Wet milieubeheer. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Melding artikel ENCI te Maastricht. Zaaknummer:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wet milieubeheer. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Melding artikel ENCI te Maastricht. Zaaknummer:"

Transcriptie

1 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Wet milieubeheer Melding artikel 8.19 ENCI te Maastricht Zaaknummer: Kenmerk: 2015/48998 d.d. 16 juli 2015 Verzonden:

2 INHOUDSOPGAVE 1 Melding Vergunningensituatie Voorliggende melding Omschrijving van de milieugevolgen van de verandering 3 2 Besluit 5 Zaaknummer:

3 1 Melding Gedeputeerde Staten van Limburg hebben op 24 juni 2015 een melding ex art Wet milieubeheer ontvangen inzake het afvoeren van kalksteen en silex naar derden van ENCI B.V. aan de Lage Kanaaldijk115 te Maastricht. De melding is geregistreerd onder nummer Aangezien tegen de vigerende Wm-vergunning van ENCI Maastricht BV, verleend op d.d. 3 maart 2015 beroep is ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (ABRS) waarop nog niet is beslist, is de vigerende Wm-vergunning nog niet onherroepelijk, maar wel in werking getreden. Op basis van artikel 1.2, tweede lid, onder c van de Invoeringswet Wet algemene bepalingen omgevingsgrecht (Wabo) is het oude recht van toepassing op de nog niet onherroepelijk geworden Wmvergunning. Dit betekent dat de Wabo voor wat betreft het onderdeel milieu vooralsnog niet van toepassing is op de inrichting van ENCI. Dientengevolge zal een wijziging van de inrichting die aan de criteria uit het eerste lid van artikel 8.19 van de Wm voldoet middels een melding ex art. 8.19, eerste lid van de Wm geaccepteerd moeten worden. 1.1 Vergunningensituatie Aan ENCI B.V. is eerder oprichtingsvergunning (cementproductie) en revisievergunning (groevedeel) in het kader van de Wet milieubeheer verleend op 3 maart 2015, kenmerk 2009/ Voorliggende melding De op 24 juni 2015 ontvangen melding betreft de afvoer van kalksteen en silex, gewonnen in de groeve, naar derden. Een deel van het extern bewerkte kalk/silex mengsel gaat terug naar ENCI voor verwerking in het productieproces. De totale hoeveelheid gewonnen kalksteen zal niet toenemen ten opzichte van de reeds vergunde hoeveelheden. Uit de melding blijkt eveneens dat het aantal transporten naar- en van het externe bedrijf past binnen het vergunde aantal transporten in de oprichtingsverguning van 3 maart De transporten vinden hoofdzakelijk plaats in de dagperiode. 1.3 Omschrijving van de milieugevolgen van de verandering In onderstaande afwegingen is per milieu thema de relatie gelegd met de verandering. Afvalstoffen Er ontstaat geen afval bij het afvoeren van kalksteen en silex. Milieuthema afvalwater Deze wijziging levert geen extra afvalwater op dat eventueel geloosd zou moeten worden. Bodem Wanneer tijdens het overslaan en laden materiaal gemorst zou worden, betreft dit gebiedseigen materiaal dat niet leidt tot bodemverontreiniging. Zaaknummer:

4 Energie De afgevoerde kalksteen wordt niet verwerkt in het productieproces. Derhalve wordt hiervoor ook geen energie verbruikt. Externe veiligheid Externe veiligheid speelt geen rol aangezien er bij het transport geen (nieuwe) gevaarlijke stoffen worden gebruikt. Geluid, verkeer, vervoer en trillingen Voor het winnen van de kalksteen voor afvoer naar derden wordt hetzelfde materieel ingezet als voor de winnning van kalksteen voor de productie van klinker. Er wordt geen toename aangevraagd in de te winnen hoeveelheden kalksteen. Uit bijlage 2 bij de melding blijkt dat de geluidbelasting ten gevolge van de inrichting niet toeneemt. Daarnaast neemt het totaal aantal transporten en de verdeling over dag-,avond- en nachtperiode niet toe ten opzichte van de aangevraagde aantallen in de aanvraag van De aan- en afvoer zal binnen d totaal vergunde vervoersbewegingen plaats vinden. Geur Het milieuthema geur is niet aan de orde aangezien de grond niet verontreinigd is met potentieel geurende componenten. Stoffenbeheer inclusief waterverbruik Er worden niet meer grondstoffen dan wel drinkwater verbruikt dan reeds is vergund. Lucht Lucht is onder te verdelen in stofemissies en overige emissies als gevolg van de vrachtbewegingen. Aan de mogelijke stofemissies is in de aanvraag van de vigerende vergunning uitgebreid aandacht besteed en er zijn vergunningsvoorschriften voor opgenomen. Deze voorschriften behoeven geen wijziging en blijven onverkort gelden. Emissies ten gevolge van de vrachtbewegingen hoeven niet nader beschouwd te worden aangezien de vergunde transporten niet worden overschreden. Conclusie Uit bovenstaande afweging is te concluderen dat de gemelde wijziging geen andere of grotere gevolgen voor het milieu heeft dan reeds vergund. De melding voor de afvoer van kalksteen past binnen de gestelde normen en randvoorwaarden van de vigerende vergunning. Er is gezien het vorenstaande geen aanleiding tot het moeten toepassen van de artikelen 8.22, 8.23 of 8.25 Wm. Zaaknummer:

5 2 Besluit Gelet op het bepaalde in artikel 8.19, lid 1, sub c, Wm verklaren wij dat de voorgenomen verandering, te weten de afvoer kalksteen en silex naar derden: niet leidt tot andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu dan die de inrichting ingevolge de op 3 maart 2015 (kenmerk 2009/8540) verleende oprichtingsvergunning mag veroorzaken; niet zal leiden tot een andere inrichting dan waarvoor vergunning is verleend; geen aanleiding geeft tot toepassing van de artikelen 8.22, 8.23 of 8.25 Wm. Dit betekent dat wij de melding voor de voornoemde verandering accepteren en dat de op 3 maart 2015 (kenmerk 2009/8540) verleende oprichtingsvergunning tevens geldt voor deze verandering. Rechtsbescherming Als dit besluit uw belang rechtstreeks raakt en u het met de inhoud van dit besluit niet eens bent, kunt u bezwaar maken. U moet dan binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden een bezwaarschrift indienen. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: a. de naam en het adres van de indiener; b. de datum; c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht; d. de redenen van het bezwaar (motivering). Het bezwaarschrift moet worden gericht aan: Gedeputeerde Staten van Limburg Cluster Juridische Zaken en Inkoop, team Rechtsbescherming Postbus MA MAASTRICHT Voor meer informatie verwijzen wij u naar en klik vervolgens op e-loket. Als u een bezwaarschrift heeft ingediend, dan kunt u tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Inwerkingtreding Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag volgend op de bezwaartermijn van 6 weken. Indien tegen het besluit bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening als bedoeld in artikel 8:81, tweede lid, van de Algemene wet bestuursrecht is gedaan, wordt het besluit niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Afschriften Afschriften van dit besluit zijn gezonden naar: Aanvrager van de vergunning, zijnde ENCI B.V. vestiging Maastricht, postbus 1, 6200 AA Maastricht; College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ, Maastricht; Inspectie Leefomgeving en Transport, Postbus 16191, 2500 BD, Den Haag. Zaaknummer:

6 Gedeputeerde Staten van Limburg namens dezen, C.J. Hermans, Afdelingshoofd Vergunningen a.i. Regionale Uitvoeringsdienst Zuid-Limburg Zaaknummer:

Wet milieubeheer. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Melding artikel ENCI te Maastricht. Zaaknummer:

Wet milieubeheer. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Melding artikel ENCI te Maastricht. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Wet milieubeheer Melding artikel 8.19 ENCI te Maastricht Kenmerk: 2015/50286 d.d. 16 juli 2015 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Melding 3 1.1 Vergunningensituatie...

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit milieuneutraal veranderen Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer: 2015-1985 Kenmerk: 2016/48004 d.d. 23 juni 2016 Verzonden:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V. te Roermond

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V. te Roermond Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Activiteit milieuneutraal veranderen Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer: 2015-1632 Kenmerk: 2015/95267 d.d. 10 december 2015 Verzonden:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Plaatsen kantoorunit. Componenta B.V. te Weert. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Plaatsen kantoorunit. Componenta B.V. te Weert. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Plaatsen kantoorunit Componenta B.V. te Weert Zaaknummer: 2013-0353 Kenmerk: 2013/37607 d.d. 27 juni 2013 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het milieuneutraal veranderen. Sappi Maastricht B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het milieuneutraal veranderen. Sappi Maastricht B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Omgevingsvergunning voor het milieuneutraal veranderen. Sappi Maastricht B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2017-206587 Kenmerk: 2018/2142 d.d. 11 januari 2018

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning bouwen Medwaste Control Benelux B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning bouwen Medwaste Control Benelux B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Intrekking omgevingsvergunning bouwen Medwaste Control Benelux B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2015-2087 Kenmerk 2016/28760 d.d. 14 april

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Milieuneutraal veranderen. CSP Infrastructuur te Sittard-Geleen

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Milieuneutraal veranderen. CSP Infrastructuur te Sittard-Geleen Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Milieuneutraal veranderen CSP Infrastructuur te Sittard-Geleen Zaaknummer: 2018-206008 Kenmerk: 2018/77833 d.d. 15 november 2018. Verzonden:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning Medwaste Control Benelux B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning Medwaste Control Benelux B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Intrekking omgevingsvergunning Medwaste Control Benelux B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2015-1995 Kenmerk: 2016/28755 d.d. 14 april 2016 Verzonden:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Voor de activiteit milieuneutrale verandering

Omgevingsvergunning Voor de activiteit milieuneutrale verandering Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor de activiteit milieuneutrale verandering Milieu Service Zuid B.V. te Maasbracht Zaaknummer 2012-0105 d.d. 8 maart 2012 Verzonden: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit milieuneutraal veranderen. MGG Netherlands BV te Tegelen gemeente Venlo

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit milieuneutraal veranderen. MGG Netherlands BV te Tegelen gemeente Venlo Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor de activiteit milieuneutraal veranderen MGG Netherlands BV te Tegelen gemeente Venlo Zaaknummer: 2017-200673 Kenmerk: 2017/18405 d.d.

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. PQ Silicas B.V. te Maastricht. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. PQ Silicas B.V. te Maastricht. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor de activiteit vellen en of doen vellen van een houtopstand PQ Silicas B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2016-601087 Kenmerk: 2016/80928

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Verkleinen van de inrichting

Omgevingsvergunning Verkleinen van de inrichting Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Verkleinen van de inrichting Dienst Stadsbeheer te Maastricht Zaaknummer: 2013-0182 Kenmerk: 2013/16657 d.d. 21 maart 2013 Verzonden: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Sittard-Geleen. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Sittard-Geleen. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Consortium Grensmaas B.V. te Sittard-Geleen Zaaknummer: 2016-0039 Kenmerk: 2016/27473d.d.7 april 2016 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Katan Vuurwerk om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit.

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Katan Vuurwerk om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit. Zaaknummer 2016-0321 Maastricht 28 april 2016 Ons kenmerk 2016/33037 Bijlage(n) 1 Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontbrandingstoestemming Onderwerp Aanvraag van Katan Vuurwerk om

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg. Van Gansewinkel B.V. te Venlo. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg. Van Gansewinkel B.V. te Venlo. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg Omgevingsvergunning Van Gansewinkel B.V. te Venlo Zaaknummer: 2014-0777 Kenmerk: 2014/51651 d.d. 25 september 2014 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit 3 2 Procedure

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit vellen of doen vellen van een houtopstand

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit vellen of doen vellen van een houtopstand Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor de activiteit vellen of doen vellen van een houtopstand Consortium Grensmaas B.V. te Born, het kappen van bomen binnen de inrichting

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Melding huur Lestrade hal 3. Rockwool te Roermond

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Melding huur Lestrade hal 3. Rockwool te Roermond Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Melding huur Lestrade hal 3 Rockwool te Roermond Zaaknummer 2012-0269 d.d. 3 mei 2012. Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit 3 2 Procedure 5

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Milieuneutraal veranderen

Omgevingsvergunning Milieuneutraal veranderen Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Milieuneutraal veranderen SITA EcoService Nederland B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2016-603072 Kenmerk: 2016/313 d.d. 5 januari 2017 Verzonden:

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van XENA VUURWERK B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit.

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van XENA VUURWERK B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit. Zaaknummer 2017-204942 Maastricht 17 oktober 2017 Ons kenmerk 2017/71446 Bijlage(n) 1 Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontbrandingstoestemming Onderwerp Aanvraag van XENA VUURWERK

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Born. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Consortium Grensmaas B.V. te Born. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit vellen en/of doen vellen van een houtopstand Consortium Grensmaas B.V. te Born Zaaknummer: 2016-602653 Kenmerk: 2017/3657

Nadere informatie

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer Smurfit Kappa Roermond Papier BV te Roermond Zaaknummer: 2016-603446 Kenmerk: 2017/3913 d.d. 19 januari

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg. DSM Pharma Chemicals B.V. te Venlo. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg. DSM Pharma Chemicals B.V. te Venlo. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg Omgevingsvergunning DSM Pharma Chemicals B.V. te Venlo Zaaknummer: 2014-0026 Kenmerk: 2014/8018 d.d. 13 februari 2014 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit 3 2

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. Action Service & Distributie B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. Action Service & Distributie B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Activiteit milieuneutraal veranderen Action Service & Distributie B.V. te Echt Zaaknummer: 2017-200376 Kenmerk: 2017/12978 d.d. 16 februari

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Vitesse Logistics B.V. te Venlo. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Vitesse Logistics B.V. te Venlo. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Vitesse Logistics B.V. te Venlo Zaaknummer: 2016-0668 Kenmerk: 2016/54909 d.d. 21 juli 2016 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit 3 2 Procedure

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van RFI Pyro-Events om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit.

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van RFI Pyro-Events om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit. Zaaknummer 2018-201740 Maastricht 26 april 2018 Ons kenmerk 2018/28716 Verzonden Bijlage 1 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontbrandingstoestemming Onderwerp Aanvraag van RFI Pyro-Events om

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning Medwaste Control Benelux B.V.

Omgevingsvergunning. Ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning Medwaste Control Benelux B.V. Ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Intrekking omgevingsvergunning Medwaste Control Benelux B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2015-2087 Kenmerk 2016/12343 d.d. 18 februari

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit milieuneutrale wijziging

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor de activiteit milieuneutrale wijziging Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor de activiteit milieuneutrale wijziging Statice Helden B.V. te Beringe (gemeente Peel en Maas) Zaaknummer: 2012-0741 Kenmerk: 2012/55767

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Wijziging vergunning artikel 151 Mijnbouwbesluit. Sint Pietersberg, gangenstelsel Zonneberg te Maastricht

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Wijziging vergunning artikel 151 Mijnbouwbesluit. Sint Pietersberg, gangenstelsel Zonneberg te Maastricht Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Mijnbouwwet Wijziging vergunning artikel 151 Mijnbouwbesluit Sint Pietersberg, gangenstelsel Zonneberg te Maastricht Natuurhistorisch Genootschap in Limburg

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Collin B.V. te Venlo. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Collin B.V. te Venlo. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Collin B.V. te Venlo Zaaknummer: 2017-202316 Kenmerk: 2017/38559 d.d. 1 juni 2017 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit 3 2 Procedure 4 2.1

Nadere informatie

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Milieubeheer

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Milieubeheer Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Milieubeheer CSP B.V./Sitech Services B.V. deelinrichting Afvalwatersysteem (IAZI) te Sittard-Geleen Zaaknummer: 2015-2084

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. milieuneutrale verandering

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. milieuneutrale verandering Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning milieuneutrale verandering Deelinrichting Kantoren, opslag- en werkplaatsen Sitech Services site Chemelot te Sittard-Geleen Zaaknummer: 2013-0863

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Wormdal Vastgoed B.V. te Kerkrade. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Wormdal Vastgoed B.V. te Kerkrade. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Ambtshalve wijziging (vergeten Euralcodes) Wormdal Vastgoed B.V. te Kerkrade Zaaknummer: 2017-200586 Kenmerk: 2017/8457 d.d.2 februari 2017.

Nadere informatie

I. BESLISSING. I.A. Algemeen

I. BESLISSING. I.A. Algemeen Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 10 november 2009 Team Milieubeheer Nummer 2009INT250700

Nadere informatie

Gelet op het bepaalde in de Wet milieubeheer besluiten wij dat:

Gelet op het bepaalde in de Wet milieubeheer besluiten wij dat: Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140 www.provincie-utrecht.nl Datum 26 augustus 2008 Team Milieubeheer

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Pyrofoor de Amsterdam B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit.

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Pyrofoor de Amsterdam B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit. Ons kenmerk 2018/26005 Maastricht 10 april 2018 Bijlage(n) 1 Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontbrandingstoestemming Onderwerp Aanvraag van Pyrofoor de Amsterdam B.V. om een ontbrandingstoestemming

Nadere informatie

Aanmeldnotitie Besluit Mer

Aanmeldnotitie Besluit Mer Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Aanmeldnotitie Besluit Mer Geerlings Metaalrecycling BV te Venlo Zaaknummer 2012-0164 d.d. 5 april 2012 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit 3 2 Procedure 4 2.1

Nadere informatie

Ontheffing Besluit geluidproductie sportmotoren

Ontheffing Besluit geluidproductie sportmotoren Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontheffing Besluit geluidproductie sportmotoren Motorcrosswedstrijden 1 weekend in 2014 M.C.V. Well te Well gemeente Bergen Zaaknummer 2014-0371 Kenmerk: 2014/32036

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit uitvoeren van een werk

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit uitvoeren van een werk Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit uitvoeren van een werk Locatie Nieuwenhagen kavel A 1299, 3879 en 2725 te Landgraaf Zaaknummer 2012-0814 Kenmerk 2013/3889

Nadere informatie

I. BESLISSING. I.A. Algemeen

I. BESLISSING. I.A. Algemeen Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 26 januari 2010 Team Milieubeheer Nummer 2010INT255457

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Verlengen van de omgevingsvergunning (zaaknummer ) voor het plaatsen van een tijdelijk kantoor

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Verlengen van de omgevingsvergunning (zaaknummer ) voor het plaatsen van een tijdelijk kantoor Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Verlengen van de omgevingsvergunning (zaaknummer 2011-0384) voor het plaatsen van een tijdelijk kantoor TWO Chemical Warehousing B.V. te Maastricht Zaaknummer

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het maken van een uitweg. Dienst Stadsbeheer te Maastricht

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het maken van een uitweg. Dienst Stadsbeheer te Maastricht Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor het maken van een uitweg Dienst Stadsbeheer te Maastricht Zaaknummer: 2013-0213 Kenmerk: 2013/21381 d.d. 11 april 2013 Verzonden: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Omgevingsvergunning voor de activiteit uitvoeren van een werk

Omgevingsvergunning voor de activiteit uitvoeren van een werk Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit uitvoeren van een werk Locatie Hoensbroek kavel A 5193 te Heerlen Zaaknummer: 2012-0812 Kenmerk 2013/569 d.d. 3 januari

Nadere informatie

pror.tinci renthe 1. OMGEVINGSVERGUNNING BESLUIT 1.1. Ondenrerp

pror.tinci renthe 1. OMGEVINGSVERGUNNING BESLUIT 1.1. Ondenrerp Prov incie h øis lüesterbrink r, Assen Postadres Postbus rzz, 94oo.tc Assen www.drenthe.nl r (o592) 36 tt tt n (o592) j6 t7 77 pror.tinci renthe Assen, 17 januari2013 VERZONDEN 21JAiI.2O13 Ons kenmerk

Nadere informatie

I. SAMENVATTING BESLUIT

I. SAMENVATTING BESLUIT Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 16 maart 2010 Team Milieubeheer Nummer 2010INT257437

Nadere informatie

I. BESLISSING DE MELDING. II.A. Beschrijving van de melding en de inrichting

I. BESLISSING DE MELDING. II.A. Beschrijving van de melding en de inrichting Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 3 maart 2009 Team Milieubeheer Nummer 2009INT238015

Nadere informatie

Omgevingsgvergunning

Omgevingsgvergunning Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsgvergunning Ambtshalve wijziging voorschrift Menten-Hilkens B.V. te Haelen Zaaknummer 2012-0112 d.d. 3 mei 2012. Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit

Nadere informatie

ODMH Omgevingsdienst Midden-Holland

ODMH Omgevingsdienst Midden-Holland WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT BESCHIKKING MILIEUASPECT INRICHTINGEN (artikel 3.10 lid 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) Datum Nummer aanvraag Gegevens aanvrager Naam aanvrager Postbus

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Vuurwerk 24 U.G. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit.

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Vuurwerk 24 U.G. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit. Ons kenmerk 2016-0299 Maastricht 18 april 2016 Zaaknummer Bijlage(n) 1 Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontbrandingstoestemming Onderwerp Aanvraag van Vuurwerk 24 U.G. om een ontbrandingstoestemming

Nadere informatie

2. Procedure De melding ingevolge artikel 8.19 Wet milieubeheer, gedateerd 4 december 2007, is bij ons ingekomen op 5 december 2007.

2. Procedure De melding ingevolge artikel 8.19 Wet milieubeheer, gedateerd 4 december 2007, is bij ons ingekomen op 5 december 2007. Van Gansewinkel Nederland BV Postbus 49 5660 AA EINDHOVEN Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl www.brabant.nl Bank ING 67.45.60.043

Nadere informatie

BPL Beton v.o.f. De heer Behaeghel Postbus 22194 6360 AD NUTH

BPL Beton v.o.f. De heer Behaeghel Postbus 22194 6360 AD NUTH BPL Beton v.o.f. De heer Behaeghel Postbus 22194 6360 AD NUTH Afdeling Vergunningen Behandeld de heer J.J.H.L. Segers Zaaknummer 2016-0036 Telefoon +31 6 55 41 89 33 Ons kenmerk 2016/15834 Fax +31 43 389

Nadere informatie

Ons kenmerk 2016/ Maastricht 15 december 2016 Zaaknummer Bijlagen 2 Verzonden. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg.

Ons kenmerk 2016/ Maastricht 15 december 2016 Zaaknummer Bijlagen 2 Verzonden. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Ons kenmerk 2016/100567 Maastricht 15 december 2016 Zaaknummer 2016-602998 Bijlagen 2 Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Verzoek Bij brief van 21 november 2016, ingekomen op 23 november

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg. Verzoek wijziging milieuvoorschriften. Haven Maastricht B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg. Verzoek wijziging milieuvoorschriften. Haven Maastricht B.V. Besluit van Gedeputeerde staten van Limburg Omgevingsvergunning Verzoek wijziging milieuvoorschriften Haven Maastricht B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2015-0790 Kenmerk: 2015/63944 d.d. 3 september 2015.

Nadere informatie

Ons kenmerk 2017/15596 Maastricht 2 maart 2017 Zaaknummer Verzonden 2 maart 2017 Bijlagen. div.

Ons kenmerk 2017/15596 Maastricht 2 maart 2017 Zaaknummer Verzonden 2 maart 2017 Bijlagen. div. Ons kenmerk 2017/15596 Maastricht 2 maart 2017 Zaaknummer 2017-200514 Verzonden 2 maart 2017 Bijlagen div. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Verzoek Op 23 januari 2017, aangevuld op 30 januari

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Dutch Fireworks Professional B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit.

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Dutch Fireworks Professional B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit. Zaaknummer 2017-203419 Maastricht 17 augustus 2017 Ons kenmerk 2017/58149 Verzonden Bijlage(n) 1 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontbrandingstoestemming Onderwerp Aanvraag van Dutch Fireworks

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor het maken, hebben, of veranderen van een uitweg. Rockwool B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Voor het maken, hebben, of veranderen van een uitweg. Rockwool B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Voor het maken, hebben, of veranderen van een uitweg Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer 2012-0544 d.d.23 augustus 2012. Verzonden: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Pagina 1 van 10 Registratienummer: Z / D

Pagina 1 van 10 Registratienummer: Z / D Postbus 8035 5601 KA Eindhoven T: 088-369 03 69 I: www.odzob.nl Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op de op 6 juli 2017 bij hen ingekomen aanvraag van Van Gansewinkel Nederland B.V.

Nadere informatie

Dhr. Van den Hove is de aanvrager van deze ontheffing. Het uitvoeren van de ballonvluchten is incidenteel en voor privédoeleinden van de aanvrager.

Dhr. Van den Hove is de aanvrager van deze ontheffing. Het uitvoeren van de ballonvluchten is incidenteel en voor privédoeleinden van de aanvrager. Ons kenmerk 2016/97579 Maastricht 8 december 2016 Zaaknummer 2016-602864 Bijlagen 2 Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Verzoek Bij brief van 4 november 2016, ingekomen op 8 november

Nadere informatie

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht.

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht. Zaaknummer 2016-0411 Maastricht 28 april 2016 Ons kenmerk 2016/31637 Bijlage(n) Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg 1. Aanvraag Op 26 februari 2016 is een verzoek binnengekomen van ARK

Nadere informatie

Gedeeltelijke acceptatie melding ex artikel 8.19 Wet milieubeheer

Gedeeltelijke acceptatie melding ex artikel 8.19 Wet milieubeheer Bewa Beheer BV Appelweg 6 4782 PX MOERDIJK Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl www.brabant.nl Bank ING 67.45.60.043 Postbank

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Sita Recycling Services Zuid B.V. te Maastricht. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Sita Recycling Services Zuid B.V. te Maastricht. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Sita Recycling Services Zuid B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2014-1410 Kenmerk: 2015/4269 d.d. 22 januari 2015 Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1

Nadere informatie

Zaaknummer Maastricht 5 februari 2015

Zaaknummer Maastricht 5 februari 2015 Zaaknummer 2015-0049 Maastricht 5 februari 2015 Ons kenmerk Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg 1. Aanvraag Op 6 januari 2015 is een verzoek binnengekomen van Wegenbouw van de Kreeke

Nadere informatie

Enkel bij éénrijige beplantingen of wegbeplantingen wordt het aantal te kappen bomen vermeld.

Enkel bij éénrijige beplantingen of wegbeplantingen wordt het aantal te kappen bomen vermeld. Stichting IKL Schoolstraat 9 6118 AT Nieuwstadt Ons kenmerk 2017/19868 Maastricht 20 maart 2017 Zaaknummer 2017-201050 Verzonden 20 maart 2017 Bijlagen div. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg

Nadere informatie

Boskalis Nederland Infra B.V. Mevrouw A. Neven Postbus AD NUTH

Boskalis Nederland Infra B.V. Mevrouw A. Neven Postbus AD NUTH Boskalis Nederland Infra B.V. Mevrouw A. Neven Postbus 22194 6360 AD NUTH Afdeling Vergunningen Behandeld de heer mr. E.H.J. Eussen Zaaknummer 2017-204520 Telefoon +31 6 47 11 28 47 Ons kenmerk 2017/66026

Nadere informatie

Datum: 4 februari 2019 Cumapol Emmen B.V. Opnemen proefnemingsvoorschrift in de vigerende vergunning

Datum: 4 februari 2019 Cumapol Emmen B.V. Opnemen proefnemingsvoorschrift in de vigerende vergunning Datum: 4 februari 2019 Naam: Cumapol Emmen B.V. Activiteit: Opnemen proefnemingsvoorschrift in de vigerende vergunning Onderwerp: Reguliere procedure Zaaknummer ODG: Z2018-00010725 Besluit van Gedeputeerde

Nadere informatie

I. SAMENVATTING BESLUIT

I. SAMENVATTING BESLUIT Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESLUIT van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 16 november 2010 Team Milieubeheer Nummer 8087955C

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. VDL Castings Heerlen B.V. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. VDL Castings Heerlen B.V. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen en milieuneutraal veranderen VDL Castings Heerlen B.V. Zaaknummer: 2018-205468 Kenmerk: 2018/88953 d.d. 20 december

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. het in gebruik nemen van een nieuwe voorbreker ter vervanging van de huidige. milieuneutraal veranderen van een inrichting

OMGEVINGSVERGUNNING. het in gebruik nemen van een nieuwe voorbreker ter vervanging van de huidige. milieuneutraal veranderen van een inrichting OMGEVINGSVERGUNNING voor: het in gebruik nemen van een nieuwe voorbreker ter vervanging van de huidige. activiteiten: milieuneutraal veranderen van een inrichting verleend aan: Berger Recycling B.V. locatie:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Rockwool B.V. te Roermond. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Rockwool B.V. te Roermond. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteiten uitvoeren van een werk en het vellen of doen vellen van een houtopstand Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer: 2016-0059

Nadere informatie

Het verzoek, bestaande uit het aanvraagformulier met een kaart van de locatie in Wanssum, maakt deel uit van het onderhavige besluit (bijlage 2).

Het verzoek, bestaande uit het aanvraagformulier met een kaart van de locatie in Wanssum, maakt deel uit van het onderhavige besluit (bijlage 2). Ons kenmerk 2017/13149 Maastricht 16 februari 2017 Zaaknummer 2017-200770 Verzonden 20 februari 2017 Bijlagen 2 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Verzoek Bij brief van 5 februari 2017, ingekomen

Nadere informatie

ONTWERP-BESLUIT TOT INTREKKEN OMGEVINGSVERGUNNING GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

ONTWERP-BESLUIT TOT INTREKKEN OMGEVINGSVERGUNNING GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND ONTWERP-BESLUIT TOT INTREKKEN OMGEVINGSVERGUNNING GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Middelburg, Biox Group B.V. Postbus 346 4380 AH VLISSINGEN datum invullen Kenmerk: Afdeling: Onderwerp: Milieuhygiëne

Nadere informatie

Gelet op het bepaalde in de Wet milieubeheer besluiten wij dat:

Gelet op het bepaalde in de Wet milieubeheer besluiten wij dat: Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140 www.provincie-utrecht.nl Datum 20 mei 2008 Team Milieubeheer Nummer

Nadere informatie

Het verzoek, bestaande uit het aanvraagformulier met een kaart van de locatie in Roermond, maakt deel uit van het onderhavige besluit (bijlage 2).

Het verzoek, bestaande uit het aanvraagformulier met een kaart van de locatie in Roermond, maakt deel uit van het onderhavige besluit (bijlage 2). Ons kenmerk 2018/55773 Maastricht 21 augustus 2018 Zaaknummer 2018-204867 Bijlage(n) 2 Verzonden 21 augustus 2018 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Verzoek Bij brief van 6 augustus 2018, ingekomen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. gedeeltelijke intrekking locatie Grubbenvorsterweg 8 (noordzijde)

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. gedeeltelijke intrekking locatie Grubbenvorsterweg 8 (noordzijde) Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning gedeeltelijke intrekking locatie Grubbenvorsterweg 8 (noordzijde) DSM Pharma Chemicals B.V. te Venlo Zaaknummer: 2015-0453 Zaaknummer: 2015/79662

Nadere informatie

Dhr. Van den Hove is de aanvrager van deze ontheffing. Het uitvoeren van de ballonvluchten is incidenteel en voor privédoeleinden van de aanvrager.

Dhr. Van den Hove is de aanvrager van deze ontheffing. Het uitvoeren van de ballonvluchten is incidenteel en voor privédoeleinden van de aanvrager. Ons kenmerk 2016/97579 Maastricht 8 december 2016 Zaaknummer 2016-602860 Bijlagen 2 Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Verzoek Bij brief van 4 november 2016, ingekomen op 8 november

Nadere informatie

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieuneutrale wijziging) datum: 31 augustus 2016 Gemeente Bronckhorst nr. 2016W0138

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieuneutrale wijziging) datum: 31 augustus 2016 Gemeente Bronckhorst nr. 2016W0138 BESCHIKKING Omgevingsvergunning (milieuneutrale wijziging) datum: 31 augustus 2016 Gemeente Bronckhorst nr. 2016W0138 Onderwerp Wij hebben op 14 juli 2016 een aanvraag ontvangen om een omgevingsvergunning

Nadere informatie

Besluit Watervergunning

Besluit Watervergunning Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Besluit Watervergunning Waterwet en Omgevingsverordening Limburg DaCapo Learning Community te Sittard Zaaknummer: 2015-1842 Kenmerk: 2015/88283 d.d. 26 november

Nadere informatie

I. BESLISSING DE MELDING. I.A. Algemeen. II.A. Beschrijving van de melding en de inrichting

I. BESLISSING DE MELDING. I.A. Algemeen. II.A. Beschrijving van de melding en de inrichting Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 23 maart 2010 Team Milieubeheer Nummer 808223BE

Nadere informatie

Ontwerpbesluit van Gedeputeerde staten van Limburg. gedeeltelijke intrekking locatie Grubbenvorsterweg 2 en 6

Ontwerpbesluit van Gedeputeerde staten van Limburg. gedeeltelijke intrekking locatie Grubbenvorsterweg 2 en 6 Ontwerpbesluit van Gedeputeerde staten van Limburg Omgevingsvergunning gedeeltelijke intrekking locatie Grubbenvorsterweg 2 en 6 DSM Pharma Chemicals Venlo B.V. te Venlo Zaaknummer 2015/52214 d.d. 23 juli

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. milieuneutraal veranderen van een inrichting. Industrieweg 16 te Noordhorn. datum besluit: 13 oktober 2017

OMGEVINGSVERGUNNING. milieuneutraal veranderen van een inrichting. Industrieweg 16 te Noordhorn. datum besluit: 13 oktober 2017 OMGEVINGSVERGUNNING voor: het wijzigen van een inrichting bedoeld voor het op- en overslaan en bewerken van afvalstoffen van derden en op- en overslaan van gevaarlijke afvalstoffen van meer dan 50 ton.

Nadere informatie

Aan deze procedure is een projectnummer gekoppeld. Gelieve bij correspondentie dit nummer (19972) te vermelden.

Aan deze procedure is een projectnummer gekoppeld. Gelieve bij correspondentie dit nummer (19972) te vermelden. Kuiper en Burger Advies- en ingenieursbureau Groeneweg 2d 2718 AA ZOETERMEER Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl www.brabant.nl

Nadere informatie

Deze beschikking is voorbereid met de reguliere voorbereidingsprocedure als beschreven in paragraaf 3.2 van de Wabo.

Deze beschikking is voorbereid met de reguliere voorbereidingsprocedure als beschreven in paragraaf 3.2 van de Wabo. BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING VERLENEN Onderwerp Op 21 maart 216 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van B.V. Landgoed De Princepeel, Molenstraat 4 te Wanroij. Het betreft het milieuneutraal

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN VLISSINGEN

BESCHIKKING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN VLISSINGEN BESCHIKKING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN VLISSINGEN Aan: Kenmerk: Afdeling: C.RO Ports Nederland BV W-AOV140655/00088977 Vergunningverlening Datum: 21 januari 2015 Onderwerp: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Milieuneutraal veranderen omgevingsvergunning

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Milieuneutraal veranderen omgevingsvergunning Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Milieuneutraal veranderen omgevingsvergunning CSP BV / Van Gansewinkel Nederland BV te Sittard- Geleen Zaaknummer: 2013-0452 Kenmerk: 2013-44794

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. : het wijzigen van de grens van een inrichting bedoeld voor de zuivering van rioolwater

OMGEVINGSVERGUNNING. : het wijzigen van de grens van een inrichting bedoeld voor de zuivering van rioolwater OMGEVINGSVERGUNNING verleend aan : Waterschap Noorderzijlvest voor : het wijzigen van de grens van een inrichting bedoeld voor de zuivering van rioolwater activiteit : milieuneutraal veranderen van een

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. CNC Grondstoffen B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. CNC Grondstoffen B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Activiteit milieuneutraal veranderen CNC Grondstoffen B.V. te Milsbeek Zaaknummer: 2017-203138 Kenmerk: 2018/59 d.d. 4 januari 2018 Verzonden:

Nadere informatie

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht.

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht. Zaaknummer 2017-206232 Maastricht 11 januari 2018 Ons kenmerk 2018/954 Bijlage(n) Verzonden 15 januari 2018 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg 1. Aanvraag Op 27 november 2017, is een aanvraag

Nadere informatie

I. BESLISSING DE MELDING. I.A. Algemeen. II.A. Beschrijving van de melding en de inrichting

I. BESLISSING DE MELDING. I.A. Algemeen. II.A. Beschrijving van de melding en de inrichting Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 3 maart 2009 Team Milieubeheer Nummer 2009AVV207935i

Nadere informatie

BESCHIKKING. Milieuneutrale omgevingsvergunning

BESCHIKKING. Milieuneutrale omgevingsvergunning BESCHIKKING Milieuneutrale omgevingsvergunning Besluit van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Aanvraag Op 25 mei 2017 hebben wij, Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, een aanvraag omgevingsvergunning

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING *D * D

OMGEVINGSVERGUNNING *D * D *D170252216* D170252216 OMGEVINGSVERGUNNING Aanvrager : Tapijtfabriek Intercarpet BV Datum besluit : 24 mei 2017 Onderwerp : aanpassen vergunning Locatie : Tweede Broekdijk 1 te Aalten OLO-nummer : 2807768

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Uitbreiden testbaan met testheuvel. VDL Nedcar B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Uitbreiden testbaan met testheuvel. VDL Nedcar B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Uitbreiden testbaan met testheuvel VDL Nedcar B.V. te Sittard-Geleen Zaaknummer: 2015-0400 Kenmerk: 2015/78520 d.d. 22 oktober 2015 Verzonden:

Nadere informatie

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht.

De aanvraag wordt afgehandeld met toepassing van de titel 4.1 procedure van de Algemene wet bestuursrecht. Zaaknummer 2017-202327 Maastricht 12 juni 2017 Ons kenmerk 2017/41031 Bijlage(n) Verzonden 12 juni 2017 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg 1. Aanvraag Op 21 april 2017, gedateerd 19 april 2017,

Nadere informatie

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieuneutrale wijziging) Datum: 25 maart 2015 Gemeente Oost Gelre OLO1614887

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieuneutrale wijziging) Datum: 25 maart 2015 Gemeente Oost Gelre OLO1614887 BESCHIKKING Omgevingsvergunning (milieuneutrale wijziging) Datum: 25 maart 2015 Gemeente Oost Gelre OLO1614887 Onderwerp Op 14 januari 2015 hebben wij een aanvraag ontvangen van Rompa Tanneries BV voor

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit vellen en/of doen vellen van een houtopstand

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit vellen en/of doen vellen van een houtopstand Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit vellen en/of doen vellen van een houtopstand Consortium Grensmaas B.V. te Sittard-Geleen en Echt-Susteren Zaaknummer:

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Wijziging vergunning artikel 151 Mijnbouwbesluit

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Wijziging vergunning artikel 151 Mijnbouwbesluit Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Mijnbouwwet Wijziging vergunning artikel 151 Mijnbouwbesluit Groevestelsel Sint Pieter, deelgebied Zonneberg te Maastricht Stichting Regeling Recreatief Berglopen

Nadere informatie

Milieuverzorging van Kaathoven BV Eversestraat SR SINT-OEDENRODE. Melding ex artikel 8.19 Wet milieubeheer

Milieuverzorging van Kaathoven BV Eversestraat SR SINT-OEDENRODE. Melding ex artikel 8.19 Wet milieubeheer Milieuverzorging van Kaathoven BV Eversestraat 11 5491 SR SINT-OEDENRODE Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl www.brabant.nl

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Bouwen en milieuneutraal veranderen. Rioolwaterzuiveringsinstallatie Venray

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Bouwen en milieuneutraal veranderen. Rioolwaterzuiveringsinstallatie Venray Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Bouwen en milieuneutraal veranderen Rioolwaterzuiveringsinstallatie Venray Zaaknummer: 2017-202405 Kenmerk: 2017/43524 d.d.19-06-2017. Verzonden:

Nadere informatie

SAPA Profiles NL BV Postbus AB DRUNEN. Melding ex artikel 8.19 Wet milieubeheer

SAPA Profiles NL BV Postbus AB DRUNEN. Melding ex artikel 8.19 Wet milieubeheer SAPA Profiles NL BV Postbus 75 5150 AB DRUNEN Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl www.brabant.nl Bank ING 67.45.60.043 Postbank

Nadere informatie

Gelijkwaardige maatregel

Gelijkwaardige maatregel Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Gelijkwaardige maatregel Activiteitenbesluit uitblaasopening parkeergarage Center Court Site Chemelot, deelinrichting Chemelot Research & Business Campus te

Nadere informatie

Procedure Deze beschikking is voorbereid met de reguliere voorbereidingsprocedure als beschreven in paragraaf 3.2 van de Wabo.

Procedure Deze beschikking is voorbereid met de reguliere voorbereidingsprocedure als beschreven in paragraaf 3.2 van de Wabo. BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING MILIEUNEUTRAAL VERANDEREN Onderwerp Wij hebben op 17 april 2015 een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het milieuneutraal veranderen van de inrichting ontvangen van

Nadere informatie

2. Procedure De melding ingevolge artikel 8.19 Wet milieubeheer, gedateerd 22 april 2008, is bij ons ingekomen op 25 april 2008.

2. Procedure De melding ingevolge artikel 8.19 Wet milieubeheer, gedateerd 22 april 2008, is bij ons ingekomen op 25 april 2008. SABIC Innovative Plastics BV Postbus 117 4600 AC BERGEN OP ZOOM Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl www.brabant.nl Bank ING

Nadere informatie