Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld"

Transcriptie

1 Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld Omschrijving Je staat in voor het opsporen van defecten en het uitvoeren van herstellingen, het oplossen van storingen en eventuele aanpassingen aan installaties. Je bent in staat een diagnose van elektrische en hydraulische storingen te stellen en biedt een gepaste oplossing. Tevens sta je in voor het onderhoud van machines in verhuur en verkoop. Profiel Je hebt een bachelor in een technische richting of een A2 diploma aangevuld met een specialisatie Je hebt een algemene kennis van elektriciteit en/of mechanica en/of hydraulica Je bent in staat elektrische en hydraulische schema s begrijpend te lezen Je bent hands-on ingesteld en denkt probleemoplossend Je kan zelfstandig werken Je bent leergierig, wil continu bijleren en kennis delen met collega s Rijbewijs B is noodzakelijk

2 Aanbod Je komt terecht in een dynamisch & groeiend bedrijf in een mensgerichte omgeving, waarbij je de nodige autonomie krijgt om je job uit te voeren. Wij bieden een correct verloningspakket, aangevuld met extra legale voordelen (oa. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering). Je krijgt de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden uit te breiden met de nodige opleidingen. Om ons productgamma beter te leren kennen voorzien wij een doorgedreven on the job opleiding. Wij zijn vlot bereikbaar, gelegen aan E40-afrit Wetteren. Interesse? Met je passie voor techniek en machines heb je bij ons alvast een streepje voor! Stuur je CV met motivatie naar Telefonisch kan je ons hierover contacteren op het nummer +32 (0) In ons streven naar een langdurige samenwerking geven wij je tijdens het selectieproces de kans om ons echt te leren kennen. Naast een kennismakingsgesprek voorzien wij steeds een rondleiding op de werkplek.

3 Nazichter (m/v) Omschrijving Je bent verantwoordelijk voor het verhuur-klaar maken van onze machines (hoogwerkers, schaarliften, verreikers ed.). In deze rol: Sta je in voor een technische basiscontrole van de toestellen in onze huurvloot Voer je (visuele) controles uit en maak je een toestel verhuurklaar Kan je defecten opsporen Kan je kleine herstellingen uitvoeren Profiel Je bent punctueel en nauwkeurig ingesteld Interesse in techniek is wenselijk Je bent flexibel ingesteld Vaardigheid met heftruck, reachtruck, verreiker, hoogwerkers is een plus maar geen noodzaak, opleiding en attesten worden voorzien.

4 Aanbod Je komt terecht in een dynamisch & groeiend bedrijf in een mensgerichte omgeving, waarbij je de nodige autonomie krijgt om je job uit te voeren. Wij bieden een correct verloningspakket, aangevuld met extra legale voordelen (oa. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering). Je krijgt de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden uit te breiden met de nodige opleidingen. Om ons productgamma beter te leren kennen voorzien wij een doorgedreven on the job opleiding. Wij zijn vlot bereikbaar, gelegen aan E40-afrit Wetteren. Interesse? Stuur je CV met motivatie naar Telefonisch kan je ons hierover contacteren op het nummer +32 (0) In ons streven naar een langdurige samenwerking geven wij je tijdens het selectiegesprek de kans om ons echt te leren kennen. Bij een eerste kennismakingsgesprek voorzien wij daarom ook steeds een rondleiding op de werkplek. Wij behandelen je kandidatuur discreet en vertrouwelijk.

5 Bedienaar (m/v) Omschrijving Je staat als bedienaar in voor het bedienen van onze toestellen bij klanten (plaatsen van glaspartijen, aanleveren van bouwmaterialen, ). In deze rol: Ga je toestellen bedienen op verplaatsing op vraag van de klant Profiel Je bent punctueel en nauwkeurig ingesteld Interesse in techniek is wenselijk Je bent flexibel ingesteld Klantvriendelijkheid is een must Mondelinge vaardigheid Nl/Fr/Eng is zeker een meerwaarde Vaardigheid met heftruck, reachtruck, verreiker, hoogwerkers is een plus, opleiding en attesten worden voorzien. Aanbod Je komt terecht in een dynamisch & groeiend bedrijf in een mensgerichte omgeving, waarbij je de nodige autonomie krijgt om je job uit te voeren. Wij bieden een correct verloningspakket, aangevuld met extra legale voordelen (oa. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering).

6 Je krijgt de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden uit te breiden met de nodige opleidingen. Om ons productgamma beter te leren kennen voorzien wij een doorgedreven on the job opleiding. Wij zijn vlot bereikbaar, gelegen aan E40-afrit Wetteren. Interesse? Stuur je CV met motivatie naar Telefonisch kan je ons hierover contacteren op het nummer +32 (0) In ons streven naar een langdurige samenwerking geven wij je tijdens het selectiegesprek de kans om ons echt te leren kennen. Bij een eerste kennismakingsgesprek voorzien wij daarom ook steeds een rondleiding op de werkplek. Wij behandelen je kandidatuur discreet en vertrouwelijk.

7 Chauffeur CE (m/v) - Heli Trans BVBA Omschrijving Je staat in voor het vervoeren van hoogwerkers en aanverwante toestellen tussen vooraf bekende plaatsen en binnen een voorzien tijdsbestek. Je laadt en lost deze toestellen. Het transport dient te gebeuren rekening houdend met de geldende veiligheidsvoorschriften. Je uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn. Profiel Rijbewijs CE in combinatie met een reeds opgedane rijvaardigheid. Geografisch inzicht en parate kennis van het wegennet in België. Klantgericht denken en handelen, zonder de resultaten uit het oog te verliezen. Je bent flexibel. Kennis van het Nederlands of Frans/Engels. Je kan samenwerken maar beschikt over voldoende maturiteit om taken zelfstandig uit te voeren en hiervoor verantwoordelijkheid te nemen.

8 Aanbod Je komt terecht in een dynamisch & groeiend bedrijf in een mensgerichte omgeving, waarbij je de nodige autonomie krijgt om je job uit te voeren. Wij bieden een uitstekend verloningspakket, aangevuld met extra legale voordelen (oa. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering). Je krijgt de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden uit te breiden met de nodige opleidingen. Om ons productgamma beter te leren kennen voorzien wij een doorgedreven on the job opleiding. Wij zijn vlot bereikbaar, gelegen aan E40-afrit Wetteren. Interesse? Stuur je CV met motivatie naar Telefonisch kan je ons hierover contacteren op het nummer +32 (0) In ons streven naar een langdurige samenwerking geven wij je tijdens het selectieproces de kans om ons echt te leren kennen. Naast een kennismakingsgesprek voorzien wij steeds een rondleiding op de werkplek.

9 Monteur (m/v) van individuele en collectieve beschermingsmiddelen Omschrijving HIGH & SAFE maakt deel uit van de HELI Group en is actief in de wereld van de valbeveiliging. Ons assortiment is door de jaren heen uitgegroeid tot een totaalaanbod "veilig werken op hoogte". Wij bieden een ruim gamma aan van individuele en collectieve beschermingsmiddelen, ladders, steigers, hijsbanden, veiligheidsnetten, goederenliften en hangliften. Bovendien staan wij in voor de studie en montage van tijdelijke en permanente valbeveiliging. In het kader van groei zoeken wij een MONTEUR (M/V). In deze rol sta je in voor het correct en veilig monteren van ankerpunten op daken, het spannen van levenslijnen, het waterdicht aansluiten van ankers, stellingbouw, het plaatsen van gevelreinigingsinstallaties en het (de)monteren van collectieve valbeveiliging. Je werkt onder leiding van de werfleider.

10 Profiel Ervaring als monteur of dakwerker is een pluspunt maar geen vereiste Je werk samen met je collega's maar beschikt over voldoende maturiteit om je taken zelfstandig tot een goed einde te brengen Interesse in techniek is wenselijk Je bent stipt Je communiceert vlot in het NL, Frans is een pluspunt Je hebt geen hoogtevrees Je beschikt over een VCA attest Een brevet werken met een hoogtewerker is een pluspunt Rijbewijs B noodzakelijk Aanbod Je komt terecht in een dynamische en snelgroeiende organisatie in een mensgerichte omgeving Je job is gevarieerd we bieden een mooie verloning aangevuld met een aantal extra legale voordelen en we verzien ene ruime opleidingsperiode (ongeveer een 5-tal maanden) Interesse? Stuur je CV en motivatie naar jobs@heli.be. Wens je meer informatie over deze functie? Dan kan je ons hiervoor ook steeds telefonisch contacteren

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

Storingstechniekers / Industriële onderhoudstechniekers

Storingstechniekers / Industriële onderhoudstechniekers Storingstechniekers / Industriële onderhoudstechniekers Specificaties Studiegebied Mechatronica - Elektrotechniek Vereiste Studies Prof. Bachelor Elektrotechniek / MBO niveau 3 of 4 Ervaring 3 à 5 jaar

Nadere informatie

ONDERHOUDSTECHNIEKER GROENMACHINES m/v

ONDERHOUDSTECHNIEKER GROENMACHINES m/v ONDERHOUDSTECHNIEKER GROENMACHINES m/v Je staat binnen WAAK Green & Clean in voor volgende taken: Je staat in voor onderhouds- en herstellingswerken aan diverse tuinmachines, zoals o.m. zitmaaiers, haagscheermachines.

Nadere informatie

Medewerker Trailerafdeling (m/v)

Medewerker Trailerafdeling (m/v) Medewerker Trailerafdeling (m/v) onderhoud en herstellingen trailers, skelly s en mafi s. C.RO TECH N.V. is op zoek naar een MEDEWERKER TRAILERAFDELING U staat in voor het uitvoeren van het 6 maandelijks

Nadere informatie

Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring

Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring Academiejaar 2017-2018 3 mei 2018 PLAATSAANBIEDINGEN mei 2018 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo VACATURE 2017-2018/046 Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring BSM bvba is een

Nadere informatie

Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst specialisatie groenonderhoud (D1-3) Infobundel

Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst specialisatie groenonderhoud (D1-3) Infobundel Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst specialisatie groenonderhoud (D1-3) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van een:

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van: Administratief medewerker (m/v) Burgerzaken

Nadere informatie

Vacature Office Manager/Secretaresse

Vacature Office Manager/Secretaresse Vacature Office Manager/Secretaresse Abeka, de fiscale en financiële ontzorger, is wegens zijn sterke groei op zoek naar een Office Manager/Secretaresse. U zal binnen ons modern kantoor met een team van

Nadere informatie

BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0092)

BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0092) BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0092) Ruitenwasser (m/v) 1. GLOBAAL 1.1 Titel Ruitenwasser (m/v) 1.2 Definitie De ruitenwasser wast oppervlakken in met spons of inwasapparaat, water en gepaste reinigingsproducten,

Nadere informatie

VACANTVERKLARING. Hulpverleningszone ZUID-WEST LIMBURG gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor en de aanwerving van (m/v):

VACANTVERKLARING. Hulpverleningszone ZUID-WEST LIMBURG gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor en de aanwerving van (m/v): Vacature Preventionist p. 1 6 VACANTVERKLARING Hulpverleningszone ZUID-WEST LIMBURG gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor en de aanwerving van (m/v): Contractueel deskundige preventionist

Nadere informatie

Boekhouder (B1-3) Infobundel

Boekhouder (B1-3) Infobundel Boekhouder (B1-3) Infobundel Gemeente & OCMW SINT-LAUREINS Het gemeentebestuur van Sint-Laureins organiseert een selectieprocedure voor de aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een (m/v):

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

LANGEMARK Logistiek verantwoordelijke poeder (dag) Ploegverantwoordelijke poeder (volcontinu systeem) Onderhoudsman productie kaas (3 ploegen)

LANGEMARK Logistiek verantwoordelijke poeder (dag) Ploegverantwoordelijke poeder (volcontinu systeem) Onderhoudsman productie kaas (3 ploegen) LANGEMARK Logistiek verantwoordelijke poeder (dag) Functie: Je staat in voor organisatie en opvolging van het expeditiegebeuren binnen de poederafdeling zodat de goederen efficiënt en conform de specifieke

Nadere informatie

OPERATOR LASER- EN PONSMACHINE m/v

OPERATOR LASER- EN PONSMACHINE m/v OPERATOR LASER- EN PONSMACHINE m/v Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v)

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v) INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR (m/v) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een sociale werkplaats als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen de sociale

Nadere informatie

Voor deze opleiding ben ik nog steeds op zoek naar een stageplaats. Ik beschik over eigen vervoer en rijbewijs B,C,CE

Voor deze opleiding ben ik nog steeds op zoek naar een stageplaats. Ik beschik over eigen vervoer en rijbewijs B,C,CE Mijn naam is Patricia De Witte en woon in Sint-Niklaas. Ik heb verschillende jaren gewerkt in de confectie-industrie als patroonmaakster/modelliste. Momenteel ben ik bezig met de opleiding van transport

Nadere informatie

OPENSTAANDE FUNCTIE: JEUGDWERKER JEUGDDIENST VOLTIJDS CONTRACT

OPENSTAANDE FUNCTIE: JEUGDWERKER JEUGDDIENST VOLTIJDS CONTRACT OPENSTAANDE FUNCTIE: JEUGDWERKER JEUGDDIENST VOLTIJDS CONTRACT Titel 1. Aanwervingsvoorwaarden. A. Algemene toelatingsvoorwaarden: Om toegelaten te kunnen worden tot de betrekking van jeugdwerker jeugddienst

Nadere informatie

Werfleider (M/V) CONTACTEER ONS: ACCENT Engineering Kelly De Smedt 053/ Geraardsbergsestraat Aalst

Werfleider (M/V) CONTACTEER ONS: ACCENT Engineering Kelly De Smedt 053/ Geraardsbergsestraat Aalst Werfleider (M/V) Voor deze functie beschik je over volgende capaciteiten: - minimum ervaring van 10 jaar in sleutel op de deur woningbouw - bij voorkeur een bachelor Bouw - je kan vlot communiceren in

Nadere informatie

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

Nicole Bekaert. Wouter Berquin. Stijn De Creus. LAUWE Rijbewijs B, eigen wagen

Nicole Bekaert. Wouter Berquin. Stijn De Creus. LAUWE Rijbewijs B, eigen wagen Nicole Bekaert LAUWE Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb gekozen voor de opleiding Transport en Logistiek Medewerker. De variatie in deze sector spreekt mij enorm aan. Ik spreek graag talen

Nadere informatie

Technisch assistent openbare werken (D1-D3)

Technisch assistent openbare werken (D1-D3) A. Algemene toelatingsvoorwaarden Technisch assistent openbare werken (D1-D3) een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke

Nadere informatie

Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst polyvalent arbeider (D1-3) Infobundel

Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst polyvalent arbeider (D1-3) Infobundel Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst polyvalent arbeider (D1-3) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van een: Gespecialiseerd

Nadere informatie

Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v. 1. Inhoud

Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v. 1. Inhoud Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v INLICHTINGENBROCHURE Het stadsbestuur Eeklo verklaart 1 voltijdse contractuele betrekking van technisch assistent gebouwen open (D1-D3) m/v en legt een wervingsreserve

Nadere informatie

BEROEPSKWALIFICATIE (BK0123)

BEROEPSKWALIFICATIE (BK0123) BEROEPSKWALIFICATIE (BK0123) Demonteur/monteur carrosserie (m/v) 1. GLOBAAL 1.1 Titel Demonteur/monteur carrosserie (m/v) 1.2 Definitie De demonteur/monteur carrosserie werkt op de demontage- en montageafdeling

Nadere informatie

Bestuursmedewerker. landmeter. B1-B3 m/v contractueel voor onbepaalde duur voltijds. 1. Publicatie. 2. Functiebeschrijving. 3.

Bestuursmedewerker. landmeter. B1-B3 m/v contractueel voor onbepaalde duur voltijds. 1. Publicatie. 2. Functiebeschrijving. 3. Bestuursmedewerker landmeter B1-B3 m/v contractueel voor onbepaalde duur voltijds 1. Publicatie 2. Functiebeschrijving 3. Selectieprogramma 4. Aanbod en verloning 1. Publicatie 2. Functiebeschrijving Niveau

Nadere informatie

De gemeente Diepenbeek werft aan:

De gemeente Diepenbeek werft aan: De gemeente Diepenbeek werft aan: Administratief medewerker C1-C3, dienst vrije tijd en communicatie/ cultuur Dit betreft een half-tijdse arbeidsovereenkomst (m/v) in contractueel verband. De selectie

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X)

WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X) WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X) + VACATURE Over ons Initials L.A. is een fotografenagentschap en productiehuis in Antwerpen. Ons gedreven team organiseert

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL MEDEWERKER EVENEMENTEN VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU C1 C3 (19/38)

Nadere informatie

Vacature administra.ef/commercieel bediende

Vacature administra.ef/commercieel bediende Vacature administra.ef/commercieel bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisa.e, de ac.viteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in

Nadere informatie

De Orde van Vlaamse Balies bestaat uit een dynamisch team van ongeveer 25 medewerkers en is voor de studiedienst op zoek naar

De Orde van Vlaamse Balies bestaat uit een dynamisch team van ongeveer 25 medewerkers en is voor de studiedienst op zoek naar Orde van Vlaamse Balies VACATURES Staatsbladsstraat 8 B 1000 Brussel T +32 (0)2 227 54 70 F +32 (0)2 227 54 79 info@advocaat.be De Orde van Balies (OVB), met zetel te Brussel, vertegenwoordigt meer dan

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie

WERKBEGELEIDER KLUSTER (GROENPLOEG)

WERKBEGELEIDER KLUSTER (GROENPLOEG) FUNCTIEPROFIEL WERKBEGELEIDER KLUSTER (GROENPLOEG) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen

Nadere informatie

Voltijds elektricien (m/v)

Voltijds elektricien (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Najaarspromo Zarges ladders

Najaarspromo Zarges ladders Najaarspromo Zarges ladders Uw specialist voor veiligheid op gevaarlijke hoogte Vantegemstraat 9-9230 Wetteren 09 368 80 50 - highandsafe@heli.be VERKOOP VERHUUR - SERVICE ONDERHOUD Versie: 2018-09 Veilig

Nadere informatie

Ben jij de nieuwe. Onderstationschef reizigers

Ben jij de nieuwe. Onderstationschef reizigers Ben jij de nieuwe Onderstationschef reizigers Voor NMBS? 1. Functieomschrijving Als onderstationschef reizigers speel je een essentiële rol bij de Belgische Spoorwegen. Je zorgt voor het belangrijkste

Nadere informatie

TRAINING ON THE JOB. Overzicht opleidingen

TRAINING ON THE JOB. Overzicht opleidingen Overzicht opleidingen Rev: 27 februari 2007 Inhoud 1 INLEIDING----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 2 VEILIGHEIDSTRAININGEN---------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

THEATERTECHNICUS. C1-C2-C3 m/v contractueel voltijds opname in wervingsreserve. 1. Publicatie. 2. Functiebeschrijving. 3.

THEATERTECHNICUS. C1-C2-C3 m/v contractueel voltijds opname in wervingsreserve. 1. Publicatie. 2. Functiebeschrijving. 3. THEATERTECHNICUS C1-C2-C3 m/v contractueel voltijds opname in wervingsreserve 1. Publicatie 2. Functiebeschrijving 3. Selectieprogramma 4. Aanbod en verloning 1. Publicatie Stad Lokeren zoekt een: Theatertechnicus

Nadere informatie

STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP:

STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP: STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP: Elektricien INFORMATIEBUNDEL Wie zijn we? - p2 Wat verwachten we? p3 Wat bieden we? p6 Hoe selecteren we? p8 Hoe solliciteer je? p10 WIE ZIJN WE? Waregem is een jonge,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Technisch assistent Graad D1-D3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van twee (m/v) technische assistenten graad D1-D3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

Opleiding: BESTUURDER REACHTRUCK

Opleiding: BESTUURDER REACHTRUCK Opleiding: BESTUURDER REACHTRUCK De bestuurder reachtruck verplaatst en stapelt goederen over korte afstanden, vooral in smalle gangpaden van een magazijn. Hij gebruikt de reachtruck om goederen te stapelen

Nadere informatie

WIJ ZIJN SAMEN ONDERWEG

WIJ ZIJN SAMEN ONDERWEG WIJ ZIJN SAMEN ONDERWEG NAAR EEN TOPCARRIÈRE IN DE LOGISTIEK! Welkom in onze kleine bundel; een kleine bundel vol mensen met grote dromen. Aan het einde van maart 2016 beëindigen we met 15 gemotiveerde

Nadere informatie

Toerismeconsulent. afdeling toerisme en feestelijkheden. B1-B3 m/v contractueel halftijds. 1. Publicatie. 2. Functiebeschrijving. 3.

Toerismeconsulent. afdeling toerisme en feestelijkheden. B1-B3 m/v contractueel halftijds. 1. Publicatie. 2. Functiebeschrijving. 3. Toerismeconsulent afdeling toerisme en feestelijkheden B1-B3 m/v contractueel halftijds 1. Publicatie 2. Functiebeschrijving 3. Selectieprogramma 4. Aanbod en verloning 1. Publicatie 2. Functiebeschrijving

Nadere informatie

Bibliotheekassistent C1-C3

Bibliotheekassistent C1-C3 A. Algemene toelatingsvoorwaarden Bibliotheekassistent C1-C3 een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

Vinçotte daagt je uit!

Vinçotte daagt je uit! daagt je uit! Werk mee aan een steeds veiligere samenleving. www.vincotte-jobs.be Ga jij de uitdaging aan? Ontdek meer over werken bij. biedt objectieve en adviserende services op het vlak van inspectie,

Nadere informatie

VEILIG WERKEN OP HOOGTE IN EEN SCHOOL. Jan Goos

VEILIG WERKEN OP HOOGTE IN EEN SCHOOL. Jan Goos VEILIG WERKEN OP HOOGTE IN EEN SCHOOL Jan Goos VEILIG WERKEN OP HOOGTE IN EEN SCHOOL Bij het uitvoeren van werken op hoogte moet men steeds rekening houden met het valgevaar. Geïntegreerde veiligheid,

Nadere informatie

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011 Fiscaal Adviseur Je bent een all-round specialist

Nadere informatie

WERKBEGELEIDER FIETSATELIER en KLUSTER

WERKBEGELEIDER FIETSATELIER en KLUSTER INFORMATIEPAKKET WERKBEGELEIDER FIETSATELIER en KLUSTER FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief

Nadere informatie

Competentiewoordenboek niet-kaderleden

Competentiewoordenboek niet-kaderleden 1. Besluitvaardig zijn Competentiewoordenboek niet-kaderleden - Kan tijdig beslissen wat in een bepaalde situatie moet gebeuren - Neemt goede beslissingen rekening houdend met de situatie - Durft beslissingen

Nadere informatie

Academy. Leren doe je een leven lang. Overzicht opleidingen BTV Academy. Pagina 1/24

Academy. Leren doe je een leven lang. Overzicht opleidingen BTV Academy. Pagina 1/24 Academy Leren doe je een leven lang Overzicht opleidingen BTV Academy Pagina 1/24 ELEKTRO Het AREI, art. 47 en 266, stellen onder meer : dat de beoordeling van de bekwaamheid, met in begrip van de omschrijving

Nadere informatie

Opleidingsaanbod heftruckbestuurder hoogwerker reachtruck verreiker

Opleidingsaanbod heftruckbestuurder hoogwerker reachtruck verreiker Opleidingsaanbod heftruckbestuurder hoogwerker reachtruck verreiker TVH - Group thermote & vanhalst Brabantstraat 15 8790 Waregem tel +32 56 43 42 11 fax +32 56 43 44 88 e-mail info@tvh.com web www.tvh.com

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT. Infobrochure met praktische gegevens najaar

TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT. Infobrochure met praktische gegevens najaar TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT Infobrochure met praktische gegevens najaar 2016 www.sbmopleidingen.be 2 Intern transport Heftruck, Reachtruck, Hoogwerker, Rolbrug, Wiellader, Autolaadkraan,

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

Ben jij de nieuwe MECHANIEKER

Ben jij de nieuwe MECHANIEKER Ben jij de nieuwe MECHANIEKER bij NMBS voor de tractiewerkplaats of de herstelwerkplaats voor goederenwagons te Antwerpen Noord of voor de technische onderhoudspost te Antwerpen Schijnpoort 1. Functieomschrijving

Nadere informatie

Expert Protocollen en Beraadslagingen

Expert Protocollen en Beraadslagingen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB is Vlaanderen connect op zoek

Nadere informatie

Voorwaarde: Je beschikt over relevante beroepservaring en een rijbewijs B.

Voorwaarde: Je beschikt over relevante beroepservaring en een rijbewijs B. Selectieprocedure voor de onmiddellijke aanwerving en met aanleg van een werfreserve van 2 jaar Voltijdse, contractuele functie Niveau C1-C3 Voorwaarde: Je beschikt over relevante beroepservaring en een

Nadere informatie

TECHNIEKER? DAN WIL JE HIER WERKEN. Okee, het is werken maar bij Madolex geniet je van je job. Afwisselend, veelzijdig en altijd dichtbij.

TECHNIEKER? DAN WIL JE HIER WERKEN. Okee, het is werken maar bij Madolex geniet je van je job. Afwisselend, veelzijdig en altijd dichtbij. TECHNIEKER? DAN WIL JE HIER WERKEN Okee, het is werken maar bij Madolex geniet je van je job. Afwisselend, veelzijdig en altijd dichtbij. MADOLEX ZOEKT JOU Elke dag ben je in de weer met techniek. Je gaat

Nadere informatie

Vacature. Medewerker Acceptatie. 1. Kader (M/V)

Vacature. Medewerker Acceptatie. 1. Kader (M/V) 1. Kader De Nationale instelling voor radioactief afval en verrijkte splijtstoffen (NIRAS) is belast met het beheer van radioactief afval in België. Dit beheer omvat in het bijzonder de inventaris, het

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR KOELMONTEUR. KOELMONTEUR Beroepscompetentieprofiel (SERV/De bouw-, elektrotechnische en metaalsector, maart 2009)

OPLEIDINGENSTRUCTUUR KOELMONTEUR. KOELMONTEUR Beroepscompetentieprofiel (SERV/De bouw-, elektrotechnische en metaalsector, maart 2009) OPLEIDINGENSTRUCTUUR KOELMONTEUR 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) KOELMONTEUR Beroepscompetentieprofiel (SERV/De bouw-, elektrotechnische en metaalsector,

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2019-03 unctie Niveau en graad Afdeling Administratief medewerker vrije

Nadere informatie

Vacature hoofdmedewerker administratie en planning. (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar

Vacature hoofdmedewerker administratie en planning. (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar Vacatures Hoofdmedewerker administratie en planning Omschrijving Vacature hoofdmedewerker administratie en planning (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar CC De Factorij

Nadere informatie

SENIOR ELECTRICAL DEVELOPER

SENIOR ELECTRICAL DEVELOPER RoboJob is marktleider in de ontwikkeling, verkoop en installatie van flexibele standaardoplossingen voor de automatisering van CNC-gestuurde draai- en freesmachines. De Turn-Assist en Mill-Assist Series

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR MONTEUR CENTRALE VERWARMING

OPLEIDINGENSTRUCTUUR MONTEUR CENTRALE VERWARMING OPLEIDINGENSTRUCTUUR MONTEUR CENTRALE VERWARMING 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) MONTEUR CENTRALE VERWARMINGSINSTALLATIES Beroepsprofielen in

Nadere informatie

Diensthoofd cultuur en toerisme (B1-B3)

Diensthoofd cultuur en toerisme (B1-B3) A. Algemene toelatingsvoorwaarden Diensthoofd cultuur en toerisme (B1-B3) een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke

Nadere informatie

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET OCMW Sint-Laureins werft aan INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET Hecht je veel belang aan hygiëne en netheid? Heb je een respectvolle en discrete houding? Werk je graag voor mensen en in een

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature

INFOBUNDEL voor vacature Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2018-10 unctie Niveau en graad fdeling ICT-medewerker (m/v) C1 C3 Contract

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR VERHUIZER-DRAGER

OPLEIDINGENSTRUCTUUR VERHUIZER-DRAGER OPLEIDINGENSTRUCTUUR VERHUIZER-DRAGER 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) VERHUIZINGEN Beroepencluster (SERV/Vlaamse sociale partners van de sector

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker Inhoud 1. Functiebeschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk

Nadere informatie

Opleiding: BESTUURDER HEFTRUCK

Opleiding: BESTUURDER HEFTRUCK Opleiding: BESTUURDER HEFTRUCK De bestuurder heftruck verplaatst en stapelt goederen over korte afstanden, zowel binnen als buiten. Hij laadt en lost externe transportmiddelen. Hij voorziet de heftruck

Nadere informatie

BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0167) Behandelaar luchtvracht en bagage (Ramphandler) (m/v)

BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0167) Behandelaar luchtvracht en bagage (Ramphandler) (m/v) BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0167) Behandelaar luchtvracht en bagage (Ramphandler) (m/v) 1. GLOBAAL 1.1 Titel Behandelaar luchtvracht en bagage (Ramphandler) (m/v) 1.2 Definitie Het verrichten van specifieke

Nadere informatie

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers.

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. OTV- SENIORPLAZA OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. Als partners staan wij in voor een totaalaanbod op het vlak van wonen, zorg en service. De

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelreceptionist M/V * bachelor opleiding toerisme of hotelmanagement * goede talenkennis is noodzakelijk * bereid om in verschillende shiften te werken

Nadere informatie

Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3)

Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3) Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3) Ook in 2016 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder uitbouwen. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3)

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Ook in 2019 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder groeien. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost.

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost. Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van preventionist (statutair/contractueel) voor de stedelijke gemengde brandweerdienst De kandidaten moeten bereid zijn om over

Nadere informatie

VAKBEKWAAMHEID - CODE 95

VAKBEKWAAMHEID - CODE 95 VAKBEKWAAMHEID - CODE 95 Rij- en rusttijden + tacho (Max. 15 pers. - rijbewijs C+D) Ladingzekering (Max. 20 pers. - rijbewijs C) Basis ladingzekering + heftruck (Max. 20 pers. - rijbewijs C) Basis ladingzekering

Nadere informatie

Administratief medewerker (C1-3) Personeel & Organisatie (m/v) Infobundel

Administratief medewerker (C1-3) Personeel & Organisatie (m/v) Infobundel Administratief medewerker (C1-3) Personeel & Organisatie (m/v) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van: Administratief medewerker

Nadere informatie

TECHNICUS POLYVALENTE PLOEG

TECHNICUS POLYVALENTE PLOEG TECHNICUS POLYVALENTE PLOEG richting elektriciteit voltijds onbepaalde duur C1-C3 wervingsreserve van 2 jaar I. Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden

Nadere informatie

STAFMEDEWERKER FINANCIEN-ADMINISTRATIE

STAFMEDEWERKER FINANCIEN-ADMINISTRATIE FUNCTIEPROFIEL STAFMEDEWERKER FINANCIEN-ADMINISTRATIE FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen

Nadere informatie

AAN HET WERK. Wat moet je doen? 1. Bekijk de advertenties op blad 2 en 3. 2. Doe de opdrachten op blad 4 in groep. OPDRACHT BLAD 1

AAN HET WERK. Wat moet je doen? 1. Bekijk de advertenties op blad 2 en 3. 2. Doe de opdrachten op blad 4 in groep. OPDRACHT BLAD 1 OPDRACHT BLAD 1 AAN HET WERK Je werkt al een jaar bij een groot bedrijf in België. Je bent niet zo tevreden met je werksituatie. Je bekijkt advertenties voor andere jobs. Wat moet je doen? 1. Bekijk de

Nadere informatie

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op

Nadere informatie

Opsteller/toezichter voor de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord (m/v)

Opsteller/toezichter voor de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord (m/v) Het stadsbestuur zoekt een deeltijdse Opsteller/toezichter voor de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord (m/v) In deze heel afwisselende functie sta je gedurende 30 uur per week in voor een klantvriendelijk

Nadere informatie

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C contract voor vervanging

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C contract voor vervanging BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C contract voor vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

Openstaande functie : administratief medewerk(st)er milieu en ruimtelijke ordening

Openstaande functie : administratief medewerk(st)er milieu en ruimtelijke ordening Openstaande functie : administratief medewerk(st)er milieu en ruimtelijke ordening Titel 1.Aanwervingsvoorwaarden. A. Algemene aanwervingsvoorwaarden : Om toegelaten te kunnen worden tot de betrekking

Nadere informatie

engineering / techniek / ICT

engineering / techniek / ICT Programmeur (m/v) Voor een bedrijf in regio Gent zijn we op zoek naar een programmeur. Je zal de hardware en software onderhouden en het netwerk op orde houden. Je geeft technische bijstand voor het kleine

Nadere informatie

Ontwerper. dienst wegen en rioleringen. B1-B3 m/v contractueel voltijds opname in wervingsreserve. 1. Publicatie. 2. Functiebeschrijving

Ontwerper. dienst wegen en rioleringen. B1-B3 m/v contractueel voltijds opname in wervingsreserve. 1. Publicatie. 2. Functiebeschrijving Ontwerper dienst wegen en rioleringen B1-B3 m/v contractueel voltijds opname in wervingsreserve 1. Publicatie 2. Functiebeschrijving 3. Selectieprogramma 4. Aanbod en verloning 1. Publicatie 2. Functiebeschrijving

Nadere informatie

INFOBROCHURE Schoonmaker (E1-E3) Contractueel voltijds/deeltijds (vervangingen) Dienst: team schoonmaak of dienst zwembaden

INFOBROCHURE Schoonmaker (E1-E3) Contractueel voltijds/deeltijds (vervangingen) Dienst: team schoonmaak of dienst zwembaden INFOBROCHURE Schoonmaker (E1-E3) Contractueel voltijds/deeltijds (vervangingen) Dienst: team schoonmaak of dienst zwembaden Profiel Functiebeschrijving 1. Missie en waarden van onze organisatie Koksijde.

Nadere informatie

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C - contractueel

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C - contractueel BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C - contractueel Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

Technisch ploegleider

Technisch ploegleider Technisch ploegleider wegen en rioleringen C1-C3 m/v contractueel voltijds opname in een wervingsreserve 1. Publicatie 2. Functiebeschrijving 3. Selectieprogramma 4. Aanbod en verloning 1. Publicatie 2.

Nadere informatie

STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP:

STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP: STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP: Chauffeur rollend materieel rijbewijs C INFORMATIEBUNDEL Wie zijn we? - p2 Wat verwachten we? p3 Wat bieden we? p6 Hoe selecteren we? p8 Hoe solliciteer je? p10 WIE

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR TERTIAIR ELEKTROTECHNISCH INSTALLATEUR

OPLEIDINGENSTRUCTUUR TERTIAIR ELEKTROTECHNISCH INSTALLATEUR OPLEIDINGENSTRUCTUUR TERTIAIR ELEKTROTECHNISCH INSTALLATEUR 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) TERTIAIR ELEKTROTECHNISCH INSTALLATEUR Beroepsprofiel

Nadere informatie

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior)

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior) Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse Romaric Croes 27 Mei 2013 Contents Fresco Consult BVBA... 1 Missie... 1 Informatie over de openstaande betrekking... 1 Titel... 1 Plaats in de organisatie...

Nadere informatie

voltijds technisch assistent groendienst (m/v) gesubsidieerd contractueel niveau D1-D3

voltijds technisch assistent groendienst (m/v) gesubsidieerd contractueel niveau D1-D3 PROVINCIE WEST-VLAANDEREN GEMEENTE Oostrozebekestraat 4 8770 INGELMUNSTER Telefoon: 051/33 74 00 Fax: 051/31 82 83 Rekening: 091-0002217-15 Technisch assistent groendienst (m/v) gesubsidieerd contractueel

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het vast bureau

Nadere informatie