Weekbrief 15 februari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weekbrief 15 februari 2016"

Transcriptie

1 Weekbrief 15 februari 2016 Algemene mededelingen Continurooster Vrijdag 19 februari is er voor de groepen 5 t/m 8 een continurooster. Dit betekent dat de kinderen voor tussen de middag iets te eten en drinken mee moeten nemen. Voor groep 1t/m 4 begint om uur de voorjaarsvakantie en voor groep 5 t/m 8 om uur. Het team wenst alle kinderen en hun ouders/verzorgers een zonnige week. Schoolmaatschappelijk werk Met ingang van heden krijgt onze school een andere schoolmaatschappelijk werkster. Hieronder de data waarop Fleur Krebbers tot de zomervakantie aanwezig zal zijn Tijd: uur uur Mobiel: f.krebbers@kwadraad.nl TSO medewerkers gezocht Wij zijn op zoek naar nieuwe overblijfmedewerkers. Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met Petra van Haaren of Marianne de Man. TSO en aardig, netjes, rustig Deze week nieuws over de waarde rustig van Suzanne en Federike: We lopen rustig van de trap en ook door de gang.

2 1/2 groepen Maandag zijn alle kleutergroepen enthousiast gestart met het project Noordpool en Zuidpool. De kinderen mogen allerlei spulletjes meenemen die over dit onderwerp gaan. De letters n (uitspraak nnn) en z (uitspraak zzz) worden aangeboden. De kinderen mogen spulletjes meenemen voor de lettermand. Het cijfer -11 wordt aangeboden. Als we klaar zijn met eten en drinken lezen de kinderen rustig een boekje op hun plaats. Maandag en dinsdag komt de logopediste om de kinderen van groep 2 te screenen. De betreffende ouders hebben hier al eerder een brief over ontvangen. Er zijn nog steeds kinderen die geen gymschoentjes hebben voor de gymlessen. Wilt u uw kind gymschoenen meegeven i.v.m. hygiëne??

3 Groep 3a Weekbeurt: Loïs en Anne We hebben geoefend met het lezen en schrijven van lange woorden zoals voetbal en zeilboot. Maar ook met woorden met twee medeklinkers vooraan of achteraan én we hebben sch (schoen) geleerd. Het verhaal dat hoort bij kern 7 heet Op safari. Papa vertelt een spannend verhaal aan de tweeling Diederik en Pieter, die trouwens gewoon Rik en Piet genoemd worden. Het verhaal gaat over een uitje van papa toen hij nog klein was. Een uitje naar een safaripark. Het scheelde niet veel of dit uitje was verkeerd afgelopen! In hun leesboekje lezen de kinderen een spannend avontuur dat de tweeling zelf heeft beleefd. Vanaf kern 7 wordt veel aandacht besteed aan het goed formuleren van zinnen bij plaatjes. Omdat de zinnen ook een onderling verband hebben is dit de eerste stap in het schrijven van een goede tekst. De kinderen gaan ook zelf verhaaltjes verzinnen en schrijven. Met rekenen zijn we bezig met het rekenen met geld. Wat moet je betalen in een winkel, hoeveel krijg je terug, wat is gepast betalen, welke briefjes en muntjes gebruik je? Dit wordt vol enthousiasme geoefend in ons winkeltje in de gang. Op de gang werken wij altijd heel RUSTIG. Groep 3b Weekbeurt: Stephan en Berend We hebben geoefend met het lezen en schrijven van lange woorden zoals voetbal en zeilboot. Maar ook met woorden met twee medeklinkers vooraan of achteraan én we hebben sch (schoen) geleerd. Het verhaal dat hoort bij kern 7 heet Op safari. Papa vertelt een spannend verhaal aan de tweeling Diederik en Pieter, die trouwens gewoon Rik en Piet genoemd worden. Het verhaal gaat over een uitje van papa toen hij nog klein was. Een uitje naar een safaripark. Het scheelde niet veel of dit uitje was verkeerd afgelopen! In hun leesboekje lezen de kinderen een spannend avontuur dat de tweeling zelf heeft beleefd.

