een (foutieve) uitdaging verwijderen? Op de detailpagina van de uitdaging kan u de uitdaging verwijderen

Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen

Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen Online registratietool 2 Handleiding voor beheerders van groepen Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 10 Personen toevoegen aan uw groep p 21 Een subgroep

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers Online registratietool 2 Handleiding voor deelnemers Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Registreren als nieuwe gebruiker p 10 Aanmelden na registratie p 14 Stappen ingeven p 17 Meer info over

Nadere informatie

ALGEMENE INFO ONLINE STAPPENREGISTRATIETOOL

ALGEMENE INFO ONLINE STAPPENREGISTRATIETOOL mei 2017 ALGEMENE INFO ONLINE STAPPENREGISTRATIETOOL Voor de uitvoering van de stappenclash wordt gebruik gemaakt van de online stappenregistratietool. Niet alleen stappen, maar ook fietsen en andere bewegingsvormen

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers Online registratietool 2 Handleiding voor deelnemers Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Registreren als nieuwe gebruiker p 10 Aanmelden na registratie p 14 Stappen ingeven p 17 Meer info over

Nadere informatie

REGISTRATIETOOL. Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016

REGISTRATIETOOL. Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016 REGISTRATIETOOL Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016 ALGEMENE INFO ONLINE STAPPENREGISTRATIETOOL Voor de uitvoering van de stappenclash wordt gebruik gemaakt van de online stappenregistratietool.

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor werknemers

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor werknemers De 10.000- stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor werknemers 2 Inhoudstafel - Registreren als nieuwe gebruiker - Aanmelden na registratie - Stappen ingeven - Jouw stapprofiel - Aansluiten bij

Nadere informatie

Handleiding Enquêtemodule. Contents

Handleiding Enquêtemodule. Contents Handleiding Enquêtemodule Dit document dient als uitleg over de enquêtemodule. De enquêtemodule is een optionele module welke te bestellen is via Support Modules. Met de enquêtemodule krijgt de club de

Nadere informatie

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Opdrachten vanuit Excel v2.1 Created on 1/21/2009 3:55:00 PM 1 1. Introductie Deze handleiding beschrijft de werkwijze voor het gebruik van de toepassing Domiciliëringen

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Julie Bouttiau Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be ///// HANDLEIDING KAVO-TOOL Handleiding voor verenigingen

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

TYP-TOP online HANDLEIDING VOOR DE LEERKRACHT

TYP-TOP online HANDLEIDING VOOR DE LEERKRACHT TYP-TOP online HANDLEIDING VOOR DE LEERKRACHT Inhoudstafel 1 Eerste gebruik... 2 1.1 Programma openen via de methodesite... 2 1.2 Klasgroep aanmaken... 2 1.3 Leerlingen aan een klasgroep koppelen... 3

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Julie Bouttiau Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be ///// HANDLEIDING KAVO-TOOL Handleiding voor verenigingen

Nadere informatie

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang?

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Ga naar www.gemeente.be en klik helemaal op de knop. Of ga rechtstreek naar http://scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu 1. Een gezin-account aanmaken:

Nadere informatie

E-mails. Een e-mail aanmaken

E-mails. Een e-mail aanmaken E-mails E-mails kunnen volledig in Kleos worden beheerd. U kunt in Kleos een e-mail opstellen en versturen, ook kunt u e-mails importeren vanuit uw externe e-mailprogramma (bijvoorbeeld Outlook). Als u

Nadere informatie

Handleiding voor vormingsverstrekkers

Handleiding voor vormingsverstrekkers www.fbz-pc314.be Handleiding voor vormingsverstrekkers Inhoudstafel 1. REGISTREREN... 3 2. AANMELDEN... 5 3. WACHTWOORD VERGETEN... 7 4. WACHTWOORD WIJZIGEN... 7 5. UW VORMINGEN BEHEREN... 8 5.1. EEN NIEUWE

Nadere informatie

Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN. Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83

Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN. Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83 Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83 Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN Inloggen Elke secretaris heeft de login gegevens ontvangen om zich aan te melden bij het ledenbeheer.

