Functiebeschrijving: A2E Senior juridisch adviseur - Diensthoofd

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Functiebeschrijving: A2E Senior juridisch adviseur - Diensthoofd"

Transcriptie

1 Functiebeschrijving: A2E Senior juridisch adviseur - Diensthoofd Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie Departement Leefmilieu, Natuur en Energie Afdeling Algemene zaken, Communicatie en Juridische dienst A2E 1 Brussel OPW/2014/003

2 1. Functiedoel Leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en input geven naar het beleid teneinde een kwaliteitsvolle juridische dienstverlening aan het departement, het kabinet en de agentschappen van het ministerie LNE te verzekeren en zodoende bij te dragen tot de realisatie van de doelstellingen van de organisatie. Goed onderbouwde en kwalitatieve juridische beleidsvoorstellen doen teneinde de beleidsbepalers in staat te stellen de juiste beslissingen te nemen die ook politiek gedragen kunnen worden. 2. Resultaatgebieden 1. JURIDISCHE TEKSTEN SCHRIJVEN/JURIDISCHE BELEIDSVOORSTELLEN OPMAKEN Vertalen van beleidsvisies in juridisch correcte regelgeving teneinde een helder, eenduidig en realistisch wettelijk kader te leveren voor de implementatie van het beleid. Kunnen schrijven van wetteksten en toelichtingen (decreten en besluiten) volgens de regels van de kunst Coördineren van het schrijven van wetteksten Input leveren voor wetteksten Tussen verschillende scenario s het meest geschikte selecteren en voorstellen Detecteren en afwegen van belangen Aftoetsen van juridische (beleids)voorstellen met het werkveld Waken over de implementeerbaarheid van de juridische beleidsteksten en de regelgeving Knelpunten en tegenstrijdigheden signaleren Methodieken rond regelgeving aanreiken Kwaliteitscontrole (laten) uitvoeren Erop toezien dat aan de wettelijke en procedurele eisen bij het opstellen van regeling is voldaan 2. BELEIDSVOORBEREIDING Vanuit het vakgebied mee bepalen van het (deel)beleid voor het eigen functioneel domein teneinde er voor te zorgen dat het beleid aansluit op de noden van de organisatie. Deelnemen aan of leiden van werkgroepen voor herziening of opmaak van regelgeving Tussen verschillende scenario s het meest geschikte selecteren en voorstellen 3. INHOUDELIJKE BIJDRAGE Selectief behandelen van dossiers, vragen en/of uitvoeren van (project)werkzaamheden teneinde inhoudelijk bij te dragen tot de realisatie van de opdracht. Behandelen van, adviseren bij of beslissingen nemen in complexe dossiers (bijv. adviesvragen waarop het antwoord niet enkel in één specifieke sectorwetgeving te vinden is, maar waarvoor verbanden met wetgeving uit andere beleidsdomeinen of met federale sectorwetgeving moeten worden gelegd)

3 Zelf strategische taken uitvoeren (en operationele indien nodig) (bijv. deelname aan werk- en stuurgroepen ter begeleiding van infrastructuur- en andere grote projecten en plannen teneinde bij te dragen tot de realisatie ervan op een wijze die verzoenbaar is met de wetgeving van het eigen beleidsdomein) Antwoorden formuleren op niet-routineuze vragen Leveren van inhoudelijke bijdrage aan projecten 4. BEHEER VAN MIDDELEN Efficiënt beheren van de middelen teneinde er voor te zorgen dat deze optimaal ingezet worden. Context: binnen de verkregen budgetten. Een raming opmaken van de personeels- en financiële middelen in functie van de operationele doelstellingen. Beheren van de beschikbare budgetten Argumenteren van voorstellen 5. BIJDRAGE AAN BELEID Vanuit de praktijk en het zicht op tendensen input leveren voor het beleid en de strategie op hoger niveau teneinde bij te dragen tot een uitvoerbaar beleid dat afgestemd is op de noden van de klanten. Bijdragen aan de planning op middellange termijn van de hogere entiteit Opvolgen van algemene tendensen in het werkveld en formuleren van beleidsadviezen hieromtrent. Nieuwe ideeën, concepten, verbeteringen voorstellen 6. COMMUNICATIE EN CONTACTEN Verzorgen van de interne en externe communicatie en contacten teneinde via een vlotte doorstroom en uitwisseling van informatie de efficiëntie en de kwaliteit van de dienstverlening te verzekeren Verzekeren van een vlotte doorstroming van de relevante informatie binnen de dienst Instaan voor een optimale vertegenwoordiging van de dienst in verschillende fora op de verschillende beleidsniveaus Onderhouden van contacten met en geven van informatie aan de advocaten die het Vlaamse Gewest vertegenwoordigen in gerechtelijke procedures beheerd door de Juridische Dienst. Vervullen van een interne brugfunctie tussen het afdelingshoofd en de medewerkers Uitbouwen van een professioneel netwerk Plannen, coördineren en opvolgen van de externe communicatie 7. KWALITEITSBORGING Stimuleren, opvolgen en verhogen van de kwaliteit van de werkzaamheden en van de (tussentijdse) resultaten teneinde de dienstverlening maximaal te laten aansluiten bij de behoeften van de klanten.

4 Opstellen, communiceren en opvolgen van richtlijnen en kwaliteitsnormen, bijv. algemene richtlijnen aan de advocaten van het Vlaamse Gewest voor de behandeling van gerechtelijke procedures Bewaken van eenvormige uitvoering (zorgen dat de geleverde juridische adviezen met algemene strekking eenduidig zijn, dat er m.a.w. daarin geen uiteenlopende standpunten worden ingenomen naar gelang de behandelende jurist) Verantwoordelijkheid voor het opzetten en uitbouwen van controlesystemen Waken over de toepassing van de vastgelegde werkprocedures bijv. voor aanstelling van advocaten in de diverse categorieën van gerechtelijke procedures of voor beoordeling en in betaling stelling van ereloonstaten etc. Bewaken van klantvriendelijke, kwalitatieve dienstverlening binnen vastgelegde termijnen Voorstellen, bespreken, begeleiden en evalueren van verbeteracties 8. LEIDING GEVEN AAN MEDEWERKERS Aansturen en motiveren van medewerkers teneinde hen te stimuleren tot optimale prestaties, betrokkenheid en verdere ontwikkeling. Plannings-, functionerings-, opvolgings- en evaluatiegesprekken voeren met de juristen van de dienst. Begeleiden en coachen van medewerkers Bespreken met de individuele juristen van de dienst van hun ontwerpadviezen en geven van raad over de inhoudelijke aanpak van hen toevertrouwde adviesvragen De goede werksfeer bewaken binnen de dienst Stimuleren en opvolgen van het leerproces van de medewerkers 9. PLANNING EN ORGANISATIE Plannen, organiseren, coördineren, opvolgen en bijsturen van de werkzaamheden van de dienst en hierover rapporteren teneinde een efficiënte en effectieve uitvoering van de opdrachten te verzekeren. Plannen en opvolgen van de dagelijkse werking van de dienst. Verdelen onder de juristen van de dienst van de juridische adviesvragen en van de vragen tot ondersteuning bij aanmaak van regelgeving. Aanduiden van juristen voor begeleiden en aansturen van gerechtelijke procedures i.s.m. de advocaten van het Vlaamse Gewest en voor begeleiden van buitengerechtelijk af te handelen geschillendossiers. Behandelen en oplossen van allerhande organisatorische problemen Bepalen van prioriteiten, taakverdeling en tijdslimieten. Afspraken maken met de klant over prioriteiten en tijdslimieten. Organiseren van werkoverleg Zorgen voor welzijn en veiligheid op het werk. 10. OPMAAK VAN OPERATIONELE DOELSTELLINGEN Vertalen van de doelstellingen van de organisatie naar concrete operationele doelstellingen voor de eigen dienst en de medewerkers teneinde een duidelijke richting en houvast te hebben voor de werking van de dienst.

5 Het beleid van de hogere entiteit (bv. de afdeling) vertalen naar doelstellingen voor de eigen dienst Opstellen van het jaarplan van de dienst Opmaken van de jaarlijkse doelstellingen voor de individuele juristen (medewerkers) 11. MILIEUBEWUST HANDELEN Consequent milieubewust handelen op de werkplek ten einde bij te dragen aan de voorbeeldfunctie van het Departement LNE op het gebied van milieuzorg. Voorbeelden van activiteiten : Naleven van milieu- en veiligheidsregels: lekken en defecten (sanitair, toestellen, verlichting, verwarming, airco...) melden; melden als onderaannemers die werken uitvoeren hun afval niet verwijderen; gangen vrijhouden (geen kasten ) voor eventuele evacuatie Energie, water en grondstoffen spaarzaam gebruiken: deuren sluiten, lichten doven, apparaten uitzetten bij verlaten ruimte ; radiatoren/ventilo's niet bedekken; geen persoonlijke bijzetradiatoren, waterkokers gebruiken; waar mogelijk trap i.p.v. lift gebruiken; (warm)watergebruik in keukentjes/sanitair beperken; papiergebruik beperken (digitale dragers gebruiken, dubbelzijdig afdrukken, omslagen voor interne verzendingen vermijden); kantoormaterialen (mappen ) hergebruiken vooraleer nieuwe te vragen Milieuvriendelijk verplaatsen (STOP-principe): eerst stappen (te voet), dan trappen (fietsen), openbaar vervoer en tenslotte kiezen voor (personen)wagen; waar mogelijk carpoolen met collega s bij gebruik (dienst)wagens Afval correct sorteren: vergaderzalen netjes achterlaten, afval correct sorteren op werkplek, in keukentjes Milieuverantwoord aankopen: waar mogelijke via MOD / ACD / Communicatiedienst bestellen; duurzame keuzes maken, ook bij bestelling via bv.mod; duurzaamheidscriteria integreren in eigen aankopen (bestelbon, bestek) 12. BIJKOMENDE ROL MMS ALS EERSTE EVALUATOR PLOEG Introductie over MMS gerelateerd met taken, afspraken en procedures die specifiek aan de functie verbonden zijn Mee helpen vertalen van uit te voeren actie(s) van medewerker i.k.v. milieuzorgdoelstelling naar PLOEG-document Mee helpen bij aanpassing functiebeschrijving (aanvullende taken i.k.v. MMS) Evaluatie van verantwoordelijkheden / taken in het kader van MMS (vaste taken binnen MMS) 3. Gedragscompetenties Voortdurend verbeteren niveau 3 Klantgerichtheid niveau 3 Samenwerken niveau 3 Betrouwbaarheid consequent en correct handelen niveau 2 Oordeelsvorming niveau 3 Richting geven niveau 2 Organisatiesensitiviteit niveau inlevingsvermogen niveau 2

6 4. Vaktechnische competenties Administratief- of bestuursrecht Burgerlijk recht Gerechtelijk recht (instanties en procedures) Milieurecht Milieuhygiënerecht Publiek recht Ruimtelijke ordeningswetgeving Wetgeving inzake milieueffectrapportering Relevante ervaring: Vanuit rang A1: o Je hebt minstens 12 jaar beroepservaring met het uitbouwen van juridische beleidsplanning inzake leefmilieu en natuur, o Je hebt minimum 2 jaar ervaring met het aansturen van een (beperkt) team en/of met de coördinatie van juridische processen/projecten. Vanuit rang A2: o Je hebt minstens 8 jaar beroepservaring met het uitbouwen van juridische beleidsplanning inzake leefmilieu en natuur; o Je hebt minimum 2 jaar ervaring met het aansturen van een (beperkt) team en/of met de coördinatie van juridische processen/projecten.

Functiebeschrijving: B2 Secretariaatscoördinator

Functiebeschrijving: B2 Secretariaatscoördinator Functiebeschrijving: B2 Secretariaatscoördinator Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie Departement

Nadere informatie

Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd Milieucommunicatie en - informatie

Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd Milieucommunicatie en - informatie Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd Milieucommunicatie en - informatie Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu,

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader Doel van de functiefamilie Leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en input geven naar het beleid teneinde een kwaliteitsvolle, klantgerichte dienstverlening te verzekeren en zodoende bij

Nadere informatie

Functiebeschrijving: C2 Hoofdmedewerker gebouwbeheer

Functiebeschrijving: C2 Hoofdmedewerker gebouwbeheer Functiebeschrijving: C2 Hoofdmedewerker gebouwbeheer Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie

Nadere informatie

Functiebeschrijving: D2 Administratief Hoofdassistent

Functiebeschrijving: D2 Administratief Hoofdassistent Functiebeschrijving: D2 Administratief Hoofdassistent Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie

Nadere informatie

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige inspectie (toezichthouder)

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige inspectie (toezichthouder) Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige inspectie (toezichthouder) Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur

Nadere informatie

Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd milieuschade en crisisbeheer

Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd milieuschade en crisisbeheer Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd milieuschade en crisisbeheer Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu,

Nadere informatie

Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd interne controle

Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd interne controle Functiebeschrijving: A2 Adviseur diensthoofd interne controle Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Leefmilieu, Natuur en Energie Departement

Nadere informatie

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige internationale projecten

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige internationale projecten Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige internationale projecten Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur

Nadere informatie

Functiebeschrijving: C2 Administratief Hoofdmedewerker

Functiebeschrijving: C2 Administratief Hoofdmedewerker Functiebeschrijving: C2 Administratief Hoofdmedewerker Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie

Nadere informatie

Functiebeschrijving: B2 Administratief Hoofddeskundige

Functiebeschrijving: B2 Administratief Hoofddeskundige Functiebeschrijving: B2 Administratief Hoofddeskundige Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie

Nadere informatie

Functiebeschrijving: D2 Hoofdassistent financiën

Functiebeschrijving: D2 Hoofdassistent financiën Functiebeschrijving: D2 Hoofdassistent financiën Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie Departement

Nadere informatie

Functiebeschrijving: B2 Systeembeheerder Unix en Linux

Functiebeschrijving: B2 Systeembeheerder Unix en Linux Functiebeschrijving: B2 Systeembeheerder Unix en Linux Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en Energie

Nadere informatie

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige Management assistent

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige Management assistent Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige Management assistent Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Pedagogisch adviseur leertijd (M/V) Cel praktijkopleiding

Functiebeschrijving: Pedagogisch adviseur leertijd (M/V) Cel praktijkopleiding Functiebeschrijving: Pedagogisch adviseur leertijd (M/V) Cel praktijkopleiding DEEL 1: CONTEXTINFORMATIE 0. Identificatiecode 1. Functietitel (M/V) Pedagogisch adviseur leertijd 2. Organisatie De adviseur

Nadere informatie

Functiekaart Diensthoofd

Functiekaart Diensthoofd Functiekaart Diensthoofd 1. Hoofddoel van de functie: Leiding geven aan de eigen dienst en een bijdrage leveren aan het beleid van de organisatie teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening aan de cliënten

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker milieuhandhaving 10/11/2014

Functiebeschrijving Administratief medewerker milieuhandhaving 10/11/2014 FUNCTIEBESCHRIJVING ADMINISTRATIEF MEDEWERKER MILIEUHANDHAVING Afdeling: Milieuhandhaving, Milieuschade en Crisisbeheer Graad: Medewerker (C11) Standplaats: Koning Albert II-laan 20, 1000 Brussel FUNCTIECONTEXT

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 4.1 Beleidsondersteuning

FUNCTIEFAMILIE 4.1 Beleidsondersteuning Doel van de functiefamilie Goed onderbouwde en kwalitatieve beleidsvoorstellen doen teneinde de beleidsbepaler(s) zoals bv de Vlaamse Regering, de functionele ministers in staat te stellen de juiste beleidsbeslissingen

Nadere informatie

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige Management assistent

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige Management assistent Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige Management assistent Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer: Leefmilieu, Natuur en

Nadere informatie

JURIDISCH BELEIDSMEDEWERKER INTERNATIONAAL BELEID

JURIDISCH BELEIDSMEDEWERKER INTERNATIONAAL BELEID Functiebeschrijving JURIDISCH BELEIDSMEDEWERKER INTERNATIONAAL BELEID Departement Leefmilieu, Natuur en Energie Afdeling Internationaal Beleid Standplaats Brussel Adjunct van de directeur A111 1 CONTEXT

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.2 Operationeel leidinggeven

FUNCTIEFAMILIE 5.2 Operationeel leidinggeven Doel van de functiefamilie Aansturen van medewerkers en organiseren en superviseren van hun dagelijkse werkzaamheden teneinde een efficiënte en continue werking van het eigen team te garanderen en zodoende

Nadere informatie

Manager service centrum

Manager service centrum Manager service centrum Voor akkoord Naam leidinggevenden: Datum + Handtekeningen: 1 e evaluator: 2 e evaluator: Naam functiehouder Datum + Handtekening: 1 DEEL 1: CONTEXTINFORMATIE EN TAKENPAKKET 1. Context

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken.

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken. FUNCTIEBESCHRIJVING Functie Graadnaam: AFDELINGSHOOFD Afdeling TECHNISCHE ZAKEN Functienaam: AFDELINGSHOOFD Dienst TECHNISCHE ZAKEN Functionele loopbaan: A4a A4b Omschrijving van de afdeling en dienst

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke

Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context

Nadere informatie

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige Natuurlijke rijkdommen (dossierbeheerder-landmeter)

Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige Natuurlijke rijkdommen (dossierbeheerder-landmeter) Functiebeschrijving: B2 Hoofddeskundige Natuurlijke rijkdommen (dossierbeheerder-landmeter) Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Functie momenteel te begeven in: Vacaturenummer:

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 4.2 Beleidsthemabeheerder

FUNCTIEFAMILIE 4.2 Beleidsthemabeheerder Doel van de functiefamilie Het beleidsthema vanuit theoretische en praktische deskundigheid implementeren en uitbouwen teneinde toepassingen omtrent het thema te initiëren, te stimuleren en te bewaken

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur

Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur Functiefamilie organisatie ondersteunende functies 1 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid De Vlaamse overheid is een open en wendbare organisatie

Nadere informatie

Uitvoeren van operationele taken aan de balie teneinde de dienstverlening mee te realiseren

Uitvoeren van operationele taken aan de balie teneinde de dienstverlening mee te realiseren Functietitel Dossierbehandelaar financieel en welzijnsbeheer-onthaal Functiedoel Beheren en behandelen van dossiers en gegevens teneinde ervoor te zorgen dat interne (*) processen efficiënt, correct en

Nadere informatie

Directeur financiën. Resultaatgebieden

Directeur financiën. Resultaatgebieden Directeur financiën Leiden van de cel financiën en overheidsopdrachten en coördineren van activiteiten, processen en medewerkers rond financiën en overheidsopdrachten (Centrale Diensten en Provinciale

Nadere informatie

TEAMVERANTWOORDELIJKE ICT-TEAM (M/V)

TEAMVERANTWOORDELIJKE ICT-TEAM (M/V) Het agentschap Zorginspectie organiseert een bevorderingsprocedure voor: TEAMVERANTWOORDELIJKE ICT-TEAM (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Diensten van de Administrateur-Generaal

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: diensthoofd.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: diensthoofd. Functiebeschrijving Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd Functiefamilie: managementteam Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Ondersteuning Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 2.3 Organisatie-ondersteunend

FUNCTIEFAMILIE 2.3 Organisatie-ondersteunend Doel van de functiefamilie Interne klanten bijstaan via ontwikkeling en uitbouwen van specifieke dienstverlening die verband houdt met één of meer functionele domeinen ertoe bij te dragen dat de organisatie

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Directeur audit

Functiebeschrijving: Directeur audit Functiebeschrijving: Directeur audit Functiefamilie Controle en audit functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1.

Nadere informatie

Functieomschrijving: Directeur of Directeur-ingenieur (A2) Investeringen (N-2)

Functieomschrijving: Directeur of Directeur-ingenieur (A2) Investeringen (N-2) Functieomschrijving: Directeur of Directeur-ingenieur Investeringen (N-2) Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Standplaats: Loopbaan: Vacaturenummer: Mobiliteit en Openbare

Nadere informatie

Beschrijving. Strategisch Leidinggevend Beleidscoördinator. Rapporteert aan en krijgt functionele leiding van de secretaris.

Beschrijving. Strategisch Leidinggevend Beleidscoördinator. Rapporteert aan en krijgt functionele leiding van de secretaris. 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Item Beschrijving Functiefamilie Functietype Functiegraad Functietitel Niveau Leidinggevend Strategisch Beleidscoördinator Strategisch Leidinggevend Beleidscoördinator A4 Datum

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Coördinator Facility Onthaal en Dienstverlening Team Facility Coördinatoren A A1-A3 2. Positionering

Nadere informatie

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram.

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram. Functiekaart 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Item Beschrijving Functiefamilie Functietype Functiegraad Functietitel Niveau Administratief Coördinerend Teamcoördinator Coördinerend Administratief Teamcoördinator

Nadere informatie

Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Leidinggevend

Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Leidinggevend Ploegbaas Techniek en inrichting Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Leidinggevend 1. IDENTIFICATIEGEGEVENS AFDELING TERRITORIUM DIENST INFRASTRUCTUUR SUBDIENST CEL GEBOUWEN FUNCTIE GENERIEKE FUNCTIETITEL

Nadere informatie

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3)

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Doel Beschrijving Coördineren en beheren van het communicatieproces vanuit de organisatie in overleg met de verschillende afdelingen en zo de interne

Nadere informatie

Functiebeschrijving Teamverantwoordelijke gezins- en seniorenzorg OCMW Puurs

Functiebeschrijving Teamverantwoordelijke gezins- en seniorenzorg OCMW Puurs Functiebeschrijving Teamverantwoordelijke gezins- en seniorenzorg OCMW Puurs Goedgekeurd op:. Handtekening:. versie Functiebeschrijving Dienst Directe leidinggevende Niveau & rang Type functie Salarisschaal

Nadere informatie

INFORMATIEBEHEERDER (M/V)

INFORMATIEBEHEERDER (M/V) INFORMATIEBEHEERDER (M/V) Afdeling: Centraal Databeheer Graad: adjunct van de directeur (A1) Standplaats: Graaf de Ferrarisgebouw, Koning Albert II-laan 20, 1000 Brussel FUNCTIECONTEXT Het Departement

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering FUNCTIEBESCHRIJVING 1 CONTEXTINFORMATIE Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering Niveau: B Rang: Bv Salarisschaal: B1 - B2 - B3 Departement: Ruimte Afdeling: Uitvoering Organogrammen: Departement

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst:

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst: Functie Graadnaam: afdelingshoofd Functienaam: afdelingshoofd Omgeving Functiefamilie: Functionele loopbaan: A4a-A4b Afdeling: Omgeving Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit De afdeling staat in

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist Doel van de functiefamilie Vanuit de eigen technische specialisatie voorbereiden en opmaken van plannen, ontwerpen of studies en de uitvoering ervan opvolgen specialistische

Nadere informatie

Diensthoofd Brandpreventie (m/v)

Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Graad Diensthoofd (m/v) (A1 A3) Functie Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Plaats in het organogram Je wordt tewerkgesteld als leidinggevende van de Dienst Brandpreventie.

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Staat aan het hoofd van de organisatie en geeft op basis hiervan leiding aan alle medewerkers van de organisatie

Functiebeschrijving. Staat aan het hoofd van de organisatie en geeft op basis hiervan leiding aan alle medewerkers van de organisatie Functie Graadnaam: secretaris Functienaam: secretaris Afdeling: Dienst: Functiefamilie: strategisch leidinggevende Functionele loopbaan: decretale graad Subdienst: Code: Doel van de entiteit De gemeente

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ADVISEUR (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING ADVISEUR (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddenschaal A4a A4b (Loopbaanpad Expertise) 1 2. DOEL Verantwoordelijkheid opnemen voor het expertisegebied: actief uitwerken van het kennisdomein, een essentiële

Nadere informatie

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram.

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram. Functiekaart 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Item Beschrijving Functiefamilie Functietype Functiegraad Functietitel Niveau Leidinggevend Strategisch Groepscoördinator Strategisch Leidinggevend Groepscoördinator

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie

Functiebeschrijving. Functie Functie Graadnaam: Ontvanger Afdeling: / Functienaam: Ontvanger Dienst: / Functiegroep: Wettelijke graad Subdienst: / Functionele loopbaan: NVT Doel van de entiteit De OCMW-ontvanger is verantwoordelijk

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 3.2 Gespecialiseerd uitvoerend

FUNCTIEFAMILIE 3.2 Gespecialiseerd uitvoerend Doel van de functiefamilie Diverse vakinhoudelijke taken inherent aan de eigen specialisatie voorbereiden en uitvoeren aan de bevoegde instanties of personen gespecialiseerde informatie, diensten en/of

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Ingenieur Technische Regulering

Functiebeschrijving: Ingenieur Technische Regulering Functiebeschrijving: Ingenieur Technische Regulering 1 1. Context van de functie 1.1. Missie en waarden VREG De Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG) staat in voor de regulering,

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: Diensthoofd.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: Diensthoofd. Functiebeschrijving Functie Graadnaam: Bestuurssecretaris Functienaam: Diensthoofd Functiefamilie: Leidinggevend Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Algemene zaken Dienst: Subdienst: Code: Doel van

Nadere informatie

Departement Mobiliteit en Openbare Werken Begroting en Boekhouding. Standplaats: Aantal vacante betrekkingen: Brussel. Vacaturenummer: 24259-19676

Departement Mobiliteit en Openbare Werken Begroting en Boekhouding. Standplaats: Aantal vacante betrekkingen: Brussel. Vacaturenummer: 24259-19676 Functiebeschrijving Boekhoudmanager graad directeur (A2) Interne vacature Vlaamse Overheid te begeven via bevordering binnen niveau - horizontale mobiliteit graadverandering Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling:

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Afdeling: Algemene Zaken Functienaam: Stafmedewerker

Functiebeschrijving. Afdeling: Algemene Zaken Functienaam: Stafmedewerker Functie Graadnaam: Afdelingshoofd Afdeling: Algemene Zaken Functienaam: Stafmedewerker Dienst: / algemene zaken Functiegroep: Leidinggevend Subdienst: / Functionele loopbaan: A4a-A4b Doel van de entiteit

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Uitvoeringsdiensten. Functienaam: Subdienst:

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Uitvoeringsdiensten. Functienaam: Subdienst: Functie Graadnaam: Diensthoofd Functienaam: Functiefamilie: Leidinggevend Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Grondgebiedszaken Dienst: Uitvoeringsdiensten Subdienst: Code: Doel van de entiteit De

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: operationeel leidinggevenden Functietitel: Deskundige Burgerzaken Afdeling: Algemene Zaken Dienst: Burgerzaken 2. Positionering in

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Staat aan het hoofd van de organisatie en geeft op basis hiervan leiding aan alle medewerkers van de organisatie

Functiebeschrijving. Staat aan het hoofd van de organisatie en geeft op basis hiervan leiding aan alle medewerkers van de organisatie Functie Graadnaam: secretaris Functienaam: secretaris Functiefamilie: Afdeling: Dienst: Subdienst: Functionele loopbaan: decretale graad Code: Doel van de entiteit De stad probeert een zo optimaal mogelijke

Nadere informatie

Functiekaart. Functionele loopbaan: B4 B5

Functiekaart. Functionele loopbaan: B4 B5 Functie Graadnaam: Coördinator Functienaam: Coördinator Vrije Tijd Functionele loopbaan: B4 B5 Code: Cluster: Samenleving, Leven en Welzijn Afdeling: Vrije tijd, ontspanning en vrijwilligers Dienst: Subdienst:

Nadere informatie

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a Wat is het doel/de bestaansreden van de functie? : Het leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en ervoor zorgen dat strategische projecten geïmplementeerd

Nadere informatie

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Dries Van Den Broucke Datum + handtekening Naam functiehouder Datum +

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.3 Projectmanagement

FUNCTIEFAMILIE 5.3 Projectmanagement Doel van de functiefamilie Leiden van projecten en/of deelprojecten de realisatie van de afgesproken projectdoelstellingen te garanderen. Context: In lijn met de overgekomen normen in termen van tijd,

Nadere informatie

Teamhoofd communicatie (m/v)

Teamhoofd communicatie (m/v) Teamhoofd communicatie (m/v) Beleidsdomein: Bestuurszaken Entiteit: Agentschap Facilitair Bedrijf Afdeling: Stafdiensten Graad: Adviseur Aantal vacante betrekkingen: 1 Standplaats: Brussel 1 DEEL 1: CONTEXTINFORMATIE

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: diensthoofd.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: diensthoofd. Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd Functiefamilie: managementteam Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Vrije tijd Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit De afdeling vrije

Nadere informatie

Functiebeschrijving nr. 030 Transitie- en kwaliteitsmanager

Functiebeschrijving nr. 030 Transitie- en kwaliteitsmanager 1/5 Functiebeschrijving nr. 030 Transitie- en kwaliteitsmanager I. FUNCTIEBENAMING Formatie Directe Leidinggevende contractueel administratief personeel algemeen directeur II. HOOFDDOEL VAN DE FUNCTIE

Nadere informatie

Functiebeschrijving directeur basisonderwijs

Functiebeschrijving directeur basisonderwijs Functiebeschrijving directeur basisonderwijs Doel van de functie (Mee) Ontwikkelen, vertalen en bijsturen van een overkoepelend beleid en strategie voor basisonderwijs Bepalen en bewaken van de krijtlijnen

Nadere informatie

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram.

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram. Functiekaart 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Item Beschrijving Functiefamilie Functietype Functiegraad Functietitel Niveau Administratief Conceptueel Hoofddeskundige Conceptueel Administratief Hoofddeskundige

Nadere informatie

TEAMCOÖRDINATOR VORMING & COMPETENTIEBEHEER (M/V)

TEAMCOÖRDINATOR VORMING & COMPETENTIEBEHEER (M/V) Het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse overheid werft aan in statutair dienstverband (interne mobiliteit*): TEAMCOÖRDINATOR VORMING & COMPETENTIEBEHEER (M/V) Afdeling: Managementondersteunende

Nadere informatie

CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR

CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR Competentiegerichte functiebeschrijving FUNCTIEPROFIEL FUNCTIEKENMERKEN Dienst: Weddeschaal: Verantwoordelijke leidinggevende: Cultuur A1a/A3a secretaris Naam van de functiehouder:

Nadere informatie

Functiebeschrijving Deskundige GIS & ICT Gemeente Ravels

Functiebeschrijving Deskundige GIS & ICT Gemeente Ravels Functiebeschrijving Deskundige GIS & ICT Gemeente Ravels Goedgekeurd op:. Handtekening:. versie Functiebeschrijving Dienst Directe leidinggevende Niveau & rang Type functie Salarisschaal Eerste evaluator

Nadere informatie

Ingenieur Afdeling Technische Dienst

Ingenieur Afdeling Technische Dienst Functie Graadnaam Ingenieur Afdeling Technische Dienst Functienaam Ingenieur Generieke functie A1a-A3a Coördinerend Functionele loopbaan A1a-A3a Dienst - Subdienst Openbare Werken - Infrastructuur Code

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Deskundige stedenbouw en ruimtelijke ordening B1-B3 Op het vlak van het stedenbouwkundig vergunningsbeleid staat u in voor de correcte, efficiënte

Nadere informatie

Ontwerp functiebeschrijving: Verantwoordelijke Loopbaanontwikkeling

Ontwerp functiebeschrijving: Verantwoordelijke Loopbaanontwikkeling Ontwerp functiebeschrijving: Verantwoordelijke Loopbaanontwikkeling Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening Verantwoordelijke Loopbaanontwikkeling_21

Nadere informatie

Stafmedewerker Functiebeschrijving

Stafmedewerker Functiebeschrijving Stafmedewerker Functiebeschrijving Ontwikkelen, uitvoeren en opvolgen van projecten en processen op het gebied van mens en organisatie zodat het Rekreatief en haar medewerkers zo optimaal mogelijk kunnen

Nadere informatie

Functiefamilie AS Strategisch adjuncten

Functiefamilie AS Strategisch adjuncten Functiefamilie AS Strategisch adjuncten DOEL Het management adviseren en ondersteunen op organisatorisch, administratief en/of inhoudelijk vlak teneinde optimaal bij te dragen tot de dienstverlening en

Nadere informatie

Functiebeschrijving:

Functiebeschrijving: Functiebeschrijving: Directeur Steunpunt Vakantieparticipatie (M/V) Entiteit: Toerisme Vlaanderen Graad: A2 Standplaats: Brussel Laatste wijziging functiebeschrijving op datum van 11/12/2013 door MOD DAR-iV

Nadere informatie

Functiebeschrijving Deskundige personeelsdienst Gemeente Ravels

Functiebeschrijving Deskundige personeelsdienst Gemeente Ravels Functiebeschrijving Deskundige personeelsdienst Gemeente Ravels Goedgekeurd op:. Handtekening:. versie Functiebeschrijving Dienst Directe leidinggevende Niveau & rang Type functie Salarisschaal Eerste

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIENSTHOOFD (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING DIENSTHOOFD (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A4a - A4b (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL Verantwoordelijkheid opnemen door een dienst te leiden in lijn met de doelstellingen van het departement

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Hoofd van het secretariaatspersoneel van de strategische adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media

Functiebeschrijving: Hoofd van het secretariaatspersoneel van de strategische adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media Functiebeschrijving: Hoofd van het secretariaatspersoneel van de strategische adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media Voor akkoord Vacant Datum + handtekening Voorzitter strategische adviesraad

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER VLAAMS KLIMAATBELEID (M/V)

BELEIDSMEDEWERKER VLAAMS KLIMAATBELEID (M/V) Het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse overheid werft aan in statutair dienstverband (interne mobiliteit*): BELEIDSMEDEWERKER VLAAMS KLIMAATBELEID (M/V) Afdeling: Lucht, Hinder, Risicobeheer,

Nadere informatie

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Verantwoordelijke Duurzame Overheidsopdrachten

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Verantwoordelijke Duurzame Overheidsopdrachten ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEOMSCHRIJVING : Verantwoordelijke Duurzame Overheidsopdrachten //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Dossier- en gegevensbeheerder tewerkstellingsmaatregelen sociale economie

Functiebeschrijving: Dossier- en gegevensbeheerder tewerkstellingsmaatregelen sociale economie Functiebeschrijving: Dossier- en gegevensbeheerder tewerkstellingsmaatregelen sociale economie Functiefamilie Dossier- en gegevensbeheerders Voor akkoord Naam leidinggevende Els Claeys Datum + handtekening

Nadere informatie

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker Competentieprofiel maatschappelijk werker OCMW 1. Functie Functienaam Afdeling Dienst Functionele loopbaan Maatschappelijk werker Sociale zaken Sociale dienst B1-B3 2. Context Het OCMW garandeert aan elke

Nadere informatie

Als secretaris maak je de notulen van de vergaderingen van de bestuurlijke organen en bewaak je de daar gemaakte afspraken en besluiten.

Als secretaris maak je de notulen van de vergaderingen van de bestuurlijke organen en bewaak je de daar gemaakte afspraken en besluiten. Brandweerzone Vlaams-Brabant West Dienst Personeel IO01-SECRETARIS/JURIST Statutair onbepaalde duur voltijds Functionele loopbaan: A21-A22 Afdeling: Interne organisatie DOEL VAN DE FUNCTIE Als secretaris

Nadere informatie

Functiebeschrijving Majoor

Functiebeschrijving Majoor BIJLAGE 7 Functiebeschrijving Majoor Doel Beschrijving 1. De multidisciplinaire coördinatie of de coördinatie van zeer veel interventieploegen op het terrein bij zeer complexe of zeer grootschalige incidenten

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Hoofddoel van de functie. Diensthoofd communicatie. Niveau & rang. Salarisschaal. Afdelingshoofd ondersteuning en dienstverlening

Functiebeschrijving. Hoofddoel van de functie. Diensthoofd communicatie. Niveau & rang. Salarisschaal. Afdelingshoofd ondersteuning en dienstverlening Functiebeschrijving Dienst Directe leidinggevende Niveau & rang Type functie Salarisschaal Eerste evaluator Tweede evaluator Communicatie Diensthoofd communicatie Bv Expert B1-B3 Diensthoofd communicatie

Nadere informatie

ONTHAALBEDIENDE (M/V)

ONTHAALBEDIENDE (M/V) ONTHAALBEDIENDE (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Managementondersteunende Diensten Dienst Logistiek Leefmilieu, Natuur en Energie D Assistent Koning Albert II-laan 20 bus 8, 1000

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A8a A8b (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL De strategie van de organisatie uitdragen en realiseren door het leiden, organiseren en beheren van

Nadere informatie

Functie. Doel van de entiteit

Functie. Doel van de entiteit Functie Graadnaam Financieel Directeur Afdeling / Functienaam Financieel Directeur Dienst - Subdienst / Generieke functie Leidinggevend Functionele loopbaan n.v.t. Code Doel van de entiteit De financiële

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie verantwoordelijke Kinderdagverblijf (B) B1-B2-B3 celhoofd

Nadere informatie

Aanwerving en bevordering

Aanwerving en bevordering Aanwerving en bevordering AFDELINGSHOOFDEN CLUSTER TECHNIEK voltijds/deeltijds contractueel/statutair A1a-A2a-A3a Info gent@searchselection.be Wat houdt de job in Als afdelingshoofd binnen de cluster techniek

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR HET AMBT VAN DIRECTEUR Onderwijsinstelling :... Instellingsnummer :... Schoolbestuur :... Scholengemeenschap/consortium : SG BLOM Nummer scholengemeenschap : 121921 Het arbeidsreglement,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functie. Functiefamilie: Leiding Functienaam: Directeur Functionele loopbaan: A5a-A5b. Departement: Facility Afdeling: Code:

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functie. Functiefamilie: Leiding Functienaam: Directeur Functionele loopbaan: A5a-A5b. Departement: Facility Afdeling: Code: Functie Functiefamilie: Leiding Functienaam: Directeur Functionele loopbaan: A5a-A5b Departement: Facility Afdeling: Code: Aanwervingsvoorwaarden - In het bezit zijn van een masterdiploma of gelijkgesteld

Nadere informatie

Operationele aansturing en ondersteuning van de medewerkers

Operationele aansturing en ondersteuning van de medewerkers FUNCTIEBESCHRIJVING Afdeling/Dienst: Sociale zaken en rapporteert aan het afdelingshoofd personen Functietitel: Diensthoofd sociale zaken Hoofddoel: Coördineren van de activiteiten en projecten van de

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie coördinator Schoonmaak en Logistiek C1-C2-C3 teamverantwoordelijke

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Projectbeheerder

Functiebeschrijving: Projectbeheerder Functiebeschrijving: Projectbeheerder Functiefamilie dossierbeheerder externe aanvragen Voor akkoord Naam leidinggevende Louis Vervloet Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context

Nadere informatie

Functiebeschrijving: A2 Diensthoofd Boekhouding en Financiën

Functiebeschrijving: A2 Diensthoofd Boekhouding en Financiën Functiebeschrijving: A2 Diensthoofd Boekhouding en Financiën Beleidsdomein: Entiteit: Afdeling: Graad: Aantal vacante betrekkingen: Standplaats: Leefmilieu, Natuur en Energie Departement Leefmilieu, Natuur

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTCOÖRDINATOR (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTCOÖRDINATOR (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Weddeschaal (Loopbaanpad Asse, Brugge, Gent, Ronse C3 C5 / C4 C5 / B1 B2 B3 Projecten) 2. DOEL Instaan voor de coördinatie en realisatie van verschillende (complexere)

Nadere informatie