Berghoeve 6 te Waarder. dekoningwonen.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Berghoeve 6 te Waarder. dekoningwonen.nl"

Transcriptie

1 De Koning makelaars presenteren: Riante vrijstaande villa met garage en fraai aangelegde tuin met vlonderterras aan het water en weids uitzicht over het polderlandschap. Berghoeve 6 te Waarder dekoningwonen.nl

2 Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Wij helpen u graag uw woondromen waar te maken. Sluit dit huis aan bij uw woondroom? We zijn benieuwd! Leest u de informatie rustig door, als u nog vragen heeft staan we voor u klaar deze te beantwoorden. André de Koning Bert den Adel T T E andredekoning@dekoningwonen.nl E bertdenadel@dekoningwonen.nl Remmie Cornelissen Martine van der Maas T T E remmiecornelissen@dekoningwonen.nl E martinevandermaas@dekoningwonen.nl Bianca Bos Emiel Weide T T E biancabos@dekoningwonen.nl E emielweide@dekoningwonen.nl Haven AS Woerden T dekoningwonen.nl/woerden

3 Dit uitzicht zal u niet snel vervelen: Hollandse wolkenluchten boven de weilanden, grazende schapen en koeien, vogels en hazen en fantastische zonsondergangen zijn hier dagelijkse kost. De woning kenmerkt zich door comfort, lichtinval, privacy, uitzicht en leefruimte. U kunt hier vrij wonen combineren met kindvriendelijk wonen, op een steenworp afstand is een speelveld, ook de basisschool en tennisbanen zijn op loopafstand. Uiteraard is kinderopvang geregeld in het dorp, dit in combinatie met de centrale ligging in Nederland, nabij de op- en afrit van de Rijksweg A12 maken dat u wonen en werken hier prima kunt combineren. Dit heerlijke huis biedt enorm veel ruimte. Op de begane grond is een riante en sfeervolle leefruimte met een uitbouw aan de achterzijde, een gashaard zorgt voor comfort en sfeer, openslaande deuren maken de verbinding met de tuin en de lichte keuken met uitzicht over de straat completeert het geheel. Daarnaast heeft u de beschikking over een inpandige garage, ook toegankelijk vanuit de hal. Op de eerste verdieping zijn nu drie slaapkamers, (indien gewenst kunt u dit aantal ook uitbreiden naar vijf slaapkamers), een wasruimte en complete badkamer. De tweede verdieping is een ruime bergzolder, bereikbaar door middel van vlizotrap.

4 De woning in detail! Indeling: Begane grond: Via de overdekte entree betreedt u een royale hal met meterkast, toiletruimte met vrij hangend closet en fonteintje, toegang tot de garage en hardhouten trap naar de verdieping. Via dubbele deuren met glas komt u in de riante living, deze biedt plaats aan een ruime zithoek met gashaard en openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de achterzijde is een uitbouw met grote raampartijen en een loopdeur naar de tuin, hier kunt optimaal genieten van het wisselende uitzicht. Ook is er ruimte om een werkplek in te richten.

5 Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken waar u door twee ramen in de voorgevel en een in de zijgevel leuk de straat in kijkt. De inbouwkeuken in U-opstelling is uitgevoerd in wit met een lichte kleur composiet aanrechtblad en van alle gemakken voorzien, te weten een RVS afzuigkap, 5-pits gaskookplaat, combioven, een vaatwasmachine op hoogte, koelkast, 1½ spoelbak en een apothekerskast. De gehele begane grond is voorzien van spachtelputz wandafwerking en een plavuizenvloer met vloerverwarming. 1e Verdieping: Royale overloop met Velux dakraam, toegang tot drie slaapkamers en de badkamer en vlizotrap naar de bergzolder. De riante ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een loopdeur naar een dakterras en een doorgang naar de kastenkamer, deze L-vormige kamer is momenteel maar liefst 30 vierkante meter groot.

6 Eveneens aan de achterzijde is een slaapkamer van 13 vierkante meter. Aan de voorzijde is de derde slaapkamer gesitueerd, deze kamer is 20 vierkante meter en heeft een indrukwekende nokhoogte, die benadrukt wordt door een fraaie raampartij. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, vrij hangend closet, twee wastafels en een designradiator. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot de waskast met wasmachine en droger.

7 2e Verdieping: Vanaf de overloop heeft u doormiddel van een vlizotrap toegang tot de ruime bergzolder. Naast veel bergruimte bevindt zich hier ook de CV-ketel (Agpo 2003) en de zonneboiler (2003). Garage: De inpandige, volledig geïsoleerde garage is voorzien van elektra, verwarming en een plazuizenvloer. Toegang tot de garage heeft u via een loopdeur in de hal, een sectionaaldeur aan de voorzijde of door middel van een loopdeur aan de zijkant. Tuin: De fraaie tuin rondom de woning is onder architectuur aangelegd en wordt professioneel onderhouden. Voor de garage is een parkeerplaats op eigen terrein, verder is de voortuin ingericht met sierbestrating en een haag van hortensia. De zij- en achtertuin bieden diverse zitjes, de achtertuin is ruim 10 meter diep en gelegen op het zuidwesten met vlonder aan het water staat deze tuin garant voor vele uren genieten in de zon.

8 Bijzonderheden: * Rustig en vrij gelegen aan het water. * Weids uitzicht over de polder * Beveiligd door middel van alarminstallatie. * Gebouwd met duurzame en hoogwaardige materialen. * Volledig geïsoleerde garage. * Gashaard met afstandbediening. * Woning met veel lichtinval. * Nu 3 slaapkamers maar uit te breiden naar 5 slaapkamers. Een woning kopen? Neem uw eigen NVM makelaar mee! Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: k.k. Samen met de eigenaar van de woning hebben wij deze brochure zorgvuldig voor u samengesteld, zodat u zich uitgebreid kunt verdiepen in alle mogelijkheden die de woning biedt. Is er voldoende ruimte? Bevalt de omgeving u? Kortom: komt dit huis in aanmerking om uw nieuwe thuis te worden? We zijn benieuwd! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u behoefte heeft aan aanvullende informatie die specifiek op uw situatie van toepassing is. Vragen over de woning, de omgeving of praktische zaken als het gevolg van het aankooptraject. Achter in deze brochure vindt u alvast een overzicht van de meeste gestelde vragen over dit traject. Aarzelt u niet om voor verdere vragen contact met ons op te nemen. Haven AS Woerden woerden@dekoningwonen.nl -Kadastraal bekend : Gemeente Waarder, sectie B, nummer Perceeloppervlakte : 385 m² -Bouwjaar : Inhoud : circa 678 m³ -Woonoppervlakte : circa 177 m² -Energielabel : Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

9

10 Berghoeve 6 te Waarder

11 Berghoeve 6 te Waarder

12

13 Welkom in de gemeente Bodegraven Reeuwijk De gemeente Bodegraven- Reeuwijk (gefuseerd sinds januari 2011) bestaat uit de plaatsen Bodegraven, De Meije, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Driebruggen, Waarder en Nieuwerbrug aan den Rijn. Bodegraven Bodegraven ligt centraal in het Groene Hart, in het midden van de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De afstand tot deze steden bedraagt circa 30 kilometer. Bodegraven telt ongeveer inwoners. Het dorp beschikt over een zwembad en cultureel centrum het Evertshuis. Net buiten Bodegraven ligt Fort Wierickerschans, het fort is in gebruik als multifunctioneel centrum. Ten noorden van Bodegraven liggen de Nieuwkoopse plassen en grote open natuurgebieden waar men naar hartenlust kan wandelen en fietsen. Bodegraven heeft een NS-station waar de stoptrein tussen Utrecht en Leiden stopt. Daarnaast is er een busverbinding tussen Bodegraven, Reeuwijk en Gouda. Driebruggen De plaatsnaam Driebruggen verwijst waarschijnlijk naar de brug over de Dubbele Wiericke, de brug aan het einde van de dorpskern en de brug die er vroeger was tussen deze twee, tegenwoordig is daar de slager gevestigd. Driebruggen ligt aan de Dubbele Wiericke: een oude vaarverbinding tussen de Oude Rijn en de Hollandse IJssel. De nabije omgeving van Driebruggen is uitstekende geschikt voor recreatie op de fiets. De Ruigeweideroute brengt u langs de dorpen Hekendorp, Haastrecht en Sluipwijk. Wilt u wandelend de omgeving verkennen? Daarvoor zijn de Prinsendijkroute en de Wierickeroute zeer geschikt. In Driebruggen zijn twee basisscholen en enkele sportfaciliteiten aanwezig. Winkels voor de dagelijkse benodigdheden vindt u in de kern van het dorp. De afgelopen jaren is Driebruggen uitgebreid met de woonwijken Driehoven en Wiericke Weide. Mooie woongebieden met circa 70 nieuwe woningen. Openbaar vervoer is er in de vorm van een buurtbus, die rijdt van van Bodegraven via Driebruggen, Waarder, Nieuwerbrug, Woerden, Zegveld en Meije terug naar Bodegraven.

14 Waarder Het dorp Waarder wordt omgeven door het mooie Hollandse polderlandschap met zijn uitgestrekte weilanden, grazend vee en weteringen. Waarder is ontstaan op een verhoging in het veenontginninggebied langs het veenriviertje de Oude Wetering. Waarder beslaat onder andere de Oosteinderpolder, Westeinderpolder, Korte Waarder en Kerverland. Waarder is een voormalig ambachtsheerlijkheid. Vroeger heeft er een commanderij van de Johannieterorde gestaan: de Hof van Waarder. In Waarder is de laatste jaren veel vernieuwd; van basisschool tot supermarkt en starterwoning. In het dorp verwijzen de Nederlands Hervormde - kerk, de oude openbare school en een paar boerderijen naar de oude kern van Waarder. Buiten het dorp staat een groot aantal boerderijen in hun originele staat. Daarnaast zijn de eerste woning op de Maximalocatie opgeleverd. De Maximalocatie omvat een nieuw schoolgebouw, met naschoolse opvang en seniorenappartementen. In Waarder heeft u alle dagelijkse benodigde voorzieningen zoals de supermarkt, basisschool en kerk bij de hand. Nieuwerbrug Nieuwerbrug is een kleine kern tussen Bodegraven en Woerden, nabij Rijksweg A12. Nieuwerbrug telt ongeveer 1800 inwoners. Het dorp ligt midden in het Groene Hart aan de Dubbele Wiericke. De Oude Rijn loopt dwars door het dorp heen. Nieuwerbrug kenmerkt zich vooral door de monumentale boerderijen die bewaard zijn gebleven. Inwoners van het dorp en passanten kunnen volop genieten van het uitzicht op landerijen en de Oude Rijn. De komende jaren wordt Nieuwerbrug uitgebreid met ruim 100 nieuwe woningen in de woonwijk Wijde Wiericke. In Nieuwerbrug vindt u de laatste tolbrug van West Europa. Sinds 1651 wordt daar tol geheven op de Oude Rijn. De tol werd in die tijd geheven in verband met het onderhoud van de brug. Bracht deze niet genoeg op, dan werden de Nieuwerbruggers aangeschreven om een bijdrage. Voor wie niet betaalde, bleef het hek gesloten. Nog altijd moeten buitenstaanders een klein bedrag betalen om de brug te mogen passeren.

15 Reeuwijk Brug Reeuwijk-Brug is ontstaan langs de Breevaart, een middeleeuwse vaart die oorspronkelijke van Gouda naar Bodegraven voerde. De aanleg van de tolweg tussen Gouda en Bodegraven bracht de ontwikkeling van het dorp goed op gang. In de negentiende eeuw werd Reeuwijk-Brug het bestuurlijk centrum van de gemeente Reeuwijk, ten koste van Reeuwijk-Dorp. Voor de fusie met gemeente Bodegraven bestond de gemeente Reeuwijk uit de kernen Driebruggen, Hogebrug, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Sluipwijk, Tempel en Waarder. Reeuwijk-Brug ligt tussen Rijksweg A12 en de Reeuwijkse plassen. Reeuwijk Brug biedt veel voorzieningen op het gebied van toerisme: horeca, haventjes en een recreatiecomplex bij de plas Elfhoeven. Het winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk-Brug, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse benodigdheden, wordt in de periode vernieuwd en uitgebreid. Tussen Gouda en het gebied rondom Reeuwijk rijdt een buurtbus. Deze bus bedient Reeuwijk-Brug en Reeuwijk Dorp, de buurtschappen Middelburg en Tempel, het Reeuwijkse Plassengebied en de wijken Achterwillens en Bloemendaal in Gouda en het NSstation in Gouda. Reeuwijk Dorp Reeuwijk-Dorp is gelegen in de polders tussen Reeuwijk-Brug, Waddinxveen, Gouda en Bodegraven. Het dorp is ontstaan aan de kruising van een aantal wegen, die nu Dorpsweg, Kerkweg en Nieuwdorperweg heten. Hier staat ook de Rooms Katholieke kerk. In Reeuwijk Dorp vindt u een basisschool en enkele winkels. Met de realisering van woonwijk Reesvelt heeft het dorp een grote toestroom van jonge inwoners gekregen. Reeuwijk-Brug en Reeuwijk-Dorp staan bekend om de Reeuwijkse plassen. Veel woningen in Reeuwijk bevinden zich dan ook aan het water, waar veel gevaren wordt. De Reeuwijkse plassen zijn niet van natuurlijke oorsprong, zij danken hun bestaan aan het afsteken en uitbaggeren van het veen, waarmee in de 17 e eeuw is begonnen. Het landschap rondom het plassengebied bestaat uit vlakke, open polders, doorsneden door lintvormige patronen van wegen, kaden en watergangen. De Reeuwijkse plassen en het natuurgebied om de plassen heen zijn uitermate geschikt voor alle vormen van watersport en recreatie.

16

17 Geïnteresseerd in deze woning? Belangrijke informatie als u verder gaat: Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij alvast voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De Koning makelaars staan voor u klaar. Aarzel niet contact met ons op te nemen, we begeleiden u graag. Een bieding uitbrengen U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neem uw eigen NVM makelaar mee! Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De NVM makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Vaak gestelde vragen: Ik ben de eerste geïnteresseerde. Moet de makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, dat hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, nog niet. Een aanbieding gedaan door de verkoper per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met de verkoper de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een andere geïnteresseerde een afwijkend (tegen)bod doen. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt opnemen in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermelden, en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. Is bedenktijd en een waarborgsom altijd van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, indien hij deze koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper, een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van de woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

18 De Koning makelaars Wat zijn uw woondromen? We zijn benieuwd! U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Wij zetten ons in om uw woondromen waar te maken. Vertel ons over uw plannen en ideeën. We luisteren goed naar u en samen brengen we uw woondromen in kaart. Als we uw motivatie kennen en uw drijfveren begrijpen, kunnen wij u op de juiste manier begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw huis of appartement. Welke reden u ook heeft om te verhuizen, we laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie denkt. De Koning makelaars doen nog meer Naast de makelaars in de bestaande bouw, zijn ook onze gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars dagelijks aan het werk om mensen te begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Onder het label Buitengewoon Wonen hebben we samen met Fides makelaars uit Leiden de meest exclusieve woningen uit ons aanbod bijeengebracht. De Koning makelaars zijn kwaliteitsmakelaars met marketingexpertise, wij zijn aangesloten bij ERA en NVM. U vindt De Koning makelaars in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop en Woerden

De Koning makelaars presenteren: Centraal gelegen gemoderiseerde vrijstaande villa op een perceel van 505 m2!

De Koning makelaars presenteren: Centraal gelegen gemoderiseerde vrijstaande villa op een perceel van 505 m2! De Koning makelaars presenteren: Centraal gelegen gemoderiseerde vrijstaande villa op een perceel van 505 m2! Hoge Rijndijk 51 D te Nieuwerbrug aan den Rijn dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Landelijk gelegen, goed onderhouden 2-onder-1 kap woning met grote houten schuur, carport en een zijtuin.

De Koning makelaars presenteren: Landelijk gelegen, goed onderhouden 2-onder-1 kap woning met grote houten schuur, carport en een zijtuin. De Koning makelaars presenteren: Landelijk gelegen, goed onderhouden 2-onder-1 kap woning met grote houten schuur, carport en een zijtuin. Nieuweweg 20 te Reeuwijk dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning Burgemeester Doormanstraat 28, Driebruggen Vraagprijs 399.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime vrijstaande woning met een grote tuin! Ruime vrijstaande

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Op unieke locatie aan de rand van de gemeente Bodegraven gelegen bijzonder sfeervolle woning

De Koning makelaars presenteren: Op unieke locatie aan de rand van de gemeente Bodegraven gelegen bijzonder sfeervolle woning De Koning makelaars presenteren: Op unieke locatie aan de rand van de gemeente Bodegraven gelegen bijzonder sfeervolle woning Goudseweg 10 te Bodegraven dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met zonnige tuin. Kastanjelaan 61, Driebruggen 1.150,- per maand excl gas, water en elektra

De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met zonnige tuin. Kastanjelaan 61, Driebruggen 1.150,- per maand excl gas, water en elektra De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met zonnige tuin Kastanjelaan 61, Driebruggen 1.150,- per maand excl gas, water en elektra Nette uitgebouwde eengezinswoning Te huur voor bepaalde

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Zo goed als nieuwe 2-kamer appartement op de 2e verdieping met vrij uitzicht maak onderdeel uit van het Meesterkwartier Kallameer 116 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt

Nadere informatie

Vrijstaande woning op een uniek plekje!

Vrijstaande woning op een uniek plekje! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning op een uniek plekje! Beijerscheweg 24, Stolwijk Vraagprijs 375.000 K.K. Vrijstaande woning op een uniek plekje! Met recht kunnen we dit een uniek plekje

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning met garage, aangebouwde serre, een royaal terras aan het water en een vrijstaand tuinhuis.

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning met garage, aangebouwde serre, een royaal terras aan het water en een vrijstaand tuinhuis. De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning met garage, aangebouwde serre, een royaal terras aan het water en een vrijstaand tuinhuis. Hoogeind 80 te Driebruggen dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin!

Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin! De Koning makelaars presenteren: Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin! Burgemeester Prinsenstraat 4, Driebruggen Vraagprijs 180.000 K.K. Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin! Unieke kans om

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers!

De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers! De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers! Burgemeester Prinsenstraat 12, Driebruggen Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Moderne hoekwoning met ruime kamers! Wilt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Aan de Wiericke gelegen fraai uniek 17e-eeuws woonhuis met tuin op het oosten en een terras op het westen.

De Koning makelaars presenteren: Aan de Wiericke gelegen fraai uniek 17e-eeuws woonhuis met tuin op het oosten en een terras op het westen. De Koning makelaars presenteren: Aan de Wiericke gelegen fraai uniek 17e-eeuws woonhuis met tuin op het oosten en een terras op het westen. De Groendijck 2 te Driebruggen dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

Veluwemeer 114 te Woerden. dekoningwonen.nl

Veluwemeer 114 te Woerden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden hoekwoning (type waterwoning) met zonnig terras aan de woonkamer en vlonderterras over het water bij de keuken en inpandige berging/garage. Veluwemeer

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum Van Helvoortlaan 1-2 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

BODEGRAVEN, Goudseweg 10

BODEGRAVEN, Goudseweg 10 BODEGRAVEN, Goudseweg 10 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren:

De Koning makelaars presenteren: De Koning makelaars presenteren: Kavel aan de Oukoopsedijk in Reeuwijk (nabij huisnummer 19) dekoningwonen.nl Maakt deze kavel uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een UNIEK en markant vrijstaand woonhuis met eigen aanmeerplaats voor een boot.

De Koning makelaars presenteren: Een UNIEK en markant vrijstaand woonhuis met eigen aanmeerplaats voor een boot. De Koning makelaars presenteren: Een UNIEK en markant vrijstaand woonhuis met eigen aanmeerplaats voor een boot. Noordstraat 35 te Bodegraven dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft

Nadere informatie

DRIEBRUGGEN, Kastanjelaan 71

DRIEBRUGGEN, Kastanjelaan 71 DRIEBRUGGEN, Kastanjelaan 71 Begin 2013 sfeervol verbouwde tussenwoning met nieuwe keuken, 4 slaapkamers en een achtertuin op het zuiden! Begin 2013 sfeervol verbouwde tussenwoning met nieuwe keuken, 4

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Gruttolaan 19, Driebruggen ,- K.K.

De Koning makelaars presenteren: Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Gruttolaan 19, Driebruggen ,- K.K. De Koning makelaars presenteren: Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Gruttolaan 19, Driebruggen 325.000,- K.K. Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Op zoek naar een woning waar u

Nadere informatie

Oukoopsedijk 19 te Reeuwijk. dekoningwonen.nl

Oukoopsedijk 19 te Reeuwijk. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Een vrijstaand woonhuis op een landelijke locatie of de mogelijkheid van een bouwkavel voor het realiseren van een nieuw woonhuis naar uw eigen wens. Oukoopsedijk 19 te

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ideale starterswoning met veel ruimte!

De Koning makelaars presenteren: Ideale starterswoning met veel ruimte! De Koning makelaars presenteren: Ideale starterswoning met veel ruimte! Burg. Groenenbergstraat 8 te Driebruggen dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide.

De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide. De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide. Souvenirperenlaan 11 te Vleuten dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

Wonen en werken op een schitterende locatie!

Wonen en werken op een schitterende locatie! De Koning makelaars presenteren: Wonen en werken op een schitterende locatie! Kerkweg 52, Driebruggen Vraagprijs 570.000 K.K. Wonen en werken in de leuke dorpskern van Driebruggen Deze charmante woning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime uitgebouwde gezinswoning op kindvriendelijke locatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime uitgebouwde gezinswoning op kindvriendelijke locatie De Koning makelaars presenteren: Ruime uitgebouwde gezinswoning op kindvriendelijke locatie Mistral 6 te De Meern dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamerappartement op top locatie met balkon op het Oosten!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamerappartement op top locatie met balkon op het Oosten! De Koning makelaars presenteren: 2-kamerappartement op top locatie met balkon op het Oosten! Park Oudeland 158 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime woning gelegen in het Schilderskwartier!

De Koning makelaars presenteren: Ruime woning gelegen in het Schilderskwartier! De Koning makelaars presenteren: Ruime woning gelegen in het Schilderskwartier! Willem Tholenstraat 3, Woerden Vraagprijs 215.000,- k.k. Woondromen waarmaken Ruime eengezinswoning gelegen in het Schilderskwartier!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! Zandweg 114, De Meern Huurprijs 1.008 per maand Woondromen waarmaken Compleet gerenoveerde bovenwoning in het hart van de Meern. Ben

Nadere informatie

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs 339.000,-- k.k. 078-6205777 1 www.waltmann.com

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs 339.000,-- k.k. 078-6205777 1 www.waltmann.com Uw actieve regiomakelaar ZWIJNDRECHT TE KOOP Vraagprijs 339.000,-- k.k. Refter 42 Verrassend ruime half vrijstaande geschakelde woning met een inpandig bereikbare garage / berging, gelegen in de vriendelijke,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. Karekietstraat 38 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale, goed onderhouden villa met garage. Hofstede 21, Bodegraven Huursom per maand

De Koning makelaars presenteren: Royale, goed onderhouden villa met garage. Hofstede 21, Bodegraven Huursom per maand De Koning makelaars presenteren: Royale, goed onderhouden villa met garage Hofstede 21, Bodegraven Huursom 1.850 per maand Op een goede locatie nabij het centrum en vrij uitzicht Royale, goed onderhouden

Nadere informatie

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout   Te koop Brochure Kuiperijhof 8 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Onder architectuur gebouwde half vrijstaande woning. 2. Gelegen in de schitterende woonwijk

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande villa met onvergetelijk uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande villa met onvergetelijk uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande villa met onvergetelijk uitzicht! De Joncheerelaan 27 te Harmelen dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop

Nadere informatie

NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN, Hoge Rijndijk 95

NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN, Hoge Rijndijk 95 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN, Hoge Rijndijk 95 Ruime tweeonder-één-kap woning met vrijstaande garage en een achtertuin op het zonnige zuiden. Goed onderhouden en bijzonder ruime 2-onder-1 kap woning met vrijstaande

Nadere informatie

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen Vraagprijs 389.500 k.k. Buitenkans in De Buitenplaats van Ruytenburch! Een unieke mogelijkheid om heerlijk te wonen in deze nieuwe, in 2017 opgeleverde eengezinswoning

Nadere informatie

Vrijstaande rietgedekte villa met garage!

Vrijstaande rietgedekte villa met garage! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande rietgedekte villa met garage! Hoge Rijndijk 51 d, Nieuwerbrug aan den Rijn Vraagprijs 650.000 K.K. Vrijstaand wonen met garage en riante tuin op het zuiden!

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Refeling 24, Nuenen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 249.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

ALET SCHOUTENSINGEL 20 BERKEL EN RODENRIJS k.k.

ALET SCHOUTENSINGEL 20 BERKEL EN RODENRIJS k.k. ALET SCHOUTENSINGEL 20 BERKEL EN RODENRIJS 525.000 k.k. www.aletschoutensingel20.nl Omschrijving Op zoek naar Woongeluk gecombineerd met een mooie tweekapper en garage? Dit zou zomaar voor u de woning

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

Eekhoornstraat 12, Culemborg

Eekhoornstraat 12, Culemborg Eekhoornstraat 12, Culemborg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 309.000 k.k. Aangeboden sinds 18-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Dennenhout 11 in Houten

Dennenhout 11 in Houten Dennenhout 11 in Houten Riante vrijstaande villa met garage en kantoor,-praktijkruimte Vraagprijs 849.000,- K.K. Onlinemakelaarsdiensten Omschrijving In de populaire woonwijk Het Hout staat deze VRIJSTAANDE

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een ruim 3-kamer hoekappartement op de begane grond met een riante woonkamer en vrij uitzicht.

De Koning makelaars presenteren: Een ruim 3-kamer hoekappartement op de begane grond met een riante woonkamer en vrij uitzicht. De Koning makelaars presenteren: Een ruim 3-kamer hoekappartement op de begane grond met een riante woonkamer en vrij uitzicht. Koningsmantelstraat 3 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats Crabethstraat 7 N te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning

De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning Oranje-Nassaulaan 42 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: In de wijk Goverwelle gelegen verrassend ruime hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto's.

De Koning makelaars presenteren: In de wijk Goverwelle gelegen verrassend ruime hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto's. De Koning makelaars presenteren: In de wijk Goverwelle gelegen verrassend ruime hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto's. Moleneind 1 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

Algemeen. Herenhuis, Vrijstaand geschakeld Bouwjaar: 1998 Woonoppervlakte 179 m² Overige inpandige ruimte 21 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 551 m³

Algemeen. Herenhuis, Vrijstaand geschakeld Bouwjaar: 1998 Woonoppervlakte 179 m² Overige inpandige ruimte 21 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 551 m³ swmakelaars.nl Don Carlos 5 Eindhoven Algemeen Type woning Herenhuis, Vrijstaand geschakeld Bouwjaar: 1998 Woonoppervlakte 179 m² Overige inpandige ruimte 21 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 551 m³ Aanvaarding

Nadere informatie

Rotterdam. Benedenrijweg 229a. Vraagprijs 114.500,- k.k.

Rotterdam. Benedenrijweg 229a. Vraagprijs 114.500,- k.k. Rotterdam Benedenrijweg 229a Vraagprijs 114.500,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Deze kans is niet voor iedereen

Nadere informatie

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Stadselaan 35, te Valkenswaard Stadselaan 35, te Valkenswaard Vraagprijs 228.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 126 m² Inhoud : circa 466m³ Perceel : circa 177 m² Kamers : 7 Ligging

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement.

De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement. De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement. Bunchestraat 31 te Reeuwijk dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

Rode Kruislaan 15 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Rode Kruislaan 15 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Rode Kruislaan 15 Vlaardingen Vraagprijs 305.000 k.k. Heerlijk comfortabel wonen in deze ruime en goed onderhouden 5 kamer eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke wijk Vlaardingen- Ambacht/Babberspolder.

Nadere informatie

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage.

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. GARONNELAAN 34 EINDHOVEN Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. De woning wordt gekenmerkt door een

Nadere informatie

Dordrecht Aletta Jacobs-erf 292

Dordrecht Aletta Jacobs-erf 292 Dordrecht Aletta Jacobs-erf 292 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving In vele opzichten onderscheidt deze eengezinswoning

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

INFO. Wonen in Harmelen

INFO. Wonen in Harmelen 49 Uitweg Harmelen INFO Fraai gelegen, ruime twee-onder-één-kapwoning met vrijstaande berging en mooi aangelegde, diepe achtertuin op het zuiden. Deze jaren 50 woning is in 2003 aan de achterzijde uitgebouwd.

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Wilhelminalaan 56, Giessenburg Wilhelminalaan 56, Giessenburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 24-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

SENECALAAN HS SITTARD

SENECALAAN HS SITTARD SENECALAAN 16 6135HS SITTARD VRAAGPRIJS 469.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Op een uitstekende woonlocatie is

Nadere informatie

Puttershoek, Wiekenkruis 11

Puttershoek, Wiekenkruis 11 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Wiekenkruis 11 Ruime eengezinswoning met inpandige garage en fraai aangelegde tuin met houten berging, gelegen in een

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl.

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. g/w/e Modern tweekamer appartement in het centrum! Levendig en centraal

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 345.000,- kosten koper Bouwjaar : 1927 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 145 m² Inhoud : circa 525 m³ Perceel : circa 365 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale 2/1 kapwoning met dakkapel en extra grote vrijstaande garage.

De Koning makelaars presenteren: Royale 2/1 kapwoning met dakkapel en extra grote vrijstaande garage. De Koning makelaars presenteren: Royale 2/1 kapwoning met dakkapel en extra grote vrijstaande garage. Dunantsingel 17 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over

Nadere informatie

vrijstaand wonen en werken op een unieke locatie aan de rand van het beschermde dorpsgezicht van Linschoten, in het hart van de Randstad...

vrijstaand wonen en werken op een unieke locatie aan de rand van het beschermde dorpsgezicht van Linschoten, in het hart van de Randstad... vrijstaand wonen en werken op een unieke locatie aan de rand van het beschermde dorpsgezicht van Linschoten, in het hart van de Randstad... Jacob Barneveldstraat 3 3461 GA Linschoten (gem. Montfoort) Kadastrale

Nadere informatie

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN Fraaie gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning, nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen, met berging en zonnige achtertuin, gelegen nabij uitvalswegen en winkelcentrum

Nadere informatie

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin De Koning makelaars presenteren: Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin Ruigenburg 139, Gouda Vraagprijs 150.000 K.K. Leuk begane grond appartement met een royale tuin! Bent u op zoek naar een

Nadere informatie

spuesens Kanaalpark 1 a - Philippine Vraagprijs: 445.000,- k.k.

spuesens Kanaalpark 1 a - Philippine Vraagprijs: 445.000,- k.k. Spuesens Makelaardij b.v. Weststraat 69 4571 HK AXEL Tel: 0115-564565 E-mail:.nvm@zeelandnet.nl Kanaalpark 1 a - Philippine Vraagprijs: 445.000,- k.k. Omschrijving Kanaalpark 1 a - Philippine Verrassend

Nadere informatie

Korhoenstraat 25, De Rips

Korhoenstraat 25, De Rips Korhoenstraat 25, De Rips Kenmerken Overdracht Vraagprijs 359.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

TE_KOOP KORENAKKER 25 WADDINXVEEN. www.holland-huis.nl. Vraagprijs: 212.500,= k.k.

TE_KOOP KORENAKKER 25 WADDINXVEEN. www.holland-huis.nl. Vraagprijs: 212.500,= k.k. TE_KOOP WADDINXVEEN Vraagprijs: 212.500,= k.k. Bouwjaar 1984 Woonoppervlakte 92 m² Perceeloppervlakte 110 m² Inhoud 300 m³ Aanvaarding Direct VERHUIZEN BINNEN EEN MIDDAG!!! Fijne 5-kamer eengezinswoning

Nadere informatie

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m²

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Inhoud: 975 m³ Woonoppervlakte: 206 m² Overige inpandige ruimte: 68 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 2001 Perceel: 682 m² VRAAGPRIJS: 475.000,00 k.k. Esbeekseweg

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op geweldige locatie!

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op geweldige locatie! De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op geweldige locatie! Het Spaarne 12, Woerden Vraagprijs 370.000 K.K. Woondromen waarmaken Zo te betrekken Kasteelwoning Bent u op zoek naar een verrassende

Nadere informatie

Denestraat 23, Reusel

Denestraat 23, Reusel Denestraat 23, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Dorpsstraat 32 te Amstelveen. Vraagprijs 805.000,- kosten koper

Dorpsstraat 32 te Amstelveen. Vraagprijs 805.000,- kosten koper Dorpsstraat 32 te Amstelveen Op één van de meest unieke en romantische plekken van Amstelveen staat aan de Dorpsstraat deze karakteristieke vrijstaande villa. Deze villa is gelegen in het centrum van het

Nadere informatie

Achter den Ham 23 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen Achter den Ham 23 - Dongen Vraagprijs 495.000,- k.k. Werkelijk perfect onderhouden en luxe vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond, 2 badkamers en een luxe keukeninstallatie.

Nadere informatie

Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs 190.000,- k.k.

Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs 190.000,- k.k. Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs 190.000,- k.k. Omschrijving Rentmeesterslag 92 - Gouda Op een steenworp afstand van het Goudse Hout en de Reeuwijkse Plassen gelegen aantrekkelijke uitgebouwde tussenwoning

Nadere informatie

Te Koop. Zonnedauw EA Den Haag. Eengezinswoning, Hoekwoning 114m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Zonnedauw EA Den Haag. Eengezinswoning, Hoekwoning 114m². Vraagprijs k.k. Te Koop Zonnedauw 1 2498 EA Den Haag Eengezinswoning, Hoekwoning 114m² Vraagprijs 375.000 k.k. Vraagprijs 375.000 k.k. Status Verkocht onder voorbehoud Beschikbaar per in overleg Soort woonhuis Eengezinswoning,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Victordal 35, te Valkenswaard

Victordal 35, te Valkenswaard Victordal 35, te Valkenswaard Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 310m³ Perceel : circa 248 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woonboerderij in oase van ruimte!

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woonboerderij in oase van ruimte! De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woonboerderij in oase van ruimte! Teckop 4 a, Kamerik huurprijs 1.875 per maand Woondromen waarmaken Karakteristieke woonboerderij in oase van ruimte en

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristiek wonen in hartje centrum!

De Koning makelaars presenteren: Karakteristiek wonen in hartje centrum! De Koning makelaars presenteren: Karakteristiek wonen in hartje centrum! Hogewoerd 32, Woerden HUURPRIJS 1.500 P/M Woondromen waarmaken Karakteristiek wonen in hartje centrum! Zoekt u een huurwoning in

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een moderne hoekwoning met veel ruimte en comfort gelegen aan een rustige autovrije straat

De Koning makelaars presenteren: Een moderne hoekwoning met veel ruimte en comfort gelegen aan een rustige autovrije straat De Koning makelaars presenteren: Een moderne hoekwoning met veel ruimte en comfort gelegen aan een rustige autovrije straat Agilioweg 10 te De Meern dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven ADOLF VAN CORTENBACHSTRAAT 68, EINDHOVEN IN HET GEWILDE STADSDEEL STRATUM LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE, UITGEBOUWDE JAREN 30 TUSSENWONING.

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Coniferenlaan 19. Vraagprijs : 425.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Coniferenlaan 19. Vraagprijs : 425.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Coniferenlaan 19 Dit uitstekend onderhouden woonhuis is royaal UIT- GEBOUWD en beschikt zodoende over een grote WERK- /KANTOORRUIMTE op de begane grond. Verder

Nadere informatie

Te Koop. Achterdijk LA Werkhoven. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Achterdijk LA Werkhoven. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Achterdijk 77 3985 LA Werkhoven Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Achterdijk 77 te 3985 LA Nieuwegein Vraagprijs : 695.000,--

Nadere informatie

Gebbekuillaan 44 te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS

Gebbekuillaan 44 te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS Op korte afstand van het Puttense winkelcentrum en de uitgestrekte bossen, treft u deze royale, uitstekend onderhouden, vrijstaande semibungalow. De semibungalow is in 1992

Nadere informatie

Dordrecht Zijldiep 54

Dordrecht Zijldiep 54 Dordrecht Zijldiep 54 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Op zoek naar een royale woning met inpandige garage, welke u

Nadere informatie