OPLEIDING. Wet DBA. HET NUT van WETEN GRATIS SEMINAR 1-DAAGS 2-DAAGS 9-DAAGS MAATWERK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPLEIDING. Wet DBA. HET NUT van WETEN GRATIS SEMINAR 1-DAAGS 2-DAAGS 9-DAAGS MAATWERK"

Transcriptie

1 OPLEIDING Wet DBA GRATIS SEMINAR 1-DAAGS 2-DAAGS 9-DAAGS MAATWERK HET NUT van WETEN The Compliance Factory BV Belle van Zuylenlaan 7b 4105 JX Culemborg T: +31 (0) E: JE KAN HET BETER WEL LEREN WETEN IN PLAATS VAN DOOR SCHADE EN SCHANDE WIJZER TE WORDEN!

2 INLEIDING The Compliance Factory stelt zichzelf ten doel om zoveel mogelijk mensen te informeren over de (on)mogelijkheden die zich voordoen op het gebied van flexibilisering en het inhuren van externen (Zelfstandigen, Uitzendkrachten, werknemers van leveranciers en het verlonen van mensen op tijdelijke basis). Het aanbod van diensten garandeert dat een bedrijf zelfvoorzienend wordt voor wat betreft gefundeerde beslissingen op strategisch niveau inzake Workforce Management en het risicoloos uitvoeren van haar Contractmanagement en/of Contractadministratie op tactisch en operationeel niveau. OPLEIDINGEN INLEIDING WOORD VOORAF VAN VRAAGTEKEN NAAR SPECIALIST MAATWERK TOEGEVOEGDE WAARDE Alle TCF-pedia documenten van The Compliance Factory zijn vrij ter inzage en mogen in zijn geheel of gedeeltelijk uitsluitend met bronvermelding gekopieerd worden.

3 EEN WOORD VOORAF Het afgelopen jaar zijn er maar liefst 60 wetswijzigingen doorgevoerd en nieuwe wijzigingen staan voor de deur. Ook nog nooit de wanorde meegemaakt die er nu ontstaan is met wetten als WWZ en DBA. De Overheid heeft het over voorlichten, maar de acceptatie en het niveau zijn erg laag. Ook een logisch gevolg van de situatie, want met het wegvallen van de vrijwaring van de VAR denkt men in onzekerheden en weet onze Overheid het soms zelf niet meer. Bedrijven beseffen dat het personeel meer kennis moeten gaan hebben over die wijzigingen, want de eenvoud van het selecteren van externen is verdwenen. "Het niet weten hoe een keuze bepaald moet worden is geen excuus om niet conform regelgeving te handelen." De opleidingen die wij geven zijn uitsluitend gericht op uw praktijk zodat uw organisatie en uw werknemer langdurig die opgedane kennis automatisch toe moeten passen. De opbouw van de opleidingen sluit daarop aan en vaak horen we dat het van "hoog niveau en heel leerzaam" is. Barstensvol praktijk en oefenstof die aansluit op uw bedrijfssituatie. Karl van der Horst Respect groeit als men zich gewaardeerd voelt Daar er diverse mogelijkheden van opleiden moeten kunnen bestaan, bieden wij ook de mogelijkheid voor een interne opleiding. Overigens doet men niet alleen materiekennis op. Ook zal men persoonlijk wijzer worden, daar opleiden begint bij het veranderen van percepties. Ook zal de onderlinge samenwerking gestimuleerd worden en zal uw organisatie nog meer kunnen rekenen op naleving van essentiële procesverbeteringen. Iedere keer weer zijn wij blij als blijkt dat onze relaties stappen zetten in het bereiken van hun doelstellingen waarbij de opleidingen de toegevoegde waarde bewijzen.

4 VAN VRAAGTEKEN NAAR SPECIALIST Seminar 1 dag 2 dagen 9 (3x3) dagen Gastspreker(s) x x Niveau opgedane kennis Inzichten Rookie Medior Specialist Grondslag en regelgeving Theorie Theorie Theorie Theorie Arbeidsrecht en/of Verbintenisrecht Theorie Theorie Theorie Theorie Buitenlanders Theorie Theorie Theorie Theorie Arbeidsverhoudingen Theorie Theorie Theorie Theorie Toekomst en regelgeving Theorie Theorie Theorie Theorie Inhuurcriteria en contractkeuzes Theorie Theorie/praktijk Theorie/praktijk Theorie/praktijk VAR en (on)zekerheden Theorie Theorie/praktijk Theorie/praktijk Theorie/praktijk Procedures, SLA s Theorie Theorie Theorie Dossierbouw Praktijk Praktijk Praktijk Naslagwerk Praktijk Praktijk Praktijk Beoordelingstoetsen Theorie Theorie/praktijk Theorie/praktijk Inhoud contracten Theorie Theorie/praktijk Theorie/praktijk Uitvoeren van interne audit Theorie Theorie/praktijk Gespreksoefeningen Praktijk Praktijk Eigen audit Theorie Theorie/Praktijk Eigen overeenkomsten Theorie Theorie/Praktijk Eigen praktijk, problemen en oplossingen Theorie Theorie/Praktijk Opdrachten voor eigen organisatie Praktijk Resultaten eigen audit en besluiten Praktijk Handboek Contractmanagement Praktijk Ontbijt x x x Lunch x x x x Diner Optioneel Optioneel Overnachting(en) Optioneel Optioneel Kosten p.p ex BTW Gratis 375,00 950, ,00 Inhouse minimaal 5 cursisten 1.250, , ,00 Inhouse iedere cursist boven 5 175,00 650, ,00 De 9-daagse opleiding is opgesplitst in 3 blokken van 3 dagen, verdeeld over 2 maanden. Hierdoor ontstaat de situatie dat het contractmanagement volledig compliant wordt en de mensen processen, SLA's, etc. implementeren en getoetst worden op juiste toepassing en continuering. De locaties zijn zeer goed bereikbaar en vrij van parkeerkosten. De Unie in Culemborg en Groot Kievitsdal in Baarn zijn onze favorieten. In geval van de meerdaagse opleidingen maken wij bij voorkeur gebruik van een Van der Valk-locatie.

5 Wat is de noodzaak? Welke risico's? Daar hebben we de jurist toch voor en Inkoop?! Opleiden kost geld. Hoe moet IK die kosten rechtvaardigen?! Het kan toch ook even wachten?! We lopen risco's omdat onze mensen onvoldoende kennis hebben over de regelgeving met betrekking tot het inhuren. We moeten het nivo in de uitvoering bij onze recruiters verhogen om te voorkomen dat het verkeerde contract gekozen wordt. Wet DBA met betrekking tot inhuur ZZP, WWZ, WAS, WAADI, etc. Is niet "even een dagje inlezen". Geld komt niet uit de kraan! En hiervoor een opleiding laten volgen lijkt me niet zo nodig. Hebben we al mensen voor. (Lijkt mij) Moet fouten voorkomen en compliant zijn. Hij denkt aan andere belangen. Wie moet ik dan aanspreken? (Zucht) DE BELONING De veranderingen in de regelgeving dwingen een organisatie om de inhuur van externen zo in te richten dat er vanaf het begin een verantwoorde keuze geschiedt als het gaat om de arbeidsrelatie die bestaat of ontstaat met de ingehuurde. Het noodzaakt kennis en het herkennen van foute keuzes binnen dit onderschatte risicovolle kennisgebied. In de opleiding leert men gestructureerd, geborgd en gezekerd de opgedane kennis te implementeren, hetgeen uiteindelijk leidt tot een kosten- én risicoreducerende aanpak voor korte en lange termijn. Doelgroep Zij die externen inhuren en de basis bepalen voor een contract. Dat geldt vanaf de aanvrager (de behoeftesteller) tot en met het hoger kader management (de eiser van risicomanagement/financieel verantwoordelijke). B E W U S T De resultaten zullen in tegenstelling tot vele opleidingen een voortzetting betekenen van het verdiepen van bewuste bekwaamheid. Weinig kans tot verschraling, want men is iedere dag bezig het geleerde toe te passen. Opleiden wordt hiermee een echte bescherming van het bedrijfskapitaal! BEWUST ONBEKWAAM ONBEWUST ONBEKWAAM B E K W A A M H E I D De kennis die men opdoet betreft het kruispunt van Sociaal Recht, Belastingrecht, Arbeidsrecht, Verbintenisrecht en de Vreemdelingenwet. Daar bestaan geen algemene opleidingen voor! Onze docenten zijn allen op dit gebied gespecialiseerd en veelal ook adviseur van Overheden en bedrijven. BEWUST BEKWAAM ONBEWUST BEKWAAM TCF-curve Leer-curve

6 MAATWERK Maatwerk opleidingen zet je in als je op korte termijn materie eigen moet maken Zonder het doel uit het oog te verliezen iets losmaken HAAL ALLES ERUIT WAT ERIN ZIT MBV DE JUISTE AANDACHT De persoonlijke aandacht in onze opleidingen zorgt ervoor dat er meer uitgehaald wordt dan in eerste instantie verwacht wordt. De inspirerende trainingen, de integere aanpak en het kennisniveau zijn tezamen een garantie voor de investering. De in-house opleiding kan op uw kantoor en/of op een fraaie locatie geschieden. U vraagt en wij volgen. Na de trainingen zal een naslagwerk aangeleverd worden waarmee de organisatie door kan. Op die wijze wordt verzanding of verschraling van de gedane investering voorkomen. Onze aanpak Er wordt een afspraak gemaakt en samen met u wordt gekeken wat de leerbehoefte is en hoe die het beste ingevuld kan worden. Dat levert een maatwerkvoorstel op. Na akkoord volgt een gesprek met iedere deelnemer, zodat de dagelijkse praktijk en de aanwezige kwaliteiten samengevoegd worden en de cursisten ook direct aan de gang kunnen zodra zij terugkomen van een opleidingsdag. Gedurende de opleiding wordt de ontwikkeling van de mensen en uw organisatie in de gaten gehouden en daar waar gewenst ondersteund. Zowel op korte als op lange termijn. De leercurve die onze opleidingen veroorzaken is door de materie oneindig. Regelgeving wijzigt namelijk altijd en organisaties willen en moeten dynamisch zijn. Dat eist van mensen veel flexibiliteit en focus. Twee zaken die op zich tegenstrijdigheden in de mens veroorzaken. De medewerker zal ook op dat vlak inzichten meekrijgen en persoonlijke groei ervaren. Die groei komt uw organisatie ten goede en dat is herkenbaar in sfeer, team-spirit, wederzijdse betrokkenheid en een lager verzuim. The Compliance Factory doceert, stimuleert en ondersteunt uw mensen en uiteindelijk heeft iedereen een maatwerk ervaren waar men trots op zal zijn.

7 TOEGEVOEGDE WAARDE U bent op zoek naar een bedrijf dat op strategisch niveau kan meedenken, op management- en uitvoerend niveau uw organisatie kan ondersteunen en mogelijk alle inhuur- rompslomp uit handen neemt. U heeft een behoefte aan gewenste/noodzakelijke service welke binnen 24 uur uw vragen beantwoordt en bij voorkeur direct uw probleem oplost. Uw organisatie loopt vast door de vele tegenstrijdige belangen die zich voordoen op strategisch en operationeel niveau. "The Compliance Factory bundelt verschillende kennisgebieden en biedt een totaalpakket op het gebied van contractbehandeling en compliance in het kader van de nieuwe wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA), de opvolger van de per afgeschafte Verklaring Arbeidsrelatie (VAR)." Door de samenwerking kan men effectief en efficiënt opereren in een dynamische en snel veranderende markt en komen tot structurele kostenbeheersing. Dit voegt The Compliance Factory aan u toe: Het op een correcte en juiste wijze zorg dragen van de contractuele en financiële afhandeling van de Externe die via Opdrachtnemer wordt ingehuurd Het op zich nemen van alle aansprakelijkheid en risico's voortkomend uit de de inhuur van de Externe. Bereiken van rendementsverbetering bij beleid en uitvoering van inhuur van externen. Ondersteunen van uitlenende organisaties en individuen, waaronder startersbegeleiding, acquisitie, DBA-compliance, administratieve zaken middels het inregelen en bewaken van (model)overeenkomsten tussen inlener en externe(n) en het opleiden cq. begeleiden van de mensen van uw organisatie. Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan vandaag nog contact op: +31 (0) en/of neem een kijkje op ons videokanaal. Wij zijn per bereikbaar via: mail@compliancefactory.nl voor al uw vragen.

8 VERANDER PERSPECTIEF EN ONTDEK MEER MOGELIJKHEDEN The Compliance Factory TV: Nederland: Belgie:: Contact: The Compliance Factory The Compliance Factory + 31 (0) Belle van Zuylenlaan 7B Schalienhoevedreef 20A mail@compliancefactory.nl 4105 JX Culemborg 2800 Mechelen

B ACK O FFICE S UPPORT S ERVICES UW EIGEN WENSEN EN EISEN VERBINDEN MET ONZE KENNIS EN KUNDE. RESULTAAT: MAATWERK ONTZORGEN VAN UW INHUUR!

B ACK O FFICE S UPPORT S ERVICES UW EIGEN WENSEN EN EISEN VERBINDEN MET ONZE KENNIS EN KUNDE. RESULTAAT: MAATWERK ONTZORGEN VAN UW INHUUR! B ACK O FFICE S UPPORT S ERVICES The Compliance Factory BV Belle van Zuylenlaan 7b 4105 JX Culemborg T: +31 (0)345 531700 E: mail@compliancefactory.nl http://www.compliancefactory.nl http://www.compliancefactorytv.nl

Nadere informatie

Implementatie. Back Office Support Services UW EIGEN WENSEN EN EISEN VERBINDEN MET ONZE MIDDELEN. RESULTAAT: MAATWERK ONTZORGEN VAN UW INHUUR!

Implementatie. Back Office Support Services UW EIGEN WENSEN EN EISEN VERBINDEN MET ONZE MIDDELEN. RESULTAAT: MAATWERK ONTZORGEN VAN UW INHUUR! Implementatie Back Office Support Services The Compliance Factory BV Belle van Zuylenlaan 7b 4105 JX Culemborg T: +31 (0)345 531700 E: mail@compliancefactory.nl http://www.compliancefactory.nl http://www.compliancefactorytv.nl

Nadere informatie

U bent werkzaam als Zelfstandige (ZZP er)

U bent werkzaam als Zelfstandige (ZZP er) Onderwerp Informatie over de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie U bent werkzaam als Zelfstandige (ZZP er) Vervanging VAR door modelovereenkomst (wet DBA) Op 1 mei 2016 verdwijnt de Verklaring

Nadere informatie

Risicobeheersing met een VMS

Risicobeheersing met een VMS Risicobeheersing met een Patrijsweg 0 89 EX Rijswijk Tel. 015-511840 Fax. 015-511849 E-mail: info@netive.nl Twitter: www.twitter.com/netive Corporate website: www.netive.nl Resource Center: www.netive.nl

Nadere informatie

Opstellen en beoordelen van IT contracten

Opstellen en beoordelen van IT contracten 2-daagse training Opstellen en beoordelen van IT contracten Leer contracten afsluiten tegen optimale prijs, prestatie en risico-afdekking Initiatief en organisatie In samenwerking met Wat leert u in deze

Nadere informatie

Intrakoop seminar 19-01-2016 PersoneelNietIn Loondienst(PNIL)

Intrakoop seminar 19-01-2016 PersoneelNietIn Loondienst(PNIL) We delen kennis en ontwikkelingen met onze leden Intrakoop seminar 19-01-2016 PersoneelNietIn Loondienst(PNIL) Veranderende wetgeving VAR DBA Rob de Laat Directeur Staffing Management Services Voorzitter

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen ISO 14001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job ISO 14001 opzetten en implementeren

Nadere informatie

Van Contractmanager naar Managed Service Provider The Compliance Factory BV, T: , E: W:www.compliancefactory.

Van Contractmanager naar Managed Service Provider The Compliance Factory BV, T: , E: W:www.compliancefactory. 1. Van Contractmanagement naar een Full Managed Services oplossing De onbekendheid over Managed Services en de angst dat een dergelijke oplossing binnen de eigen organisatie bestaande verschillen in uitgangspunten

Nadere informatie

SLA s voor niet-juristen

SLA s voor niet-juristen 2-daagse training SLA s voor niet-juristen Verhoog uw rendement door heldere afspraken Initiatief en organisatie In samenwerking met sla.heliview.nl Wat leert u in deze training? Het beoordelen en verbeteren

Nadere informatie

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren 15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren Over Nétive BV Nétive BV helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject

Nadere informatie

SLA s voor niet-juristen

SLA s voor niet-juristen 2-daagse training SLA s voor niet-juristen Verhoog uw rendement door heldere afspraken Initiatief en organisatie In samenwerking met Wat leert u in deze training? Het beoordelen en verbeteren van SLA s;

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen OHSAS 18001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job OHSAS 18001 opzetten en implementeren

Nadere informatie

Fiscale en juridische aandachtspunten decentralisatie sociaal domein voor gemeenten en samenwerkingsverbanden

Fiscale en juridische aandachtspunten decentralisatie sociaal domein voor gemeenten en samenwerkingsverbanden Fiscale en juridische aandachtspunten decentralisatie sociaal domein voor gemeenten en samenwerkingsverbanden In het kader van decentralisaties zijn de gemeenten verantwoordelijk voor de uitvoering van

Nadere informatie

ACS meerdaagse opleidingen i.s.m. Auditing.nl

ACS meerdaagse opleidingen i.s.m. Auditing.nl ACS meerdaagse opleidingen i.s.m. Auditing.nl ACS biedt in 2015 weer enkele actuele, interessante opleidingen aan op het eigen kantoor in de rustieke omgeving van Driebergen. Kernwoorden zijn kleinschaligheid,

Nadere informatie

2-daagse training. Contractmanagement. Van contractbewaking naar proactieve contractbeheersing. training.heliview.nl/contractmanagement

2-daagse training. Contractmanagement. Van contractbewaking naar proactieve contractbeheersing. training.heliview.nl/contractmanagement 2-daagse training Contractmanagement Van contractbewaking naar proactieve contractbeheersing Initiatief en organisatie In samenwerking met Wat leert u in deze training? Het verbeteren van contractmanagement

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

2-daagse training. Contractmanagement. Van contractbewaking naar proactieve contractbeheersing. training.heliview.nl/contractmanagement

2-daagse training. Contractmanagement. Van contractbewaking naar proactieve contractbeheersing. training.heliview.nl/contractmanagement 2-daagse training Contractmanagement Van contractbewaking naar proactieve contractbeheersing Initiatief en organisatie In samenwerking met Wat leert u in deze training? Het verbeteren van contractmanagement

Nadere informatie

Brochure. Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag. Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk

Brochure. Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag. Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk Brochure Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag 4 Algemene informatie over de training

