Rode Kruis Ziekenhuis B.V. De heer J. van Vliet Postbus EB BEVERWIJK. verzenddatum. Geachte heer Van Vliet,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rode Kruis Ziekenhuis B.V. De heer J. van Vliet Postbus EB BEVERWIJK. verzenddatum. Geachte heer Van Vliet,"

Transcriptie

1 Rode Kruis Ziekenhuis B.V. De heer J. van Vliet Postbus EB BEVERWIJK verzenddatum Onderwerp Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit, Vondellaan 13 te Beverwijk Uw referentie Ons kenmerk KOV/ODIJ-Z Contactpersoon Mevrouw K.A.M. Overtoom Doorkiesnummer Geachte heer Van Vliet, Op 1 december 2015 ontvingen wij van u een melding van het veranderen van uw bedrijf, gelegen aan Vondellaan 13 te Beverwijk, in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer. Op 4 juli 2018 deelden wij u per brief met kenmerk ODIJ mee, dat wij uw melding hebben beoordeeld en in orde hebben bevonden. Op grond van het Activiteitenbesluit kunnen wij maatwerkvoorschriften opleggen. Op 4 juli 2018 hebben wij per brief met kenmerk ODIJ aan u het voornemen tot het opleggen van maatwerkvoorschriften aangekondigd. Wij hebben u in de gelegenheid gesteld om binnen twee weken na bekendmaking van het voornemen uw zienswijze hierover bij ons in te dienen. Omdat na het voornemen nog een definitief besluit genomen moet worden, doen wij u hierbij het definitieve besluit voor het verbinden van maatwerkvoorschriften toekomen. Het besluit wijkt niet af van het voornemen. Procedure Het besluit tot het opleggen van maatwerkvoorschriften doorloopt de voorbereidingsprocedure op grond van hoofdstuk 4 van de Algemene wet bestuursrecht. U heeft overeenkomstig artikel 4:8 van de Algemene wet bestuursrecht na bekendmaking van het voornemen uw zienswijze kunnen inbrengen. Van deze gelegenheid heeft u geen gebruik gemaakt. Overweging Op 1 september 2010 is een omgevingsvergunning verleend voor het in werking hebben van een ziekenhuis. De in de vergunning geregelde activiteiten zijn per 1 januari 2016 geregeld in het Activiteitenbesluit. Dit betekent dat de vergunning van rechtswege is vervallen en dat de voorschriften van het Activiteitenbesluit en de Activiteitenregeling nageleefd dienen te worden.

2 Op 15 november 2017 ontvingen wij van u een verzoek voor het opstellen van maatwerkvoorschriften voor diverse onderwerpen, te weten opslag gevaarlijke stoffen, externe veiligheid en geluid. Deze zaken werden geregeld in de omgevingsvergunning. Geluid De geluidnormen van een aantal voorschriften van de omgevingsvergunning wijken af van de geluidnormen in artikel 2.17, eerste lid onder a, van het Activiteitenbesluit. Er werd verzocht om maatwerk op te stellen voor de voorschriften uit het Activiteitenbesluit die strenger zijn dan de betreffende voorschriften in de voorheen verleende omgevingsvergunning. Op basis van artikel 2.20, eerste lid van het Activiteitenbesluit kunnen wij in een maatwerkvoorschrift andere normen vaststellen. Op grond van artikel 2.20, eerste lid van het Activiteitenbesluit hebben wij besloten om uw verzoek, in het kader van geluid, toe te wijzen en onderstaande vergunning voorschriften opnieuw aan u op te leggen, waardoor deze voorschriften voor onbepaalde tijd op uw bedrijf van toepassing zijn. Deze voorschriften uit de vergunning bevatten een norm voor het langtijdgemiddelde beoordelingsniveau (LAr,LT) en het maximum geluidniveau (LAmax). De normen zijn tot stand gekomen na een zorgvuldige belangenafweging. De situatie is ten opzichte van de omgevingsvergunning niet gewijzigd. Voorschrift Voorschrift Voorschrift Voorschrift Voorschrift Voorschrift Voorschrift Voorschrift Voorschrift Veiligheid Er werd verzocht om de huidige situatie van de zuurstoftanks in stand te houden en hier maatwerk voor op te stellen. De voorschriften uit de vergunning zijn tot stand gekomen na een zorgvuldige belangenafweging. De huidige situatie wijkt af van voorschrift van de PGS 9. De reden voor het afwijken is dat anders, vanwege het beperkte buitenoppervlak, de groenvoorziening tussen de zuurstoftanks en de grens van de inrichting verwijderd moet worden. Op verzoek van de bewoners wil het Rode Kruis Ziekenhuis de groenvoorziening graag laten staan. Als aanvullende maatregelen worden bij de op- en afrit van het Rode Kruis Ziekenhuis borden geplaatst met verboden toegang voor onbevoegden. Hiermee wordt volgens ons een gelijkwaardige bescherming voor het milieu getroffen.

3 Op grond van artikel , zesde lid van de Activiteitenregeling besluiten wij om uw verzoek, in het kader van veiligheid, toe te wijzen en onderstaand voorschrift opnieuw aan u op te leggen, waardoor dit voorschrift voor onbepaalde tijd op uw bedrijf van toepassing is. Voorschrift Opslag gevaarlijke stoffen Er werd verzocht dat bij het interpreteren van voorschrift van PGS 15, maatwerkvoorschriften worden opgesteld waardoor de gevaarlijke stoffen die opgeslagen zijn in brandveiligheidskasten niet meetellen. Voorschrift van PGS 15 houdt in dat op een verdieping van een gebouw maximaal 500 kilogram of 500 liter verpakte gevaarlijke stoffen en/of CMR stoffen mag worden opgeslagen. De kelder wordt hierbij beschouwd als een verdieping. U hebt in het magazijn in de kelder de volgende stoffen opgeslagen: - Brandveiligheidskast links: 136,5 liter klasse 3 ADR, en 13 liter spuitbussen klasse 2.1 en 29 liter klasse 8, PG III; - Brandveiligheidskast rechts: UN 3149, endodis, 42 liter klasse 5.1 (8); - Klasse 8 op stellingen: 319 liter. Totaal 539,5 liter. Op 3 maart 2018 is met u een vooroverleg gehouden om de opslag van gevaarlijke stoffen te bespreken. Tijdens dit vooroverleg is besproken dat het niet meetellen van de gevaarlijke stoffen die opgeslagen zijn in brandkasten niet mogelijk is. Daarnaast is besproken of het mogelijk is om de hoeveelheid gevaarlijke stoffen te verminderen, dan wel het op een andere verdieping te plaatsen, zodat u niet boven de 500kg of liter gevaarlijke stoffen en/of CMR stoffen in de kelder uit komt. Uit uw van 17 april 2018 is gebleken dat dit niet mogelijk is. Hierdoor kunt u niet voldoen aan voorschrift van PGS 15. Uit artikel 4.4d Activiteitenregeling blijkt dat het mogelijk is om af te wijken van PGS 15. Dit kan worden gedaan door middel van een maatwerkvoorschrift. Er dient dan wel gemotiveerd afgeweken te worden. U bent voornemens om een deel van de gevaarlijke stoffen op te slaan in een ander brandcompartiment. Dit brandcompartiment bevindt zich aan de overkant van het brandcompartiment waar de gevaarlijke stoffen zich nu bevinden. Hiermee wordt naar ons oordeel voldoende het niveau van veiligheid gewaarborgd. Op grond van artikel 4.4d Activiteitenregeling besluiten wij om uw verzoek, in het kader van de opslag van gevaarlijke stoffen, toe te wijzen en maatwerkvoorschriften aan u op te leggen.

4 Besluit Op grond van artikel 2.20, eerste lid van het Activiteitenbesluit en de artikelen , zesde lid en 4.4d van de Activiteitenregeling leggen wij de volgende maatwerkvoorschriften op aan de inrichting, waardoor deze voorschriften voor onbepaalde tijd op uw bedrijf van toepassing zijn: Geluid M1 In afwijking van artikel 2.17, eerste lid onder a van het Activiteitenbesluit mag het langtijdgemiddeld beoordelingsniveau (L Ar,LT ), op de woningen Vondellaan 31 en 37, de volgende waarde niet overschrijden: 51 db(a) van tot uur op een beoordelingshoogte van 1,5 meter. M2 In afwijking van artikel 2.17, eerste lid onder a van het Activiteitenbesluit mag het langtijdgemiddeld beoordelingsniveau (L Ar,LT ), ter plaatse van beoordelingspunt 19 in het geluidrapport met kenmerk , de volgende waarde niet overschrijden: 43 db(a) van tot uur op een beoordelingshoogte van 5 meter. M3 Artikel 2.17, eerste lid onder a van het Activiteitenbesluit is niet van toepassing op transportbewegingen ten behoeve van de inrichting, voor zover dit plaatsvindt tussen uur en uur. M4 Het parkeerterrein aan de Vondellaan is alleen van uur tot uur toegankelijk. Na uur mogen er alleen nog personenwagens de parkeerplaats verlaten. M5 Ten behoeve van het lossen van zuurstof ter plaatse van de Akerendamlaan, moet een geluidsscherm aanwezig zijn, dat minimaal voldoet aan de afmetingen zoals aangegeven bij de van toepassing zijnde lossituatie en schermpositie in de notitie M6 Het is de inrichtinghouder toegestaan, in afwijking van maatwerkvoorschrift 5, een gelijkwaardige alternatieve geluidwerende voorziening te treffen. De inrichtinghouder dient daarvoor een verzoek bij het bevoegde gezag in te dienen, vergezeld van een akoestische onderbouwing waaruit blijkt dat met deze voorziening aan de in deze vergunning opgenomen geluidsnormen kan worden voldaan. M7 Een alternatieve geluidwerende voorziening als bedoeld in maatwerkvoorschrift 6 mag pas worden toegepast als het bevoegde gezag hieraan goedkeuring heeft gegeven. M8 Artikel 2.17, eerste lid onder a van het Activiteitenbesluit is niet van toepassing op geluidniveaus van piekgeluiden (LAmax), die worden veroorzaakt door personenwagens die tussen uur en uur het parkeerterrein aan de Vondellaan verlaten.

5 M9 Bij een normale bedrijfsvoering, mag een noodstroomaggregaat maximaal één uur per dag, tussen uur, worden getest. Veiligheid M1 In afwijking van voorschrift van PGS 9 (2005/2007) mag het hekwerk rondom de zuurstoftanks aan de niet aan de weg gelegen zijden, op 1 meter van de tanks staan als duidelijk zichtbaar is gemaakt dat het terrein niet toegankelijk is voor onbevoegden. Opslag gevaarlijke stoffen M1 In afwijking van voorschrift van PGS 15 (2016) mag in de kelder van het Rode Kruis Ziekenhuis maximaal 600 kilogram of 600 liter gevaarlijke stoffen en/of CMR stoffen opgeslagen worden. M2 In de kelder van het Rode Kruis Ziekenhuis mag per brandcompartiment een maximum van 500 kilogram of 500 liter gevaarlijke stoffen en/of CMR stoffen opgeslagen worden. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met mevrouw Overtoom, bereikbaar op bovengenoemd telefoonnummer. Hoogachtend, namens het algemeen bestuur van Omgevingsdienst IJmond, L.A. Pannekeet directeur Deze brief is geautomatiseerd verwerkt

6 Bezwaarmogelijkheden en voorlopige voorziening Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden ingevolge de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen bij het algemeen bestuur van Omgevingsdienst IJmond, Postbus 325, 1940 AH Beverwijk. De termijn hiervoor bedraagt zes weken en gaat in op de dag na de verzenddatum van dit besluit. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam van de indiener, de datum, een omschrijving van het aangevochten besluit en de gronden van het bezwaar. Het indienen van een bezwaarschrift houdt niet in dat de werking van het besluit wordt opgeschort. Om dat te bereiken moet, naast een bezwaarschrift, ook een verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de Rechtbank Haarlem, Sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. De rechter is bevoegd een voorlopige voorziening te treffen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Wij wijzen u erop dat voor het indienen van een dergelijk verzoek griffierecht is verschuldigd. U kunt het verzoek voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

verzenddatum Oliehandel Schepers B.V. De heer J.G. Schepers Postbus AB IJMUIDEN Geachte heer Schepers,

verzenddatum Oliehandel Schepers B.V. De heer J.G. Schepers Postbus AB IJMUIDEN Geachte heer Schepers, Oliehandel Schepers B.V. De heer J.G. Schepers Postbus 79 1970 AB IJMUIDEN verzenddatum Onderwerp Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit, Vissershaven Ong. te IJmuiden Ons kenmerk KOV/ODIJ-2016-31876

Nadere informatie

Brandweer Kennemerland de heer E.W. Kleijn via

Brandweer Kennemerland de heer E.W. Kleijn via Petromark Automotive Chemicals B.V. De heer J.P. Bianchi Rooswijkweg 316 1951 ME VELSEN-NOORD verzenddatum Onderwerp Definitieve maatwerkbepaling Activiteitenbesluit, Lijndenweg 25A te Beverwijk Uw referentie

Nadere informatie

verzenddatum Record Industry B.V. De heer A.J.M. Vermeulen Postbus LN HAARLEM Geachte heer Vermeulen,

verzenddatum Record Industry B.V. De heer A.J.M. Vermeulen Postbus LN HAARLEM Geachte heer Vermeulen, Record Industry B.V. De heer A.J.M. Vermeulen Postbus 9554 2003 LN HAARLEM verzenddatum Onderwerp Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit, Izaäk Enschedéweg 13 te Haarlem Ons kenmerk MTU/ODIJ-2015-23334

Nadere informatie

o odijmond OMGEVI NGSDI ENST IJMON D

o odijmond OMGEVI NGSDI ENST IJMON D o odijmond Duchefa Beheer B.V De heer C.M. Teves Postbus 809 2OO3 RV HAARLEM verzenddatum 2 0 FEB, 2017 Onderwerp Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit, A.

Nadere informatie

Maatwerkvoorschriften

Maatwerkvoorschriften *D170775693* D170775693 Maatwerkvoorschriften Aanvrager : Grutters V.O.F. Datum besluit : 15 december 2017 Onderwerp : Maatwerkvoorschriften geluid Gemeente / locatie : Gemeente Berg en Dal, Ketelstraat

Nadere informatie

Waternet Groengas-installatie p/a Rho adviseurs voor leefruimte t.a.v de heer S. van Vessem Delftseplein 27b 3013AA Rotterdam

Waternet Groengas-installatie p/a Rho adviseurs voor leefruimte t.a.v de heer S. van Vessem Delftseplein 27b 3013AA Rotterdam Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Waternet Groengas-installatie p/a Rho adviseurs voor leefruimte t.a.v de heer S. van Vessem Delftseplein 27b 3013AA Rotterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl

Nadere informatie

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 30 maart 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 12308

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 30 maart 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 12308 BESCHIKKING Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit datum: 30 maart 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 12308 Melding Op 17 juli 2014 hebben wij een melding op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer (Activiteitenbesluit)

Nadere informatie

verzenddatum Lichtfabriek Haarlem B.V. De heer M. de Vlieger Minckelersweg EM HAARLEM Geachte heer De Vlieger,

verzenddatum Lichtfabriek Haarlem B.V. De heer M. de Vlieger Minckelersweg EM HAARLEM Geachte heer De Vlieger, Lichtfabriek Haarlem B.V. De heer M. de Vlieger Minckelersweg 2 2031 EM HAARLEM verzenddatum Onderwerp Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit, Minckelersweg 2 te Haarlem Ons kenmerk KOV/ODIJ-2016-33482

Nadere informatie

verzenddatum Walki Meuwissen B.V. De directie Postbus RS HAARLEM Geachte directie,

verzenddatum Walki Meuwissen B.V. De directie Postbus RS HAARLEM Geachte directie, Walki Meuwissen B.V. De directie Postbus 716 2003 RS HAARLEM verzenddatum Onderwerp Besluit maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer, Waarderweg 122 te Haarlem Ons kenmerk MTU/MDI/MDIJ-2013-06710

Nadere informatie

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit. datum: 11 augustus 2017 Gemeente Bronckhorst kenmerk: 2017W0074

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit. datum: 11 augustus 2017 Gemeente Bronckhorst kenmerk: 2017W0074 BESCHIKKING Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit datum: 11 augustus 2017 Gemeente Bronckhorst kenmerk: 2017W0074 Inleiding Op 12 juni 2017 is een melding op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer

Nadere informatie

Dirk van den Broek Supermarkten Van Wijngaarden Postbus AB Beverwijk. Betreft: Besluit op verzoek om Maatwerkvoorschriften

Dirk van den Broek Supermarkten Van Wijngaarden Postbus AB Beverwijk. Betreft: Besluit op verzoek om Maatwerkvoorschriften Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Dirk van den Broek Supermarkten Van Wijngaarden Postbus 86 1940AB Beverwijk Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Besluit op verzoek om Maatwerkvoorschriften

Nadere informatie

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit. datum: 13 september 2016 Gemeente Bronckhorst kenmerk: 2016MA066

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit. datum: 13 september 2016 Gemeente Bronckhorst kenmerk: 2016MA066 BESCHIKKING Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit datum: 13 september 2016 Gemeente Bronckhorst kenmerk: 2016MA066 Inleiding Op 29 januari 2016 hebben wij een melding op grond van het Activiteitenbesluit

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN REIMERSWAAL

BESCHIKKING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN REIMERSWAAL BESCHIKKING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN REIMERSWAAL Aan: Lenger Seafoods Industrieweg 35 4401 LA Yerseke Kenmerk: Afdeling: W-MWP150041/00113735 Vergunningverlening Datum: 24 december 2015 Onderwerp:

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvragen en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Afferden: Bouwen en uitvoeren werkzaamheden: - Laarstraat

Nadere informatie

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 28 september 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 2331-2015

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 28 september 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 2331-2015 BESCHIKKING Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit datum: 28 september 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 2331-2015 Inleiding Op 22 juni 2015 hebben wij een melding op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer

Nadere informatie

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 23 februari 2016 Gemeente Bronckhorst nr. Z78806/uit99313

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 23 februari 2016 Gemeente Bronckhorst nr. Z78806/uit99313 BESCHIKKING Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit datum: 23 februari 2016 Gemeente Bronckhorst nr. Z78806/uit99313 Aanleiding Op 1 januari 2011 is de derde tranche van het Activiteitenbesluit milieubeheer

Nadere informatie

Minteq B.V. De heer H.W.A. Veldhuis Kruisbergseweg AG HENGELO. Geachte heer Veldhuis,

Minteq B.V. De heer H.W.A. Veldhuis Kruisbergseweg AG HENGELO. Geachte heer Veldhuis, Minteq B.V. De heer H.W.A. Veldhuis Kruisbergseweg 1 7255 AG HENGELO Onderwerp: Melding Activiteitenbesluit en Besluit tot opleggen maatwerkvoorschriften Geachte heer Veldhuis, Op 4 februari 2015 hebt

Nadere informatie

vingsdienst Midden- en West-Brabnot Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant C /

vingsdienst Midden- en West-Brabnot Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant C / vingsdienst Midden- en West-Brabnot Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Op het op 2 mei 2013 ontvangen verzoek van Hamilton Metaalhandel BV, Hellasstraat 12a te Tilburg tot intrekking

Nadere informatie

Beschikking maatwerkvoorschriften

Beschikking maatwerkvoorschriften Wet milieubeheer Beschikking maatwerkvoorschriften Inrichtingdrijver : Auto Recycling Oldenzaal B.V. Activiteiten van de inrichting : Opslag en verwerking van autowrakken Locatie : Loweg 25, Oldenzaal

Nadere informatie

Op 12 juli 2018 heeft u een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor het realiseren van een tijdelijke proefterp nabij De Weel - Markermeerdijken.

Op 12 juli 2018 heeft u een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor het realiseren van een tijdelijke proefterp nabij De Weel - Markermeerdijken. Boskalis Nederland BV T.a.v. de heer P.D. Mulder Postbus 4234 3006 AE ROTTERDAM Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Datum 12 juli 2018 SXO20951759V 31 augustus 2018 Onderwerp Contactpersoon Bijlage(n)

Nadere informatie

0 7 JUL 2015 OMGEVINGSDIENST FLEVOLAND & G001 EN VECHTSTREEK. Maatwerkvoorschriften. Activiteitenbesluit. Fjällräven B.V. Hefbrugweg 16 in Almere

0 7 JUL 2015 OMGEVINGSDIENST FLEVOLAND & G001 EN VECHTSTREEK. Maatwerkvoorschriften. Activiteitenbesluit. Fjällräven B.V. Hefbrugweg 16 in Almere 0 7 JUL 2015 OMGEVINGSDIENST FLEVOLAND & G001 EN VECHTSTREEK Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Fjällräven B.V. Hefbrugweg 16 in Almere O M G EVI N G S D I E N S T FLEVOLAND & GDDI EN VECHTBTREEK

Nadere informatie

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 6 mei 2015 Gemeente Oost Gelre zaaknummer: 12499

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 6 mei 2015 Gemeente Oost Gelre zaaknummer: 12499 BESCHIKKING Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit datum: 6 mei 2015 Gemeente Oost Gelre zaaknummer: 12499 Inleiding Op 25 augustus 2014 hebben wij een melding op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer

Nadere informatie

Beschikking maatwerkvoorschriften

Beschikking maatwerkvoorschriften Wet milieubeheer Beschikking maatwerkvoorschriften Inrichtingdrijver : Autobedrijf Westerhof VOF Activiteiten van de inrichting : Autodemontagebedrijf Locatie : Zwaferinksweg 5 te Losser Datum beschikking

Nadere informatie

Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 27 augustus 2013 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en):

Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 27 augustus 2013 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en): gemeente Maassluis Gemeente Maassluis De heer R. de Roo Postbus 55 3140 AB Maassluis Postbus 55 3140 AB Maassluis T 14-010 E gemeente@maassluis.nl 1 www.maassluis.nl uw brief van uw kenmerk contactpersoon

Nadere informatie

Gemeente Velsen De heer M. van Soest Postbus AL IJMUIDEN. verzenddatum. Geachte heer Van Soest,

Gemeente Velsen De heer M. van Soest Postbus AL IJMUIDEN. verzenddatum. Geachte heer Van Soest, Gemeente Velsen De heer M. van Soest Postbus 465 1970 AL IJMUIDEN verzenddatum Onderwerp ontheffing Wet milieubeheer, kerstboomverbranding 2018 gemeente Velsen Ons kenmerk MTU/ODIJ-Z-17-044387 Contactpersoon

Nadere informatie

Beschikking maatwerkvoorschriften

Beschikking maatwerkvoorschriften Wet milieubeheer Beschikking maatwerkvoorschriften Inrichtingdrijver : Kuehne + Nagel Logistics B.V. Activiteiten van de inrichting : 2e fase maatwerk Locatie : Lippestraat 15 te Zwolle Datum beschikking

Nadere informatie

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieuneutraal veranderen inrichting) Datum: 25 april 2016 Gemeente Bronckhorst Zaaknummer:

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieuneutraal veranderen inrichting) Datum: 25 april 2016 Gemeente Bronckhorst Zaaknummer: BESCHIKKING Omgevingsvergunning (milieuneutraal veranderen inrichting) Datum: 25 april 2016 Gemeente Bronckhorst Zaaknummer: 2016-0542 Aanvraag Wij hebben op 11 maart 2016 een aanvraag voor een vergunning

Nadere informatie

D de heer xxxx

D de heer xxxx A A N T E K E N E N Winners Café t.a.v. xxxx Van Beethovenstraat 134 3281 TN NUMANSDORP Uw brief van Verzenddatum 11 januari 2018 Uw kenmerk Reactie op Zaaknummer Last onder dwangsom Onderwerp Ons kenmerk

Nadere informatie

3 Besluit Gelet op artikel 2.2 van de Wabo besluiten wij de omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteit:

3 Besluit Gelet op artikel 2.2 van de Wabo besluiten wij de omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteit: Omgevingsvergunning Zaaknummer 780999 1. Inleiding Op 26 september 2016 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het verleggen van de oprit op het perceel Noordwijkerweg 38 in Rijnsburg

Nadere informatie

Besluit omgevingsvergunning milieuneutrale wijziging. Aanvraagnummer: OLO Zaaknummer:

Besluit omgevingsvergunning milieuneutrale wijziging. Aanvraagnummer: OLO Zaaknummer: Besluit omgevingsvergunning milieuneutrale wijziging Aanvraagnummer: OLO-2032601 Zaaknummer: 148104 Betreft: Forbo Eurocol B.V. Industrieweg 1 1521 NA, Wormerveer Locatie: Forbo Eurocol B.V. Industrieweg

Nadere informatie

BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER

BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Aanvraag en besluit Met ingang van 28 juni 2018 ligt met bijbehorende

Nadere informatie

De desbetreffende omgevingsvergunning doen wij u hierbij toekomen.

De desbetreffende omgevingsvergunning doen wij u hierbij toekomen. gemeente Maassluis De heer M.S. de Jong Postbus 55 3140 AB MAASSLUIS Postbus 55 3140 AB Maassluis T 14-010 E gemeente@maassluis.nl I www.maassluis.nl uw brief van 29 juli 2013 datum XXXXXX uw kenmerk contactpersoon

Nadere informatie

WET MILIEUBEHEER MAATWERK ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER

WET MILIEUBEHEER MAATWERK ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER WET MILIEUBEHEER MAATWERK ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Datum besluit : GEGEVENS LOCATIE Naam inrichting/locatie: Vijzelgemaal van Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard Adres inrichting

Nadere informatie

odijmond REGIO WATERLAND

odijmond REGIO WATERLAND Gemeente Waterland - k MRĨ 2015 INGEKOMEN Gemeente Waterland O 4 MRT 2015 GESCAND odijmond REGIO WATERLAND Gemeentewerf Monnickendam De heer J.A.J. Borst Postbus 1000 1140 BA MONNICKENDAM VERZONDEN -3

Nadere informatie

Beschikking maatwerkvoorschriften

Beschikking maatwerkvoorschriften Wet milieubeheer Beschikking maatwerkvoorschriften Inrichtingdrijver : Twente Milieu (ABP Zuid) Activiteiten van de inrichting : 2e fase maatwerk Locatie : Vlierstraat 105 te Enschede Datum beschikking

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 19-2018 KENNISGEVING BESLUIT MAATWERK M.B.T. AFVALWATER, DEIMOSLAAN 17B TE HEERHUGOWAARD Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken, gelet op het Activiteitenbesluit milieubeheer,

Nadere informatie

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer Smurfit Kappa Roermond Papier BV te Roermond Zaaknummer: 2016-603446 Kenmerk: 2017/3913 d.d. 19 januari

Nadere informatie

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 30 juli 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 2440-2015

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 30 juli 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 2440-2015 BESCHIKKING Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit datum: 30 juli 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 2440-2015 Verzoek om maatwerk Op 19 mei 2015 hebben wij per e-mail een verzoek ontvangen om de tijdelijke

Nadere informatie

Risico s beperken, leefbaarheid vergroten.

Risico s beperken, leefbaarheid vergroten. Besluit omgevingsvergunning Zaaknummer 1100245 B.V. De Zwaanhoeve Durgerdammergouw 24 1028 BT Amsterdam Locatie: Durgerdammergouw 24 en 45 te Amsterdam Onderwerp: Intrekking Omgevingsvergunning beperkte

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Aanvraag en besluit Met ingang van 12 juli 2018 ligt met bijbehorende

Nadere informatie

Onderwerp: Het milieuneutraal veranderen van de inrichting, door de aanleg van een railinzetplaats.

Onderwerp: Het milieuneutraal veranderen van de inrichting, door de aanleg van een railinzetplaats. Besluit omgevingsvergunning Aanvraagnummer OLO-2288607 ProRail BV Moreelsepark 3 3511EP UTRECHT Locatie: Carolina MacGillavrylaan 3420, 1098XJ AMSTERDAM Onderwerp: Het milieuneutraal veranderen van de

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Kenmerk: Afdeling: Van Gansewinkel Nederland B.V.( regio Zuid-West) Vergunningverlening Datum: 16 december 2014 Onderwerp: Omgevingsvergunning op grond

Nadere informatie

BESCHIKKING. Milieuneutrale omgevingsvergunning

BESCHIKKING. Milieuneutrale omgevingsvergunning BESCHIKKING Milieuneutrale omgevingsvergunning Besluit van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Aanvraag Op 25 mei 2017 hebben wij, Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, een aanvraag omgevingsvergunning

Nadere informatie

Aantal bijlagen. div. Afdeling. Beschikking maatwerkvoorschriften voor uw inrichting aan de Groendalseweg 81 te Bleiswijk.

Aantal bijlagen. div. Afdeling. Beschikking maatwerkvoorschriften voor uw inrichting aan de Groendalseweg 81 te Bleiswijk. AANTEKENEN Motorcrossclub Bleiswijk Postus 107 2665 ZJ LANSINGERLAND Wit DCMR milieudienst Rijnmond Parallelweg 1 Postbus 843 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr.nl W www.dcmr.nl

Nadere informatie

Bekendmakingen week Nieuwe parkeervergunningen en bezoekerspassen

Bekendmakingen week Nieuwe parkeervergunningen en bezoekerspassen Bekendmakingen week 1-2019 Nieuwe parkeervergunningen en bezoekerspassen 2019-2020 Vanaf 1 februari 2019 moeten bewoners op plaatsen waar dat van toepassing is nieuwe parkeervergunningen,- ontheffingen

Nadere informatie

Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 21 maart 2013 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit{-en):

Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 21 maart 2013 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit{-en): gemeente Maassluis De heerc. Moerman Weverskade 70 3147 PA Maassluis Postbus 55 3140 AB Maassluis T 14-010 E gemeente@maas$luis.nl www.maassluis.nl uw brief van uw l

Nadere informatie

De aanvraag betreft de volgende activiteit(en): - Bouwen (art. 2.1 lid 1a)van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)

De aanvraag betreft de volgende activiteit(en): - Bouwen (art. 2.1 lid 1a)van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) Omgevingsvergunning Zaaknummer 1. Inleiding Op 22 september 2015 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het verbouwen van het kantoorgebouw tot een gebouw met zes appartementen

Nadere informatie

Behandeld door Afdeling Toezicht en Handhaving

Behandeld door Afdeling Toezicht en Handhaving A A N T E K E N E N Autokoeling Rio Rijksstraatweg 16 3316 EH DORDRECHT Uw brief van Verzenddatum 8 april 2016 Uw kenmerk Dossier D-00982886 Reactie op Zaaknummer Z-15-275163 Onderwerp Last onder dwangsom

Nadere informatie

MAATWERKBESLUIT *D * D

MAATWERKBESLUIT *D * D *D170309949* D170309949 MAATWERKBESLUIT Aanvrager : Opfokbedrijf Groesbeek Datum besluit : 18 juli 2017 Onderwerp : Maatwerkvoorschriften opslag pluimveemest Gemeente / locatie : Gemeente Berg en Dal/

Nadere informatie

Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 26 juni 2013 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en):

Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 26 juni 2013 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en): Maassluis Gemeente Maassluis De heer L.H.M. Hellebrekers Postbus 55 3140 AB Maassluis Postbus 55 3140 AB Maassluis T 14-010 E gemeente(a)maassluis.nl I www.maassluis.nl uw brief van uw l

Nadere informatie

Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 22 september 2016 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en):

Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 22 september 2016 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en): Mevrouw M.M. Westdijk - van der Sluis Zuidbuurt 4C 3141 EM Maassluis Postbus 55 3140 AB Maassluis T 14-010 E gemeente@maassluis.nl I www.maassluis.nl uw brief van 22 september 2016 datum.. uw kenmerk contactpersoon

Nadere informatie

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen.

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen. beschikking Omgevingsvergunning Documentnummer: 921860 Aanvraag Op 20 februari 2013 hebben wij, burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, een aanvraag omgevingsvergunning als bedoeld in

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 37-2018 Ontwerp Actieplan Geluid Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij op 19 juni 2018 het ontwerp Actieplan Geluid hebben vastgesteld als bedoeld in artikel

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 26-2018 Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning hebben

Nadere informatie

Wet milieubeheer. Beschikking maatwerkvoorschriften

Wet milieubeheer. Beschikking maatwerkvoorschriften Wet milieubeheer Beschikking maatwerkvoorschriften Inrichtingdrijver : Bouwbedrijf Wijlens BV Activiteiten van de inrichting : Opslag bouwafval, puinbreken, vervaardigen betonmortel en vormgeven betonproducten,

Nadere informatie

Registratienummer: Besluit omgevingsvergunning Elswoutshoek

Registratienummer: Besluit omgevingsvergunning Elswoutshoek Registratienummer: 2016003300 Besluit omgevingsvergunning Elswoutshoek Op 22 mei 2015 is namens de heer J.W. Slewe te Overveen een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor de activiteit handelen in

Nadere informatie

Maatwerkvoorschriften Bij het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer

Maatwerkvoorschriften Bij het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer Publiekszaken EEEL'O Milieutoezicht Phoenixstraat 16 2611 AL Delft Bankrekening BNG 28 50 01 787, t n v gemeente Delft Centrale nummers Telefoon 14015 Fax 015 215 95 51 Internet www gemeentedelft info

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 51 2016 Exploitatieovereenkomst appartementengebouw De Bever Het college van Burgemeester en Wethouders van Heerhugowaard heeft op 6 december 2016 besloten in te stemmen met de exploitatieovereenkomst

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Tieleman Transport BV Postbus 26 4587 ZG Kloosterzande Kenmerk: W-AOV150541/ 00115717 Afdeling: Vergunningverlening Datum: 15 februari 2016 Onderwerp:

Nadere informatie

Stichting Spaarne Gasthuis C.A. Wolse Postbus AT Hoofddorp. Betreft: Omgevingsvergunning

Stichting Spaarne Gasthuis C.A. Wolse Postbus AT Hoofddorp. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Stichting Spaarne Gasthuis C.A. Wolse Postbus 770 2130 AT Hoofddorp Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 30 mei

Nadere informatie

Boskalis Nederland Infra B.V. Mevrouw A. Neven Postbus AD NUTH

Boskalis Nederland Infra B.V. Mevrouw A. Neven Postbus AD NUTH Boskalis Nederland Infra B.V. Mevrouw A. Neven Postbus 22194 6360 AD NUTH Afdeling Vergunningen Behandeld de heer mr. E.H.J. Eussen Zaaknummer 2017-204520 Telefoon +31 6 47 11 28 47 Ons kenmerk 2017/66026

Nadere informatie

Gemeente Leiden. t.a.v. S Berg Stationsplein AJ LEIDEN. Geachte mevrouw, heer,

Gemeente Leiden. t.a.v. S Berg Stationsplein AJ LEIDEN. Geachte mevrouw, heer, Gemeente Leiden t.a.v. S Berg Stationsplein 107 2312 AJ LEIDEN Bezoekadres Postadres Telefoon E-mail Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden 071-5165165 bodvs@leiden.nl

Nadere informatie

Bekendmakingen week Voornemen tot ambtshalve uitschrijving uit de basisregistratie personen

Bekendmakingen week Voornemen tot ambtshalve uitschrijving uit de basisregistratie personen Bekendmakingen week 12-2019 Voornemen tot ambtshalve uitschrijving uit de basisregistratie personen Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben het voornemen de adresgegevens van onderstaande

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Verkleinen van de inrichting

Omgevingsvergunning Verkleinen van de inrichting Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Verkleinen van de inrichting Dienst Stadsbeheer te Maastricht Zaaknummer: 2013-0182 Kenmerk: 2013/16657 d.d. 21 maart 2013 Verzonden: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Zaaknummer

Omgevingsvergunning Zaaknummer Omgevingsvergunning Zaaknummer 723720 1. Inleiding Op 22 juni 2016 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het vervangen van de dakkapel aan de achterzijde van de woning op het

Nadere informatie

(ONTWERP) BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER

(ONTWERP) BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: (ONTWERP) BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Ontwerpbesluit Met ingang van 5 april 2018 ligt met bijbehorende

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Kenmerk: Afdeling: Van Gansewinkel Vlissingen T.a.v. de heer Van Veldhuizen Rijksweg-Zuid 91 4715 TA RUCPHEN W-AOV140337/00073368 Vergunningverlening

Nadere informatie

minuut Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 23 augustus 2012 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en):

minuut Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 23 augustus 2012 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en): gemeente minuut Gemeente Maassluis De heer E. Endlich Postbus 55 3140 AB MAASSLUIS Postbus 55 3140 AB Maassluis T 14-010 E gemeente@maassluis.nl I www.maassluis.nl uw brief van uw kenmerk 23 augustus 2012

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Zaaknummer

Omgevingsvergunning Zaaknummer Omgevingsvergunning Zaaknummer 697624 1. Inleiding Op 13 mei 2016 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het starten van een domino's pizza filiaal op basis van een afhaal- en

Nadere informatie

I. BESLISSING. I.A. Algemeen

I. BESLISSING. I.A. Algemeen Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 10 november 2009 Team Milieubeheer Nummer 2009INT250700

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland t.a.v. de heer G.M. Boks Postbus 3007 2001DA Haarlem. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Boks,

Provincie Noord-Holland t.a.v. de heer G.M. Boks Postbus 3007 2001DA Haarlem. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Boks, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Provincie Noord-Holland t.a.v. de heer G.M. Boks Postbus 3007 2001DA Haarlem Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte heer

Nadere informatie

2 3 JULI 2015. gemeentes LUIS. Aan Aannemersbedrijf Van der Poel B.V. T.a.v. de heer R.M. van Pamelen. Postbus 116 4530 AC TERNEUZEN

2 3 JULI 2015. gemeentes LUIS. Aan Aannemersbedrijf Van der Poel B.V. T.a.v. de heer R.M. van Pamelen. Postbus 116 4530 AC TERNEUZEN gemeentes LUIS Postadres: Postbus 27 4500 AA Oostburg Aan Aannemersbedrijf Van der Poel B.V. T.a.v. de heer R.M. van Pamelen Postbus 116 4530 AC TERNEUZEN Bezoekadres: Nieuwstraat 22 4501 BD Oostburg Telefoon

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvragen en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Deest: - Kiezel 10, kad. bekend Druten sectie E 0967, tijdelijk

Nadere informatie

Ons kenmerk Uw kenmerk Aantal bijlagen Datum _ november 2016

Ons kenmerk Uw kenmerk Aantal bijlagen Datum _ november 2016 AANTEKENEN Handelsonderneming Bepo B.V. T.a.v. de directie Ceintuurbaan 124 3051 KD ROTTERDAM Parallelweg 1 Postbus 843 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr.nl W www.dcmr.nl Ons

Nadere informatie

W.S. van DamYes. De heer W.S. van Dam Beijerscheweg NH STOLWIJK. Uitgaand Aanvraag omgevingsvergunning ontvangen. Omgevingsvergunning

W.S. van DamYes. De heer W.S. van Dam Beijerscheweg NH STOLWIJK. Uitgaand Aanvraag omgevingsvergunning ontvangen. Omgevingsvergunning De heer W.S. van Dam Beijerscheweg 46 2821 NH STOLWIJK W.S. van DamYes *16-0009038* 16-0009038 Uitgaand Aanvraag omgevingsvergunning ontvangen LOCATIE: Stolwijk DOCUMENTNUMMER: 16-0009038 BEHANDELD DOOR:

Nadere informatie

Gelet op de projectomschrijving en op artikel 2.4 van de Wabo zijn wij in dit geval het bevoegde gezag om op de aanvraag te beslissen.

Gelet op de projectomschrijving en op artikel 2.4 van de Wabo zijn wij in dit geval het bevoegde gezag om op de aanvraag te beslissen. g^atwijk Omgevingsvergunning Zaaknummer 1338254 1. Inleiding Op 18 december 2018 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een woning en het aanleggen van een in-

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN VLISSINGEN

BESCHIKKING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN VLISSINGEN BESCHIKKING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN VLISSINGEN Aan: Kenmerk: Afdeling: C.RO Ports Nederland BV W-AOV140655/00088977 Vergunningverlening Datum: 21 januari 2015 Onderwerp: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

gemeente Katwijk:Kor\vnq\r\ Julianalaan 3, 2224 EW Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk, website:

gemeente Katwijk:Kor\vnq\r\ Julianalaan 3, 2224 EW Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk, website: g^atwijk Omgevingsvergunning Zaaknummer 970399 1. Inleiding Op 15 mei 2017 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een hegconstructie op het perceel Boerslaan

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 48-2018 APV Ingevolge de Algemene plaatselijke verordening van Heerhugowaard is het niet toegestaan om een aanhanger/trailer te parkeren op de openbare weg langer dan acht achtereenvolgende

Nadere informatie

Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Voerendaal / juni 2011

Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Voerendaal / juni 2011 \ gemeente voerendaal Raadhuisplein i 6367 ED Voerendaal Postbus 23000 6367 ZG Voerendaal T 045-575 }j 99 F 045-5-5 11 95 E info@voerendaal.nl VV voerendaal.nl de heer L.G.C.M. Snijders Valkenburgerweg

Nadere informatie

uw aanvraag ons kenmerk datum bijlage 21 februari 2017 BOX mei 2017 diverse

uw aanvraag ons kenmerk datum bijlage 21 februari 2017 BOX mei 2017 diverse Postadres: Bank: NL18RABO0108700550 Postbus 450 BTW- nr: 806385297.B.01 5830 AL BOXMEER Telefoon: 0485 585 911 Kantooradres: Fax: 0485 572 432 Raadhuisplein 1 E-mail: gemeente@boxmeer.nl 5831 JX Boxmeer

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit milieuneutraal veranderen Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer: 2015-1985 Kenmerk: 2016/48004 d.d. 23 juni 2016 Verzonden:

Nadere informatie

Print deze uitspraak rechtsgebied. Kamer 2 - Milieu - Bestuursdwang / E-mail deze uitspraak

Print deze uitspraak rechtsgebied. Kamer 2 - Milieu - Bestuursdwang / E-mail deze uitspraak Essentie uitspraak: Indien in een inrichting meerdere overslag- of laad- en losgedeelten aanwezig zijn, mag per overslag- of laad- en losgedeelte maximaal 10.000 kilogram gevaarlijke stoffen tijdelijk

Nadere informatie

Publiek. De overwegingen die aan dit besluit ten grondslag liggen worden verderop in dit document per activiteit vermeld.

Publiek. De overwegingen die aan dit besluit ten grondslag liggen worden verderop in dit document per activiteit vermeld. Publiek O M G E V I N G S V E R G U N N I N G Burgemeester en Wethouders hebben op 28 november 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het milieuneutraal veranderen van de uitbreiding

Nadere informatie

brandveiligheid bij algemene maatregel van bestuur aangewezen categorieën gevallen.

brandveiligheid bij algemene maatregel van bestuur aangewezen categorieën gevallen. Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Jong Leren, stichting voor confessioneel onderwijs De heer Th. G.A. Houtkamp Postbus 320 2100 AH Heemstede Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: ONTWERPBESCHIKKING,

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 24-2019 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om op de - Keizerfazant, ter hoogte van huisnummer 35 -

Nadere informatie

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Beschikking Omgevingsvergunning Aanvrager : Brink Recycling B.V. Aangevraagde activiteiten : Beperken opslag gevaarlijk afval tot maximaal 50 ton Locatie : Haatlandhaven

Nadere informatie

W&O lichtreclame De heer ERP Wolthekker Jacobijnerkerkhof EN Leeuwarden. Betreft: Omgevingsvergunning

W&O lichtreclame De heer ERP Wolthekker Jacobijnerkerkhof EN Leeuwarden. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam W&O lichtreclame De heer ERP Wolthekker Jacobijnerkerkhof 2 8911 EN Leeuwarden Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Ons kenmerk C2137444/3548082 voor het ambtshalve wijzigen krachtens de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) van de omgevingsvergunning van

Nadere informatie

Gelet op de projectomschrijving en op artikel 2.4 van de Wabo zijn wij in dit geval het bevoegde gezag om op de aanvraag te beslissen.

Gelet op de projectomschrijving en op artikel 2.4 van de Wabo zijn wij in dit geval het bevoegde gezag om op de aanvraag te beslissen. Omgevingsvergunning Zaaknummer 550658 1. Inleiding Op 21 september 2015 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het vergroten van de bestaande dakkapel (wijziging op de eerder

Nadere informatie

Gelet op artikel 2.1 van de Wabo besluiten wij de omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteit: Bouwen (art. 2.1 lid ia van de Wabo)

Gelet op artikel 2.1 van de Wabo besluiten wij de omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteit: Bouwen (art. 2.1 lid ia van de Wabo) g^atwijk Omgevingsvergunning Zaaknummer 1321847 1. Inleiding Op 23 november 2018 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het legaliseren van een hekwerk op het perceel op de gronden

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 12-2018 NIEUWSBERICHT Voornemen tot ambtshalve uitschrijving uit de basisregistratie personen Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben het voornemen de adresgegevens

Nadere informatie

Betreft: Besluit op aanvraag Omgevingsvergunning

Betreft: Besluit op aanvraag Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Action Service & Distributie B.V. Perenmarkt 15 1681 PG ZWAAGDIJK OOST Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Besluit op aanvraag Omgevingsvergunning

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Sloe Centrale B.V. Albaniëweg 10 4389 PR RITTHEM Kenmerk: Afdeling: W-AOV150322 Vergunningverlening Datum: 26 augustus 2015 Onderwerp: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Omgevingsvergunning OPENBARE EN GEBOUWDE OMGEVING

Omgevingsvergunning OPENBARE EN GEBOUWDE OMGEVING OPENBARE EN GEBOUWDE OMGEVING ons kenmerk 967021 behandeld door mevrouw SGM Jacobs doorkiesnummer +31 77 3596828 besluitdatum 10 april 2017 onderwerp besluit Omgevingsvergunning Op 30 mei 2016 en op 6

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Zaaknummer

Omgevingsvergunning Zaaknummer Omgevingsvergunning Zaaknummer 907474 1. Inleiding Op 5 april 2017 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een buitenzuil met de logo's van de huurders van 't

Nadere informatie

Besluit omgevingsvergunning milieu. Aanvraagnummer: Aanvrager: Servauto Nederland B.V. Dhr. M. Haas Postbus BC Den Haag

Besluit omgevingsvergunning milieu. Aanvraagnummer: Aanvrager: Servauto Nederland B.V. Dhr. M. Haas Postbus BC Den Haag Besluit omgevingsvergunning milieu Aanvraagnummer: 170186 Aanvrager: Servauto Nederland B.V. Dhr. M. Haas Postbus 294 2501 BC Den Haag Locatie: Total Express Hoofddorp, Graan voor Visch 19201 te Hoofddorp

Nadere informatie

Onderwerp Datum 28-09-2015

Onderwerp Datum 28-09-2015 Besluit omgevingsvergunning Pagina 1 van 5 BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING 1.1 Aanvraag Gezien de aanvraag omgevingsvergunning van: Naam : W.P. Kanters wonende/gevestigd : Merseloseweg 1335801 CC Venray ontvangen

Nadere informatie

Gewaamierkte documenten

Gewaamierkte documenten Ons kenmerk- 2014/140140 gemeente Zaanstad Omgevingsvergunningen Gemeente Zaanstad De heer R. van Zonneveld Postbus 2000 1500 GA ZAANDAM Stadhuisplein 100 1506 MZ Zaandam Postbus 2000 1500 GA Zaandam Telefoon

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvraag en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvraag: Omgevingsvergunning: - Horst ongenummerd, kad. Bekend Druten sectie B 5042, bouwen

Nadere informatie