Van Wijngen International optimaliseert beladingsgraad en planning met online vrachtuitwisselings platform Teleroute

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van Wijngen International optimaliseert beladingsgraad en planning met online vrachtuitwisselings platform Teleroute"

Transcriptie

1 Van Wijngen International optimaliseert beladingsgraad en planning met online vrachtuitwisselings platform Teleroute

2 Teleroute vult de laatste laadmeters Vooruit kijken en stap voor stap de beladingsgraad van voertuigen verhogen. Het zijn twee aspecten die de boventoon voeren bij Van Wijngen International. De logistiek dienstverlener met Hazeldonk als uitvalsbasis rijdt vooral op Frankrijk. Tactisch en strategisch is het cloudgebaseerde vrachtuitwisselingplatform Teleroute (TFX) van groot belang. Teleroute staat elke dag open, het helpt ons bij het zoeken van deellading en het vullen van de laatste laadmeters, stelt Orlando van Wijngen, werkzaam bij de Noord-Brabantse logistiek dienstverlener. Orlando van Wijngen

3 Frankrijk als vertrekpunt De Noord-Brabantse onderneming heeft zich gespecialiseerd in het bedienen van Frankrijk-gerelateerde business. Enerzijds rijdt het met eigen auto s én chauffeurs voor Nederlandse en Belgische klanten naar Frankrijk, anderzijds transporteert het goederen vanuit la douce France naar de lage landen. De keuze voor Frankrijk als label waarmee het bedrijf zich profileert is een hele bewuste.

4 Van kwaliteit een pluspunt maken Orlando heeft als nieuwe generatie Van Wijngen een sterke voorkeur voor het zo slim mogelijk gebruik maken van technologische hulpmiddelen, hoewel hij wel wil dat de menselijke standaard de boventoon blijft voeren. Ik zie duidelijk dat een platform als Teleroute, maar ook onze transport management software (TMS), onmisbaar is voor het slim inspelen op de kansen die zich aandienen in de markt. Toch kiezen we er heel bewust voor om waar mogelijk eigen chauffeurs en voertuigen in te zetten. Onze chauffeurs zijn Nederlands, Belgisch en Frans. Die keuze heeft alles met kwaliteit te maken. Een Franse chauffeur weet niet alleen de weg in Frankrijk, hij kent ook de taal, kan dus goed communiceren met onze klanten en contacten in het land, maar hij kent daarnaast de cultuur. Samenwerken met mensen uit andere culturen is niet altijd eenvoudig, maar als je erin slaagt, biedt het een pluspunt.

5 Moeilijke momenten Ondanks de focus op kwaliteit, werd de onderneming middenin de economische crisis stevig getroffen. Het bedrijf moest alle zeilen bijzetten en ging terug van 150 naar 80 trekkende eenheden. De standplaats was en bleef Hazeldonk. De planning is er ruim opgezet en de Franse klanken van de planners zijn er duidelijk te horen bij het bedienen van de diverse klanten. De blik is inmiddels weer vooruit gericht.

6 Meegaan of beslissen het anders te doen Daarmee gaf ze aan over een visie te beschikken, iets wat ik alleen maar kan toejuichen. De onderneming bestaat een kleine dertig jaar, de voorlopers van Teleroute zijn bijna net zolang actief. Waar in de beginjaren van Van Wijngen International de focus vooral lag op het transport van groente en fruit vanuit Spanje naar de Benelux, is het nu dus Frankrijk dat centraal staat. Een toenemend aantal restricties, onder andere dankzij aangescherpte rij- en rusttijden, maakte dat groupage naar Parijs interessanter werd. Dat ging goed, tot het lastige jaar Een combinatie van een toename aan Oost-Europese concurrentie en prijsstunters deed ons geen goed. Op dit moment voeren voertuigen met Oost-Europees kenteken volgens mij 42 procent van alle vracht uit die vanuit Nederland naar EU-landen gaat. Je kunt daarin meegaan of beslissen het anders te doen. Wij hebben gekozen voor het laatste. De inspiratie om te kiezen voor een heel duidelijke focus is volgens Van Wijngen mede afkomstig van PostNL. De topvrouw van dat bedrijf gaf aan dat ze met het inzetten op de logistiek achter pakketten de daling van de postmarkt een halt wilde toeroepen.

7 Zorgvuldige selecties maken Bij de zoektocht naar een duidelijke rol binnen de Europese vervoersmarkt richt Van Wijngen International de pijlen op groupage. Bij het bedienen van deze nichemarkt is het extreem belangrijk dat de beschikbare voertuigen efficiënt van deelladingen worden voorzien. Elke extra meter kan het verschil maken tussen winst of verlies. Vrachtuitwisselingssysteem Teleroute is een enorm grote hulp bij het vullen van de 13 meter laadruimte, stelt Van Wijngen. Tijdens de crisisperiode, enkele jaren geleden, werd Teleroute overigens ook een grote rol in de dagelijkse operatie, zij het een wezenlijk andere: We gebruikten het platform op dat moment om alle lading binnen te halen die we konden vinden.

8 Alle Frankrijk-zendingen op 1 scherm Na vrijwel alle versies van het platform te hebben gebruikt, draait nu de cloudversie van Teleroute bij de logistiek dienstverlener. Daarover is Orlando van Wijngen erg te spreken. Nieuwe technologie heeft sowieso de toekomst. De cloudversie van Teleroute werkt fijn. Hij is op de hoogte van de standaardwijze die het systeem aanbiedt bij het beantwoorden van transportverzoeken en aanbiedingen. Maar als we reageren op een advertentie, dan doen we dat met eigen data en teksten in de juiste taal en voorzien van ons logo. Dat verstaan we onder kwaliteit. De overzichtelijkheid van het systeem was nooit slecht, maar is volgens de ondernemer desondanks steeds verder toegenomen. We beschikken nu over 1 scherm met alle ritten van Nederland naar Frankrijk met lading van 1 tot 4 meter. Dat stelt ons in staat om heel snel te reageren. Met Teleroute cloud kunnen we heel snel reageren.

9 In Teleroute zoeken naar aanvullende meters Met de duidelijke strategie heeft Van Wijngen het aantal voertuigen van de onderneming alweer weten te vergroten van 80 naar 110. We rijden veel voor leveranciers van de Action, een groeiende onderneming die ook in Frankrijk winkels opent. En aanvullend aan deze afleveradressen, rijden we maximaal tot Mannheim, Stuttgart en eventueel Noord- Italië. Een tiende van alle ritten komt direct of indirect op het conto van Action. Ritten zijn er verder met stukgoed, materiaal voor conservenfabrieken, papier, staal, hout, bier en computerschermen. De diversiteit is groot en dat staat Van Wijngen toe om met behulp van Teleroute naar aanvulling te zoeken en zo het aantal laadmeters in een oplegger maximaal te vullen.

10 Klantenservice De positieve blik naar de toekomst toe is in 2014 ingezet. De versterkte focus op Frankrijk, het bewust gebruiken van Franstalige chauffeurs en het oog hebben voor klantenservice. Eén van onze klanten zei onlangs Vous êtes le Chanel du transport. Dat zorgde toch wel voor een glimlach, de transportsector is geen branche waar bedrijven snel complimenten uitdelen. De hoeveelheid lading die Van Wijngen van Teleroute haalt is eveneens gestegen in de afgelopen jaren. We slagen er steeds beter in om kleine partijen te vinden, relatief veel te laden en te lossen en zo de beladingsgraad te verhogen. Hoeveel het percentage exact is gestegen durf ik niet te zeggen, maar we zien het terug in de rentabiliteit.

11 Veranderende wereld De wereld verandert, ook op het vlak van logistiek. Van Wijngen: Dat blijkt wel uit de stijgende internetverkopen. Hierbij staan grote logistieke centra centraal. Die moeten we bedienen door complete partijen naar de depots te vervoeren. Van daaruit distribueren partijen de zendingen fijnmazig naar de eindgebruiker. Op deze manier is er voor de middelgrote bedrijven ook weer veel werk. Deze kunnen geen 30 tot 40 complete vrachten verkopen, maar doen dit op een andere commerciële basis.

12 Blijvende uitdagingen en keuzes De bedrijfscijfers zijn positief, maar uitdagingen blijven er altijd, erkent Van Wijngen. Hij schreef recent een gastcolumn. In de column benadrukte hij dat de omzet van de transportsector stijgt, maar dat de kosten eveneens omhoog gaan. Graag zou hij zien dat transporteurs en logistiek dienstverleners erin slagen om meer geld te krijgen voor de diensten ze leveren. Dat lijkt me rechtvaardig, maar heel snel zie ik het niet gebeuren. Een niche vinden, zoals wij hebben gedaan, is dan de logische weg. Stuur een Franse chauffeur op pad met zeven adressen rond Parijs, of stuur een Litouwse chauffeur en route met dezelfde deelzendingen. Het verschil zal snel duidelijk zijn. Met het aanstippen van de chauffeursverschillen raakt hij ook één van de grootste uitdagingen die logistieke ondernemers hebben: het aantrekken van chauffeurs. Chauffeurs hebben er geen zin meer in om als tweederangsburgers behandeld te worden, terwijl ze wel overal de verantwoording voor dragen. Daarom is het wat mij betreft van belang dat de Europese Unie de chauffeurslonen in de gehele Europese gemeenschap, dus ook in de Oost-Europese landen, gelijkstelt. Dat geeft voor alle partijen een beter en eerlijke concurrentie. Nu selecteert een verlader op prijs en niet op de kwaliteit van de vervoerder, zijn planners en zijn chauffeurs die kennis hebben van waar de markt om vraagt.

13 De uitdaging Van Wijngen International is door marktontwikkelingen gedwongen om keuzes te maken. Groupage / deelladingen bleken een uitkomst. Maar het leidde ook tot een toenemende vraag aan het vullen van extra laadmeters.

14 De oplossing Door binnen vrachtuitwisseling platform Teleroute scherp te selecteren en zoeken naar aanvullende vracht, slaagt de logistiek dienstverlener er steeds vaker in om extra lading te vinden en is de beladingsgraad toegenomen. Van Wijngen gebruikt de cloudgebaseerde versie van Teleroute.

15 De voordelen Het gebruik van Teleroute verhoogt de efficiency van de onderneming. De gemiddelde beladingsgraad is gestegen, het zoeken van vracht gebeurt steeds sneller dankzij de overzichtelijke schermindeling. Van Wijngen kan eenvoudig aangeboden lading per hoeveelheid laadmeter en locatie selecteren.

16 Ruim Europese transportprofessionals slechts één muisklik verwijderd. Teleroute is de eerste Europese oplossing voor online vracht- en voertuiguitwisseling die toegang heeft tot vrachten van en naar West-, Centraal- en Zuid-Europa. 25% minder leeg rijden 60 seconden om een deal te sluiten transportpartners om uw omzet te verhogen 80% slaagkans bij schuldbemiddeling I +32 (0)

CARS&CARGO. Shaping Transport Collaboration

CARS&CARGO. Shaping Transport Collaboration CARS&CARGO Vrachtuitwisseling Teleroute ondersteunt snelle groei Cars&Cargo met netwerkopbouw en reductie leegrijden BOB SNIJDER DIRECTEUR VAN CARS&CARGO IN HAZELDONK Ondernemer of zakenman? Bob Snijder,

Nadere informatie

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Ruim 70.000 Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Logistiek dienstverlener Jonker & Schut bespaart tijd, rijdt minder lege kilometers, werkt duurzaam en verhoogt zijn rendement

Nadere informatie

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface

Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Tirolia optimaliseert en versnelt processen met Teleroute interface Snelheid gewenst: stipte en ongecompliceerde vervoersdienst Het in Oostenrijk gevestigde Tirolia Spedition Ges.m.b.H is gespecialiseerd

Nadere informatie

Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes

Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes Het in 2005 in Roemenië opgerichte Bargrilori Logistics is een klein, maar snel groeiend vrachtvervoerbedrijf dat nauwe operationele banden

Nadere informatie

VRACHTBEURZEN HOE MAAKT U MEER WINST DAN DE CONCURRENTIE?

VRACHTBEURZEN HOE MAAKT U MEER WINST DAN DE CONCURRENTIE? VRACHTBEURZEN HOE MAAKT U MEER WINST DAN DE CONCURRENTIE? Een inkijkje in de werking en de voordelen van online vrachtbeurzen INCLUSIEF 10 KLANTCASES TIPS EN WINSTVOORBEELDEN DE VOORDELEN VAN VRACHTBEURZEN...

Nadere informatie

Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap

Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap Eutraco profiteert van motor TAS-tms en naadloos geïntegreerd IT-landschap Transport is de basis, logistiek de activiteit waarop steeds meer de focus komt te liggen. Eutraco, voluit European Transport

Nadere informatie

TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS.

TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS. TAS-TMS IS DE ALLES-IN-ÉÉN TOOL VOOR GROUP-GTS www.tas-tms.com GROUP-GTS Group-GTS is een familiebedrijf dat groeit dankzij gemotiveerd personeel. De logistiek dienstverlener kent wat betreft activiteiten

Nadere informatie

ZIJN WIJ TE KLEIN VOOR EEN RITPLANNINGSSYSTEEM?

ZIJN WIJ TE KLEIN VOOR EEN RITPLANNINGSSYSTEEM? ZIJN WIJ TE KLEIN VOOR EEN RITPLANNINGSSYSTEEM? STADSDISTRIBUTIE VERSDISTRIBUTIE GROOTHANDELS WOONRETAILERS KOERIERS FIELD SERVICE RETAIL BOUWINDUSTRIE Te klein? Niet het aantal vrachtauto s, maar de complexiteit

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

De online bedrijfsanalysetool PARTNERPROGRAMMA

De online bedrijfsanalysetool PARTNERPROGRAMMA De online bedrijfsanalysetool PARTNERPROGRAMMA MKB ondernemer wil duiding cijfers & strategisch advies van zijn accountant Uitkomst wetenschappelijk onderzoek onder ondernemers Klantonderzoek SRA en Universiteit

Nadere informatie

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit De AGR Cockpit één systeem voor meststoffenregistratie, navigatie, track & trace, urenregistratie en (tele)communicatie 1 De AGR Cockpit 2 De AGR Cockpit Data2Track

Nadere informatie

Laatste update:: 19 mei 2016

Laatste update:: 19 mei 2016 Page 1 of 6 Laatste update:: 19 mei 2016 Page 2 of 6 Goederenwegvervoer In het binnenlands vervoer, heeft het wegvervoer een dominante positie. In het internationale vervoer concurreert het wegvervoer

Nadere informatie

Graydon Presentatie. Brancheonderzoek financiële situatie transport & logistiek sector.

Graydon Presentatie. Brancheonderzoek financiële situatie transport & logistiek sector. Graydon Presentatie Brancheonderzoek financiële situatie transport & logistiek sector. Het percentage in de transportsector dat zaken doet met bedrijven en/of particulieren. De verwachte omzetgroei of

Nadere informatie

TOEWIJZEN VAN KOSTEN: BEWUSTE KEUZES

TOEWIJZEN VAN KOSTEN: BEWUSTE KEUZES TOEWIJZEN VAN KOSTEN: BEWUSTE KEUZES Situering Business Intelligence Activity Based Costing Kennis Actie Nacalculatie Data 2 Begrippen (Transport)opdracht, zending, dossier De opdracht van één klant om

Nadere informatie

Conjunctuurbericht 2 e kwartaal Research, 14 augustus 2019

Conjunctuurbericht 2 e kwartaal Research, 14 augustus 2019 Conjunctuurbericht 2 e kwartaal 2019 Research, 14 augustus 2019 Kosten stijgen in transport, prijzen blijven gelijk De druk op de marges in de transportsector blijft groot. Terwijl de helft van de bedrijven

Nadere informatie

Total Zero CO 2 -neutrale pakketverzending zonder extra kosten

Total Zero CO 2 -neutrale pakketverzending zonder extra kosten Total Zero CO 2 -neutrale pakketverzending zonder extra kosten Een vrijwillige en ongekende betrokkenheid. CO 2 -neutrale pakketverzending zonder extra kosten. In 2013 breidt het programma uit en kunnen

Nadere informatie

VERMEER TRANSPORT INNOVATIE IN SIERTEELT LOGISTIEK. Vermeer Transport

VERMEER TRANSPORT INNOVATIE IN SIERTEELT LOGISTIEK. Vermeer Transport VERMEER TRANSPORT INNOVATIE IN SIERTEELT LOGISTIEK Kort overzicht Vloot van ca 30 vrachtwagens, waaronder 3 lzv s In België sinds 1998 transport van kwekers naar exporteurs, in 2002 vanuit nieuwbouw Lochristi

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

CXEuro. De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs. / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik /

CXEuro. De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs. / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik / CXEuro De Gespecialiseerde Vrachtbeurs voor Koeriers en Expediteurs k in o o Nu land! er Ned / Een Virtuele Vloot Binnen Handbereik / De oplossing voor al uw uitdagingen in de logistieke sector Koeriers:

Nadere informatie

De standaard routeplanner voor de logistieke branche. TLNplanner is een product van

De standaard routeplanner voor de logistieke branche.     TLNplanner is een product van De standaard routeplanner voor de logistieke branche www.tlnplanner.nl TLNplanner is een product van 2 De standaard routeplanner voor de logistieke branche TLNplanner is ontwikkeld omdat er behoefte was

Nadere informatie

in het kort OFED Arbeidsmarktmonitor elektrotechnische detailhandel 2013

in het kort OFED Arbeidsmarktmonitor elektrotechnische detailhandel 2013 in het kort OFED Arbeidsmarktmonitor elektrotechnische detailhandel 2013 OFED Arbeidsmarktmonitor elektrotechnische detailhandel 2013 in het kort 2 Mei 2013 Onderzoek en rapportage a-advies In opdracht

Nadere informatie

Wijzigen voor bezorging. IT ontwikkeling in de logistiek van PostNL Erik Bootsma Value Chain

Wijzigen voor bezorging. IT ontwikkeling in de logistiek van PostNL Erik Bootsma Value Chain Wijzigen voor bezorging IT ontwikkeling in de logistiek van PostNL Erik Bootsma Value Chain 5-10-2017 2 Inhoud Introductie PostNL Waarom: Logistiek Service Provider concept Wat: Bezorgen wijzigen Hoe:

Nadere informatie

Onderzoeksrapport Transport & Logistiek

Onderzoeksrapport Transport & Logistiek Onderzoeksrapport Transport & Logistiek trends en ontwikkelingen op het gebied van ICT en managementinformatie in de sector transport en logistiek september 2011 Onderzoek naar rol van ICT in complexe

Nadere informatie

Onderzoeksrapport. Transport & Logistiek

Onderzoeksrapport. Transport & Logistiek Onderzoeksrapport Transport & Logistiek trends en ontwikkelingen op het gebied van ICT en managementinformatie in de sector transport en logistiek september 2011 Over Solipsis Al sinds 1984 is Solipsis

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

INITIATIEVEN EN PARTICIPATIES (3D1)

INITIATIEVEN EN PARTICIPATIES (3D1) S (3D1) Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 2 2. REFLECTIE VOORGAANDE INITIATIEVEN... 2 3. ORIËNTATIE INITIATIEVEN EN KEUZEBEPALING... 3 INVENTARISATIE MOGELIJKE INITIATIEVEN... 4 4. NIEUWE INITIATIEVEN... 4

Nadere informatie

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek Als dienstverlener op het gebied van pakketlogistiek, biedt packntrace eersteklas diensten die betrekking hebben op alle aspecten

Nadere informatie

nederlands Accelereer uw laad proces

nederlands Accelereer uw laad proces Accelereer uw laad proces NEDERLANDS Accelereer uw laad proces Ancra Systems is DE specialist op het gebied van automatische vrachtauto laad- en lossystemen: van standaard Wat zijn automatische laad- en

Nadere informatie

oofdzaken Het infomagazine van Hoofdstad Assurantiën Jaargang 1 juli 2011 www.ass-hoofdstad.nl

oofdzaken Het infomagazine van Hoofdstad Assurantiën Jaargang 1 juli 2011 www.ass-hoofdstad.nl oofdzaken Het infomagazine van Hoofdstad Assurantiën Jaargang 1 juli 2011 www.ass-hoofdstad.nl Nieuw, de gratis risicocheck voor transportbedrijven Welke risico s loopt u als transportondernemer en welke

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

Profiteer van veranderende technologieën

Profiteer van veranderende technologieën Profiteer van veranderende technologieën Lees hoe Managed Services Providers u kunnen helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen Uitdagingen en kansen in veranderende technologieën Ontwikkelingen

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

SRA-Retailscan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015

SRA-Retailscan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015 SRA-Retailscan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015 SRA-Retailscan De Retailscan 2014 is 350 x ingevuld. 24% van de respondenten is werkzaam in de foodsector en 76% in de non food. Van de respondenten

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

Nummer Naam. 07.01 Direct koerier, lokaal ongeregeld vervoer. 07.02 Direct koerier, nationaal ongeregeld vervoer

Nummer Naam. 07.01 Direct koerier, lokaal ongeregeld vervoer. 07.02 Direct koerier, nationaal ongeregeld vervoer Nummer Naam 07.01 Direct koerier, lokaal ongeregeld vervoer 07.02 Direct koerier, nationaal ongeregeld vervoer 07.03 Systeem koerier, nationaal geregeld vervoer 07.04 Direct koerier, internationaal ongeregeld

Nadere informatie

Met behoud naar de cloud maar hoe en met wie?

Met behoud naar de cloud maar hoe en met wie? Asset 1 van 6 Met behoud naar de cloud maar hoe en met wie? Gepubliceerd op 1 juni 2015 We moeten naar of iets met de cloud. Wie heeft ondertussen niet zelf dit gevoel dan wel het verzoek gekregen van

Nadere informatie

Lean & Green duurzame stedelijke distributie

Lean & Green duurzame stedelijke distributie Achtergrond Steeds meer mensen wonen en werken in steden. Dat betekent dat er steeds meer goederen binnen de stadgrenzen vervoerd gaan worden: naar winkels, kantoren en woningen, met retourgoederen die

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

General Cargo. Temperature Controlled

General Cargo. Temperature Controlled Finding New Ways New ways to smarter and more Met onze Bring Cargo-divisie bieden wij flexibele logistieke diensten voor groupage, deel- en complete ladingen tussen de Benelux en Scandinavië (Denemarken,

Nadere informatie

Totale controle over uw transportbedrijf. Deze 4 casestudies bewijzen het

Totale controle over uw transportbedrijf. Deze 4 casestudies bewijzen het Totale controle over uw transportbedrijf Deze 4 casestudies bewijzen het TAS is de drijvende kracht achter het transportbedrijf Eutraco Het Europese transportbedrijf Eutraco realiseert jaar na jaar een

Nadere informatie

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? De Week van de Ondernemer doet het gehele jaar onderzoek naar de belangrijkste uitdagingen van ondernemers. We presenteren hierbij de belangrijkste uitkomsten.

Nadere informatie

Persbericht. CarCube boordcomputer levert bijdrage aan succes Klanten Trimble Transport & Logistics koplopers bij Transport Awards 2011

Persbericht. CarCube boordcomputer levert bijdrage aan succes Klanten Trimble Transport & Logistics koplopers bij Transport Awards 2011 Persbericht CarCube boordcomputer levert bijdrage aan succes Klanten Trimble Transport & Logistics koplopers bij Transport Awards 2011 Klanten van Trimble Transport & Logistics hebben opnieuw hoog gescoord

Nadere informatie

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen.

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen. NL webshops informeren internationaal gezien slecht over retouren; Simtrec onderzocht de logistiek van 550 webwinkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Daarnaast werd ruim

Nadere informatie

DISRUPTIEVE TECHNOLOGIE EN UW BEDRIJF

DISRUPTIEVE TECHNOLOGIE EN UW BEDRIJF DISRUPTIEVE TECHNOLOGIE EN UW BEDRIJF Onderzoek naar de zakelijke acceptatie ten aanzien van transformatieve technologie in Europa Transformatieve technologieën brengen een revolutie teweeg in de manier

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

Vakopleidingen. MBO² opleiding Chauffeur Goederenvervoer. CCV Gecertificeerde opleidingen. Onze kennis en ervaring is de kracht achter ons verhaal.

Vakopleidingen. MBO² opleiding Chauffeur Goederenvervoer. CCV Gecertificeerde opleidingen. Onze kennis en ervaring is de kracht achter ons verhaal. Vakopleidingen MBO² opleiding Chauffeur Goederenvervoer CCV Gecertificeerde opleidingen Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek MBO erkend opleider Ministerie van OC&W Brinnr. 30NY Vakopleidingen

Nadere informatie

Model Stedelijke Distributie voor (potentiële) Lean & Green Awardwinnaars. Beschrijving & case

Model Stedelijke Distributie voor (potentiële) Lean & Green Awardwinnaars. Beschrijving & case voor (potentiële) Lean & Green Awardwinnaars Beschrijving & case 18 mei 2011 Inhoud Inhoud beschrijving Model Stedelijke Distributie Kern van de tool Aanpak Mensen & middelen Resultaat Case beschrijving

Nadere informatie

Total Zero CO 2 -neutrale pakketverzending zonder extra kosten

Total Zero CO 2 -neutrale pakketverzending zonder extra kosten Total Zero CO 2 -neutrale pakketverzending zonder extra kosten Een vrijwillige en ongekende betrokkenheid. CO 2 -neutrale pakketverzending zonder extra kosten. Klanten in Nederland, België/Luxemburg, Duitsland,

Nadere informatie

Integratie is groen! Lean & Green 2.0

Integratie is groen! Lean & Green 2.0 Integratie is groen! Lean & Green 2.0 Integratie als randvoorwaarde voor grip op logistieke proces in keten Frank Erftemeijer 03-10-2013 Agenda Introductie Yellowstar Lean & Grean trends Overheid Verladers

Nadere informatie

UW TOEGANG TOT LOGISTIEK EXCELLEREN

UW TOEGANG TOT LOGISTIEK EXCELLEREN UW TOEGANG TOT LOGISTIEK EXCELLEREN HOE KUNNEN WE U AAN EEN VOORSPRONG HELPEN? Bij Gateway begint een gesprek altijd met een vraag. Naar uw uitdagingen, uw doelstellingen, naar de wensen van uw klanten.

Nadere informatie

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen.

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen. NL webshops voorop in afleveropties, consument wil méér! Simtrec onderzocht de logistiek van 550 webwinkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Daarnaast werd ruim duizend Nederlandse

Nadere informatie

Fabrikant. Groothandel. Detailhandel. Consument

Fabrikant. Groothandel. Detailhandel. Consument U wilt klanten geen nee verkopen. Maar ook niet blijven zitten met voorraad. Een efficiënte goederen-, geld- en informatiestroom tussen fabrikant, groothandel, winkelier en klant voorkomt voorraadtekort

Nadere informatie

DEMO en Financiële dienstverlening

DEMO en Financiële dienstverlening DEMO en Financiële dienstverlening Richard Schoones 28-9-2012 1 Wie ben ik? Ruim 30 jaar actief binnen Financiële dienstverlening Ondernemer Als zelfstandig intermediair & gevolmachtigde Directie van Lanschot

Nadere informatie

Welkom bij Interconnect. Maartje van Alem Marketing Manager

Welkom bij Interconnect. Maartje van Alem Marketing Manager Welkom bij Interconnect Maartje van Alem Marketing Manager Agenda Introductie Interconnect Outsourcing is niet meer weg te denken in de datacenterwereld Wat zijn de laatste marktontwikkelingen? Technologische

Nadere informatie

Stuurinformatie als sleutel voor slimmere keuzes en betere marges. Expect more. Expect Pink. Place full-screen image on layer Background.

Stuurinformatie als sleutel voor slimmere keuzes en betere marges. Expect more. Expect Pink. Place full-screen image on layer Background. WHITEPAPER Stuurinformatie als sleutel voor slimmere keuzes en betere marges. Expect more. Expect Pink. start Place full-screen image on layer Background Tijdrovende datadumps naar bijvoorbeeld Excel behoren

Nadere informatie

Uitkomsten Conjunctuurenquête 1 e kwartaal Research, 28 mei 2019

Uitkomsten Conjunctuurenquête 1 e kwartaal Research, 28 mei 2019 Uitkomsten Conjunctuurenquête 1 e kwartaal 2019 Research, 28 mei 2019 Samenvatting: vacatures blijven bron van zorg Uitkomsten TLN conjunctuur enquête eerste kwartaal 2019 Zoals gebruikelijk heeft TLN

Nadere informatie

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE SNELLERE INZICHTEN MET DATAVISUALISATIE Met de uitdrukking een beeld zegt meer dan duizend woorden bent u wellicht bekend. Beelden vertellen

Nadere informatie

Billiet schakelt sneller met APEX

Billiet schakelt sneller met APEX Billiet schakelt sneller met APEX In een sterk concurrentiële en snel veranderende markt maakt wendbaarheid het verschil. Daarom stuurt Billiet zijn processen bewust met maatwerkoplossingen aan, ontwikkeld

Nadere informatie

ALV deelmarkt Exceptioneel transport

ALV deelmarkt Exceptioneel transport 1 ALV deelmarkt Exceptioneel transport Agenda Beurtvaartadres / Stichting Vervoeradres AVC en/of CMR Algemene voorwaarden voor Exceptioneel Transport Hoe van toepassing verklaren Vragen ALV deelmarkt Exceptioneel

Nadere informatie

Emissiescan Logistiek voor (potentiële) Lean & Green Awardwinnaars. Beschrijving & case

Emissiescan Logistiek voor (potentiële) Lean & Green Awardwinnaars. Beschrijving & case voor (potentiële) Lean & Green Awardwinnaars Beschrijving & case Inhoud Inhoud beschrijving Emissiescan Logistiek Kern van de tool Aanpak Mensen & middelen Resultaat Toepassing Aanvullende informatie 2

Nadere informatie

Astro WMS: een innovatief en slim WMS

Astro WMS: een innovatief en slim WMS Astro WMS: een innovatief en slim WMS Beschrijving product: Astro WMS oplossing: innovatief en slim Astro WMS is een slim, innovatief en schaalbaar standaard warehouse management systeem wat zich aanpast

Nadere informatie

SRA-Automotivescan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015

SRA-Automotivescan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015 SRA-Automotivescan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015 SRA-Automotivescan De Automotivescan 2014 is 464 x ingevuld: 4 van de respondenten heeft een merk-garagebedrijf en 5 is universeel. 71% heeft een

Nadere informatie

Verkoopprospect Refkleding.nl ( overname webshop met omzet en goede winstmarge )

Verkoopprospect Refkleding.nl ( overname webshop met omzet en goede winstmarge ) De webshop refkleding.nl is een webshop van circa 7 8 maanden oud en is gerealiseerd door een bedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw van Magento Webshops. Omdat het bedrijf achter Refkleding de onderneming

Nadere informatie

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316 Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.nl Heusden 14 april 2015, Beste Stad klant, Wij zijn verheugd te melden dat

Nadere informatie

Brancheonderzoek 2015. Stand van zaken onder exporterende bedrijven.

Brancheonderzoek 2015. Stand van zaken onder exporterende bedrijven. Graydon Brancheonderzoek 2015 Brancheonderzoek 2015. Stand van zaken onder exporterende bedrijven. Voorwoord Nederland is een echt exportland. Op de wereldranglijst van exporterende landen staat Nederland

Nadere informatie

Sociale media in Nederland Door: Newcom Research & Consultancy

Sociale media in Nederland Door: Newcom Research & Consultancy Sociale media in Nederland Door: Newcom Research & Consultancy Sociale media hebben in onze samenleving een belangrijke rol verworven. Het gebruik van sociale media is groot en dynamisch. Voor de vierde

Nadere informatie

Kerntaak 1: Plant wegtransporten

Kerntaak 1: Plant wegtransporten Kerntaak 1: Plant wegtransporten Werkproces 1.1: Beoordeelt transportopdrachten en aanvragen De planner wegtransport ontvangt een transportopdracht/transportaanvraag en beoordeelt of deze kan worden uitgevoerd

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

DE KÖGEL NOVUM-GENERATIE NOVUM WINNER CATEGORY CONCEPT NEW. Rendabiliteit verder gebracht!

DE KÖGEL NOVUM-GENERATIE NOVUM WINNER CATEGORY CONCEPT NEW. Rendabiliteit verder gebracht! DE KÖGEL NOVUM-GENERATIE T THE NEXT GENERATION NOVUM NEW WINNER CATEGORY CONCEPT 2019 OF TRAILERS Rendabiliteit verder gebracht! PASSIE ONTMOET INGENIEURSKUNST PASSIONEERING VOOR ONZE KLANTEN Wat is er

Nadere informatie

Drie sleutelvragen over de Cloud Services Broker

Drie sleutelvragen over de Cloud Services Broker januari 2018 Drie sleutelvragen over de Cloud Services Broker Drie sleutelvragen over de Cloud Services Broker 1 Drie sleutelvragen over de Cloud Services Broker Tot voor kort was cloud computing vooral

Nadere informatie

Supply Chain Day 12 april Interface Nederland B.V.

Supply Chain Day 12 april Interface Nederland B.V. Supply Chain Day 12 april 2017 @ Interface Nederland B.V. Over Fabory Toonaangevende Europese distributeur van bevestigingsartikelen en aanverwante artikelen: Sinds 2011 onderdeel van Amerikaanse beursgenoteerde

Nadere informatie

De balans herstellen tussen big data en inzichtelijke informatie FREESTONE SERVICE OFFER INTELLIGENT REPORTING

De balans herstellen tussen big data en inzichtelijke informatie FREESTONE SERVICE OFFER INTELLIGENT REPORTING De balans herstellen tussen big data en inzichtelijke informatie FREESTONE SERVICE OFFER INTELLIGENT REPORTING IS DEZE SITUATIE HERKENBAAR? 1. Je hebt geïnvesteerd in dure IT-systemen voor human resources,

Nadere informatie

Logistieke Hub Amsterdam

Logistieke Hub Amsterdam A5 Logistieke Hub Amsterdam A5 N200 Het groene opslag- en distributiepunt aan de rand van Amsterdam, vanwaar goederen met duurzaam vervoer door de stadspoort gaan en waar orders van webwinkels worden afgehandeld.

Nadere informatie

TransFollow Klantevent TransFollow live! En nu?

TransFollow Klantevent TransFollow live! En nu? TransFollow Klantevent 2016 TransFollow live! En nu? Meent Wat hoort u vanmiddag? TransFollow: Standaard, Platform, App? Lessons learned uit implementaties Hoe ontwikkelen we TransFollow? TransFollow

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket Bedrijf BTL Plastics Sector Productie Producten en diensten Kunststofonderdelen voor industriële voertuigen en machines Website www.btlplastics.com

Nadere informatie

Uitzonderlijke prestaties: Hoe topmarketeers excelleren op social media

Uitzonderlijke prestaties: Hoe topmarketeers excelleren op social media Salesforce Uitzonderlijke prestaties: Hoe top excelleren op social media Belangrijkste cijfers en bevindingen uit het vierde jaarlijkse 'State of Marketing' onderzoek 2300 Over dit rapport 2 Deze vierde

Nadere informatie

Win tijd en bespaar kosten met ritplanning

Win tijd en bespaar kosten met ritplanning Win tijd en bespaar kosten met ritplanning PTV Smartour 2 PTV SMARTOUR PTV THE MIND OF MOVEMENT De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek, verkeer en geomarketing.

Nadere informatie

Toetsmatrijs Planner wegtransport - Transportorganisatie

Toetsmatrijs Planner wegtransport - Transportorganisatie In deze toetsmatrijs staat wat u moet kunnen en kennen. De toetsmatrijs vormt daarom de basis van de opleiding en het examen. Opgesteld door: C divisie CCV Categoriecode: Toetsvorm: Totaal aantal vragen:

Nadere informatie

Sectormonitor 2017-Q2

Sectormonitor 2017-Q2 Sectormonitor 2017-Q2 Ontwikkeling arbeidsmarkt transport & logistiek Sectorinstituut Transport en Logistiek 12 september 2017 Inhoud Sectormonitor 2017-Q2 Arbeidsmarktindicatoren transport en logistiek:

Nadere informatie

Door heel Nederland, de klok rond. Vacature. Chauffeur trekker/oplegger (nationaal)

Door heel Nederland, de klok rond. Vacature. Chauffeur trekker/oplegger (nationaal) Door heel Nederland, de klok rond Vacature Chauffeur trekker/oplegger (nationaal) 1 Vacature - Chauffeur trekker/oplegger (nationaal) Doelstelling Het laden, stuwen, vervoeren en lossen van stukgoederen

Nadere informatie

M. Bouw & Zonen B.V. Nijkerk

M. Bouw & Zonen B.V. Nijkerk Logistieke en transport kaders Supply Chain regie en beheersing Ontwikkelingen - inrichting - organisatie en accountability Huidige en toekomstige logistieke & transport uitdagingen Bouw specifieke ICT

Nadere informatie

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail Voor retailers zijn het uitdagende tijden. Het is daarom nu hét moment om de basis op orde te hebben, door te pakken, en te bouwen aan de toekomst.

Nadere informatie

Examenprogramma planner wegtransport

Examenprogramma planner wegtransport Examenprogramma planner wegtransport Inleiding Het LEC organiseert logistieke examens voor het opleidingsprogramma planner wegtransport. Deze opleiding wordt door verschillende opleidingsinstituten aangeboden.

Nadere informatie

Blik op. Let s drive business. Marktonderzoek: een onderzoek naar zakelijk rijgedrag.

Blik op. Let s drive business. Marktonderzoek: een onderzoek naar zakelijk rijgedrag. Blik op de weg Marktonderzoek: een onderzoek naar zakelijk rijgedrag Marktonderzoek: De weg die voor ons ligt: een onderzoek naar het rijgedrag van de zakelijke bestuurder Rijgedrag kan een belangrijke

Nadere informatie

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Canon Essential Business Builder Program Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Essential Business Builder Program Introductie Het runnen van een drukkerij is een uitdaging. De activiteiten

Nadere informatie

De toegevoegde waarde van een duurzame werkplek

De toegevoegde waarde van een duurzame werkplek De toegevoegde waarde van een duurzame werkplek Zó maakt u automatisering onderdeel van uw duurzaamheids-doelstelling Dat duurzaamheid een belangrijke kernwaarde is binnen het bedrijfsleven spreekt voor

Nadere informatie

VIVIUM UNIVERSAL SOLUTIONS. De eerste stap naar kilometerslange zekerheid.

VIVIUM UNIVERSAL SOLUTIONS. De eerste stap naar kilometerslange zekerheid. VIVIUM UNIVERSAL SOLUTIONS. De eerste stap naar kilometerslange zekerheid. CASCO en CMR: twee oplossingen op maat voor het Belgische wegvervoer. Onze expertise In de verzekeringswereld neemt VIVIUM een

Nadere informatie

- Speciaal vervoer - Personenvervoer - Veiligheid - Queen of the Road

- Speciaal vervoer - Personenvervoer - Veiligheid - Queen of the Road Lesbrief 7: Speciaal vervoer Doel: Leerlingen krijgen een indruk van specialisaties binnen transport. Lesbrief 8: Personenvervoer Doel: Leerlingen maken kennis met het werk in het personenvervoer: touringcarvervoer,

Nadere informatie

Referentiedossier Transics

Referentiedossier Transics Referentiedossier Transics Voorwoord Transics is een van de trendzetters in Europa kwa Fleetmanagement en dit uitsluitend op vrachtwagen. In 2009 en 2010 is Fleetsupport BVBA de exclusieve installateur

Nadere informatie

Office 365. Overstappen of niet?

Office 365. Overstappen of niet? Office 365 Overstappen of niet? Moet je als bedrijf ook overstappen naar de cloud? Office 365 Introductie Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen nogal met

Nadere informatie

Tijdbesparing in de zorg met apps

Tijdbesparing in de zorg met apps De alles-in-1 Zorgapp Efficiënt en veilig Tijdbesparing in de zorg met apps Zorgapps maken al het coördinerende en administratieve werk eenvoudiger en efficiënter zodat tijd overblijft Moderne technologie

Nadere informatie

Customer Case Triferto

Customer Case Triferto Feiten in het kort: Activiteiten: is groothandelaar en producent van meststoffen in West-Europa. In Nederland kent het bedrijf een marktaandeel van 40%. Branche: Logistiek, Groothandel, Producent Oplossing:

Nadere informatie

De belangrijkste trends voor het genereren van bedrijfskansen in 2019

De belangrijkste trends voor het genereren van bedrijfskansen in 2019 De belangrijkste trends voor het genereren van bedrijfskansen in 20 MONDIALE TRENDS IN DE GROOTFORMAAT GRAFISCHE INDUSTRIE IN 20 Waarom volgen als u kunt leiden? Succesvolle ondernemers bepalen het tempo.

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

Executive Briefing Managing Data Center Performance 2013 en verder

Executive Briefing Managing Data Center Performance 2013 en verder Managing Data Center Performance 2013 en verder Voor bedrijven in het economische gebied EMEA is de grootste uitdaging bij de exploitatie van hun rekencentra het zorgen voor de beschikbaarheid van services

Nadere informatie

Toelichting ISO Milieuprestatiemeting versie 15 mei 2018

Toelichting ISO Milieuprestatiemeting versie 15 mei 2018 Toelichting ISO 14001 Milieuprestatiemeting versie 15 mei 2018 SCCM heeft een instrument ontwikkeld waarmee u goed inzicht krijgt in de milieuprestaties van uw organisatie, de ISO 14001 Milieuprestatiemeting.

Nadere informatie

Smart Industry. KvK Ondernemerspanel onderzoek

Smart Industry. KvK Ondernemerspanel onderzoek KvK Ondernemerspanel onderzoek Smart Industry Algemene gegevens: Start- en einddatum onderzoek: 02-07-2014 tot 22-07-2014 Aantal deelnemende ondernemers: 484 (doelgroep mkb-topsectoren) In dit document

Nadere informatie

Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken

Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken De voornaamste reden waarom we voor TAS-tms hebben gekozen, was de optie om alles in één systeem

Nadere informatie