Schooljaar april NIEUWSBRIEF nr. 13

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar april NIEUWSBRIEF nr. 13"

Transcriptie

1 Schooljaar april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 13 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr plaatsvinden. Vanaf staan we vaak allemaal op het plein en zijn dan dus minder goed bereikbaar. Probeert u het dan na uur nog eens. Belangrijke data Kijk ook op de agenda op de website voor alle data van het hele jaar 13 april 2018 Herdenking bevrijding Haulerwijk groep april 2018 Projectgroep fusie 20 april 2018 Koningsontbijt op school 23 april 2018 MR vergadering 24 april 2018 Installatie van de nieuwe digiborden in alle groepen 24 april 2018 Informatieavond fusie voor alle ouders uur (uitnodiging volgt) 25 april 2018 Groep 1 t/m 4 tot uur (zie hieronder) 26 april 2018 Koningsspelen/sportdag Groep 1 t/m 4 om uur vrij 28 april t/m 6 mei 2018 meivakantie Schoolnieuws Koningsspelen en eenmalige ruil van schooltijden Op donderdag 26 april vieren we de Koningsspelen. Dat is een andere dag dan het landelijk wordt gevierd. Op 20 april hebben we wel het Koningsontbijt tegelijkertijd met alle kinderen van Nederland, maar de sportactiviteiten doen we een week later. We hebben in die week de vrije middag van de woensdag voor de onderbouw geruild met de donderdag. Dat betekent dus dat de kinderen van groep 1-4 op woensdag 25 april tot uur gaan en op donderdag 26 april om uur vrij zijn.

2 Helpt u mee met de Koningsspelen? Aan alle ouders van De Samensprong, We kunnen bijna van een traditie spreken: Wij vieren als Samensprong de Koningsdag met een sportdag. Alle kinderen doen op donderdag 26 april mee aan allerlei sportactiviteiten. De onderbouw groep 1 t/m 4 Voor de onderbouwgroepen ( 1 t/m 4) staan er allerlei spelletjes en sportactiviteiten klaar op school (groep 1-2) en in sporthal De Bongerd (groep 3-4). We zoeken voor de begeleiding bij de spelletjes hulp van ouders. De kinderen lopen in 4 groepen langs de spelletjes en sportactiviteiten. Ook voor de begeleiding van de kinderen willen we, naast de leerkracht, 2 extra ouders per groep. De Koningsspelen voor de kinderen van groep 1 t/m zijn tot uur. De bovenbouw groep 5 t/m 8. De bovenbouwgroepen worden in vier grote groepen verdeeld. Zij volgen in deze groepen 4 verschillende sportactiviteiten: : judoën, voetballen, lasergamen en skeeleren. Al deze activiteiten vinden plaats op school, op het voetbalveld, in het Blauwe Bos en op de skeelerbaan. Deze groepen worden begeleid door een leerkracht en we zoeken per groep een extra begeleider naast de leerkracht. De Koningsspelen voor groep 5 t/m 8 zijn tot uur. Om deze Koningsdag tot een succes te maken, hebben we u als ouder/verzorger nodig. Doet u mee? U kunt zich opgeven via het centrale adres koningsspelen@deschalmei.nl Graag in de mail aangeven: 1. Uw naam en naam van uw kind(-eren) 2. In welke groep u wilt meehelpen a. Groep 1-2 b. Groep 3-4 c. Groep 5-8 Naast de hulp bij de sportactiviteiten zoeken we ook nog hulp voor algemene zaken als het rondbrengen van koffie en thee. We hopen op veel reacties! Uiteraard ontvangt u op een ander tijdstip nog meer informatie over deze sportdag. De werkgroep Koningsspelen van It Twaspan en de Schalmei. Alex de Jong, Edwin Winter, Rika de Boer, Hans Kimmels en Daan Planting

3 Haulerwijk weer een beetje schoner. Vandaag zijn alle leerlingen van school op pad geweest om zwerfafval op te ruimen. Dit was in het teken van de jaarlijkse Himmelwike. Vuilniszakken vol zijn er gevonden. De jongens en meisjes hebben heel enthousiast gezocht en opgeruimd, grote klasse! Iedereen kreeg aan het eind een mooie drinkbeker.

