BODEGRAVEN, Goudseweg 10

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BODEGRAVEN, Goudseweg 10"

Transcriptie

1 BODEGRAVEN, Goudseweg 10

2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Waddinxveen en Woerden. Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit Woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. Ons enthousiaste team van makelaars en medewerkers adviseert u deskundig over alle aangelegenheden die bij de aan- of verkoop van een woning komen kijken. In het hele proces zijn wij uw vraagbaak, raadgever en onderhandelaar. Onder het label Buitengewoon Wonen hebben wij onze meer exclusieve woningen onder gebracht. Een team gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars oriënteert zich op nieuwbouwprojecten. Deze projecten variëren van klein tot groot, bestaan uit woningen en appartementen, gelegen in ons hele werkgebied. Het kopen van uw droomwoning is een spannende aangelegenheid. Om met plezier te kunnen wonen is het belangrijk dat u geen zorgen heeft over uw financiën. Voor een onafhankelijk advies hierover bevelen wij u Opmaat Verlaan aan. Keerkring DG Gouda gouda@dekoningwonen.nl Woondromen waarmaken

3 Op unieke locatie aan de rand van de gemeente Bodegraven gelegen woning met een inhoud van ruim 750m 3 en een perceel van maar liefst 760m 2!

4 Op unieke locatie aan de rand van de gemeente Bodegraven gelegen woning met een inhoud van ruim 750m 3 en een perceel van maar liefst 760m². Kortom bent u op zoek naar ruimte en privacy dan is deze woning zeker een bezichtiging waard. Deze bijzonder sfeervolle woning met royale overstekken en twee balkon's biedt maar liefst ruimte voor 4 royale slaapkamers en een riante living met aparte werk-/studeerkamer op de begane grond. Via de centrale hal heeft u toegang tot alle vertrekken en middels een royale vide is de verdieping verbonden met de woonkamer. Het is dan ook wel te zien dat de architect zijn best heeft gedaan om naast de bijzondere uitstraling aan de buitenkant de woning ook een eigentijdse indeling te geven aan de binnenkant. Kortom een woning waar u veel plezier aan kunt beleven. Daarnaast is er een royale stenen garage en zijn er volop parkeer mogelijkheden op eigen terrein. In de achtertuin heeft de eigenaar nog een riante schuur voor opslag en stalling geplaatst. Kortom een unieke woning op een unieke locatie met volop mogelijkheden. Indeling is als volgt; Begane grond; speelse indeling met verrassende vide. Via de voordeur bereikt u de centrale hal welke is voorzien van een aparte garderobe nis en een fraaie hard houtentrap naar de verdieping, vanzelfsprekend is er een toiletruimte met fonteintje en een meterkast met 9 groepen. Via de hal heeft men tevens toegang tot de keuken, de werkkamer en de living. Vanuit de riante living met een oppervlakte van ruim 50 m² heeft u een prachtig uitzicht op een brede singel en de doorgaande toegangsweg van de gemeente Bodegraven, maar ook aan de achterzijde waar thans de eethoek is opgesteld heeft u een fraai uitzicht op het groen van de 15 meter diepe achtertuin met mooie bomen, royale grasveld en fraaie planten borders. Ook is er een sfeervolle openhaard en staat de living tevens in verbinding met de keuken aan de achterzijde en de werkkamer aan de voorzijde. U kunt hier dus echt genieten en volledig tot rust komen na een drukke werkdag.

5 Via de keuken heeft u tevens toegang tot het terras en uitzicht op een fraai plantsoen. Ook deze fraaie keuken ruimte is praktisch ingedeeld en voorzien van een luxe keuken inrichting in hoekopstelling met de nodige inbouwapparatuur, te weten; keramische kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, koel/vriescombinatie en vaatwasser, daarnaast is het aanrechtblad uitgevoerd in graniet. Tevens is er in de open doorgang naar de living een vast tafelblad voor het klaar zetten van de gerechten dan wel de toastjes met drinken en het benodigde glaswerk. Voor wie zich even wil terug trekken om de administratie te verrichten is er een aparte werkkamer aan de voorzijde van de woning welke middels een half open doorgang ook in verbinding staat met de living. Vanuit deze ruimte heeft u tevens uitzicht op het brede plantsoen aan de zijkant van de woning en de fraaie singel met daar achter de doorgaande toegangsweg aan de voorzijde van de woning. Kortom een heerlijke ruimte om in te kunnen werken. Verdieping; de royale overloop is tevens voorzien van een grote kastenwand en extra werkplek. Vanuit de centrale hal bereikt u de de royale overloop welke u zeker al verrassen en middels een vide in verbinding staat met de living. Van hieruit heeft u toegang tot alle vertrekken als ook de zolder ruimte middels vlizo trap. Daarnaast is er een aparte werkplek gecreëerd in één van de hoeken en is er een vaste kastenwand gemaakt op de plek waar de architect een bibliotheek had bedacht. De master bedroom bevind zich aan de achtertuin zijde en is voorzien van een aluminium schuifpui welke toegang biedt tot het balkon. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde, thans in gebruik als hobby kamer en eveneens voorzien van een aluminium schuifpui welke zorgt voor verrassend veel lichtinval en een klein balkonnetje.

