Schooljaar maart NIEUWSBRIEF nr. 14

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar maart NIEUWSBRIEF nr. 14"

Transcriptie

1 Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF nr. 14 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr plaatsvinden. Vanaf staan we vaak allemaal op het plein en zijn dan dus minder goed bereikbaar. Probeert u het dan na uur nog eens. Belangrijke data Maandag 6 maart MARGEMIDDAG. Alle kinderen zijn s middags vrij. Maandag 6 maart MR vergadering 13 t/m 24 maart Project (info volgt) Woensdag 22 maart Open dag Woensdag 22 maart Grote Rekendag Kijk ook op de agenda op de website voor alle data van het hele jaar Schoolnieuws Margemiddag maandag Aanstaande maandagmiddag zijn alle kinderen vrij. Het team gaat dan verder met het uitwerken van Engels op school o.l.v. Cedin. Ook wordt er gekeken naar de doorgaande lijn van zelfstandig werken. Brigadiers Tot onze spijt hebben we niet voldoende mensen om de oversteekplekken te bemensen. Op de volgende momenten is er geen brigadier aanwezig: Dinsdag: bij de Norgerweg Donderdag: bij de Norgerweg - 8:15 uur bij de Leeksterweg. Voor alle duidelijkheid: dit betekent dus dat er op die momenten geen hulp is voor de kinderen bij het oversteken. Als u kinderen via de oversteekplaats op die momenten naar school gaan, moet u eventueel zelf zorgen voor een veilige oversteek. Wij willen graag dat alle kinderen veilig naar school kunnen en hopen dat er toch nog iemand (of een groepje) is, die zich op wil geven als verkeersbrigadier. Zij kunnen zich melden bij Kelly van Dekken ( ) of Daan Planting. Gebruik hoofdingang Ouders van de kinderen van groep 1 t/m 3 vragen we om gebruik te maken van de ingang aan de achterkant van de school. Nu lopen steeds vaker ouders met hun kinderen door de school richting klas. Dat is storend voor De Schalmei, die een vrije inloop heeft.

2 Oud papier 4 maart 2017 J. Hindriks B. Luinenburg 1 april 2017 B. Luchtenveld R. Lenselink 6 mei 2017 I. v.d Wal D. Tingen 3 juni 2017 G. Kuiper A. de Rue 1 juli 2017 J. Dijkstra T. Kootstra 5 augustus 2017 W. Piersma H. ten Duis Kerkstraat 23 Eikensingel 9 Laweystraat 19 Eikensingel 2 Hoofdweg Boven 51 Hoofdweg Boven 84 Hoofdweg-Boven 43 Mr. van Ekstraat 3A Leije 33 Oosterwoldseweg 46 Snikke 5 Eikensingel Het oud papier wordt elke eerste zaterdag van de maand opgehaald. Om 8.45 uur staat de koffie klaar, om 9.00 is het vertrek op de vrachtwagen. Wilt u bij onverwachte verhindering zelf met iemand van deze lijst ruilen of een andere vervanger zoeken en dit doorgeven aan Bart Luchtenveld, tel.nr of Mail: bart-syta@home.nl. Verder willen wij u er nog op wijzen dat u verplicht bent tijdens het ophalen de oranje hesjes die de chauffeur u verstrekt te dragen!!! Eveneens dient u t.a.v. de bediening zijn opdrachten te volgen. Schoolmaatschappelijk werk We hebben erg korte lijnen met het schoolmaatschappelijk werk. Martine Laan verzorgt dit voor It Twaspan. Aanmelding kan via onze ib-er (Jennie Schepers).

3 Nieuws uit groep 1/2 Na een weekje vakantie zijn we deze week begonnen met het thema kleding en verkleden. We hebben het nu over welke kleren je hebt en de volgorde van aankleden. Ook hebben we het over verkleden. Met Engels hebben we het over fairy tails (sprookjes). Op donderdag 16 maart mogen de kinderen van groep 1, 2 en 3 verkleed naar school. Om uur willen wij graag pannenkoeken eten, hiervoor kunt u zich nog aanmelden bij de juffen. De ingrediënten krijgen jullie van ons. Ook koude pannenkoeken kunnen gebracht worden, wij kunnen ze zelf warm maken. Ondanks het slechte weer kunnen we gelukkig nog wel buitenspelen. Spulletjes: Er zijn steeds meer kinderen die spullen van huis meenemen om te laten zien, om alles te bekijken en te vertellen duurt nu veel te lang. Vanaf volgende week graag alleen spulletjes meenemen op maandag- en donderdagmorgen!!! (De ochtenden dat de groep gesplitst is). Spulletjes meenemen mag, maar hoeft niet. Brengen kleuters: Bij het brengen van de kinderen gaan er weer steeds meer ouders naar binnen en de klas in. Dit geeft in de gang een onoverzichtelijke situatie, met name voor de jongste kinderen. Ook in de klas wordt het onrustig. Het zou fijn zijn als uw kind al wat langer op school is, dat u op het plein afscheid neemt. Ook in de klas gaan wij hier aandacht aanbesteden. Nieuws uit groep 3 Lezen Na een super afsluiting van het thema piraten zijn we begonnen met kern 8 van Veilig leren lezen. We kennen alweer een nieuw woord, namelijk bank. Woorden met 2 medeklinkers vooraan (zoals 'zwaan') en achteraan (bijvoorbeeld 'kast') komen uitgebreid aan bod. Daarnaast oefent uw kind met samenstellingen: Ook leert uw kind woorden met een open klinker achteraan lezen, bijvoorbeeld: 'ga', 'zo' en 'nu' Bovendien leren de kinderen in kern 8 de nk van bank en de ch van licht. Tijdens deze kern krijgt het thema Op het podium veel aandacht. Voorlezen, voordragen, optreden, verkleden zijn sleutelwoorden in allerlei activiteiten. Uw kind kan nu alle letters vlot benoemen en opschrijven. Steeds vaker zal het spontaan iets opschrijven. Wijs uw kind niet op alle schrijffouten: creativiteit en spontaniteit zijn belangrijker dan foutloos schrijven. Bovendien is uw kind verder met lezen dan met spelling. Wat het kan lezen, hoeft het dus nog niet foutloos te kunnen schrijven.

4 Bij iedere kern staan gratis spellen op de site van Veilig Leren Lezen. Deze keer geen spel uitgelicht, maar een korte opsomming van puzzels. Op de site staan voorbeelden van woordzoekers en ook de tip voor simpele puzzelboekjes met kruiswoordpuzzels voor kinderen. Woordzoekers doen wij in de klas ook, dus hiermee zijn de kinderen bekend. Ook hebben wij nu rebusboekjes op school waarmee de kinderen mogen werken. Hieronder een aantal voorbeelden: Meer spellen en ideeën vindt u op: Deze kern, waarin verkleden en feest naar voren komt, willen wij vieren. Op donderdag 16 maart mogen de kinderen verkleed naar school komen. Ook de kinderen van groep 1 en 2 mogen dan verkleed komen. We willen om uur graag pannenkoeken eten en daarvoor hebben we nog hulp nodig. Wilt u pannenkoeken voor ons bakken? Als u koude pannenkoeken brengt, warmen wij ze op school even op. U krijgt van ons de ingrediënten voor het maken van de pannenkoeken. Opgeven kan bij de juffen. Rekenen Tijdens de rekenlessen leren we klokkijken, rekenen we met geld en maken we veel sommen. Er wordt dus hard gewerkt. Feest Hieronder een aantal foto s van het piratenfeest van afgelopen dinsdag. We hebben een gezellige dag gehad met een speurtocht, schat zoeken en het maken van een bandana. Bedankt voor de fijne tijd in groep 3!

5 Nieuws uit groep 4-5 Na de vakantie kregen we ons rapport mee naar huis. Altijd een spannend moment, maar allemaal waren we trots, want we werken hard in groep 4/5 en we leren veel! Klokkijken Digitaal We zijn flink aan het oefenen met de digitale klok. Tafels Groep 4 oefent de tafel van 4. Groep 5 oefent de tafels boven de 10 en we gaan de tafel van 7 herhalen. Taal/spelling We oefenen de lidwoorden, de, het en een en de verkleinwoorden, zoals kringetje, broertje, duimpje Geschiedenis Met groep 5 hebben we het over de Middeleeuwen, de kasteelheren, horigen, de adel en de geestelijken Handvaardigheid Met handvaardigheid hebben we net met klei geoefend en gaan we beginnen aan wat nieuws Spreekbeurten Vijf kinderen hebben al een brief mee voor de spreekbeurten. Zij willen erg graag beginnen, want ze hebben al een idee, waarover ze de klas graag wat willen vertellen en leren. De eerste is Merijn en hij houdt vrijdag 10 maart zijn spreekbeurt over Dat is nog een verrassing!!!

6 Gym De kinderen van groep 5 hebben nog twee keer op donderdag een dansles van juf Clarette. Als zij dansles hebben, heeft groep 4 gym in het speellokaal op school. En we doen nog veeeeeeeel meer!!! Nieuws uit groep 5/6 Dansles Deze week hebben we geen dansles van Clarette. Donderdag hebben we gewoon gym. De komende twee donderdagen gaan we weer dansen, te beginnen met de foxtrot! Spreekbeurten Volgende week gaan we een lijst maken met daarop de data en onderwerpen van de spreekbeurten. Hierover ontvangt u nog informatie hoe u uw kind daarmee kunt ondersteunen. Nieuws uit groep 7/8 Na een vakantie is er meestal veel minder te melden. Ook dat is deze week het geval. We gaan deze week de musical uitzoeken, we hebben ons opgegeven voor het schoolvoetbaltoernooi met een meisjes- en een jongensteam en er staan voor volgende week toetsen op de weektaak voor aardrijkskunde, natuur en geschiedenis. Voor het schoolvoetbaltoernooi zijn we op zoek naar ouders die als leider willen fungeren. De toetsen gaan over de volgende onderdelen: Maandag: geschiedenis. Groep 7: De tijd van monniken en ridders. Groep 8: De tijd van burgers en stoommachines. Woensdag: natuur. Groep 7: Eten- samen in het regenwoud, ik weet wat jij eet en ik heb het er warm van. Groep 8: Lucht- kriebeldieren, weer en klimaat en allemaal luchtdruk. Donderdag: aardrijkskunde. Groep 7: West-Europa + topografie. Groep 8: Zuid-Amerika en Antarctica + topografie.

7 Nieuws van de Samensprong Tussenschoolse opvang De TSO wordt georganiseerd door Voor dag en Dou. Om gebruik te kunnen maken van de TSO, dient u uw kind(eren) eenmalig aan te melden bij Voor dag en Dou. U meldt uw kind aan via het aanmeldformulier op onze website. Na de aanmelding ontvangt u een bevestiging. Wanneer uw kinderen op vaste dagen komen, geeft u dit aan op het aanmeldformulier. U hoeft dan verder niets te doen. Wanneer uw kind(eren) op wisselende dagen komen, geeft u dit door via telefoon: of door een mail te sturen naar planning@dagendou.nl Het is voor ons van belang dat wij weten wanneer uw kind(eren) op de TSO aanwezig is. Overmacht buiten beschouwing gelaten, verzoeken wij u daarom dringend de aanwezigheid van uw kind(eren) tijdig aan ons door te geven. TSO Coördinator: Lisa Abbott van Veenen Administratie: Lisa Abbott van Veenen Adres: Bareldsburglaan 4-5 Postcode/plaats: 8431 AM te Oosterwolde Telefoon: Mail: planning@dagendou.nl Website:

8 Speel-o-theek de Flierefluit organiseert een Datum: Tijd: Plaats: Zaterdag 1 april tot uur Dorpshuis De Enter Haulerwijk Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis! De speel-o-theek verkoopt hier zelf ook afgeschreven speelgoed!!! Tevens hebben we een SUPERAANBIEDING om nu lid te worden. Wilt u zelf met uw tweedehands kinderkleding en/of speelgoed op de beurs staan? U kunt een tafel huren voor 6,50 per tafel. Een lege plek voor bijvoorbeeld een kledingrek of groot speelgoed (maximaal 1.20 mtr en zelf meenemen) kost ook 6,50. Prijzen zijn inclusief 1x koffie/thee per tafel/lege plek. Opgave of info kan via de mail: flierefluit@scala-welzijn.nl of bellen met Hettie Alberts tel. (0516)421261

Schooljaar 2015-2016 9 juni 2016. NIEUWSBRIEF nr. 19

Schooljaar 2015-2016 9 juni 2016. NIEUWSBRIEF nr. 19 Schooljaar 2015-2016 9 juni 2016 NIEUWSBRIEF nr. 19 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Schooljaar december NIEUWSBRIEF nr. 10

Schooljaar december NIEUWSBRIEF nr. 10 Schooljaar 2016-2017 22 december 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 12

Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 12 Schooljaar 2016-2017 12 februari 2017 NIEUWSBRIEF nr. 12 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat?

Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat? Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat? - We alweer begonnen zijn aan kern 8 van Veilig Leren Lezen. - We al moeilijke letterklanken leren zoals de ng, sch, en woorden met 2 medeklinkers vooraan en

Nadere informatie

Schooljaar december NIEUWSBRIEF nr. 9

Schooljaar december NIEUWSBRIEF nr. 9 Schooljaar 2016-2017 8 december 2016 NIEUWSBRIEF nr. 9 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 18 februari 2016. NIEUWSBRIEF nr. 13

Schooljaar 2015-2016 18 februari 2016. NIEUWSBRIEF nr. 13 Schooljaar 2015-2016 18 februari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 13 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Schooljaar 2016-2017 14 september 2016. NIEUWSBRIEF nr. 3

Schooljaar 2016-2017 14 september 2016. NIEUWSBRIEF nr. 3 Schooljaar 2016-2017 14 september 2016 NIEUWSBRIEF nr. 3 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Kern 8: Bank en Licht

Kern 8: Bank en Licht Kern 8: Bank en Licht In deze kern leert uw kind: Woorden: bank en licht Woorden met 2 medeklinkers vooraan (zoals 'zwaan') en achteraan (bijvoorbeeld 'kast') komen uitgebreid aan bod. Daarnaast oefent

Nadere informatie

Schooljaar september NIEUWSBRIEF nr. 4

Schooljaar september NIEUWSBRIEF nr. 4 Schooljaar 2016-2017 29 september 2016 NIEUWSBRIEF nr. 4 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Schooljaar maart NIEUWSBRIEF nr. 11

Schooljaar maart NIEUWSBRIEF nr. 11 Schooljaar 2017-2018 15 maart 2018 NIEUWSBRIEF nr. 11 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Dalton Samenwerkingsschool De Schans

Dalton Samenwerkingsschool De Schans Dalton Samenwerkingsschool De Schans Een, 15 september 2016 Opening Zoals u reeds heeft kunnen lezen in de speciale openingsnieuwsbrief is het morgen zover: de officiële opening van het prachtige gebouw;

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Maart 2015. Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 8. Beste ouders, verzorgers

Maart 2015. Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 8. Beste ouders, verzorgers Maart 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 8 Beste ouders, verzorgers In deze kern leerde uw kind: Woorden: bank en licht Woorden met 2 medeklinkers vooraan (zoals 'zwaan') en achteraan (bijvoorbeeld

Nadere informatie

Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 9

Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 9 Schooljaar 2017-2018 1 februari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 9 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Schooljaar oktober NIEUWSBRIEF nr. 6

Schooljaar oktober NIEUWSBRIEF nr. 6 Schooljaar 2016-2017 27 oktober 2016 NIEUWSBRIEF nr. 6 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

1 september Algemeen nieuws. Inhoud:

1 september Algemeen nieuws. Inhoud: 1 september 2016 Inhoud: Nieuws 2 Nieuwsbrief 2 Aanwezigheid directie 2 Bewegen 3 Agenda 3 Kalender 3 Welkom Nieuwe leerlingen: 5 LUIZENCONTROLE 5 Tussenschoolse opvang 6 Algemeen nieuws 1 Nieuws Een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 7

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 7 Schooljaar 2016-2017 10 november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Schansinfo. Start nieuw schooljaar. Nr september Belangrijke data:

Schansinfo. Start nieuw schooljaar. Nr september Belangrijke data: Schansinfo Nr. 1 13 september 2018 Belangrijke data: 18 september Prinsjesdag 19 september Schoolkorfbaltoernooi 20 september 8:30 uur: koffie-uurtje 25 september Rodermarkt: alle leerlingen vrij! 26 september

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

CBS de Paadwizer. Belangrijke data. Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 9 september 2016

CBS de Paadwizer. Belangrijke data. Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 9 september 2016 Nieuwsbrief 16-17 nr. 1 9 september 2016 CBS de Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: mail@cbsdepaadwizer.nl Van de directie Even kennismaken Een nieuw gezicht op school!

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Wij willen u vragen niet vooruit te gaan werken/oefenen. Er kan dan verwarring ontstaan bij het kind. Wij willen dit graag voorkomen!

Wij willen u vragen niet vooruit te gaan werken/oefenen. Er kan dan verwarring ontstaan bij het kind. Wij willen dit graag voorkomen! In dit document kunt u lezen wat de kinderen leren in elke kern. In de eerste zes kernen zal dit voornamelijk ingaan op het aanleren van woorden en letters. In de laatste kernen komt het lezen al wat meer

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 17 september 2015. NIEUWSBRIEF nr. 3

Schooljaar 2015-2016 17 september 2015. NIEUWSBRIEF nr. 3 Schooljaar 2015-2016 17 september 2015 NIEUWSBRIEF nr. 3 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

RKBS Maria Langeweg. Infobrief maart 2012

RKBS Maria Langeweg. Infobrief maart 2012 Wij hebben het weer!!! Twee jaren geleden kregen we van de inspectie een onvoldoende; we werden betiteld als zeer zwak. We waren gedwongen om een traject van veranderingen en keihard werken in te slaan.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering.

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering. Weekbrief 11 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid dinsdag 12 januari De ouders/verzorgers die zich voor de kerstvakantie hebben opgegeven voor deze ouderavond hebben 4 januari

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Schooljaar januari NIEUWSBRIEF nr. 8

Schooljaar januari NIEUWSBRIEF nr. 8 Schooljaar 2017-2018 18 januari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 8 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen Weekbrief 11 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april heeft de inspectie van onderwijs onze school bezocht. De inspecteur heeft gesproken met de directie, leerkrachten, leerlingen

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Schooljaar april NIEUWSBRIEF nr. 13

Schooljaar april NIEUWSBRIEF nr. 13 Schooljaar 2017-2018 12 april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 13 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

NIEUWSBULLETIN nr 13

NIEUWSBULLETIN nr 13 ACTIVITEITENOVERZICHT: NIEUWSBULLETIN 2015-2016 nr 13 obs Buttinga, Maandag 15 feb. Dinsdag 16 feb. Woensdag 17 feb. Donderdag 18 feb. Rapporten mee Vrijdag 19 feb. Voorstelling Kikker in de kou door groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda juni 21 juni kleuterfeest 28 juni sportdag groep 5 t/m 8 14 juni praktisch verkeersexamen 23 juni gezamenlijke vergadering SC/MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart. Welkom. Nieuws uit de groepen. Groep 1/2. Groep 3

Nieuwsbrief maart. Welkom. Nieuws uit de groepen. Groep 1/2. Groep 3 Nieuwsbrief maart Welkom Lotte Gerritsen is in de voorjaarsvakantie 4 jaar geworden. Wij heten Lotte van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Meneer Bas en Juf Leslie

Nadere informatie

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 8

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 8 Schooljaar 2016-2017 24 november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 8 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 10

Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 10 Schooljaar 2017-2018 15 februari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 10 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen.

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Weekbrief 6 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Schoolvoetbal Woensdag 25 mei

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

U begrijpt dat uw medewerking voor het team van de Finnjol zeer belangrijk is!!!

U begrijpt dat uw medewerking voor het team van de Finnjol zeer belangrijk is!!! nov. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Tevredenheidsonderzoek / Scholen met Succes : Alle scholen van St SchOOL doen 1 x in de drie jaar mee aan een tevredenheidsonderzoek. Ouders, kinderen en leerkrachten

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Deze week nieuws over de waarde netjes van Lotte en Suzanne: We zetten onze overblijftasjes netjes op de grond

TSO en aardig, netjes, rustig Deze week nieuws over de waarde netjes van Lotte en Suzanne: We zetten onze overblijftasjes netjes op de grond Weekbrief 1 februari 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achter kant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Weekbrief 15 februari 2016

Weekbrief 15 februari 2016 Weekbrief 15 februari 2016 Algemene mededelingen Continurooster Vrijdag 19 februari is er voor de groepen 5 t/m 8 een continurooster. Dit betekent dat de kinderen voor tussen de middag iets te eten en

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Weekbrief 29 maart 2016. Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag!

Weekbrief 29 maart 2016. Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag! Weekbrief 29 maart 2016 Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag! Tot dinsdag 29 maart!!! TSO en aardig, netjes, rustig Deze week is de regel van Kim en Jennifer uit groep 8: We zijn

Nadere informatie

Weekbrief 25 januari 2016

Weekbrief 25 januari 2016 Weekbrief 25 januari 2016 Algemene mededelingen De Meerwaarde Excellente School Op de website van onze school vindt u de foto s die gemaakt zijn tijdens de uitreiking van het predicaat Excellente School

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt.

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt. Weekbericht van 28 mei 2018 Algemeen: Herhaalde oproep brigadierouders: Vorige week hebben de kinderen die zich op hebben gegeven om verkeersbrigadier te worden de opleiding voor verkeersbrigadier gevolgd.

Nadere informatie

Maandag. Dinsdag. Woensdag

Maandag. Dinsdag. Woensdag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Verrassing Weektaak Agenda Dagtaak Verjaardag Jeugdjournaal Naar huis Naar de bieb Computer 4 Computeren Computer 1 Computer 2 Buitenspelen Klassendienst Pauze

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen Kinderopvang Met ingang van 1 maart 2015 zal Stichting Kinderopvang Cromstrijen (SKOC) zich met een kinderdagverblijf gaan vestigen in OBS de Meerwaarde.

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep

Nadere informatie

8 september Algemeen nieuws. Inhoud:

8 september Algemeen nieuws. Inhoud: 8 september 2016 Inhoud: Van de directie 2 Programma informatie avond 12 september 2 Luizencontrole 2 Aanwezigheid directie 2 Verkeersbrigadiers 2 Tussenschoolse opvang 3 Van de partners: 3 Groep 1a en

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. In de nieuwsbrief vindt u informatie, tips om thuis te oefenen en de leerdoelen. Handig om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Groep 3/4. Zo gaat dat bij ons in de groep. Informatieboekje voor de ouders van groep 3/4

Groep 3/4. Zo gaat dat bij ons in de groep. Informatieboekje voor de ouders van groep 3/4 Groep 3/4 Zo gaat dat bij ons in de groep Informatieboekje voor de ouders van groep 3/4 10 Algemene informatie Het binnen komen Om 8:20 uur gaat de deur open. De kinderen hangen hun jas aan de kapstok.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie