PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2012"

Transcriptie

1 Academiejaar oktober 2012 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2012 VACATURE /001 De Universiteit Hasselt draagt bij tot de ontwikkeling van de kenniseconomie in de (Eu)regio. Actief onderwijs op maat van de student, toponderzoek in welomlijnde domeinen en een internationale oriëntatie zijn haar kenmerken. Dank zij haar kleinschaligheid bouwt zij met haar medewerkers aan een organisatie waar het aangenaam werken is. Kwaliteiten bij mensen zijn de enige maatstaf. Geslacht, etnische afkomst, handicap, nationaliteit, leeftijd worden niet in overweging genomen. De faculteit Rechten van de Universiteit Hasselt zoekt een (m/v) doctoraatsbursaal Grensoverschrijdend economisch verkeer Taakomschrijving De kandidaat verricht onderzoek binnen het Centrum voor Overheid en Recht (CORe) van de faculteit Rechten. De kandidaat doet onderzoek binnen het project "Een fiscale, sociale en familiale analyse (met proeve van oplossing) van de problemen bij grensoverschrijdend economisch verkeer vanuit het oogpunt van de actieve werknemer en ondernemer". Het project strekt ertoe de rechtspositie van grensoverschrijdend actieve personen te bestuderen vanuit drie rechtstakken: het fiscaal, sociaal en het familierecht. Zowel de rechtspositie van de werknemer als van de zelfstandige komt aan bod. Dit onderzoek leidt tot een doctoraatsproefschrift; de nodige begeleiding wordt voorzien. De kandidaat kan ook beperkt ingeschakeld worden in het onderwijs.

2 Profiel Goede kennis van het Engels en het Frans Interesse voor fundamenteel rechtswetenschappelijk onderzoek Goede en aantoonbare kennis van fiscaal recht (nl. personen- en/of vennootschapsbelasting) en bereid zich in te werken in het sociaal en familiaal recht Uitgesproken interesse voor interdisciplinair onderzoek Diploma Master in de rechten (of gelijkwaardig). Goede studieresultaten strekken tot aanbeveling. Relevante praktijkervaring of een bijkomende Master na Master in het fiscaal recht strekt eveneens tot aanbeveling. Tewerkstelling Doctoraatsbeurs voor 2 x 2 jaar met tussentijdse evaluatie. Bijkomende inlichtingen Inhoud takenpakket: Prof. dr. Elly VAN DE VELDE, , Prof. dr. Johan PEETERS, , Inhoud arbeidsvoorwaarden en selectieprocedure: Kandidaatstelling Gebeurt met sollicitatieformulieren die u hier kan downloaden: en via terugsturen op het adres: Sollicitaties kunnen uiterlijk op 28 oktober 2012 ingediend worden. Selectieprocedure Voorselectie op CV. Interview voor de geselecteerde kandidaten.

3 VACATURE /002 Het kantoor Lenaerts-Heremans is reeds meer dan 25 jaar één van de toonaangevende belastingadviespraktijken op gebied van tax routing tussen Nederland en België. Wij zijn de partner van vele KMO s, vrije beroepen, vermogende particulieren,.. zowel van gevestigde bedrijven als startende ondernemingen, hun bedrijfsleiders en aandeelhouders voor fiscale dienstverlening en expertise. Vandaag zijn we met 18 enthousiaste en ambitieuze medewerkers, die zich gespecialiseerd hebben in welbepaalde kennisdomeinen binnen ons vakgebied. En we blijven groeien en willen jou er graag bij als: boekhouder / fiscalist m/v mét ambitie Jouw uitdaging Je voert de boekhouding van diverse vennootschappen en beheert zo zelfstandig mogelijk een gevarieerde klantenportefeuille: Aankopen, verkopen, banken, diversen inboeken BTW aangiften (maand- en kwartaalaangiftes) voorbereiden Balansdossiers opmaken Bij de opmaak van jaarrekeningen assisteren Fiscale aangiftes voorbereiden Deelnemen aan interne lectuurvergaderingen En : Je werkt samen met je collega s aan de verdere uitbouw van de afdeling accountancy. Jouw profiel: Je bent in het bezit van een Bachelor accountancy/fiscaliteit (of gelijkwaardig door ervaring) en je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je kent de boekhoudwetgeving en trekt dit door naar de vennootschapsbelasting. Je hebt een goede kennis van en ervaring met BTW en houdt deze kennis ook up-to-date. Je bent efficiënt en hebt een uitgesproken gevoel voor cijfers. Je werkt vlot met verschillende boekhoudprogramma s. Ons aanbod We bieden jou een toffe job met ruime verantwoordelijkheid binnen een jong en dynamisch team. Vanzelfsprekend krijg je een competitief salarispakket met extralegale voordelen en voorzien we de nodige opleiding en bijscholing o.a. via seminars zodat je kennis steeds op punt blijft! Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie en een ongedwongen bedrijfscultuur waarin jouw capaciteiten volledig aan bod kunnen komen. Interesse? Stuur dan meteen je motivatiebrief en cv naar of solliciteer on line :

