I.v.m. het vroegtijdig vertrekken van FSM worden zijn rondvraagpunten eerst behandeld. Voor verslaglegging zie onder agendapunt 10.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "I.v.m. het vroegtijdig vertrekken van FSM worden zijn rondvraagpunten eerst behandeld. Voor verslaglegging zie onder agendapunt 10."

Transcriptie

1 VERSLAG KVO overleg Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef 23 november uur Vergaderlocatie: Besseling Vervoert De Stuwdam 5 Deelnemers: Afwezig: Mieke van de Beek (gemeente Amersfoort), Edwin Besseling (vz), Ernst Beitler (gemeente Amersfoort), Dennis Hogeveen (politie Midden Nederland, Martijn Hunneman (Amfors), Willem Mulder (Havi Logistics), Frans Smink (penn), Virgilia Spoel (verslag) R. Giltaij (VRU) en H. Horlings Agendapunt 1 Opening De voorzitter opent de vergadering om en heet alle aanwezigen van harte welkom. Door familieomstandigheden heeft Hans Horlings zich af moeten melden voor de vergadering. Hij heeft via de mail punten ingebracht die bij de betreffende agendapunten worden behandeld. FSM en MBE geven aan niet de gehele vergadering bij te kunnen wonen. Agendapunt 2 Vaststellen van de agenda I.v.m. het vroegtijdig vertrekken van FSM worden zijn rondvraagpunten eerst behandeld. Voor verslaglegging zie onder agendapunt 10. Agendapunt 3 Verslag 31 augustus 2015 incl. actielijst Verslag Pag 1 actielijst nr De genoemde 1200,00 zijn eenmalige kosten en niet per jaar. Pag 3 vrachtwagen parkeren DHO geeft aan dat het probleem niet geheel op te lossen is, omdat het iedere keer andere chauffeurs betreft. ACTIE: VSP - Bekijken hoe we op de website hier aandacht aan kunnen geven. Daarnaast bij de gemeente nagevragen of er een bord verboden te parkeren calamiteitenroute kan worden geplaatst. Pag 4 gesprekken deelnemers De verslagen van de gesprekken met de gevestigde bedrijven worden iedere keer met de agenda voor het volgende KVO overleg verspreid.

2 Actiepuntenlijst 65 kan van de lijst af, is gebeurd 66 Martijn Hunneman gaat kijken wat ze nog aan kunnen leveren voor de eerstvolgende Nieuwsbrief 68 kan van de lijst af, is gebeurd 83 blijft staan 84 kan van de lijst af, is gebeurd 85 kan van de lijst af, is gebeurd 86 kan van de lijst af, staat op de agenda 87 kan van de lijst af, de nieuwe rotonde is geschikt voor LZV wagens 88 blijft staan 89 blijft staan 90 blijft staan 91 kan van de lijst af, Energieweg is geopend Agendapunt 4 Mededelingen/Ingekomen stukken beplanting Oude Lage Weg De aanwezigen hebben bij de agenda allemaal ter info de mail/tweet ontvangen over de nieuwe aanplant aan de Oude Lage Weg die het waarschijnlijk niet heeft gehaald, omdat het geplant is in een te warme periode. De beplanting is inmiddels vervangen. WMU: Wordt het ook laag gehouden, i.v.m. de veiligheid op het fietspad? MHU : Het onderhoud staat nog niet in het bestek. ERB: Het is een bedrijvenpark in ontwikkeling. Het projectbureau van de gemeente geeft de mutaties door aan Eemfors. Eemfors pakt het onderhoud dan op en in het volgende bestek wordt dan e.e.a. standaard opgenomen. ACTIE: de PM neemt nog even met Eemfors op dat het groen op bepaalde punten aan de Oude Lageweg laag gehouden moeten worden i.v.m. de veiligheid. Agendapunt 5 Veiligheidsscan CVV MBE: Alle bedrijven met minder dan < 50 FTE zijn aangeschreven met de vraag of ze gebruik willen maken van de gratis veiligheidsscan. Er hebben zich 8 bedrijven aangemeld. Het CVV neemt in december contact met de betreffende bedrijven op om de scan te doen en maakt vervolgens adviezen op. Aan CVV is ook gevraagd om n.a.v. de individuele scans op de bedrijven met een algemeen advies te komen voor het gehele Bedrijvenpark. Volgend jaar komt de gemeente met Nieuwsflitsen aan alle ondernemers gericht op de Veiligheid. ACTIE : MBE zorgt er voor dat wij deze ook als Bedrijvenpark ontvangen. BESLUIT : Voor onze eigen Nieuwsbrief wordt Veiligheid in principe als standaard item opgenomen. Agendapunt 6 Voortgang Plan van aanpak KVO planningslijst blz Dit agendapunt is behandeld n.a.v. de inbreng van HHO. Tijdens de vergadering is dit per abuis behandeld op basis van een verouderde planningslijst. Hieronder alsnog de punten van HHO gebaseerd op de actuele lijst. In het blauw datgene dat besproken is tijdens de vergadering. 4 Hiervoor wil ik een vaste procedure maken met vaste meldpunten (gemeente) en tijdpad. Zie ook agendapunt 9.

3 5 Vanuit het huidige Onderhouds- en Beheersplan zou m.i. klein overzichtelijk document gemaakt moeten worden waarin bedrijven in een oogopslag kunnen zien wat van het onderhoud verwacht mag worden. Dit kan meegenomen worden als actiepunt voor in het nieuwe PvA Het onderhouds- en Beheersplan is bedoeld als werkdocument voor de Parkmanager en Beheerder en hoeft derhalve niet leesbaar te zijn voor de bedrijven. Mochten er opmerkingen of vragen komen van bedrijven dan moet de Parkmanager op dat moment daarop actie ondernemen. BESLUIT: Het is niet nodig om het Onderhouds- en Beheersplan om te zetten naar een voor iedereen leesbaar document. 7 Moet meer verifieerbaar worden vastgelegd. 14 M.n. kleinere bedrijven (o.a. Black) gaan soms over op camera toezicht, Wellicht een goed moment om hier toch weer initiatieven te menen om vanuit het parkmanagement actie te nemen (let wel kost tijd en geld). 15 Hiervoor een voorlichtingsavond organiseren (let wel kost tijd en geld). Zie agendapunt 5. De gemeente komt met Nieuwsflitsen. div. 13, 14, 16, 24 en 28 Opnemen in enquête voor her-certificering. Moet worden meegenomen in het plan naar de her-certificering. Agendapunt 7 Hercertificering 2016 HHO heeft bij MKB Nederland een offerte aangevraagd voor her-certificering en het ontwikkelen van een update van het Plan van Aanpak voor de komende 3 jaar. De periode was 2 jaar, maar is verlengd en wordt nu 3. Voorheen was dit gratis. Vanaf 2016 zijn de kosten 1.000,00. Het bestuur gaat akkoord met het aanbod voor begeleiding, advies en hulp. ACTIE : BSE Agendapunt 8 Rapportages Politie Iedereen heeft het overzicht van de politie bij de agenda ontvangen. Uit het overzicht komen geen bijzonderheden naar voren. Onder de verkeersongevallen valt niet alleen het bedrijvenpark, maar bijvoorbeeld ook de Hogeweg Actueel is er 2x ingebroken in auto s van Nederland Isoleert, maar dat is in het 4 e kwartaal geweest. Brandweer RGI heeft het overzicht vandaag toegezonden. Er zijn over het 3 e kwartaal geen meldingen. In het 4 e kwartaal is er geoefend bij Havi Logistics. Eemfors/Meldpunt woonomgeving Iedereen heeft een overzicht ontvangen bij de agenda. Het is een lange lijst. De volgende keer is het beter om alleen de meldingen van het betreffende kwartaal in de lijst op te nemen. ACTIE: Het veelvuldig niet functioneren van straatverlichting verdient extra aandacht van de Parkmanager. Er ligt na de weekenden veel losliggend glas. Dit is vooral aan de Oude Lageweg. Waarschijnlijk door uitgaanspubliek. MHU: de ploeg zwerfvuil neemt dat 2 tot 3 x in de week mee. Als er veel ligt dan wordt het gemeld voor extra actie. MHU: Veel zwerfvuil is gerelateerd aan Post.nl en Havi Logistics. Mede omdat het van het eigen terrein af waait. MHU: Er wordt ook regelmatig op verschillende locaties in het Bedrijvenpark een plek aangetroffen met iedere keer een aantal van dezelfde lege bierblikken/flesjes. Tot nu toe heeft men niet kunnen achterhalen van wie dit afkomstig is.

4 EBE: Het is wel belangrijk om dit in het kader van de sociale veiligheid in de gaten te houden. Misschien is er extra controle mogelijk of kunnen diegene die het nu weten er in ieder geval extra op letten. ACTIE: VSP mailt in overleg met HHO Eemfors met de vraag of ze wat extra informatie kunnen geven over de plekken waar ze dit regelmatig aan treffen. Agendapunt 9 Schouw procedure afhandelingen De procedure voor de schouw moet strakker. Het is: signaleren registreren (o.a. via meldpunt woonomgeving) - bewaken afhandeling. Het schouwrapport en de stand van zaken rond de afhandeling moet iedere keer op de agenda. Agendapunt 10 Rondvraag en Sluiting FSM De driehoeken in het wegdek van het fietspad Oude Lageweg staan vaak naar beneden waardoor men de weg gebruikt als sluipweg. Dit levert gevaarlijke situaties op. MHU: Dit is lastig op te lossen, omdat ze naar beneden gaan voor snoei en strooiwerkzaamheden. In de strooiperiodes blijven ze ook vaak naar beneden. FSM: Aan de zijde van het spoorviaduct is het ook mogelijk om langs de driehoek heen te rijden. Dat kan veranderd worden. ACTIE: MBE neemt dit met betrokkenen op bij de gemeente. FSM Er worden met regelmaat busjes geparkeerd op de calamiteitenroute. BESLUIT: Als dit gesignaleerd wordt dan moet die persoon gelijk melding doen bij handhaving/meldpunt. EBE De tijdelijke parkeerplaats aan de Wiekenweg wordt nauwelijks meer gebruikt. Op dit moment is er ook een gevaarlijke situatie ontstaan doordat het na het afsluiten van de tijdelijke weg op deze locatie het er nog steeds uit zien als een doorgaande weg. Men slaat er nog steeds af en stuit dan onverwacht op een berg zand. Daarnaast ziet het er allemaal niet erg netjes uit. Als men toch parkeren toe wil laten dan moet het er ook als een parkeerplaats uit zien. ACTIE: VSP doet melding bij het meldpunt. De vergadering wordt om uur gesloten. Actielijst nr wie wat 83 VSP Aan de gemeente doorgeven dat het bestuur voor invulling van de rotonde graag het thema wieken terug ziet komen. 88 VSP Tweede ronde bedrijfsbezoeken inplannen (waaronder met Applied Medical) 89 RGI Navraag doen naar controle brandweerkranen 90 RGI Planning van de oefeningen opvragen 91 VSP Verboden parkeren vrachtwagens/busje op het Bedrijvenpark opnemen op de website. Inclusief Calamiteitenroute. 92 PM Met Eemfors opnemen dat het groen op bepaalde locaties op de Oude Lageweg laag moet blijven i.v.m. de veiligheid.

5 93 PM Actie ondernemen op het veelvuldig niet functioneren van de straatverlichting op verschillende locaties. 94 VSP/PM Eemfors vragen op welke locaties de lege bierblikjes/flesjes veelal aangetroffen worden. 95 MBE Bij de juiste afdeling van de gemeente aankaarten dat er een oplossing moet komen voor het langs de driehoek heen kunnen rijden op de Oude Lageweg aan de zijde van het spoorviaduct. 96 VSP Via het Meldpunt de gevaarlijke en rommelige situatie van de parkeerplaats/oude tijdelijke weg aan de Wiekenweg aankaarten. 97 VSP Bij de gemeente navraag doen naar de mogelijkheid om een extra bord 'verboden te parkeren' te plaatsen bij de calamiteitenroute. 98 MBE Het info-adres van het Bedrijvenpark op laten nemen in het databestand voor de Nieuwsbrief over veiligheid die de gemeente gaat versturen 99 EBE Aan VNO-NCW MKB doorgeven dat we akkoord zijn met de offerte voor de begeleiding van het KVO traject in 2016.

Vastgesteld. Bij het agendapunt Mededelingen worden de items die Sip de Jong g d heeft behandeld.

Vastgesteld. Bij het agendapunt Mededelingen worden de items die Sip de Jong g d heeft behandeld. Verslag KVO overleg Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef 31 augustus 2015 Vergaderlocatie: Horlings Project & Advies De Stuwdam 17 Deelnemers: Mieke van de Beek (gemeente Amersfoort), Edwin Besseling (vz),

Nadere informatie

Mieke van de Beek (gemeente Amersfoort), Dennis Hogeveen (politie Midden Nederland), Ton van Westerlaak (Amfors)

Mieke van de Beek (gemeente Amersfoort), Dennis Hogeveen (politie Midden Nederland), Ton van Westerlaak (Amfors) VERSLAG KVO overleg Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef 13 april 2015 Vergaderlocatie: Smink Transport, De Stuwdam 222 Deelnemers: Afwezig: Edwin Besseling (vz), Ernst Beitler (gemeente Amersfoort), Rob

Nadere informatie

De vz opent de vergadering om 14.56. Aansluitend aan de vergadering vindt de middag/avondschouw plaats.

De vz opent de vergadering om 14.56. Aansluitend aan de vergadering vindt de middag/avondschouw plaats. VERSLAG KVO overleg Vereniging Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef Maandag 24 november 2014 Vergaderlocatie: Besseling Vervoert, De Stuwdam 5 Aanwezig: Afwezig: Ernst Beitler-ERB (vert. Gem. Amersfoort)

Nadere informatie

Verslag van de bijeenkomst KVO d.d. dinsdag 26 november 2013. In het kantoor van Besseling Vervoert, De Stuwdam 5, te Amersfoort.

Verslag van de bijeenkomst KVO d.d. dinsdag 26 november 2013. In het kantoor van Besseling Vervoert, De Stuwdam 5, te Amersfoort. Verslag van de bijeenkomst KVO d.d. dinsdag 26 november 2013. In het kantoor van Besseling Vervoert, De Stuwdam 5, te Amersfoort. Aanwezig: Ernst Beitler (gem. Amersfoort) Edwin Besseling (Ver. De Wieken)

Nadere informatie

Jaarvergadering Vereniging Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef, gehouden op dinsdag 17 mei 2016 bij Oldtimer Wereld, Wiekenweg 41, Amersfoort

Jaarvergadering Vereniging Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef, gehouden op dinsdag 17 mei 2016 bij Oldtimer Wereld, Wiekenweg 41, Amersfoort Concept Verslag Jaarvergadering Vereniging Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef, gehouden op dinsdag 17 mei 2016 bij Oldtimer Wereld, Wiekenweg 41, Amersfoort Aanwezig namens het Verenigingsbestuur: Edwin

Nadere informatie

Schouw verslag. THEMA 2013 (dagschouw) d.d Verlichting openbare ruimte n.v.t. Groenonderhoud

Schouw verslag. THEMA 2013 (dagschouw) d.d Verlichting openbare ruimte n.v.t. Groenonderhoud Schouw verslag THEMA 2013 (dagschouw) d.d. 26-11-2013 Verlichting openbare ruimte n.v.t. Groenonderhoud Privaatgroen Bestratingsonderhoud Verkeersveiligheid Parkeerverbod openbare weg Goed. In sommige

Nadere informatie

Maatregelen- en doelenmatrix OV Roosevelt & Trekvliet Rood = gewijzigd Doorgestreept = vervallen

Maatregelen- en doelenmatrix OV Roosevelt & Trekvliet Rood = gewijzigd Doorgestreept = vervallen Maatregelen- en doelenmatrix OV Roosevelt & Trekvliet Rood = gewijzigd Doorgestreept = vervallen Onderwerp (afkomstig Bewegwijzering Bij de straatnaamcommissie nagaan of er wijzigen aangebracht kunnen

Nadere informatie

5 OPW website met links naar gemeente, politie en brandweer. X X 2014 2015 2016 Doel- stelling 4 Verhogen tevredenheid Onderhoud en Beheer

5 OPW website met links naar gemeente, politie en brandweer. X X 2014 2015 2016 Doel- stelling 4 Verhogen tevredenheid Onderhoud en Beheer Uitwerkingsschema geselecteerde maatregelen behorend bij de doelstelling 2 Half jaarlijkse terugkoppeling incidentencijfers naar KVO-B werkgroep en eventuele acties ondernemen in de KVO Werkgroep Nieuwsbrief/

Nadere informatie

Omschrijving actiepunt Belegd bij: Status: Datum realisatie PCMA/ondernem Zie communicatieplan. Via de thema nieuwsbrieven

Omschrijving actiepunt Belegd bij: Status: Datum realisatie PCMA/ondernem Zie communicatieplan. Via de thema nieuwsbrieven Nr Herkomst Datum start 1 Maat-regelen Omschrijving actiepunt Belegd bij: Status: Datum realisatie /ondernem Zie communicatieplan. ers Via de thema nieuwsbrieven 28-11-2012 Verhogen veiligheidsgevoelens

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.);

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.); NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 21-09-2017 Datum verslaglegging 23-09-2017 Inhoud Agenda MR vergadering...2 MR besluiten...2 Actiepuntenlijst MR...5 Acties doorgezet

Nadere informatie

Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 27 januari 2011

Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 27 januari 2011 Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 27 januari 211 Beurtvaartadres Hofweg 33 - Nootdorp 1 Agenda 1. Opening 2. Notulen ledenvergadering d.d. 13.4.21 3. Terugkoppeling VBBO 4. Financiën

Nadere informatie

Parkmanagement Wateringse Veld, Zwethove en WBC. Taak vanuit het bestuur: Verantwoordelijk voor het terrein in verband met schoon, heel en veilig.

Parkmanagement Wateringse Veld, Zwethove en WBC. Taak vanuit het bestuur: Verantwoordelijk voor het terrein in verband met schoon, heel en veilig. Parkmanagement Wateringse Veld, Zwethove en WBC. Taak vanuit het bestuur: Verantwoordelijk voor het terrein in verband met schoon, heel en veilig. Ron Verhage: Elke maandag fysiek op het terrein aanwezig.

Nadere informatie

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal Medezeggenschapsraad Notulen MR vergadering Aanwezig Notulist Gast : Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal : Maatman :

Nadere informatie

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag)

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag) Verslag Betreft: Het Horecaoverleg Gemeente Maasgouw Van: Karin Peeters Onderwerp: Vergadering dd. 14 oktober 2015 Aanwezig: Namens bestuur Koninklijke Horeca Maasgouw: René Broen Luc van Engelen Nicole

Nadere informatie

Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 15 november 2011

Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 15 november 2011 Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 15 november 2011 Drukkerij van de Sande Ambachtshof 1 Nootdorp 1 Agenda 1. Opening 2. Notulen ledenvergadering d.d. 27-01-2011 3. Terugkoppeling

Nadere informatie

PMH operationele rapportage 1 de kwartaal 2015

PMH operationele rapportage 1 de kwartaal 2015 PMH operationele rapportage 1 de kwartaal 2015 Keurmerk Veilig Ondernemen Met trots kan gemeld worden dat alle bedrijventerreinen in Hoorn voor de komende drie jaar weer een certificaat Keurmerk Veilig

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Bert Hogemans, Edith Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid

Nadere informatie

Bijlage 5 - MAATREGELEN MATRIX behorend bij het Plan van Aanpak Dordtse Kil III 092309

Bijlage 5 - MAATREGELEN MATRIX behorend bij het Plan van Aanpak Dordtse Kil III 092309 VERMINDEREN VAN ONVEILIGHEIDSGEVOELENS IN HET BEDRIJF. Het percentage van onveiligheidsgevoelens terugbrengen van 26,3 % in 2009 tot 21 % in 2011 (vermindering 20%). Maatregel 1 Opstellen tips voor ondernemers

Nadere informatie

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert.

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert. Notulen Stichting Boomberg -01-23 Aanwezig: Lambert, Helmi, Josien, Afwezig: Patrick, Geert Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d. 23-1- 1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering.

Nadere informatie

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 9 mei 2017 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 9 mei 2017 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse 1 Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 9 mei 2017 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwerp er of afzender Onderwerp Aanwezig:, L. van Winkelhof, B. de Graaf,

Nadere informatie

Resultaten Stresstest. Meldingen. Bedrijventerrein Zeiving-Zuid ( , 10:00) Omschrijving. Aanwezigen. Schouw

Resultaten Stresstest. Meldingen. Bedrijventerrein Zeiving-Zuid ( , 10:00) Omschrijving. Aanwezigen. Schouw Resultaten Stresstest Bedrijventerrein Zeiving-Zuid (12-05-2015, 10:00) Schouw Route is een definitieve route Route is 0 kilometer lang Route 1 keer gelopen 4214 KZ Vuren Aanwezigen Politie Fons Spee Gemeente

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

W.J. de Oude. 1. Algemene informatie over de schouw: Er is geschouwd op twee locaties: 1) Nieuwemeerdijk (domeinen) 2) Koekoekslaan

W.J. de Oude. 1. Algemene informatie over de schouw: Er is geschouwd op twee locaties: 1) Nieuwemeerdijk (domeinen) 2) Koekoekslaan Verslag bewonersschouw Cluster Beheer en Onderhoud Verslag van Bewonersschouw Vergaderdatum 10 oktober 2012 Aanwezig Gemeente Haarlemmermeer & Dorpsraad Buitenkaag Afwezig met kennisgeving Afwezig zonder

Nadere informatie

H. Crezee, M. Ruytenberg, M. Roggeveen, I. v/d Velden, R. Klatten, A. Emons. Agendapunten. Verslag

H. Crezee, M. Ruytenberg, M. Roggeveen, I. v/d Velden, R. Klatten, A. Emons. Agendapunten. Verslag Locatie: Golfhuis Hitland IJsvogelzaal Datum vergadering: 15 oktober 2014 Organisator: Werkgroep Hitland Aanvang vergadering: 20:00 uur Voorzitter: H. Crezee Sluiting vergadering: 22:00 uur Secretariaat:

Nadere informatie

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan.

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan. Notulen MR vergadering Datum: 12 september 2016 Aanwezig André Baardwijk a.w.baardwijk@delagewaard.nl Karin van den Berg k.vandenberg@csgdewaard.nl Esther van Efferen e.vanefferen@cedgroep.nl Helma Heesterman

Nadere informatie

Datum Plaats Onderwerp Actie Actie door Termijn Stand van zaken. Organiseren, uitnodigingen, etc.

Datum Plaats Onderwerp Actie Actie door Termijn Stand van zaken. Organiseren, uitnodigingen, etc. ACTIEPUNTENLIJST BRUNSSUM NOORD November 2011 Toelichting op afkortingen = korte termijn uiterlijk na 1 maand klacht opgelost / aan verzoek voldaan = middellange termijn uiterlijk na 6 maanden klacht opgelost

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Beste LMM lid, We doen er alles aan om het LMM lidmaatschap nog interessanter te maken. U input en betrokkenheid is hierbij erg belangrijk. We maken graag persoonlijk kennis om

Nadere informatie

Elly Tang, Marjan de Jong, Ellen Bosma, Rens Arts, Kees van Langen, Elwin Houwen en Amanda Schouten Ruurd Bijlsma, College van Bestuur

Elly Tang, Marjan de Jong, Ellen Bosma, Rens Arts, Kees van Langen, Elwin Houwen en Amanda Schouten Ruurd Bijlsma, College van Bestuur NOTULEN GMR-VERGADERING d.d. 18 november 2015 Aanvangstijd: Voorzitter: Secretaris: Aanwezig: Afwezig mk: Notulist: 17:00 uur Elly Tang (info@etng.nl) Marjan de Jong Elly Tang, Marjan de Jong, Ellen Bosma,

Nadere informatie

Verslag Openbare Vergadering Faculteitsraad 388

Verslag Openbare Vergadering Faculteitsraad 388 Verslag Openbare Vergadering Faculteitsraad 388 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Datum: 27 maart Aanwezig:

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Hans Hofs, Anita Derksen, Ellen van Hierden, Anita Gerritsen, Susan Dikker, Carlo Heuveling,

Nadere informatie

Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 5 juni 2012

Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 5 juni 2012 Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 5 juni 2012 Drabbe B.V. Gildeweg 4 -Nootdorp 1 Agenda 1. Opening 2. Notulen ledenvergadering d.d. d 15 november 2011 3. Terugkoppeling vanuit

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezigen dorpsraad: Rene Derksen, Susan Dikker, Jurgen Thijssen, Marian Trommelen Overige aanwezigen:

Nadere informatie

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwer per of afzende r Onderwerp Aanwezig: J.H, L. v W, B. d G, M.

Nadere informatie

Even Voorstellen! Ad van den Berg. Van 1976 tot 2005 werkzaam bij politie. Laatste jaren veel werk op bedrijventerreinen

Even Voorstellen! Ad van den Berg. Van 1976 tot 2005 werkzaam bij politie. Laatste jaren veel werk op bedrijventerreinen Ad van den Berg Even Voorstellen! Laatste jaren veel werk op bedrijventerreinen Van 1976 tot 2005 werkzaam bij politie Vanuit politiefunctie onmogelijk om aan vraag van ondernemers te voldoen 2005: Oprichting

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering op

Notulen MR-vergadering op Notulen -vergadering op 20-9-2018 1. Opening en vaststellen van de agenda De voorzitter opent de vergadering. 2. Mededelingen en ingekomen stukken Schoolgids Examenreglement ter instemming ter instemming

Nadere informatie

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad Wijkraad Oss-Zuid Openbare vergadering Datum 22 oktober 2013 Locatie Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss Aanwezig: Leden wijkraad Adviseurs Notulist Afwezig m.k. Aanwezig publiek Gerben Canninga

Nadere informatie

NOTULEN MR OOSTEINDERSCHOOL dinsdag 26 AUGUSTUS 2014

NOTULEN MR OOSTEINDERSCHOOL dinsdag 26 AUGUSTUS 2014 NOTULEN MR OOSTEINDERSCHOOL dinsdag 26 AUGUSTUS 2014 Aanwezig: van Lieshout, Debbie Kleton, Mirjam van Schip, Caroline Koenderinck-Bok, de Keulenaar. Afwezig: Rosanne (met kennisgeving) 1. Mededelingen

Nadere informatie

Verslag Werkcomité vergadering 10 april 2014

Verslag Werkcomité vergadering 10 april 2014 Visstandbeheercommissie De Stichtse Rijnlanden Secretaris: Hofman Stoombootweg 39, 1035 TT Amsterdam Tel: 020-6828040, Email: hofman@aquamarien.nl Verslag Werkcomité vergadering 10 april 2014 Aanwezig:

Nadere informatie

Dit wordt doorgegeven aan Onderhoud Enschede. Zij zullen dit binnenkort schoonmaken.

Dit wordt doorgegeven aan Onderhoud Enschede. Zij zullen dit binnenkort schoonmaken. Melding Actie Foto Tulpstraat. In het plantsoen ter hoogte van de Kamillestraat staat erg veel onkruid. Dit komt ook op meer plaatsen voor. Dit wordt doorgegeven aan Onderhoud Enschede. Zij zullen dit

Nadere informatie

G EMEENTE. Samenleven. in de buitenruimte

G EMEENTE. Samenleven. in de buitenruimte G EMEENTE Samenleven in de buitenruimte Wethouder Jan Overweg De openbare ruimte is van ons allemaal. Dus hoe mooi zou het zijn als iedereen in Leusden zich verantwoordelijk voelt voor zijn of haar woonomgeving.

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Eric Geraerts (pen); Hans van Duren; Mien van

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Eric Geraerts (pen); Hans van Duren; Mien van NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: Mien van Kollenburg, Stoelenmatter

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 19 mei 2014 Tijd: 08:05 22:10 uur Locatie: teamkamer Aanwezig: Directie: Teamgeleding: Oudergeleding: Afwezig: Directie: - Teamgeleding: - Oudergeleding:

Nadere informatie

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 2 mei 2017, uur

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 2 mei 2017, uur Op 2 mei 2017heeft er een schouwronde plaatsgevonden op bedrijventerrein Lammenschans Driehoek. We zijn gestart bij de Gamma en hebben eerst Lammenschans/Kanaalpark geschouwd om vervolgens door te lopen

Nadere informatie

KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN - BEDRIJVENTERREIN. Terugkoppeling op hoofdlijnen

KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN - BEDRIJVENTERREIN. Terugkoppeling op hoofdlijnen Terugkoppeling op hoofdlijnen Certificaat Op 12 mei 2014 werd het bedrijventerrein De Hemrik voor de 4 e keer geaudit voor het Keurmerk Veilig Ondernemen - Bedrijventerreinen (KVO-B). Samenwerking Het

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting BIZ Schiebroek Maart Jaarverslag 2013 Stichting BIZ Schiebroek

JAARVERSLAG Stichting BIZ Schiebroek Maart Jaarverslag 2013 Stichting BIZ Schiebroek JAARVERSLAG 2013 Stichting BIZ Schiebroek Maart 2013 Inleiding Het op BT Schiebroek vindt plaats onder toezicht van de Stichting BIZ Schiebroek. Het bedrijventerrein Schiebroek is een zogenoemde Bedrijven

Nadere informatie

Ineke van Dijk (secretaris)

Ineke van Dijk (secretaris) Concept Verslag Maatschappelijke Ondersteuning en Zorg Verslag van Participatieraad Haarlemmermeer beleids- en praktijkvleugel Vergaderdatum 5 maart 2018 Aanwezig Afwezig met kennisgeving Afwezig zonder

Nadere informatie

NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING

NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING Datum: 2 september 2013 Aanvang: 20.10u Einde: 22.10u Locatie: NH Hotel, De Maas 2, Best 1. Opening en vaststelling agenda: Afmeldingen: BOBAH, Batadorp, Best oost & Salderes

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 27 oktober 2011

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 27 oktober 2011 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 27 oktober 2011 Aanwezig Rol Inge Stassar N Team Jolande Hondius Y Team Coby Markerink Y Team Anja Brugman N Ouder Snel Y Ouder Cilia van Veen Y Ouder Wim Boog

Nadere informatie

Verzoek om de notulist voortaan te vermelden op de agenda. 6> navragen van zittingstermijn door voorzitter

Verzoek om de notulist voortaan te vermelden op de agenda. 6> navragen van zittingstermijn door voorzitter MR VERGADERING JOZEFSCHOOL Datum: 10 januari 2017 Aanwezig: Elles (mt), Angelica (secr.), Jaco, Mascha, Marleen(vz), Cindy, Jane (notulist). Afwezig met bericht: Richard en Diane sluit zich na de pauze

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 4 september Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 4 september Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 4 september 2013 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Afwezig Leo Hellinga (vice-voorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Afwezig Tineke

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 20 juni 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector)

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 20 juni 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 20 juni 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Doets Hans Nijhuis (voorzitter) Daphny Paap Mascha van Trier Seb Goezinnen Wim Velthuis (penningm.)

Nadere informatie

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR BEDRIJVENTERREINEN door Robert de Koning procesbegeleider MKB Nederland 1 december 2015 1 KVO DATA MKB NEDERLAND 2 S A M E N W E R K I N G PARTNERS GEMEENTE

Nadere informatie

Wijzigingen in het ECD na update versie

Wijzigingen in het ECD na update versie Wijzigingen in het ECD na update versie 2018.2 Inhoud Startscherm... 2 Overzicht weergave cliëntdoelen... 2 Aanmaken van vrijheidsbeperkingen... 3 Rapportage... 3 Wijzigingen in algemeen rapportagescherm...

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie. Datum vergadering Datum verslaglegging

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie. Datum vergadering Datum verslaglegging MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 01 02 2018 Datum verslaglegging Inhoud Agenda MR vergadering... 2 MR besluiten... 2 Actiepuntenlijst MR... 4 Acties doorgezet naar

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering dinsdag 20 januari 2015 OBS De Kaardebol. Aanwezig: André, Tim, Anja, Corrie, Ilse en Janneke. Afwezig: Marga, Yvonne, Haiko

Notulen MR-vergadering dinsdag 20 januari 2015 OBS De Kaardebol. Aanwezig: André, Tim, Anja, Corrie, Ilse en Janneke. Afwezig: Marga, Yvonne, Haiko Notulen MR-vergadering dinsdag 20 januari 2015 OBS De Kaardebol Aanwezig: André, Tim, Anja, Corrie, Ilse en Janneke Afwezig: Marga, Yvonne, Haiko Notulist: Janneke 1. Opening/ vaststellen agenda Tim opent

Nadere informatie

~!~!~ Ministerie van lnfrasrrucruur en Milieu

~!~!~ Ministerie van lnfrasrrucruur en Milieu ti Rijkswaterstaat ~!~!~ Ministerie van lnfrasrrucruur en Milieu verslag Verslag van bespreking Deelnemers 6 e Voortgangsoverleg Oesterdam Zuid Contract 31051225 5 juli 2012 Peter den Otter (Zeeweringen)

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter)

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter) Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Daphny Paap Hans Nijhuis (voorzitter) Seb Goezinnen Mascha van Trier Monique Hallegraeff (namens

Nadere informatie

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden maandag 5 maart 2018, aanvang 19:00 uur.

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden maandag 5 maart 2018, aanvang 19:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 139; aantal stemmen vertegenwoordigd: 71 (51,08 procent) 1. Opening en benoeming Voorzitter van de Vergadering De heer E.G. Zaagsma opent de Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst Notulen vergadering d.d. 30 oktober 2013 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Afwezig Inge Zuurendonk Afwezig Tineke Snel

Nadere informatie

Te huur Bedrijfsruimte/Showroom. Wiekenweg 58 te Amersfoort

Te huur Bedrijfsruimte/Showroom. Wiekenweg 58 te Amersfoort Te huur Bedrijfsruimte/Showroom Wiekenweg 58 te Amersfoort Algemeen Op bedrijventerrein Wieken Vinkenhoef, aan de doorgaande weg tussen Amersfoort en Hoevelaken, ligt dit zeer representatieve kantoorgebouw.

Nadere informatie

Betreft: Verslag vergadering d.d. donderdag 28 september uur Locatie: Gemeentehuis Barneveld

Betreft: Verslag vergadering d.d. donderdag 28 september uur Locatie: Gemeentehuis Barneveld REIZIGERSPANEL VALLEIHOPPER REGIO FOODVALLEY Betreft: Verslag vergadering d.d. donderdag 28 september 2017 Tijd: 13.30 16.00 uur Locatie: Gemeentehuis Barneveld Aanwezig: Leden Reizigerspanel FoodValley

Nadere informatie

SECURITAS. Beveiliging in het 1000 eilandenrijk

SECURITAS. Beveiliging in het 1000 eilandenrijk SECURITAS Beveiliging in het 1000 eilandenrijk Het bestuur van BGO heeft onderzocht hoe de beveiliging van Securitas tot op heden functioneert. Daartoe is een enquête gehouden onder de leden die een contract

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 COMMISSIE REGIONAAL OVERLEG LUCHTHAVEN HOOGEVEEN

Jaarverslag 2014 COMMISSIE REGIONAAL OVERLEG LUCHTHAVEN HOOGEVEEN COMMISSIE REGIONAAL OVERLEG LUCHTHAVEN HOOGEVEEN Jaarverslag 2014 Secretariaat: Commissie Regionaal Overleg Luchtvaartterrein Hoogeveen p/a A. Jacobsstraat 48 9728 MD GRONINGEN Email: info@crohoogeveen.nl

Nadere informatie

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 14 april 2015, 10.00-12.00 uur

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 14 april 2015, 10.00-12.00 uur Op 14 april 2015 heeft er een dagschouwronde plaatsgevonden op bedrijventerrein Lammenschans Driehoek. Voorheen bestond dit gebied uit twee aparte bedrijventerreinen te weten Lammenschans/Kanaalpark en

Nadere informatie

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast,

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast, Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: 22 januari 2015 Aanwezig: (voorzitter), Archie (penningmeester), Frauke (secretaris), Susan, Yolanda, Melanie, Patricia, Christian, Nicole (bestuursleden),

Nadere informatie

Notulen vergadering M.R.

Notulen vergadering M.R. Notulen vergadering M.R. NOTULEN MR Vergaderdatum: 10-11-2016 Tijd: 19.30 uur Vergaderlocatie: Lerarenkamer BS St. Bavo Voorzitter: Yvonne Frijters Secretaris: Kees Frijters Mathijssen Notulist: Mandy

Nadere informatie

MR vergadering d.d 12 mei 2014

MR vergadering d.d 12 mei 2014 MR vergadering d.d 12 mei 2014 Aanwezig: Erik (vz), Rijk, Janet, Ingeborg, Loes, Jan, Margriet, Jeroen en Saskia (notulist) Afwezig: -- Agendapunt 1. Opening, Voorzitter heet iedereen welkom. mededelingen

Nadere informatie

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 19 april 2016, uur

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 19 april 2016, uur Op 19 april 2016 heeft er een schouwronde plaatsgevonden op bedrijventerrein Lammenschans Driehoek. We zijn gestart bij de Gamma en hebben eerst De Veiling Vooruit aangedaan en om vervolgens af te sluiten

Nadere informatie

Notulen vergadering MR Datum: Dinsdag 30 oktober 2018

Notulen vergadering MR Datum: Dinsdag 30 oktober 2018 Notulen vergadering MR Datum: Dinsdag 30 oktober 2018 Aanwezig: Debbie (lid ouder / voorzitter), Annechien (lid ouders / GMR), Kim (lid ouder / GMR), Joyce (lid team secretaris), Christel (lid team secretaris),

Nadere informatie

Ledenvergadering VBBO 3 november 2014

Ledenvergadering VBBO 3 november 2014 Vereniging Beheer Bedrijvenpark Oostambacht het bedrijvig gezicht van Nootdorp! Ledenvergadering VBBO 3 november 2014 Locatie: Koperslager 17 Nootdorp 1 Agenda 1. Welkom door Schouten Techniekgroep 2.

Nadere informatie

- C O N C E P T - M.M. van der Wyck-Helmer (VVD)

- C O N C E P T - M.M. van der Wyck-Helmer (VVD) - C O N C E P T - KORT VERSLAG VAN DE EXTRA OPENBARE VERGADERING VAN DE COMMISSIE SOCIALE INFRASTRUCTUUR, GEHOUDEN OP WOENSDAG 24 MAART 2010 OM 19.30 UUR IN DE RAADZAAL VAN HET GEMEENTEHUIS IN ZEVENBERGEN

Nadere informatie

Notulen vergadering WI BC dinsdag , 16:00 ~ 17:30 uur. Agenda

Notulen vergadering WI BC dinsdag , 16:00 ~ 17:30 uur. Agenda Bewonerscommissie Kersengaarde Notulen vergadering WI BC dinsdag 26-11-2013, 16:00 ~ 17:30 uur versie 1.0; gecorrigeerd door WI en dhr. Diender; 03-01-2014 Locatie : Kantoor WI Aanwezig : dhr. John Osnabrug

Nadere informatie

INDIEN VERHINDERD, TIJDIG AFMELDEN BIJ ANGELIQUE, TEL.: 484937 OF E-MAIL: angeliquejansen@kpnmail.nl

INDIEN VERHINDERD, TIJDIG AFMELDEN BIJ ANGELIQUE, TEL.: 484937 OF E-MAIL: angeliquejansen@kpnmail.nl BESTUUR OUDERVERENIGING BASISSCHOOL OP DE SLEK Agenda dinsdag 8 september 2015 om 20.30 uur 1. Welkomstwoord 2. Op- of aanmerkingen op de notulen van vorige vergadering 3. Mededelingen van team/ov/mr/schoolklimaat/verkeer/overblijven

Nadere informatie

Leerlingenraad december 2017

Leerlingenraad december 2017 Leerlingenraad december 2017 Inleiding Sinds 2006 zijn scholen (bij wet) verplicht om een bijdrage te leveren aan burgerschapsvorming. Op Het Kompas werken we met de methode De Vreedzame School. De Vreedzame

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 29 februari 2016 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 29 februari 2016 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 29 februari 2016 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Hans Hofs (voorzitter), Carlo Heuveling, Jurgen Thijssen, José Miedema, Anita Gerritsen,

Nadere informatie

SCHOUWVERSLAG ROOSEVELT en TREKVLIET 11 APRIL 2017, UUR

SCHOUWVERSLAG ROOSEVELT en TREKVLIET 11 APRIL 2017, UUR Op 11 april 2017 heeft er een schouwronde plaatsgevonden op de Rooseveltstraat/Zoeterwoudseweg en Vlietpoort. Duidelijk was dat er regelmatig aandacht is voor het gebied waardoor veel klein leed snel wordt

Nadere informatie

De status van de acties van zowel de algemene ledenvergadering als de bestuursvergadering zijn bijgevoegd op pagina 3 en 4.

De status van de acties van zowel de algemene ledenvergadering als de bestuursvergadering zijn bijgevoegd op pagina 3 en 4. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 06 november 2014 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Ankie Lambermont

Nadere informatie

Impressie entree Koperwiek - RET. Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018

Impressie entree Koperwiek - RET. Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018 Impressie entree Koperwiek - RET Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018 1 Algemeen Inleiding Yücel Özmen, projectleider van het project Centrumring, heet alle

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d

Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d. 11-01-2017 Aanwezig: Monic Graat (voorzitter), Spoelstra, Alie Seine, Kim Golsteijn en Cecile op het Veld Notulist:

Nadere informatie

*** KWALITEITSDOCUMENT KINDEROPVANG SNOOPY ***

*** KWALITEITSDOCUMENT KINDEROPVANG SNOOPY *** Titel: Overlegvormen *** KWALITEITSDOCUMENT KINDEROPVANG SNOOPY *** Document code: 5.25 Soort document: Procedure Aantal pagina s: 12 (incl. bijlagen van 8 pag.) Aantal bijlagen: 8 Status: Vastgesteld

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 17 december 2014 om uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad

Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 17 december 2014 om uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 17 december 2014 om 19.30 uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad Aanwezigen: Mevr. E. de Bunje, projectleider gemeente

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER Datum: 14 juni 2016. Plaats: Vergaderzaal kantoor VBM te Den Helder. Bestuur: D. Warnars (Voorzitter) W.J. Sanders. (secretaris) M. Huijsman. B. van Uggelen. (verhinderd) VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING

Nadere informatie

MR: Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten

MR: Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten Montessori Basisschool Roermond Bijeenkomst 05 juli 2017 vergadering Aanwezigen: : Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten Managementteam: Toor Afwezig: OV de bijzige

Nadere informatie

2. Mededelingen Ingekomen post: InfoMR tijdschrift. Wanda wijst op een interessant artikel over taakbeleid.

2. Mededelingen Ingekomen post: InfoMR tijdschrift. Wanda wijst op een interessant artikel over taakbeleid. MR vergadering dinsdag 29 november 2016. Locatie: Miriam Notulen: Miriam Aanwezig: Margreet, Martijn, Sandra, Cindy, Wanda en Miriam. Jan is helaas afwezig door ziekte. Agenda: 1. Opening van de vergadering

Nadere informatie

Nelly Bergers zal ook deze vergadering, namens het directieteam, als adviseur deelnemen.

Nelly Bergers zal ook deze vergadering, namens het directieteam, als adviseur deelnemen. Notulen vergadering van maandag 9 april 2018 20.00 (locatie Swentibold) Aanwezig advies: N. Bergers Aanwezig MR: J. Brull, T. Van Sloun, M.Gruisen, H. Bijsmans (voorzitter) 1. Welkom Hans opent de vergadering

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

SL-OR. VERSLAG SL-OR OVERLEG d.d. 22 maart 2016

SL-OR. VERSLAG SL-OR OVERLEG d.d. 22 maart 2016 VERSLAG SL-OR OVERLEG d.d. 22 maart 2016 Aanwezig: Sandra Migchielsen, Joost van Berkel, Petra Kregting, Renee Alberts, Joke van de Plassche Van de schoolleiding waren Hanneke Arpots en Martinette Selten.

Nadere informatie

Notulen Medezeggenschapsraad ombs ZieZo

Notulen Medezeggenschapsraad ombs ZieZo Plaats: ombs ZieZo Tijd: 19.00 21.00 uur, na afloop sluiten we af in de Lantaern Datum: dinsdag 1-7-2014 Uitgenodigd: leden MR, directeur Afmelding: Marleen, Peter (afgemeld) en Cas (geen afmelding, schuift

Nadere informatie

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke Notulen OR vergadering 7 september 2015 Aanwezig: Afwezig: Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke niemand 01. Opening Monique opent de vergadering om 20:30.

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 25 oktober 2016 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector)

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 25 oktober 2016 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 25 oktober 2016 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Arenda Doets Hans Nijhuis (voorzitter) Daphny Figge-Paap Mascha van Trier Seb Goezinnen Velthuis

Nadere informatie

Notulen vergadering MR

Notulen vergadering MR Notulen MR Vergaderdatum: 21-11-2017 Tijd: 19.30 uur Vergaderlocatie: BS St. Bavo Voorzitter: Yvonne Secretaris: Bas Notulist: Aanwezig Afwezig Ad Buckens Ad Buckens, Arianne Thijssen, Bas van Dijck, Femke

Nadere informatie

Notulen MR- vergadering Datum:8 mei 2012 Aanvang: uur

Notulen MR- vergadering Datum:8 mei 2012 Aanvang: uur 1. Aanwezig : Anne Iedema(Vz/ ouder), Mark Kramer (lid/ ouder), Titia Woudwijk (lid/ ouder), Astrid Schoonhoven (lid/personeel), Ubbo Elzinga (directie), Karin Baars (lid/personeel), Lottie Kramer- Haarsma

Nadere informatie

Notulen. Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017

Notulen. Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017 Notulen Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017 Locatie: Aanwezig: Restaurant Metropole, Melkpad 3 te Gorinchem 4 parkeerders + 11 volmachten welke in totaal 15 van de 55 stemmen vertegenwoordigen

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 15 juni 2010

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 15 juni 2010 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 15 juni 2010 Aanwezig Rol Ingrid Nauta Y Team Joost Stekelenburg Y Team Edward Kleinjan Y Secretaris Michel v.d. Meulen Y Ouder Anja Brugman Y Ouder Wim Boog Y

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012) December 2012 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012) Met welke versie van SalonNet

Nadere informatie

Gemeentelijke Rekenkamer Nijmegen

Gemeentelijke Rekenkamer Nijmegen Gemeentelijke Rekenkamer Nijmegen Aanwezig: Afwezig met afmelding: Afwezig zonder afmelding: E. van Aalzum (vz. Rekenkamer) P. van Vliet (lid Rekenkamer) P. de Goede (lid Rekenkamer) J. Smink (secr. Rekenkamer)

Nadere informatie

Resultaten Stresstest. Meldingen. Bedrijventerrein De Oven ( , 10:53) Omschrijving. Aanwezigen. Schouw

Resultaten Stresstest. Meldingen. Bedrijventerrein De Oven ( , 10:53) Omschrijving. Aanwezigen. Schouw Resultaten Stresstest Bedrijventerrein De Oven (21-04-2015, 10:53) Schouw Route is een definitieve route Route is 3.14 kilometer lang Route 1 keer gelopen 4147 CR Lingewaal Aanwezigen Politie Frank Ebben

Nadere informatie

1. Opening 2. Verslag vorige vergadering 16 juni 2015

1. Opening 2. Verslag vorige vergadering 16 juni 2015 Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 8 september 2015 Aanwezig : Joyce van Dijk Arenda Doets Monique Hallegraeff (teamleider) Angelique Hogeveen Esther van der Linden Hans Nijhuis (voorzitter) Wim

Nadere informatie

Conceptnotulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 6 oktober 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Conceptnotulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 6 oktober 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse 1 Conceptnotulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 6 oktober 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwerper of afzender Onderwerp Aanwezig: J. Heshof, L. van

Nadere informatie