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

2. WORD LID VAN JE CLUB (

2. WORD LID VAN JE CLUB ( 2. WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) OPGELET: De beschrijving hieronder is weergegeven vanuit het standpunt van de speler/lid! Indien de club tarieven heeft aangemaakt die op heden geldig

Nadere informatie

Scoodle Play voor beheerders 1

Scoodle Play voor beheerders 1 Scoodle Play voor beheerders 1 1 INHOUD 1 WAT HEB JE NODIG OM MET SCOODLE PLAY TE STARTEN?... 3 2 AANVRAAG OM BEHEERDER TE WORDEN... 3 3 JOUW SCHOOL KLAARMAKEN VOOR SCOODLE PLAY... 4 Leerkrachten toevoegen

Nadere informatie

HANDLEIDING RAPPORTEN

HANDLEIDING RAPPORTEN HANDLEIDING RAPPORTEN Versie 2.0 dd 13/10/2014 Versie 2.1 dd 03/04/2015 Inhoudstabel VAN START MET DE RAPPORTEN... 2 1 EEN TOETS TOEVOEGEN... 3 MOGELIJKHEID 1: PROEVEN PER KLAS... 3 MOGELIJKHEID 2: INVOEREN

Nadere informatie

Verhaal toevoegen, publiceren en bewerken

Verhaal toevoegen, publiceren en bewerken Verhaal toevoegen, publiceren en bewerken Voordat u een verhaal kunt toevoegen moet u een groep hebben aangemaakt of van een groepsbeheerder rechten hebben om binnen een groep een verhaal te plaatsen.

Nadere informatie

HANDLEIDING POSTSTUKREGISTRATIE

HANDLEIDING POSTSTUKREGISTRATIE HANDLEIDING POSTSTUKREGISTRATIE Versie 3-04/10/2005 Dit document is de handleiding voor de poststukregistratie e2e nv pagina 1/20 1 Index 1 INDEX... 2 2 ROLLEN... 3 3 VERWERKER... 4 3.1 OVERZICHT... 4

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Inleiding. 1. Wat is de community? 2. Hoe is de community te vinden?

Inleiding. 1. Wat is de community? 2. Hoe is de community te vinden? Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 1. Wat is de community?... 2 2. Hoe is de community te vinden?... 2 Navigatie door de community... 3 1. Inloggen... 3 2. Profielinstellingen... 3 3. Groepen... 5 Veel

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie

Handleiding Elektrocrack

Handleiding Elektrocrack Handleiding Elektrocrack Homepagina 2 Log in 3 Dashboard 4 Quiz aanmaken 5 Filter 6 Vragen 7 [i] Detail 8 Mijn Quiz 9 Dashboard 11 Documenten 12 Offline versie 13 Speel het spel 14 Spelvenster 15 Opties

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018 Handleiding Online subsidie Vlabinvest aanvragen april 2018 Greet Matthijs Projectleider ICT Handleiding online subsidie Vlabinvest aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie van Vlabinvest aanvragen

Nadere informatie

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 3.0

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 3.0 Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 3.0 Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl Foundation House Koninginnegracht 15 2514 AB DEN HAAG 070 762 2 762 info@oefenen.nl www.oefenen.nl Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

Hand-out OuderCommunicatieSysteem

Hand-out OuderCommunicatieSysteem Hand-out OuderCommunicatieSysteem Publicatiedatum 13-09-2016 Inhoudsopgave Fase 1: starten met het OuderCommunicatieSysteem 3 Inloggen 3 Naar de achterkant van de website 4 Naar modulebeheer 4-5 Configuratie

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Handleiding voor Kidsbook - op internet

Handleiding voor Kidsbook - op internet Handleiding voor Kidsbook - op internet Wat is Kidsbook? In deze handleiding geven we je uitleg over de mogelijkheden van ons ouderportaal Kidsbook. Kidsbook is bedoeld om ouders en andere mensen te laten

Nadere informatie

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen...

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen... E-MAIL INHOUD Inleiding... 3 Het e-mailadres... 3 Hoe werkt e-mail?... 3 Je emailadres registreren... 4 Aanmelden bij Outlook... 7 Schermonderdelen... 8 Mailen... 10 Een mail lezen... 10 Een mail versturen...

Nadere informatie

Handleiding inschrijven van activiteit

Handleiding inschrijven van activiteit Handleiding inschrijven van activiteit Dit is enkel voor mensen die nog niet zijn geregistreerd. Voor mensen die al inlog gegevens hebben en gezinsleden willen toevoegen ga naar stap 16 op pagina 12, mensen

Nadere informatie

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 5.0

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 5.0 Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 5.0 Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl Foundation House Koninginnegracht 15 2514 AB DEN HAAG 070 762 2 762 info@oefenen.nl www.oefenen.nl Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

/ handleiding. /versie /05/2019

/ handleiding. /versie /05/2019 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET BERICHTEN EN CONTACTEN /versie 1.0 27/05/2019 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 De Contactenmodule 4 2.1 Mijn organisatiegegevens beheren 4 2.1.1 Organisatiegegevens beheren

Nadere informatie

OpleidingsCV. Handleiding 03/2017

OpleidingsCV. Handleiding 03/2017 OpleidingsCV Handleiding 03/2017 VOLTA Kruispunt voor elektrotechniek Carrefour de l électrotechnique Inhoudstafel Tips & Tricks Symbolen/icoontjes die je in het CV geregeld zal tegenkomen Aanmelden Overzicht

Nadere informatie

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03 Inhoudstafel Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2016 Toegang deelnemers / Inloggen... 02 Paswoord vergeten. 02 Account deelnemer... 03 Communicatiemateriaal.. 03 Bijbestellen communicatiemateriaal..

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Handleiding Licentieserver voor beheerders

Handleiding Licentieserver voor beheerders Handleiding Licentieserver voor beheerders 1. Beheerder aanmaken via Site- of PackID Je krijgt van Sensotec of van je dealer een e-mail met de bevestiging dat er een abonnement werd aangemaakt. In die

Nadere informatie

HANDLEIDING. Connect Solutions bvba

HANDLEIDING. Connect Solutions bvba HANDLEIDING Deze handleiding is gebaseerd op het gebruik van Internet Explorer. Aangetekende.email werkt op alle gangbare browsers, maar weergave en functionaliteiten kunnen licht afwijken naargelang de

Nadere informatie

Rapportages instellen

Rapportages instellen Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde widgets (grafische weergaven) een rapportage te ontvangen en versturen in PDF of Excel. In deze handleiding komen alle opties,

Nadere informatie

Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken

Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken Handleiding Inhoudsopgave INBOX KLANTEN AGENDA Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken Nieuwe klant toevoegen Klanten importeren

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Overgang naar volgend schooljaar

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Overgang naar volgend schooljaar Handleiding AmbraSoft voor beheerders Overgang naar volgend schooljaar Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Overzicht periodes... 3 1.1.1 1 juli-31 augustus... 3 1.1.2 Vanaf 1 september... 3 1.1.3 Vanaf

Nadere informatie

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0 voor zorginstellingen Versie 2: 5 juni 2018 Inhoud 1 Inloggen indien u nieuw bent op het portal... 2 2 Inloggen indien u zich in tijdvak 1 al geregistreerd heeft... 6 3

Nadere informatie

Onze Leerkrachten. Geen Informat of iomniwize

Onze Leerkrachten. Geen Informat of iomniwize Onze Leerkrachten Onze Leerkrachten Geen Informat of iomniwize Hier kan je als beheerder de gegevens van alle leerkrachten zien. De lijst toont volgende informatie: De naam van de leerkracht Het e-mail

Nadere informatie

Handleiding Online subsidies aanvragen

Handleiding Online subsidies aanvragen Handleiding Online subsidies aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie aanvragen doe je via de subsidiewebsite. Dit kan op 2 manieren. Ga naar http://www.vlaamsbrabant.be/info/subsidies-overzicht.jsp

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

U moet hier kiezen of u een partner heeft via Ja of Nee en klik op

U moet hier kiezen of u een partner heeft via Ja of Nee en klik op Werkinstructie invullen inkomstenformulier via de website van de gemeente. Ga naar www.lansingerland.nl/inkomsten U kunt dan via uw Digid inloggen. Na het inloggen komt u op het volgende scherm: U moet

Nadere informatie

SCHOOLWARE VOOR LEERKRACHTEN 23 NOVEMBER 2015 WERKEN MET DE ONLINE TOOL VAN

SCHOOLWARE VOOR LEERKRACHTEN 23 NOVEMBER 2015 WERKEN MET DE ONLINE TOOL VAN 23 NOVEMBER 2015 SCHOOLWARE VOOR LEERKRACHTEN WERKEN MET DE ONLINE TOOL VAN WIS@D ERIC VAN EYNDE SGKVOBAO Correspondentieadres: Kapelsesteenweg 72 2930 Brasschaat Inhoudsopgave 1. Aanmelden:... 2 2. Aanwezigheden:...

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Hoe kan ik een leerling aanmelden?

Hoe kan ik een leerling aanmelden? Hoe kan ik een leerling aanmelden? Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens het in zich heeft om zich te ontwikkelen, altijd! Cedin levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Met

Nadere informatie

Menu item Mijn Account Onder mijn account kun je je bestelling(en) en adres gegevens bekijken en aanpassen.

Menu item Mijn Account Onder mijn account kun je je bestelling(en) en  adres gegevens bekijken en aanpassen. Uitleg BesteVinder dienst, Mijn account, Mijn producten en het gebruik van stickervellen Neem de tijd om door deze handleiding te lopen zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn waardoor je maximaal

Nadere informatie

Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm

Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm Hoofdfiche wijzigen... 3 Mensen Toevoegen.... 3 Een project toevoegen... 5 Deelnemers en begeleiders aan projecten verbinden... 6 Vanuit het verslag

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

Hoe registreer ik mij als verkoper en/of toelatingshouder in het gesloten circuit?

Hoe registreer ik mij als verkoper en/of toelatingshouder in het gesloten circuit? 1 Hoe registreer ik mij als verkoper en/of toelatingshouder in het gesloten circuit? 1. Ik maak een persoonlijke account aan Klik op de afbeelding hierboven. Kies in het volgende venster uw taal en vul

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Inhoudsopgave 1 Bestellen... 3 1.1 De schoolgegevens invullen... 3 1.2 AmbraSoftbeheerder...

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads?

Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads? Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads? Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads? In deze handleiding Voor wie is Natuurpunt Rapporten & Downloads? Waarvoor dient

Nadere informatie

Aan de slag met Procomm

Aan de slag met Procomm Aan de slag met Procomm Procomm is de tool waarmee jij makkelijk en snel op maat gemaakt promotiemateriaal kan gebruiken voor jouw atletiek- of loopevenement. Met behulp van deze handleiding word je meegenomen

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Onze leerlingen Geen iomniwize of Informat

Onze leerlingen Geen iomniwize of Informat Onze Leerlingen Onze leerlingen Geen iomniwize of Informat Hier kan je als beheerder de gegevens van alle leerlingen zien. Je kan op het leerjaar drukken om dat leerjaar te openen of te sluiten en op de

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Onderwijstools 2.0, Kennisnet

Onderwijstools 2.0, Kennisnet Onderwijstools 2.0, Kennisnet Gebruikershandleiding Kennisnet. Leren vernieuwen. Stichting Kennisnet Paletsingel 32 T 0800 321 22 33 2718 NT Zoetermeer M info@kennisnet.nl Postbus 778 I kennisnet.nl 2700

Nadere informatie

Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins).

Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins). Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins). SNS zelf: http://interactief.plantyn.com/sns Beheersmodule: http://interactief.plantyn.com/sns/adminacc Na het inloggen met een docentenaccount

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER HANDLEIDING VOOR AANKOPERS GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Personeel en Organisatie behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien) met betrekking

Nadere informatie

Rapportering derdengelden Toegang tot module Overzicht derden- en rubriekrekeningen Rekening publiceren op website...

Rapportering derdengelden Toegang tot module Overzicht derden- en rubriekrekeningen Rekening publiceren op website... Orde van Vlaamse Balies www.advocaat.be Module derdengelden Staatsbladsstraat 8 B 1000 Brussel T +32 (0)2 227 54 70 F +32 (0)2 227 54 79 info@advocaat.be ondernemingsnummer 0267.393.267 Rapportering derdengelden

Nadere informatie

Van Marcke College Training Planner

Van Marcke College Training Planner Van Marcke College Training Planner Handleiding voor de klant 1. Inleiding Beste klant, Vanaf 15-7-2015 lanceert Van Marcke College zijn Training Planner. Via dit platform kun je online je eigen opleidingsplan

Nadere informatie

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Meta4Books 1 Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Inhoud Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?... 1 1. Eerste registratie van een Gebruiker... 2 2. Aanmelden van

Nadere informatie

Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads?

Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads? Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads? Handleiding: hoe gebruik je Natuurpunt Rapporten & Downloads? In deze handleiding Voor wie is Natuurpunt Rapporten & Downloads? Waarvoor dient

Nadere informatie

+32 (0) beeple.eu/support

+32 (0) beeple.eu/support 1 CONTENTS CONTENTS... 2 WELKOM... 3 PROFIELKENMERKEN... 4 IMPORTEREN MEDEWERKERS VANUIT EXCEL... 9 PLANNING...11 PROJECT PUBLICEREN...18 EINDWOORD...21 2 WELKOM Welkom bij de handleiding Starten met Beeple:

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 18/04/2016

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 18/04/2016 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 18/04/2016 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

2 WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE)

2 WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) 2. WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) OPGELET: De beschrijving hieronder is weergegeven vanuit het standpunt van de speler/lid! Indien de club tarieven heeft aangemaakt die op heden geldig

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars Registratie nieuwe eigenaar stap 1 Surf naar http://www.studentkotweb.be. Klik op de knop ik ben eigenaar en ik verhuur koten en vervolgens op registreer hier. stap 2 Vul uw persoonlijke gegevens in het

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

Handleiding Opmaken fiche 281.10

Handleiding Opmaken fiche 281.10 Opmaken fiche 281.10 1. Inleiding... 3 2. Voorbereidingen... 4 3. Personeelsleden als leverancier in de boekhouding voorzien... 7 3.1. Manueel leveranciersfiches voor de personeelsleden aanmaken... 7 3.2.

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen Werken met SDD in PC banking Pro Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

1 EEN GEZINSACCOUNT AANMAKEN

1 EEN GEZINSACCOUNT AANMAKEN 1 EEN GEZINSACCOUNT AANMAKEN 1.1 EEN NIEUWE GEZINSACCOUNT surf naar https://ninove.ticketgang.eu klik registreer als gezin Nu kunnen we beginnen aan een nieuwe account: een 8 stappen wizard begeleid ons

Nadere informatie

Aan- en Afwezigheid. Binnen Trajectplanner is het mogelijk om Aan- en Afwezigheid te registreren. Met deze handleiding

Aan- en Afwezigheid. Binnen Trajectplanner is het mogelijk om Aan- en Afwezigheid te registreren. Met deze handleiding Aan- en Afwezigheid Binnen Trajectplanner is het mogelijk om Aan- en Afwezigheid te registreren. Met deze handleiding maken we het inzichtelijk en geven we aan hoe je als Schoolbeheerder / Administrator

Nadere informatie

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Organisator Handleiding Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Contactpersoon: Martijn Faber Website: www.mrwebsites.nl E-mail: info@mrwebsites.nl 1 Inleiding Voor u ligt de handleiding voor organisatoren

Nadere informatie

HANDLEIDING SWITCHER-PORTAAL VLAAMS ENERGIEBEDRIJF

HANDLEIDING SWITCHER-PORTAAL VLAAMS ENERGIEBEDRIJF HANDLEIDING SWITCHER-PORTAAL VLAAMS ENERGIEBEDRIJF BTW BE 0843 383 425 - Tel.: +32 2 421 40 90 - switcher.vlaamsenergiebedrijf.eu 1 1 INHOUD 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 3 Overnames... 5 4 Toevoegen...

Nadere informatie

1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?

1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site? Inhoudsopgave 1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?... 2 2. Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?... 4 3. Hoe gebeurt de aanvraag voor buitenschoolse kinderopvang voor opvang

Nadere informatie

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019 Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019 TOEGANG DEELNEMERS/INLOGGEN... 2 ACCOUNT DEELNEMER... 3 MIJN GEGEVENS... 4 Logo opladen... 4 WEBPAGINA... 7 Foto persoonlijke webpagina... 7 AFFICHE AANMAKEN...

Nadere informatie

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad Inhoudstafel A. Aanmelden 2 B. Profiel en wachtwoord aanpassen 3 C. Smartschool via e-mail 4 D. Startpagina 5 E. Berichten lezen, opmaken, verzenden 6 F. Lessenrooster

Nadere informatie

FAQ s module online inschrijven

FAQ s module online inschrijven Ledenbeheer - ClubDESK FAQ s module online inschrijven Gent l 16 juli 2015 Hieronder kunnen jullie een antwoord vinden op de meest gestelde vragen die gesteld worden over de module online inschrijven.

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij gebruik

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Aanvraagformulier

Handleiding Digitaal Aanvraagformulier Handleiding Digitaal Aanvraagformulier Deze handleiding wil een summier overzicht geven van de installatieprocedure van het digitaal aanvraagformulier. De handleiding is bedoeld voor de al wat ervaren

Nadere informatie