Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 12

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 12"

Transcriptie

1 Schooljaar februari 2017 NIEUWSBRIEF nr. 12 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr plaatsvinden. Vanaf staan we vaak allemaal op het plein en zijn dan dus minder goed bereikbaar. Probeert u het dan na uur nog eens. Belangrijke data Kijk ook op de agenda op de website voor alle data van het hele jaar 3 februari Afsluiting voorleesweken 6 februari Margedag voor de groep 1 t/m 4. Groep 5 t/m 8 gaan wel naar school! 9 februari Uurcultuur groep 1 t/m 4 10 februari Uurcultuur groep 5 t/m 8 11 februari Remco Heite Schaaktoernooi 13 februari Nationale Voorleeswedstrijd Oosterwolde: gemeentelijke voorronde schoolwinnaar 14 februari Adviesgesprekken VO groep 8 Schoolnieuws Uurcultuur. Uurcultuur is dit jaar voor alle groepen en zal bij ons op school plaatsvinden. De onderbouw gaat naar Plof!: Plof de Kip ontsnapt uit de propvolle schuur van grootkiphouder Hannes. Gelukkig kan ze terecht bij het oude variétégezelschap van Bo en directeur Opa. Maar Hannes laat het er niet bij zitten en gaat erachteraan: hij wil zijn kiloknaller terug! Als undercoverkip helpt Plof het noodlijdende gezelschap onbedoeld aan wervelend nieuw materiaal voor hun wat stram geworden show. De bovenbouw gaat naar Mijn zus Valerie: Hennie s zus Valerie redt het regenwoud, voorkomt giflozingen en beschermt de walvis tegen wrede moordpartijen. Als milieuactivist is ze een heuse beroemdheid. Hun moeder is apetrots op die stoere, dappere dochter. Hennie heeft er genoeg van. Wat Valerie kan, kan zij ook! Hoe moeilijk kan het zijn, een beetje de wereld lopen zitten redden? Hennie trekt erop uit, nog stoerder en dapperder dan Valerie, om de problemen in de wereld eens en voor altijd op te lossen. En dat lukt, ook al heeft ze het zwaar, op hoge hakken in het regenwoud. Maar wie is toch die geheimzinnige eco-terrorist die overal opduikt waar Hennie is?

2 Activiteitenkalender De activiteitenkalender is weer uitgedeeld! Opgave kan met het strookje, die in de bus bij meester Anton moet worden gestopt. Vandaag is de laatste dag! Tennislessen in het kader van de naschoolse activiteit tennis. Vorige week heeft tennisleraar Freek tennislessen verzorgd in de sporthal. De groepen 3 t/m 8 hebben hier aan meegedaan. Deze lessen stonden ingepland in het kader van de naschoolse activiteit tennis die op de kalender staat. Na deze lessen is er op school een set met tennismaterialen achtergebleven zodat we afgelopen maandag nogmaals een les hebben besteed aan tennis. Schoolmaatschappelijk werk We hebben erg korte lijnen met het schoolmaatschappelijk werk. Martine Laan verzorgt dit voor It Twaspan. Aanmelding kan via onze ib-er (Jennie Schepers).

3 Oud papier 4 februari 2017 R. de Haan B. Oostra 4 maart 2017 J. Hindriks B. Luinenburg 1 april 2017 B. Luchtenveld R. Lenselink 6 mei 2017 I. v.d Wal D. Tingen 3 juni 2017 G. Kuiper A. de Rue 1 juli 2017 J. Dijkstra T. Kootstra 5 augustus 2017 W. Piersma H. ten Duis Sl. de Bruïneweg 53 Opzienersweg 27 A Kerkstraat 23 Eikensingel 9 Laweystraat 19 Eikensingel 2 Hoofdweg Boven 51 Hoofdweg Boven 84 Hoofdweg-Boven 43 Mr. van Ekstraat 3A Leije 33 Oosterwoldseweg 46 Snikke 5 Eikensingel Het oud papier wordt elke eerste zaterdag van de maand opgehaald. Om 8.45 uur staat de koffie klaar, om 9.00 is het vertrek op de vrachtwagen. Wilt u bij onverwachte verhindering zelf met iemand van deze lijst ruilen of een andere vervanger zoeken en dit doorgeven aan Bart Luchtenveld, tel.nr of Mail: bart-syta@home.nl. Verder willen wij u er nog op wijzen dat u verplicht bent tijdens het ophalen de oranje hesjes die de chauffeur u verstrekt te dragen!!! Eveneens dient u t.a.v. de bediening zijn opdrachten te volgen.

4 Nieuws uit groep 1/2 De afgelopen anderhalve week heeft het boek De klein Walvis in de groep centraal gestaan. Het verhaal gaat over Boy die op het strand een walvis vindt en hem mee naar huis neemt. Vorige week woensdag kwam Hilda Moens van de bibliotheek met een vertelkastje om het boek voor te lezen. We hebben een lied geleerd over de kleine walvis, dat aansluit bij het boek en we hebben het boek in het Engels gezien en gehoord op het bord. Het geluid van een walvis heeft veel indruk gemaakt op de kinderen. Ook hebben we gemeten hoe groot een walvis is. Dat is vanaf de blauwe deuren tot de deur van groep 3 van de Schalmei. Dit vonden we wel heel erg groot. Ook hebben we diverse werkjes gemaakt over de walvis. Nieuwsgierig geworden? Kom morgenvroeg als u gaat voorlezen ook even kijken wat we gemaakt hebben. Ondertussen hebben we ook super ons best gedaan met CITO taal en rekenen. De resultaten worden in februari bij de oudergesprekken besproken. Ook zijn Isa en Lara Pool begonnen met proefdraaien. Wegens familieomstandigheden is juf Minke tijdelijk afwezig, zij wordt vervangen door Juf Jantina. Volgende week gaan we verder met het thema Dieren, vooral dieren in de dierentuin. Donderdagmiddag gaan we naar een voorstelling van uurcultuur op onze school. Deze middag zijn alle kinderen welkom, dus ook de kinderen die s middags niet naar school gaan.

5 Nieuws uit groep 3 Proosten op het nieuwe jaar, 2017! Lezen Inmiddels hebben we kern 6 afgerond en zijn we gestart met kern 7. Een thema vol avonturen over piraten! In deze kern leren de kinderen de hoofdletters herkennen en gaan we woorden lezen die beginnen met sch- en woorden die eindigen met ng. In de kernen 1 tot en met 6 heeft uw kind alle letters geleerd. In principe kan het nu eenvoudige eenlettergrepige woorden lezen. Alleen moet het herkennen van woorden nu nog worden versneld en geautomatiseerd. In de kernen 7 tot en met 12 leert uw kind woorden lezen die wat moeilijker zijn. Dit zijn de lastige eenlettergrepige woorden zoals kist, drop, hond, slang, bank, springt, meeuw, ja, zo en woorden van 2 en 3 lettergrepen. Ook oefent uw kind om niet meer spellend te lezen. Die lastige eenlettergrepige woorden worden niet allemaal tegelijkertijd aangeboden en geoefend. Ze zijn verdeeld over verschillende kernen. In kern 7 komen vooral de sch-woorden aan de orde en woorden met het lettercluster ng (ring). Bovendien maken kinderen al kennis met woorden met 2 medeklinkers vooraan en achteraan (stoel, lamp), woorden met d en b achteraan (heb, bad) en samenstelling (zakmes). Ook leert uw kind in deze kern hoofdletters. Het thema van kern 7 is: schatgraven, avonturen beleven, piraten. Het verhaal waarmee de kern start gaat over het vinden van een schat op een schip. Kinderen zijn ook steeds beter in staat om woorden en zinnen te schrijven. Toch zullen kinderen nog niet alle woorden foutloos schrijven. De leesproblemen zijn soms te moeilijk om de afwijkende schrijfwijze meteen ook onder de knie te hebben. Zo kan het kind al snel woorden lezen met de letter d- achteraan. Maar het foutloos schrijven van woorden als heb en had is moeilijker. Vandaar dat vanaf kern 7 het kunnen lezen en kunnen schrijven van woorden niet meer helemaal parallel lopen. Als uw kind toch woorden schrijft waar spelfouten in zitten, hoeft dat dan ook nog niet altijd verbeterd te worden. Wat zijn we trots op alle kinderen van groep 3? Ze kunnen alle letters lezen! Dit was wel een feestje waard. Afgelopen week vierden we dan ook een letterfeest in groep 3. We deden spelletjes, schreven op ballonnen en sloten af met een disco!

6 Rekenen Komende maandag starten we in een nieuw rekenboek. Dit is nog wel een werkboek, maar per les zal er qua rekenvaardigheden en tempo meer van de kinderen gevraagd worden. We zijn nog druk bezig met splitsen, optellen en aftrekken tot tien, rekenen met geld en het aflezen van het rekenrek. Dit is soms nog best lastig! We gaan tellen tot 60 en oefenen om de cijfers goed te schrijven. In de volgende nieuwsbrief alweer het laatste rekenspel passend bij onze methode. Nieuws uit groep 4-5 Toetsen We hebben de landelijke toetsen weer gedaan. Er was tijdens het toetsen niemand ziek! Dus er hoeven ook geen kinderen toetsen in te halen. Joepieeeeee! English We hebben een start gemaakt met de Engelse lessen en de kinderen kunnen zich al voorstellen in het Engels en ze kunnen iemand begroeten. Ook hebben ze de kleuren, vormen en schoolspullen leren benoemen. In groep 4 herhalen we de komende week de tafel van 3. Volgende week komt ook de tafel van 4 al aan bod Het is dan ook belangrijk, dat de kinderen de tafel van 3 nu goed kennen! In groep 5 oefenen we de tafel van 9. De kinderen van groep 5 hebben alle tafels inmiddels gehad en geleerd, maar door af en toe één tafel centraal te stellen, is het voor de kinderen, die het nog lastig vinden, beter te leren. De kans op succes is ook een stuk groter! Vrijdag 10 februari krijgen de kinderen van groep 4 een tafeltoets over de tafel van 3 en de kinderen van groep 5 over de tafel van 9!

7 Nieuws uit groep 5/6 Geschiedenis We zijn inmiddels begonnen met ons derde thema uit de geschiedenismethode. Groep 5 heeft als thema Monniken en Ridders en groep 6 gaat het hebben over Burgers en Stoommachines. Het werken met de nieuwe methode blijft erg leuk en de filmpjes en de opdrachten die erbij horen zijn erg leuk om te bekijken en om te doen. Schaaktoernooi Cas en Iwan doen zaterdag 11 februari mee aan het Remco Heite schaaktoernooi. Ze spelen in een team van de Samensprong. We wensen ze heel veel succes!!! Nieuws uit groep 7/8 Voorleeswedstrijd Emma. Maandagavond 13 februari zal Emma ons gaan vertegenwoordigen op de gemeentelijke voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd in de bibliotheek in Oosterwolde. Emma is inmiddels al druk aan het oefenen en we wensen haar heel veel succes en voorleesplezier toe. Uurcultuur. Vrijdag 10 februari zullen wij de voorstelling Mijn zus Valerie gaan bijwonen voor Uurcultuur. De voorstelling is gewoon bij ons op school dit jaar. Voortgezet Onderwijs. De voorlichting over het voortgezet onderwijs begint alweer los te komen. Zodra ik informatie krijg van de scholen voor het VO zal ik deze vermelden in de nieuwsbrief bij groep 7/8 en de beschikbare materialen aan de leerlingen meegeven. Het schema zal steeds aangevuld worden en in elke nieuwsbrief vermeld staan. Daarnaast wil ik ouders/verzorgers er ook op attenderen zelf de internetsites van de scholen in de gaten te houden met betrekking tot informatie. Voorlichting over het Voortgezet Onderwijs. Op diverse scholen voor het voortgezet onderwijs (VO) begint binnenkort de voorlichting aan de ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 of eventueel groep 7. Op alle scholen worden informatieavonden gehouden voor ouders/verzorgers. Daarnaast worden voor ouders en kinderen ook open dagen georganiseerd. Hieronder een lijst met daarop de data voor de verschillende VO scholen. Februari. Woensdag 1 februari 2017: Open Dag Terra Oldekerk uur en uur. Woensdag 1 februari 2017: Open dag Terra Assen uur. Woensdag 1 februari 2017: Open Huis CSG Liudger Waskemeer uur. Woensdag 8 februari 2017: Doemiddag Dr. Nassau College Norg uur. Woensdag 15 februari 2017: Doe-middag leerlingen groep 8 Terra Oldekerk. Juni. Woensdag 21 juni 2017: Kennismaking voor nieuwe leerlingen en hun ouders/verzorgers CSG Liudger Waskemeer leerlingen van uur en ouders/verzorgers vanaf uur. Donderdag 29 juni 2017: Ontvangst nieuwe brugklasleerlingen en ouders Stellingwerf College Oosterwolde uur Juli. Woensdag 5 juli 2017: Kennismakingsdag nieuwe leerlingen Terra Oldekerk uur. Woensdag 12 juli 2017: kennismakingsmiddag RSG De Borgen Leek/Roden.

8 Nieuws van de Samensprong Tussenschoolse opvang De TSO wordt georganiseerd door Voor dag en Dou. Om gebruik te kunnen maken van de TSO, dient u uw kind(eren) eenmalig aan te melden bij Voor dag en Dou. U meldt uw kind aan via het aanmeldformulier op onze website. Na de aanmelding ontvangt u een bevestiging. Wanneer uw kinderen op vaste dagen komen, geeft u dit aan op het aanmeldformulier. U hoeft dan verder niets te doen. Wanneer uw kind(eren) op wisselende dagen komen, geeft u dit door via telefoon: of door een mail te sturen naar planning@dagendou.nl Het is voor ons van belang dat wij weten wanneer uw kind(eren) op de TSO aanwezig is. Overmacht buiten beschouwing gelaten, verzoeken wij u daarom dringend de aanwezigheid van uw kind(eren) tijdig aan ons door te geven. TSO Coördinator: Lisa Abbott van Veenen Administratie: Lisa Abbott van Veenen Adres: Bareldsburglaan 4-5 Postcode/plaats: 8431 AM te Oosterwolde Telefoon: Mail: planning@dagendou.nl Website: Koffie met boek - woensdag 15 februari Koffie en gezelligheid voor ouders. Voorlezen voor de jongste kinderen. Humanitas nodigt moeders of vaders van jonge kinderen uit, om samen koffie of thee te drinken en te praten over voorlezen en leuke boekjes voor kleine kinderen. Ook wordt er door een vrijwilliger van Humanitas voorgelezen aan de kinderen. Elke maand zoeken we een mooi boek uit, dat na het voorlezen door uw kind mee naar huis genomen mag worden. Want (voor)lezen is leuk! Voor wie: Wanneer: Waar: moeders of vaders met kinderen in de leeftijd van 9 maanden tot 4 jaar woensdag 15 februari van 11 tot 12 uur bibliotheek Haulerwijk Er zijn aan deze voorleesochtenden geen kosten verbonden. O ja, neem gerust een vriendin of vriend met kind mee. Een 4-jarige die niet voorgelezen wordt, kent ongeveer 1500 woorden. Wordt een kind wél voorgelezen dan is de woordenschat op deze leeftijd zo n 3500 woorden. Bibliotheek Haulerwijk: woensdag 15 februari - 15 maart - 12 april - 10 mei - 7 juni van 11 tot 12 uur.

Schooljaar december NIEUWSBRIEF nr. 10

Schooljaar december NIEUWSBRIEF nr. 10 Schooljaar 2016-2017 22 december 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 9 juni 2016. NIEUWSBRIEF nr. 19

Schooljaar 2015-2016 9 juni 2016. NIEUWSBRIEF nr. 19 Schooljaar 2015-2016 9 juni 2016 NIEUWSBRIEF nr. 19 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Schooljaar maart NIEUWSBRIEF nr. 14

Schooljaar maart NIEUWSBRIEF nr. 14 Schooljaar 2016-2017 2 maart 2017 NIEUWSBRIEF nr. 14 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Nummer januari 2015

Nummer januari 2015 Nummer 19 16 januari 2015 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Week van 13 april Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Wist je dat? - Kern 7 van Veilig Leren Lezen over piraten gaat en we dat thema erg leuk vinden. - Er de afgelopen 2 weken regelmatig lessen uitvielen, omdat we druk bezig

Nadere informatie

Kern 7: sch-woorden en ng-woorden

Kern 7: sch-woorden en ng-woorden Kern 7: sch-woorden en ng-woorden In deze kern leert uw kind: Letters: hoofdletters Woorden: 'sch'-woorden, woorden met de 'ng'-klank Alle letters compleet In de kernen 1 tot en met 6 heeft uw kind alle

Nadere informatie

Schooljaar december NIEUWSBRIEF nr. 9

Schooljaar december NIEUWSBRIEF nr. 9 Schooljaar 2016-2017 8 december 2016 NIEUWSBRIEF nr. 9 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 7

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 7 Schooljaar 2016-2017 10 november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 4 12 januari jan. Citotoetsen 29 jan. Kerk en school 6 feb. Rapport mee 6-10 feb. Nieuwsbrief van de klas

Jaargang 1, nieuwsbrief 4 12 januari jan. Citotoetsen 29 jan. Kerk en school 6 feb. Rapport mee 6-10 feb. Nieuwsbrief van de klas Jaargang 1, nieuwsbrief 4 12 januari 2017 Agenda Datum Activiteit 16-28 jan. Citotoetsen 29 jan. Kerk en school 6 feb. Rapport mee 6-10 feb. Nieuwsbrief van de klas 13/14 feb. 10 min. gesprekken Gym Elke

Nadere informatie

Schooljaar oktober NIEUWSBRIEF nr. 6

Schooljaar oktober NIEUWSBRIEF nr. 6 Schooljaar 2016-2017 27 oktober 2016 NIEUWSBRIEF nr. 6 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 10

Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 10 Schooljaar 2017-2018 15 februari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 10 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief januari 2017 Nieuwsbrief 17 18 januari 2017 Belangrijke data 25-01 Kijkmiddag en aanmelden 26-01 Informatieavond ouders groep 1-2 09-02 Studiedag, alle leerlingen vrij Bijlagen Brief Stichting Leergeld Veldhoven en

Nadere informatie

Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 9

Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 9 Schooljaar 2017-2018 1 februari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 9 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Maart 2017

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Maart 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Maart 2017 In deze nieuwsflits : *Lezen : Veilig Leren Lezen kern 7; schatgraven en avonturen beleven en piraten *Rekenen *Bezoek aan de Koornbeurs Belangrijke data: *14

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 18 februari 2016. NIEUWSBRIEF nr. 13

Schooljaar 2015-2016 18 februari 2016. NIEUWSBRIEF nr. 13 Schooljaar 2015-2016 18 februari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 13 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

De praktische verkeerslessen Nieuws uit groep 1/2 : op zoek naar Bino

De praktische verkeerslessen Nieuws uit groep 1/2 : op zoek naar Bino De praktische verkeerslessen Een berichtje over de praktische verkeerslessen dit schooljaar. Voor nieuwe ouders: de praktische verkeerslessen worden georganiseerd op het schoolplein, waarbij verkeerssituaties

Nadere informatie

Schooljaar september NIEUWSBRIEF nr. 4

Schooljaar september NIEUWSBRIEF nr. 4 Schooljaar 2016-2017 29 september 2016 NIEUWSBRIEF nr. 4 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 8

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 8 Schooljaar 2016-2017 24 november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 8 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Schooljaar januari NIEUWSBRIEF nr. 8

Schooljaar januari NIEUWSBRIEF nr. 8 Schooljaar 2017-2018 18 januari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 8 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Nummer januari 2014

Nummer januari 2014 Nummer 20 24 januari 2014 Agenda 27, 28, 29 januari Vervanging groep 4 juf Marloes (ivm. studieverlof juf Thea) 30 januari Alle groepen: Voorleesthee 5 en 6 februari Groep 5 gaat appelflappen maken. Wie

Nadere informatie

Maandbrief groep 3/4 - maart 2015

Maandbrief groep 3/4 - maart 2015 Maandbrief groep 3/4 - maart 2015 Beste ouders/verzorgers, Na een fijne voorjaarsvakantie, zijn we weer hard aan het werk gegaan. Alle kinderen hadden wel iets leuks beleefd of gedaan tijdens de vakantie,

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 17 september 2015. NIEUWSBRIEF nr. 3

Schooljaar 2015-2016 17 september 2015. NIEUWSBRIEF nr. 3 Schooljaar 2015-2016 17 september 2015 NIEUWSBRIEF nr. 3 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Schooljaar april NIEUWSBRIEF nr. 13

Schooljaar april NIEUWSBRIEF nr. 13 Schooljaar 2017-2018 12 april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 13 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 5

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 5 Schooljaar 2017-2018 23 november 2017 NIEUWSBRIEF nr. 5 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

VEILIG LEREN LEZEN. Elke keer wanneer er met een nieuwe kern wordt begonnen kunt u hieronder lezen waar we die periode aan werken in de groep.

VEILIG LEREN LEZEN. Elke keer wanneer er met een nieuwe kern wordt begonnen kunt u hieronder lezen waar we die periode aan werken in de groep. VEILIG LEREN LEZEN. Elke keer wanneer er met een nieuwe kern wordt begonnen kunt u hieronder lezen waar we die periode aan werken in de groep. Dit leert uw kind in Kern 8 Woorden: bank en licht Woorden

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 6 februari 2017 Jaargang 11, nummer 6

Nieuwsbrief maandag 6 februari 2017 Jaargang 11, nummer 6 Beste ouders, PAD We kijken terug op een goede ouderavond afgelopen donderdag. Het PAD-leerplan voor ouders zal deze week mee naar huis gaan zodat u nog eens rustig na kunt lezen wat we op school doen

Nadere informatie

Proficiat en een fijne dag gewenst. Zaterdag (19.33uur) kunnen jullie onze prins en prinses feliciteren bij de receptie in het Gemeenschapshuis..

Proficiat en een fijne dag gewenst. Zaterdag (19.33uur) kunnen jullie onze prins en prinses feliciteren bij de receptie in het Gemeenschapshuis.. Jaargang 12 nummer 8 11 Februari Kopy naar: stefanootje@bs-stefanus.nl Uitgegeven door: BS St. Stefanus Wijnandsrade ONZE JARIGEN 11 februari t/m 4 maart Groep 5 Max Waltmans 14 febrari Groep 5 Linde Brueren

Nadere informatie

Schooljaar maart NIEUWSBRIEF nr. 11

Schooljaar maart NIEUWSBRIEF nr. 11 Schooljaar 2017-2018 15 maart 2018 NIEUWSBRIEF nr. 11 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

1 september Algemeen nieuws. Inhoud:

1 september Algemeen nieuws. Inhoud: 1 september 2016 Inhoud: Nieuws 2 Nieuwsbrief 2 Aanwezigheid directie 2 Bewegen 3 Agenda 3 Kalender 3 Welkom Nieuwe leerlingen: 5 LUIZENCONTROLE 5 Tussenschoolse opvang 6 Algemeen nieuws 1 Nieuws Een nieuw

Nadere informatie

De jarigen van 24 februari tot en met 31 maart

De jarigen van 24 februari tot en met 31 maart Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 3 tot 5 weken,

Nadere informatie

Schooljaar 2016-2017 14 september 2016. NIEUWSBRIEF nr. 3

Schooljaar 2016-2017 14 september 2016. NIEUWSBRIEF nr. 3 Schooljaar 2016-2017 14 september 2016 NIEUWSBRIEF nr. 3 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Veters strikken Gezond op school Rapporten Vanuit groep 0/1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Zo

Nadere informatie

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 4

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 4 Schooljaar 2017-2018 9 november 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!!

Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!! 22 februari 2018 Belangrijke data 28 februari: Inloopochtend 8.15 8.30 uur 6 maart: Meespeelochtend voor ouders groep 1-2 7 maart: Meespeelochtend voor ouders groep 1-2 8 maart: Meespeelochtend voor ouders

Nadere informatie

Deze week zijn we gestart in Kern 9. Het thema van kern 9 is Hoe kan dat? De nieuwe woordtypen die de kinderen leren lezen in kern 9 zijn:

Deze week zijn we gestart in Kern 9. Het thema van kern 9 is Hoe kan dat? De nieuwe woordtypen die de kinderen leren lezen in kern 9 zijn: Beste ouders, Deze week hebben alle kinderen hun tweede rapport ontvangen en mee naar huis genomen. Voor ieder kind een rapport om trots op te zijn! Juf Tessa en Juf Esther zijn in ieder geval heel trots

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen uit groep 3 18 november 2016

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen uit groep 3 18 november 2016 Nieuwsbrief 2 : Aan de ouders/verzorgers van de kinderen uit groep 3 18 november 2016 De volgende punten komen aan de orde: *Sinterklaassprookje : a.s. donderdag 24 november *Lezen *Wisselwoorden *Leestips

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

De jarigen van 21 januari tot en met 25 februari. Schriften van de kinderen bekijken:

De jarigen van 21 januari tot en met 25 februari. Schriften van de kinderen bekijken: Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 2 tot 4 weken,

Nadere informatie

Schooljaar juni NIEUWSBRIEF nr. 18

Schooljaar juni NIEUWSBRIEF nr. 18 Schooljaar 2017-2018 21 juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 18 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Nummer 21 29 januari 2015

Nummer 21 29 januari 2015 Datum Activiteit Datum Activiteit Nummer 21 29 januari 2015 29-01 Groep 8: Adviesgesprekken 13-02 Afsluiting Duif s In 30-01 Duif s In 3 17 en 19-2 Groep 3: Rapportgesprekken 06-02 Duif s In 4 18-2 Rapport

Nadere informatie

Infobrief januari 2012 UITGA VE januari RKBS Maria Langeweg

Infobrief januari 2012 UITGA VE januari RKBS Maria Langeweg Inspectiebezoek In het traject van de inspectie is de school aanbeland in de laatste fase. Wij hebben afgelopen week de data te horen gekregen, waarop het laatste bezoek van de inspectie gepland is. Op

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Weekbrief 15 februari 2016

Weekbrief 15 februari 2016 Weekbrief 15 februari 2016 Algemene mededelingen Continurooster Vrijdag 19 februari is er voor de groepen 5 t/m 8 een continurooster. Dit betekent dat de kinderen voor tussen de middag iets te eten en

Nadere informatie

Schooljaar oktober NIEUWSBRIEF nr. 3

Schooljaar oktober NIEUWSBRIEF nr. 3 Schooljaar 2017-2018 12 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 3 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat?

Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat? Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat? - We alweer begonnen zijn aan kern 8 van Veilig Leren Lezen. - We al moeilijke letterklanken leren zoals de ng, sch, en woorden met 2 medeklinkers vooraan en

Nadere informatie

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5.

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. Nieuwsbrief groep 3 -November- Rekenen: Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. De volgende doelen komen hier aan de orde: Tellen tot 20 met huppen

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp Belangrijke data: Woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober: Kinderboekenweek met als thema Klaar voor de start. Woensdag 2 oktober: verenigingsbrede studiedag over PR en imago. ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang 17

Riemslootnieuws Jaargang 17 Riemslootnieuws 685 26-1-2016 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkidz

Nadere informatie

MEI 2015 NIEUWSBRIEF. Het leesproces in het 2 e halfjaar van groep 3

MEI 2015 NIEUWSBRIEF. Het leesproces in het 2 e halfjaar van groep 3 MEI 2015 NIEUWSBRIEF Het leesproces in het 2 e halfjaar van groep 3 Het leesproces in het tweede halfjaar van groep 3 Na kern 6 van de methode Veilig Leren Lezen (in februari), hebben de kinderen alle

Nadere informatie

kern 1: ik - maan - roos - vis Kern 2: teen - een - neus - buik - oog

kern 1: ik - maan - roos - vis Kern 2: teen - een - neus - buik - oog In groep 3 leren de kinderen lezen. Hier gebruiken wij de methode veilig leren lezen voor. Veilig leren lezen heeft 12 kernen. Hieronder kunt u lezen wat er in elke kern aan bod komt. kern 1: ik - maan

Nadere informatie

Wij willen u vragen niet vooruit te gaan werken/oefenen. Er kan dan verwarring ontstaan bij het kind. Wij willen dit graag voorkomen!

Wij willen u vragen niet vooruit te gaan werken/oefenen. Er kan dan verwarring ontstaan bij het kind. Wij willen dit graag voorkomen! In dit document kunt u lezen wat de kinderen leren in elke kern. In de eerste zes kernen zal dit voornamelijk ingaan op het aanleren van woorden en letters. In de laatste kernen komt het lezen al wat meer

Nadere informatie

We wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad, zodat we uitgerust aan 2016 kunnen beginnen.

We wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad, zodat we uitgerust aan 2016 kunnen beginnen. Januari 2016 Aan de ouders, verzorgers van de leerlingen van de Wegwijzer Groep 1-2 Beste ouders/ verzorgers, We wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad,

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019 24 januari 2019 Agenda 29-01: Bezoek Pater 02-02: Sponsorplons 11-02: Verslagen mee 12-02: Oudergesprekken 14-02: Oudergesprekken 15-02: Studiedag, leerlingen vrij Vanuit directie Misschien heeft u al

Nadere informatie

De jaarverslagen van de OV en de MR zullen we volgende week al bij het RSN doen.

De jaarverslagen van de OV en de MR zullen we volgende week al bij het RSN doen. Riemslootnieuws 675 03-11- Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkids

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Schooljaar maart NIEUWSBRIEF nr. 12

Schooljaar maart NIEUWSBRIEF nr. 12 Schooljaar 2017-2018 29 maart 2018 NIEUWSBRIEF nr. 12 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Riemslootnieuws. 587 Jaargang tel. nr

Riemslootnieuws. 587 Jaargang tel. nr Riemslootnieuws www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl 587 Jaargang 15 25-9-2014 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 Kdv en BSO Dag en dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 21: 19.02.2016 Belangrijke data: 25 februari open avond in het teken van het Jeroen Bosch jaar 4 maart rapporten 9 maart MR vergadering 19:30-21:00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

Theo Thijssenschool 29-01-2015, nummer 110

Theo Thijssenschool 29-01-2015, nummer 110 Theo Thijssenschool 29-01-2015, nummer 110 Startgroep Met ingang van maandag 2 maart a.s. tot het eind van dit schooljaar zal naast de bestaande basisgroepen een zogenaamde Startgroep functioneren! In

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

Dinsdag 17 oktober 2017 Informatieavond over het verbetertraject

Dinsdag 17 oktober 2017 Informatieavond over het verbetertraject Dinsdag 17 oktober 2017 Informatieavond over het verbetertraject Woensdag 18 oktober 2017 Boekenmarkt Donderdag 19 oktober 2017 afsluiting kinderboekenweek Vrijdag 20 oktober 2017 Koffie met directie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 januari 1 Nieuwjaarsdag 4 Studiedag team (kinderen vrij) 5 1 ste schooldag 2016 7 schoonmaakavond 19.00-20.30 uur 18 MR bijeenkomst 25 t/m 28 Oud papier actie 25 OR vergadering

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 januari 2018

Nieuwsbrief groep 3 januari 2018 Nieuwsbrief groep 3 januari 2018 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van januari. Nieuws uit de groep: Bij rekentuin staan scores bij elk tuintje. Bij een gemiddelde score halen de kinderen in groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nr. 11 06 februari 2015 De nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 september 2015

Nieuwsbrief groep 3 september 2015 Nieuwsbrief groep 3 september 2015 Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief. Wij houden u graag op de hoogte van het reilen en zeilen in de groep. Mist u iets in deze nieuwsbrief dan horen we dit graag.

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018

Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018 Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018 Inhoud: Afscheid juf Sonja Nieuwe kinderen Versiering school Kinderboekenweek Nieuws van Kind & Co Herhaling open scholen route Aanwezigheid directie Belangrijke data:

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

7 oktober 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie

7 oktober 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie 5 7 oktober 2016 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie Teldatum Op 1 oktober 2016 waren er 111 leerlingen op t Startblok. Deze teldatum is

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

INITIATIEF SINTERKLAAS VIS DE ORGANISATIE SINTENPEITVOORIEDEREEN

INITIATIEF SINTERKLAAS VIS DE ORGANISATIE SINTENPEITVOORIEDEREEN NIEUWSFLITS 10 SCHOOLJAAR 2018-2019 KALENDER De week van 19/23 november Maandag 19 november Dinsdag 20 november Annet afwezig op de ochtend Vanaf 14.15 uur school versieren voor sinterklaas Woensdag 21

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij?

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij? Het schooljaar is weer begonnen. Dit jaar zijn we gestart met groep 1 tot en met 5. Het was eerst voor iedereen even wennen, maar het gaat nu heel erg goed! Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS AGENDA. Week 5: 29 januari t/m 2 februari Dinsdag 30 januari s avonds: oud papier

SCHOOL- NIEUWS AGENDA. Week 5: 29 januari t/m 2 februari Dinsdag 30 januari s avonds: oud papier Week 5: Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. 29 januari t/m 2 februari 2018 SCHOOL- NIEUWS TOP bijeenkomst Roelevaer Bovenbouw Volgende week woensdag (31 januari) is er weer een

Nadere informatie

Zoals u deze week heeft kunnen lezen in de extra mail zal de school op vrijdag 15 maart gesloten blijven.

Zoals u deze week heeft kunnen lezen in de extra mail zal de school op vrijdag 15 maart gesloten blijven. Riemslootnieuws 769 07-02-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Zoals u deze week heeft kunnen lezen in de extra mail zal de school op vrijdag 15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte Riemslootnieuws 770 14-02-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte Afgelopen maandag was het helaas zover en hebben we toch een groep naar huis

Nadere informatie

Groep 3. Fijn, dat jij er bent!

Groep 3. Fijn, dat jij er bent! Groep 3 Fijn, dat jij er bent! Dagplanning Elke dag hebben we een dagplanning, zodat de kinderen kunnen zien wat we die dag gaan doen voorspelbaarheid. Inloop Vanaf 8.20u bent u samen met uw kind welkom.

Nadere informatie