4 Vanaf kern 7 wordt veel aandacht besteed aan het goed formuleren van zinnen bij plaatjes. Omdat de zinnen ook een onderling verband hebben is dit de eerste stap in het schrijven van een goede tekst. De kinderen gaan ook zelf verhaaltjes verzinnen en schrijven. Met rekenen zijn we bezig met het rekenen met geld. Wat moet je betalen in een winkel, hoeveel krijg je terug, wat is gepast betalen, welke briefjes en muntjes gebruik je? Dit wordt vol enthousiasme geoefend in ons winkeltje in de gang. Op de gang werken wij altijd heel RUSTIG Donderdag 18 februari werkt juf Geertje. Dinsdag 1 maart werkt juf Lilian. Groep 4 Weekbeurt: Milla en Carlijn Huiswerk: Spelling: Oefenen woorden week 21. Rekenen: Wij oefenen in de klas met het rekenen met geld. Bijvoorbeeld: Een doos lego kost 45,-. Ik betaal met 50,-. Wat krijg ik dan terug? Met welke briefjes en/of munten? Ook oefenen wij goed door met het klokkijken. Ook al met 5 over half en 10 over half Oefent u thuis met ons mee? Deze week hebben wij de hoofdletters L en Z geoefend. Oefent u thuis weer met ons mee? In februari is er meer aandacht voor alle regels en afspraken die horen bij de waarde Rustig. Wij eten, spelen en werken rustig. Groep 4/5 Weekbeurt: Alex en Suzanne Huiswerk groep 4: Spelling: Oefenen woorden week 21. Rekenen: Wij oefenen in de klas met het rekenen met geld. Bijvoorbeeld: Een doos lego kost 45,-. Ik betaal met 50,-. Wat krijg ik dan terug? Met welke briefjes en/of munten?

5 Ook oefenen wij goed door met het klokkijken. Ook al met 5 over half en 10 over half Oefent u thuis met ons mee? Huiswerk groep 5: Spelling: Oefenen woorden week 23 Rekenen: Wij oefenen deze weken met de getallenrij tot 1000 en rekenen met en aflezen van de kalender, oefent u weer met ons mee? Deze week hebben wij in groep 4 de hoofdletters L en Z geoefend. Oefent u thuis weer met ons mee? We werken in de maand februari met de waarden bij RUSTIG. Deze week ruimen wij rustig op en zijn wij rustig als de schriften uitgedeeld worden. Groep 5/6 Weekbeurt: Luca en Sven Leijs Huiswerk: Spelling groep 5: oefenen woorden week 23 Rekenen: Digitale tijden aflezen. Huiswerk: Spelling groep 6: oefenen woorden week 23 Rekenen: Digitale tijden aflezen. Donderdag 18 februari toets Geschiedenis H3. Woensdag 17 februari spreekbeurt Sven Leijs. Vrijdag 19 februari boekbespreking Tara. In februari is er meer aandacht voor alle regels en afspraken die horen bij de waarde Rustig. We letten er extra op dat we rustig reageren op elkaar. Groep 6/7 Weekbeurt: Maaike en Sidney Huiswerk7 : Vrijdag 19 februari inleveren kopieerblad begrijpend lezen Spelling 6/7 : oefenen woorden week 23 Donderdag 18 februari boekbespreking Nick Vrijdag 19 februari spreekbeurt Elise

6 Nog eens extra oefenen met tafels of optellen en aftrekken tot 100 op een leuke manier? Op donderdag 3 maart om 9.00 uur s morgens is er een fietsenkeuring voor de leerlingen van groep 7. De leerlingen moeten dan zorgen dat ze hun fiets waarmee ze in april het praktijkexamen gaan afleggen meenemen naar school. Meer informatie volgt. Op 7 april is het landelijk schoolverkeersexamen. In de ochtend maken de leerlingen het theorie-examen en in de middag zullen de leerlingen deelnemen aan het praktijkexamen. Voor het praktijkexamen zijn wij op zoek naar ouders die in de middag willen helpen van ongeveer uur tot uur. Wilt u ons helpen kunt u dit doorgeven aan juf Martine of meester Albert In de maand februari staat de waarde RUSTIG centraal We reageren op een rustige/normale toon naar elkaar Groep 7 Weekbeurt: Jerry en Kayleigh Huiswerk: Spelling: oefenen woorden week 23 Vrijdag 19 februari inleveren kopieerblad begrijpend lezen. Dinsdag 16 februari actualiteitenkring Koen. Vrijdag 19 februari spreekbeurt Puck. Op donderdag 3 maart om 9.00 uur s morgens is er een fietsenkeuring voor de leerlingen van groep 7. De leerlingen moeten dan zorgen dat ze hun fiets waarmee ze in april het praktijkexamen gaan afleggen meenemen naar school. Meer informatie volgt. Op 7 april is het landelijk schoolverkeersexamen. In de ochtend maken de leerlingen het theorie-examen en in de middag zullen de leerlingen deelnemen aan het praktijkexamen. Voor het praktijkexamen zijn wij op zoek naar ouders die in de middag willen helpen van ongeveer uur tot uur. Wilt u ons helpen kunt u dit doorgeven aan juf Martine of meester Albert In februari is er meer aandacht voor alle regels en afspraken die horen bij de waarde Rustig. Als we in de rij gaan staan doen we dit Rustig en we lopen Rustig door de gang.

7 Groep 8 Weekbeurt: Duncan en Kay Huiswerk: Spelling: oefenen woorden week 14 Maandag 15 februari: Harvey kring Dinsdag 16 februari: Toets aardrijkskunde H2 leren werkboek, begrippen en topo. Donderdag 18 februari: Sanne spreekbeurt Donderdag 18 februari: maken werkblad rekenen blz 41 t/m 44 Vrijdag 19 februari: maken werkblad 4 voorzetsels In februari is er extra aandacht voor de regels en afspraken die horen bij de waarde Rustig. Ook als we bij HVO en Godsdienst zijn gedragen we ons rustig en we lopen rustig door de gang.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen Weekbrief 8 februari 2016 Algemene mededelingen Op vrijdag 22 april zijn er weer Koningsspelen! Wilt u deze datum misschien alvast noteren? Op deze dag kunnen wij uw hulp en belangstelling goed gebruiken!

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Deze week nieuws over de waarde netjes van Lotte en Suzanne: We zetten onze overblijftasjes netjes op de grond

TSO en aardig, netjes, rustig Deze week nieuws over de waarde netjes van Lotte en Suzanne: We zetten onze overblijftasjes netjes op de grond Weekbrief 1 februari 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achter kant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie.

Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie. Weekbrief 2 november 2015 Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie. Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer

Nadere informatie

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering.

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering. Weekbrief 11 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid dinsdag 12 januari De ouders/verzorgers die zich voor de kerstvakantie hebben opgegeven voor deze ouderavond hebben 4 januari

Nadere informatie

Weekbrief 25 januari 2016

Weekbrief 25 januari 2016 Weekbrief 25 januari 2016 Algemene mededelingen De Meerwaarde Excellente School Op de website van onze school vindt u de foto s die gemaakt zijn tijdens de uitreiking van het predicaat Excellente School

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen Weekbrief 11 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april heeft de inspectie van onderwijs onze school bezocht. De inspecteur heeft gesproken met de directie, leerkrachten, leerlingen

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren).