4 VACATURE /003 Het kantoor Lenaerts-Heremans is reeds meer dan 25 jaar één van de toonaangevende belastingadviespraktijken op gebied van tax routing tussen Nederland en België. Wij zijn de partner van vele KMO s, vrije beroepen, vermogende particulieren,.. zowel van gevestigde bedrijven als startende ondernemingen, hun bedrijfsleiders en aandeelhouders voor fiscale dienstverlening en expertise. Vandaag zijn we met 18 enthousiaste en ambitieuze medewerkers, die zich gespecialiseerd hebben in welbepaalde kennisdomeinen binnen ons vakgebied. En we blijven groeien en willen jou er graag bij als: gedreven verantwoordelijke (m/v) van ons fiscaal-juridisch team Jouw uitdaging Jouw collega s kunnen rekenen op je gedegen praktijkervaring Je bereidt aangiften van personen- en vennootschapsbelasting voor, vaak met internationale aspecten en je coacht je 3 collega s hierin. Je hebt ook oog én oor voor bijkomende adviesverlening en optimalisaties. Je vertaalt vragen van klanten naar praktisch toepasbare adviezen i.v.m. personen-, vennootschaps- en indirecte belastingen. Je begeleidt klanten vervolgens bij de implementatie hiervan. Je helpt klanten bij de juridische vormgeving van hun onderneming en de gevolgen hiervan op het contractenrecht, het huwelijksvermogens- en erfrecht, het arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. Je assisteert bij fiscale procedures en coördineert fiscale rulings. Je werkt mee aan onze nieuwsbrief en lectuurvergadering. Je bent de stuwende kracht in het fiscaal-juridisch team. Jouw profiel Je verzekert de groei van het fiscaal-juridisch team door een professionele en mensgerichte aanpak. Je bent een jurist of economist met een bijkomende fiscale opleiding en hebt de ambitie om het statuut van IAB belastingconsulent te verwerven, of je hebt dit reeds. Je hebt een ruime ervaring in personen-en vennootschapsbelasting en houdt ervan om ondernemers te adviseren bij uiteenlopende fiscale en juridische vragen. Je communiceert vlot (zowel F2F, telefonisch als schriftelijk). Je bent gedreven en klantgericht met een neus voor bijkomende opportuniteiten.

5 Ons aanbod We bieden jou een toffe job met eigen verantwoordelijkheid binnen een jong en dynamisch team. Vanzelfsprekend krijg je een competitief salarispakket met extralegale voordelen! Je ambities en verdere carrièremogelijkheden bespreken we graag tijdens ons persoonlijk onderhoud met jou. Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie en een ongedwongen bedrijfscultuur waarin jouw capaciteiten alle ruimte krijgen. Je kan ook constant bijscholen en je kennis van nieuwe wetgeving, rechtspraak en rechtsleer o.a. via het volgen van seminars actueel houden. Interesse? Stuur dan meteen je motivatiebrief en CV naar of solliciteer on line: VACATURE /004 Dossierbeheerder - Accountant Organisatie Wij zijn een groeiend en professioneel gerund Accountancy en Fiscaal Advies kantoor, met verschillende vestigingen. Op vandaag stellen we 35 gemotiveerde medewerkers aan het werk. Wij staan voor deskundigheid, professionele opvolging en kwalitatieve afwerking van de dossiers. Het persoonlijk contact, de accurate aanpak en ondersteuning, het juiste advies en de snelle service worden door onze klanten bijzonder gewaardeerd. Ons team is creatief en innovatief. Het is permanent in beweging, staat open voor vernieuwing, moderniseert voortdurend en is bovenal veeleisend voor zichzelf. Het behalen van het ISO certificaat in 2003 is dan ook een erkenning en tevens een bekroning voor meer dan 20 jaar hard, degelijk en klantgericht kwaliteitswerk in het domein van boekhouding en fiscaliteit. Door ons ambitieus strategisch groeiplan, zijn er momenteel een aantal bijkomende vacatures, onder meer voor een aantal Dossierbeheerders - Accountants Service Minded & Contactvaardig Functieomschrijving " Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en bent een gewaardeerde gesprekspartner voor jouw klanten. " Je hebt de eindverantwoordelijkheid over je eigen dossiers: van inboeken tot aangifte. " Je kan zelfstanding de afsluitverrichtingen verwerken. " Je hebt een goede kennis van fiscaliteit en vennootschapsbelastingen. " Je rapporteert aan de Office Manager en kan steeds op zijn/haar technische ondersteuning rekenen.

6 Functieeisen " Je beschikt over een Bachelor diploma Fiscaliteit / Accountancy of een Master diploma in een financiële richting. (bvb TEW, Handelsingenieur,..). " Je kan terugkijken op een gelijkaardige werkervaring van drie tot vijf jaar binnen een Accountancy kantoor. " Je bent een vertrouwenspersoon met zin voor verantwoordelijkheid. " Je bent gedreven, klantgericht en werkt graag in team. " Je bent een secure en stressbestendige persoon, die administratieve precisie koppelt aan doorgedreven dienstvaardigheid. " Je bent leergierig en bereid interne opleidingen te volgen om uw knowhow te behouden en te vergroten. " Ervaring met Expert/M software is een voordeel. Arbeidsvoorwaarden Een financieel gezond bedrijf, volop in expansie. Een gedreven team van collega's, een leuke werkplek met de nieuwste hard - en software. Naast een permanente opleiding en een aantrekkelijke verloning met inbegrip van alle extra-legale voordelen (en waarbij het statuut bespreekbaar is) biedt men concrete doorgroei binnen een transparante managementstructuur, glijdende werkuren en dit alles in een filevrije omgeving. Standplaats Regio West-Vlaanderen Voor meer informatie Valeska SEYNHAEVE DECUPERE, BONTE & PARTNERS BV ovv BVBA Ieperstraat GELUWE Tel: 056/ Fax: 056/

7 VACATURE /005 ESTATE PLANNER PROGENTIS JONNAERT & PARTNERS is een gespecialiseerd recruteringskantoor voor de bancaire sector. Wij zoeken voor onze klant, Progentis gelegen te Brussel, een estate planner. PROGENTIS is een grote Family Office (vijftiental personen) met kantoren in Brussel / Kortrijk / Luxemburg. Zij richt zich vandaag voornamelijk naar Private klanten (85% bedijfsleiders en voornamelijk gelegen in Vlaanderen) die diensten nodig hebben om hun vermogen te optimaliseren in alle aspecten van hun privé-leven (nalatenschap, schenkingen, pensioenen, verzekeringen, fiscale optimalisatie en tax planning, vermogensbeheer, huwelijkstelsel, investeringsadvies, immobiliën, etc.). Uittreksels van Vandaag meer dan vroeger is het moeilijk geworden om op een goede en veilige manier vermogen op te bouwen. De snel wijzigende fiscaliteit, de globalisering en de alsmaar toenemende concurrentie, de strenger wordende voorschriften en administratie, maken het alsmaar complexer en risicovoller. Men heeft één kans om succes te boeken. Een tweede kans krijgt men doorgaans niet meer. En dan is het een kwestie om het schip waarop men vaart naar een veilige thuishaven te loodsen, over de jaren heen tot op de dag waarop men zijn financiële onafhankelijkheid bereikt. Ook goed en juist advies inwinnen is geen sinecure. De meeste adviseurs kunnen vanuit hun positie niet onafhankelijk opereren. Bovendien bekijken zij uw situatie vanuit hun specifiek vakgebied. Daardoor krijgt u voor één en dezelfde vraag vaak een verschillend antwoord. Dit bemoeilijkt niet alleen het beslissingsproces, maar leidt ook vaak tot verkeerde beslissingen. Komt daar nog bij dat het vermogen doorgaans verworven wordt over de jaren heen, waardoor de samenhang tussen de verschillende vermogenscomponenten is teloor gegaan. De doelstellingen van in het begin zijn veranderd, maar de strategie niet aangepast. En eens men erin geslaagd is om een volwaardig familiaal patrimonium op te bouwen komt de grootste uitdaging van allemaal, namelijk het beschermen van hetgeen men heeft opgebouwd, het veilig stellen van zijn toekomst en het voorbereiden van de overdracht van het vermogen naar de volgende generatie. De geringste fout wordt

