RAADPLEGEN VAN HET FINANCIEEL OVERZICHT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RAADPLEGEN VAN HET FINANCIEEL OVERZICHT"

Transcriptie

1 premie- en inningssystematiek RAADPLEGEN VAN HET FINANCIEEL OVERZICHT HANDLEIDING 6 U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector.

2 INLOGGEN OVER DEZE OP HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL (SWP) Een nieuw systeem Vanaf 06 gebruiken wij een nieuw systeem voor de aanlevering van uw loon- en premiegegevens. Onderdeel van dit nieuwe systeem is de Selfservice Werkgevers Portal (SWP) op pensioenaangifte.apg.nl. Naast inzicht in uw gegevenslevering biedt SWP ook een financieel overzicht. De persoon die staat geregistreerd als contactpersoon voor de financiële administratie heeft toegang tot het tabblad Financieel overzicht en kan hier de status van betaalde en openstaande facturen bekijken. U leest in deze handleiding welke gegevens u in het financieel overzicht kunt raadplegen en wat deze betekenen. De handleiding leidt u stapsgewijs door het financieel overzicht met behulp van screenshots en korte toelichtingen. Voor wie is deze handleiding bedoeld? Het financieel overzicht is alleen inzichtelijk voor degene die in de Selfservice Werkgevers Portal geregistreerd staat als contactpersoon voor de financiële administratie. Voor hulp bij het controleren of wijzigen van uw contactpersoon verwijzen wij u door naar handleiding : Controleren en wijzigen van uw gegevens. Print deze handleiding uit! We raden u aan deze handleiding uit te printen, zodat u deze eenvoudig kunt naslaan tijdens het raadplegen van uw financieel overzicht via SWP.

3 . INLOGGEN OP OP SELFSERVICE HET FINANCIEEL WERKGEVERS OVERZICHT PORTAL (SWP) H. Dit hoofdstuk beschrijft hoe u inlogt op het Financieel overzicht. Volg de stappen hieronder.. INLOGGEN OP SWP Om het Financieel overzicht te openen, logt u eerst in op SWP. U gaat hiervoor naar en logt in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Beide inloggegevens hebt u per post ontvangen. Klik daarna op Inloggen. U komt vervolgens op het welkomscherm. Klik in de bovenste balk op Financieel overzicht. Let op: als u op de knop met daarop het logo van uw fonds klikt, dan komt u op de pagina met handleidingen. U kunt daar verschillende handleidingen downloaden over de werking van SWP, hoe u gegevens aanlevert, hoe u wijzigingen doorvoert etc.

4 . INLOGGEN OP OP SELFSERVICE HET FINANCIEEL WERKGEVERS OVERZICHT PORTAL (SWP) H.. HET FINANCIEEL OVERZICHT Zodra u in het welkomscherm op Financieel overzicht hebt geklikt, verschijnt er een nieuw scherm. U ziet hier een overzicht van de bedrijven waarvan u de fi nanciële administratie verzorgt. Dit kunnen er één of meer zijn. Selecteer het bedrijf waarvan u de gegevens wilt inzien door op de bijbehorende rekening te klikken. U herkent deze aan het debiteurennummer en de naam van het bedrijf. U komt nu op het startscherm van het Financieel overzicht. Bovenaan de pagina ziet u zes verschillende werkbladen. Bij het starten van het fi nancieel overzicht komt u altijd automatisch op het werkblad Open posten weergeven. U kunt een ander werkblad openen door erop te klikken. Ieder werkblad bevat een aantal gegevens die u kunt raadplegen. U krijgt in de volgende hoofdstukken uitleg over de gegevens die u per werkblad kunt raadplegen en wat deze betekenen. Hoofdstuk : Hoofdstuk : Hoofdstuk : Hoofdstuk : Hoofdstuk 6: Hoofdstuk 7: Open posten weergeven Open facturen Creditnota s Betaalde facturen Betalingen Dossiers Let op: hier ziet u de rekening van het bedrijf dat u tijdens de vorige stap hebt geselecteerd. Wilt u het financieel overzicht van een ander bedrijf openen? Klik dan in blauwe balk op Naar andere rekening. Deze optie is alleen zichtbaar als u voor meerdere bedrijven de financiële administratie verzorgt. Klikt u op Afmelden, dan sluit u het Financieel overzicht af en keert u terug naar het welkomscherm.

5 INLOGGEN. OPEN POSTEN OP SELFSERVICE WEERGEVEN WERKGEVERS PORTAL (SWP) H.. HET RAADPLEGEN VAN OPEN POSTEN Het werkblad Open posten weergeven toont een totaaloverzicht van alle posten die nog in behandeling zijn. In de linkerkolom ziet u alle betalingen en creditfacturen die nog verwerkt moeten worden. In de rechterkolom staan alle openstaande facturen. Van beide posten wordt het totaalbedrag weergegeven achter Totaal. Achter Saldo staat het verschil van beide totalen. Dit is met andere woorden het bedrag dat u per saldo nog moet betalen. Hieronder vindt u een toelichting op de gegevens die u op dit werkblad kunt raadplegen en wat deze betekenen Referentiedatum Hier vindt u de referentiedatum van de betaling, creditfactuur of factuur: Bij betalingen (linkerkolom) is dit de valutadatum, de datum waarop de betaling is bijgeschreven op onze bankrekening. Bij creditfacturen (linkerkolom) is dit de factuurdatum, de datum waarop de creditfactuur verzonden is. Bij facturen (rechterkolom) is dit de factuurdatum, de datum waarop de factuur verzonden is. Documentnummer Hier ziet u het documentnummer van de betaling, creditfactuur of factuur. Achter het documentnummer wordt aangegeven om wat voor type post het gaat. Dossier Als onder Dossier een nummer is ingevuld, dan heeft één van onze externe incassopartners de incasso van het openstaande bedrag overgenomen. Ook creditfacturen dragen wij over aan een externe incassopartner indien de onderliggende debetfactuur nog niet is betaald. Op deze manier kan de incassopartner bepalen welk bedrag er per saldo nog openstaat (zie hoofdstuk 7 voor meer informatie over dossiers). Documentnummer deelbetaling Als onder Documentnummer deelbetaling een nummer is ingevuld, dan is de bijbehorende betaling of creditfactuur al gekoppeld aan een factuur. In dit geval kunt u het nummer terugvinden in de rechterkolom onder Documentnummer. Zo kunt u zien aan welke specifi eke factuur of facturen uw betaling is gekoppeld. Staat er geen nummer vermeld, dan is de betaling of creditfactuur nog in behandeling en moet deze nog aan een factuur worden toegekend. Bedrag Hier staat het oorspronkelijke bedrag van de betaling, creditfactuur of factuur vermeld. Referentie Het icoontje betekent in de rechterkolom dat de vervaldatum van de betreffende factuur inmiddels is verstreken. In de linkerkolom betekent het icoontje dat de betaling of creditfactuur aan een factuur is gekoppeld die nog niet volledig is voldaan en waarvan de vervaldatum inmiddels is verstreken. Soms wordt achter het icoontje nog een extra nummer ter referentie vermeld, maar deze kunt u verder negeren. Let op: betalingen en creditfacturen verdwijnen pas uit het scherm Open posten weergeven als de factuur waaraan deze gekoppeld zijn volledig is voldaan.

6 INLOGGEN. OPEN POSTEN OP SELFSERVICE WEERGEVEN WERKGEVERS PORTAL (SWP) H.. DETAILVIEW Wilt u een gedetailleerder overzicht van de posten die nog openstaan? Klik dan onderaan het scherm op Detailview. U krijgt vervolgens een nieuw scherm te zien, waarop u per openstaande post een aantal extra gegevens kunt raadplegen. Hieronder ziet u wat alle gegevens betekenen. Operatie Bij Operatie ziet u een uitgebreide omschrijving van iedere post. Hier wordt onder meer het documentnummer van de betreffende post vermeld, om wat voor type post het gaat (factuur, betaling of creditfactuur) en de factuur- of valutadatum. Vervaldatum Hier staat de vervaldatum van de getoonde facturen. In het geval van een betaling staat hier de datum waarop de betaling is ontvangen. Bij creditfacturen staat hier de datum waarop de creditfactuur is verzonden. Referentie Sommige openstaande posten krijgen een extra nummer mee ter referentie, maar deze kunt u verder negeren. Referentiedatum Hier vindt u de referentiedatum van de betaling, creditfactuur of factuur. Deze komt overeen met de referentiedatum die vermeld staat op het hoofdscherm Open posten weergeven. Bedrag Hier staat het bedrag van de betaling, creditfactuur of factuur. Deze komt overeen met het bedrag dat vermeld staat op het hoofdscherm Open posten weergeven. Het saldo van alle bedragen wordt onderaan het scherm achter Saldo weergegeven. Dit is met andere woorden het bedrag dat u per saldo nog moet betalen. Wilt u het detailoverzicht downloaden? Klik dan onderaan het scherm op Microsoft Excel of CSV om het overzicht in één van beide formaten op te slaan. Of klik op Afdrukken als u het overzicht liever uitprint. Wilt u na het raadplegen van het detailoverzicht weer terugkeren naar het werkblad Open posten weergeven? Klik dan onderaan het scherm op Terug. 6

7 INLOGGEN. OPEN FACTUREN OP SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL (SWP) H.. HET RAADPLEGEN VAN OPENSTAANDE FACTUREN Het werkblad Open facturen toont een overzicht van alle facturen die nog niet (volledig) betaald zijn. Hieronder vindt u een toelichting op de gegevens die u op dit werkblad kunt raadplegen en wat deze betekenen. Factuuromschrijving Hier ziet u de omschrijving van de factuur staan. Deze is opgebouwd uit een factuurnummer, gevolgd door de factuurdatum. Het icoontje betekent dat de vervaldatum van de betreffende factuur inmiddels is verstreken. Vervaldatum Hier vindt u de vervaldatum van de openstaande facturen. Het is belangrijk dat u facturen altijd voor deze datum betaalt. Te laat betalen leidt namelijk tot aanmaningen en uiteindelijk tot een overdracht van de factuur aan één van onze externe incassopartners. Wij brengen in dit geval rente en kosten bij u in rekening. Factuurbedrag Hier staat het totaalbedrag van de betreffende factuur. Open Bij Open staat het deel van het totale factuurbedrag dat nog betaald moet worden. Het totaal van alle openstaande bedragen vindt u onderin het scherm achter Totaalbedrag. Let op: als het openstaande bedrag lager is dan het factuurbedrag, dan heeft er dus al een deelbetaling op deze factuur plaatsgevonden. U kunt dit terugvinden in het werkblad Betalingen (zie hoofdstuk 6 voor meer informatie). Actie Als u in de kolom Actie op het pdf-icoontje klikt, dan wordt de bijbehorende factuur in PDF geopend. Vanaf hier kunt u uw factuur eventueel ook opslaan. U kunt de factuur ook openen door op de onderstreepte factuuromschrijving te klikken.. HET DOWNLOADEN VAN OPENSTAANDE FACTUREN Wilt u een openstaande factuur downloaden? Klik dan achter de betreffende factuur op het pdf-icoontje. Of vink de factuur aan en klikt onderaan het scherm op Download gemarkeerde. Let op: u kunt alleen facturen op deze manier downloaden. Gaat het om een aanmaning, dan hangt hier geen aparte factuur achter en ziet u in dit geval dus geen pdf-icoontje staan. 7

