Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app"

Transcriptie

1 Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringsprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling (GPS/GPRS/WIFI) vr kinderen en vlwassenen. Via deze gids helpen wij u m nze Nederlandstalige app juist te installeren en te gebruiken. Gebruikers in belgie pgelet! De meegeleverde Nederlandse KPN prepaidkaart zal niet werken in belgie. U dient hiervr een herlaadkaart van Prximus f Mbistar aan te schaffen en te plaatsen in het hrlge. Vrdat u de nieuwe SIMkaart in het hrlge plaatst met u eerst de pincdefunctie p deze SIM kaart in een nrmale mbiele telefn uitzetten. Dit det u via de ptie Instellingen, Beveiliging, SIM Pincde uitzetten Installatie stap 1: Hrlge aanzetten Zet het hrlge aan en zrg dat er vldende batterijspanning in het hrlge aanwezig is. Cntrleer in de display van het hrlge f er vldende netwerkbereik is (minimaal 2 streepjes bereik). Is dit niet het geval, leg het hrlge dan p een plaats waar wel vldende netwerkbereik is. Installatie stap 2: Dwnlad en installeer de app Dwnlad en installeer de ne2track app uit Ggle Playstre f Applestre p uw smartphne. De app werkt p Andridtestellen met besturingsysteem 5.0 (lllipp) en hger en Apple IOS 9.0 en hger (vanaf Iphne 4S). Om de app te installeren zekt u naar de app ne2track. U herkent de app aan dit lg:

2 Installatie stap 3: Gebruikersregistratie Open de app na vanaf uw Smartphne. U kmt dan in nderstaand inlgscherm. Om de app en het hrlge aan te melden met u eerst uzelf registeren. 1. Kies de ptie Registreer vanuit het inlgscherm 2. Kies een eigen verznnen gebruikersnaam. 3. Bedenk een wachtwrd 4. Bevestig het wachtwrd 5. Vul uw adres in. Dit adres wrdt gebruikt wanneer u een wachtwrdreset in de tekmst wilt den p de app. (Belangrijk! De server accepteert geen Htmail en Gmail adressen) 6. Bevestig de gegevens dr in de rechterbvenhek te klikken. Belangrijk! De registratie kan slechts eenmalig plaatsvinden. Neem daarm de tijd vr deze stap. Tip: Schrijf uw accuntgegevens p en bewaar het p een veilige plaats.

3 Installatie stap 4: Kppelen van het hrlge aan uw accunt Na de gebruikerregistratie kmt u autmatisch in nderstaand scherm. U kunt hier het ID nummer van het hrlge tevegen aan uw accunt. U kunt het nummer tevegen dr de streepjescde van het etiket te scannen met uw Smartphne. Heeft u de barcde niet meer? Dan kunt u kiezen vr de ptie inveren. Hier kunt u handmatig het ID nummer inveren. Installatie stap 5: Kies het prfiel van de tezichthuder Kies vervlgens in welke relatie u tt de drager van het hrlge staat. Bent u de pappa, mamma, pa f iemand anders?

4 Installatie stap 6: Ver de gegevens van de drager van het hrlge in. U kunt nu de gegevens van de drager van het hrlge instellen. Wanneer u drukt p het grijze vlak binnen het blauwe icn heeft u de mgelijkheid m een ft van de drager in te stellen. Om de gegevens p te slaan drukt u p de grene knp Gereed. U krijgt de melding dat de gegevens succesvl pgeslagen zijn. Om het scherm te verlaten kiest u vr de ptie Terug naar in de linker bvenhek van het scherm. Belangrijk! Vul p de nderste regel het telefnnummer van het hrlge in, vr instellen van de gebrtedatum eerst het gebrtejaar instellen instellen.

5 Installatie stap 7: Instellen van het hrlge Nadat de registratie is afgernd keert u autmatisch terug in het inlgscherm van de app. Lg nu in met de gebruikersnaam en het wachtwrd dat u hebt geregistreerd. U kmt vervlgens in het hfdscherm. Het kan tt circa 10 minuten duren vrdat de registratie p de server is vltid. Tt die tijd kan het mgelijk zijn dat u ng geen lcatiegegevens in de app ziet. Heeft u na 10 minuten ng geen lcatiegegevens drukt u dan even in het menu p de knp lcatie (zie hiernder in het 2 e schermpje links bven). Om de functies van het hrlge in te stellen kiest u vr het menublkje in de rechter bvenhek van de app. U ziet vervlgens het functiemenu van het hrlge naar vren kmen. Lcatie: De actuele lcatie van het hrlge wrdt direct pgevraagd. Stappenteller: Heveel stappen heeft de drager van het hrlge gezet. Bericht: Verstuur een gesprken bericht naar het hrlge. Instellingen: Stel de verschillende functies van het hrlge in. - Klik p de vier blkjes rechts bvenin de app en ga naar instellingen. Belangrijk! Het hrlge staat standaard ingesteld m eenmaal per 10 minuten de lcatie dr te sturen aan de app. Wilt u direct de actuele lcatie dr het hrlge laten bepalen? Dan kunt u p de knp Lcatie in bvenstaande afbeelding drukken. Binnen 20 secnden ntvangt u de meest actuele lcatie van het hrlge.

6 U kmt nu in het instellingenmenu van het hrlge hier kunt u de vlgende functies van het hrlge instellen: Geschiedenis: Bekijk de lcatie geschiedenis van het hrlge Veiligheidszne: Stel meerdere veilige znes in en kies zelf welke zne er actief met zijn. Alarmverzicht: Bekijk de alarmmeldingen die dr het hrlge zijn gegeven. QR cde: Geeft de huidige QR cde van het hrlge ID nummer. Instellingen hrlge: Hier stelt u alle functie p het hrlge in zals telefnnummers, tegangslijst, stiltetijden, etc Tezichthuders: Een verzicht van de gemachtigden die het hrlge mgen vlgen. Lskppelen: Wis het hrlge ID nummer van dit accunt. - Ga nu naar de ptie Instellingen hrlge.

7 U kmt nu het functiemenu van het hrlge. In nderstaand menu kunt u de vlgende functies bedienen. Let p! Het functiemenu kan inhudelijk per mdel verschillen en wrdt regelmatig uitgebeid met nieuwe functies: Instellen mnitrnummer: Hier vult u het telefnnummer in waarnaar het hrlge met bellen wanneer de afluisterfunctie wrdt geactiveerd in het hrlge (hfdscherm kptelefn icntje) Fabrieksinstellingen terugzetten: Het hrlge resetten naar fabrieksinstelling Hrlge uitzetten: Het hrlge kan niet meer via het hrlge zelf wrden uitgezet wanneer het verbinding heeft met de app server. Via deze functie kunt u p afstand het hrlge via de app uitzetten. Alarm instellen: U kunt tt 10 verschillende alarmen instellen per dag met nderscheid tussen weekend en weekdagen. GPS werkmdus: De frequentie waarbij het hrlge de psitie bepaalt. Standaard is dit eenmaal per 10 minuten. Kiest u vr de actieve mdus dan zal de batterij van het hrlge sneller leeg zijn. Stappenteller: Activeren van de stappenteller in het hrlge. Tegangslijst: Het hrlge weigert standaard telefnnummers die niet bekend zijn. In deze lijst kunt u telefnnummers machtigen m het hrlge te mgen bellen. Intercm: Wilt u direct in cntact kmen met de drager van het hrlge? Hier vult u het telefnnummer in waar het hrlge naar te met bellen. U neemt het gesprek via uw telefn p en kunt direct spreken met drager van het hrlge.

8 Stel taal en tijdzne in: Instellen van de taal (alleen engels) en de tijdzne p het hrlge. UTC+1 = wintertijd. UTC+2 = zmertijd in Nederland. Cmplimenten geven: Stuur de drager van het hrlge een paar cmplimentjes. De cmplimentjes wrden zichtbaar in de display van het hrlge. Uplad interval: De frequentie waarmee het hrlge de data drstuurd naar de server. Standaard is dit eenmaal per 10 minuten. Bij een hgere frequentie zal de batterij van het hrlge sneller leeg zijn. Telefnbek instellen: Instellen tt 10 extra cntactnummers in het hrlge. Via knpje 2 van het hrlge kan de drager de verschillende cntacten prepen en bellen. Installatie stap 8: Instellen van de app Wanneer u kiest vr het instellingen menu links bven in de app dan kmt u in het app instellingen menu. In dit menu kunt u: Ft van de app gebruiker aanpassen Hrlges tevegen Waar is? : Direct terug naar het lcatieverzicht schakelen Overzicht van de alarmmeldingen van het hrlge bekijken Overzicht van de app meldingen bekijken (systeemstringen etc) De ntificatiefuncties (alarmmeldingen) aanpassen en cntrleren p updates.

9 Installatie stap 9: Werking van het hrlge 9.1 Veiligheid Als u uw telefn verliest f wanneer deze gestlen wrdt, waarschuw dan uw prvider zdat het gebruik van de simkaart geblkkeerd kan wrden. Hiermee vrkmt u hge ksten dr misbruik van uw telefn. Veiligheidswaarschuwingen en meldingen De telefn kan interferentie verrzaken met andere apparatuur. Het is verbden en gevaarlijk m een telefn in een vliegtuig te gebruiken. Cntrleer daarm f uw telefn tijdens de vlucht uit staat. Zet de telefn in gevaarlijke mgevingen uit. Dit kunnen bijvrbeeld tankstatins f (chemische) fabrieken zijn, maar k in ziekenhuizen kunnen telefns interferentie verrzaken en daarmee een gevaarlijke situatie creëren. Specialistische dienstverlening: Wanneer het testel defect is, met het gecntrleerd en gerepareerd wrden dr prfessinals. Een ngeautriseerde installatie f reparatie kan een prbleem f ng meer schade aan het testel verrzaken. Batterijgebruik 1. U met de batterij vr gebruik vlledig pladen. Dit verbetert de prestaties van de batterij. 2. Wanneer u de batterij plaadt, zult u pmerken dat het hrlge enigszins warm wrdt. Dit is niet erg, het hrlge is vrzien van een bewakingssysteem vr ververhitting tijdens het pladen. De batterij is bij nrmaal gebruik in ngeveer 1 uur pgeladen. 3. Als de batterij bijna leeg is, verschijnt de melding "battery empty" p het scherm zdat u weet dat u de batterij met pladen. Ok krijgt u autmatisch een SMS p uw smartphne. 4. In standby zal het hrlge circa 3 dagen meegaan vrdat het pgeladen met wrden Algemene werking van het hrlge Het hrlge werkt en cmmuniceert met de app p uw Smartphne via het GSM netwerk. Het hrlge bevat daarvr een KPN prepaid SIM kaart (telefnkaart) die tevens k gebruikt wrdt vr de telefngesprekken via het hrlge (pwaarderen via Om de cmmunicatie tt stand te kunnen brengen meten uw Smartphne en het hrlge vldende netwerkbereik hebben. KPN heeft een landelijke dekking echter sms kan het vrkmen dat er tch een beperking in het bereik is. 9.3 Eerste keer pstarten Simkaart infrmatie en telefnnummer: Het hrlge is vrzien van een geactiveerde SIM kaart. In de verpakking vind u de uitgebreide dcumentatie van KPN met betrekking tt het pwaarderen, de vervaltijd van het belteged, extra services en natuurlijk het mbiele nummer van het hrlge Simkaart pwaarderen: Let p! De geïnstalleerde SIM kaart heeft 2,50 belteged. Het belteged wrdt gebruikt vr het bellen en vr de dataverbinding (minimaal verbruik). Is dit belteged p dan zal de dataverbinding naar de app k niet meer werken en geeft de app de watch ffline melding. Wij adviseren u daarm m het belteged direct verder p te waarderen. U kunt de SIM kaart vr nu en in de tekmst eenvudig nline pwaarderen via nze site:

10 9.3.3 Simkaart registeren bij KPN m nline het belteged te bekijken? U kunt de SIM kaart registreren bij KPN, u ntvangt hiermee gratis 7,50 extra belteged en u heeft de mgelijkheid m nline het resterende belteged te bekijken. Om dit te den met u eenmalig de SIM kaart uit het hrlge halen en in een nrmale mbiele telefn zetten. Dit drdat het hrlge (ng niet) de activatie SMS kan ntvangen van KPN. Wilt u dit den dan kunt u de SIM kaart uit het hrlge halen dr de achterzijde van het hrlge ls te schreven. Belangrijk! Zrg er altijd vr dat het hrlge uit staat vrdat u de SIM kaart lshaalt uit het testel! Aanzetten van het hrlge: Druk p de pwer aan knp aan de rechterzijkant van het hrlge. In de display verschijnt een afbeelding en het hrlge speelt de pstartmeldie. In het scherm verschijnt de tijd en datum. Let p! Zdra de verbinding met het hrlge en de app gemaakt is, kan het hrlge niet meer via de pwer knp uitgezet wrden. Dit is een beveiliging m te vrkmen dat de drager f andere nbevegden het hrlge uitzetten. Het hrlge kan uitsluitend ng via de app wrden uitgezet. Geeft het hrlge de verkeerde tijd/ tijdzne weer? Vanuit de app kunt u de tijd en tijdzne wijzigen. U gaat hiervr in de app naar het hrlge instellingen menu en kiest vr de ptie Taal en tijdzne Ver bij het veld Timezne, UTC+2 vr zmertijd en UTC+1 vr wintertijd en druk p OK Sms is het ndig m het hrlge even uit te zetten en weer p te starten. Zdra de dataverbinding is hersteld na pstart zal de tijd autmatisch crrigeren. Uw imprteur en dealer in de Benelux: One2track B.V., Pstbus 19, 2210 AA Nrdwijkerhut, inf@ne2track.nl.

Snelstarthulp voor installatie en gebruik Connect Style

Snelstarthulp voor installatie en gebruik Connect Style Snelstarthulp vr installatie en gebruik Cnnect Style Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringsprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling (GPS/GPRS/WIFI)

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringsprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr juw aankp van een GPS Sctertracker. Een technisch hgstandje p het gebied van psitiebepaling en cnnectiviteit vr juw scter. Via

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp vr installatie en gebruik ne2track app Intrductie Bedankt vr uw aankp van een van de psitineringprducten van ne2track. Een technisch hgstandje p het gebied van telefn en psitiebepaling vr

Nadere informatie

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord.

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord. Tips Digiduif 1. U lgt in p digiduif met uw e-mail adres en wachtwrd. 2. U kiest de knp instellingen. Op de vlgende pagina s kunt u allerlei zaken invullen en aanpassen die bij uw accunt hren. Tevens zit

Nadere informatie

Disclaimer voor gebruik: momenteel werkt de app alleen online, u heeft internetverbinding nodig om de app te kunnen gebruiken.

Disclaimer voor gebruik: momenteel werkt de app alleen online, u heeft internetverbinding nodig om de app te kunnen gebruiken. Handleiding snapp de ext Disclaimer vr gebruik: mmenteel werkt de app alleen nline, u heeft internetverbinding ndig m de app te kunnen gebruiken. Inhud De app installeren Machtigingen Aanmelden en registreren

Nadere informatie

Instructie extra inlogstap

Instructie extra inlogstap In deze instructie wrdt uitgelegd: welk middel (tken) je kunt gebruiken als tweede inlgstap; he je dit middel registreert en vervlgens activeert. 1. Keuze tken Instructie extra inlgstap Sms; nadat je met

Nadere informatie

Supplement 5.0. www. lightwell.eu. App Installatie. Nachtwacht

Supplement 5.0. www. lightwell.eu. App Installatie. Nachtwacht + Supplement 5.0 + www. lightwell.eu App Installatie Nachtwacht 1 Inhudspgave 1.0 Systeem Installatie 1.1 Link de camera(s) met de Smartphne f Tablet (AP Mde) 3 1.2 Link de camera(s) met de ruter. 4 /

Nadere informatie

Twinq introduceert: de VergaderApp voor eigenaren. 1 Inloggen in de VergaderApp voor eigenaren

Twinq introduceert: de VergaderApp voor eigenaren. 1 Inloggen in de VergaderApp voor eigenaren Twinq intrduceert: de VergaderApp vr eigenaren De VergaderApp vr eigenaren is een applicatie die dr Twinq is gemaakt vr appartementseigenaren m vrafgaand aan f tijdens f de VvE-vergadering te gebruiken.

Nadere informatie

Migratie internet-favorieten naar nieuw profiel

Migratie internet-favorieten naar nieuw profiel Migratie internet-favrieten naar nieuw prfiel Wanneer je verschillende brwsers gebruikt, en daarin een aantal favrieten hebt pgeslagen kan je deze met nderstaande prcedure migreren naar je nieuwe prfiel.

Nadere informatie

Werkinstructie fix-update installeren Multivers Groothandel

Werkinstructie fix-update installeren Multivers Groothandel Werkinstructie fix-update installeren Multivers Grthandel Inhud 1 INLEIDING... 3 2 VOORBEREIDINGEN... 3 3 FIX DOWNLOADEN... 4 4 FIX INSTALLEREN... 6 5 BEKENDE PROBLEMEN... 9 Lgres Business Slutins B.V.

Nadere informatie

Beschrijving S-Flex Orderimport

Beschrijving S-Flex Orderimport Beschrijving S-Flex Orderimprt --------------------------------------------------------------------------------------------------- Versie 2.3 januari 2014 Het prgramma S-Flex Orderimprt is een prgramma

Nadere informatie

Instructie formulierenmodule

Instructie formulierenmodule Instructie frmulierenmdule De frmulierenmdule is een uitgebreide mdule en maakt het mgelijk m bepaalde infrmatie van gebruikers p een gestandaardiseerde manier binnen te krijgen per e-mail. Denk aan een

Nadere informatie

Bedrijfspagina op noa.nl

Bedrijfspagina op noa.nl Bedrijfspagina p na.nl Als NOA-lid heb je een eigen bedrijfspagina p NOA.nl. Vanuit nze ledendatabase zijn alleen de NAW-gegevens p juw pagina ingevuld, maar je kunt de infrmatie uitbreiden met bedrijfsinfrmatie,

Nadere informatie

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam Instructies Trefpunt beslten website wijkgemeente I Alblasserdam U heeft zjuist een accunt aangemaakt p het beslten deel van de website van wijkgemeente 1 (f u wilt uw prfiel bewerken). Hiernder vindt

Nadere informatie

Handleiding voor de online PO wijzer

Handleiding voor de online PO wijzer Handleiding vr de nline PO wijzer Via de e-mail die u van ns gekregen heeft, kunt u inlggen p de site van de nline PO wijzer. Daar vindt u de pagina van uw schl die u drlpend kunt actualiseren. Inhudspgave

Nadere informatie

BBB BikeBoard: Zo hoort een fiets applicatie te werken

BBB BikeBoard: Zo hoort een fiets applicatie te werken BBB BikeBard app BBB BikeBard: Z hrt een fiets applicatie te werken Na het intrduceren van Bluetth sensren en een vernieuwende smartphnehuder vrig jaar, knden we eigenlijk niet anders dan k een fietsapplicatie

Nadere informatie

Medittashop. Medittashop.nl. Handleiding X. Handleiding bestelmodule. Medittashop.nl/slimvoorraadbeheer

Medittashop. Medittashop.nl. Handleiding X. Handleiding bestelmodule. Medittashop.nl/slimvoorraadbeheer Medittashp Medittashp.nl Handleiding X Handleiding bestelmdule Medittashp.nl/slimvrraadbeheer Inhud 1. Inrichten vrraadruimte 2. Inlggen nline bestelmdule 3. Inveren van de vrraadlijst a. met behulp van

Nadere informatie

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses Handleiding Inschrijven bedrijfsteam Ride fr the Rses Hiernder tref je een handleiding vr het inschrijven van een bedrijfsteam. Vr wie? De persn die de inschrijving vr de Ride fr the Rses vr het bedrijf

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Biblitheek: e-bks lezen via de app p je tablet f smartphne Biblitheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhudspgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccunt 4 2. Een e-bk lenen m te

Nadere informatie

Online aanvraagformulier voor het aanvragen van artikelen, boeken en/of proefschriften: Erasmus MC-medewerkers

Online aanvraagformulier voor het aanvragen van artikelen, boeken en/of proefschriften: Erasmus MC-medewerkers Online aanvraagfrmulier vr het aanvragen van artikelen, beken en/f prefschriften: Erasmus MC-medewerkers Nieuw accunt aanmaken : Via de website van de Medische Biblitheek: Kies aan de rechterkant vr Quicklink

Nadere informatie

Verkorte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013

Verkorte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013 Verkrte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013 Starten met OTIB-skillsmanager OTIB-skillsmanager is een instrument m het gesprek dat u gaat veren met uw leidinggevende vr te bereiden. U wrdt gevraagd

Nadere informatie

Gebruikersgids: BEACHPLOEGEN

Gebruikersgids: BEACHPLOEGEN Gebruikersgids: BEACHPLOEGEN Inhudstafel Gebruikersgids: BEACHPLOEGEN... 3 A. Wat te vermijden bij het invullen.... 3 B. Invullen van het deelnamefrmulier.... 3 1) 1 e stap: Invullen gegevens verantwrdelijke...

Nadere informatie

Eerstelijns ServicePunt B.V.

Eerstelijns ServicePunt B.V. WebsiteService 2015 Eerstelijns ServicePunt B.V. Eerstelijns ServicePunt B.V. Trenallee 20, Videlab Strijp-S 5617 BC Eindhven inf@eerstelijnsservicepunt.nl www.eerstelijnsservicepunt.nl De WebsiteService

Nadere informatie

HANDLEIDING. Kom In Actie Rode Kruis

HANDLEIDING. Kom In Actie Rode Kruis HANDLEIDING Km In Actie Rde Kruis Inhudspgave Checklist vr het plannen van je actie... 3 Kminactie.rdekruis.nl... 4 Actie aanmaken... 4 Actie wijzigen/aanpassen... 4 Mede rganisatren tevegen... 4 Deelnemers

Nadere informatie

Tip: Als u uw vertaling op volledig scherm wilt weergeven, draait u uw apparaat een kwartslag.

Tip: Als u uw vertaling op volledig scherm wilt weergeven, draait u uw apparaat een kwartslag. Ggle translate 1. Tekst vertalen U kunt wrden f zinnen vertalen met behulp van Ggle Translate. Uw tekst vertalen Cmputer 1. Ga naar de pagina Ggle Translate. 2. Kies bven aan de pagina de talencmbinatie.

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken van een profiel en het beheer van vacatures en/of trainingen. 1. Het aanmaken van een organisatieprofiel 1

Handleiding voor het aanmaken van een profiel en het beheer van vacatures en/of trainingen. 1. Het aanmaken van een organisatieprofiel 1 Handleiding vr het aanmaken van een prfiel en het beheer van vacatures en/f trainingen 1. Het aanmaken van een rganisatieprfiel 1 2. He het beheer van uw gegevens werkt 3 3. Vacatures 4 We verwachten van

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 4.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 5.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 4.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 5.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 4.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 5.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 6.HET SCHERM NEERZETTEN

Nadere informatie

INSTALLATIEGIDS DC SHARE *******************************

INSTALLATIEGIDS DC SHARE ******************************* INSTALLATIEGIDS DC SHARE ******************************* INHOUD 1. Vrbereiding...1 2. Installeer DC Share met behud van Persnlijke Mappen...2 3. Gebruik DC Share met behud van Persnlijke Mappen...9 4.

Nadere informatie

Handleiding. Filterbox installatie

Handleiding. Filterbox installatie Handleiding Filterbx installatie Inhudspgave 1. Aansluiten van de Kliksafe filterbx 2 2. Instellen van de Kliksafe filterbx ruter 3 3. Algemeen 3 4. Online! 4 Handleiding Filterbx installatie - mei 2014

Nadere informatie

1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE... 1.2 2 INLEIDING... 2.1. 2.1 Voorwoord... 2.1 2.2 Colofon... 2.2 3 INSTALLATIE ARCGIS 9.2... 3.1

1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE... 1.2 2 INLEIDING... 2.1. 2.1 Voorwoord... 2.1 2.2 Colofon... 2.2 3 INSTALLATIE ARCGIS 9.2... 3.1 1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE... 1.2 2 INLEIDING... 2.1 2.1 Vrwrd... 2.1 2.2 Clfn... 2.2 3 INSTALLATIE ARCGIS 9.2... 3.1 3.1 Installatie vrige versie ArcGIS ngedaan maken... 3.1 3.2 Installatie ArcGIS

Nadere informatie

Analytische boekhouding

Analytische boekhouding Analytische Bekhuding Analytische bekhuding 1 Vrbereiding... 2 1.1 Dssier instellingen... 2 1.2 Analytische rekeningen maken... 3 2 Analytisch beken... 4 2.1 Kppeling... 5 2.2 Bekingsvrstellen (mdellen)...

Nadere informatie

Handleiding waarnemingen invoeren via Verspreidingsatlas.nl

Handleiding waarnemingen invoeren via Verspreidingsatlas.nl Handleiding waarnemingen inveren via Verspreidingsatlas.nl Het inveren van lsse waarnemingen en FLORON streeplijsten is nu ng gemakkelijker via de nline waarnemingen inver p Verspreidingsatlas. Hiernder

Nadere informatie

Handleiding Code 95 Check voor werkgevers

Handleiding Code 95 Check voor werkgevers Handleiding Cde 95 Check vr werkgevers Op Cde 95 Check kunt u zich als werkgever registreren. Nadat de registratie vltid is kunt u de naschlingsuren en pleidingen van uw chauffeurs registreren (eventueel

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert.

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert. Winkel uitleg In dit hfdstuk prberen we u uit te leggen he nze webshp functineert. He u kunt winkelen in nze webshp; He u uw 'winkelmandje' kunt bekijken; He u een f meerdere prducten kunt bestellen; Wat

Nadere informatie

Windows 7. In Windows 7 vind je rechts onderaan, bij het klokje, een icoontje voor draadloze netwerken.

Windows 7. In Windows 7 vind je rechts onderaan, bij het klokje, een icoontje voor draadloze netwerken. Windws 7 Eduram p Windws 7 Vraf 1. Laat Windws je draadlze netwerken beheren We gaan ervan uit dat je je draadls netwerk beheerd wrdt dr Windws. Dit is niet altijd het geval - bijvrbeeld met de Juniper

Nadere informatie

Internet en Bellen met Interactieve TV van KPN HOE GEBRUIKT U DE DIENSTEN

Internet en Bellen met Interactieve TV van KPN HOE GEBRUIKT U DE DIENSTEN Internet en Bellen met Interactieve TV van KPN HOE GEBRUIKT U DE DIENSTEN Inhud Interactieve TV van KPN... 3 Bellen... 4 Draadlze Pwerline-cnnectrs... 6 2 Interactieve TV van KPN He kan ik extra zenderpakketten

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Handleiding online aanmelden RMA voor klanten

Handleiding online aanmelden RMA voor klanten Handleiding nline aanmelden RMA vr klanten Versin: 3.4 Date: 17-07-2013 Actemium Mercurin 24B 6903 PZ Zevenaar Tel.: +31(0)316 585 100 Fax: +31(0)316 585 101 http://www.actemium.nl/plssingen/supply_chain_slutins/

Nadere informatie

Handleiding S-Flex Barcode

Handleiding S-Flex Barcode Handleiding S-Flex Barcde Inhud 1. Het prgramma... 3 1.2 Vereisten... 3 2. Installatie... 3 3. Instellingen kppeling SnelStart... 3 3.1 Cntrleer de kppeling... 5 3.2 Uw licentie activeren... 5 4. Gebruik...

Nadere informatie

E- mailadressen uit QBS exporteren naar uw website.

E- mailadressen uit QBS exporteren naar uw website. E- mailadressen uit QBS exprteren naar uw website. STAP 1: Maak een crrect selectie van uw klanten die u wenst te benaderen (bv. Particulieren) A) Klik bvenaan p Selecties B) Selecteer hier als: Tabel:

Nadere informatie

De Growatt Shinelink installeren

De Growatt Shinelink installeren De Grwatt Shinelink installeren De nieuwe generatie Grwatt mnitring maakt het mgelijk m een draadlze verbinding tt stand te brengen znder een WIFI signaal ndig te hebben. Het hfdstatin (figuur 1.) van

Nadere informatie

Backorders: deellevering, nalevering en reservering

Backorders: deellevering, nalevering en reservering Backrders: deellevering, nalevering en reservering Als eerste beschrijven we de mgelijkheden van SnelStart!Backrder. Vervlgens kmen de aanpassingen in vensters aan bd. Als laatste treft u stappenplannen

Nadere informatie

CONVERSIE VAN QUEEN 3 OF 4 NAAR QUEEN 5.49

CONVERSIE VAN QUEEN 3 OF 4 NAAR QUEEN 5.49 2013 Quadrant Sftware B.V. CONVERSIE VAN QUEEN 3 OF 4 NAAR QUEEN 5.49 Dit dcument beschrijft de cnversie van een Queen-administratie van release 3 f 4 naar Queen 5.49. De cnversie van een dergelijke administratie

Nadere informatie

eid verplichting Hoe lees ik de kaarten in? Page 1/7

eid verplichting Hoe lees ik de kaarten in? Page 1/7 eid verplichting He lees ik de kaarten in? Page 1/7 Beste klant, In deze mslag kan u uw bestelde lezer(s) terugvinden. Zals reeds aangegeven tijdens nze infsessies zal u later de eventueel bestelde reservetestellen

Nadere informatie

Opstarten met UiTPAS

Opstarten met UiTPAS Opstarten met UiTPAS Inhud Aanmaak UiTid... 2 Activiteit in UiTdatabank inveren... 3 Kansentarief ingeven en punten sparen... 7 De terugbetaling... 9 Cntact... 9 Aanmaak UiTid Om tegang te krijgen tt de

Nadere informatie

Beschrijving Trajectplanner: Student in TrajectPlanner

Beschrijving Trajectplanner: Student in TrajectPlanner Beschrijving Trajectplanner: Student in TrajectPlanner Deze beschrijving legt uit he een student zelf in TrajectPlanner kan inlggen en zijn gegevens zien. De vlgende nderdelen wrden behanded: Inhud 1.

Nadere informatie

HANDLEIDING PADLET UCLL. JOKE JORISSEN Informatica economie

HANDLEIDING PADLET UCLL. JOKE JORISSEN Informatica economie HANDLEIDING PADLET UCLL 2017 JOKE JORISSEN Infrmatica ecnmie Inhudspgave 1 Algemene infrmatie... 2 2 Een accunt aanmaken... 2 3 Een nieuw dcument aanmaken... 2 3.1 Lay-ut en instellingen aanpassen... 3

Nadere informatie

QUICKSTART WEBSHOP SYSTEEM GARDEN CONNECT

QUICKSTART WEBSHOP SYSTEEM GARDEN CONNECT QUICKSTART WEBSHOP SYSTEEM GARDEN CONNECT Deze Quickstart biedt u als gebruiker van het webshp systeem van Garden Cnnect een handreiking bij de meest belangrijke stappen tijdens het pzetten en beheren

Nadere informatie

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app

Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Snelstarthulp voor installatie en gebruik one2track app Introductie Bedankt voor uw aankoop van een van de positioneringsproducten van one2track. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en

Nadere informatie

Beschrijving S-Flex Barcode

Beschrijving S-Flex Barcode Beschrijving S-Flex Barcde --------------------------------------------------------------------------------------------------- Versie 2.1 januari 2014 Aan de slag Het prgramma S-Flex Barcde is een prgramma

Nadere informatie

Beschrijving S-Flex Voorraadimport

Beschrijving S-Flex Voorraadimport Beschrijving S-Flex Vrraadimprt --------------------------------------------------------------------------------------------------- Versie 3.1 januari 2014 Het prgramma S-Flex Vrraadimprt is een prgramma

Nadere informatie

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012 Stappenplan BTW-verhging van 19 naar 21% per 1 ktber 2012 Supprt ID: 57354 Versies: AccuntView Windws Dit stappenplan hebt u ndig m uw administraties in AccuntView gereed te maken vr het nieuwe BTW-percentage.

Nadere informatie

1. Inhoud Inleiding Gebruiksmogelijkheden InVerbinding als softphone... 5

1. Inhoud Inleiding Gebruiksmogelijkheden InVerbinding als softphone... 5 1 1. Inhud 1. Inhud... 2 2. Inleiding... 3 3. Gebruiksmgelijkheden... 5 3.1. InVerbinding als sftphne... 5 3.2. InVerbinding in cmbinatie met vast testel... 5 3.3. InVerbinding vr mbiele werkers... 6 4.

Nadere informatie

Wat moet ik doen als mijn telefoon geen verbinding maakt met de CAM light?

Wat moet ik doen als mijn telefoon geen verbinding maakt met de CAM light? FAQ Camlight Steinel Wat met ik den als mijn telefn geen verbinding maakt met de CAM light? Cntrleer uw netwerkinstellingen, schakel de firewall van uw ruter uit wanneer u verbinding maakt, en zrg ervr

Nadere informatie

Format handleiding jaarconsult Diabetes

Format handleiding jaarconsult Diabetes Frmat handleiding jaarcnsult Diabetes Inhudspgave 1. Inleiding... 2 2. Wrkflw jaarcnsult diabetes... 2 3. Instructie stap vr stap jaarcnsult Diabetes... 3 3.1. Inlggen in Caresharing Cllab... 3 3.2 Bestaande

Nadere informatie

Vervoersmanagement Online

Vervoersmanagement Online Verversmanagement Online Instructie uder / verzrger Aanvragen leerlingenverver Versie 7.7 1 Inleiding Van harte welkm bij Verversmanagement Online. Verversmanagement Online is één van de tls die Publiek

Nadere informatie

Inrichten van OTIB-skillsmanager in het kort

Inrichten van OTIB-skillsmanager in het kort Verkrte Handleiding Versie Beheerder Januari 2013 Inrichten van OTIB-skillsmanager in het krt OTIB-skillsmanager is een instrument waarmee leidinggevenden en medewerkers functinerings-, berdelings- f ntwikkelingsgesprekken

Nadere informatie

Draadloze deursensor

Draadloze deursensor Draadlze deursensr 1 Draadlze deursensr Draadlze deursensr (deurcntact DC-15) Inleiding... 2 Onderdelen... 2 Inbegrepen accessires... 4 Ingebuwde magneetschakelaar en uitbreidingscntact... 5 Cntrlelampje...

Nadere informatie

1. Gebruik van de online tekstverwerker op de schoolwebsite.

1. Gebruik van de online tekstverwerker op de schoolwebsite. 1. Gebruik van de nline tekstverwerker p de schlwebsite. Stap 1: aanmelden p de schlwebsite Gebruik je gebruikersnaam zals in Bingel. Stap 2: ga naar juw leerjaar in het menu bvenaan. Klik dan verder naar

Nadere informatie

Inleiding. Met onderstaande link kom je op de inlogpagina. Inloggen Webportal Mekano

Inleiding. Met onderstaande link kom je op de inlogpagina. Inloggen Webportal Mekano Inleiding Mekan maakt gebruik van Web Prtals waar de pdrachtgevers p in kunnen lggen. De Web Prtal biedt de mgelijkheid m rsters en pdrachten in te zien. Tevens is het via de Web Prtals mgelijk m de weekstaten

Nadere informatie

Instructiekaart. Een webquest maken op basis van een Google Sites sjabloon. zelfstandig leren. 1 Inloggen of aanmelden

Instructiekaart. Een webquest maken op basis van een Google Sites sjabloon. zelfstandig leren. 1 Inloggen of aanmelden Instructiekaart Datum pmaak: 18 maart 2013 ICT zelfstandig leren Aard Een webquest maken p basis van een Ggle Sites sjabln Om niet van een lege Ggle Site te meten vertrekken werd in een sjabln de structuur

Nadere informatie

Artjanna Stories, gevestigd in Amsterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Artjanna Stories, gevestigd in Amsterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring Artjanna Stries, gevestigd in Amsterdam is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Cntactgegevens: http://artjannastries.cm +31

Nadere informatie

Gebruikershandleiding PV CYCLE Extranet PV CYCLE BELGIUM vzw

Gebruikershandleiding PV CYCLE Extranet PV CYCLE BELGIUM vzw Gebruikershandleiding PV CYCLE Extranet PV CYCLE BELGIUM vzw PV CYCLE Extranet (https://extranet.pvcycle.rg) is een platfrm waarp de leden van PV CYCLE zich kunnen registreren, rapprtages maken en gegevens

Nadere informatie

Handleiding Klantaccordering digitaal uren accorderen

Handleiding Klantaccordering digitaal uren accorderen Handleiding Klantaccrdering digitaal uren accrderen Wat is digitaal accrderen? Talenten van Maandag veren hun gewerkte uren, zakelijk gereden kilmeters en verhead uren (ziekte, verlf, studie uren e.d.)

Nadere informatie

Elektrisch rijden met de Zonnebloemauto Renault Kangoo Het is handig dit goed door te lezen voordat u gaat rijden.

Elektrisch rijden met de Zonnebloemauto Renault Kangoo Het is handig dit goed door te lezen voordat u gaat rijden. Elektrisch rijden met de Znneblemaut Renault Kang Het is handig dit ged dr te lezen vrdat u gaat rijden. De aut waar u in gaat rijden is een elektrische aut en is een autmaat.u zult er mgelijk aan meten

Nadere informatie

Prospectbeheer : Te exporteren adressen

Prospectbeheer : Te exporteren adressen Prspectbeheer : Te exprteren adressen 2 Inhudstafel 1. Inleiding: Te exprteren adressen p3 2. Wat verstaan we nder een gekwalificeerd adres? p4 2.1 Particulier=eindklant 2.2 Bestuurder verbnden aan een

Nadere informatie

Via de snelkoppeling in het bericht dat u voor iedere taak als herinnering ontvangt

Via de snelkoppeling in het bericht dat u voor iedere taak als herinnering ontvangt V:\Autmatisering\Knwledgebase\CreAim - On-line dienstverlening\handleidingen\instructie gebruik prtal - Klantdssier.dcx Instructie Prtal Klantdssier up- en dwnladen bestanden Algemeen... 1 Inlggen p de

Nadere informatie

Handleiding MS Outlook. Aan de slag. in beroep en bedrijf. Handleiding MS Outlook

Handleiding MS Outlook. Aan de slag. in beroep en bedrijf. Handleiding MS Outlook Aan de slag in berep en bedrijf Handleiding MS Outlk Branche Uitgevers 1 Alle rechten vrbehuden. Niets uit deze uitgave mag wrden verveelvudigd, pgeslagen in een geautmatiseerd gegevensbestand dan wel

Nadere informatie

Belangrijke mededeling voor gebruikers van een nieuwe CampusShop laptop.

Belangrijke mededeling voor gebruikers van een nieuwe CampusShop laptop. Instructie sftware dwnlad CampusShp.be Belangrijke mededeling vr gebruikers van een nieuwe CampusShp laptp. Heb je een vlledige versie van het Micrsft Office prgramma gekcht? Verwijder vr het installeren

Nadere informatie

Gebruik Quality Manager

Gebruik Quality Manager Gebruik Quality Manager Versie 002 Datum uitgifte 2014-01-01 Gebruikershandleiding QM Versie : 002 Pagina : 1 van 15 Gebruikershandleiding Quality Manager Het Labratrium van Aqualysis maakt gebruik van

Nadere informatie

Gebruik van via Internet

Gebruik van via Internet Pagina 1 / 9 Gebruik van HRM@Defence via Internet 1. Algemeen HRM@Defence is vanaf nu tegankelijk via het internet. Iedereen kan van thuis uit zijn persnlijke gegevens raadplegen. U kunt smmige van deze

Nadere informatie

Wat is de actie met Nationale Postcode Loterij naar Attractiepark Duinrell?

Wat is de actie met Nationale Postcode Loterij naar Attractiepark Duinrell? Wat is de actie met Natinale Pstcde Lterij naar Attractiepark Duinrell? U heeft via de Natinale Pstcde Lterij 4 tegangstickets gewnnen vr Attractiepark Duinrell Op uw winnaarsbrief staat uw winnaarscde

Nadere informatie

Handleiding: Mobiele werkplekken

Handleiding: Mobiele werkplekken Handleiding: Mbiele werkplekken [Java] Auteur: Afdeling autmatisering Versie 1.3 Laatste wijziging: 09-10-2006 Lcatie: U:\Handleiding-cag-java.dc Handleiding: Mbiele werkplekken 1. Inhudspgave 1. Inhudspgave...

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Orfeus online

Handleiding ZorgMail Orfeus online Handleiding ZrgMail Orfeus nline VANAD Envatin is een handelsnaam van ENOVATION B.V. Alle rechten vrbehuden. Niets uit deze uitgave mag wrden penbaar gemaakt f verveelvudigd, pgeslagen in een data verwerkend

Nadere informatie

Trainingsopgaven Basistraining Evenementen Scouts Online

Trainingsopgaven Basistraining Evenementen Scouts Online Trainingspgaven Basistraining Evenementen Scuts Online Inhudspgave 1 Vrbereidingspgaven... 3 1.1 E-mailadres aanpassen... 3 1.2 Testfuncties tevegen... 3 2 Basispgaven... 4 2.1 Nieuw evenement aanmaken...

Nadere informatie

Korte handleiding WTCricket i.c.m. PowerPoint

Korte handleiding WTCricket i.c.m. PowerPoint WTCricket Krte hulp bij het gebruik - Uitgeverij De Rde Planeet 2010 Krte handleiding WTCricket i.c.m. PwerPint Inleiding p WTCricket WTCricket is een stuk Windws-sftware, dat InterWriteCricket-stemkastjes

Nadere informatie

GME is in Nederland exclusief reseller van:

GME is in Nederland exclusief reseller van: Marssteden 212 7547 TD Enschede www.gmelabsystems.nl inf@gme.nl GME is in Nederland exclusief reseller van: Lggers vr temperatuur en vchtigheid via Bluetth Verig Pds Lggers vr temperatuur en vchtigheid

Nadere informatie

Wat is de actie met VriendenLoterij naar Attractiepark Duinrell?

Wat is de actie met VriendenLoterij naar Attractiepark Duinrell? Wat is de actie met VriendenLterij naar Attractiepark Duinrell? U heeft via de VriendenLterij 4 tegang tickets gewnnen vr Attractiepark Duinrell Op uw winnaarsbrief staat uw cadeaucde Deze cadeaucde dient

Nadere informatie

Inloggen. Nieuwsbrieven. Nieuwe nieuwsbrief aanmaken. Snippet

Inloggen. Nieuwsbrieven. Nieuwe nieuwsbrief aanmaken. Snippet Inlggen - Lg in p: https://dialgue.triplis.cm NB. Triplis kan met alle reguliere brwsers wrden gebruikt, echter wrdt het gebruik van Firefx aangeraden en het gebruik Internet Explrer afgeraden. - Vul bij

Nadere informatie

De drumeenheid reinigen Brother HL laserprinter. Verwante modellen HL-2130, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW

De drumeenheid reinigen Brother HL laserprinter. Verwante modellen HL-2130, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW De drumeenheid reinigen Brther HL laserprinter. Verwante mdellen HL-2130, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW Vlg de nderstaande prcedure vr het reinigen van de drumeenheid. Gebruik GEEN

Nadere informatie

Release Notes Three Ships MobileApp. Three Ships N@Tschool! versie 11.5

Release Notes Three Ships MobileApp. Three Ships N@Tschool! versie 11.5 Release Ntes Three Ships MbileApp Three Ships N@Tschl! versie 11.5 13-6-2012 Aan de gebruiker Wij stellen uw terugkppeling zeer p prijs. Met uw vragen en pmerkingen ver het prduct Three Ships N@Tschl!

Nadere informatie

Registraties opvolgen als LOV

Registraties opvolgen als LOV Registraties pvlgen als LOV dd 31/01/2017 Vanaf nu kan u p de uniz.be website als Lkale Vereniging (LOV) de deelnemers van een aan u tegewezen activiteit pvlgen. Ga naar https://www.uniz.be/helpdesk vr

Nadere informatie