Exclusief landhuis met kantoren en bedrijfshal

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Exclusief landhuis met kantoren en bedrijfshal"

Transcriptie

1 Exclusief landhuis met kantoren en bedrijfshal Rustig gelegen in een groene omgeving, op een ruime kavel van 2208 m², met vele gebruiksmogelijkheden en op een steenworp van de bebouwde kom van Rucphen, uitgebreide sportvoorzieningen en het Dienstverleningscentrum. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg XV Rijsbergen T F M Rabobank nr KvK Breda BTW nr. NL B01 Perfecte locatie voor de combinatie van wonen en werken met gepaste scheiding tussen privé en zakelijk. Kleinheidepad 14 te RUCPHEN Vraagprijs: ,= k.k. Perceelopp.: ca m²

2 Algemeen Dit exclusief landhuis met kantoorruimten ( ca m³) en bedrijfshal/showroom (ca. 208 m²), is gelegen op een ruime kavel met een indeling waarbij het zakelijke deel subtiel gescheiden is van het privédeel. De ligging, in deze door veel groen gemarkeerde omgeving en met de vele gebruiksmogelijkheden, mag zonder meer als uitzonderlijk beschouwd worden. Rucphen is een kleine kern met goede basisvoorzieningen zoals scholen, winkels, dienstverlening en eetgelegenheden. In de directe omgeving zijn uitgebreide bossen en heidevelden met veel wandelen fiets- en recreatiemogelijkheden. De gemeente Rucphen draagt het motto Groen en Recreatief Rucphen is een relatief kleine kern met ca inwoners waar elkaar begroeten op straat heel gewoon is. De vele verenigingen, voor zowel jongeren als voor volwassen, versterken die gewoonte. Breda en Roosendaal, met uitstekend voortgezet onderwijs, MBO en HBO opleidingen, zijn op fiets- /busafstand en de bereikbaarheid via de A 58 is direct en goed. De Belgische grens is zeer nabij en grotere steden als Bergen op Zoom, Antwerpen en Rotterdam liggen op ca. 30 autominuten verwijderd. Al met al mag gesteld worden dat, ondanks de bedrijvigheden in de regio, het rustig en aangenaam wonen is in Rucphen. Kleinheidepad 14

3 De Omgeving De Rucphense heide kenmerkt zich door z n uitgestrekte bossen en heidevelden en de vele mogelijkheden van fietsen en wandelen desgewenst tot ver over de Belgische grens. De paarse heide vormt aan het einde van de zomer zeker één van de hoogtepunten Het landschap rondom Rucphen kenmerkt zich door de kleinschalige landbouw en de vele aanwezige groene bosschages. De dorpsentree spreekt dan ook voor zich. Een landelijk bekende attractie vormt natuurlijk de Skidome. Scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, maar ook het Dienst Verlening Centrum (voorheen gemeentehuis) en een uitgebreid sportcentrum met binnen en buitenbad zijn in de directe nabijheid aanwezig.

4 Het Kleinheidepad Van oorsprong was dit gebied onderdeel van een uitgestrekt heideveld. De specifieke locatie is de laatste decennia uitsluitend gebruikt als weidegrond voor o.a. schapen. Eind jaren 90 heeft de gemeente de locatie herbestemd ten behoeve van bedrijven en wonen in de laagste milieuklasse waardoor een 4-tal locaties ontwikkeld konden worden, zijnde de adressen Kleinheidepad en 15. Komende uit de richting Rucphen Komende uit de richting De Nijverhei Kleinheidepad en 10 Kleinheidepad 15 Het Kleinheidepad is geen doorgaande weg en kent behoudens zeer beperkt bestemmingsverkeer uitsluitend verkeer in de vorm van fietsers en wandelaars. Ter hoogte van de woningen is de straat verhard het overige gedeelte is een hard altijd goed begaanbaar zandpad.

5 De woning De woning is gebouwd in 2000 volgens een uitermate duurzaam concept met veel aandacht voor een hoog comfort, vergaande energiezuinigheid en is onderhoudsvriendelijk. De oriëntatie van de tuin is zodanig gekozen dat deze volledig besloten is en derhalve veel privacy biedt zonder een opgesloten gevoel te geven. Alhoewel de achtertuin op het noorden is gericht is mede door de grootte de tuin toch erg zonnig en met de nodige beschutting. Het verhoogde terras is ongeveer 100 m² groot en biedt desgewenst ruimte aan een groot gezelschap. De momenteel in aanleg zijnde (zwem)vijver is in een afrondend stadium en wordt gezuiverd op basis van zuurstof inbrengende planten en dus chemicaliën vrij. Het duurzame concept van deze woning is gebaseerd op het laagenergiehuis principe en komt voort uit zeer zorgvuldig gekozen materialen en systemen. Deze zijn in hoge mate vochtregulerende, brandvertragende, warmtebufferende, geluidwerende maar bovenal vergaande energiebesparende eigenschappen bezitten waardoor het wooncomfort naar een duidelijk waarneembaar hoger niveau is gebracht. Koel in de zomer en warm in de winter een goede luchtvochtigheid, zuivere lucht en dat alles met een minimaal energieverbruik. Alhoewel de woning een inhoud heeft van ca. 3 reguliere woningen heeft deze het energieverbruik van ca. 0,5 woning. De aanwezige HR-cv-ketel heeft tot op heden gemiddeld slechts 20% van de nominale branduren gemaakt. De gehele woning wordt verwarmd met een zgn. laag-temperatuursysteem (knuffelmuren) waarbij de directe warmtestraling duidelijk wordt ervaren en aangenaam aanvoelt. Het laagtemperatuursysteem wordt gevoed door een 3-tal warmtebronnen, te weten een Fins/Duitse speksteenkachel met warmtewisselaar, een HR-vacuümsolar (heat pipe systeem) en een traditionele HR gasketel. Het warmtapwatersysteem is in dit systeem geïntegreerd opgenomen. Het hele systeem is nagenoeg onderhoudsvrij en is volledig gestuurd door de buitentemperatuur en behoeft daardoor nagenoeg geen aandacht. Meerdere kamers hebben een aansluiting voor telefoon, internet en cai. De luchtverversing vindt plaats op basis van natuurlijke toe- en afvoer. De isolatie van dak- wand- en vloerconstructie hebben een dikte van respectievelijk 22 cm (Rc 5.5), 26 cm (Rc 6.0) en 24 cm (Rc 5.5) en hebben behoudens de platdakconstructie een zogenaamde dampopen (ademende-vochtregulerende) constructie. Al de materialen en systemen zijn afkomstig van Nederlandse leveranciers en/of geïnstalleerd en onderhouden door lokale bedrijven.