4 Oud papier 5 mei 2018 F. v.d. Velde Leeksterweg T. Geijsel Schansweg juni 2018 B. Mulder Opzienersweg E. Hut Laweystraat juli 2018 M. van Veen Ds Gr. Nibbelinkstraat B.J. Brouwer Dokter Beumerstraat augustus 2018 J. Brouwer Oosterwoldseweg M. Knevelman Koudenburgerweg 2A Het oud papier wordt elke eerste zaterdag van de maand opgehaald. Om 8.45 uur staat de koffie klaar, om 9.00 is het vertrek op de vrachtwagen WILT U BIJ ONVERWACHTE VERHINDERING ZELF MET IEMAND VAN DEZE LIJST RUILEN OF EEN ANDERE VERVANGER ZOEKEN EN DIT DOORGEVEN AAN PETER WOLDMAN TEL: , MAIL: peterwoldman@hotmail.com Verder willen wij u er nog op wijzen dat u verplicht bent tijdens het ophalen de oranje hesjes die de chauffeur u verstrekt te dragen!!! Eveneens dient u t.a.v. de bediening zijn opdrachten te volgen Schoolmaatschappelijk werk We hebben erg korte lijnen met het schoolmaatschappelijk werk. Martine Laan verzorgt dit voor It Twaspan. Aanmelding kan via onze ib-er (Miriam Nijholt).

5 Nieuws uit groep 1/2 Letters Vorige week hebben we woorden gemaakt met de letter N en deze week was de letter EU aan de beurt. Het was een lastige letter, maar toch hebben we behoorlijk wat woorden bedacht met deze letter. O.a. de woorden veulen, keuken, euro, scheuren en natuurlijk kleuter. Het is alweer even geleden dat we de letter AA als letter van de week hadden, toch wil ik nog graag delen wat de kinderen allemaal meegenomen hadden voor deze letter. Zie de foto hieronder. Volgende week gaan we aan de slag met de letter E. De week daarop maken we woorden met de UU. Voor de letters mag op maandagmorgen iets meegenomen worden; iets waarin de letter zichtbaar is of een ding waarin we de letter horen. Bouwen We werken op dit moment over het thema bouwen. Er wordt volop gebouwd in de bouwhoek, de zandtafel maar ook in de rekenhoek met de cijfers en natuurlijk met de duplo. De kinderen mogen op maandag 23 april een hamer meenemen. Wat we gaan doen blijft nog even een verrassing! Heeft u nog restjes klein timmerhout of spijkers? We kunnen dat goed gebruiken deze dag.

6 Zon We hebben dinsdag extra lang buiten gespeeld met het heerlijke weer. We hebben zelfs genoten van een picknick! Wilt u ervoor zorgen dat u uw kind insmeert als er warme, zonnige dagen voorspeld worden? We willen voorkomen dat de kinderen verbranden tijdens het buiten spelen. Alvast bedankt! Brengen en afscheid nemen We merken dat de gang s morgens weer voller en druk wordt. Er komen de komende tijd weer kinderen proefdraaien en ook zijn er alweer kinderen bij ons in de klas gekomen. Willen de ouders die kinderen brengen die al langer op school zitten (groep 2 en kinderen van voor februari) afscheid nemen op het plein? Dit maakt het voor alle kinderen rustiger om naar binnen te gaan. Bedankt! Vrijdagmiddag Op vrijdagmiddag spelen de kinderen van groep 1 tot en met 4 wel eens samen. Ze mogen dan kiezen in welke klas ze willen spelen. Het is mooi om te zien hoe en met wie de kinderen dan spelen!