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren). Weekbrief 16 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond maandag 23 november Maandag 16 november ontvangt u via uw kind(eren) een uitnodiging voor de gespreksmiddag/avond op maandag 23 november

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbrief 14 maart 2016

Weekbrief 14 maart 2016 Weekbrief 14 maart 2016 Algemene mededelingen Open Dag Woensdag 16 maart is er een open dag in het gebouw van De Meerwaarde. U kunt u een kijkje nemen in de groepen en informatie krijgen over de werkwijze

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school. 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld

Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school. 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld Weekbrief 19 september 2016 Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld gemiddeld rapportcijfer ouders/leerlingen ouders 8 81% 18%

Nadere informatie

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters Weekbrief 23 mei 2016 Algemene mededelingen 1/2 groepen De kinderen vinden het superleuk om aan het ridder en jonkvrouwen project te werken. In de klassen zijn al aardig wat kastelen, ridderhelmen en zwaarden

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen.

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Weekbrief 6 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Schoolvoetbal Woensdag 25 mei

Nadere informatie

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij!

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij! Weekbrief 14 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond 7 september Graag horen wij uw mening over de informatieavond van 7 september. Positieve punten, verbeterpunten, wij horen het graag. Er

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Weekbrief 28 september 2015

Weekbrief 28 september 2015 Weekbrief 28 september 2015 Algemene mededelingen Dank je wel Hierbij willen we alle kinderen en ouders/verzorgers hartelijk bedanken voor de prachtige tekeningen en kaarten die we ontvangen hebben voor

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Vanaf volgende week wordt onze school weer omgetoverd in de gezellige kerstsfeer.

Vanaf volgende week wordt onze school weer omgetoverd in de gezellige kerstsfeer. Weekbrief 7 december 2015 Algemene mededelingen Dag Sinterklaas, Hallo Kerstman Wij bedanken Sinterklaas en de pieten voor het bezoek aan De Meerwaarde. Het was een gezellig feest. Vanaf volgende week

Nadere informatie

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken.

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken. Weekbrief 7 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond Maandag 7 september van 18.30-19.30 uur is er een informatieavond voor alle ouders/verzorgers en alle leerlingen. U heeft hiervoor inmiddels

Nadere informatie

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag.

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag. Weekbrief 25 mei 2015 Algemene mededelingen Schoolreis Maandag 8 juni gaan de kinderen van groep1/2 op schoolreis naar het Plaswijckpark. De kinderen van groep 3 t/m 7 gaan maandag 22 juni naar Drievliet.

Nadere informatie

In groep 1/2 zijn we aardig voor elkaar, hier helpen we elkaar:

In groep 1/2 zijn we aardig voor elkaar, hier helpen we elkaar: Weekbrief 12 januari 2015 Algemene mededelingen 1/2 groepen We zijn begonnen met het boek Kikker in de kou. De letter w wordt aangeboden. De kinderen mogen spulletjes meenemen die met de letter w beginnen.

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Weekbrief 29 maart 2016. Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag!

Weekbrief 29 maart 2016. Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag! Weekbrief 29 maart 2016 Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag! Tot dinsdag 29 maart!!! TSO en aardig, netjes, rustig Deze week is de regel van Kim en Jennifer uit groep 8: We zijn

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar.

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. Weekbrief 29 juni 2015 Algemene mededelingen Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. groep 1/2a

Nadere informatie

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne.

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Weekbrief 21 september 2015 Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Studiedag 23 september Woensdag 23 september zijn alle leerlingen vrij. Er is een studiedag voor de

Nadere informatie

Weekbrief 18 april 2016

Weekbrief 18 april 2016 Weekbrief 18 april 2016 Algemene mededelingen School op Seef Vrijdag 8 april heeft wethouder Dhr. van Tilborg het bordje uitgereikt voor het behalen van het School op Seef label. Alle kinderen werden getrakteerd

Nadere informatie

Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen Kinderopvang Met ingang van 1 maart 2015 zal Stichting Kinderopvang Cromstrijen (SKOC) zich met een kinderdagverblijf gaan vestigen in OBS de Meerwaarde.

Nadere informatie

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical.

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical. Weekbrief 15 juni 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Weekbrief 4 april 2016

Weekbrief 4 april 2016 Weekbrief 4 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april wordt onze school bezocht door de onderwijsinspectie. De inspecteur zal verschillende groepen bezoeken, gesprekken houden met

Nadere informatie

Weekbrief 18 mei 2015

Weekbrief 18 mei 2015 Weekbrief 18 mei 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. MR Woensdag

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Weekbrief 13 juni 2016

Weekbrief 13 juni 2016 Weekbrief 13 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis groep 3 t/m 7 Maandag 13 juni gaan alle leerlingen van groep 3 t/m 7 naar Toverland. De bussen vertrekken om half negen. Kibeo in de vakantie Kom

Nadere informatie

Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu

Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu Weekbrief 26 september 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbrief 2 februari Algemene mededelingen

Weekbrief 2 februari Algemene mededelingen Weekbrief 2 februari 2015 Algemene mededelingen Aanvullen schoolbieb/leeslokaal Een wens van onze school is een fijne schoolbieb/leeslokaal. Een bieb met een flinke kinderboekencollectie en mooie presentatiematerialen.

Nadere informatie

Inspectierapport Op onze website staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie.

Inspectierapport Op onze website  staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie. Weekbrief 12 september 2016 Algemene mededelingen Jumbo sparen Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten

Nadere informatie

Nieuws uit groep januari Beste ouders,

Nieuws uit groep januari Beste ouders, Beste ouders, Vorige week hebben we samen met de kinderen het letterfeest gevierd. De kinderen en juffen hebben genoten van het feest. Via de Parro app heeft u ook een beetje kunnen meegenieten. Vanaf

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag gaan de leerlingen van groep 8 op kamp. Wij wensen de kinderen en de begeleiding heel veel plezier.

Schoolkamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag gaan de leerlingen van groep 8 op kamp. Wij wensen de kinderen en de begeleiding heel veel plezier. Weekbrief 22 september 2014 Algemene mededelingen Kinderpostzegelactie Woensdag 24 september is de jaarlijkse kinderpostzegelactie. De leerlingen van groep 7 mogen om 12.00 uur naar huis om te starten

Nadere informatie

Weekbrief 26 oktober 2015

Weekbrief 26 oktober 2015 Weekbrief 26 oktober 2015 Algemene mededelingen!!!muziekactie start in november, zorg dat je er bij bent!!!! Op donderdag 5 november 2015 start muziekvereniging Na Lang Streven in Klaaswaal een nieuwe

Nadere informatie

Weekbrief 1 juni 2015

Weekbrief 1 juni 2015 Weekbrief 1 juni 2015 Algemene mededelingen Uitslag tevredenheidpeiling De uitslag van de tevredenheidpeiling van de ouders en de leerlingen kunt u vinden op de website van onze school (www.obsdemeerwaarde.nl)

Nadere informatie

Weekbrief 6 februari 2017

Weekbrief 6 februari 2017 Weekbrief 6 februari 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Ouderavond aardig, netjes, rustig Dinsdag 7 februari is er een ouderavond over het hoe en waarom van aardig, netjes, rustig op De Meerwaarde.

Nadere informatie

Biologie Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van groep 5 t/m 8 werken met een nieuwe Biologie methode: Wijzer natuur & techniek.

Biologie Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van groep 5 t/m 8 werken met een nieuwe Biologie methode: Wijzer natuur & techniek. Weekbrief 29 mei 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Biologie Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van groep 5 t/m 8 werken met een nieuwe Biologie methode: Wijzer natuur & techniek.

Nadere informatie

Cito brieven Vrijdag 1 juli krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een brief mee naar huis waarin de Cito uitslagen van de eindtoetsen staan.

Cito brieven Vrijdag 1 juli krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een brief mee naar huis waarin de Cito uitslagen van de eindtoetsen staan. Weekbrief 27 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig,netjes,rustig Nieuws van Jennifer en Emma: We delen de spullen zodat we aardig met elkaar binnen en buiten kunnen spelen. Rapport groep 3 t/m

Nadere informatie

Weekbrief 13 februari 2017

Weekbrief 13 februari 2017 Weekbrief 13 februari 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Vriendjes/vriendinnetjes dag Dinsdag 14 februari (Valentijnsdag) wordt er in alle groepen op een creatieve manier aandacht besteed aan vriendjes

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het thema sociaal emotionele ontwikkeling.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het thema sociaal emotionele ontwikkeling. Weekbrief 24 november 2014 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 24 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 8. U heeft hiervoor via

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 In deze nieuwsbrief zijn de veilig en vlot woorden van kern 9 opgenomen. Ook hebben we de leesbladen waarmee de kinderen op school oefenen erbij gedaan. Veel leesplezier!

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 februari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 februari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De storm op het meer, Marcus 4:35-41 De man die niet fris was, Marcus 5:1-20 Het dochtertje van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Agenda:

Nadere informatie

Weekbrief 29 augustus 2016

Weekbrief 29 augustus 2016 Weekbrief 29 augustus 2016 Algemene mededelingen 1 e schooldag Maandag 22 augustus zijn alle leerlingen en hun ouders/verzorgers feestelijk ontvangen met een rode loper en slingers bij de ingangen. In

Nadere informatie

Juf Addie is na een geslaagde operatie weer aan de beterende hand. Misschien dat ze in de loop van volgende week alweer een beetje opstart.

Juf Addie is na een geslaagde operatie weer aan de beterende hand. Misschien dat ze in de loop van volgende week alweer een beetje opstart. Februari 2017 Algemeen Flyer badminton Rillandia Smashers Cupido Swim Party 2017 Heel Hansweert luncht februari Vestigingsnieuwsbrief BSO februari Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De tijd

Nadere informatie

Dinsdagmiddag 31 mei Alle broertjes en zusjes gaan op de foto waarvan alle kinderen van het gezin op De Meerwaarde zitten!

Dinsdagmiddag 31 mei Alle broertjes en zusjes gaan op de foto waarvan alle kinderen van het gezin op De Meerwaarde zitten! Weekbrief 30 mei 2016 Algemene mededelingen Schoolfotograaf Dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni komt de schoolfotograaf. Volgens onderstaand schema worden de foto s gemaakt: Dinsdagochtend 31 mei Groep 1/2a,

Nadere informatie

Algemene mededelingen Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu

Algemene mededelingen Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu Weekbrief 3 oktober 2016 Algemene mededelingen Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu Donderdag 13 oktober is er een

Nadere informatie

Algemene mededelingen Verrassing op het schoolplein Maandagmiddag 31 oktober om uur wordt er een verrassing

Algemene mededelingen Verrassing op het schoolplein Maandagmiddag 31 oktober om uur wordt er een verrassing Weekbrief 31 oktober 2016 Algemene mededelingen Verrassing op het schoolplein Maandagmiddag 31 oktober om 13.15 uur wordt er een verrassing onthuld op het schoolplein. Alle kinderen zullen daarbij aanwezig

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 8 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 8 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 8 mei 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Leerlingenraad Woensdag 12 april zijn de kinderen van de leerlingenraad voor het eerst bij elkaar gekomen om kennis met elkaar te maken. De leerlingen

Nadere informatie

Aardig-netjes-rustig Groep 1/2 a: De kinderen zeggen netjes dank je wel als iemand wordt geholpen.

Aardig-netjes-rustig Groep 1/2 a: De kinderen zeggen netjes dank je wel als iemand wordt geholpen. Weekbrief 20 februari 2017 Algemene mededelingen Continurooster Vrijdag 24 februari draaien de kinderen van groep 5 t/m 8 een continurooster. Dit betekent dat de kinderen iets te eten en drinken mee moeten

Nadere informatie

1/2 groepen We werken nog over kikker in de kou en winter. De letter d (uitspraak duh) en het cijfer -9 worden aangeboden.

1/2 groepen We werken nog over kikker in de kou en winter. De letter d (uitspraak duh) en het cijfer -9 worden aangeboden. Weekbrief 21 januari 2019 Algemene mededelingen 1/2 groepen We werken nog over kikker in de kou en winter. De letter d (uitspraak duh) en het cijfer -9 worden aangeboden. De kinderen mogen spulletjes meenemen

Nadere informatie

Maandbrief groep 3/4 - maart 2015

Maandbrief groep 3/4 - maart 2015 Maandbrief groep 3/4 - maart 2015 Beste ouders/verzorgers, Na een fijne voorjaarsvakantie, zijn we weer hard aan het werk gegaan. Alle kinderen hadden wel iets leuks beleefd of gedaan tijdens de vakantie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6 (februari 2017) Agenda 6 februari OR vergadering. 16 februari studiedag team, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief Nr. 6 (februari 2017) Agenda 6 februari OR vergadering. 16 februari studiedag team, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief Nr. 6 (februari 2017) CARNAVAL Vrijdag 24 februari gaan wij ons jaarlijkse carnavalsfeest vieren. Alle kinderen mogen verkleed op school komen. We gaan het feest met muziek en polonaise in

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Weekbrief 11 juni 2018

Weekbrief 11 juni 2018 Weekbrief 11 juni 2018 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Begeleiding Bouw! Lezen Volgend schooljaar willen we, net als afgelopen jaar, onze kinderen weer extra leesoefening bieden als ze dit nodig hebben.

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Vanuit de tso leerlingenraad een foto en reactie van Kyda uit groep 8:

TSO en aardig, netjes, rustig Vanuit de tso leerlingenraad een foto en reactie van Kyda uit groep 8: Weekbrief 16 mei 2016 Algemene mededelingen 16 mei Maandag 16 mei is er geen school vanwege 2 e Pinksterdag. Verjaardagsfeest leerkrachten Woensdag 18 mei vieren alle leerkrachten hun verjaardag. We maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. van harte gefeliciteerd! Belangrijke Data. 11 januari nr. 19

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. van harte gefeliciteerd! Belangrijke Data. 11 januari nr. 19 11 januari 2016 2015-2016 nr. 19 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Babynieuws. In de vakantie zijn meester Marco en Sandra de trotse ouders geworden van een zoon, genaamd Luca. Marco & Sandra, van harte

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Groep 1/2c en 1/2d moeten het boek uiterlijk vrijdag 24 maart inleveren.

Groep 1/2c en 1/2d moeten het boek uiterlijk vrijdag 24 maart inleveren. Weekbrief 20 maart 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Open dag Woensdag 22 maart is er in het gebouw De Meerwaarde een open dag voor toekomstige basisschoolleerlingen (obs De Meerwaarde), peuters

Nadere informatie

Weekbrief 14 mei 2018

Weekbrief 14 mei 2018 Weekbrief 14 mei 2018 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de

Nadere informatie

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 www.pieterbrueghelschool.nl De kalender Op het informatiebord hangt een BSO en overblijf

Nadere informatie

HUISWERKBROCHURE voor groep 3 t/m 8

HUISWERKBROCHURE voor groep 3 t/m 8 HUISWERKBROCHURE voor groep 3 t/m 8 1 Algemeen Frequentie In groep 3, 4 en 5 krijgen de leerlingen incidenteel huiswerk mee. Vaak zijn dit oefenbladen, soms bladen waarop samenvattingen staan. Vanaf groep

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Weekbrief 19 december Algemene mededelingen Schoolapp Vanaf heden kunt u onze schoolapp downloaden.

Weekbrief 19 december Algemene mededelingen Schoolapp Vanaf heden kunt u onze schoolapp downloaden. Weekbrief 19 december 2016 Algemene mededelingen Schoolapp Vanaf heden kunt u onze schoolapp downloaden. Kerstfeest Woensdag 21 december vieren wij op school weer het kerstfeest. De kinderen mogen vanaf

Nadere informatie

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2012/2013. In de nieuwsbrieven van dit jaar wil ik u op de hoogte houden van allerlei zaken in groep

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Huiswerk groep 7 Met de leerlingen wordt aan het begin van het jaar de lijst in de map geschreven en met potlood in hun agenda gepland.

