De paradijsvogelcoach, wie is dat?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De paradijsvogelcoach, wie is dat?"

Transcriptie

1

2 De paradijsvogelcoach, wie is dat? Inmiddels al een aantal jaren geleden voelde ik me vaak gespannen en onrustig, op zoek naar mezelf. Ik had een goed leven: een gezin, een goede baan en genoeg geld om goed van te leven. Toch had ik steeds vaker het gevoel dat er meer moest zijn. Ik wilde meer plezier, meer diepgang en meer voldoening in mijn leven. Een proces van zoeken naar mezelf begon waarbij ik steeds meer rust en plezier in mijn leven vond en eigenzinnige keuzes maakte. Ook heb ik mijn passie gevonden in mijn leven: het helpen van vrouwen die net als ik jaren geleden zoeken naar meer diepgang en geluk in hun leven. Ik stimuleer stiekem eigenzinnige vrouwen om zich los te maken van alles wat moet, zichzelf terug te vinden en hun passie te gaan leven. Ik vind het geweldig om te zien hoe deze vrouwen steeds dichter bij zichzelf komen en het lef krijgen om hun ware kleuren te laten zien tussen alle mensen die zich conformeren aan wat ze denken dat er van ze wordt verwacht. Als ik terugkijk op dat proces dan is leren mijn grootste les geweest dat ik mijn eigen weg mag gaan in mijn leven. Het leven is in feite onverschillig, in die zin dat het leven niet tegen je is. Dingen gebeuren en het is jouw keuze hoe je hiermee omgaat. Ik heb geleerd me te verbinden met de magie van het leven en daarin bewust gekozen om alles wat er te ervaren en voelen is toe te laten. Met dit e-book wil ik jou inspireren om je ook te verbinden met het leven zodat je gaat ervaren hoe geweldig het is om hier op aarde rond te lopen en in vrijheid je keuzes te kunnen en mogen maken.

3 Waarom dit e-book? Ik heb dit e-book gemaakt omdat ik zou willen dat ik deze tips zelf jaren geleden al had geleerd. Ik gun iedereen en met name die vrouwen die geen zin meer hebben om zich altijd maar te conformeren aan de heersende norm de vrijheid om hun eigen leven te creëren. Daarvoor is het belangrijk dat je het lef ontwikkelt om je te verbinden met het leven in al zijn puurheid en te voelen wat er te voelen valt. Dat hoeft niet speciaal iets heel groots te zijn. Het kan ook zijn dat je het alleen maar nodig hebt om eens per week een uurtje voor jezelf te hebben. Maar misschien wil je meer, moet het roer om. Wat je ook wil bereiken, ervaren is de eerste stap! Hoe gebruik je dit e-book? Steeds als je merkt dat je je conformeert, dat het schuurt, dat er dingen gebeuren die tegen je gevoel ingaan kun je één van de oefeningen in dit ebook gebruiken. De meesten kosten weinig tijd en kunnen je helpen je focus te verleggen, je gedachten en ervaringen te veranderen. Ik raad je aan de oefeningen in volgorde te doen aangezien ze elkaar versterken als je ze opvolgend uitvoert. Je zult merken dat je door je focus te verleggen anders naar de wereld gaat kijken. Je kunt als het ware meer afstand nemen waardoor je meer ruimte gaat voelen om je eigen eigenzinnige keuzes te maken. Ik wens dat je met dit e-book heel veel plezier, ontspanning, ruimte en vooral luchtigheid kunt creëren in je leven! Veel plezier ermee!

4 Hier komen ze dan: mijn 5 bewezen tips! Tip 1 Vernietig je beperkende overtuigingen Iedereen heeft ze: beperkende overtuigingen. En iedereen heeft er last van. Ze heten niet voor niets beperkend. Deze overtuigingen dateren vaak al vanuit je kindertijd en zijn diep in je onderbewustzijn verankerd? Heb je je wel eens afgevraagd waarom het je niet lukt voor jezelf te kiezen? Vaak heb je dan last van de overtuiging dat je niet goed genoeg bent, dat je niet voor jezelf mag kiezen, dat je het niet waard bent om voor jezelf te kiezen. Wil je ervan af? Doe dan het volgende: identificeer de beperkende overtuiging waar je last van hebt. Zoek het dicht bij jezelf, vaak ben je zo gewend aan je beperkende overtuiging dat je je er nauwelijks van bewust bent. Kijk wat daarvoor voor jou de meest geschikte manier is om iets meer afstand van je dagelijkse zelf te creëren: ga schrijven, mediteren, wandelen, praat erover met iemand die je vertrouwt. Vervolgens kun je in een ritueel de kracht van de beperkende overtuiging breken. Ook hiervoor kun je je eigen manier kiezen. Door bijvoorbeeld een affirmatie te schrijven, het terug te geven aan de zee of in een meditatie. Wat vaak heel goed werkt is om de beperkende overtuiging op te schrijven op een briefje. Voel vervolgens goed hoe je door deze overtuiging beperkt wordt en waar in je lichaam je die ervaart. Daarna verbrand je het briefje waarbij je je ervan bewust bent wat je allemaal loslaat door het briefje te verbranden. Vervolgens visualiseer je in de ruimte die in je lichaam en geest is ontstaan onvoorwaardelijke liefde. Net zolang totdat je de lege ruimtes niet meer ervaart. Je zet de liefde extra kracht bij door er een positieve affirmatie als 'ik ben liefde' / 'ik ben goed genoeg' / 'ik ben het waard' bij uit te spreken.

5 Tip 2 Benader standaardhandelingen creatief Nu je meer vrijheid ervaart in je handelingen kun je gaan kijken naar je dagelijkse handelingen. Wat voer je uit op de automatische piloot? Probeer je steeds bewust te zijn van jezelf, wat je ook doet. In feite doe je een stapje achteruit, alsof je jezelf en je lichaam observeert. Wanneer je dat doet zul je merken dat er ruimte komt voor creativiteit. Je gaat andere manieren zien om je boterhammen door te snijden: in plaats van recht via een boog of in driehoekjes. Maak er een sport van om alles anders dan standaard te doen en geniet ervan! De kleinste uitingen van creativiteit hebben al grote effecten. Je breekt los van de dagelijkse sleur en staat open voor nieuwe ervaringen. Het leven wordt dynamischer en je ervaart veel meer vrijheid dan voorheen.

6 Tip 3 Geniet van de natuur Wanneer heb je voor het laatst bewust in het bos gelopen, je tenen in de zee gedompeld, de regen op je huid gevoeld? Dans in de regen bij een stortbui, laat je helemaal natregenen. Vier het leven! De natuur is een oneindige bron van creativiteit, levenslust en vernieuwingskracht. Jij bent een onderdeel van de natuur dus ook jij kunt wakker leven, steeds jezelf vernieuwen en in creativiteit in het leven staan. Dus ga de natuur in, kijk om je heen, open bewust je zintuigen. Hoor de geluiden om je heen, ruik de geuren. Voel de temperatuur van het water en de wind langs je huid. Proef de vruchten van de natuur en zie de oneindige schoonheid van een lieveheersbeestje of de nerven in een boomblad. Voel dat je leeft!

7 Tip 4 Verbind je met de magie van het leven Het leven op zich is een knap staaltje magie. Alles is verbonden aan de cyclus van geboorte, groei, degeneratie en sterven. Je kunt het zien in de natuur, in een mensenleven, aan verleppende bloemen. Sta er eens bij stil hoe ingenieus het leven in elkaar zit. Het is toch magisch dat er uit de liefde tussen twee mensen nieuw leven kan ontstaan? Vanuit 2 samensmeltende cellen ontstaat een volledig mens. Als je goed oplet kun je de magie waarnemen. Het hele leven ademt creatie. Wees eens stil en breng je aandacht naar binnen. Voel hoe je hart magisch klopt, hoe je adem vanzelf gaat. En voel hoe stil de wereld om je heen is en toch zo vol leven en energie. Ook als er veel drukte om je heen is, is er stilte. Zodra je die stilte, de magie en liefde van het leven kunt waarnemen zul je merken dat je daar altijd weer naartoe kunt. Heb je een keuze te maken, wil je even uitrusten? Adem en voel de magie.

8 Tip 5 Speel! Dit is mijn favoriete tip. Speel! Het enige wat er op dit moment, in het nu is, is het leven, jouw leven. Waarom het zo serieus opvatten? Waarom altijd maar doen wat je denkt dat van je verwacht wordt? Speel gewoon. Benader alles wat je doet met lichtheid. Want lichtheid geeft ruimte, en ruimte geeft vrijheid. Zodra je vrijheid ervaart kun je voelen wat het is wat jij wilt, wat goed is voor jou en wat jou voedt. Hoe wil je leven? Je hebt één zekerheid en dat is dat je doodgaat. Wil je tot die tijd serieus leven of spelen? Ook als je je verantwoordelijkheden hebt kun je nog steeds spelen. Spring van de laatste trede van de trap of ga met je kinderen mee naar de speeltuin. Leef je uit in de speelgoedwinkel of ga eens huppelend over straat. Je zult zien dat het aanstekelijk werkt, niet alleen jij wordt blij maar ook de mensen om je heen.

9 Hoe pas je dit in je dagelijkse leven in? Ik weet natuurlijk uit eigen ervaring hoe lastig het kan zijn om dit soort oefeningen ook daadwerkelijk te gaan doen op de momenten dat je onrustig of gestrest bent. Dus heb ik een creatief uurtje voor mezelf genomen en een reminder voor je gemaakt. Omdat plaatjes meer zeggen dan 1000 woorden heb ik veel afbeeldingen en weinig tekst gebruikt. Ik raad je aan dit overzicht uit te draaien en op te hangen op een plek waar je veel komt. Hoe vaker je deze beelden en tekst ziet, hoe makkelijker het is om je die te herinneren op het moment dat je het nodig hebt! En last but not least: gun jezelf de tijd om bewust te worden, je focus te verleggen. Deze oefeningen werken direct maar met name het integreren ervan in je leven kan wat meer tijd kosten. Geniet ervan dat je je steeds meer bewust wordt van hoe je jezelf altijd gevangen hebt gehouden en hoe je nu steeds meer kunt leven in vrijheid.

10

11 Tot slot Ik hoop dat ik je met deze tips een stukje verder heb kunnen helpen in het vinden van je eigen eigenzinnigheid. Het is een proces van oefenen en leren en ik weet uit eigen ervaring dat dat best lastig kan zijn. Alleen al eraan denken dat er altijd een andere keuze is is al een oefening op zich :) Wees dus mild voor jezelf en zie deze oefeningen als een investering voor een rustiger, voller leven. Bewustzijn en eigenzinnige keuzes zijn de sleutel naar een voldaan en gelukkig leven. Ik wens voor jou dat je dat gaat vinden in je leven! Mocht je meer informatie willen over dit onderwerp of hierover willen doorpraten dan kun je op de volgende manieren met mij in contact komen. Facebook: Wil je graag eens met mij doorpraten over dit onderwerp? Boek dan een gratis en vrijblijvende sessie van een 20 minuten! Tijdens deze sessie deel ik gratis en vrijblijvend mijn tips met je waarmee je nog meer vrijheid en bewustzijn kunt creëren in je eigen leven. Aanmelden doe je op

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

E-book Coachpraktijk Irene Bex

E-book Coachpraktijk Irene Bex E-book Coachpraktijk Irene Bex In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stresscoach, NLP coach en trainer.

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan Gezinskaraktercoach gespecialiseerd in de ontwikkelingsfase van 9-jarige kinderen die over veel meer gaat dan 9-jarige kinderen #Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan In dit e-book krijg je van mij

Nadere informatie

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Soms voel je je gevangen door het leven. Vastgezet door de drukte, en beklemd in je eigen hoofd. Je voelt je niet vrij en je voelt geen liefde. Met deze tips breng

Nadere informatie

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.]

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] 2011 Life Coach Désirée Snelling Berg Desirée [IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] Leer de technieken om met behulp van je onderbewuste en het universum je ex weer terug te krijgen. Inleiding Het is geen geheim

Nadere informatie

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman Waarom dit e-book? Hoe lang droom jij er al van om nieuwe stappen voor jezelf te zetten? Je bent een leergierig en staat als vrouw middenin

Nadere informatie

Re-Job E-Book Take-Off

Re-Job E-Book Take-Off Re-Job E-Book Take-Off re-job 3. TAKE OFF 3.1 Ik en mijn talent Stel je eens voor: Je rijdt door een willekeurige straat en één van de voortuinen springt je in het oog. De schoonheid, de bloemen, de geuren

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self. YOGA LIFESTYLE F E B R U A R I 2 0 1 7 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

Nadere informatie

Positief in het leven staan

Positief in het leven staan Positief in het leven staan In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stress- en burnoutspecialist, NLP

Nadere informatie

- 1 -

- 1 - - 1 - Hallo, ik ben Agnes Jaspers Als Coach help ik mensen door middel van Mindfulness rust en ruimte te creëren in hun leven. Dit ebook heb ik speciaal voor jou geschreven. Je vindt in dit ebook een aantal

Nadere informatie

Keuzestress of ontspannen kiezen

Keuzestress of ontspannen kiezen Keuzestress of ontspannen kiezen Wat leuk dat je mijn weggever hebt aangevraagd. Ik vertrouw erop dat het je inzicht geeft! Veel plezier met lezen of kijken. Want de ene persoon leest liever en de ander

Nadere informatie

In dit e-book geef ik je een aantal tips en oefeningen die je heel gemakkelijk kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Probeer ze maar snel uit!

In dit e-book geef ik je een aantal tips en oefeningen die je heel gemakkelijk kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Probeer ze maar snel uit! In dit e-book geef ik je een aantal tips en oefeningen die je heel gemakkelijk kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Probeer ze maar snel uit! Hartelijke groeten, Petra Melkert Ergotherapeut en mindfulnesstrainer

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los!

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los! Intuïtiedagboek Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Intuitie next level Pagina 1 I n t r o d u c t i e De komende negen weken ontvang je wekelijks opdrachten en oefeningen die je gaan helpen

Nadere informatie

Haalt mensen uit hun hoofd en brengt ze naar hun hart! 7 Tips tegen stress

Haalt mensen uit hun hoofd en brengt ze naar hun hart! 7 Tips tegen stress Haalt mensen uit hun hoofd en brengt ze naar hun hart! 7 Tips tegen stress www.yourpassion.nl info@yourpassion.nl 0165-769010 06-81934470 Inleiding Iedereen ervaart stress anders. De ene persoon krijgt

Nadere informatie

Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding

Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding In de voorgaande mails heb je kunnen lezen over de kracht van je onderbewustzijn en hoe je jouw onderbewustzijn voor je kan laten werken. Je weet inmiddels

Nadere informatie

Ontdek je kracht voor de leerkracht

Ontdek je kracht voor de leerkracht Handleiding les 1 Ontdek je kracht voor de leerkracht Voor je ligt de handleiding voor de cursus Ontdek je kracht voor kinderen van groep 7/8. Waarom deze cursus? Om kinderen te leren beter in balans te

Nadere informatie

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat

Nadere informatie

Work 1

Work 1 www.hetbewustewerken.nl Mindful @ Work 1 Intro Waarom is bewust worden bij verandering zo belangrijk? Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand

Nadere informatie

DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben.

DRIE GOUDEN TIPS om Nee te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. Chantal Smeets 1 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 3 2. INLEIDING... 4 3. DRIE GOUDEN TIPS...

Nadere informatie

16 tips om te leven in het hier en nu

16 tips om te leven in het hier en nu 16 tips om te leven in het hier en nu Leven in het hier en nu. Hoe vaak hoor je dit wel niet? En waarom is het zo verdomd lastig om je aandacht bij dit moment te houden? Dit moment is tenslotte het enige

Nadere informatie

Breek vrij uit je Gedachten-Gevangenis

Breek vrij uit je Gedachten-Gevangenis Bedankt voor het downloaden van dit E-book. Mijn naam is Erna Zuidhoek. Ik zie het als mij missie om jou te helpen het beste uit je leven te halen en vrij te breken uit oordelen, beperkende gedachten,

Nadere informatie

Hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen?

Hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen? Sessie 7 Hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen? Hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen? Goed voor jezelf zorgen begint met het ontwikkelen van een bewuste respons op die situaties in je leven waarvan

Nadere informatie

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden. verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden. verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand stap in de stilte www.uitgeverijmeinema.nl Ontwerp omslag: Mulder van Meurs Illustraties: Maartje van den Noort isbn 978 90 211 4326 2 nur 728 2013 Uitgeverij Meinema, Zoetermeer Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

en doe dit steeds maar weer opnieuw, elke keer als je opmerkt dat je aandacht afdwaalt van je ademhaling 1min

en doe dit steeds maar weer opnieuw, elke keer als je opmerkt dat je aandacht afdwaalt van je ademhaling 1min Zitmeditatie 45min Je begint nu enige tijd te zitten in milde en open aandacht 5 Je oefent in wakkerheid, in aanwezig zijn, zonder iets te moeten 4 Je oefent in niet-doen 4 Neem als het kan een vaste plek

Nadere informatie

Welke kleur kies jij?

Welke kleur kies jij? Welke kleur kies jij? Eerst even dit... Kleur is zoveel meer dan je favoriete tint op de muur of de kleur van je lievelingsjurk. Kleur is een taal en spreekt direct met je gevoel waarbij woorden overbodig

Nadere informatie

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden.

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit ebook te kopiëren, verkopen of verdelen! Dit ebook hoor je te krijgen van www.emotivo.nl of een andere

Nadere informatie

Creëren van innerlijke rust en het visualiseren van een gewenste doeltoestand

Creëren van innerlijke rust en het visualiseren van een gewenste doeltoestand Creëren van innerlijke rust en het visualiseren van een gewenste doeltoestand Wat is het doel van deze methodiek? Het doel van deze methodiek is het creëren van innerlijke rust in situaties die als spannend

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Emoties

Worksheet EFT bij Emoties Worksheet EFT bij Emoties Inleiding Ik wil af van mijn angst, dit verdriet, deze onzekerheid, die twijfel.! Zo n bekende en begrijpelijke wens, sommige gevoelens en negatieve gedachten lijken soms al zo

Nadere informatie

Stap 2: Visualiseer... 6 Opdracht 2: Hoe ziet mijn leven eruit als ik mijn droom heb gerealiseerd?... 6 Extra tip: Maak een moodboard...

Stap 2: Visualiseer... 6 Opdracht 2: Hoe ziet mijn leven eruit als ik mijn droom heb gerealiseerd?... 6 Extra tip: Maak een moodboard... Inhoudsopgave Dromen, daar heb ik geen tijd voor!... 3 Hoe dromen mijn leven heeft beïnvloed... 4 Stap 1: Maak contact met je dromen... 5 Opdracht 1: Hoe ga ik meer contact maken met mijn dromen?... 5

Nadere informatie

Keuzespecialist voor #workingmoms (35+) die meer voldoening in hun leven willen

Keuzespecialist voor #workingmoms (35+) die meer voldoening in hun leven willen In dit e-book krijg je van mij de meest effectieve en onderschatte tool die onmisbaar is in de voorspoedige ontwikkeling van ieder kind, mens en professional en ik geef je 3 redenen waarom dat zo is. Ik

Nadere informatie

In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk!

In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk! E-Book wordt aangeboden door CatharinaSmeding.com! In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk! Catharina Smeding Tip: print dit e-book uit voor optimaal resultaat! Let op! Je mag niets aan dit

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN Het doel van het drie weken plan van Follow the Honey is een dagelijkse gewoonte op te bouwen van naar binnen gaan, met je aandacht bij Jezelf zijn*. Binnen is bij je hart,

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

Denken in een cirkel. Denken in een cirkel leidt tot niets, maar is in vele gevallen wel veilig. Om de cirkel te doorbreken,

Denken in een cirkel. Denken in een cirkel leidt tot niets, maar is in vele gevallen wel veilig. Om de cirkel te doorbreken, Denken in een cirkel. Denken in een cirkel leidt tot niets, maar is in vele gevallen wel veilig. Om de cirkel te doorbreken, moet je beslissingen nemen. Een onderdeel van de cirkel, 1 / 15 wordt hierdoor

Nadere informatie

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching KIES VOOR JEZELF Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching 1 WIE IS DAFNE? Een paar jaar geleden had ik een goede baan bij een vijfsterrenhotel in Amsterdam,

Nadere informatie

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Hoe krijg je meer zin? 09 - Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Meer zin. Denk jij ook dat zin in vrijen er spontaan hoort te zijn? Dat zin iets is dat zomaar uit het niets op komt borrelen? Geloof

Nadere informatie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Tapping audio Werkboek audio 2 Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Audio 2 De dag beginnen zonder stress en met energie Deze oefening is bedoeld om de dag direct goed te beginnen. Je vervangt

Nadere informatie

3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven!

3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven! 3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven! Even voorstellen: Thirza Holwerda Mijn naam is Thirza Holwerda en als je mij zou kennen dan weet je dat ik een gevoelig persoon ben en

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Inleiding Wat zijn overtuigingen eigenlijk? De meest eenvoudige omschrijving die voor mij werkt is: een overtuiging is een gedachte die vaak gedacht is en daardoor

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

LIEVE JIJ, RIA. Heel veel plezier, succes en geniet! Warme groet,

LIEVE JIJ, RIA. Heel veel plezier, succes en geniet! Warme groet, 1 INHOUDSOPGAVE Introductie... 3 Accepteren... 5 Dankbaar... 6 Zoek je diepste verlangens... 8 Oplaad tijd... 10 Emoties in balans... 11 Spiegelen... 13 Shaken... 14 2 LIEVE JIJ, Thuis komen bij je zelf,

Nadere informatie

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Werkboek Vind de weg naar voor je groei je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Inleiding Hoe werkt dit werkboek? Waar vind ik mijn filmpje? Omdat de titels van mijn filmpjes op Youtube nog wel eens

Nadere informatie

3 gouden tips voor meer balans

3 gouden tips voor meer balans 3 gouden tips voor meer balans Succesvol in Balans Tips voor balans Pagina 1 van 18 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

Ga zitten of liggen zodat je je hand op je buik kan leggen, ter hoogte van je navel.

Ga zitten of liggen zodat je je hand op je buik kan leggen, ter hoogte van je navel. DE TECHNIEKEN) Alle technieken doe je zittend of liggend. Liefst waar het stil of rustig is, of waar je je voor je gevoel even kunt terugtrekken uit gesprekken. Wanneer je je ogen kunt sluiten werkt het

Nadere informatie

3 Grenzen & Zintuigen

3 Grenzen & Zintuigen 3 Grenzen & Zintuigen SATIPATTHANA SUTTA En opnieuw, monniken, met betrekking tot wat werkelijk bestaat, verblijft hij overdenkende wat werkelijk bestaat in termen van de zes interne en externe poorten

Nadere informatie

Handout Stiltewandeling 6 april 2019

Handout Stiltewandeling 6 april 2019 Handout Stiltewandeling 6 april 2019 Wanneer je samen wandelt, is het heerlijk om samen te praten en van gedachten te wisselen. Dat is heel waardevol. Het is ook een waardevolle ervaring om af te spreken

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

'TIENDUIZEND REDENEN TOT DANKBAARHEID'

'TIENDUIZEND REDENEN TOT DANKBAARHEID' WERKBOEK VOOR 52 WEKEN VOL DANKBAARHEID 'TIENDUIZEND REDENEN TOT DANKBAARHEID' MARGARETH MADURO-KOEIMAN Lieve Diamond, Ik noem je een Diamond omdat ik weet dat je nog heel veel moois met de wereld te delen

Nadere informatie

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ?

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? Hoe zie jij jezelf in 2020? Hoe zi et jouw leven er uit i n 2020? Ben j e da n vaardi g gen oeg om a ll e ver an d er i ngen bij te benen? Je ei gen keuzes d aar in te m aken

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée Life Coach Désirée Snelling Berg Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée 2011 Magie voor het verkopen van je huis

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PLUK DE DAG Positiever leven, het begin. Stap 1. Vandaag heb je een nieuwe dag gekregen. Geniet er van. In alle vormen en maten. Wees een bron van energie voor jezelf en voor anderen.

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

Mindfulness (in de spoedzorg) Jeanine Nieuwenhuis

Mindfulness (in de spoedzorg) Jeanine Nieuwenhuis Mindfulness (in de spoedzorg) Jeanine Nieuwenhuis Disclosure belangen spreker (potentiële) belangenverstrengeling Voor bijeenkomst mogelijk relevante relaties met bedrijven Sponsoring of onderzoeksgeld

Nadere informatie

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling Trainingsprogramma We DOP School Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen! Ik ben Eefje de Wind, 31 jaar jong

Nadere informatie

Het sprekende hart. van. Louise Hay

Het sprekende hart. van. Louise Hay Het sprekende hart van Louise Hay Ik draag dit boek op aan jouw hart. Je hart is jouw machtscentrum. Ik heb geleerd dat creëren makkelijk is als gedachten van liefde recht uit je hart komen. Maak nu aanspraak

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

Module 3. Aanleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Module 3. Aanleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 3. Aanleren. Dag 18. Je nieuwe geest neurologisch. Zoals je gisteren al las gaan we de komende 11 dagen de energie van je nieuwe geest opbouwen. Gisteren ben je hiermee begonnen door de emotionele

Nadere informatie

Trainingssessie 6 Wat heb ik?

Trainingssessie 6 Wat heb ik? Trainingssessie 6 Wat heb ik? Hallo topper! Ik wil je allereerst vertellen dat ik je een held vind. Een held omdat je grote stappen zet en hard op weg bent om geluk voor je te laten werken in plaats van

Nadere informatie

5 senses strategy BTC guide to more focus

5 senses strategy BTC guide to more focus 5 senses strategy BTC guide to more focus Veel professionals maken de fout geen onderscheid te maken in fysieke rust en mentale rust. Ze nemen vooral rust door even te stoppen met hun acties. Maar als

Nadere informatie

Morya Wijsheid Werkboek voor het leven

Morya Wijsheid Werkboek voor het leven Morya Wijsheid Werkboek voor het leven Dit boek is van Inhoud Voorwoord en praktisch advies 6 1. De juiste vragen stellen 8 2. Een schat op de zeebodem 15 3. Zoek je kracht 19 4. Word een visser van ideeën

Nadere informatie

Wandel-coaching: Ervaar de effecten

Wandel-coaching: Ervaar de effecten Wandel-coaching: Ervaar de effecten Hilde Backus Wandelcoach/Psycholoog Alle rechten voorbehouden. Het copyright van de opdrachten berust bij Hilde Backus van Het Coach Bureau. De informatie mag uitsluitend

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

Transformationeel ondernemen

Transformationeel ondernemen Transformationeel ondernemen Dit rapport maakt deel uit van de Denkonomie- serie, met o.a. uitgaven als: Transformationeel - ZIJN ondernemen wat je wilt worden - Het nieuwe verkopen - Wetenschap en spiritualiteit

Nadere informatie

Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende stappen te doen:

Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende stappen te doen: Deepak Chopra - isbn 90-696-485-6 Eerste wet: Het toepassen van de wet van pure potentialiteit Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende Ik zal in contact

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 6 Succesvol Afstemmen De gedachten die jij hebt bepalen de realiteit die je morgen terug ziet in jouw leven. Alles wat je denkt en gelooft, draagt hieraan bij. Alles? Echt

Nadere informatie

Het simpele zesstappenplan voor meditatie zonder poeha

Het simpele zesstappenplan voor meditatie zonder poeha Het simpele zesstappenplan voor meditatie zonder poeha Oké, dus je bent lekker gaan zitten. En nu? Om te mediteren hoef je eigenlijk alleen maar deze zes stappen te volgen: 1. Richt je aandacht op één

Nadere informatie

Lekker In Je Vel Plan

Lekker In Je Vel Plan Lekker In Je Vel Plan Meer mensen gezond Ken je iemand die ook plezier zou kunnen hebben van deze tijdelijk gratis cursus? Dan is het een goed idee om het te delen met anderen. Doe het meteen, het kost

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

manen Om je dromen waar te maken Modron jaarboek oktober december 2018

manen Om je dromen waar te maken Modron jaarboek oktober december 2018 13 manen Om je dromen waar te maken Modron jaarboek oktober 2017- december 2018 Dit ben ik PERSOONLIJK Naam Adres Postcode en woonplaats Telefoon thuis Telefoon mobiel Telefoon werk E-mailadres BIJ ONGEVAL

Nadere informatie

Wat voedt mijn ziel?

Wat voedt mijn ziel? Wat voedt mijn ziel? Veel mensen lijden aan psychische anorexia, vertelt de Amerikaanse schrijfster Sonia Choquette in haar boek Vraag je gidsen. De ziel wordt uitgehongerd. We leiden dikwijls levens die

Nadere informatie

Mindfulness Training. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust.

Mindfulness Training. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Mindfulness Training Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Mindfulness training Per dag schieten er duizenden, vaak stressvolle, gedachten

Nadere informatie

De vier onmetelijke vermogens van de geest

De vier onmetelijke vermogens van de geest De vier onmetelijke vermogens van de geest Geluk is alleen mogelijk als er liefde is. Ware liefde heeft het vermogen iedere situatie waarin we ons bevinden te genezen en te veranderen, en ons leven een

Nadere informatie

Op deze manier creëer je, op een eenvoudige manier ruimte tussen je handelingen. Die ruimte is van essentieel belang voor je gezondheid.

Op deze manier creëer je, op een eenvoudige manier ruimte tussen je handelingen. Die ruimte is van essentieel belang voor je gezondheid. Ruimte en Aandacht Misschien heb je er wel eens bij stilgestaan dat de ruimte tussen de sterren dezelfde ruimte is als de ruimte tussen atomen. Alles verschijnt in die ruimte, ook jij. Zonder die ruimte

Nadere informatie

Inner Child meditatie

Inner Child meditatie De Inner Child meditatie Uit: Je Relatie Helen Een nieuwe weg naar heling van je relatievaardigheid Indra Torsten Preiss De Inner Child meditatie De Inner Child-meditatie is de meditatie bij uitstek om

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk.

Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk. Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk. Met onderstaande 14 sleutels tot geluk kun je het volgende doen: Doorlezen en denken wat moet ik hier nu weer mee!! Er een notitie van maken en dit gebruiken als

Nadere informatie

3 gouden tips voor meer balans

3 gouden tips voor meer balans 3 gouden tips voor meer balans Succesvol in Balans Tips voor balans Pagina 1 van 16 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete 21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen An Verstraete 92% van je concurrenten moet dit nog ontdekken In dit E-boek beschrijf ik de ontdekkingen die ik doe in mijn zoektocht naar succes. Bloem, boter, een

Nadere informatie

Mindfulness programma. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust.

Mindfulness programma. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Mindfulness programma Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Per dag schieten er duizenden, vaak stressvolle, gedachten door je hoofd.

Nadere informatie

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht?

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht? Module 2 Volgende hoofdstukken uit het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: - Deel II, de 40 sleutels! Sleutel 1, blz. 21: Je bént bewustzijn! (Lees de opdracht reeds in het begin van de

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 5 Overtuigingen Vorige week zijn we aan de slag geweest met het innerlijk kind. Wat heeft zij jou laten zien en wat mocht er geheeld worden? Welke oude pijn zit er nog en

Nadere informatie

Voor plezier en ontspanning bij het opvoeden. 20 eenvoudige tips

Voor plezier en ontspanning bij het opvoeden. 20 eenvoudige tips 20 eenvoudige tips Voor plezier en ontspanning bij het opvoeden Wat leuk dat je mijn lijst met 6 leuke opvoedtips hebt aangevraagd! Ik help je graag om meer plezier in het opvoeden te krijgen zodat je

Nadere informatie

Zo ver weg, zo dichtbij

Zo ver weg, zo dichtbij Brief van een engel Sinds de dag dat ik mijn lichaam heb verlaten Heb ik geen woorden meer Enkel een gevoel dat geen lied kan vertalen Ik zal er altijd zijn voor je, in de wolken die je zullen vergezellen

Nadere informatie

Dit e-book is bedoeld voor persoonlijk gebruik en uitsluitend bestemd voor lezers van het Wahmboek.

Dit e-book is bedoeld voor persoonlijk gebruik en uitsluitend bestemd voor lezers van het Wahmboek. Dit is het geheime bonus hoofdstuk waarop je hebt gewacht. Ik raad je aan dit hoofdstuk pas te lezen als je het boek uit hebt. Maar ik weet dat je dat niet zult doen! Want de twee geheimen in dit boek

Nadere informatie

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT 3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT Thea van Bodegraven-Boonstra Maart 2016 Voorwoord Wat kun je verwachten in dit e-book? Als er iemand in jouw gezin last

Nadere informatie

8-weken training. Mindfulness. Sessie 1: De automatische piloot

8-weken training. Mindfulness. Sessie 1: De automatische piloot 8-weken training Mindfulness Sessie 1: De automatische piloot Vrede Vrede kan alleen in dit moment bestaan. Je kunt wel steeds zeggen: Wacht tot ik dit af heb, daarna ben ik vrij om in vrede te leven.

Nadere informatie

Module 26: Stop met Piekeren.

Module 26: Stop met Piekeren. Module 26: Stop met Piekeren. Stop met piekeren! Piekeren is een reactie op een naar gevoel. Op het moment dat we ons afgewezen voelen of andere nare gevoelens ervaren, wordt het meestal erg druk in ons

Nadere informatie

In deze FeelGood Gids:

In deze FeelGood Gids: De FeelGood Gids In deze FeelGood Gids: Waarom heb ik deze FeelGood Gids gemaakt? Pag. 3 Wat heb je vandaag nodig? Pag. 4 Je intentie voor vandaag Pag. 5 Oefening Pag. 6 Back to Basics Pag. 8 Wie zorgt

Nadere informatie