6 Indeling begane grond Woonkamer Een ruimte van ca. 60 m² voorzien van een massief-eiken stroken vloer, vlak afgewerkte wanden met een fijn kleurbehang, stuc plafond met fijn schuurwerk. Vanuit de woonkamer kun je met diverse tuindeuren naar het terras of naar de serre. De speksteenkachel welke een belangrijk onderdeel van het verwarmingssysteem is, staat zodanig opgesteld dat hij naar de gehele ruimte warmte uitstraalt. Deze kachel is een zgn. speksteenkachel volgens Fins principe. De erin opgenomen brander is een computergestuurde brander die er voor zorgt dat de verbranding optimaal verloopt.

7 Serre Een ruimte van ca. 13 m² met een dak van veiligheidsglas en een massief eiken strokenvloer biedt een aangenaam uitzicht over de direct aansluitende vijver en de tuin. Met name bij een winterzonnetje dient deze serre als voor verwarming van door de klepramen aangevoerde lucht.

8 Werkkamer Een ruimte van ca. 18 m² met een massief-eiken stroken vloer met fijn kalkpleister afgewerkte wanden. Het stucplafond als in de woonkamer. Deze werkkamer is zowel via een bedrijfsentree als via de privé entree direct bereikbaar. Vanuit de bedrijfsentree is er tevens een toegang naar een aangebouwd kantoor / atelier / showroom van ca. 45 m².

9 Woonkeuken Een ruimte van ca. 25 m² met een toegang vanuit de keuken naar de wijn-/voorraadkelder (met volledige stahoogte) van ca. 35 m². De keuken bestaat uit een handgemaakte massiefeiken kasten met een massief granieten aanrechtblad. De apparatuur is van de Solitair serie van Bosch en is van geborsteld RVS. Wasruimte Een afzonderlijke ruimte met opstel- en aansluitmogelijkheden voor wasmachine en droger alsmede een werktafel en een uitspoel gootsteen met koud- en warm watervoorziening. Voorts is er een portaal waar men vanuit de keuken naar het terras, de voornoemde wasruimte en (zakelijke) extra entree aan de oprit zijde. Vanuit deze entree is een afzonderlijke toiletruimte te bereiken alsmede de meterkasten. De woningentree bevindt zich aan de voorzijde met ook weer een afzonderlijke toilet en de massief eiken trap trapopgang naar de eerste verdieping welke uitkomt op de overloop.

10 Indeling 1 e verdieping Slaapkamer 1 Een ruimte van ca. 40 m² incl. meerdere inloopkasten. Slaapkamer 2 en 3 van ieders ca. 22 m² en een slaapkamer 4 van ca. 11 m² De slaapkamers zijn allen voorzien van een massief eiken strokenvloer, fijn gestucte muren met leem- of kalkpleister en plafonds van fijn naturel naaldhouten visbekdelen. Al de ramen zijn uitgevoerd als draaikiep en mede daardoor eenvoudig te onderhouden.

11 Badkamer Een zeer ruime en lichte badkamer van ca. 17 m² met vrijstaand bad en een inloopdouche met hardglazen deur en design wastafelmeubel met ingelegde keramische wasbakken. Een afzonderlijke toiletruimte welke direct toegankelijk is vanaf de overloop Een vlizotrap geeft toegang naar een ruime bergzolder op de tweede verdieping.

12 Maar, zoals met elk ontwerp bepalen de details de kwaliteit:

13

14 De bedrijfsruimten De loods is gebouwd medio 2007 en sluit in vormgeving en uitstraling volledig aan bij de woning en is mede daardoor geen opdringerige doos op het perceel. De toegepaste materialen en hun kleuren zijn geheel overeenkomstig de woning, wat tevens geldt voor de achter op het perceel staande houtopslagruimten. Het geheel wordt in een fraai ensemble van ingetogen rust ervaren. De loods bezit 4-zijdig forse overstekken waardoor er ook ca. 70 m2 droge en goed bereikbare buitenopslag mogelijk is. Het bebouwd oppervlak van dit gebouw is ca bij m wat resulteert in een begane grondvloer van ruim 200 m2. De eerste verdiepingvloer is op een hoogte van P aangebracht tussen de stramienen 1 en 2 en met een met een nuttig vloeroppervlak van ca. 60 m2. De tweede verdiepingvloer is op een hoogte van P aangebracht tussen de stramienen 2 en 5 met een nuttig vloeroppervlak van ca. 100 m2. Tussen de stramienen C en D is een vide aanwezig ten behoeve van het beladen van beide verdiepingvloeren. Totaal beschikbaar nuttig vloeroppervlak met een vrije hoogte van minimaal 1.00 m is dan 360 m2. De hoofddraagstructuur van de loods is opgebouwd uit staanders en liggers van staal waarbij de verdiepingsvloeren uitgevoerd zijn in hout. De constructie is uiteraard berekend op een behoorlijke belasting t.b.v. het beoogde gebruik. Stalling van bv. auto s op deze vloeren is rekenkundig aangetoond met 2.5 kn/m2. De deels (tussen de stramienen 1 en 2) geïsoleerde begane grondvloer is een monolithisch afgewerkte betonvloer op verdicht granulaat.

15 De mogelijke belasting is in grote mate gebaseerd op de verdichting van dat granulaat. Het huidige gebruik is t.b.v. opslag bouwmaterialen welke met een heftruck ge- en verplaatst worden. Een as-last van 3000 kg is daarbij een gebruikelijke belasting. De gevels en het dak zijn uitgevoerd in HSB- elementen en beperkt geïsoleerd met resp. 20 en 35 mm dikke wind- en waterdichte isolatieplaten. Daar waar gewenst is het zeer goed mogelijk op eenvoudige wijze en zonder bijzondere voorzieningen de isolatiewaarde van dak en gevels naar een hoge waarde (bv Rc 4.0) te brengen. De huidige uitvoering is reeds vorstvrij gebleken. Het linkse deel met de lage plafondconstructie bezit tevens vloerisolatie, als voorbereiding op een kantoor, werkplaats of showroomfunctie. Aan zowel de zuid- als de noordzijde zijn grote toegangsdeuren van 4.50 m breed en 4.00 m hoog waardoor op eenvoudige wijze ook grote producten in en uitgebracht kunnen worden. De aanwezige groepenkast is onderverdeeld in 220 en 380 volt waarbij de bijbehorende stopcontacten goed verdeeld zijn over de gehele loods, zowel op de beganegrond als op de verdiepingen. De verlichting is uitgevoerd in 3 afzonderlijke in te schakelen groepen. Tevens zijn de voorbereiding getroffen voor een koppeling met de server en/of telefoonverbinding met de centrale in de hoofdmeterkast. Vanuit de woning loopt een ondergrondse leidingkoker voor verdere aanvullende wensen. Zoals reeds vermeld is de gehele loods op eenvoudige wijze naar een hoger isolatie- en gebruiksniveau te brengen, waarbij in het ontwerp reeds rekening is gehouden met ander gebruik zoals kantoren, werkplaats, showroom en/of verwarmde opslag. Het huidige gebruik van het geheel is naast wonen, groot- en detailhandel in bouwmaterialen met opslag, winkel, kantoren en showroom.

16 Impressie verdiepingen Door de aanwezigheid van een grote vide zijn al de vloerniveau s goed met een heftruck bereikbaar Kantoor showroom Zoals reeds vermeld bij de beschrijving van de woning is er een bedrijfsmatig gedeelte, zowel inpandig als aanpandig en direct bereikbaar vanuit de woning en via een afzonderlijke entree. Dit bedrijfsmatig gedeelte bestaat uit kantoorruimte met eigen entree en toilet. Vanuit deze entree is een grote ruimte van ca. 45 m2 met een vrije hoogte van ruim 3.00 m bereikbaar die geheel naar wens ingevuld kan worden. Het vloerniveau van deze ruimte is ca. 50 cm onder maaiveld. Door de grote hoeveelheid aan glasoppervlakte, welke georiënteerd is op het noordoosten, is deze ruimte bij uitstek geschikt voor gebruik als atelier of showroom. De glasgevel is een fraaie getoogde gevel die mede daardoor deze ruimte een bijzondere uitstraling geeft. Deze casco-ruimte is elektra en verwarming voorbereidt. De verwarming is ook hier gebaseerd op laag temperatuur wandverwarming

17 Buitenruimte Het gehele perceel betreft ruim 2200 m², waarvan een ca. 600 m² bestaat uit klinkerverharding. De overige ca m² is behoudens de woning en loods ingericht als tuin. De bedrijfshal/showroom heeft een oppervlakte van ca. 208 m². Bij het ontwerp van de tuin is rekening gehouden met beperking van het onderhoud. De voortuin is gericht op het zuiden en waar nodig stijlvol en zakelijk ingericht en gaat vervolgens over in een natuurlijke en sfeervolle waterpartij welke vervolgens het verblijf in de serre aangenaam beïnvloedt.

18 De achtertuin is zeer besloten en vooral ingericht op gebruik. Dit kenmerkt zich tot een groot grasveld, een zwemvijver en een eenvoudige border en een duidelijke afscheiding met een hoge haag richting het zakelijke.

19

20 Kadastrale bekendheid Gemeente Sectie Nummer Grootte Rucphen D m² Bestemming Volgens mededeling van de gemeente Rucphen ligt het object in het bestemmingsplan bedrijventerrein, combinatie wonen en werken, en zijn er op het object zelf geen nieuwe ontwikkelingen voorzien. Ligging

21 14

22 Overige bijzonderheden * Het bezichtigen van een object is voor onze opdrachtgevers meestal een bijzondere aangelegenheid. Alvorens een bezichtiging te laten plaatsvinden vragen wij, u mede namens onze opdrachtgever om eerst eens langs het object te rijden en de directe omgeving te verkennen. * Er is bij onze opdrachtgever geen aanwezigheid bekend van asbest of andere verontreinigingen. Er zijn ook geen ruilverkavelingslasten aanwezig. * Koper dient er rekening mee te houden, dat hij tot zekerheid van nakoming van de evt. te sluiten koopovereenkomst binnen enkele weken een waarborgsom of bankgarantie dient te deponeren bij een nader door hem te noemen notaris ter grootte van 10% van de koopsom. * De tekeningen en kaarten in deze brochure zijn mogelijk niet op schaal, of in spiegelbeeld en bevatten mogelijk toch afwijkingen van het bestaande en zijn alleen bedoeld als globale weergave. Hoewel wij bij het maken van deze brochure toch zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze brochure geen rechten ontleend worden jegens ons of onze opdrachtgever. U bent bij een bezichtiging vrij om evt. maatvoeringen zelf op te nemen. * De eigenaar van dit object heeft aan ons opdracht gegeven te bemiddelen bij verkoop, hetgeen voor u ten aanzien van ons vooralsnog geen financiële consequenties heeft. Indien u zelf deskundigen inschakelt is dat geheel voor rekening en risico voor u. Geheel vrijblijvend en vooralsnog zonder wederzijdse verplichtingen kunnen wij u ook informeren over financieringsmogelijkheden, bestemmingsplannen, verkoopwaarde van uw eigen huis etc. Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat dergelijke zaken wel tot het onderzoeksgebied van de koper horen en doen dit, zonder dat u ons hiervoor aansprakelijk kunt stellen. * Het toezenden of overhandigen van deze brochure, in welke vorm dan ook, dient beschouwd te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk overeengekomen, behoudt verkoper zich te allen tijde voor om met derden in onderhandeling te treden. Zolang niet over alle relevante factoren overeenstemming is bereikt is er geen sprake van een koopovereenkomst. * Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Vermeeren Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

23 Woning

24 Woning

25 Bedrijfsruimte

26 Bedrijfsruimte

27 Bedrijfsruimte

28 Bedrijfsruimte

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Gelegen in het centrum van Rijsbergen met alle voorzieningen echt op loopafstand in een van Rijsbergen s oudste straatjes met eigen oprit. Lagestraat

Nadere informatie

Kalsdonksestraat 124-G te Roosendaal

Kalsdonksestraat 124-G te Roosendaal Fraai volledig ingericht appartement op de 2 e verdieping Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 Rabobank nr. 11 37 66 084 info@vermeerenmakelaardij.nl

Nadere informatie

Meer dan unieke locatie voor het realiseren van uw eigen droom!!

Meer dan unieke locatie voor het realiseren van uw eigen droom!! Meer dan unieke locatie voor het realiseren van uw eigen droom!! Een bijzonder erf, gelegen op zeer korte afstand van duinen, strand en bossen, grotendeels omgeven door een schitterende Houtwal! Torenweg

Nadere informatie

Vrijstaande woning met ruime garage en mooie tuin

Vrijstaande woning met ruime garage en mooie tuin Vrijstaande woning met ruime garage en mooie tuin Fraai gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Rijsbergen en nabij het centrum Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596

Nadere informatie

Dertien royale winkelunits in een net overdekt shoppingcenter

Dertien royale winkelunits in een net overdekt shoppingcenter Dertien royale winkelunits in een net overdekt shoppingcenter strategisch gelegen in het centrum van Antwerpen-Merksem langs de drukst bezochte baan van Merksem. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42

Nadere informatie

Unieke mogelijkheid om nabij de rand van Breda en het Liesbos te wonen.

Unieke mogelijkheid om nabij de rand van Breda en het Liesbos te wonen. Unieke mogelijkheid om nabij de rand van Breda en het Liesbos te wonen. Bouwkavel gelegen in het groenrijke Liesbos nabij Breda Liesstraat te Breda Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie

Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor

Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor Gelegen op een mooie locatie aan de rand van Zundert. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. en 076

Nadere informatie

Fraai gelegen bouwkavel in het buitengebied van Gilze

Fraai gelegen bouwkavel in het buitengebied van Gilze Fraai gelegen bouwkavel in het buitengebied van Gilze Rustig in het groen gelegen met weids uitzicht. Schaapdijk 2 te Gilze Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F.

Nadere informatie

Bouwkavel in het groen!!!

Bouwkavel in het groen!!! Bouwkavel in het groen!!! Uniek en landelijk gelegen aan een rustige weg in het groenrijke Liesbos van Breda Liesdreef te Breda Richtprijs: 495.000,- v.o.n. Oppervlakte: 10.100 m² Vermeeren Makelaardij

Nadere informatie

Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie

Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 Rabobank nr. 11

Nadere informatie

Fraai gelegen vrijstaande woning met grote schuur/garage

Fraai gelegen vrijstaande woning met grote schuur/garage Fraai gelegen vrijstaande woning met grote schuur/garage Gelegen in het groenrijke buitengebied van Zundert. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201

Nadere informatie

Champignonkwekerijbedrijf met inpandige woning

Champignonkwekerijbedrijf met inpandige woning Champignonkwekerijbedrijf met inpandige woning op 10.260 m² grond in het buitengebied van Rijsbergen met uitbreidingsmogelijkheid Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596

Nadere informatie

Fraaie vrijstaande bedrijfswoning met ruime bedrijfsruimte

Fraaie vrijstaande bedrijfswoning met ruime bedrijfsruimte Fraaie vrijstaande bedrijfswoning met ruime bedrijfsruimte Op goede locatie gelegen, op het bedrijventerrein Moleneind, plan Takkebijsters, met goede en snelle ontsluiting naar A27 en eigen parkeerplaatsen.

Nadere informatie

Moderne bedrijfsruimte met kantoor/kantine/verblijfsruimte

Moderne bedrijfsruimte met kantoor/kantine/verblijfsruimte Moderne bedrijfsruimte met kantoor/kantine/verblijfsruimte Op goede locatie gelegen in het buitengebied van Molenschot met goede en snelle ontsluiting naar de A58 Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Royale woonboerderij met vrijstaande dubbele garage

Royale woonboerderij met vrijstaande dubbele garage Royale woonboerderij met vrijstaande dubbele garage Op een sfeervolle rustige locatie gelegen in het buitengebied van Zundert, nabij het grote natuurgebied De Pannehoef Ettensebaan 13 te Zundert Vermeeren

Nadere informatie

Fraaie gemoderniseerde woonboerderij met garage, schuur, paardenstallen, rijbak en weiland

Fraaie gemoderniseerde woonboerderij met garage, schuur, paardenstallen, rijbak en weiland Fraaie gemoderniseerde woonboerderij met garage, schuur, paardenstallen, rijbak en weiland Op een sfeervolle rustige locatie gelegen in het buitengebied van Zundert, nabij het grote natuurgebied De Pannenhoef

Nadere informatie

Bouwkavel met een bouwvergunning voor een vrijstaande woning en vrijstaand bijgebouw

Bouwkavel met een bouwvergunning voor een vrijstaande woning en vrijstaand bijgebouw Bouwkavel met een bouwvergunning voor een vrijstaande woning en vrijstaand bijgebouw Uniek gelegen tussen de bossen in een groenrijk gebied, op korte afstand van de dorpskern Vermeeren Makelaardij B.V.

Nadere informatie

Moderne bedrijfsunit te huur

Moderne bedrijfsunit te huur Moderne bedrijfsunit te huur Op goede locatie gelegen, op het industrieterrein De Wijsterd, met goede en snelle ontsluiting naar A27 en A59 en 5 eigen parkeerplaatsen. Vermeeren Vermeeren Makelaardij Makelaardij

Nadere informatie

Vrijstaande woning met div. aanpandige ruimte en vrijstaand bedrijfspand

Vrijstaande woning met div. aanpandige ruimte en vrijstaand bedrijfspand Vrijstaande woning met div. aanpandige ruimte en vrijstaand bedrijfspand Strategisch gelegen nabij het centrum van Roosendaal Wouwseweg 119 / 119B te Roosendaal Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42

Nadere informatie

Nieuwbouwlocatie voor glastuinbouwbedrijf

Nieuwbouwlocatie voor glastuinbouwbedrijf Nieuwbouwlocatie voor glastuinbouwbedrijf Gelegen aan een verharde weg in het agrarische buitengebied van Etten-Leur Bankenstraat 17 te Etten-Leur Totale perceelopp.: Vraagprijs: Aanvaarding: 18 ha 04

Nadere informatie

Fraaie moderne twee-onderéén-kapwoning

Fraaie moderne twee-onderéén-kapwoning Fraaie moderne twee-onderéén-kapwoning met garage Gelegen op een mooie locatie in het fraaie dorp Sprundel. Noorderstraat 70a te Sprundel Vraagprijs : 295.000,-- k.k. Oppervlakte : 215 m² Algemeen Prachtige

Nadere informatie

Vrijstaande woning met inpandige vrije ruimte/garage en vrijstaande open veldschuur

Vrijstaande woning met inpandige vrije ruimte/garage en vrijstaande open veldschuur Vrijstaande woning met inpandige vrije ruimte/garage en vrijstaande open veldschuur gelegen op een mooie rustige locatie met schitterend uitzicht over de landerijen Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Prachtig gelegen karakteristieke woonboerderij met 2 schuren

Prachtig gelegen karakteristieke woonboerderij met 2 schuren Prachtig gelegen karakteristieke woonboerderij met 2 schuren Gelegen op een mooi perceel met weids uitzicht in het buitengebied van Prinsenbeek. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie

Te huur/te koop Toekomstige unieke horeca locatie!

Te huur/te koop Toekomstige unieke horeca locatie! Te huur/te koop Toekomstige unieke horeca locatie! Gelegen op een unieke en commerciële zichtlocatie, pal op de grens met België aan de doorgaande autoweg N262 Roosendaal Essen- Antwerpen. Vermeeren Makelaardij

Nadere informatie

Te koop Royaal vrijstaand winkel/bedrijfspand met verrassend ruim appartement

Te koop Royaal vrijstaand winkel/bedrijfspand met verrassend ruim appartement Te koop Royaal vrijstaand winkel/bedrijfspand met verrassend ruim appartement Strategisch gelegen in het centrum van Dussen. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171

Nadere informatie

Bedrijfsunit te huur. Koele Mei 18b en 18c te Breda. Huurprijs per jaar : 17.500,-

Bedrijfsunit te huur. Koele Mei 18b en 18c te Breda. Huurprijs per jaar : 17.500,- Bedrijfsunit te huur Op goede locatie, nabij centrum van Breda, met goede en snelle ontsluiting naar A16 en A27. Koele Mei 18b en 18c te Breda Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie

Uniek en strategisch gelegen moderne bedrijfshal met riante en nette woning

Uniek en strategisch gelegen moderne bedrijfshal met riante en nette woning Uniek en strategisch gelegen moderne bedrijfshal met riante en nette woning Op een fraaie locatie op het bedrijventerrein De Waterman gelegen, op korte afstand van het centrum van Rijsbergen en met snelle

Nadere informatie

Vrijstaande langgevelboerderij met inpandige kantoor/praktijkruimte, inpandige verblijfsruimte en vrijstaande opslagruimte

Vrijstaande langgevelboerderij met inpandige kantoor/praktijkruimte, inpandige verblijfsruimte en vrijstaande opslagruimte Vrijstaande langgevelboerderij met inpandige kantoor/praktijkruimte, inpandige verblijfsruimte en vrijstaande opslagruimte Op een fraaie locatie in het groene buitengebied tussen Made en Wagenberg (aan

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Dordrechtseweg 1 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met 2 bedrijfsruimten. Indeling Deze vrijstaande woning is gelegen op een mooie locatie in het buitengebied

Nadere informatie

Royale boerderijwoning met diverse stallen

Royale boerderijwoning met diverse stallen Royale boerderijwoning met diverse stallen op 16.520 m² grond in het groenrijke buitengebied van Rijsbergen. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Houtse Heuvel 2 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen gelegen op een prachtige locatie in Den Hout. De woonboerderij is gebouwd eind 1800/begin

Nadere informatie

Fraaie en luxe afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met garage en riante achtertuin.

Fraaie en luxe afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met garage en riante achtertuin. Fraaie en luxe afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met garage en riante achtertuin. Opvallend ruim pand op een ruim perceel en gelegen in het centrum van Wernhout. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891

Nadere informatie

Zeer fraai gelegen royaal landhuis met ruime garage

Zeer fraai gelegen royaal landhuis met ruime garage Zeer fraai gelegen royaal landhuis met ruime garage gelegen aan de rand van Prinsenbeek op een van de meeste geliefde locaties. Neelstraat 16 te Prinsenbeek Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891

Nadere informatie

Fraaie vrijstaande woning met grote schuur en paardenstal

Fraaie vrijstaande woning met grote schuur en paardenstal Fraaie vrijstaande woning met grote schuur en paardenstal gelegen op een mooie rustige locatie met vrij uitzicht over de landerijen Kalmthoutsebaan 16a te Wernhout Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Fraaie bedrijfsruimte en kantoorruimte op ruime kavel

Fraaie bedrijfsruimte en kantoorruimte op ruime kavel Fraaie bedrijfsruimte en kantoorruimte op ruime kavel Gelegen in het buitengebied van Oudenbosch/Hoeven op 8540 m². Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596

Nadere informatie

Royaal winkel/bedrijfspand met verrassend ruime appartementen

Royaal winkel/bedrijfspand met verrassend ruime appartementen Royaal winkel/bedrijfspand met verrassend ruime appartementen Strategisch gelegen in het centrum van Roosendaal op een A1-locatie. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596

Nadere informatie

Fraaie en sfeervolle woning met zeer grote garage en paardenstallen

Fraaie en sfeervolle woning met zeer grote garage en paardenstallen Fraaie en sfeervolle woning met zeer grote garage en paardenstallen Gelegen aan een zeer rustige weg in het groene buitengebied van Zundert. Palmbosstraat 9b te Klein-Zundert Vermeeren Makelaardij B.V.

Nadere informatie

Uniek in het groen gelegen woonboerderij met paardenstallen

Uniek in het groen gelegen woonboerderij met paardenstallen Uniek in het groen gelegen woonboerderij met paardenstallen Gelegen aan een zeer rustige weg in het groenrijke buitengebied van Oosteind Groenendijk 28 te Oosteind Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Twee percelen, waarvan één met vrijstaande woning met div. aanpandige ruimte en één met bouwkavel

Twee percelen, waarvan één met vrijstaande woning met div. aanpandige ruimte en één met bouwkavel Twee percelen, waarvan één met vrijstaande woning met div. aanpandige ruimte en één met bouwkavel Rustig gelegen nabij het centrum van Roosendaal, in een mooie karakteristieke stad. Vermeeren Makelaardij

Nadere informatie

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper WILT U GRAAG WONEN IN WOONWIJK DE BEEKSE AKKERS? KOM DAN SNEL EEN KIJKJE NEMEN NAAR DEZE STIJLVOL AFGEWERKTE WONING. EEN PRACHTIGE LUXE

Nadere informatie

Sfeervolle vrijstaande woning met garage en/of schuur.

Sfeervolle vrijstaande woning met garage en/of schuur. Sfeervolle vrijstaande woning met garage en/of schuur. gelegen op een mooie rustige locatie met vrij uitzicht over de landerijen Kalmthoutsebaan 32 te Wernhout Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42

Nadere informatie

Wonen in de kern. Esmoreitstraat 4. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Wonen in de kern. Esmoreitstraat 4. Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Wonen in de kern Esmoreitstraat 4 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Esmoreitstraat 4, Oosterhout Wonen in de kern Halfvrijstaande woning met garage en ruime tuin. Deze woning is

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij op ruim perceel van totaal 5.372 m2 in Waspik. Indeling Deze woonboerderij

Nadere informatie

Royale authentieke boerderij met grote schuur

Royale authentieke boerderij met grote schuur Royale authentieke boerderij met grote schuur Rustig gelegen in het buitengebied van Wernhout op een rustige sfeervolle locatie. Grote Heistraat 18a te Wernhout Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42

Nadere informatie

Prachtige vrijstaande woning met praktijkruimte

Prachtige vrijstaande woning met praktijkruimte Prachtige vrijstaande woning met praktijkruimte Gelegen op een mooie locatie in het buitengebied van Wernhout, nabij de Belgische grens. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076

Nadere informatie

Achter den Ham 23 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen Achter den Ham 23 - Dongen Vraagprijs 495.000,- k.k. Werkelijk perfect onderhouden en luxe vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond, 2 badkamers en een luxe keukeninstallatie.

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m²

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Inhoud: 975 m³ Woonoppervlakte: 206 m² Overige inpandige ruimte: 68 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 2001 Perceel: 682 m² VRAAGPRIJS: 475.000,00 k.k. Esbeekseweg

Nadere informatie

FINLANDSTRAAT KV SITTARD

FINLANDSTRAAT KV SITTARD FINLANDSTRAAT 1 6137KV SITTARD VRAAGPRIJS 385.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Het "Scandinaviëkwartier" is onderdeel

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Luxe vrijstaand chalet gelegen op Landgoed Bergvliet te Oosterhout. Deze vrijstaande recratiewoning (nummer 10) is gelegen in

Nadere informatie

Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide

Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide op ca. 11.707 m² grond in het groenrijke buitengebied van Etten-Leur. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171

Nadere informatie

Mooie vrijstaande woning met grote schuur

Mooie vrijstaande woning met grote schuur Mooie vrijstaande woning met grote schuur Gelegen aan een doorgaande weg in Zundert met 6.390 m² grond nabij een natuurgebied. Meirseweg 39a te Zundert Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV

Nadere informatie

K.K. DE HEUL 8 B 4741 TS HOEVEN

K.K. DE HEUL 8 B 4741 TS HOEVEN DE HEUL 8 B 4741 TS HOEVEN 499.000 K.K. Wordt u de trotse nieuwe eigenaar van dit exclusieve object incl bedrijfsruimte, gelegen op een toplocatie waar u royaal wonen en werken ideaal kunt combineren?

Nadere informatie

Karakteristieke en sfeervolle woning met praktijkruimte/kantoor/winkel en 40 m. diepe tuin.

Karakteristieke en sfeervolle woning met praktijkruimte/kantoor/winkel en 40 m. diepe tuin. Karakteristieke en sfeervolle woning met praktijkruimte/kantoor/winkel en 40 m. diepe tuin. Gelegen midden in Rijsbergen aan het plein, nabij de markt met alle voorzieningen echt op loopafstand. St. Bavostraat

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Alvenberg 29 VRAAGPRIJS: 499.000,- K.K. Een verrassend ruime vrijstaande woning met carport op een unieke locatie met een kantoor/praktijkruimte,

Nadere informatie

Achtmaalseweg 205, 4885 AZ Achtmaal

Achtmaalseweg 205, 4885 AZ Achtmaal www.vanhasselmakelaars.nl Achtmaalseweg 205, 4885 AZ Achtmaal Vraagprijs 289.000,00 kosten koper Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

Te Koop. Nachtegaal AK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Nachtegaal AK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Nachtegaal 18 3435 AK Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Nachtegaal 18 te 3435 AK Nieuwegein Vraagprijs : 259.000,--

Nadere informatie

Aantal kamers: 5. Aantal slaapkamers: 3. Ligging: rustig, nabij parken, speeltuintjes, scholen en winkels.

Aantal kamers: 5. Aantal slaapkamers: 3. Ligging: rustig, nabij parken, speeltuintjes, scholen en winkels. Vraagprijs: 319.000,= k.k. Uitstekend onderhouden, riante twee onder een kap woning met dubbele oprit, inpandige garage, kantoor- c.q. praktijkruimte met wachtkamer, royale woonkamer, moderne open keuken,

Nadere informatie

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST Perfect onderhouden, karakteristiek uitgevoerd en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare garage en mooie achtertuin op

Nadere informatie

Lupineweide 4 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen Lupineweide 4 - Dongen Vraagprijs 275.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en serre, fraai gelegen op een rustige locatie in een doodlopende straat nabij een plantsoen. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

Fraaie vrijstaande woning met garage en grote bedrijfsruimte.

Fraaie vrijstaande woning met garage en grote bedrijfsruimte. Fraaie vrijstaande woning met garage en grote bedrijfsruimte. Gelegen op een mooie zichtlocatie in het buitengebied van Zundert Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171

Nadere informatie

Warande 18. Rijsbergen

Warande 18. Rijsbergen Warande 18 Rijsbergen Warande ijsbergen Vraagprijs. 449.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE WELKE KEURIG IS ONDERHOUDEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Tuinhuis.

Nadere informatie

* TE KOOP * De Wildbaan 65 Ootmarsum. /

* TE KOOP * De Wildbaan 65 Ootmarsum.  / 0 * TE KOOP * De Wildbaan 65 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING In rustige woonwijk gelegen MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS met INPANDIGE GARAGE, carport, ROYALE SERRE en berging. De fraai

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

Lopense 39 te Gemert Vraagprijs. 235.000,-- Kosten Koper

Lopense 39 te Gemert Vraagprijs. 235.000,-- Kosten Koper Lopense 39 te Gemert Vraagprijs. 235.000,-- Kosten Koper OP GOEDE WOONLOCATIE AAN BREDE STRAAT LIGT DIT PRIMA ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE GESCHAKELDE WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE. DE WONING IS OP DE BEGANE

Nadere informatie

spuesens Kanaalpark 1 a - Philippine Vraagprijs: 445.000,- k.k.

spuesens Kanaalpark 1 a - Philippine Vraagprijs: 445.000,- k.k. Spuesens Makelaardij b.v. Weststraat 69 4571 HK AXEL Tel: 0115-564565 E-mail:.nvm@zeelandnet.nl Kanaalpark 1 a - Philippine Vraagprijs: 445.000,- k.k. Omschrijving Kanaalpark 1 a - Philippine Verrassend

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl * TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Aan de rand dorp en buitengebied rustiek gelegen vrijstaand woonhuis met royale oprit en carport, inpandige kantoor-/werkruimte

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST Een zéér ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd en prima onderhouden herenhuis met o.a. voortuin, oprit, garage en grote achtertuin met fraai overdekt terras. Jonge, gewilde

Nadere informatie

Unieke vrijstaande woning met royale, prachtig aangelegde tuin, garage en bijgebouw met sauna!

Unieke vrijstaande woning met royale, prachtig aangelegde tuin, garage en bijgebouw met sauna! Unieke vrijstaande woning met royale, prachtig aangelegde tuin, garage en bijgebouw met sauna! Gelegen aan een zeer rustige weg in het groenrijke buitengebied van Oosteind Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Vrijstaande woning met met schuur/garage en zeer ruim perceel grond

Vrijstaande woning met met schuur/garage en zeer ruim perceel grond Vrijstaande woning met met schuur/garage en zeer ruim perceel grond Mooi gelegen op 17.365 m² op korte afstand van natuurgebied de Pannenhoef op een rustige, sfeervolle en groenrijke locatie. Vermeeren

Nadere informatie

Vrijstaande woning op zeer groenrijke en unieke locatie

Vrijstaande woning op zeer groenrijke en unieke locatie Vrijstaande woning op zeer groenrijke en unieke locatie Fraai en landelijk gelegen aan een zeer rustige weg, zonder doorgaand verkeer, in het groenrijke buitengebied van Zevenbergschen Hoek Pelgrimsdijk

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Ter Aalst 4 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Ter Aalst 4 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Ter Aalst 4 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ter Aalst 4, Den Hout Vrijstaande woonboerderij met garage en schuur gelegen in een bosrijke omgeving in

Nadere informatie

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN De sfeer van een jaren 30 woning, maar toch nieuwbouw! Nabij eendjesvijver in een jonge wijk De Barrier gelegen tussenwoning op een royaal perceel met berging. Bouwjaar: ca. 2007 Perceel: 167 m² Inhoud:

Nadere informatie

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928.

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928. Inhoud woonhuis: 515 m³ Woonoppervlakte: 134 m² Overige inpandige ruimte: 15 m² Externe bergruimte (garage): 47 m² Bouwjaar: 1928 Perceel: 694 m² VRAAGPRIJS: 419.000,00 k.k. %ORHPHQVWUDDW WH +,/9$5(1%((.

Nadere informatie

Op het bedrijventerrein 't Overrijke ligt deze vrijstaande (bedrijfs)woning met vrijstaande bedrijfshal (135 m²) op een perceel van 1.020m².

Op het bedrijventerrein 't Overrijke ligt deze vrijstaande (bedrijfs)woning met vrijstaande bedrijfshal (135 m²) op een perceel van 1.020m². Haaften, Rijthoek 6a OMSCHRIJVING: Op het bedrijventerrein 't Overrijke ligt deze vrijstaande (bedrijfs)woning met vrijstaande bedrijfshal (135 m²) op een perceel van 1.020m². De woning en de bedrijfshal

Nadere informatie

Vrijstaande woning met met garage en stallen en en ruim perceel grond

Vrijstaande woning met met garage en stallen en en ruim perceel grond Vrijstaande woning met met garage en stallen en en ruim perceel grond op ca. 10.965 m² in het groenrijke buitengebied van Klein Zundert Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076

Nadere informatie

Bruggerdijk 11, te Borkel en Schaft

Bruggerdijk 11, te Borkel en Schaft Bruggerdijk 11, te Borkel en Schaft Vraagprijs 445.000,- kosten koper Deze energiezuinige vrijstaande woning biedt naast rust en ruimte vele mogelijkheden. Het unieke perceel (946m²) beschikt over een

Nadere informatie

Cousinsstraat 3 - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen Cousinsstraat 3 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Geschakelde, vrijstaand woonhuis met inpandige garage, royale woonkamer, slaapkamer met loggia en inloopkast en een zeer ruime tuin. Gelegen op een mooie

Nadere informatie

Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide

Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide op ca. 2500 m² grond in het groenrijke buitengebied van Etten-Leur (evt. uit te breden tot 11.707 m²) Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42

Nadere informatie

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007 Inhoud: 601 m³ Woonoppervlakte: 148 m² Overige inpandige ruimte: 18 m² Externe bergruimte: 279 m² Bouwjaar: 1965 / 2007 Perceel: 3205 m² VRAAGPRIJS: 589.000,00 k.k. Eerste Schoor 7 te GOIRLE Dit vrijstaande

Nadere informatie

Te Koop Gravin Sophialaan DB Nieuwegein

Te Koop Gravin Sophialaan DB Nieuwegein Te Koop Gravin Sophialaan 7 3434 DB Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Gravin Sophialaan 7 te 3434 DB Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

TE KOOP. Reviusstraat 80, 7552 GL Hengelo. Vraagprijs 419.000,- k.k.

TE KOOP. Reviusstraat 80, 7552 GL Hengelo. Vraagprijs 419.000,- k.k. TE KOOP Reviusstraat 80, 7552 GL Vraagprijs 419.000,- k.k. Omschrijving Op een uitstekende locatie in de wijk Groot-Driene gelegen zeer degelijk gebouwd, royaal bemeten en uitstekend onderhouden woonhuis,

Nadere informatie

t Vonderke 13 te HOOGELOON

t Vonderke 13 te HOOGELOON Aan een rustige woonstraat, aan de rand van Hoogeloon en nabij het bos gelegen vrijstaand woonhuis met garage, sauna, carport, houten tuinhuis, overkapping, jacuzzi en veel privacy. Bouwjaar: 1989 Perceel:

Nadere informatie

Appelaarseweg 8a Fijnaart

Appelaarseweg 8a Fijnaart Appelaarseweg 8a Fijnaart Centraal gelegen vrijstaande woning met inpandig kantoor, 4 garageboxen, tuin, erf, weiland op 15.012 m² grond. Ideaal voor dierenliefhebbers! Situering Fijnaart is een dorp gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Woolderesweg 76, 7555 LB Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Woolderesweg 76, 7555 LB Hengelo. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Woolderesweg 76, 7555 LB Vraagprijs 200.000,- k.k. Omschrijving Een perfect woonhuis met een combinatie comfortabele luxe en kantoor-/praktijkruimte aan huis. Dat geldt absoluut voor deze zeer

Nadere informatie

BAANDERTWEG EL SITTARD

BAANDERTWEG EL SITTARD BAANDERTWEG 78 6136EL SITTARD VRAAGPRIJS 194.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Op een gewilde locatie, nabij het

Nadere informatie

Wonen in de kern. Thorbeckelaan 9 Dongen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Wonen in de kern. Thorbeckelaan 9 Dongen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Thorbeckelaan 9 Dongen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Ruime halfvrijstaande woning met garage. Deze woning is gebouwd omstreeks 1986 en is gelegen nabij het centrum van Dongen. De Thorbeckelaan

Nadere informatie

Egelantier 12. Zundert

Egelantier 12. Zundert Egelantier 12 Zundert Egelantier 12, Zundert Vraagprijs. 295.000,= k.k. RUIME HALFVRIJSTAANDE WONING GELEGEN IN EEN RUSTIGE STRAAT... Type woning : Halfvrijstaande woning met aanbouw. Bijgebouwen : Garage.

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Druisdijk 6 Alphen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Druisdijk 6 Alphen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Druisdijk 6 Alphen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Royale woonboerderij met garage en bijgebouw op rustige locatie in het buitengebied van Alphen. De woonboerderij is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Te Koop. Goudmos KM Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Goudmos KM Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Goudmos 42 3994 KM Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Goudmos 42 te 3994 KM Houten Vraagprijs : 796.000,-- k.k. Kadastrale

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Rosheuvel 7 a Eersel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Rosheuvel 7 a Eersel. TE KOOP Rosheuvel 7 a Eersel GROTE WOONBOERDERIJ MET PAARDENSTAL, TUINHUIS, KANTOOR, GARAGES, HALF OPEN LOODS EN RIANT BUITENTERREIN. DEZE GOED ONDERHOUDEN WONING MET BEDRIJFSRUIMTEN IS GELEGEN BINNEN

Nadere informatie

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST Prima onderhouden, karakteristiek vormgegeven en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare grote garage en fraai aangelegde

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Pieter Bedijnstraat 40 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Pieter Bedijnstraat 40 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Pieter Bedijnstraat 40 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op een geliefde locatie, nabij strand en duinen, gelegen zeer royale halfvrijstaande

Nadere informatie

Schitterende villa met wellness, binnenzwembad en praktijkruimte

Schitterende villa met wellness, binnenzwembad en praktijkruimte Schitterende villa met wellness, binnenzwembad en praktijkruimte Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 NL18RABO 011 37 66 084 info@vermeerenmakelaardij.nl

Nadere informatie

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST TE KOOP DENNENHEI 59, BEST Prachtig gesitueerd, aan achterzijde met vrij uitzicht over weilanden, een uitstekend onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis met oprit voor meerdere auto s,

Nadere informatie