8 hier zwaar afgestraft. Meer dan ooit heeft men behoefte aan een vaste vertrouwenspersoon, een vertrouwenspersoon wiens belang uw belang is. PROGENTIS biedt families en personen een geïntegreerde familiale dienstverlening (Integrated Family Services). Vanuit een totaal onafhankelijke en globale benadering bieden wij u een dienstverlening met hoge toegevoegde waarde waarbij wij alles in het werk stellen om samen met u uw financiële toekomst te optimaliseren en te beschermen. PROGENTIS kan men opsplitsen in twee aparte delen: PRO en GENTIS. Pro staat zowel voor voor als voor professioneel. Wij bieden u een hoogwaardige dienstverlening aan en doen dit op een heel professionele manier. Voor elke cliënt rollen wij de rode loper uit. Bij PROGENTIS voelt u dat u belangrijk bent voor ons en dat wij alles in het werk stellen om uw tevredenheid en vertrouwen te winnen. Gentis komt uit het Latijn (gens/gentes).in het Romeinse sociale systeem is een gens één grote familie die allen dezelfde naam dragen. Een gens staat onder het gezag van één persoon: de pater familias. De pater familias nam autonoom alle beslissingen die verband hielden met het familiaal patrimonium. Vandaag wordt de rol van de pater familias meestal ingevuld door de echtgenoten (partners) samen. Zij dienen alle beslissingen te nemen voor het welzijn van hun patrimonium. Geoffroy Steyt Gedelegeerd Bestuurder Afhankelijk van uw situatie gaan wij die technieken voor u gaan uitwerken waardoor u maximaal vermogen kan opbouwen enerzijds, en hetgeen u verworven heeft kan behouden anderzijds. Wij bieden u een transparante en onafhankelijke totaalservice aan voor alles wat met uw familiaal patrimonium in aanraking komt: Integrated Family Services. PROGENTIS is er voor de gens, voor de families, voor de cliënt, en het behartigen van uw belangen is onze enige bekommernis. Om haar activiteiten te versterken in Brussel, is zij op zoek naar een (m/v) Jurist-Fiscalist Estate Planner

9 VERANTWOORDELIJKHEDEN - U werkt, onder de supervisie van twee vennoten die tevens ook Professors zijn aan de UAMS in estate Planning, in de juridische en fiscale analyse van de patrimonium van vermogende klanten. - U evolueert om op termijn autonoom werk te leveren en expert te worden in de juridsche en fiscale materies (altijd in het belang van de klant). - Op korte termijn zult ook met de klanten rechtsreeks contacten hebben mbt. de dossiers inzake successieplanning, optimale vermogensstructuur, verzekeringen, vennootschapsvermogen. - U werkt nauw samen met relatiebeheerders en de commerciële dienst. - Gezien het een kleine firma is kunt u op maat evoluren naar gelang uw interessesferen, uw eigen ambitie en de noden van het bedrijf. PROFIEL - Master in de Rechten of TEW/Handelsingenieur en een bijkomende diploma in Fiscaliteit (FHS is een troef) - Een eerste ervaring in een privé-bank of bij een vermogensbeheer /notariskantoor als jurist-fiscalist - Deskundigheid inzake estate planning, successieplanning, personen- en vennootschapsbelastingen - Nederlandstalig met een goede kennis van het Frans - Teamspirit - Zelfstandig kunnen werken - Ordelijk - Harde werker die wil doorgroeien binnen een kleine structuur. INTERESSE? Neemt snel contact op met Pascal Jonnaert van JONNAERT & PARTNERS Louizalaan, Brussel tel.: 0479/ / fax: 02/ VACATURE /006

10 CARLO GAVAZZI SA/NV Schaarbeeklei 213 Bus 3, 1800 VILVOORDE Tel. : , Fax : Internet: BEDRIJF CARLO GAVAZZI AUTOMATION COMPONENTS is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verdelen van elektronische componenten voor industriële toepassingen en automatisering. De groep heeft vier productieeenheden (Italië, Malta Litouwen en China) van waaruit ze haar klanten in Europa, Noord- Amerika en het Verre Oosten bevoorraadt via een netwerk van 20 eigen verkoopskantoren en 40 distributeurs. CARLO GAVAZZI SA/NV, gevestigd te Vilvoorde, is momenteel op zoek naar een accountancy assistant (M/V) om haar Sales activiteiten mee te ondersteunen. FUNCTIEBESCHRIJVING Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de boekhouding van de vennootschap in samenwerking met de externe boekhouder - BTW aangiftes - Facturatie en debiteuren opvolging - Dagelijkse boekhouding - Payrolling: ism sociaal secretariaat - Rapportering van de cijfers aan Italië Bijkomend geef je ondersteuning aan je collega s en beantwoordt offerte aanvragen, verwerkt orders en maakt de nodige berekeningen. Op termijn kan je doorgroeien naar de functie van Accountant en dus de volledige eindverantwoordelijkheid van de boekhouding op je nemen. PROFIEL Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Gedreven en leergierig zijn. Administratief heel stipt en ordelijk werkend, goed vertrouwd met MS Office (Excel, Word, Powerpoint). Sociaal- en contactvaardig, klantgericht en flexibel in houding. Talenkennis: NL / FR / ENG AANBOD Je komt terecht in een hechte, stabiele organisatie. Contract van onbepaalde duur voltijds of deeltijds 4/5. Competitief salaris aangevuld met extra legale voordelen. CONTACT Motivatiebrief en Curriculum Vitae aan De heer Jean-Marc Brichart, HRM, via . VACATURE /007

11 KBC fiscaal en juridisch adviseur Estate Planning De KBC-groep is een geïntegreerde bank-verzekeraar voor hoofdzakelijk retail-, kmo- en privatebankingcliënten. De groep bekleedt vooraanstaande posities op zijn thuismarkten in België en Centraal- en Oost-Europa, waar de focus ligt op retailbankverzekeren, vermogensbeheer en diensten aan bedrijven. De KBC-groep telt ongeveer medewerkers en bedient circa 9 miljoen cliënten. Wil je meer informatie over de KBC-groep, surf dan naar Functieomschrijving Situering van de activiteiten De vacature situeert zich in het domein van de fiscale en juridische adviesverlening inzake Estate Planning voor Private Banking. Hierbij een beschrijving van je takenpakket: - Je geeft fiscaal en juridisch advies voor Private Banking. De adviezen kunnen betrekking hebben op de volgende materies: huwelijksvermogensrecht, erfrecht, successierecht, internationaal privaatrecht, vennootschapsrecht, familierecht, fiscaal recht.; - Je voert gesprekken met cliënten Private Banking; - Je maakt successieberekeningen voor cliënten Private Banking; - Je geeft voordrachten voor cliënten Private Banking; - Je geeft opleidingen en infosessies voor Private Banking relatiebeheerders; - Je volgt de actualiteit op de voet op en informeert hierover het Private Banking netwerk; - Je schrijft artikels voor publicaties van KBC gericht aan cliënten. Plaats van tewerkstelling: Brussel Profiel en Opleiding Wij zoeken iemand met volgend profiel: - Je hebt een masterdiploma in de rechten; - Je hebt ofwel een bijkomende opleiding fiscaliteit gevolgd ofwel ervaring in Estate Planning (je bent dan bereid een bijkomende opleiding fiscaliteit te volgen, indien je deze nog niet gevolgd zou hebben); - Je hebt een goed analyse-vermogen; - Je bent communicatievaardig, zowel mondeling als schriftelijk; - Je bent leergierig (je bent bereid om de nieuwigheden op de voet te volgen en in te spelen op nieuwe markttendensen); - Je bent flexibel (je bent bereid je te verplaatsen naar de verschillende Private Banking kantoren om cliëntengesprekken te voeren en infosessies of voordrachten te geven); - Kennis van het Frans is een pluspunt. Wij bieden Je kunt bij KBC rekenen op: - actieve begeleiding tijdens je loopbaan,

12 - een uitzonderlijk aanbod aan opleidings- en ontwikkelingskansen, - diverse doorgroeimogelijkheden, - een contract van onbepaalde duur, - een competitief beloningspakket, aangevuld met een ruim pakket aan aanvullende voordelen en personeelsvoorwaarden op onze bank- en verzekeringsproducten, - mogelijkheden om je werk en je privéleven op elkaar af te stemmen, - een dynamische werkomgeving met een open cultuur en aangename werksfeer. Hoe solliciteren? Solliciteer online via U vindt de vacature via de tab solliciteren.

Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies

Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Wim Verdoodt wim.verdoodt@jobatmedia.be Roeselare Kortrijk Doornik - Sint-Niklaas Veldegem Middelkerke

Nadere informatie

Verplicht solliciteren over de landsgrenzen?

Verplicht solliciteren over de landsgrenzen? Op zoek naar nog meer toffe jobs in Limburg? Surf naar Jobat.be/limburg editie Limburg de Jobat.be crew Onze adviseurs luisteren Redactie en reporters tergraag plaatse naar uw verhaal voor het gepaste

Nadere informatie

Bemiddeling heeft nog geen voet aan grond op de werkvloer

Bemiddeling heeft nog geen voet aan grond op de werkvloer ZATERDAG 15 T/M VRIJDAG 21 februari 2014 www.jobat.be Voor de job van je leven Bemiddeling heeft nog geen voet aan grond op de werkvloer Een conflict op de werkvloer wordt in ons land veel vaker via de

Nadere informatie

LOGISTICS & PRODUCTION PLANNING OFFICER

LOGISTICS & PRODUCTION PLANNING OFFICER Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. We leveren drinkwater aan 2,8 miljoen klanten in 171 Vlaamse

Nadere informatie

OPERATIONS MANAGER people manager met technische background ingenieur of gelijkwaardig door ervaring (ref. 94 501B)

OPERATIONS MANAGER people manager met technische background ingenieur of gelijkwaardig door ervaring (ref. 94 501B) Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Wim Verdoodt wim.verdoodt@jobatmedia.be Roeselare Kortrijk Doornik - Sint-Niklaas Veldegem Middelkerke

Nadere informatie

Op zoek naar nog meer jobs in West-Vlaanderen? Let s talk + 8.299. JOBS in de kijker. Fusie tussen Ardo en Dujardin Foods goedgekeurd

Op zoek naar nog meer jobs in West-Vlaanderen? Let s talk + 8.299. JOBS in de kijker. Fusie tussen Ardo en Dujardin Foods goedgekeurd Op zoek naar nog meer jobs in West-Vlaanderen? Surf naar Jobat.be/West-Vlaanderen Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Johan Depaepe johan.depaepe@jobatmedia.be

Nadere informatie

Lift-off voor sterkere regionale luchthavens

Lift-off voor sterkere regionale luchthavens Op zoek naar nog meer jobs in West-Vlaanderen? Surf naar Jobat.be/West-Vlaanderen Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Johan Depaepe johan.depaepe@jobatmedia.be

Nadere informatie

Medewerkers moeten met data leren omgaan

Medewerkers moeten met data leren omgaan Op zoek naar nog meer jobs? Surf naar Jobat.be De opkomst van de citizen data scientist Medewerkers moeten met data leren omgaan Een verkoper die een beetje data minded is en weet hoe hij de tools moet

