Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap"

Transcriptie

1 Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap

2 Transport is de basis, logistiek de activiteit waarop steeds meer de focus komt te liggen. Eutraco, voluit European Transport Company, laat jaar na jaar een gezonde groei zien. Aan de basis daarvan ligt niet alleen een doortimmerde strategie, maar ook al jaren een solide TMS. TAS-tms is onze motor. Neem je het weg, dan zullen we op administratief- en planninggebied tweemaal zoveel mensen nodig hebben. Rudy Balcaen COO bij Eutraco

3 Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap De groei die Eutraco doormaakt bedraagt jaarlijks tien tot vijftien procent. Het is het gevolg van enkele duidelijke keuzes. In het verleden lag volgens Chief Operating Officer Balcaen de nadruk meer op het transporteren voor één sector. Het diversifiëren naar meer branches, waaronder de voedings-, de papier-, de hygiëne- en de recyclesector deed het bedrijf goed. Vanuit de hoofdvestiging in het West-Vlaamse Roeselare sloeg Eutraco vervolgens geografisch de vleugels uit. Vandaag de dag beschikt de transporteur en logistiek dienstverlener over vijf vestigingen in België, één vestiging vlak over de grens in Frankrijk (Roubaix) en een in Rajec, Slowakije. Balcaen omschrijft Eutraco als een kleine, middelgrote familiale onderneming met een goede balans tussen de transport- en de logistieke activiteiten. Het een kan niet zonder het ander. Wel hebben we enkele jaren geleden besloten om het aantal eigen trekkende eenheden niet verder te laten groeien. De tachtig voertuigen in beheer vervangen we wanneer nodig, maar zodra er bij ons behoefte is aan meer trekkende eenheden, dan huren we die in. Eutraco heeft voor de transportwerkzaamheden contracten afgesloten met honderdveertig onderaannemers. Het aantal trailers dat in het bezit is van de onderneming bedraagt driehonderd. Groeit het aandeel transport, dan zal Eutraco ook in meer eigen trailers investeren.

4 Stap voor stap naar meer modules De Belgisch-Franse markt weegt op transportgebied net iets zwaarder dan de activiteiten die Eutraco voor Nederland, Luxemburg en Duitsland uitvoert. De verhouding is ongeveer zestig-veertig. Deze verhouding kent zijn oorsprong in de jaren tachtig toen Eutraco steeds meer vervoer naar zowel Parijs als Amsterdam ging vervoeren. Enkele overnames en decennia verder is daaraan de groei op logistiek gebied toegevoegd. Verdeeld over alle bedrijfslocaties beschikt het bedrijf over ruim vierkante meter aan warehouseruimte. Daarbinnen gebruikt Eutraco een warehouse management systeem van Microsoft (Navision). Toch is de echte motor van dit bedrijf het TAS-tms. TAS-tms is hier al sinds midden jaren tachtig in gebruik. We hebben destijds de keuze gemaakt voor TAS-tms en hebben daarvan nooit spijt gehad. De software is modulair en in kleine stappen uitgerold. Met behulp van verschillende optimalisatieslagen is het ontwikkeld tot de huidige software. Met TAS-tms is de efficiency van Eutraco verbeterd. In de loop der jaren hebben we steeds meer modules in gebruik genomen.

5 De samenwerking tussen de verantwoordelijken bij Eutraco en die bij TAS-tms verloopt erg goed. Af en toe komt de vraag of we nieuwe softwaremodules willen testen. Noem het een wisselwerking waarbij wij soms wensen hebben en vanuit TAS-tms af en toe de vraag komt of we nieuwe softwaremodules willen testen. Balcaen erkent wel dat het verzoek om nieuwe functionaliteit niet altijd alleen vanuit Eutraco komt. Wanneer vijf of zes TAS-tmsgebruikers aangeven dat ze ergens behoefte aan hebben, dan is de kans volgens Balcaen groot is dat Alpega aan het ontwikkelen slaat. In dat geval zijn wij een soort proefkonijn, in de goede zin van het woord.

6 TAS-tms leidde tot grote veranderingen De ingebruikname van TAS-tms heeft bij Eutraco voor een grote verandering gezorgd. Vrijwel tegelijkertijd met de aanschaf van boordcomputers is het transport management systeem uitgerold bij de onderneming in Roeselare. Klanten kunnen dankzij dit platform orders aanmaken, zonder dat ze over een directe koppeling met TAS-tms dienen te beschikken. Van alle klanten waarvoor Eutraco werkt, geeft ongeveer de helft zijn orders digitaal door. Uiteraard proberen we dit percentage zo snel mogelijk te vergroten. Inmiddels gebruiken we TAS-tms voor vrijwel alle transport gerelateerde werkzaamheden, van het aanmaken van dossiers, het verwerken van de orders tot aan de facturatie. Web-order entry heeft niet alleen ons leven maar ook dat van klanten een stuk makkelijker gemaakt.

7 Met behulp van TAS-tms kan Eutraco voor- en nacalculaties maken. De software voorziet de dispatchers van voorzetten voor het maken van combinatieritten. Een planner kan altijd wijzigingen aanbrengen, maar op deze manier kost het ons veel minder werk om toch tot dezelfde of zelfs betere prestaties te komen. Bovendien zouden onze eigen planningen niet zomaar beter zijn dan die van TAS-tms. En zoals gezegd, zonder TAS-tms zouden we tweemaal zoveel mensen nodig hebben voor hetzelfde werk. Ik denk aan twee extra planners en vier extra administratieve krachten. De kans op het maken van fouten zou zonder het TMS zelfs een stuk groter zijn. En aanvullend gaat er zonder de automatisering meer tijd zitten in opzoekwerk. Eutraco werkt ook met Transwide. Hiermee ontvangen we transportopdrachten van verladers en de doorgegeven data loopt direct in TAS-tms. Deze vorm van automatisering voorkomt menselijke fouten. Om economische redenen gebruiken we eveneens Teleroute.

8 In de jaren dat TAS-tms bij Eutraco in gebruik is, zijn er stap voor stap toevoegingen gedaan. De meest recente aanvulling is die van het digitale CMR, DigiCMR van Pionira. Het leggen van de koppeling tussen het DigiCMR en TAS-tms kostte misschien twee uur, dat was echt zo voor elkaar. Al eerder werden het TMS en het Navision WMS aan elkaar gekoppeld. En ook is bij Eutraco topaccount in gebruik. Dit is het boekhoudprogramma van Alpega dat eenvoudig te koppelen is met TAS-tms. Wat volgens Balcaen een prettige toevoeging hieraan is, is de klachtenmodule. Heeft een chauffeur een klacht, dan kan hij deze via zijn boordcomputer doorgeven en dankzij de koppeling met het TMS zien de planners deze opmerking direct in TAS-tms.

9 Goed bijhouden van transportdata De energie die Eutraco in het verleden heeft gestoken in het goed bijhouden van de transportdata betalen zich nu uit. Dit maakt een naadloze integratie tussen TAS-tms en de diverse andere IT-tools mogelijk. De operatie is hierdoor ook grotendeels papierloos gemaakt. Aanvullend aan de al genoemde koppelingen, werkt Eutraco ook met Transwide. Hiermee ontvangen we transportopdrachten van verladers en de doorgegeven data loopt direct in TAS-tms. Deze vorm van automatisering voorkomt menselijke fouten. En om economische redenen gebruiken we eveneens Teleroute. De eerlijkheid gebied wel te zeggen dat we vooral vervoer aanbieden. Maar ook hier zijn alle handelingen direct met TAS-tms gesynchroniseerd. Relatief nieuw bij Eutraco is dat klanten met een verschillende pricing per bestemming dankzij TAS-tms beter te bedienen zijn. We hebben de zekerheid dat we altijd over het juiste tarief spreken. Tarieven die in Excel staan, kunnen we koppelen aan TAS-tms. Hierdoor zijn ze ook in het dossier van de klant zichtbaar. Op die manier heeft iedereen er toegang toe.

10 Meer tijd voor klanten Nu de basis van alle transport gerelateerde activiteiten goed is georganiseerd en soepel verloopt, ligt de nadruk bij de onderneming op het steeds verder optimaliseren van de services. Nieuwe modules van TAS-tms dragen daaraan bij, maar niet op de voor de hand liggende manier. Het is niet dat we daarmee direct economisch voordeel nastreven, maar het is ons er vooral om te doen dat we onze customer care medewerkers meer tijd willen geven. Hebben ze die tijd, dan kunnen ze nog beter luisteren naar onze klanten en die beter aan ons binden. Dat is echt de enige manier om ze tevreden te houden. We denken niet in hunters en farmers, maar willen beide. En voor bestaande klanten willen we tien tot vijftien procent meer gaan doen, juist omdat ze tevreden zijn over onze diensten. We hebben de zekerheid dat we altijd over het juiste tarief spreken. Tarieven die in Excel staan, kunnen we koppelen aan TAS-tms. Hierdoor zijn ze ook in het dossier van de klant zichtbaar. Op die manier heeft iedereen er toegang toe.

11 Uitdaging Het professionaliseren van alle transport gerelateerde activiteiten in één softwaretool. Boordcomputerdata die naadloos in het TMS diende te lopen. Goede contacten met de ITleverancier. Het waren slechts enkele van de eisen die Eutraco stelde. Automatiseren om efficiënter te kunnen werken voor klanten was het doel. Het TMS moest de motor zijn achter een bedrijfstransformatie.

12 Oplossing Het TAS-tms transport management systeem is in stappen geïmplementeerd en uitgebreid. Het is ook gekoppeld aan topaccount, vrachtuitwisselingplatform Teleroute, Transwide en de boordcomputers van Transics.

13 Voordelen Geautomatiseerde administratie en planning Stapsgewijze adoptie van nieuwe TMS-modules Naadloze data-uitwisseling tussen TMS, Transwide, Teleroute, topaccount en boordcomputers Minder energie steken in opzoekwerk Meer tijd voor het bedienen van en het meedenken met klanten Tijdwinst dubbel zoveel doen met evenveel werknemers

14 TAS-tms is een modulair Transport Management System (TMS) dat vervoerders en expediteurs in de gelegenheid stelt hun gehele transportproces te beheren. +30 JAAR +50 SPECIFIEKE TRANSPORT EN FREIGHT FORWARDING MODULES +15 TRANSPORT SPECIALITEITEN I +32 (0)

Totale controle over uw transportbedrijf. Deze 4 casestudies bewijzen het

Totale controle over uw transportbedrijf. Deze 4 casestudies bewijzen het Totale controle over uw transportbedrijf Deze 4 casestudies bewijzen het TAS is de drijvende kracht achter het transportbedrijf Eutraco Het Europese transportbedrijf Eutraco realiseert jaar na jaar een

Nadere informatie

Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken

Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken De voornaamste reden waarom we voor TAS-tms hebben gekozen, was de optie om alles in één systeem

Nadere informatie

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Ruim 70.000 Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Logistiek dienstverlener Jonker & Schut bespaart tijd, rijdt minder lege kilometers, werkt duurzaam en verhoogt zijn rendement

Nadere informatie

TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS.

TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS. TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS www.tas-tms.com GROUP-GTS Group-GTS is een familiebedrijf dat groeit dankzij gemotiveerd personeel. De logistiek dienstverlener kent wat betreft activiteiten

Nadere informatie

CARS&CARGO. Shaping Transport Collaboration

CARS&CARGO. Shaping Transport Collaboration CARS&CARGO Vrachtuitwisseling Teleroute ondersteunt snelle groei Cars&Cargo met netwerkopbouw en reductie leegrijden BOB SNIJDER DIRECTEUR VAN CARS&CARGO IN HAZELDONK Ondernemer of zakenman? Bob Snijder,

Nadere informatie

Integratie is groen! Lean & Green 2.0

Integratie is groen! Lean & Green 2.0 Integratie is groen! Lean & Green 2.0 Integratie als randvoorwaarde voor grip op logistieke proces in keten Frank Erftemeijer 03-10-2013 Agenda Introductie Yellowstar Lean & Grean trends Overheid Verladers

Nadere informatie

Beleggerspresentatie. Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting

Beleggerspresentatie. Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting Beleggerspresentatie Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting Introductie? Wie zijn wij? Bestuurders André van Rijn Richard Reeskamp Management Team Tomas Straathof Manager Operations

Nadere informatie

Van Wijngen International optimaliseert beladingsgraad en planning met online vrachtuitwisselings platform Teleroute

Van Wijngen International optimaliseert beladingsgraad en planning met online vrachtuitwisselings platform Teleroute Van Wijngen International optimaliseert beladingsgraad en planning met online vrachtuitwisselings platform Teleroute Teleroute vult de laatste laadmeters Vooruit kijken en stap voor stap de beladingsgraad

Nadere informatie

On-the-Road transport

On-the-Road transport On-the-Road transport Verbeter uw planning en distributie Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Effciënte transportplanning met On-the-Road Tijd is geld, zeker voor transportbedrijven. Daarom is het

Nadere informatie

Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark DA Sliedrecht T +31 (0) F

Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark DA Sliedrecht T +31 (0) F Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark 1000 3364 DA Sliedrecht T +31 (0)184 44 44 44 F +31 (0)184 44 44 01 I www.unit4.nl E mkb@unit4.com

Nadere informatie

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Specialist in software voor logistiek dienstverleners Wij leveren: Software oplossingen gebaseerd op het Microsoft platform Standaard software

Nadere informatie

PyraSied Xtreme Acrylic kanaliseert groei met behulp van financiële overzichtelijkheid en stabiele koppelingen in Prodin ERP

PyraSied Xtreme Acrylic kanaliseert groei met behulp van financiële overzichtelijkheid en stabiele koppelingen in Prodin ERP PyraSied Xtreme Acrylic kanaliseert groei met behulp van financiële overzichtelijkheid en stabiele koppelingen in Prodin ERP Kunststof groothandel PyraSied showroom acrylaat en designkunststoffen Voorraad

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal

Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal Minder fouten en lagere werkdruk bij logistieke dienstverleners Klanten zelf hun orders laten invoeren waardoor ze de status

Nadere informatie

Wij stellen u voor...

Wij stellen u voor... Wij stellen u voor... Missie en visie Missie Het leveren van een full service logistieke dienstverlening, waarbij meerwaarde wordt toegevoegd door ontzorging en procesverbetering. Hierbij staat een sterke

Nadere informatie

On-the-Road transport

On-the-Road transport On-the-Road transport Verbeter uw planning en distributie Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Effciënte transportplanning met On-the-Road Tijd is geld, zeker voor transportbedrijven. Daarom is het

Nadere informatie

Referentiedossier Transics

Referentiedossier Transics Referentiedossier Transics Voorwoord Transics is een van de trendzetters in Europa kwa Fleetmanagement en dit uitsluitend op vrachtwagen. In 2009 en 2010 is Fleetsupport BVBA de exclusieve installateur

Nadere informatie

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Door het proces tussen aanvraag en afsluiten van een verzekering te automatiseren, verloopt het sneller en is de kans op fouten sterk afgenomen. Independer.nl

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri C A S E B E LG O S U C Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri Dé referentie op de markt als het gaat over ERP voor KMO SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

Persbericht. CarCube boordcomputer levert bijdrage aan succes Klanten Trimble Transport & Logistics koplopers bij Transport Awards 2011

Persbericht. CarCube boordcomputer levert bijdrage aan succes Klanten Trimble Transport & Logistics koplopers bij Transport Awards 2011 Persbericht CarCube boordcomputer levert bijdrage aan succes Klanten Trimble Transport & Logistics koplopers bij Transport Awards 2011 Klanten van Trimble Transport & Logistics hebben opnieuw hoog gescoord

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie

Transwide en Barry Callebaut: een succesvol recept

Transwide en Barry Callebaut: een succesvol recept Transwide en Barry Callebaut: een succesvol recept Hoe Transwide TMS zelfs in de meest veeleisende transportomgeving de sleutel is tot nauwkeurigheid en rendabiliteit Barry Callebaut is wereldwijd een

Nadere informatie

De standaard voor de digitale vrachtbrief

De standaard voor de digitale vrachtbrief De standaard voor de digitale vrachtbrief Onjuiste en onvolledige informatie in de logistieke keten leidt tot vertraging, extra werk en niet-afgeleverde goederen. Bij 5% van alle zendingen gaat bij de

Nadere informatie

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Snelheid gewenst: stipte en ongecompliceerde vervoersdienst Het in Oostenrijk gevestigde Tirolia Spedition Ges.m.b.H is gespecialiseerd

Nadere informatie

OWERING TECHNOLOGY. Presentatie inhoud. Wie is Trimble?

OWERING TECHNOLOGY. Presentatie inhoud. Wie is Trimble? Win-Win oplossing 1. Meer orders met minder trucks, trailers en chauffeurs 2. Lager dieselverbruik 3. Minder CO2 uitstoot 4. Minder ongevallen 5. Lagere kosten reparatie, onderhoud en banden 6. Besparing

Nadere informatie

Boordcomputers & Fleetmanagement

Boordcomputers & Fleetmanagement Boordcomputers & Fleetmanagement Zoals elke bewuste ondernemer wilt u dat de processen in uw organisatie soepel verlopen en dat u volledig inzicht hebt in het gebruik van uw bedrijfsmiddelen. Om dit te

Nadere informatie

Gehlen Schols Logistics

Gehlen Schols Logistics Winner 2011 Vestigingen: NL - Kerkrade (hoofdkantoor) DE - Düren BE - Grâce Hollogne SK - Bratislava Logistieke diensten: Internationaal Transport en Expeditie Dagelijks: Duitsland, Zwitserland, Benelux

Nadere informatie

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company TimeManager ERP voor Dienstverleners SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company 2 Inleiding Bent u werkzaam in Professional Services? Met onze geïntegreerde CRM en Project Management

Nadere informatie

CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN

CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN GROEI DOOR ONTZORGEN VAN MEER NIEUWE KLANTEN. Mark de Waard, Advisie DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Qurius heeft met Microsoft Dynamics CRM een kwaliteitsslag weten te maken. De onderlinge vestigingen communiceren nu beter

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

Programma van sessie 2. Beurtvaartadres Royal Lemkes Bexter Y-our

Programma van sessie 2. Beurtvaartadres Royal Lemkes Bexter Y-our Programma van sessie 2 Beurtvaartadres Royal Lemkes Bexter Y-our Beurtvaartadres & TransFollow Synergie tussen de partijen Exclusieve distributeur van TransFollow Werkwijze van Beurtvaartadres Sectoren

Nadere informatie

EOSOL VOLLEDIGE TRANSFORMATIE DANKZIJ MOBILE FIRST AANPAK

EOSOL VOLLEDIGE TRANSFORMATIE DANKZIJ MOBILE FIRST AANPAK EOSOL VOLLEDIGE TRANSFORMATIE DANKZIJ MOBILE FIRST AANPAK Over Eosol Wie zijn we? gespecialiseerd in productie van vliegenramen en zonwering voor levering aan schrijnwerkers en zonvakkers. Focus op kwaliteit

Nadere informatie

KTBA PEOPLE IN FOOD "IK DOE GRAAG ZAKEN MET BEDRIJVEN DIE ONS OOK BEGRIJPEN"

KTBA PEOPLE IN FOOD IK DOE GRAAG ZAKEN MET BEDRIJVEN DIE ONS OOK BEGRIJPEN KTBA PEOPLE IN FOOD "IK DOE GRAAG ZAKEN MET BEDRIJVEN DIE ONS OOK BEGRIJPEN" OVER KTBA KTBA richt zich sinds 1996 op de voedingsmiddelen-industrie met consultancy, training en labelcompliance. KTBA is

Nadere informatie

Boordcomputers & Fleetmanagement

Boordcomputers & Fleetmanagement Boordcomputers & Fleetmanagement Zoals elke bewuste ondernemer wilt u dat de processen in uw organisatie soepel verlopen en dat u volledig inzicht hebt in het gebruik van uw bedrijfsmiddelen. Om dit te

Nadere informatie

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Sigma distributiepartner Colours & Coatings wil alle klantgegevens centraal opslaan en op PDA's beschikbaar hebben voor de buitendienstmedewerkers.

Nadere informatie

De rol van WMS in internationale Supply Chains

De rol van WMS in internationale Supply Chains De rol van WMS in internationale Supply Chains s-hertogenbosch, 26 april 2012 9026X078/WD/ld v1.0 De in dit rapport genoemde conclusies, aanbevelingen en adviezen zijn gebaseerd op door de opdrachtgever

Nadere informatie

Van Thillo & Partners stevig op de rit met Odoo VAN THILLO & PARTNERS

Van Thillo & Partners stevig op de rit met Odoo VAN THILLO & PARTNERS Van Thillo & Partners stevig op de rit met Odoo VAN THILLO & PARTNERS Van Thillo & Partners verzorgt vanuit Wijnegem full service VIP-vervoer naar meetings, conferenties en internationale luchthavens.

Nadere informatie

Kerntaak 1: Plant wegtransporten

Kerntaak 1: Plant wegtransporten Kerntaak 1: Plant wegtransporten Werkproces 1.1: Beoordeelt transportopdrachten en aanvragen De planner wegtransport ontvangt een transportopdracht/transportaanvraag en beoordeelt of deze kan worden uitgevoerd

Nadere informatie

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen Application Services Optimaliseer uw informatiestromen Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten Uw organisatie krijgt steeds meer informatie te verwerken die via verschillende

Nadere informatie

MSG ERP. Het ERP-systeem dat jouw handelsproces volgt

MSG ERP. Het ERP-systeem dat jouw handelsproces volgt MSG ERP + Stroomlijn al jouw handelsprocessen + Bedien je klanten via een omnichannelstrategie + Til fulfillment naar een hoger niveau + Kies uit honderden krachtige functies Het ERP-systeem dat jouw handelsproces

Nadere informatie

VERMEER TRANSPORT INNOVATIE IN SIERTEELT LOGISTIEK. Vermeer Transport

VERMEER TRANSPORT INNOVATIE IN SIERTEELT LOGISTIEK. Vermeer Transport VERMEER TRANSPORT INNOVATIE IN SIERTEELT LOGISTIEK Kort overzicht Vloot van ca 30 vrachtwagens, waaronder 3 lzv s In België sinds 1998 transport van kwekers naar exporteurs, in 2002 vanuit nieuwbouw Lochristi

Nadere informatie

Supplier Kit verzenden elektronische facturen voor leveranciers van SITA Nederland

Supplier Kit verzenden elektronische facturen voor leveranciers van SITA Nederland Supplier Kit E-Facturatie Supplier Kit verzenden elektronische facturen voor leveranciers van SITA Nederland Introductie E-Facturatie Verschillende verzendopties E-Factuur vereisten en informatie 2 (5)

Nadere informatie

Simacan Connect verwerkt en harmoniseert verschillende databronnen, zodat deze te gebruiken zijn met eigen databronnen.

Simacan Connect verwerkt en harmoniseert verschillende databronnen, zodat deze te gebruiken zijn met eigen databronnen. Integratie van verkeersinformatie in logistieke processen Simacan, onderdeel van de OVSoftware Groep (www.ovsoftware.nl), richt zich op het verwerken, beschikbaar maken en inzichtelijk maken van grote

Nadere informatie

UW TOEGANG TOT LOGISTIEK EXCELLEREN

UW TOEGANG TOT LOGISTIEK EXCELLEREN UW TOEGANG TOT LOGISTIEK EXCELLEREN HOE KUNNEN WE U AAN EEN VOORSPRONG HELPEN? Bij Gateway begint een gesprek altijd met een vraag. Naar uw uitdagingen, uw doelstellingen, naar de wensen van uw klanten.

Nadere informatie

Technische groothandel Romal zet ERP-systeem Prodin in voor real-time synchronisatie ERP- en webshopdata

Technische groothandel Romal zet ERP-systeem Prodin in voor real-time synchronisatie ERP- en webshopdata Technische groothandel Romal zet ERP-systeem Prodin in voor real-time synchronisatie ERP- en webshopdata Opslag Romal productie- en testruimte Magazijn Technische groothandel Romal zet ERP-systeem Prodin

Nadere informatie

Voorstel bachelor proef Phara

Voorstel bachelor proef Phara Voorstel bachelor proef 2015 Phara Inhoud: voorstel Bachelor proef Referentie: 20150904 Voorstel bachelor proef Phara 2015 Laatste wijziging: 7/09/2015 Aantal pagina s: 9 Voorstel bachelor proef 2015-7/09/2015

Nadere informatie

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven Brochure Eazy Logistics Wij doen wat anderen beloven Over ons Eazy Logistics is gestart in september 2014. Als snel heeft Eazy Logistics zich gemengd tussen de gevestigde orde binnen de koeriers. Momenteel

Nadere informatie

De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com

De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com UBplus versimpelt en versnelt Met UBplus haalt u een compleet softwarepakket in huis. Het programma is volledig toegespitst

Nadere informatie

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit De AGR Cockpit één systeem voor meststoffenregistratie, navigatie, track & trace, urenregistratie en (tele)communicatie 1 De AGR Cockpit 2 De AGR Cockpit Data2Track

Nadere informatie

Digitale transformatie door JIT september Roeselare

Digitale transformatie door JIT september Roeselare Digitale transformatie door JIT2.0 26 september 2017 - Roeselare wij versterken en verbinden uw onderneming Korazonis een webontwikkelaargespecialiseerd in de integratie en optimalisatie van uw bedrijfsprocessen

Nadere informatie

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER EEN UNIEKE OPLOSSING VOOR DE AUTOMATISERING VAN AL UW DOCUMENTPROCESSEN Aangezien het gebruik van papier nog steeds een belasting vormt

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

Uw virtuele systemen in drie stappen beschermen. Bedrijven die advies willen over een back-upoplossing voor virtuele omgevingen

Uw virtuele systemen in drie stappen beschermen. Bedrijven die advies willen over een back-upoplossing voor virtuele omgevingen SOLUTION BRIEF: UW VIRTUELE SYSTEMEN IN DRIE STAPPEN BESCHERMEN........................................ Uw virtuele systemen in drie stappen beschermen Who should read this paper Bedrijven die advies willen

Nadere informatie

Shipping Broker Multi Carrier Engine (r)

Shipping Broker Multi Carrier Engine (r) Shipping Broker is een door Q-unlimited ontwikkeld informatiesysteem dat het carrier management proces ondersteunt. Dit proces is gericht op optimalisatie en het behalen van besparingen betreffende uitbesteding

Nadere informatie

ALL YOU NEED FOR A PERFECT FLOW

ALL YOU NEED FOR A PERFECT FLOW ALL YOU NEED FOR A PERFECT FLOW HOE KUNNEN WE U AAN EEN VOORSPRONG HELPEN? Bij Gateway begint een gesprek altijd met een vraag. Naar uw uitdagingen, uw doelstellingen, naar de wensen van uw klanten. Want

Nadere informatie

Professional Document Output Management in practice. door Richard Elsinga van Royal Smilde

Professional Document Output Management in practice. door Richard Elsinga van Royal Smilde Professional Document Output Management in practice door Richard Elsinga van Royal Smilde Agenda Even voorstellen Quadira door: Dennis Wolf Waarom Output Management in JDE met Advanced-Forms Even voorstellen

Nadere informatie

REPAY HRM "OP HET GEBIED VAN AUTOMATISERING VALT ER ALTIJD NOG WINST TE BOEKEN"

REPAY HRM OP HET GEBIED VAN AUTOMATISERING VALT ER ALTIJD NOG WINST TE BOEKEN REPAY HRM "OP HET GEBIED VAN AUTOMATISERING VALT ER ALTIJD NOG WINST TE BOEKEN" OVER REPAY HRM Door de bedrijfsprocessen met ERP-software te automatiseren, is Repay HRM in staat de spectaculaire groei

Nadere informatie

Handleiding

Handleiding is heel eenvoudig, na slechts enkele stappen kunt u aan de slag. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding en een webbrowser. 085-0479 475 www.easytrans.nl info@easytrans.nl Inhoud Stap 1 Inloggen...

Nadere informatie

Innoveren maakt het verschil

Innoveren maakt het verschil Innoveren maakt het verschil De logistieke dienstverlener van vandaag bestaat niet meer in 2020! Pascal van Beek Supply chain strategie ontwikkeling & implementatie Business development Customer focussed

Nadere informatie

Asahi UK gebruikt Transwide TMS om groeiende transportvolumes te beheren

Asahi UK gebruikt Transwide TMS om groeiende transportvolumes te beheren Asahi UK gebruikt Transwide TMS om groeiende transportvolumes te beheren Vorig jaar bereikten we met Transwide een absolute piek in de dienstverlening aan de klant. De dringende behoefte aan meer efficiëntie

Nadere informatie

T-Mobile Nederland Finance Operations

T-Mobile Nederland Finance Operations T-Mobile Nederland Finance Operations Presentatie BI Award 2005 23 Februari 2006 Peter Meefout Directeur Finance Operations Author/Date T-Mobile Nederland: de organisatie Wie we zijn Een van de drie strategische

Nadere informatie

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS AL MEER DAN 20 JAAR DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS IN RETAIL, LOGISTIEK EN INDUSTRIE TOTAALOPLOSSING VOOR WFM VRAAGSTUKKEN Softbrick Workforce

Nadere informatie

OVER TRIVEST DE STRATEGIE VAN TRIVEST 25+ LANDEN 300+ MEDEWERKERS KLANTEN

OVER TRIVEST DE STRATEGIE VAN TRIVEST 25+ LANDEN 300+ MEDEWERKERS KLANTEN OVER TRIVEST Trivest Software Group bestaat uit toonaangevende softwarebedrijven die samenwerken om project- en productiebedrijven binnen de maakindustrie procesmatig te optimaliseren en ondersteunen met

Nadere informatie

CORNELISSEN "VAN EXCEL-LIJSTJES NAAR BIG DATA"

CORNELISSEN VAN EXCEL-LIJSTJES NAAR BIG DATA CORNELISSEN "VAN EXCEL-LIJSTJES NAAR BIG DATA" OVER CORNELISSEN Van een grote hoeveelheid losse applicaties naar een up to date ITinfrastructuur. Het Nijmeegse Cornelissen Transport vond daarvoor de tijd

Nadere informatie

Inhoud. Introductie ORTEC TRP. Klant voorbeelden. Roadmap 3-11-2011 2

Inhoud. Introductie ORTEC TRP. Klant voorbeelden. Roadmap 3-11-2011 2 Inhoud Introductie ORTEC TRP Klant voorbeelden Roadmap 3-11-2011 2 Introductie ORTEC TRP 3-11-2011 3 Wat is tactisch plannen? Voorbeelden Verdeling werk over medewerkers Bepaling belever-/bezoekdagen klanten

Nadere informatie

GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG DANKZIJ M-SOFT-ERP

GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG DANKZIJ M-SOFT-ERP MSOFT SOFTWARE & SERVICE GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG DANKZIJ M-SOFT-ERP handel in staal :: handel in non-ferro :: handel in ijzerwaren :: staal service center :: trader TOTAALSOFTWARE SPECIFIEK

Nadere informatie

Destil tackelt elke logistieke uitdaging met Microsoft Dynamics AX

Destil tackelt elke logistieke uitdaging met Microsoft Dynamics AX Destil tackelt elke logistieke uitdaging met Microsoft Dynamics AX De IT van Destil BV bevatte zoveel maatwerk, dat het de groei van de groothandel belemmerde. Een modern ERP systeem geeft weer ruimte

Nadere informatie

From business transactions to process insights. BPM Round Table, TU/e 26 mei 2014

From business transactions to process insights. BPM Round Table, TU/e 26 mei 2014 From business transactions to process insights BPM Round Table, TU/e 26 mei 2014 Agenda 1 2 3 4 Korte introductie Process mining in de audit Enkele voorbeelden Uitdagingen & de toekomst 1 Korte introductie

Nadere informatie

HAVEP Easy Sizing. Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP

HAVEP Easy Sizing. Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP HAVEP Easy Sizing Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP Innovatieve maatopname in enkele minuten Het organiseren van passessies bij klanten, waarvoor je vaak verschillende pasmodellen

Nadere informatie

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Grip-IT Planning & Forecasting Tool Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Wat is Grip-IT? Een snelle en degelijke applicatie voor planning en capaciteitsmanagement, bijvoorbeeld als

Nadere informatie

CaseMaster Bulbs. 2013 9 Knots Solutions BV

CaseMaster Bulbs. 2013 9 Knots Solutions BV CaseMaster Bulbs CaseMaster Bulbs CaseMaster Bulbs is een applicatie speciaal ontwikkeld om de complexe planning rondom het telen, verwerken, verkopen en exporteren van de bollen duidelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Onderzoek Mercuri Urval achtergrondinformatie voor de media Klantgerichtheid is de belangrijkste aanjager voor economische groei in Europa

Onderzoek Mercuri Urval achtergrondinformatie voor de media Klantgerichtheid is de belangrijkste aanjager voor economische groei in Europa Voor nadere informatie, neem contact op met: Wilma Buis Algemeen Directeur van Mercuri Urval b.v. Tel: 033 450 1400 of 06 5025 3038 wilma.buis@mercuriurval.com Onderzoek Mercuri Urval achtergrondinformatie

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

PRODUCT SHEET WHAT WE DO

PRODUCT SHEET WHAT WE DO ESDNOW, onderdeel van DISC BV, is dé Europese specialist als het gaat om het beheren, beveiligen, verkopen, toegang verschaffen tot, en distributie van digitale content. ESDNOW helpt uitgevers bij het

Nadere informatie

Supply Chain Day 12 april Interface Nederland B.V.

Supply Chain Day 12 april Interface Nederland B.V. Supply Chain Day 12 april 2017 @ Interface Nederland B.V. Over Fabory Toonaangevende Europese distributeur van bevestigingsartikelen en aanverwante artikelen: Sinds 2011 onderdeel van Amerikaanse beursgenoteerde

Nadere informatie

Case Study: Het Oogziekenhuis Rotterdam. Oogziekenhuis Rotterdam met open EPD voorbereid op zorg van de toekomst

Case Study: Het Oogziekenhuis Rotterdam. Oogziekenhuis Rotterdam met open EPD voorbereid op zorg van de toekomst Oogziekenhuis Rotterdam met open EPD voorbereid op zorg van de toekomst 1 UITDAGINGEN Van papieren naar elektronische dossiers Zorgverleners centraal toegang geven tot patiëntgegevens Efficiëntie optimaliseren

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken!

In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken! In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken! Herkenbaar? Lange wachttijden wanneer u naar een contact center belt? Keuzemenu s waar geen eind aan lijkt te komen? En dan heeft

Nadere informatie

Supply Chain Solutions

Supply Chain Solutions Supply Chain Solutions Actemium Supply Chain Solutions verbetert uw efficiency op de werkvloer door real-time identificatie en registratie van de goederenstroom. Een naadloze aansluiting tussen uw backofficesysteem

Nadere informatie

FELLOO "EEN BLOKKENDOOS OM FANTASTISCHE TOEPASSINGEN MEE TE BOUWEN

FELLOO EEN BLOKKENDOOS OM FANTASTISCHE TOEPASSINGEN MEE TE BOUWEN FELLOO "EEN BLOKKENDOOS OM FANTASTISCHE TOEPASSINGEN MEE TE BOUWEN OVER FELLOO Felloo is een onafhankelijke totaalaanbieder op het gebied van cloud communicatie. De bedrijfsnaam staat symbool voor de manier

Nadere informatie

HET PROJECT E-INVOICING. Dirk Noens

HET PROJECT E-INVOICING. Dirk Noens Dirk Noens Algemeen kader Digitale economie Richtlijnen & doelstellingen Voordelen voor uw organisatie Bouwstenen E-invoicing Overheidsplatform Toekomstvisie Status binnen Europa Overheid, ERP & IT partners

Nadere informatie

De Web Specialist. Forum The future is now!

De Web Specialist. Forum The future is now! De Web Specialist Forum 2.0 2.0 The future is now! Kevin Moons INHOUD Website Voordelen Valkuilen Mogelijkheden Onderhouden Digitalisering Data eren Platform WEBSITE - VOORDELEN Waarom heb ik een website

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go

Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go Stork lanceerde in 2014 een online leerportal voor zijn medewerkers. Sindsdien kunnen medewerkers zelfstandig opleidingen zoeken en boeken binnen het aanbod

Nadere informatie

HODES "SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND"

HODES SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND HODES "SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND" INHOUDSOPGAVE HET JUISTE GEREEDSCHAP DE UITDAGINGEN 3 5 IMPLEMENTATIE 7 11 OVER AFAS 2 HODES DE UITDAGINGEN Controller Carlien Smit van Hodes Huisvesting

Nadere informatie

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG)

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG) In dit document vind je nadere informatie over: 1. de voorwaarden voor deelname 2. de stage opdracht per module 3. de keuze tussen volledige opleiding of losse modules 4. de investering per module en de

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning Waarom? U beschikt over een onderneming van minstens 5 gebruikers en constateert dat u naast uw administratieve software meer en meer zaken moet bijhouden buiten deze software. biedt een volledig geautomatiseerd

Nadere informatie

ICT EN INFORMATIEBELEIDSPLAN

ICT EN INFORMATIEBELEIDSPLAN ICT EN INFORMATIEBELEIDSPLAN 2018-2023 VERSIE definitief Vastgesteld op : 14 augustus 2018 Directeur bestuurder 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Positionering ICT en Informatiebeleid

Nadere informatie

Papierloos transport krijgt vorm 28 april 2014 367 keer bekeken

Papierloos transport krijgt vorm 28 april 2014 367 keer bekeken Artikel Papierloos transport krijgt vorm 28 april 2014 367 keer bekeken Onder de noemer Papierloos transport startte TLN het afgelopen jaar diverse projecten om het gebruik van ICT in de transportsector

Nadere informatie

Software oplossingen voor de maritieme en logistieke sector.

Software oplossingen voor de maritieme en logistieke sector. Software oplossingen voor de maritieme en logistieke sector. +32 3 238 44 04 SALES@SAMANDAR.BE WWW.SAMANDAR.BE SAMANDAR: Wie zijn we? Samandar zag het licht in april 2011. Je kan dus gerust stellen dat

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. accountants, werkgevers en werknemers

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. accountants, werkgevers en werknemers Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor accountants, werkgevers en werknemers Versie: 2018-01 In deze brochure lees je onder andere...

Nadere informatie

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT Exact Online CASE STUDY HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE TENSING BINNEN 1 JAAR 180 GRADEN DRAAIDE Tensing, een mobility en Geo- ICT software

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl welkom bij CRMCompany CRMCompany is een jong bedrijf boordevol ervaring. Vanuit onze vestiging in Oost Nederland bedienen wij de

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie