PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2012

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2012"

Transcriptie

1 Academiejaar oktober 2012 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2012 VACATURE /001 De Universiteit Hasselt draagt bij tot de ontwikkeling van de kenniseconomie in de (Eu)regio. Actief onderwijs op maat van de student, toponderzoek in welomlijnde domeinen en een internationale oriëntatie zijn haar kenmerken. Dank zij haar kleinschaligheid bouwt zij met haar medewerkers aan een organisatie waar het aangenaam werken is. Kwaliteiten bij mensen zijn de enige maatstaf. Geslacht, etnische afkomst, handicap, nationaliteit, leeftijd worden niet in overweging genomen. De faculteit Rechten van de Universiteit Hasselt zoekt een (m/v) doctoraatsbursaal Grensoverschrijdend economisch verkeer Taakomschrijving De kandidaat verricht onderzoek binnen het Centrum voor Overheid en Recht (CORe) van de faculteit Rechten. De kandidaat doet onderzoek binnen het project "Een fiscale, sociale en familiale analyse (met proeve van oplossing) van de problemen bij grensoverschrijdend economisch verkeer vanuit het oogpunt van de actieve werknemer en ondernemer". Het project strekt ertoe de rechtspositie van grensoverschrijdend actieve personen te bestuderen vanuit drie rechtstakken: het fiscaal, sociaal en het familierecht. Zowel de rechtspositie van de werknemer als van de zelfstandige komt aan bod. Dit onderzoek leidt tot een doctoraatsproefschrift; de nodige begeleiding wordt voorzien. De kandidaat kan ook beperkt ingeschakeld worden in het onderwijs.

2 Profiel Goede kennis van het Engels en het Frans Interesse voor fundamenteel rechtswetenschappelijk onderzoek Goede en aantoonbare kennis van fiscaal recht (nl. personen- en/of vennootschapsbelasting) en bereid zich in te werken in het sociaal en familiaal recht Uitgesproken interesse voor interdisciplinair onderzoek Diploma Master in de rechten (of gelijkwaardig). Goede studieresultaten strekken tot aanbeveling. Relevante praktijkervaring of een bijkomende Master na Master in het fiscaal recht strekt eveneens tot aanbeveling. Tewerkstelling Doctoraatsbeurs voor 2 x 2 jaar met tussentijdse evaluatie. Bijkomende inlichtingen Inhoud takenpakket: Prof. dr. Elly VAN DE VELDE, , Prof. dr. Johan PEETERS, , Inhoud arbeidsvoorwaarden en selectieprocedure: Kandidaatstelling Gebeurt met sollicitatieformulieren die u hier kan downloaden: en via terugsturen op het adres: Sollicitaties kunnen uiterlijk op 28 oktober 2012 ingediend worden. Selectieprocedure Voorselectie op CV. Interview voor de geselecteerde kandidaten.

3 VACATURE /002 Het kantoor Lenaerts-Heremans is reeds meer dan 25 jaar één van de toonaangevende belastingadviespraktijken op gebied van tax routing tussen Nederland en België. Wij zijn de partner van vele KMO s, vrije beroepen, vermogende particulieren,.. zowel van gevestigde bedrijven als startende ondernemingen, hun bedrijfsleiders en aandeelhouders voor fiscale dienstverlening en expertise. Vandaag zijn we met 18 enthousiaste en ambitieuze medewerkers, die zich gespecialiseerd hebben in welbepaalde kennisdomeinen binnen ons vakgebied. En we blijven groeien en willen jou er graag bij als: boekhouder / fiscalist m/v mét ambitie Jouw uitdaging Je voert de boekhouding van diverse vennootschappen en beheert zo zelfstandig mogelijk een gevarieerde klantenportefeuille: Aankopen, verkopen, banken, diversen inboeken BTW aangiften (maand- en kwartaalaangiftes) voorbereiden Balansdossiers opmaken Bij de opmaak van jaarrekeningen assisteren Fiscale aangiftes voorbereiden Deelnemen aan interne lectuurvergaderingen En : Je werkt samen met je collega s aan de verdere uitbouw van de afdeling accountancy. Jouw profiel: Je bent in het bezit van een Bachelor accountancy/fiscaliteit (of gelijkwaardig door ervaring) en je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je kent de boekhoudwetgeving en trekt dit door naar de vennootschapsbelasting. Je hebt een goede kennis van en ervaring met BTW en houdt deze kennis ook up-to-date. Je bent efficiënt en hebt een uitgesproken gevoel voor cijfers. Je werkt vlot met verschillende boekhoudprogramma s. Ons aanbod We bieden jou een toffe job met ruime verantwoordelijkheid binnen een jong en dynamisch team. Vanzelfsprekend krijg je een competitief salarispakket met extralegale voordelen en voorzien we de nodige opleiding en bijscholing o.a. via seminars zodat je kennis steeds op punt blijft! Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie en een ongedwongen bedrijfscultuur waarin jouw capaciteiten volledig aan bod kunnen komen. Interesse? Stuur dan meteen je motivatiebrief en cv naar of solliciteer on line :

4 VACATURE /003 Het kantoor Lenaerts-Heremans is reeds meer dan 25 jaar één van de toonaangevende belastingadviespraktijken op gebied van tax routing tussen Nederland en België. Wij zijn de partner van vele KMO s, vrije beroepen, vermogende particulieren,.. zowel van gevestigde bedrijven als startende ondernemingen, hun bedrijfsleiders en aandeelhouders voor fiscale dienstverlening en expertise. Vandaag zijn we met 18 enthousiaste en ambitieuze medewerkers, die zich gespecialiseerd hebben in welbepaalde kennisdomeinen binnen ons vakgebied. En we blijven groeien en willen jou er graag bij als: gedreven verantwoordelijke (m/v) van ons fiscaal-juridisch team Jouw uitdaging Jouw collega s kunnen rekenen op je gedegen praktijkervaring Je bereidt aangiften van personen- en vennootschapsbelasting voor, vaak met internationale aspecten en je coacht je 3 collega s hierin. Je hebt ook oog én oor voor bijkomende adviesverlening en optimalisaties. Je vertaalt vragen van klanten naar praktisch toepasbare adviezen i.v.m. personen-, vennootschaps- en indirecte belastingen. Je begeleidt klanten vervolgens bij de implementatie hiervan. Je helpt klanten bij de juridische vormgeving van hun onderneming en de gevolgen hiervan op het contractenrecht, het huwelijksvermogens- en erfrecht, het arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. Je assisteert bij fiscale procedures en coördineert fiscale rulings. Je werkt mee aan onze nieuwsbrief en lectuurvergadering. Je bent de stuwende kracht in het fiscaal-juridisch team. Jouw profiel Je verzekert de groei van het fiscaal-juridisch team door een professionele en mensgerichte aanpak. Je bent een jurist of economist met een bijkomende fiscale opleiding en hebt de ambitie om het statuut van IAB belastingconsulent te verwerven, of je hebt dit reeds. Je hebt een ruime ervaring in personen-en vennootschapsbelasting en houdt ervan om ondernemers te adviseren bij uiteenlopende fiscale en juridische vragen. Je communiceert vlot (zowel F2F, telefonisch als schriftelijk). Je bent gedreven en klantgericht met een neus voor bijkomende opportuniteiten.

5 Ons aanbod We bieden jou een toffe job met eigen verantwoordelijkheid binnen een jong en dynamisch team. Vanzelfsprekend krijg je een competitief salarispakket met extralegale voordelen! Je ambities en verdere carrièremogelijkheden bespreken we graag tijdens ons persoonlijk onderhoud met jou. Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie en een ongedwongen bedrijfscultuur waarin jouw capaciteiten alle ruimte krijgen. Je kan ook constant bijscholen en je kennis van nieuwe wetgeving, rechtspraak en rechtsleer o.a. via het volgen van seminars actueel houden. Interesse? Stuur dan meteen je motivatiebrief en CV naar of solliciteer on line: VACATURE /004 Dossierbeheerder - Accountant Organisatie Wij zijn een groeiend en professioneel gerund Accountancy en Fiscaal Advies kantoor, met verschillende vestigingen. Op vandaag stellen we 35 gemotiveerde medewerkers aan het werk. Wij staan voor deskundigheid, professionele opvolging en kwalitatieve afwerking van de dossiers. Het persoonlijk contact, de accurate aanpak en ondersteuning, het juiste advies en de snelle service worden door onze klanten bijzonder gewaardeerd. Ons team is creatief en innovatief. Het is permanent in beweging, staat open voor vernieuwing, moderniseert voortdurend en is bovenal veeleisend voor zichzelf. Het behalen van het ISO certificaat in 2003 is dan ook een erkenning en tevens een bekroning voor meer dan 20 jaar hard, degelijk en klantgericht kwaliteitswerk in het domein van boekhouding en fiscaliteit. Door ons ambitieus strategisch groeiplan, zijn er momenteel een aantal bijkomende vacatures, onder meer voor een aantal Dossierbeheerders - Accountants Service Minded & Contactvaardig Functieomschrijving " Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en bent een gewaardeerde gesprekspartner voor jouw klanten. " Je hebt de eindverantwoordelijkheid over je eigen dossiers: van inboeken tot aangifte. " Je kan zelfstanding de afsluitverrichtingen verwerken. " Je hebt een goede kennis van fiscaliteit en vennootschapsbelastingen. " Je rapporteert aan de Office Manager en kan steeds op zijn/haar technische ondersteuning rekenen.

6 Functieeisen " Je beschikt over een Bachelor diploma Fiscaliteit / Accountancy of een Master diploma in een financiële richting. (bvb TEW, Handelsingenieur,..). " Je kan terugkijken op een gelijkaardige werkervaring van drie tot vijf jaar binnen een Accountancy kantoor. " Je bent een vertrouwenspersoon met zin voor verantwoordelijkheid. " Je bent gedreven, klantgericht en werkt graag in team. " Je bent een secure en stressbestendige persoon, die administratieve precisie koppelt aan doorgedreven dienstvaardigheid. " Je bent leergierig en bereid interne opleidingen te volgen om uw knowhow te behouden en te vergroten. " Ervaring met Expert/M software is een voordeel. Arbeidsvoorwaarden Een financieel gezond bedrijf, volop in expansie. Een gedreven team van collega's, een leuke werkplek met de nieuwste hard - en software. Naast een permanente opleiding en een aantrekkelijke verloning met inbegrip van alle extra-legale voordelen (en waarbij het statuut bespreekbaar is) biedt men concrete doorgroei binnen een transparante managementstructuur, glijdende werkuren en dit alles in een filevrije omgeving. Standplaats Regio West-Vlaanderen Voor meer informatie Valeska SEYNHAEVE DECUPERE, BONTE & PARTNERS BV ovv BVBA Ieperstraat GELUWE Tel: 056/ Fax: 056/

7 VACATURE /005 ESTATE PLANNER PROGENTIS JONNAERT & PARTNERS is een gespecialiseerd recruteringskantoor voor de bancaire sector. Wij zoeken voor onze klant, Progentis gelegen te Brussel, een estate planner. PROGENTIS is een grote Family Office (vijftiental personen) met kantoren in Brussel / Kortrijk / Luxemburg. Zij richt zich vandaag voornamelijk naar Private klanten (85% bedijfsleiders en voornamelijk gelegen in Vlaanderen) die diensten nodig hebben om hun vermogen te optimaliseren in alle aspecten van hun privé-leven (nalatenschap, schenkingen, pensioenen, verzekeringen, fiscale optimalisatie en tax planning, vermogensbeheer, huwelijkstelsel, investeringsadvies, immobiliën, etc.). Uittreksels van Vandaag meer dan vroeger is het moeilijk geworden om op een goede en veilige manier vermogen op te bouwen. De snel wijzigende fiscaliteit, de globalisering en de alsmaar toenemende concurrentie, de strenger wordende voorschriften en administratie, maken het alsmaar complexer en risicovoller. Men heeft één kans om succes te boeken. Een tweede kans krijgt men doorgaans niet meer. En dan is het een kwestie om het schip waarop men vaart naar een veilige thuishaven te loodsen, over de jaren heen tot op de dag waarop men zijn financiële onafhankelijkheid bereikt. Ook goed en juist advies inwinnen is geen sinecure. De meeste adviseurs kunnen vanuit hun positie niet onafhankelijk opereren. Bovendien bekijken zij uw situatie vanuit hun specifiek vakgebied. Daardoor krijgt u voor één en dezelfde vraag vaak een verschillend antwoord. Dit bemoeilijkt niet alleen het beslissingsproces, maar leidt ook vaak tot verkeerde beslissingen. Komt daar nog bij dat het vermogen doorgaans verworven wordt over de jaren heen, waardoor de samenhang tussen de verschillende vermogenscomponenten is teloor gegaan. De doelstellingen van in het begin zijn veranderd, maar de strategie niet aangepast. En eens men erin geslaagd is om een volwaardig familiaal patrimonium op te bouwen komt de grootste uitdaging van allemaal, namelijk het beschermen van hetgeen men heeft opgebouwd, het veilig stellen van zijn toekomst en het voorbereiden van de overdracht van het vermogen naar de volgende generatie. De geringste fout wordt

8 hier zwaar afgestraft. Meer dan ooit heeft men behoefte aan een vaste vertrouwenspersoon, een vertrouwenspersoon wiens belang uw belang is. PROGENTIS biedt families en personen een geïntegreerde familiale dienstverlening (Integrated Family Services). Vanuit een totaal onafhankelijke en globale benadering bieden wij u een dienstverlening met hoge toegevoegde waarde waarbij wij alles in het werk stellen om samen met u uw financiële toekomst te optimaliseren en te beschermen. PROGENTIS kan men opsplitsen in twee aparte delen: PRO en GENTIS. Pro staat zowel voor voor als voor professioneel. Wij bieden u een hoogwaardige dienstverlening aan en doen dit op een heel professionele manier. Voor elke cliënt rollen wij de rode loper uit. Bij PROGENTIS voelt u dat u belangrijk bent voor ons en dat wij alles in het werk stellen om uw tevredenheid en vertrouwen te winnen. Gentis komt uit het Latijn (gens/gentes).in het Romeinse sociale systeem is een gens één grote familie die allen dezelfde naam dragen. Een gens staat onder het gezag van één persoon: de pater familias. De pater familias nam autonoom alle beslissingen die verband hielden met het familiaal patrimonium. Vandaag wordt de rol van de pater familias meestal ingevuld door de echtgenoten (partners) samen. Zij dienen alle beslissingen te nemen voor het welzijn van hun patrimonium. Geoffroy Steyt Gedelegeerd Bestuurder Afhankelijk van uw situatie gaan wij die technieken voor u gaan uitwerken waardoor u maximaal vermogen kan opbouwen enerzijds, en hetgeen u verworven heeft kan behouden anderzijds. Wij bieden u een transparante en onafhankelijke totaalservice aan voor alles wat met uw familiaal patrimonium in aanraking komt: Integrated Family Services. PROGENTIS is er voor de gens, voor de families, voor de cliënt, en het behartigen van uw belangen is onze enige bekommernis. Om haar activiteiten te versterken in Brussel, is zij op zoek naar een (m/v) Jurist-Fiscalist Estate Planner

9 VERANTWOORDELIJKHEDEN - U werkt, onder de supervisie van twee vennoten die tevens ook Professors zijn aan de UAMS in estate Planning, in de juridische en fiscale analyse van de patrimonium van vermogende klanten. - U evolueert om op termijn autonoom werk te leveren en expert te worden in de juridsche en fiscale materies (altijd in het belang van de klant). - Op korte termijn zult ook met de klanten rechtsreeks contacten hebben mbt. de dossiers inzake successieplanning, optimale vermogensstructuur, verzekeringen, vennootschapsvermogen. - U werkt nauw samen met relatiebeheerders en de commerciële dienst. - Gezien het een kleine firma is kunt u op maat evoluren naar gelang uw interessesferen, uw eigen ambitie en de noden van het bedrijf. PROFIEL - Master in de Rechten of TEW/Handelsingenieur en een bijkomende diploma in Fiscaliteit (FHS is een troef) - Een eerste ervaring in een privé-bank of bij een vermogensbeheer /notariskantoor als jurist-fiscalist - Deskundigheid inzake estate planning, successieplanning, personen- en vennootschapsbelastingen - Nederlandstalig met een goede kennis van het Frans - Teamspirit - Zelfstandig kunnen werken - Ordelijk - Harde werker die wil doorgroeien binnen een kleine structuur. INTERESSE? Neemt snel contact op met Pascal Jonnaert van JONNAERT & PARTNERS Louizalaan, Brussel tel.: 0479/ / fax: 02/ VACATURE /006

10 CARLO GAVAZZI SA/NV Schaarbeeklei 213 Bus 3, 1800 VILVOORDE Tel. : , Fax : Internet: BEDRIJF CARLO GAVAZZI AUTOMATION COMPONENTS is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verdelen van elektronische componenten voor industriële toepassingen en automatisering. De groep heeft vier productieeenheden (Italië, Malta Litouwen en China) van waaruit ze haar klanten in Europa, Noord- Amerika en het Verre Oosten bevoorraadt via een netwerk van 20 eigen verkoopskantoren en 40 distributeurs. CARLO GAVAZZI SA/NV, gevestigd te Vilvoorde, is momenteel op zoek naar een accountancy assistant (M/V) om haar Sales activiteiten mee te ondersteunen. FUNCTIEBESCHRIJVING Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de boekhouding van de vennootschap in samenwerking met de externe boekhouder - BTW aangiftes - Facturatie en debiteuren opvolging - Dagelijkse boekhouding - Payrolling: ism sociaal secretariaat - Rapportering van de cijfers aan Italië Bijkomend geef je ondersteuning aan je collega s en beantwoordt offerte aanvragen, verwerkt orders en maakt de nodige berekeningen. Op termijn kan je doorgroeien naar de functie van Accountant en dus de volledige eindverantwoordelijkheid van de boekhouding op je nemen. PROFIEL Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Gedreven en leergierig zijn. Administratief heel stipt en ordelijk werkend, goed vertrouwd met MS Office (Excel, Word, Powerpoint). Sociaal- en contactvaardig, klantgericht en flexibel in houding. Talenkennis: NL / FR / ENG AANBOD Je komt terecht in een hechte, stabiele organisatie. Contract van onbepaalde duur voltijds of deeltijds 4/5. Competitief salaris aangevuld met extra legale voordelen. CONTACT Motivatiebrief en Curriculum Vitae aan De heer Jean-Marc Brichart, HRM, via . VACATURE /007

11 KBC fiscaal en juridisch adviseur Estate Planning De KBC-groep is een geïntegreerde bank-verzekeraar voor hoofdzakelijk retail-, kmo- en privatebankingcliënten. De groep bekleedt vooraanstaande posities op zijn thuismarkten in België en Centraal- en Oost-Europa, waar de focus ligt op retailbankverzekeren, vermogensbeheer en diensten aan bedrijven. De KBC-groep telt ongeveer medewerkers en bedient circa 9 miljoen cliënten. Wil je meer informatie over de KBC-groep, surf dan naar Functieomschrijving Situering van de activiteiten De vacature situeert zich in het domein van de fiscale en juridische adviesverlening inzake Estate Planning voor Private Banking. Hierbij een beschrijving van je takenpakket: - Je geeft fiscaal en juridisch advies voor Private Banking. De adviezen kunnen betrekking hebben op de volgende materies: huwelijksvermogensrecht, erfrecht, successierecht, internationaal privaatrecht, vennootschapsrecht, familierecht, fiscaal recht.; - Je voert gesprekken met cliënten Private Banking; - Je maakt successieberekeningen voor cliënten Private Banking; - Je geeft voordrachten voor cliënten Private Banking; - Je geeft opleidingen en infosessies voor Private Banking relatiebeheerders; - Je volgt de actualiteit op de voet op en informeert hierover het Private Banking netwerk; - Je schrijft artikels voor publicaties van KBC gericht aan cliënten. Plaats van tewerkstelling: Brussel Profiel en Opleiding Wij zoeken iemand met volgend profiel: - Je hebt een masterdiploma in de rechten; - Je hebt ofwel een bijkomende opleiding fiscaliteit gevolgd ofwel ervaring in Estate Planning (je bent dan bereid een bijkomende opleiding fiscaliteit te volgen, indien je deze nog niet gevolgd zou hebben); - Je hebt een goed analyse-vermogen; - Je bent communicatievaardig, zowel mondeling als schriftelijk; - Je bent leergierig (je bent bereid om de nieuwigheden op de voet te volgen en in te spelen op nieuwe markttendensen); - Je bent flexibel (je bent bereid je te verplaatsen naar de verschillende Private Banking kantoren om cliëntengesprekken te voeren en infosessies of voordrachten te geven); - Kennis van het Frans is een pluspunt. Wij bieden Je kunt bij KBC rekenen op: - actieve begeleiding tijdens je loopbaan,

12 - een uitzonderlijk aanbod aan opleidings- en ontwikkelingskansen, - diverse doorgroeimogelijkheden, - een contract van onbepaalde duur, - een competitief beloningspakket, aangevuld met een ruim pakket aan aanvullende voordelen en personeelsvoorwaarden op onze bank- en verzekeringsproducten, - mogelijkheden om je werk en je privéleven op elkaar af te stemmen, - een dynamische werkomgeving met een open cultuur en aangename werksfeer. Hoe solliciteren? Solliciteer online via U vindt de vacature via de tab solliciteren.

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011 Fiscaal Adviseur Je bent een all-round specialist

Nadere informatie

Fiscaal Jurist/ Corporate Lawyer/ Tax Consultant

Fiscaal Jurist/ Corporate Lawyer/ Tax Consultant Academiejaar 2016-2017 6 december 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN december 2016 VACATURE 2016-2017/015 Kantoor Accountants- en Belastingconsulenten,

Nadere informatie

Vacature Office Manager/Secretaresse

Vacature Office Manager/Secretaresse Vacature Office Manager/Secretaresse Abeka, de fiscale en financiële ontzorger, is wegens zijn sterke groei op zoek naar een Office Manager/Secretaresse. U zal binnen ons modern kantoor met een team van

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit ACCOUNTANCY MEDEWERKER Bachelor Accountancy of Master Handelswetenschappen, TEW, Economie. Enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of in de volledige boekhouding van een

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020. Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert? Dan is dit de opportuniteit waar je naar zoekt!

PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020. Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert? Dan is dit de opportuniteit waar je naar zoekt! Academiejaar 2014-2015 23 juni 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020 Inleiding Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert?

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN maart 2015

PLAATSAANBIEDINGEN maart 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo Academiejaar 2014-2015 5 maart 2015 PLAATSAANBIEDINGEN maart 2015 VACATURE 2014-2015/010 Junior accountant dossierbeheerder in een boekhoud-

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN april 2015

PLAATSAANBIEDINGEN april 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo Academiejaar 2014-2015 1 april 2015 PLAATSAANBIEDINGEN april 2015 VACATURE 2014-2015/015 Manager Taks & Legal EC Restructuring & Real Estate

Nadere informatie

Manager Tax & Legal - Business Taks

Manager Tax & Legal - Business Taks Academiejaar 2015-2016 1 otober 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2015 VACATURE 2015-2016/001 Voor de versterking van het team als gevolg van de

Nadere informatie

Juridisch adviseur - Specialisatie Fiscaal Recht in verband met de notariële activiteit

Juridisch adviseur - Specialisatie Fiscaal Recht in verband met de notariële activiteit Academiejaar 2015-2016 14 december 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN december 2015 VACATURE 2015-2016/007 Voltijds of deeltijds Juridisch adviseur - Specialisatie

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN augustus 2017

PLAATSAANBIEDINGEN augustus 2017 Academiejaar 2016-2017 21 augustus 2017 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN augustus 2017 VACATURE 2016-2017/078 Pelckmans uitgevers maakt educatieve, algemene

Nadere informatie

Opdracht 2: Vacature

Opdracht 2: Vacature Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bedrijfsmanagement Sociale wetgeving Opdracht 2: Vacature CAMPUS Geel Jasper De Kinderen Yoran Peeters Academiejaar 2013-2014 Inleiding Tijdens een sollicitatie

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelreceptionist M/V * bachelor opleiding toerisme of hotelmanagement * goede talenkennis is noodzakelijk * bereid om in verschillende shiften te werken

Nadere informatie

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Konvert Interim NV Kennedypark 16 8500 Kortrijk Uitzendconsulent Regio Veurne m/v A1 niveau

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

Advocaat vennootschapsrecht (Antwerpen en/of Brussel)

Advocaat vennootschapsrecht (Antwerpen en/of Brussel) Advocaat vennootschapsrecht (Antwerpen en/of Brussel) Onze klant Onze klant, Greenille, is een onafhankelijk advocaten-, notaris- en belastingadvieskantoor, gespecialiseerd in de juridische en fiscale

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN september 2016

PLAATSAANBIEDINGEN september 2016 Academiejaar 2016-2017 15 september 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN september 2016 VACATURE 2016-2017/001 D&P Consulting te Beringen is een dynamisch

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2017

PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2017 Academiejaar 2016-2017 16 februari 2017 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2017 VACATURE 2016-2017/027 Als coöperatief boekhoudkantoor wil Q-bus

Nadere informatie

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Junior Accountant

Nadere informatie

Functietitel: Verantwoordelijke in de boekhouding. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk

Functietitel: Verantwoordelijke in de boekhouding. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Verantwoordelijke

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

14 JUSTITIEASSISTENTEN VOOR DE AFDELING JUSTITIEHUIZEN (MET AANLEG WERFRESERVE)

14 JUSTITIEASSISTENTEN VOOR DE AFDELING JUSTITIEHUIZEN (MET AANLEG WERFRESERVE) Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin in BRUSSEL zoekt 14 JUSTITIEASSISTENTEN VOOR DE AFDELING JUSTITIEHUIZEN (MET AANLEG WERFRESERVE) Contractueel onbepaalde duur Functieomschrijving Heb je interesse

Nadere informatie

jobmagazine good to know you

jobmagazine good to know you good to know you jobmagazine In bijlage vind je een greep uit onze jobaanbiedingen. Interesse in één van deze functies of graag bijkomende informatie?... kom snel langs in ons kantoor te Gent, Sint- Pietersnieuwstraat,

Nadere informatie

TTL vacaturevacature voor Office manager

TTL vacaturevacature voor Office manager vacature voor Office manager Bedrijf The Test LeadersThe Test Leaders Auteur Stefan Patry Versie V3.1 Laatste update jul. 1, 2014 Abstract Dit document beschrijft de vacature voor een Office manager. the

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN april 2016

PLAATSAANBIEDINGEN april 2016 Academiejaar 2015-2016 11 april 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN april 2016 VACATURE 2015-2016/024 Heb jij de durf en drive van een échte dossierbeheerder?

Nadere informatie

Wat kunnen wij voor u doen? Wij ondersteunen u bij:

Wat kunnen wij voor u doen? Wij ondersteunen u bij: Wat kunnen wij voor u doen? Als zelfstandige arts, chirurg, tandarts of kinesist wilt u zich graag in de eerste plaats focussen op uw werk. Maar al te vaak komen er heel wat administratieve en boekhoudkundige

Nadere informatie

Selectiereglement dossierbeheerder personeel

Selectiereglement dossierbeheerder personeel 1. Functiebeschrijving De dossierbeheerder maakt deel uit van de afdeling Personeel & Organisatie en werkt voor het personeelsbeheer en de loonadministratie nauw samen met de verantwoordelijke personeelsadministratie.

Nadere informatie

Vacature. Medewerker Acceptatie. 1. Kader (M/V)

Vacature. Medewerker Acceptatie. 1. Kader (M/V) 1. Kader De Nationale instelling voor radioactief afval en verrijkte splijtstoffen (NIRAS) is belast met het beheer van radioactief afval in België. Dit beheer omvat in het bijzonder de inventaris, het

Nadere informatie

TER ONDERSTEUNING VAN DE JURIDISCHE DIENST

TER ONDERSTEUNING VAN DE JURIDISCHE DIENST Het Departement Werk en Sociale Economie is op zoek naar één : JOBSTUDENT (M/V) TER ONDERSTEUNING VAN DE JURIDISCHE DIENST Entiteit: Departement Werk en Sociale Economie - Afdeling Juridische Diensten

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

functiebeschrijving ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

functiebeschrijving /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// functiebeschrijving /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Ruimte Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT ADMINISTRATIEVE

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

JURIST NIVEAU A. Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (C.O.I.V.)

JURIST NIVEAU A. Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (C.O.I.V.) JURIST NIVEAU A Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (C.O.I.V.) Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure

Nadere informatie

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren

Nadere informatie

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Blömer accountants en adviseurs Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Als professional op het gebied van accountancy en fiscale advisering zijn we u graag van dienst. Deskundig en betrokken

Nadere informatie

Allerlei boekhoudkundige-, fiscale- en administratieve taken zodat de studenten zich kunnen oriënteren op de toekomstige beroepssituatie.

Allerlei boekhoudkundige-, fiscale- en administratieve taken zodat de studenten zich kunnen oriënteren op de toekomstige beroepssituatie. Een eerste werkervaring bieden, studenten zichzelf laten bewijzen op de werkvloer, dat is een essentieel onderdeel van onze opleidingen. Het departement zoekt jaarlijks een opportuniteit op maat voor haar

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte

Nadere informatie

Coördinator psychosociaal welzijn (M/V)

Coördinator psychosociaal welzijn (M/V) Scholengroep 19 Dender wenst op korte termijn volgende vacature in te vullen: Coördinator psychosociaal welzijn (M/V) Als coördinator psychosociaal welzijn ben je begaan met welzijn op het werk. In dat

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) financiën

Voltijds deskundige (m/v) financiën De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost.

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost. Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van preventionist (statutair/contractueel) voor de stedelijke gemengde brandweerdienst De kandidaten moeten bereid zijn om over

Nadere informatie

Vacature. Jurist GO! Technische gegevens vacature. Doel van de functie. Jobinhoud

Vacature. Jurist GO! Technische gegevens vacature. Doel van de functie. Jobinhoud Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Vacature hoofdmedewerker administratie en planning. (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar

Vacature hoofdmedewerker administratie en planning. (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar Vacatures Hoofdmedewerker administratie en planning Omschrijving Vacature hoofdmedewerker administratie en planning (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar CC De Factorij

Nadere informatie

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior)

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior) Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse Romaric Croes 27 Mei 2013 Contents Fresco Consult BVBA... 1 Missie... 1 Informatie over de openstaande betrekking... 1 Titel... 1 Plaats in de organisatie...

Nadere informatie

Vacature. Research Director

Vacature. Research Director Vacature Research Director Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

HERSTRUCTURERINGEN OVERGANG VAN ONDERNEMINGEN BESCHERMING VAN INTELLECTUELE EIGENDOM VAN DE ON- DISCRIMINATIE

HERSTRUCTURERINGEN OVERGANG VAN ONDERNEMINGEN BESCHERMING VAN INTELLECTUELE EIGENDOM VAN DE ON- DISCRIMINATIE SOCIAAL STRAFRECHT INDIVIDUEEL ARBEIDSRECHT Alternatief loon en fiscaliteit Privéleven en bescherming van persoonsgegevens & tieve arbeidsrelaties HERSTRUCTURERINGEN OVERGANG VAN ONDERNEMINGEN BESCHERMING

Nadere informatie

Vacature. Client & Sales Support

Vacature. Client & Sales Support Vacature Client & Sales Support Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

Voltijds deskundige Personeel (m/v)

Voltijds deskundige Personeel (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Vacature Stafmedewerker

Vacature Stafmedewerker Studentenraad KU Leuven vzw s Meiersstraat 5 3000 Leuven www.sturakuleuven.be Vacature Stafmedewerker Over Stura KU Leuven Studentenraad KU Leuven (Stura KU Leuven) vzw is de officiële studentenraad van

Nadere informatie

Vacature Stafmedewerker Centraal

Vacature Stafmedewerker Centraal Studentenraad KU Leuven vzw s Meiersstraat 5 3000 Leuven www.sturakuleuven.be Over Stura KU Leuven Vacature Stafmedewerker Centraal Studentenraad KU Leuven (Stura KU Leuven) vzw is de officiële studentenraad

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeel@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS (38/38) CONTRACTUEEL DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR

Nadere informatie

De toezichtcommissie is een adviserend orgaan voor alle betrokken instanties bij de verwerking van persoonsgegevens in het kader van dit decreet.

De toezichtcommissie is een adviserend orgaan voor alle betrokken instanties bij de verwerking van persoonsgegevens in het kader van dit decreet. SELECTIEREGLEMENT Adviseur Vlaamse Toezichtcommissie (M/V) statutaire functie, rang A2 graad Adviseur met standplaats Brussel Departement Bestuurszaken, Beleidsdomein Bestuurszaken Selectienummer JPV10007/DBZ

Nadere informatie

AXI zoekt voor zijn afdeling Ontwikkeling : 4 JUNIOR ORACLE ANALYST/PROGRAMMEUR

AXI zoekt voor zijn afdeling Ontwikkeling : 4 JUNIOR ORACLE ANALYST/PROGRAMMEUR ICT dienstverlener AXI telt 230 enthousiaste medewerkers in België (Willebroek) en Nederland (Breda). AXI schrijft applicaties voor databanken en tot zijn kernactiviteiten behoren: middelgrote organisaties

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

EEN geslaagd PROjECT!

EEN geslaagd PROjECT! A & D Boekhoudkantoor, Klapstraat 58, 1790 Teralfene Tel 0473.821367 www.infoboekhouden.be DE BOEKHOUDER-FISCALIST BIBF: Uw PARTNER VOOR EEN geslaagd PROjECT! Een brochure van het Beroepsinstituut van

Nadere informatie

INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN

INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN AANVRAAG TOT TOEGANG TOT HET BEKWAAMHEIDSEXAMEN OP BASIS VAN TEN MINSTE ZEVEN JAAR ERVARING MET HET OOG OP DE VERKRIJGING VAN DE HOEDANIGHEID VAN

Nadere informatie

1 jobstudent Administratief ondersteuner Alden Biesen

1 jobstudent Administratief ondersteuner Alden Biesen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// werft aan in contractueel dienstverband 1 jobstudent Administratief ondersteuner Alden Biesen Afdeling: Cultureel

Nadere informatie

OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker

OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker Job onbepaalde duur (niet via uitzendkantoren) 1 Ft mw er tewerkgesteld in het Onthaalteam Functieomschrijving Het Sociaal Huis

Nadere informatie

SAMENWERKEN MET EEN BOEKHOUDER-FISCALIST

SAMENWERKEN MET EEN BOEKHOUDER-FISCALIST SAMENWERKEN MET EEN BOEKHOUDER-FISCALIST WAT IS EEN ERKEND BOEKHOUDER-FISCALIST? De boekhouder-fiscalist BIBF is uw bevoorrechte raadgever als zelfstandige ondernemer, als vrije beroepsbeoefenaar of als

Nadere informatie

MONTEA GROEIT EN ZOEKT (M/V)

MONTEA GROEIT EN ZOEKT (M/V) MONTEA GROEIT EN ZOEKT (M/V) TER VERSTERKING VAN HET TEAM IN BELGIË: PROJECT MANAGER PROJECT CALCULATOR ASSET MANAGER COMMERCIAL ASSISTANT Om 7 het team in het hoofdkantoor in België te versterken. Locatie:

Nadere informatie

Stafmedewerker Brusselwerking

Stafmedewerker Brusselwerking Stafmedewerker Brusselwerking Je wil je inzetten voor een diverse samenleving met gelijke kansen? Het Minderhedenforum (www.minderhedenforum.be) is de luidspreker van de meeste interculturele verenigingen.

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT

ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Wegen en

Nadere informatie

hoofdmedewerker boekhouding (M/V)

hoofdmedewerker boekhouding (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker boekhouding (M/V) Afdeling,

Nadere informatie

Medewerker Privacy & IT

Medewerker Privacy & IT Brussel Bishkek Genève Medewerker Privacy & IT Lorenz is een internationaal en onafhankelijk advocatenkantoor met vestigingen in Brussel, Bishkek en Genève. Wij werken voor multinationals, internationale

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

Boekhouder (B1-3) Infobundel

Boekhouder (B1-3) Infobundel Boekhouder (B1-3) Infobundel Gemeente & OCMW SINT-LAUREINS Het gemeentebestuur van Sint-Laureins organiseert een selectieprocedure voor de aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een (m/v):

Nadere informatie

Van der Steen, Diels,Van Gysel. Accountants Belastingconsulenten Ondernemingsadvies

Van der Steen, Diels,Van Gysel. Accountants Belastingconsulenten Ondernemingsadvies Uw 9 partner tot succes! { 4 Van der Steen, Diels,Van Gysel Accountants Belastingconsulenten Ondernemingsadvies 4 9 { 4 9 Uw partner tot succes! Wat kunnen wij voor u doen? VDV consultants is een gespecialiseerd

Nadere informatie

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS ONZE AANPAK MAAKT HET VERSCHIL Onze visie maakt het verschil Transparantie op vlak van werking en erelonen Voordelige abonnementsformules Gepersonaliseerd, op maat

Nadere informatie

INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN

INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN AANVRAAG TOT TOEGANG TOT HET BEKWAAMHEIDSEXAMEN OP BASIS VAN TEN MINSTE ZEVEN JAAR ERVARING MET HET OOG OP DE VERKRIJGING VAN DE HOEDANIGHEID VAN

Nadere informatie

Statutair bouwhistoricus voor de dienst Monumentenzorg

Statutair bouwhistoricus voor de dienst Monumentenzorg Aalst is een aangename, aantrekkelijke en actieve stad, die met een klantgerichte dienstverlening bijdraagt tot het welzijn van haar burgers. Op dit moment legt de stad Aalst een wervingsreserve (2 jaar

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Universitair

Nadere informatie

Support(er) voor ondernemers?

Support(er) voor ondernemers? Support(er) voor ondernemers? Voor onze vestiging op Texel zijn wij per direct op zoek naar assistent-accountants van verschillende niveaus Je keuze kunnen maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met je

Nadere informatie

Functietitel: HR-medewerker Werving & Selectie en Preventie & Bescherming. Bedrijfsnaam: De Vlaamse Milieumaatschappij

Functietitel: HR-medewerker Werving & Selectie en Preventie & Bescherming. Bedrijfsnaam: De Vlaamse Milieumaatschappij SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: HR-medewerker

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

ERKEND BOEKHOUDER-FISCALIST WORDEN. Verantwoordelijke uitgever: Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten

ERKEND BOEKHOUDER-FISCALIST WORDEN. Verantwoordelijke uitgever: Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten ERKEND BOEKHOUDER-FISCALIST WORDEN Verantwoordelijke uitgever: Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten 10/2017 DE BEROEPSACTIVITEITEN DE 2 BEROEPSPERSPECTIEVEN Fiscaliteit Boekhouder-fiscalist

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: dienstverlener/coach

Nadere informatie

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b)

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening te kunnen

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Rapporteert aan : de hiërarchisch overste

Functiebeschrijving. Rapporteert aan : de hiërarchisch overste Functiebeschrijving 130-02-20100722 Functietitel Doel van de functie Functiefamilie Plaats in de organisatie Administratief medewerker Uitvoeren van administratieve taken gekoppeld aan een bepaalde werking/dienst

Nadere informatie

JOB DESCRIPTION. Plaats van tewerkstelling. The Shift - Espace Jacqmotte - Hoogstraat 139 (b14) Brussel

JOB DESCRIPTION. Plaats van tewerkstelling. The Shift - Espace Jacqmotte - Hoogstraat 139 (b14) Brussel JOB DESCRIPTION Titel van de functie Organisatie Project Manager Talent2Connect is een nieuw initiatief. Het wil bijdragen aan de professionele integratie van personen met een afstand tot de Belgische

Nadere informatie

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V)

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen

Nadere informatie

Hoofd Vrije Tijd (A1a-A3a)

Hoofd Vrije Tijd (A1a-A3a) A. Algemene toelatingsvoorwaarden Hoofd Vrije Tijd (A1a-A3a) een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

Sint-Jan Berchmanscollege

Sint-Jan Berchmanscollege Sint-Jan Berchmanscollege Infobrochure ADMINISTRATIE & RETAIL (2de graad BSO, Kantoor & Verkoop) Leerlingprofiel Je bent 14-15 jaar. Je kiest voor een studierichting in de tweede graad. Je wilt meer te

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Verwater Industrial Services Noord Oost B.V. ( onderdeel Verwater Group)

FUNCTIEPROFIEL. Verwater Industrial Services Noord Oost B.V. ( onderdeel Verwater Group) FUNCTIEPROFIEL Opdrachtgever: Functienaam: Afdeling: Standplaats: Verwater Industrial Services Noord Oost B.V. ( onderdeel Verwater Group) HRM Business Partner Human Resources Emmen 1. ORGANISATIE Algemene

Nadere informatie

KU Leuven - onderwijs

KU Leuven - onderwijs WELKOM! KU Leuven - onderwijs Kwalitatief hoger onderwijs meer dan 55.000 studenten Nederlandstalig onderwijsaanbod o 55 bacheloropleidingen o 133 initiële masteropleidingen o 48 master-na-masteropleidingen

Nadere informatie

Bouw mee aan de mobiliteit van morgen

Bouw mee aan de mobiliteit van morgen Bouw mee aan de mobiliteit van morgen Traineeprogramma voor ingenieurs AGENTSCHAP WEGEN EN VERKEER WEGENENVERKEER.BE 3 ALS DIENSTKRINGINGENIEUR VOOR WEGEN LIMBURG BEN IK VERANTWOORDELIJK VOOR DE OPVOLGING

Nadere informatie

Vacature MW. Vacature 1. Functieomschrijving. Profiel

Vacature MW. Vacature 1. Functieomschrijving. Profiel Vacature MW Vacature 1 Functieomschrijving Als maatschappelijk werker zorg je voor het onthaal en vraagverheldering van de zorgvragen van ouders, school en leerlingen binnen de vier CLBbegeleidingsdomeinen.

Nadere informatie

VLAAMSE RAAD VOOR WETENSCHAP EN INNOVATIE VACATURE VOOR NAVORSER A2 (M/V) 1. Vacature

VLAAMSE RAAD VOOR WETENSCHAP EN INNOVATIE VACATURE VOOR NAVORSER A2 (M/V) 1. Vacature VLAAMSE RAAD VOOR WETENSCHAP EN INNOVATIE VACATURE VOOR NAVORSER A2 (M/V) 1. Vacature De Vlaamse Raad voor Wetenschap en Innovatie wenst ter ondersteuning van de stafdienst van de Raad één navorser (A2)

Nadere informatie

Meet the global leader with the personal touch

Meet the global leader with the personal touch Meet the global leader with the personal touch Wereldwijd toonaangevend op het gebied van werving & selectie Sinds Michael Page in 1976 in Londen werd opgericht, heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur?

MBO-beroep in beeld. Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? MBO-beroep in beeld Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening mbo-beroep, niveau 4 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd

Nadere informatie

Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider. Contract onbepaalde duur. Brussel

Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider. Contract onbepaalde duur. Brussel /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider Contract onbepaalde

Nadere informatie

functiebeschrijving ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

functiebeschrijving /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// functiebeschrijving /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Ruimte Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT Grafische ondersteuning

Nadere informatie

ZELFSTANDIG PSYCHOLOOG/ TOEGEPASTE PSYCHOLOOG (M/V)

ZELFSTANDIG PSYCHOLOOG/ TOEGEPASTE PSYCHOLOOG (M/V) Meer info over Revalidatie Carpe Diem Terug naar alle zoekresultaten Deel Mail Print Revalidatie Carpe Diem in KALMTHOUT zoekt ZELFSTANDIG PSYCHOLOOG/ TOEGEPASTE PSYCHOLOOG (M/V) Zelfstandige activiteit

Nadere informatie

KANTOORVOORSTELLING. Over ons Uw voordelen Geschiedenis Partners Referen?es Contact. Accoun?ng Audi?ng Consul?ng

KANTOORVOORSTELLING. Over ons Uw voordelen Geschiedenis Partners Referen?es Contact. Accoun?ng Audi?ng Consul?ng KANTOORVOORSTELLING Over ons Uw voordelen Geschiedenis Partners Referen?es Contact Accoun?ng Audi?ng Consul?ng Over ons Gespecialiseerd in boekhouden, accountancy, fiscaliteit, audit, bedrijfsrevisoraat,

Nadere informatie