Nadere informatie

ProActief neemt u mee, van VAR naar Wet DBA

ProActief neemt u mee, van VAR naar Wet DBA ProActief neemt u mee, van VAR naar Wet DBA Inleiding Voor u ligt de ProActief BluePrint: ProActief neemt u mee, van VAR naar Wet DBA. In deze BluePrint gaan wij in op wie wij zijn en wat wij voor u en

Nadere informatie

PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER. PM Academie

PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER. PM Academie PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER PM Academie PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER Na een succesvol voorjaarsprogramma,

Nadere informatie

ACS meerdaagse opleidingen i.s.m. Auditing.nl

ACS meerdaagse opleidingen i.s.m. Auditing.nl ACS meerdaagse opleidingen i.s.m. Auditing.nl ACS biedt in 2014 weer enkele actuele, interessante opleidingen aan op het eigen kantoor in de rustieke omgeving van Driebergen. Kernwoorden zijn kleinschaligheid,

Nadere informatie

Organisatie principes

Organisatie principes Organisatie principes Een overzicht van organisatie principes die als richtsnoer dienen bij het vormgeven van flexibele, innovatieve organisaties. Deze principes zijn gebaseerd op de Moderne Sociotechniek.

Nadere informatie

Het inhuurproces en uw inkoopdoelstellingen. 17 punten van aandacht bij uitbesteding.

Het inhuurproces en uw inkoopdoelstellingen. 17 punten van aandacht bij uitbesteding. Het inhuurproces en uw inkoopdoelstellingen. 17 punten van aandacht bij uitbesteding. De trend waarbij werk in meerdere flexibele vormen wordt aangeboden en vormgegeven, zet zich voort. Er vindt een duidelijke

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

Charco & Dique. Compliance en risk management voor trustkantoren. Risk Management & Compliance

Charco & Dique. Compliance en risk management voor trustkantoren. Risk Management & Compliance Compliance en risk management voor trustkantoren Wij helpen trustkantoren om in een dynamische omgeving een goede reputatie te houden of op te bouwen Charco & Dique Risk Management & Compliance Charco

Nadere informatie

Categorie ICT Werkomgeving Rijk: Inrichting contractmanagement

Categorie ICT Werkomgeving Rijk: Inrichting contractmanagement 1 26-10- 2016 Categorie ICT Werkomgeving Rijk: Inrichting contractmanagement Den Haag 20 oktober 2016 2 Introductie 3 ICT Categorieën en SLM Het verwervingsproces Contractmanagement (1) Definitie Alle

Nadere informatie

50 Onderzoeksvragen over Managed Service Provider (MSP)

50 Onderzoeksvragen over Managed Service Provider (MSP) 50 Onderzoeksvragen over Managed Service Provider (MSP) wa De Managed Service Provider (MSP) Inzicht in de achtergrond van een onderneming, de levensvatbaarheid, marktpositie en de algemene strategie is

Nadere informatie

Brochure Service Offerings & Agreem.

Brochure Service Offerings & Agreem. Brochure Service Offerings & Agreem. Over Pink Elephant Bedrijfshistorie Pink Elephant is een Nederlandse IT onderneming die rond 1980 is ontstaan als bijverdienste van een drietal studenten aan de Technische

Nadere informatie

Team JZ, cluster I&A Stafmedewerker Aanbesteden OR SBD Afdelingen / Interne klant

Team JZ, cluster I&A Stafmedewerker Aanbesteden OR SBD Afdelingen / Interne klant Inkoopprofielen Contractmanager (Senior/Medior) tactisch inkoper/ Stafmedewerker Aanbesteden OR INKOOPPROCESSEN 1. Ontwikkelen en beheren van inkoop- en aanbestedingsbeleid Team JZ, cluster I&A Stafmedewerker

Nadere informatie

Groei in Leiderschap & Management - Jaaropleiding

Groei in Leiderschap & Management - Jaaropleiding Groei in Leiderschap & Management - Jaaropleiding Zakenwijzer Het is tijd voor nieuw en ander leiderschap en management We kunnen ons niet meer verloven te blijven doen wat we deden. Als alles verandert,

Nadere informatie

Beschikbare modules iv- V Online

Beschikbare modules iv- V Online Beschikbare modules iv- V Online Inleiding Hoe belangrijk is het voor een organisatie om vanuit een visie een strategie te ontwikkelen, de benodigde bedrijfsonderdelen en of afdelingen goed in te richten

Nadere informatie

Samenwerken met zzp ers Alles wat u moet weten over de Wet DBA

Samenwerken met zzp ers Alles wat u moet weten over de Wet DBA Samenwerken met zzp ers Alles wat u moet weten over de Wet DBA Uw adviseurs Jan Rutjes Belastingadviseur Jean-Pierre Hubregsen Adviseur Arbeidsrecht Programma Wat gebeurt er nu eigenlijk allemaal? De (model)overeenkomst

Nadere informatie

IT Outsourcing Krijg grip op uw uitbestedingen

IT Outsourcing Krijg grip op uw uitbestedingen 2-daagse training IT Outsourcing Krijg grip op uw uitbestedingen Initiatief en organisatie In samenwerking met Wat leert u in deze training? Alle stappen van het outsourcingstraject van businesscase tot

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Mobiel : 06-11 764 538 : info@inleenadvies.nl : http://nl.linkedin.com/in/markbouwhuizen. Beknopte toelichting CV

Curriculum Vitae. Personalia. Mobiel : 06-11 764 538 : info@inleenadvies.nl : http://nl.linkedin.com/in/markbouwhuizen. Beknopte toelichting CV Curriculum Vitae Personalia Naam : Mark Sebastiaan Bouwhuizen Roepnaam : Mark Mobiel : 06-11 764 538 E-mail : info@inleenadvies.nl Linkedin profiel : http://nl.linkedin.com/in/markbouwhuizen Beknopte toelichting

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE TELECOMMUNICATIE MOBIELE COMMUNICATIE. Bijlage 04 Kwaliteitsborging en auditing

GEMEENTELIJKE TELECOMMUNICATIE MOBIELE COMMUNICATIE. Bijlage 04 Kwaliteitsborging en auditing GEMEENTELIJKE TELECOMMUNICATIE MOBIELE COMMUNICATIE Bijlage 04 Kwaliteitsborging en auditing Inhoud 1 Inleiding 3 2 Aantonen kwaliteitsborging van de dienstverlening 4 3 Auditing 5 3.1 Wanneer toepassen

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff gemak minder kosten flexibiliteit geen werkgeversrisico s minder zorgen Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks

Nadere informatie

Examenprogramma Associatie Praktijkdiploma Vakopleiding Payroll Services IV Geldig m.i.v. 1 januari 2011

Examenprogramma Associatie Praktijkdiploma Vakopleiding Payroll Services IV Geldig m.i.v. 1 januari 2011 Examenprogramma Associatie Praktijkdiploma Vakopleiding Payroll Services IV Geldig m.i.v. 1 januari 2011 Het examenprogramma omvat: 1. Beroepsprofiel 2. Opleidingsprofiel 3. Examenopzet 4. Examenprogramma

Nadere informatie

contractmanagement PIANOo Congres 2011 Ir. Ing Harry Verkooijen Hoofd SBO-ICM Harry.verkooijen@minbzk.nl

contractmanagement PIANOo Congres 2011 Ir. Ing Harry Verkooijen Hoofd SBO-ICM Harry.verkooijen@minbzk.nl Van contractbeheer naar contractmanagement PIANOo Congres 2011 Ir. Ing Harry Verkooijen Hoofd SBO-ICM Harry.verkooijen@minbzk.nl Doel van de presentatie (1) Waarom verdient contractmanagement een speciale

Nadere informatie

Van VAR naar DBAmodelovereenkomst

Van VAR naar DBAmodelovereenkomst Van VAR naar DBAmodelovereenkomst 1 6 A P R I L 2 0 1 6 F R A N K VA N B E R G E N Programma VAR (Verklaring Arbeidsrelatie) Vervanger VAR Wet DBA (Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties) Afsluiting

Nadere informatie

Financiën & Control Leeraanbod 2016

Financiën & Control Leeraanbod 2016 Financiën & Control Leeraanbod 2016 Financiën en Control is in regio West-Brabant door de deelnemende gemeenten als een cruciale functie benoemd. Dat wil zeggen dat vacatures moeilijk invulbaar zijn, met

Nadere informatie

Trainingen en workshops voor de zorg

Trainingen en workshops voor de zorg Trainingen en workshops voor de zorg Een overzicht van ons aanbod An independent member of Baker Tilly International Tweedaagse training Zorgadministratie voor starters Voor (startende) zorgadministrateurs,

Nadere informatie

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Doel (Mede)zorgdragen voor de vormgeving en door het geven van adviezen bijdragen aan de uitvoering van het beleid binnen de Hogeschool Utrecht kaders en de ter

Nadere informatie

Actieplan naar aanleiding van BDO-onderzoek. Raad van Commissarissen GVB Holding N.V. Woensdag 13 juni 2012

Actieplan naar aanleiding van BDO-onderzoek. Raad van Commissarissen GVB Holding N.V. Woensdag 13 juni 2012 Actieplan naar aanleiding van BDO-onderzoek Raad van Commissarissen GVB Holding N.V. Woensdag 13 juni 2012 Inhoudsopgave - Actieplan GVB Raad van Commissarissen GVB Holding N.V. n.a.v. BDO-rapportage 13

Nadere informatie

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten HAALT MEER UIT ONDERWIJS Uw partner in onderwijs personeelsdiensten WAT DOET DIT IS WIJS? Bij DIT IS WIJS kunt u terecht voor vervanging van onderwijzend personeel al vanaf één dag. Heeft u behoefte aan

Nadere informatie

CURSUS CONTRACTMANAGEMENT OP WEG NAAR EEN PROBLEEMLOZE SAMENWERKING MET EXTERNE PARTIJEN

CURSUS CONTRACTMANAGEMENT OP WEG NAAR EEN PROBLEEMLOZE SAMENWERKING MET EXTERNE PARTIJEN CURSUS CONTRACTMANAGEMENT OP WEG NAAR EEN PROBLEEMLOZE SAMENWERKING MET EXTERNE PARTIJEN HOE VERLOOPT UW SAMENWERKING MET EXTERNE PARTIJEN? Het uitbesteden van bepaalde werkzaamheden komt steeds vaker

Nadere informatie

Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties

Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties 12 punten die elke opdrachtgever, zelfstandige en bemiddelingsbureau moet kennen over de Wet DBA en het verdwijnen van de VAR Hugo-Jan Ruts 12 punten die elke

Nadere informatie

, Print- en documentmanagement, Communicatie en, Sales

, Print- en documentmanagement, Communicatie en, Sales , Print- en documentmanagement, Communicatie en, Sales Een prestatie op maat, dat wilt u toch ook? Link2Doc helpt (inkoop) organisaties bij het optimaliseren en inrichten van documentmanagement processen

Nadere informatie

Soepel van start met de DBA: 5 tips. Maximale wendbaarheid dankzij ehrm

Soepel van start met de DBA: 5 tips. Maximale wendbaarheid dankzij ehrm Soepel van start met de DBA: 5 tips Maximale wendbaarheid dankzij ehrm Soepel van start met de DBA: 5 tips Samenvatting Door de toenemende flexibilisering van de arbeidsmarkt wordt het voor werkgevers

Nadere informatie

Brochure. Cursus HR en financiën. Inzicht in de balans, begroting en resultaatrekening

Brochure. Cursus HR en financiën. Inzicht in de balans, begroting en resultaatrekening Brochure Cursus HR en financiën Inzicht in de balans, begroting en resultaatrekening Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Cursus HR en financiën 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact

Nadere informatie

Op weg voor mensen en werk

Op weg voor mensen en werk Op weg voor mensen en werk uitzenden outplacement re-integratie loopbaanadvies www.personeelsned.nl Wie is PersoneelsNed PersoneelsNed zorgt voor mensen èn werk. Een tweeledige en belangrijke doelstelling!