Nadere informatie

Vacaturekrant april 2015 Op zoek naar bedienden provincie Antwerpen

Vacaturekrant april 2015 Op zoek naar bedienden provincie Antwerpen Vacaturekrant april 2015 Op zoek naar bedienden provincie Antwerpen DC 40103 - VG.1246/BUOSAP - B-C07.002 00309-405 00309-406 - W.INT.RE.RS.SO.148 t-office Antwerpen is op zoek naar (m/v): Portfolio Manager

Nadere informatie

Acht op de tien ontslagen werknemers IJsboerke hebben opnieuw werk

Acht op de tien ontslagen werknemers IJsboerke hebben opnieuw werk Op zoek naar nog meer jobs? Surf naar Jobat.be Goed outplacement vraagt om heldere visie op arbeidsmarkt Acht op de tien ontslagen werknemers IJsboerke hebben opnieuw werk Begin 2013 stapten 89 van de

Nadere informatie

Meer winkels maar steeds minder zelfstandige handelaars

Meer winkels maar steeds minder zelfstandige handelaars Op zoek naar nog meer jobs in West-Vlaanderen? Surf naar Jobat.be/West-Vlaanderen Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Wilt u adverteren?

Nadere informatie

AZ Sint-Lucas wil werk werkbaar houden. Op zoek naar nog meer jobs in Oost-Vlaanderen?

AZ Sint-Lucas wil werk werkbaar houden. Op zoek naar nog meer jobs in Oost-Vlaanderen? Op zoek naar nog meer jobs in Oost-Vlaanderen? Surf naar Jobat.be/Oost-Vlaanderen Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Wim Verdoodt wim.verdoodt@jobatmedia.be

Nadere informatie

Wilt u adverteren? Johan Depaepe johan.depaepe@jobatmedia.be. info@jobatmedia.be 02 467 48 00

Wilt u adverteren? Johan Depaepe johan.depaepe@jobatmedia.be. info@jobatmedia.be 02 467 48 00 Op zoek naar nog meer jobs in West-Vlaanderen? Surf naar Jobat.be/West-Vlaanderen Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Wilt u adverteren?

Nadere informatie

Op zoek naar nog meer jobs in West-Vlaanderen?

Op zoek naar nog meer jobs in West-Vlaanderen? Op zoek naar nog meer jobs in West-Vlaanderen? Surf naar Jobat.be/West-Vlaanderen Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Wilt u adverteren?

Nadere informatie

Samuel DeWever is Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer

Samuel DeWever is Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer Op zoek naar nog meer jobs in Vlaams-Brabant? Surf naar Jobat.be/Vlaams-Brabant Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Erik Derycke erik.derycke@jobatmedia.be

Nadere informatie

+5.847 jobs op jobat.be. Sales & Marketing. Marketing en social media. Jobs in Oost-Vlaanderen

+5.847 jobs op jobat.be. Sales & Marketing. Marketing en social media. Jobs in Oost-Vlaanderen ZATERDAG 1 2 T/M VRIJDAG 18 JANUARI 2013 www.jobat.be Marketing en social media Voor de job van je leven Dossier Sales & Marketing Ik ben een semibeliever Goed gebruikt, versterken sociale media je merk.

Nadere informatie

Veritas laat werknemers nieuwe hoofdzetel en warehouse aankleden

Veritas laat werknemers nieuwe hoofdzetel en warehouse aankleden Op zoek naar nog meer jobs? Surf naar Jobat.be Veritas laat werknemers nieuwe hoofdzetel en warehouse aankleden Een brand en milieuprotest tegen een geplande nieuwbouw deed Veritas na enkele omzwervingen

Nadere informatie

Kwart cfo s wil nieuwe jobs invullen

Kwart cfo s wil nieuwe jobs invullen ZATERDAG 6 APRIL T/M VRIJDAG 1 2 APRIL 201 3 www.jobat.be Voor de job van je leven Onderzoek bij 200 financieel verantwoordelijken Dossier Finance & Consulting Kwart cfo s wil nieuwe jobs invullen Bijna

Nadere informatie

1 op 3 hooggeschoolden zoekt andere job

1 op 3 hooggeschoolden zoekt andere job ZATERDAG 14 DECEMBER T/M VRIJDAG 20 DECEMBER 201 3 www.jobat.be Voor de job van je leven Onderzoek: zitten we opnieuw minder vast op onze stoel? 1 op 3 hooggeschoolden zoekt andere job Ingenieurs, financiële

Nadere informatie

Doorstroming naar reguliere economie blijft moeilijk

Doorstroming naar reguliere economie blijft moeilijk Op zoek naar nog meer jobs in Oost-Vlaanderen? Surf naar Jobat.be/Oost-Vlaanderen Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Wilt u adverteren?

Nadere informatie

+7.653 jobs op Jobat.be. Jobs in Brussel & Vlaams-Brabant. Special

+7.653 jobs op Jobat.be. Jobs in Brussel & Vlaams-Brabant. Special ZATERDAG 8 T/M VRIJDAG 14 februari 2014 Special Werken in de BouW www.jobat.be Voor de job van je leven 7 op de 10 studenten bouwbachelor komt uit TSo De Vlaamse Confederatie bouw wijst al langer op het

Nadere informatie

Op zoek naar nog meer jobs in Oost-Vlaanderen?

Op zoek naar nog meer jobs in Oost-Vlaanderen? Op zoek naar nog meer jobs in Oost-Vlaanderen? Surf naar Jobat.be/Oost-Vlaanderen Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Wim Verdoodt wim.verdoodt@jobatmedia.be

Nadere informatie

Op zoek naar nog meer jobs in West-Vlaanderen?

Op zoek naar nog meer jobs in West-Vlaanderen? Op zoek naar nog meer jobs in West-Vlaanderen? Surf naar Jobat.be/West-Vlaanderen Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Johan Depaepe johan.depaepe@jobatmedia.be

Nadere informatie

Wilt u adverteren? Annick Housen - 011 87 83 64

Wilt u adverteren? Annick Housen - 011 87 83 64 Op zoek naar nog meer toffe jobs in Limburg? Surf naar Jobat.be/limburg editie Limburg de Jobat.be crew onze adviseurs luisteren Redactie en reporters tergraag plaatse naar uw verhaal voor het gepaste

Nadere informatie

20.000 vragen via sociale media

20.000 vragen via sociale media ZATERDAG 30 MAART T/M VRIJDAG 5 APRIL 201 3 www.jobat.be Voor de job van je leven Dossier TELECOM Klantendienst Mobistar noteert 160.000 online vermeldingen 20.000 vragen via sociale media Telecomoperator

Nadere informatie

1 op 3 hooggeschoolden zoekt andere job

1 op 3 hooggeschoolden zoekt andere job ZATERDAG 14 DECEMBER T/M VRIJDAG 20 DECEMBER 201 3 www.jobat.be Voor de job van je leven Onderzoek: zitten we opnieuw minder vast op onze stoel? 1 op 3 hooggeschoolden zoekt andere job Ingenieurs, financiële

Nadere informatie

Maatjesfileerders gezocht wegens zomer op komst

Maatjesfileerders gezocht wegens zomer op komst Op zoek naar nog meer jobs in Oost-Vlaanderen? Surf naar Jobat.be/Oost-Vlaanderen Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Wieland De Hoon

Nadere informatie

Vlaamse jongeren stellen zoektocht eerste job langer uit

Vlaamse jongeren stellen zoektocht eerste job langer uit Op zoek naar nog meer jobs? Surf naar Jobat.be Wie later start, moet ook langer werken Vlaamse jongeren stellen zoektocht eerste job langer uit Begin jaren tachtig startte 45 procent van de jongeren de

Nadere informatie

20.000 vragen via sociale media

20.000 vragen via sociale media ZATERDAG 30 MAART T/M VRIJDAG 5 APRIL 201 3 www.jobat.be Voor de job van je leven Dossier TELECOM Klantendienst Mobistar noteert 160.000 online vermeldingen 20.000 vragen via sociale media Telecomoperator

Nadere informatie

Werkende moeders zijn een meerwaarde voor bedrijven

Werkende moeders zijn een meerwaarde voor bedrijven Op zoek naar nog meer jobs in Vlaams-Brabant? Surf naar Jobat.be/Vlaams-Brabant Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Erik Derycke erik.derycke@jobatmedia.be

Nadere informatie