6 Slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een ingebouwde vaste kast. Slaapkamer 4 is gelegen aan de voorzijde en middels een hoog doorgetrokken gevelraam heeft u ook hier verrassend veel lichtinval. Teven is er een extra dakraam geplaatst in het schuine dakvlak. De badkamer is zeer ruim qua afmeting het geen je ook gelijk ervaart bij binnenkomst, daarnaast is er een dubbele wastafel, toilet, ligbad en zijn er voorzieningen voor het aansluiten van de wasmachine en wasdroger aanwezig. Zolderruimte; deze ruimte is groter dan menigeen zal vermoeden. De zolder is thans voorzien van opstelplaats CV-ketel met boiler en twee afzonderlijke opslagruimtes met fraaie gevel ramen voor daglicht toetreding. Door dat er zoveel ruimte is heeft u hier dus eventueel ook een leuke speel-/ hobbyzolder. Garage; deze ruimte is extra lang en zodoende ook geschikt voor stalling van fietsen. Deze royale garage is volledig betegeld en voorzien van een kanteldeur, maar ook een extra loopdeur in de zijgevel. Daarnaast is er verwarming aanwezig en een water aansluiting. Kortom ideaal voor opslag waarbij vocht geen kans krijgt.

7 Berging / loods; een royale overkapping voor stalling en opslag. Om de garage echt als garage te kunnen gebruiken is er in de achtertuin een royale opslagruimte met solide overkapping. Bijzonderheden; - De rust en ruimte welke u hier ervaart is echt bijzonder. - De woning is thans voorzien van hardhouten kozijnen. - De CV ketel is recent vernieuwd in De oprijlaan biedt plek voor meerdere auto's. - De sfeervolle openhaard is centraal geplaatst in de zithoek. - Bestek en goedgekeurd bodemrapport ligt voor u ter inzage bij ons op kantoor. - Verbouwplannen? Zie onderstaande impressie voor mogelijkheden. - Riant perceel ook geschikt voor kantoor aan huis na goedkeuring gemeente. Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: ,= k.k. Hoe nu verder? Het kopen van een woning of appartement is een proces waar u niet vaak mee te maken heeft. Wij hebben een document bij deze presentatie toegevoegd dat u hiermee verder op weg helpt. - Kadastraal bekend : Gemeente Bodegraven, sectie F, nummer Perceeloppervlakte : 760 m 2 - Bouwjaar : Inhoud woning : circa 750 m 3 - Woonoppervlakte : 195 m 2 Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

8 Goudseweg 10 te Bodegraven Begane grond

9 Goudseweg 10 te Bodegraven Eerste verdieping

10

11

12 Welkom in de gemeente Bodegraven Reeuwijk De gemeente Bodegraven- Reeuwijk (gefuseerd sinds januari 2011) bestaat uit de plaatsen Bodegraven, De Meije, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Driebruggen, Waarder en Nieuwerbrug aan den Rijn. Bodegraven Bodegraven ligt centraal in het Groene Hart, in het midden van de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De afstand tot deze steden bedraagt circa 30 kilometer. Bodegraven telt ongeveer inwoners. Het dorp beschikt over een zwembad en cultureel centrum het Evertshuis. Net buiten Bodegraven ligt Fort Wierickerschans, het fort is in gebruik als multifunctioneel centrum. Ten noorden van Bodegraven liggen de Nieuwkoopse plassen en grote open natuurgebieden waar men naar hartenlust kan wandelen en fietsen. Bodegraven heeft een NS-station waar de stoptrein tussen Utrecht en Leiden stopt. Daarnaast is er een busverbinding tussen Bodegraven, Reeuwijk en Gouda. Driebruggen De plaatsnaam Driebruggen verwijst waarschijnlijk naar de brug over de Dubbele Wiericke, de brug aan het einde van de dorpskern en de brug die er vroeger was tussen deze twee, tegenwoordig is daar de slager gevestigd. Driebruggen ligt aan de Dubbele Wiericke: een oude vaarverbinding tussen de Oude Rijn en de Hollandse IJssel. De nabije omgeving van Driebruggen is uitstekende geschikt voor recreatie op de fiets. De Ruigeweideroute brengt u langs de dorpen Hekendorp, Haastrecht en Sluipwijk. Wilt u wandelend de omgeving verkennen? Daarvoor zijn de Prinsendijkroute en de Wierickeroute zeer geschikt. In Driebruggen zijn twee basisscholen en enkele sportfaciliteiten aanwezig. Winkels voor de dagelijkse benodigdheden vindt u in de kern van het dorp. De afgelopen jaren is Driebruggen uitgebreid met de woonwijken Driehoven en Wiericke Weide. Mooie woongebieden met circa 70 nieuwe woningen. Openbaar vervoer is er in de vorm van een buurtbus, die rijdt van van Bodegraven via Driebruggen, Waarder, Nieuwerbrug, Woerden, Zegveld en Meije terug naar Bodegraven. Waarder Het dorp Waarder wordt omgeven door het mooie Hollandse polderlandschap met zijn uitgestrekte weilanden, grazend vee en weteringen. Waarder is ontstaan op een verhoging in het veenontginninggebied langs het veenriviertje de Oude Wetering. Waarder beslaat onder andere de Oosteinderpolder, Westeinderpolder, Korte Waarder en Kerverland. Waarder is een voormalig ambachtsheerlijkheid. Vroeger heeft er een commanderij van de Johannieterorde gestaan: de Hof van Waarder. In Waarder is de laatste jaren veel vernieuwd; van basisschool tot supermarkt en starterwoning. In het dorp verwijzen de Nederlands Hervormde - kerk, de oude openbare school en een paar boerderijen naar de oude kern van Waarder. Buiten het dorp staat een groot aantal boerderijen in hun originele staat. Daarnaast zijn de eerste woning op

13 de Maximalocatie opgeleverd. De Maximalocatie omvat een nieuw schoolgebouw, met naschoolse opvang en seniorenappartementen. In Waarder heeft u alle dagelijkse benodigde voorzieningen zoals de supermarkt, basisschool en kerk bij de hand. De Meije De Meije is een lintdorp tussen Zwammerdam/Bodegraven, Zegveld, Woerdense Verlaat en Nieuwkoop. De Meije heeft ongeveer 600 inwoners. Het dorp ligt aan het riviertje De Meije en aan de Nieuwkoopse plassen. In De Meije bevindt zich een opvallend hoge witte watertoren, in de volksmond; Pietje Potlood. In De Meije bevinden zich een aantal horecagelegenheden en een Rooms Katholieke kerk. Nieuwerbrug Nieuwerbrug is een kleine kern tussen Bodegraven en Woerden, nabij Rijksweg A12. Nieuwerbrug telt ongeveer 1800 inwoners. Het dorp ligt midden in het Groene Hart aan de Dubbele Wiericke. De Oude Rijn loopt dwars door het dorp heen. Nieuwerbrug kenmerkt zich vooral door de monumentale boerderijen die bewaard zijn gebleven. Inwoners van het dorp en passanten kunnen volop genieten van het uitzicht op landerijen en de Oude Rijn. De komende jaren wordt Nieuwerbrug uitgebreid met ruim 100 nieuwe woningen in de woonwijk Wijde Wiericke. In Nieuwerbrug vindt u de laatste tolbrug van West Europa. Sinds 1651 wordt daar tol geheven op de Oude Rijn. De tol werd in die tijd geheven in verband met het onderhoud van de brug. Bracht deze niet genoeg op, dan werden de Nieuwerbruggers aangeschreven om een bijdrage. Voor wie niet betaalde, bleef het hek gesloten. Nog altijd moeten buitenstaanders een klein bedrag betalen om de brug te mogen passeren.

14 Reeuwijk Brug Reeuwijk-Brug is ontstaan langs de Breevaart, een middeleeuwse vaart die oorspronkelijke van Gouda naar Bodegraven voerde. De aanleg van de tolweg tussen Gouda en Bodegraven bracht de ontwikkeling van het dorp goed op gang. In de negentiende eeuw werd Reeuwijk-Brug het bestuurlijk centrum van de gemeente Reeuwijk, ten koste van Reeuwijk-Dorp. Voor de fusie met gemeente Bodegraven bestond de gemeente Reeuwijk uit de kernen Driebruggen, Hoegbrug, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Sluipwijk, Tempel en Waarder. Reeuwijk-Brug ligt tussen Rijksweg A12 en de Reeuwijkse plassen. Reeuwijk Brug is de grootste kern van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en biedt veel voorzieningen op het gebied van toerisme: horeca, haventjes en een recreatiecomplex bij de plas Elfhoeven. Het winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk-Brug, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse benodigdheden, wordt in de periode vernieuwd en uitgebreid. Tussen Gouda en het gebied rondom Reeuwijk rijdt een buurtbus. Deze bus bedient Reeuwijk-Brug en Reeuwijk Dorp, de buurtschappen Middelburg en Tempel, het Reeuwijkse Plassengebied en de wijken Achterwillens en Bloemendaal in Gouda en het NS-station in Gouda. Reeuwijk Dorp Reeuwijk-Dorp is gelegen in de polders tussen Reeuwijk-Brug, Waddinxveen, Gouda en Bodegraven. Het dorp is ontstaan aan de kruising van een aantal wegen, die nu Dorpsweg, Kerkweg en Nieuwdorperweg heten. Hier staat ook de Rooms Katholieke kerk. In Reeuwijk Dorp vindt u een basisschool en enkele winkels. Met de realisering van woonwijk Reesvelt heeft het dorp een grote toestroom van jonge inwoners gekregen. Reeuwijk-Brug en Reeuwijk-Dorp staan bekend om de Reeuwijkse plassen. Veel woningen in Reeuwijk bevinden zich dan ook aan het water, waar veel gevaren wordt. De Reeuwijkse plassen zijn niet van natuurlijke oorsprong, zij danken hun bestaan aan het afsteken en uitbaggeren van het veen, waarmee in de 17 e eeuw is begonnen. Het landschap rondom het plassengebied bestaat uit vlakke, open polders, doorsneden door lintvormige patronen van wegen, kaden en watergangen. De Reeuwijkse plassen en het natuurgebied om de plassen heen zijn uitermate geschikt voor alle vormen van watersport en recreatie.

15

16 U besluit verder te gaan met deze woning? Alle zaken voor u op een rij! Is deze woning wellicht de woning die uw woondromen waarmaakt? Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De makelaars van ERA De Koning Makelaardij staan voor u klaar. Bieden U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neemt u uw eigen NVM Makelaar mee? Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Een aantal veel gestelde vragen. Ik ben de eerste die belt voor de woning, ik ben de eerste die bezichtigt en de eerste die een bod uitbrengt. Moet de makelaar van de verkoper in deze gevallen ook als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, de verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, een aanbieding gedaan door de verkoper, hetzij per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met verkoper(s) de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een koper een afwijkend (tegen)bod doen aan een verkoper. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermeld hebben en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. De bedenktijd en de waarborgsom: is dat van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, die hij koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van een woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

17 Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. We zijn benieuwd naar uw woondromen. Jacques de Koning ERA De Koning Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Daarmee laten wij zien dat wij veel waarde hechten aan integriteit en vakinhoudelijke kennis. Met ons lidmaatschap hebben wij ons ondermeer verbonden aan de NVM Erecode. Jaarlijks volgen onze makelaars via de NVM een of meer opfriscursussen en educaties. ERA De Koning Makelaardij maakt onderdeel uit van ERA, een wereldwijd samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. Alleen NVM makelaars kunnen zich bij ERA aansluiten. ERA makelaars onderscheiden zich door hun actieve opstelling naar woningkopers en verkopers. ERA beoordeelt periodiek de kwaliteit van haar makelaars. In 2011 zijn wij de trotse winnaars geworden van een internationale ERA Award. ERA Open Huizen Route Samen met onze ERA collega makelaars organiseren wij vier tot vijf keer per jaar een landelijke Open Huizen Route. De ideale gelegenheid voor kopers om zonder afspraak woningen te bekijken en te vergelijken. Voor verkopers biedt deze dag een extra kans om uw woning te laten zien aan potentiële kopers. Tuinbord Tuinborden zijn er in veel soorten en maten. De ERA-makelaars gebruiken allemaal hetzelfde bord. Het opvallende en herkenbare bord is vertrouwd bij u als consument. Woondromen Woondromen het woonmagazine van ERA De Koning Makelaardij. Dit magazine, met al het actuele woningaanbod, wordt verspreid in de regio. Zo krijgt u gemakkelijk een overzicht van het aanbod in de regio. Wie weet ontmoet u in Woondromen de woning die uw woondroom waarmaakt. ERA De Koning Makelaardij beveelt Opmaat Verlaan aan Als onafhankelijk dienstverlener verstrekt Opmaat Verlaan u advies dat perfect is toegesneden op uw situatie. Door samen te praten over uw wensen, uw toekomstplannen en uw financiële mogelijkheden kunnen we u een persoonlijk financieel advies geven dat precies bij u past. Kijkt u voor meer informatie op Kijkt u voor meer informatie op de website Op onze website vindt u alle woningen die wij in de verkoop hebben. Ook kunt u hier lezen hoe wij woondromen waarmaken. Via onze website blijft u ook op de hoogte van actuele en ontwikkelingen. Volg ERA De Koning Makelaardij ook op Facebook. Op kunt u de ervaringen lezen van de degene die u zijn voorgegaan.

De Koning makelaars presenteren: Op unieke locatie aan de rand van de gemeente Bodegraven gelegen bijzonder sfeervolle woning

De Koning makelaars presenteren: Op unieke locatie aan de rand van de gemeente Bodegraven gelegen bijzonder sfeervolle woning De Koning makelaars presenteren: Op unieke locatie aan de rand van de gemeente Bodegraven gelegen bijzonder sfeervolle woning Goudseweg 10 te Bodegraven dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom

Nadere informatie

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Centraal gelegen gemoderiseerde vrijstaande villa op een perceel van 505 m2!

