Bijlage lasten en beperkingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijlage lasten en beperkingen"

Transcriptie

1 1 D126926/EQ/CRU Project Eilanden van Sion, Eiland De Oevers (deelplan 19A Eilanden van Sion) te Rijswijk conceptversie d.d.: Bijlage lasten en beperkingen KEUR DELFLAND VAN HET HOOGHEEMRAADSCHAP VAN DELFLAND Op de verkoop en koop wordt van toepassing verklaard en hierbij op de koper opgelegd de Keur Delfland van het Hoogheemraadschap van Delfland. Koper verklaart een exemplaar van de Keur Delfland ontvangen te hebben, met de inhoud daarvan bekend te zijn en zich te verplichten tot stipte naleving van alle verplichtingen voortvloeiende uit de Keur Delfland. Geldt voor alle bouwnummers A. Erfdienstbaarheden Op grond en ter uitvoering van de tussen partijen gesloten overeenkomst zullen bij de akte van levering worden voorbehouden en verleend en zullen door de inschrijving van een afschrift van die akte ten kantore van de Dienst van het kadaster en de openbare registers, in het register Hypotheken 4, worden gevestigd, voor zover zulks niet reeds is geschied bij eerdere leveringen in het onderhavig bouwplan: - Al zodanige erfdienstbaarheden als nodig zijn om de toestand waarin die percelen met de daarop te stichten opstallen zich ten opzichte van elkaar bevinden of zullen bevinden, te handhaven, speciaal voor wat betreft de uitvoering van standaard meerwerkopties tijdens de bouw, de aanwezigheid van ondergrondse en bovengrondse leidingen, kabels ten behoeve van elektriciteit, water, telefoonaansluiting, radio en televisie, de afvoer van hemelwater, gootwater en faecaliën (door rioleringswerken of anderszins), eventuele inbalking, inankering en overbouw, licht en uitzicht, zijnde hieronder niet begrepen een verbod om te bouwen of verbouwen, terwijl deze erfdienstbaarheden niet geacht worden te zijn verzwaard door bebouwing, meerdere bebouwing of verandering van aard of bestemming van de heersende erven, waarbij met name geldt: 1. de erfdienstbaarheid van licht en uitzicht inhoudende de verplichting te dulden, dat de op het heersend erf te bouwen opstallen ramen en lichten hebben op een kortere afstand van het dienend erf dan in de wet is toegelaten, zonder dat hiervoor één van de in de wet genoemde beperkingen geldt; 2. de erfdienstbaarheid van in- en overbouw inhoudende de verplichting van de eigenaar van het dienende erf te dulden dat bij de uitvoering van het ten tijde van het passeren van de akte van levering bestaande bouwplan eventueel een op het heersend erf te bouwen

2 2 woning gedeeltelijk op het dienend erf is gebouwd, casu quo hierboven uitsteekt, casu quo de versnijdingen van de funderingen of de bij de betreffende woning behorende leidingen gedeeltelijk in het dienend erf zijn aangebracht, met inbegrip van de funderingen voor een toekomstige uitbouw van de woning conform de meerwerkoptielijst alsmede de overstekken van de dakkapellen; 3. de erfdienstbaarheid van inbalking en inankering inhoudende de verplichting van de eigenaar van het dienend erf te dulden dat bij de uitvoering van het ten tijde van het passeren van de akte van levering bestaande bouwplan, balken, ankers enzovoorts van op een naastgelegen perceel staande woning in zijn perceel zijn aangebracht; 4. de erfdienstbaarheid van afvoer regenwater en drop overeenkomstig de krachtens het bouwplan tot stand gebrachte casu quo tot stand te brengen goten, leidingen en putten, voor zover aanwezig, tevens inhoudende de verplichting van het dienend erf het overlopende water van de daken van de op de heersende erven staande woningen te ontvangen; 5. de erfdienstbaarheid van afvoer van faecaliën en huishoudwater overeenkomstig de aan te brengen putten en leidingen naar het gemeenteriool. Het onderhoud van deze putten en leidingen is voor gemeenschappelijke rekening van de aangesloten percelen. 6. een erfdienstbaarheid van nutsvoorzieningen inhoudende de verplichting tot het dulden van het aanleggen, hebben, onderhouden en vervangen van nutsvoorzieningen in de ruimste zin van het woord daaronder begrepen leidingen en voorzieningen voor elektriciteit, warmte,water, riolering, centrale antenne-inrichting, openbare verlichting, telefonie en dergelijke op of in het dienend erf dan wel aan de op het dienend erf op te richten opstallen, conform het geprojecteerde plan. 7. de erfdienstbaarheid van drainage inhoudende de verplichting te dulden, dat in het dienend erf een onder de opstallen te leggen drainageleiding met bijbehorende doorspoelputten in de (zij-) tuin wordt aangelegd, gehouden, onderhouden en vervangen. De erfdienstbaarheid wordt gevestigd onder de verplichting voor de eigenaren van de dienende erven tot onderhoud van deze leiding, welk onderhoud voor gezamenlijke rekening zal worden verricht. Handelingen tot gewoon onderhoud of tot behoud van de leiding kunnen plaatsvinden indien daartoe besloten is door een meerderheid van de eigenaren, zulks onverminderd de draagplicht van iedere afzonderlijke eigenaar. 8. de erfdienstbaarheid van het hebben van bouwwerken volgens de meerwerkoptielijst: inhoudende de verplichting voor het dienend erf te dulden dat door de verkrijger van het heersend erf een of meer van de alternatieven opgesomd in de koperskeuzelijst en/of aangegeven op de situatietekening na oplevering van het bouwplan worden gerealiseerd, mits is voldaan aan de volgende voorwaarden:

3 3 a. de bouwwerken worden gerealiseerd binnen vijf jaar na de eerste oplevering van de woning op het heersend erf; b. de bouwwerken worden gerealiseerd conform de meerwerkopties die door de aannemer gedurende de bouwperiode worden aangeboden en waarvoor door de ondernemer gedurende de bouwperiode eventueel al de voorbereidende voorzieningen zijn aangebracht. De erfdienstbaarheden sub 1 tot en met 3 en 8 worden gevestigd: ten behoeve en ten laste over en weer van de aan elkaar grenzende kavels. De erfdienstbaarheden sub 4 en 5 worden gevestigd: ten behoeve en ten laste over en weer van de kavels waarop volgens het bouwplan woningen onder één kap zijn geprojecteerd, te weten: - de bouwkavels nummers 1 tot en met 5; - de bouwkavels nummers 6 en 7; - de bouwkavels nummers 8 en 9; - de bouwkavels nummers 10 en 11; - de bouwkavels nummers 12 13; - de bouwkavels nummers 14 tot en met 17; - de bouwkavels nummers 18 tot en met 21; - de bouwkavels nummers 22 tot en met 25; - de bouwkavels nummers 26 tot en met 29; - de bouwkavels nummers 30 en 31; - de bouwkavels nummers 32 en 33; - de bouwkavels nummers 34 en 35; - de bouwkavels nummers 36 tot en met 37; - de bouwkavels nummers 38 tot en met 41; - de bouwkavels nummers 42 tot en met 45; - de bouwkavels nummers 46 tot en met 51; De erfdienstbaarheden sub 6 en 7 worden gevestigd: ten behoeve en ten laste over en weer van alle bouwkavels in het project. Geldt voor alle bouwnummers B. Kwalitatieve verplichtingen - Kwalitatieve verplichting onderhoud openbaar water Bij deze wordt gevestigd en aanvaard: - ten laste van de koper en elke opvolgende eigenaar of gebruiker van het bij deze akte gekochte, als "de schuldenaar", de verplichting te dulden dat onderhoud wordt gepleegd door het Hoogheemraadschap van Delfland en/of de gemeente Rijswijk aan het openbare water grenzend aan het gekochte, een en ander overeenkomstig de Keur Delfland van het Hoogheemraadschap van Delfland. Het water is in eigendom bij de gemeente Rijswijk.

4 4 Alleen geldende voor de bouwnummers 1 tot en met 37 - Kwalitatieve verplichting instandhouding talud en natuurlijke oever Bij deze wordt gevestigd en aanvaard: - ten laste van de koper en elke opvolgende eigenaar of gebruiker van de bij deze akte gekochte bouwkavel, als "de schuldenaar", de verplichting te dulden dat op de bouwkavel een natuurlijke oever zal worden aangebracht waarboven een vlonder zal worden geplaatst, welke zich beide bevinden binnen de eigendomsgrens. Deze vlonder en de natuurlijke oever dienen op kosten van de schuldenaar in stand te worden gehouden zoals deze zijn aangebracht. Alleen geldende voor de bouwnummers 38 tot en met 51 - Kwalitatieve verplichting met betrekking tot instandhouding beschoeiing Bij deze wordt gevestigd en aanvaard: - ten laste van de koper en elke opvolgende eigenaar of gebruiker van het bij deze akte gekochte, als "de schuldenaar", de verplichting te dulden dat op de bouwkavel een beschoeiing met plankier zal worden aangebracht. Deze beschoeiing bevindt zich binnen de eigendomsgrens van het gekochte. De beschoeiing en de plankier dienen op kosten van de schuldenaar in stand gehouden te worden zoals deze zijn aangebracht (hoge damwanden en dergelijke zijn niet toegestaan) en onderhouden te worden en mag niet verwijderd worden. Alleen geldende voor de bouwnummers 1 tot en met 7, 13 tot en met 29, 35, 36 en 38 tot en met 51 - Kwalitatieve verplichting instandhouding groene haag op eigen grond Bij deze wordt gevestigd:

5 5 - ten laste van de koper en elke opvolgende eigenaar of gebruiker van de bij deze akte gekochte bouwkavel, als "de schuldenaar", de verplichting te dulden dat op het gekochte op eigen grond een erfafscheiding in de vorm van een groene haag van circa tachtig centimeter (0,80m) zal worden aangelegd, conform de situatietekening. De schuldenaar is verplicht voor eigen rekening deze haag te onderhouden en in stand te houden dan wel een plant te vervangen door een soortgelijke plant indien deze dood mocht gaan. Alleen geldende voor de bouwnummers 6 tot en met 13, 15, 16, 19, 20, 23, 24, 27, 28, 30 tot en met 37, 39, 40, 43, 44 - Kwalitatieve verplichting instandhouding groene haag op de erfgrens Bij deze wordt gevestigd: - ten laste van de koper en elke opvolgende eigenaar of gebruiker van de bij deze akte gekochte bouwkavel, als "de schuldenaar", de verplichting te dulden dat op het gekochte in de voortuin op de erfgrens met de naastgelegen bouwkavel een erfafscheiding in de vorm van een groene haag van circa tachtig centimeter (0,80m) zal worden aangelegd, conform de situatietekening. De schuldenaar is verplicht voor eigen rekening deze haag te onderhouden en in stand te houden dan wel een plant te vervangen door een soortgelijke plant indien deze dood mocht gaan. C. Kettingbeding Geldt voor de bouwnummers 1 tot en met 5 en 22 tot en met 29 Kettingbeding Op het gekochte zal één (1) parkeerplaats worden aangelegd. De koper is verplicht deze parkeerplaats in stand te houden en deze als zodanig te gebruiken en te beheren. Het is de koper niet toegestaan de parkeerplaats op een andere wijze te ge-

6 6 bruiken dan voor het stallen van een personenauto. Bij overtreding of niet-nakoming van de hiervoor vermelde verplichtingen zal de koper voor iedere dag dat de verboden toestand voortduurt, een dadelijk zonder enige ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst opeisbare boete verbeuren ten behoeve van de gemeente Rijswijk, ter grootte van ten hoogste vijfduizend euro ( 5.000,00) voor elke overtreding en van ten hoogste tweehonderd euro ( 200,00), voor elke dag of gedeelte van een dag, dat de overtreding of niet-nakoming voortduurt, een en ander onverminderd het recht van de gemeente om alsnog nakoming en/of verdere schadevergoeding te vorderen. Bij gehele of gedeeltelijke vervreemding van het door de koper gekochte of bij vestiging/levering van beperkte rechten, waardoor door derden de beschikking over het gekochte wordt verkregen, zal de koper gehouden zijn aan de nieuwe verkrijger of beperkt gerechtigde op te leggen en van deze te bedingen: a. de verplichtingen voor hem voortvloeiende uit dit kettingbeding; b. de verplichting om bij verdere vervreemding of vestiging dan wel levering van beperkte rechten, waardoor door derden de beschikking daarover wordt verkregen, de opvolgende eigenaar dan wel beperkt gerechtigde op dezelfde wijze en onder oplegging van dezelfde boetebepalingen de hiervoor sub a. en de onderhavige sub b. vermelde verplichting op te leggen. Als de koper dan wel de nieuwe verkrijger of beperkt gerechtigde deze verplichtingen niet nakomt en - na daartoe bij exploot of aangetekende brief in gebreke te zijn gesteld - niet alsnog binnen vijf dagen daarna aan de verplichting heeft voldaan, is hij ten behoeve van de gemeente Rijswijk een direct opeisbare boete verschuldigd van vijftienduizend euro ( ,00), onverminderd de bevoegdheid van de gemeente Rijswijk om daarnaast nakoming en/of de werkelijk geleden schade te vorderen. Geldt voor de bouwnummers 6 tot en met 13, 30 tot en met 37 Kettingbeding Op het gekochte zullen twee (2) parkeerplaatsen worden aangelegd. De koper is verplicht deze parkeerplaatsen in stand te houden en deze als zodanig te gebruiken en te beheren. Het is de koper niet toegestaan de parkeerplaatsen op een andere wijze te gebruiken dan voor het stallen van personenauto's. Bij overtreding of niet-nakoming van de hiervoor vermelde verplichtingen zal de koper voor iedere dag dat de verboden toestand voortduurt, een dadelijk zonder enige ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst opeisbare boete verbeuren ten behoeve van de gemeente Rijswijk, ter grootte van ten hoogste vijfduizend euro ( 5.000,00) voor elke overtreding en van ten hoogste tweehonderd euro ( 200,00), voor elke dag of gedeelte van een dag, dat de overtreding of niet-nakoming voortduurt, een en ander onverminderd het recht van de gemeente om alsnog nakoming en/of verdere schadevergoeding te vorderen. Bij gehele of gedeeltelijke vervreemding van het door de koper gekochte of bij vestiging/levering van beperkte rechten, waardoor door derden de beschikking

7 7 over het gekochte wordt verkregen, zal de koper gehouden zijn aan de nieuwe verkrijger of beperkt gerechtigde op te leggen en van deze te bedingen: a. de verplichtingen voor hem voortvloeiende uit dit kettingbeding; b. de verplichting om bij verdere vervreemding of vestiging dan wel levering van beperkte rechten, waardoor door derden de beschikking daarover wordt verkregen, de opvolgende eigenaar dan wel beperkt gerechtigde op dezelfde wijze en onder oplegging van dezelfde boetebepalingen de hiervoor sub a. en de onderhavige sub b. vermelde verplichting op te leggen. Als de koper dan wel de nieuwe verkrijger of beperkt gerechtigde deze verplichtingen niet nakomt en - na daartoe bij exploot of aangetekende brief in gebreke te zijn gesteld - niet alsnog binnen vijf dagen daarna aan de verplichting heeft voldaan, is hij ten behoeve van de gemeente Rijswijk een direct opeisbare boete verschuldigd van vijftienduizend euro ( ,00), onverminderd de bevoegdheid van de gemeente Rijswijk om daarnaast nakoming en/of de werkelijk geleden schade te vorderen. Geldt voor alle bouwnummers KETTINGBEDING EN BOETEBEPALING Voor zover de hiervoor vermelde kwalitatieve verplichtingen niet als kwalitatieve verplichting kunnen worden opgelegd, worden ze opgelegd als kettingbeding waarop de hierna vermelde boeteclausule eveneens van toepassing is. Bij overtreding of niet-nakoming van het in de hiervoor vermelde bepalingen bepaalde zal de uiteindelijke verkrijger voor iedere dag dat de verboden toestand voortduurt, een dadelijk zonder enige ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst opeisbare boete verbeuren ten behoeve van de gemeente Rijswijk, ter grootte van ten hoogste vijfduizend euro ( 5.000,00) voor elke overtreding en van ten hoogste tweehonderd euro ( 200,00), voor elke dag of gedeelte van een dag, dat de overtreding of niet-nakoming voortduurt, een en ander onverminderd het recht van de gemeente om alsnog nakoming en/of verdere schadevergoeding te vorderen. Bij gehele of gedeeltelijke vervreemding van het door de uiteindelijke verkrijger gekochte perceel en de daarop gebouwde opstallen of bij vestiging/levering van beperkte rechten, waardoor door derden de beschikking over dat perceel met opstallen wordt verkregen, zal de uiteindelijke verkrijger gehouden zijn, op verbeurte van een dadelijk zonder enige ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst opeisbare boete ten behoeve van de gemeente Rijswijk, ter grootte van twintigduizend euro ( ,00), aan de nieuwe verkrijger of beperkt gerechtigde op te leggen en van deze te bedingen: a. de verplichtingen voor hem voortvloeiende uit dit artikel, voorzover van toepassing; b. de verplichting om bij verdere vervreemding of vestiging dan wel levering van beperkte rechten, waardoor door derden de beschikking daarover wordt verkregen, de opvolgende eigenaar dan wel beperkt gerechtigde op dezelfde wijze en onder oplegging van dezelfde boetebepalingen de hiervoor sub a. en de onderhavige sub b. vermelde verplichting op te leggen.

8 8 Geldt voor alle bouwnummers Bestaande zakelijke rechten als bedoeld in artikel 5 lid 3 onder B van de Belemmeringenwet Privaatrecht Het gekochte is belast met: - een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 onder B van de Belemmeringenwet Privaatrecht met als rechthebbende de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Stedin Netten B.V., gevestigd te Rotterdam, inhoudende het recht tot het aanleggen, hebben, gebruiken, instandhouden en wegnemen van een wijde gastransportleiding. Hiervan blijkt uit een akte houdende vestiging zakelijk recht op tweeëntwintig december negentienhonderd achtentachtig verleden voor mr W.R. Avenarius, destijds notaris gevestigd te Rijswijk. Een afschrift van deze akte is tien maart daarna overgeschreven in de daartoe bestemde openbare registers, in register 4 in deel 8614 nummer 2. - een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 onder B van de Belemmeringenwet Privaatrecht met als rechthebbende de publiekrechtelijke rechtspersoon: gemeente Rijswijk, gevestigd te Rijswijk, inhoudende het recht tot in tot de aanleg, gebruik en instandhouding van een afwaterleiding met aanbehoren. Hiervan blijkt uit een akte houdende vestiging zakelijk recht op tweeëntwintig december negentienhonderdachtentachtig verleden voor mr W.R. Avenarius, destijds notaris gevestigd te Rijswijk. Een afschrift van deze akte is drie januari negentienhonderd negenentachtig ingeschreven in de daartoe bestemde openbare registers, in register 4, in deel 8543 nummer 5. - een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 onder B van de Belemmeringenwet Privaatrecht met als rechthebbende de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Ziggo Netwerk B.V., gevestigd te Groningen, inhoudende het recht tot in tot de aanleg, gebruik en instandhouding van een afwaterleiding met aanbehoren. Hiervan blijkt uit een akte houdende vestiging zakelijk recht op negenentwintig december negentienhonderdachtentachtig verleden voor mr W.R. Avenarius, destijds notaris gevestigd te Rijswijk. Een afschrift van deze akte is drie januari negentienhonderd negenentachtig ingeschreven in de daartoe bestemde openbare registers, in register 4, in deel 8543 nummer 8. - een opstalrecht (nutsvoorzieningen) met als beperkt gerechtigde de publiekrechtelijke rechtspersoon: gemeente Rijswijk, gevestigd te Rijswijk, inhoudende het recht tot het (doen) aanleggen, in eigendom hebben, in stand houden, (doen) onderhouden/vervangen en (doen) gebruiken van de installatie voor Individuele Behandeling van Afvalwater (IBA), welk recht mede omvat teven de bij de IBA behorende voorzieningen (electriciteit-)kabels, leidingen, werken en apparatuur. Hiervan blijkt uit een akte houdende verlening opstalrecht op drie december tweeduizend negen verleden voor mr H.E. Meerburg, notaris gevestigd te Wer-

9 9 kendam. Een afschrift van deze akte is ingeschreven in de daartoe bestemde openbare registers, in register 4, op vier december daarna, in deel nummer een opstalrecht (nutsvoorzieningen) met als beperkt gerechtigde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Stedin Netten B.V., gevestigd te Rotterdam,, inhoudende het recht tot het aanleggen, hebben houden, onderhouden, in stand houden en het wegnemen van electriciteitskabels en gasbuizen. Hiervan blijkt uit een akte houdende vestiging zakelijk recht op dertien maart negentienhonderd zevenennegentig verleden voor mr W.R. Avenarius, destijds notaris gevestigd te Rijswijk. Een afschrift van deze akte is veertien maart daarna ingeschreven in de daartoe bestemde openbare registers, in register 4, in deel nummer 41. DISCLAIMER Wijzigingen tijdens het project kunnen aanleiding geven tot wijziging en/of aanvullingen van/op de hiervoor genoemde lasten en beperkingen.

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam Concept d.d. 25-11-2015 ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Heden, @, verscheen voor mij, mr. @,

Nadere informatie

Fokkema Linssen Blad 1. ALGEMENE NESSELANDE TE (Deelplan Hollands Goed/Nesselande, kavels 124 tot en met

Fokkema Linssen Blad 1. ALGEMENE NESSELANDE TE (Deelplan Hollands Goed/Nesselande, kavels 124 tot en met Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam Dossnr. RR/2016.000048.01 ALGEMENE VOORWAARDEN@ NESSELANDE TE ROTTERDAM@ (Deelplan Hollands Goed/Nesselande, kavels 124 tot en met 133)@ Heden, @, verscheen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN bouwnummers 1-16

ALGEMENE VOORWAARDEN bouwnummers 1-16 Drost Juten Notarissen Nassauplein 36 2585 ED 's-gravenhage 070-3425100 070-3562738 info@drostjuten.nl www.drostjuten.nl Versiedatum: 29 juni 2017 CONCEPT Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia

Nadere informatie

ALGEMENE De Brinkhorst fase 3 te (kavels 84 tot en met Ontwerp d.d. 5 maart 2019

ALGEMENE De Brinkhorst fase 3 te (kavels 84 tot en met Ontwerp d.d. 5 maart 2019 Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam ALGEMENE VOORWAARDEN@ De Brinkhorst fase 3 te Moordrecht@ (kavels 84 tot en met 113)@ Ontwerp d.d. 5 maart 2019 Heden, @, verscheen voor mij, mr. Hendrik

Nadere informatie

Bijlage lasten en beperkingen d.d A. Te vestigen erfdienstbaarheden

Bijlage lasten en beperkingen d.d A. Te vestigen erfdienstbaarheden Holtman notarissen - 1-868733 Bijlage lasten en beperkingen d.d. 27-9-2018 Beknopte bijlage bij de koopovereenkomst betreffende lasten en beperkingen betreffende 24 woningen in het plan Koningskwartier

Nadere informatie

ALGEMENE De Brinkhorst fase 2b te (kavels 41 tot en met ONTWERP d.d. 30 mei 2018

ALGEMENE De Brinkhorst fase 2b te (kavels 41 tot en met ONTWERP d.d. 30 mei 2018 Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam Dossnr. RR/2018.000301.01 ALGEMENE VOORWAARDEN@ De Brinkhorst fase 2b te Moordrecht@ (kavels 41 tot en met 83)@ ONTWERP d.d. 30 mei 2018 Heden, @, verscheen

Nadere informatie

ADDENDUM. D124021/DR/MB/cru. : Landrijk Cottage Ackerswoude te Pijnacker- Projectomschrijving Nootdorp Bouwnummer.

ADDENDUM. D124021/DR/MB/cru. : Landrijk Cottage Ackerswoude te Pijnacker- Projectomschrijving Nootdorp Bouwnummer. 1 D124021/DR/MB/cru ADDENDUM Projectomschrijving Nootdorp Bouwnummer : Landrijk Cottage Ackerswoude te Pijnacker- : Ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Schouten

Nadere informatie

LEVERING ONROERENDE ZAAK

LEVERING ONROERENDE ZAAK 1 D***/***/*** D128118/EQU/klo conceptversie d.d.: 25-07-2017 Bouwnummer *** LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT "POELDIJK DORP FASE 3" TE POELDIJK, GEMEENTE WESTLAND BOUWNUMMERS 38 TOT EN MET 47 EN 50 TOT

Nadere informatie

OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Locatie Hengelo (Het Broek Noord)

OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Locatie Hengelo (Het Broek Noord) OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Locatie Hengelo (Het Broek Noord) Bij onderzoek naar de betrokken kadastrale percelen zijn met

Nadere informatie

- 1 - Dossier 505014/locatie Hoogeveen Erflanden

- 1 - Dossier 505014/locatie Hoogeveen Erflanden - 1 - OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Boommarter 2-18 (even nummers), Hoogeveen Koningspage 1-27 (oneven nummers), 59-81 (oneven

Nadere informatie

LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT "PARKZOOM 2" TE BERGSCHENHOEK BLOK 5 BOUWNUMMERS 1 TOT EN MET 8

LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT PARKZOOM 2 TE BERGSCHENHOEK BLOK 5 BOUWNUMMERS 1 TOT EN MET 8 1 D***/***/*** D123597/DR/klo conceptversie d.d.: 23-10-2015 Bouwnummer *** LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT "PARKZOOM 2" TE BERGSCHENHOEK BLOK 5 BOUWNUMMERS 1 TOT EN MET 8 Op *** verschenen voor mij,

Nadere informatie

C O N C E P T

C O N C E P T Blad 1 2016.0714.05 ALGEMENE AKTE PROJECT "DE NIEUWE BUURT" MORGENWONEN Heden, ***, verschijnt voor mij, mr. Erwin Frederik de Vilder, notaris gevestigd te Hardinxveld-Giessendam: ***, te dezen handelend

Nadere informatie

LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT "DE GROENE KREKEN" TE MONSTER FASE 1 BOUWNUMMERS 1 TOT EN MET 6, 14 EN 15, 18 TOT EN MET 40

LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT DE GROENE KREKEN TE MONSTER FASE 1 BOUWNUMMERS 1 TOT EN MET 6, 14 EN 15, 18 TOT EN MET 40 1 D***/***/*** D105335/DR/klo/cru conceptversie d.d.: 14-04-2016 Bouwnummer *** LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT "DE GROENE KREKEN" TE MONSTER FASE 1 BOUWNUMMERS 1 TOT EN MET 6, 14 EN 15, 18 TOT EN MET

Nadere informatie

- 1 - Dossier /locatie Wierden

- 1 - Dossier /locatie Wierden - 1 - OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) locatie Wierden Waterkolk 2, 6, 8 en 10, Waterspoor 27, 29, 31 en 35, Waterspoor 77 en

Nadere informatie

C O N C E P T

C O N C E P T Blad 1 2016.0714.01 D ALGEMENE AKTE PROJECT "DE NIEUWE BUURT" FASE 1b Heden, *** tweeduizend zeventien, verschijnt voor mij, mr. Erwin Frederik de Vilder, notaris gevestigd te Hardinxveld- Giessendam:

Nadere informatie

- 1 - Dossier /locatie Houten

- 1 - Dossier /locatie Houten OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Tulpentuin 9 tot en met 15 (oneven nummers), Tulpentuin 25, 29 en 31, Tulpentuin 10 tot en met

Nadere informatie

C O N C E P T

C O N C E P T Blad 1 2016.0714.04 ALGEMENE AKTE PROJECT "DE NIEUWE BUURT" FASE 2 Heden, ***, verschijnt voor mij, mr. Erwin Frederik de Vilder, notaris gevestigd te Hardinxveld-Giessendam: ***, te dezen handelend als

Nadere informatie

61806azyk.modellev Blad 1

61806azyk.modellev Blad 1 61806azyk.modellev Blad 1 ZWART & PARTNERS NETWERK NOTARISSEN Postbus 1019 2260 BA Leidschendam-Voorburg T: 070-3200500 F: 070-3201101 E-mail: kantoor@zpnn.nl ONTWERP Wilt u, indien er onjuistheden voorkomen

Nadere informatie

2. De bovenomschreven rechten worden verleend voor onbepaalde tijd en zijn niet opzegbaar.

2. De bovenomschreven rechten worden verleend voor onbepaalde tijd en zijn niet opzegbaar. OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Het Broek Westhoek Hengelo Alverstraat 11 t/m 19 (oneven nummers) en Kolbleistraat 16 t/m 24

Nadere informatie

LEVERING ONROERENDE ZAAK

LEVERING ONROERENDE ZAAK 1 D***/***/*** D124694/DR/klo conceptversie d.d.: 06-09-2016 Bouwnummer *** LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT "POELDIJK DORP FASE 2" TE POELDIJK, GEMEENTE WESTLAND BOUWNUMMERS 1 TOT EN MET 28 EN 38 TOT

Nadere informatie

Bijzondere Vastgoed Veilingvoorwaarden Plutostraat 20 te 9405 PG Assen.

Bijzondere Vastgoed Veilingvoorwaarden Plutostraat 20 te 9405 PG Assen. Bijzondere Vastgoed Veilingvoorwaarden Plutostraat 20 te 9405 PG Assen. Ter uitvoering van en in aanvulling op de Algemene Voorwaarden Online Vastgoedveiling Onlineveilingmeester.nl ( de algemene voorwaarden

Nadere informatie

- 1 - Dossier 505176/locatie Almelo Kollenveld

- 1 - Dossier 505176/locatie Almelo Kollenveld OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) locatie Almelo Kollenveld adressen: Het Zeiger 6 en 8, Toekomstweg 22 en Het Vossekamp 15 te

Nadere informatie

49941azyk.algakte Blad 1

49941azyk.algakte Blad 1 49941azyk.algakte Blad 1 ALGEMENE AKTE Dijken 5 Vandaag, zeven april tweeduizendnegen, verscheen voor mij, mr. Albert Marinus Zwart, notaris te Leidschendam-Voorburg: mevrouw Yvonne Margareta Susanna Maria

Nadere informatie

BIJLAGE 3: BIJZONDERE LASTEN EN BEPERKINGEN nieuwbouwproject Klein Twiske te Oostzaan

BIJLAGE 3: BIJZONDERE LASTEN EN BEPERKINGEN nieuwbouwproject Klein Twiske te Oostzaan HH.HS.1008949 Versiedatum: 25 maart 2013 BIJLAGE 3: BIJZONDERE LASTEN EN BEPERKINGEN nieuwbouwproject Klein Twiske te Oostzaan De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KLEIN TWISKE B.V.,

Nadere informatie

BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG, FASE 3.

BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG, FASE 3. BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG, FASE 3. HET ONTWERP IS BESCHIKBAAR GESTELD ONDER VOORBEHOUD VAN AANVULLINGEN EN WIJZIGINGEN DOOR VERKOPER.

Nadere informatie

dossier 89211/LL Project Vijverpark Fase 3 (O6) te Haarlem

dossier 89211/LL Project Vijverpark Fase 3 (O6) te Haarlem 1 Notariskantoor Brummelhuis De Cuserstraat 5 1081 CK Amsterdam dossier 89211/LL Project Vijverpark Fase 3 (O6) te Haarlem concept 16 mei 2018 AKTE VESTIGING ERFDIENSTBAARHEDEN, OPLEGGING KWALITATIEVE

Nadere informatie

LEVERING RECHT VAN ERFPACHT WATERINGSE VELD KARMØY

LEVERING RECHT VAN ERFPACHT WATERINGSE VELD KARMØY 1 D***(D121177/D94892)/***/*** Project Karmøy, fase 4 bouwnrs 34 t/m 36 Bouwnummer *** versie: 06-03-2015 LEVERING RECHT VAN ERFPACHT WATERINGSE VELD KARMØY Op *** verschenen voor mij, mr ***, notaris

Nadere informatie

CONCEPT BEHEEROVEREENKOMST

CONCEPT BEHEEROVEREENKOMST CONCEPT BEHEEROVEREENKOMST (Recreatiewoning: ) De ondergetekenden: 1. VAKANTIEPARK DE GROENE WEIDE B.V., Mariapolderseweg 1, 4493 PH Kamperland, ten deze vertegenwoordigd door H.J. van Koeveringe, hierna:

Nadere informatie

's-gravenhage op dertien juli negentienhonderd vierenzestig, te dezen handelend als

's-gravenhage op dertien juli negentienhonderd vierenzestig, te dezen handelend als Blad 1 van 9 MK/HH/580014237/ ALGEMENE AKTE YPENBURG Deelplan 17 "Zusterhof" 1 Heden, twaalf september tweeduizend zeven, verscheen voor mij, Mr Michiel Huibert Kouwenhoven, notaris te Pijnacker-Nootdorp:

Nadere informatie

dossier 89211/LL Project Vijverpark Fase 3 (O1) te Haarlem

dossier 89211/LL Project Vijverpark Fase 3 (O1) te Haarlem 1 Notariskantoor Brummelhuis De Cuserstraat 5 1081 CK Amsterdam dossier 89211/LL Project Vijverpark Fase 3 (O1) te Haarlem concept 12 juni 2018 AKTE VESTIGING ERFDIENSTBAARHEDEN, OPLEGGING KWALITATIEVE

Nadere informatie

LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT GOUWSE OEVERS TE KWINTSHEUL, GEMEENTE WESTLAND KAVELS 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 EN 28

LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT GOUWSE OEVERS TE KWINTSHEUL, GEMEENTE WESTLAND KAVELS 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 EN 28 1 D***(D104553)/DR/klo conceptversie d.d.: 21-01-2015 Bouwnummer *** LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT GOUWSE OEVERS TE KWINTSHEUL, GEMEENTE WESTLAND KAVELS 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 EN 28 Op *** verschenen

Nadere informatie

LEVERING ONROERENDE ZAAK

LEVERING ONROERENDE ZAAK 1 D***/***/*** D132736/EQU/klo conceptversie d.d.: 18-10-2018 Bouwnummer *** LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT "PARKZOOM 3" TE BERGSCHENHOEK BOUWNUMMERS 15 TOT EN MET 28, 113, 120, 124 EN 187 TOT EN MET

Nadere informatie

Basis is een tussenwoning met een breedte en diepte gelijk aan het bouwvlak zoals aangegeven in het kavelpaspoort (hierna: basisdiepte).

Basis is een tussenwoning met een breedte en diepte gelijk aan het bouwvlak zoals aangegeven in het kavelpaspoort (hierna: basisdiepte). Bijlage 5 Bouwkundige aansluitingen Basis is een tussenwoning met een breedte en diepte gelijk aan het bouwvlak zoals aangegeven in het kavelpaspoort (hierna: basisdiepte). Kopers van naast elkaar gelegen

Nadere informatie

LEVERING ONROERENDE ZAAK

LEVERING ONROERENDE ZAAK 1 D***/***/*** D132136/EQU/klo conceptversie d.d.: 15-08-2018 Bouwnummer *** LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT "PARKZOOM 3" TE BERGSCHENHOEK BOUWNUMMERS 209 TOT EN MET 230 EN 237 TOT EN MET 253 Op *** verschenen

Nadere informatie

LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT "PARKZOOM 3" FASE 4 TE BERGSCHENHOEK BOUWNUMMERS 147 TOT EN MET 163, 170 TOT EN MET 186 EN 194 TOT EN MET 208

LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT PARKZOOM 3 FASE 4 TE BERGSCHENHOEK BOUWNUMMERS 147 TOT EN MET 163, 170 TOT EN MET 186 EN 194 TOT EN MET 208 1 D***/***/*** D133868/KLO/klo conceptversie d.d.: 24-05-2019 Bouwnummer *** LEVERING ONROERENDE ZAAK PROJECT "PARKZOOM 3" FASE 4 TE BERGSCHENHOEK BOUWNUMMERS 147 TOT EN MET 163, 170 TOT EN MET 186 EN

Nadere informatie

LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen)

LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen) 1 Model d.d. 1 april 2018 LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen) Heden, @, verschijnen voor mij, mr. @, notaris te Utrecht: 1. @, hierbij handelend als schriftelijk

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1 - ALGEMENE BEPALINGEN VOOR KOOP

HOOFDSTUK 1 - ALGEMENE BEPALINGEN VOOR KOOP HOOFDSTUK 1 - ALGEMENE BEPALINGEN VOOR KOOP Artikel 1.1 a. De onroerende zaak wordt afgeleverd in de toestand waarin zij zich bevindt op de datum van de notariële akte. Bij eerdere ingebruikname wordt

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden agrarische grond gemeente Haaren

Algemene verkoopvoorwaarden agrarische grond gemeente Haaren CVDR Officiële uitgave van Haaren. Nr. CVDR149376_1 9 januari 2018 Algemene verkoopvoorwaarden agrarische grond gemeente Haaren 2009-2012 Algemene verkoopvoorwaarden agrarische grond gemeente Haaren 2009-2012

Nadere informatie

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN KLEIBURG TE AMSTERDAM - (BLOK 72)

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN KLEIBURG TE AMSTERDAM - (BLOK 72) Referentienummer : 2014.0227.01\HH\HH\1 VERSIEDATUM: 26 AUGUSTUS 2014 DEZE AKTE BETREFT EEN ONTWERP WAARIN VERKOPER MOGELIJK NOG WIJZIGINGEN ZAL AANBRENGEN. KOPERS KUNNEN GEEN RECHTEN ONTLENEN AAN HET

Nadere informatie

Dossiernummer: 15464 MK vs

Dossiernummer: 15464 MK vs Dossiernummer: 15464 MK vs Vaststelling veilingvoorwaarden. Artikel 6. De Verkoper stelt voor om ter zake de Veiling van het Registergoed en de Roerende Zaken van toepassing te verklaren de Algemene Veilingvoorwaarden

Nadere informatie

C O N C E P T

C O N C E P T Blad 1 2016.0714.01 ALGEMENE AKTE PROJECT "DE NIEUWE BUURT" FASE 1 Heden, *** tweeduizend zestien, verschijnt voor mij, mr. Gijsbert Theodoor van Wingerden, kandidaat-notaris, hierna te noemen: notaris,

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. d.d.: 14/09/2015. Bouwnummer. Ondergetekenden:

KOOPOVEREENKOMST. d.d.: 14/09/2015. Bouwnummer. Ondergetekenden: 1 D117339/DR/ nnl > percelen aangepast Definitieve versie d.d.: 14/09/2015 Projectomschrijving Bouwnummer : DuinVlinder te Hoek van Holland : KOOPOVEREENKOMST Ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap

Nadere informatie

CONCEPT. Zaaknummer: *\avs Versie 8 juli 15 Bnrs 14-23 LEVERING

CONCEPT. Zaaknummer: *\avs Versie 8 juli 15 Bnrs 14-23 LEVERING 1 Drost en Juten Netwerk Notarissen Nassauplein 36 2585 ED 's-gravenhage 070-3425100 070-3562738 info@drostjuten.nl www.drostjuten.nl Versiedatum: 8 juli 2015 CONCEPT Indien er onjuistheden voorkomen in

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RECREATIEPLAN KETELHAVEN

ALGEMENE VOORWAARDEN RECREATIEPLAN KETELHAVEN ALGEMENE VOORWAARDEN RECREATIEPLAN KETELHAVEN I. Recreatieplan Ketelhaven In voormelde akte van eigendomsverkrijging door Propinter zijn onder meer de navolgende bijzondere bepalingen opgenomen, welke

Nadere informatie

De gemeente Menterwolde, ten deze vertegenwoordigd door.., hierna te noemen: verkoopster of gemeente,

De gemeente Menterwolde, ten deze vertegenwoordigd door.., hierna te noemen: verkoopster of gemeente, KOOPOVEREENKOMST(concept) Bouwkavel Burgemeester Venemastraat te Meeden De gemeente Menterwolde, ten deze vertegenwoordigd door.., hierna te noemen: verkoopster of gemeente, verklaart te hebben verkocht

Nadere informatie

Ref: KJO (28 mei ) Dos:

Ref: KJO (28 mei ) Dos: 1 Ref: KJO (28 mei 2018.1) Dos: 2014.2349.18 LEVERING (Project Hoef en Haag, Dorpshart bnr 38) (Modellevering ter uitvoering van een koopovereenkomst) Wijzigingen van deze conceptakte na ondertekening

Nadere informatie

ONTWERP d.d. 24 mei 2017

ONTWERP d.d. 24 mei 2017 1 Palmen & Dassen notarissen Haalbrugskensweg 6 6171 JA STEIN Tel: 046-433 20 46 ONTWERP d.d. 24 mei 2017 Zaaknr. *-jca LEVERING Heden, *, verschenen voor mij, mr. Wilhelmus Maria Henricus Palmen, notaris

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST EENGEZINSWONING

KOOPOVEREENKOMST EENGEZINSWONING 1 D122094/DR/MB/cru 3e conceptversie d.d.: 15-04-2015 Projectomschrijving Bouwnummer : De Brink 3, Ackerswoude te Pijnacker-Nootdorp : KOOPOVEREENKOMST EENGEZINSWONING Ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap

Nadere informatie

EXTRA KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN EN/OF MANDELIGHEDEN VOORMALIGE BIOSCOOP LUMIÉRE TE MAASTRICHT

EXTRA KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN EN/OF MANDELIGHEDEN VOORMALIGE BIOSCOOP LUMIÉRE TE MAASTRICHT blad - 1 - Huenges Wajer & Joosten Notarissen ONTWERP d.d. 18 juli 2017 Wethouder Vrankenstraat 21 Postbus 4105 6202 PA Maastricht Tel.: 043 3509950 Fax.: 043 3615824 Indien er onjuistheden voorkomen in

Nadere informatie

Levering Akte d.d. @ FJR//2015.515188.01

Levering Akte d.d. @ FJR//2015.515188.01 Levering Akte d.d. @ FJR//2015.515188.01 Heden @ verschenen voor mij, Mr. Fredericus Johannes de Ridder, notaris te Krimpenerwaard: 1. @; ten deze handelend als schriftelijk gevolmachtigde van: de besloten

Nadere informatie

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Marum

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Marum - 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Marum OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED. 1. een perceel grond met de zich daarop bevindende nieuwbouwwoning met toebehoren, plaatselijk bekend als Kleine Hoorn

Nadere informatie

CONCEPT 30 oktober 2018

CONCEPT 30 oktober 2018 Dossiernummer 138435.01/HG LEVERING CONCEPT 30 oktober 2018 blad 1 @(MODEL BOUWNUMMERS 1 T/M 13 Heden @, om @, verschenen voor mij, mr. @, notaris met plaats van vestiging Barendrecht: 1. te dezen handelende

Nadere informatie

Levering Akte d.d. @ FJR//2016.516162.01

Levering Akte d.d. @ FJR//2016.516162.01 Levering Akte d.d. @ FJR//2016.516162.01 Heden @ verschenen voor mij, Mr. Fredericus Johannes de Ridder, notaris te Krimpenerwaard: 1. @; te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van: A. de besloten

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST EENGEZINSWONING

KOOPOVEREENKOMST EENGEZINSWONING 1 D125387/DR/MB/cru definitief d.d. 01-06-2016 Projectomschrijving Bouwnummer : De Brink 5, Ackerswoude te Pijnacker-Nootdorp : KOOPOVEREENKOMST EENGEZINSWONING Ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap

Nadere informatie

Thans staat nog niet vast of koper in de toekomst zal overgaan tot verkrijging van 'fase 2' (blok 73), terwijl die blokken bouwkundig op elkaar

Thans staat nog niet vast of koper in de toekomst zal overgaan tot verkrijging van 'fase 2' (blok 73), terwijl die blokken bouwkundig op elkaar BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG. HET ONTWERP IS BESCHIKBAAR GESTELD ONDER VOORBEHOUD VAN AANVULLINGEN EN WIJZIGINGEN DOOR VERKOPER.

Nadere informatie

CONCEPT. Zaaknummer: *\avs Versie 15 juli 15 Bnr 24-25 en 35 LEVERING

CONCEPT. Zaaknummer: *\avs Versie 15 juli 15 Bnr 24-25 en 35 LEVERING 1 Drost en Juten Netwerk Notarissen Nassauplein 36 2585 ED 's-gravenhage 070-3425100 070-3562738 info@drostjuten.nl www.drostjuten.nl Versiedatum: 15 juli 2015 CONCEPT Indien er onjuistheden voorkomen

Nadere informatie

Dossiernummer: 15774 KP/pm

Dossiernummer: 15774 KP/pm Dossiernummer: 15774 KP/pm Vaststelling veilingvoorwaarden. Artikel 6. De Verkoper stelt voor om ter zake de Veiling van het Registergoed en de Roerende Zaken van toepassing te verklaren de Algemene Veilingvoorwaarden

Nadere informatie

BIJLAGE (deelplan 8 (a) bouwkavels 54 t/m 63, 242 t/m 248 en 264 t/m 276 d.d. 6 juni 2017

BIJLAGE (deelplan 8 (a) bouwkavels 54 t/m 63, 242 t/m 248 en 264 t/m 276 d.d. 6 juni 2017 BIJLAGE (deelplan 8 (a) bouwkavels 54 t/m 63, 242 t/m 248 en 264 t/m 276 d.d. 6 juni 2017 LASTEN, BEPERKINGEN EN AANVULLENDE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN (als bedoeld onder I en in artikel 24 lid 2 van de

Nadere informatie

CONCEPT. Zaaknummer: *\avs LEVERING

CONCEPT. Zaaknummer: *\avs LEVERING Drost Juten Notarissen Nassauplein 36 2585 ED 's-gravenhage 070-3425100 070-3562738 info@drostjuten.nl www.drostjuten.nl Versiedatum: 6 juli 2017 CONCEPT Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia

Nadere informatie

LEVERING (Project Hoef en Haag, Het Lint, 32 woningen, bouwnummers 1 tot en met 32)

LEVERING (Project Hoef en Haag, Het Lint, 32 woningen, bouwnummers 1 tot en met 32) 1 Ref: JBO/CDU (11 oktober 2017.2) Dos: 2014.2349.15 LEVERING (Project Hoef en Haag, Het Lint, 32 woningen, bouwnummers 1 tot en met 32) (Modellevering ter uitvoering van een koopovereenkomst) Wijzigingen

Nadere informatie

##\## dossier ## ( / )

##\## dossier ## ( / ) blad -1- ##\## dossier ## (2015.0192 / 2013.2359) LEVERING Heden, ##, verschijnen voor mij, ##: 1. ##, te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van de te Hoevelaken, gemeente Nijkerk, Westerdorpsstraat

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN - 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Wierden OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED. een perceel grond met de zich daarop bevindende nieuwbouwwoning met toebehoren, plaatselijk bekend als Waterkolk

Nadere informatie

CONCEPT. Zaaknummer: *\gvb Versie 30 maart 2017 Bnrs 1-22 Noordhof LEVERING

CONCEPT. Zaaknummer: *\gvb Versie 30 maart 2017 Bnrs 1-22 Noordhof LEVERING Drost Juten Notarissen Nassauplein 36 2585 ED 's-gravenhage 070-3425100 070-3562738 info@drostjuten.nl www.drostjuten.nl Versiedatum: 30 maart 2017 CONCEPT Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia

Nadere informatie

Bijlage lasten en beperkingen

Bijlage lasten en beperkingen 1 D127254/EQ/klo/cru Project Klinkerbuurt II (Schoemaker Plantage) te Delft Bouwnummers 27 tot en met 56 versie d.d. 28-02-2017 Bijlage lasten en beperkingen Op grond en ter uitvoering van de tussen partijen

Nadere informatie

*verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: die *verklaart/verklaren van verkoper te hebben gekocht:

*verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: die *verklaart/verklaren van verkoper te hebben gekocht: - 1 - KOOPOVEREENKOMST WEIVER 117 TE WESTZAAN 10181/ak De ondergetekende*: 1. * hierna *tezamen genoemd: verkoper; *verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: 2. * hierna *(tezamen)

Nadere informatie

Uittreksel uit akte houdende vaststelling veilingvoorwaarden locatie IJhorst

Uittreksel uit akte houdende vaststelling veilingvoorwaarden locatie IJhorst Uittreksel uit akte houdende vaststelling veilingvoorwaarden locatie IJhorst - 1 - ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN Op deze openbare verkoop zijn van toepassing de Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen

Nadere informatie

blad -1- ##\## dossier ## (2013.2359) LEVERING

blad -1- ##\## dossier ## (2013.2359) LEVERING blad -1- ##\## dossier ## (2013.2359) LEVERING Heden, ##, verschijnen voor mij, ##: 1. ##, te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van de te Hoevelaken, gemeente Nijkerk, Westerdorpsstraat 66

Nadere informatie

Blad 1. UITTREKSEL ALGEMENE AKTE Houdende verkoopvoorwaarden project 61 woningen "NieuwAssen"

Blad 1. UITTREKSEL ALGEMENE AKTE Houdende verkoopvoorwaarden project 61 woningen NieuwAssen UITTREKSEL ALGEMENE AKTE Houdende verkoopvoorwaarden project 61 woningen "NieuwAssen" Blad 1 BETREFFENDE De percelen bouwterrein gelegen te Assen in het projectgebied Het Palet deelgebied "NieuwAssen"

Nadere informatie

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Hoogeveen

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Hoogeveen - 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Hoogeveen OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED. 1. een perceel bouwgrond ten behoeve van de ontwikkeling van een nieuwbouwwoning, plaatselijk bekend als Damhert

Nadere informatie

ONTWERP 4 oktober 2017

ONTWERP 4 oktober 2017 JACOBSE HULSEBOSCH DOORDUYN 2017.011600.01.PV ONTWERP Blad 1. 4 oktober 2017 MODEL LEVERING BPD - KOPERS Heden, @, verschenen voor mij, @: 1. @ te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van de

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST ONBEBOUWDE KAVEL versie 15 april 2011 (2)

KOOPOVEREENKOMST ONBEBOUWDE KAVEL versie 15 april 2011 (2) KOOPOVEREENKOMST ONBEBOUWDE KAVEL versie 15 april 2011 (2) DE ONDERGETEKENDEN: De gemeente Heiloo, te dezen op grond van artikel 171 van de Gemeentewet vertegenwoordigd door de heer T.J. Romeijn, burgemeester,

Nadere informatie

OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Parc Emslandermeer Vlagtwedde

OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Parc Emslandermeer Vlagtwedde OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Parc Emslandermeer Vlagtwedde 923-1 Heuvelweg 1, Vlagtwedde Vlagtwedde, sectie L nummer 1240

Nadere informatie

blad -1- AVE/ave dossier ## ( ) versie 4 oktober 2016

blad -1- AVE/ave dossier ## ( ) versie 4 oktober 2016 blad -1- AVE/ave dossier ## (2016.3434) versie 4 oktober 2016 LEVERING BOUWKAVEL LOCATIE JULIAHOF FASE 2A-B BOUWNUMMERS 1 T/M 3, 11, 17 T/M 19 EN 21 T/M 28 Heden, ##, verschijnen voor mij, Mr Adriaan Verrijp,

Nadere informatie

ONTWERP 29 augustus 2017

ONTWERP 29 augustus 2017 JACOBSE HULSEBOSCH DOORDUYN 2017.011400.01.PV ONTWERP Blad 1. 29 augustus 2017 MODELAKTE LEVERING BPD - KOPERS Heden, @, verschenen voor mij, @: 1. @ te dezer zake handelende als schriftelijk gevolmachtigde

Nadere informatie

ONTWERP 14 juni PV MODEL LEVERING BPD KOPERS 20 GRONDGEBONDEN WONINGEN

ONTWERP 14 juni PV MODEL LEVERING BPD KOPERS 20 GRONDGEBONDEN WONINGEN 2018.010100.01.PV ONTWERP Blad 1. 14 juni 2018 MODEL LEVERING BPD KOPERS 20 GRONDGEBONDEN WONINGEN Heden, @, verschenen voor mij, @: 1. @ te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van de besloten

Nadere informatie

Boxtelplein XH Almere

Boxtelplein XH Almere Boxtelplein 21 1324 XH Almere Woonhuis Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op KoopeenVeilinghuis.nl. Objectomschrijving Het woonhuis met toebehoren aan het Boxtelplein 21 te Almere, kadastraal

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE VERKOOP VAN ONROERENDE ZAKEN DOOR DE GEMEENTE BEDUM

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE VERKOOP VAN ONROERENDE ZAKEN DOOR DE GEMEENTE BEDUM ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE VERKOOP VAN ONROERENDE ZAKEN DOOR DE GEMEENTE BEDUM Bedingen die van toepassing zijn op de verkoop van alle onroerende zaken. HOOFDSTUK 1 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1.1 :

Nadere informatie

blad -1- DAA\* dossier ## ( ) versie 3 oktober 2018 LEVERING (BOUWKAVELS 108 T/M 129)

blad -1- DAA\* dossier ## ( ) versie 3 oktober 2018 LEVERING (BOUWKAVELS 108 T/M 129) blad -1- DAA\* dossier ## (2018.3895) versie 3 oktober 2018 LEVERING (BOUWKAVELS 108 T/M 129) Heden, ##, verschijnen voor mij, ##: 1. ##, te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van de statutair

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING TOT EIGENDOMSOVERDRACHT

AKTE VAN LEVERING TOT EIGENDOMSOVERDRACHT 1 AKTE VAN LEVERING TOT EIGENDOMSOVERDRACHT Project Keijzershof, deelplan 13 woningen 'De Laantjes fase 3b' te Pijnacker Bouwnummers 92 t/m 99, 104 t/m 108 v. 3-11-2015 Ds.nr. 41658.01/MO/er bouwnr. *

Nadere informatie

Bedrijvenpark Weuste Noord

Bedrijvenpark Weuste Noord Bedrijvenpark Weuste Noord VERKOOPOVEREENKOMST Ondergetekenden: 1. De heer, hierna te noemen: koper ; en 2. de, voor en namens welke de ondergetekende, de heer G.H.M. Robben, ten deze handelend als burgemeester

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verkoop industrieterrein gemeente Achtkarspelen

Algemene voorwaarden verkoop industrieterrein gemeente Achtkarspelen Algemene voorwaarden verkoop industrieterrein gemeente Achtkarspelen Artikel 1 (verplichting tot tijdige aktepassering) a. De akte van overdracht van het te verkopen industrieterrein, hierna ook genoemd

Nadere informatie

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Haaksbergen

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Haaksbergen - 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Haaksbergen OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED. een perceel grond met de zich daarop bevindende nieuwbouwwoning met toebehoren, plaatselijk bekend als Duinroos

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. verkoop openbare ruimte. Definitief 12-11-12

Algemene voorwaarden. verkoop openbare ruimte. Definitief 12-11-12 Algemene voorwaarden verkoop openbare ruimte Definitief 12-11-12 Algemene voorwaarden voor de verkoop van openbare ruimte in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk 2013 Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorwaarden

Nadere informatie

- 1 - I. voor wat betreft het adres: Feanbei 2:

- 1 - I. voor wat betreft het adres: Feanbei 2: OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Vierstromenland te Surhuisterveen Boskbei 6 en 10, Feanbei 2, 14, 28, en 34, Koarstmoas 1 tot

Nadere informatie

SB.AV 1012277. Concept d.d. 18 juni 2015. CONCEPT BIJLAGE 3 KOOPOVEREENKOMST nieuwbouwproject Wonen aan de Meander Fase 1

SB.AV 1012277. Concept d.d. 18 juni 2015. CONCEPT BIJLAGE 3 KOOPOVEREENKOMST nieuwbouwproject Wonen aan de Meander Fase 1 SB.AV 1012277 Concept d.d. 18 juni 2015 CONCEPT BIJLAGE 3 KOOPOVEREENKOMST nieuwbouwproject Wonen aan de Meander Fase 1 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KALLISTE WONINGBOUWONTWIKKELING

Nadere informatie

31 maart 2015. HS/539089506/KOOPAKTE Woningen "Kerklaan 81" te Wateringen DE ONDERGETEKENDEN:

31 maart 2015. HS/539089506/KOOPAKTE Woningen Kerklaan 81 te Wateringen DE ONDERGETEKENDEN: 1 HS/539089506/KOOPAKTE Woningen "Kerklaan 81" te Wateringen 31 maart 2015 DE ONDERGETEKENDEN: 1. Schouten & De Jong Projectontwikkeling B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Nadere informatie

##\## dossier ## (2015.0192 / 2013.2359)

##\## dossier ## (2015.0192 / 2013.2359) blad -1- ##\## dossier ## (2015.0192 / 2013.2359) LEVERING Heden, ##, verschijnen voor mij, ##: 1. ##, te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van de te Hoevelaken, gemeente Nijkerk, Westerdorpsstraat

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST EENGEZINSWONING

KOOPOVEREENKOMST EENGEZINSWONING 1 D124021/DR/MB/cru Projectomschrijving Nootdorp Bouwnummer : Landrijk Cottage Ackerswoude te Pijnacker- : KOOPOVEREENKOMST EENGEZINSWONING Ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

Nadere informatie

ALGEMENE AKTE "PRINSENPOORT" 6 twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen (Blok 1) BPD Ontwikkeling B.V. 436369/EAR Rep.nr.

ALGEMENE AKTE PRINSENPOORT 6 twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen (Blok 1) BPD Ontwikkeling B.V. 436369/EAR Rep.nr. 1 CONCEPT 29 september 2015 ALGEMENE AKTE "PRINSENPOORT" 6 twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen (Blok 1) BPD Ontwikkeling B.V. 436369/EAR Rep.nr. Op * verscheen voor mij, mr. Derk Timmerman,

Nadere informatie

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl.

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. Dr. Ramaerlaan 29 3734 EB Den Dolder Woonhuis Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. 23 MEI 2008 Objectomschrijving Het woonhuis met schuur, ondergrond, tuin en verder aanbehoren,

Nadere informatie

pagina 1 van /MRO/NGE LEVERING

pagina 1 van /MRO/NGE LEVERING pagina 1 van 9 LEVERING /MRO/NGE Heden, @, verschenen voor mij, @: 1. @, te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: BPD ONTWIKKELING

Nadere informatie

ONTWERP 1 april PV MODELAKTE LEVERING KOPERS

ONTWERP 1 april PV MODELAKTE LEVERING KOPERS JACOBSE HULSEBOSCH DOORDUYN 2016.010400.01.PV ONTWERP Blad 1. 1 april 2016 MODELAKTE LEVERING KOPERS Heden, @, verschenen voor mij, @: 1. @ te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van de besloten

Nadere informatie

Heden, acht juni tweeduizend vier, verscheen voor mij, Mr ELIZABETH ANNA ETTINA GOMBERT-DEN BOER, notaris gevestigd te Beverwijk: mevrouw Mr JELTJE

Heden, acht juni tweeduizend vier, verscheen voor mij, Mr ELIZABETH ANNA ETTINA GOMBERT-DEN BOER, notaris gevestigd te Beverwijk: mevrouw Mr JELTJE Heden, acht juni tweeduizend vier, verscheen voor mij, Mr ELIZABETH ANNA ETTINA GOMBERT-DEN BOER, notaris gevestigd te Beverwijk: mevrouw Mr JELTJE GRIETJE POSTHUMUS, kantooradres 1942 AR Beverwijk, Zeestraat

Nadere informatie

ONTWERP 6 oktober 2016

ONTWERP 6 oktober 2016 JACOBSE HULSEBOSCH DOORDUYN 2016.011200.01.pv ONTWERP Blad 1. 6 oktober 2016 LEVERING Heden, @, verschenen voor mij, @: 1. @ te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van de besloten vennootschap

Nadere informatie

Model Koopovereenkomst

Model Koopovereenkomst Model Koopovereenkomst 1. De Gemeente Woerden, ten deze vertegenwoordigd door het afdelingshoofd a.i. Vastgoed, de heer A.G. Renkema, handelend krachtens het mandaatregister gemeente Woerden 2008 versie

Nadere informatie

Fokkema Linssen Blad 1. Concept d.d

Fokkema Linssen Blad 1. Concept d.d Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam Concept d.d. 25-11-2015 LEVERING@ door: BPD Ontwikkeling B.V.@ aan: @ van: plan Kreken van Nibbeland te Zuidland fase 3.1, bouwnummer @@ Heden, @, verschenen

Nadere informatie

ONTWERP 4 december 2014

ONTWERP 4 december 2014 JACOBSE HULSEBOSCH DOORDUYN 2008.011600.01.pv ONTWERP Blad 1. 4 december 2014 LEVERING Heden, @, verschenen voor mij, @: 1. @ te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van de besloten vennootschap

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE GEMEENTE DE MARNE

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE GEMEENTE DE MARNE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE GEMEENTE DE MARNE Gemeente De Marne versie: 15 januari 1992 DEFINITIES. Aflevering: feitelijke ter beschikking stelling van de onroerende zaak. Algemene verkoopvoorwaarden:

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN SURHUISTERVEEN OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN SURHUISTERVEEN OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED 1 BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN SURHUISTERVEEN OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED zeven (7) percelen bouwgrond ten behoeve van de ontwikkeling van nieuwbouwwoningen, plaatselijk bekend als Boskbei 6 en

Nadere informatie