Vleesvarkensbedrijf annex paarden pension en groepsaccommodatie staand op ha. grond.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vleesvarkensbedrijf annex paarden pension en groepsaccommodatie staand op ha. grond."

Transcriptie

1 Vleesvarkensbedrijf annex paarden pension en groepsaccommodatie staand op ha. grond. Griendtsveenweg 27 Postbus BD Hoogeveen telefoon (0528) fax (0528) internet Schelhaas Makelaardij B.V. KvK Meppel Rabobank BTW B01 Rheeveld 18, 9415 TA te Hijken

2 Ligging en Landerijen: Kadastrale gegevens, waterschaps- en ruilverkavelinglasten Gemeente Sectie No. Oppervlakte Waterschap RVK Eindjaar Beilen R ha. ± 317,47 N.v.t. N.v.t. Beilen R ha. ± 24,27 N.v.t. N.v.t. Beilen (evt.) R ha. ± 192,83 N.v.t. N.v.t. Totaal ha. 534,57 N.v.t. N.v.t. Het bedrijf bestaat uit een wel zeer ruime vrijstaande bedrijfswoning met inpandige horeca c.q. recreatieruimte, 2 grotere vleesvarkensstallen, een hal met 6 paarden boxen en een binnenbak, een aangebouwde landbouwschuur die is ingericht voor het houden van rund vleesvee en een voormalige varkensstal van 15 x 16, nu in gebruik als geïsoleerde werkplaats annex opslagruimte alsmede een aansluitend perceel landbouwgrond, dit alles op hectare. Op het bedrijf zijn 1170 vleesvarken plaatsen met brijvoer installatie ingericht in 2 vleesvarkenstallen met een vrijwel nieuwe luchtwasser en uitstekende technische resultaten. Indien gewenst kan er ha. extra nabij gelegen landbouwgrond worden bijgekocht.

3 Algemeen: Het betreft een mooi gelegen vleesvarkensbedrijf, goed ontsloten aan de doorgaande weg van Beilen naar Hijken ca. 2 km. ten westen van Beilen. Het gebied wordt gekenmerkt door hoofdzakelijk melkvee- en akkerbouwbedrijven met hier en daar wat intensieve veehouderij. Verder is de streek redelijk toeristisch ingesteld, er is veel natuurschoon van bos en hei, vrijwel direct achter de boerderij ligt de Brunstingerplas. Beilen heeft o.a. een eigen treinstation en een uitstekende ontsluiting op de A28 richting Groningen en Zwolle en de N31 (Emmen-Drachten) Het directe voorzieningenniveau ter plekke is zonder meer goed; verder liggen Assen en Hoogeveen op ca. 18 km. en Emmen op ca. 25 km. van de boerderij. De ruime, vrijstaande woning staat voor de bedrijfsgebouwen, de vleesvarkensstallen, de paarden hal en de rundveestal staan dwars op de woning. De bedrijfsgebouwen bestaan uit een vleesvarkensstal voor ± 390 vleesvarkens verdeeld over 2 afdelingen in lengteopstelling van respectievelijk 18x10 meter in 2 rijen en 21x10 meter in 3 rijen. Een nieuwere stal van ca. 14 x 46 meter met 6 afdelingen van 60 vleesvarkens en 4 afdelingen van elk 100, dus totaal 760 vleesvarkens in dwarsopstelling. Het compacte erf is ruim verhard en sluit aan op het hier achter gelegen perceel landbouwgrond. Het woonhuis: Van de vrijstaande grote woning, 10 x 26 meter, kan ca. 650 m³ als woonruimte worden aangemerkt. In het achterste gedeelte, de voormalige slagerij, is een groepsaccommodatie van ca. 80 m² ingericht met bar en horeca inventaris, dubbele toilet ruimtes en een garderobe en ontvangstruimte ontsloten via een eigen entree vanuit de aan de achtergevel aangebouwde serre, c.q. rokersruimte.

4 De indeling van de woonruimte is als volgt: L-vormig voorkamer (ca. 60 m²) over de volle breedte van de woning met daarachter de halfopen woonkeuken met de nodige inbouw apparatuur. Achter deze keuken een kleine werk- c.q. slaapkamer (ca. 14 m²) en aan de overzijde van de lengtegang een grotere slaapkamer van ca. 25 m² met aansluitend een ruime badkamer met Kingsize ligbad, toilet en separate douchehoek. Op de verdiepingsvloer zijn aan de ruime overloop 3 slaapkamers ingericht alsmede een toilet en de nodige inbouwkastruimte met daarachter nog een grote open speelzolder van ca. 45 m².

5 Rundveestal: Dwars op de woning staat een rundveestal van 9 x 14 meter. De stal is opgezet in spouwsteen muren, het dak rust in vrije overspanning op stalen spanten. De vloeren zijn verhard d.m.v. van betonklinkers, en onderkelderde betonroosters. Het hier gehuisveste vleesvee staat in een U-vormige opstelling rond de voergang. Het vee staat op betonroosters. Voor in de stal is een kleine opslagruimte c.q. klompenhok ingebouwd. Paardenstal: Achter de woning is in het hoofdrompgebouw van de voormalige varkensstal met daarboven nog pluimvee nu een ruime paardenstal ingericht. Er staan momenteel 6 paarden boxen in de stal en de overige ruimte, 9 x 38 meter, wordt benut als binnenbak en de opslag van hooi en stro. Vergunning technisch is er ruimte voor 17 volwassen paarden (3 jaar en ouder)

6 Vleesvarkensstal: Tegen de paardenhal is in de lengte de eerste vleesvarkensstal aangebouwd. De stal is opgetrokken in spouwmuren met stalen spanten, gedekt met asbesthoudende golfplaten en geïsoleerd met dupanel, totaal groot 9,5 x 46 m. In de stal is plaats voor 390 vleesvarkens op halfroostervloeren verdeeld over 2 afdelingen van respectievelijk 18x10 meter in 2 rijen en 21x10 meter in 3 rijen in lengteopstelling. De wanden van de hokken zijn gemaakt van kunststof met gegalvaniseerd stalen hekwerk met een brijbak met weinippel, voorzien van een voermachine voor 1 soort voer. Het betreft een eenvoudige goed geïsoleerde stal met een goed klimaat welke technisch goed draait.

7 Grotere vleesvarkensstal: Direct achter de oudere stal is in 1988 een volledig onderkelderde vleesvarkensstal voor 492 vleesvarkens bijgebouwd van 14 x 46 meter met 6 afdelingen van 60 en 4 opvang afdelingen van elk 100, dus totaal 760 vleesvarkens in dwarsopstelling. De stal is opgetrokken in spouwmuren en gedekt met asbesthoudende golfplaten en een goede dakisolatie van dupanel. De stal is voorzien van 6 afdelingen met elk 6 hokken en 4 afdelingen met elk 3 hokken met kunststof hokafscheidingen en half roostervloeren en brijvoerbakken. De afdelingen zijn voorzien van een voergang ventilatie waarbij de verse lucht wordt aangevoerd via een kleine luchtsluis/centrale gang.

8 De afgewerkte lucht wordt afgezogen via smoorkleppen en ventilatoren via een centraal afzuigkanaal naar de vrijwel nieuwe biologische luchtwasser. Hiermee voldoet het hele bedrijf aan de nieuwste emissie normen en heeft zelfs nog enige uitbreidingsmogelijkheden. Buiten de stallen staan 7 droogvoer silo s met een totale opslagcapaciteit van ca. 60 ton. Werkplaats annex berg- en opslagruimte: Naast de woning en schuin op de varkensstallen is in een voormalige stalruimte van 8,5 x 17 en 7 x 7 een goed geoutilleerde werkplaats ingericht alsmede de nodige opslagruimte aan de voorzijde is er nog een garage box aangebouwd terwijl tegen de paardenhal een 7 meter diepe overkapping is aangebouwd en tegen de rundveestal een overdekte autogarage. Erfverharding: Het bedrijf is voorzien van twee eigen opritten en een ruim verhard erf.

9 De cultuurgrond: Achter het gebouwencomplex ligt een perceel landbouwgrond van ca. 1,4 ha. terwijl van dezelfde eigenaar, indien gewenst, nog ha. extra landbouwgrond kan worden bijgekocht. Dit perceel ligt op een paar honderd meter van de boerderij aan de andere kant van de weg. Samenvatting: Adres Oppervlakte Mestopslag Capaciteit Varkenseenheden Ammoniakemissie Bestemmingsplan Milieuvergunning Omgevingsvisie Drenthe De Ecologische Hoofdstructuur Begrenzingen plannen Habitat gebieden Mestafzet Rheeveld 18, 9415 TA te Hijken ha. incl. ondergrond en erf. ± m³ onder de gebouwen. ± 1170 vleesvarkens. 850,2 varkens eenheden 1221 kg NH 3 in 2007 vergund Het object is gelegen in het bestemmingsplan "Buitengebied van de Gemeente Midden-Drenthe" dat per 26 januari 2012 is vastgesteld. De bestemming is Agrarisch met waarden. Omgevingsvergunning, goedgekeurd op 29 september 2011 voor: vleesvarkens; gespeende biggen; - 17 paarden. Hoofdfunctie Landbouw. Het bedrijf ligt niet binnen de 250 zone van de EHS. Het bedrijf en de landerijen liggen niet in een begrensd natuurgebied of beheersgebied. Het bedrijf ligt op ruime afstand van een Natura 2000 gebied. Er zijn geen mestafzet contracten.

10 Vraagprijs op aanvraag Wij wijzen u erop, dat indien een koopovereenkomst tot stand komt, als zekerheid een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10 % van de koopsom gesteld dient te worden, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Tevens stellen wij het zeer op prijs indien u ons na een bezichtiging laat weten of u verder wel of niet meer geïnteresseerd bent in voormeld object. Bezichtiging uitsluitend op afspraak. N.B. Deze gegevens worden u zonder enige verplichting onzerzijds verstrekt. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer ing. J. Krol van Schelhaas Makelaardij B.V. te Hoogeveen, tel

11

12

13

Vleesvarkensbedrijf 3 e Schansweg PP Vinkenbuurt

Vleesvarkensbedrijf 3 e Schansweg PP Vinkenbuurt Vleesvarkensbedrijf 3 e Schansweg 18 7739 PP Vinkenbuurt INHOUDSOPGAVE Pag. 2 Pag. 3 Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Kadastrale gegevens Pag. 4 Pag. 5 Pag. 6 Pag. 7 Ligging bedrijf op kadastraal perceel 3.

Nadere informatie

Schelhaas makelaardij

Schelhaas makelaardij Schelhaas makelaardij Griendtsveenweg 27 Postbus 2178 7900 BD Hoogeveen Ruiten A Kanaal West V 3, Ter Apel telefoon fax e-mail internet Schelhaas Agrarisch Onroerend Goed Voor meer inlichtingen bel Jan

Nadere informatie

BROCHURE. Varkensbedrijf Bergakker BV. Noordzijde TH Odoornerveen. Schutte agrarisch vastgoed I

BROCHURE. Varkensbedrijf Bergakker BV. Noordzijde TH Odoornerveen. Schutte agrarisch vastgoed I BROCHURE Varkensbedrijf Bergakker BV Noordzijde 14 7874TH Odoornerveen Schutte agrarisch vastgoed I www.schutte-agra.nl KvK 55 07 88 93 Weidehof 16 E info@schutte-agra.nl BTW 189 738 248 B01 7772 GX Hardenberg

Nadere informatie

A.F. Stroinkweg 3 Steenwijkerwold

A.F. Stroinkweg 3 Steenwijkerwold A.F. Stroinkweg 3 Steenwijkerwold Vraagprijs: op aanvraag Algemeen: In het buitengebied van Steenwijk gelegen dit modern bedrijf welke in 1946 is gesticht en door de jaren heen is verbouwd en uitgebreid.

Nadere informatie

Honingvlaken 11 Dwingeloo. Vraagprijs: op aanvraag

Honingvlaken 11 Dwingeloo. Vraagprijs: op aanvraag Honingvlaken 11 Dwingeloo Vraagprijs: op aanvraag Algemeen: In het buitengebied van Dwingeloo in de gemeente Westerveld is deze kalverhouderij gelegen op een perceel van circa 01 ha 92 are 40 ca. Bedrijfswoning

Nadere informatie

Vleesveebedrijf rundvee met woning, tuin, stallen, ondergrond, erf, cultuurgrond en verdere aanhorigheden.

Vleesveebedrijf rundvee met woning, tuin, stallen, ondergrond, erf, cultuurgrond en verdere aanhorigheden. Omschrijving: Vleesveebedrijf rundvee met woning, tuin, stallen, ondergrond, erf, cultuurgrond en verdere aanhorigheden. Locatie: Vraagprijs: Lollebeekweg 13 te Castenray 495.000,- k.k. Aanvaarding: In

Nadere informatie

Vleesvarkensbedrijf Hendrik Reindersweg TW Pesse

Vleesvarkensbedrijf Hendrik Reindersweg TW Pesse Vleesvarkensbedrijf Hendrik Reindersweg 9 7933 TW Pesse INHOUDSOPGAVE Pag. 2 Pag. 3 Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Kadastrale gegevens Pag. 4 Pag. 5 3. Locatie 4. Bestemmingsplan 5. Productierechten 6. Vergunningen

Nadere informatie

Hoogblokland, Beemdweg 5

Hoogblokland, Beemdweg 5 Hoogblokland, Beemdweg 5 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Vleesveehouderij bedrijf met Rijksgoedgekeurde exportverzamelplaats

Nadere informatie

TE KOOP Woonboerderij/voormalig fokzeugenhouderijbedrijf te Albergen

TE KOOP Woonboerderij/voormalig fokzeugenhouderijbedrijf te Albergen Postadres; Postbus 77 7600 AB ALMELO T 0546-831010 E info@ltmvastgoed.nl TE KOOP Woonboerderij/voormalig fokzeugenhouderijbedrijf te Albergen Zenderseweg 81 totale grondoppervlakte: 1.39.46 ha het object

Nadere informatie

Vriescheloo, J. Buiskoolweg 7 - Verkocht

Vriescheloo, J. Buiskoolweg 7 - Verkocht Vriescheloo, J. Buiskoolweg 7 - Verkocht Te koop aangeboden: Prachtig akkerbouwbedrijf, met een goed onderhouden gebouwencomplex en ca. 30 ha. cultuurgrond. Het gebouwencomplex is plaatselijk bekent als

Nadere informatie

TE KOOP. Akkerbouwbedrijf. Gelegen aan de Zuiderdijkweg 3 Wieringerwerf

TE KOOP. Akkerbouwbedrijf. Gelegen aan de Zuiderdijkweg 3 Wieringerwerf Westerterpweg 18 1774 NK Slootdorp Mobiel: 06-53275718 Fax: 0227-604363 horstbv@planet.nl TE KOOP Akkerbouwbedrijf Gelegen aan de Zuiderdijkweg 3 Wieringerwerf VanderHorst Rentmeesters Westerterpweg 18,

Nadere informatie

Melkveebedrijf Abel Tasmanweg TC Lutjegast

Melkveebedrijf Abel Tasmanweg TC Lutjegast Melkveebedrijf Abel Tasmanweg 4 9866 TC Lutjegast INHOUDSOPGAVE Pag. 2 Pag. 3 Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Situering Pag. 4 3. Kadastrale gegevens Ligging bedrijf op kadastraal perceel Pag. 5 4. Bestemmingsplan

Nadere informatie

Varkensbedrijf bestaande uit varkensstallen, ondergrond en erf Concept Beter Leven Keurmerk en Varken van Morgen

Varkensbedrijf bestaande uit varkensstallen, ondergrond en erf Concept Beter Leven Keurmerk en Varken van Morgen Omschrijving: Locatie: Vraagprijs: Aanvaarding: Inlichtingen: Varkensbedrijf bestaande uit varkensstallen, ondergrond en erf Concept Beter Leven Keurmerk en Varken van Morgen Donk 2a te Kessel 975.000,-

Nadere informatie

Biologisch leghennenbedrijf Wildervanksterdallen TC Wildervank

Biologisch leghennenbedrijf Wildervanksterdallen TC Wildervank Biologisch leghennenbedrijf Wildervanksterdallen 63 9648 TC Wildervank INHOUDSOPGAVE Pag. 2 Pag. 3 Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Situering Pag. 4 Pag. 5 3. Kadastrale gegevens 4. Bestemmingsplan 5. Vergunningen

Nadere informatie

TE KOOP. Akkerbouwbedrijf. Gelegen aan de Wierweg 16 te Slootdorp. Westerterpweg 18, 1774 NK Slootdorp

TE KOOP. Akkerbouwbedrijf. Gelegen aan de Wierweg 16 te Slootdorp. Westerterpweg 18, 1774 NK Slootdorp Westerterpweg 18 1774 NK Slootdorp Mobiel: 06-53275718 Fax: 0227-604363 horstbv@planet.nl TE KOOP Akkerbouwbedrijf Gelegen aan de Wierweg 16 te Slootdorp VanderHorst Rentmeesters Westerterpweg 18, 1774

Nadere informatie

Veehouderijbedrijf aan de Westerweg 27 te Nieuwe Niedorp, bestaande uit:

Veehouderijbedrijf aan de Westerweg 27 te Nieuwe Niedorp, bestaande uit: ing. T.J.M. Broers Postadres: Westeinderweg 6ª 1687 PK Wognum Tel. 0229-57 15 37 Mobiel 06-20 45 39 60 Fax 0229-57 15 37 E-mail: Website: theobroers@dcholland.nl www.dcholland.nl VERKOOPBROCHURE: VEEHOUDERIJBEDRIJF

Nadere informatie

Snekerweg 2, 8701 PZ Bolsward Vrijstaande woning Verkocht

Snekerweg 2, 8701 PZ Bolsward Vrijstaande woning Verkocht Bolsward Snekerweg 2, 8701 PZ Bolsward Vrijstaande woning Verkocht Kenmerken Prijs Postcode Plaats Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type woonhuis Bouwvorm Richtprijs: Op aanvraag Snekerweg 2, 8701 PZ

Nadere informatie

Vleesvarkensbedrijf Prinshoeveweg RS OLST

Vleesvarkensbedrijf Prinshoeveweg RS OLST Vleesvarkensbedrijf Prinshoeveweg 1 8121 RS OLST INHOUDSOPGAVE Pag. 3 1. Algemeen 2. Kadastrale gegevens Pag. 4 Pag. 5 3. Locatie 4. Bestemmingsplan Pag. 6 6. Stal 1 Pag. 7 7. Stal 2 5. Vergunningen Pag.

Nadere informatie

Vleeskalverenbedrijf Beilerstraat TS PESSE

Vleeskalverenbedrijf Beilerstraat TS PESSE Vleeskalverenbedrijf Beilerstraat 25 7933 TS PESSE Arend Otten Agro B.V. Veldkamp 41 7931 TL Fluitenberg Telefoon 0528 854 334 en 06 212 313 46 www.arendotten.nl Agrarische makelaardij - Taxaties - Productierechten

Nadere informatie

TE KOOP Jongveelocatie / voormalige melkveehouderij te De Wilp (Gn)

TE KOOP Jongveelocatie / voormalige melkveehouderij te De Wilp (Gn) TE KOOP Jongveelocatie / voormalige melkveehouderij te De Wilp (Gn) Oosterweg 63 - totale grondoppervlakte: 12.65.96 ha - prachtige locatie direct aan de rand van het dorp. - functioneel erf met ligboxenstal

Nadere informatie

Boerderij / Vleesvarkensbedrijf Monsamabuorren KT Hinnaard

Boerderij / Vleesvarkensbedrijf Monsamabuorren KT Hinnaard Boerderij / Vleesvarkensbedrijf Monsamabuorren 2 8844 KT Hinnaard Algemeen: Boerderij / Vleesvarkensbedrijf, bestaande uit boerderij, Garage, Paardenstallen, Buitenbak, Stapmolen, Varkensschuren en aanhorigheden.

