Asahi UK gebruikt Transwide TMS om groeiende transportvolumes te beheren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Asahi UK gebruikt Transwide TMS om groeiende transportvolumes te beheren"

Transcriptie

1 Asahi UK gebruikt Transwide TMS om groeiende transportvolumes te beheren

2 Vorig jaar bereikten we met Transwide een absolute piek in de dienstverlening aan de klant. De dringende behoefte aan meer efficiëntie in de logistiek en zichtbaarheid om de dynamische groei te ondersteunen en een aanhoudend streven naar een betere dienstverlening aan de klant leidde tot de implementatie van Transwide TMS bij Asahi UK. Glenn Burgess denkt terug aan de situatie voor de implementatie van Transwide TMS. Ik denk niet dat ik nog zou kunnen zonder Transwide. Glenn Burgess Head of Supply Chain Operations

3 Asahi UK is één van de grootste bierproducenten ter wereld. De snelle groei van Asahi UK zorgde echter voor nieuwe uitdagingen in de organisatie van de toeleveringsketen. Naarmate ons volume toenam, werd het steeds moeilijker om doeltreffend al onze binnenkomende transportstromen te beheren, aldus Glenn Burgess, Head of Supply Chain Operations bij Asahi UK. Grotere volumes zorgden voor een zwaardere werklast in onze toch al drukke organisatie van de transportplanning en zorgde ervoor dat de zichtbaarheid van deze transporten nog belangrijker werd. We hadden onvoldoende mensen en er was niet genoeg transparantie. Transwide TMS heeft ons de doeltreffendheid en de inzichten gebracht die we nodig hadden om onze groei te ondersteunen.

4 Burgess vertelt hoe de groei hem en zijn collega s dwong om een oplossing te zoeken die de arbeidsintensieve processen kon automatiseren en die de nodige zichtbaarheid kon bieden om meer proactief te werk te kunnen gaan waardoor de druk op hun beperkte middelen zou afnemen. We hadden een hulpmiddel nodig om de handmatige processen af te bouwen en zo onze werklast te verminderen, zegt Burgess. We moesten de complexe data vereenvoudigen om fouten en overtolligheden weg te werken. Bovendien vonden we het moeilijk om nog te weten wie en wat waar doorheen de transportcyclus. Er was onvoldoende transparantie in ons eigen proces en in de vooruitgang van onze transporteurs. Eerst en vooral moest een Transport Management System ( TMS ) gevonden worden om de handmatige processen te automatiseren en het doorsturen van dataverkeer te stroomlijnen, aldus Burgess. De ideale oplossing zou een ROI opleveren door de interne processen en de werkingskosten te optimaliseren. Het selectieproces op zich was niet zo tijdrovend als we hadden verwacht. We vergeleken de oplossing van Transwide met het aanbod van verschillende andere verkopers en het zag er gewoon de beste optie. De beschikbare interfaces tussen Transwide en SAP, ons ERP-systeem en tussen onze oplossing en de software die door onze transporteurs wordt gebruikt, maakte de keuze nog eenvoudiger.

5 Omgaan met groeiende volumes Dankzij de kernmodules voor TMS van Transwide, twcall-off, twtrace en twslot kon Asahi UK zijn processen stroomlijnen en de werklast voor de transportplanners verminderen. Burgess: We vervingen het handmatige proces voor het plaatsen van transportorders per fax, en rekenbladen door een modern hulpmiddel voor transportmanagement. Vroeger leidden de handmatige processen en het gebrek aan zichtbaarheid vaak tot misverstanden en fouten die op hun beurt weer zorgden voor vertragingen bij het bevestigen van reservaties, de uitvoering van het transport en het behandelen van vragen. Het proces werd nog ingewikkelder tijdens piekperiodes en nam erg veel tijd in beslag. Gezien de toenemende volumes orders werden we ook geconfronteerd met een stijgende overhead om de groei aan te kunnen. Burgess vertelt hoe Asahi UK zich realiseerde dat er een specifieke software nodig was om de processen te automatiseren en de capaciteit voor transportplanning te vergroten. Hij verklaart: Onze volumes waren tijdens de voorbije vier jaar verdubbeld. Transwide stelde ons in staat om deze grotere volumes aan te kunnen zonder daarom extra mensen aan te werven.

6 Vlotte implementatie van TMS De implementatie van de Transwide-oplossing verliep snel en feilloos. De oplossing wordt aangeboden als een Software-as-a-Service ( SaaS ) en er hoefde dus geen software te worden geïnstalleerd. De gebruikers van Asahi UK kregen logins en wachtwoorden toegekend en konden meteen toegang krijgen tot de oplossing via een gewone internetbrowser. Asahi UK nodigde zijn logistieke partners (transporteurs) uit om deel te nemen aan het Transwide TMS-platform. Na een gratis online registratie ontvingen de logistieke partners ook hun logingegevens waarmee ze toegang kregen tot het platform om de call-offs van Asahi UK te aanvaarden of te verwerpen ( twcall-off ), om afspraken voor ophalen en leveren te plannen ( twslot ) aan de faciliteiten van Asahi UK en om de status van vrachtbewegingen bij te werken ( twtrace ). Na de aanvankelijke projectlancering duurde het slechts vier maanden om de gebruikers en transporteurs mee te krijgen, de oplossing te configureren, een pilootfase te draaien en tenslotte live te gaan met de volledige oplossing.