Huiswerk groep 7 Met de leerlingen wordt aan het begin van het jaar de lijst in de map geschreven en met potlood in hun agenda gepland. Huiswerk groep 7 Met de leerlingen wordt aan het begin van het jaar de lijst in de map geschreven en met potlood in hun agenda gepland. Huiswerk inleveren is om 8.45 uur s morgens Toetsafname is ook direct

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Nieuwjaar Het team wenst alle kinderen en hun ouders/verzorgers een gezond 2017.

Nieuwjaar Het team wenst alle kinderen en hun ouders/verzorgers een gezond 2017. Weekbrief 9 januari 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Voor het volgen van de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen in groep 1 en 2 wordt gewerkt met het systeem Kijk en voor groep 3 t/m

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Informatieboekje groep 5-6 schooljaar 2015-2016. Samenwerkingsschool de Lispeltuut

Informatieboekje groep 5-6 schooljaar 2015-2016. Samenwerkingsschool de Lispeltuut Informatieboekje groep 5-6 schooljaar 2015-2016 Samenwerkingsschool de Lispeltuut Oostkapelle, september 2015 informatieboekje voor groep 5/6 In dit boekje willen wij u in t kort vertellen hoe en met welke

Nadere informatie

Weekbrief 12 december 2016

Weekbrief 12 december 2016 Weekbrief 12 december 2016 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Lestijd Onze school werkt s morgens en s middags met een inlooptijd van 10 minuten. Dit doen we om iedereen rustig de tijd te geven om op

Nadere informatie

Tweedaagse directie Donderdag 2 en vrijdag 3 november is de directie afwezig in verband met een tweedaagse cursus.

Tweedaagse directie Donderdag 2 en vrijdag 3 november is de directie afwezig in verband met een tweedaagse cursus. Weekbrief 30 oktober 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Tevredenheidspeiling Maandag 23 oktober heeft u een mail ontvangen met daarin de resultaten van de tevredenheidspeiling. Nogmaals hartelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.6 26-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Vervanging groep 7 en 8 Tot de herfstvakantie zal juf Margreeth op maandag t/m donderdag lesgeven in groep 7/8. Op vrijdag staat meester

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Klasseninformatie schooljaar 2015-2016. Informatie over groep 3 en 4

Klasseninformatie schooljaar 2015-2016. Informatie over groep 3 en 4 Informatie over groep 3 en 4 1. 1. De leerkracht en de groep 2. Dit jaar hebben de kinderen op maandag en dinsdag les van juf Hen van Gils. Op woensdag t/m vrijdag van juf Maike Romp. Wij zijn gestart

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 februari 2018

Nieuwsbrief groep 3 februari 2018 Nieuwsbrief groep 3 februari 2018 Nieuws uit de groep: Afgelopen maandag leerden de kinderen de laatste letter de ei. Zij kennen nu alle 34 letters en krijgen daarom een letterdiploma. De volgende 6 kernen

Nadere informatie

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4 Cbs De Akker Informatieboekje van groep 3/4 2014-2015 Het informatieboekje van groep 3/4 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 3/4. Verschillende praktische zaken

Nadere informatie

Huiswerk Week 37 MAAND: juni JAAR: 2018

Huiswerk Week 37 MAAND: juni JAAR: 2018 WEEKOPDRACHTEN GROEP 8C Huiswerk Week 37 MAAND: juni JAAR: 2018 Vakken Maandag 4-6 Rekenen Thema 8 werkblad 1t/m 4 herhalen Dinsdag 5-6 Woensdag 6-6 Donderdag 7-6 Thema 8 werkblad 1t/m 7 herhalen Vrijdag

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2015-2016 Markelo, augustus 2015 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4 Cbs De Akker Informatieboekje van groep 3/4 2015-2016 Het informatieboekje van groep 3/4 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 3/4. Verschillende praktische zaken

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4-5.

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4-5. Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4-5. Groepsbrief U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. Hiervoor gebruiken

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie