INHOUDSOPGAVE A ALGEMEEN 1. Inleiding 2. Ruimtebenamingen 3. Woningborg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INHOUDSOPGAVE A ALGEMEEN 1. Inleiding 2. Ruimtebenamingen 3. Woningborg"

Transcriptie

1

2 INHOUDSOPGAVE A ALGEMEEN 1. Inleiding 2. Ruimtebenamingen 3. Wningbrg B TECHNISCHE UITGANGSPUNTEN 1. Peil van de Wning 2. Grndwerk 3. Buitenrilering 4. WKO 5. Terreinverharding, terreininrichting en beplanting 6. Vleren 7. Wanden 8. Gevelafwerking en metselwerk 9. Daken en terrassen 10. Prefab betn dakranden, luifels, pergla s en zitbankjes 11. Kzijnen, ramen en deuren 12. Staalcnstructie 13. Trappen en aftimmerwerk 14. Plafnd-, wand- en vlerafwerking 15. Tegelwerk 16. Keukeninrichting 17. Schilderwerk 18. Binnen rilering 19. Dakgten en hemelwaterafveren 20. Water- en WKO installatie 21. Verwarmingsinstallatie 22. Gasinstallatie 23. Ventilatievrzieningen 24. Elektrische installatie 25. Telecmmunicatie en cai (radi/tv) vrzieningen 26. Schnmaken en plevering 27. Wijzigingen tijdens de buw OVERZICHT SANITAIR

3 A. ALGEMEEN 1. Inleiding Het prject Strijp R is een nieuwe wnwijk p het terrein van de vrmalige Philips beeldbuizenfabriek in Eindhven. Deze technische mschrijving heeft betrekking p de wningen die in Veld 4 wrden gerealiseerd. In deze technische mschrijving treft u de specificaties aan van de materialen, afwerking en uitrusting. Het is mgelijk m uw wning met behulp van een uitgebreide keuzelijst en diverse uitbreidingsvarianten zveel mgelijk naar uw eigen wensen aan te passen f in te richten. De wningen zijn ntwrpen dr Bedaux de Bruwer architecten. Alle wningen zijn p de situatietekening aangegeven met behulp van kavelnummers. De inhud van de verkptekeningen en technische mschrijving is zrgvuldig pgesteld. Tijdens de buwwerkzaamheden kunnen kleine maatverschillen ntstaan. Genemde maten in de verkptekeningen en mschrijving zijn dan k circa maten. Aan de (verkp)brchure en prject gerelateerde uitingen kunnen geen rechten wrden ntleend. Deze maken geen nderdeel uit van de cntractdcumenten c.q. de kpvereenkmst en aannemingsvereenkmst. 2. Ruimtebenamingen In het buwbesluit is de benaming van de diverse vertrekken vastgelegd. Z wrdt niet gesprken ver een wn- f slaapkamer, keuken f hal maar ver bijvrbeeld verblijfs-, verkeers- f nbenemde ruimte. Omwille van de duidelijkheid is in deze technische mschrijving gebruik gemaakt van de gangbare aanduidingen. Om u tch vlledig te infrmeren, vindt u navlgend de benamingen zals deze wrden gehanteerd. Benaming hier gehanteerd Wnkamer, eetkamer keuken slaapkamer Hal, gang, verlp Garage, berging, zlderruimte Tilet f wc Badkamer, duche Meterkast Vlgens Buwbesluit Verblijfsruimte (vbr) Verkeersruimte (vkr) Bergruimte (br) / nbenemde ruimte Tiletruimte Badruimte Technische ruimte 3. Wningbrg Van tepassing is de Wningbrg Garantie- en waarbrgregeling Nieuwbuw Alle werkzaamheden zullen wrden uitgeverd vlgens deze technische mschrijving en de afwerkstaat, alsmede vlgens de eisen van ged en deugdelijk werk met inachtneming van de geldende verheidsregels, nrmen en de bepalingen en vrschriften van de nutsbedrijven. Ongeacht hetgeen in deze technische mschrijving en afwerkstaat is bepaald, gelden nverkrt de regelingen, reglementen en standaard vrwaarden zals gehanteerd en mschreven dr Wningbrg. In geval enige bepaling in deze technische mschrijving daarmee nverenigbaar mcht zijn fwel nadeliger mcht zijn vr de verkrijger, prevaleren steeds de bvengenemde bepalingen van Wningbrg. Vr garantie, garantietermijnen etc. wrdt verwezen naar de hiervr geldende regelingen van Wningbrg. De inrichting van de tuin en/f erfscheidingen en hagen vallen niet nder de Wningbrg-garantie en de daarbij hrende 5% regeling f brgstellingsregeling.

4 B. TECHNISCHE OMSCHRIJVING 1. Peil van de wning Het peil P, waaruit alle hgten en diepten wrden gemeten, kmt vereen met de bvenkant van de afgewerkte begane grndvler ter plaatse van de entree van de wning. De juiste maat wrdt bepaald in verleg met de Dienst Buw- en Wningtezicht van de gemeente Eindhven. 2. Grndwerk Onder grndwerk wrdt verstaan de ndige grndwerken te verrichten vr de funderingen, leidingen en bestratingen. Ter plaatse van de begane grndvler kmt geen kruipruimte. De tuinen wrden afgewerkt met gebiedseigen vr wningbuw geschikte grnd. Nadere inzichten en metingen kunnen mgelijk leiden tt kleine aanpassingen waar het aansluitingen en plssingen bij kavelgrenzen betreft. 3. Buitenrilering De buitenrilering wrdt uitgeverd in kunststf. Er wrdt een gescheiden rileringssysteem tegepast, wat betekent dat het hemelwater en vuilwater separaat wrdt afgeverd. Het hemelwater wrdt bij alle wningtypen via een ndergrnds rileringssysteem afgeverd. De uitvering geschiedt vlgens de geldende plaatselijke vrschriften. 4. WKO De wnwijk Strijp R wrdt geheel vrzien van een cllectieve Warmte Kude Opslag (WKO) installatie. Dit betekent dat alle wningen wrden aangeslten p een cllectieve dieptebrn van waaruit zwel warm- (winterperide) als kud-water (zmerperide).. De individuele warmtepmpinstallatie in de wning is p dit cllectief systeem aangeslten en levert via het vlerverwarmingssysteem zwel warmte als keling in de wning. Ok het warm tapwater wrdt dr dit systeem via het bilervat van ca. 300 liter in de wning geleverd. 5. Terreinverharding, terreininrichting en beplanting Terreininrichting penbaar gebied: De inrichting van het penbaar gebied wrdt dr de gemeente Eindhven geregeld en behrt niet tt de wning. De gemeenschappelijke paden zals aangegeven p de verkptekeningen zijn in gemeenschappelijk eigendm van de mwnenden. Dr middel van een erfdienstbaarheid heeft eenieder het recht deze paden te gebruiken m (achterm) het gekchte te kunnen bereiken. De verharding van deze paden wrdt eveneens dr de gemeente uitgeverd. Het nderhud is vr rekening van de mwnenden. Tuinen: Er wrdt in de tuinen standaard geen beplanting f andere tuininrichting aangebracht anders dan vermeld p de verkptekening.

5 Tuinafscheidingen: De verkper brengt de tuinafscheidingen tussen privé en penbaar gebied cnfrm verkptekening aan, alsmede de paaltjes p de hekpunten van de perceelgrenzen nderling. De verkper vrziet in tuinafscheidingen (hge en lage hagen) ter plaatse van de vergangen privé naar het penbaar (gren)gebied als belangrijke natuurkwaliteit vr het gehele plan. Deze tuinafscheidingen wrden verwegend geplaatst p de kavels. Dit zals aangegeven p de hagentekening. De kper is verplicht m deze tuinafscheidingen te nderhuden vlgens de nderhudsverplichting zals pgenmen in de statuten van de Stichting Hagen nderhud. Vr het nderhud wrdt dr de Stichting een jaarlijkse nderhudsbijdrage gevraagd. In verband met leemhudende grndlagen in dit deel van Eindhven adviseren wij u m bij de aanleg en inrichting van uw tuin advies in te winnen bij een deskundige. Hud in ieder geval bij het ntwerp en de aanleg van uw tuin rekening met het vlgende: Zrg vr afscht van de bestrating vanaf de wning en/f berging naar de penbare perceelgrens f achterpad; Het wel f niet aanbrengen van waterdichte/drlatende bestrating; Eventueel te nemen maatregelen in de grnd (bijv. drainage); Vrijhuden van strken grnd rndm de wning, berging en eventuele verige bijgebuwen/aanbuwen; Beperkingen m.b.t. het aansluiten van b.v. putjes f hemelwaterafveren p het drainagesysteem. Bergingen: De wning wrdt vrzien van een prefab huten berging geplaatst p een betnnen plaatfundering; De berging wrdt vrzien van een energiezuil bestaande uit een lichtpunt p schakelaar en een enkele wandcntactds; 6. Vleren Begane grnd: De begane grndvleren wrden uitgeverd in een geïsleerde systeemvler en afgewerkt met een afwerkvler. Verdiepingen: De verdiepingsvleren wrden uitgeverd in een betnnen plaatvler en afgewerkt met een afwerkvler. De V-naden tussen de geprefabriceerde betnnen vlerelementen blijven in het zicht. De afstand van de V-naden nderling is afhankelijk van de breedte van deze vlerelementen en is niet veral gelijk. Uitbuwvarianten: Diverse wningtypes zijn zdanig vrbereid dat bij aankp van de wning meteen gekzen kan wrden vr een uitbreiding dr middel van een uitbuw p de begane grnd. Een en ander zals getekend p de ptietekening.

6 7. Wanden Wningscheidende wanden bestaan uit een ankerlze spuwmuur van kalkzandsteen lijmelementen, dikte cnfrm pgave cnstructeur. Daar waar het technisch ndzakelijk is wrden in de wanden dilatatievegen aangebracht. De binnen spuwbladen wrden eveneens pgetrkken in kalkzandsteen lijmelementen vrzien van de bendigde sparingen en ankers ten beheve van het metselwerk en de kzijnen. Binnenwanden: De als zdanig p tekening aangegeven lichte scheidingswanden (gips f gasbetn) wrden uitgeverd in dikte cnfrm tekening. 8. Gevelafwerking en metselwerk Gevelmetselwerk: De buitengevels wrden uitgeverd cnfrm de geveltekening met een licht gemêleerde baksteen in een dr architect gekzen frmaat en verband cnfrm mnster. In het gevelmetselwerk wrden dilataties aangebracht. Deze staan niet p de verkptekeningen aangegeven. Vr de islatie van de gevels wrdt een islatiemateriaal tegepast, zdanig dat de ttale uitwendige scheidingscnstructie een Rc waarde 4,5 m 2 K/W heeft. Vegwerk: Het schnmetselwerk wrdt uitgeverd met een dr architect gekzen veg cnfrm mnster. Tegelwerk: Daar waar p tekening aangegeven wrdt in de gevels geglazuurd tegelwerk pgenmen, kleur en afmeting vlgens pgave architect. Waterslagen: De waterslagen nder de kzijnen wrden uitgeverd in gemffeld aluminium raamdrpels, kleur en afmeting vlgens pgave van architect. 9. Daken en dakterrassen De platte daken van de wningen wrden als vlgt uitgeverd: De daken wrden uitgeverd in een betnnen plaatvler. Dakbedekking wrdt uitgeverd in een bitumineuze dakbedekking vrzien van een ballast laag van grind. In geval van een dakterras wrden er betnnen draintegels p tegeldragers aangebracht in plaats van grind, nder afscht, evenwijdig aan de gevel. De dakislatie wrdt uitgeverd in een afschtislatie met een gemiddelde Rc waarde van 6,0 m2k/w. De dakrandafdekking wrdt uitgeverd met een muurafdekker in een kleur vlgens pgave architect. Op de daken wrden kanalen van de technische installaties geplaatst. Ontluchting standleidingen middels ntluchting p het dakvlak, psitie nader te bepalen.

7 De schuine daken van de wningen wrden als vlgt uitgeverd: Geprefabriceerde geïsleerde dakelementen (Rc waarde van 6,0 m2k/w) Vlakke keramische dakpannen, kleur en afmeting vlgens pgave architect; Op de daken wrden afverkanalen van de technische installaties geplaatst. Ontluchting standleidingen middels ntluchting p het dakvlak, psitie nader te bepalen. 10. Kzijnen, ramen en -deuren Buitenkzijnen, -deuren en ramen: De buitenkzijnen, ramen en deuren wrden uitgeverd in huten kzijnen in een witte RAL-kleur. Het hang- en sluitwerk van de ramen en deuren wrden uitgeverd in naturel aluminium kleur vrzien van het SKG **keurmerk De vr- en achterdeuren van de wningen wrden uitgeverd in hut in een witte RAL kleur. De gehele wning wrdt vrzien van islerende HR ++ beglazing. Er mag geen flie f binnen znwering direct p het glas geplaatst wrden in verband met het risic p thermische breuk. Daar waar p tekening aangegeven wrdt in het dakvlak een lichtkepel/ dakraam geplaatst bedeld vr bereikbaarheid van de warmtepmp indien deze vervangen met wrden (vlgens bemnstering) Binnen kzijnen en deuren: De binnendeurkzijnen wrden uitgeverd in stalen verdiepingshge mntage binnendeurkzijnen, kleur wit. Alle binnendeurkzijnen in de wningen wrden vrzien van verdiepingshge fabrieksmatig gelakte pdekdeuren, kleur wit. Hang- en sluitwerk: Het hang- en sluitwerk van de buitendeuren en ramen wrdt daar waar ndig uitgeverd in weerstandsklasse 2 vr inbraakwerendheid (SKG**),.a. met metalen sluitkmmen bij de buitendeuren. De binnendeuren wrden vrzien van slten, deurkrukken en rzetten: Wnkamer lpslt Slaapkamers lpslt Berging lpslt WKO ruimte lpslt Badkamer vrij- en bezetslt Tiletruimte vrij- en bezetslt Meterkast kastslt De deurgreep vr de entreedeur van de wningen wrdt uitgeverd in aluminium. De brievenbus is vrzien van een aluminium briefplaat met tchtwering. 11. Staalcnstructies Bven grte sparingen, zals raamkzijnen, erkers e.d. wrden waar ndig hekstalen f stalen balken geplaatst als draagcnstructie vr de bvenliggende nderdelen, cnfrm

8 pgave cnstructeur. Vr zver staalcnstructies in het zicht kmen, wrden deze in een dekkende kleurstelling afgewerkt vlgens pgave architect f vrzien van aftimmerwerk. Daarnaast zullen de ndige cnstructieve stalen prfielen, vlerliggers etc. vlgens pgave van de cnstructeur wrden tegepast. Franse balkns wrden uitgeverd in een stalen gemffeld hekwerk in een RAL-kleur, vlgens pgave architect. 12. Trappen en aftimmerwerk Trappen: De (pen)trappen in de wning wrden vervaardigd uit vurenhut (fabrieksmatig gegrnd), Dichte trappen wrden uitgeverd met sttbrden in mdf. De trapleuningen wrden uitgeverd in hardhut p aluminium leuningdragers. Het trapgat wrdt waar ndig afgezet met een huten spijlenhekwerk. Meterkast: De prefab meterkasten wrden vrzien van een verdeelinrichting waarp de elektrische installatie wrdt aangeslten. Tevens zijn de kilwattuur meter, de watermeter, de caiaansluiting (tv en radi) en de glasvezelaansluiting in de meterkast aanwezig. De meterkast wrdt uitgeverd cnfrm de geldende vrschriften van het energieleverend bedrijf. Plinten: De wning wrdt niet vrzien van vlerplinten. 13. Plafnd-, wand- en vlerafwerking Plafndafwerkingen: Alle plafnds wrden vrzien van structuur spuitwerk, met uitzndering van het plafnd in de meterkast en pstelplaats installaties. De zgenaamde V-naden in de betnnen plafnds blijven in het zicht. Het plafnd p de 2 e verdieping nder schuine daken wrdt uitgeverd in dakplaten met een fabrieksmatig afgewerkte zichtzijde, kleur wit. Wandafwerking: De niet betegelde wanden in de wning (muv de pstelplaats van de technische installaties) wrden behangklaar afgewerkt. Uitzndering vrmen de wanden bven het tegelwerk van de tiletruimte, deze wrden vrzien van spuitwerk. De wanden f wandgedeelten die wrden betegeld staan vermeld in de afwerkstaat. Vlerafwerking; De vleren in de wning wrden, met uitzndering van het betegelde gedeelte in de badkamer en tiletten en de ruimten achter de knieschtten, vrzien van een afwerkvler. 14. Tegelwerk Wandtegels: Vr het prject is een tegelpakket Strijp R samengesteld bij de vr het prject aangewezen tegelleverancier. De wanden in de badkamer wrden tt aan het plafnd getegeld;

9 De wanden in het tilet wrden tt ca. 1200mm getegeld, gemeten vanaf tegelwerk vler en afhankelijk van de tegelmaat. De vler en wandtegels zullen niet strkend wrden verwerkt. Indien een muurpening in het tegelwerk valt, wrden de neggen ter plaatse van de vensterbank mee betegeld. Alle vleren met wandaansluitingen in tegelwerk, almede de verticaal inwendige heken in de badkamer en eventuele dilatatievegen in de kalkzandsteen muren, wrden vrzien van kitveg. Er wrden bij uitwendige heken kunststf hekstrips tegepast. Vlertegels: Vr het prject is een tegelpakket Strijp R samengesteld bij de vr het prject aangewezen tegelleverancier. De vegen van de vleren zijn niet strkend met de vegen van de wandtegels. De vleren wrden standaard ingewassen met vegmiddel, kleur grijs. Kunststeen: In de deurpening van de badkamer en het tilet wrden kunststenen drpels aangebracht. Aan de binnenzijde van kzijnen in betegelde wandvlakken wrdt het tegelwerk drgezet. Aan de binnenzijde nder de buitenkzijnen ter plaatse van steenachtige brstweringen (niet in betegelde vlakken) wrden kunststenen vensterbanken aangebracht (cnfrm mnster) van vldende breedte en gangbare lengtes. 15. Keukeninrichting Standaard wrdt de wning znder keuken verkcht. Het leidingwerk van de keuken wrdt p standaard plaatsen afgedpt. Via de prjectshwrm kunt u wel een keuken in pdracht geven. In dat geval is het eventueel verplaatsen van de aansluitpunten vr nze rekening, dus kstels, mits alles bekend is vr de vastgestelde sluitingsdatum. Daarnaast is er de mgelijkheid m vr een nader te bepalen sluitingsdatum crrecte en duidelijke (vlgens richtlijnen van de aannemer pgestelde) tekeningen te verleggen, p basis waarvan de aannemer (tegen een nader p te geven meerprijs) het leidingwerk kan aanpassen aan de dr u gewenste situatie. Plaatsing van de keuken geschiedt altijd na buwkundige plevering van de wning. 16. Schilderwerk Binnen schilderwerk De vlgende nderdelen wrden dekkend geschilderd, al dan niet fabrieksmatig aangebracht: Huten aftimmering muurkpbeëindiging en architraven; Huten gevelkzijnen.

10 Buitenschilderwerk De vlgende nderdelen wrden vrzien van een grndlaag, een vrlaklaag en een aflaklaag in het werk aangebracht f fabrieksmatig afgelakt: Huten buitenplafnds; Huten gevelkzijnen. Het binnen- en buitenschilderwerk wrdt uitgeverd in een dekkend verfsysteem, kleur vlgens afwerkstaat. De trappen wrden gegrnd uitgeverd. De trapbmen, trapspillen en traphekken wrden dekkend geschilderd. Muurleuningen wrden transparant gelakt. De in het zicht blijvende leidingen wrden geschilderd, vr zver niet chrmatisch verzinkt f van kunststf. In technische ruimten, berging, nbenemde ruimte en meterkast wrden geen nderdelen geschilderd. 17. Binnen rilering De binnen rilering wrdt uitgeverd in kunststf. 18. Dakgten en hemelwaterafver De hemelwaterafver wrdt uitgeverd in zink, kleur naturel. De hemelwaterafveren van de bergingen wrden uitgeverd in PVC grijs. 19. Water- en WKO installatie Waterleidingen: Iedere wning wrdt middels een individuele watermeter in de meterkast aangeslten p het penbare net. De aanleg- en aansluitksten zijn bij de kp-/aanneemsm inbegrepen. De waterleiding is afsluit-/aftapbaar en in vldende mate beschermd tegen bevriezing. De kud waterleiding wrdt aangelegd vanaf de watermeter in de meterkast naar de vlgende tappunten: Aansluitpunt vr de mengkraan in de keuken; Aansluitpunt vaatwasser; fntein tiletruimte p de begane grnd; tiletcmbinaties; de duche-, bad- en wastafelmengkaan in de badkamer; de wasmachine; de warmtepmp. De warmwaterleiding wrdt aangelegd vanaf de warmtepmpbiler naar de vlgende tappunten: het aansluitpunt van de mengkraan in de keuken; de duche-, bad- en wastafelmengkranen in de badkamer. De tapwater installatie vldet aan de wettelijke eis vr Leginella bestrijding. Sanitair Het te leveren sanitair wrdt uitgeverd vlgens de sanitair lijst. 20. Verwarmingsinstallatie

11 Alle verblijfsruimten wrden verwarmd/gekeld dr middel van (lage temperatuur) vlerverwarming/-keling. De badkamer van de wningen krijgt bvendien k een elektrisch aangeslten radiatr. Bij tepassing van vlerverwarming is de vlerafwerking een aandachtspunt. Veelal wrdt gedacht dat bij gebruik van vlerverwarming uitsluitend gebruik gemaakt kan wrden van steenachtige vlerafwerking. Hewel een steenachtige vlerafwerking de beste warmteafgifte geeft, zijn huten en textiele afwerkingen (zals parket, kurk, bambe, linleum en tapijt) uitstekend mgelijk, mits Rc-waarde f islatiewaarde van de vlerafwerking vldet aan de gestelde bvengrens van 0,09 m2k/w. De vlerverwarming wrdt uitgeverd met een zgenaamde WKO-installatie. Bij plevering van de wning ntvangt u hiervr een gebruikersinstructie he m te gaan met de regeling vr warmte f keling. De ruimtetemperaturen vlden aan de eisen van Wningbrg (zie Wningbrg-regeling). 21. Gasinstallatie De wning wrdt standaard niet aangeslten p een gasinstallatie. 22. Ventilatievrzieningen De wning is vrzien van een mechanisch ventilatiesysteem met natuurlijke tever via rsters p de buitenkzijnen. De afzuigrsters in de badkamer, het tilet, de keuken, en de pstellingsruimte vr de wasmachine/wasdrger wrden p deze unit aangeslten. De bediening van het ventilatiesysteem is in de wnkamer vrzien met daarnaast een draadlze 3-standen schakelaar in de badkamer. Afver vr de afzuigkap in de keuken is niet gekppeld aan het MV-systeem, maar gaat rechtstreeks separaat naar buiten. 23. Electrische installatie De elektrische installatie wrdt vlgens het gemdificeerd centraaldzen systeem geïnstalleerd cnfrm NEN De aanleg- en aansluitksten zijn in bij de kp- /aanneemsm inbegrepen. De elektrische installatie wrdt aangelegd vanuit de meterkast, verdeeld ver vldende aantal grepen naar de diverse aansluitpunten. De elektrische installatie wrdt aangeslten p het penbaar elektriciteitsnet. Buiten de 230V installatie bestaande uit lichtpunten, schakelaars en wandcntactdzen vr algemeen gebruik, zullen de vlgende nderdelen wrden vrzien in de wning; Wandcntactds p een aparte grep ten beheve van een vaatwasser Wandcntactds p een aparte grep ten beheve van een cmbimagnetrn Wandcntactds p een aparte grep ten beheve van een wasmachine Wandcntactds p een aparte grep ten beheve van een wasdrger Wandcntactds ten beheve van een kelkast/vriezer Wandcntactds ten beheve van een afzuigkap/verlichting Perilex wandcntactds 2x230V ten beheve van een elektrisch kktestel Bedrade leiding vr de cai (radi/tv) in de wnkamer en hfdslaapkamer De buitenberging wrdt vrzien van een pbuwinstallatie bestaande uit een lichtpunt met schakelaar en een enkele wandcntactds. Bij de entree van de wning wrdt een lichtpunt met armatuur aangebracht. De installatie wrdt uitgeverd met schakelmateriaal cnfrm bemnstering. De schakelaars en wandcntactdzen wrden uitgeverd als vlak inbuw (met uitzndering van meterkast,

12 berging en technische ruimte). De wandcntactdzen wrden uitgeverd met randaarde. Rkmelders wrden cnfrm tekening geplaatst. Vr exacte plaats en de heveelheid wandcntactdzen, lichtpunten, schakelaars enz. per ruimte: zie de verkptekeningen. Plaats en psitie van de aansluitpunten zals aangegeven p de verkptekeningen kunnen enigszins afwijken. In de hal van de wning wrdt een signaalgever ten beheve van de bel geplaatst. Drgaans wrden vr elektramateriaal de vlgende hgten aangehuden. Beldrukker circa 120 centimeter bven de vler, schakelaars circa 105 centimeter bven de vler en wandcntactdzen, aansluitingen vr radi/televisie (cai) circa 30 centimeter bven de vler, uitgeznderd de elektrapunten in de keuken en de badkamer. In de keuken wrden aansluitingen aangebracht p basis van de standaard indeling van de prjectkeuken. Cnfrm de nul tekening van de keuken, die nderdeel uitmaakt van de cntactdcumenten. De aanvraag vr het cntract bij het energiebedrijf dient dr de bewner te gebeuren. De wningen wrden standaard vrzien van PV-panelen (znnepanelen). Aantal en psitie vlgens buwvergunning. 24. Telecmmunicatie en cai (radi/tv) vrzieningen Standaard aansluitpunten vr Centrale Antenne Installatie (cai) staan aangegeven p de verkptekeningen. De aanvraag vr cai-signaal dient dr de kper zelf te geschieden. Deze aansluitksten zijn vr rekening van de kper. 25. Schnmaken en plevering De hele wning wrdt bezemschn pgeleverd. Het sanitair, de tegelwerken en de glasruiten wrden schngemaakt vr de plevering. Het bij de wningen behrend terrein wrdt ntdaan van buwvuil en puinresten. 26. Wijzigingen tijdens de buw Deze technische mschrijving en verkptekeningen zijn nauwkeurig en met zrg samengesteld. Tijdens de buw kunnen dr ndernemer wijzigingen ten pzichte van tekeningen en technische mschrijving wrden aangebracht, vrtvleiend uit bijvrbeeld geldende vrschriften f het niet meer leverbaar zijn van materialen. Deze wijzigingen zullen geen afbreuk den aan de kwaliteit van het geleverde aan de verkrijger. Vr wijzigingen en/ f aanvullingen in de uitvering en indeling wrdt dan k een vrbehud gemaakt. Ok kleine wijzigingen in de materiaalkeuze kunnen znder vrverleg en verrekening wrden uitgeverd. De van het prject vervaardigde artist impressins geven een beeld van het prject weer. Aan deze beelden kunnen geen rechten wrden ntleend.

13 OVERZICHT SANITAIR Vr het type sanitair en tebehren zie de lijst hiernder. Vr de psitie/lcatie van het sanitair verwijzen wij naar de verkptekeningen. Tiletcmbinatie. - Alterna wandclset spelrandls, kleur wit - Alterna sftclse clsetzitting met deksel, kleur wit - Inbuwreservir frntbediening - Bedieningsplaat frntbediening, kleur wit Fnteincmbinatie (begane grnd) - Alterna fntein 40*23cm, kleur wit - Alterna eenhendel fnteinkraan - Alterna design bekersifn chrm met muurbuis en rzet chrm Wastafelcmbinatie. - Alterna wastafel 60*46cm, kleur wit - Alterna eenhendel mengkraan met waste - Alterna design bekersifn chrm met muurbuis en rzet chrm - Badkamer spiegel 60*40cm met spiegelklemmen Duchecmbinaties - Easydrain draingt 70cm, gebrsteld Rvs - Alterna duchethermstaat, chrm - Alterna glijstangset 60 met handduche 3f en slang 150cm, chrm Badcmbinatie - Alterna kunststf bad met badwaste 180*80*48cm, wit - Alterna badthermstaat met mstel, chrm - Alterna badset lux met handduche 3f en slang 150cm, chrm Kranen en afvercmbinaties. - Vulkraan technische ruimten met slangaansluiting. - Vaatwasser aansluitingen Appendages aan leidingen. - Wasmachinekraan met beluchter, chrm. Aansluitkranen met slangaansluiting. Afvervrziening met sifn. - Wasdrgeraansluitingen. Afvervrziening met sifn.

Technische Omschrijving Verkoop. Strijp R te Eindhoven. koopwoningen fase 3

Technische Omschrijving Verkoop. Strijp R te Eindhoven. koopwoningen fase 3 Technische mschrijving verkp Technische Omschrijving Verkp Strijp R te Eindhven kpwningen fase 3 1 april 2014 Strijp R, kpwningen fase 3 1 Technische mschrijving verkp INHOUDSOPGAVE A ALGEMEEN 1. Inleiding

Nadere informatie

Technische Omschrijving Verkoop. Strijp R te Eindhoven. koopwoningen fase 1

Technische Omschrijving Verkoop. Strijp R te Eindhoven. koopwoningen fase 1 Technische mschrijving verkp Technische Omschrijving Verkp Strijp R te Eindhven kpwningen fase 1 24 februari 2011 Strijp R, kpwningen fase 1 1 Technische mschrijving verkp INHOUDSOPGAVE A ALGEMEEN 1. Inleiding

Nadere informatie

Introductie. Introductie

Introductie. Introductie Intrductie Intrductie Op het industrieterrein De Hemmen in Sneek wrden een 9 tal hagelnieuwe, nder architectuur ntwrpen, multifunctinele bedrijfsunits gerealiseerd. Alle units zijn gelegen p uitstekende

Nadere informatie

OPTIE- EN KEUZEFORMULIER (Meer- en Minderwerk) Projekt: Westrand Wervershoof Fase 2

OPTIE- EN KEUZEFORMULIER (Meer- en Minderwerk) Projekt: Westrand Wervershoof Fase 2 OPTIE EN KEUZEFORMULIER (Meer en Minderwerk) Prjekt: Westrand Wervershf Fase 2 Bwnr: Naam : Adres : PC + Wnplaats : Telefn (privé): (zaak): (mbiel): Email: ALGEMENE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN : Dr middel

Nadere informatie

build with zelf klussen of kant en klaar?

build with zelf klussen of kant en klaar? build with zelf klussen f kant en klaar? pakketaanbiedingen begane grnd 1 2 vr plevering wning 0 d it yurself 2.490 3a 3a, 3b f 3c na plevering wning 3 a 3 b 3 c 1.900 small Laminaatvler kant- en klaar.

Nadere informatie

Globale werkomschrijving Ten behoeve van renovatie 2 e verdieping

Globale werkomschrijving Ten behoeve van renovatie 2 e verdieping Glbale werkmschrijving Ten beheve van renvatie 2 e verdieping Adres: Zeterwude Opdrachtgever: A. Kuijk Datum: Januari 2016 Inleiding Onderliggende mschrijving is pgesteld ter ndersteuning van de uit te

Nadere informatie

Technische omschrijving 16 beneden en bovenwoningen Europastraat te Deurne

Technische omschrijving 16 beneden en bovenwoningen Europastraat te Deurne Technische mschrijving 16 beneden en bvenwningen Eurpastraat te Deurne 1. Algemeen Deze technische mschrijving is nauwkeurig en met zrg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen verstrekt dr

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de bijzonderheden, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de bijzonderheden, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. BENG wning De nieuwe wning is BENG, dit betekent een Bijna Energie Neutraal Gebuw. In de praktijk betekent dit, dat uw wning ptimaal is geïsleerd en heel energiezuinig is. Op internet kunt u hier de ndige

Nadere informatie

Nieuwbouw 2/1 kap woning te Sint lohannesga

Nieuwbouw 2/1 kap woning te Sint lohannesga Nieuwbuw 2/ kap wning te Sint lhannesga Geachte geïnteresseerde, De prijs van 6.000,- vr de nieuw te buwen 2/ kap wning(type 2) is exclusief kavel en gelegen aan de Sybren Huizengastjitte te Sint Jhannesga.

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING VERKOOP STRIJP R TE EINDHOVEN. Veld 6. Architect: Happel Cornelisse Verhoeven

TECHNISCHE OMSCHRIJVING VERKOOP STRIJP R TE EINDHOVEN. Veld 6. Architect: Happel Cornelisse Verhoeven TECHNISCHE OMSCHRIJVING VERKOOP STRIJP R TE EINDHOVEN Veld 6 Architect: Happel Cornelisse Verhoeven 27 juni 2017 INHOUDSOPGAVE A ALGEMEEN 1. Inleiding 2. Ruimtebenamingen 3. Woningborg B TECHNISCHE UITGANGSPUNTEN

Nadere informatie

Technische omschrijving 37 huurappartementen Hoekgebouw Europastraat te Deurne

Technische omschrijving 37 huurappartementen Hoekgebouw Europastraat te Deurne Technische mschrijving 37 huurappartementen Hekgebuw Eurpastraat te Deurne 1. Algemeen Deze technische mschrijving is nauwkeurig en met zrg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen verstrekt

Nadere informatie

PROJECT : IN DER OSTERBACH

PROJECT : IN DER OSTERBACH Brusselsesteenweg 6-2800 Mechelen tel 0475/478.477 - fax 015/340.310 www.vac-nline.be e-mail: inf@vac-nline.be U kan ns van maandag tem zaterdag bereiken van 8u tt 22u PROJECT : IN DER OSTERBACH ROUTE

Nadere informatie

Technische omschrijving. Projectnaam: De Laverie Fase 1 te Oosterhout Datum: 7 november vorm.nl

Technische omschrijving. Projectnaam: De Laverie Fase 1 te Oosterhout Datum: 7 november vorm.nl Technische mschrijving Prjectnaam: De Laverie Fase 1 te Osterhut Datum: 7 nvember 2018 vrm.nl Technische mschrijving Deze technische mschrijving is nderdeel van de cntractvrming met de aannemer. In de

Nadere informatie

In dit boekje zijn voor u de gegevens verzameld over de bijzonderheden, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje zijn voor u de gegevens verzameld over de bijzonderheden, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Algemeen De wningen wrden gebuwd in een drietal blkken en hebben p de begane grnd een wnkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, hal en tiletruimte. Op de eerste verdieping vindt u twee grte slaapkamers, een

Nadere informatie

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn Materiaal/Onderdeel Specificaties Kleur/ type Woning exterieur Gevels type A Baksteen, handvorm waalformaat Rood gemêleerd Gevels

Nadere informatie

Sfeervolle vrijstaande woning aan de rand van Chaam. Ganzenbeemd 1A Chaam. Vrijstaande woning op ruim perceel van 672 m²

Sfeervolle vrijstaande woning aan de rand van Chaam. Ganzenbeemd 1A Chaam. Vrijstaande woning op ruim perceel van 672 m² Sfeervlle vrijstaande wning aan de rand van Chaam Vrijstaande wning p ruim perceel van 672 m² Levenslp bestendig Aan de Ganzenbeemd in Chaam staat deze sfeervlle vrijstaande wning p een perceel van 672

Nadere informatie

Bestek. Familie Sijbring Valtherweg TA Exloo Mobiel

Bestek. Familie Sijbring Valtherweg TA Exloo Mobiel 7875 TA Exl Mbiel +31 619742696 E-mail: svensijbring75@htmail.cm T.a.v.: Ons kenmerk Versie Uw kenmerk / telefn Uw cntactpersn Exl, Lds / Stal 10x20 0 Dhr. S. Sijbring 25-1-2012 06-19742696 Omschrijving

Nadere informatie

WERKZAAMHEDENLIJST ZEEHELDENBUURT

WERKZAAMHEDENLIJST ZEEHELDENBUURT WERKZAAMHEDENLIJST ZEEHELDENBUURT (inclusief bijlagen) Prtaal/PVO Silvia van de Kamp Marlies Veldman 12 juli 2010 INHOUD 1. Vrstel pzet begrting 3 2. Werkzaamheden nderhudsscenari Zeeheldenbuurt 4 3. Werkzaamheden

Nadere informatie

KOLO NELS DIEP WEST ZIJDE

KOLO NELS DIEP WEST ZIJDE Wéér z n buitenkansje! een ntwikkeling van: TEKENINGEN Dat Oldekerk en Niekerk tt 1 januari Buiten wnen met faciliteiten binnen handbereik; Oldekerk- Niekerk 1990 ng een zelfstandige gemeente vrmden, is

Nadere informatie

Technische Omschrijving Verkoop. RF gebouw. Strijp R te Eindhoven

Technische Omschrijving Verkoop. RF gebouw. Strijp R te Eindhoven Technische Omschrijving Verkoop RF gebouw Strijp R te Eindhoven Definitief 13-07-2015 1 Technische Omschrijving 1. Peil van de woning Het peil P, waaruit alle hoogten en diepten worden gemeten en komt

Nadere informatie

Karakteristieke halfvrijstaande woning op ruim perceel. Bredaseweg 57 Chaam. Gemeentelijk monument met een zee aan mogelijkheden

Karakteristieke halfvrijstaande woning op ruim perceel. Bredaseweg 57 Chaam. Gemeentelijk monument met een zee aan mogelijkheden Karakteristieke halfvrijstaande wning p ruim perceel Gemeentelijk mnument met een zee aan mgelijkheden Uniek bject met een verhaal Dr zijn histrie en bijzndere architectuur heeft deze wning de status van

Nadere informatie

Mannechie. De Mogelijkheden van Mannechie, ofwel: wat kan Mannechie allemaal vlot, vriendelijk en vakkundig voor U doen?

Mannechie. De Mogelijkheden van Mannechie, ofwel: wat kan Mannechie allemaal vlot, vriendelijk en vakkundig voor U doen? Mannechie De Mgelijkheden van Mannechie, fwel: wat kan Mannechie allemaal vlt, vriendelijk en vakkundig vr U den? Hiernder een beknpte lijst met de mgelijkheden van Mannechie: Service vr U. Bedrijfspanden

Nadere informatie

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd.

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Technische omschrijving Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Woningen Peil Als peil geldt de afgewerkte begane grond vloer. Fundering De bestaande funderingen

Nadere informatie

Ons Belang. Technische omschrijving

Ons Belang. Technische omschrijving Ons Belang Technische omschrijving 1. Algemeen Dit is de technische omschrijving van het project Ons Belang. Deze omschrijving heeft betrekking op het appartementen comple Ons Belangen, bestaande uit 10

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Versie 2C d.d. 11-02-2016 pagina 1 van 6

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Versie 2C d.d. 11-02-2016 pagina 1 van 6 Versie 2C d.d. 11-02-2016 pagina 1 van 6 01. BOUWBESLUIT Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over dit project met de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over dit project met de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Algemeen De wningen wrden gebuwd in één blk en hebben p de begane grnd een wnkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, hal en tiletruimte. Op de eerste verdieping vindt u twee grte slaapkamers, een verlp en

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

Ids Veiligheidscoördinatie

Ids Veiligheidscoördinatie Ids Veiligheidscördinatie 1 / 5 IDS-1119 - AG Vespa - Viletstraat 39-2060 Antwerpen - Ontwerpanalyse 01 COÖRDINATIEDAGBOEK Datum: 19-7-2005 Aanwezige partijen: COO: Jhan De Kninck Inf vr: BH AR Karlien.Vanmerhaeghe@vespa.antwerpen.

Nadere informatie

1. BESTEMMINGSPLAN EN OMGEVINGSVERGUNNING

1. BESTEMMINGSPLAN EN OMGEVINGSVERGUNNING 1. BESTEMMINGSPLAN EN OMGEVINGSVERGUNNING Vr het klusrijp maken van het gebuw is een Omgevingsvergunning verleend. Met deze Omgevingsvergunning is k de functie Wnen als bestemming mgelijk gemaakt. Dit

Nadere informatie

Geachte geïnteresseerde,

Geachte geïnteresseerde, v1.3 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze Woonvereniging Doornsteeg. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen gaan bouwen. Wij

Nadere informatie

Vorm der stukken moet een goede en effectieve beoordeling mogelijke maken [2.1 Biab-B]

Vorm der stukken moet een goede en effectieve beoordeling mogelijke maken [2.1 Biab-B] INGEDIEND Ja Nvt LIJST IN TE DIENEN STUKKEN AANVRAAG OM REGULIERE BOUWVERGUNNING TWEEDE FASE VOLGT (gedeeltelijk) LATER #1 #2 #3 ALGEMEEN Aanvraag en bijbehrende stukken in de Nederlandse taal [Awb] Vrm

Nadere informatie

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST 17 appartementen GESCHIKT VOOR IEDEREEN! Horst Aan de Gebroeders van Doornelaan realiseert Wonen Limburg 17 appartementen. Waar tot en met maart 2015 nog

Nadere informatie

11 woningen type Dotterbloem in het plan Waterhof fase 2 Volgerlanden

11 woningen type Dotterbloem in het plan Waterhof fase 2 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KPERSKEUZENLIJST BEHRENDE BIJ DE KP-/AANNEMINGSVEREENKMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) 11 woningen type Dotterbloem in het plan Waterhof

Nadere informatie

Zwartsluis Verlengde Sportlaan 16. Ons kantoor. Vraagprijs: 229.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Zwartsluis Verlengde Sportlaan 16. Ons kantoor. Vraagprijs: 229.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Zwartsluis Verlengde Sprtlaan 16 Vraagprijs: 229.000,- k.k. Aanvaarding: in verleg Ons kantr Hasselt Nieuwstraat 4 Tel. 038-4772040 Fax 038-4772118 E-mail inf@bertleistra.nl Internet www.bertleistra.nl

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 01 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1010300 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 14.950,00 uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw De gevel van

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

2-kap Vrijstaand. Exterieur

2-kap Vrijstaand. Exterieur Huizen Exterieur Gevelsteen plint Baksteen, halfsteensverband, Antracietzwart bezand Baksteen, halfsteensverband Antracietzwart bezand Voegwerk plint Verdiept Antracietzwart Verdiept Antracietzwart Gevelsteen

Nadere informatie

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance Zwaag / Hoorn Type Nuance & Nuance+ Nieuwbouw 6 huurwoningen Technische omschrijving Technische omschrijving Omschrijving van het werk Het werk bestaat uit het bouwen van 6 rijwoningen

Nadere informatie

Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum :

Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum : Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum : Basiswoning V.O.N. Meerwerk KAO.009 Uitbreiding woning aan de achterzijde met 2,4 m1 15.500 - D e standaard

Nadere informatie

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders Technische omschrijving Georgine Sanders 17 2-kamer appartementen 49 3-kamer appartementen Ontwerp 01-10 Architecten, Rotterdam Aannemer van Wijnen Stolwijk September 2017 1/5 OMSCHRIJVING HUURAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

Omschrijving Huurwoningen.

Omschrijving Huurwoningen. Omschrijving Huurwoningen. Keuken In het project wordt een keuken geplaatst van het merk Bruynzeel type Atlas. Afhankelijk van de type woning is de keuken uitgevoerd in een hoekopstelling of een wandopstelling.

Nadere informatie

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8 KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp Vroondaal aan het Park, fase 8 13 april 2017 Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 15.800,00 Het uitbouwen van de

Nadere informatie

Hasselt Het Kerspel 14. Ons kantoor. Vraagprijs: 145.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Hasselt Het Kerspel 14. Ons kantoor. Vraagprijs: 145.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Hasselt Het Kerspel 14 Vraagprijs: 145.000,- k.k. Aanvaarding: in verleg Ons kantr Hasselt Nieuwstraat 4 Tel. 038-4772040 Fax 038-4772118 E-mail inf@bertleistra.nl Internet www.bertleistra.nl Het Kerspel

Nadere informatie

Holland Property Group heeft als eigenaar van de vanaf voormalige winkelpromenade gelegen aan de Hoofdstraat te 710,00

Holland Property Group heeft als eigenaar van de vanaf voormalige winkelpromenade gelegen aan de Hoofdstraat te 710,00 Hlland Prperty Grup heeft als eigenaar van de vrmalige winkelprmenade gelegen aan de Hfdstraat te Sassenheim het plan pgevat deze lcatie te herntwikkelen tt een kleinschalige kwalitatieve wnwijk, genaamd

Nadere informatie

03. GRONDWERK De nodige grondwerken ontgravingen en aanvullingen te verrichten voor funderingen, vloeren, kabels, leidingen en bestratingen.

03. GRONDWERK De nodige grondwerken ontgravingen en aanvullingen te verrichten voor funderingen, vloeren, kabels, leidingen en bestratingen. TECHNISCHE OMSCHRIJVING 01. BOUWBESLUIT Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit niet in

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninfrmatie... Wningtype B en C, 3-laags Oud Amsterdams en Amsterdamse Schl Eigenhuis Keukens is geselecteerd als prjectleverancier vr dit prject. Deze brchure geeft u infrmatie ver de afspraken

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninfrmatie... Wningtype A, 2-laags Oud Amsterdams en Amsterdamse Schl Eigenhuis Keukens is geselecteerd als prjectleverancier vr dit prject. Deze brchure geeft u infrmatie ver de afspraken welke

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninfrmatie... Eigenhuis Keukens is geselecteerd als prjectleverancier vr dit prject. Deze brchure geeft u infrmatie ver de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking tt de keuken. Het aankpen van

Nadere informatie

verkooptekening "Cronenburgh" Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113

verkooptekening Cronenburgh Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113 verkooptekening "Cronenburgh" Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113 Kappeyne van de Coppellolaan 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 ligtelijnweg Bulthuisweg Chris Schutweg Bastertlaan Bastertlaan

Nadere informatie

Nieuwe Vlaamse renovatiepremie vanaf 1 november 2015!

Nieuwe Vlaamse renovatiepremie vanaf 1 november 2015! Nieuwe Vlaamse renvatiepremie vanaf 1 nvember 2015! Hebt u plannen m uw wning te renveren? Dan kunt u misschien rekenen p de steun van de vernieuwde Vlaamse renvatiepremie. Vanaf 1 nvember 2015 kunt u

Nadere informatie

STAD VAN DE ZON type WESTRAND

STAD VAN DE ZON type WESTRAND STAD VAN DE ZON type WESTRAND 3 vrijstaande woning 26 twee onder één kapwoningen Architect Kuiper Compagnons te Rotterdam Opdrachtgever Hallokaties CV te Alkmaar, een participatie van: Vos Holding BV AM

Nadere informatie

RENVOOI ELEKTRA. lichtpunt plafond. lichtpunt wand. bel. schel. enkele wandcontactdoos met randaarde. dubbele wandcontactdoos met randaarde

RENVOOI ELEKTRA. lichtpunt plafond. lichtpunt wand. bel. schel. enkele wandcontactdoos met randaarde. dubbele wandcontactdoos met randaarde RENVOOI MATERIALEN RENVOOI ELEKTRA RENVOOI GEVELS kleuren en materialen metselwerk buitenspouwblad kalkzandsteen binnenspouwblad (afmeting vlgs. constructeur) isolatie geïsoleerde betonvloer betonvloer

Nadere informatie

Wilt u het volledige rapport van VROM inzien, klik dan hier. 2 Hoeveel kamers heeft uw woning? (de keuken telt niet mee)

Wilt u het volledige rapport van VROM inzien, klik dan hier. 2 Hoeveel kamers heeft uw woning? (de keuken telt niet mee) Vragenlijst VROM Dit is een vragenlijst vr het inventariseren van mgelijke knelpunten in uw eigen wning die een belemmering kunnen zijn vr bewning p hgere leeftijd. De vragenlijst geeft u infrmatie ver

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Technische omschrijving Groeneweg 22h, Heide bouwkavel 8

Technische omschrijving Groeneweg 22h, Heide bouwkavel 8 Technische omschrijving Groeneweg 22h, Heide bouwkavel 8 algemeen: de woning is gebouwd volgens de eisen van goed en deugdelijk werk en voldoet aan de geldende bouwvoorschriften en normen ten tijde van

Nadere informatie

Bedrijfsunits in Werkendam

Bedrijfsunits in Werkendam DISCLAIMER: De verkoopgegevens zijn nauwkeurig en met zorg samengesteld. Het blijft echter mogelijk dat wijzigingen worden aangebracht die noodzakelijk dan wel wenselijk blijven, maar die geen afbreuk

Nadere informatie

Technische Omschrijving. Garage-Bedrijfs-Units Te Etten-Leur

Technische Omschrijving. Garage-Bedrijfs-Units Te Etten-Leur Technische Omschrijving Garage-Bedrijfs-Units Te Etten-Leur Technische omschrijving en voorwaarden versie 2014-07-01 Deel 1 Algemene informatie en technische omschrijving Deel 2 Tekeningen 1 Hoewel deze

Nadere informatie

Project : Park Dillenburg fase 2

Project : Park Dillenburg fase 2 Pagina: 1 van 22 Project : Park Dillenburg fase 2 Betreft : Keuzelijst 2^1 kapwoning Keuzelijst: Park Dillenburg fase 2 Pagina: 2 van 22 Keuze Code Omschrijving Prijs (incl 21% BTW) Kopersmeer- en minderwerkopties.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 Zolderindeling met 2 onbenoemde ruimten + overloop F 7300 OH Het wijzigen van de indeling op de tweede verdieping door middel van het creëren van twee onbenoemde ruimten

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. Recreatieve Appartementen te Gorishoek

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. Recreatieve Appartementen te Gorishoek TECHNISCHE OMSCHRIJVING Recreatieve Appartementen te Gorishoek 04-02-2013 Inhoudsopgave Peil... 3 Grondwerk... 3 Buitenriolering... 3 Terreinverharding... 3 Constructie... 3 Gevels... 3 Binnenwanden...

Nadere informatie

Binnenweg. Vraagprijs: k.k. Melissant. Binnenweg 7B, Melissant

Binnenweg. Vraagprijs: k.k. Melissant. Binnenweg 7B, Melissant Binnenweg Melissant 7B Vraagprijs: 520.000 k.k. Een feestje... van de 1e tt en met de laatste stap in en rndm dit ultiem stijlvlle herenhuis! Trts presenteren wij dit nder architectuur van Z-Wnen in 2011

Nadere informatie

Koperskeuzes. 15 Buitendeuren. Project: Engelenweide Datum: Fase: Ruwbouw Woningtype: Engelenburg

Koperskeuzes. 15 Buitendeuren. Project: Engelenweide Datum: Fase: Ruwbouw Woningtype: Engelenburg 15 Buitendeuren 15.0.03 Dubbele deuren in de achtergevel (L). 3.150,00 Het leveren en aanbrengen van een kozijn met dubbele openslaande deuren en een kozijn met vast glas, in plaats van de standaard achtergevelkozijnen.

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninfrmatie... Karmøy Eigenhuis Keukens is geselecteerd als prjectleverancier vr dit prject. Deze brchure geeft u infrmatie ver de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking tt de keuken. Het aankpen

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving 01. Bouwbesluit Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit niet in deze technische omschrijving

Nadere informatie

Janssen Bouwen Ontwikkelen. Uw persoonlijke bouwer. Nieuwbouwplan 9 woningen Tempelshof Ospel

Janssen Bouwen Ontwikkelen. Uw persoonlijke bouwer. Nieuwbouwplan 9 woningen Tempelshof Ospel Janssen Bouwen Ontwikkelen Uw persoonlijke bouwer Nieuwbouwplan 9 woningen Tempelshof Ospel Algemene informatie Tempelshof: 9 woningen in de kern van Ospel Omgeving: Op het voormalige terrein van Van den

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninfrmatie... 4-kamerappartement verdiepingen Eigenhuis Keukens is geselecteerd als prjectleverancier vr dit prject. Deze brchure geeft u infrmatie ver de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking

Nadere informatie

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013 Technische omschrijving kopers Deze technische omschrijving is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van de uitvoering.

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninfrmatie... Blk 3 Pakket 2 Eigenhuis Keukens is geselecteerd als prjectleverancier vr dit prject. Deze brchure geeft u infrmatie ver de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking tt de keuken.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 17.770,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Algemeen Aan de Wheeme en Doeveslag in Vollenhove bouwen wij 15 levensloopbestendige eengezinswoningen, 2 bovenwoningen en 2 benedenwoningen.

Nadere informatie

Bouwbedrijf Beneens. Stadsestraat 43 2250 Olen

Bouwbedrijf Beneens. Stadsestraat 43 2250 Olen Buwbedrijf Beneens Stadsestraat 43 2250 Olen 1 Alles heeft een levensduur. Alles dient vervangen te wrden. Bill McDnnuch C2C Livespan f Materials 2 3 Renvatie in de Praktijk 4 Renvatie in de Praktijk 5

Nadere informatie

Helmblom. Boornbergum Dit wordt mijn huis

Helmblom. Boornbergum Dit wordt mijn huis Helmblm Brnbergum Dit wrdt mijn huis Helmblm Brnbergum BOORNBERGUM Brnbergum is een vriendelijk en gren drp met ngeveer 1.400 inwners. Het drp ligt in de gemeente Smallingerland p ng geen 10 km van het

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) Vrijstaande woning in het plan Waterhof

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

EEN ADEQUAAT VERWARMINGSLICHAAM KIEZEN

EEN ADEQUAAT VERWARMINGSLICHAAM KIEZEN - - EEN ADEQUAAT VERWARMINGSLICHAAM KIEZEN PRINCIPES BENADERING Een efficiënt en vrdelig systeem kiezen m warmte uit te stralen Naast de prductiewijze, een kwaliteitsvlle verdeling en een efficiënte regeling,

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING TECHNISCHE OMSCHRIJVING Technische omschrijving Calandhuys Voor het totale project geldt De woning wordt traditioneel gerenoveerd met hoogwaardige bouwmaterialen. Wijzigingen ter voldoening aan overheidseisen

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 5 7 1 RUITER RIJWONING dé ideale gezinswoning De RUITER is een ruime en 6fraai uitgevoerde gezinswoning. De gevel wordt uitgevoerd in 2 kleuren wat een karakteristiek gevelbeeld

Nadere informatie

Algemene afspraken Gemeente Zwolle/ sportvereniging gemeentelijke buitensportaccommodaties

Algemene afspraken Gemeente Zwolle/ sportvereniging gemeentelijke buitensportaccommodaties vr elkaar Algemene afspraken Gemeente Zwlle/ sprtvereniging gemeentelijke buitensprtaccmmdaties Algemene afspraken In dit dcument wrden alle afspraken tussen de gemeente Zwlle en de sprtverenigingen beschreven.

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninfrmatie... De Rietkraag 2e fase Type Kievit Eigenhuis Keukens is geselecteerd als prjectleverancier vr dit prject. Deze brchure geeft u infrmatie ver de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking

Nadere informatie

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers)

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.0400 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5700mm 11.750,00 Het vergroten van de woning aan

Nadere informatie

Zwaag / Hoorn. Type Roerdomp, Zanglijster en Waterhoen

Zwaag / Hoorn. Type Roerdomp, Zanglijster en Waterhoen Zwaag / Hoorn Type Roerdomp, Zanglijster en Waterhoen Technische omschrijving Technische omschrijving Verhuur Bouwnummer 14 en 15 worden verhuurd door Kuin Vastgoedonmtwikkeling B.V.

Nadere informatie

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Herenhuizen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject Rhenomare.

Nadere informatie

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD 23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD UITBREIDINGSPLAN VELLER TE BARNEVELD. ALGEMENE PROJECTGEGEVENS Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 23 appartementen type 09 t/m 16 Blok

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

TECHNISHE OMSCHRIJVING Versie 1A d.d. 25-11-2014 pagina 1 van 7

TECHNISHE OMSCHRIJVING Versie 1A d.d. 25-11-2014 pagina 1 van 7 Versie 1A d.d. 25-11-2014 pagina 1 van 7 01. BOUWBESLUIT Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden 2 e FASE GROOTE JONKVROUW BARONES dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden De BARONES is de absolute topper in het plan, een riante 2-onder-1-kapwoning met een zee aan ruimte en vele

Nadere informatie

PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR

PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR Kenmerkend voor dit totale plan is: 1. Traditioneel gebouwde woningen 2. EPC van 0 3. Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding 4.

Nadere informatie

Op deze gronden mogen ten behoeve van de bestemming uitsluitend worden gebouwd:

Op deze gronden mogen ten behoeve van de bestemming uitsluitend worden gebouwd: Artikel 20 Wnen 20.1 Bestemmingsmschrijving De vr "Wnen" (W) aangewezen grnden zijn bestemd vr: a. het wnen in een wning; b. bijbehrende erven, terreinen en vrzieningen, zals ntsluitingswegen ten beheve

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT. Omgevingsvergunning. Besluit

ONTWERPBESLUIT. Omgevingsvergunning. Besluit ONTWERPBESLUIT Datum : Ons kenmerk : 2013.0. Zaaknummer : 130201236 Cntactpersn : mw. J. Elbrecht Telefnnummer : (026) 377 31 39 Omgevingsvergunning Burgemeester en wethuders hebben p 18 februari 2013

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010210 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie