Finsens - Whitepaper FASTPORTAL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Finsens - Whitepaper FASTPORTAL"

Transcriptie

1 1 Finsens - Whitepaper

2 2 Finsens biedt een breed pakket aan financiële diensten en consultancy op het gebied van belastingrecht, pensioenen, vermogensbeheer en financieringsstructuren. Finsens is opgericht in 1993 en Finsens wist met FastPortal de werkdruk per dossier te verminderen, facturen aanzienlijk sneller te innen en klanttevredenheid te verhogen. heeft 25 werknemers. Finsens heeft de manier waarop het diensten levert aan particulieren en kleine bedrijven gestroomlijnd. FastPortal dient als online cliëntenportal, waarmee de communicatie en samenwerking tussen collega s en cliënten verbetert. Finsens heeft hun portaal volledig aangepast aan de eigen huisstijl en MyFinsens genoemd. Hierdoor kan Finsens gebruik maken van de automatiserings- en selfservicemogelijkheden die FastPortal biedt en toch een herkenbare uitstraling hebben richting hun klanten. De resultaten mogen er wezen: Finsens besteedt 20% minder tijd per belastingaangifte, facturen worden gemiddeld 20 dagen sneller betaald en klanttevredenheid is verbeterd.

3 3 Gebruik maken van moderne technieken om de ervaring van de klant te verbeteren We zijn nu in staat om onze cliënten te laten zien wat de status van hun belastingaangifte is. Ze kunnen hun documenten online beheren en de hele online omgeving ziet er goed uit en is intuïtief. Robert Bosma, medeoprichter van Finsens De laatste jaren zien we dat grote concurrenten en online dienstverleners de prijs drukken en de kwaliteit van de dienstverlening verhogen, zegt Robert Bosma, oprichter en partner bij Finsens. Ondertussen zien we ook dat de wensen van de klant veranderen. In het verleden was ons prachtige kantoor een enorm pluspunt, maar nu zien we dat steeds meer klanten graag alleen online willen communiceren. Ze willen niet te maken hebben met onze kantoortijden, het parkeren in hartje Amsterdam of het opsturen van documenten. In 2009 begon Finsens te experimenteren met hun eigen online oplossing. We hadden zelf een systeem ontwikkeld, zegt Bosma, Het oude systeem deed wat het moest doen, zoals beperkt documentbeheer en online facturatie met ideal betaling, maar de kosten voor onderhoud waren erg hoog. Bovendien begon het er ouderwets en gedateerd uit te zien en was de functionaliteit beperkt. Finsens werd dus voor een keuze gesteld: wilden ze het verouderde systemen updaten, teruggaan naar de oude manier van werken of een vervangend systeem zoeken? Voor Bosma en zijn partners was het duidelijk: ze wilden vooruitkijken en hun bedrijf klaarmaken voor de toekomst. Het was geen optie om terug te gaan naar de vaak inefficiënte en telefoongesprekken van vroeger. Eind 2013 begon het kantoor daarom te zoeken naar een nieuwe oplossing. We bekeken veel systemen en voerden een grondig onderzoek uit naar wat er op de markt was. Helaas hadden de meeste producten dezelfde beperkingen: ze waren moeilijk te implementeren en bepaald niet gebruiksvriendelijk. Geen van de producten voldeed aan de twee eisen die Finsens stelde: de implementatie moest makkelijk en snel zijn (zonder dure consultants) en het systeem moest voor iedereen begrijpelijk zijn. Tot Robert FastPortal tegenkwam. FastPortal was meteen een goede fit: het gebruik is intuïtief, het opzetten van het systeem was makkelijk, het had ingebouwde facturatie en online betalingen en het was ontworpen om internationale cliënten tegemoet te komen door de ingebouwde meertaligheid, zegt Bosma. Bovendien is het white-label. Dat betekent dat we ons eigen logo en huisstijl willen gebruiken in plaats van dat van een softwarebedrijf dat onze klanten niet kennen. Dat is erg belangrijk voor ons, omdat we de controle willen houden over de relatie met onze cliënten.

4 4 Ik vind FastPortal een heel fijn system Inez Lutgens, belastingconsulent bij Finsens De samenwerking met Finsens Finsens koos al snel voor een volledige migratie naar FastPortal, een blijk van vertrouwen. We wilden niet tegelijkertijd afhankelijk van twee systemen zijn. Dus we vertelden Rik van FastPortal dat hij één kans had om het goed te doen. Alle data van onze cliënten moest overgezet worden, op tijd en - belangrijker - zonder dat wij werktijd verloren. De implementatie liet de flexibiliteit van zowel Finsens als FastPortal zien. De oude systemen hadden een aantal ernstige problemen qua gebruiksvriendelijkheid. Het was daarom niet moeilijk voor Robert en Rik om ons erg enthousiast te krijgen over FastPortal, zegt Inez Lutgens, een belastingconsulent bij Finsens. Mijn enige zorg was de implementatie. Als dat niet goed zou gaan zouden we enorme problemen krijgen. Dit bleek geen probleem te vormen. Door nauw met Inez samen te werken wist het migratieteam van FastPortal het gehele proces in slechts twee weken af te ronden. Tegen de tijd dat MyFinsens, de white-label versie van FastPortal, live ging op 1 november 2014 draaide alles naar verwachting en was alle data veilig overgezet. Aanvankelijk gebruikte Finsens hun FastPortal vooral voor de inkomstenbelastingaangiftedossiers. Het grootste gedeelte van deze aangiftes wordt gedaan in het eerste kwartaal van het jaar. Het was belangrijk om de migratie eind 2014 uit te voeren, omdat we FastPortal helemaal onder de knie wilden hebben en eventuele problemen vóór het belastingseizoen van 2015 oplossen, legt Bosma uit. Het was essentieel dat we klaar waren om in januari te beginnen. Bosma prijst ook de ondersteuning die het FastPortal team bood bij vragen over strategie en planning: We hadden geen soepeler proces kunnen inbeelden. Het FastPortal team maakte alles eenvoudig. De waarde van MyFinsens werd al snel duidelijk. Lutgens stelt dat bijna geen cliënten om hulp vragen. Ze begrijpen allemaal hoe het werkt zonder daarbij uitleg nodig is. Mijn telefoon is nog nooit zo stil geweest! Voor Bosma zijn de voordelen ook duidelijk: Onze cliënten zijn meer tevreden, ons team is productiever en onze operationele kosten voor IT zijn omlaag gegaan.

5 5 Tastbare verbeteringen Het systeem is zowel voor de cliënten als het team van Finsens een verbetering. Cliënten kunnen meteen zien wat er van hen verwacht wordt en, wellicht belangrijker, wat ze van Finsens kunnen verwachten. Teamleden en cliënten werken nu samen aan dossiers door middel van geautomatiseerde workflows, wat dubbelwerk vermindert en inefficiënte aanvragen voor tussenupdates vermindert allemaal in een eenvoudig te gebruiken online omgeving. We zagen meteen na implementatie van het systeem een aantal tastbare verbeteringen, zegt Bosma. MyFinsens was al snel het kloppend hart van onze dienstverlening op het gebied van belastingadvies. Enkele belangrijke kenmerken van FastPortal waar Finsens intensief gebruik van maakt, zijn: Directe updates: Door de dienst op een intuïtieve manier te visualiseren (gelijkend aan een trackand-trace website), krijgen cliënten meer inzicht in de diensten van Finsens. Doordat het proces transparanter is neemt het gevoel van betrokkenheid bij de cliënt toe, wat leidt tot meer klanttevredenheid en snellere responstijd. Selfservice aanmelden: Finsens vraagt nieuwe cliënten om zichzelf in te schrijven voor een MyFinsens account. Dit zorgt voor minder werkdruk bij het secretariaat. Bovendien zorgt het ervoor dat alle gegevens van de klant accuraat zijn. Documenten aanvragen: Als er documenten van de klant nodig zijn, zorgt FastPortal dat het verkrijgen daarvan zo makkelijk mogelijk is, zowel voor de medewerker als de cliënt. In de praktijk betekent dit dat de cliënt documenten op tijd en op een gestructureerde manier aanlevert. Ook ontbreken er minder documenten dit alles zorgt voor een significantie vermindering van de tijd dat medewerkers bezig zijn om dergelijke randzaken voor hun cliënten op te lossen. Aanbetalingen en facturatie: Voor enkele van de diensten van Finsens is een aanbetaling nodig. Als cliënten het proces van belastingadvies willen doorzetten moeten ze vooraf betalen. Dit kan door middel van ideal of creditcard. Voor beide partijen is dit voordelig: klanten betalen liever online in zo min mogelijk stappen. Voor Finsens is de tijd dat facturen open staan afgenomen van gemiddeld 35 naar slechts 15 dagen Alles op één plaats met online dossiers: FastPortal heeft ingebouwde overzichtspagina s die alle informatie over een dossier op één plaats laten zien. Voor de medewerkers van Finsens en hun cliënten maakt dit het makkelijk om alle informatie over hun dienst op één plaats te verzamelen. Minder discussies: door processen op een gestructureerde manier weer te geven, discussiëren klanten minder vaak over algemene voorwaarden, tarieven of betalingsvoorwaarden. Hierdoor kan Finsens zich concentreren op het bieden van het beste belastingadvies. Samen zorgden de bovenstaande aspecten dat Finsens 20% minder tijd per dossier nodig heeft.

6 6 Ik peins er niet over om terug te gaan naar de oude werkwijze. Elke afdeling heeft geprofiteerd van het gebruik van FastPortal. Robert Bosma, medeoprichter van Finsens Cliënten zijn tevreden over MyFinsens Finsens doet al twintig jaar zaken door zich op de beste service voor hun cliënten te concentreren. Bosma: Het nieuwe MyFinsens moest de klantervaring van onze cliënten verbeteren. We maakten vanaf het begin duidelijk: als onze cliënten het niks vinden gaan we terug naar de oude manier. Dat bleek geen probleem te zijn. De cliënten van Finsens, met inbegrip van cliënten die al twintig jaar diensten bij Finsens afnemen, waren onmiddellijk enthousiast over het systeem. Ze zijn erg te spreken over het gebruiksgemak van MyFinsens. Een Hongaarse cliënt stelt dat een comfortabele online omgeving altijd welkom is in het digitale tijdperk. Een Engelse cliënt zegt dat het veel makkelijker is om mijn belastinggegevens te beheren, en een Nederlandse cliënt stelt dat het gebruiksvriendelijk is, beschikbaar wanneer ik het wil. Over het algemeen, stelt Bosma, zijn cliënten meer tevreden over de diensten die Finsens levert en de service die het haar klanten biedt. Toekomstige ontwikkelingen Na het initiële succes van FastPortal bij de afdeling belastingadvies is Finsens al bezig om de software in de andere afdelingen te implementeren. Samen met het team bij FastPortal werken ze momenteel aan versies van MyFinsens voor hypotheekadvies en administratieve diensten. Ondertussen is Finsens hun bestaande systemen aan het bijwerken zodat ze direct met FastPortal kunnen communiceren. Veel van onze data is verspreid over verschillende applicaties, zegt Lutgens. Die software is minder gebruiksvriendelijk en vereist veel handmatig werk. De integratie met FastPortal is eenvoudig, maar oude software is niet altijd even toegankelijk. Samen proberen Finsens en FastPortal alle systemen in januari 2017 gekoppeld te hebben. Invloed Samengevat, zegt Bosma, hadden we geen betere keuze kunnen maken. Ik peins er niet over om terug te gaan naar de oude werkwijze. Elke afdeling heeft geprofiteerd van het gebruik van FastPortal.

7 7 Wat wij van Finsens geleerd hebben. Voor het FastPortal team was de implementatie van MyFinsens even spannend als het voor de medewerkers van Finsens was. Door het enthousiasme en vertrouwen van Finsens was het voor ons mogelijk om de portal soepel en snel te implementeren in hun dagelijkse workflow. Tijdens het proces leerden we dat minder functionaliteit soms beter is, vooral als het gaat om welke informatie essentieel is. We zijn continu bezig om het portal te stroomlijnen, om cliënten alle informatie te geven die zij nodig hebben zonder daarbij een onoverzichtelijke interface te creëren. We zijn zo doordrongen van het belang hiervan dat we het één van onze design principes gemaakt hebben.

8 8 Meer weten? We maken graag een afspraak om te laten zien hoe FastPortal werkt en om te praten hoe het voor jou kan werken. Rik visser (+31) (0)

CASE STUDY. Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50%

CASE STUDY. Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50% CASE STUDY Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50% 2 CX Company USECASE Slimme Klantenservice 3 DigitalCX heeft onze klantenservice getransformeerd.

Nadere informatie

ZWANENBERG ADVIES. Vooruitstrevend en gericht op groei

ZWANENBERG ADVIES. Vooruitstrevend en gericht op groei ZWANENBERG ADVIES Vooruitstrevend en gericht op groei Over Zwanenberg Een vernieuwende informele organisatie, met een lange historie. Zo zou je Zwanenberg Advies kunnen omschrijven. Driedelige pakken ga

Nadere informatie

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB 5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB VIJF GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Veranderingen in de markt 3 De vijf

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek 2016

Klanttevredenheidsonderzoek 2016 OZMO s klanttevredenheidsonderzoek Wij streven naar een constante verbetering van onze dienstverlening. Om in kaart te brengen wat belangrijk is voor onze klanten en partners, waar onze verbeterpunten

Nadere informatie

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project?

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Slechts 10 per maand per gebruiker, geen verborgen kosten, onmiddellijk ROI eenmaal u online een aantal field force automation

Nadere informatie

ERP Software. Accountancy ICT benchmark

ERP Software. Accountancy ICT benchmark Accountancy ICT benchmark VOORWOORD In april 2010 heeft AFAS ERP een onderzoek uitgevoerd onder accountantskantoren met als doel om te bepalen hoe digitaal de Nederlandse accountant is. De Accountancy

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Helpdesk; service management; ITSM; IT Service Management; RES; IT automation

Helpdesk; service management; ITSM; IT Service Management; RES; IT automation Asset 1 van 7 Automatisering voor de Servicedesk IT-servicedesks zijn veel tijd kwijt aan simpele servicedesk tickets: van vergeten wachtwoorden en tijdelijke admin-privileges tot het installeren van nieuwe

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

DE UNIEKE COMBINATIE VAN ICT- & VERZEKERINGS KENNIS

DE UNIEKE COMBINATIE VAN ICT- & VERZEKERINGS KENNIS DE UNIEKE COMBINATIE VAN ICT- & VERZEKERINGS KENNIS www.bugsbusiness.nl SOFTWARE Imago, software voor de verzekeringsbranche Ons motto is Samen naar de beste oplossing. Welke doelgroep u ook wilt bereiken,

Nadere informatie

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding coacher Loopbaancoach als regisseur U wilt als loopbaanbureau minder administratieve handelingen, de kansen van uw kandidaten vergroten en meer klanten werven.

Nadere informatie

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht.

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Nederlands

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

HODES "SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND"

HODES SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND HODES "SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND" INHOUDSOPGAVE HET JUISTE GEREEDSCHAP DE UITDAGINGEN 3 5 IMPLEMENTATIE 7 11 OVER AFAS 2 HODES DE UITDAGINGEN Controller Carlien Smit van Hodes Huisvesting

Nadere informatie

FELLOO "EEN BLOKKENDOOS OM FANTASTISCHE TOEPASSINGEN MEE TE BOUWEN

FELLOO EEN BLOKKENDOOS OM FANTASTISCHE TOEPASSINGEN MEE TE BOUWEN FELLOO "EEN BLOKKENDOOS OM FANTASTISCHE TOEPASSINGEN MEE TE BOUWEN OVER FELLOO Felloo is een onafhankelijke totaalaanbieder op het gebied van cloud communicatie. De bedrijfsnaam staat symbool voor de manier

Nadere informatie

ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX

ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX Met Microsoft Dynamics AX verbetert het Institute of Social Studies zijn backofficeprocessen. Rapportages zijn nu direct beschikbaar en hoeven

Nadere informatie

9om de verwerking van per fax, en EDI ontvangen orders te automatiseren

9om de verwerking van per fax,  en EDI ontvangen orders te automatiseren Praktische gids: Verkooporders REDENEN 9om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren 9 Redenen om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren

Nadere informatie

TranSearch WEBPlus. Overzicht

TranSearch WEBPlus. Overzicht TranSearch WEBPlus Overzicht TranSearch WebPlus is de laatste in een lange rij intuïtieve oplossingen van UK Software Limited. TranSearch WebPlus is wederom een hoogstaande oplossing voor datamanagement

Nadere informatie

WHITEPAPER. 5 principes voor een soepele ISO certificering

WHITEPAPER. 5 principes voor een soepele ISO certificering WHITEPAPER 5 principes voor een soepele ISO certificering Hoe Roossien ISO 9001 haalde zonder papier en zonder extra administratie PAGINA 2 VAN 11 Eenvoudige oplossingen Mark de Vries is al vanaf het vroege

Nadere informatie

Factsheet. Debble Workplace

Factsheet. Debble Workplace Factsheet Debble Workplace Empowering Collaboration Missie We stellen medewerkers in staat om relevant nieuws en kennis te delen en de conversatie aan te gaan, zodat ze kunnen uitmunten in wat ze doen,

Nadere informatie

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Door het proces tussen aanvraag en afsluiten van een verzekering te automatiseren, verloopt het sneller en is de kans op fouten sterk afgenomen. Independer.nl

Nadere informatie

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR Unit4 Personeel & Salaris NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR De wereld van salaris- en personeelsadministratie is continu in beweging. Organisaties hebben daarom behoefte aan een flexibele, betrouwbare,

Nadere informatie

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren 15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren Over Nétive BV Nétive BV helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject

Nadere informatie

MOSA LIRA. Maximale leeropbrengst voor ieder kind

MOSA LIRA. Maximale leeropbrengst voor ieder kind MOSA LIRA Maximale leeropbrengst voor ieder kind Over MosaLira Drieëntwintig scholen in de meest uiteenlopende wijken van Maastricht. Met 5500 leerlingen die enorm verschillen qua onderwijsniveau, zorgbehoefte,

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

Alfresco Document Management

Alfresco Document Management Pagina 1 van 6 Alfresco Document Management Efficiënter kunnen (samen)werken, altijd en overal kunnen beschikken over de benodigde informatie en geen zorgen hoeven maken over IT en back-up? Lagere kosten

Nadere informatie

Customer success story: Southbank Centre

Customer success story: Southbank Centre Customer success story: Southbank Centre Public Waar gaat het over? Inhoudsopgave Over Southbank Centre 3 Customer success story 3 Uitdagingen 4 Hoe Bynder heeft geholpen 5 Voordelen voor Southbank Centre

Nadere informatie

Hosting & support contract

Hosting & support contract Hosting & support contract FOCUSTOOL TRACK YOUR GOALS & BEHAVIORS 1. Inleiding FocusTool biedt online software voor het bijhouden van voortgang op doelen en gedrag voor teams.om meer grip te krijgen op

Nadere informatie

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Whitepaper Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Een whitepaper van UNIT4 Accountancy 2013 Inleiding Accountantskantoren leveren vandaag de dag

Nadere informatie

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces ALLIANDER Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces Alliander NV beheert energie netwerken die gas en elektriciteit distribueren naar grote delen van Nederland voor huizen, transport,

Nadere informatie

HET GEWETEN VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT. Smart Case Aboma Advies

HET GEWETEN VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT. Smart Case Aboma Advies HET GEWETEN VOOR VEILIGHEID EN KWALITEIT Smart Case Aboma Advies DE UITDAGING Aboma doet meerjarige adviestrajecten bij grotere organisaties in de bouw, industrie en transportsector. Aboma heeft Smartflow

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1 Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 1 Een basis om inzicht te krijgen in Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen

Nadere informatie

ERP Software WHITEPAPER. ZONDER INVESTEREN AUTOMATISEREN Profiteer op slimme wijze van moderne ERP-software

ERP Software WHITEPAPER. ZONDER INVESTEREN AUTOMATISEREN Profiteer op slimme wijze van moderne ERP-software Onder de huidige economische omstandigheden zijn veel organisaties terughoudend in het aanschaffen van ERP-software. Toch is het juist nu interessant te kijken naar manieren om interne processen te automatiseren

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

SPORT FRYSLÂN. Informatiemanager Allard Donker: IK WIL COLLEGA S STIMULEREN ZELF ZAKEN OP TE PAKKEN EN DE VOORDELEN VOOR HUN WERK LATEN ERVAREN.

SPORT FRYSLÂN. Informatiemanager Allard Donker: IK WIL COLLEGA S STIMULEREN ZELF ZAKEN OP TE PAKKEN EN DE VOORDELEN VOOR HUN WERK LATEN ERVAREN. SPORT FRYSLÂN Informatiemanager Allard Donker: IK WIL COLLEGA S STIMULEREN ZELF ZAKEN OP TE PAKKEN EN DE VOORDELEN VOOR HUN WERK LATEN ERVAREN. INHOUDSOPGAVE EEN AGILE PROJECTAANPAK 3 INLEIDING 3 4 EEN

Nadere informatie

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE SNELLERE INZICHTEN MET DATAVISUALISATIE Met de uitdrukking een beeld zegt meer dan duizend woorden bent u wellicht bekend. Beelden vertellen

Nadere informatie

ICT EN INFORMATIEBELEIDSPLAN

ICT EN INFORMATIEBELEIDSPLAN ICT EN INFORMATIEBELEIDSPLAN 2018-2023 VERSIE definitief Vastgesteld op : 14 augustus 2018 Directeur bestuurder 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Positionering ICT en Informatiebeleid

Nadere informatie

EFFICIENTE INTEGRATIE FRONT- EN BACKOFFICE

EFFICIENTE INTEGRATIE FRONT- EN BACKOFFICE EFFICIENTE INTEGRATIE FRONT- EN BACKOFFICE Verzekeraar Univé voerde een nieuw administratief softwaresysteem in, eerst voor de particuliere klanten, daarna voor de zakelijke markt. Met positief resultaat.

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

www.reflex-online.com Over Reflex Appointment Studenten, klanten of medewerkers maken afspraken met elkaar en met uw organisatie. Dat levert een enorme administratie op, want afspraken komen per mail of

Nadere informatie

ISM en Lean, natuurlijke bondgenoten

ISM en Lean, natuurlijke bondgenoten ISM en Lean, natuurlijke bondgenoten Een introductie van de samenwerking tussen de ISM-methode en Lean Een whitepaper van 10-8-2017 Whitepaper: ISM en Lean 1 ISM en Lean, natuurlijke bondgenoten De ISM-methode

Nadere informatie

WAARDE CREËREN MET DE QUERCIS BUSINESS PORTAL RONALD VAN KESSEL

WAARDE CREËREN MET DE QUERCIS BUSINESS PORTAL RONALD VAN KESSEL WAARDE CREËREN MET DE QUERCIS BUSINESS PORTAL RONALD VAN KESSEL sectietitel Titel De tekentafel Wat vertellen onze klanten? Wat biedt Exact? Wat vertellen wensen onze klanten? Globe Synergy online de oplossing

Nadere informatie

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing.

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing. Waarom TeamPlayer? Wellicht heeft u reeds een administratief programma waarmee uw boekhouding, facturatie of bestellingen worden beheerd. Deze programma s schieten echter tekort als het gaat over nog andere

Nadere informatie

Hoe worden mijn facturen sneller betaald?

Hoe worden mijn facturen sneller betaald? Hoe worden mijn facturen sneller betaald? JORGEN HORSTINK INHOUDSOPGAVE Hoe worden mijn facturen sneller betaald? Deel 1. Waarom zou ik sneller betaald willen worden? 04 Deel 2. Hoe zorg ik dat ik sneller

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren Oplossingen voor de moderne advocatuur Dicteren zoals u wilt werken De jurist van nu werkt sneller, flexibeler, mobieler en efficiënter dan ooit. Bij zo n

Nadere informatie

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau KICKSTARTERS We lanceren binnen twee maanden een nieuw digitaal platform waarmee u in hoog tempo business value genereert. De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten

Nadere informatie

Roadmap. RIE Manager

Roadmap. RIE Manager Roadmap RIE Manager Look & Feel Rapportage/ Documentatie Uploaden Documenten Major Release 3 Lokaal beheer Major Release 2 Regie in eigen hand Submodules Major Release 1 Introductie In deze roadmap geeft

Nadere informatie

De Documentserver maak snel en foutloos documenten in huisstijl

De Documentserver maak snel en foutloos documenten in huisstijl De Documentserver maak snel en foutloos documenten in huisstijl De Documentserver efficiënte documentcreatie in huisstijl Woningcorporatie Heuvelrug Wonen werkt efficiënter sinds de implementatie van de

Nadere informatie

Trivium Software. De Lexxyn Groep. Waarom NEXTmatters? Synergie voor Juristen

Trivium Software. De Lexxyn Groep. Waarom NEXTmatters? Synergie voor Juristen Trivium Software Trivium Software ontwikkelt, installeert en onderhoudt software voor de advocatuur. Wij zijn groot geworden met het onder juristen en advocaten breed gewaardeerde pakket FORTUNA. In 2013

Nadere informatie

mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0

mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0 mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0 1 Introductie... 3 2 Overzicht van scenario s... 4 2.1 myrequisitions... 4 2.2 myguidedbuy... 6 2.3 myconfirmation...

Nadere informatie

Business Case KENNISPORTAAL VOOR NEUTRAAL ZIEKENFONDS VLAANDEREN

Business Case KENNISPORTAAL VOOR NEUTRAAL ZIEKENFONDS VLAANDEREN Business Case KENNISPORTAAL VOOR NEUTRAAL ZIEKENFONDS VLAANDEREN Bij het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen (NZVL) staan klantenadviseurs over heel Vlaanderen dagelijks een heleboel klanten te woord. Zij

Nadere informatie

Customer success story: Syngenta

Customer success story: Syngenta Customer success story: Syngenta Waar gaat het over? Inhoudsopgave Over Syngenta 3 Uitdagingen voor Syngenta 4 Hoe Bynder heeft geholpen 5 Voordelen voor Syngenta 7 Over Bynder 8 www.bynder.nl Pagina 2

Nadere informatie

Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance.

Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance. Visma.net Payroll Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance. GRAAG STELLEN WIJ U VOOR AAN Altijd en overal online beschikbaar en maximale ondersteuning

Nadere informatie

Eerste bijeenkomst Platform D&I gelijk een groot succes

Eerste bijeenkomst Platform D&I gelijk een groot succes DIGITALISERING 03 Eerste bijeenkomst Platform D&I gelijk een groot succes WADDINXVEEN - De eerste bijeenkomst op 23 juni van het nieuwe Platform D&I (Digitalisering en Informatisering) in het kantoor van

Nadere informatie

DIJKHOF BOUW "HET IS EEN TOTAALPROGRAMMA WAARMEE JE ALLES KUNT STUREN"

DIJKHOF BOUW HET IS EEN TOTAALPROGRAMMA WAARMEE JE ALLES KUNT STUREN DIJKHOF BOUW "HET IS EEN TOTAALPROGRAMMA WAARMEE JE ALLES KUNT STUREN" INHOUDSOPGAVE HET JUISTE GEREEDSCHAP DE UITDAGINGEN 3 5 REVOLUTIONAIRE MANIER VAN WERKEN 9 11 OVER AFAS 2 DIJKHOF BOUW DE UITDAGINGEN

Nadere informatie

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren software consultancy training De markt heeft nood aan een flexibele en complete planningsoplossing. De invoering van de dienstencheques

Nadere informatie

REPAY HRM "OP HET GEBIED VAN AUTOMATISERING VALT ER ALTIJD NOG WINST TE BOEKEN"

REPAY HRM OP HET GEBIED VAN AUTOMATISERING VALT ER ALTIJD NOG WINST TE BOEKEN REPAY HRM "OP HET GEBIED VAN AUTOMATISERING VALT ER ALTIJD NOG WINST TE BOEKEN" OVER REPAY HRM Door de bedrijfsprocessen met ERP-software te automatiseren, is Repay HRM in staat de spectaculaire groei

Nadere informatie

Customer success story: boohoo

Customer success story: boohoo Customer success story: boohoo Public Waar gaat het over? Inhoudsopgave Over boohoo 3 Customer success story 3 Uitdagingen 4 Hoe Bynder heeft geholpen 5 Voordelen voor boohoo 7 Over Bynder 8 www.bynder.nl

Nadere informatie

SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365

SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365 SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365 SimplySo Makes users love Office 365 Met behulp van SimplySo zorgt u ervoor dat uw klanten optimaal gebruikmaken van de intelligente functionaliteiten van Office 365,

Nadere informatie

Case study: Selfservice en automatisering via Service Store

Case study: Selfservice en automatisering via Service Store Asset 1 van 4 Case study: Selfservice en automatisering via Service Store De gemeente Kaag en Braassem wilde sneller en efficiënter werken en besloot daarom meer IT-taken uit te besteden. Het koos voor

Nadere informatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie BUSINESS CASE Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie Veenman, leverancier van afdrukapparatuur en document management oplossingen, heeft in 2012 succesvol het nieuwe ERP-systeem

Nadere informatie

Pakketaanbieding Online profilering Contractvrije Paramedici. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt

Pakketaanbieding Online profilering Contractvrije Paramedici. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt Pakketaanbieding Online profilering en communicatie met je cliënt 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare en betaalbare inzet hebben

Nadere informatie

COSIS "ZOVEEL MOGELIJK TIJD AAN CLIËNTEN BESTEDEN"

COSIS ZOVEEL MOGELIJK TIJD AAN CLIËNTEN BESTEDEN COSIS "ZOVEEL MOGELIJK TIJD AAN CLIËNTEN BESTEDEN" INHOUDSOPGAVE DIRECT FINE-TUNEN INLEIDING 3 5 HOE WIL JE HET? SOFTWAREGEBRUIK LEUK MAKEN 6 7 SAMEN INNOVEREN 8 DE TIP VAN BEATE 9 2 COSIS INLEIDING De

Nadere informatie

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren.

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Stagebedrijf: Klas : Profiel: Leerroute: Naam: Uiterste inleverdatum: woensdag 12 december 2018 1 Inhoud Het begin van jouw succes!... 3 Afspraken en belangrijke punten:... 5 Logboek:... 6 Opdracht 1:...

Nadere informatie

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Whitepaper Integratie Videoconferentie Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Talk & Vision 2015 Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Skype for Business/Lync 4 Hoe doen we dat? 4 3. Gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

geen dag zonder een goed CV White Label

geen dag zonder een goed CV White Label White Label Als intermediair, detacheringorganisatie of uitzendbureau bestaat uw core business uit het verzamelen, beoordelen en herlabelen van CV s. Met name het herlabelen van CV s is een van de punten

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

E-book. 5 aandachtspunten bij de selectie van een tool voor de HR-cyclus

E-book. 5 aandachtspunten bij de selectie van een tool voor de HR-cyclus E-book 5 aandachtspunten bij de selectie van een tool voor de HR-cyclus Inleiding Door Jochem Aubel en Stefan Op de Woerd Veel organisaties zijn bezig met het selecteren van software ter ondersteuning

Nadere informatie

WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN

WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN Unit4 Personeel & Salaris WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN Salarisverwerking is voor veel accountants- en administratiekantoren een mogelijkheid om hun dienstverlening uit te breiden,

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

Logres Business Solutions. De ERP Partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt.

Logres Business Solutions. De ERP Partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt. Logres Business Solutions De ERP Partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt. Inhoudsopgave Maak kennis met Logres 1 Onze werkwijze 2 Kennismaking Demonstratie Proof of concept 3 Implementatie bedrijfssoftware

Nadere informatie

INFORMATIEBEVEILIGING: WAAR STAAT U NU?

INFORMATIEBEVEILIGING: WAAR STAAT U NU? INFORMATIEBEVEILIGING: WAAR STAAT U NU? HANDIGE CHECKLISTS VOOR DE OVERHEIDSSECTOR In deze whitepaper bieden we u handvatten en checklists voor hoe u om kunt gaan met de nieuwe meldplicht datalekken. Steeds

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Motion10 helpt Woonwaard naar de cloud

Motion10 helpt Woonwaard naar de cloud Motion10 helpt Woonwaard naar de cloud Woonwaard Augustus 2014 Motion10 helpt Woonwaard naar de cloud Pagina 2/5 Motion10 helpt Woonwaard naar de cloud Woonwaard is een moderne, procesgerichte woningcorporatie.

Nadere informatie

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT Exact Online CASE STUDY HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE TENSING BINNEN 1 JAAR 180 GRADEN DRAAIDE Tensing, een mobility en Geo- ICT software

Nadere informatie

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk.

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk. Q Een Customer Relationship Management-systeem (CRM-systeem) ondersteunt uw bedrijf en uw medewerkers. Doordat alle afspraken, contactgegevens, wensen, lopende acties, etc. worden vastgelegd in één systeem,

Nadere informatie

Documentcreatie en Output software. Wat zijn de toevoegingen op AFAS Profit & AFAS Profit Online?

Documentcreatie en Output software. Wat zijn de toevoegingen op AFAS Profit & AFAS Profit Online? Documentcreatie en Output software Wat zijn de toevoegingen op AFAS Profit & AFAS Profit Online? Documentcreatie & Output software CRMconnectors biedt een themaoplossing. Elke organisatie ontvangt en verstuurt

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

KLANTCASE FINEXT. Wat was de reden voor Finext om hulp bij hun ICT/ beveiliging in te schakelen?

KLANTCASE FINEXT. Wat was de reden voor Finext om hulp bij hun ICT/ beveiliging in te schakelen? KLANTCASE FINEXT Ook omtrent de beveiliging binnen een bedrijf speelt ICT een grote rol. Zeker als je zelf geen of weinig tijd hebt om dit goed te regelen is het handig hier een partij voor in te schakelen

Nadere informatie

Customer Case Korevaar van Dijk

Customer Case Korevaar van Dijk Feiten in het kort: Bedrijf: Branche: Letselschade en loonvordering Werknemers: 40 Activiteiten: Behartigt de belangen van slachtoffers van ongevallen bij het verhalen van hun letselclaims Operationeel

Nadere informatie

HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen

HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen SMART@OFFICE www.vxmanagedservices.com Baarnsche dijk 8 3471 LR Baarn Tel: +31 (0)35 30 35 400 info@vxmanagedservices.com

Nadere informatie

Succes story. Koninklijke Zeelandia Groep BV. ECMsolutions. Zeelandia en OpenText Alchemy: Het recept voor succes.

Succes story. Koninklijke Zeelandia Groep BV. ECMsolutions. Zeelandia en OpenText Alchemy: Het recept voor succes. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Koninklijke

Nadere informatie

Succesvol implementeren van Microsoft Teams. Hoe bepaal je of het ook iets voor jouw organisatie is?

Succesvol implementeren van Microsoft Teams. Hoe bepaal je of het ook iets voor jouw organisatie is? Succesvol implementeren van Microsoft Teams Hoe bepaal je of het ook iets voor jouw organisatie is? Inhoudsopgave 1. Inleiding pagina 3 2. Voordelen volgens Microsoft pagina 4 3. Succes case pagina 5 4.

Nadere informatie

De Web Specialist. Forum The future is now!

De Web Specialist. Forum The future is now! De Web Specialist Forum 2.0 2.0 The future is now! Kevin Moons INHOUD Website Voordelen Valkuilen Mogelijkheden Onderhouden Digitalisering Data eren Platform WEBSITE - VOORDELEN Waarom heb ik een website

Nadere informatie

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding.

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding. Dicteerbrochure Ateq 08_190x277mm 01.indd 1 06-08-14 14:30 ONDERWERP: Oplossingen voor de moderne advocatuur OKTOBER 2014 Geachte Mr., Veel juridische professionals hebben vragen over het nieuwe werken,

Nadere informatie

Verbeterd inkoopbeheer en meer controle over uw uitgaven en cashflow. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Verbeterd inkoopbeheer en meer controle over uw uitgaven en cashflow. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Verbeterd inkoopbeheer en meer controle over uw uitgaven en cashflow Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Automatiseer uw Purchase-to-Pay-traject voor een uniforme aanpak binnen Inkoop en Finance.

Nadere informatie

Whitepaper: Slimmer werken met Office 365 in de zorg

Whitepaper: Slimmer werken met Office 365 in de zorg Office 365: De flexibele werkplek voor zorgmedewerkers De huidige samenleving moderniseert in hoog tempo. Informatie staat snel tot je beschikking en mensen staan continu met elkaar in verbinding. Dit

Nadere informatie

Hi, wij zijn Provisup!

Hi, wij zijn Provisup! Hi, wij zijn Provisup! Over ons Provisup bouwt samen met een team van gedreven consultants en een krachtige backoffice aan de perfecte dienstverlening voor AFAS gebruikers. Met decennia lange AFAS ervaring

Nadere informatie

IT kwaliteit helder en transparant. bridging IT & users

IT kwaliteit helder en transparant. bridging IT & users IT kwaliteit helder en transparant bridging IT & users Acceptatiemanagement meer dan gebruikerstesten CEPO helpt al meer dan 15 jaar organisaties om integraal de kwaliteit van hun informatiesystemen en

Nadere informatie

Scenario Advies Cloud biedt een vertrouwde omgeving met verbeterde mogelijkheden.

Scenario Advies Cloud biedt een vertrouwde omgeving met verbeterde mogelijkheden. BUSINESS CASE Waar Partners: Scenario Advies Cloud biedt een vertrouwde omgeving met verbeterde mogelijkheden. Waar Partners is een allround financieel dienstverlener, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht.

Nadere informatie

SPHINXprojects C A S E K A RE L MA ES. Dé beheersoftware voor plaatsings- en constructiebedrijven

SPHINXprojects C A S E K A RE L MA ES. Dé beheersoftware voor plaatsings- en constructiebedrijven C A S E SPHINXprojects Dé beheersoftware voor plaatsings- en constructiebedrijven SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne 2 1480 Saintes t. 02 391 45 48

Nadere informatie

Plans are nothing, Planning is everything - Dwight D. Eisenhower

Plans are nothing, Planning is everything - Dwight D. Eisenhower IN 5 STAPPEN EEN STRATEGISCHE PLANNING Plans are nothing, Planning is everything - Dwight D. Eisenhower INLEIDING 01 Generaal Dwight D. Eisenhower is de man die de invasie van de geallieerde strijdkrachten

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen

4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen whitepaper video call SKYPE FOR BUSINESS 4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen whitepaper Wat is Skype for Business (SfB)? SfB is een Microsoft-platform dat al uw business-communicatie

Nadere informatie