5 karakteristieke woonboerderijen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "5 karakteristieke woonboerderijen"

Transcriptie

1 5 karakteristieke woonboerderijen

2

3

4 Kloosterhof, Gooische woondroom in de Liemers Graag willen wij u in deze brochure nader informeren over de achtergronden en stedenbouwkundige uitgangspunten van ons nieuwbouwproject Kloosterhof. De huidige boerderij stamt uit de jaren 50 en de karakteristieke schuur met stal van rond Op de scheiding van de moderne stadvilla s van Duiven-Zuidoost en het agrarische buitengebied van het kerkdorp Loo, heeft de gemeente Duiven toestemming gegeven voor de bouw van vijf grote woonboerderijen. Deze zullen worden gerealiseerd in drie gebouwen, die samen met elkaar de beleving moeten geven van een statig boerenerf in het groen. Na sloop van het na-oorlogse woongebouw en de grote ligboxenstal ontstaat op het ruim 1 hectare grote terrein volop ruimte voor nieuwe inrichtingsplannen. Uit historisch onderzoek is gebleken dat deze plannen nauw aansluiten bij de situatie uit vroeger tijden. Zo leren kadastrale stukken uit het jaar 1830, dat de vroegere opstallen van de oude Kloosterhof destijds ook rond de plek stonden die het middelpunt van de (nieuwe) bebouwing wordt. Door de bebouwing vanuit de rand weer naar het centrum van de kavel te verplaatsen en daarmee veel meer lucht aan het geheel te geven, wordt volgens de cultuurhistorici recht gedaan aan de vooroorlogse situatie. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat rond 1830 de Kloosterhoff bestond uit een centraal gelegen woonhuis, schuur, erf, tuin, boomgaard en bouwland. Van de toentertijd ingemeten en opgetekende opstallen is niets bewaard gebleven. Binnenkort willen we beginnen met de bouw van de vijf woonboerderijen, gerealiseerd in drie gebouwen die allemaal direct grenzen aan het centraal gelegen middenterrein. Op basis van een ontwerp van een landschapsarchitect zal via een speciaal beplantings- en inrichtingsplan nog meer gezicht worden gegeven aan de nagestreefde boerenerf-uitstraling. Dit plan omvat niet alleen de gehele locatie, maar geeft ook specifieke richtlijnen voor de individuele percelen. Kijkend naar de unieke plek, de enorme kavels en de bijna ongekende bouwvolumes die mogen worden gerealiseerd, denken we zonder overdrijving te kunnen stellen dat nieuwbouwproject Kloosterhof uniek is binnen De Liemers. Wanneer u dicht bij huis echt nog een keer uw eigen woondroom wilt realiseren in een setting die zijn gelijke niet kent, dan is dit uw kans. Samen met u willen wij er iets heel bijzonders van gaan maken. Doet u mee? Met vriendelijke groet, Geert Jansen Vredenborg Onroerend Goed

5

6 Wonen binnen de beleving van een authentiek boerenerf Voor Kloosterhof heeft een landschapsarchitect een speciaal inrichtingsplan gemaakt, dat het geheel vanaf de weg een karakteristieke en sfeer bepalende aanblik zal geven. Uitgangspunt is het traditionele boerenerf. De Kloosterhof maakt namelijk deel uit van een agrarisch landschap dat door het eeuwenoude gebruik van generaties voor ons zijn eigen specifieke vorm heeft gekregen. In dit buitengebied vormen boerderijen en rond het centrale boerenerf gelegen gebouwen belangrijke beeldbepalende elementen. Het boerenerf ging meestal vloeiend over in het omringende landschap met weilanden, akkers, houtwallen, meidoornhagen, rietbosjes, paddenpoelen en andere karakteristieke landschapselementen. Een typisch streekeigen beplanting leverde ook een bijdrage aan een duidelijk herkenbaar landschap. Het inrichtingsplan dat voor de Kloosterhof is gemaakt, dient om de samenhang van de nieuwe bebouwing te benadrukken. De drie woongebouwen moeten voor het oog van de buitenwereld deel uitmaken van een duidelijk herkenbaar geheel. De inrichting van het terrein dient bij te dragen aan het behoud en versterking van het typische karakter van de streek. Samen met de architect zijn wij er daarbij van overtuigd, dat cultuurhistorie en de landschappelijke inpassing van nieuw gerealiseerde boerenerven heel goed samen kunnen gaan met de wensen en eisen van de moderne tijd. Opvallende elementen van het inrichtingsplan zijn de fruitboombaard aan de zijde van de Heilweg. Deze zal door groensingels van 3 à 4 meter hoog worden onttrokken aan het zicht van de bewoners, zodat optimale privacy is gegarandeerd. De contouren van het centrale woonerf zullen worden benadrukt door een beukenhaag, terwijl natuurlijk de kenmerkende rode beuk in het midden van het erf niet mag ontbreken. De oprit naar het erf krijgt een statige uitstraling door de leilinden aan beide kanten. Verspreid over het terrein komen er nog een aantal notenbomen, knotwilgen en zogeheten vogelbosjes. De voor deze streek karakteristieke meidoornhagen dienen als erfafscheiding tussen de kavels. De tuin van u als nieuwe bewoner zal in dit geheel moeten worden ingepast. In de visie van de landschapsarchitect krijgt u als nieuwe bewoner niet zomaar een tuintje, maar een zogeheten landschappelijke tuin. Bij ontwerp en aanleg daarvan ligt de nadruk op de harmonieuze overgang van de tuin in het omringende landschap. Dit komt met name tot uitdrukking in de stijl van de tuin en de toegepaste beplanting. De landschapsarchitect wil daarbij zogeheten zichtlijnen proberen te realiseren, die ervoor moeten zorgen dat u behalve van uw eigen tuin nog altijd volop kunt genieten van de prachtige vergezichten in de nabije omgeving.

7 1 Richting Westervoort Achter in deze brochure treft u het beplantingsen inrichtingsplan aan Heilweg Richting Loo Loostraat Richting Groessen Eltensestraat Richting Duiven

8

9

10 T-boerderij Kloosterhof 1 Kloosterhof 1 is de nieuw te bouwen T-boerderij op de kop van het boerenerf als hoofdgebouw van de Kloosterhof. Met een inhoud van maximaal 1500 kubieke meter, 546 meter vloeroppervlak en de prachtige rietgedekte kap is dit het pronkstuk van het gehele project. Opvallende stijlkenmerken van deze woning vormen de grote raampartijen, de indrukwekkende entree, de 3 meter hoge plafonds in het voorhuis, de mooi in het riet meegevormde dakkapellen en de verschillende afwerking van voor- en achterhuis waarbij de buitenmuren van het achterhuis zijn afgewerkt met karakteristiek stucwerk. De woning is op de begane grond voorzien van een grote woonkamer, een aparte tv-kamer, een gezellige woonkeuken, een werkkamer en een inpandige garage. De ruimte op de bovenverdieping is ongekend groot en herbergt maar liefst zeven (!) grote slaapkamers. De master bedroom is voorzien van een eigen badkamer, terwijl voor de overige bewoners nog een tweede badkamer beschikbaar is. Kloosterhof 1 staat op de grootste kavel met een oppervlakte van maar liefst 4250 vierkante meter. Vrijwel alle vertrekken bieden de bevoorrechte bewoners weidse vergezichten over het landelijke Looveld. De enorme, rondom gelegen tuin biedt de ultieme vrijheid en zal volgens het ontwerp van de landschapsarchitect aan het Heilwegzijde worden voorzien van een eigen fruitboomgaard.

11

12

13

14 Woonboerderij Kloosterhof 2 & 3 Kloosterhof 2 en 3 worden gerealiseerd in de bestaande veldschuur met aangrenzende stal. In de huidige vorm is het misschien nog moeilijk voor te stellen maar het enorme volume en de karakteristieke vorm van de schuur bieden bewoners en architect zeer veel mogelijkheden. Kloosterhof 2 is het voorhuis: 1100 kubieke meters groot bij 341 meter vloeroppervlak op een heerlijk ruime kavel van maar liefst 1830 vierkante meter. De nieuw te bouwen woning is voorzien van prachtig grote raampartijen naar de tuinzijde, die veel licht in de woning zullen brengen. Heerlijk is ook de aparte, zonnige woonkeuken, de ruime werkkamer op de benedenverdieping en de dubbele inpandige garage. De woonkamer is ongekend ruim en ademt een zeer authentieke sfeer door de in de ruimte geplaatste originele houten balkpartijen. De bovenverdieping biedt de toekomstige bewoners drie slaapkamers en een ruime badkamer. Kloosterhof 3 wordt het achterhuis in de compleet te verbouwen veldschuur. De gunstigst geprijsde woning van het project biedt u 762 kubieke meters bij een vloeroppervlak van 253 vierkante meters en een 1070 meter grote kavel. Meest opvallende kenmerken aan deze woning zijn de fraaie op het zuid-westen georiënteerde serre, de heerlijk vrije tuin, de twee aparte werkkamers en de ruime woonkeuken. Op de bovenverdieping treft u drie ruime slaapkamers en een badkamer aan. Absoluut value for money op een van de mooiste plekjes in de Liemers.

15

16

17

18 Woonboerderij Kloosterhof 4 & 5 Twee prachtig grote woonboerderijen in een gebouw dat in de bossen van het Gooi zeker niet zou misstaan. Door de asymmetrische indeling doet dit imposante gebouw van maar liefst 1770 kubieke meters op geen enkele wijze aan een tweeonder-een-kap situatie denken. En dat is precies wat de architect heeft proberen te bereiken: een uniek vormgegeven woongebouw, waarin twee gezinnen kunnen genieten van alle ruimte, weidsheid en unieke identiteit. Kloosterhof 4 is met 940 kuub en circa 350 vierkante meter vloeroppervlak de iets grotere woning van de twee en geschikt voor kantoor aan huis. De ruime woonkamer heeft een grote raampartij en vanuit de gezellige woonkeuken geven de dubbele tuindeuren toegang tot een prachtig rustieke veranda. De bovenverdieping heeft 4 slaapkamers met een bijzonder ruime master bedroom die voorzien is van inloopkasten. Op zolder is er nog voldoende ruimte vrij in te delen. De woning staat op een ruime kavel van 1200 vierkante meter. Kloosterhof 5 biedt haar bewoners circa 310 vierkante meter vloeroppervlak bij een inhoud van 830 kubieke meter. Ook hier is alles bijzonder ruim opgezet: een ruime zitkamer annex tv-kamer met aangrenzende veranda. Een grote woonkeuken die met dubbele deuren vanuit de woonkamer toegankelijk is. De bovenverdieping kent 4 ruime slaapkamers, terwijl ook hier op de zolder nog voldoende vrij te gebruiken ruimte overblijft. Kloosterhof 5 staat op een kavel van 1900 vierkante meter.

19

20 Beplantings- en inrichtingsplan Kloosterhof Legenda Bestaande zomereiken Beukenhaag, lengte 165 m, 4 st./m 660 st. Fagus sylvatica, 3-jarig, maat Meidoornhaag, lengte 210 m, 4 st./m 840 st. Crataegus monogyna, 3-jarig, maat Knotwilligen, 10 st., Salix alba, maat XV 14 st. hoogstamfruitbomen Te planten bomen: 1. 2 st. Zwarte populierenm Populus nigra, maat XV 2. 3 st. Walnoot, Juglans regia, maat XV Rode beuk, Fagus sylvatica Riversii, maat XV Onder rode beuk: 320 st. Hedera helix Normandy Carpet (4 st./m2) maat st. leilindes, Tilla eurpaea Palida, maat 14-16, 3XV leivorm

21

22 Verkoopinformatie Ontwikkelingsinitiatief New West Co Onroerend Goed Het Vergun 24, 6931 KD Westervoort Planontwikkeling Vredenborg Onroerend Goed Postbus 62, 6930 AB Westervoort t: e: i: De inhoud en afbeeldingen zijn met zorg geselecteerd dan wel samengesteld en zijn bedoeld om een indruk te geven van de nieuw te bouwen woningen en de woonomgeving. Dat geldt tevens voor de diverse tekeningen in de brochures. Aan de informatie in de brochures kunnen om die reden geen rechten worden ontleend. Westervoort, maart 2010.

Unieke kavel in het buitengebied

Unieke kavel in het buitengebied Tulipa Unieke kavel in het buitengebied Tulipa In het prachtige buitengebied tussen het Gelderse dorp Elst en de Rijn, heeft de gemeente Overbetuwe toestemming gegeven voor de bouw van een vrijstaande

Nadere informatie

BROCHURE Schapendrift 1 Orvelte

BROCHURE Schapendrift 1 Orvelte BROCHURE Schapendrift 1 Orvelte Op een prachtige plek in de historische kern van Orvelte gelegen rijksmonumentale Saksische rietgedekte woonboerderij op een ruim en besloten perceel van 945 m2. De van

Nadere informatie

Woningtype IJsvogel (kavel 3) oever. wonen

Woningtype IJsvogel (kavel 3) oever. wonen Woningtype IJsvogel (kavel 3) oever. wonen IJsseloever wonen. In een schitterend rivierenlandschap gelegen tussen Arnhem en de Duitse stad Kleve en omgeven door prachtige heuvelgebieden zoals de veluwezoom,

Nadere informatie

Woningtype Blauwe Reiger (kavel 4) Woningtype Fuut (kavel 5) oever. wonen

Woningtype Blauwe Reiger (kavel 4) Woningtype Fuut (kavel 5) oever. wonen Woningtype Blauwe Reiger (kavel 4) Woningtype Fuut (kavel 5) oever. IJsseloever. In een schitterend rivierenlandschap gelegen tussen Arnhem en de Duitse stad Kleve en omgeven door prachtige heuvelgebieden

Nadere informatie

Woningtype Knobbelzwaan (kavel 1) Woningtype Aalscholver (kavel 2) oever. wonen

Woningtype Knobbelzwaan (kavel 1) Woningtype Aalscholver (kavel 2) oever. wonen Woningtype Knobbelzwaan (kavel 1) Woningtype Aalscholver (kavel 2) oever. IJsseloever. In een schitterend rivierenlandschap gelegen tussen Arnhem en de Duitse stad Kleve en omgeven door prachtige heuvelgebieden

Nadere informatie

Ons Thuis Brabant op z n best!

Ons Thuis Brabant op z n best! Ons Thuis Brabant op z n best! Ons Thuis Mooi, landelijk en rustig wonen aan een boerenerf zoals dat was in grootmoeders tijd. Hier wonen wij, hier is Ons Thuis! Op ontwikkelvlek SBA 230 in Veghels Buiten

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 Kroepinsweg 2 Holten

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00  Kroepinsweg 2 Holten Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Kroepinsweg 2 Holten Wonen in het prachtige buitengebied van Holten in de nabijheid van de Sallandse

Nadere informatie

Beplantingsplan. Woning Eendenkooiweg ong. Melderslo. A.I.W.M. Christiaens

Beplantingsplan. Woning Eendenkooiweg ong. Melderslo. A.I.W.M. Christiaens Beplantingsplan Woning Eendenkooiweg ong. Melderslo A.I.W.M. Christiaens 16 oktober 2014 Beplantingsplan Woning Eendenkooiweg ong. Melderslo A.I.W.M. Christiaens Adres: Eendenkooiweg ong. Melderslo Initiatiefnemer:

Nadere informatie

Hartelweg 24 te Breda

Hartelweg 24 te Breda Ir. C.C.F. Mureau Scheerbiesstraat 6 4845 PL Wagenberg Tel. 0162-681140 Fax 0162-680174 Mob. 06-28560778 Mureau Advies Karakteristieke woonboerderij in historische omgeving Hartelweg 24 te Breda Op een

Nadere informatie

TE KOOP. Maarheezerweg-Noord 1 Leende

TE KOOP. Maarheezerweg-Noord 1 Leende Maarheezerweg-Noord 1- Leende Leende-Lind- is een Brabants dorp met een gezellige dorpskern en een rijk verenigingsleven. Samen met Heeze en Sterksel vormt Leende de Gemeente Heeze-Leende. Leende heeft

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN. Monumentale woonboerderij met omliggende landerijen. Wagenstraat 78 te Wagenberg

TE KOOP AANGEBODEN. Monumentale woonboerderij met omliggende landerijen. Wagenstraat 78 te Wagenberg TE KOOP AANGEBODEN Monumentale woonboerderij met omliggende landerijen Wagenstraat 78 te Wagenberg Op een unieke locatie in het buitengebied tussen Made en Wagenberg gelegen, aan de buitenzijde prachtig

Nadere informatie

Te Koop Maastrichterweg 10 Slenaken

Te Koop Maastrichterweg 10 Slenaken Te Koop Maastrichterweg 10 Slenaken Vraagprijs 375.000 K.K. Animo Makelaars Caumerbeeklaan 6, 6417 BG Heerlen 045-5211640 info@animomakelaars.nl www.animomakelaars.nl Omschrijving Landelijk en centraal

Nadere informatie

h e t o v e r v e e n

h e t o v e r v e e n h e t o v e r v e e n b i j l a g e I I : l a n d s c h a p s p l a n ( v o o r l o p i g o n t w e r p ) Gemeente Rijssen - Holten, definitief, 7 mei 2013, bijlage II bij bestemmingsplan I N H O U D 1.

Nadere informatie

BUITENPOST Oost 40. Vraagprijs: kosten koper

BUITENPOST Oost 40. Vraagprijs: kosten koper BUITENPOST Oost 40 Vraagprijs: 395.000 kosten koper Omschrijving BUITENPOST - Oost 40 Een prachtige gerenoveerde woonboerderij met ruim 2 hectare grond, gelegen aan de doorgaande weg buiten het dorp Buitenpost.

Nadere informatie

Spiekestraat 9, Zegge

Spiekestraat 9, Zegge U wilt landelijk wonen en toch nabij een gezellig dorp met alle gemakken van dien? Op een schitterende en unieke locatie, in het buitengebied gelegen, bieden wij u deze royale vrijstaande semibungalow

Nadere informatie

Hoge Boekelweg 71 Losser

Hoge Boekelweg 71 Losser Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Hoge Boekelweg 71 Losser

Nadere informatie

Karakteristieke woonboerderij Loo

Karakteristieke woonboerderij Loo Karakteristieke woonboerderij Loo LANDELIJK WONEN MET WITTE RENTMEESTERS Karakteristieke woonboerderij Landelijk wonen in een prachtig dorp Loostraat 13, 6942 AB te Loo LANDELIJK WONEN MET WITTE RENTMEESTERS

Nadere informatie

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k. BONNERDIJK 8 GIETEN 595.000 k.k. www.bonnerdijk8.nl Omschrijving Deze compleet gerenoveerde, rietgedekte woonboerderij met 6 slaapkamers, 3 badkamers, paardenschuur voor 5/6 paarden en verlichte rijbak

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Vraagprijs K.K. KORTEBUURT 16 A-D, MAASLAND. Peeters & Vermeulen Makelaars Taxateurs TEL pvmakelaars.nl

Vraagprijs K.K. KORTEBUURT 16 A-D, MAASLAND. Peeters & Vermeulen Makelaars Taxateurs TEL pvmakelaars.nl Vraagprijs 1.000.000 K.K. KORTEBUURT 16 A-D, MAASLAND Peeters & Vermeulen Makelaars Taxateurs TEL. 010-5924444 info@ Kortebuurt 16 a-d, Maasland KORTEBUURT 16 a-d, MAASLAND Royale vrijstaande bedrijfswoning

Nadere informatie

Landschappelijke inpassing Land bouw en dierhouderij bedrijf, Fam. A.J. de Hullu Kokersweg PK 2 Zuidzande.

Landschappelijke inpassing Land bouw en dierhouderij bedrijf, Fam. A.J. de Hullu Kokersweg PK 2 Zuidzande. Landschappelijke inpassing Land bouw en dierhouderij bedrijf, Fam. A.J. de Hullu Kokersweg 2 4505PK 2 Zuidzande. Opstelling van dit plan is tot stand gekomen na inwinning van advies, en het volgen van

Nadere informatie

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) ,

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) , Brochure De Kikvors 1 - Leersum Vraagprijs 850.000,-- k.k. Omschrijving De Kikvors 1 - Leersum VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ AAN DE RAND VAN LEERSUM Verscholen in een bosrijke omgeving met uitzicht over de

Nadere informatie

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k. BONNERDIJK 8 GIETEN 595.000 k.k. www.bonnerdijk8.nl Omschrijving Gerenoveerde woonboerderij met twee volledige woningen, paardenstallen, buitenbak en weilanden. Geschikt voor dubbele bewoning (familie,

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN. Karakteristieke woonboerderij in historische omgeving. Hartelweg 24 te Breda

TE KOOP AANGEBODEN. Karakteristieke woonboerderij in historische omgeving. Hartelweg 24 te Breda TE KOOP AANGEBODEN Karakteristieke woonboerderij in historische omgeving Hartelweg 24 te Breda Op een unieke locatie aan de rand van Breda gelegen woonboerderij met ruime gebruiksmogelijkheden op een perceel

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau Verkoopdocumentatie buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed.

Nadere informatie

BROCHURE Westerveen 29 Haren

BROCHURE Westerveen 29 Haren BROCHURE Westerveen 29 Haren "Huize Oldenkamp" Op unieke plek, aan de rand van Haren op ruim 1,7 hectare gelegen uitstekend onderhouden en met gevoel voor stijl vergroot riet gedekt landhuis. Dit unieke

Nadere informatie

BROCHURE Velakkersweg 1 Onnen

BROCHURE Velakkersweg 1 Onnen BROCHURE Velakkersweg 1 Onnen Een prachtige locatie, een charmante boerderij, fenomenaal uitzicht en in "no time" in Haren en Groningen. Landelijk wonen in optima forma en toch alle faciliteiten van goed

Nadere informatie

Villa van Wanrooij - Geffen Ontwerpboek December 2010

Villa van Wanrooij - Geffen Ontwerpboek December 2010 Villa van Wanrooij - Geffen Ontwerpboek December 2010 02 Geffen Villa van Wanrooij ontwerpboek december 2010 BvB/ag/BOE7444-002-Geffen Villa van Wanrooij_BRO.indd Dit boekwerk is een samenvatting van het

Nadere informatie

Hoeve de Dennenkamp Goorweg 6 8 te Rossum

Hoeve de Dennenkamp Goorweg 6 8 te Rossum Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Hoeve de Dennenkamp Goorweg 6 8 te Rossum In het landschappelijk zeer fraaie Noord Oost Twente

Nadere informatie

OOSTWOLD Goldhoorn 19

OOSTWOLD Goldhoorn 19 OOSTWOLD Goldhoorn 19 Vraagprijs: 389.500 Omschrijving OOSTWOLD - Goldhoorn 19 Een fraaie boerderij van het zogenaamde Oldambster type gelegen aan het dorp Oostwold. Dit oerdegelijke gebouw is oorspronkelijk

Nadere informatie

Nijverdalsestraat 157 Wierden

Nijverdalsestraat 157 Wierden Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Nijverdalsestraat 157

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. Wylp 15 9247 GH Ureterp Vraagprijs 799.000,-- k.k. Landelijk wonen Landelijk wonen aan de rand van het Friese dorp Ureterp, in harmonie met de omgeving. Stijl, ruimte en licht. In drie woorden dit recent

Nadere informatie

Doesburgseweg 34 Wehl

Doesburgseweg 34 Wehl Doesburgseweg 34 Wehl Legenda Bebouwing Verharding Weiland 3. Bestaande bomen Te planten bomen 1. 2 st. Hippocastanaceae aesculus (witte paardenkastanje), maat 14-16 3xv 2. 1 st. Tilia europaea 'Pallida'

Nadere informatie

Toplocatie Tolberg Ruim 8.550 m² aan mogelijkheden

Toplocatie Tolberg Ruim 8.550 m² aan mogelijkheden Toplocatie Tolberg Ruim 8.550 m² aan mogelijkheden Algemeen Aan de rand van Roosendaal is in de jaren 70 van de vorige eeuw de wijk Tolberg ontwikkeld. De boerderij en het bijgebouwen met aangrenzende

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Dorpsstraat 80, Oud Gastel

Dorpsstraat 80, Oud Gastel Schitterend, uniek geschakeld woonobject, gelegen nabij de dorpskern van Oud Gastel, ideaal voor ieder die van ruim wonen houdt en mogelijk bedrijf aan huis wil vestigen. Dit artistieke pand beschikt over

Nadere informatie

BROCHURE Boterdiep WZ 38 Bedum

BROCHURE Boterdiep WZ 38 Bedum BROCHURE Boterdiep WZ 38 Bedum Op een prachtige historische plek aan het Boterdiep gelegen herenhuis, gebouwd in 1917 als rentenierswoning. De architecten W.D. Meijer uit Den Haag en J. Tilbusscher uit

Nadere informatie

buiten wonen op top niveau

buiten wonen op top niveau buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed. Erve Wolfkotte

Nadere informatie

GAGELDIJK 104 UTRECHT 900.000 k.k. www.gageldijk104utrecht.nl Omschrijving VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ PRACHTIG GELEGEN OP CA 1 HECTARE Niet vaak komt een woonboerderij in de verkoop, die door zijn ligging,

Nadere informatie

Skillaerd 1 - Mantgum

Skillaerd 1 - Mantgum Skillaerd 1 - Mantgum Vraagprijs 395.000,-- kosten koper Omschrijving Skillaerd 1 - Mantgum ROYALE WOONBOERDERIJ NABIJ MANTGUM Hecht u veel waarde aan privacy en wilt u het hele jaar genieten van prachtige

Nadere informatie

Vraagprijs 649.000,-- k.k.

Vraagprijs 649.000,-- k.k. Wylp 15 9247 GH Ureterp Vraagprijs 649.000,-- k.k. Landelijk wonen Landelijk wonen aan de rand van het Friese dorp Ureterp, in harmonie met de omgeving. Stijl, ruimte en licht. In drie woorden dit recent

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Coniferenlaan 19. Vraagprijs : 425.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Coniferenlaan 19. Vraagprijs : 425.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Coniferenlaan 19 Dit uitstekend onderhouden woonhuis is royaal UIT- GEBOUWD en beschikt zodoende over een grote WERK- /KANTOORRUIMTE op de begane grond. Verder

Nadere informatie

Bijgebouw. Erf en landerijen

Bijgebouw. Erf en landerijen Bergweg 23 Ommen Op een zeer besloten en veel privacy biedende plek in het fraaie buitengebied van Ommen ligt dit vrijstaande landhuis met diverse bijgebouwen op een kavel van maar liefst 2,4 ha bestaande

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 20a Soerendonk. Heuvel 20a - Soerendonk

TE KOOP. Heuvel 20a Soerendonk. Heuvel 20a - Soerendonk De Heuvel is gelegen aan de rand van de dorpskern van het gezellige Soerendonk. In het dorp bevinden zich een voorziening voor dagelijkse boodschappen, diverse horecagelegenheden, zorg- en sportvoorzieningen

Nadere informatie

Harderwijkerweg 224 te Ermelo HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS

Harderwijkerweg 224 te Ermelo HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS Op royaal perceel (8535m 2 ) gelegen prachtige karakteristieke rietgedekte woonboerderij met diverse bijgebouwen, slaap- en badkamer op de begane grond, drie slaapkamers op

Nadere informatie

Bijgebouw. Erf en landerijen

Bijgebouw. Erf en landerijen Bergweg 23 Ommen Op een zeer besloten en veel privacy biedende plek in het fraaie buitengebied van Ommen ligt dit vrijstaande landhuis met diverse bijgebouwen op een kavel van maar liefst 2,4 ha bestaande

Nadere informatie

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Vraagprijs 879.000,-- kosten koper Omschrijving Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Op zeer fraaie landelijke woonstand gelegen, schitterende en sfeervolle woonboerderij met

Nadere informatie

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl.

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl. Wonen in een comfortabele rietenkapvilla? 7 royale bouwkavels te koop vanaf e 255, 00 per m 2 (incl. BTW) Gevarieerd wonen in de gilden Toekomstige Hanzelijn Dronten geeft je de ruimte De woonwijk De Gilden

Nadere informatie

TE KOOP. Wrakkenpad 8 ab K.K PW Creil

TE KOOP. Wrakkenpad 8 ab K.K PW Creil TE KOOP 319.000 K.K. Wrakkenpad 8 ab 8312 PW Creil Wrakkenpad 8 ab 8312 PW Creil Inleiding Wonen in een landelijke stijl, omringt door rust, ruimte en vrijheid?? Dit is mogelijk in deze grote woning omringt

Nadere informatie

2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, beide zijn bereikbaar vanuit de woonkamer;

2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, beide zijn bereikbaar vanuit de woonkamer; Bergweg 9 Neede Zo kom je ze nog maar zelden tegen: een karakteristieke boerderij in authentieke staat op een statig erf met een geweldige ligging op de flank van de Needse Berg. Dichtbij de natuur, prachtige

Nadere informatie

BROCHURE. Nieuwbouw plan Bergstein Tuk. Het Makelaarshuis BV Weemstraat JA Steenwijk tel: KvK zwolle nr

BROCHURE. Nieuwbouw plan Bergstein Tuk. Het Makelaarshuis BV Weemstraat JA Steenwijk tel: KvK zwolle nr Het Makelaarshuis B.V. Weemstraat 1 8331 JA STEENWIJK Tel: 0521-521 521 Fax: 0521-535 808 info@hetmakelaarshuis.nl www.hetmakelaarshuis.nl BROCHURE Nieuwbouw plan Bergstein Tuk Het Makelaarshuis BV Weemstraat

Nadere informatie

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS Prachtig gesitueerd midden in de natuur, grenzend aan De Beerze, een zeer ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd, vrijstaande woonboerderij met inpandige stal-

Nadere informatie

Medevoort 2 te Helmond. Vraagprijs : ,- k.k.

Medevoort 2 te Helmond. Vraagprijs : ,- k.k. Medevoort 2 te Helmond Deze zeer luxe afgewerkte bungalow met inpandige garage is gelegen op prachtig royaal perceel van maar liefst 1.910 m2. De woning is gelegen aan de rand van het buitengebied tussen

Nadere informatie

TE KOOP. Jachtlustweg K.K AC Wijckel. H4O makelaardij. Torenstraat BW

TE KOOP. Jachtlustweg K.K AC Wijckel. H4O makelaardij. Torenstraat BW TE KOOP 459.000 K.K. H4O makelaardij Torenstraat 48 8501 BW 0513-201066 info@h4omakelaardij.nl Jachtlustweg 41 8563 AC Wijckel Jachtlustweg 41 8563 AC Wijckel Inleiding Op een zeldzaam mooie locatie in

Nadere informatie

WOUDHUIZERWEG 64-66 APELDOORN 850.000 k.k. www.woudhuizerweg64-66.nl Woudhuizerweg 64-66, Apeldoorn In prachtige, landelijk woonomgeving gelegen rietgedekte woonboerderij (1801, Rijksmonument) met dependance

Nadere informatie

OOSTVIERDEPARTEN 32 NOORDWOLDE

OOSTVIERDEPARTEN 32 NOORDWOLDE OOSTVIERDEPARTEN 32 NOORDWOLDE Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure veel informatie over deze prachtige

Nadere informatie

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG 8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG www.luchen-mierlo.nl dorps VeeL PriVacY VoLoP MoGeLijKheden Graag maken wij u bekend met De Groene Poarte, een plek om heerlijk te wonen en op te groeien. Dit

Nadere informatie

DR DIRK BAKKERLAAN 53 BLOEMENDAAL 1.295.000 k.k. www.drdirkbakkerlaan53.nl Dr Dirk Bakkerlaan 53, Bloemendaal Een fantastisch en volledig gerenoveerde halfvrijstaande, rietgedekte villa. De prachtige stijlkenmerken

Nadere informatie

LEGELOANE 6 AUGUSTINUSGA

LEGELOANE 6 AUGUSTINUSGA LEGELOANE 6 AUGUSTINUSGA 447.500 k.k. www.legeloane6.nl Legeloane 6, Augustinusga Op een fantastisch mooie locatie in het coulisselandschap van de Friese Wouden ligt deze dromerige woonboerderij die tot

Nadere informatie

BROCHURE De Hoek 3 Hijken

BROCHURE De Hoek 3 Hijken BROCHURE De Hoek 3 Hijken Uniek object in het hart van Drenthe waarbij een rondleiding u zal overtuigen van de plek en het huis; zien is kopen! Op schitterende woonlocatie volledig gemoderniseerde Saksische

Nadere informatie

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden Iets bijzonders! Aan de voorzijde robuust aan de achterzijde een oase van licht en ruimte met vrij uitzicht over de achtergelegen velden en weilanden. Een bijzonder onder architectuur gebouwd vrijstaand

Nadere informatie

Sfeervolle woonboerderij Groessen

Sfeervolle woonboerderij Groessen Sfeervolle woonboerderij Groessen LANDELIJK WONEN MET WITTE RENTMEESTERS EN MAKELAARS Sfeervolle woonboerderij Landelijk wonen in een prachtig dorp Germerswaard 2, 6923 CD Groessen LANDELIJK WONEN MET

Nadere informatie

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper WILT U GRAAG WONEN IN WOONWIJK DE BEEKSE AKKERS? KOM DAN SNEL EEN KIJKJE NEMEN NAAR DEZE STIJLVOL AFGEWERKTE WONING. EEN PRACHTIGE LUXE

Nadere informatie

TE HUUR. Zonnedauwlaan P/M WB Kudelstaart

TE HUUR. Zonnedauwlaan P/M WB Kudelstaart Zonnedauwlaan 57 1433 WB Kudelstaart TE HUUR 2.200 P/M Zonnedauwlaan 57 1433 WB Kudelstaart Inleiding Wonen met stijl en allure in dit zeer royale en imposante HERENHUIS in de wijk 'Rietlanden', de jongste

Nadere informatie

HERENBOSSTRAAT 4 SCHAGEN 465.000 k.k. www.herenbosstraat4.nl Herenbosstraat 4, Schagen Vrijstaand en gelijkvloers wonen, praktijk of kantoor aan huis, 5 kamers, luxe keuken, royale badkamer, dakterras,

Nadere informatie

VAN LIMBURG STIRUMWEG 2 OOSTERBEEK

VAN LIMBURG STIRUMWEG 2 OOSTERBEEK VAN LIMBURG STIRUMWEG 2 te OOSTERBEEK Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen,

Nadere informatie

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN HEERENWEG 46 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg46.nl Heerenweg 46, Barsingerhorn Landelijk, exclusief, karakteristiek en sfeervol wonen! Dit monumentale vrijstaande jaren 30 woonhuis ligt op een

Nadere informatie

Bremstraat 103, St. Willebrord

Bremstraat 103, St. Willebrord Omschrijving: Op een schitterende locatie gelegen royaal geschakeld vrijstaand woonhuis (± 494 m³) met aanpandige garage/berging op een riant perceel van maar liefst 635 m² ondergrond. De woning is sinds

Nadere informatie

OUD EN NIEUW VERENIGD IN DEZE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ BRUGGENWEG 8 DOETINCHEM

OUD EN NIEUW VERENIGD IN DEZE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ BRUGGENWEG 8 DOETINCHEM OUD EN NIEUW VERENIGD IN DEZE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ BRUGGENWEG 8 DOETINCHEM IN 2002 GEHEEL NIEUW OPGETROKKEN WOONBOERDERIJ OP EEN PERCEEL VAN 6.719M2. BIJ DE NIEUWBOUW IS GEBRUIK GEMAAKT VAN ZORGVULDIG

Nadere informatie

Healbeamswei 4 - Anjum Vraagprijs 545.000,-- kosten koper

Healbeamswei 4 - Anjum Vraagprijs 545.000,-- kosten koper Healbeamswei 4 - Anjum Vraagprijs 545.000,-- kosten koper Omschrijving Healbeamswei 4 - Anjum Als u houdt van rust, ruimte en recreëren, dan ben u hier op de juiste plek. Een juweeltje in Friesland! Deze

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorsestraat 74 Haaksbergen

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorsestraat 74 Haaksbergen Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Goorsestraat 74 Haaksbergen Op een unieke plek aan de rand van de bebouwde kom van Haaksbergen

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard Reisvennestraat 30, te Valkenswaard Vraagprijs 424.000,- kosten koper Bouwjaar : 2010 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 130 m² Inhoud : circa 460 m³ (ex. garage) Perceel : circa 220

Nadere informatie

T E K O O P. Vogelsberg 23 te Maarheeze

T E K O O P. Vogelsberg 23 te Maarheeze Vogelsberg 23 - Maarheeze De Vogelsberg is een authentieke, verkeersarme laan, gelegen in de dorpskern maar toch omgeven door akkerland en veel groen. De bebouwing bestaat enkel uit vrijstaande herenhuizen

Nadere informatie

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout In het centrum van Oosterhout gelegen vrijstaande jaren 30 woning. De woning beschikt

Nadere informatie

INRICHTINGSPLAN VOSSEBOERWEG 12

INRICHTINGSPLAN VOSSEBOERWEG 12 INRICHTINGSPLAN VOSSEBOERWEG 12 Den Ham, gemeente Twenterand SEPTEMBER 2014 INRICHTINGSPLAN VOSSEBOERWEG 12 Den Ham, gemeente Twenterand Opdrachtgever: de heer Ekkel en mevrouw Wessels Vosseboerweg 12

Nadere informatie

BOVENBERG 75-75A BERGAMBACHT

BOVENBERG 75-75A BERGAMBACHT BOVENBERG 75-75A BERGAMBACHT Aan de prachtige Bovenberg gelegen karakteristieke boerderij, met diverse voormalige veestallingen en een perceeltje weiland. Het plaatsje Bergambacht met diverse voorzieningen

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

Koppelsbrink 24 Borne

Koppelsbrink 24 Borne Koppelsbrink 24 Borne Unieke bouwkavel in Oud-Borne Nieuwbouw in Oud-Borne?? Het lijkt onmogelijk nieuw te bouwen in het beschermde stads- en dorpsgezicht van Oud Borne. Toch is het mogelijk. Op een goed

Nadere informatie

LANGE MOLENWEG 3 OTERLEEK 649.000 k.k. www.langemolenweg3.nl Omschrijving Op een prachtige plek in de droogmakerij De Schermer bieden wij u te koop aan een zeer fraaie stolpboerderij met diverse opstallen.

Nadere informatie

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum t woningen De Hoef Rosmalen 206

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum t woningen De Hoef Rosmalen 206 HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl 54 woningen De Hoef Rosmalen 206 54 woningen De Hoef De Hoef is gesitueerd op het voormalige voetbalcomplex van OJC,

Nadere informatie

TE KOOP. Het Laar 3 te Maarheeze

TE KOOP. Het Laar 3 te Maarheeze Het Laar 3 - Maarheeze Het Laar is fraai en landelijk gelegen in het buitengebied van Maarheeze. Aan Het Laar bevinden zich boerderijen en landhuizen, allen gesitueerd op ruime percelen en diverse bestemmingen,

Nadere informatie

T E K O O P. Valkenlaan 5 te Maarheeze

T E K O O P. Valkenlaan 5 te Maarheeze Valkenlaan 5 - Maarheeze Het Landgoed Kamersven is prachtig gelegen in de bossen aan de rand van het dorp. Vrijstaande landhuizen aan parkachtige lanen omgeven door bossen bepalen het fraaie, rustige straatbeeld.

Nadere informatie

Lissevenlaan 16 te Waalre

Lissevenlaan 16 te Waalre Lissevenlaan 16 te Waalre Deze vrijstaande villa met zeer royale dubbele garage is gelegen aan één van de mooiste en bekendste straten van Aalst. Het feit dat deze straat een begrip is in de regio komt

Nadere informatie

Vaals - Tentstraat 67

Vaals - Tentstraat 67 EXCLUSIEF WONEN Cereshoeve Vaals - Tentstraat 67 T +31 (0)475 40 70 44 info@alardvandervarst.nl www.alardvandervarst.nl De befaamde architect Moretti heeft deze prachtige hoeve ontworpen met een pachterswoning,

Nadere informatie

Het nieuwe wonen in het buitengebied. Laren (Gld) Buisweerdweg ongebouwd

Het nieuwe wonen in het buitengebied. Laren (Gld) Buisweerdweg ongebouwd Het nieuwe wonen in het buitengebied. Laren (Gld) Buisweerdweg ongebouwd Ruim opgezet plan voor de nieuwbouw van een drietal woningen onder één dak in het fraaie buitengebied op ruime kavels. Woning 3

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Gerardus Majellastraat 45 DONGEN Gerardus Majellastraat 45 Volledig gerenoveerd karakteristiek, vrijstaand woonhuis met "chambre-en-suite", moderne keuken, luxe badkamer en inpandige ruime garage, gelegen nabij het centrum van

Nadere informatie

Sellingen, Weenderstraat 19 - Vraagprijs: ,-

Sellingen, Weenderstraat 19 - Vraagprijs: ,- Sellingen, Weenderstraat 19 - Vraagprijs: 525.000,- Te koop aangeboden de Monumentale Woonboerderij 'Erve Leusingh', staande en gelegen aan de Weenderstraat 19, 9551 TJ Sellingen. De schitterende monumentale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VERLENGDE UTRECHTSEWEG 101 A 3544 HH TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VERLENGDE UTRECHTSEWEG 101 A 3544 HH TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VERLENGDE UTRECHTSEWEG 101 A 3544 HH TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen

Nadere informatie

BROCHURE Havenstraat 2 Zuidlaren

BROCHURE Havenstraat 2 Zuidlaren BROCHURE Havenstraat 2 Zuidlaren HAVENSTRAAT 2 Wonen en eventueel werken in een Rijksmonument aan de rand van het geliefde Drentsche dorp Zuidlaren. Dit prachtige huis biedt onderdak aan vele woonvarianten.

Nadere informatie

Landschappelijk Inpassingsplan - Toelichting

Landschappelijk Inpassingsplan - Toelichting Landschappelijk Inpassingsplan - Toelichting Locatie: Rodegraafweg 22 Liessel Gemeente: Deurne Opgesteld door: Borgo Tuin- en Landschapsarchitectuur Janka Borgo Datum: April 2017 Tekeningnummer: 1558 1

Nadere informatie

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17. Eindhoven Op absolute toplocatie, in de zeer geliefde villawijk in Acht-Zuid is deze ruime, luxe bungalow (inhoud circa 900 m3) met inpandige

Nadere informatie

GAGELDIJK A UTRECHT

GAGELDIJK A UTRECHT GAGELDIJK 94-94 A UTRECHT Prachtige woonboerderij Wij bieden u aan, deze prachtige, vakkundig gerenoveerde woonboerderij met een woonoppervlak van circa 315 m2, dit is inclusief de voormalige deel, die

Nadere informatie

Toplocatie Tolberg. Ruim 8.550 m² aan mogelijkheden

Toplocatie Tolberg. Ruim 8.550 m² aan mogelijkheden Toplocatie Tolberg Ruim 8.550 m² aan mogelijkheden Algemeen Aan de rand van Roosendaal is in de jaren 70 van de vorige eeuw de wijk Tolberg ontwikkeld. De boerderij en de bijgebouwen met aangrenzende buitenruimten,

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. SUWÂLD, ZUIDEREND 18 VRAAGPRIJS 475.000,= K.K. Telefoon: 0511 469 048 Telefoon: 0511 469 048 Vakkundig gerestaureerde, schitterende, karakteristieke WOONBOERDERIJ (boerderij met ingebouwd dwarshuis, type

Nadere informatie

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een De Pastoor Verbakelstraat is een rustige straat aan de rand van de kern, grenzend aan landerijen. De bebouwing is gevarieerd met zowel voor- als naoorlogse woningen allen gelegen op ruime percelen. De

Nadere informatie

T E K O O P Molenheide 14 Soerendonk

T E K O O P Molenheide 14 Soerendonk Molenheide 14 - Soerendonk De Molenheide is de doorgaande weg in de dorpskern van het gezellige Soerendonk. In het dorp bevinden zich een voorziening voor dagelijkse boodschappen, diverse horecagelegenheden,

Nadere informatie

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O ` 1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O EXCLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS

Nadere informatie

Nieuwdorperweg 6 Reeuwijk Vraagprijs 1.295.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Nieuwdorperweg 6 Reeuwijk Vraagprijs 1.295.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Nieuwdorperweg 6 Reeuwijk Vraagprijs 1.295.000,-- k.k. Bijzonder charmante en luxe afgewerkte woonboerderij met inpandig zwembad gesitueerd direct nabij het plassen- en natuurgebied van Bodegraven-Reeuwijk

Nadere informatie

Notitie Ontwerp Notitie Beeldkwaliteitsparagraaf Gasteren Bosakkers 3 e fase

Notitie Ontwerp Notitie Beeldkwaliteitsparagraaf Gasteren Bosakkers 3 e fase Notitie Ontwerp Notitie Beeldkwaliteitsparagraaf Gasteren Bosakkers 3 e fase 1 Ontwerp Notitie Beeldkwaliteitsparagraaf Gasteren Bosakkers 3 e fase Inleiding De Werkgroep Bosakkers Gasteren heeft in samenwerking

Nadere informatie