Nadere informatie

MELKVEEBEDRIJF WESTEINDE 31 2391 JC HAZERSWOUDE-DORP

MELKVEEBEDRIJF WESTEINDE 31 2391 JC HAZERSWOUDE-DORP MELKVEEBEDRIJF WESTEINDE 31 2391 JC HAZERSWOUDE-DORP ALGEMEEN Boerderij, gelegen te Hazerswoude-Dorp, Westeinde 31. Bestaande uit woonhuis, huisstal, kaasmakerij, kaasopslag, tanklokaal, kantoor, ligboxenstal,

Nadere informatie

Melkgeitenbedrijf Ruiten A Kanaal West V TP TER APEL

Melkgeitenbedrijf Ruiten A Kanaal West V TP TER APEL Melkgeitenbedrijf Ruiten A Kanaal West V 3 9561 TP TER APEL Arend Otten Agro B.V. Veldkamp 41 7931 TL Fluitenberg Telefoon 0528 854 334 en 06 212 313 46 www.arendotten.nl Agrarische makelaardij - Taxaties

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met vrijstaande garage/bijgebouw gelegen tussen Nieuwleusen en Zwolle

TE KOOP Vrijstaande woning met vrijstaande garage/bijgebouw gelegen tussen Nieuwleusen en Zwolle Postadres; Postbus 77 7600 AB ALMELO T 0546-831010 E Rmeulenberg@outlook.com TE KOOP Vrijstaande woning met vrijstaande garage/bijgebouw gelegen tussen Nieuwleusen en Zwolle Zwartjeslandweg 4 grondoppervlakte:

Nadere informatie

Vleesvarkensbedrijf It San HK Itens Algemeen:

Vleesvarkensbedrijf It San HK Itens Algemeen: Vleesvarkensbedrijf It San 4 8735 HK Itens Algemeen: Vleesvarkensbedrijf, bestaande uit 2 geschakelde vleesvarkensstallen, mestbasin, overige aanhorigheden en weiland. Totaal groot: 2,58.65 ha. Varkensschuur:

Nadere informatie

Lollebeekweg 13 te Castenray. t: (06) e: Arvalis kantoor Venlo Sint Jansweg 20D 5928 RC Venlo t: (0478)

Lollebeekweg 13 te Castenray. t: (06) e: Arvalis kantoor Venlo Sint Jansweg 20D 5928 RC Venlo t: (0478) Omschrijving: Locatie: Vraagprijs: Aanvaarding: Inlichtingen: Woning met bedrijfslocatie, uitstekend geschikt als paardenhouderij! Met tuin, stallen, erf, cultuurgrond en verdere aanhorigheden Circa 2

Nadere informatie

Westoverledingen (Duitsland), Domanenstrasse 3 - Verkocht

Westoverledingen (Duitsland), Domanenstrasse 3 - Verkocht Westoverledingen (Duitsland), Domanenstrasse 3 - Verkocht Te koop aangeboden: Vleesvarkensbedrijf, bestaande uit 3 bestaande stallen en een stal in aanbouw. Tevens is er een bijgebouw, waarin een hygiënesluis,

Nadere informatie

Rumpt, Lageveldweg 5

Rumpt, Lageveldweg 5 Rumpt, Lageveldweg 5 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Loon en grondverzet bedrijf met woning Bedrijfspand met bestemming loonwerk

Nadere informatie

Westerbroek, Rijksweg West 29 - Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar

Westerbroek, Rijksweg West 29 - Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar Westerbroek, Rijksweg West 29 - Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar Te koop aangeboden: Compleet melkveehouderijbedrijf ter grootte van ca. 31.00.11 ha. De kavels landbouwgrond liggen in een blok achter

Nadere informatie

Slachtkuikenouderdierenbedrijf Tweede Blokweg SR SCHUINESLOOT

Slachtkuikenouderdierenbedrijf Tweede Blokweg SR SCHUINESLOOT Slachtkuikenouderdierenbedrijf Tweede Blokweg 5 7777 SR SCHUINESLOOT Arend Otten Agro B.V. Veldkamp 41 7931 TL Fluitenberg Telefoon 0528 854 334 en 06 212 313 46 www.arendotten.nl Agrarische makelaardij

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN. Monumentale woonboerderij met omliggende landerijen. Wagenstraat 78 te Wagenberg

TE KOOP AANGEBODEN. Monumentale woonboerderij met omliggende landerijen. Wagenstraat 78 te Wagenberg TE KOOP AANGEBODEN Monumentale woonboerderij met omliggende landerijen Wagenstraat 78 te Wagenberg Op een unieke locatie in het buitengebied tussen Made en Wagenberg gelegen, aan de buitenzijde prachtig

Nadere informatie

Melkveebedrijf Kerkdijk 66 3615 BG Westbroek

Melkveebedrijf Kerkdijk 66 3615 BG Westbroek Melkveebedrijf Kerkdijk 66 3615 BG Westbroek ALGEMEEN Melkveebedrijf, gelegen te 3615 BG Westbroek, Kerkdijk 66. Bestaande uit: Boerderij met voorin woongedeelte en achter huisstal, ligboxenstal, kalverenstal,

Nadere informatie

Oeverweg 2 Giethoorn. Vraagprijs: op aanvraag

Oeverweg 2 Giethoorn. Vraagprijs: op aanvraag Oeverweg 2 Giethoorn Vraagprijs: op aanvraag Algemeen: In het buitengebied van de gemeente Steenwijk ligt dit courante en keurig onderhouden melkveehouderijbedrijf. Dit bedrijf is centraal gelegen op ca

Nadere informatie

Van Hoofsweg 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Van Hoofsweg 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa ha grond. 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa 4.17.90 ha grond. Situering Het dorp Nieuw-Vossemeer heeft diverse kleinschalige

Nadere informatie

Opfokslachtkuikenouderdierenbedrijf Eugenboersdijk CA Collendoorn

Opfokslachtkuikenouderdierenbedrijf Eugenboersdijk CA Collendoorn Opfokslachtkuikenouderdierenbedrijf Eugenboersdijk 9 7798 CA Collendoorn Arend Otten Agro B.V. Veldkamp 41 7931 TL Fluitenberg Telefoon 0528 854 334 en 06 212 313 46 www.arendotten.nl Agrarische makelaardij

Nadere informatie

Verkorte omschrijving: Rundveebedrijf met dubbele bewoning, bedrijfsopstallen met grote veestal, landbouwgrond en houtwal.

Verkorte omschrijving: Rundveebedrijf met dubbele bewoning, bedrijfsopstallen met grote veestal, landbouwgrond en houtwal. Beld makelaars Beldsweg 27-27 A 7495 PH Ambt-Delden Tel. 0547-292263 Fax. 0547-292659 Auto tel. 06-51158404 info@beldmakelaars.com www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens: Grootholdsweg 3

Nadere informatie

Johanna Hoeve Hoge Boekelerweg 399 Enschede

Johanna Hoeve Hoge Boekelerweg 399 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Johanna Hoeve Hoge Boekelerweg 399 Enschede Nabij het Hoge Boekel op korte afstand van de bebouwde

Nadere informatie

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007 Inhoud: 601 m³ Woonoppervlakte: 148 m² Overige inpandige ruimte: 18 m² Externe bergruimte: 279 m² Bouwjaar: 1965 / 2007 Perceel: 3205 m² VRAAGPRIJS: 589.000,00 k.k. Eerste Schoor 7 te GOIRLE Dit vrijstaande

Nadere informatie

Vleesvarkensbedrijf Numero Dertien TV VEENDAM

Vleesvarkensbedrijf Numero Dertien TV VEENDAM Vleesvarkensbedrijf Numero Dertien 4 9644 TV VEENDAM Arend Otten Agro B.V. Veldkamp 41 7931 TL Fluitenberg Telefoon 0528 854 334 en 06 212 313 46 www.arendotten.nl Agrarische makelaardij - Taxaties - Productierechten

Nadere informatie

Burg. van Wijngaardenstraat 56 - IJhorst

Burg. van Wijngaardenstraat 56 - IJhorst Burg. van Wijngaardenstraat 56 - IJhorst Vraagprijs: op aanvraag Algemeen: Goed onderhouden boerderij gelegen in het buitengebied van IJhorst (gemeente Staphorst) op een kavel van ruim 27 hectare. De boerderij

Nadere informatie

Langgevelboerderij met bijgebouwen, tuin en landbouwgrond Geuzendijk 24 te Weert

Langgevelboerderij met bijgebouwen, tuin en landbouwgrond Geuzendijk 24 te Weert Omschrijving: Locatie: Vraagprijs: Aanvaarding: Inlichtingen: Langgevelboerderij met bijgebouwen, tuin en landbouwgrond Geuzendijk 24 te Weert 627.500,- k.k. In nader overleg De heer F.H.M. Kessels t:

Nadere informatie

Sprakelingen 1A te Wittelte

Sprakelingen 1A te Wittelte Sprakelingen 1A te Wittelte Melkveehouderijbedrijf met bedrijfswoning, ligboxenstal, jongveestal, 2 werktuigenbergingen en circa 25 ha cultuurgrond. Het bedrijf is gelegen in Midden-Drenthe op korte afstand

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Schansweg 11 A 6741 NC Lunteren. Goorhuis Makelaardij Putten Beitelweg MT PUTTEN

TE KOOP K.K. Schansweg 11 A 6741 NC Lunteren. Goorhuis Makelaardij Putten Beitelweg MT PUTTEN TE KOOP Schansweg 11 A 6741 NC Lunteren Goorhuis Makelaardij Putten Beitelweg 10 3882 MT PUTTEN (0341) 36 07 86 info@goorhuismakelaardij.nl goorhuismakelaardij.nl 1.029.000 K.K. Rosé kalverenbedrijf met

Nadere informatie

Boerderij "Hoeve Voorzorg" Cattenbroekerdijk HA Woerden

Boerderij Hoeve Voorzorg Cattenbroekerdijk HA Woerden Boerderij "Hoeve Voorzorg" Cattenbroekerdijk 18 3446 HA Woerden ALGEMEEN Boerderij "Hoeve Voorzorg", gelegen te 3446 HA Woerden, Cattenbroekerdijk 18. Bestaande uit: Boerderij met bijgebouwen, erf, tuin/boomgaard/geriefbosje,

Nadere informatie

Beknopte verkoopinformatie: BREUKELEN

Beknopte verkoopinformatie: BREUKELEN Beknopte verkoopinformatie: BREUKELEN Breukelerwaard 2 Vraagprijs op aanvraag 2 Breukelen, Breukelerwaard 2 Vraagprijs: 1.400.000,-- Omschrijving Sfeervolle boerderij met karakter op een prachtige locatie

Nadere informatie

Vleesveebedrijf Laarstraat 10 te Afferden (Gelderland) Modern vleesveebedrijf op ha, bouwjaar 2010, vergund voor

Vleesveebedrijf Laarstraat 10 te Afferden (Gelderland) Modern vleesveebedrijf op ha, bouwjaar 2010, vergund voor 1 Vleesveebedrijf Laarstraat 10 te Afferden (Gelderland) Modern vleesveebedrijf op 3.75.40 ha, bouwjaar 2010, vergund voor 540 vleesstieren of 800 rosékalveren (eventueel met meer grond beschikbaar) www.interfarms.nl

Nadere informatie

te koop goed onderhouden langgevelboerderij met multifunctionele bijgebouwen in agrarisch gebied

te koop goed onderhouden langgevelboerderij met multifunctionele bijgebouwen in agrarisch gebied vlakdijk 2 overloon Nodigt u uit te koop Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een omschrijving,

Nadere informatie

Moederdierenbedrijf Oudeweg TL Lucaswolde

Moederdierenbedrijf Oudeweg TL Lucaswolde Moederdierenbedrijf Oudeweg 4 9825 TL Lucaswolde INHOUDSOPGAVE Pag. 2 Pag. 3 Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Kadastrale gegevens Pag. 4 Pag. 5 3. Locatie 4. Bestemmingsplan 5. Vergunningen Pag. 6 6.Pluimveestal

Nadere informatie

IJSSELSTEIN (ut), Achtersloot 77

IJSSELSTEIN (ut), Achtersloot 77 IJSSELSTEIN (ut), Achtersloot 77 Westwal 34 4141 AP Leerdam T 0345-59 93 94 leedam@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl ook gevestigd in Waarder! (melk)veebedrijf op prachtige woonlocatie oppervlakte:

Nadere informatie

Ruim woonhuis met ruime aangebouwde en vrijstaande bedrijfsruimten. Het geheel heeft een totale oppervlakte van ca ha.

Ruim woonhuis met ruime aangebouwde en vrijstaande bedrijfsruimten. Het geheel heeft een totale oppervlakte van ca ha. Omschrijving: Ruim woonhuis met ruime aangebouwde en vrijstaande bedrijfsruimten. Het geheel heeft een totale oppervlakte van ca. 0.75.00 ha. Locatie: Vraagprijs: Aanvaarding: Inlichtingen: Pas 1 Merselo

Nadere informatie

Namens opdrachtgever aangekocht:

Namens opdrachtgever aangekocht: Namens opdrachtgever aangekocht: Westwal 34 4141 AP LEERDAM T 0345 599 394 Leerdam@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Oud Cromstrijensedijk Oostzijde 58 te Klaaswaal Akkerbouwbedrijf met 80.23.04 ha.

Nadere informatie

Melkveebedrijf Enggraaf 35-37 4175 EP Haaften

Melkveebedrijf Enggraaf 35-37 4175 EP Haaften Melkveebedrijf Enggraaf 35-37 4175 EP Haaften ALGEMEEN Mooi melkveebedrijf gelegen aan de rand van Haaften, bestaande uit woning, 2 e bedrijfswoning (bewoond), schuur met garage, tanklokaal, melkstal,

Nadere informatie

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET ENKELE SCHUREN EN TOTAAL 1.03.85 HA (10.385 m2) Spierdijkerweg 94 te Spierdijk

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET ENKELE SCHUREN EN TOTAAL 1.03.85 HA (10.385 m2) Spierdijkerweg 94 te Spierdijk TE KOOP VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET ENKELE SCHUREN EN TOTAAL 1.03.85 HA (10.385 m2) Spierdijkerweg 94 te Spierdijk Vrijstaande woning (inhoud circa 540 m3) met een statige tuin Schuur 1 (ligboxenstal

Nadere informatie

Vleeskalverenbedrijf Boomkampweg AN WINTERSWIJK WOOLD

Vleeskalverenbedrijf Boomkampweg AN WINTERSWIJK WOOLD Vleeskalverenbedrijf Boomkampweg 2 7108 AN WINTERSWIJK WOOLD Arend Otten Agro B.V. Veldkamp 41 7931 TL Fluitenberg Telefoon 0528 854 334 en 06 212 313 46 www.arendotten.nl Agrarische makelaardij - Taxaties

Nadere informatie

BUITENPOST Oost 40. Vraagprijs: kosten koper

BUITENPOST Oost 40. Vraagprijs: kosten koper BUITENPOST Oost 40 Vraagprijs: 395.000 kosten koper Omschrijving BUITENPOST - Oost 40 Een prachtige gerenoveerde woonboerderij met ruim 2 hectare grond, gelegen aan de doorgaande weg buiten het dorp Buitenpost.

Nadere informatie

Namens opdrachtgever. TE KOOP aangeboden. Mooi landelijk gelegen STELP BOERDERIJ met bijgebouwen. te Harich, Harichsterdyk 54

Namens opdrachtgever. TE KOOP aangeboden. Mooi landelijk gelegen STELP BOERDERIJ met bijgebouwen. te Harich, Harichsterdyk 54 Namens opdrachtgever TE KOOP aangeboden Mooi landelijk gelegen STELP BOERDERIJ met bijgebouwen te Harich, Harichsterdyk 54 Namens opdrachtgever TE KOOP AANGEBODEN Stelpboerderij met bijgebouwen en landerijen

Nadere informatie

MONTFOORT, Waardsedijk 18

MONTFOORT, Waardsedijk 18 MONTFOORT, Waardsedijk 18 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Melkveehouderijbedrijf Woonboerderij Ligboxenstal (1978) 80 gve Jongveestal

Nadere informatie

Spiekestraat 9, Zegge

Spiekestraat 9, Zegge U wilt landelijk wonen en toch nabij een gezellig dorp met alle gemakken van dien? Op een schitterende en unieke locatie, in het buitengebied gelegen, bieden wij u deze royale vrijstaande semibungalow

Nadere informatie

michelslaan 8-10 someren

michelslaan 8-10 someren michelslaan 8-10 someren te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een

Nadere informatie

Boerderij Nigtevechtseweg XR Vreeland

Boerderij Nigtevechtseweg XR Vreeland Boerderij Nigtevechtseweg 9 3633 XR Vreeland ALGEMEEN Boerderij, gelegen te 3633 XR Vreeland, Nigtevechtseweg 9. Bouwjaar ca. 1880. Stenen muren. Pannen dak. Bestaande uit: Boerderij met voorin woongedeelte

Nadere informatie

Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie

Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 Rabobank nr. 11

Nadere informatie

Vierhuisterweg 29 Rohel Woongedeelte van stelpboerderij ,-

Vierhuisterweg 29 Rohel Woongedeelte van stelpboerderij ,- Rohel Vierhuisterweg 29 Rohel Woongedeelte van stelpboerderij 500.000,- Kenmerken Categorie Woonboerderij, Recreatie Prijs 500.000,- Postcode Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type woonhuis Soort recreatief

Nadere informatie

TE KOOP. Woonboerderij met erf en opstallen. Gelegen aan de Westerterpweg 20 Slootdorp

TE KOOP. Woonboerderij met erf en opstallen. Gelegen aan de Westerterpweg 20 Slootdorp Westerterpweg 18 1774 NK Slootdorp Mobiel: 06-53275718 Fax: 0227-604363 horstbv@planet.nl TE KOOP Woonboerderij met erf en opstallen Gelegen aan de Westerterpweg 20 Slootdorp Brochure akkerbouwbedrijf

Nadere informatie

Vrijstaande woonboerderij met grote garage, erf en tuin Optioneel te koop aangrenzend perceel cultuurgrond ha!

Vrijstaande woonboerderij met grote garage, erf en tuin Optioneel te koop aangrenzend perceel cultuurgrond ha! Omschrijving: Vrijstaande woonboerderij met grote garage, erf en tuin Optioneel te koop aangrenzend perceel cultuurgrond 1.20.00 ha! Locatie: Gunhoekweg 10, Oirlo Vraagprijs woning: 289.000,- k.k. Aanvaarding:

Nadere informatie

Boomkwekerij/ glastuinbouwbedrijf met bedrijfswoning en bijgebouwen

Boomkwekerij/ glastuinbouwbedrijf met bedrijfswoning en bijgebouwen Boomkwekerij/ glastuinbouwbedrijf met bedrijfswoning en bijgebouwen Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 Rabobank nr. 11 37 66 084

Nadere informatie

Timmermannsweg 122 Ysselsteyn Vraagprijs: op aanvraag

Timmermannsweg 122 Ysselsteyn Vraagprijs: op aanvraag Vleesvarkensbedrijf - 2000 Vleva - met royale uitbreidingsmogelijkheden Timmermannsweg 122 Ysselsteyn Vraagprijs: op aanvraag Algemene omschrijving Het bedrijf bestaat uit een keurig onderhouden woning

Nadere informatie

Woning met div. opstallen Enggraaf EP Haaften

Woning met div. opstallen Enggraaf EP Haaften Woning met div. opstallen Enggraaf 35 4175 EP Haaften ALGEMEEN Woning met stal ( incl. paardenstalling), ligboxenstal, kapschuur, rijbak en land. Totaal groot ca. 1,00.00 ha. WONING Bouwjaar 1974. Stenen

Nadere informatie

Woning met div. opstallen Enggraaf EP Haaften

Woning met div. opstallen Enggraaf EP Haaften Woning met div. opstallen Enggraaf 35 4175 EP Haaften ALGEMEEN Woning met stal ( incl. paardenstalling), ligboxenstal, kapschuur, rijbak en land. Totaal groot ca. 1,00.00 ha. WONING Bouwjaar 1974. Stenen

Nadere informatie

Woonboerderij. Heikant 25 te Diessen. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Woonboerderij. Heikant 25 te Diessen. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Woonboerderij TE KOOP Heikant 25 te Diessen Heerlijk vrij wonen in het buitengebied in deze karakteristieke, te renoveren woonboerderij uit de jaren 50 op een ruim perceel van 5.000 m2. Eventueel met meer

Nadere informatie

Melkveebedrijf. Buizerdweg 2 Asten. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Melkveebedrijf. Buizerdweg 2 Asten. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Melkveebedrijf TE KOOP Buizerdweg 2 Asten Melkveebedrijf met woonhuis, stalcapaciteit van 90 melkkoeien, 45 stuks jongvee en 20 nuchtere kalveren op een perceel van circa 27 hectare Prijs op aanvraag,-

Nadere informatie

Roosendaal. Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa m² grond. Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34

Roosendaal. Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa m² grond. Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34 Roosendaal Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa 4.319 m² grond Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34 Situering In een landelijke omgeving, slechts één kilometer

Nadere informatie

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert Drossard de la Courtstraat 17, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 315.000 k.k. Aangeboden sinds 25-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

9107 GD Jannum Stelpboerderij. Verkocht

9107 GD Jannum Stelpboerderij. Verkocht Jannum 9107 GD Jannum Stelpboerderij Verkocht Kenmerken Categorie Verkocht Postcode Plaats Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type woonhuis Verkocht/aangekocht Ja 9107 GD Jannum Voormalig melkveebedrijf

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT Vijf locaties deelname Rood voor Rood Gemeente Wierden

TAXATIERAPPORT Vijf locaties deelname Rood voor Rood Gemeente Wierden TAXATIERAPPORT Vijf locaties deelname Rood voor Rood Gemeente Wierden Ypeloweg 10a te Enter Ypeloweg 21 te Enter Lange Voortsweg 5 te Enter Wierdenseweg 21 te Enter Rondweg 11 te Enter 1. Inleiding Objecten

Nadere informatie

Brochure Hoenderstraat 6 Helvoirt

Brochure Hoenderstraat 6 Helvoirt Half vrijstaande woning met flinke garage en paardenstal op een perceel van 845 m² op een fenomenale locatie nagenoeg tegen het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Extra optie: perceel van 10.155

Nadere informatie

Boltawei DZ Anjum Kop-hals-rompboerderij. Vraagprijs: ,- k.k.

Boltawei DZ Anjum Kop-hals-rompboerderij. Vraagprijs: ,- k.k. Anjum Boltawei 8 9133 DZ Anjum Kop-hals-rompboerderij Vraagprijs: 550.000,- k.k. Kenmerken Categorie Prijs Woonboerderij Vraagprijs: 550.000,- k.k. Postcode Boltawei 8 Plaats Bedrijfssoort Oppervlakte

Nadere informatie

Groenstraat 11A Esbeek. Manege met vrijstaande woning, erf, landbouwgrond en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Groenstraat 11A Esbeek. Manege met vrijstaande woning, erf, landbouwgrond en verdere aanhorigheden op circa ha grond. Groenstraat 11A Esbeek Manege met vrijstaande woning, erf, landbouwgrond en verdere aanhorigheden op circa 08.24.40 ha grond. Situering Woonhuis Woning De woning is gebouwd omstreeks 1993 en heeft een

Nadere informatie

zandstraat 14 koningslust

zandstraat 14 koningslust zandstraat 14 koningslust te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114 * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

TE KOOP: WERNHOUT GROTE HEISTRAAT 22

TE KOOP: WERNHOUT GROTE HEISTRAAT 22 Molenstraat 50, 4881 CS Zundert Tel : 076-597 5900 Fax : 076-597 6585 @dres : og@vanhasselmakelaars.nl www.vanhasselmakelaars.nl TE KOOP: WERNHOUT GROTE HEISTRAAT 22 BOOMKWEKERIJBEDRIJF BESTAANDE UIT BOERDERIJWONING,

Nadere informatie

t: (06) e: Arvalis kantoor Venlo Sint Jansweg 20D 5928 RC Venlo t: (0478)

t: (06) e: Arvalis kantoor Venlo Sint Jansweg 20D 5928 RC Venlo t: (0478) Omschrijving: Locatie: Vraagprijs: Aanvaarding: Inlichtingen: Nieuwbouwlocatie voor 2.500 zeugen met biggen bestaande uit opstallen, ondergrond, erf, verdere aanhorigheden en cultuurgrond Rouwkuilenweg

Nadere informatie

TE KOOP Fokzeugen- en schapenbedrijf te Diepenheim

TE KOOP Fokzeugen- en schapenbedrijf te Diepenheim Postadres; Postbus 77 7600 AB ALMELO T 0546-831010 E info@ltmvastgoed.nl TE KOOP Fokzeugen- en schapenbedrijf te Diepenheim Oude Haaksbergerweg 4a circa 250 zeugen, 60 opfokzeugen en 80 schapen gunstige

Nadere informatie

Vleeskuikenbedrijf De Wymerts HM MOLKWERUM

Vleeskuikenbedrijf De Wymerts HM MOLKWERUM Vleeskuikenbedrijf De Wymerts 5 8722 HM MOLKWERUM Arend Otten Agro B.V. Veldkamp 41 7931 TL Fluitenberg Telefoon 0528 854 334 en 06 212 313 46 www.arendotten.nl Agrarische makelaardij - Taxaties - Productierechten

Nadere informatie

Appingedam, Eilandsweg 1 - Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar

Appingedam, Eilandsweg 1 - Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar Appingedam, Eilandsweg 1 - Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar Melkveebedrijf Eilandsweg 1 gelegen te Appingedam: Het betreft een melkveehouderijbedrijf ter grootte van in totaal ca. 28 ha. Het bedrijf

Nadere informatie

Gruttoweg 3 te Kallenkote

Gruttoweg 3 te Kallenkote Gruttoweg 3 te Kallenkote Goed onderhouden melkveehouderijbedrijf met bedrijfswoning, bedrijfsgebouwen en 65 ha grond. Gebouwd in 1981 in het kader van de ruilverkaveling. Het bedrijf is centraal gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR, HOBBYKAS EN TOTAAL 6.51.58 HA (65.158 m2) Rikkert 27 e te Enkhuizen

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR, HOBBYKAS EN TOTAAL 6.51.58 HA (65.158 m2) Rikkert 27 e te Enkhuizen TE KOOP VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR, HOBBYKAS EN TOTAAL 6.51.58 HA (65.158 m2) Rikkert 27 e te Enkhuizen Vrijstaande woning (inhoud circa 480 m3) met vier slaapkamers Schuur: (oppervlakte

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT LAAG WERVELD 6 TE BEUGEN GEMEENTE BOXMEER

TAXATIERAPPORT LAAG WERVELD 6 TE BEUGEN GEMEENTE BOXMEER TAXATIERAPPORT LAAG WERVELD 6 TE BEUGEN GEMEENTE BOXMEER Taxatierapport Varkenshouderij Laag Werveld 6 Beugen Op basis van de gecorrigeerde vervangingswaarde methode Opdrachtgever: Naam : De heer W.J.P.M.

Nadere informatie

Melkveehouderij. Woestenweg 10 Witharen. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Melkveehouderij. Woestenweg 10 Witharen. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Melkveehouderij TE KOOP Woestenweg 10 Witharen Melkveebedrijf met woonhuis. Stalcapaciteit voor 84 grootveeboxen en 15 drachtige pinkenboxen op een perceel van ca. 46 hectare Prijs op aanvraag,- MAKELAARDIJ

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten TE KOOP Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail:

Nadere informatie

Opfokmoederdierenbedrijf Poppenhuzen ND ALDEBOARN

Opfokmoederdierenbedrijf Poppenhuzen ND ALDEBOARN Opfokmoederdierenbedrijf Poppenhuzen 6 8495 ND ALDEBOARN Arend Otten Agro B.V. Veldkamp 41 7931 TL Fluitenberg Telefoon 0528 854 334 en 06 212 313 46 www.arendotten.nl Agrarische makelaardij - Taxaties

Nadere informatie

Nieuwendijk Gelegen op unieke locatie met vele mogelijkheden: vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen en landbouwgrond, groot circa 3.96.

Nieuwendijk Gelegen op unieke locatie met vele mogelijkheden: vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen en landbouwgrond, groot circa 3.96. Nieuwendijk Gelegen op unieke locatie met vele mogelijkheden: vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen en landbouwgrond, groot circa 3.96.10 ha Plaatselijk bekend: Dwarssteeg 6 te Nieuwendijk Situering

Nadere informatie

Vleeskuikenouderdierenbedrijf Schapendijk 10 A 7715 PT PUNTHORST

Vleeskuikenouderdierenbedrijf Schapendijk 10 A 7715 PT PUNTHORST Vleeskuikenouderdierenbedrijf Schapendijk 10 A 7715 PT PUNTHORST Arend Otten Agro B.V. Veldkamp 41 7931 TL Fluitenberg Telefoon 0528 854 334 en 06 212 313 46 www.arendotten.nl Agrarische makelaardij -

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN. Het woonhuis met bijgebouwen gelegen aan de Knoefweg 16 te Haaksbergen.

TE KOOP AANGEBODEN. Het woonhuis met bijgebouwen gelegen aan de Knoefweg 16 te Haaksbergen. TE KOOP AANGEBODEN Het woonhuis met bijgebouwen gelegen aan de Knoefweg 16 te Haaksbergen. VERKOOPBROCHURE Op verzoek van de eigenaar bieden Ter Heegde makelaars en adviseurs o.z. te Beckum te koop aan:

Nadere informatie

BOERDERIJ "WELGELEGEN" WESTEINDE NK WAARDER

BOERDERIJ WELGELEGEN WESTEINDE NK WAARDER BOERDERIJ "WELGELEGEN" WESTEINDE 31 3466 NK WAARDER ALGEMEEN Boerderij "Welgelegen", bestaande uit: Monumentale rietgedekte boerderij met zomerhuis als 2 e bedrijfswoning, rundveestal, varkensschuur, werktuigenberging,

Nadere informatie

Boerderij "Hof boer met lust" Rietveld XD Woerden

Boerderij Hof boer met lust Rietveld XD Woerden Boerderij "Hof boer met lust" Rietveld 78 3443 XD Woerden ALGEMEEN Boerderij "Hof boer met lust", gelegen in het buitengebied van Woerden. Bestaande uit: Boerderij met woongedeelte en achterhuis, ligboxenstal,

Nadere informatie

oploseweg 15 overloon

oploseweg 15 overloon oploseweg 15 overloon te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een omschrijving,

Nadere informatie

boerdonksedijk 44-46 erp

boerdonksedijk 44-46 erp boerdonksedijk 44-46 erp te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een

Nadere informatie

Veestraat 9a maria hoop

Veestraat 9a maria hoop Veestraat 9a maria hoop te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een omschrijving,

Nadere informatie

Champignonkwekerijbedrijf met inpandige woning

Champignonkwekerijbedrijf met inpandige woning Champignonkwekerijbedrijf met inpandige woning op 10.260 m² grond in het buitengebied van Rijsbergen met uitbreidingsmogelijkheid Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596

Nadere informatie

C.P. Zuurbier. Molenvaart 254. Adres. 1764AX Breezand. Postcode. Mobiel. c.p.zuurbier@zuurbiermakelaardij.nl. Email. Te koop. Schagen.

C.P. Zuurbier. Molenvaart 254. Adres. 1764AX Breezand. Postcode. Mobiel. c.p.zuurbier@zuurbiermakelaardij.nl. Email. Te koop. Schagen. C.P. Zuurbier Te koop Adres Postcode Mobiel Email Molenvaart 254 1764AX Breezand 06 53393945 c.p.zuurbier@zuurbiermakelaardij.nl Schagen Snevert 1-a Omschrijving Zeer landelijk gelegen en toch dicht bij

Nadere informatie