Online registratietool. Handleiding voor deelnemers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Online registratietool. Handleiding voor deelnemers"

Transcriptie

1

2 Online registratietool 2 Handleiding voor deelnemers

3 Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Registreren als nieuwe gebruiker p 10 Aanmelden na registratie p 14 Stappen ingeven p 17 Meer info over jouw stapprofiel p 22 Vrienden zoeken p 27 Als individu aansluiten bij een groep p 35 Uitdaging aangaan: individueel p 43 Uitdaging aangaan: met vrienden p 59 Uitdaging aangaan: in/tegen groep p 62 Profielgegevens aanpassen p 64 Stappen van anderen beheren p 66 Hebt u vragen: Contact p 71

4 Handleiding 4 FAQ: veelgestelde vragen

5 FAQ: Veelgestelde vragen (1) 5 Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding De gebruikersnaam of het paswoord is niet correct. Uw gebruikersnaam of mailadres, of uw paswoord is fout. U kan een nieuw paswoord aanvragen indien u deze info vergeten bent. Ik heb vandaag gefietst, kan ik dit ook invullen in de tool? Ja, naast het aantal stappen per dag kan u ook aantal minuten fietsen (of andere bewegingsvormen) invullen in de kalender. Hoe worden de stappenwaarden berekend (gemiddelde, startniveau, vordering)? Antwoord op p 23-26

6 FAQ: Veelgestelde vragen (2) 6 Vrienden kunnen mij niet terugvinden in het vriendensysteem. Of ik kan een vriend niet terugvinden. De persoon die niet terug te vinden is heeft zijn privacyinstellingen aan gezet bij Instellingen Ik vind de groep niet terug waar ik mij bij wil aansluiten. Zorg ervoor dat je de juiste type groep hebt geselecteerd en vul (een deel) van de naam van de groep in in het zoekveld Ik heb mij lid gemaakt van een groep, maar zie deze groep niet in de lijst van huidige groepen staan. De beheerder van de groep moet eerst aanvaarden dat je lid mag worden.

7 FAQ: Veelgestelde vragen (3) 7 Mijn stappen tellen niet mee in de groep waar ik lid van ben. Vanaf de dag dat de beheerder heeft goedgekeurd dat je lid mag worden, worden je stappen meegeteld. Voor die datum niet. Ik wil een groep verlaten, kan dat? U kan een groep verlaten door bij Mijn huidige groepen op Groep verlaten te drukken. Hoe kan ik zelf een uitdaging starten? Via de rubriek Uitdagingen Een nieuwe uitdaging aangaan

8 FAQ: Veelgestelde vragen (4) 8 Wat is het verschil tussen een themaroute, vrije route en time challenge? Antwoord op p 45 Kan ik later instappen in een uitdaging van een groep? Ja, wanneer je lid wordt van een groep stap je automatisch mee in de uitdaging van de groep. Als de uitdaging al bezig was dan sluit je aan vanaf de dag dat je lid bent van de groep. Hoe kan ik een (foutieve) uitdaging verwijderen? Op de detailpagina van de uitdaging kan u de uitdaging verwijderen.

9 FAQ: Veelgestelde vragen (5) 9 Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik geen s meer ontvang Door uw instellingen van uw profiel aan te passen. Een vriend wil graag deelnemen in de tool, maar heeft geen internet. Door het peter-meterschap kan iemand anders de stappen beheren van deze persoon. Hoe kan ik mij uitschrijven uit de online registratietool? Om u volledig te verwijderen uit het systeem, mail dan naar 10000stappen@vigez.be. Let wel op, in de toekomst kan u niet meer deelnemen aan eventuele toekomstige acties onder dezelfde naam.

10 Handleiding 10 Registreren als nieuwe gebruiker

11 Registreren als nieuwe gebruiker Ga naar 2. Klik rechtsboven op registratietool Of ga rechtstreeks naar atietool/

12 Registreren als nieuwe gebruiker 12 Druk op Registreer hier

13 Registreren als nieuwe gebruiker 13 Vul de velden in (velden met * zijn verplicht in te vullen, de andere niet) stappen is gericht naar volwassenen. Kinderen onder 12 jaar kunnen hun geboortedatum niet ingeven. - Wilt u vrienden zoeken en maken in de online tool, vink de 5 vraagjes onderaan de registratiepagina dan aan. - Om de registratie af te ronden dient u akkoord te gaan met de gebruikersvoorwaarden en op Bevestigen te drukken.

14 Handleiding 14 Aanmelden na registratie

15 Aanmelden na registratie Ga naar 2. Klik rechtsboven op registratietool Of ga rechtstreeks naar atietool/

16 Aanmelden na registratie Vul bij Aanmelden uw gebruikersnaam of mailadres in en uw wachtwoord (dit hebt u ingegeven bij registratie) + druk op Aanmelden Let op: Bent u uw wachtwoord vergeten, druk dan op Wachtwoord vergeten. Er verschijnt een pagina waar u uw mailadres moet ingeven en verzenden. U zal nu een link ontvangen in uw mailbox om uw wachtwoord aan te passen.

17 Handleiding 17 Stappen ingeven

18 Stappen ingeven Vul in de rij Aantal STAPPEN het aantal STAPPEN in dat je die dag afleest op je stappenteller

19 Stappen ingeven Vul in de rij Aantal minuten GEFIETST het aantal MINUTEN in dat je die dag hebt gefietst

20 Stappen ingeven Vul in de rij Aantal minuten ANDERE BEWEGING het aantal MINUTEN in dat je die dag andere bewegingsvormen hebt gedaan zonder stappenteller (bv. zwemmen, skiën, fitness, )

21 Stappen ingeven ZEER BELANGRIJK: druk na het ingeven van je stappen op Aantal stappen opslaan, anders worden de stappen niet bewaard. 5. Via het pijltje van de weekkalender kan u ook stappen ingeven van dagen van de we(e)k(en) ervoor (indien u toen al geregistreerd was!)

22 Handleiding 22 Meer info over jouw stapprofiel

23 Meer info over jouw stappenprofiel 23 Jouw gemiddeld aantal stappen geeft weer hoeveel stappen per dag je gemiddeld hebt gezet voor de laatste 7 ingevulde dagen.

24 Meer info over jouw stappenprofiel 24 Bij streefdoel kan je zelf uw doel kiezen voor de dagen van de komende week. Het streefdoel baseert zich om de gemiddelde waarde die erboven staat (op moment van instelling streefdoel). Het kruisje of vinkje bij het dagtotaal toont of u het streefdoel behaald hebt.

25 Meer info over jouw stappenprofiel 25 Het startniveau geeft de gemiddelde waarde per dag weer van de eerste 5 dagen na uw registratie (= 4 weekdagen en 1 weekenddag). Hier zal dus pas een waarde verschijnen van zodra u 5 dagen hebt ingevuld (waarvan 1 weekenddag).

26 Meer info over jouw stappenprofiel 26 De vordering geeft aan hoeveel stappen winst u geboekt heeft ten opzichte van uw startniveau (= gemiddeld van de laatste 7 dagen - startniveau). Als uw vordering negatief is, dan heeft u minder stappen gezet dan uw startniveau.

27 Handleiding 27 Vrienden zoeken

28 Vrienden zoeken Druk op Vrienden en daarna op Vrienden zoeken. 2. Vul (een deel van) de naam in van de persoon waar je vriend mee wil worden en druk op Zoek.

29 Vrienden zoeken Een lijst met personen met die naam verschijnt. Door op de knop Toevoegen te drukken verzend je een vriendschapsverzoek naar die persoon. Je bent pas vriend van deze persoon als deze jouw verzoek heeft goedgekeurd. Let op: personen die bij Instellingen de privacy vragen niet hebben aangevinkt, verschijnen niet in de lijst.

30 Vrienden zoeken Bij Berichten Meldingen kan u de aanvraag opvolgen.

31 Vrienden zoeken De persoon naar wie u een vriendschapsverzoek hebt gestuurd kan dit goedkeuren bij Berichten Aanvragen.

32 Vrienden zoeken Bij Vrienden Mijn vrienden wordt je nieuwe vriend nu toegevoegd aan de lijst.

33 Vrienden zoeken Wil je iemand uitnodigen die nog geen lid is van de online stappenregistratietool, dan kan dit via Vrienden Een vriend uitnodigen via .

34 Vrienden zoeken Vul het mailadres van je vriend in en druk op verzenden. Ook de tekst kan worden aangepast indien je wenst.

35 Handleiding 35 Als individu aansluiten bij een groep

36 Aansluiten bij een groep Open de rubriek Groepen. 2. Klik op Aansluiten bij een groep. 3. Selecteer het type groep.

37 Aansluiten bij een groep Zoek de gewenste groep in de lijst rechts, of typ (een deel van) de groepsnaam in het zoekveld. 5. Druk op Toetreden tot deze groep.

38 Aansluiten bij een groep Aanvaard dat uw gegevens voor de andere groepsleden zichtbaar zullen zijn.

39 Aansluiten bij een groep Uw aanvraag is verzonden naar de beheerder van de groep.

40 Aansluiten bij een groep Zodra de groepsbeheerder uw aanvraag goedkeurt, verschijnt deze melding in de rubriek Berichten.!!! Je stappen voor een groep worden pas meegeteld voor die groep vanaf de dag van de goedkeuring door de groepsbeheerder, dus vanaf de dag dat je lid bent van de groep.

41 Aansluiten bij een groep Onder de rubriek Groepen bij Mijn huidige groepen kan u de nieuwe groep openen door op de naam te klikken. Indien u zich in de foute groep bevindt, of u wenst uit de groep te stappen, dan kan u steeds de groep verlaten. Uw stappen worden dan niet meer meegeteld voor de groep.