De Koning makelaars presenteren: Centraal gelegen gemoderiseerde vrijstaande villa op een perceel van 505 m2! De Koning makelaars presenteren: Centraal gelegen gemoderiseerde vrijstaande villa op een perceel van 505 m2! Hoge Rijndijk 51 D te Nieuwerbrug aan den Rijn dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Landelijk gelegen, goed onderhouden 2-onder-1 kap woning met grote houten schuur, carport en een zijtuin.

De Koning makelaars presenteren: Landelijk gelegen, goed onderhouden 2-onder-1 kap woning met grote houten schuur, carport en een zijtuin. De Koning makelaars presenteren: Landelijk gelegen, goed onderhouden 2-onder-1 kap woning met grote houten schuur, carport en een zijtuin. Nieuweweg 20 te Reeuwijk dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw

Nadere informatie

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

DRIEBRUGGEN, Kastanjelaan 71

DRIEBRUGGEN, Kastanjelaan 71 DRIEBRUGGEN, Kastanjelaan 71 Begin 2013 sfeervol verbouwde tussenwoning met nieuwe keuken, 4 slaapkamers en een achtertuin op het zuiden! Begin 2013 sfeervol verbouwde tussenwoning met nieuwe keuken, 4

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

Berghoeve 6 te Waarder. dekoningwonen.nl

Berghoeve 6 te Waarder. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Riante vrijstaande villa met garage en fraai aangelegde tuin met vlonderterras aan het water en weids uitzicht over het polderlandschap. Berghoeve 6 te Waarder dekoningwonen.nl

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning Burgemeester Doormanstraat 28, Driebruggen Vraagprijs 399.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime vrijstaande woning met een grote tuin! Ruime vrijstaande

Nadere informatie

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

NOORDEN, Floraweg 28

NOORDEN, Floraweg 28 NOORDEN, Floraweg 28 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN, Hoge Rijndijk 95

NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN, Hoge Rijndijk 95 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN, Hoge Rijndijk 95 Ruime tweeonder-één-kap woning met vrijstaande garage en een achtertuin op het zonnige zuiden. Goed onderhouden en bijzonder ruime 2-onder-1 kap woning met vrijstaande

Nadere informatie

DE MEERN, Wiericke 109

DE MEERN, Wiericke 109 DE MEERN, Wiericke 109 Ruim 3-kamer appartement gelegen op de bovenste verdieping met vrij uitzicht. Wonen in een goed onderhouden appartement met een eigen parkeerplaats en vrij uitzicht over een waterpartij

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26

DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 DE MEERN, Doctor Arienslaan 26 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99

UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 UTRECHT, Verlengde Utrechtseweg 99 Op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn treft u deze sfeervolle vrijstaande woning gelegen op een perceel van 655m². Op één van de mooiste plekjes in Leidsche

Nadere informatie

Vrijstaande woning op een uniek plekje!

Vrijstaande woning op een uniek plekje! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning op een uniek plekje! Beijerscheweg 24, Stolwijk Vraagprijs 375.000 K.K. Vrijstaande woning op een uniek plekje! Met recht kunnen we dit een uniek plekje

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning met garage, aangebouwde serre, een royaal terras aan het water en een vrijstaand tuinhuis.

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning met garage, aangebouwde serre, een royaal terras aan het water en een vrijstaand tuinhuis. De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning met garage, aangebouwde serre, een royaal terras aan het water en een vrijstaand tuinhuis. Hoogeind 80 te Driebruggen dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

KAMERIK, Molentocht 8

KAMERIK, Molentocht 8 KAMERIK, Molentocht 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met zonnige tuin. Kastanjelaan 61, Driebruggen 1.150,- per maand excl gas, water en elektra

De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met zonnige tuin. Kastanjelaan 61, Driebruggen 1.150,- per maand excl gas, water en elektra De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met zonnige tuin Kastanjelaan 61, Driebruggen 1.150,- per maand excl gas, water en elektra Nette uitgebouwde eengezinswoning Te huur voor bepaalde

Nadere informatie

DE MEERN, Zandweg 209

DE MEERN, Zandweg 209 DE MEERN, Zandweg 209 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

DRIEBRUGGEN, Moerbeihof 11

DRIEBRUGGEN, Moerbeihof 11 DRIEBRUGGEN, Moerbeihof 11 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D WOERDEN, Nieuwstraat 4 D ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m²

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² ERA De Koning Makelaardij presenteert: Grote halfvrijstaande loods van 140m² gelegen op een perceel van circa 500m² Schoolstraat 51 ** te Vleuten Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft

Nadere informatie

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 In de woonwijk Staatsliedenkwartier gelegen ruime tussenwoning met 4 slaapkamers en zonnige achtertuin Ruime en lichte, zeer goed onderhouden, tussenwoning met 4 ruime slaapkamers

Nadere informatie

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152

UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 UTRECHT, Klifrakplantsoen 152 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

DE MEERN, Claudiuslaan 81

DE MEERN, Claudiuslaan 81 DE MEERN, Claudiuslaan 81 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

VLEUTEN, Siertuinlaan 3

VLEUTEN, Siertuinlaan 3 VLEUTEN, Siertuinlaan 3 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin!

Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin! De Koning makelaars presenteren: Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin! Burgemeester Prinsenstraat 4, Driebruggen Vraagprijs 180.000 K.K. Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin! Unieke kans om

Nadere informatie

VLEUTEN, Schoolstraat 51

VLEUTEN, Schoolstraat 51 VLEUTEN, Schoolstraat 51 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Aan de Wiericke gelegen fraai uniek 17e-eeuws woonhuis met tuin op het oosten en een terras op het westen.

De Koning makelaars presenteren: Aan de Wiericke gelegen fraai uniek 17e-eeuws woonhuis met tuin op het oosten en een terras op het westen. De Koning makelaars presenteren: Aan de Wiericke gelegen fraai uniek 17e-eeuws woonhuis met tuin op het oosten en een terras op het westen. De Groendijck 2 te Driebruggen dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9

ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 ALPHEN AAN DEN RIJN, Nieuwstraat 9 Nabij het oude centrum van Alphen aan den Rijn gelegen karakteristieke stadswoning. Ideaal voor starters of kleine gezinnen! Nabij het oude centrum van Alphen aan den

Nadere informatie

UTRECHT, Langerakbaan 467

UTRECHT, Langerakbaan 467 UTRECHT, Langerakbaan 467 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

Waarder, Prins Bernhardstraat 76

Waarder, Prins Bernhardstraat 76 Waarder, Prins Bernhardstraat 76 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een UNIEK en markant vrijstaand woonhuis met eigen aanmeerplaats voor een boot.

De Koning makelaars presenteren: Een UNIEK en markant vrijstaand woonhuis met eigen aanmeerplaats voor een boot. De Koning makelaars presenteren: Een UNIEK en markant vrijstaand woonhuis met eigen aanmeerplaats voor een boot. Noordstraat 35 te Bodegraven dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft

Nadere informatie

TER AAR, Dr Albert Schweitzerstr 27

TER AAR, Dr Albert Schweitzerstr 27 TER AAR, Dr Albert Schweitzerstr 27 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Zo goed als nieuwe 2-kamer appartement op de 2e verdieping met vrij uitzicht maak onderdeel uit van het Meesterkwartier Kallameer 116 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt

Nadere informatie

HOUTEN, Dukaatslag 15

HOUTEN, Dukaatslag 15 HOUTEN, Dukaatslag 15 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen.

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen. ERA De Koning Makelaardij presenteert: Een ruim 3-kamer appartement nabij diverse voorzieningen. Essengaarde 21 te Waddinxveen Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft deze brochure naar

Nadere informatie

DONGEN Sweelinckstraat 20

DONGEN Sweelinckstraat 20 DONGEN Sweelinckstraat 20 Goed onderhouden hoekwoning met 4 slaapkamers, fraaie tuin, sfeervolle woonkamer en stenen berging, gelegen op rustige locatie in plan West II. Er is de mogelijkheid voor het

Nadere informatie

Oukoopsedijk 19 te Reeuwijk. dekoningwonen.nl

Oukoopsedijk 19 te Reeuwijk. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Een vrijstaand woonhuis op een landelijke locatie of de mogelijkheid van een bouwkavel voor het realiseren van een nieuw woonhuis naar uw eigen wens. Oukoopsedijk 19 te

Nadere informatie

GOUDA, Gandhiweg 129

GOUDA, Gandhiweg 129 GOUDA, Gandhiweg 129 In gewilde jonge woonwijk, nabij natuurgebied "Steinse Groen" gelegen degelijk gebouwde 2/1 kapwoning met aangebouwde stenen berging, eigen oprit voor 2 auto's en zonnige achtertuin.

Nadere informatie

TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8. VRAAGPRIJS : 198.500 k.k.

TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8. VRAAGPRIJS : 198.500 k.k. TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8 VRAAGPRIJS : 198.500 k.k. ALGEMENE INFORMATIE Heerlijk compleet uitgevoerde hoekwoning met garage. Deze woning ligt in de kindvriendelijke wijk De Goese Polder. U fietst

Nadere informatie

Vrij wonen aan vaarwater in een prachtig polderlandschap!

Vrij wonen aan vaarwater in een prachtig polderlandschap! ZEGVELD, Meije 342 Vrij wonen aan vaarwater in een prachtig polderlandschap! VRIJ WONEN AAN VAARWATER IN EEN PRACHTIG POLDERLANDSCHAP! Royale vrijstaande woning met dubbele garage, fraaie tuin rondom en

Nadere informatie

Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer.

Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer. HOUTEN, Duinmeer 13 Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim dakterras, een nieuwe, nette keuken en een ruime badkamer. Ideale (starters)woning met 3 zeer ruime slaapkamers, een ruim

Nadere informatie

ZEVENHOVEN, Bungalowpark Zomerlust 76

ZEVENHOVEN, Bungalowpark Zomerlust 76 ZEVENHOVEN, Bungalowpark Zomerlust 76 In het zeer populaire recreatiepark Zomerlust te Zevenhoven staat deze vrijstaande bungalow op maar liefst 835m² eigen grond. In het zeer populaire recreatiepark Zomerlust

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Ringslootpad 67

NIEUWKOOP, Ringslootpad 67 NIEUWKOOP, Ringslootpad 67 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Gruttolaan 19, Driebruggen ,- K.K.

De Koning makelaars presenteren: Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Gruttolaan 19, Driebruggen ,- K.K. De Koning makelaars presenteren: Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Gruttolaan 19, Driebruggen 325.000,- K.K. Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Op zoek naar een woning waar u

Nadere informatie

Victordal 35, te Valkenswaard

Victordal 35, te Valkenswaard Victordal 35, te Valkenswaard Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 310m³ Perceel : circa 248 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

HOUTEN, Vlechthout 2

HOUTEN, Vlechthout 2 HOUTEN, Vlechthout 2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers!

De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers! De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers! Burgemeester Prinsenstraat 12, Driebruggen Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Moderne hoekwoning met ruime kamers! Wilt

Nadere informatie

DE MEERN, Catharinaplaatjes 62

DE MEERN, Catharinaplaatjes 62 DE MEERN, Catharinaplaatjes 62 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a

AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a AARLANDERVEEN, Nieuwkoopseweg 1 a ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren:

De Koning makelaars presenteren: De Koning makelaars presenteren: Kavel aan de Oukoopsedijk in Reeuwijk (nabij huisnummer 19) dekoningwonen.nl Maakt deze kavel uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale, goed onderhouden villa met garage. Hofstede 21, Bodegraven Huursom per maand

De Koning makelaars presenteren: Royale, goed onderhouden villa met garage. Hofstede 21, Bodegraven Huursom per maand De Koning makelaars presenteren: Royale, goed onderhouden villa met garage Hofstede 21, Bodegraven Huursom 1.850 per maand Op een goede locatie nabij het centrum en vrij uitzicht Royale, goed onderhouden

Nadere informatie

GOUDA, Tollensstraat 103

GOUDA, Tollensstraat 103 GOUDA, Tollensstraat 103 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

GOUDA, Plataanstraat 18

GOUDA, Plataanstraat 18 GOUDA, Plataanstraat 18 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen

Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen HOUTEN, Kantmos 30 Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen Een heerlijk, luxe 3 kamer appartement met vrij uitzicht over de landerijen en een balkon boven het water

Nadere informatie

TE_KOOP KORENAKKER 25 WADDINXVEEN. www.holland-huis.nl. Vraagprijs: 212.500,= k.k.

TE_KOOP KORENAKKER 25 WADDINXVEEN. www.holland-huis.nl. Vraagprijs: 212.500,= k.k. TE_KOOP WADDINXVEEN Vraagprijs: 212.500,= k.k. Bouwjaar 1984 Woonoppervlakte 92 m² Perceeloppervlakte 110 m² Inhoud 300 m³ Aanvaarding Direct VERHUIZEN BINNEN EEN MIDDAG!!! Fijne 5-kamer eengezinswoning

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 345.000,- kosten koper Bouwjaar : 1927 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 145 m² Inhoud : circa 525 m³ Perceel : circa 365 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard

Nadere informatie

Woonoppervlakte 121 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Molenpas 15 Tegelen

Woonoppervlakte 121 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Molenpas 15 Tegelen Woonoppervlakte 121 m 2 Vraagprijs 239.000,- kosten koper TE KOOP Molenpas 15 Tegelen ALGEMEEN INDELING Comfortabel wonen in een ruime en praktisch ingedeelde halfvrijstaande gezinswoning, instapklaar

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

WOERDEN, Jurastraat 1

WOERDEN, Jurastraat 1 WOERDEN, Jurastraat 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Wonen en werken op een schitterende locatie!

Wonen en werken op een schitterende locatie! De Koning makelaars presenteren: Wonen en werken op een schitterende locatie! Kerkweg 52, Driebruggen Vraagprijs 570.000 K.K. Wonen en werken in de leuke dorpskern van Driebruggen Deze charmante woning

Nadere informatie

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Wilhelminalaan 56, Giessenburg Wilhelminalaan 56, Giessenburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 24-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Abeelstraat 49. Vraagprijs 467.500,-- k.k. 078-6134311 1 www.waltmann.com

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Abeelstraat 49. Vraagprijs 467.500,-- k.k. 078-6134311 1 www.waltmann.com TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Abeelstraat 49 Vraagprijs 467.500,-- k.k. Landelijk wonen aan de rand van Dubbeldam! In het kleine woonwijkje Middenhoeve gesitueerd royale

Nadere informatie

Leharstraat 27 - Dongen

Leharstraat 27 - Dongen Leharstraat 27 - Dongen!!! AANTREKKELIJKE SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf 199.000,- k.k. Op een prettige locatie

Nadere informatie

VLEUTEN, Vletland 14

VLEUTEN, Vletland 14 VLEUTEN, Vletland 14 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

IJssellaan 2-B, Gouda

IJssellaan 2-B, Gouda IJssellaan 2-B, Gouda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 155.000 k.k. Aangeboden sinds 26-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

HOUTEN, Het Spoor 70

HOUTEN, Het Spoor 70 HOUTEN, Het Spoor 70 Ruim 3-kamer penthouse 177m² met eigen garage 30m²en terras rondom de woning van 75 m². Dit zeer ruime 3 kamer penthouse met eigen garage is gelegen aan een fraaie en zeer brede straat

Nadere informatie

HARMELEN, Kapittelhof 8

HARMELEN, Kapittelhof 8 HARMELEN, Kapittelhof 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Irislaan 32, te Valkenswaard

Irislaan 32, te Valkenswaard Irislaan 32, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Zeer goed onderhouden ruime tussenwoning op fraaie woonlocatie aan de rand van Dommelen. Deze ruime tussenwoning is gelegen aan een rustige

Nadere informatie

Straussweg 28, 3752 VE Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k.

Straussweg 28, 3752 VE Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k. Straussweg 28, 3752 VE Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs 365.000,- k.k. Snel ERA makelaars Omschrijving Straussweg 28, 3752 VE Bunschoten-Spakenburg Deze mooie 2-onder-1-kapwoning is vrij gelegen op een

Nadere informatie

GOUDA, Tweede Moordrechtse Tiendeweg 12

GOUDA, Tweede Moordrechtse Tiendeweg 12 GOUDA, Tweede Moordrechtse Tiendeweg 12 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! Zandweg 114, De Meern Huurprijs 1.008 per maand Woondromen waarmaken Compleet gerenoveerde bovenwoning in het hart van de Meern. Ben

Nadere informatie

Lage Ham 96 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen Lage Ham 96 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en berging, gelegen op een groot perceel met veel privacy aan de rand van Dongen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Marcelinuslaan 6 Losser

Marcelinuslaan 6 Losser Marcelinuslaan 6 Losser Objectomschrijving De locatie en het uitzicht van deze volumineuze levensloop bestendige vrijstaande semi bungalow met aangebouwde stenen garage en berging is werkelijk uniek te

Nadere informatie

Waterlandsingel 39, Den Haag

Waterlandsingel 39, Den Haag Waterlandsingel 39, Den Haag Kenmerken Overdracht Vraagprijs 365.000 k.k. Aangeboden sinds 08-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Cantate 5, 1507 VM Zaandam

Cantate 5, 1507 VM Zaandam Vraagprijs 495.000,- k.k. Omschrijving VRIJHEID BLIJHEID. EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE WEILANDEN EN DE KOEIEN IN UW ACHTERTUIN. EEN ROYALE EN FRAAI AFGEWERKTE WONING MET INPANDIGE GARAGE. DIT ALLES VINDT

Nadere informatie

Nieuwerbrug, Hoge Rijndijk 81

Nieuwerbrug, Hoge Rijndijk 81 Nieuwerbrug, Hoge Rijndijk 81 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 359.000,- kosten koper Bouwjaar : 1969 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 176 m² Inhoud : circa 702 m³ Perceel : circa 326 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Leende

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 265.000,- kosten koper Bouwjaar : 1983 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 131 m² Inhoud : circa 450 m³ Perceel : circa 185 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Leende Aanvaarding

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Bijzonder wonen. Hogedijk 3, Zevenhoven. www.bijzonderwonen.nu 0172 57 15 22

Bijzonder wonen. Hogedijk 3, Zevenhoven. www.bijzonderwonen.nu 0172 57 15 22 Bijzonder wonen Hogedijk 3, Zevenhoven www.bijzonderwonen.nu 0172 57 15 22 Bijzonder wonen www.bijzonderwonen.nu Zevenhoven Hogedijk 3 Aanvaarding: in overleg Grenzend aan het natuurgebied De Groene Jonker

Nadere informatie

Zuidvlietstraat 75, Goes

Zuidvlietstraat 75, Goes Trumanlaan 10 4463 Ws Goes Telefoon 0113 404602 Mobiel 06 54372398 info@makelaardijgoes.com www.makelaardijgoes.com Zuidvlietstraat 75, Goes PROFITEER NU! UITZONDERLIJK LAGE PRIJS. Verkoopbrochure Vraagprijs

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving De Bloemerd 16 Gemert. Deze twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met alle denkbare voorzieningen

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 410.000,- kosten koper Bouwjaar : 1957 Woningtype : Vrijstaand geschakelde woning Woonoppervlakte : circa 133 m² Inhoud : circa 535 m³ Perceel : circa 377 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk in

Nadere informatie