DRIEBRUGGEN, Kastanjelaan 71

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DRIEBRUGGEN, Kastanjelaan 71"

Transcriptie

1 DRIEBRUGGEN, Kastanjelaan 71

2 Begin 2013 sfeervol verbouwde tussenwoning met nieuwe keuken, 4 slaapkamers en een achtertuin op het zuiden!

3 Begin 2013 sfeervol verbouwde tussenwoning met nieuwe keuken, 4 slaapkamers en een achtertuin op het zuiden! Deze woning is in een rustige straat, dichtbij de dorpskern van Driebruggen gelegen. De begane grond is begin 2013 sfeervol verbouwd en voorzien van een woonkamer met een in 2013 vernieuwde keuken. Op de verdiepingen 4 slaapkamers en een badkamer. Ook heeft de woning een voortuin en een zonnige achtertuin op het zuiden. Gelegen centraal in Driebruggen op korte afstand van diverse voorzieningen zoals basisschool, postkantoor, supermarkt, winkels, sportgelegenheden en Reeuwijkse Plassen. De woning in detail: Begane grond: Sfeervol en vernieuwd Via de entree aan de voorzijde van de woning komt u binnen in de hal. De hal heeft een meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. De gezellige tuingerichte woonkamer is voorzien van een grote raampartij en een praktische trapkast.

4 Aan de voorzijde is de begin 2013 vernieuwde keuken gesitueerd. De keuken is opgesteld in een hoekvorm en is voorzien van een koelkast, oven met magnetronfunctie, vaatwasmachine, spoelbak,keramische kookplaat en bergruimte in de kastjes. Vanuit de woonkamer is de aangebouwde berging te bereiken, deze ruimte is voorzien van elektra en de opstelplaats voor de wasmachine en de droger. De hal en de woonkamer zijn voorzien van een lichte houten vloer (grenen) tegelvloer en de keuken is voorzien van een PVC-vloer. Kortom een recent sfeervol opgeknapte woonlaag met achtertuin op het zuiden! 1e Verdieping: 3 Slaapkamers Via de trap vanuit de hal op de begane grond komt u op de overloop van deze verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De ruime 1e slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde. Aan de achterzijde zijn de 2e en de 3e slaapkamer gelegen.

5 De nette en volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad (met douche), wastafel en een 2e toilet. 2e Verdieping: Optimale indeling De 2e verdieping is middels een vaste trap te bereiken met een overloop met bergruimte, de opstelplaats voor de c.v.-ketel (Agpo, bouwjaar 1997) en geeft toegang tot de ruime 4e slaapkamer. De 4e slaapkamer is bijzonder ruim en voorzien van 2 Velux-dakramen en bergruimte aan de voorzijde.

6 Tuin: Heerlijk zonnig De voortuin is voorzien van sierbestrating en siergrind. De achtertuin met achterom is 10 / 8 meter diep en 4,5 meter breed en ligt op het zuiden. De tuin is ingericht met sierbestrating, buitenkraan en rolluiken aan de achterzijde (begane grond en verdieping). Achter in tuin staat een vrijstaande houten berging, ideaal voor het opbergen van bijv. uw fietsen, tuinmeubels en gereedschap. Kortom een heerlijke zonnige achtertuin waar u heerlijk in kunt genieten! Afmetingen: Begane grond Woonkamer : 4.05 x 4.25 m. Keuken : 4.15 x 2.20/2.30 m. Berging : ± 2.50 x 1.50 m. 1e Verdieping Slaapkamer 1 (voorzijde) : 4.95 x 2.70 / 2.30 m. Slaapkamer 2 (achterzijde) : 3.15 x 2.35 m. Slaapkamer 3 (achterzijde) : 3.15 x 1.85 m. Badkamer : 2.10 x 1.50 m. 2e Verdieping Slaapkamer 4 : 4.00 / 2.00 x 4.25 m. Wonen in Driebruggen Driebruggen is een dorpskern, die samen met Waarder en Reeuwijk tot de gemeente Reeuwijk behoort. Driebruggen is gelegen in een rustig, landelijke gebied met veel natuur- en recreatiemogelijkheden (de Reeuwijkse plassen op nog geen 15 minuten fietsafstand). De Randstad met alle grote steden is goed bereikbaar via de Rijksweg A12 welke op 3 kilometer afstand ligt. De naam Driebruggen is sinds het begin van de 16e eeuw in gebruik. Het was de dorpskern van het gerecht Lange Ruige Weide, welke naam als combinatie pas vanaf circa 1700 in zwang is. Het ligt voor de hand dat 'Driebruggen' verwijst naar een drietal bruggen. Algemeen wordt aangenomen dat hiermee de drie bruggen over de Grote of Dubbele Wiericke bedoeld worden, de Ruigeweidse brug of Hogebrug (in het gelijknamige buurtschap), de Langeweidse brug (de brug in de kern Driebruggen zelf) en de Wierickebrug in Nieuwerbrug.

7 Bijzonderheden: * Sfeervol verbouwde tussenwoning met 4 slaapkamers. * Goed onderhouden. * Nieuwe keuken begin * Achtertuin op het zuiden. * Gelegen op een leuke plek in een kindvriendelijke woonwijk! Een woning kopen? Neem uw eigen NVM-makelaar mee! Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: ,= k.k. Hoe nu verder? Het kopen van een woning of appartement is een proces waar u niet vaak mee te maken heeft. Wij hebben een document bij deze presentatie toegevoegd dat u hiermee verder op weg helpt. - Kadastraal bekend : Gemeente Lange Ruige Weide, sectie A, nummer Perceeloppervlakte : 104 m 2 - Bouwjaar : Inhoud woning : circa 301 m 3 - Woonoppervlakte : 91 m 2 Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

8 Kastanjelaan 71 te Driebruggen Begane grond

9 Kastanjelaan 71 te Driebruggen Eerste verdieping

10 Kastanjelaan 71 te Driebruggen Tweede verdieping

11

12

13

14 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Waddinxveen en Woerden. Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit Woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. Ons enthousiaste team van makelaars en medewerkers adviseert u deskundig over alle aangelegenheden die bij de aan- of verkoop van een woning komen kijken. In het hele proces zijn wij uw vraagbaak, raadgever en onderhandelaar. Onder het label Buitengewoon Wonen hebben wij onze meer exclusieve woningen onder gebracht. Een team gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars oriënteert zich op nieuwbouwprojecten. Deze projecten variëren van klein tot groot, bestaan uit woningen en appartementen, gelegen in ons hele werkgebied. Het kopen van uw droomwoning is een spannende aangelegenheid. Om met plezier te kunnen wonen is het belangrijk dat u geen zorgen heeft over uw financiën. Voor een onafhankelijk advies hierover bevelen wij u Opmaat Verlaan aan. Haven AS Woerden woerden@dekoningwonen.nl Woondromen waarmaken

15 Welkom in de gemeente Bodegraven Reeuwijk De gemeente Bodegraven- Reeuwijk (gefuseerd sinds januari 2011) bestaat uit de plaatsen Bodegraven, De Meije, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Driebruggen, Waarder en Nieuwerbrug aan den Rijn. Bodegraven Bodegraven ligt centraal in het Groene Hart, in het midden van de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De afstand tot deze steden bedraagt circa 30 kilometer. Bodegraven telt ongeveer inwoners. Het dorp beschikt over een zwembad en cultureel centrum het Evertshuis. Net buiten Bodegraven ligt Fort Wierickerschans, het fort is in gebruik als multifunctioneel centrum. Ten noorden van Bodegraven liggen de Nieuwkoopse plassen en grote open natuurgebieden waar men naar hartenlust kan wandelen en fietsen. Bodegraven heeft een NS-station waar de stoptrein tussen Utrecht en Leiden stopt. Daarnaast is er een busverbinding tussen Bodegraven, Reeuwijk en Gouda. Driebruggen De plaatsnaam Driebruggen verwijst waarschijnlijk naar de brug over de Dubbele Wiericke, de brug aan het einde van de dorpskern en de brug die er vroeger was tussen deze twee, tegenwoordig is daar de slager gevestigd. Driebruggen ligt aan de Dubbele Wiericke: een oude vaarverbinding tussen de Oude Rijn en de Hollandse IJssel. De nabije omgeving van Driebruggen is uitstekende geschikt voor recreatie op de fiets. De Ruigeweideroute brengt u langs de dorpen Hekendorp, Haastrecht en Sluipwijk. Wilt u wandelend de omgeving verkennen? Daarvoor zijn de Prinsendijkroute en de Wierickeroute zeer geschikt. In Driebruggen zijn twee basisscholen en enkele sportfaciliteiten aanwezig. Winkels voor de dagelijkse benodigdheden vindt u in de kern van het dorp. De afgelopen jaren is Driebruggen uitgebreid met de woonwijken Driehoven en Wiericke Weide. Mooie woongebieden met circa 70 nieuwe woningen. Openbaar vervoer is er in de vorm van een buurtbus, die rijdt van van Bodegraven via Driebruggen, Waarder, Nieuwerbrug, Woerden, Zegveld en Meije terug naar Bodegraven. Waarder Het dorp Waarder wordt omgeven door het mooie Hollandse polderlandschap met zijn uitgestrekte weilanden, grazend vee en weteringen. Waarder is ontstaan op een verhoging in het veenontginninggebied langs het veenriviertje de Oude Wetering. Waarder beslaat onder andere de Oosteinderpolder, Westeinderpolder, Korte Waarder en Kerverland.

16 Waarder is een voormalig ambachtsheerlijkheid. Vroeger heeft er een commanderij van de Johannieterorde gestaan: de Hof van Waarder. In Waarder is de laatste jaren veel vernieuwd; van basisschool tot supermarkt en starterwoning. In het dorp verwijzen de Nederlands Hervormde - kerk, de oude openbare school en een paar boerderijen naar de oude kern van Waarder. Buiten het dorp staat een groot aantal boerderijen in hun originele staat. Daarnaast zijn de eerste woning op de Maximalocatie opgeleverd. De Maximalocatie omvat een nieuw schoolgebouw, met naschoolse opvang en seniorenappartementen. In Waarder heeft u alle dagelijkse benodigde voorzieningen zoals de supermarkt, basisschool en kerk bij de hand. De Meije De Meije is een lintdorp tussen Zwammerdam/Bodegraven, Zegveld, Woerdense Verlaat en Nieuwkoop. De Meije heeft ongeveer 600 inwoners. Het dorp ligt aan het riviertje De Meije en aan de Nieuwkoopse plassen. In De Meije bevindt zich een opvallend hoge witte watertoren, in de volksmond; Pietje Potlood. In De Meije bevinden zich een aantal horecagelegenheden en een Rooms Katholieke kerk. Nieuwerbrug Nieuwerbrug is een kleine kern tussen Bodegraven en Woerden, nabij Rijksweg A12. Nieuwerbrug telt ongeveer 1800 inwoners. Het dorp ligt midden in het Groene Hart aan de Dubbele Wiericke. De Oude Rijn loopt dwars door het dorp heen. Nieuwerbrug kenmerkt zich vooral door de monumentale boerderijen die bewaard zijn gebleven. Inwoners van het dorp en passanten kunnen volop genieten van het uitzicht op landerijen en de Oude Rijn. De komende jaren wordt Nieuwerbrug uitgebreid met ruim 100 nieuwe woningen in de woonwijk Wijde Wiericke. In Nieuwerbrug vindt u de laatste tolbrug van West Europa. Sinds 1651 wordt daar tol geheven op de Oude Rijn. De tol werd in die tijd geheven in verband met het onderhoud van de brug. Bracht deze niet genoeg op, dan werden de Nieuwerbruggers aangeschreven om een bijdrage. Voor wie niet betaalde, bleef het hek gesloten. Nog altijd moeten buitenstaanders een klein bedrag betalen om de brug te mogen passeren. Reeuwijk Brug

17 Reeuwijk-Brug is ontstaan langs de Breevaart, een middeleeuwse vaart die oorspronkelijke van Gouda naar Bodegraven voerde. De aanleg van de tolweg tussen Gouda en Bodegraven bracht de ontwikkeling van het dorp goed op gang. In de negentiende eeuw werd Reeuwijk-Brug het bestuurlijk centrum van de gemeente Reeuwijk, ten koste van Reeuwijk-Dorp. Voor de fusie met gemeente Bodegraven bestond de gemeente Reeuwijk uit de kernen Driebruggen, Hogebrug, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Sluipwijk, Tempel en Waarder. Reeuwijk-Brug ligt tussen Rijksweg A12 en de Reeuwijkse plassen. Reeuwijk Brug biedt veel voorzieningen op het gebied van toerisme: horeca, haventjes en een recreatiecomplex bij de plas Elfhoeven. Het winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk-Brug, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse benodigdheden, wordt in de periode vernieuwd en uitgebreid. Tussen Gouda en het gebied rondom Reeuwijk rijdt een buurtbus. Deze bus bedient Reeuwijk-Brug en Reeuwijk Dorp, de buurtschappen Middelburg en Tempel, het Reeuwijkse Plassengebied en de wijken Achterwillens en Bloemendaal in Gouda en het NSstation in Gouda. Reeuwijk Dorp Reeuwijk-Dorp is gelegen in de polders tussen Reeuwijk-Brug, Waddinxveen, Gouda en Bodegraven. Het dorp is ontstaan aan de kruising van een aantal wegen, die nu Dorpsweg, Kerkweg en Nieuwdorperweg heten. Hier staat ook de Rooms Katholieke kerk. In Reeuwijk Dorp vindt u een basisschool en enkele winkels. Met de realisering van woonwijk Reesvelt heeft het dorp een grote toestroom van jonge inwoners gekregen. Reeuwijk-Brug en Reeuwijk-Dorp staan bekend om de Reeuwijkse plassen. Veel woningen in Reeuwijk bevinden zich dan ook aan het water, waar veel gevaren wordt. De Reeuwijkse plassen zijn niet van natuurlijke oorsprong, zij danken hun bestaan aan het afsteken en uitbaggeren van het veen, waarmee in de 17 e eeuw is begonnen. Het landschap rondom het plassengebied bestaat uit vlakke, open polders, doorsneden door lintvormige patronen van wegen, kaden en watergangen. De Reeuwijkse plassen en het natuurgebied om de plassen heen zijn uitermate geschikt voor alle vormen van watersport en recreatie.

18

19 U besluit verder te gaan met deze woning? Alle zaken voor u op een rij! Is deze woning wellicht de woning die uw woondromen waarmaakt? Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De makelaars van ERA De Koning Makelaardij staan voor u klaar. Bieden U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neemt u uw eigen NVM Makelaar mee? Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Een aantal veel gestelde vragen. Ik ben de eerste die belt voor de woning, ik ben de eerste die bezichtigt en de eerste die een bod uitbrengt. Moet de makelaar van de verkoper in deze gevallen ook als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, de verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, een aanbieding gedaan door de verkoper, hetzij per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met verkoper(s) de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een koper een afwijkend (tegen)bod doen aan een verkoper. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermeld hebben en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. De bedenktijd en de waarborgsom: is dat van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, die hij koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van een woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

20 Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. We zijn benieuwd naar uw woondromen. Jacques de Koning ERA De Koning Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Daarmee laten wij zien dat wij veel waarde hechten aan integriteit en vakinhoudelijke kennis. Met ons lidmaatschap hebben wij ons ondermeer verbonden aan de NVM Erecode. Jaarlijks volgen onze makelaars via de NVM een of meer opfriscursussen en educaties. ERA De Koning Makelaardij maakt onderdeel uit van ERA, een wereldwijd samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. Alleen NVM makelaars kunnen zich bij ERA aansluiten. ERA makelaars onderscheiden zich door hun actieve opstelling naar woningkopers en verkopers. ERA beoordeelt periodiek de kwaliteit van haar makelaars. In 2012 zijn wij de trotse winnaars geworden van een internationale ERA Award. ERA Open Huizen Route Samen met onze ERA collega makelaars organiseren wij vier tot vijf keer per jaar een landelijke Open Huizen Route. De ideale gelegenheid voor kopers om zonder afspraak woningen te bekijken en te vergelijken. Voor verkopers biedt deze dag een extra kans om uw woning te laten zien aan potentiële kopers. Tuinbord Tuinborden zijn er in veel soorten en maten. De ERA-makelaars gebruiken allemaal hetzelfde bord. Het opvallende en herkenbare bord is vertrouwd bij u als consument. Woondromen Woondromen het woonmagazine van ERA De Koning Makelaardij. Dit magazine, met al het actuele woningaanbod, wordt verspreid in de regio. Zo krijgt u gemakkelijk een overzicht van het aanbod in de regio. Wie weet ontmoet u in Woondromen de woning die uw woondroom waarmaakt. ERA De Koning Makelaardij beveelt Opmaat Verlaan aan Als onafhankelijk dienstverlener verstrekt Opmaat Verlaan u advies dat perfect is toegesneden op uw situatie. Door samen te praten over uw wensen, uw toekomstplannen en uw financiële mogelijkheden kunnen we u een persoonlijk financieel advies geven dat precies bij u past. Kijkt u voor meer informatie op Op onze website vindt u alle woningen die wij in de verkoop hebben. Ook kunt u hier lezen hoe wij woondromen waarmaken. Via onze website blijft u ook op de hoogte van actuele en ontwikkelingen. Volg ERA De Koning Makelaardij ook op Facebook. Op kunt u de ervaringen lezen van de degene die u zijn voorgegaan.

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN, Hoge Rijndijk 95

NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN, Hoge Rijndijk 95 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN, Hoge Rijndijk 95 Ruime tweeonder-één-kap woning met vrijstaande garage en een achtertuin op het zonnige zuiden. Goed onderhouden en bijzonder ruime 2-onder-1 kap woning met vrijstaande

Nadere informatie

DRIEBRUGGEN, Moerbeihof 11

DRIEBRUGGEN, Moerbeihof 11 DRIEBRUGGEN, Moerbeihof 11 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Centraal gelegen gemoderiseerde vrijstaande villa op een perceel van 505 m2!

De Koning makelaars presenteren: Centraal gelegen gemoderiseerde vrijstaande villa op een perceel van 505 m2! De Koning makelaars presenteren: Centraal gelegen gemoderiseerde vrijstaande villa op een perceel van 505 m2! Hoge Rijndijk 51 D te Nieuwerbrug aan den Rijn dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Landelijk gelegen, goed onderhouden 2-onder-1 kap woning met grote houten schuur, carport en een zijtuin.

De Koning makelaars presenteren: Landelijk gelegen, goed onderhouden 2-onder-1 kap woning met grote houten schuur, carport en een zijtuin. De Koning makelaars presenteren: Landelijk gelegen, goed onderhouden 2-onder-1 kap woning met grote houten schuur, carport en een zijtuin. Nieuweweg 20 te Reeuwijk dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Aan de Wiericke gelegen fraai uniek 17e-eeuws woonhuis met tuin op het oosten en een terras op het westen.

De Koning makelaars presenteren: Aan de Wiericke gelegen fraai uniek 17e-eeuws woonhuis met tuin op het oosten en een terras op het westen. De Koning makelaars presenteren: Aan de Wiericke gelegen fraai uniek 17e-eeuws woonhuis met tuin op het oosten en een terras op het westen. De Groendijck 2 te Driebruggen dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning Burgemeester Doormanstraat 28, Driebruggen Vraagprijs 399.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime vrijstaande woning met een grote tuin! Ruime vrijstaande

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met zonnige tuin. Kastanjelaan 61, Driebruggen 1.150,- per maand excl gas, water en elektra

De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met zonnige tuin. Kastanjelaan 61, Driebruggen 1.150,- per maand excl gas, water en elektra De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met zonnige tuin Kastanjelaan 61, Driebruggen 1.150,- per maand excl gas, water en elektra Nette uitgebouwde eengezinswoning Te huur voor bepaalde

Nadere informatie

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

KAMERIK, Molentocht 8

KAMERIK, Molentocht 8 KAMERIK, Molentocht 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

BODEGRAVEN, Goudseweg 10

BODEGRAVEN, Goudseweg 10 BODEGRAVEN, Goudseweg 10 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Berghoeve 6 te Waarder. dekoningwonen.nl

Berghoeve 6 te Waarder. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Riante vrijstaande villa met garage en fraai aangelegde tuin met vlonderterras aan het water en weids uitzicht over het polderlandschap. Berghoeve 6 te Waarder dekoningwonen.nl

Nadere informatie

DE MEERN, Zandweg 209

DE MEERN, Zandweg 209 DE MEERN, Zandweg 209 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

DE MEERN, Wiericke 109

DE MEERN, Wiericke 109 DE MEERN, Wiericke 109 Ruim 3-kamer appartement gelegen op de bovenste verdieping met vrij uitzicht. Wonen in een goed onderhouden appartement met een eigen parkeerplaats en vrij uitzicht over een waterpartij

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een UNIEK en markant vrijstaand woonhuis met eigen aanmeerplaats voor een boot.

De Koning makelaars presenteren: Een UNIEK en markant vrijstaand woonhuis met eigen aanmeerplaats voor een boot. De Koning makelaars presenteren: Een UNIEK en markant vrijstaand woonhuis met eigen aanmeerplaats voor een boot. Noordstraat 35 te Bodegraven dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers!

De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers! De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers! Burgemeester Prinsenstraat 12, Driebruggen Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Moderne hoekwoning met ruime kamers! Wilt

Nadere informatie

Oukoopsedijk 19 te Reeuwijk. dekoningwonen.nl

Oukoopsedijk 19 te Reeuwijk. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Een vrijstaand woonhuis op een landelijke locatie of de mogelijkheid van een bouwkavel voor het realiseren van een nieuw woonhuis naar uw eigen wens. Oukoopsedijk 19 te

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 In de woonwijk Staatsliedenkwartier gelegen ruime tussenwoning met 4 slaapkamers en zonnige achtertuin Ruime en lichte, zeer goed onderhouden, tussenwoning met 4 ruime slaapkamers

Nadere informatie

DE MEERN, Claudiuslaan 81

DE MEERN, Claudiuslaan 81 DE MEERN, Claudiuslaan 81 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin!

Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin! De Koning makelaars presenteren: Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin! Burgemeester Prinsenstraat 4, Driebruggen Vraagprijs 180.000 K.K. Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin! Unieke kans om

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Op unieke locatie aan de rand van de gemeente Bodegraven gelegen bijzonder sfeervolle woning

De Koning makelaars presenteren: Op unieke locatie aan de rand van de gemeente Bodegraven gelegen bijzonder sfeervolle woning De Koning makelaars presenteren: Op unieke locatie aan de rand van de gemeente Bodegraven gelegen bijzonder sfeervolle woning Goudseweg 10 te Bodegraven dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

VLEUTEN, Siertuinlaan 3

VLEUTEN, Siertuinlaan 3 VLEUTEN, Siertuinlaan 3 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

HARMELEN, Kapittelhof 8

HARMELEN, Kapittelhof 8 HARMELEN, Kapittelhof 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

NOORDEN, Floraweg 28

NOORDEN, Floraweg 28 NOORDEN, Floraweg 28 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

HOUTEN, Vlechthout 2

HOUTEN, Vlechthout 2 HOUTEN, Vlechthout 2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

DE MEERN, Catharinaplaatjes 62

DE MEERN, Catharinaplaatjes 62 DE MEERN, Catharinaplaatjes 62 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Gruttolaan 19, Driebruggen ,- K.K.

De Koning makelaars presenteren: Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Gruttolaan 19, Driebruggen ,- K.K. De Koning makelaars presenteren: Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Gruttolaan 19, Driebruggen 325.000,- K.K. Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Op zoek naar een woning waar u

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D WOERDEN, Nieuwstraat 4 D ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Wonen en werken op een schitterende locatie!

Wonen en werken op een schitterende locatie! De Koning makelaars presenteren: Wonen en werken op een schitterende locatie! Kerkweg 52, Driebruggen Vraagprijs 570.000 K.K. Wonen en werken in de leuke dorpskern van Driebruggen Deze charmante woning

Nadere informatie

Driebruggen, Kerkweg 11

Driebruggen, Kerkweg 11 Driebruggen, Kerkweg 11 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning met garage, aangebouwde serre, een royaal terras aan het water en een vrijstaand tuinhuis.

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning met garage, aangebouwde serre, een royaal terras aan het water en een vrijstaand tuinhuis. De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning met garage, aangebouwde serre, een royaal terras aan het water en een vrijstaand tuinhuis. Hoogeind 80 te Driebruggen dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 Op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn treft u deze sfeervolle vrijstaande woning gelegen op een perceel van 655m². Op één van de mooiste plekjes in Leidsche

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 Nabij het oude centrum van Alphen aan den Rijn gelegen karakteristieke stadswoning. Ideaal voor starters of kleine gezinnen! Nabij het oude centrum van Alphen aan den

Nadere informatie

DE MEERN, Zonstraat 55

DE MEERN, Zonstraat 55 DE MEERN, Zonstraat 55 Goed onderhouden 3-kamer bovenwoning met zonnig balkon STARTERS OPGELET! HET IS MOGELIJK EEN STARTERSLENING AAN TE VRAGEN VOOR EXTRA VOORDELIGE MAANDLASTEN! UITGAANDE VAN EEN RENTEVASTEPERIODE

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m²

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² Schoolstraat 51 ** te Vleuten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Aardster 287

ALPHEN AAN DEN RIJN, Aardster 287 ALPHEN AAN DEN RIJN, Aardster 287 Fraai gelegen uitgebouwde hoekwoning met voor-, zij- en achtertuin, gelegen aan een groenstrook op een extra groot perceel. Het gevoel van vrijheid ervaren midden in een

Nadere informatie

Vrijstaande woning op een uniek plekje!

