AnQore B.V. De heer R. Reinartz Poststraat KR SITTARD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AnQore B.V. De heer R. Reinartz Poststraat KR SITTARD"

Transcriptie

1 AnQore B.V. De heer R. Reinartz Poststraat KR SITTARD Afdeling Vergunningen Behandeld A.P.M. Meures-Janssen Zaaknummer Z Telefoon Ons kenmerk 2016/ apm.meures@rudzl.nl Maastricht 7 maart 2016 Uw kenmerk CSP Verzonden Bijlage(n) 1 Onderwerp Besluit taakstellend voorschrift Geachte heer Reinartz, Verzoek Wij hebben op 21 nuari 2016 aan CSP B.V. en AnQore B.V. een omgevingsvergunning verleend voor de revisie van de deelinrichting ACN/ZAV/HCN verwerkende fabrieken gelegen op de site Chemelot (zaaknummer , kenmerk 2016/3574). In de omgevingsvergunning zijn een 2-tal taakstellende voorschriften (3.34 en 3.35) opgenomen met betrekking tot de PGS 29 (opslag van brandbare vloeistoffen in verticale bovengrondse atmosferische cilindrische tanks). Op 28 nuari 2015 hebben wij van CSP B.V. de gapanalyse ontvangen van alle voorschriften uit de PGS 29 die site generiek gelden. Deze gapanalyse is besproken en aangevuld. Op 23 februari 2016 hebben wij aan CSP B.V. per brief laten weten dat geen plan van aanpak hoeft te worden opgesteld voor de site generieke vergunningsvoorschriften. Op 26 november 2015 is de e gapanalyse van de totale site Chemelot aangeleverd. Hierin is door de betreffende deelinrichtingen waaronder de deelinrichting ACN/ZAV/HCN verwerkende fabrieken inzicht gegeven in het naleefgedrag van de voorschriften uit de PGS 29. Overweging In de omgevingsvergunning zijn de volgende taakstellende voorschriften opgenomen met betrekking tot de PGS29 (opslag van brandbare vloeistoffen in verticale bovengrondse atmosferische cilindrische tanks):

2 Vergunningsvoorschrift 3.34 Vergunninghouder moet uiterlijk 1 december 2015 aan het bevoegd gezag een eigen beoordeling van de bepalingen van de PGS 29: 2008 versie 0.1 ( ) overleggen waarin wordt aangegeven in welke mate de huidige bovengrondse opslagtanks inclusief tankputten voldoen aan de norm. Vergunningsvoorschrift 3.35 Vergunninghouder moet uiterlijk 1 juni 2016 aan het bevoegd gezag een rapport overleggen waarin wordt aangegeven: a. De maatregelen die genomen moeten worden om te voldoen aan de voorgeschreven voorschriften uit de PGS 29: 2008 versie 0.1 ( ); b. De planning en de termijnen waarbinnen de bovenstaande maatregelen worden genomen; c. Indien maatregelen, die in de PGS 29: 2008 versie 0.1 ( ) worden geadviseerd, niet realistisch zijn moet door de vergunninghouder worden gemotiveerd op basis waarvan afwijkingen acceptabel zijn; Het rapport dient te worden goedgekeurd door het bevoegd gezag. Bovengenoemde voorschriften hebben betrekking op een zeventiental tanks. De aangeleverde informatie voor de tanks van de deelinrichting ACN/ZAV/HCN verwerkende fabrieken is getoetst aan de PGS 29: 2008 versie 0.1. In bijlage 1 bij dit besluit zijn door ons enkel de afwijkingen en onduidelijkheden vermeld. Besluit Wij keuren de aangeleverde informatie goed, onder de volgende voorwaarden: Voor wat betreft de onduidelijkheden verwachten wij dat u binnen 1 maand na verzending van deze brief schriftelijk duidelijkheid verschaft om na te gaan of er daadwerkelijk sprake is van een gap. Voor de geconstateerde gaps, verzoeken wij overeenkomstig voorschrift 3.35 voor 1 juni 2016 aan te gegeven hoe en binnen welk tijdsbestek de gap wordt gedicht. Indien u nog vragen of informatie wenst kunt u contact opnemen met mevrouw Meures-Janssen van onze afdeling vergunningen, tel of de heer Savelberg, tel Afschriften Een afschrift van dit besluit is verzonden naar Sitech Manufacturing Services Beheer B.V., Postbus 27, 6160 MB Geleen.

3 Rechtsbescherming Als dit besluit uw belang rechtstreeks raakt en u het met de inhoud van dit besluit niet eens bent, kunt u bezwaar maken. U moet dan binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden een bezwaarschrift indienen. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener; de datum; een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht alsmede de redenen van het bezwaar (motivering). Het bezwaarschrift moet worden gericht aan: Gedeputeerde Staten van Limburg, Cluster Juridische Zaken en Inkoop, Team Rechtsbescherming, 6202 MA Maastricht Voor meer informatie verwijzen wij u naar en klik vervolgens op de button e-loket. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Als u een bezwaarschrift heeft ingediend, dan kunt u tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. U kunt ook digitaal een verzoek indienen bij genoemde rechtbank via Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Inwerkingtreding Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag volgend op de dag waarop dit besluit is verzonden. Gedeputeerde Staten van Limburg namens dezen, C.J. Hermans, Afdelingshoofd Vergunningen a.i. Regionale Uitvoeringsdienst Zuid-Limburg

4 Bijlage 1 Afwijkingen en onduidelijkheden gap-analyse PGS 29 vrs. PGS 29: 2008 versie 0.1 ( ) (Rood: gewijzigd naar aanleiding van Buncefield) /nee 4.2 Terreininrichting 14 De afstand van vullokalen, vulplaatsen, pompgebouwen en opslagruimten voor verpakte producten van de klassen 1 en 2 moet ten minste 15 m bedragen tot: - opslagruimten voor vatenopslag van producten van de klasse 1 en 2; - de terreingrens; - de binnenkruinlijn van een tankput; - een gebouw waarin met vuur mag worden gewerkt of waarin open vuur aanwezig mag zijn, zoals werkplaatsen en lasplaatsen. 4.4 Rioleringssysteem en drainage 20 In overleg met de bevoegde instanties moet worden gezorgd voor doeltreffende voorzieningen voor de afvoer van drainage- en hemelwater en ander eventueel verontreinigd water uit tankputten, leidingstraten, pompplaatsen, laad en losplaatsen e.d Elektrische installatie 22 De elektrische installatie binnen het een gevaarlijk gebied moet door middel van één of meer schakelaars, die in een niet gevaarlijk gebied zijn geplaatst, in alle polen en fasen kunnen worden uitgeschakeld. MF186 voldoet niet: nader toelichten waarom dit toegestaan kan worden en/of toevoegen aan PvA Nader motiveren waarom de momentele situatie voldoet. Toelichting is te summier. Er is meer (o.a. bufferplaatsen?) en dit dient beschreven te worden. Er wordt geen antwoord gegeven op de vraagstelling. Er wordt enkel aangegeven dat apparatuur aan de ATEX voldoet en dat is niet wat wordt gevraagd. Nader aanvullen en/of opnemen in het PVA.

5 vrs. PGS 29: 2008 versie 0.1 ( ) (Rood: gewijzigd naar aanleiding van Buncefield) 5.3 Opvangcapaciteit van de par 5.3 tankput De opvangcapaciteit van de tankput moet ten minste gelijk zijn aan de inhoud van de grootste tank vermeerderd met de grootste van de volgende twee volumina: - 10% van het volume van de overige tanks in die tankput, - het volume bluswater dat volgens de in de vergunning vereiste capaciteit in één uur in de tankput kan worden gebracht Tankputbodem 38 De hoogte van de putdijk wordt bepaald uit de benodigde opvangcapaciteit van de tankput, vermeerderd met 0,25 m voor mogelijk optredende windgolven, vermeerderd met de plaatselijk maximaal te verwachten zetting van de dijk tot de volgende hoogte-inspectie. 5.5 Rioleringsysteem 52 Elke tankput of putcompartiment moet zijn voorzien van een drainage en rioleringsysteem dat onafhankelijk werkt van het rioleringsysteem van andere tankput(ten) en/of tankputcompartiment(en). 5.6 Afvoer van bluswater 58 Elke tankput moet zijn uitgerust met een voorziening die de brandveilige afvoer van bluswater mogelijk maakt. Deze voorziening moet zo zijn aangelegd dat ongewild overhevelen van het in de tankput aanwezige bluswater niet mogelijk is. /nee 1. graag cijfermatig onderbouwen of, mits de onderbouwing hierin duidelijk beschreven is, auditrapport waarnaar verwezen wordt toevoegen aan gap-analyse. 2. De mededeling max. hoogte tankputwand op laagste punt wordt niet bereikt is geen antwoord op de vraag. Nader uitleggen en met cijfers onderbouwen. Bij het bovenstaande aandacht voor tank T223 en T7404 die in een afzonderlijke omwalling staan. Verder bij het bovenstaande aandacht voor de aannames die worden gehanteerd voor tank T7403 Met uitzondering van de tanks T223 en T7404 wordt niet voldaan aan dit voorschrift. A.u.b. toelichten waarom dit mogelijk geen probleem is. Zie tevens par.5.3 In de toelichting staat aangegeven bestaand vergunningsvoorschrift, maar de onafhankelijkheid is onvoldoende duidelijk graag nader toelichten. In de gap analyse staat enkel dat het voldoet, hoe en waarom is echter niet duidelijk. Toelichten a.u.b.

6

7 vrs. PGS 29: 2008 versie 0.1 ( ) (Rood: gewijzigd naar aanleiding van Buncefield) 60 Indien gebruik gemaakt wordt van een aansluitpunt of van handmatige bediening voor het afvoeren van bluswater, moet dit aansluitpunt of deze handmatige bediening buiten de warmtestralingcontour van 3 kw/m2 liggen. 5.7 Productpomp in de tankput 66 Afsluiters in leidingen in een tankput bestemd voor transport van vloeistoffen van de klassen 1 en 2 moeten brandveilig zijn (minimaal de code ASME B16.5 [Ref. 11]). of gelijkwaardig De afsluiters moeten zijn voorzien van productbestendige en brandveilige pakkingen. Aan de buitenzijde moet duidelijk zichtbaar zijn of een afsluiter geopend of gesloten is. 6.1 Algemene eisen 69 Bij de beoordeling of bestaande tanks nog geschikt zijn om hun primaire functie - het opslaan van een product - te kunnen vervullen ( Fit-for-Purpose analyses), moeten de degradatielimieten zoals genoemd in de EEMUA publicatie Nr. 159 [Ref. 34] worden aangehouden. 70 Reconstructie, verplaatsing, aanpassing of reparatie van een bestaande tank moeten in overeenstemming zijn met: - de code API 653 [Ref. 5], indien de tank is ontworpen volgens de code API 650 [Ref. 4]; - de EEMUA-publicatie No. 159 [Ref. 34], indien de tank is ontworpen /nee Aan dit voorschrift wordt niet voldaan. Aangegeven dient te worden welke voorzieningen er dan wel zijn, wat kan wel of niet, hoe kan worden voldaan aan de eis? Opnemen in PvA. Voldoet niet aan de eisen maar is voldoende gemotiveerd. Daarnaast wordt dit voorschrift mogelijk niet voorgeschreven in de definitieve PGS-versie maar opgenomen in voorschrift 141. Hieraan wordt wel voldaan. Nvt (klasse 3) Nvt (klasse 3) In de BBT-tabel staat niet opnemen in vergunning. Uit toets blijkt dat niet wordt voldaan aan de letterlijke tekst, maar inhoudelijk akkoord. Hangt samen met inspectievoorschrift 247. Hieraan wordt voldaan. Hier wordt afgeweken van de letterlijke tekst. Onduidelijk is waar de andere gebruikte methodieken zoals BS en DIN fundamenteel anders zijn dan de API650. Indien dit niet wezenlijk anders is kan het gebruik van BS en DIN eveneens verdedigbaar zijn. Dit dient nader te worden toegelicht

8 volgens de norm BS 2654 [Ref. 22].

9 vrs. PGS 29: 2008 versie 0.1 ( ) (Rood: gewijzigd naar aanleiding van Buncefield) 72 De lasmethode moet in overeenstemming zijn met de desbetreffende tankbouwnorm of EN [Ref. 37] en zijn goedgekeurd door een door het bevoegd gezag erkende controlerende instantie voordat met het lassen wordt begonnen. De lasuitvoering moet in overeenstemming zijn met de goedgekeurde lasmethode en geschieden door vooraf gekwalificeerde lassers Constructie 79 Een tank met een vast dak moet zowel tegen ontoelaatbare onderdruk als overdruk beveiligd zijn. Bij de opslag van stoffen van de klasse 1 en 2 en verwarmde vloeistoffen die als stoffen van deze klassen moeten worden behandeld (zie 2.2.1) moet een druk-/vacuümklep toegepast worden van een zodanige uitvoering, dat voldaan wordt aan de volgende eisen: De afsteldrukken waarop de klep opent moeten zo worden gekozen, dat de druk in de tank ook bij de maximale doorlaat niet boven de maximum, respectievelijk onder de minimum ontwerpdruk kan komen. Inregenen en dicht- of vastvriezen mogen niet kunnen optreden. /nee Voorschrift komt te vervallen, aangegeven methodiek lijkt voldoende. Controle door BG is niet van deze tijd en daarnaast beschikt BG ook niet over deze e kennis.

10 vrs. PGS 29: 2008 versie 0.1 ( ) (Rood: gewijzigd naar aanleiding van Buncefield) 79 Er mogen geen vlamdovers ( flame arrestors ) en detonatiebeveiligingen op de druk/-vacuümklep(pen) zijn gemonteerd, als de uitstroomopening in verbinding met de buitenlucht staat. Indien de uitstroming naar een dampretour- of een dampterugwinningsinstallatie plaatsvindt, mogen vlamdovers en detonatiebeveiligingen alleen in overeenstemming met de ontwerpeisen van het systeem zijn aangebracht. Bij producten van de klasse 3 is een open verbinding met de atmosfeer toegestaan. Deze open verbinding moet zijn voorzien van een vogelwerend rooster of gaas. Met de doorstroombegrenzing van dit rooster of gaas moet rekening worden gehouden bij de berekening van de minimaal noodzakelijke doorlaatcapaciteit van de open verbinding. 6.4 Niet destructief onderzoek aan lassen na nieuwbouw van tanks 88 Onderzoek aan lassen door middel van niet-destructieve detectietechnieken moet, onafhankelijk van welke code/standaard/norm is gebruikt voor het ontwerp van de tank (zie paragraaf 6.1), minimaal conform de eisen van de BS 2654 [Ref. 22] worden /nee Er zijn vlamdovers geplaatst op onderdrukventiel. Volgens toelichting en het nieuwe voorschrift 79 e is dit wel mogelijk maar moet nog worden onderbouwd waarom de vlamdovers zijn geplaatst. Er zijn vlamdovers geplaatst op onderdrukventiel. Volgens toelichting en het nieuwe voorschrift 79 e is dit wel mogelijk maar moet nog worden onderbouwd waarom de vlamdovers zijn geplaatst. Gelijkwaardigheid aan BS 2654 moet aangetoond worden.

11 uitgevoerd.

12 vrs. PGS 29: 2008 versie 0.1 ( ) (Rood: gewijzigd naar aanleiding van Buncefield) 7.1 Dampverwerkingsinstallatie en/of dampretoursysteem 139 Afsluiters in productleidingen, die uitsluitend in uitzonderlijke gevallen worden gebruikt, moeten indien door onjuist gebruik gevaar en/of enige belasting voor het milieu kan ontstaan, zijn uitgevoerd dat tijdens normaal bedrijf directe bediening niet mogelijk is. 142 Snelafsluiters in productleidingen, waarvan is vastgesteld dat ze bij noodsituaties essentieel zijn, moeten zowel via elektrische of pneumatische bediening als ook met handkracht bedienbaar zijn. 8.4 Koelsystemen 177 Behoudens in situaties als omschreven in de volgende drie voorschriften moeten opslagtanks zijn voorzien van een eigen stationaire koelvoorziening tegen opwarming door een externe brand. De koelvoorziening moet een gelijkmatig dekkingspatroon van koelwater over het gehele tankoppervlak geven. De stationaire koelvoorziening moet zijn ontworpen volgens een erkende Code of Practice zoals van de NFPA en de IP part 19 [Ref. 44]. /nee Onderbouwing te mager. Toelichten waarom deze voldoen aan de gestelde eis. Voldoet niet. Motiveren waarom dit toch voldoende kan zijn (bijvoorbeeld Fail Safe) en/of opnemen in PvA Neem aan dat wordt voldaan aan het voorschrift maar dit blijkt onvoldoende uit de toelichting. Nader motiveren dat wordt voldaan aan voorschrift en/of opnemen in PvA. n.v.t. (klasse 3): onduidelijk of deze tanks verwarmd worden en daardoor toch brandbaar zouden zijn. Neem aan van niet en dan voldoet dit, maar dit dient duidelijk omschreven te worden.

13 vrs. PGS 29: 2008 versie 0.1 ( ) (Rood: gewijzigd naar aanleiding van Buncefield) 8.8 Overige voorzieningen 194 Nabij pompputten van productpompen en verladingssteigers voor stoffen van de klassen 1 en 2 moeten voldoende vaste watermonitoren zijn opgesteld om bij een omgevingsbrand, een pompputbrand en een steigerbrand brandoverslag te voorkomen. Monitoren die bestemd zijn voor schuimsuppletie moeten voldoende capaciteit hebben om de gehele pompput te voorzien van een schuimlaag, conform NFC 11 [Ref. 71] Veiligheidssystemen 242 Veiligheidssystemen zoals detectiemiddelen en bluswatersysteem moeten bij oplevering en periodiek na inbedrijfstelling worden getest door een onafhankelijke inspectie-instelling. De test moet worden uitgevoerd volgens een door het bevoegd gezag goedgekeurd testprotocol en onder toezicht van de Brandweer. Het testprotocol en het verslag van de test moeten gedurende de levensduur van het apparaat worden bewaard Algemeen 246 Inspectie en onderhoud van de tank en toebehoren moeten geschieden volgens een inspectieprogramma en een onderhoudsprogramma, die moeten zijn goedgekeurd door het bevoegd gezag. /nee Er wordt geen antwoord gegeven op of invulling gegeven aan het artikel, onduidelijk of er voldoende watermonitoren zijn opgesteld en waarom de 6 minuten van de BBW gelijkwaardig is met het gestelde in voorschrift 194. Nader toelichten. n.v.t. (klasse 3) Voldoet niet. Geen goedgekeurd testprotocol en geen onafhankelijke inspectie-instelling. Met de VR is afgesproken dat een onafhankelijke instantie niet perse nodig is (de BBW kan dit zeker goed uitvoeren). Echter het laten goedkeuren van een testprotocol is wel noodzakelijk. Nader toelichten en/of opnemen in PvA. Voldoet. Eisen zijn conform voorschrift 248 maar worden niet voorgelegd aan bevoegd gezag, voorschrift aanpassen?

14 vrs. PGS 29: 2008 versie 0.1 ( ) (Rood: gewijzigd naar aanleiding van Buncefield) Inspectie van tanks 248 Het inspectieprogramma moet ten minste de volgende zaken omvatten: 11.6 Documentatie en documentbeheer 259 Het systeem moet ten minste de volgende data bevatten: - tanknummer en locatie; - bouwar; - afmetingen en nominale capaciteit; - bouwspecificaties en opsomming van materiaal soorten, dikte en kwaliteit*; - afmetingen en nominale capaciteit van tankfundering en tankput; - bouwspecificaties en opsomming van materiaalsoorten van tankfundering en tankput*; - uitgangspunten voor het onderhoudssysteem; - gegevens van eventuele reparaties; - gegevens van eventuele wijzigingen; - gegevens van keuringen; - data van keuring en herkeuring; - specificatie van keuring en keuringsresultaten (meetresultaten, foto s); - specificatie van de instantie, die de metingen en keuringen heeft verricht. /nee Uitgaande van de EEUMA 159 editie 4 tabel B.1 Inspection frequenties (2015) komen 8 en 16 ar niet voor. De kortste termijn voor externe controle is 7 ar. Voor interne controle komt 16 ar eveneens niet voor maar wel 20 ar. Deze gelden voor crude oil,en inert of niet agressieve chemicals. Of demi water waar de binnenkant is beschermd. Motivatie van de data moet uitgebreider. Voldoet m.u.v. bouwspecificaties en opsomming van materiaalsoorten van tankfundering en tankput (aangezien deze niet meer beschikbaar zijn). Verrekend in BoBo-toets. Beschrijf het risico dat wordt gelopen dat geen gegevens meer beschikbaar zijn m.b.t. tankfundering en welke extra acties daarom worden uitgevoerd. Of opnemen in PvA

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. PQ Silicas B.V. te Maastricht. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. PQ Silicas B.V. te Maastricht. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor de activiteit vellen en of doen vellen van een houtopstand PQ Silicas B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2016-601087 Kenmerk: 2016/80928

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Born. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Born. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit vellen en/of doen vellen van een houtopstand Consortium Grensmaas B.V. te Born Zaaknummer: 2016-602653 Kenmerk: 2017/3657

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Sittard-Geleen. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Sittard-Geleen. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Consortium Grensmaas B.V. te Sittard-Geleen Zaaknummer: 2016-0039 Kenmerk: 2016/27473d.d.7 april 2016 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Milieuneutraal veranderen. CSP Infrastructuur te Sittard-Geleen

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Milieuneutraal veranderen. CSP Infrastructuur te Sittard-Geleen Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Milieuneutraal veranderen CSP Infrastructuur te Sittard-Geleen Zaaknummer: 2018-206008 Kenmerk: 2018/77833 d.d. 15 november 2018. Verzonden:

Nadere informatie

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Milieubeheer

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Milieubeheer Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Milieubeheer CSP B.V./Sitech Services B.V. deelinrichting Afvalwatersysteem (IAZI) te Sittard-Geleen Zaaknummer: 2015-2084

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit vellen of doen vellen van een houtopstand

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit vellen of doen vellen van een houtopstand Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor de activiteit vellen of doen vellen van een houtopstand Consortium Grensmaas B.V. te Born, het kappen van bomen binnen de inrichting

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. milieuneutrale verandering

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. milieuneutrale verandering Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning milieuneutrale verandering Deelinrichting Kantoren, opslag- en werkplaatsen Sitech Services site Chemelot te Sittard-Geleen Zaaknummer: 2013-0863

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg. Verzoek wijziging milieuvoorschriften. Haven Maastricht B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg. Verzoek wijziging milieuvoorschriften. Haven Maastricht B.V. Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg Omgevingsvergunning Verzoek wijziging milieuvoorschriften Haven Maastricht B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2015-0790 Kenmerk: 2015/63944 d.d. 3 september 2015.

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit milieuneutraal veranderen Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer: 2015-1985 Kenmerk: 2016/48004 d.d. 23 juni 2016 Verzonden:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V. te Roermond

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V. te Roermond Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Activiteit milieuneutraal veranderen Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer: 2015-1632 Kenmerk: 2015/95267 d.d. 10 december 2015 Verzonden:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Plaatsen kantoorunit. Componenta B.V. te Weert. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Plaatsen kantoorunit. Componenta B.V. te Weert. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Plaatsen kantoorunit Componenta B.V. te Weert Zaaknummer: 2013-0353 Kenmerk: 2013/37607 d.d. 27 juni 2013 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit (ver)bouwen van een bouwwerk

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit (ver)bouwen van een bouwwerk Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor de activiteit (ver)bouwen van een bouwwerk Chemelot Campus B.V./Chemelot Campus Vastgoed C.V., deelinrichting Brightlands Chemelot Campus

Nadere informatie

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer Smurfit Kappa Roermond Papier BV te Roermond Zaaknummer: 2016-603446 Kenmerk: 2017/3913 d.d. 19 januari

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Katan Vuurwerk om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit.

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Katan Vuurwerk om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit. Zaaknummer 2016-0321 Maastricht 28 april 2016 Ons kenmerk 2016/33037 Bijlage(n) 1 Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontbrandingstoestemming Onderwerp Aanvraag van Katan Vuurwerk om

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Pyrofoor de Amsterdam B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit.

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Pyrofoor de Amsterdam B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit. Ons kenmerk 2018/26005 Maastricht 10 april 2018 Bijlage(n) 1 Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontbrandingstoestemming Onderwerp Aanvraag van Pyrofoor de Amsterdam B.V. om een ontbrandingstoestemming

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van XENA VUURWERK B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit.

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van XENA VUURWERK B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit. Zaaknummer 2017-204942 Maastricht 17 oktober 2017 Ons kenmerk 2017/71446 Bijlage(n) 1 Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontbrandingstoestemming Onderwerp Aanvraag van XENA VUURWERK

Nadere informatie

Ons kenmerk 2017/15596 Maastricht 2 maart 2017 Zaaknummer Verzonden 2 maart 2017 Bijlagen. div.

Ons kenmerk 2017/15596 Maastricht 2 maart 2017 Zaaknummer Verzonden 2 maart 2017 Bijlagen. div. Ons kenmerk 2017/15596 Maastricht 2 maart 2017 Zaaknummer 2017-200514 Verzonden 2 maart 2017 Bijlagen div. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Verzoek Op 23 januari 2017, aangevuld op 30 januari

Nadere informatie

Enkel bij éénrijige beplantingen of wegbeplantingen wordt het aantal te kappen bomen vermeld.

Enkel bij éénrijige beplantingen of wegbeplantingen wordt het aantal te kappen bomen vermeld. Stichting IKL Schoolstraat 9 6118 AT Nieuwstadt Ons kenmerk 2017/19868 Maastricht 20 maart 2017 Zaaknummer 2017-201050 Verzonden 20 maart 2017 Bijlagen div. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het maken van een uitweg. Dienst Stadsbeheer te Maastricht

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het maken van een uitweg. Dienst Stadsbeheer te Maastricht Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor het maken van een uitweg Dienst Stadsbeheer te Maastricht Zaaknummer: 2013-0213 Kenmerk: 2013/21381 d.d. 11 april 2013 Verzonden: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Verlengen van de omgevingsvergunning (zaaknummer ) voor het plaatsen van een tijdelijk kantoor

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Verlengen van de omgevingsvergunning (zaaknummer ) voor het plaatsen van een tijdelijk kantoor Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Verlengen van de omgevingsvergunning (zaaknummer 2011-0384) voor het plaatsen van een tijdelijk kantoor TWO Chemical Warehousing B.V. te Maastricht Zaaknummer

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. Action Service & Distributie B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. Action Service & Distributie B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Activiteit milieuneutraal veranderen Action Service & Distributie B.V. te Echt Zaaknummer: 2017-200376 Kenmerk: 2017/12978 d.d. 16 februari

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het milieuneutraal veranderen. Sappi Maastricht B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het milieuneutraal veranderen. Sappi Maastricht B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Omgevingsvergunning voor het milieuneutraal veranderen. Sappi Maastricht B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2017-206587 Kenmerk: 2018/2142 d.d. 11 januari 2018

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van RFI Pyro-Events om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit.

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van RFI Pyro-Events om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit. Zaaknummer 2018-201740 Maastricht 26 april 2018 Ons kenmerk 2018/28716 Verzonden Bijlage 1 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontbrandingstoestemming Onderwerp Aanvraag van RFI Pyro-Events om

Nadere informatie

Zaaknummer Maastricht 5 februari 2015

Zaaknummer Maastricht 5 februari 2015 Zaaknummer 2015-0049 Maastricht 5 februari 2015 Ons kenmerk Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg 1. Aanvraag Op 6 januari 2015 is een verzoek binnengekomen van Wegenbouw van de Kreeke

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning bouwen Medwaste Control Benelux B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning bouwen Medwaste Control Benelux B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Intrekking omgevingsvergunning bouwen Medwaste Control Benelux B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2015-2087 Kenmerk 2016/28760 d.d. 14 april

Nadere informatie

Boskalis Nederland Infra B.V. Mevrouw A. Neven Postbus AD NUTH

Boskalis Nederland Infra B.V. Mevrouw A. Neven Postbus AD NUTH Boskalis Nederland Infra B.V. Mevrouw A. Neven Postbus 22194 6360 AD NUTH Afdeling Vergunningen Behandeld de heer mr. E.H.J. Eussen Zaaknummer 2017-204520 Telefoon +31 6 47 11 28 47 Ons kenmerk 2017/66026

Nadere informatie

Het verzoek, bestaande uit het aanvraagformulier met een kaart van de locatie in Wanssum, maakt deel uit van het onderhavige besluit (bijlage 2).

Het verzoek, bestaande uit het aanvraagformulier met een kaart van de locatie in Wanssum, maakt deel uit van het onderhavige besluit (bijlage 2). Ons kenmerk 2017/13149 Maastricht 16 februari 2017 Zaaknummer 2017-200770 Verzonden 20 februari 2017 Bijlagen 2 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Verzoek Bij brief van 5 februari 2017, ingekomen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Verkleinen van de inrichting

Omgevingsvergunning Verkleinen van de inrichting Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Verkleinen van de inrichting Dienst Stadsbeheer te Maastricht Zaaknummer: 2013-0182 Kenmerk: 2013/16657 d.d. 21 maart 2013 Verzonden: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Besluit Watervergunning

Besluit Watervergunning Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Besluit Watervergunning Waterwet en Omgevingsverordening Limburg DaCapo Learning Community te Sittard Zaaknummer: 2015-1842 Kenmerk: 2015/88283 d.d. 26 november

Nadere informatie

Wet milieubeheer. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Melding artikel ENCI te Maastricht. Zaaknummer:

Wet milieubeheer. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Melding artikel ENCI te Maastricht. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Wet milieubeheer Melding artikel 8.19 ENCI te Maastricht Zaaknummer: 2015-0968 Kenmerk: 2015/48998 d.d. 16 juli 2015 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Melding 3 1.1

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Het bouwen van 2 vluchtbordessen met vluchttrappen (oven F101A/L en F101E/K)

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Het bouwen van 2 vluchtbordessen met vluchttrappen (oven F101A/L en F101E/K) Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Het bouwen van 2 vluchtbordessen met vluchttrappen (oven F101A/L en F101E/K) SABIC Limburg B.V., deelinrichting Olefins 3 te Sittard- Geleen

Nadere informatie

BPL Beton v.o.f. De heer Behaeghel Postbus 22194 6360 AD NUTH

BPL Beton v.o.f. De heer Behaeghel Postbus 22194 6360 AD NUTH BPL Beton v.o.f. De heer Behaeghel Postbus 22194 6360 AD NUTH Afdeling Vergunningen Behandeld de heer J.J.H.L. Segers Zaaknummer 2016-0036 Telefoon +31 6 55 41 89 33 Ons kenmerk 2016/15834 Fax +31 43 389

Nadere informatie

John Peeters Recycling B.V. Klipperweg PC MAASTRICHT

John Peeters Recycling B.V. Klipperweg PC MAASTRICHT John Peeters Recycling B.V. Klipperweg 24 6222 PC MAASTRICHT Afdeling Vergunningen Behandeld de heer F.H.E.M. Spronk Zaaknummer 2014-0690 Telefoon 06 52 55 50 76 Ons kenmerk 2014/55992 Fax (043) 389 78

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Rockwool B.V. te Roermond. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Rockwool B.V. te Roermond. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteiten uitvoeren van een werk en het vellen of doen vellen van een houtopstand Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer: 2016-0059

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning Medwaste Control Benelux B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning Medwaste Control Benelux B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Intrekking omgevingsvergunning Medwaste Control Benelux B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2015-1995 Kenmerk: 2016/28755 d.d. 14 april 2016 Verzonden:

Nadere informatie

Dhr. Van den Hove is de aanvrager van deze ontheffing. Het uitvoeren van de ballonvluchten is incidenteel en voor privédoeleinden van de aanvrager.

Dhr. Van den Hove is de aanvrager van deze ontheffing. Het uitvoeren van de ballonvluchten is incidenteel en voor privédoeleinden van de aanvrager. Ons kenmerk 2016/97579 Maastricht 8 december 2016 Zaaknummer 2016-602864 Bijlagen 2 Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Verzoek Bij brief van 4 november 2016, ingekomen op 8 november

Nadere informatie

Weigering ontheffing Wet natuurbescherming. artikel 3.10, eerste lid, onder a, Wnb

Weigering ontheffing Wet natuurbescherming. artikel 3.10, eerste lid, onder a, Wnb Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Weigering ontheffing Wet natuurbescherming Wegens ontbreken ontheffingplicht artikel 3.10, eerste lid, onder a, Wnb Egelopvang Peel en Maasstreek Zaaknummer:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit milieuneutrale wijziging

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit milieuneutrale wijziging Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor de activiteit milieuneutrale wijziging Statice Helden B.V. te Beringe (gemeente Peel en Maas) Zaaknummer: 2012-0741 Kenmerk: 2012/55767

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Dutch Fireworks Professional B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit.

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Dutch Fireworks Professional B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit. Zaaknummer 2017-203419 Maastricht 17 augustus 2017 Ons kenmerk 2017/58149 Verzonden Bijlage(n) 1 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontbrandingstoestemming Onderwerp Aanvraag van Dutch Fireworks

Nadere informatie

Omgevingsvergunning voor de activiteit uitvoeren van een werk

Omgevingsvergunning voor de activiteit uitvoeren van een werk Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit uitvoeren van een werk Locatie Hoensbroek kavel A 5193 te Heerlen Zaaknummer: 2012-0812 Kenmerk 2013/569 d.d. 3 januari

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Wijziging vergunning artikel 151 Mijnbouwbesluit. Sint Pietersberg, gangenstelsel Zonneberg te Maastricht

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Wijziging vergunning artikel 151 Mijnbouwbesluit. Sint Pietersberg, gangenstelsel Zonneberg te Maastricht Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Mijnbouwwet Wijziging vergunning artikel 151 Mijnbouwbesluit Sint Pietersberg, gangenstelsel Zonneberg te Maastricht Natuurhistorisch Genootschap in Limburg

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit vellen en/of doen vellen van een houtopstand

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit vellen en/of doen vellen van een houtopstand Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit vellen en/of doen vellen van een houtopstand Consortium Grensmaas B.V. te Sittard-Geleen en Echt-Susteren Zaaknummer:

Nadere informatie

Gelijkwaardige maatregel

Gelijkwaardige maatregel Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Gelijkwaardige maatregel Activiteitenbesluit uitblaasopening parkeergarage Center Court Site Chemelot, deelinrichting Chemelot Research & Business Campus te

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Wormdal Vastgoed B.V. te Kerkrade. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Wormdal Vastgoed B.V. te Kerkrade. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Ambtshalve wijziging (vergeten Euralcodes) Wormdal Vastgoed B.V. te Kerkrade Zaaknummer: 2017-200586 Kenmerk: 2017/8457 d.d.2 februari 2017.

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Milieuneutraal veranderen

Omgevingsvergunning Milieuneutraal veranderen Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Milieuneutraal veranderen SITA EcoService Nederland B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2016-603072 Kenmerk: 2016/313 d.d. 5 januari 2017 Verzonden:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor het maken, hebben, of veranderen van een uitweg. Rockwool B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor het maken, hebben, of veranderen van een uitweg. Rockwool B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor het maken, hebben, of veranderen van een uitweg Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer 2012-0544 d.d.23 augustus 2012. Verzonden: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

In het besluit wordt gemotiveerd waarom de vergunning aangepast is. Opbouw besluit is:

In het besluit wordt gemotiveerd waarom de vergunning aangepast is. Opbouw besluit is: Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Varo Energy Tankstorage B.V. t.a.v. Mevr. S. Kamphuis Postbus 59083 3008 PB ROTTERDAM Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Ontwerp-besluit op aanvraag

Nadere informatie

Wet milieubeheer. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Melding artikel ENCI te Maastricht. Zaaknummer:

Wet milieubeheer. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Melding artikel ENCI te Maastricht. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Wet milieubeheer Melding artikel 8.19 ENCI te Maastricht Kenmerk: 2015/50286 d.d. 16 juli 2015 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Melding 3 1.1 Vergunningensituatie...

Nadere informatie

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht.

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht. Zaaknummer 2016-0411 Maastricht 28 april 2016 Ons kenmerk 2016/31637 Bijlage(n) Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg 1. Aanvraag Op 26 februari 2016 is een verzoek binnengekomen van ARK

Nadere informatie

Ons kenmerk 2016/ Maastricht 15 december 2016 Zaaknummer Bijlagen 2 Verzonden. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg.

Ons kenmerk 2016/ Maastricht 15 december 2016 Zaaknummer Bijlagen 2 Verzonden. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Ons kenmerk 2016/100567 Maastricht 15 december 2016 Zaaknummer 2016-602998 Bijlagen 2 Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Verzoek Bij brief van 21 november 2016, ingekomen op 23 november

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Collin B.V. te Venlo. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Collin B.V. te Venlo. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Collin B.V. te Venlo Zaaknummer: 2017-202316 Kenmerk: 2017/38559 d.d. 1 juni 2017 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit 3 2 Procedure 4 2.1

Nadere informatie

Dhr. Van den Hove is de aanvrager van deze ontheffing. Het uitvoeren van de ballonvluchten is incidenteel en voor privédoeleinden van de aanvrager.

Dhr. Van den Hove is de aanvrager van deze ontheffing. Het uitvoeren van de ballonvluchten is incidenteel en voor privédoeleinden van de aanvrager. Ons kenmerk 2016/97579 Maastricht 8 december 2016 Zaaknummer 2016-602860 Bijlagen 2 Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Verzoek Bij brief van 4 november 2016, ingekomen op 8 november

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit uitvoeren van een werk

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit uitvoeren van een werk Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit uitvoeren van een werk Locatie Nieuwenhagen kavel A 1299, 3879 en 2725 te Landgraaf Zaaknummer 2012-0814 Kenmerk 2013/3889

Nadere informatie

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht.

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht. Zaaknummer 2017-202327 Maastricht 12 juni 2017 Ons kenmerk 2017/41031 Bijlage(n) Verzonden 12 juni 2017 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg 1. Aanvraag Op 21 april 2017, gedateerd 19 april 2017,

Nadere informatie

Een kennisgeving van dit besluit zal worden gepubliceerd op de website en op officielebekendmakingen.nl (Provincieblad Utrecht).

Een kennisgeving van dit besluit zal worden gepubliceerd op de website  en op officielebekendmakingen.nl (Provincieblad Utrecht). Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Varo Energy Tankstorage B.V. Directie t.a.v. Dhr. J. Huijskens Postbus 59083 3008 PB Rotterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Besluit tot wijziging

Nadere informatie

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht.

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht. Zaaknummer 2017-206232 Maastricht 11 januari 2018 Ons kenmerk 2018/954 Bijlage(n) Verzonden 15 januari 2018 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg 1. Aanvraag Op 27 november 2017, is een aanvraag

Nadere informatie

Ontheffing Besluit geluidproductie sportmotoren

Ontheffing Besluit geluidproductie sportmotoren Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontheffing Besluit geluidproductie sportmotoren Motorcrosswedstrijden 1 weekend in 2014 M.C.V. Well te Well gemeente Bergen Zaaknummer 2014-0371 Kenmerk: 2014/32036

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg. DSM Pharma Chemicals B.V. te Venlo. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg. DSM Pharma Chemicals B.V. te Venlo. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg Omgevingsvergunning DSM Pharma Chemicals B.V. te Venlo Zaaknummer: 2014-0026 Kenmerk: 2014/8018 d.d. 13 februari 2014 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit 3 2

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Vitesse Logistics B.V. te Venlo. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Vitesse Logistics B.V. te Venlo. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Vitesse Logistics B.V. te Venlo Zaaknummer: 2016-0668 Kenmerk: 2016/54909 d.d. 21 juli 2016 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit 3 2 Procedure

Nadere informatie

Kadastrale gemeente. M 101 Kievit Helden 6.00 n.v.t. Wilg, Els, Berk M 171 Kievit Helden n.v.t 5 Es M 172 Kievit Helden n.v.t.

Kadastrale gemeente. M 101 Kievit Helden 6.00 n.v.t. Wilg, Els, Berk M 171 Kievit Helden n.v.t 5 Es M 172 Kievit Helden n.v.t. Ons kenmerk 2017/52585 Maastricht 24 juli 2017 Zaaknummer 2017-203475 Verzonden 24 juli 2017 Bijlagen 1 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Verzoek Op 23 juni 2017 verzoeken Gemeente Peel en Maas

Nadere informatie

Staatstoezicht op de Mijnen Ministerie van Economische Zaken

Staatstoezicht op de Mijnen Ministerie van Economische Zaken Staatstoezicht op de Mijnen Ministerie van Economische Zaken > Retouradres Postbus 24037 2490 AA Den Haag Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. t.a.v. de heer Postbus 28000 9400 HH ASSEN staatstoezicht

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit milieuneutraal veranderen. MGG Netherlands BV te Tegelen gemeente Venlo

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit milieuneutraal veranderen. MGG Netherlands BV te Tegelen gemeente Venlo Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor de activiteit milieuneutraal veranderen MGG Netherlands BV te Tegelen gemeente Venlo Zaaknummer: 2017-200673 Kenmerk: 2017/18405 d.d.

Nadere informatie

Aircraft Fuel Supply B.V. Postbus ZS Luchthaven Schiphol

Aircraft Fuel Supply B.V. Postbus ZS Luchthaven Schiphol Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Aircraft Fuel Supply B.V. Postbus 75650 1118 ZS, Luchthaven Schiphol Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Besluit omgevingsvergunning Ambtshalve wijziging art.2.31

Nadere informatie

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Milieubeheer

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Milieubeheer Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Milieubeheer CSP B.V./OCI Nitrogen B.V. deelinrichting OMM te Sittard-Geleen Zaaknummer: 2016-601602 Kenmerk: 2016/82616

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Vuurwerk 24 U.G. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit.

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Vuurwerk 24 U.G. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit. Ons kenmerk 2016-0299 Maastricht 18 april 2016 Zaaknummer Bijlage(n) 1 Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontbrandingstoestemming Onderwerp Aanvraag van Vuurwerk 24 U.G. om een ontbrandingstoestemming

Nadere informatie

Verzonden 26 juni 2017

Verzonden 26 juni 2017 Gedeputeerde Staten van Limburg t.a.v. ing. M.A. Luijten Projectmanager Buitenring Parkstad Limburg 6202 MA MAASTRICHT Afdeling VRG Behandeld J.L. van der Veer Zaaknummer 2017-203091 Telefoon (043) 389

Nadere informatie

WATERVERGUNNING. Zaaknummer: 2017-Z10922 Datum watervergunning: 29 januari zaaknr Z10922 doc.nr D / D91901

WATERVERGUNNING. Zaaknummer: 2017-Z10922 Datum watervergunning: 29 januari zaaknr Z10922 doc.nr D / D91901 18-12-2017Wijziging watervergunning 2011.07802Wijziging watervergunning 2011.07802 WATERVERGUNNING Tekening toevoegen aan vergunning 2011.07802 ( en gewijzigde watervergunning 2017-Z8776) voor een wandelroute

Nadere informatie

Behandeld door Afdeling Toezicht en Handhaving

Behandeld door Afdeling Toezicht en Handhaving Aantekenen Coatinc Alblasserdam BV t.a.v. de directie Postbus 7 2950 AA ALBLASSERDAM Uw brief van Verzenddatum 4 december 2015 Uw kenmerk Dossier D-00003262 Reactie op Zaaknummer Z-15-218863 Onderwerp

Nadere informatie

BESCHIKKING. Milieuneutrale omgevingsvergunning

BESCHIKKING. Milieuneutrale omgevingsvergunning BESCHIKKING Milieuneutrale omgevingsvergunning Besluit van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Aanvraag Op 25 mei 2017 hebben wij, Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, een aanvraag omgevingsvergunning

Nadere informatie

Brandweer Kennemerland de heer E.W. Kleijn via

Brandweer Kennemerland de heer E.W. Kleijn via Petromark Automotive Chemicals B.V. De heer J.P. Bianchi Rooswijkweg 316 1951 ME VELSEN-NOORD verzenddatum Onderwerp Definitieve maatwerkbepaling Activiteitenbesluit, Lijndenweg 25A te Beverwijk Uw referentie

Nadere informatie

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen.

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen. beschikking Omgevingsvergunning Documentnummer: 921860 Aanvraag Op 20 februari 2013 hebben wij, burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, een aanvraag omgevingsvergunning als bedoeld in

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Ontwerpbesluit van Gedeputeerde staten van Limburg. Verzoek wijziging milieuvoorschriften. Haven Maastricht B.V.

Omgevingsvergunning. Ontwerpbesluit van Gedeputeerde staten van Limburg. Verzoek wijziging milieuvoorschriften. Haven Maastricht B.V. Ontwerpbesluit van Gedeputeerde staten van Limburg Omgevingsvergunning Verzoek wijziging milieuvoorschriften Haven Maastricht B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2015-0790 Kenmerk: 2015/48146 d.d. 9 juli 2015.

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Melding huur Lestrade hal 3. Rockwool te Roermond

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Melding huur Lestrade hal 3. Rockwool te Roermond Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Melding huur Lestrade hal 3 Rockwool te Roermond Zaaknummer 2012-0269 d.d. 3 mei 2012. Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit 3 2 Procedure 5

Nadere informatie

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk datum onderwerp ontwerpbeschikking omgevingsvergunning

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk datum onderwerp ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Fastned de heer C.R.H. Florentinus Amsteldijk 166 1079 LH AMSTERDAM uw brief van uw kenmerk ons kenmerk 1283572 datum onderwerp ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Geachte heer Florentinus, Op 10 september

Nadere informatie

Opslag brandbare vloeistoffen in bovengrondse tanks. Resultaten plan van aanpak implementatie PGS 29

Opslag brandbare vloeistoffen in bovengrondse tanks. Resultaten plan van aanpak implementatie PGS 29 Opslag brandbare vloeistoffen in bovengrondse tanks Resultaten plan van aanpak implementatie PGS 29 Opslag brandbare vloeistoffen in bovengrondse tanks Resultaten landelijke afspraken implementatie PGS

Nadere informatie

WATERVERGUNNING. Zaaknummer: 2017-Z8776 Datum watervergunning: 10 oktober zaaknr Z8776 doc.nr D / D71840

WATERVERGUNNING. Zaaknummer: 2017-Z8776 Datum watervergunning: 10 oktober zaaknr Z8776 doc.nr D / D71840 9-10-2017Watervergunning 2017-Z8776Watervergunning 2017-Z8776 WATERVERGUNNING Wijziging tenaamstelling vergunning 2011.07802 voor een wandelroute in de gemeenten Peel en Maas en Leudal van Plattelandscooperatie

Nadere informatie

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk onderw erp ontw erpbeschikking omgevingsvergunning

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk onderw erp ontw erpbeschikking omgevingsvergunning de heer G. van den Hof Grotenoord 1 3341 LT HENDRIK-IDO-AMBACHT uw brief van uw kenmerk ons kenmerk 1465632 datum onderw erp ontw erpbeschikking omgevingsvergunning Geachte heer Van den Hof, Op 22 juli

Nadere informatie

Bijlage 13. Wabo aanvraag PGS 29 document

Bijlage 13. Wabo aanvraag PGS 29 document Bijlage 13 Wabo aanvraag PGS 29 document 7 29-10-2015 Aanpassingen n.a.v. brief FUMO d.d. 01-10-2015 6 01-06-2015 aanpassing tankhoogtes 5 15-11-2014 opmerkingen bevoegd gezag verwerkt Rev. Datum Omschrijving

Nadere informatie

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht.

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht. Zaaknummer 2017-203422 Maastricht 17 juli 2017 Ons kenmerk 2017/50284 Verzonden 17 juli 2017 Bijlage(n) Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg 1. Aanvraag Op 22 juni 2017, gedateerd 20 juni 2017,

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Voor de activiteit milieuneutrale verandering

Omgevingsvergunning Voor de activiteit milieuneutrale verandering Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor de activiteit milieuneutrale verandering Milieu Service Zuid B.V. te Maasbracht Zaaknummer 2012-0105 d.d. 8 maart 2012 Verzonden: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Besluit van Burgemeester en Wethouders HZ-OMV-2015-0197

Besluit van Burgemeester en Wethouders HZ-OMV-2015-0197 Besluit omgevingsvergunning Pagina 1 van 7 1. BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING 1.1 Aanvraag Gezien de aanvraag omgevingsvergunning van: Naam : Stichting Cultureel Centrum Venray wonende/gevestigd : Postbus

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. gedeeltelijke intrekking locatie Grubbenvorsterweg 8 (noordzijde)

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. gedeeltelijke intrekking locatie Grubbenvorsterweg 8 (noordzijde) Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning gedeeltelijke intrekking locatie Grubbenvorsterweg 8 (noordzijde) DSM Pharma Chemicals B.V. te Venlo Zaaknummer: 2015-0453 Zaaknummer: 2015/79662

Nadere informatie

Omgevingsgvergunning

Omgevingsgvergunning Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsgvergunning Ambtshalve wijziging voorschrift Menten-Hilkens B.V. te Haelen Zaaknummer 2012-0112 d.d. 3 mei 2012. Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 366312 Dossier: OV17139 Documentnummer: 366312BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 11 augustus 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

BESCHIKKING. Milieuneutrale Omgevingsvergunning

BESCHIKKING. Milieuneutrale Omgevingsvergunning BESCHIKKING Milieuneutrale Omgevingsvergunning Besluit van gemeente Alblasserdam. Aanvraag Op 18 mei 2017 hebben wij, burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, een aanvraag omgevingsvergunning

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Wijziging vergunning artikel 151 Mijnbouwbesluit

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Wijziging vergunning artikel 151 Mijnbouwbesluit Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Mijnbouwwet Wijziging vergunning artikel 151 Mijnbouwbesluit Groevestelsel Sint Pieter, deelgebied Zonneberg te Maastricht Stichting Regeling Recreatief Berglopen

Nadere informatie

Rijnnnond Beschikking. Parallelweg 1 AANTEKENEN Vopak Terminal Europoort B.V. Postbus AB ROZENBURG ZH. Uw kenmerk. Telefoonnummer

Rijnnnond Beschikking. Parallelweg 1 AANTEKENEN Vopak Terminal Europoort B.V. Postbus AB ROZENBURG ZH. Uw kenmerk. Telefoonnummer nniueudienst Rijnnnond Beschikking Parallelweg 1 AANTEKENEN Vopak Terminal Europoort B.V. Postbus 1093 3180 AB ROZENBURG ZH Postbus 843 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr nl W

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg. Van Gansewinkel B.V. te Venlo. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg. Van Gansewinkel B.V. te Venlo. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg Omgevingsvergunning Van Gansewinkel B.V. te Venlo Zaaknummer: 2014-0777 Kenmerk: 2014/51651 d.d. 25 september 2014 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit 3 2 Procedure

Nadere informatie

Ontgrondingswet en Omgevingsverordening Limburg

Ontgrondingswet en Omgevingsverordening Limburg Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontgrondingswet en Omgevingsverordening Limburg Groeve Xella De Hazelaar te Koningsbosch Kenmerk: 2018/68346 d.d.: 11 oktober 2018 Verzonden: 15 oktober 2018

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. CNC Grondstoffen B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. CNC Grondstoffen B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Activiteit milieuneutraal veranderen CNC Grondstoffen B.V. te Milsbeek Zaaknummer: 2017-203138 Kenmerk: 2018/59 d.d. 4 januari 2018 Verzonden:

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2039301/2811531 op de op 8 juli 2011 bij hen ingekomen aanvraag van Caldic Chemie Produktie BV, om vergunning krachtens

Nadere informatie

Het verzoek, bestaande uit het aanvraagformulier met een kaart van de locatie in Roermond, maakt deel uit van het onderhavige besluit (bijlage 2).

Het verzoek, bestaande uit het aanvraagformulier met een kaart van de locatie in Roermond, maakt deel uit van het onderhavige besluit (bijlage 2). Ons kenmerk 2018/55773 Maastricht 21 augustus 2018 Zaaknummer 2018-204867 Bijlage(n) 2 Verzonden 21 augustus 2018 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Verzoek Bij brief van 6 augustus 2018, ingekomen

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Kenmerk: Afdeling: Eastman Chemical Middelburg B.V. Herculesweg 35 4338 PL MIDDELBURG W-AOV160139 Vergunningverlening Datum: 23 september 2016

Nadere informatie

Onderwerp Datum 28-09-2015

Onderwerp Datum 28-09-2015 Besluit omgevingsvergunning Pagina 1 van 5 BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING 1.1 Aanvraag Gezien de aanvraag omgevingsvergunning van: Naam : W.P. Kanters wonende/gevestigd : Merseloseweg 1335801 CC Venray ontvangen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Slopen betonvloeren

Omgevingsvergunning Slopen betonvloeren Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Slopen betonvloeren Site Chemelot, deelinrichting Olefins 4 te Sittard-Geleen Besluit 2011-0830 d.d. 8 december 2011 Verzonden : INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

BESLUIT WIJZIGEN OMGEVINGSVERGUNNING INVISTA POLYSTER B.V.

BESLUIT WIJZIGEN OMGEVINGSVERGUNNING INVISTA POLYSTER B.V. BESLUIT WIJZIGEN OMGEVINGSVERGUNNING INVISTA POLYSTER B.V. Aan: INVISTA Polyester BV Postbus 408 4380 AK Vlissingen Kenmerk: Afdeling: Datum: Onderwerp: invullen Vergunningen invullen Besluit tot het op

Nadere informatie

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht.

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht. Zaaknummer 2016-0273 Maastricht 7 april 2016 Ons kenmerk 2016/26563 Bijlage(n) Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg 1. Aanvraag Op 26 februari 2016 is een verzoek binnengekomen van ARK

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor de activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Project Buitenring Parkstad Limburg Wijziging dwarsprofiel metrering

Nadere informatie

Op 22 mei 2017 hebben wij uw aanvraag ontvangen voor werkzaamheden aan nabij Scheurweg 89, 3198NG EUROPOORT ROTTERDAM.

Op 22 mei 2017 hebben wij uw aanvraag ontvangen voor werkzaamheden aan nabij Scheurweg 89, 3198NG EUROPOORT ROTTERDAM. Bezoekadres: : Wilhelminakade 179 3072 AP ROTTERDAM Postadres: Postbus 6575 3002 AN ROTTERDAM Website: www.rotterdam.nl E-mail: bwt-vergunningen@rotterdam.nl Havenbedrijf Rotterdam NV T.a.v. de heer G.J.M.J.

Nadere informatie

Rode Kruis Ziekenhuis B.V. De heer J. van Vliet Postbus EB BEVERWIJK. verzenddatum. Geachte heer Van Vliet,

Rode Kruis Ziekenhuis B.V. De heer J. van Vliet Postbus EB BEVERWIJK. verzenddatum. Geachte heer Van Vliet, Rode Kruis Ziekenhuis B.V. De heer J. van Vliet Postbus 1074 1940 EB BEVERWIJK verzenddatum Onderwerp Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit, Vondellaan 13 te Beverwijk Uw referentie 2085475 Ons kenmerk

Nadere informatie