7 Max de Muis Hallo daar ben ik weer! Ik ben Max de Muis. Bij wie mag ik logeren? Met wie ga ik naar huis? Komende vrijdag mag Max met iemand anders mee naar huis. Op maandagmorgen mogen de kinderen, aan de hand van de foto s en het verslagje, vertellen en laten zien wat ze in het weekend gedaan hebben. Nieuws uit groep 4 Juffen afwezig Zoals al aangekondigd zijn zowel juf Marjanne als juf Anette op het moment afwezig. Op maandag en dinsdag vervangt juf Harriët en op woensdag t/m vrijdag juf Tabien. Deze week was direct al een beetje anders, omdat Tabien niet op woensdag kon. We merken dat de kinderen dit wel wennen vinden en doen ons uiterste best de rust in de groep te garanderen. Himmelwike Vandaag hebben ook de kinderen van groep 4 geholpen met het mooi maken van ons dorp! Overal werd gezocht en ze liepen allemaal trots rond met hun mooie hesjes van de gemeente. Aan het eind kreeg iedereen een drinkbeker.

8 Nieuws uit groep 5/6 Dansles Volgende week krijgen we de laatste dansles van dit jaar. In deze les gaan we de tango, de cha cha cha en de quickstep nog een keer oefenen. Dan zal Clarette ook een aantal paren van groep 5 en van groep 6 uitkiezen wie mee mogen doen aan de dansbattle op woensdagmorgen 25 april in de Dansschool in Oosterwolde. We hebben hele leuke danslessen gehad. Spreekbeurten Deze week hebben we hele leuke spreekbeurten gehad van Aya, Hamza en Carmen. Volgende week zijn Melody, Romy en Madelon aan de beurt. Veel succes met de voorbereiding!!!! Nieuws uit groep 7/8 Cito eindtoets groep 8. Van volgende week dinsdag tot en met donderdag vindt de Cito eindtoets plaats voor groep 8. De groepen 7 en 8 zullen deze ochtenden gesplitst worden. Meester Erwin staat tijdens de toets voor groep 8. Groep 7 zal les krijgen van afwisselend juf Miriam en meester Daan. De eindtoets bestaat uit vragen op het gebied van taal/lezen en rekenen-wiskunde. VVN theoretisch verkeersexamen groep 8. Vorige week hebben de jongens en meisjes van groep 8 examen gedaan in het theoretische deel voor verkeer. De leerlingen kregen 25 vragen vanuit hun rol als fietser, voetganger en passagier. Het examen is samengesteld op basis van de doorlopende leerlijn die door Veilig Verkeer Nederland ontwikkeld is. Daardoor sluit het examen volledig aan op de leerdoelen voor leerlingen in groep 7 en 8. Naast kennis, komen ook veiligheidsbewustzijn, vaardigheden en houding aan de orde. En uiteraard gaan de examenvragen over realistische herkenbare verkeerssituaties. Bijna alle leerlingen hebben het examen voldoende gemaakt.

9 Schoolvoetbaltoernooi. Gisteren hebben vele jongens en meisjes van groep 7-8 meegedaan aan het schoolvoetbaltoernooi in Oosterwolde. Nu volgt er een verslag van deze sportieve middag: De eerste wedstrijd van de jongens hebben de jongens niet zo goed gedaan. De eindstand was 3-1 voor Boekhorst en voor de rest hebben de jongens alles verloren. Bij de meiden ging het iets beter. De 2e wedstrijd hebben ze gelijkgespeeld, de eindstand was 0-0. De mascotte Twassie de beer was er natuurlijk ook bij. In het uniform van onze school. Hij is oud maar toch nog goed. Monumentoverdracht groep 8 aan groep 7. Doordat Haulerwijk en omgeving op 13 april 1945 is bevrijd, gedenken we dit jaarlijks met de kinderen van de groepen 7 en 8. We gaan dit doen morgen vrijdag 13 april en starten om 11:00 uur bij de begraafplaats aan de Eikensingel. Dit zal gaan onder de leiding van dhr. Oenema. Het herdenkingsmonument (bestaande uit drie separate zuilen) is geadopteerd door de groepen 8 van de scholen van Haulerwijk. We geven deze dag de verantwoordelijkheid hiervan over aan de kinderen van groep 7. Ouders zijn uiteraard ook welkom bij deze herdenking. Voortgezet Onderwijs. De voorlichting over het voortgezet onderwijs begint alweer los te komen. Zodra ik informatie krijg van de scholen voor het VO zal ik deze vermelden in de nieuwsbrief bij groep 7/8 en de beschikbare materialen aan de leerlingen meegeven. Het schema zal steeds aangevuld worden en in elke nieuwsbrief vermeld staan. Daarnaast wil ik ouders/verzorgers er ook op attenderen zelf de internetsites van de scholen in de gaten te houden met betrekking tot informatie. Voorlichting over het Voortgezet Onderwijs. Op diverse scholen voor het voortgezet onderwijs (VO) begint binnenkort de voorlichting aan de ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 of eventueel groep 7. Op alle scholen worden informatieavonden gehouden voor ouders/verzorgers. Daarnaast worden voor ouders en kinderen ook open dagen georganiseerd. Hieronder een lijst met daarop de data voor de verschillende VO scholen. Juni: Woensdag 20 juni 2018: CSG Liudger Waskemeer kennismakingsdagen. Leerlingen uur, ouders vanaf uur. Donderdag 28 juni 2018: Stellingwerf College Oosterwolde ontvangst nieuwe brugklasleerlingen en ouders uur. Juli: Woensdag 11 juli 2018: RSG De Borgen Leek Kennismakingsmiddag groep 8 leerlingen. s Avonds ouderavond nieuwe ouders uur.

Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 9

Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 9 Schooljaar 2017-2018 1 februari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 9 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Schooljaar maart NIEUWSBRIEF nr. 11

Schooljaar maart NIEUWSBRIEF nr. 11 Schooljaar 2017-2018 15 maart 2018 NIEUWSBRIEF nr. 11 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Schooljaar maart NIEUWSBRIEF nr. 12

Schooljaar maart NIEUWSBRIEF nr. 12 Schooljaar 2017-2018 29 maart 2018 NIEUWSBRIEF nr. 12 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 9 juni 2016. NIEUWSBRIEF nr. 19

Schooljaar 2015-2016 9 juni 2016. NIEUWSBRIEF nr. 19 Schooljaar 2015-2016 9 juni 2016 NIEUWSBRIEF nr. 19 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 10

Schooljaar februari NIEUWSBRIEF nr. 10 Schooljaar 2017-2018 15 februari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 10 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Schooljaar januari NIEUWSBRIEF nr. 8

Schooljaar januari NIEUWSBRIEF nr. 8 Schooljaar 2017-2018 18 januari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 8 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Schooljaar juni NIEUWSBRIEF nr. 18

Schooljaar juni NIEUWSBRIEF nr. 18 Schooljaar 2017-2018 21 juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 18 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 5

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 5 Schooljaar 2017-2018 23 november 2017 NIEUWSBRIEF nr. 5 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 18 februari 2016. NIEUWSBRIEF nr. 13

Schooljaar 2015-2016 18 februari 2016. NIEUWSBRIEF nr. 13 Schooljaar 2015-2016 18 februari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 13 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Schooljaar juli NIEUWSBRIEF nr. 19

Schooljaar juli NIEUWSBRIEF nr. 19 Schooljaar 2017-2018 5 juli 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Schooljaar december NIEUWSBRIEF nr. 10

Schooljaar december NIEUWSBRIEF nr. 10 Schooljaar 2016-2017 22 december 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april.

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april. het Schoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, april 2019 E-mail: administratie@koempoelan.nl Regelmatig ontvangt u via BasisOnline

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

d.d Algemeen nieuws

d.d Algemeen nieuws d.d. 28-02-2019 Algemeen nieuws Pasen: Op donderdag 18 april is het paasatelier. Wie zou ons deze dag kunnen en willen helpen. Als het mogelijk is graag de hele dag. U kunt zich hiervoor opgeven bij juf

Nadere informatie

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 4

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 4 Schooljaar 2017-2018 9 november 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Schooljaar oktober NIEUWSBRIEF nr. 3

Schooljaar oktober NIEUWSBRIEF nr. 3 Schooljaar 2017-2018 12 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 3 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De lente is volop aanwezig. We hebben al kunnen genieten van

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website Jaargang 23 nummer 15 Vrijdag 12 april 2019 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Bezoek inspecteur Gymnastiek Vijf gelijke dagen rooster Schoolfotograaf Nationale rekendag Paasviering Gezocht Schooltuin

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 14 22 maart-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 23 maart Duncan Schreuder (gr. 8) 1 april Jonna Kramer (gr. 4) Allemaal van harte

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015. Bonifax Wassenaar, april 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand april. De maand april begint met op de eerste dag het uitdelen van het tweede rapport aan de groepen 3 t/m 8. Na een

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief van dinsdag 21 april 2015

Nieuwsbrief van dinsdag 21 april 2015 Nieuwsbrief van dinsdag 21 april 2015 Beste ouders, De kinderen uit groep 8 hebben de eerste dag van de Cito eindtoets gehad. Ze waren zeer geconcentreerd de hele ochtend aan het werk. Fijn dat de andere

Nadere informatie

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl 15 januari 21 april 2015 2016 Nieuwsbrief 16 2015-2016 Koningsdag Op vrijdagochtend

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 21 april 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 7

Schooljaar november NIEUWSBRIEF nr. 7 Schooljaar 2016-2017 10 november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 30 maart Goede Vrijdag: vrij! 2 april 2 e Paasdag: vrij! 5 april schoolfotograaf Knappe Koppies 6 april Rapporten inleveren 10 april Voorstelling

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag 14 april. Week 16; maandag 17 april t/m vrijdag 21 april. Week 17; maandag 24 april t/m vrijdag 28 april

Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag 14 april. Week 16; maandag 17 april t/m vrijdag 21 april. Week 17; maandag 24 april t/m vrijdag 28 april Bijbelse verhalen Week 14; maandag 3 april t/m vrijdag 7 april Weekthema: Met eigen ogen.. Verhalen en lied: paasliturgie; van intocht in Jeruzalem t/m Emmasgangers Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Sterrenboognieuws 19 april 2018

Sterrenboognieuws 19 april 2018 Sterrenboognieuws 19 april 2018 Staking 30 mei HET IS VIJF VOOR TWAALF!. De Sterrenboog doet mee aan de estafette staking op 30 mei, wij willen onderwijs dat deugt voor alle kinderen, echter: Het kabinet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 03-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 april 2016 Jaargang 22 nr. 17 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 17 september 2015. NIEUWSBRIEF nr. 3

Schooljaar 2015-2016 17 september 2015. NIEUWSBRIEF nr. 3 Schooljaar 2015-2016 17 september 2015 NIEUWSBRIEF nr. 3 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 24 maart 2016 Belangrijke data: Paasvakantie Theoretisch verkeersexamen gr. L + M CITO eindtoets schoolverlaters gr. L + M Koningsspelen Meivakantie Pinksteren Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 07-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Noorderschool en Zuiderbasisschool Giethoorn

Nadere informatie

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 april 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 16 Van de directie Het schooljaar vliegt voorbij. De meivakantie staat alweer voor de deur.

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Theoretisch verkeersexamen

Theoretisch verkeersexamen 7 april 2017 Theoretisch verkeersexamen De leerlingen van groep 8 hebben gisteren het theoretisch verkeersexamen gemaakt. Tijdens het examen was het doodstil in de klas en werd er heel geconcentreerd gewerkt.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Wist je dat we na de meivakantie een proef gaan doen met de app Social Schools? Tijdens een ouderavond op 10 april krijgt u hier alle uitleg over! Belangrijke data:

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

In Het Openbaar. OBS De Bloesem

In Het Openbaar. OBS De Bloesem In Het Openbaar OBS De Bloesem Vrijdag 10 april Zaterdag 11 april Maandag 13 april Eck en Wiel, 10 april 2015 De Bloesem doet!! van 13.00-16.30 uur. De Bloesem doet!! van 09.30-16.00 uur. 8.30 9.30 De

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21 april t/m 28 april: meivakantie Jarigen deze week: 20 april: Elso

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie