Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basiskeuzelijst meer- en minderwerk"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot (diepte circa 2,1m). De erker wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt met bitumineuze dakbedekking en voorzien van een multiplex boeiboord met overstek. vast 8.950,00 Het het kozijn, de deuren, de afwerking aan de binnenzijde en de installaties worden conform optietekening en de technische omschrijving uitgevoerd. Deze optie is van toepassing voor woning type D Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt met bitumineuze dakbedekking en voorzien van een multiplex boeiboord bij de kopgevel(s) en bij de achtergevel een multiplex boeiboord met overstek. vast ,00 In de achtergevel wordt een gevelkozijn met 2x dubbele deuren aangebracht. Het standaard gevelkozijn op de begane grond komt te vervallen en de metselwerkpenanten worden aangepast (verkleind). De gevel van de uitbouw, het kozijn, de deuren, de afwerking aan de binnenzijde en de installaties worden conform optietekening en de technische omschrijving uitgevoerd. Indien voor deze optie wordt gekozen en de verkrijger van de naastgelegen aangrenzende woning kiest hier niet voor, dan zal de buitengevel van de uitbouw over de kavelgrens van de naastgelegen aangrenzende woning vallen. Voor deze opties zijn erfdienstbaarheden in de notariële akten opgenomen.

2 Pagina 2 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk Uitbouw begane grond achterzijde circa 2,4m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 2,4m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt met bitumineuze dakbedekking en voorzien van een multiplex boeiboord bij de kopgevel(s) en bij de achtergevel een multiplex boeiboord met overstek. vast ,00 In de achtergevel wordt een gevelkozijn met 2x dubbele deuren aangebracht. Het standaard gevelkozijn op de begane grond komt te vervallen en de metselwerkpenanten worden aangepast (verkleind). De gevel van de uitbouw, het kozijn, de deuren, de afwerking aan de binnenzijde en de installaties worden conform optietekening en de technische omschrijving uitgevoerd. Indien voor deze optie wordt gekozen en de verkrijger van de naastgelegen aangrenzende woning kiest hier niet voor, dan zal de buitengevel van de uitbouw over de kavelgrens van de naastgelegen aangrenzende woning vallen. Voor deze opties zijn erfdienstbaarheden in de notariële akten opgenomen Veranda met luifel vast ,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een veranda gerealiseerd met een diepte van circa 3m. De veranda bestaat uit houten kolommen, gedeeltelijk voorzien van een hekwerk. Het dak bestaat uit een houten balklaag en een houten dakbeschot met een bitumineuze dakbedekking, de onderkant van het dakbeschot wordt geschilderd (exclusief plafondbetimmering en exclusief daklicht/lichtkoepel). Het standaard gefundeerd terras blijft gehandhaafd (exclusief houten vloer/vlonder). Indien voor deze optie wordt gekozen en de verkrijger van de naastgelegen aangrenzende woning kiest hier niet voor, dan zal de fundatie van de veranda over de kavelgrens van de naastgelegen aangrenzende woning vallen. Voor deze opties zijn erfdienstbaarheden in de notariële akten opgenomen. Deze optie is niet mogelijk in combinatie met optie uitbouw begane grond achterzijde.

3 Pagina 3 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk Uitbouw begane grond XL (uitbouw achtergevel en zijgevel) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 2,4m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt met bitumineuze dakbedekking en voorzien van een multiplex boeiboord bij de kopgevel(s) en bij de achtergevel een multiplex boeiboord met overstek. vast ,00 En aan de zijgevel van de woning wordt een uitbouw gerealiseerd, de garage komt hierbij te vervallen. De woonkamer is volledig geïsoleerd, de berging aan de voorzijde van de uitbouw is ongeïsoleerd. In de achtergevel wordt een gevelkozijn met 2x dubbele deuren aangebracht. Het standaard gevelkozijn op de begane grond komt te vervallen en tevens wordt een constructieve kolom in de woonkamer geplaatst (nabij de achtergevel). De gevel van de uitbouw, het kozijn, de deuren, de afwerking aan de binnenzijde en de installaties worden conform optietekening en de technische omschrijving uitgevoerd. Indien voor deze optie wordt gekozen en de verkrijger van de naastgelegen aangrenzende woning kiest hier niet voor, dan zal de buitengevel van de uitbouw over de kavelgrens van de naastgelegen aangrenzende woning vallen. Voor deze opties zijn erfdienstbaarheden in de notariële akten opgenomen. 2 Standaard en individueel meer- en minderwerk Buitenkraan p/stuk 395,00 Het leveren en aanbrengen van een buitenkraan met gevelplaat op de gevel van de woning. De kraan wordt op een hoogte van circa 60cm aangebracht en kan door middel van een afsluiter in de meterkast van de woning worden afgesloten Indeling 2e verdieping Slaapkamer + berging + wasruimte (woning type A - B) Op de 2e verdieping wordt de indeling gewijzigd, waardoor er een slaapkamer, een berging en een wasruimte ontstaan. De nieuwe indeling en de installaties worden conform optietekening en technische omschrijving uitgevoerd. vast 4.500,00 Deze optie is van toepassing voor woning type A en B.

4 Pagina 4 van 8 2 Standaard en individueel meer- en minderwerk Indeling 2e verdieping Slaapkamer + wasruimte (woning type C) Op de 2e verdieping wordt de indeling gewijzigd, waardoor er een slaapkamer en een wasruimte ontstaan. De nieuwe indeling en de installaties worden conform optietekening en technische omschrijving uitgevoerd. vast 3.025,00 Deze optie is van toepassing voor woning type C Indeling 2e verdieping 2 Slaapkamers + wasruimte (woning type D) Op de 2e verdieping wordt de indeling gewijzigd, waardoor er twee slaapkamers en een wasruimte ontstaan. De nieuwe indeling en de installaties worden conform optietekening en technische omschrijving uitgevoerd. vast 6.050,00 Deze optie is van toepassing voor woning type D Indeling 2e verdieping 2 slaapkamers + badkamer (woning type D) Op de 2e verdieping wordt de indeling gewijzigd, waardoor er twee slaapkamers en een badkamer ontstaan. De nieuwe indeling en de installaties worden conform optietekening en technische omschrijving uitgevoerd. vast ,00 Deze optie is van toepassing voor woning type D Binnendeur extra p/stuk 175,00 Het aanbrengen van een extra binnendeurkozijn (fabrieksmatig afgelakt metalen kozijn zonder bovenlicht), voorzien van een dichte opdekdeur (2,3m hoog). Deze optie is niet van toepassing, wanneer het een betonwand of een andere constructieve wand betreft Binnenwand, verplaatsen exclusief elektra p/stuk 85,00 Het verplaatsen van een lichte scheidingswand (binnenwand), exclusief elektra. Deze optie is niet van toepassing, wanneer het een betonwand of een andere constructieve wand betreft. Definitieve maatvoering volgens bouwnummer tekening.

5 Pagina 5 van 8 2 Standaard en individueel meer- en minderwerk Verplaatsen binnendeurkozijn (incusief elektra) Het verplaatsen van een binnendeur, inclusief de lichtschakelaar direct naast de deur. Deze optie kan niet gekozen worden indien het een betonwand of constructieve wand betreft Verplaatsen binnendeurkozijn (exclusief elektra) Het verplaatsen van een binnendeur, exclusief de lichtschakelaar direct naast de deur. Deze optie kan niet gekozen worden indien het een betonwand of constructieve wand betreft Draairichting binnendeur (inclusief elektra) Het wijzigen van de draairichting van de binnendeur, inclusief het verplaatsen van de lichtschakelaar direct naast de deur Draairichting binnendeur (exclusief elektra) Het wijzigen van de draairichting van de binnendeur, exclusief het verplaatsen van de lichtschakelaar direct naast de deur Verplaatsen binnendeurkozijn en wijzigen draairichting (inclusief elektra) Het verplaatsen en wijzigen van de draairichting van een binnendeur, inclusief de lichtschakelaar direct naast de deur. Deze optie kan niet gekozen worden indien het een betonwand of constructieve wand betreft Verplaatsen binnendeurkozijn en wijzigen draairichting (exclusief elektra) Het verplaatsen en wijzigen van de draairichting van een binnendeur, exclusief de lichtschakelaar direct naast de deur. Deze optie kan niet gekozen worden indien het een betonwand of constructieve wand betreft. p/stuk 110,00 p/stuk 55,00 p/stuk 95,00 p/stuk 40,00 p/stuk 110,00 p/stuk 55, Dichtzetten bovenlicht in binnendeurkozijn p/stuk 125,00 Het standaard binnendeurkozijn met bovenlicht wordt vervangen door een binnendeurkozijn zonder bovenlicht. De binnenwand conform technische omschrijving wordt boven het kozijn doorgezet.

6 Pagina 6 van 8 2 Standaard en individueel meer- en minderwerk Dichtzetten bovenlicht in binnendeurkozijn (Meterkast) Het standaard binnendeurkozijn (van de meterkast) met bovenlicht wordt vervangen door een binnendeurkozijn zonder bovenlicht. De binnenwand wordt boven het kozijn doorgezet. In de standaard deur komen 2 ventilatieroosters, welke boven en onder in de deur worden gemonteerd Spuitwerk vervallen in de woning (wand- en/of plafond) Het laten vervallen van het wand- en/of plafondspuitwerk in de hieronder genoemde ruimte(-n), inclusief het vervallen van de voorbewerkingen (dichtzetten en afmessen wand en plafond). p/stuk 150,00 Geen verrekening 0,00 3 Showroom meer- en minderwerk Tegelwerk offerte n.o.t.k. Het leveren en aanbrengen van het door u gekozen tegelwerk volgens de offerte van de tegelshowroom Aanpassen installaties, casco keuken n.o.t.k. Het aanpassen van de installaties in de casco keuken; gas, water en riool (het leidingwerk wordt als opbouw voor de wand uitgevoerd). U heeft ons tekeningen verstrekt die voorzien zijn van de juiste maatvoering. De installateur (loodgieter) past hierop de installatie aan. De mv-punten kunnen niet verplaatst worden en blijven op de standaard positie. Deze optie is exclusief wijzigingen van het elektra en exclusief aanpassen van de verwarmingsinstallatie Toiletruimte casco p/stuk -735,00 De aparte toiletruimte wordt zonder tegelwerk, sanitair en toebehoren en wandafwerking opgeleverd. De dorpel komt te vervallen, maar de afwerkvloer wordt wel aangebracht. De aansluitpunten van de installaties worden conform de verkoopcontracttekeningen op de standaard posities, op plintniveau, afgedopt (m.u.v. de elektrapunten). Voor deze optie heeft u de cascoverklaring ondertekend. U ontvangt een gelimiteerde SWK garantie voor uw woning.

7 Pagina 7 van 8 3 Showroom meer- en minderwerk Sanitair offerte n.o.t.k. Het leveren en aanbrengen van het door u gekozen sanitair en eventueel daaruit volgende bouwkundige en installatietechnische wijzigingen volgen de offerte van de sanitairshowroom Badkamer casco (woning type A - B - C) De badkamer wordt zonder tegelwerk, sanitair en toebehoren en wandafwerking opgeleverd. De afwerkvloer en dorpel komen te vervallen, het verwarmingselement wordt wel aangebracht. De aansluitpunten van de installaties worden conform de verkoopcontracttekeningen op de standaard posities, op plintniveau, afgedopt (m.u.v. de elektrapunten). Voor deze optie heeft u de cascoverklaring ondertekend. U ontvangt een gelimiteerde SWK garantie voor uw woning. vast ,00 Deze optie is van toepassing voor woning type A, B en C Badkamer casco (woning type D) De badkamer wordt zonder tegelwerk, sanitair en toebehoren en wandafwerking opgeleverd. De afwerkvloer en dorpel komen te vervallen, het verwarmingselement wordt wel aangebracht. De aansluitpunten van de installaties worden conform de verkoopcontracttekeningen op de standaard posities, op plintniveau, afgedopt (m.u.v. de elektrapunten). Voor deze optie heeft u de cascoverklaring ondertekend. U ontvangt een gelimiteerde SWK garantie voor uw woning. p/stuk ,00 Deze optie is van toepassing voor woning type D Aanpassen installaties, casco badkamer/toiletruimte n.o.t.k. Het aanpassen van de installaties in de casco badkamer/toiletruimte. U heeft ons tekeningen verstrekt die voorzien zijn van de juiste maatvoering. De installateurs passen hierop hun installaties aan. Deze optie kan alleen gekozen worden in combinatie met de optie 'Casco badkamer/toiletruimte'. Tevens heeft u de cascoverklaring ondertekend. U ontvangt een gelimiteerde SWK garantie voor uw woning Elektra, offerte n.o.t.k. Het wijzigen van de elektrische installatie volgens de offerte van de elektrashowroom.

8 Pagina 8 van 8 3 Showroom meer- en minderwerk Verwarming, offerte n.o.t.k. Het wijzigen van de verwarmingsinstallatie volgens de offerte van de verwarmingshowroom.

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 1 1017100 Erker begane grond voorzijde (woning type A) Op de begane grond, aan de voorzijde van de woning, wordt een erker gerealiseerd. De erker wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1003300 Carport Op de kavel wordt een carport gerealiseerd ten behoeve van een auto-opstelplaats (exclusief bestrating en/of zandpakket). De carport

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 01 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1010300 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 14.950,00 uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw De gevel van

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 8.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype H = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype H = wonen achter = 1 Geen verrekening 0,00 1017900 Woning type H = Patrijs = 4 (verplaatsen voordeur + wijzigen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010210 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010220 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 17 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Blok 1: bnr 202 t/m 206, Blok 2: bnr 207 t/m 213 (beuk breedte 5,1m) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 1000001 Woningtype H = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype H = wonen achter = 1 Geen verrekening 0,00 1000003 Verlagen wcd naar circa 30 cm boven vloer (woonkamer, eetkamer

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 230600 Keuken, extra koudwateraansluiting p/stuk 225,00 Het leveren en aanbrengen van een koud-wateraansluiting voorzien van een eenvoudige tapkraan bij de spoelbak (t.b.v. bijvoorbeeld

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1020100 Deur loggia (i.p.v. kozijn met vast glas) (woningtype A1 - A2 en H1 - H2) In de gevel bij de loggia wordt een kozijn met één deur aangebracht.

Nadere informatie

PRODUCTNAAM OMSCHRIJVING WONINGTYPE PRIJS 1 RUWBOUW VOLUME OPTIES JB,K,L ,00

PRODUCTNAAM OMSCHRIJVING WONINGTYPE PRIJS 1 RUWBOUW VOLUME OPTIES JB,K,L ,00 1 RUWBOUW VOLUME OPTIES JB,K,L 16.950,00 10 21213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010000 PV-panelen Geen verrekening 0,00 In de basis krijgen de woningen geen PV-panelen. Bij het kiezen van de kopersopties van onder meer een uitbouw,

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 16 1010000 PV-panelen Geen verrekening 0,00 In de basis krijgen de woningen geen PV-panelen. Bij het kiezen van de kopersoptie van een uitbouw (optienummer 1010200 of 1010300) is er een PV-systeem

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt over de gehele breedte van de woning een uitbouw

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Vergunningsplichtig 1021210 Uitbouw beukbreed 1,2m vast 23.280,00 Op de begane grond wordt over de beukbreedte van de woning een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,20m. Woningtype

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5122 10.5123 10.5124 10.5125 10.5126 10.5127 Aanbouw achtergevel +1800 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 16 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010000 PV-panelen Geen verrekening 0,00 In de basis krijgen de woningen geen PV-panelen. Bij het kiezen van de kopersopties van onder meer een uitbouw,

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap)

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7324 10.7326 10.7328 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 01 Vergunningsplichtig 1021210 Uitbouw beukbreed 1,2m vast 23.280,00 Op de begane grond wordt over de beukbreedte van de woning een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,20m.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Vergunningsplichtig 1021210 Uitbouw beukbreed 1,2m vast 23.280,00 Op de begane grond wordt over de beukbreedte van de woning een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,20m.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 01 Vergunningsplichtig 1021211 Uitbouw beukbreed 1,2m vast 27.190,00 Op de begane grond wordt over de beukbreedte van de woning een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,20m.

Nadere informatie

Woningtype Glinster fase III

Woningtype Glinster fase III Woningtype Glinster fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Lavendel (Geschakeld)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Lavendel (Geschakeld) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7324 10.7326 10.7328 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Vergunningsplichtig 928110 Dubbel openslaande deuren vast 2.540,00 Het standaard raamkozijn met borstwering (met een vast deel en een te openen deel) wordt vervangen door dubbele openslaande

Nadere informatie

Woningtype Twinkel fase III

Woningtype Twinkel fase III Woningtype Twinkel fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5104 Erker in de zijgevel A 5100 HS Het leveren en aanbrengen van een erker in de kopgevel op de begane grond. Inclusief het aanbrengen van een lage gemetselde borstwering

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7302 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 5 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 diepte van circa 1,20m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, 1021813 Uitbouw begane grond achterzijde

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven KEUZELIJST plein (tweekappers) De Hoven zaterdag 1 juni 29 06 GARAGE / BERGING / CARPORT 04 berging 06.04.00 Het verplaatsen van de deur in de berging incl. het meeverplaatsen van het eventuele elektra

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond 100001 Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving. 100002 Tegelwerk toilet conform

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 Aanbouw achtergevel + 240cm A 5400 OH Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 240 cm, inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Lily - Twee-onder-een-kapwoning. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Lily - Twee-onder-een-kapwoning. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7302 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 Zolderindeling met 2 onbenoemde ruimten + overloop F 7300 OH Het wijzigen van de indeling op de tweede verdieping door middel van het creëren van twee onbenoemde ruimten

Nadere informatie

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst. Niet nader genoemde onderdelen worden conform de basis woning uitgevoerd. Voor posities en uitvoering van onderstaande zie betreffende optie tekening. Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Nadere informatie

Standaard optielijst P

Standaard optielijst P Naam: Woningmodel: P216810 12 Doetinchem Projectnr.: P216810 - Doetinchem, 12 woningen IJsseltuinen Bouwnr.: 12 Behandeld door: 1. Extern Keuze Aantal Verkoopprijs Bouwkundige werkzaamheden 1.05.1.130

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 16 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010000 PV-panelen Geen verrekening 0,00 In de basis krijgen de woningen geen PV-panelen. Bij het kiezen van de kopersopties van onder meer een uitbouw,

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10040 Uitbouw begane grond 1200 mm 19.800,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

0000101 Uitbouw 1200 Begane grond 1,00 à 10.500,00

0000101 Uitbouw 1200 Begane grond 1,00 à 10.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Groene keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.54A01 Aanbouw achtergevel +1200 mm de begane grond van circa 1200 mm. Inclusief installatie aanpassingen conform de verkoop optie tekening. Afwerking 16.800,00 / st. 10.54A02

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

18 2^1 kapwoningen Bouwvelden O2, O3 en O4 'Vijverpark Haarlem'

18 2^1 kapwoningen Bouwvelden O2, O3 en O4 'Vijverpark Haarlem' R 10.00.00 BOUWKUNDIG R 10.20.00 Deur van woonkamer naar garage - Bouwnummer 2, 3, 4, 5, 10, 11, 15, 16 & 17 Het realiseren van een doorgang tussen woonkamer en garage door middel van een kozijn en deur

Nadere informatie

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 10.5424 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10050 Uitbouw begane grond 1200 mm 18.615,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 17.770,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

MAATWERKLIJST DUINGEEST

MAATWERKLIJST DUINGEEST leefid Duingeest wordt gebouwd met een totaal nieuwe filosofie: leefid. U als koper krijgt meer keuzevrijheid dan u gewend bent. U kunt namelijk naar eigen inzicht de woning indelen; de plaats van binnenwanden

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers)

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.0400 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5700mm 11.750,00 Het vergroten van de woning aan

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

A, A gespiegel Prijs inclusief BTW Stalen pui met dubbele deuren tussen gang en woonkamer 5.564,00

A, A gespiegel Prijs inclusief BTW Stalen pui met dubbele deuren tussen gang en woonkamer 5.564,00 BASISKEUZES 43 40 Stalen pui met dubbele deuren tussen gang en woonkamer 5.564,00 Het aanbrengen van een stalen pui met dubbel deurstel verdeelt in 8 glasvlakken. De pui wordt uitgevoerd in stalen HOP-

Nadere informatie

E en E gespiegeld Prijs inclusief BTW Stalen kozijn met deur en zijlicht tussen gang en woonkamer 4.675,00

E en E gespiegeld Prijs inclusief BTW Stalen kozijn met deur en zijlicht tussen gang en woonkamer 4.675,00 02 02 BASIS 4602 0200 Stalen kozijn met deur en zijlicht tussen gang en woonkamer 4.675,00 Het aanbrengen van een stalen pui met deurstel en zijlicht verdeelt in 8 glasvlakken. De pui wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s)

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s) Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen)

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.00 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5100mm 10.245,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 Keuzelijst Ruwbouw Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst gaarne deze

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1 RUWBOUW GROTE OPTIES

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Koningsdaal Nijmegen Koperskeuzelijst. 01 Woninguitbreidingen. 10 Bouwkundige opties. Prijs incl. 21% BTW. Optie code

Koningsdaal Nijmegen Koperskeuzelijst. 01 Woninguitbreidingen. 10 Bouwkundige opties. Prijs incl. 21% BTW. Optie code 01 Woninguitbreidingen 10 Bouwkundige opties 0110.1.001A Uitbouw begane grond 1200 mm. (beuk 5400) 9.500,- /ST - De woning wordt aan de achterzijde 1200 mm. uitgebouwd; Zie optie 1B op optieblad 15 d.d.

Nadere informatie

KOPERSKEUZELIJST OPTIELIJST ELST, 13 WONINGEN TABAKSERF. Nr Omschrijving keuze aantal verkoopprijs totaal BOUWKUNDIG EXTERIEUR

KOPERSKEUZELIJST OPTIELIJST ELST, 13 WONINGEN TABAKSERF. Nr Omschrijving keuze aantal verkoopprijs totaal BOUWKUNDIG EXTERIEUR KOPERSKEUZELIJST OPTIELIJST ELST, 13 WONINGEN TABAKSERF BOUWKUNDIG EXTERIEUR NR Omschrijving Keuze Aantal Verkoopprijs Totaal 100 Het verlengen van de basisuitbouw woningtype A1 en A2 naar een totale uitbouwdiepte

Nadere informatie

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00 Pagina 1 van 8 Ruwbouw Bouwkundig 010 Openslaande tuindeuren met zijlichten i.p.v. raamkozijn en loopdeur in achtergevel - Raamkozijn en loopdeur vervangen door kozijn met openslaande tuindeuren met zijlichten.

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 Optie Omschrijving Keuze Aantal incl. BTW Totaal 1e Sluitingsdatum. Ruwbouw. 000.100 Uitbouw achtergevel 1,20 b.g. 21.950,00 Het creëren van een uitbouw op de begane grond

Nadere informatie

A0.LB0.10 Loungeberging type 01 (standaard)... à 0,00

A0.LB0.10 Loungeberging type 01 (standaard)... à 0,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.6020 10.6021 10.6022 10.6023 10.6025 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering in de

Nadere informatie

Optielijst meer- en minderwerk

Optielijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 5 Telefoon 033-4535959 Inschrijfnr. KVK 64953815 Ruwbouwopties Bouwkundig B01-124 Uitbouw achterzijde 120 cm diep, 540 cm breed 13.550,00 - uitbouw conform bijgevoegde tekening - installaties

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Optielijst. 36 woningen Brederostraat-Zuid te Nijmegen. Casco / Ruwbouw VPA1377. Type Bouwnr. Projectnr.

Optielijst. 36 woningen Brederostraat-Zuid te Nijmegen. Casco / Ruwbouw VPA1377. Type Bouwnr. Projectnr. Casco / Ruwbouw Maken van een uitbouw van de begane grond aan de achterzijde van de woning, woningtype A1. Maken van een uitbouw van de begane grond aan de achterzijde van de woning. De achtergevel wordt

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5121 10.5122 10.5123 10.5125 10.5126 10.5128 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering

Nadere informatie

BOSKOOPS GLORIE. Type Anemoon / Buxus / Chrysant. Datum: 25 april 2015 Versie: 1 Pagina 1 van 15. Bouwnummer 215 t/m 228 KEUZELIJST

BOSKOOPS GLORIE. Type Anemoon / Buxus / Chrysant. Datum: 25 april 2015 Versie: 1 Pagina 1 van 15. Bouwnummer 215 t/m 228 KEUZELIJST BOSKOOPS GLORIE Type Anemoon / Buxus / Chrysant Bouwnummer 215 t/m 228 KEUZELIJST Versie: 1 Pagina 1 van 15 INHOUDSOPGAVE ONDERDEEL PAGINA Uitbreidingen en Gevelvarianten 3 Overige 7 Bijlagen 15 Versie:

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type A (01) O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type A (01) O ,00... Standaard optielijst Datum Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Meer- en minderwerk keuzelijst

Meer- en minderwerk keuzelijst Meer- en minderwerk keuzelijst Projectnummer : 724 Projectomschrijving : Geleen 12 woningen in het plan De Haese Woningtype : A, A, A1, B en B Bouwnummer : kavel AG1 t/m AG12 Koper(s) : Vlassak Aannemersmaatschappij

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond 100001 Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving. 100002 Tegelwerk toilet conform

Nadere informatie