Totale controle over uw transportbedrijf. Deze 4 casestudies bewijzen het

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Totale controle over uw transportbedrijf. Deze 4 casestudies bewijzen het"

Transcriptie

1 Totale controle over uw transportbedrijf Deze 4 casestudies bewijzen het

2 TAS is de drijvende kracht achter het transportbedrijf Eutraco Het Europese transportbedrijf Eutraco realiseert jaar na jaar een gezonde groei van 10 tot 15 %. Dat is niet alleen het resultaat van een degelijk beleid, maar ook van TMS, het doeltreffende systeem waarmee ze al jaren hun logistieke en transportactiviteiten beheren. TAS-tms is onze motor. Zonder dit systeem zouden we twee keer zoveel mensen nodig hebben in de administratie en planning, vertelt Rudy Balcaen, COO van Eutraco. Ondersteuning van de bedrijfsdiversificatie Dit middelgrote familiebedrijf heeft zijn focus de voorbije jaren verlegd van transportopdrachten voor één enkele sector naar een diversificatie in verschillende sectoren waaronder voeding, papier, hygiëne en recyclage. Vanuit het hoofdkantoor in het West-Vlaamse Roeselare heeft Eutraco zijn vleugels uitgeslagen, en op dit ogenblik is het bedrijf actief vanuit vijf vestigingen in België, een in Frankrijk en een in Slovakije. De firma telt 300 trekkers, heeft overeenkomsten lopen met 140 onderaannemers en beheert meer dan m² aan opslagplaatsen.

3 Ter ondersteuning van deze groei had Eutraco één enkele software nodig om alle transportgerelateerde activiteiten te kunnen beheren. Automatisering was essentieel daarvoor, maar ook een naadloze integratie met de computers aan boord van de voertuigen en de diverse andere IT-tools was een vereiste. De oplossing TAS-tms is de drijvende kracht achter het bedrijf geworden. Wij werken hier al sinds midden de jaren 80 met TAS-tms, en we hebben daar nog geen dag spijt van gehad. De software is modulair en hebben we steeds stapsgewijs kunnen implementeren Dankzij de samenwerking tussen Eutraco en TAS-tms, die al van de jaren 80 dateert, zijn de respectieve managers erin geslaagd zich aan de steeds veranderende omgeving aan te passen en hun activiteiten continu te verbeteren. Soms hebben wij bepaalde wensen, en soms wordt ons door TAS-tms gevraagd of we enkele nieuwe softwaremodules willen testen, vertelt Balcaen. De uitdaging Alle transportgerelateerde activiteiten beheren via één enkele, modulaire softwaretool die volledig met alle T-systemen geïntegreerd is om verder te kunnen groeien. Efficiëntie en accuraatheid voor zowel personeel als klanten TAS-tms wordt in het bedrijf gebruikt voor bijna alle activiteiten die met transport te maken hebben, gaande van het aanmaken van bestanden tot het verwerken van orders en de facturatie. Dankzij dit platform kunnen klanten hun orders online plaatsen, en 59 % ervan wordt elektronisch verwerkt. De voordelen / Dubbel zoveel realiseren met hetzelfde aantal medewerkers in administratie en planning / Minder kans op fouten Dankzij de naadloze integratie van alle IT-tools is onze activiteit voor een groot deel papierloos geworden. Eutraco ontvangt transportorders van expediteurs, en deze gegevens worden meteen in TAS-tms ingevoerd. Op die manier voorkomen we menselijke fouten en besparen we heel wat tijd. Het is onze bedoeling om de medewerkers die met de klanten omgaan, meer tijd te geven om naar onze klanten te luisteren en zo de loyaliteit te bevorderen. Dit is echt de enige manier om hen tevreden te houden, voegt Balcaen er nog aan toe. / Dankzij de automatisering komt er tijd vrij voor klantenzorg en klantenbinding / De mogelijkheid om via innovatie en aanpassingen te beantwoorden aan de steeds veranderende noden van de klanten Het heeft niet alleen ons leven, maar ook dat van onze klanten heel wat makkelijker gemaakt.

4 GTS stroomlijnt zijn activiteiten en productieplanning Het familiebedrijf Group-GTS groeit dankzij zijn gemotiveerde werknemers. Deze snel groeiende leverancier van logistieke diensten verdeelt zijn activiteiten tussen Containertransport, FTL & Groupage, Binnenlandse terminals & Binnenscheepvaart en Opslag & Projecten. Het in België gevestigde bedrijf concentreert zich op het verlenen van een totaalservice via transportoplossingen op maat. TAS-tms: één enkele tool om alle activiteiten te stroomlijnen In 2015 was GTS op zoek naar een transportmanagementsysteem dat zowel voor containertransport als voor transport via opleggers met zeil geschikt zou zijn, en dat bovendien ook de facturatie zou vereenvoudigen en de planning ondersteunen. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor TAS, het systeem waarmee middelgrote transporteurs en expediteurs het hele proces kunnen beheren, gaande van orderontvangst tot planning, opvolging en facturatie (0)

5 GTS liet het oude, op maat gemaakte systeem dan ook varen en werkt voortaan via een standaardpakket dat alle benodigde functies De oplossing Alpega levert een all-in oplossing met volgend aanbod: gecentraliseerde data en volledig geïntegreerde managementsystemen, boekhoudsoftware, een platform voor vrachtuitwisseling en een internetportaal. in één systeem bundelt. Volgens Operations Manager Benny Meyen speelt de software daarbij een steeds belangrijkere rol om slimme oplossingen aan te bieden. Wij hebben nu een duidelijker zicht op onze voertuigen en op de manier waarop we ze de navolgende dagen en weken kunnen inzetten Naast TAS-tms heeft de onderneming ook gekozen voor de implementatie van het boekhoudprogramma topaccount en van Teleroute vrachtuitwisseling voor het charteren van zendingen. Nu alles in één enkele omgeving gebundeld is, kan GTS alle activiteiten stevig onder controle houden, de financiën makkelijk opvolgen, accuraat blijven werken en de productiviteit maximaliseren. Het bedrijf kan gegevens uitwisselen met de klanten via EDI-verbindingen en is van oordeel dat deze geïntegreerde gegevensuitwisseling het aantal menselijke De uitdaging In een sector met lage marges kan de efficiëntie gemaximaliseerd worden door een hoge mate aan automatisering. handelingen vermindert. Snelheid en tijdsbesparing als voordelen Meyen legt uit dat TAS-tms ook de medewerkers van de klantendienst ondersteunt. Terwijl er vroeger twee of drie mensen nodig waren om alle facturen op te stellen, kan dat nu door één enkele persoon uitgevoerd worden. Op de planning kunnen de dispatchers sneller en beter op veranderingen ingaan en ritten vastleggen, wat meer efficiëntie en rendement oplevert. De voordelen / Beter inzicht in de activiteiten en meer tijd voor de klanten / Een betere efficiëntie in zowel het vastleggen van ritten als FTL-zendingen Ons rendement per kilometer is met 5 tot 10 % gestegen dankzij TAS-tms. Wat uiteindelijk leidt tot meer marge om elders te investeren. / Rittenplanning verloopt sneller dankzij geïntegreerde systemen

6 Transvenlo profiteert van de voordelen van slimme efficiëntie Transvenlo is een toekomstgerichte transportfirma die de voorkeur geeft aan uitdagingen anticiperen in plaats van te proberen problemen op te lossen wanneer ze zich voordoen. Volgens Willem van Deelen, financieel en controlling coördinator, is het TAS Transport Management System (tms) van Alpega de absolute steunpilaar van het bedrijf. 90 % van onze activiteiten loopt via TAS. De in Venlo gevestigde groeiende dienstverlener streeft ernaar om het momentum te behouden door het netwerk uit te breiden. We gaan op zoek naar contacten en opportuniteiten in andere Europese landen via een netwerk voor palletverdeling. Op die manier beperken we de risico s, verhogen we de capaciteit en helpen we eventuele problemen voor klanten weg te werken. Niettegenstaande dat, is kwaliteit de absolute prioriteit, vandaar dat we er de voorkeur aan geven om zelf in te staan voor de zendingen. En TAS is daarvoor onmisbaar, vertelt van Deelen. Ondanks het feit dat Transvenlo geen eigen voertuigen bezit, is het toch in staat om de klanten een volledige waaier van logistieke diensten aan te bieden via TAS (transportmanagementsysteem), Teleroute (vrachtuitwisseling), TopACCOUNT (boekhoudsoftware) en een internetportaal.

7 De oplossing Alpega levert een all-in oplossing met volgend aanbod: gecentraliseerde data en volledig geïntegreerde managementsystemen, boekhoudsoftware, een platform voor vrachtuitwisseling en een internetportaal. De uitdaging In een sector met lage marges moet de efficiëntie gemaximaliseerd worden door een hoge mate aan automatisering. De voordelen / Bespaart uur per maand door de orderplaatsing te digitaliseren en via geïntegreerde tools te delen / Een hogere omzet met hetzelfde aantal werknemers dankzij tijdsbesparing en efficiëntie Directe plaatsing in Teleroute vanuit TAS-tms Transvenlo plaatst ongeveer 70 % van alle zendingen bij gevestigde partners. Bij ad-hoc zendingen en ladingen zonder vastgelegde aflevering wordt Teleroute vrachtuitwisseling ingezet. Dankzij de naadloze link tussen TAS en Teleroute volstaat één muisklik om ad-hoc zendingen op de spotmarkt te plaatsen De plaatsingen worden rechtstreeks vanuit TAS in Teleroute overgenomen en wanneer geen kant-en-klaar antwoord beschikbaar is, kan snel een oplossing gevonden worden. Want nee zeggen tegen een vaste klant doe je niet. Geïntegreerde software bespaart 150 uur per maand Dankzij de gestroomlijnde systemen kan Transvenlo zich op ieder ogenblik aanpassen en toch efficiënt blijven. Dit maakt ook automatisering mogelijk, wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert. Dankzij hun huidige configuratie plaatst 45 % van de klanten van Transvenlo zijn zendingen online, wat per zending een tijdsbesparing van zowat vijf minuten oplevert (tot zo n uur per maand). In een sector waar de druk op de kosten hoog is, is een naadloze integratie (van de verschillende tools) van essentieel belang. Updates mogen de dagelijkse activiteiten niet verstoren. Van Deelen meent dat de software van Alpega het bedrijf ook een stevigere controle en waardevolle inzichten heeft opgeleverd. Dankzij een nauwkeurige opvolging van alles wat goed of verkeerd gaat, wat van de planning afwijkten - uiteraard - de statistieken inzake leveringsbetrouwbaarheid kunnen we correcte onderhandelingen voeren met onze handelspartners.

8 Xwift vermindert administratietijd met 10 % en bevordert groei Xwift, dat in het Belgische Kruishoutem gevestigd is, is gespecialiseerd in sneltransport binnen Europa. Dit bedrijf levert efficiënte oplossingen voor de traditionele zwakke punten van de transportsector. De belangrijkste prioriteiten van Xwift zijn accuraatheid, flexibiliteit en kwaliteit. Daarom heeft het bedrijf voor TAS-tms gekozen om tegelijkertijd de operationele taken in de diverse afdelingen te optimaliseren en de administratieve werklast met 10 % te verminderen tot drie dagen per maand (0)

9 De oplossing TAS-tms maakt efficiënt management mogelijk, gaande van de orders tot de optimalisatie van de vloot en de facturatie. Geen tijdrovende administratie meer Xwift is een dynamisch bedrijf, en ter ondersteuning van de groei van het bedrijf is Peter Denys, Business Manager van Xwift, naar TAS-tms overgeschakeld. Via dit platform kunnen meerdere werknemers dezelfde taken uitvoeren en wordt alles geoptimaliseerd, gaande van het beheer van orders, vrachtwagenvloten en chauffeurs tot de planning van leveringen en laad-/losprocedures en de facturatie. Peter Denys vertelt: Ik was op zoek naar een oplossing die niet alleen de prestaties zou verbeteren, maar ook tijdbesparend werkt. TAS-tms combineert het orderbeheer met andere administratieve processen. Bij het vergelijken van dit systeem met andere gelijkaardige systemen was het deze combinatie die de doorslag heeft gegeven om voor TAS-tms te kiezen. Het platform biedt ons de mogelijkheid om snel te reageren op veranderingen tijdens het leveringsproces. Alle werknemers hebben toegang tot de informatie en kunnen taken gelijktijdig uitvoeren. Wat uiteraard niet mogelijk was in Excel. De uitdaging Administratieve taken automatiseren om de transportorders nog beter te beheren. De voordelen / Snel en makkelijk factureren via automatisatie / Betere analyse van verkoopopportuniteiten / 8 keer meer verkoopmedewerkers op 8 jaar tijd Aangezien wij ons op sneltransport focussen, is een snelle en kwalitatieve dienstverlening erg belangrijk Peter Denys Met TAS-tms gaan de invoer van een order, de uitvoering, de analyse en de facturatie zoveel makkelijker. TAS-tms zorgt ook voor een betere communicatie met de chauffeurs, wat een besparing van nog eens drie dagen per maand oplevert. En, last but not least, alle functies zijn volledig gepersonaliseerd, wat Xwift toelaat om zijn bedrijfsidentiteit te behouden. Flexibel, accuraat en gebruikersvriendelijk Achtvoudige toename van het verkooppersoneel Op acht jaar tijd groeide Xwift uit tot een van de marktleiders in sneltransport binnen Europa. De omzet steeg van 0,3 miljoen euro in 2007 naar 7,5 miljoen euro in TAS-tms heeft het bedrijf in staat gesteld om opportuniteiten te identificeren en erop te reageren, alsook om deze gestage uitbreiding onder controle te houden. Dankzij TAS-tms werd het opmaken en analyseren van verkooprapporten gewoon kinderspel ( ), wat ons de perfecte kans heeft geboden om nog sneller te reageren op gaten in de markt / Administratieve werklast verminderd met 3 dagen per maand

10 TAS-tms is een modulair Transport Management System (TMS) dat vervoerders en expediteurs in de gelegenheid stelt hun gehele transportproces te beheren. +30 Jaar +50 Specifieke Transport en Freight Forwarding modules +15 transport specialiteiten

Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken

Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken De voornaamste reden waarom we voor TAS-tms hebben gekozen, was de optie om alles in één systeem

Nadere informatie

Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap

Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap Transport is de basis, logistiek de activiteit waarop steeds meer de focus komt te liggen. Eutraco, voluit European Transport

Nadere informatie

TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS.

TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS. TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS www.tas-tms.com GROUP-GTS Group-GTS is een familiebedrijf dat groeit dankzij gemotiveerd personeel. De logistiek dienstverlener kent wat betreft activiteiten

Nadere informatie

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Snelheid gewenst: stipte en ongecompliceerde vervoersdienst Het in Oostenrijk gevestigde Tirolia Spedition Ges.m.b.H is gespecialiseerd

Nadere informatie

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Ruim 70.000 Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Logistiek dienstverlener Jonker & Schut bespaart tijd, rijdt minder lege kilometers, werkt duurzaam en verhoogt zijn rendement

Nadere informatie

Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes

Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes Het in 2005 in Roemenië opgerichte Bargrilori Logistics is een klein, maar snel groeiend vrachtvervoerbedrijf dat nauwe operationele banden

Nadere informatie

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen Application Services Optimaliseer uw informatiestromen Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten Uw organisatie krijgt steeds meer informatie te verwerken die via verschillende

Nadere informatie

CARS&CARGO. Shaping Transport Collaboration

CARS&CARGO. Shaping Transport Collaboration CARS&CARGO Vrachtuitwisseling Teleroute ondersteunt snelle groei Cars&Cargo met netwerkopbouw en reductie leegrijden BOB SNIJDER DIRECTEUR VAN CARS&CARGO IN HAZELDONK Ondernemer of zakenman? Bob Snijder,

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren.

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren. Product Data Manager zet zich in voor digitale uitwisseling van gegevens tussen partijen. Inkooporders, artikelinformatie, prijsmutaties, voorraadpositie, pakbonnen, facturen, orderbevestigingen; er gaat

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

CXEuro. De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs. / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik /

CXEuro. De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs. / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik / CXEuro De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs k in o o Nu land! er Ned / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik / De oplossing voor al uw uitdagingen in de logistieke sector Koeriers:

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Asahi UK gebruikt Transwide TMS om groeiende transportvolumes te beheren

Asahi UK gebruikt Transwide TMS om groeiende transportvolumes te beheren Asahi UK gebruikt Transwide TMS om groeiende transportvolumes te beheren Vorig jaar bereikten we met Transwide een absolute piek in de dienstverlening aan de klant. De dringende behoefte aan meer efficiëntie

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

De standaard voor de digitale vrachtbrief

De standaard voor de digitale vrachtbrief De standaard voor de digitale vrachtbrief Onjuiste en onvolledige informatie in de logistieke keten leidt tot vertraging, extra werk en niet-afgeleverde goederen. Bij 5% van alle zendingen gaat bij de

Nadere informatie

Met RPA van Bluepond bereikt u meer met uw bestaande team

Met RPA van Bluepond bereikt u meer met uw bestaande team Nu ook voor het MKB Met RPA van Bluepond bereikt u meer met uw bestaande team Als MKB-ondernemer ligt uw focus op gezonde groei. Maar vaak gaat die groei gepaard met meer interne processen, meer administratie,

Nadere informatie

over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris.

over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris. PROCESOPTIMALISATIE SPECIALISTEN MET EEN 360º VISIE KENNIS, KUNDE & KWALITEIT over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris. PHOCUS helpt je, door middel van doordacht opgezette

Nadere informatie

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT Exact Online CASE STUDY HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE TENSING BINNEN 1 JAAR 180 GRADEN DRAAIDE Tensing, een mobility en Geo- ICT software

Nadere informatie

9om de verwerking van per fax, en EDI ontvangen orders te automatiseren

9om de verwerking van per fax,  en EDI ontvangen orders te automatiseren Praktische gids: Verkooporders REDENEN 9om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren 9 Redenen om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren

Nadere informatie

Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal

Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal Minder fouten en lagere werkdruk bij logistieke dienstverleners Klanten zelf hun orders laten invoeren waardoor ze de status

Nadere informatie

Focus op uitzonderingen

Focus op uitzonderingen Klantcase Van Raam Focus op uitzonderingen Met het Tradecloud supply chain platform voor de industrie en groothandel Een goed geïntegreerde en flexibele supply chain wordt steeds belangrijker 2 80% Van

Nadere informatie

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ACCOUNTING OPTIMIZED OPTIMALISEER UW BOEKHOUDING EN TEL UW TIJDSWINST. BETER BOEKHOUDEN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. Isabel 6 is de enige

Nadere informatie

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Kritische opdrachtgever verwacht meer De opdrachtgever van vandaag is kritisch, verlangt toegevoegde waarde

Nadere informatie

Firmware informatiseert en automatiseert productiebedrijf Verbau

Firmware informatiseert en automatiseert productiebedrijf Verbau Firmware informatiseert en automatiseert productiebedrijf Verbau VerBau is een jonge, dynamische producent van desserts. Ons uitgebreid gamma aan producten wordt steeds vervaardigd met de meest hoogwaardige

Nadere informatie

CUSTOMER CASE GEMEENTE EVERGEM

CUSTOMER CASE GEMEENTE EVERGEM CUSTOMER CASE GEMEENTE EVERGEM Voor de gemeente Evergem was het duidelijk. Als men de dienstverlening aan de burger wou verbeteren, dan zou men resoluut de digitale kaart moeten trekken, maar hoe begin

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

NIEUWS JUNI 2015 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave:

NIEUWS JUNI 2015 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave: NIEUWS JUNI 2015 In deze uitgave: pagina 2-3 Nieuwe regeling voorschotfacturen vanaf 2015? pagina 4-5 Waarom elektronische facturatie voorlopig nog niet doorbreekt pagina 6-7 Klanten vertellen: Wim Deprins

Nadere informatie

Memorandum. TNO Informatie- en Communicatietechnologie Wireline E-IT Colosseum 27 7521 PV Enschede. Onderwerp Scenario's evalidator

Memorandum. TNO Informatie- en Communicatietechnologie Wireline E-IT Colosseum 27 7521 PV Enschede. Onderwerp Scenario's evalidator Memorandum Onderwerp Scenario's evalidator TNO Informatie- en Communicatietechnologie Wireline E-IT Colosseum 27 7521 PV Enschede 1 Scenarios evalidator Dit document bevat een aantal eenvoudige scenario

Nadere informatie

Het is tijd voor Kleos

Het is tijd voor Kleos When you have to be right Het is tijd voor Kleos Praktijkmanagementsoftware in de cloud Kleos maakt het beheer van grote en kleine advocatenkantoren een stuk makkelijker Kleos Kleos is ontwikkeld door

Nadere informatie

Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark DA Sliedrecht T +31 (0) F

Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark DA Sliedrecht T +31 (0) F Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark 1000 3364 DA Sliedrecht T +31 (0)184 44 44 44 F +31 (0)184 44 44 01 I www.unit4.nl E mkb@unit4.com

Nadere informatie

Van Wijngen International optimaliseert beladingsgraad en planning met online vrachtuitwisselings platform Teleroute

Van Wijngen International optimaliseert beladingsgraad en planning met online vrachtuitwisselings platform Teleroute Van Wijngen International optimaliseert beladingsgraad en planning met online vrachtuitwisselings platform Teleroute Teleroute vult de laatste laadmeters Vooruit kijken en stap voor stap de beladingsgraad

Nadere informatie

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Whitepaper Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Een whitepaper van UNIT4 Accountancy 2013 Inleiding Accountantskantoren leveren vandaag de dag

Nadere informatie

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht.

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Nederlands

Nadere informatie

EOSOL VOLLEDIGE TRANSFORMATIE DANKZIJ MOBILE FIRST AANPAK

EOSOL VOLLEDIGE TRANSFORMATIE DANKZIJ MOBILE FIRST AANPAK EOSOL VOLLEDIGE TRANSFORMATIE DANKZIJ MOBILE FIRST AANPAK Over Eosol Wie zijn we? gespecialiseerd in productie van vliegenramen en zonwering voor levering aan schrijnwerkers en zonvakkers. Focus op kwaliteit

Nadere informatie

Vereenvoudig snel en kosteneffectief uw ecommerce kanalen. The Business Network

Vereenvoudig snel en kosteneffectief uw ecommerce kanalen. The Business Network Vereenvoudig snel en kosteneffectief uw ecommerce kanalen The Business Network Kom sneller ter zake, communiceer nauwkeuriger en verhoog de efficiëntie Met The Proactis Business Network kunt u de cloud

Nadere informatie

CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN

CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN GROEI DOOR ONTZORGEN VAN MEER NIEUWE KLANTEN. Mark de Waard, Advisie DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN

Nadere informatie

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk.

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk. Q Een Customer Relationship Management-systeem (CRM-systeem) ondersteunt uw bedrijf en uw medewerkers. Doordat alle afspraken, contactgegevens, wensen, lopende acties, etc. worden vastgelegd in één systeem,

Nadere informatie

Elektronisch factureren in de logistiek. Wat levert het op?

Elektronisch factureren in de logistiek. Wat levert het op? Elektronisch factureren in de logistiek. Wat levert het op? Al jaren wordt er gesproken over. Afhankelijk van de invalshoek die je kiest, variëren de ervaringen van een doorslaand succes tot een complete

Nadere informatie

Van Thillo & Partners stevig op de rit met Odoo VAN THILLO & PARTNERS

Van Thillo & Partners stevig op de rit met Odoo VAN THILLO & PARTNERS Van Thillo & Partners stevig op de rit met Odoo VAN THILLO & PARTNERS Van Thillo & Partners verzorgt vanuit Wijnegem full service VIP-vervoer naar meetings, conferenties en internationale luchthavens.

Nadere informatie

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING TEAMWORK IMPROVED VLOT SAMENWERKEN IN ALLE VEILIGHEID: IDEAAL, OOK VOOR UW BEDRIJF. BETER TEAMWERK DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6 is speciaal ontworpen voor bedrijven zoals het

Nadere informatie

HODES "SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND"

HODES SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND HODES "SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND" INHOUDSOPGAVE HET JUISTE GEREEDSCHAP DE UITDAGINGEN 3 5 IMPLEMENTATIE 7 11 OVER AFAS 2 HODES DE UITDAGINGEN Controller Carlien Smit van Hodes Huisvesting

Nadere informatie

4 manieren voor het verbeteren van uw

4 manieren voor het verbeteren van uw 4 manieren voor het verbeteren van uw crediteurenproces zonder uw organisatie te verstoren KLINKT DIT U BEKEND IN DE OREN? De Aberdeen Groep ontdekte dat 80% van de leveranciersfacturen nog altijd alleen

Nadere informatie

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DAF CONNECT REAL-TIME INFORMATIE VOOR OPTIMALE PRESTATIES Altijd zicht op de prestaties van uw vloot en grip op uw logistieke

Nadere informatie

Kerntaak 1: Plant wegtransporten

Kerntaak 1: Plant wegtransporten Kerntaak 1: Plant wegtransporten Werkproces 1.1: Beoordeelt transportopdrachten en aanvragen De planner wegtransport ontvangt een transportopdracht/transportaanvraag en beoordeelt of deze kan worden uitgevoerd

Nadere informatie

Persbericht. CarCube boordcomputer levert bijdrage aan succes Klanten Trimble Transport & Logistics koplopers bij Transport Awards 2011

Persbericht. CarCube boordcomputer levert bijdrage aan succes Klanten Trimble Transport & Logistics koplopers bij Transport Awards 2011 Persbericht CarCube boordcomputer levert bijdrage aan succes Klanten Trimble Transport & Logistics koplopers bij Transport Awards 2011 Klanten van Trimble Transport & Logistics hebben opnieuw hoog gescoord

Nadere informatie

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN AUTOGROUPAGE CHEMICALS GLOBAL PARCEL SERVICES HEALTH CARE LOGISTICS SPECIAL SERVICES WAREHOUSING Alles in één Het belang van goede logistiek staat buiten

Nadere informatie

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing De wereld van morgen binnen handbereik met digitaal factureren via Accounting Plaza e-invoicing 2 De dagen

Nadere informatie

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk EXB 360 Mobile App EXB 360 MOBILE App Bevorder betrokkenheid Zo'n 10 miljoen Nederlanders maken inmiddels gebruik van sociale netwerksites, de EXB MOBILE App kan in enkele weken de nieuwe favoriete app

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008 in Nederland opgericht.

Nadere informatie

De continuïteit van uw business gewaarborgd

De continuïteit van uw business gewaarborgd De continuïteit van uw business gewaarborgd Assist & Care U rekent op een ICT-infrastructuur die perfect uw professionele behoeften vervult, meegroeit met uw noden en dag en nacht feilloos draait. Via

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren software consultancy training De markt heeft nood aan een flexibele en complete planningsoplossing. De invoering van de dienstencheques

Nadere informatie

Uitgebreide, nauwkeurige en flexibele planning van personenvervoer over het spoor

Uitgebreide, nauwkeurige en flexibele planning van personenvervoer over het spoor Casestudy Uitgebreide, nauwkeurige en flexibele planning van personenvervoer over het spoor NUOVO TRASPORTO VIAGGIATORI (NTV) In 2009 koos Nuovo Trasporto Viaggiatori S.p.A. (NTV), de eerste private Italiaanse

Nadere informatie

Bringme Box. Automatiseer de logistieke handelingen! Dé automatische service desk

Bringme Box. Automatiseer de logistieke handelingen! Dé automatische service desk Bringme Box Dé automatische service desk Automatiseer de logistieke handelingen! Bedrijven staan vandaag de dag voor een gigantische uitdaging: hoe kan de interne logistiek efficiënter terwijl het aantal

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

2012 Maximizer Software Inc.

2012 Maximizer Software Inc. Tijd voor en CRM optimalisatie? 3 Regelmatige controles Elke organisatie heeft zijn eigen specifieke kenmerken... Structuur van de afdelingen Plannen van het account-management Verkoopmethodologieën Bestaande

Nadere informatie

CASE STUDY. Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50%

CASE STUDY. Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50% CASE STUDY Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50% 2 CX Company USECASE Slimme Klantenservice 3 DigitalCX heeft onze klantenservice getransformeerd.

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Met een combinatie van Microsoft Dynamics CRM en een online besteltool krijgt MCFE niet alleen inzicht

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Personeelsmanagement HRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Personeelsmanagement HRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Personeelsmanagement HRM 1 Inleiding Waar gaat het om? Uw mensen zijn uw meest waardevolle bezit. U spaart tijd noch geld om uw mensen de erkenning te geven die zij

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. FINANCE TRACK EENVOUDIG, SNEL EN FOUTLOOS CONSOLIDEREN MET EXACT WAT IS EXACT CONSOLIDATIE? Een volledige en gebruikersvriendelijke CPM oplossing > Financiële Consolidatie > Budgettering en Forecasting

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET co 2 -administratie ketenverantwoordelijkheid aanbesteding certificering MVO HET ADMINISTRATIEPAKKET Wat levert digitalisering me op? En wat kost het me? Een boekhoudpakket hoeft niet duur te zijn. Toch

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit De AGR Cockpit één systeem voor meststoffenregistratie, navigatie, track & trace, urenregistratie en (tele)communicatie 1 De AGR Cockpit 2 De AGR Cockpit Data2Track

Nadere informatie

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Grip-IT Planning & Forecasting Tool Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Wat is Grip-IT? Een snelle en degelijke applicatie voor planning en capaciteitsmanagement, bijvoorbeeld als

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Voor accountants. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie

Voor accountants. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie Voor accountants Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie DizzyData voor accountants AUTOMATISCHE FACTUURHERKENNING, FACTUURAUTORISATIE EN E-FACTURATIE DizzyData is een slimme

Nadere informatie

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn...

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... UW SPECIALIST IN SALARISBEREKENING Securex maakt voor u het verschil Securex biedt u expertise, adviezen en innoverende oplossingen op het

Nadere informatie

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek Als dienstverlener op het gebied van pakketlogistiek, biedt packntrace eersteklas diensten die betrekking hebben op alle aspecten

Nadere informatie

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN Exact Online CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN MDM accountants & belastingadviseurs uit Den Haag is hard op

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Farmaceutica Retail & distributie Multipharma. Meer daadkracht dankzij gestroomlijnde BI-oplossingen

SAP Customer Success Story Farmaceutica Retail & distributie Multipharma. Meer daadkracht dankzij gestroomlijnde BI-oplossingen Meer daadkracht dankzij gestroomlijnde BI-oplossingen Multipharma Sector Farmaceutica Producten en diensten Retail en distributie Website multipharma.yours.be SAP oplossingen SAP BusinessObjects Business

Nadere informatie

Ontdek de e-business oplossingen van Cebeo.

Ontdek de e-business oplossingen van Cebeo. Ontdek de e-business oplossingen van Cebeo. flyer_eshop.indd 3 27-09-2007 11:08:11 Cebeo e-shop, ook open buiten de kantooruren! De Cebeo e-shop is zeer gebruiksvriendelijk en omvat onder meer volgende

Nadere informatie

Samenwerken met je accountant in de cloud. 6 goede redenen

Samenwerken met je accountant in de cloud. 6 goede redenen Samenwerken met je accountant in de cloud 6 goede redenen Inhoudsopgave Samenwerken in de cloud een logische stap 3 1. Je verdeelt de taken zoals jij dat wilt 4 2. Je bent altijd bij 5 3. Je hebt meer

Nadere informatie

ISABEL 6. MULTIBANKING

ISABEL 6. MULTIBANKING ISABEL 6. MULTIBANKING MULTIBANKING SIMPLIFIED BEHEER UW REKENINGEN CENTRAAL EN BESPAAR TIJD EN GELD. BETER INTERNETBANKIEREN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. U werkt met

Nadere informatie

De Web Specialist. Forum The future is now!

De Web Specialist. Forum The future is now! De Web Specialist Forum 2.0 2.0 The future is now! Kevin Moons INHOUD Website Voordelen Valkuilen Mogelijkheden Onderhouden Digitalisering Data eren Platform WEBSITE - VOORDELEN Waarom heb ik een website

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

We groeiden vorig jaar met ruim 30%. We blijven keihard groeien. In Paazl hebben we een partner die deze groei kan bijhouden.

We groeiden vorig jaar met ruim 30%. We blijven keihard groeien. In Paazl hebben we een partner die deze groei kan bijhouden. We groeiden vorig jaar met ruim 30%. We blijven keihard groeien. In Paazl hebben we een partner die deze groei kan bijhouden. 1 Case-study: Brouwland 2 Wat zijn de ingrediënten van cross-border succes

Nadere informatie

Papierloos transport krijgt vorm 28 april 2014 367 keer bekeken

Papierloos transport krijgt vorm 28 april 2014 367 keer bekeken Artikel Papierloos transport krijgt vorm 28 april 2014 367 keer bekeken Onder de noemer Papierloos transport startte TLN het afgelopen jaar diverse projecten om het gebruik van ICT in de transportsector

Nadere informatie

Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go

Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go Stork lanceerde in 2014 een online leerportal voor zijn medewerkers. Sindsdien kunnen medewerkers zelfstandig opleidingen zoeken en boeken binnen het aanbod

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

Wij stellen u voor...

Wij stellen u voor... Wij stellen u voor... Missie en visie Missie Het leveren van een full service logistieke dienstverlening, waarbij meerwaarde wordt toegevoegd door ontzorging en procesverbetering. Hierbij staat een sterke

Nadere informatie

Exam Scheduler. Optimaliseer de examenervaring van uw studenten

Exam Scheduler. Optimaliseer de examenervaring van uw studenten Exam Scheduler Optimaliseer de examenervaring van uw studenten Optimaliseer de examenervaring van uw studenten met de software Exam Scheduler van Scientia. Examenplanning in het hoger en voortgezet onderwijs

Nadere informatie

Stabiliteit in een dynamische wereld

Stabiliteit in een dynamische wereld Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN Autogroupage Chemicals global parcel services health care logistics Special Services warehousing Alles in één Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Door het proces tussen aanvraag en afsluiten van een verzekering te automatiseren, verloopt het sneller en is de kans op fouten sterk afgenomen. Independer.nl

Nadere informatie

STP & COMPLIANCE. Doel van deze Whitepaper. Inleiding. Probleemstelling. ELEMENTS VOLMACHT - STP & Compliance 1

STP & COMPLIANCE. Doel van deze Whitepaper. Inleiding. Probleemstelling. ELEMENTS VOLMACHT - STP & Compliance 1 STP & COMPLIANCE Versie 1.0 Inleiding Faster Forward lanceert Elements Volmacht. Een nieuwe generatie volmacht schade software waar de markt eigenlijk al jaren op wacht. De volmacht module is onderdeel

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS AL MEER DAN 20 JAAR DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS IN RETAIL, LOGISTIEK EN INDUSTRIE TOTAALOPLOSSING VOOR WFM VRAAGSTUKKEN Softbrick Workforce

Nadere informatie

Digitaal zakendoen met Isala Handsfree inkooporders ontvangen en facturen verzenden naar Isala

Digitaal zakendoen met Isala Handsfree inkooporders ontvangen en facturen verzenden naar Isala Digitaal zakendoen met Isala Handsfree inkooporders ontvangen en facturen verzenden naar Isala Inhoudsopgave 1 Wat houdt dat in? 3 2 Wat is het Ariba Netwerk 5 3 Catalogus 7 4 Wat kost het 8 5 Contact

Nadere informatie

Benchmark uw. productielogistiek. Productiebedrijven in Vlaanderen. met uitsterven bedreigd. springlevend

Benchmark uw. productielogistiek. Productiebedrijven in Vlaanderen. met uitsterven bedreigd. springlevend Iedere ochtend in Afrika ontwaakt een leeuw met de wetenschap dat hij sneller moet lopen dan de traagste gazelle Productiebedrijven in Vlaanderen met uitsterven bedreigd springlevend of? Benchmark uw productielogistiek

Nadere informatie

UW NETWERK VERNIEUWEN MET AXI? LEES NU HOE HET GING BIJ CASA

UW NETWERK VERNIEUWEN MET AXI? LEES NU HOE HET GING BIJ CASA UW NETWERK VERNIEUWEN MET AXI? LEES NU HOE HET GING BIJ CASA UW NETWERK VERNIEUWEN MET AXI? LEES NU HOE HET GING BIJ CASA CASA is een sterk groeiende homewear retailer met meer dan 500 winkels in 11 Europese

Nadere informatie

Zijn ERP Systemen log?

Zijn ERP Systemen log? Zijn ERP Systemen log? Intelligent op weg Waar gaat het om? ERP is een verzamelnaam voor toepassingen welke door organisaties worden gebruikt ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Een aantal

Nadere informatie

Fedict dienstenintegrator. Oprichting en organisatie van een federale kruispuntbank

Fedict dienstenintegrator. Oprichting en organisatie van een federale kruispuntbank 1 Fedict dienstenintegrator Oprichting en organisatie van een federale kruispuntbank 2 Principes De aanduiding van Fedict als dienstenintegrator is een essentiële factor in het verder ontwikkelen van e-government

Nadere informatie

ULTIMAX CONSTRUCTION. Aanvaardbare winstmarges aanhouden in gestroomlijnde, projectgedreven organisaties

ULTIMAX CONSTRUCTION. Aanvaardbare winstmarges aanhouden in gestroomlijnde, projectgedreven organisaties ULTIMAX CONSTRUCTION Aanvaardbare winstmarges aanhouden in gestroomlijnde, projectgedreven organisaties Een aanvaardbare winstmarge houden in een gestroomlijnde, projectgedreven omgeving LET S DO BUSINESS

Nadere informatie

Klantgericht Betrouwbaar Veilig Efficiënt Doeltreffend Integraal Wendbaar Open Digitaal Inclusief Duurzaam

Klantgericht Betrouwbaar Veilig Efficiënt Doeltreffend Integraal Wendbaar Open Digitaal Inclusief Duurzaam Overzicht basisprincipes Klantgericht Betrouwbaar Veilig Efficiënt Doeltreffend Integraal Wendbaar Open Digitaal Inclusief Duurzaam De klant staat centraal in alles wat we doen. We zijn betrouwbaar voor

Nadere informatie

HET GEWETEN VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT. Smart Case Aboma Advies

HET GEWETEN VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT. Smart Case Aboma Advies HET GEWETEN VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT Smart Case Aboma Advies DE UITDAGING Aboma doet meerjarige adviestrajecten bij grotere organisaties in de bouw, industrie en transportsector. Aboma heeft Smartflow

Nadere informatie

Een compleet financieel beeld met 1 druk op de knop

Een compleet financieel beeld met 1 druk op de knop Een compleet financieel beeld met 1 druk op de knop Doel: Kennismaken met de mogelijkheden van Exact Consolidatie Consolideren met één centrale bron van data Eenvoudig en snel kunnen inspelen op veranderingen

Nadere informatie

Forecasten en dynamisch plannen voor de retailer!

Forecasten en dynamisch plannen voor de retailer! Forecasten en dynamisch plannen voor de retailer! Retail is een dynamische branche waar een juiste personele bezetting in de winkels op basis van de verwachte omzet en bezoekersaantallen essentieel is.

Nadere informatie