Vrijstaande woning op een uniek plekje! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning op een uniek plekje! Beijerscheweg 24, Stolwijk Vraagprijs 375.000 K.K. Vrijstaande woning op een uniek plekje! Met recht kunnen we dit een uniek plekje

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

DE MEERN, Nirrewortel 50

DE MEERN, Nirrewortel 50 DE MEERN, Nirrewortel 50 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer.

Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer. HOUTEN, Duinmeer 13 Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer. Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim

Nadere informatie

AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a

AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

ZEVENHOVEN, S van Drielstraat 1

ZEVENHOVEN, S van Drielstraat 1 ZEVENHOVEN, S van Drielstraat 1 Gunstig gelegen hoekwoning in een rijtje van 3 woningen met eigen oprit en zonnige tuin op het zuidwesten. Gunstig gelegen hoekwoning in een rijtje van 3 woningen met eigen

Nadere informatie

Waarder, Prins Bernhardstraat 76

Waarder, Prins Bernhardstraat 76 Waarder, Prins Bernhardstraat 76 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

WOERDEN, Jurastraat 1

WOERDEN, Jurastraat 1 WOERDEN, Jurastraat 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime woning gelegen in het Schilderskwartier!

De Koning makelaars presenteren: Ruime woning gelegen in het Schilderskwartier! De Koning makelaars presenteren: Ruime woning gelegen in het Schilderskwartier! Willem Tholenstraat 3, Woerden Vraagprijs 215.000,- k.k. Woondromen waarmaken Ruime eengezinswoning gelegen in het Schilderskwartier!

Nadere informatie

Woondromen waarmaken

Woondromen waarmaken HOUTEN, Rotstuin 2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,-- k.k.

VRAAGPRIJS ,-- k.k. Gruttolaan 8 3465 KM DRIEBRUGGEN VRAAGPRIJS 174.000,-- k.k. Omschrijving RUIME HOEKWONING IN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK MET 4 SLAAPKAMERS EN VOOR-, ZIJ- EN ACHTERUIN! Vindt u het leuk om zelf te klussen

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen. Essengaarde 21 te Waddinxveen Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze brochure naar

Nadere informatie

Vrijstaande rietgedekte villa met garage!

Vrijstaande rietgedekte villa met garage! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande rietgedekte villa met garage! Hoge Rijndijk 51 d, Nieuwerbrug aan den Rijn Vraagprijs 650.000 K.K. Vrijstaand wonen met garage en riante tuin op het zuiden!

Nadere informatie

VLEUTEN, Schoolstraat 51

VLEUTEN, Schoolstraat 51 VLEUTEN, Schoolstraat 51 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum Van Helvoortlaan 1-2 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

UTRECHT, Langerakbaan 467

UTRECHT, Langerakbaan 467 UTRECHT, Langerakbaan 467 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. Karekietstraat 38 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

VLEUTEN, Vletland 14

VLEUTEN, Vletland 14 VLEUTEN, Vletland 14 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin.

Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. GOUDA, Mosstraat 24 Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. Starten in een droomhuis? Het kan! Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. Deze sfeervolle, moderne jaren '30

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

WOERDEN, Jaap Bijzerweg 23

WOERDEN, Jaap Bijzerweg 23 WOERDEN, Jaap Bijzerweg 23 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! Zandweg 114, De Meern Huurprijs 1.008 per maand Woondromen waarmaken Compleet gerenoveerde bovenwoning in het hart van de Meern. Ben

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een vrijstaande woning op het Oude Dorp, eventueel geschikt voor dubbele bewoning. Prins Hendrikweg 17-19 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55

ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55 ALPHEN AAN DEN RIJN, Klaverhof 55 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder ERA De Koning Makelaardij presenteert: Leuke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein, drie slaapkamers en een ruime zolder Paardenhoeve 36 te Houten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide.

De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide. De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide. Souvenirperenlaan 11 te Vleuten dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale, goed onderhouden villa met garage. Hofstede 21, Bodegraven Huursom per maand

De Koning makelaars presenteren: Royale, goed onderhouden villa met garage. Hofstede 21, Bodegraven Huursom per maand De Koning makelaars presenteren: Royale, goed onderhouden villa met garage Hofstede 21, Bodegraven Huursom 1.850 per maand Op een goede locatie nabij het centrum en vrij uitzicht Royale, goed onderhouden

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Nette tussenwoning in rustige buurt!

De Koning makelaars presenteren: Nette tussenwoning in rustige buurt! De Koning makelaars presenteren: Nette tussenwoning in rustige buurt! Wilgenlaan 52, Driebruggen Vraagprijs 209.000,- k.k. Woondromen waarmaken Nette tussenwoning in rustige buurt! Deze nette tussenwoning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen aan de Oude Rijn!

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen aan de Oude Rijn! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen aan de Oude Rijn! De Bree 33, Nieuwerbrug aan den Rijn Vraagprijs 335.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vrijstaand wonen aan de Oude Rijn! Heeft u altijd

Nadere informatie

INFO. Gemeentelijke informatie over Woerden. Wonen op een bijzondere locatie wonen aan de Oude Rijn

INFO. Gemeentelijke informatie over Woerden. Wonen op een bijzondere locatie wonen aan de Oude Rijn 89 RIJNKADE WOERDEN INFO Wonen op een bijzondere locatie wonen aan de Oude Rijn Nabij de rivier de Oude Rijn, in een autoluwe straat ligt deze karakteristieke, vrijstaande, jaren-30 woning. De woning is

Nadere informatie

Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen

Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen HOUTEN, Kantmos 30 Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen en een balkon boven het water

Nadere informatie

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Zo goed als nieuwe 2-kamer appartement op de 2e verdieping met vrij uitzicht maak onderdeel uit van het Meesterkwartier Kallameer 116 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamerappartement op top locatie met balkon op het Oosten!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamerappartement op top locatie met balkon op het Oosten! De Koning makelaars presenteren: 2-kamerappartement op top locatie met balkon op het Oosten! Park Oudeland 158 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers!

De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers! De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers! Burgemeester Groenenbergstraat 12, Driebruggen Vraagprijs 169.500,- k.k. Woondromen waarmaken Moderne hoekwoning met ruime kamers!

Nadere informatie

TE KOOP. Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: 269.500,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Wie wil er nou niet in een jonge wijk in een ruime woning aan het water wonen met een achtertuin

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Alpenstraat 66. Woerden. Rien Treur Makelaardij

Alpenstraat 66. Woerden. Rien Treur Makelaardij Alpenstraat 66 Woerden Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND In deze woning heeft u de beschikking over drie slaapkamers en een ruime zolderverdieping. De begane grond is strak afgewerkt en voorzien

Nadere informatie

Overzicht 21 te KAMERIK

Overzicht 21 te KAMERIK Overzicht 21 te KAMERIK KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Tussenwoning Bouwjaar : 1974 Perceel : 136 m² Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 120 m² Inhoud : 396 m³ Omschrijving: Uitstekend

Nadere informatie

Landelijk en vrijstaand wonen in de Meije!

Landelijk en vrijstaand wonen in de Meije! De Koning makelaars presenteren: Landelijk en vrijstaand wonen in de Meije! Meije 99, Bodegraven Vraagprijs 900.000 K.K. Landelijk en vrijstaand wonen op een royaal perceel in de Meije Wat een gave kans

Nadere informatie

HOUTEN, Natuursteen 3

HOUTEN, Natuursteen 3 HOUTEN, Natuursteen 3 Woondromen waarmaken www.dekoningwonen.nl Veel ruimte en een vrij uitzicht dat biedt deze robuuste twee onder een kap woning met garage. Veel ruimte en een vrij uitzicht dat biedt

Nadere informatie

TER AAR, Dr Albert Schweitzerstr 27

TER AAR, Dr Albert Schweitzerstr 27 TER AAR, Dr Albert Schweitzerstr 27 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met diepe achtertuin

De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met diepe achtertuin De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met diepe achtertuin Stromenlaan 76, Woerden Vraagprijs 250.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime tussenwoning met diepe achtertuin Wonen in een lichte

Nadere informatie

GOUDA, Tollensstraat 103

GOUDA, Tollensstraat 103 GOUDA, Tollensstraat 103 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Ringslootpad 67

NIEUWKOOP, Ringslootpad 67 NIEUWKOOP, Ringslootpad 67 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

TER AAR, Westkanaalweg 94

TER AAR, Westkanaalweg 94 TER AAR, Westkanaalweg 94 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

HOUTEN, Dukaatslag 15

HOUTEN, Dukaatslag 15 HOUTEN, Dukaatslag 15 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k.

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k. Dordrecht Westerdiep 19 Vraagprijs 159.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Leuke eengezinswoning in de wijk

Nadere informatie