OCMW GROBBENDONK 03 FINANCIEEL. MANDATERING VAN BETALING VAN FACTUUR IDEWE MET NR DD 24/07/2014.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OCMW GROBBENDONK 03 FINANCIEEL. MANDATERING VAN BETALING VAN FACTUUR IDEWE MET NR DD 24/07/2014."

Transcriptie

1 OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 08/12/2014 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Beullens Els - Voorzitter Appeltans-Janssen Anne, Cambré Walter, Van der Elst Gino, Rymen Maria, Verhaert Marianne, Vanluchene Karin, Van Goubergen Annie, Robbroeckx Jozef - raadsleden Leys Ann - wnd. secretaris Verontschuldigd: Sledsens Jan secretaris 01 GOEDKEURING NOTULEN PUBLIEKE ZITTING VAN 17 NOVEMBER De voorzitter opent de zitting en vraagt om punt 3 van de agenda te verzetten naar de geheime zitting. De raadsleden gaan hier unaniem mee akkoord. De notulen van de openbare zitting van het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Grobbendonk van 17 november 2014 worden goedgekeurd met 7 stemmen voor en 2 onthoudingen van voorzitter Els Beullens en raadslid Walter Cambré. 02 GOEDKEURING VAN BETALINGSMANDATEN. Gelet op het decreet van 19/12/2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn; Gelet op de lijst van betalingsmandaten, hierna als bijlage; Gelet op het nazicht door de raadsleden; Besluit: éénparig art. 1 art. 2 De mandaten zoals voorgesteld door de financiële dienst goed te keuren en betaalbaar te stellen. Aan de gewestelijk ontvanger opdracht te geven de bijhorende facturen te betalen. 03 FINANCIEEL. MANDATERING VAN BETALING VAN FACTUUR IDEWE MET NR DD 24/07/2014. De raad beslist éénparig om dit punt in de besloten zitting te behandelen. 04 FINANCIEEL. OVERDRACHT BUDGET INVESTERINGSENVELOPPES. Bespreking: Raadslid Marianne Verhaert vraagt verduidelijking over dit punt. De ontvanger geeft een korte toelichting.

2 Beslissing : Gelet op de transactiekredieten van 2014 die in het lopende dienstjaar niet werden uitgeput maar die men alsnog nodig acht om in 2015 en de volgende jaren van het meerjarenplan de investeringsprojecten te kunnen uitvoeren en daarom moeten worden overgedragen; hierna als bijlage Gelet op het besluit van de Vlaamse Regering betreffende de beleids- en beheerscyclus van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn van 25 juni 2010 Gelet op artikelen 28 en 29 betreffende budgetwijzigingen en interne kredietaanpassingen van dit besluit. Gelet op de verklarende nota van gewestelijk ontvanger, dhr. Johan Leys; hierna als bijlage Besluit éénparig: art. 1. De transactiekredieten van 2014 over te dragen naar de volgende boekjaren art. 2. De begrotingswijziging goed te keuren 05 FINANCIEEL A). MEERJARENPLAN Gelet op het decreet van 19/12/2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn, titel IV, hoofdstuk II Strategische meerjarenplanning en art.270; Gelet op het Besluit van de Vlaamse Regering van houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet betr. de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn en houdende diverse bepalingen betr. het personeel, de financiën en de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn; Gelet op de omzendbrief BB 2014/4 van 5/09/2014 van het Vlaams Ministerie van Bestuurszaken, agentschap voor binnenlands bestuur betreffende de aanpassing van de meerjarenplannen en de budgetten 2015; Gelet op het overleg tussen het managementteam en de raadsleden van de meerderheidspartijen voor de opmaak van de beleidsdoelstellingen; Gelet op het gunstig advies van het managementteam van 20 november 2014; Gelet op het gunstig advies van het college van burgemeester en schepenen van 01/12/2014, als bijlage bij de notulen; Gelet op het meerjarenplan , als bijlage bij de notulen; Na stemming: Besluit met 7 stemmen voor en 2 tegen van Open Vld: art. 1. Het meerjarenplan wordt vastgesteld. art. 2. Afschrift van onderhavig besluit aan de toezichthoudende overheden te sturen. 06 FINANCIEEL B). BUDGET VOOR HET DIENSTJAAR 2015 Raadslid Marianne Verhaert stelt de vraag of de kosten van de lopende en komende onderzoeken en die binnen het tuchtdossier voorzien zijn in het budget van 2015.

3 De voorzitter antwoord dat het OCMW hiervoor een extra budget van euro heeft gekregen van de gemeente dat dient voor het betalen van deze kosten. De ontvanger vult aan dat deze euro in 3 jaar, met jaarlijks euro, terug betaald dient te worden aan de gemeente. Op dit moment is er nog een overschot op dit extra budget van euro. Dit kan overgeheveld worden naar 2015 om de toekomstige extra kosten te betalen. Er is nu nog ongeveer euro beschikbaar. Beslissing : Gelet op het OCMW decreet van 19 december 2008, Titel IV Financiering, planning en financieel beheer, hoofdstuk III Het budget en art. 270; Gelet op het besluit van de Vlaamse Regering van 25 juni 2010 betreffende de beleids- en beheerscyclus van de gemeenten, de provincies en de openbare centra voor maatschappelijk welzijn; Gelet op het Ministerieel Besluit van 1 oktober tot vaststelling van de modellen en de nadere voorschriften van de beleidsrapporten en de toelichting ervan, en van de rekeningstelsels van de gemeenten, de provincies en de openbare centra voor maatschappelijk welzijn; Gelet op het Ministerieel Besluit van betreffende de gemeenten, de openbare centra voor maatschappelijk welzijn en de provincie die de beleids- en beheerscyclus van de gemeenten, de provincies en de openbare centra voor maatschappelijk welzijn toepassen vanaf 1/1/2012; Gelet op de omzendbrief BB 2014/4 van 5/09/2014 van het Vlaams Ministerie van Bestuurszaken, agentschap voor binnenlands bestuur betreffende de aanpassing van de meerjarenplannen en de budgetten 2015; Gelet op de toelichting door gewestelijk ontvanger Johan Leys; Gelet op het gunstig advies van het managementteam op 20 september 2014; Gelet op het gunstig advies van het college van burgemeester en schepenen van 01/12/2014, als bijlage bij de notulen; Gelet op het budget, als bijlage bij de notulen; Na stemming: Besluit met 7 stemmen voor en 2 tegen van Open Vld: art.1 art.2 Het budget van het OCMW voor het dienstjaar 2015 vast te stellen. Afschrift van onderhavig besluit aan de toezichthoudende overheid te sturen. 07 PATRIMONIUM - EISTERLEE. PRINCIPIËLE GOEDKEURING VOOR HET GEBRUIK VAN HET VOETBALTERREIN EN DE KANTINE, GELEGEN EISTERLEE IN GROBBENDONK, DOOR VOETBALCLUB HET STOOPKE EN GOEDKEURING OVEREENKOMST TUSSEN OCMW EN VOETBALVERENIGING HET STOOPKE VOOR HET GEBRUIK VAN HET TERREIN EN DE KANTINE EN AANDUIDING VAN EEN COÖRDINATOR. Raadslid Gino Van der Elst heeft het contract nog aangepast met raadslid Jef Robbroeckx. Het aangepaste contract wordt gekopieerd en overlopen tijdens de zitting.

4 Raadslid Marianne Verhaert merkt op dat er in het verleden een ongunstig advies door de brandweer. Is dit nu nog? De voorzitter antwoord dat eerst de nodige aanpassingen aan de kantine zullen moeten gebeuren voor deze kan gebruikt worden door het Stoopke of andere verenigingen. Raadslid Gino Van der Elst verduidelijkt dat het de bedoeling is dat het Stoopke zijn voetbaldagen doorgeeft. De andere dagen kunnen dan ingevuld worden door andere verenigingen. Gino stelt voor dat hij dit opvolgt. Het Stoopke wil alle aanpassingen, buiten het dak, doen. In ruil hiervoor mogen zij dit 5 jaar gebruiken. Raadslid Jozef Robbroeckx merkt op dat er in e overeenkomst nog een aantal praktische zaken moeten ingevuld worden bv. Naam secretaris, adres, De secretaris meldt dat de vraag aan het Agentschap Binnenlands Bestuur gesteld werd of een raadslid deze reserveringen op zich kan nemen. In hun antwoord stellen zij dat het niet aan een individueel raadslid is om deze reserveringen te doen. Zie mail in bijlage : Gino Raadslid Gino Van der Elst geeft aan dat de reserveringen steeds zullen voorgelegd worden aan de raad. Hij heeft als raadslid wel contact met de verenigingen, maar ondertekent niets. Dit is aan de voorzitter en secretaris. Ook raadslid Karin Vanluchene geeft aan dat er toch geen probleem is als de reserveringen via de raad verlopen. Raadslid Gino Van der Elst doet enkel de opvolging en neemt geen beslissingen. Raadslid Gino Van der Elst bezorgt de digitale versie van de aangepaste overeenkomst aan de secretaris. Beslissing: Gelet op de noodzaak om de praktische regeling voor het ter beschikking stellen van het voetbalterrein, gelegen Eisterlee, en de bijhorende kantine in een overeenkomst vast te leggen; Gelet op de beslissing van 10/02/2014 van de raad voor maatschappelijk welzijn, houdende: PATRIMONIUM. Overeenkomst tussen OCMW en de feitelijke vereniging Eisterlee sport om het beheer door de vereniging op 30 juni 2014 te beëindigen. ; Gelet op de overdracht van de kantine en inboedel van Eisterlee Sport aan het OCMW op datum van 2 juli 2014; Overwegende dat de kantine en het voetbalveld op dit moment gebruikt werden door voetbalploeg t Stoopke; Gelet op het overleg met de voorzitter en een afvaardiging van voetbalclub Het Stoopke; Gelet op het brandweerverslag van 4/9/2014, als bijlage bij de notulen; Overwegende dat voetbalclub Het Stoopke aanpassingswerken voor verbetering van de brandveiligheid van de kantine in eigen beheer wenst uit te voeren; Overwegende dat voetbalclub Het Stoopke de kosten voor bovenvermelde werken zelf zal dragen; Overwegende dat, na overleg tussen het OCMW en Het Stoopke, het OCMW bereid is om de kosten voor de dakbedekking op zich te nemen;

5 Overwegende dat het voor de opvolging van de overeenkomst zinvol is om een raadslid als contactpersoon aan te duiden; Na stemming: 7 stemmen voor en 2 onthoudingen van Open Vld Besluit: art. 1. Principieel goedkeuring te geven aan voetbalclub Het Stoopke voor het gebruik van het voetbalterrein, gelegen Eisterlee, en de bijhorende kantine art. 2. De overeenkomst tussen OCMW en voetbalclub Het Stoopke goed te keuren. art. 3. Raadslid Gino Van der Elst aan te duiden om de overeenkomst op te volgen. art. 4. Een door de voorzitter en secretaris ondertekende overeenkomst te bezorgen aan voetbalclub Het Stoopke en de ontvanger van de registratie. 08 PATRIMONIUM - EISTERLEE. GOEDKEURING VAN HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR VERHUUR VAN DE KANTINE. Gelet op de beslissing van 10/02/2014 van de raad voor maatschappelijk welzijn, houdende: PATRIMONIUM. Overeenkomst tussen OCMW en de feitelijke vereniging Eisterlee sport om het beheer door de vereniging op 30 juni 2014 te beëindigen. ; Gelet op de overdracht van de kantine en inboedel van Eisterlee Sport aan het OCMW op datum van 2 juli 2014; Overwegende dat de kantine en het voetbalveld op dit moment gebruikt werden door voetbalploeg t Stoopke; Overwegende dat de raad de intentie heeft de kantine te verhuren aan verenigingen of particulieren; Overwegende dat er een reglement aanwezig dient te zijn voor de verhuur van de kantine van Eisterlee Sport voor de dagen dat voetbalvereniging Het Stoopke er geen gebruik van maakt; Overwegende het voorstel reglement hierna als bijlage; Besluit met 7 stemmen voor en 2 onthoudingen van Open Vld Enig artikel: Het reglement voor het verhuren van de kantine en de terreinen, goed te keuren. 09 PATRIMONIUM. AFSLUITEN VAN EEN OVEREENKOMST TUSSEN OCMW GROBBENDONK EN PIDPA VOOR VERKOOP VAN EEN ONDERGRONDSE INNEMING. Raadslid Jozef Robbroeckx stelt de vraag of dit geen probleem vormt voor het beplanten van deze grond. Raadslid Marianne Verhaert vraagt of de pachter hier al van op de hoogte is. De voorzitter geeft aan dat dit volgens haar geen probleem vormt voor het bewerken van de grond. Zij gaat er vanuit dat Pidpa dit met de pachter opneemt. Raadslid Marianne Verhaert geeft aan dat zij van mening is dat dit aan het OCMW is om dit met de pachter op te nemen. Verder vraagt ze naar het innameplan. De wnd. secretaris antwoord dit dit niet aanwezig is. Verder zal ze navraag doen over de communicatie met de pachter.

6 Raadslid Marianne Verhaert vraagt of we ook een vergoeding krijgen voor het bos. Raadslid Gino Van der Elst geeft aan dat het bos net buiten het gevraagde stuk valt. Hij stelt voor om dit punt te verdagen naar januari om dit verder uit te zoeken. Beslissing : Gelet op het voorstel en toelichting op 07/11/2014 door ir. Ivo Toelants, Pidpa, Desquinlei 246 in 2018 Antwerpen voor aankoop van een ondergrondse inneming voor het aanleggen en handhaven van leidingen en van kabels voor drinkwaterbedeling, tot algemeen nut van de bevolking; Gelet op de bedoeling van Pidpa om onder het Albertkanaal in Grobbendonk een nieuwe leiding voor drinkwater aan te leggen waarbij de toegang voor een gestuurde boring vertrekt vanop een perceel landbouwgrond, eigendom van het OCMW van Grobbendonk, met kadastrale legger: 00078, sectie en nummer: B 847 E met een oppervlakte van m²; Gelet op het feit dat Pidpa voor bovenvermelde werken een stuk ondergrond wenst aan te kopen met een oppervlakte van 383 m²; Gelet op het proces-verbaal van schatting van 26/8/2014, opgesteld door Gistelynck Veronique, adviseur a.i. bij het eerste kantoor der registratie Turnhout 2, 2300 Turnhout, betreffende vaststelling van de verkoopwaarde van enkele percelen grond te Grobbendonk, Vierselheide op verzoek van Pidpa; Gelet op de geschatte prijs van 5 euro per m²; Overwegende dat de verkoopprijs van een ondergrondse inneming geschiedt tegen 2,5 euro/m² x 383m² of een bedrag van 957,50 euro, te vermeerderen met 25,875% voor wederbelegging en wachtintresten, of in totaal 957,50 euro + 247,75 euro = 1205,25 euro; Overwegende dat de hierboven vermelde oppervlakten en prijzen zijn vastgesteld op basis van een voorlopig plan en dat Pidpa de verkopers, na de opmaak van het definitief plan, de hierboven vermelde prijzen/m² toegepast zullen worden op de oppervlakte, vermeld volgens het definitief plan; Overwegende dat de notariële kosten ten laste zijn van Pidpa; Overwegende dat de werken voor openbaar nut zijn bedoeld; Overwegende dat het bedoelde perceel momenteel verpacht wordt aan dhr. Van Wesemael Gustaaf, Dobbelhoefweg 41, 2280 Grobbendonk; Na stemming: Besluit met 8 stemmen voor en 1 onthouding van Els Beullens Enig artikel : dit punt te verdagen naar de zitting van januari. 10 PATRIMONIUM - BERGSTRAAT 43. PRINCIPIEEL AKKOORD OM HET APPARTEMENT, GELEGEN BERGSTRAAT 43 IN 2280 GROBBENDONK TE VERHUREN VIA HET SVK (SOCIAAL VERHUURKANTOOR). De wnd. Secretaris meldt dat er nog geen antwoord vanuit SVK is gekomen. De aannemer is langsgekomen. Hij moet nu zijn offerte bezorgen. Er is vandaag nog contact opgenomen, maar er is niets binnen gekomen.

7 Beslissing: Gelet op de beslissing van 19/02/1998 van de raad voor maatschappelijk welzijn houdende aansluiting sociaal verhuurkantoor (SVK); Gelet op de overeenkomst van 19/03/1998 tussen OCMW Grobbendonk en Welzijnszorg Kempen voor onderschrijven van de ontwerp statuten van de vzw Sociaal Verhuurkantoor Zuiderkempen en het engagement om te participeren aan de vzw Sociaal Verhuurkantoor Zuiderkempen; Gelet op het protocol van 11 juni 1998 betreffende oprichting van een regionaal samenwerkingsverband met betrekking tot de uitbouw van een sociaal verhuurkantoor in de Kempen; Overwegende dat het OCMW van Grobbendonk zijn engagement ten aanzien van het samenwerkingsverband verder wenst in te vullen; Overwegende dat er een appartement met 4 slaapkapers, gelegen Bergstraat 43 in Grobbendonk leegstaat dat het OCMW kan verhuren; Gelet op de toelichting door mevr. Maria Biermans van het SVK; Na stemming: Besluit éénparig: Enig artikel : dit punt te verdagen naar de zitting van januari PATRIMONIUM - HOFEINDE 4. PRINCIPIEEL AKKOORD OM DE WONING, GELEGEN HOFEINDE 4 IN 2280 GROBBENDONK VIA HET SOCIAAL VERHUURKANTOOR, TE VERHUREN. Gelet op de beslissing van 19/02/1998 van de raad voor maatschappelijk welzijn houdende aansluiting sociaal verhuurkantoor (SVK); Gelet op de overeenkomst van 19/03/1998 tussen OCMW Grobbendonk en Welzijnszorg Kempen voor onderschrijven van de ontwerp statuten van de vzw Sociaal Verhuurkantoor Zuiderkempen en het engagement om te participeren aan de vzw Sociaal Verhuurkantoor Zuiderkempen; Gelet op het protocol van 11 juni 1998 betreffende oprichting van een regionaal samenwerkingsverband met betrekking tot de uitbouw van een sociaal verhuurkantoor in de Kempen; Overwegende dat het OCMW van Grobbendonk zijn engagement ten aanzien van het samenwerkingsverband verder wenst in te vullen; Overwegende dat er een woning in Hofeinde 4 in Grobbendonk leegstaat die het OCMW volgens het meerjarenplan wenst te verhuren; Gelet op de toelichting door mevr. Maria Biermans van het SVK; Na stemming: Besluit éénparig: Enig artikel : dit punt te verdagen naar de zitting van januari 2015.

8 12 MAALTIJDCHEQUES.KENNISNAME VAN DE KENNISNAME VAN HET SCHEPENCOLLEGE AANGAANDE DE GUNNING VAN DE MAALTIJDCHEQUES DOOR I.O.K. De wnd. Secretaris meldt dat het contract met Edenred niet tijdig werd opgezegd. We kunnen dus niet onmiddellijk starten met een samenwerking met Sodexo. Er zal een overleg plaatsvinden met de gemeente, Edenred en Sodexo om ingangsdatum te bepalen in onderling akkoord. Beslissing: Gelet op de kennisname van het Schepencollege op datum van 8 december 2014 aangaande de gunning van de maaltijdcheques; Gelet op de mail van de gemeente van 24/11/2014 aangaande groepsaankoop maaltijdcheques - gunning IOK 18 november 2014; Overwegende dat de dienstverlenende vereniging IOK voor de lokale besturen optreedt als Opdrachtencentrale in de zin van artikel 2, 4 van de wet van 15 juni 2006 op overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen en diensten; Gelet op het gegeven dat de gemeente Grobbendonk participeert aan de betreffende groepsaankoop inzake maaltijdcheques; Overwegende dat de het OCMW op 13/10/2014 gaf aan de gemeente om in onze naam en voor onze rekening te participeren aan deze groepsaankoop. De deelname aan deze groepsaankoop is bindend; Overwegende dat IOK een vereenvoudigde onderhandelingsprocedure met bekendmaking heeft gevoerd; Overwegende dat de offertes werden ontvangen op 28 oktober 2014; Overwegende dat de raad van bestuur van IOK dd. 18 november 2014 overging tot gunning van de opdracht aan Sodexo tegen een dienstverleningskost van 0,30% per maaltijdcheque. Een uittreksel van dit gunningsbesluit wordt als bijlage gevoegd; Overwegende dat een vrijwillige wachttermijn van 15 kalenderdagen wordt toegepast. Na het verstrijken van deze termijn kan overgegaan worden tot sluiting van de opdracht (door elk bestuur afzonderlijk), op voorwaarde dat er geen vorderingen tot schorsing werden ingediend. IOK zal via algemene mailing de gemeenten berichten dienaangaande; Overwegende dat de offerte van Sodexo digitaal ter beschikking werd gesteld via algemene mailing naar de gemeenten; Besluit: art. 1. De raad neemt kennis van de kennisname van het college van Burgemeester en Schepenen aangaande de groepsaankoop uitgifte maaltijdcheques. art. 2. Afschrift van onderhavig besluit over te maken aan de gemeente. 13 RPR.GOEDKEURING WIJZIGING ARTIKEL 248 VAN DE RECHTSPOSITIEREGELING HOUDENDE FIETSVERGOEDING VOOR WOON- WERKVERKEER. Gelet op de rechtspositieregeling van het OCMW-personeel en rechtspositieregeling personeel woonzorgcentrum, goedgekeurd bij beslissing van de raad voor maatschappelijk

9 welzijn van 16 juli 2012 en latere wijzigingen, in het bijzonder artikel 248, houdende fietsvergoeding voor woon-werkverkeer; Gelet op de economische herstelwet van 27 maart 2009 (BS 7 april 2009) tot wijziging van artikel 38 en 178 van het WIB (wetboek van de inkomstenbelasting) waardoor de fietsvergoeding fiscaal vrijgesteld en geïndexeerd wordt voor een basisbedrag van 0,145 euro per kilometer; Gelet op het KB van 3 februari 2010 (BS 3 maart 2010), tot wijziging van artikel 19, 2, 16 van het KB van 28 november 1969 tot uitvoering van de wet van 27 juni 1969 tot herziening van de besluitwet van 28 december 1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders, houdende vrijstelling fietsvergoeding van sociale zekerheidsbijdragen voor een bedrag van 0,145 euro per kilometer, met een jaarlijkse aanpassing aan het indexcijfer van de consumptieprijzen door toepassing van een coëfficiënt welke is opgenomen in artikel 178 van het WIB 1992; Gelet op omzendbrief BB 2010/01 van het Agentschap Binnenlands Bestuur betreffende de verhoging van het bedrag van de fietsvergoeding, waaruit blijkt dat het bestuur zelf het bedrag van de fietsvergoeding kan vaststellen tussen 0,15 euro per kilometer en het fiscaal en sociaalrechterlijk vrijgestelde maximumbedrag; Gelet op het Besluit van de Vlaamse Regering van 23 november 2012 (BS 24 december 2012) waarbij het toekennen van de fietsvergoeding niet langer facultatief is maar verplicht wordt gemaakt met een minimum bedrag van 0,15 euro per kilometer en een maximum bedrag dat op grond van de fiscale wetgeving en sociale zekerheidswetgeving vrijgesteld is van belasting en sociale bijdragen; Gelet op de vraag van ACV Openbare Diensten tijdens de vergadering van het onderhandelingscomité van 16 mei 2014 om de fietsvergoeding voor het OCMW -personeel op te trekken tot het in 2014 geldende vrijgestelde bedrag; Overwegende dat de fietsvergoeding voor het jaar 2014 van fiscale en sociale zekerheidsbijdragen is vrijgesteld voor een bedrag van 0,22 euro per kilometer; Overwegende dat gezien de financiële ruimte van het bestuur een berekening gemaakt werd om de fietsvergoeding te verhogen van 0,15 euro naar 0,20 euro per kilometer en dat de meerkost besproken werd tijdens het budgetoverleg 2015; Overwegende dat de verhoging van de fietsvergoeding financieel haalbaar is en opgenomen werd in het budget 2015 en het meerjarenplan ; Gelet op de wet van 19 december 1974 tot regeling van de betrekkingen tussen de overheid en de vakbonden van haar personeel; Gelet op artikel 270 van het OCMW - decreet Titel X, houdende samenwerking met de gemeente; Gelet op het gunstig advies van het college van burgemeester en schepenen van 24 november 2014 hierna als bijlage; Gelet op het protocol van akkoord van 2 december 2014; Besluit: éénparig art. 1. Ingevolge de wijziging van het bedrag van de fietsvergoeding voor woon-werkverkeer wijzigt art 248 van de RPR OCMW personeel en RPR personeel WZC als volgt: Artikel 248.

10 1. Het personeelslid ontvangt een maandelijkse fietsvergoeding van 20 cent per afgelegde kilometer wanneer hij de afstand van en naar het werk volledig aflegt met de fiets. 2. Meerdere verplaatsingen per dag mogen in aanmerking genomen worden wanneer het personeelslid buiten zijn normale diensturen uitzonderlijk wordt teruggeroepen om aan een onvoorzien en dringend werk deel te nemen en bij onderbroken diensten van meer dan 3 uur. 3. Voor de personeelsleden die minder dan 1 km van het werk wonen (enkele verplaatsing), wordt 1 km aangerekend. 4. De kortst mogelijke weg die voor fietsers berijdbaar is wordt aangerekend. 5. Misbruiken of valse verklaringen zullen aan de OCMW-raad worden meegedeeld en kunnen aanleiding geven tot tuchtsancties. Onrechtmatig toegekende vergoedingen dienen terugbetaald te worden over een periode van maximum 1 jaar ingaande vanaf de datum van de beslissing van de OCMW raad. 14 VRAAG VAN DE GEMEENTE VOOR EEN GUNSTIG ADVIES AANGAANDE DE WIJZIGING VAN HET ORGANOGRAM, DE FORMATIE EN DE NIEUWE FUNCTIEBESCHRIJVINGEN. Raadslid Marianne Verhaert geeft aan dat ze vindt dat hierdoor niet structureel bespaard wordt. Zij zal dus ook tegen stemmen. Beslissing: Gelet op artikel 270 van het gemeentedecreet, Titel IX, houdende samenwerking met het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn; Gelet op het verzoek van de gemeente van 26 november 2014 tot het verlenen van gunstig advies met betrekking tot de wijziging van het organogram, de formatie en de nieuwe functiebeschrijvingen; Gelet op de nieuwe functie- en competentieprofielen hierna als bijlage; Gelet op de gewijzigde aanwervings- en bevorderingsvoorwaarden voor de betreffende functies hierna als bijlage; Gelet op de financiële verantwoording hierna als bijlage; Gelet op de ontwerpbeslissing van de gemeente hierna als bijlage; Besluit met 7 stemmen voor, en 2 tegen van Open Vld Enig artikel: Gunstig advies te verlenen overeenkomstig artikel 270 van het gemeentedecreet aan de in bijlage opgenomen ontwerpbeslissing met betrekking tot de wijziging van het organogram, de formatie en de nieuwe functiebeschrijvingen. 15 VRAAG VAN HET GEMEENTEBESTUUR VOOR EEN GUNSTIG ADVIES VOOR HET WIJZIGEN VAN DE RECHTSPOSITIEREGELING ART.19 RPR. Gelet op artikel 270 van het gemeentedecreet;

11 Gelet op het verzoek van de gemeente van 26 november 2014 tot het verlenen van gunstig advies aangaande het wijzigen van Art. 19 van de rechtspositieregeling; Gelet op de ontwerpbeslissing van het CBS hierna als bijlage; Besluit met 7 stemmen voor en 2 onthoudingen van Open Vld; art. 1. Gunstig advies te verlenen overeenkomstig artikel 270 van het gemeente decreet voor aanpassing artikel 19 van de rechtspositieregeling als volgt: 1. De algemene regels voor de selectietechnieken zijn: a) voor functies van niveau A/B/C/ bevat elke selectie ten minste twee selectietechnieken: schriftelijke en mondelinge proef b) voor functies van niveau D en E bevat de selectie altijd een praktische proef afgestemd op de functie c) voor leidinggevende functies van niveau A, B, C en D bevat de selectie voor de vier best gerangschikte kandidaten altijd een psychotechnische proef in verband met de managements- en leiderschapscapaciteiten op het niveau van de functie. Indien blijkt dat er van deze vier personen niemand geslaagd is, en er zijn nog andere geslaagden, dan zullen telkens de volgende vier best gerangschikte kandidaten doorverwezen worden voor de psychotechnische proef. De gemeenteraad beslist over het eventueel toevoegen van andere selectietechnieken aan de selectieprocedure. 2. Voor de toepassing van de leidinggevende functies op niveau C en D in 1. worden volgende functies als leidinggevend aanzien: a) ICT-en GIS coördinator C4-C5 b) ploegleider meewerkend groen D4-D5 c) ploegleider meewerkend recyclagepark/technisch onderhoud D4-D5 d) ploegleider magazijn/poetspersoneel D4-D5 art. 2. Dit besluit over te maken aan het gemeentebestuur. 16 SD. GOEDKEURING MINIMALE LEVERING AARDGAS VOOR WINTERPERIODE Gelet op de omzendbrief van 7 november 2014 houdende de tussenkomst voor minimale levering in de winterperiode , zoals terug te vinden in bijlage; Gelet op het BVR van 19 november 2010 tot wijziging van het besluit van de Vlaamse Regering van 13 maart 2009 houdende algemene bepalingen over het energiebeleid; Gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de OCMW s; Gelet op het OCMW decreet van 19 december 2008 houdende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn; Overwegende dat met deze regeling het OCMW een middel heeft om gezinnen die de middelen ontberen om de budgetmeter aardgas op te laden en die dus het risico lopen zonder verwarming te vallen in de winterperiode, te ondersteunen door hen een minimale hoeveelheid aardgas ter beschikking te stellen via periodieke opladingen van de budgetmeterkaart;

12 Overwegende dat de minimale levering via de aardgasbudgetmeter enkel van toepassing is voor de periode van 1 december tot 1 maart; Overwegende dat hulpvragen kunnen komen, ofwel van de cliënt ofwel via een lijst van de netbeheerder waarbij het OCMW nadien de cliënt dient te contacteren; Gelet op de procedure in bijlage 2 bij de omzendbrief van minister Turtelboom; Besluit: éénparig art.1 art.2 Zich te engageren voor de Vlaamse regeling minimale levering aardgas en kan vanaf 1 december 2014 een financiële tussenkomst toekennen aan mensen die in de kou zitten en geen geld hebben om hun budgetmeter aardgas op te laden. Het OCMW doet na elke aanvraag een sociaal onderzoek en kent aan behoeftigen, op basis van een tabel en eventueel gekoppeld aan voorwaarden, een financiële tussenkomst toe die een minimaal comfort garandeert waarbij maximum 70% van die tussenkomst ten laste valt van de netbeheerder op basis van art 29/4 van het besluit. Het resterende bedrag kan het OCMW na de winter terugvorderen van de cliënt of zelf ten laste nemen. 17 SD.GOEDKEURING RICHTLIJN TOEKENNEN STEUN KINDERARMOEDE Raadslid Karin Vanluchene geeft aan dat zij ziek was tijdens de voorbereidende vergadering. Ze is blij om te zien dat haar opmerkingen zijn mee genomen. Zij maakt zich enkel zorgen om dat gegeven dat er geen maximumbedrag per kind werd vastgelegd. Ze wil dit wel graag. Dit hoeft niet noodzakelijk een strikte limiet te zijn, maar ze wil voorkomen dat de 13 e in de rij niet naast de boot valt. Je kan bv. 150 euro per kind als richtlijn nemen. Indien aan het eind van het jaar er nog geld overschiet kan dit evenredig verdeeld worden over de kinderen die een tussenkomst gevraagd hebben en nog een nood hebben. De doelstelling wad om het aantal kinderen dat beroep kan doen op deze tussenkomst te verdubbelen. We willen met andere woorden meer kinderen bereiken. Raadslid Anne Appeltans-Janssen merkt op dat deze overweging is meegenomen naar de werkgroep, maar dat je dan mogelijks op een probleem stuit bij : op medische kosten kan je moeilijk een beperking zetten. Heeft een kind bijvoorbeeld een bril, dan is je 150 euro voor dat jaar al op. Als dit kind dan ook in de loop van het jaar nog logopedie nodig heeft, mag je dit in principe niet meer ondersteunen. Raadslid Karin Vanluchene volgt deze redenering, maar stelt dat in dat geval je mogelijks het 13 e kind moet teleurstellen. Dit is een afweging die moet genomen worden. Raadslid Walter Cambré stelt dat er op het comité ruimte voorzien kan worden om boven dit budget te gaan. Raadslid Karin Vanluchene stelt ook geen strikte richtlijn voor, maar wil er wel over waken dat niet beperkt aantal kinderen het hele bedrag krijgt. Hiernaast moet er wel ruimte voor maatwerk blijven. Dit kan ook na een jaar geëvalueerd worden. Raadslid Jef Robbroeckx vraagt of het bedrag van 150 euro per kind toereikend is voor de vragen die er komen. Raadslid Anne Appeltans-Janssen geeft aan dat vooral medische kosten snel oplopen. De voorzitter vraagt of er nu kan gestemd worden over de aanpassing van de richtlijn met een maximumbedrag van 150 euro per kind of dat dit op het BCSD opnieuw dient opgenomen te worden.

13 Beslissing: Gelet op het ontoereikende budget voor de steun kinderarmoede voor het jaar 2014; Gelet op de interne steunrichtlijnen van de sociale dienst zoals goed gekeurd in de zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn op 3 juni 2013; Overwegende dat in 2014 niet alle steunaanvragen konden worden toegekend omwille van het beperkte budget; Overwegende dat de raad uitdrukkelijk wil inzetten op de bestrijding van kinderarmoede in de gemeente; Overwegende dat de richtlijnen voor het toekennen van de steun kinderarmoede vanuit de overheid worden opgelegd; Overwegende dat in het budget van de sociale dienst voor euro extra voorzien wordt om tegemoet te komen aan deze nood; Gelet op het gegeven dat voor het toekennen van deze extra middelen er een interne richtlijn dient opgemaakt te worden; Gelet op het voorstel tot richtlijn voor het toekennen van de steun kinderarmoede, zoals is terug te vinden in bijlage, die werd besproken met medewerkers van de sociale dienst en raadsleden; Besluit éénparig: Enig artikel : de nieuwe richtlijn tot het toekennen van de steun kinderarmoede te verdagen naar de zitting van januari SD. GOEDKEURING GIFT KEUKEN, BOSDUIFSTRAAT 1 IN GROBBENDONK. Gelet op het aanbod van mevrouw Leens om haar oude keuken te schenken aan het OCMW; Gelet op het decreet van 19/12/2008 betreffende de organisatie van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn, en meer bepaald artikelen 52, 13 e lid en 196 met betrekking tot het definitief aanvaarden van schenkingen en legaten; Gelet op het Besluit van de Vlaamse Regering van 3/04/2009 houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet van 19/12/2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn en houdende diverse bepalingen betreffende het personeel, de financiën en de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn; Overwegende dat deze keuken geplaatst kan worden in de woning van het OCMW te Bergstraat 43 in Grobbendonk; Besluit: éénparig art. 1. De schenking van de keuken door mevrouw Leens te aanvaarden; art. 2. Afschrift van onderhavig besluit aan de gewestelijk ontvanger van het OCMW over te maken. 19 GOEDKEURING BETALINGSAANVRAAG VAN HET STUDIEBUREAU FORTÉ VOOR DE STUDIE STABILITEIT EN ELEKTRICITEIT BIJ HET INVESTERINGSPROJECT LOKAAL DIENSTENCENTRUM EN SENIORENFLATS.

14 Raadslid Marianne Verhaert vraagt of er reeds een brief naar het studiebureau verstuurd werd. Hans Devriese geeft aan dat er inderdaad een brief vertrokken is, met de melding dat dit vandaag op de raad ging besproken worden. (zie brief in bijlage) Hij geeft een toelichting over de overeenkomst en de gezette stappen in het dossier. Niet alle informatie hierover is terug te vinden in parnassus (notulen). Er wordt voorgesteld om eerst afspraak met deze firma te maken om een aantal zaken duidelijk te krijgen. Raadslid Marianne Verhaert kan Hans Devriese hierin bijstaan. Beslissing: Gelet op het schrijven van Forte bvba van 21/10/2014, houdende de vraag om de factuur te maken conform de lastvoorwaarden van de OCMW-raad dd. 14/062011; Gelet op de aanstelling van studiebureau Forte bvba op de OCMW -raad van 12/09/2011; Gelet op het advies van Johan Leys, gewestelijk ontvanger in bijlage Gelet op de beslissing van de OCMW raad van 17/1/2014, om het punt te verdagen naar een volgende zitting van de OCMW raad en de secretaris te gelasten om een brief te schrijven aan het studiebureau Forté met de melding dat de vraag onderzocht wordt en dat men na de raad van december een antwoord mag verwachten. Overwegende dat uit het onderzoek blijkt dat de factuur van het studiebureau Forté in overeenstemming is met de overeenkomst en de lastvoorwaarden en wat de wet voorschrijft; Beslist: Enig artikel : dit punt te verdagen naar de zitting van januari. 20 WZC. GOEDKEURING BESTEK M.B.T. DE AANKOOP EN PLAATSING VAN KOOKKETELS EN FRITEUSE. Raadslid Marianne Verhaert stelt voor dat alle leveranciers uit de oorspronkelijke gunning tijdens de raad van juli 2014 opnieuw worden aangeschreven, omdat er ook goedkopere bij waren. Beslissing: Gelet op het Besluit van de Vlaamse Regering van 03 april 2009 houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet 19 december 2008 betr. de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn en houdende diverse bepalingen betreffende het personeel, de financiën en de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn; Gelet op de wet van 29 juli 1991 betreffende de uitdrukkelijke motiveringsplicht van bestuurshandelingen, en latere wijzigingen; Gelet op het decreet van 26 maart 2004 betreffende de openbaarheid van bestuur; Gelet op de wet van 15 juni 2006 betreffende de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, en latere wijzigingen, inzonderheid artikel 26, 1, 1 a (limiet van ,00 excl. btw niet overschreden);

15 Gelet op het koninklijk besluit van 15 juli 2011 betreffende plaatsing overheidsopdrachten klassieke sectoren, en latere wijzigingen, inzonderheid artikel 105; Gelet op het koninklijk besluit van 14 januari 2013 tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken, en latere wijzigingen; Gelet op het bestek in het kader van de opdracht aankoop friteuse en kookketels voor het WZC in bijlage; Overwegende dat de uitgave voor deze opdracht wordt geraamd op inclusief BTW maar zonder installatiekostenen; Overwegende dat er voor deze opdracht een investeringbudget voorzien werd van euro; Gelet op de beslissing van de raad voor maatschappelijk welzijn in de zitting van 14 juli 2014 om het dossier van de friteuse onder te brengen in het dossier van de kookketels dient het lastenboek aangepast te worden; Overwegende dat er slechts één firma een offerte heeft binnengebracht; Overwegende dat de prijs van deze firma beduidend het investeringsbudget overstijgt en dat er dus niet gegund is; Overwegende dat de kostprijs voor een kantelbare kookketels bijna dubbel zo hoog is als een vaste kookketel; Overwegende dat de heer Devriese in het lastenboek nu ter goedkeuring wordt voorgelegd, de kantelbare kookketel heeft vervangen door een vaste kookketel; Na stemming: Besluit: art. 1. Het bestek voor de aankoop van een friteuse en 2 vaste kookketels goed te keuren. art. 2. Volgende firma s aan te schrijven om een offerte te laten maken voor de aankoop en installatie van een friteuse en 2 kookketels op basis van het bestek a. Metos nv, Gentsesteenweg 518A, 9300 Aalst b. ASOGEM Equipment nv, Boomsesteenweg 58, 2630 Aartselaar. c. Bossuyt GrootkeukensNoordlaan 19, 8520 Kuurne, d. Altys, Charles Lemairestraat 1, 1160 Brussel e. Sabemaf, Avenue Eiffel 8, B 1300 Wavre f. Rubens EGC, Ternesselei 324 A, 2160 Wommelgem g. Catronics nv, Netestraat 33, 2280 Grobbendonk 21 MEDEDELINGEN De voorzitter geeft kennis van: Het schrijven van VDAB Turnhout, Spoorwegstraat 7 in 2300 Turnhout betreffende Einde beroepsinschakelingsuitkering voor bepaalde werkzoekenden. Op 12/12/2014 zal men (Voorzorg, voorzitter, secretaris en schepen van sociale zaken) de panden Hofeinde 4, Bergstraat 43 en een bejaardenwoning en het forum bezoeken in het kader van de eventuele oprichting van een CADO.

16 Een uittreksel uit de notulen van het college van de burgemeester en schepenen van zitting 17/11/2014 aangaande Eisterlee brandweerverslag asbesthoudend dak afspraken betreffende ingebruikname, houdende: o Artikel 1: Alvorens het pand 'Eisterlee Sport', gelegen Eisterlee 19 te Grobbendonk in gebruik genomen kan worden, dient er een nieuw inspectiebezoek door de brandweer plaats te vinden. De opmerkingen uit het verslag van 4 september 2014 dienen weggewerkt te worden, behoudens de opmerkingen in het kader van de aanwezigheid van een asbesthoudend dak. o Artikel 2: Het asbesthoudend dak dient voor 1 december 2015 verwijderd en vernieuwd te worden en dient eveneens voor deze datum aan een nieuwe brandweercontrole onderworpen te worden. Het gunstige brandweerverslag inzake dient voor 1 januari 2016 bezorgd te worden aan de burgemeester bij gebreke waaraan de burgemeester tot sluiting kan overgaan. Het annuleren van het BOHC van 20/11/2014 door de gemeente omdat de representatieve vakorganisaties zich allemaal verontschuldigd hadden. Afspraak bezoek Kringwinkel Zuiderkempen met het oog op mogelijke samenwerking wnd secretaris, voorzitter, Ann Leys Els Beullens

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 17/11/2014 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 17/11/2014 PUBLIEKE ZITTING OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 17/11/2014 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Appeltans-Janssen Anne, Van der Elst Gino, Rymen Maria, Verhaert

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 09/11/2015 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 09/11/2015 PUBLIEKE ZITTING OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 09/11/2015 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Beullens Els - Voorzitter Appeltans-Janssen Anne, Van der Elst Gino,

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK. 08 BP. Goedkeuring functiebeschrijving en aanwervingsvoorwaarden "administratief bediende sociale dienst".

OCMW GROBBENDONK. 08 BP. Goedkeuring functiebeschrijving en aanwervingsvoorwaarden administratief bediende sociale dienst. OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 12/05/2014 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Beullens Els - Voorzitter Appeltans-Janssen Anne, Cambré Walter,

Nadere informatie

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015.

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST Marie-Louise,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK. 03 FINANCIEEL. KWIJTING GEVEN AAN DE ONTVANGER VOOR DE REKENING 2013. De raad,

OCMW GROBBENDONK. 03 FINANCIEEL. KWIJTING GEVEN AAN DE ONTVANGER VOOR DE REKENING 2013. De raad, OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 09/02/2015 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Beullens Els - Voorzitter Appeltans-Janssen Anne, Cambré Walter,

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 14/07/2014 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 14/07/2014 PUBLIEKE ZITTING 1 OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 14/07/2014 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Appeltans-Janssen Anne, Cambré Walter, Van der Elst Gino, Rymen

Nadere informatie

DAGORDE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 oktober 2016 om uur Graethempoort 3A ( cafetaria oude WZC)

DAGORDE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 oktober 2016 om uur Graethempoort 3A ( cafetaria oude WZC) DAGORDE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 oktober 2016 om 20.00 uur Graethempoort 3A ( cafetaria oude WZC) (conform artikel 29 tot en met 33 van het decreet van 19 december 2008) Aanwezig Voorzitter:

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT PROVINCIE ANTWERPEN GROBBENDONK RAADSVERGADERING VAN 12/01/2015 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT PROVINCIE ANTWERPEN GROBBENDONK RAADSVERGADERING VAN 12/01/2015 PUBLIEKE ZITTING OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 12/01/2015 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Beullens Els - Voorzitter Appeltans-Janssen Anne, Cambré Walter,

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 06/05/2013 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 06/05/2013 PUBLIEKE ZITTING OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 06/05/2013 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Beullens Els - Voorzitter Appeltans-Janssen Anne, Cambré Walter,

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT PROVINCIE ANTWERPEN GROBBENDONK RAADSVERGADERING VAN 11/04/2016 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT PROVINCIE ANTWERPEN GROBBENDONK RAADSVERGADERING VAN 11/04/2016 PUBLIEKE ZITTING OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 11/04/2016 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Appeltans-Janssen Anne - Voorzitter Beullens Els vanaf punt 02,

Nadere informatie

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Aanwezig: MM. Lammertyn R., voorzitter OCMW; Rogiers C., Corneillie

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK 03 SD. TOELICHTING KRINGWINKEL ZUIDERKEMPEN MET BETREKKING TOT SAMENWERKING 2E HANDSWINKEL.

OCMW GROBBENDONK 03 SD. TOELICHTING KRINGWINKEL ZUIDERKEMPEN MET BETREKKING TOT SAMENWERKING 2E HANDSWINKEL. OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 15/06/2015 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Cambré Walter - wnd.voorzitter Appeltans-Janssen Anne, Van der Elst

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden Wichelen, 8/12/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT PROVINCIE ANTWERPEN GROBBENDONK

OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT PROVINCIE ANTWERPEN GROBBENDONK OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 12/07/2016 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Appeltans-Janssen Anne - Voorzitter Beullens Els, Van der Elst Gino,

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Dries Couckuyt: voorzitter; Katrien Vandecasteele, Ann De Frene, Kathy Verschoot, Jozef Verbauwhede,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 02/11/2016

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 02/11/2016 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 02/11/2016 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter; Adriaensen Maria, Bullen Michel, Maes Luc, Noppen Hilde, Poels Marleen, Schillebeeckx Elke, Sommereyns Peter, Trappeniers Hendrik,

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 27 oktober 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 27 oktober 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 24 NOVEMBER 2016 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils,

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 11/09/2014 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 11/09/2014 PUBLIEKE ZITTING 1 OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 11/09/2014 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Beullens Els - Voorzitter Cambré Walter, Van der Elst Gino, Rymen

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 28 OKTOBER 2014

OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 28 OKTOBER 2014 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 28 OKTOBER 2014 Aanwezig: Surkyn Sonja - voorzitter Schepens Michel, Pernet Godelieve, Seys Roger, Maes Benny, Deckers Hilde, Debruyne Katrien, Jeunen Maria,

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK 03 SD. TOELICHTING KRINGWINKEL ZUIDERKEMPEN MET BETREKKING TOT SAMENWERKING 2E HANDSWINKEL.

OCMW GROBBENDONK 03 SD. TOELICHTING KRINGWINKEL ZUIDERKEMPEN MET BETREKKING TOT SAMENWERKING 2E HANDSWINKEL. OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 11/05/2015 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Beullens Els - Voorzitter Appeltans-Janssen Anne, Cambré Walter,

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 30 JUNI 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

Verslag van de raad van 20 december 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 20 december 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 20 december 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Scheire Eric, Van der Helst Anne-Marie, Vandevoorde

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 3 mei 2018 en 18 mei 2018

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 3 mei 2018 en 18 mei 2018 ZITTING VAN DE RAAD VAN 28 JUNI 2018 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 03/06/2013 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 03/06/2013 PUBLIEKE ZITTING OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 03/06/2013 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Beullens Els - Voorzitter Appeltans-Janssen Anne, Cambré Walter,

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 07/01/2013 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 07/01/2013 PUBLIEKE ZITTING OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 07/01/2013 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Beullens Els - Voorzitter Appeltans-Janssen Anne, Cambré Walter,

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK FEDASIL - LOKAAL OPVANGINITIATIEF - VRAAG FEDASIL VOOR BIJKOMENDE OPVANGCAPACITEIT.

OCMW GROBBENDONK FEDASIL - LOKAAL OPVANGINITIATIEF - VRAAG FEDASIL VOOR BIJKOMENDE OPVANGCAPACITEIT. OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 03/08/2015 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Appeltans-Janssen Anne, Cambré Walter, Rymen Maria, Verhaert Marianne,

Nadere informatie

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Van der Helst Anne-Marie, Vandevoorde Liesbeth, Van

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 12 NOVEMBER 2014.

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 12 NOVEMBER 2014. ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 12 NOVEMBER 2014. Aanwezig: della FAILLE D HUYSSE Baron Bernard, voorzitter. DE BRUYNE Patrick, VANDERSTRAETEN Anja, RAES Marleen, DECLERCK

Nadere informatie

ZITTING VAN 27 JANUARI Piet Baetens: voorzitter; Githa Praet, secretaris. Ignace De Baerdemaeker: burgemeester

ZITTING VAN 27 JANUARI Piet Baetens: voorzitter; Githa Praet, secretaris. Ignace De Baerdemaeker: burgemeester 1 ZITTING VAN 27 JANUARI 2016 Aanwezig : Piet Baetens: voorzitter; mevrouwen: Hilde Nobels, Rita De Geest, Sabine Bracke, Anny Paelinck en Sandra De Smet; de heren: Daniel De Brauwer, Peter Raman en Philip

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul,

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 06/08/2018 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 06/08/2018 PUBLIEKE ZITTING OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 06/08/2018 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Vermeulen Anja, Appeltans-Janssen Anne, Cambré Walter, Robbroeckx

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 10/02/2014 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 10/02/2014 PUBLIEKE ZITTING OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 10/02/2014 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Beullens Els - Voorzitter Appeltans-Janssen Anne vanaf punt 01.03,

Nadere informatie

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium 2. (GVM) Grond

Nadere informatie

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015.

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u.

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 24 februari 2014 Aanwezig: Verontschuldigd : Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT PROVINCIE ANTWERPEN GROBBENDONK RAADSVERGADERING VAN 14/12/2015 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT PROVINCIE ANTWERPEN GROBBENDONK RAADSVERGADERING VAN 14/12/2015 PUBLIEKE ZITTING 1 OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 14/12/2015 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Appeltans-Janssen Anne, Cambré Walter, Van der Elst Gino, Rymen

Nadere informatie

Zitting van 24 april 2018

Zitting van 24 april 2018 Zitting van 24 april 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Toon

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-12-12 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

RAAD VAN 7 APRIL 2015

RAAD VAN 7 APRIL 2015 RAAD VAN 7 APRIL 2015 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. J.M. Hubert, E. Vangindertael, Mevr. M. Robberechts, Mevr. N. Miseur, leden en

Nadere informatie

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Provincie Oost-Vlaanderen OCMW Waasmunster besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Aanwezig: Tom Baert: voorzitter; Renaat Decorte, Joseph Maes, Christiane Plas, Ivan Rousseau, Cecile Van

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 09/01/2012 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 09/01/2012 PUBLIEKE ZITTING 1 OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 09/01/2012 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Delen Simonne - Voorzitter Geyselings Carine, Van Goubergen Willy,

Nadere informatie

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 22 november 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis)

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 22 november 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis) OCMW-raad Wachtebeke Verslag 22 november 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis) Aanwezig: An Delen, Jacqueline Van Pamel, Marleen Claeys, Raf De Weggheleire, Anita Van Cronenburg, Willy Celie, Jan

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015 Aanwezig de heren en mevrouwen: Filiep DE VOS: voorzitter; Gabriël BENOIT, Paul DE BLANCK, Mia DELODDERE, Norbert GOUTSMET, Geert

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018 Aanwezig de heren en mevrouwen: Filiep DE VOS: voorzitter; Marianne VANCOILLIE, Jean DAENEN, Mia DELODDERE, Gabriël BENOIT, Carine

Nadere informatie

Schuermans Lutgarde, wnd. algemeen directeur

Schuermans Lutgarde, wnd. algemeen directeur Vergadering van 17 december 2018 - openbaar gedeelte Aanwezig: Kerremans Leen, wnd. voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Gijsbrechts Mies, Hermans Hilde, Thoné Godelieve, Van Accom

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergadering - gedeelte openbare zitting De raad in openbare zitting vergaderd,

1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergadering - gedeelte openbare zitting De raad in openbare zitting vergaderd, Lijst met ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van maandag 19 september 2016 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergadering - gedeelte openbare zitting De

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 07/12/2016

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 07/12/2016 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 07/12/2016 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter; Adriaensen Maria, Maes Luc, Noppen Hilde, Poels Marleen, Schillebeeckx Elke, Sommereyns Peter, Trappeniers Hendrik, Vandeven

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 NOVEMBER 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 NOVEMBER 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 NOVEMBER 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK

Nadere informatie

Zitting: 7 november 2017

Zitting: 7 november 2017 Zitting: 7 november 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Carmen Vandemaele, Dieter Vanovertveldt, Glenn Degeyter, Terry Callens, Hilde Stevens

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE VLAAMS BRABANT ---- OCMW LUBBEEK ---- DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 21 februari 2011, 19.30 u AANWEZIG: Voorzitter : Maria Elisabeth DEPRET Leden : Maria SCHREVENS, Ingrid

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 13/09/2010 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 13/09/2010 PUBLIEKE ZITTING 1 OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 13/09/2010 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Delen Simonne - Voorzitter Geyselings Carine, Van Goubergen Willy,

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 9 mei 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd.

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 9 mei 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd. Zitting: 6 juni 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Elke Steen, Carmen Vandemaele, Dieter Vanovertveldt, Glenn Degeyter, Terry Callens, leden;

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Marie Jeanne Hendrickx: OCMW-voorzitter; Ursula Bervoets, Maria Boven, Peter Cras, Jozef Lemmens, Kathleen

Nadere informatie

Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden

Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden Vergadering van 16 maart 2016 - openbaar gedeelte Aanwezig: Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden Schuermans

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 31 mei 2017

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 31 mei 2017 Raad voor maatschappelijk welzijn 28 juni 2017 1/8 Raad voor maatschappelijk welzijn Notulen Zitting van 28 juni 2017 Aanwezig: mevrouw Birgitt Carlier, OCMW-voorzitter; de heer Alois Van Grieken, Raadslid;

Nadere informatie

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 O.C.M.W. ARDOOIE Raad voor Maatschappelijk Welzijn Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Hilde Stevens,

Nadere informatie

Raad van 21 december 2011

Raad van 21 december 2011 Raad van 21 december 2011 Aanwezig: Uyttendaele R. voorzitter, Matthijs R., De Waele M., Schollaert G., Matthijs F., Vander Straeten C., Sonck K., Derder I., Cromphout N., Vanderlinden L. en De Grauwe

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 september 2016

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 september 2016 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 september 2016 Jos Cauwberghs - voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Jos Steenwinckels, Conny Gevens,, Freddy Mannaerts, Manu De Jongh

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017 Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge Van

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 07/10/2013 PUBLIEKE ZITTING

OCMW GROBBENDONK GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 07/10/2013 PUBLIEKE ZITTING 1 OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 07/10/2013 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Cambré Walter - wnd.voorzitter Appeltans-Janssen Anne, Van der

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 JANUARI 2015 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 JANUARI 2015 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 JANUARI 2015 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: : raadsleden; Guido Goossens: OCMW-secretaris De voorzitter opent de vergadering.

Nadere informatie

ZITTING VAN 25 NOVEMBER 2014.

ZITTING VAN 25 NOVEMBER 2014. ZITTING VAN 25 NOVEMBER 2014. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST

Nadere informatie

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 18 AUGUSTUS

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 18 AUGUSTUS Aanwezig: Verontschuldigd: VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 18 AUGUSTUS 2015 Patrick Meulebroek, voorzitter; Luc Beurms, Joos Dauwe, Ann Joos, Jurgen Jacobs, Veronique Van Den

Nadere informatie

DE RAAD, IN OPENBARE ZITTING

DE RAAD, IN OPENBARE ZITTING ZITTING van de RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van 6 juni 2017 Aanwezig: Josée Poelmans, Voorzitter Greet Peeters, Maarten Aerts, Paul Snyers, Sander Ooms, Wendy Gevers, Willy Torfs, Maria Willems, OCMW

Nadere informatie

Dhr. P. Van Cauwenberghe. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Aanpassing van het meerjarenplan en vaststelling budget 2016.

Dhr. P. Van Cauwenberghe. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Aanpassing van het meerjarenplan en vaststelling budget 2016. RAAD VAN 3 MEI 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. J.M. Hubert, dhr. E. Vangindertael, Mevr. M. Robberechts, Mevr. N. Miseur en Mevr.

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Jos Cauwberghs - voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Jos Steenwinckels, Conny Gevens, Joachim Lelièvre-Damit, Freddy Mannaerts,

Nadere informatie

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 619 Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Sint-Niklaas Gemeente Sint-Gillis-Waas OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van 22 december 2016 Aanwezig : De heer P. Buytaert, voorzitter

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 4 Goedkeuring veiligheidsplan 2011 2014 voor Kruispuntbank Sociale Zekerheid

OPENBARE ZITTING. 4 Goedkeuring veiligheidsplan 2011 2014 voor Kruispuntbank Sociale Zekerheid Kaprijke, 2 februari 2011 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij nodigen u uit tot het bijwonen van de vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW van Kaprijke die doorgaat op donderdag

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring 1.1.

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 december 2015 om uur.

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 december 2015 om uur. Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 december 2015 om 20.00 uur. Aanwezig: Ver Berne Erik, voorzitter Dexters Nancy, ondervoorzitter Ciarlo Diego, Deckers Daan, Er

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: : raadsleden; Guido Goossens: OCMW-secretaris De voorzitter opent de vergadering.

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Omer Mievis, Ursula Bervoets, Xavier Lesenne, Johan Everaerts, Jerry Janssens, Patrick Vansweevelt: raadsleden;

Nadere informatie

OCMW GROBBENDONK. De notulen worden ondertekend door de wnd. secretaris Philippe Broechoven en de voorzitter.

OCMW GROBBENDONK. De notulen worden ondertekend door de wnd. secretaris Philippe Broechoven en de voorzitter. OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 11/09/2017 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Appeltans-Janssen Anne - Voorzitter Beullens Els, Cambré Walter,

Nadere informatie

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 JANUARI

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 JANUARI Aanwezig: VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 JANUARI 2016 Patrick Meulebroek, voorzitter; Luc Beurms, Joos Dauwe, Ann Joos, Jurgen Jacobs, Veronique Van Den Steen, Gino Bertin,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 JANUARI 2016

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 JANUARI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 JANUARI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 0.1. Aanvullend punt bij hoogdringendheid 1. Verslag vorige zitting - openbaar

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 MEI 2011.

ZITTING VAN 23 MEI 2011. ZITTING VAN 23 MEI 2011. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS

Nadere informatie

VASTLEGGEN DATA VAN DE VERGADERING VAN DE OCMW - RAAD EN HET BIJZONDER COMITÉ

VASTLEGGEN DATA VAN DE VERGADERING VAN DE OCMW - RAAD EN HET BIJZONDER COMITÉ OCMW GROBBENDONK PROVINCIE ANTWERPEN OCMW GROBBENDONK ARRONDISSEMENT TURNHOUT RAADSVERGADERING VAN 02/12/2013 PUBLIEKE ZITTING Aanwezig: Beullens Els - Voorzitter Cambré Walter, Van der Elst Gino, Rymen

Nadere informatie

Notulen raad voor maatschappelijk welzijn 31 mei 2017

Notulen raad voor maatschappelijk welzijn 31 mei 2017 Notulen raad voor maatschappelijk welzijn 31 mei 2017 Aanwezig Nele Geudens, voorzitter Cyriel Van Sweevelt, Mariette Boven, Paula Van Hal, Mark Struyf, Heidi Suls, Jo Laenen, Dorien Lievens, Filip Monsieurs,

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 26 februari 2015 Herwig Beckers, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc

Nadere informatie

Vergadering van 12 oktober 2016 - openbaar gedeelte Aanwezig: Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Kerremans Leen, Thoné Godelieve,

Nadere informatie

Vergadering van 20 januari 2016 - openbaar gedeelte Aanwezig: Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Kerremans Leen, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Thoné Godelieve,

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018

Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018 Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018 Aanwezig: Paul Defranc - voorzitter Luc Deconinck - burgemeester Ann De Ridder, Eddy De Cock, Lydie De Smet, Betty Willems, Sarah Van Hassel, Jean

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Raad voor Maatschappelijk Welzijn Notulen Zitting van 10 januari 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Leo Verelst, voorzitter; mevrouw Annemie De Winter, raadslid; mevrouw Nicole Daems, raadslid; mevrouw

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Raad voor Maatschappelijk Welzijn Ontwerpbesluitenbundel Zitting van 10 januari 2018 OPENBARE VERGADERING 101_Bestuursorganen 1 2018_OCMW_RMW_00001 Notulen vorige vergadering van de raad voor maatschappelijk

Nadere informatie

Mevr. M. Robberechts, dhr. E. Vangindertael en P. Van Cauwenberghe.

Mevr. M. Robberechts, dhr. E. Vangindertael en P. Van Cauwenberghe. RAAD VAN 26 FEBRUARI 2014 Aanwezig: Dhr. G. Van Damme, Waarnemend Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, dhr. R. Artois, dhr. J.M. Hubert, Mevr. N. Miseur, Mevr. M. Heirman en Mevr. I. De Maegd,

Nadere informatie

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 18 NOVEMBER 2015 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING FINANCIËN 2. (TC) GOEDKEURING JAARREKENING

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 11 oktober 2017 en 25 oktober 2017

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 11 oktober 2017 en 25 oktober 2017 ZITTING VAN DE RAAD VAN 23 NOVEMBER 2017 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 28 maart 2017 (19 uur vergaderlokaal oud rusthuis).

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 28 maart 2017 (19 uur vergaderlokaal oud rusthuis). OCMW-raad Wachtebeke Verslag 28 maart 2017 (19 uur vergaderlokaal oud rusthuis). Aanwezig: Eddy Heirwegh, voorzitter gemeenteraad, Rudy Van Cronenburg, Burgemeester, An Delen, Raf De Weggheleire, Marleen

Nadere informatie

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 DECEMBER

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 DECEMBER Aanwezig: VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 DECEMBER 2017 Patrick Meulebroek, voorzitter; Luc Beurms, Ann Joos, Jurgen Jacobs, Veronique Van Den Steen, Ann Pauwels, Gino Bertin,

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 maart 2016 om uur.

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 maart 2016 om uur. Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 maart 2016 om 19.00 uur. Aanwezig: Ver Berne Erik, voorzitter Dexters Nancy, ondervoorzitter Ciarlo Diego, Deckers Daan, Er Cevdet,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 MAART 2016 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 MAART 2016 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 MAART 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: : raadsleden; Guido Goossens: OCMW-secretaris Ursula Bervoets: raadslid De voorzitter

Nadere informatie

Zitting van 27 juni 2016

Zitting van 27 juni 2016 Zitting van 27 juni 2016 Aanwezig: Marie-Thérèse De Smet, OCMW-voorzitter Celine Baeckelandt, Carine Claerhout, Anja Demedts, Joke Vandemaele, Marianne Verbauwhede, Luc Vercaemer, Nicole Vercruysse, Annie

Nadere informatie

Raad voor maatschappelijk welzijn dd. 20 oktober Beknopt verslag

Raad voor maatschappelijk welzijn dd. 20 oktober Beknopt verslag Raad voor maatschappelijk welzijn dd. 20 oktober 2009 Beknopt verslag dagorde pnt 1: Mededeling notulen vorige vergaderingen van de raad voor maatschappelijk welzijn De agenda van deze vergadering van

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 15 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 11 maart 2015 Aanwezig: Chris De Ridder, voorzitter Roger Van Driessche, Jan Claus, Lieve Fierens, Gwenda Gaublomme, Luc Van Steyvoort, Rik Holvoet, Sara Waelbers,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 14/10/2015 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter; Adriaensen Maria, Beets Jozef, Bullen Michel, Nys Hendrik, Schillebeeckx Elke, Trappeniers Hendrik, Vandeven Adelia, Wynants

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013 1 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013 Aanwezig: mevr. Monda Wuytack, voorzitter. mevr. Micheline

Nadere informatie

Gelet op de vraag vanwege gemeente Zelzate om toe te treden tot de vereniging Audio, zoals blijkt uit

Gelet op de vraag vanwege gemeente Zelzate om toe te treden tot de vereniging Audio, zoals blijkt uit Aanwezig: Verontschuldigd: VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 10 JULI 2018 Patrick Meulebroek, voorzitter; Luc Beurms, Ann Joos, Jurgen Jacobs, Veronique Van Den Steen, Paul Van

Nadere informatie