MONTEA GROEIT EN ZOEKT (M/V)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MONTEA GROEIT EN ZOEKT (M/V)"

Transcriptie

1 MONTEA GROEIT EN ZOEKT (M/V) TER VERSTERKING VAN HET TEAM IN BELGIË: PROJECT MANAGER PROJECT CALCULATOR ASSET MANAGER COMMERCIAL ASSISTANT Om 7 het team in het hoofdkantoor in België te versterken. Locatie: Industrielaan Aalst Montea is een beursgenoteerde ontwikkelaar en investeerder in logistiek vastgoed in de Benelux en Frankrijk. Het hoofdkantoor is gevestigd in België (Aalst) en er zijn bijkantoren in Frankrijk (Parijs) en Nederland (Tilburg). Montea biedt haar klanten letterlijk de ruimte om te groeien, aan de hand van flexibele en innoverende vastgoedoplossingen. Met een vastgoedportefeuille van meer dan 500 mio op vandaag, heeft Montea de ambitie om verder kwalitatief te groeien aan een ritme van meer dan 100 mio per jaar. Om deze ambitie verder uit te bouwen, zijn we vandaag op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers die samen met ons uitkijken naar een boeiend groei- en leertraject. CONTACT Christine De Glas christine.deglas@montea.com 0474/ VOOR MEER INFORMATIE:

2 PROJECT MANAGER In een jong team van gemotiveerde specialisten zal jij je toeleggen op het coördineren van nieuwbouw- en verbouwingsprojecten binnen de Montea-portefeuille, in nauwe samenwerking met zowel de klant als het bouwteam en je geeft de nodige support aan het commerciële team. Met een open en transparante communicatie beheer je diverse projecten. Je hebt de vereiste kennis (technisch en budgettair) om het bouwproces te leiden en commerciële ervaring / feeling om het commerciële team bij te staan, zowel intern als extern bij meetings met klanten. Je hebt een diplomatische aanpak, die erop gericht is de tevredenheid van de klanten te optimaliseren; Je werkt mee aan het bepalen en uitdenken van verschillende kleinere en grote projecten (nieuwbouw, verbouwing en aanpassingen). Je maakt de globale budgettaire enveloppe op en volgt de budgetten op. Je doet de nodige prijsaanvragen, waarna je de offertes analyseert en de finale onderhandelingen doet; Je maakt de nodige contracten (architect, aannemer, ) op en volgt deze strikt na. Je superviseert het werk van het bouwteam en vervult de rol van facilitator om de klant bij te staan in het bouwproces. Je zorgt ervoor dat de termijnen, de kwaliteit en het budget onder controle zijn en blijven. Je werkt nauw samen met het property management team, zodat de gebouwen op een efficiënte en kwalitatieve manier ingebracht kunnen worden in het beheersysteem. Je rapporteert rechtstreeks aan de Chief Operating Officer. Je bent in het bezit van een diploma master met bouwkundige-technische achtergrond en beschikt over een professionele ervaring van minimum 5 jaar in gelijkaardige functie. Je bent tweetaling Nederlands/Frans met een goede kennis van Engels, zowel geschreven als gesproken. Je houdt van een technische job met veel contacten. Je bent sterk klantgericht. Je kan eigen standpunten innemen, vertrouwen en synergie creëren, op hoog niveau presteren en je bent vertrouwd met moderne technologie en het communiceren met multifunctionele teams. Je hebt een goede kennis van MS Office - kennis van AutoCAD is een pluspunt. Je bent flexibel, proactief en oplossingsgericht. Een uitdagende job in een groeiend bedrijf met een jong kader en de absolute wil om verder te groeien. Een vast contract met marktconform salaris. Extra legale voordelen (groepsverzekering en maaltijdcheques). De opportuniteit om te werken in een beursgenoteerde vastgoedomgeving. Een fijne werkomgeving in een jong en dynamisch team van positieve en ambitieuze collega s.

3 PROJECT CALCULATOR In een jong team van gemotiveerde specialisten zal je je toeleggen op het opmaken en coördineren van de offertes voor nieuwbouw- en verbouwingsprojecten binnen de Montea-portefeuille in België, Nederland en Frankrijk en dit in nauwe samenwerking met het commercieel en operationeel team. Met een open en transparante communicatie beheer je de diverse commerciële aanvragen. Je hebt de vereiste kennis (technisch en budgettair) om een correcte calculatie, planning en aanzet tot inplantingsplan op te stellen voor dossiers in de verschillende landen (BE, NL en FR). Door mee te denken met het commercieel team en de klant, stel je oplossingen voor die zowel technisch als economisch interessant en haalbaar zijn, onderdeel daarbij is het berekenen van de terugverdientijd van duurzame oplossingen. Je hebt een diplomatische aanpak, die erop gericht is de tevredenheid van de klanten te optimaliseren. Je beheert de interne kostprijsgegevens en zorgt dat deze up to date blijven door kritische evaluatie van de eerder uitgevoerde projecten en door externe prijsvragen. Je bent geïnteresseerd in nieuwe en duurzame technieken en volgt de bouwmarkt op, je bent eveneens verantwoordelijk voor het evalueren en verbeteren van de standaard technische specificaties. Je werkt nauw samen met het commercieel, het project en property management team, zodat de gebouwen op een duurzame manier kunnen ontwikkeld worden en hun waarde in de portefeuille geoptimaliseerd wordt. Je rapporteert rechtstreeks aan de Chief Operating Officer. Je bent in het bezit van een diploma bachlor/master en beschikt over een professionele ervaring van minimum 5 jaar in gelijkaardige functie. Je bent tweetaling Nederlands/Frans met een goede kennis van Engels, zowel geschreven als gesproken. Je houdt van een sterk cijfermatige job en beschikt over het nodig analytisch inzicht. Je bent vertrouwd met moderne technologie en het communiceren met multifunctionele teams. Je hebt een goede kennis van MS Office (Excel) - kennis van AutoCAD is een pluspunt. Je bent flexibel, proactief en probleemoplossend. Een uitdagende job in een groeiend bedrijf met een jong kader en de absolute wil om verder te groeien. Een vast contract met marktconform salaris. Extra legale voordelen (groepsverzekering en maaltijdcheques). De opportuniteit om te werken in een beursgenoteerde vastgoedomgeving. Een fijne werkomgeving in een jong en dynamisch team van positieve en ambitieuze collega s.

4 ASSET MANAGER In een jong team van gemotiveerde specialisten zal jij je toeleggen op de commercialisatie van onze portefeuille. Je wordt hét eerste aanspreekpunt voor onze huurders en probeert samen met hen ook reeds na te denken over hun toekomstige behoeftes. Het in stand houden van de relaties met de huurders en de potentiële huurders. Je bent geïnteresseerd in hun business en zoekt samen met hen naar oplossingen voor hun vastgoedbehoeften. Je onderhandelt de huurcontracten en onderhoudt de relaties op regelmatige basis. De verhuur van de leegstand in de portefeuille. Je zet campagnes op ter promotie van onze beschikbaarheden, onderhoudt de contacten met vastgoedmakelaars en -consultants, begeleidt de bezoeken met mogelijke huurders, leidt de onderhandelingen tot en met ondertekening en coördineert de administratieve afhandeling. Het vertalen van de noden van onze huurders naar onze interne diensten zoals boekhouding, project- en property management. Het verder bekend maken van Montea in de Belgische logistieke vastgoedmarkt via marketingacties, prospectie en netwerking. Je rapporteert rechtstreeks aan de Chief Commercial Officer. Je hebt een master degree in economie, rechten, of een andere relevante richting. Je hebt een ambitieuze interesse in de supply chain in het algemeen en (logistiek) vastgoed in het bijzonder. Je bent geïnteresseerd om je kennis te verdieping op het vlak van investeringsanalyses, rendementsbenaderingen, en de algemene werking van een beursgenoteerd investeerder. Je hebt een eerste professionele ervaring in een commerciële B2B omgeving achter de rug. Je kan eigen standpunten innemen, vertrouwen en synergie creëren, op hoog niveau presenteren en onderhandelen en je bent vertrouwd met moderne technologie en het communiceren met multifunctionele teams. Je kan out of the box denken en bent creatief ingesteld en je hebt de capaciteit om autonoom te functioneren. Je kan efficiënt onderhandelen en op korte termijn een eigen netwerk uitbouwen. Je bent tweetalig, Nederlands/Frans of minimum Nederlandstalig met zeer goede kennis Frans en beschikt over een goede kennis Engels. Een uitdagende en gevarieerde job in een groeiend bedrijf met een jong kader en de absolute wil om verder te groeien. Vast contract met competitief salarispakket in lijn met je ervaring. Extra legale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, bedrijfswagen, tankkaart) en variabele verloning in functie van de gerealiseerde resultaten. Een heel fijne werkomgeving in een jong en succesvol team van positieve en ambitieuze collega s met uitstekende teamspirit.

5 COMMERCIAL ASSISTANT In een jong team van gemotiveerde specialisten zal jij je toeleggen op de commerciële ondersteuning van business development en asset management in België, Nederland en Frankrijk. Je wordt verantwoordelijk voor de uniformisering van onze offertes en de uitsraling van Montea naar haar klanten. Het uitwerken en stroomlijnen van de verschillende communicatietools ( offertes, presentaties, brochures, mailings, etc...) naar onze huurders, kandidaat-huurders, prospecten en makelaars. Dit voor zowel Frankrijk, België als Nederland. De assistentie van het commerciële team met het oog op de verhuur van de leegstand in de portefeuille en de ontwikkeling van nieuwe projecten. Je zet mee marketingcampagnes op ter promotie van onze beschikbaarheden en onderhoudt de contacten met vastgoedmakelaars. De verdere optimalisatie van de administratie en uitwerking van diverse tools met het oog op een efficiënte samenwerking met de andere interne teams. Een effectieve en efficiënte samenwerking met onze externe partners op vlak van tekeningen, visualisaties, beeldmateriaal, etc... Je rapporteert rechtstreeks aan de Chief Commercial Officer. Je hebt een opleiding of relevante ervaring op het vlak van BtoB-marketing, administratie of communicatie. Je hebt een ambitieuze interesse in de economische actualiteit in het algemeen en (logistiek) vastgoed in het bijzonder. Je bent geïnteresseerd om je opgedane kennis en ervaring te verdiepen op internationaal vlak en een sleutelrol te spelen binnen de diverse commerciële teams. Je hebt een eerste professionele ervaring in een commerciële B2B omgeving achter de rug. Je kan out of the box denken en bent zeer creatief maar to the point ingesteld. Je hebt bovendien de capaciteit om autonoom te denken en te handelen. Je bent een bovendien een kei in administratieve organisatie en ziet in alle omstandigheden het bos door de bomen. Je bent tweetalig Nederlands/Frans met zeer goede kennis van het Engels, en zeer vertrouwd met de gangbare presentatie-software. Een uitdagende en uiterst gevarieerde job in een groeiend bedrijf met een jong kader en de absolute wil om verder te groeien. Deze functie garandeert dagelijkse contacten met onze teams in de drie verschillende landen. Vast contract met competitief salarispakket in lijn met je ervaring. Extra legale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques). Een heel fijne werkomgeving in een jong en succesvol team van positieve en ambitieuze collega s met uitstekende teamspirit.

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

Vacature Office Manager/Secretaresse

Vacature Office Manager/Secretaresse Vacature Office Manager/Secretaresse Abeka, de fiscale en financiële ontzorger, is wegens zijn sterke groei op zoek naar een Office Manager/Secretaresse. U zal binnen ons modern kantoor met een team van

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Accountant/

Nadere informatie

Vacature. Research Director

Vacature. Research Director Vacature Research Director Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie

JOB DESCRIPTION. Plaats van tewerkstelling. The Shift - Espace Jacqmotte - Hoogstraat 139 (b14) Brussel

JOB DESCRIPTION. Plaats van tewerkstelling. The Shift - Espace Jacqmotte - Hoogstraat 139 (b14) Brussel JOB DESCRIPTION Titel van de functie Organisatie Project Manager Talent2Connect is een nieuw initiatief. Het wil bijdragen aan de professionele integratie van personen met een afstand tot de Belgische

Nadere informatie

B rand M arketing M anage r

B rand M arketing M anage r Looking fo r a B rand M arketing M anage r Functieomschrijving Brand Marketing Manager Als Brand Marketing Manager bepaal je mee de look & feel van onze interne en externe communicatie. Je geeft leiding

Nadere informatie

Vacature administra.ef/commercieel bediende

Vacature administra.ef/commercieel bediende Vacature administra.ef/commercieel bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisa.e, de ac.viteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in

Nadere informatie

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

Werfleider (M/V) CONTACTEER ONS: ACCENT Engineering Kelly De Smedt 053/ Geraardsbergsestraat Aalst

Werfleider (M/V) CONTACTEER ONS: ACCENT Engineering Kelly De Smedt 053/ Geraardsbergsestraat Aalst Werfleider (M/V) Voor deze functie beschik je over volgende capaciteiten: - minimum ervaring van 10 jaar in sleutel op de deur woningbouw - bij voorkeur een bachelor Bouw - je kan vlot communiceren in

Nadere informatie

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior)

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior) Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse Romaric Croes 27 Mei 2013 Contents Fresco Consult BVBA... 1 Missie... 1 Informatie over de openstaande betrekking... 1 Titel... 1 Plaats in de organisatie...

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018

PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018 Academiejaar 2017-2018 6 februari 2018 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018 VACATURE 2017-2018/018 Finivo NV is een vooruitstrevend accountantskantoor

Nadere informatie

OPI-PMO - PROJECT MANAGER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL

OPI-PMO - PROJECT MANAGER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL Functiedetail FUNCTIE : OPI-PMO - Project Manager FUNCTIEFAMILIE : Technology AFDELING : Technology DATUM LAATSTE AANPASSING: mei 2010 FUNCTIETITEL DIRECTE LEIDINGGEVENDE: Senior Program Manager OUDE CODE:

Nadere informatie

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers.

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. OTV- SENIORPLAZA OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. Als partners staan wij in voor een totaalaanbod op het vlak van wonen, zorg en service. De

Nadere informatie

Montea concretiseert groeistrategie en breidt haar vastgoedportefeuille uit met 25% in België en 20% in Frankrijk

Montea concretiseert groeistrategie en breidt haar vastgoedportefeuille uit met 25% in België en 20% in Frankrijk EMBARGO TOT 20/06/2012 17U45 Montea concretiseert groeistrategie en breidt haar vastgoedportefeuille uit met 25% in België en 20% in Frankrijk Aalst, 20 juni 2012 MONTEA (NYSE Euronext/MONT/MONTP) kondigt

Nadere informatie

Ben jij de nieuwe. Financial Business Partner Production Plants (Schaarbeek en Bascoup) bij Infrabel voor Brussel

Ben jij de nieuwe. Financial Business Partner Production Plants (Schaarbeek en Bascoup) bij Infrabel voor Brussel Ben jij de nieuwe Financial Business Partner Production Plants (Schaarbeek en Bascoup) bij Infrabel voor Brussel 1. Functieomschrijving Als Financial Business Partner Production Plants werk je aan een

Nadere informatie

BI ANALIST regio Zaventem intern met wagen

BI ANALIST regio Zaventem intern met wagen BI ANALIST regio Zaventem intern met wagen BEDRIJF Dit internationaal bedrijf te Zaventem, biedt haar diensten aan in meer dan 32 landen. Ze zijn actief binnen de automotive sector. Ze profileren zich

Nadere informatie

Vacature. Client & Sales Support

Vacature. Client & Sales Support Vacature Client & Sales Support Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

Junior Key Account Manager Vans & Trucks Service Support

Junior Key Account Manager Vans & Trucks Service Support Junior Key Account Manager Vans & Trucks Service Support De groep Jacobs is sinds zijn start in 1963 uitgegroeid tot een toonaangevend familiebedrijf in de Wase regio. Daarvoor rekenen we op de inzet van

Nadere informatie

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelreceptionist M/V * bachelor opleiding toerisme of hotelmanagement * goede talenkennis is noodzakelijk * bereid om in verschillende shiften te werken

Nadere informatie

Junior Sales Consultant Trucks Sales

Junior Sales Consultant Trucks Sales Junior Sales Consultant Trucks Sales De groep Jacobs is sinds zijn start in 1963 uitgegroeid tot een toonaangevend familiebedrijf in de Wase regio. Daarvoor rekenen we op de inzet van elk van onze medewerkers.

Nadere informatie

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden:

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden: en internationale verkoop en aftersales. Voor de afdeling Salessupport, is Skalar op zoek naar een fulltime: Medewerker Salessupport - Opstellen van offertes - Adviseren en informeren van (potentiële)

Nadere informatie

RTL/SCO/001 - SALES SPORTS BETTING ADVISER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL

RTL/SCO/001 - SALES SPORTS BETTING ADVISER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL Functiedetail FUNCTIE : RTL/SCO/001 - Sales Sports Betting Adviser FUNCTIEFAMILIE : Retail AFDELING : Retail DATUM LAATSTE AANPASSING: April 2013 FUNCTIETITEL DIRECTE LEIDINGGEVENDE: Senior POS Manager

Nadere informatie

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Bedrijfseconomisch Deskundige (m/v) Doelstelling van de functie Als bedrijfseconomisch deskundige geeft u mee dagelijkse leiding

Nadere informatie

Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring

Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring Academiejaar 2017-2018 3 mei 2018 PLAATSAANBIEDINGEN mei 2018 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo VACATURE 2017-2018/046 Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring BSM bvba is een

Nadere informatie

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur.

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder

Nadere informatie

Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider. Contract onbepaalde duur. Brussel

Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider. Contract onbepaalde duur. Brussel /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider Contract onbepaalde

Nadere informatie

Functietitel: Verantwoordelijke in de boekhouding. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk

Functietitel: Verantwoordelijke in de boekhouding. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Verantwoordelijke

Nadere informatie

Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM

Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM Profielschets voor de vacature Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM Profielschets Sales Manager Pagina 1 Karakteristieken van de organisaties Rond consulting is opgericht in 2007 en is de eerste 100%

Nadere informatie

Functienaam: TWEETALIGE ADMINISTRATIEF BEDIENDE (N/F) Functieomschrijving: Expertisebureau Vonck wenst zijn team te versterken met een tweetalige

Functienaam: TWEETALIGE ADMINISTRATIEF BEDIENDE (N/F) Functieomschrijving: Expertisebureau Vonck wenst zijn team te versterken met een tweetalige Functienaam: TWEETALIGE ADMINISTRATIEF BEDIENDE (N/F) Functieomschrijving: Expertisebureau Vonck wenst zijn team te versterken met een tweetalige administratieve collega (N/F), voor algemene administratieve

Nadere informatie

Functieomschrijving Sales Manager

Functieomschrijving Sales Manager Functieomschrijving Sales Manager Algemeen Functienaam Salaris Bonus Inzet (fte) Doelstelling Rapporteringslijn Dagelijkse verantwoordelijkheid Specifieke verantwoordelijkheden Sales Manager Afhankelijk

Nadere informatie

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011 Fiscaal Adviseur Je bent een all-round specialist

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Doel : Het doel van deze functiebeschrijving is je een zo concreet mogelijk inzicht te geven in de aard van deze functie, waarvoor je interesse getoond

Nadere informatie

Vacature Manager Project Financiering. Solarfields Nederland B.V.

Vacature Manager Project Financiering. Solarfields Nederland B.V. Vacature Manager Project Financiering Solarfields Nederland B.V. July 2016 Functieprofiel: Locatie: Dienstverband: Vergoeding: Aantal uren: Manager Project Financiering Groningen, Nederland Jaarcontract

Nadere informatie

Support Engineer There are no translations available.

Support Engineer There are no translations available. Support Engineer Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega die goed kan luisteren en doorvragen om de klantvraag helder te krijgen en die de sociale vaardigheden heeft om de vele soorten klanten

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Expert Levensverzekeringen: er zit leven in Leven!

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Expert Levensverzekeringen: er zit leven in Leven! SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Expert Levensverzekeringen:

Nadere informatie

engineering / techniek / ICT

engineering / techniek / ICT Programmeur (m/v) Voor een bedrijf in regio Gent zijn we op zoek naar een programmeur. Je zal de hardware en software onderhouden en het netwerk op orde houden. Je geeft technische bijstand voor het kleine

Nadere informatie

CLIENT SUCCESS MANAGER

CLIENT SUCCESS MANAGER #VACATURE CLIENT SUCCESS MANAGER Nooit eerder woonden zoveel mensen in stedelijke gebieden. De nieuwe realiteit is een wereld waarin steeds meer mensen op een klein oppervlak leven en werken. Edge Technologies,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken.

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken. FUNCTIEBESCHRIJVING Functie Graadnaam: AFDELINGSHOOFD Afdeling TECHNISCHE ZAKEN Functienaam: AFDELINGSHOOFD Dienst TECHNISCHE ZAKEN Functionele loopbaan: A4a A4b Omschrijving van de afdeling en dienst

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Hoofddoel van de functi e

Functiebeschrijving. Hoofddoel van de functi e Functiebeschrijving Hoofddoel van de functi e De boekhouder is verantwoordelijk voor alles wat verband houdt met de gemeentelijke boekhouding. Hij/zij informeert de financieel directeur en de diensthoofden

Nadere informatie

ONDERHOUDSTECHNIEKER GROENMACHINES m/v

ONDERHOUDSTECHNIEKER GROENMACHINES m/v ONDERHOUDSTECHNIEKER GROENMACHINES m/v Je staat binnen WAAK Green & Clean in voor volgende taken: Je staat in voor onderhouds- en herstellingswerken aan diverse tuinmachines, zoals o.m. zitmaaiers, haagscheermachines.

Nadere informatie

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Junior Accountant

Nadere informatie

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Konvert Interim NV Kennedypark 16 8500 Kortrijk Uitzendconsulent Regio Veurne m/v A1 niveau

Nadere informatie

Head of Growth # VAC AT UR E

Head of Growth # VAC AT UR E # VAC AT UR E E-COMMERCE MARKETING Head of Growth In acht jaar tijd is HelloFresh wereldwijd marktleider geworden in de levering van maaltijdpakketten aan consumenten thuis. Het bedrijf streeft ernaar

Nadere informatie

5. Rapporteert aan : afdelingshoofd Algemeen Secretariaat - Ondersteunende Diensten

5. Rapporteert aan : afdelingshoofd Algemeen Secretariaat - Ondersteunende Diensten GEGEVENSBESCHERMINGSAUTORITEIT A. IDENTIFICATIE VAN DE FUNCTIE 1. Organisatie : Gegevensbeschermingsautoriteit 2. Functienaam : communicatieadviseur en woordvoerder 3. Graad : adjunct - adviseur 4. Afdeling:

Nadere informatie

Fiscaal Jurist/ Corporate Lawyer/ Tax Consultant

Fiscaal Jurist/ Corporate Lawyer/ Tax Consultant Academiejaar 2016-2017 6 december 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN december 2016 VACATURE 2016-2017/015 Kantoor Accountants- en Belastingconsulenten,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. 1. Welke is de exacte naam van de functie en het statuut ervan? 2. Tot welke divisie behoort deze functie?

FUNCTIEBESCHRIJVING. 1. Welke is de exacte naam van de functie en het statuut ervan? 2. Tot welke divisie behoort deze functie? FUNCTIEBESCHRIJVING Doel Het doel van deze functiebeschrijving is u een zo concreet mogelijk overzicht te geven van de aard en de verantwoordelijkheden die met deze functie, waarvoor u uw interesse getoond

Nadere informatie

Teamleader van de financiële diensten

Teamleader van de financiële diensten Vacature Teamleader van de financiële diensten Instelling van Openbaar Nut Charleroisesteenweg, 110 1060 Brussel INNOVIRIS en RIB Heb jij de ambitie om een carrière uit te bouwen bij een innovatieve en

Nadere informatie

De Orde van Vlaamse Balies bestaat uit een dynamisch team van ongeveer 25 medewerkers en is voor de studiedienst op zoek naar

De Orde van Vlaamse Balies bestaat uit een dynamisch team van ongeveer 25 medewerkers en is voor de studiedienst op zoek naar Orde van Vlaamse Balies VACATURES Staatsbladsstraat 8 B 1000 Brussel T +32 (0)2 227 54 70 F +32 (0)2 227 54 79 info@advocaat.be De Orde van Balies (OVB), met zetel te Brussel, vertegenwoordigt meer dan

Nadere informatie

Word jij de nieuwe. Ingenieur werkplaatsen elektrische productie?

Word jij de nieuwe. Ingenieur werkplaatsen elektrische productie? Word jij de nieuwe Ingenieur werkplaatsen elektrische productie? Bij Infrabel voor Brussel (het station Haren-Zuid) 1. Functiebeschrijving Je bent verantwoordelijk voor het operationeel beheer van twee

Nadere informatie

Administratieve vakantiejob (juli, augustus, september) (m/v)

Administratieve vakantiejob (juli, augustus, september) (m/v) Administratieve vakantiejob (juli, augustus, september) (m/v) Momenteel kijkt OfficeTeam uit naar studenten die gedurende de maand juli, augustus of september zin hebben om administratieve ervaring op

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL MEDEWERKER EVENEMENTEN VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU C1 C3 (19/38)

Nadere informatie

Functiebeschrijving nr. 030 Transitie- en kwaliteitsmanager

Functiebeschrijving nr. 030 Transitie- en kwaliteitsmanager 1/5 Functiebeschrijving nr. 030 Transitie- en kwaliteitsmanager I. FUNCTIEBENAMING Formatie Directe Leidinggevende contractueel administratief personeel algemeen directeur II. HOOFDDOEL VAN DE FUNCTIE

Nadere informatie

rname=

rname= https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobid=1245&company=fodbuitenl&use rname= Ben je pas afgestudeerd of studeer je binnenkort af en heb je interesse om bij de FOD Buitenlandse Zaken

Nadere informatie

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist bij uitstek op het gebied van werving, selectie

Nadere informatie

De stad Aarschot is op zoek naar: EEN DESKUNDIGE LOKALE ECONOMIE (m/v) niveau B (B1-B3) - voltijds in contractueel verband voor onbepaalde duur

De stad Aarschot is op zoek naar: EEN DESKUNDIGE LOKALE ECONOMIE (m/v) niveau B (B1-B3) - voltijds in contractueel verband voor onbepaalde duur VACATUREBERICHT De stad Aarschot is op zoek naar: EEN DESKUNDIGE LOKALE ECONOMIE (m/v) niveau B (B1-B3) - voltijds in contractueel verband voor onbepaalde duur (brutomaandsalaris aan huidige index bedraagt

Nadere informatie

Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld

Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld Omschrijving Je staat in voor het opsporen van defecten en het uitvoeren van herstellingen, het oplossen van storingen en eventuele aanpassingen aan installaties.

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v)

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v) INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR (m/v) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een sociale werkplaats als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen de sociale

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: Diensthoofd.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: Diensthoofd. Functiebeschrijving Functie Graadnaam: Bestuurssecretaris Functienaam: Diensthoofd Functiefamilie: Leidinggevend Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Algemene zaken Dienst: Subdienst: Code: Doel van

Nadere informatie

CORPORATE VENTURING MANAGER

CORPORATE VENTURING MANAGER #VACATURE CORPORATE VENTURING MANAGER De opkomst van e-commerce en de versnippering van het offline winkelaanbod hebben het traditionele winkellandschap drastisch verstoord. Commercieel vastgoedbeheerder

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020. Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert? Dan is dit de opportuniteit waar je naar zoekt!

PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020. Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert? Dan is dit de opportuniteit waar je naar zoekt! Academiejaar 2014-2015 23 juni 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020 Inleiding Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert?

Nadere informatie

Korte kennismaking Agenda van gesprek overlopen. Rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van ambitieus sales talent

Korte kennismaking Agenda van gesprek overlopen. Rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van ambitieus sales talent Korte kennismaking Agenda van gesprek overlopen Rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van ambitieus sales talent 1 Positioning statement in één zin Over Vendetium Wij inspireren en motiveren ambitieuze

Nadere informatie

LOGISTIEK MANAGER #VACATURE

LOGISTIEK MANAGER #VACATURE #VACATURE LOGISTIEK MANAGER Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt. Maar fietsen

Nadere informatie

Chief Executive Officer (CEO) - Belgian Deaf Sport Committee

Chief Executive Officer (CEO) - Belgian Deaf Sport Committee Nieuwe structuur 2018 Chief Executive Officer (CEO) - Belgian Deaf Sport Committee (huidige functie van Coordinator) Als CEO van de vzw, rapporteert u direct aan de Raad van Bestuur van de Uw primaire

Nadere informatie

Vacature Stafmedewerker

Vacature Stafmedewerker Studentenraad KU Leuven vzw s Meiersstraat 5 3000 Leuven www.sturakuleuven.be Vacature Stafmedewerker Over Stura KU Leuven Studentenraad KU Leuven (Stura KU Leuven) vzw is de officiële studentenraad van

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit ACCOUNTANCY MEDEWERKER Bachelor Accountancy of Master Handelswetenschappen, TEW, Economie. Enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of in de volledige boekhouding van een

Nadere informatie

Vacature coördinator

Vacature coördinator LETS Vlaanderen vzw Wellekensstraat 45, 9300 Aalst E-mail: info@letsvlaanderen.be Functie-omschrijving Vacature coördinator Korte omschrijving HERNIEUWDE OPROEP Als nieuw erkende sociaal-culturele beweging

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname Functie Graadnaam: Deskundige Functienaam: Deskundige Vrije Tijd Functionele loopbaan: B1-B3 Functiegroep: Code: Afdeling: Vrije tijd Dienst: Subdienst: Doel van de entiteit De dienst Vrije tijd coördineert

Nadere informatie

MANAGING DIRECTOR #VACATURE

MANAGING DIRECTOR #VACATURE #VACATURE MANAGING DIRECTOR Smurfit Kappa levert meer dan verpakkingen. Met innovatieve, efficiënte en duurzame verpakkingsoplossingen voegt de Europese marktleider tastbare waarde toe voor iedere klant

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR. Werkplus lokale diensteneconomie

INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR. Werkplus lokale diensteneconomie INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR Werkplus lokale diensteneconomie FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven,

Nadere informatie

Vacature Ben jij de nieuwe. Administratief bediende (M/V) Voor NMBS - TW Schaarbeek en TOP Vorst

Vacature Ben jij de nieuwe. Administratief bediende (M/V) Voor NMBS - TW Schaarbeek en TOP Vorst 1. Functieomschrijving Vacature Ben jij de nieuwe Administratief bediende (M/V) Voor NMBS - TW Schaarbeek en TOP Vorst Als administratief bediende zal u het lokale personeelsbureau van de tractiewerkplaats

Nadere informatie

KLANTENSERVICE ON DEMAND

KLANTENSERVICE ON DEMAND Verruim uw openingstijden met Klantenservice on Demand: Ma t/m Vrij 08:00-22:00 en Za t/m Zo 09:00 t/m 18:00 KLANTENSERVICE ON DEMAND Bij ContactCare geloven we dat goed klantcontact zorgt voor meer tevreden

Nadere informatie

OPTIMIZE Vacature. JAVA Developer. Divisie Just Software

OPTIMIZE Vacature. JAVA Developer. Divisie Just Software OPTIMIZE Vacature JAVA Developer Divisie Just Software Just Software ontwikkelt en levert reeds meer dan 15 jaar haar eigen geïntegreerde softwareoplossingen voor het beheer van administratieve processen

Nadere informatie

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3)

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Doel Beschrijving Coördineren en beheren van het communicatieproces vanuit de organisatie in overleg met de verschillende afdelingen en zo de interne

Nadere informatie

ROLLING ROLLEN IN DE OPLEIDING INDUSTRIËLE INGENIEURSWETENSCHAPPEN

ROLLING ROLLEN IN DE OPLEIDING INDUSTRIËLE INGENIEURSWETENSCHAPPEN ROLLING ROLLEN IN DE OPLEIDING INDUSTRIËLE INGENIEURSWETENSCHAPPEN STUDENTEN EN HUN TOEKOMSTBEELD Industriële Ingenieurswetenschappen STUDENTEN EN HUN TOEKOMSTBEELD Industriële Ingenieurswetenschappen

Nadere informatie

De type-functies en de bijbehorende competenties

De type-functies en de bijbehorende competenties IRISteam De type-functies en de bijbehorende competenties Le Service Ressources Humaines De type-functies 1. De competenties voor de functies van klasse 0... 3 Logistiek Assistent_Toc374542571 2. De competenties

Nadere informatie

RTL/006 - SALES MANAGER KEY ACCOUNTS & B2B VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL

RTL/006 - SALES MANAGER KEY ACCOUNTS & B2B VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL Functiedetail FUNCTIE : RTL/006 - Sales Manager Key Accounts & B2B FUNCTIEFAMILIE : Retail AFDELING : Retail DATUM LAATSTE AANPASSING: 29/09/2014 FUNCTIETITEL DIRECTE LEIDINGGEVENDE: Sales Domain Manager

Nadere informatie

Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren?

Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren? 4 KOPEN ZONDER ZORGEN? Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren? Gogo Estates heeft alle kennis in huis om u te helpen bij de aankoop van uw

Nadere informatie

ICT Programmamanager

ICT Programmamanager /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor agentschap het Facilitair Bedrijf (HFB), is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Programmamanager Contract

Nadere informatie

RDS/SPB/001 - SPORTS BETTING ADVISER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL

RDS/SPB/001 - SPORTS BETTING ADVISER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL Functiedetail FUNCTIE : RDS/SPB/001 - Sports Betting Adviser AFDELING : Operations & Subsidies DATUM LAATSTE AANPASSING: 01.04.2014 Job architecture VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN

Nadere informatie

Vacature. Research Director

Vacature. Research Director Vacature Research Director Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst:

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst: Functie Graadnaam: afdelingshoofd Functienaam: afdelingshoofd Omgeving Functiefamilie: Functionele loopbaan: A4a-A4b Afdeling: Omgeving Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit De afdeling staat in

Nadere informatie

RTL/005 - GENERAL RETAIL MANAGER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL

RTL/005 - GENERAL RETAIL MANAGER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL Functiedetail FUNCTIE : RTL/005 - General Retail Manager FUNCTIEFAMILIE : Retail AFDELING : Retail DATUM LAATSTE AANPASSING: maart 2013 FUNCTIETITEL DIRECTE LEIDINGGEVENDE: Chief Retail Officer OUDE CODE:

Nadere informatie

Over PS in foodservice Wie wij zijn Onze cijfers, cultuur & mensen

Over PS in foodservice Wie wij zijn Onze cijfers, cultuur & mensen Over PS in foodservice Wie wij zijn Onze cijfers, cultuur & mensen Vacature & profiel Senior Account Manager PS België Competenties Senior Account Manager PS België Wat biedt PS jou Procedure Bij PS in

Nadere informatie

WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X)

WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X) WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X) + VACATURE Over ons Initials L.A. is een fotografenagentschap en productiehuis in Antwerpen. Ons gedreven team organiseert

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS

WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS WELKOM BIJ TRIPLE A SOLUTIONS Namens het ganse AAA-team bedanken wij je voor je interesse in Triple A Solutions. Deze brochure heeft als doel je wegwijs te maken binnen onze

Nadere informatie

Vlaanderen connect op zoek naar : 1 Data-analist. Contract onbepaalde duur. Brusssel, Gasthuistraat 31

Vlaanderen connect op zoek naar : 1 Data-analist. Contract onbepaalde duur. Brusssel, Gasthuistraat 31 Voor de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB is Vlaanderen connect op zoek naar : 1 Data-analist Context Contract onbepaalde duur Brusssel, Gasthuistraat 31 De Vlaamse

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: deskundige(vrije Tijd, Cultuur)

Functiebeschrijving. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: deskundige(vrije Tijd, Cultuur) Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: deskundige jeugd en cultuur Functiefamilie: deskundige Functionele loopbaan: B1-B3 Dienst: Vrije Tijd Subdienst: Cultuur / Jeugd Subdienst: Code: Doel van de

Nadere informatie

Functiekaart Niveau Bv expert Zemst

Functiekaart Niveau Bv expert Zemst Functiekaart Niveau Bv expert Goedgekeurd op:. Handtekening:. Functiebeschrijving Sector Functie Graad Niveau & rang Salarisschaal Type functie Directe leidinggevende Evaluator deskundige Personeel & Organisatie

Nadere informatie

Het checken van referenties maakt integraal deel uit van het selectieproces van ASAP Office. Deze referentiecheck is enkel op aanvraag te bekomen.

Het checken van referenties maakt integraal deel uit van het selectieproces van ASAP Office. Deze referentiecheck is enkel op aanvraag te bekomen. Office toptalenten Oktober 2012 Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op het nummer

Nadere informatie

SR. DATABASE MARKETEER

SR. DATABASE MARKETEER #VACATURE MARKETING SR. DATABASE MARKETEER e-luscious is dé naam achter succesvolle webshops als wijnvoordeel.nl, koffievoordeel.nl en wijnbeurs.nl. Vanuit de verschillende labels bedient e-luscious iedere

Nadere informatie

Commerciële Dienstverlening

Commerciële Dienstverlening School voor Commerciële Dienstverlening Commerciële Dienstverlening Junior Accountmanager Intercedent Medewerker Marketing en Communicatie Commercieel Medewerker School voor Commerciële Dienstverlening

Nadere informatie

Boeiende vacatures bij Invenso en Convenso

Boeiende vacatures bij Invenso en Convenso Boeiende vacatures bij Invenso en Convenso Invenso en Convenso zijn op zoek naar gedreven mensen die met hart en ziel willen meebouwen aan ons succesverhaal. Is een van de onderstaande profielen op jouw

Nadere informatie

WORKSHOP 4 Gezamenlijk aankopen en overheidsopdrachten. Lieven Janssens ICC Gent, 7 mei 2013

WORKSHOP 4 Gezamenlijk aankopen en overheidsopdrachten. Lieven Janssens ICC Gent, 7 mei 2013 WORKSHOP 4 Gezamenlijk aankopen en overheidsopdrachten Lieven Janssens ICC Gent, 7 mei 2013 OOSTCAMPUS Bestuurs- en Dienstencentrum EEN INTENSIEVE SAMENWERKING TUSSEN GEMEENTE EN OCMW OOSTKAMP, ook op

Nadere informatie