42 Aansluiten bij een groep Op de groepspagina kan u de gegevens van de groep volgen: - Gemiddeld aantal stappen voor de laatste 7 dagen - Totaal aantal stappen - Startniveau - Vordering - Gemiddeld aantal stappen per dag - Uitdagingen - Leden - Statistieken en grafieken

43 Handleiding 43 Uitdaging aangaan: individueel

44 Uitdaging aangaan: individueel Open de rubriek Uitdagingen. 2. Klik op Nieuwe uitdaging kiezen. 3. Vink het vakje Alleen aan. 4. Maak een keuze uit de 3 soorten uitdagingen. Thematische route Vrije route Time challenge.

45 Uitdaging aangaan: individueel 45 Themaroute: Toeristische reis door een land of werelddeel. De route is voorzien van aantrekkelijke beschrijvingen en foto's die u ontvangt als u een mijlpaal bereikt hebt. Themaroutes duren +/- 28 dagen. Vrije route: Het is een uitdaging waarbij u zelf de route die u wilt stappen uitstippelt op de wereldkaart. U kan ook zelf de tijdsperiode van de uitdaging kiezen. Time challenge: Een uitdaging tegen de tijd die u zelf uitstippelt op de wereldkaart. Stap zo ver mogelijk binnen de gekozen tijd. Om een themaroute of vrije route te kunnen starten moet je gedurende de laatste maand minstens 4 weekdagen en 1 weekenddag stappen hebben geregistreerd.

46 Uitdaging aangaan: individueel Thematische route Duid Thematische route aan en kies een route uit de lijst. 2. Druk op Meer details voor meer info. 3. Druk op Ga uitdaging aan om de thematische route te starten. Afhankelijk van uw niveau (gemiddeld stappen per dag) kan u kiezen uit kortere of langere routes, opdat u op maat kan stappen.

47 Uitdaging aangaan: individueel Thematische route Druk op Start deze challenge om de thematische route te starten. De uitdaging wordt dan onmiddellijk gestart, en de stappen die u die dag ingeeft tellen al mee.

48 Uitdaging aangaan: individueel Thematische route In de progressiebalk kan u uw vordering volgen. 6. Telkens wanneer u een mijlpaal bereikt hebt wordt er een mooie foto en informatie toegevoegd op deze pagina. U ontvangt ook een mail met de beschrijving van de mijlpaal in uw mailbox.

49 Uitdaging aangaan: individueel Vrije route Duid vrije route aan. 2. Geef de uitdaging een naam en vul de gewenste duur van de uitdaging in. 3. Vul de datum in wanneer de uitdaging automatisch gestart moet worden. Als u hier geen datum invult, dan kan u de uitdaging later nog manueel starten op het detail-scherm van de uitdaging. 4. Druk op Opslaan.

50 Uitdaging aangaan: individueel Vrije route Maak uw route aan door mijlpalen toe te voegen. Druk op Mijlpaal toevoegen.

51 Uitdaging aangaan: individueel Vrije route Geef de Naam en Beschrijving van uw eerste mijlpaal (vertrekpunt) in. 7. Plaats het ballonnetje op de exacte locatie op de kaart. Het kaartje kan ingezoomd worden. De groene cirkel geeft aan hoever u kan stappen binnen de opgegeven tijdslimiet volgens uw niveau (gemiddeld aantal stappen per dag). 8. Druk op Mijlpaal opslaan om deze eerste mijlpaal te bewaren.

52 Uitdaging aangaan: individueel Vrije route Druk op Mijlpaal toevoegen en maak een tweede mijlpaal aan op dezelfde manier als de eerste mijlpaal. 10. Herhaal dit totdat alle mijlpalen zijn aangemaakt.

53 Uitdaging aangaan: individueel Vrije route Druk op Alle wijziging opslaan om de volledige route op te slaan.

54 Uitdaging aangaan: individueel Vrije route Ga terug naar uw vorige uitdaging om de nieuwe uitdaging te bekijken.

55 Uitdaging aangaan: individueel Vrije route Druk Start deze challenge om de vrije route te starten indien u geen startdatum heeft ingegeven bij de aanmaak van de uitdaging. 14. Druk Pas route aan als u nog wijzigingen wilt aanbrengen. Dit kan ook nog tijdens de uitdaging.

56 Uitdaging aangaan: individueel Time challenge Duid Time challenge aan. 2. Geef de uitdaging een naam en vul de gewenste duur van de uitdaging in. 3. Vul de datum in wanneer de uitdaging automatisch gestart moet worden. Als u hier geen datum invult, dan kan u de uitdaging later nog manueel starten op het detail-scherm van de uitdaging. 4. Druk op Opslaan.

57 Uitdaging aangaan: individueel Time challenge Maak de route aan door mijlpalen toe te voegen. Doe dit op dezelfde manier als beschreven hierboven bij Vrije route.

58 Uitdaging aangaan: individueel 58 Hebt u een foutieve uitdaging gemaakt, of is de uitdaging afgelopen, dan kan deze verwijderd worden via de pagina van de uitdaging met de knop Verwijder deze uitdaging.

59 Handleiding 59 Uitdaging aangaan: met vrienden

60 Uitdaging aangaan: met vrienden Open de rubriek Uitdagingen 2. Klik op Nieuwe uitdaging kiezen 3. Vink het vakje Met vrienden aan, en kies uit de lijst met welke vriend(en) je een uitdaging wil aangaan.

61 Uitdaging aangaan: met vrienden Maak een keuze uit de 3 soorten uitdagingen. Thematische route Vrije route Time challenge 5. Volg voor de aanmaak van deze uitdagingen dezelfde werkwijze als beschreven hierboven bij Uitdaging aangaan: individueel Vrienden die geen stappen ingegeven hebben, beïnvloeden de waarden van de uitdaging niet. De stappen worden niet meegeteld als nulwaarde.

62 Handleiding 62 Uitdaging aangaan: in of tegen een groep

63 Uitdaging aangaan: in of tegen een groep 63 Uitdagingen in of tegen een groep worden aangemaakt door de beheerders van de groep(en). Ben je lid van een groep waar een uitdaging voor is aangemaakt, dan stap je ook automatisch mee in die uitdaging vanaf de dag dat je lid bent van de groep, ook al is de uitdaging al bezig. De uitdaging kan je terugvinden en volgen via Uitdagingen Mijn uitdagingen.

64 Handleiding 64 Profielgegevens aanpassen

65 Gegevens van uw persoon aanpassen 1. Wenst u uw persoonlijke gegevens aan te passen, druk dan op Instellingen rechtsboven Pas uw profiel aan: - Om geen mails meer te ontvangen (herinneringsmails of mails met mijlpalen) dient u de vraag over de wekelijkse e- mails uit te vinken. - Kunnen vrienden u niet vinden in het vriendensysteem, vink dan de privacy vraagjes aan. 3. Druk op Profiel aanpassen nadat de wijzigingen zijn aangebracht.

66 Handleiding 66 Stappen van anderen beheren

67 Stappen van anderen beheren Voor werknemers/collega s/familie/vrienden zonder internettoegang kan u als peter/meter hun stappen bijhouden. Druk rechtsboven in de zwarte kader op Word peter of meter.

68 Stappen van anderen beheren Vul de gegevens in van de persoon waarvan uw meter/peter bent. Een mailadres ingeven van deze persoon is niet nodig, dus ook mensen zonder account of internet kunnen deelnemen. 3. Druk op Bevestigen

69 Stappen van anderen beheren Deze nieuwe deelnemer verschijnt nu mee in de lijst rechtsboven in de zwarte kader onder jouw account. 5. Druk op de naam van deze deelnemer om zijn/haar stappen te beheren.

70 Stappen van anderen beheren Het registratiescherm van deze persoon verschijnt, de stappen kunnen ingegeven worden en de individuele waarden zijn zichtbaar. 7. Om terug naar uw eigen account te gaan, druk rechtsboven in de zwarte kader op uw eigen naam.

71 Handleiding 71 Hebt u vragen: Contact

72 Hebt u vragen: Contact Hebt u vragen over de online registratietool, over een stappencompetitie of wenst u vrijblijvend advies, druk dan op Contact rechtsboven. 2. Vul alle gegevens in en stel uw vraag in het bijhorend vak. 3. Druk Bevestigen. Uw vraag wordt nu automatisch doorgestuurd. U zal antwoord krijgen via .

73 Handleiding 73 Veel plezier!

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers Online registratietool 2 Handleiding voor deelnemers Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Registreren als nieuwe gebruiker p 10 Aanmelden na registratie p 14 Stappen ingeven p 17 Meer info over

Nadere informatie

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor werknemers

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor werknemers De 10.000- stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor werknemers 2 Inhoudstafel - Registreren als nieuwe gebruiker - Aanmelden na registratie - Stappen ingeven - Jouw stapprofiel - Aansluiten bij

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen

Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen Online registratietool 2 Handleiding voor beheerders van groepen Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 10 Personen toevoegen aan uw groep p 21 Een subgroep

Nadere informatie

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor bedrijven

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor bedrijven De 10.000- stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor bedrijven 2 Inhoudstafel - Beheerder worden van de groep van uw bedrijf - Subgroepen aanmaken binnen uw bedrijfsgroep - Subgroepen beheren - Personen

Nadere informatie

ALGEMENE INFO ONLINE STAPPENREGISTRATIETOOL

ALGEMENE INFO ONLINE STAPPENREGISTRATIETOOL mei 2017 ALGEMENE INFO ONLINE STAPPENREGISTRATIETOOL Voor de uitvoering van de stappenclash wordt gebruik gemaakt van de online stappenregistratietool. Niet alleen stappen, maar ook fietsen en andere bewegingsvormen

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

REGISTRATIETOOL. Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016

REGISTRATIETOOL. Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016 REGISTRATIETOOL Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016 ALGEMENE INFO ONLINE STAPPENREGISTRATIETOOL Voor de uitvoering van de stappenclash wordt gebruik gemaakt van de online stappenregistratietool.

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen...

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen... E-MAIL INHOUD Inleiding... 3 Het e-mailadres... 3 Hoe werkt e-mail?... 3 Je emailadres registreren... 4 Aanmelden bij Outlook... 7 Schermonderdelen... 8 Mailen... 10 Een mail lezen... 10 Een mail versturen...

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Registratie als energiemeester (als je je voor het eerst aanmeldt).

Registratie als energiemeester (als je je voor het eerst aanmeldt). Handleiding website Energiejacht voor energiemeesters In deze handleiding vind je de nodige informatie over hoe je met de website van Energiejacht aan de slag kunt gaan. Met vragen over de website kun

Nadere informatie

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN Op de time2match.com pagina van uw club klikt u in de linkerkolom op "Reeksen". Vervolgens klikt u op de "Inschrijven"-knop van de reeks waar aan u wenst deel te nemen. U krijgt

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Je kan het Wandelboekje terugvinden via of via de website van Wandelsport Vlaanderen vzw.

Je kan het Wandelboekje terugvinden via   of via de website van Wandelsport Vlaanderen vzw. Wandelboekje Je kan het Wandelboekje terugvinden via www.wandelboekje.be of via de website van Wandelsport Vlaanderen vzw. Nieuw wachtwoord aanmaken Ben je je wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Meta4Books 1 Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Inhoud Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?... 1 1. Eerste registratie van een Gebruiker... 2 2. Aanmelden van

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Inhoud 1. Registreren... 2 2. Aanmelden en gezinsleden toevoegen... 8 3. Inschrijven voor activiteiten... 16 1 1. Registreren Stap 1: Ga naar https://reservaties.tervuren.be/

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

Hoe maak ik gratis een Gmail adres aan? (= adres via Google)

Hoe maak ik gratis een Gmail adres aan? (=  adres via Google) Hoe maak ik gratis een Gmail adres aan? (= e-mail adres via Google) 1. Ga via internet explorer naar www.google.be en klik bovenaan op Gmail. of ga via volgende link: https://www.google.com/accounts/manageaccount

Nadere informatie

1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?

1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site? Inhoudsopgave 1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?... 2 2. Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?... 4 3. Hoe gebeurt de aanvraag voor buitenschoolse kinderopvang voor opvang

Nadere informatie

Handleiding voor vormingsverstrekkers

Handleiding voor vormingsverstrekkers www.fbz-pc314.be Handleiding voor vormingsverstrekkers Inhoudstafel 1. REGISTREREN... 3 2. AANMELDEN... 5 3. WACHTWOORD VERGETEN... 7 4. WACHTWOORD WIJZIGEN... 7 5. UW VORMINGEN BEHEREN... 8 5.1. EEN NIEUWE

Nadere informatie

Standaard Boekhandel Pakketservice

Standaard Boekhandel Pakketservice Aan de slag met Standaard Boekhandel Pakketservice Bestel je schoolboeken online in 7 stappen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk, en zeker vóór 6 juli. Zo kunnen we je garanderen dat je al je boeken

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE Inhoudsopgave 1. Registreren... 3 2. Menubalk geregistreerde gebruikers... 5 2.1. MIJN PROFIEL... 5 2.2. MIJN ZOEKERTJES...

Nadere informatie

/ handleiding. /versie /05/2019

/ handleiding. /versie /05/2019 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET BERICHTEN EN CONTACTEN /versie 1.0 27/05/2019 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 De Contactenmodule 4 2.1 Mijn organisatiegegevens beheren 4 2.1.1 Organisatiegegevens beheren

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

Handleiding inschrijven van activiteit

Handleiding inschrijven van activiteit Handleiding inschrijven van activiteit Dit is enkel voor mensen die nog niet zijn geregistreerd. Voor mensen die al inlog gegevens hebben en gezinsleden willen toevoegen ga naar stap 16 op pagina 12, mensen

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGISTRATIE

WEDSTRIJDREGISTRATIE IN T KORT In dit document wordt het gebruik van het systeem voor online wedstrijdregistratie toegelicht. HANDLEIDING ONLINE Maarten Alles WEDSTRIJDREGISTRATIE Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Handleiding

Nadere informatie

Afsprakenprogramma KEURING HANDLEIDING

Afsprakenprogramma KEURING HANDLEIDING Afsprakenprogramma KEURING HANDLEIDING Index 1. Toegang tot het programma... 3 2. Module te gebruiken door klanten via internet... 4 2.1 Registratie door de klant... 4 2.1.1 Scherm 2 Algemeen Registratiescherm...

Nadere informatie

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be provinciaal sportcentrum De Boerekreek handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich

Nadere informatie

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Over dit document Wanneer een aankoper van Elia een sourcing event publiceert en u uitnodigt om deel te nemen, ontvangt u een uitnodiging via e-

Nadere informatie

Hoe werkt het en wat kunt je ermee?

Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Inhoud Starten met Smart Workspaces Registreren met een foto en profiel Een groep beginnen Berichten en e-mails sturen. Nieuwsberichten plaatsen, documenten en afbeeldingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Klik nu op Nieuw account aanmaken

Klik nu op Nieuw account aanmaken HOE REGISTREREN OP DE WEBSITE? Surft naar www.wommeltjes.be Aan de rechterkant, onder de grote verticale foto s vind je de rubriek: GEBRUIKERSLOGIN Klik nu op Nieuw account aanmaken Vul jouw e-mailadres

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang?

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Ga naar www.gemeente.be en klik helemaal op de knop. Of ga rechtstreek naar http://scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu 1. Een gezin-account aanmaken:

Nadere informatie

Inleiding. 1. Wat is de community? 2. Hoe is de community te vinden?

Inleiding. 1. Wat is de community? 2. Hoe is de community te vinden? Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 1. Wat is de community?... 2 2. Hoe is de community te vinden?... 2 Navigatie door de community... 3 1. Inloggen... 3 2. Profielinstellingen... 3 3. Groepen... 5 Veel

Nadere informatie

1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?

1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site? Inhoudsopgave 1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?... 2 2. Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?... 5 3. Hoe gebeurt de aanvraag voor buitenschoolse vakantiekinderopvang in

Nadere informatie

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Inhoud 1. Registreren... 2 2. Aanmelden en gezinsleden toevoegen... 8 3. Inschrijven voor activiteiten... 16 1 1. Registreren Stap 1: Ga naar https://reservaties.tervuren.be/

Nadere informatie

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 1 HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 Inhoudsopgave 1. REGISTREREN EN AANMELDEN...2 2. OVERZICHT ACCOUNT...4 3. ZOEK EEN JOB...5 Een zelf gevonden job toevoegen met de jobflyer...5 Solliciteren

Nadere informatie

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud Meta4Books 1 Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek?... 1 1. Eerste registratie van een Gebruiker... 2 2. Aanmelden

Nadere informatie

Handleiding voor Kidsbook - op internet

Handleiding voor Kidsbook - op internet Handleiding voor Kidsbook - op internet Wat is Kidsbook? In deze handleiding geven we je uitleg over de mogelijkheden van ons ouderportaal Kidsbook. Kidsbook is bedoeld om ouders en andere mensen te laten

Nadere informatie

Handleiding Online inschrijven. www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje

Handleiding Online inschrijven. www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje Handleiding Online inschrijven www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje Bent u een nieuwe gebruiker? Registreer u door alle velden correct in te vullen en vervolgens op registreer te klikken. Deze registratie

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars Registratie nieuwe eigenaar stap 1 Surf naar http://www.studentkotweb.be. Klik op de knop ik ben eigenaar en ik verhuur koten en vervolgens op registreer hier. stap 2 Vul uw persoonlijke gegevens in het

Nadere informatie

Hoe registreer ik mij als verkoper en/of toelatingshouder in het gesloten circuit?

Hoe registreer ik mij als verkoper en/of toelatingshouder in het gesloten circuit? 1 Hoe registreer ik mij als verkoper en/of toelatingshouder in het gesloten circuit? 1. Ik maak een persoonlijke account aan Klik op de afbeelding hierboven. Kies in het volgende venster uw taal en vul

Nadere informatie

Hoe werken met de WAP-online!

Hoe werken met de WAP-online! Hoe werken met de WAP-online! Startpagina: We surfen naar http://www.waponline.be. We krijgen het volgende scherm op onze computer: Hier kunnen enkel de directies op inloggen. Leerkrachten die nog niet

Nadere informatie

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord Handleiding myworkandme Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord 22 juli 2013 Inhoudsopgave 1. Nieuwe gebruiker? Je profiel activeren... 3 1.1 Klik op de link in de activatiemail... 3 1.2 Geef je e-mailadres

Nadere informatie

HANDLEIDING GEINTEGREERDE REGISTRATIETOOL Versie 1.0

HANDLEIDING GEINTEGREERDE REGISTRATIETOOL Versie 1.0 HANDLEIDING GEINTEGREERDE REGISTRATIETOOL Versie 1.0 1 Inhoud 2 De Webapplicatie... 2 3 Inloggen... 2 3.1 Inloggen als beheerder... 2 3.2 Inloggen als medewerker... 2 4 Medewerkers mandateren... 3 4.1

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER HANDLEIDING VOOR AANKOPERS GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Personeel en Organisatie behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien) met betrekking

Nadere informatie

Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN. Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83

Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN. Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83 Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83 Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN Inloggen Elke secretaris heeft de login gegevens ontvangen om zich aan te melden bij het ledenbeheer.

Nadere informatie

HANDLEIDING: Aanvraagformulier materiaal en/of nutsvoorzieningen

HANDLEIDING: Aanvraagformulier materiaal en/of nutsvoorzieningen HANDLEIDING: Aanvraagformulier materiaal en/of nutsvoorzieningen Een aanvraag indienen voor het ontlenen van stadsmateriaal en/of gebruik elektriciteit/water 1. WEBSHOP Ga naar www.oudenaarde.be, selecteer

Nadere informatie

Hoe registreer ik mij als gebruiker in het gesloten circuit?

Hoe registreer ik mij als gebruiker in het gesloten circuit? 1 Hoe registreer ik mij als gebruiker in het gesloten circuit? 1. Ik maak een persoonlijke account aan Klik op de afbeelding hierboven. Kies in het volgende venster uw taal en vul uw naam, voornaam en

Nadere informatie

Wat is Mijn Bibliotheek 3 Hoe surf ik naar Mijn Bibliotheek 4. Via het Portaal van jouw bibliotheek 4 Via de catalogus van jouw bibliotheek 4

Wat is Mijn Bibliotheek 3 Hoe surf ik naar Mijn Bibliotheek 4. Via het Portaal van jouw bibliotheek 4 Via de catalogus van jouw bibliotheek 4 1 Inhoudstafel Wat is Mijn Bibliotheek 3 Hoe surf ik naar Mijn Bibliotheek 4 Via het Portaal van jouw bibliotheek 4 Via de catalogus van jouw bibliotheek 4 Aan de slag met Mijn bibliotheek 5 Aanmelden

Nadere informatie

Junior Golf Kampenhout Handleiding Website voor Leden

Junior Golf Kampenhout Handleiding Website voor Leden ss Junior Golf Kampenhout Handleiding Website voor Leden De nieuwe Junior Website biedt de mogelijkheid om in te schrijven voor allerhande activiteiten zoals lessen, wedstrijden,. Voorwaarde is dat je

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

Inleiding. Instellingen. Agendamodule

Inleiding. Instellingen. Agendamodule Inleiding Instellingen Agendamodule Inhoudsopgave 1. Starten in Omniwize 2 a) opstarten en inloggen 2 b) mijn profiel wijzigen (enkel nodig bij eerste gebruik) 2 2. Een kleine rondleiding door het programma

Nadere informatie

Ariba Supplier Self-Registation

Ariba Supplier Self-Registation Over dit document Wanneer uw bedrijf geselecteerd is als Elia leverancier, wordt het geregistreerd in het Elia systeem zodat een bestelbon kan uitgestuurd worden. De eerste stap is dat u zich aanmeldt

Nadere informatie

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor zorgverleners

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor zorgverleners Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor zorgverleners Stap 1: Inloggen en profiel aanmaken op MijnZorgnet Stap 2: De onderdelen in uw zorgverlenerprofiel Stap

Nadere informatie

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 1 MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 hcmerode@gmail.be www.hcmerode.be Inhoudstafel Wat is ONLI MYMERODE?... 2 Mijn account... 2 Hoe een login aanvragen?... 2 Foto s... 3 Persoonlijke foto... 3

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

Handleiding testgebruiker v.0.1

Handleiding testgebruiker v.0.1 Handleiding testgebruiker v.0.1 Handleiding testgebruiker v.0.1 Brands & Stories - 21.10.2014-1 Inhoud 1 Inleiding 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Doelstelling 3 1.3 Een probleem rapporteren 3 2 Registreren 4 2.1

Nadere informatie

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING U wenst uw pensioendossier te raadplegen, veranderingen aan te brengen in uw gegevens (rekeningnummer, adres, ) of vooraf ingevulde formulieren voor een aanvullende

Nadere informatie

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019 Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019 TOEGANG DEELNEMERS/INLOGGEN... 2 ACCOUNT DEELNEMER... 3 MIJN GEGEVENS... 4 Logo opladen... 4 WEBPAGINA... 7 Foto persoonlijke webpagina... 7 AFFICHE AANMAKEN...

Nadere informatie

Handleiding MyUnifiedPost

Handleiding MyUnifiedPost Handleiding MyUnifiedPost Welkom in de papierloze wereld van MyUnifiedPost! Deel I: Registratie- en activatieprocedure Versie Datum laatste update 2.0 27 november 2009 Inhoud 1. Ik heb nog geen account

Nadere informatie

Hoe stel ik mij als landbouwer in orde met het gesloten circuit?

Hoe stel ik mij als landbouwer in orde met het gesloten circuit? Hoe stel ik mij als landbouwer in orde met het gesloten circuit? 1. Ik maak een persoonlijke account aan Klik op de afbeelding hierboven. Kies in het volgende venster uw taal en vul uw naam, voornaam en

Nadere informatie

Hoe kan ik een leerling aanmelden?

Hoe kan ik een leerling aanmelden? Hoe kan ik een leerling aanmelden? Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens het in zich heeft om zich te ontwikkelen, altijd! Cedin levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Met

Nadere informatie

Hoe stel ik mij als gebruiker in orde met het gesloten circuit?

Hoe stel ik mij als gebruiker in orde met het gesloten circuit? Hoe stel ik mij als gebruiker in orde met het gesloten circuit? 1. Ik maak een persoonlijke account aan Klik op de afbeelding hierboven. Kies in het volgende venster uw taal en vul uw naam, voornaam en

Nadere informatie

Deze handleiding beschrijft hoe je in Outlook 2010 van de Microway Cloud machtigingen kunt uitdelen voor agenda s of mailboxen.

Deze handleiding beschrijft hoe je in Outlook 2010 van de Microway Cloud machtigingen kunt uitdelen voor agenda s of mailboxen. Inleiding Deze handleiding beschrijft hoe je in Outlook 2010 van de Microway Cloud machtigingen kunt uitdelen voor agenda s of mailboxen. Deze uitleg is gegeven op 2 fictieve Cloud gebruikers: Stefan Peters

Nadere informatie

LAB handleiding april

LAB handleiding april Student 1 Inhoudsopgave Aanmelden 4 Wachtwoord vergeten 7 Gebruikersprofiel 11 Home scherm 31 Kalender 33 Mijn pagina 35 Cursussen 40 Quiz/ test 46 Braintrainer 47 Bestanden 48 Post je feedback 49 Mijn

Nadere informatie

Handleiding Licentieserver voor beheerders

Handleiding Licentieserver voor beheerders Handleiding Licentieserver voor beheerders 1. Beheerder aanmaken via Site- of PackID Je krijgt van Sensotec of van je dealer een e-mail met de bevestiging dat er een abonnement werd aangemaakt. In die

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Spottofy.nl. Handleiding deelnemer

Spottofy.nl. Handleiding deelnemer Spottofy.nl Handleiding deelnemer 1 2 Inleiding Aanhetwerk.nu is een online test- en- matchsysteem waarin jouw persoonlijke competenties getest en gematcht worden tegen de bestpassende functie. Deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding. Leerkrachten / begeleiders. Versie: 11 oktober 2016

Handleiding. Leerkrachten / begeleiders. Versie: 11 oktober 2016 Handleiding Leerkrachten / begeleiders Versie: 11 oktober 2016 Wat Zikke vindt Onderwijs is geen doel, maar een middel om dromen waar te maken Je wilt dat je kinderen gezond en gelukkig zijn. Helemaal

Nadere informatie

OpleidingsCV. Handleiding 03/2017

OpleidingsCV. Handleiding 03/2017 OpleidingsCV Handleiding 03/2017 VOLTA Kruispunt voor elektrotechniek Carrefour de l électrotechnique Inhoudstafel Tips & Tricks Symbolen/icoontjes die je in het CV geregeld zal tegenkomen Aanmelden Overzicht

Nadere informatie

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL RDS (Remote Desktop Services) Inloggen Surf naar https://mail.hvzfluvia.be/owa Druk op enter Dit scherm verschijnt: Vul in het vak domein\gebruiker je log-in gegevens in. Dit

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22 1 HANDLEIDING 1. Registreren van klanten / aanmaak account voor het reserveren van sportinfrastructuur blz. 1 A. Werkwijze 1 Registreren: blz. 1 Geregistreerd: blz. 6 Mijn profiel aanpassen en vervolledigen

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

Hoe maak je een account aan bij Swap-Swap?

Hoe maak je een account aan bij Swap-Swap? Hoe maak je een account aan bij Swap-Swap? Een account aanmaken bij Swap-Swap vraagt enkele stappen. Het belangrijkste om te weten is dat we bij Swap-Swap werken met een familieaccount. Deze omvat tenminste

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN

MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN KLIK OP NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE NU! Surf naar http://www.kvlv.be Klik op Aanmelden rechts bovenaan Kies Nog geen account? Registreer je nu!. Ben je KVLV-lid?

Nadere informatie

APICS module Gevaarlijke Goederen. Voor aangevers GG

APICS module Gevaarlijke Goederen. Voor aangevers GG APICS module Gevaarlijke Goederen Voor aangevers GG 16 mei 2014 Inhoudstafel Hoofdstuk 1: Toegang APICS loket... 3 Stap 1A: Bedrijf registreren... 4 Stap 1B: Functionaliteit aanvragen... 8 Stap 2: Toegang

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden.

Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden. Beste ouder Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden. In de toekomst zal je enkel nog via deze website

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 02) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm

Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm Hoofdfiche wijzigen... 3 Mensen Toevoegen.... 3 Een project toevoegen... 5 Deelnemers en begeleiders aan projecten verbinden... 6 Vanuit het verslag

Nadere informatie

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Opdrachten vanuit Excel v2.1 Created on 1/21/2009 3:55:00 PM 1 1. Introductie Deze handleiding beschrijft de werkwijze voor het gebruik van de toepassing Domiciliëringen

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Scenario 1: Een nieuwe leerkracht start met werken in een bepaalde school.

Scenario 1: Een nieuwe leerkracht start met werken in een bepaalde school. Gebruikers toevoegen en verwijderen in iomniwize Deze handleiding is bedoeld voor scholen die enkel iomniwize gebruiken en niet Informat. Het aanmaken van een gebruiker verloopt altijd in twee stappen:

Nadere informatie

Hoe maak je een Onegini account?

Hoe maak je een Onegini account? Onegini gasttoegang Met Onegini kunnen gebruikers die diensten via SURFconext willen gebruiken maar niet verbonden zijn aan een instelling die is aangesloten op SURFconext, toch via SURFconext inloggen.

Nadere informatie