Nadere informatie

Informatiesessie Wet DBA. Wat betekent dit voor u als intermediair

Informatiesessie Wet DBA. Wat betekent dit voor u als intermediair Informatiesessie Wet DBA Wat betekent dit voor u als intermediair Welkom! Programma Bovib Kennismaking Gevolgen wet DBA voor intermediair Deloitte technische kant Pauze Bovib Uitkomst enquête Wat nu Afsluiting

Nadere informatie

Presentatie 1 Wilke van Nuland en Peter Meulepas

Presentatie 1 Wilke van Nuland en Peter Meulepas Presentatie 1 Wilke van Nuland en Peter Meulepas Afschaffing VAR per 1 mei 2016 Status VAR / DBA VAR = Verklaring Arbeids Relatie vervalt per 1 mei 2016 Per 1 mei 2016 Wet Beoordeling Deregulering arbeidsrelaties

Nadere informatie

LIMES ACADEMY JAARPLANNING 2018

LIMES ACADEMY JAARPLANNING 2018 LIMES ACADEMY JAARPLANNING 2018 Voor HR professionals SEMINARS Seminar 1 - Internationale sociale zekerheid + verzekeringen Bij internationale tewerkstellingen speelt sociale zekerheid een belangrijke

Nadere informatie

S E M I N A R W E R K G E V E R S Z A K E N 8 D E C E M B E R

S E M I N A R W E R K G E V E R S Z A K E N 8 D E C E M B E R S E M I N A R W E R K G E V E R S Z A K E N 8 D E C E M B E R 2 0 1 6 Flexibiliteit bij de arbeid een rekbaar begrip Ingeborg de Vries WA A R K O M E N W E VA N D A A N? Wet Werk en Zekerheid (WWZ) ingevoerd

Nadere informatie

Contractmanagement in Nederland anno 2011

Contractmanagement in Nederland anno 2011 Contractmanagement in Nederland anno 2011 Samenvatting Mitopics Theo Bosselaers NEVI René van den Hoven Februari 2012 1 Periodiek onderzoekt Mitopics de professionaliteit waarmee Nederlandse organisaties

Nadere informatie

ArbeidsFit BLIJVEND INZETBAAR IN VERANDERENDE ORGANISATIES

ArbeidsFit BLIJVEND INZETBAAR IN VERANDERENDE ORGANISATIES ArbeidsFit BLIJVEND INZETBAAR IN VERANDERENDE ORGANISATIES 1 Zijn uw medewerkers ArbeidsFit? Blijvend inzetbaar in veranderende organisaties Meebewegen met de toekomst Welzijn Nieuwe Stijl, kantelingen

Nadere informatie

Contract Awareness voor staf- en bureaumedewerkers

Contract Awareness voor staf- en bureaumedewerkers Workshop Contract Awareness voor staf- en bureaumedewerkers Succesvol voorbereiden, opstellen en bewaken van contractuele afspraken. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke

Nadere informatie

Arbeidsrechtelijke positie van de tennisleraar

Arbeidsrechtelijke positie van de tennisleraar Arbeidsrechtelijke positie van de tennisleraar Verschillende arbeidsrelaties Tennisleraar werkzaam o.b.v. een arbeidsovereenkomst Tennisleraar werkzaam o.b.v. een overeenkomst van opdracht Tennisleraar

Nadere informatie

Vraag 1. Wanneer zijn outsourcingprojecten van belang voor medewerkers?

Vraag 1. Wanneer zijn outsourcingprojecten van belang voor medewerkers? Vragen en antwoorden over outsourcing-projecten Vraag 1. Wanneer zijn outsourcingprojecten van belang voor medewerkers? Outsourcingprojecten zijn relevant voor medewerkers als een bedrijf niet alleen ICT-diensten

Nadere informatie

Van VAR naar modelovereenkomst

Van VAR naar modelovereenkomst Van VAR naar modelovereenkomst Wat was de VAR, wat is de DBA en welke stappen moet u ondernemen? Van VAR naar modelovereenkomst Inleiding Als u met zelfstandigen werkt dan kan het onduidelijk zijn of u

Nadere informatie

Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties

Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties 12 punten die elke opdrachtgever, zelfstandige en bemiddelingsbureau moet kennen over de Wet DBA en het verdwijnen van de VAR Hugo-Jan Ruts 12 punten die elke

Nadere informatie

Meer informatie omtrent de juridische aspecten of de basis van de modelovereenkomst is te verkrijgen bij:

Meer informatie omtrent de juridische aspecten of de basis van de modelovereenkomst is te verkrijgen bij: Inleiding De modelovereenkomst is tot stand gekomen na bijna 6 maanden lang gesprekken voeren, teksten vormen en wederzijds begrip uitbouwen tussen (juridische) vertegenwoordigers van de Bovib en de hoogste

Nadere informatie

Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties

Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties 12 punten die elke opdrachtgever, zelfstandige en bemiddelingsbureau moet kennen over de Wet DBA en het verdwijnen van de VAR Hugo-Jan Ruts Inleiding: Naar

Nadere informatie

ZZP ers inhuren risicovol? Dat hoeft niet. SAMENWERKEN MET ZZP ERS INHUURBELEID HERIJKEN. Zekerheid in Flex.

ZZP ers inhuren risicovol? Dat hoeft niet. SAMENWERKEN MET ZZP ERS INHUURBELEID HERIJKEN. Zekerheid in Flex. ZZP ers inhuren risicovol? Dat hoeft niet. SAMENWERKEN MET ZZP ERS INHUURBELEID HERIJKEN Zekerheid in Flex. Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties De Wet DBA gaat per 1 mei 2016 in werking. Dit vraagt

Nadere informatie

Artificial Intelligence in Business

Artificial Intelligence in Business 2-daagse training Artificial Intelligence in Business Voeg met AI waarde toe aan uw organisatie Initiatief en organisatie In samenwerking met Wat leert u in deze training? De verschillende vormen van AI

Nadere informatie

Managementworkshops. Communicatie: alle gedrag is communicatie. Gespreksvaardigheden: succesvol praten en luisteren

Managementworkshops. Communicatie: alle gedrag is communicatie. Gespreksvaardigheden: succesvol praten en luisteren Managementworkshops Door de toenemende dynamiek in de zorg verandert de rol van de leidinggevende. Een leidinggevende krijgt te maken met: Decentralisatie van verantwoordelijkheden Groter wordende span

Nadere informatie

Managementworkshops. Communicatie: alle gedrag is communicatie. Gespreksvaardigheden: succesvol praten en luisteren

Managementworkshops. Communicatie: alle gedrag is communicatie. Gespreksvaardigheden: succesvol praten en luisteren Managementworkshops Door de toenemende dynamiek in de zorg verandert de rol van de leidinggevende. Een leidinggevende krijgt te maken met: Decentralisatie van verantwoordelijkheden Groter wordende span

Nadere informatie

ZZP ers inhuren risicovol? Dat hoeft niet. SAMENWERKEN MET ZZP ERS INHUURBELEID HERIJKEN. Zekerheid in Flex.

ZZP ers inhuren risicovol? Dat hoeft niet. SAMENWERKEN MET ZZP ERS INHUURBELEID HERIJKEN. Zekerheid in Flex. ZZP ers inhuren risicovol? Dat hoeft niet. SAMENWERKEN MET ZZP ERS INHUURBELEID HERIJKEN Zekerheid in Flex. Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (Wet DBA) De Wet DBA is per 1 mei 2016 in werking

Nadere informatie

Inkoop- en aanbestedingsbeleid Waterschap Vallei & Eem 2012

Inkoop- en aanbestedingsbeleid Waterschap Vallei & Eem 2012 Inkoop- en aanbestedingsbeleid Waterschap Vallei & Eem 2012 Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. DOEL VAN HET INKOOP- EN AANBESTEDINGSBELEID... 3 3. KADERS VAN INKOPEN EN AANBESTEDEN... 4 4. BEPALING AANBESTEDINGSPROCEDURE...

Nadere informatie

PEOPLE INVESTMENT LEIDERSCHAP ONTPLOOIING INDIVIDUELE TRAINING PERSOONLIJKE COACHING MENTORING GROEPSSESSIES SIMULATIE COUNSELING

PEOPLE INVESTMENT LEIDERSCHAP ONTPLOOIING INDIVIDUELE TRAINING PERSOONLIJKE COACHING MENTORING GROEPSSESSIES SIMULATIE COUNSELING PEOPLE INVESTMENT INDIVIDUELE TRAINING GROEPSSESSIES PERSOONLIJKE COACHING MENTORING COUNSELING SIMULATIE LEAD YOUR TEAM SUCCESSFULLY INTO THE FUTURE INDIVIDUELE TRAINING TELEFONISCHE SUPPORT PRAKTISCHE

Nadere informatie

16 januari 2017 Kaper Nooijen Advocaten & Sport Service Noord-Brabant. Arbeid en de Wet DBA

16 januari 2017 Kaper Nooijen Advocaten & Sport Service Noord-Brabant. Arbeid en de Wet DBA 16 januari 2017 Kaper Nooijen Advocaten & Sport Service Noord-Brabant Arbeid en de Wet DBA Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties Arbeidsovereenkomst Overeenkomst van opdracht Vrijwilligers overeenkomst

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER. Advies op maat. Advies

INFORMATIEFOLDER. Advies op maat. Advies INFORMATIEFOLDER Advies op maat Advies maat p at Adviesbureau Van der Zalm Wij staan graag voor u klaar Financiële producten kunnen een belangrijke rol voor u, uw gezin en uw bedrijf spelen. Ze beschermen

Nadere informatie

Dienstverlening Reisbureau,

Dienstverlening Reisbureau, Service level agreement, behorende bij de Overeenkomst, tussen ROC Friese Poort en [opdrachtnemer] Bijlagenummer: Bijlage 5.2 Versie: 0.0 concept Datum: 25-11-2016 Inhoudsopgave 1 ALGEMEEN... 3 1.1 PARTIJEN...

Nadere informatie

Achtergrond. VAR wordt afgeschaft. Redenen afschaffing VAR:

Achtergrond. VAR wordt afgeschaft. Redenen afschaffing VAR: WELKOM Achtergrond VAR wordt afgeschaft. Redenen afschaffing VAR: Handhaving is zeer beperkt omdat dit alleen op individueel niveau bij de opdrachtnemer kan, tenzij evident misbruik door opdrachtgever.

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

Klokkenluidersregeling

Klokkenluidersregeling Meldingsregeling overtredingen of misstanden Group Compliance Document informatie Titel Klokkenluidersregeling Auteur Group Compliance Versie 2.0 Datum 1 januari 2014 Inhoud 1. Inleiding... 2 1.1 Doel

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Al Barzag Dijkshoornseweg 211 2614 KC Delft. T: 085 0290037 E: info@albarzag.nl W: www.albarzag.nl. Publicatie 22 oktober 2015

Dienstenwijzer. Al Barzag Dijkshoornseweg 211 2614 KC Delft. T: 085 0290037 E: info@albarzag.nl W: www.albarzag.nl. Publicatie 22 oktober 2015 Dienstenwijzer Al Barzag Dijkshoornseweg 211 2614 KC Delft T: 085 0290037 E: info@albarzag.nl W: www.albarzag.nl Publicatie 22 oktober 2015 Pagina 1 van 6 Geachte relatie, De overheid hecht aan een goede

Nadere informatie

VOLLEDIGE CONTROLE OVER UW AVG COMPLIANCY

VOLLEDIGE CONTROLE OVER UW AVG COMPLIANCY VOLLEDIGE CONTROLE OVER UW AVG COMPLIANCY AVG: EEN NIEUWE LEVENSSTIJL Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe toepassing van de AVG wetgeving van kracht in alle Europese landen. Een wetgeving die de verwerking

Nadere informatie

Wet- en regelgeving inhuur personeel, wat betekent dit voor u als Opdrachtgever?

Wet- en regelgeving inhuur personeel, wat betekent dit voor u als Opdrachtgever? Wet- en regelgeving inhuur personeel, wat betekent dit voor u als Opdrachtgever? Inleiding Een organisatie kan - in plaats van werknemers zelf in loondienst te nemen - op verschillende manieren arbeidskrachten

Nadere informatie

TenneT. Vrijdag 18 september 2015. 100% kwalitatief aanbesteden inhuur!

TenneT. Vrijdag 18 september 2015. 100% kwalitatief aanbesteden inhuur! TenneT Vrijdag 18 september 2015 100% kwalitatief aanbesteden inhuur! 1 Vraag aan de zaal 1. Vinden wij werving en selectie van medewerkers voor vast en flexibel even belangrijk? Mee eens? Mee oneens?

Nadere informatie

Werkdocument Checklist positieve factoren in een Transfer-/Trajectklas

Werkdocument Checklist positieve factoren in een Transfer-/Trajectklas Werkdocument Checklist positieve factoren in een Transfer-/Trajectklas Doel Dit werkdocument is bedoeld voor scholen in het voorgezet onderwijs die een initiatief voor passend onderwijs aan het opzetten

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO 9001 trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO 9001 trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen ISO 9001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job ISO 9001 introductie en implementatie

Nadere informatie

Sturen op menskracht. Kijkje in de keuken van het St. Antoniusziekenhuis. Annewil Lettink Teamhoofd Productadministratie&Advies November 2015

Sturen op menskracht. Kijkje in de keuken van het St. Antoniusziekenhuis. Annewil Lettink Teamhoofd Productadministratie&Advies November 2015 Sturen op menskracht Kijkje in de keuken van het St. Antoniusziekenhuis Annewil Lettink Teamhoofd Productadministratie&Advies November 2015 Menukaart van vanavond 1. Amuse: Wie is Annewil Lettink? 2. Voorgerecht:

Nadere informatie

Welkom. Kennissessie Prima voorbereid op de Wet DBA.

Welkom. Kennissessie Prima voorbereid op de Wet DBA. Welkom Kennissessie Prima voorbereid op de Wet DBA. Korte introductie Voor 2001 Ook in deze tijd was er sprake van inhuur van derde UWV verantwoordelijk voor innen van premies voor WW en WAO. Wanneer sprake

Nadere informatie

Flexibilisering van de arbeidsmarkt

Flexibilisering van de arbeidsmarkt September 2016 Flexibilisering van de arbeidsmarkt De wereld om ons heen verandert. Zo ook de arbeidsmarkt. De tijd waarin werknemers louter voor onbepaalde tijd in dienst werden genomen, ligt (heel) ver

Nadere informatie

Grip op de zaak en besparen

Grip op de zaak en besparen Grip op de zaak en besparen MultiFlexx De onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) op het gebied van Flexibele arbeid. Sinds 1994 helpen wij onze klanten met het organiseren van hun flexibele arbeidsbehoefte.

Nadere informatie

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Brochure Training HR en timemanagement In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training HR en timemanagement 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact

Nadere informatie

PRAKTISCHE KENNISBIJEENKOMSTEN (VER)HUUR

PRAKTISCHE KENNISBIJEENKOMSTEN (VER)HUUR PRAKTISCHE KENNISBIJEENKOMSTEN (VER)HUUR 3 BASISTHEMA S 26 maart Huurovereenkomsten en Huurrecht 8 april Huurprijs(beleid) en servicekosten 22 april Fiscale aspecten bij scheiden van wonen en zorg 2 SPECIFIEKE

Nadere informatie

BROCHURE Detacheren Uitzenden Payroll Contractbeheer ZZP ers Werving & Selectie

BROCHURE Detacheren Uitzenden Payroll Contractbeheer ZZP ers Werving & Selectie BROCHURE 2017 Detacheren Uitzenden Payroll Contractbeheer ZZP ers Werving & Selectie 2 UW PERSONEEL GOED GEREGELD! ANDERS Mediair ondersteunt woningcorporaties, gemeenten en vastgoedbedrijven bij het tijdelijk

Nadere informatie

Geef aan in hoeverre u het eens bent met onderstaande stellingen (1 = volstrekt mee oneens, 5 = helemaal mee eens)

Geef aan in hoeverre u het eens bent met onderstaande stellingen (1 = volstrekt mee oneens, 5 = helemaal mee eens) Knowledge Performance Scan De Knowledge Performance Scan geeft relatief snel en goedkoop inzicht in de stand van zaken met betrekking tot de manier waarop met kennis wordt omgegaan in een organisatie(onderdeel).

Nadere informatie

Blockchain in Business

Blockchain in Business 2-daagse masterclass Blockchain in Business Zinvol aan de slag met blockchain in uw organisatie Initiatief en organisatie In samenwerking met Wat leert u in deze masterclass? U krijgt inzicht in deze opkomende

Nadere informatie

Belastingen Administraties Adviezen Financiële planning. De wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties voor de creatieve ondernemer; hoe nu verder?

Belastingen Administraties Adviezen Financiële planning. De wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties voor de creatieve ondernemer; hoe nu verder? De wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties voor de creatieve ondernemer; hoe nu verder? Dennis Ketelaars Danny Pieters Introductie van VAR naar de Wet DBA VAR vanaf 2005 (200.000 zzp ers) Wet DBA

Nadere informatie

Verklaring Beoordeling arbeidsrelaties (VAR) De VAR maakte het praktisch mogelijk zelf te bepalen of je als zzp er ging werken Nu de VAR is afgeschaft kan dat niet meer: de Belastingdienst, het UWV en

Nadere informatie

Programma van eisen broker inhuur personeel

Programma van eisen broker inhuur personeel Programma van eisen broker inhuur personeel Vertrouwelijkheidsniveau: Vertrouwelijk Colofon GVB Arlandaweg 100 1043 HP AMSTERDAM Contactpersoon Lonneke Burghart Doorkiesnummer 020 4608710 E-mail lonneke.burghart@gvb.nl

Nadere informatie

A. 10 STAPPEN VOOR HET SELECTEREN VAN GOED PERSONEEL

A. 10 STAPPEN VOOR HET SELECTEREN VAN GOED PERSONEEL A. 10 STAPPEN VOOR HET SELECTEREN VAN GOED PERSONEEL Als manager of ondernemer heeft u een aantal gereedschappen ter beschikking die u ondersteunen bij het selecteren van personeel en het begeleiden van

Nadere informatie

Succesvol ERP selecteren en implementeren. Mitopics BV dé specialist op ERP-gebied vanuit risicobeheersing

Succesvol ERP selecteren en implementeren. Mitopics BV dé specialist op ERP-gebied vanuit risicobeheersing Succesvol ERP selecteren en implementeren Mitopics BV dé specialist op ERP-gebied vanuit risicobeheersing Onze concurrenten hebben veel betere informatie! Onze klanten verwachten meer van ons! Onderhoud

Nadere informatie

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren software consultancy training De markt heeft nood aan een flexibele en complete planningsoplossing. De invoering van de dienstencheques

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bewust willen en kunnen 4. Performance Support 5. Informele organisatie 5. Waarom is het zo moeilijk? 6

Inhoudsopgave. Bewust willen en kunnen 4. Performance Support 5. Informele organisatie 5. Waarom is het zo moeilijk? 6 Inleiding De afgelopen vijftien jaar hebben we veel ervaring opgedaan met het doorvoeren van operationele efficiencyverbeteringen in combinatie met ITtrajecten. Vaak waren organisaties hiertoe gedwongen

Nadere informatie

Brochure Service Strategy

Brochure Service Strategy Brochure Service Strategy Over Pink Elephant Bedrijfshistorie Pink Elephant is een Nederlandse IT onderneming die rond 1980 is ontstaan als bijverdienste van een drietal studenten aan de Technische Universiteit

Nadere informatie

TRAINING Omgaan met klachten

TRAINING Omgaan met klachten TRAINING Omgaan met klachten www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING OMGAAN MET KLACHTEN Kennis en inzicht zijn essentieel om klachten goed en professioneel

Nadere informatie