8 INLOGGEN. CREDITNOTA S OP SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL (SWP) H.. HET RAADPLEGEN VAN CREDITFACTUREN Het werkblad Creditnota s toont een overzicht van alle creditfacturen die nog niet (volledig) verwerkt zijn. Een creditfactuur is een factuur die u in mindering kunt brengen op een (debet)factuur. Hieronder vindt u een toelichting op de gegevens die u op dit werkblad kunt raadplegen en wat deze betekenen. Creditnotaomschrijving Hier ziet u de omschrijving van de creditfactuur staan. Deze is opgebouwd uit een factuurnummer, gevolgd door de factuurdatum. Factuurdatum Hier staat de datum waarop de creditfactuur verzonden is. Bedrag creditnota Hier staat het totaalbedrag van de creditfactuur. Dit is met andere woorden het bedrag dat u in mindering mag brengen op het totaal van uw openstaande facturen. Hoe u dit precies doet, leest u onderaan de pagina in het rode informatieblok. Beschikbaar Bij beschikbaar staat het deel van het totale creditfactuurbedrag dat u nog in mindering kunt brengen op uw openstaande facturen. Echter, omdat creditfacturen altijd volledig worden toegewezen, is het beschikbare bedrag in kolom altijd gelijk aan het totale creditfactuurbedrag in kolom. Let op: zijn er meerdere openstaande creditfacturen, dan vindt u het totaal van de beschikbare bedragen onderin het scherm achter Totaalbedrag. Actie Als u in de kolom Actie op het pdf-icoontje klikt, dan wordt de bijbehorende creditfactuur in PDF geopend. Vanaf hier kunt u uw factuur eventueel ook opslaan. U kunt de creditfactuur ook openen door op de onderstreepte factuuromschrijving te klikken.. ZOEKEN VAN SPECIFIEKE CREDITFACTUREN Zoekt u een specifieke creditfactuur? Klik dan op Creditnota s zoeken. Stel vervolgens de gewenste zoekcriteria in en klik op Zoeken. In het overzicht verschijnen de facturen die aan uw zoekcriteria voldoen. Let op: op dit werkblad ziet u alleen de creditfacturen die nog niet verwerkt zijn. De creditfacturen die al wel zijn verwerkt, vindt u op het werkblad Betaalde facturen. Extra informatie over het in mindering brengen van creditfacturen Wilt u een creditfactuur in mindering brengen op een debetfactuur? Noteer dan in de betaalomschrijving van uw bankoverschrijving zowel het factuurnummer van de debetfactuur als het factuurnummer van de creditfactuur. Wij verwerken uw betaling en creditfactuur dan zoals u aangeeft. 8

9 INLOGGEN. BETAALDE OP FACTUREN SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL (SWP) H.. HET RAADPLEGEN VAN BETAALDE FACTUREN Het werkblad Betaalde facturen toont een overzicht van alle facturen en creditfacturen die volledig voldaan zijn. Hieronder vindt u een toelichting op de gegevens die u op dit werkblad kunt raadplegen en wat deze betekenen Factuuromschrijving Hier ziet u de omschrijving van de (credit)factuur staan. Deze is opgebouwd uit een factuurnummer, gevolgd door de factuurdatum. Vervaldatum Hier ziet u de vervaldatum van de getoonde facturen. In het geval van een creditfactuur staat hier de datum waarop de creditfactuur verzonden is. Factuurbedrag Hier vindt u het totaalbedrag van de betreffende factuur. Is het factuurbedrag positief, dan gaat het om een reguliere factuur. Is het bedrag negatief, dan betreft het een creditfactuur. Al betaald Bij Al betaald staat het deel van het totale factuurbedrag dat inmiddels is voldaan. Gaat het om een reguliere factuur, dan is dit het bedrag dat u al betaald hebt. Bij creditfacturen is dit het bedrag dat u al in mindering hebt gebracht op uw andere facturen. Status Hier staat de status van uw betaling. Deze staat standaard op Afgehandeld. Betalingswijze Hier staat de wijze waarop de betaling heeft plaatsgevonden. Deze staat standaard op Overige betalingen/afrekeningen. Actie Als u in de kolom Actie op het pdf-icoontje klikt, dan wordt de bijbehorende factuur in PDF geopend. Vanaf hier kunt u uw factuur eventueel ook opslaan. U kunt de factuur ook openen door op de onderstreepte factuuromschrijving te klikken.. ZOEKEN VAN SPECIFIEKE FACTUREN Zoekt u een specifi eke factuur? Maak dan gebruik van de zoekfunctie. Deze vindt u boven het facturenoverzicht. U kunt zoeken op Status en Tijdvak. Stel de gewenste zoekcriteria in en klik op Zoeken. In het overzicht verschijnen vervolgens de facturen die aan uw zoekcriteria voldoen. Wilt u nog specifieker zoeken? Klik dan op Zoekopdracht uitbreiden om het uitgebreide zoekscherm te openen. Met dit scherm kunt u meerdere zoekcriteria tegelijkertijd opgeven. Wilt u een factuur downloaden? Klik dan achter de betreffende factuur op het pdf-icoontje. Of klik onderaan het scherm op Download. 9

10 INLOGGEN. BETAALDE OP FACTUREN SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL (SWP) H.. BETALINGEN PER FACTUUR BEKIJKEN U kunt ook de betalingen per factuur bekijken. Klik in dit geval op het blauw onderstreepte bedrag onder Al betaald. U krijgt vervolgens een nieuw scherm te zien. Deze toont alle betalingsinformatie voor één specifi eke factuur. Hieronder ziet u wat alle gegevens betekenen: Factuuromschrijving Hier staat de omschrijving van de factuur waarop de betalingsinformatie betrekking heeft, gevolgd door de vervaldatum, het factuurbedrag en het deel van het totale factuurbedrag dat al betaald is. Betalingsomschrijving Hier ziet u een overzicht van de betalingen waarmee de factuur is voldaan. U kunt per betaalregel zien wanneer de betaling is ontvangen, hoe hoog het bedrag was en welk deel van deze betaling is gebruikt om de betreffende factuur mee te voldoen. Creditnotaomschrijving Hier ziet u de creditfacturen die in mindering zijn gebracht op de factuur. U kunt per factuurregel zien wat de valutadatum van de creditfactuur is, hoe hoog het bedrag was en welk deel hiervan is gebruikt om de betreffende factuur mee te voldoen. Wilt u na het raadplegen van de betalingsinformatie weer terugkeren naar het werkblad Betaalde facturen? Klik dan onderaan het scherm op Terug naar factuurlijst. 0

11 INLOGGEN 6. BETALINGEN OP SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL (SWP) H. 6. HET RAADPLEGEN VAN BETALINGEN Het werkblad Betalingen toont een overzicht van alle betalingen die wij van u hebben ontvangen. Hieronder vindt u een toelichting op de gegevens die u op dit werkblad kunt raadplegen en wat deze betekenen. Betalingsomschrijving Hier ziet u de omschrijving van uw betaling staan. Deze is opgebouwd uit een documentnummer, gevolgd door de datum waarop de betaling heeft plaatsgevonden. Valutadatum Hier ziet u de datum waarop de betaling is bijgeschreven op onze bankrekening. Bedrag betaling Hier ziet u het bedrag dat u hebt betaald. Betalingswijze Hier staat de wijze waarop de betaling heeft plaatsgevonden. Deze staat standaard op Overige betalingen/afrekeningen. CSV-download Klik hierop om het betaaloverzicht in CSV-formaat te downloaden. 6. ZOEKEN VAN SPECIFIEKE BETALINGEN Zoekt u een specifi eke betaling? Maak dan gebruik van de zoekfunctie. Deze vindt u boven het betalingsoverzicht. U kunt zoeken op Status en Tijdvak. Stel de gewenste zoekcriteria in en klik op Zoeken. In het overzicht verschijnen vervolgens de betalingen die aan uw zoekcriteria voldoen. Wilt u nog specifieker zoeken? Klik dan op Zoekopdracht uitbreiden om het uitgebreide zoekscherm te openen. Met dit scherm kunt u meerdere zoekcriteria tegelijkertijd opgeven.

12 INLOGGEN 6. BETALINGEN OP SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL (SWP) H. 6. LIJST VAN FACTUREN DIE MET UW BETALINGEN ZIJN VOLDAAN Wilt u zien welke facturen u met een betaling hebt voldaan? Klik dan op het blauw onderstreepte bedrag onder Bedrag betaling. U krijgt vervolgens een nieuw scherm te zien. Deze toont alle factuurinformatie voor één specifi eke betaling Hieronder ziet u wat alle gegevens betekenen: Betalingsomschrijving Hier staat de omschrijving van de betaling waarop de factuurinformatie betrekking heeft, gevolgd door de datum waarop de betaling is ontvangen en het bedrag van de betaling. Factuuromschrijving Hier ziet u een overzicht van de facturen die met deze betaling zijn voldaan. U kunt per factuurregel zien wat de vervaldatum van de factuur was, hoe hoog het totale factuurbedrag was en welk deel van het factuurbedrag met deze betaling is voldaan. Klik onderaan het scherm op Terug om terug te keren naar het werkblad Betalingen.

13 INLOGGEN 7. DOSSIERSOP SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL (SWP) H. 7. HET RAADPLEGEN VAN DOSSIERS Als u een factuur te laat betaalt, dan leidt dit tot aanmaningen en uiteindelijk tot een overdracht van deze factuur aan één van onze externe incassopartners. Er wordt in dit geval een dossier aangemaakt, die u terugvindt op het werkblad Dossiers. Hieronder vindt u een toelichting op de gegevens die u op dit werkblad kunt raadplegen en wat deze betekenen: 6 6 Dossier Hier staat het dossiernummer vermeld. Dit is het nummer waaronder het dossier bekend staat binnen onze administratie. Facturen Als u op het plusje klikt, verschijnt er een lijst met facturen. Dit zijn alle facturen die zijn overgedragen aan een externe incassopartner en onderdeel uitmaken van het hetzelfde incassodossier. Hieronder vallen ook eventuele creditfacturen die nog in mindering gebracht mogen worden op het openstaande factuurbedrag. Op deze manier kan de incassopartner bepalen welk bedrag er per saldo nog moet worden ingevorderd. Te verifiëren bedrag Hier vindt u het bedrag dat door de incassopartner zal worden ingevorderd. Dit bedrag staat gelijk aan het totaal van alle openstaande facturen die onderdeel uitmaken van het betreffende incassodossier, verminderd met het totaal van alle eventuele creditfacturen. Dossiernummer incasso partners Hier ziet u het nummer waaronder het dossier bekend staat bij onze incassopartner. Deze is meestal gelijk aan het dossiernummer dat vermeld staat bij Dossier. In dit geval is het vak onder Dossiernummer incasso partners leeg. Is het vak echter wel ingevuld, dan hanteert de incassopartner dus een eigen, afwijkend dossiernummer. Status Hier staat de status van het incassodossier. Gecreëerd op Hier vindt u het tijdstip waarop het incassodossier is aangemaakt en overgedragen aan een externe incassopartner.

14 INLOGGEN CONTACTGEGEVENS OP SELFSERVICE KLANTENSERVICE WERKGEVERS PORTAL (SWP) H. Hebt u nog vragen? U kunt ons op werkdagen tussen 8.00 uur en 7.0 uur bereiken op telefoonnummer Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen. U kunt ook een sturen naar info@administratienet.nl. Disclaimer Deze handleiding is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Deze handleiding is bedoeld om werkgevers en leveranciers te ondersteunen bij het raadplegen van het Financieel overzicht. Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Bouwnijverheid mede namens de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector streeft ernaar om deze handleiding voortdurend te onderhouden en te actualiseren, maar kan er niet voor instaan dat de inhoud van (onderdelen van) deze handleiding na verloop van tijd of op het moment dat deze handleiding geraadpleegd wordt nog steeds juist, volledig of actueel is.

BEKIJKEN FINANCIEEL OVERZICHT EN BEHEREN REKENINGNUMMERS

BEKIJKEN FINANCIEEL OVERZICHT EN BEHEREN REKENINGNUMMERS premie- en inningssystematiek BEKIJKEN FINANCIEEL OVERZICHT EN BEHEREN REKENINGNUMMERS HANDLEIDING 6 U ontvangt deze handleiding namens Stichting Pensioenfonds voor Woningcorporaties (SPW). OVER DEZE HANDLEIDING

Nadere informatie

UW GEGEVENSLEVERING UPLOADEN VIA SWP HANDLEIDING 5

UW GEGEVENSLEVERING UPLOADEN VIA SWP HANDLEIDING 5 premie- en inningssystematiek UW GEGEVENSLEVERING UPLOADEN VIA SWP HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE HANDLEIDING... U wilt

Nadere informatie

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING 1 U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE

Nadere informatie

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE HANDLEIDING

Nadere informatie

EERSTE AANLEVERING en NIHILOPGAVE VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

EERSTE AANLEVERING en NIHILOPGAVE VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek EERSTE AANLEVERING en NIHILOPGAVE VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. INLOGGEN

Nadere informatie

CORRIGEREN LEVERING BIJ SIGNALEN HANDLEIDING 4A

CORRIGEREN LEVERING BIJ SIGNALEN HANDLEIDING 4A CORRIGEREN LEVERING BIJ SIGNALEN HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens BPF Schoonmaak en De stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. OVER DEZE HANDLEIDING U

Nadere informatie

WIJZIGEN VAN EEN BESTAAND DIENSTVERBAND

WIJZIGEN VAN EEN BESTAAND DIENSTVERBAND premie- en inningssystematiek WIJZIGEN VAN EEN BESTAAND DIENSTVERBAND HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens Stichting Pensioenfonds voor Woningcorporaties (SPW). OVER DEZE HANDLEIDING U wilt een

Nadere informatie

AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER

AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER premie- en inningssystematiek AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens Stichting Pensioenfonds voor de Architectenbureaus OVER DEZE HANDLEIDING U wilt een nieuwe werknemer

Nadere informatie

AFMELDEN VAN EEN WERKNEMER HANDLEIDING 3A

AFMELDEN VAN EEN WERKNEMER HANDLEIDING 3A AFMELDEN VAN EEN WERKNEMER HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens BPF Schoonmaak en De stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. OVER DEZE HANDLEIDING U wilt

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL Het controleren van uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector.

Nadere informatie

GEGEVENS EEN VOLGENDE KEER AANLEVEREN VIA SWP HANDLEIDING 2B

GEGEVENS EEN VOLGENDE KEER AANLEVEREN VIA SWP HANDLEIDING 2B premie- en inningssystematiek GEGEVENS EEN VOLGENDE KEER AANLEVEREN VIA SWP HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE HANDLEIDING...

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL Controleer & wijzig uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens ABP. 24.0100.16 OVER DEZE HANDLEIDING Controleer en wijzig uw gegevens in de Selfservice

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL (SWP)

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL (SWP) HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL (SWP) Het controleren van uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens Stichting Pensioenfonds voor de Architectenbureaus OVER DEZE HANDLEIDING Controleer

Nadere informatie

Tetra Portaal Handleiding

Tetra Portaal Handleiding Tetra Portaal Handleiding Release Tetra B.V. 18-03-2015 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 1.1 Algemeen............................................... 3 1.2 Inloggen via Bricks Huisarts.....................................

Nadere informatie

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Inhoudsopgave 1. Inloggen en gebruikersbeheer... 3 1.1. Inloggen... 3 1.2. Uitloggen... 3 1.3. Wachtwoord vergeten/verlopen... 3 1.4. Een nieuw wachtwoord instellen...

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

Handleiding Incura Boekhouding Invoeren van inkoopfacturen

Handleiding Incura Boekhouding Invoeren van inkoopfacturen Inleiding Om het financiële resultaat van uw organisatie te kunnen bepalen is het belangrijk dat u naast uw verkoopopbrengsten ook de kosten goed vast te leggen. In deze handleiding richten we ons op het

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Inkoopfacturen. Naam handleiding: Inkoopfacturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 31-12-2014 Versie: 1.

Handleiding Abakus. Inkoopfacturen. Naam handleiding: Inkoopfacturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 31-12-2014 Versie: 1. Handleiding Abakus Inkoopfacturen 2014 Abakus Compleet Pagina 1 / 9 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Inkoopfactuur... 3 Boekingsregel(s)... 4 Aanmaken inkooprelatie... 5 Via de Kamer van koophandel...

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Alles voor een ouderling

Alles voor een ouderling Gebruikers van Scipio Online Alles voor een ouderling Binnen Scipio Online kunt met diverse rollen aan de slag. In de rol van ouderling heeft u toegang tot de ledengegevens van de leden in uw eigen wijk

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

e-invoicing Online Billing

e-invoicing Online Billing e-invoicing Online Billing Voor vragen over Online Billing, contacteer: Email: Tel.: Inhoud Welkom bij Online Billing 3 Registratie voor Online Billing 4 einvoicing en epayment 10 Aanmelden 11 Nieuwe facturen

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving financiële rol

Samenwerken met icounting. Beschrijving financiële rol Samenwerken met icounting Beschrijving financiële rol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Financiële rol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.2 Mutaties inlezen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Mutaties inlezen

Nadere informatie

Abakus Handleiding Beheer facturen

Abakus Handleiding Beheer facturen Abakus Handleiding Beheer facturen Abakus Zonneoordlaan 17 6718 TK Ede 088-946 22 25 info@abakus.nl www.abakus.nl KvK 34183168 Incura en Abakus zijn producten van WinBase Software en Adviezen BV Inleiding

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Afletteren debiteuren. Naam handleiding: Afletteren debiteuren Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 22-12-2014 Versie: 1.

Handleiding Abakus. Afletteren debiteuren. Naam handleiding: Afletteren debiteuren Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 22-12-2014 Versie: 1. Handleiding Abakus Afletteren debiteuren 2014 Abakus Compleet Pagina 1 / 10 Inhoud Inhoud... 2 Afletteren debiteuren... 3 Ontvangst van het bedrag op een bankrekening... 4 Zie ook de handleiding "Bankmutaties"...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding NMBRS document viewer

Gebruikershandleiding NMBRS document viewer Wat vindt u in deze gebruiksaanwijzing? 1. Voor de eerste keer inloggen 2. Salarisdocumenten en de aangifte Loonheffingen bekijken 3. Wachtwoord wijzigen 4. Een inlog voor meerdere werkgevers (u heeft

Nadere informatie

Handleiding Incura Boekhouding Afletteren debiteuren

Handleiding Incura Boekhouding Afletteren debiteuren Een goed inzicht in de openstaande debiteuren is van groot belang voor uw praktijkvoering. Veel debiteuren kan duiden op een hoge omzet (en is positief). Daarentegen kan een hoge debiteurenstand ook duiden

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Beheer facturen. Naam handleiding: Beheer facturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1.

Handleiding Abakus. Beheer facturen. Naam handleiding: Beheer facturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1. Handleiding Abakus Beheer facturen 2014 Abakus Compleet Pagina 1 / 12 Inhoud Inleiding... 3 Twee type facturen... 3 Opbouw beheer facturen... 4 Tabblad Vecozo... 5 Lijst facturen... 6 Retourinformatie

Nadere informatie

18 mei 2018 Huib van Vliet Handleiding Serviceportaal Aspect ICT

18 mei 2018 Huib van Vliet Handleiding Serviceportaal Aspect ICT Handelsstraat 4, 3371 XC Hardinxveld-Giessendam Tel. (0184) 67 54 00 www.aspect-ict.nl, info@aspect-ict.nl 18 mei 2018 Huib van Vliet Handleiding Serviceportaal Aspect ICT Inhoud Introductie... 3 Doel...

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

Handleiding Magister voor ouders

Handleiding Magister voor ouders Handleiding Magister voor ouders Voor onze schooladministratie maken wij gebruik van het programma Magister. Dit programma stelt ook leerlingen en ouders in staat om via internet de basisgegevens en de

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers. Inloggen Start via het internet de volgende website

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

Handleiding Premienota online in het AZL werkgeversportaal

Handleiding Premienota online in het AZL werkgeversportaal Handleiding Premienota online in het AZL werkgeversportaal Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 1 Inleiding...3 2 Inloggen...3 3 Keuze werkgever...5 4 Zoeken juiste factuur...6 5 Facturen, factuurregels, notaregels:

Nadere informatie

Incura Boekhouding: debiteurenbeheer

Incura Boekhouding: debiteurenbeheer Incura Boekhouding: debiteurenbeheer Inleiding Ook al wil natuurlijk iedere ondernemer dat zijn klanten op tijd betalen, de werkelijkheid is helaas anders. Sommige klanten die de mogelijkheid hebben om

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving inkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving inkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving inkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Inkooprol 3 3 Hoe werkt het? 3 4 Inrichting 3 5 Inkoopfacturen verwerken 4 6 Betalingen fiatteren 5 7 Betalingen uitschrijven

Nadere informatie

HANDLEIDING CLIENT ONLINE

HANDLEIDING CLIENT ONLINE HANDLEIDING CLIENT ONLINE WE BELIEVE IN YOUR BUSINESS PRAKTISCHE INFORMATIE EN CONTACTGEGEVENS INLOGGEGEVENS CLIENT ONLINE: Uw klantnummer: Inlog Client Online: https://bfsclientonline.hpdsc.com/signon.action

Nadere informatie

Easy4U Finance Handleiding Taggen. [Geef tekst op]

Easy4U Finance Handleiding Taggen. [Geef tekst op] Easy4U Finance Handleiding Taggen [Geef tekst op] Inhoudsopgave Stap 1 Inloggen in Basecone 1 Stap 2 Aanleveren van facturen 2 Stap 3 Taggen in- en verkoopfacturen 3 Stap 4 Taggen overige documenten 4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding (mijn) personeelsdossier

Gebruikershandleiding (mijn) personeelsdossier Gebruikershandleiding (mijn) personeelsdossier Inhoud 1. Inleiding (mijn) personeelsdossier... 3 2. Mijn dossier... 3 3. Mijn instellingen... 5 4. Personeelsdossier... 6 5. De taakbalk aan de linkerzijde...

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Incasso. Naam handleiding: Incasso Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 31-12-2014 Versie: 1.0

Handleiding Abakus. Incasso. Naam handleiding: Incasso Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 31-12-2014 Versie: 1.0 Handleiding Abakus Incasso 2014 Abakus Compleet Pagina 1 / 9 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Inrichting in Abakus Compleet... 4 Incasseren... 5 e-mail... 6 Onvolledige gegevens:... 7 Geen bankrekening...

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Automatische betalingen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Automatische betalingen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Automatische betalingen 1. Inleiding..2 2. Aanmaken van betaalbestanden...2 2.1 Selecteren facturen...2 2.2 Deelbetaling....3 2.3 Aanmaken betaalbestand...

Nadere informatie

Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds

Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds Wanneer u op www.filmfonds.nl bij een van de verschillende programma s op Aanvraag starten klikt, wordt u doorgeleid naar onderstaande inlogpagina https://aanvragen.filmfonds.nl/register/.

Nadere informatie

Handleiding voor Comakers - VOC. Vastgoed Onderhoud Centrale

Handleiding voor Comakers - VOC. Vastgoed Onderhoud Centrale Handleiding voor Comakers - VOC Vastgoed Onderhoud Centrale Auteur : Erik Nous / Hennie Janssen Versie : Pharos 3.1 Datum : 1 juli 2009 Inhoudsopgave Inloggen in de Comaker Console... 3 Comaker console

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding personeelsdossier

Gebruikershandleiding personeelsdossier Gebruikershandleiding personeelsdossier Inhoud Handleiding personeelsdossier... 1 1. Inleiding personeelsdossier... 3 2. Inloggen Personeelsdossier... 3 3. Het digitale personeelsdossier... 4 4. De taakbalk

Nadere informatie

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA VETERINARY Lange Spruit 1a, 7773NE Hardenberg - T 0031 (0)30 6347250 E info@vivaveterinary.nl I ww.vivaveterinary.nl Inhoud 1. Inleiding...- 3-2. Financiën...-

Nadere informatie

Invulinstructie Afmelding Europees paspoort. Een toelichting bij het formulier om een Europees paspoort af te melden

Invulinstructie Afmelding Europees paspoort. Een toelichting bij het formulier om een Europees paspoort af te melden Invulinstructie Een toelichting bij het formulier om een Europees paspoort af te melden Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager 5 2.1 Wat moet u hier invullen? 5 3 Betrokkenen

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep De Klantportal van de Onderwijsgroep Noordwest-Holland is een persoonlijk platform waar onze klanten gegevens kunnen beheren, inschrijven op cursussen en informatie

Nadere informatie

Handleiding Incura Boekhouding Incasseren debiteurenvorderingen

Handleiding Incura Boekhouding Incasseren debiteurenvorderingen Inleiding Een snelle en doeltreffende manier van betalen van uw facturen door klanten is die van automatische incasso. Wanneer u bent gemachtigd door uw klant om geld af te schrijven van hun rekening èn

Nadere informatie

VIPLive - Financiële module (FIN):

VIPLive - Financiële module (FIN): VIPLive - Financiële module (FIN): Afboeken in VIPLive: Om met de module te beginnen, kunt u op scherm te zien: klikken. U krijgt dan onderstaand U moet aangeven of u gebruik maakt van een extern boekhoudpakket

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur)

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers Inloggen Start via het internet de

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015 Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015...Controleer uw gegevens Standmedewerkers 2014 registreren voor PROVADA 2015 Foto s uploaden en status PROVADA Afsprakenmodule aanpassen Nieuwe standmedewerkers

Nadere informatie

Handleiding Ingis. Afnemer. Ontvanger van facturen. februari 2010. Initiatief van

Handleiding Ingis. Afnemer. Ontvanger van facturen. februari 2010. Initiatief van Handleiding Ingis Afnemer Ontvanger van facturen februari 2010 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING EN OPZET VAN DE HANDLEIDING... 3 2 ONTVANGER INGIS FACTUREN... 4 2.1 Ondersteunde Browsers... 4 2.2 Inloggen op

Nadere informatie

Invulinstructie Afmelding (mede)beleidsbepaler. Een toelichting bij het afmeldingsformulier (mede)beleidsbepaler

Invulinstructie Afmelding (mede)beleidsbepaler. Een toelichting bij het afmeldingsformulier (mede)beleidsbepaler Invulinstructie Afmelding (mede)beleidsbepaler Een toelichting bij het afmeldingsformulier (mede)beleidsbepaler Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager 5 2.1 Wat moet

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving samenwerken compleet

Samenwerken met icounting. Beschrijving samenwerken compleet Samenwerken met icounting Beschrijving samenwerken compleet Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Samenwerken compleet 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 2.3 Mutaties inlezen 3 3 Hoe werkt het? 4 3.1

Nadere informatie

Handleiding Magister voor ouders/leerlingen

Handleiding Magister voor ouders/leerlingen Handleiding Magister voor ouders/leerlingen Voor onze schooladministratie maken wij gebruik van het programma Magister. Dit programma stelt ook leerlingen en ouders in staat om via internet de basisgegevens

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

Handleiding Declaratie- en retourinformatie Versie 4.9.0.2 Oktober 2014. Handleiding Declaratie- en retourinformatie

Handleiding Declaratie- en retourinformatie Versie 4.9.0.2 Oktober 2014. Handleiding Declaratie- en retourinformatie Handleiding Declaratie- en retourinformatie 1 Declaratieoverzicht 1.1 Declaratieoverzicht inzien 1.2 Ophalen retourinformatie 03 03 04 2 Zoeken van declaraties 2.1 Filteren declaratieoverzicht 04 04 3

Nadere informatie

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS HIP Express. VoIP portal 2 Inhoudsopgave 1. inleiding 3 3. Algemeen 5 3.1 Algemene functie: sorteren...5 3.2 Algemene functie: bladeren...5

Nadere informatie

Handleiding Topdesk Selfserviceportal

Handleiding Topdesk Selfserviceportal Selfserviceportal Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Wachtwoord (opnieuw) aanmaken pag. 4 3. Inloggen pag. 6 4. Begin scherm pag. 7 5. Mijn meldingen pag. 8 6. Storing melden, wijzigingsaanvraag en informatie

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Gebruikersgids. UPS Factureringcentrum

Gebruikersgids. UPS Factureringcentrum Gebruikersgids UPS Factureringcentrum 2015 United Parcel Service of America, Inc. UPS, het merk UPS en de kleur bruin zijn handelsmerken van United Parcel Service of America, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier 1 2016-2017 1 Beste Intergrip gebruiker, Voor u ligt de handleiding voor het Digitaal doorstroomdossier. De werkwijze in het systeem wijst zoveel mogelijk voor zich.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Intrum Web 2.0

Gebruikershandleiding Intrum Web 2.0 Inhoud 1 INLEIDING... 3 1.1 Home/startpagina... 3 2 Startpagina... 4 2.1 Statistieken... 5 2.2 Dossiers... 7 2.3 Berichten... 9 2.4 Uw collega's... 11 3 Zoeken naar dossiers... 12 3.1 Zoeken... 12 3.2

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving betalingsrol

Samenwerken met icounting. Beschrijving betalingsrol Samenwerken met icounting Beschrijving betalingsrol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Betalingsrol 3 3 Hoe werkt het? 3 4 Inrichting 3 5 Betalingen fiatteren 3 6 Betalingen uitschrijven 8 7 Informatie over

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Offective > Facturatie > Verkoopfacturen

Offective > Facturatie > Verkoopfacturen Offective > Facturatie > Verkoopfacturen Facturen kunnen ongelimiteerd worden aangemaakt. Klik op Facturatie > Verkoopfacturen In onderstaand scherm ziet u een overzicht van alles. U kunt hier zelf selecties

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Near patient Testing

Gebruikershandleiding. Near patient Testing Gebruikershandleiding Near patient Testing Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding VGN-Portal

Gebruikershandleiding VGN-Portal Gebruikershandleiding VGN-Portal MediQuest Tel: 088 12 63 908 (werkdagen van 10-15 uur) Email: vgn@mediquest.nl Pagina 1 van 10 Inhoud Inleiding... 2 Inloggen... 4 Deel A: Concerninrichting... 5 1.1 Het

Nadere informatie

Handleiding Opgavenportaal

Handleiding Opgavenportaal Handleiding Opgavenportaal Inhoudsopgave Inloggen Opgavenportaal 2 Voorwaarden Opgavenportaal 3 Vragen Nationaal (W)EEE Register 4 Mijn Merken 4 Voor de eerste keer opgave doen 5 Nieuwe opgave 6 Een nieuw

Nadere informatie

Handleiding. Versie 2.1 Datum: 20-03-2008 Plaats: Lelystad

Handleiding. Versie 2.1 Datum: 20-03-2008 Plaats: Lelystad Handleiding Versie 2.1 Datum: 20-03-2008 Plaats: Lelystad Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Bijzonderheden 4 3. Het factuuroverzicht 5 4. Details van de facturen 13 5. Uploaden van facturen 17 6. Logboek

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone gebruikershandleiding Verwerken van documenten Inkoop en Verkoop versie 1.0 september 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Verwerken voorzien wij u van

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bewerken diensten...5 Bewerken evenementen...6 Bewerken ledensoort...7 Bewerken tijden...8 Schema soort...9 Schema schema tijden...10

Nadere informatie

Veghel, 8 januari 2016 Handleiding klantenportal

Veghel, 8 januari 2016 Handleiding klantenportal Veghel, 8 januari 2016 Handleiding klantenportal Versie 3.3 Inleiding Welkom! In deze handleiding lichten we de werking en mogelijkheden van onze webportal toe. Wilt u gericht informatie opzoeken? Kies

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Handleiding Topdesk Selfserviceportal

Handleiding Topdesk Selfserviceportal Selfserviceportal Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Wachtwoord (opnieuw) aanmaken pag. 4 3. Inloggen pag. 6 4. Begin scherm pag. 7 5. Mijn meldingen pag. 8 6. Storing melden, wijzigingsaanvraag en informatie

Nadere informatie

September 2014 Versie 5.0

September 2014 Versie 5.0 September 2014 Versie 5.0 Inhoudsopgave Welkom bij het subsidieportaal van Agentschap SZW... 3 Account aanmaken en inloggen... 3 Home pagina... 5 Mijn gegevens... 6 Mijn gegevens aanpassen... 7 Gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Gebruikershandleiding leveranciersportaal. Eigen Haard Vastgoed. Instructie leveranciersportaal. Januari 2019

Gebruikershandleiding leveranciersportaal. Eigen Haard Vastgoed. Instructie leveranciersportaal. Januari 2019 Gebruikershandleiding leveranciersportaal Vastgoed Januari 2019 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Instellingen... 4 3. Zoeken en filteren... 5 4. Orders... 5 4.1 Accepteren... 6 4.2 Plannen... 7 Leveranciersopmerkingen...

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 5 Hoofdstuk 3 Mijn dossier...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding KlachtenVolgSysteem (KVS) > Huurdersportaal Pagina 1 van 7 Inleiding Met deze beknopte gebruikershandleiding helpen wij u gewend te raken aan het online KlachtenVolgSysteem, hierna

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 Inhoudsopgave 1 Snelstart...3 2 Inloggen...4 3 Wachtwoord vergeten?...5 4 Gastouderbureau...6 5 Wachtwoord aanpassen...6 6 Overzichten Informatie...7 7 Overzichten

Nadere informatie

Handleiding Gegevensuitwisseling via de Portal Inburgering voor gemeenten. Participatieverklaringstraject en maatschappelijke begeleiding

Handleiding Gegevensuitwisseling via de Portal Inburgering voor gemeenten. Participatieverklaringstraject en maatschappelijke begeleiding Handleiding Gegevensuitwisseling via de Portal Inburgering voor gemeenten Participatieverklaringstraject en maatschappelijke begeleiding 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Account aanmaken en inloggen

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bardiensten Invullen Bardienst...5 Bardiensten Mijn Bardiensten...6 Bardiensten Mijn Gegevens...7 Bardiensten Mijn Verhinderingen...8

Nadere informatie