7 De invoering van nieuwe software leidt vaak tot problemen maar met Transwide hebben we geen storingen in onze activiteiten ondervonden. Enkele interne gebruikers van Asahi UK en verschillende logistieke leveranciers waren al vertrouwd met het TMS-platform van Transwide waardoor de invoering nog vlotter verliep dan verwacht. Het systeem werkte meteen zoals het hoorde en na slechts één week waren onze transportplanners al in de wolken over het systeem van Transwide.

8 De communicatie en samenwerking doorheen de transportcyclus bevorderen Asahi UK gebruikt Transwide nu doorheen de hele transportcyclus. Burgess verklaart: We maken een call-off aan in Transwide. De transporteur bekijkt de details ervan op het webplatform en zorgt voor bijkomende informatie zoals de nummerplaat van de vrachtwagen. Na het aanvaarden van de call-off bekijkt de transporteur het laadschema in de faciliteit en boekt hij een beschikbaar tijdstip. Wanneer de vrachtwagen aankomt voor het ophalen en geladen werd, werken we de uitvoeringsstatus bij ( At Delivery, Shipped ) met datum en tijdstip en veranderen de leveringsgegevens als dat noodzakelijk is. Zodra de vrachtwagen zijn bestemming heeft bereikt, zet de transporteur de status op Delivered. De documenten kunnen gescand, geladen en bijgevoegd worden bij de call-off en bekeken worden door alle deelnemers aan de zending.

9 Sinds de implementatie van Transwide is bij Asahi UK de tijd voor de interne verwerking van de transportactiviteiten met 50% afgenomen. Ik denk niet dat ik nog zou kunnen zonder Transwide. Voor Burgess staat het leven met de oplossing van Transwide in groot contrast met de situatie voor de invoering van de software. Vooraleer Transwide TMS werd geïmplementeerd verliep alle communicatie tussen Asahi en hun transporteurs via telefoon, fax en . Nu verloopt alle communicatie via een gemeenschappelijk platform. De processen zijn gecentraliseerd en gestandaardiseerd. Er wordt een auditspoor aangemaakt met alle communicaties en handelingen die bij een transportorder horen en deze kunnen met een muisklik worden opgevraagd.

10 Data gebruiken om de zichtbaarheid te vergroten en de dienstverlening aan de klant te verbeteren De Head of Supply Chain Operations realiseerde verschillende bijkomende voordelen op basis van de investering die Asahi UK met Transwide deed. Dankzij de notificatiefunctie ( twcontrol ) ontvangen zijn planners en medewerkers van de klantendienst meldingen via wanneer er zich onverwachte zaken voordoen. Wanneer een transporteur bijvoorbeeld een call-off weigert, of een incident registreert tijdens het ophalen of leveren verwittigt Transwide onmiddellijk de planners. Dat levert een rechtstreeks voordeel op voor onze klanten omdat we onmiddellijk kunnen reageren om een alternatieve transporteur te vinden of snel het probleem kunnen oplossen.

11 Dankzij de integratie van Transwide met SAP worden alle updates of wijzigingen in het transport automatisch aangepast in de respectievelijke systemen. Burgess: Dat betekent het einde van ons werk met rekenbladen. De implementatie van Transwide moesten we voortdurend documenten en rekenbladen bijwerken. Burgess voegt er nog aan toe: De zichtbaarheid van de real-time informatie van Transwide zorgde ervoor dat we onze rechtstreekse leveringen aan klanten doeltreffender konden beheren. Transwide hielp ons om onze stipte leveringen te verbeteren, de dienstverlening te optimaliseren en sneller en accurater te reageren op vragen van de klanten. Burgess is verheugd over de resultaten. Vorig jaar bereikten we dankzij Transwide een absolute piek in de prestaties van de klantendienst. Burgess is van mening dat de Transwide TMS-oplossing Asahi UK heeft geholpen om per jaar te besparen en binnen 2 maanden werd een snelle Return- On-Investment ( ROI ) bereikt.

12 Blik op de toekomst Zorgen voor continue verbetering De implementatie is dan wel voltooid maar Burgess en Asahi UK blijven rekenen op Transwide om te zorgen voor voortdurende verbeteringen. Eerst werden de wachttijden voor de transporteurs en de bijbehorende kosten aangepakt door het gebruik van twslot, en nu willen ze bijkomende aanpassingen doorvoeren in het planningsproces. We willen de lostijden van de drie uur van voor Transwide en twslot terugbrengen naar veertig minuten, aldus Burgess. Als toegevoegde waarde halen Burgess en zijn team de historische transactiedata uit Transwide via de rapporteringsmodule ( twdata ) en benutten ze de informatie voor het verbeteren van processen en prestaties. Burgess geeft een voorbeeld: We kunnen de gegevens uit Transwide in ons planningsmodel gebruiken om onze binnenkomende voorraden beter te beheren. Burgess zoekt alvast naar een volgende opportuniteit om zijn activiteiten te optimaliseren dankzij Transwide.

13 Uitdaging Naarmate Asahi UK groeide, werd het steeds moeilijker om het stijgende volume binnenkomende transporten te beheren. De bierproducent moest zijn transportplanning automatiseren en zijn blik op de logistieke activiteiten verbeteren. Er moest software komen om de doeltreffendheid te vergroten, de groei te ondersteunen en de dienstverlening aan de klant te verbeteren.

14 Oplossing De implementatie van Transwide TMS automatiseerde processen die voorheen handmatig gebeurden. De communicatie via telefoon, fax en met de transporteurs werd vervangen door een gemakkelijk toegankelijk webplatform voor communicatie. Statusupdates in real time, melding van gebeurtenissen en gecentraliseerde transactiegegevens gaven de transportplanners en de teams van de klantendienst een beter overzicht.

15 Voordelen Sinds de implementatie van Transwide heeft Asahi UK de interne verwerkingstijd van zijn transportoperaties met 50% zien afnemen. Op financieel vlak heeft Transwide het bedrijf in staat gesteld per jaar te besparen en een return-on-investment binnen 2 maanden te realiseren.

16 Transwide verandert de manier waarop verladers en logistieke dienstverleners werken en samenwerken met hun transporteurs. Door een naadloze integratie verbinden we meer dan 600 verladers en 3PL s aan onze groeiende gemeenschap van meer dan vervoerders over de hele wereld. Dankzij de mondiale aanwezigheid en end-to-end procesautomatisatie, hebben Transwide klanten toegang tot een modulair pakket van oplossingen om hun transportbeheer uit te besteden, te plannen, uit te voeren, te regelen en te analyseren. Transwide heeft zijn hoofdkantoor in Brussel, België, en biedt wereldwijd ondersteuning aan zijn groeiende klantenbestand met vestigingen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. 30M TRANSPORT ORDERS 100K GEBRUIKERS 70K GECONNECTEER- DE VERVOERDERS 5K VERZEN- DING PLAATSEN 80 LANDEN I Belgicastraat 17 I 1930 Zaventem I Belgium I +32 (0) I sales.transwide@alpegagroup.com

Transwide en Barry Callebaut: een succesvol recept

Transwide en Barry Callebaut: een succesvol recept Transwide en Barry Callebaut: een succesvol recept Hoe Transwide TMS zelfs in de meest veeleisende transportomgeving de sleutel is tot nauwkeurigheid en rendabiliteit Barry Callebaut is wereldwijd een

Nadere informatie

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Ruim 70.000 Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Logistiek dienstverlener Jonker & Schut bespaart tijd, rijdt minder lege kilometers, werkt duurzaam en verhoogt zijn rendement

Nadere informatie

Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken

Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken De voornaamste reden waarom we voor TAS-tms hebben gekozen, was de optie om alles in één systeem

Nadere informatie

Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes

Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes Het in 2005 in Roemenië opgerichte Bargrilori Logistics is een klein, maar snel groeiend vrachtvervoerbedrijf dat nauwe operationele banden

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Farmaceutica Retail & distributie Multipharma. Meer daadkracht dankzij gestroomlijnde BI-oplossingen

SAP Customer Success Story Farmaceutica Retail & distributie Multipharma. Meer daadkracht dankzij gestroomlijnde BI-oplossingen Meer daadkracht dankzij gestroomlijnde BI-oplossingen Multipharma Sector Farmaceutica Producten en diensten Retail en distributie Website multipharma.yours.be SAP oplossingen SAP BusinessObjects Business

Nadere informatie

Stabiliteit in een dynamische wereld

Stabiliteit in een dynamische wereld Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN Autogroupage Chemicals global parcel services health care logistics Special Services warehousing Alles in één Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket Bedrijf BTL Plastics Sector Productie Producten en diensten Kunststofonderdelen voor industriële voertuigen en machines Website www.btlplastics.com

Nadere informatie

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen Application Services Optimaliseer uw informatiestromen Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten Uw organisatie krijgt steeds meer informatie te verwerken die via verschillende

Nadere informatie

We groeiden vorig jaar met ruim 30%. We blijven keihard groeien. In Paazl hebben we een partner die deze groei kan bijhouden.

We groeiden vorig jaar met ruim 30%. We blijven keihard groeien. In Paazl hebben we een partner die deze groei kan bijhouden. We groeiden vorig jaar met ruim 30%. We blijven keihard groeien. In Paazl hebben we een partner die deze groei kan bijhouden. 1 Case-study: Brouwland 2 Wat zijn de ingrediënten van cross-border succes

Nadere informatie

...analyse van 7 thema's. 04/12/18 Studiedag Digitalisering en Logistiek in de Sierteelt 1

...analyse van 7 thema's. 04/12/18 Studiedag Digitalisering en Logistiek in de Sierteelt 1 ...analyse van 7 thema's 04/12/18 Studiedag Digitalisering en Logistiek in de Sierteelt 1 1. Digitalisering Excel documenten bijhouden van reservaties (leveringsplicht) samenstellen van picklijsten prestaties

Nadere informatie

Firmware informatiseert en automatiseert productiebedrijf Verbau

Firmware informatiseert en automatiseert productiebedrijf Verbau Firmware informatiseert en automatiseert productiebedrijf Verbau VerBau is een jonge, dynamische producent van desserts. Ons uitgebreid gamma aan producten wordt steeds vervaardigd met de meest hoogwaardige

Nadere informatie

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN AUTOGROUPAGE CHEMICALS GLOBAL PARCEL SERVICES HEALTH CARE LOGISTICS SPECIAL SERVICES WAREHOUSING Alles in één Het belang van goede logistiek staat buiten

Nadere informatie

Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal

Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal Minder fouten en lagere werkdruk bij logistieke dienstverleners Klanten zelf hun orders laten invoeren waardoor ze de status

Nadere informatie

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Specialist in software voor logistiek dienstverleners Wij leveren: Software oplossingen gebaseerd op het Microsoft platform Standaard software

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

De rol van WMS in internationale Supply Chains

De rol van WMS in internationale Supply Chains De rol van WMS in internationale Supply Chains s-hertogenbosch, 26 april 2012 9026X078/WD/ld v1.0 De in dit rapport genoemde conclusies, aanbevelingen en adviezen zijn gebaseerd op door de opdrachtgever

Nadere informatie

CASE STUDY. Modemerk reduceert het aantal live contacten en de kosten met 14%

CASE STUDY. Modemerk reduceert het aantal live contacten en de kosten met 14% CASE STUDY Modemerk reduceert het aantal live contacten en de kosten met 14% 2 CX Company CASE STUDY Gereduceerde live contacten 3 In de digitale wereld van tegenwoordig, is gegevensbescherming een groeiende

Nadere informatie

Totale controle over uw transportbedrijf. Deze 4 casestudies bewijzen het

Totale controle over uw transportbedrijf. Deze 4 casestudies bewijzen het Totale controle over uw transportbedrijf Deze 4 casestudies bewijzen het TAS is de drijvende kracht achter het transportbedrijf Eutraco Het Europese transportbedrijf Eutraco realiseert jaar na jaar een

Nadere informatie

Focus op uitzonderingen

Focus op uitzonderingen Klantcase Van Raam Focus op uitzonderingen Met het Tradecloud supply chain platform voor de industrie en groothandel Een goed geïntegreerde en flexibele supply chain wordt steeds belangrijker 2 80% Van

Nadere informatie

TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS.

TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS. TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS www.tas-tms.com GROUP-GTS Group-GTS is een familiebedrijf dat groeit dankzij gemotiveerd personeel. De logistiek dienstverlener kent wat betreft activiteiten

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap

Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap Transport is de basis, logistiek de activiteit waarop steeds meer de focus komt te liggen. Eutraco, voluit European Transport

Nadere informatie

Case. Study. Orbis Software

Case. Study. Orbis Software Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Dantuma Medische Speciaalzaak. Dantuma Voor hoogstpersoonlijke zorg! Dantuma

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Meerdere warehouse implementaties te kostbaar?

Meerdere warehouse implementaties te kostbaar? Your solution partner for growth Meerdere warehouse implementaties te kostbaar? 12 April 2016 Arjan Kühl AGENDA Introductie Probleemstelling Template WMS implementatie Methodiek Scenarios Technische Oplossing

Nadere informatie

GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL

GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL 2 Getinge Online SLIMMER EN EFFICIËNTER WERKEN Over het algemeen wordt de status van reinigings- en desinfectieapparatuur handmatig en ter plaatse

Nadere informatie

DSV XPress. Global Transport & Logistics

DSV XPress. Global Transport & Logistics DSV XPress Global Transport & Logistics Inhoud Diensten in één oogopslag 03 Online software en wereldwijd volgen via het web 05 Aanvullende diensten en toeslagen 07 Maten en gewichten 07 Aanvullende producten

Nadere informatie

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Snelheid gewenst: stipte en ongecompliceerde vervoersdienst Het in Oostenrijk gevestigde Tirolia Spedition Ges.m.b.H is gespecialiseerd

Nadere informatie

TradeCloud Supply Chain Platform

TradeCloud Supply Chain Platform TradeCloud Supply Chain Platform Voorspelbaar inkopen & produceren Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen Productiebedrijven & groothandel concurreren op flexibiliteit,

Nadere informatie

Inzicht zorgt voor uw Smile. Frank Erftemeijer

Inzicht zorgt voor uw Smile. Frank Erftemeijer Inzicht zorgt voor uw Smile Frank Erftemeijer Smile Introductie; Waarom is een Smile belangrijk? The Last Mile en Lost Smile Van Informatie, Communicatie naar Integratie revolutie t Echte Nieuwe werken

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht.

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Nederlands

Nadere informatie

CUSTOMER CASE GEMEENTE EVERGEM

CUSTOMER CASE GEMEENTE EVERGEM CUSTOMER CASE GEMEENTE EVERGEM Voor de gemeente Evergem was het duidelijk. Als men de dienstverlening aan de burger wou verbeteren, dan zou men resoluut de digitale kaart moeten trekken, maar hoe begin

Nadere informatie

De standaard voor de digitale vrachtbrief

De standaard voor de digitale vrachtbrief De standaard voor de digitale vrachtbrief Onjuiste en onvolledige informatie in de logistieke keten leidt tot vertraging, extra werk en niet-afgeleverde goederen. Bij 5% van alle zendingen gaat bij de

Nadere informatie

Digitalisatie van de last mile Hoe zit dat bij jullie?

Digitalisatie van de last mile Hoe zit dat bij jullie? Digitalisatie van de last mile Hoe zit dat bij jullie? Transsmart Opgericht in 2008 In 2017 uitgegroeid tot 27 FTE Met een jaarlijkse groei van 30% Gepassioneerde experts in IT en logistiek 15% van Nederlandse

Nadere informatie

KPN INTERNEDSERVICES.

KPN INTERNEDSERVICES. CASE STUDY KPN INTERNEDSERVICES. MPROOF.NL 2 MPROOF.NL EEN IMPULS VOOR KPN INTERNEDSERVICES. Managed Service Provider KPN Internedservices heeft de laatste jaren grote ontwikkelingen doorgemaakt. Het bedrijf,

Nadere informatie

CONSTANT ONDERHANDEN WERK ZORGT VOOR STABIELE DOORLOOPTIJDEN

CONSTANT ONDERHANDEN WERK ZORGT VOOR STABIELE DOORLOOPTIJDEN CONSTANT ONDERHANDEN WERK ZORGT VOOR STABIELE DOORLOOPTIJDEN Klanten verwachten tegenwoordig een grotere leverbetrouwbaarheid, tegen lagere kosten, met betere kwaliteit en dat allemaal tegelijk. Diegenen

Nadere informatie

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Met een combinatie van Microsoft Dynamics CRM en een online besteltool krijgt MCFE niet alleen inzicht

Nadere informatie

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET [Bold 24pt] Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen 1 2015 EXACT - EXACT

Nadere informatie

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER EEN UNIEKE OPLOSSING VOOR DE AUTOMATISERING VAN AL UW DOCUMENTPROCESSEN Aangezien het gebruik van papier nog steeds een belasting vormt

Nadere informatie

Supply Chain Solutions

Supply Chain Solutions Supply Chain Solutions Actemium Supply Chain Solutions verbetert uw efficiency op de werkvloer door real-time identificatie en registratie van de goederenstroom. Een naadloze aansluiting tussen uw backofficesysteem

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project?

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Slechts 10 per maand per gebruiker, geen verborgen kosten, onmiddellijk ROI eenmaal u online een aantal field force automation

Nadere informatie

Destil tackelt elke logistieke uitdaging met Microsoft Dynamics AX

Destil tackelt elke logistieke uitdaging met Microsoft Dynamics AX Destil tackelt elke logistieke uitdaging met Microsoft Dynamics AX De IT van Destil BV bevatte zoveel maatwerk, dat het de groei van de groothandel belemmerde. Een modern ERP systeem geeft weer ruimte

Nadere informatie

CXEuro. De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs. / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik /

CXEuro. De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs. / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik / CXEuro De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs k in o o Nu land! er Ned / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik / De oplossing voor al uw uitdagingen in de logistieke sector Koeriers:

Nadere informatie

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Over ons Xentral Station is een onafhankelijk app-store met de beste bedrijfssoftware. Wij normaliseren en verrijken uw stam- en transactiedata. Gebruik

Nadere informatie

1 MAAK KENNIS MET TNT

1 MAAK KENNIS MET TNT 1 MAAK KENNIS MET TNT 2 WELKOM WIJ ZIJN TNT WELKOM AANGENAAM! WIJ ZIJN TNT. THE PEOPLE NETWORK We zijn een wereldwijd team van experts dat klaarstaat om de beloftes waar te maken die u aan uw klanten doet.

Nadere informatie

Bekaert harmoniseert SAP documentatie voor 7,000 IT gebruikers

Bekaert harmoniseert SAP documentatie voor 7,000 IT gebruikers SUCCESVERHAAL Bekaert harmoniseert SAP documentatie voor 7,000 IT gebruikers Dankzij tt performance suite hebben alle 7,000 Bekaert IT gebruikers nu snel toegang tot eenduidige en actuele online handleidingen

Nadere informatie

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten Arjan Dogterom Head of IT Partner Logistics is altijd bereikbaar en bespaart op telefoonkosten met Intercity Zakelijk Partner Logistics is een bedrijf

Nadere informatie

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter.

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. 2 Eenvoudigweg beter. Betere eenvoud. We willen samen zaken doen beter en eenvoudiger maken met een modern, wereldwijd ERP-systeem dat ons helpt om

Nadere informatie

ISABEL 6. MULTIBANKING

ISABEL 6. MULTIBANKING ISABEL 6. MULTIBANKING MULTIBANKING SIMPLIFIED BEHEER UW REKENINGEN CENTRAAL EN BESPAAR TIJD EN GELD. BETER INTERNETBANKIEREN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. U werkt met

Nadere informatie

Het belang van ketenregie voor de verankering van logistieke stromen. Kevin Lyen

Het belang van ketenregie voor de verankering van logistieke stromen. Kevin Lyen Het belang van ketenregie voor de verankering van logistieke stromen Kevin Lyen Senior consultant, Rebelgroup Advisory Belgium www.oostwestpoort.eu 1 Het belang van ketenregie voor de verankering van logistieke

Nadere informatie

Supply Chain Day 12 april Interface Nederland B.V.

Supply Chain Day 12 april Interface Nederland B.V. Supply Chain Day 12 april 2017 @ Interface Nederland B.V. Over Fabory Toonaangevende Europese distributeur van bevestigingsartikelen en aanverwante artikelen: Sinds 2011 onderdeel van Amerikaanse beursgenoteerde

Nadere informatie

Kramp kan groeien dankzij tienjarenplan voor de supply chain

Kramp kan groeien dankzij tienjarenplan voor de supply chain Kramp kan groeien dankzij tienjarenplan voor de supply chain Interview met Jan Frans Berends, Director Logistics Kramp Benelux door Marcel te Lindert Kramp is ambitieus. De internationaal opererende groothandel

Nadere informatie

Arval Active Link DE VERSCHILLENDE MODULES VAN ARVAL ACTIVE LINK ACTIVE JOURNEY EUR 2,00 ACTIVE LINK EUR 3,00 ACTIVE ROUTING EUR 2,00

Arval Active Link DE VERSCHILLENDE MODULES VAN ARVAL ACTIVE LINK ACTIVE JOURNEY EUR 2,00 ACTIVE LINK EUR 3,00 ACTIVE ROUTING EUR 2,00 Arval Active Link Arval Active Link maakt fleet management nog efficiënter met zijn nieuwste telematica. De automatische verwerking in real time van gegevens die rechtstreeks uit de wagens zijn gehaald,

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.13 (april 2014)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.13 (april 2014) Juli 2014 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.13 (april 2014) Met welke versie van SalonNet werk ik

Nadere informatie

Efficiëntie? Dat is werken

Efficiëntie? Dat is werken Efficiëntie? Dat is werken met actuele informatie. Punt. Isabel Corporate Synchroniser Isabel Corporate Synchroniser Hoe efficiënt werkt u vandaag? Vandaag is het uitwisselen van bestanden tussen Isabel

Nadere informatie

Toelichting bij onze werkwijze

Toelichting bij onze werkwijze Toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk Referentie: IDH_20120713_HDP_V2.0 Datum: 15 oktober 2015 COLOFON TITEL Een toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk UITGEVER GMI group N.V. De

Nadere informatie

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

KLAAR VOOR DE TOEKOMST KLAAR VOOR DE TOEKOMST met Advisie totaaloplossingen voor het onderwijs Maak het verschil: gebruik de technieken van morgen vandáág nog! VOORDELEN ADVISIE TOTAALOPLOSSING Het automatiseren van de financiële-

Nadere informatie

CARS&CARGO. Shaping Transport Collaboration

CARS&CARGO. Shaping Transport Collaboration CARS&CARGO Vrachtuitwisseling Teleroute ondersteunt snelle groei Cars&Cargo met netwerkopbouw en reductie leegrijden BOB SNIJDER DIRECTEUR VAN CARS&CARGO IN HAZELDONK Ondernemer of zakenman? Bob Snijder,

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Qurius heeft met Microsoft Dynamics CRM een kwaliteitsslag weten te maken. De onderlinge vestigingen communiceren nu beter

Nadere informatie

bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi

bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi De infrastructuur van een metropool als Hong Kong kan vergeleken worden met de ICT-infrastructuur van een organisatie, waar de kwaliteit, beschikbaarheid en schaalbaarheid

Nadere informatie

CASE STUDY. Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50%

CASE STUDY. Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50% CASE STUDY Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50% 2 CX Company USECASE Slimme Klantenservice 3 DigitalCX heeft onze klantenservice getransformeerd.

Nadere informatie

Overzicht. Hoe de Enghouse Interactive Communications Center-oplossing George Banco helpt zijn doelen te bereiken. Altijd uw beste contact INDUSTRIE

Overzicht. Hoe de Enghouse Interactive Communications Center-oplossing George Banco helpt zijn doelen te bereiken. Altijd uw beste contact INDUSTRIE Altijd uw beste contact Overzicht INDUSTRIE Financiële diensten DOELSTELLINGEN De nood aan een gesofisticeerd contactcentrum en oplossing voor oproepmanagement om het stijgende volume aan oproepen te kunnen

Nadere informatie

ADVISIE SERVICE SOLUTIONS

ADVISIE SERVICE SOLUTIONS SERVICE SOLUTIONS ADVISIE SERVICE SOLUTIONS Uw ERP systeem is van essentieel belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering. De serviceverlening van Advisie is er daarom op gericht om verstoringen van het systeem

Nadere informatie

Management briefing Drie factoren die bepalend zijn voor leveringsketenflexibiliteit

Management briefing Drie factoren die bepalend zijn voor leveringsketenflexibiliteit Management briefing Drie factoren die bepalend zijn voor leveringsketenflexibiliteit Doe mee aan deze korte quiz en ontdek of uw leveringsketen alles heeft om uw bedrijf te laten floreren SUPPLY CHAIN

Nadere informatie

Zes must-haves voor application delivery in hybride en multicloudomgevingen

Zes must-haves voor application delivery in hybride en multicloudomgevingen Zes must-haves voor application delivery in hybride en multicloudomgevingen Inhoud Inleiding...3 End-to-end zicht op het netwerk...4 Realtime analytics van de netwerkperformance...5 Geautomatiseerde uitrol

Nadere informatie

Tactisch plannen Peter de Haan

Tactisch plannen Peter de Haan Tactisch plannen Peter de Haan Even voorstellen U Peter de Haan Universiteit Twente Toegepaste Wiskunde ORTEC Sen. Solution Architect 2 Agenda Wat is tactisch plannen Voorbeelden van tactisch plannen Hoe

Nadere informatie

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP Online bestellen bij würth Eenvoudig en snel via www.wurth.nl Würth ONLINE-SHOP würth scanner Würth online-shop De eenvoudigste en snelste manier van bestellen. De Würth Online-Shop is het complete online

Nadere informatie

MKB ICT-onderzoek 2009

MKB ICT-onderzoek 2009 ICT: noodzakelijk kwaad of concurrentievoordeel? Voor 32% van het MKB vormt ICT een bijrol binnen de business, terwijl voor het overig deel ICT een sleutelfunctie heeft binnen de bedrijfsvoering: als de

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri C A S E B E LG O S U C Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri Dé referentie op de markt als het gaat over ERP voor KMO SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

Go Live Avalanche 29 februari 2016

Go Live Avalanche 29 februari 2016 Go Live Avalanche Na langdurige voorbereiding is de Go Live van de software Avalanche beschikbaar! Op 29 februari 2016 zullen de systemen LogLink en SBS van Pool Service ten behoeve van de VersFust Pool

Nadere informatie

Online bestellen bij würth

Online bestellen bij würth Online bestellen bij würth Eenvoudig en snel via www.wurth.nl Würth webwinkel ORSY SCAN Würth Webwinkel De eenvoudigste en snelste manier van bestellen. De Würth WebWinkel is het complete online bestel-

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Bugaboo International.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Bugaboo International. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Bugaboo International. P01 Bugaboo meer dan een hippe kinderwagen! In 1994 kregen

Nadere informatie

Simacan Connect verwerkt en harmoniseert verschillende databronnen, zodat deze te gebruiken zijn met eigen databronnen.

Simacan Connect verwerkt en harmoniseert verschillende databronnen, zodat deze te gebruiken zijn met eigen databronnen. Integratie van verkeersinformatie in logistieke processen Simacan, onderdeel van de OVSoftware Groep (www.ovsoftware.nl), richt zich op het verwerken, beschikbaar maken en inzichtelijk maken van grote

Nadere informatie

Code Yellow. Abeelding. Fieldmarketing Software

Code Yellow. Abeelding. Fieldmarketing Software Code Yellow Abeelding Fieldmarketing Software Digitale transformatie in ieldmarketing Fieldmarketing is een snelle branche! Het digitaliseringsproces kan dit goed ondersteunen door continue mee te bewegen.

Nadere informatie

Trimble Access Software: Stel u in verbinding met een wereld van nieuwe mogelijkheden

Trimble Access Software: Stel u in verbinding met een wereld van nieuwe mogelijkheden Trimble Access Software: Stel u in verbinding met een wereld van nieuwe mogelijkheden Access is efficiëntie Met Trimble Access software kunt u sneller, efficiënter en zonder onderbrekingen gegevens uitwisselen

Nadere informatie

StackAssist is een product van. Online stapeladvies

StackAssist is een product van. Online stapeladvies is een product van Online stapeladvies , online stapeladvies analyseert uw verpakkingen en stelt een optimale productstapeling voor om een logistieke kosten reductie te verkrijgen. Het adviseert op welke

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software en Expense Reduction Analysts (ERA).

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software en Expense Reduction Analysts (ERA). Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software en Expense Reduction Analysts (ERA). Case Study Expense Reduction Analysts (ERA) HET BEDRIJF

Nadere informatie

Uitgebreide, nauwkeurige en flexibele planning van personenvervoer over het spoor

Uitgebreide, nauwkeurige en flexibele planning van personenvervoer over het spoor Casestudy Uitgebreide, nauwkeurige en flexibele planning van personenvervoer over het spoor NUOVO TRASPORTO VIAGGIATORI (NTV) In 2009 koos Nuovo Trasporto Viaggiatori S.p.A. (NTV), de eerste private Italiaanse

Nadere informatie

Customer Score Card. Hoe gebruik ik de Customer Score Card? www.schindler.nl www.schindler.be

Customer Score Card. Hoe gebruik ik de Customer Score Card? www.schindler.nl www.schindler.be Customer Score Card Hoe gebruik ik de Customer Score Card? www.schindler.nl www.schindler.be Eerste aansluiting Ga naar www.schindler.nl of www.schindler.be Via het hoofdstuk e-tools en dan Customer Score

Nadere informatie

Een business case voor credit management software

Een business case voor credit management software Een business case voor credit management software Waarom? Wat kost het? Wat levert het op? Voor ons als CE-iT, is het duidelijk waarom je als organisatie credit management software moet gebruiken. Niet

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Controle over al uw importzendingen

Controle over al uw importzendingen Controle over al uw importzendingen Het Express Import systeem Met TNT Express heeft u uw importzendingen zelf in de hand. Express Import is een TNT Express systeem waarbij u alle touwtjes in handen heeft.

Nadere informatie

De specialist in warehousing, fulfilment en distributie voor het MKB 3 PL. Logistics

De specialist in warehousing, fulfilment en distributie voor het MKB 3 PL. Logistics De specialist in warehousing, fulfilment en distributie voor het MKB 3 PL Logistics 3 PL Logistics Warehousing en Opslag Mondial Logistics beschikt over de juiste kennis en ervaring op het gebied van warehousing,

Nadere informatie

Artikelbeheer Intratuin geoptimaliseerd met FlowFabric

Artikelbeheer Intratuin geoptimaliseerd met FlowFabric Case Artikelbeheer Intratuin geoptimaliseerd met FlowFabric FLOWFABRIC OPTIMISATION ENGINEERS Applicatie FlowFabric brengt toekomstplannen Intratuin binnen handbereik Intratuin is meer dan een tuincentrum,

Nadere informatie

Automatisering. van bedrijfsprocessen

Automatisering. van bedrijfsprocessen Automatisering van bedrijfsprocessen au to ma ti se ren van een proces (automatiseerde, heeft geautomatiseerd) 1. automatisch maken 2. overstappen op computers (het; o; meervoud: processen) 1. (juridisch)

Nadere informatie

ZET UW TALENT IN BEWEGING

ZET UW TALENT IN BEWEGING LEREN & WERKEN BIJ VAN DEN BOSCH TRANSPORTEN ZET UW TALENT IN BEWEGING Bent u op zoek naar een uitdagende internationale leeromgeving waarin theorie en praktijk samenkomen? Wilt u uw studenten praktijkervaring

Nadere informatie

Finsens - Whitepaper FASTPORTAL

Finsens - Whitepaper FASTPORTAL 1 Finsens - Whitepaper 2 Finsens biedt een breed pakket aan financiële diensten en consultancy op het gebied van belastingrecht, pensioenen, vermogensbeheer en financieringsstructuren. Finsens is opgericht

Nadere informatie

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Whitepaper Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Een whitepaper van UNIT4 Accountancy 2013 Inleiding Accountantskantoren leveren vandaag de dag

Nadere informatie

4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen

4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen whitepaper video call SKYPE FOR BUSINESS 4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen whitepaper Wat is Skype for Business (SfB)? SfB is een Microsoft-platform dat al uw business-communicatie

Nadere informatie

E-Learning productie. Hulp on the moment of need

E-Learning productie. Hulp on the moment of need E-Learning productie Software Creëren IT gebruikersdocumentatie Hulp on the moment of need Corporate Learning Talent Management Over tts tts knowledge matters. tts zorgt voor kennisoverdracht en de ontwikkeling

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Door het proces tussen aanvraag en afsluiten van een verzekering te automatiseren, verloopt het sneller en is de kans op fouten sterk afgenomen. Independer.nl

Nadere informatie

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS AL MEER DAN 20 JAAR DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS IN RETAIL, LOGISTIEK EN INDUSTRIE TOTAALOPLOSSING VOOR WFM VRAAGSTUKKEN Softbrick Workforce

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala

Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala Elektronisch wachtrijbeheer gecombineerd met digital signage verhoogt de klanttevredenheid en verbetert de

Nadere informatie